Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 46 din 17 ianuarie 2001  pentru aprobarea Instructiunilor privind organizarea evidentei pe platitori persoane fizice si procedura de inchidere si deschidere a evidentei fiscale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 46 din 17 ianuarie 2001 pentru aprobarea Instructiunilor privind organizarea evidentei pe platitori persoane fizice si procedura de inchidere si deschidere a evidentei fiscale

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 82 din 16 februarie 2001

    Ministrul finanţelor publice,
    în temeiul art. 109 din Ordonanţa Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creanţelor bugetare, cu modificările şi completările ulterioare, şi al Hotărârii Guvernului nr. 18/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice,
    având în vedere Ordonanţa Guvernului nr. 73/1999 privind impozitul pe venit, cu modificările şi completările ulterioare,

    emite următorul ordin:

    ART. 1
    Se aproba Instrucţiunile privind organizarea evidentei pe plătitori persoane fizice şi procedura de închidere şi deschidere a evidentei fiscale, anexa la prezentul ordin.
    ART. 2
    Prevederile prezentului ordin referitoare la organizarea evidentei pe plătitori persoane fizice se aplica începând cu anul 2001, iar procedura de închidere şi deschidere a evidentei fiscale se aplica începând cu închiderea evidentei pe anul 2000 şi deschiderea evidentei pentru anul 2001.
    ART. 3
    Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                        Ministrul
                   finanţelor publice,
                 Mihai Nicolae Tănăsescu


    ANEXA 1


                        INSTRUCŢIUNI
      privind organizarea evidentei pe plătitori persoane fizice
      şi procedura de închidere şi deschidere a evidentei fiscale

    I. Organizarea evidentei pe plătitori

    1. Organizarea evidentei pe plătitori persoane fizice se realizează la nivelul administraţiilor financiare, circumscripţiilor fiscale şi perceptiilor rurale la care sunt înregistraţi contribuabilii, astfel:
    a) organele fiscale în a căror raza teritorială se afla domiciliul persoanelor fizice romane cu domiciliul în România şi organele fiscale în a căror raza teritorială se afla reşedinţa persoanelor fizice romane fără domiciliu în România şi a persoanelor fizice străine care desfăşoară activităţi în România, care obţin venituri sub forma de salarii din străinătate, ca urmare a desfăşurării activităţii în România, denumite în continuare organe fiscale de domiciliu sau de reşedinţa, după caz;
    b) organele fiscale în a căror raza teritorială au fost realizate veniturile impozabile, denumite în continuare organe fiscale de sursa, pentru persoanele fizice străine şi persoanele fizice romane fără domiciliu în România.
    2.1. Evidenta pe plătitori se compune din: evidenta tehnico-operativă, evidenta fiscală analitica şi evidenta fiscală centralizata.
    2.2. Evidenta tehnico-operativă este constituită din:
    a) registrul privind impozitul pe venitul anual global;
    b) registrul privind veniturile din cedarea folosinţei bunurilor;
    c) registrul privind veniturile din activităţi independente.
    2.3. Evidenta tehnico-operativă se realizează în cadrul fiecărei categorii de venituri şi pe fiecare sursa de venit separat pentru persoane fizice străine şi persoane fizice romane fără domiciliu în România, iar registrul privind veniturile din cedarea folosinţei bunurilor se întocmeşte distinct pentru bunurile imobile cu destinaţia de locuinţa.
    2.4. Modelele registrelor sunt prezentate în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezentele instrucţiuni.
    2.5. Evidenta fiscală analitica este organizată pe conturi fiscale personale, conform anexei nr. 2 care face parte integrantă din prezentele instrucţiuni, astfel:
    a) conturi fiscale personale - plati anticipate pentru persoane fizice cu domiciliul în România;
    b) conturi fiscale personale - persoane fizice străine şi persoane fizice romane fără domiciliu în România;
    c) conturi fiscale personale - regularizare impozit pe venitul anual global;
    d) conturi fiscale personale - Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 85/1997;
    e) conturi fiscale personale pentru alte obligaţii bugetare ale contribuabilului persoana fizica, conform clasificaţiei bugetare.
    2.6. Evidenta fiscală centralizata se realizează pe fiecare categorie de venit pe baza clasificaţiei bugetare, conform modelului prezentat în anexa nr. 3 care face parte integrantă din prezentele instrucţiuni.
    2.7. In evidenta centralizata se înscriu sumele rezultate din recapitulatia borderourilor documentelor de debitare a obligaţiilor bugetare, a borderourilor documentelor de scădere a acestora, precum şi sumele operate prin trezoreria statului, pe categorii de venituri.
    3. Conturile fiscale personale - plati anticipate pentru persoane fizice cu domiciliul în România - se deschid pentru obligaţiile de plata constituite în cursul anului, reprezentând:
    a) plati anticipate pentru venituri din cedarea folosinţei bunurilor;
    b) plati anticipate pentru venituri din activităţi independente;
    c) venituri sub forma de salarii din străinătate, obţinute de persoanele fizice romane cu domiciliul în România care desfăşoară activităţi în România, si, după caz, de persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice şi ale posturilor consulare acreditate în România, pentru plăţile anticipate efectuate în cursul anului.
    4. Conturile fiscale personale - persoane străine şi persoane romane fără domiciliu în România - se deschid pentru obligaţiile de plata reprezentând plăţile şi diferenţa de impozit din definitivarea impunerii anuale pe fiecare categorie de venit:
    a) plati anticipate pentru venituri din cedarea folosinţei bunurilor;
    b) plati anticipate pentru venituri din activităţi independente;
    c) venituri sub forma de salarii din străinătate, obţinute de persoanele fizice romane fără domiciliu în România şi de persoanele fizice străine care desfăşoară activităţi în România, obligate sa plătească impozit pe venituri din salarii conform art. 28 din Ordonanţa Guvernului nr. 73/1999, cu modificările şi completările ulterioare.
    5. Contul fiscal personal - regularizare impozit pe venitul anual global - se deschide înscriind în acesta diferenţa de impozit anual rămasă de achitat sau suma reprezentând impozitul anual de restituit, rezultată din decizia de impunere anuala.
    6. Înregistrarea în conturile fiscale personale se efectuează în cadrul fiecărei categorii de venit şi pe fiecare sursa de venit.
    7. Obligaţiile de plata se înscriu în evidenta fiscală analitica pentru fiecare contribuabil persoana fizica, pe categorii de venit şi în cadrul acesteia pe surse, pe baza următoarelor documente, după caz:
    a) deciziile de impunere pentru plăţile anticipate cu titlu de impozit, emise de organele fiscale în a căror raza teritorială se afla domiciliul contribuabilului persoana fizica, atunci când veniturile sunt obţinute pe raza acestuia;
    b) deciziile de impunere pentru plăţile anticipate cu titlu de impozit, emise de organele fiscale de sursa, transmise organelor fiscale de domiciliu, în cazul contribuabililor persoane fizice romane cu domiciliul în România;
    c) deciziile de impunere pentru plăţile anticipate cu titlu de impozit, emise de organele fiscale de sursa pentru persoanele fizice străine şi persoanele fizice romane fără domiciliu în România;
    d) declaraţiile privind veniturile sub forma de salarii din străinătate obţinute de persoanele fizice romane cu domiciliul în România care desfăşoară activităţi în România si, după caz, de persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România, depuse de contribuabil la organul fiscal de domiciliu;
    e) declaraţiile privind veniturile sub forma de salarii din străinătate obţinute de persoanele fizice romane fără domiciliul în România şi de persoanele fizice străine care desfăşoară activităţi în România;
    f) decizia de impunere anuala pentru veniturile realizate;
    g) documentele întocmite de organele fiscale privind impunerea din oficiu, insolvabilitatea şi prescripţia.
    8.1. Înregistrarea în evidenta fiscală analitica a operaţiunilor de stingere a obligaţiilor de plata se realizează pe baza documentelor privind:
    a) plăţile efectuate la trezoreria statului în numerar;
    b) plăţile efectuate prin virament bancar sau prin mandat poştal;
    c) nota de compensare în cazul compensării obligaţiilor bugetare;
    d) stingerea obligaţiilor bugetare prin alte modalităţi prevăzute de lege.
    8.2. Înregistrarea în evidenta fiscală a operaţiunilor de restituire a sumelor nedatorate se efectuează pe baza referatului de restituire.
    9. Informaţiile referitoare la plăţile efectuate în contul obligaţiilor bugetare ale persoanelor fizice înscrise în evidenta pe plătitori, transmise de trezoreria statului pentru a fi operate în evidenta fiscală analitica şi centralizata, vor cuprinde:
    a) numărul şi data documentului;
    b) codul numeric personal al debitorului;
    c) tipul documentului de plata; vor fi precizate documentele cum sunt: chitanţa, ordin de plata, mandat poştal;
    d) suma plătită şi data plăţii;
    e) categoria de venit, conform clasificaţiei bugetare, a obligaţiei achitate;
    f) vechimea obligaţiei (restante, curente).

    II. Procedura de închidere şi deschidere a evidentei fiscale

    10. Pentru obligaţiile de plata ale contribuabililor persoane fizice, stabilite de organele fiscale sau, după caz, declarate de contribuabili conform art. 28 din Ordonanţa Guvernului nr. 73/1999, cu modificările ulterioare, organele fiscale vor proceda la închiderea evidentei fiscale pe plătitori pentru anul 2000 şi la deschiderea evidentei fiscale pentru anul 2001.
    11. Închiderea evidentei fiscale a contribuabililor persoane fizice se realizează la nivelul administraţiilor financiare, circumscripţiilor fiscale şi perceptiilor rurale, astfel:
    a) pentru persoanele fizice romane cu domiciliul în România, de către organele fiscale în a căror raza teritorială se afla domiciliul acestora;
    b) pentru persoanele fizice străine şi pentru persoanele fizice romane fără domiciliu în România, pentru venituri din activităţi independente şi din cedarea folosinţei bunurilor, de către organele fiscale în a căror raza teritorială au fost realizate veniturile impozabile, denumite în continuare organe fiscale de sursa;
    c) pentru persoanele fizice romane fără domiciliu în România şi pentru persoanele fizice străine care desfăşoară activităţi în România, care obţin venituri sub forma de salarii din străinătate, de organele fiscale în a căror raza teritorială se afla reşedinţa acestora.
    12.1. Închiderea evidentei de plătitori pentru impozitul pe venit se gestionează separat pentru obligaţiile fiscale generate anterior intrării în vigoare a Ordonanţei Guvernului nr. 73/1999 şi pentru alte obligaţii bugetare pana la data stingerii integrale a acestora.
    12.2. Pentru impozitul pe veniturile liber-profesionistilor, meseriaşilor şi ale altor persoane fizice independente şi asociaţiilor familiale (subcapitolul 03.02.01), impozitul pe veniturile din închirieri, subinchirieri, locatii de gestiune şi arendări (subcapitolul 03.02.04), evidenţiate în rolurile fiscale ale anului 2000, organele fiscale de sursa vor proceda, în perioada 1-31 ianuarie 2001, la închiderea acestor roluri şi la întocmirea listei de ramasita şi plusuri la data de 31 decembrie 2000.
    12.3. Cu restantele şi plusurile la data de 31 decembrie 2000 se vor deschide conturi noi în anul 2001 într-o evidenta distinctă, conform anexei nr. 2.
    13. Închiderea evidentei fiscale la data de 31 decembrie 2000 pentru obligaţiile rezultate în baza Ordonanţei Guvernului nr. 73/1999 se realizează pentru obligaţiile de plata scadente în cursul anului 2000, reprezentând:
    a) venituri din cedarea folosinţei bunurilor;
    b) venituri din activităţi independente;
    c) venituri sub forma de salarii din străinătate obţinute de persoanele fizice romane cu domiciliul în România care desfăşoară activităţi în România şi de persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice şi ale posturilor consulare acreditate în România;
    d) venituri sub forma de salarii din străinătate, obţinute de persoanele fizice romane fără domiciliu în România şi de persoanele fizice străine care desfăşoară activităţi în România.
    14.1. In perioada 1-31 ianuarie 2001 se va proceda la închiderea acestor roluri şi la întocmirea "listei de restante şi plusuri la data de 31 decembrie 2000". Restantele şi plusurile la data de 31 decembrie 2000 se înregistrează în evidenta fiscală a anului 2001, pastrandu-se informaţiile cu privire la termenele de plata aferente anului 2000, precum şi la majorările de întârziere aferente fiecărui termen.
    14.2. Soldul obligaţiilor privind plăţile anticipate se determina pe baza obligaţiilor înscrise în evidenta fiscală şi a plăţilor efectuate de contribuabili în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2000.
    15.1. Obligaţiile de plata anticipate pentru veniturile obţinute din activităţi independente şi din cedarea folosinţei bunurilor pentru contribuabilii persoane fizice romane cu domiciliul în România, precum şi plăţile efectuate de aceştia, identificate de organele fiscale de sursa cu ocazia închiderii evidentei fiscale, care nu au fost transferate pana la data de 31 decembrie 2000, vor fi transmise prin adresa de comunicare, însoţită de copia de pe rolul sau de pe contul fiscal personal, organelor fiscale de domiciliu, în perioada 1-15 februarie 2001, fără a mai fi înregistraţi în evidenta fiscală a anului 2001.
    15.2. Pe baza informaţiilor înscrise în adresa de comunicare organul fiscal de domiciliu va proceda la reconstituirea evidentei fiscale a anului 2000.
    15.3. Organele fiscale, în urma operaţiunilor efectuate în condiţiile pct. 15.1 şi 15.2 vor proceda la actualizarea listei de restante şi plusuri la data de 31 decembrie 2000, pana la data de 28 februarie 2001.
    16. Pentru anul fiscal 2001 se deschid conturi fiscale personale în condiţiile prevăzute la pct. 2-5. In cazul în care evidenta fiscală se realizează informatic conturile fiscale personale se gestionează sub forma de "Registrul conturilor fiscale personale" ca funcţie automată a produsului informatic.
    17. Sumele preluate din evidenta fiscală analitica a anului 2000 şi obligaţiile de plata restante rezultate din aplicarea dispoziţiilor legale în vigoare pana la data de 1 ianuarie 2000 se evidenţiază în anul fiscal 2001 distinct în conturi fiscale personale.


    ANEXA 1
    la instrucţiuni


    MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
    D.G.F.P.C.F.S. ..................
    Unitatea fiscală ................
    Str. .................... nr. ...
    Localitatea .....................

               Registrul privind impozitul pe venitul anual global

 Suburbie .....................
                                                                        lei
 ┌────┬─────┬─────────┬────────┬──────────────────┬─────┬────────────────────┐
 │ │ │ │ │ │ │ ┌───────┤
 │ │ │ Nume │ │ Nr. înregistrare │Venit│ Total │Cedarea│
 │Nr. │ CNP │ prenume │anul de │ declaraţie de │anual│ obligaţii │ folo- │
 │crt.│ │ contri- │impunere│ venit global şi │glo- │ anuale de │sintei │
 │ │ │ buabil │ │data înregistrării│bal │ plati │bunuri-│
 │ │ │ │ │ │ │ anticipate │ lor │
 ├────┼─────┼─────────┼────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
 ├────┼─────┼─────────┼────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 ├────┼─────┼─────────┼────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 ├────┼─────┼─────────┼────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 ├────┼─────┼─────────┼────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────────┼─────┼────────────┼───────┤
 └────┴─────┴─────────┴────────┴──────────────────┴─────┴────────────┴───────┘


                                                                      - lei -
 ─────────────────────────────────┬─────┬────────┬──────┬────────┬───────────┐
                  din care: │ │ │ │Impozit │ Diferenţa │
 ─────────────────────┬───────────┤ │ │ │ pe │de impozit │
      Activităţi │ │ │ │ │venitul │de plata/de│
     independente │ Salarii │Pier-│Deduceri│Venit │ anual │restituit │
 ───────────┬─────────┼─────┬─────┤deri │perso- │anual │ global │ │
            │ drepturi│ │ │ │ nale │global│ din │(col.16 - │
            │ de pro- │ │ │fis- │ │impo- │ deci- │ col.7)/ │
 comerciale │ prietate│art. │ art.│cale │ │zabil │ ziile │ (col.7 - │
 şi profesii│ intelec-│ 25 │ 28 │ │ │ │ anuale │ col.16) │
  liberale │ tuala │ │ │ │ │ │ de │ │
            │ │ │ │ │ │ │impunere│ │
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
      9 │ 10 │ 11 │ 12 │ 13 │ 14 │ 15 │ 16 │ 17 │
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼────────┼──────┼────────┼───────────┤
 ───────────┴─────────┴─────┴─────┴─────┴────────┴──────┴────────┴───────────┘


  MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
  D.G.F.P.C.F.S. ..................
  Unitatea fiscală ................
  Str. .................... nr. ...
  Localitatea .....................


          Registrul privind veniturile din cedarea folosinţei bunurilor
                       [] cu destinaţia de locuinţa
                       [] cu alta destinaţie

 Suburbie .....................
 ┌────┬─────┬───────┬────────┬──────────────┬────────────────┬───────────────┐
 │ │ │ Nume │ │ │Nr. înregistrare│Numărul şi data│
 │Nr. │ │prenume│anul de │Data începerii│declaraţie pri- │contractului de│
 │crt.│ CNP │contri-│impunere│ obţinerii │vînd veniturile │cedare a folo- │
 │ │ │buabil │ │ venitului │estimate şi data│sintei bunuri- │
 │ │ │ │ │ │ înregistrării │ lor │
 ├────┼─────┼───────┼────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
 ├────┼─────┼───────┼────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 ├────┼─────┼───────┼────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 ├────┼─────┼───────┼────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 ├────┼─────┼───────┼────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 │ │ │ ├────────┼──────────────┼────────────────┼───────────────┤
 └────┴─────┴───────┴────────┴──────────────┴────────────────┴───────────────┘

                                                                       - lei-
 ──────────────┬─────────────┬───────────────────────────────┬───────────────┐
   Numărul şi │Obligaţii a- │ din care scadente la: │ Diferenţa de │
  data deciziei│nuale de pla-├───────┬───────┬───────┬───────┤ impozit │
  de impunere*)│ti anticipate│ 15/03 │ 15/06 │ 15/09 │ 15/12 │ anual*) │
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
        8 │ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │ 13 │ 14 │
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┼─────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼───────────────┤
 ──────────────┴─────────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴───────────────┘

----------
    *) Se completează atât pentru decizia de impunere plati anticipate cat si
  pentru decizia de impunere anuala, iar coloana 14 se completează pentru
  persoane fizice străine.


  MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
  D.G.F.P.C.F.S. ..................
  Unitatea fiscală ................
  Str. .................... nr. ...
  Localitatea .....................


           Registrul privind veniturile din activităţi independente

 Suburbie .....................
 ┌────┬─────┬───────┬────────┬────────────────┬──────────────┬──────┬────────┐
 │ │ │ │ │ │Documentul în │ │ │
 │ │ │ Nume │ │Nr. înregistrare│baza căruia se│ │ Număr │
 │Nr. │ │prenume│anul de │declaraţie pri- │ desfăşoară │Sediu │si data │
 │crt.│ CNP │contri-│impunere│vînd veniturile │ activitatea │acti- │contract│
 │ │ │buabil │ │estimate şi data├─────┬────────┤vitate│ de │
 │ │ │ │ │ înregistrării │ tip │număr si│ │asociere│
 │ │ │ │ │ │ │ data │ │ │
 ├────┼─────┼───────┼────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
 ├────┼─────┼───────┼────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 ├────┼─────┼───────┼────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 ├────┼─────┼───────┼────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 ├────┼─────┼───────┼────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 │ │ │ ├────────┼────────────────┼─────┼────────┼──────┼────────┤
 └────┴─────┴───────┴────────┴────────────────┴─────┴────────┴──────┴────────┘

                                                                       - lei-
 ──────────┬───────┬──────────┬──────────────────────────────────┬───────────┐
     Data │ │ Numărul │Obligaţii │ Diferenţa │
  începerii│ Cod │ şi data │ anuale din care scadente la: │ impozit │
  obţinerii│activi-│ deciziei │de plati │ anual*) │
  venitului│ tate │ de │ antici- ┌─────┬─────┬─────┬─────┤ │
           │ │impunere*)│ pate │15/03│15/06│15/09│15/12│ │
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
     10 │ 11 │ 12 │ 13 │ 14 │ 15 │ 16 │ 17 │ 18 │
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────────┤
 ──────────┴───────┴──────────┴──────────┴─────┴─────┴─────┴─────┴───────────┘

---------
    *) Se completează atât pentru decizia de impunere plati anticipate cat
  şi pentru decizia de impunere anuala, iar coloana 18 se completează pentru
  persoane fizice străine.



    ANEXA 2
    la instrucţiuni


    MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
    D.G.F.P.C.F.S. ..................
    Unitatea fiscală ................
    Str. .................... nr. ...
    Localitatea .....................


                                       [] plati anticipate pentru persoane
                                          fizice cu domiciliul în România;
                                       [] persoane străine şi persoane romane
                                          fără domiciliu în România;
                                       [] regularizare impozit pe venit
                                          anual global;
                                       [] Ordonanţa de urgenta a Guvernului
                                          nr. 85/1997;
                                       [] pentru alte obligaţii bugetare
                                          ale contribuabilului persoana
                                          fizica, conform clasificaţiei
                                          bugetare.


                           CONT FISCAL PERSONAL
                       Categoria de venit ..........

 Contribuabil: Numele şi prenumele ...............................
               C.N.P. .....................
 ┌─────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
 │ DOCUMENTE IN BAZA CĂRORA │ DEBITE │
 │ SE FAC OPERAŢIUNILE ├──────────────────┬──────────────────┤
 │ │ Restante │ Curente │
 ├────────────────────────┬─────┬──────┼───────┬──────────┼───────┬──────────┤
 │ Denumirea │ Nr. │ Data │ Debit │ Majorări │ Debit │ Majorări │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 │ A │ B │ C │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 └────────────────────────┴─────┴──────┴───────┴──────────┴───────┴──────────┘

 ┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
 │ ÎNCASĂRI │
 ├───────────┬─────────┬──────────────────┬──────────────────┤
 │ Total │ │ Restante │ Curente │
 │ │ Plusuri ├───────┬──────────┼───────┬──────────┤
 │ din care: │ │ Debit │ Majorări │ Debit │ Majorări │
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 ├───────────┼─────────┼───────┼──────────┼───────┼──────────┤
 └───────────┴─────────┴───────┴──────────┴───────┴──────────┘



    ANEXA 3
    la instrucţiuni


    MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
    D.G.F.P.C.F.S. ..................
    Unitatea fiscală ................
    Str. .................... nr. ...
    Localitatea .....................


                      EVIDENTA FISCALĂ CENTRALIZATA
                      Conform clasificaţiei bugetare

   Categoria de venit ....................

 ┌─────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────┬─────────────────────────────────┐
 │ DOCUMENTE IN BAZA CĂRORA │ DEBITE │ ÎNCASĂRI │
 │ SE FAC OPERAŢIUNILE ├────────────────┬────────────────┼────────────────┬────────────────┤
 │ │ Restante │ Curente │ Restante │ Curente │
 ├────────────────────────┬─────┬──────┼───────┬────────┼───────┬────────┼───────┬────────┼───────┬────────┤
 │ Denumirea │ Nr. │ Data │ Debit │Majorări│ Debit │Majorări│ Debit │Majorări│ Debit │Majorări│
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ A │ B │ C │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 1. Total luna ianuarie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 2. Total luna februarie│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 3. Total cumulat 28.02 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (1 + 2) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 4. Total luna martie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 5. Total cumulat 31.03 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (3 + 4) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 6. Total luna aprilie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 7. Total cumulat 30.04 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (5 + 6) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 8. Total luna mai │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ 9. Total cumulat 31.05 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (7 + 8) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │10. Total luna iunie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │11. Total cumulat 30.06 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (9 + 10) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │12. Total luna iulie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │13. Total cumulat 31.07 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (11 + 12) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │14. Total luna august │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │15. Total cumulat 31.08 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (13 + 14) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │16. Total luna │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ septembrie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │17. Total cumulat 30.09 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (15 + 16) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │18. Total luna octombrie│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │19. Total cumulat 31.10 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (17 + 18) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │20. Total luna noiembrie│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │21. Total cumulat 30.11 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (19 + 20) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │ ...................... │ ... │ .... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │ ..... │ ...... │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │22. Total luna decembrie│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 ├────────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┤
 │23. Total cumulat 31.12 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 │ (21 + 22) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
 └────────────────────────┴─────┴──────┴───────┴────────┴───────┴────────┴───────┴────────┴───────┴────────┘



                                      -------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016