DOCUMENTUL VI 1
┌───────────────────────────────────┐
│TARA TERTA EMITENTA: │
│VI 1 Seria nr. : │
│ │
│ │
│ DOCUMENT │
│PENTRU IMPORTUL DE VIN, SUC DE │
│STRUGURI SAU MUST DE STRUGURI IN │
│COMUNITATEA EUROPEANA │
│ │
┌──┬───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
│ 𗈕. Exportator │ │
│ │[] │ ┌────────────────────┐ │
├──┼───────────────────────────────────────┼──┤ ├───────────┤
│ 𗈖. Destinatar │ └────────────────────┘ │
├──┼───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
│ │ │(1) Obligatoriu numai pentru │
│ │ │ vinurile care beneficiaza de │
│ │ │ reduceri ale tarifului vamal │
│ │ │(2) Stergeti, dupa caz │
│ │ │(3) Puneti un "x" in rubrica │
│ │ │ potrivita │
└──┼───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
𗈗. STAMPILA VAMII (1) │ │
│ │ │
│ │ │
├───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
├───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
├───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
𗈘. Mijloc de transport (1) │ │
│ │ │
├───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
𗈙. Locul descarcarii (1) │ │
│ │ │
├───────────────────────────────────────┴───────┬───────────────────────────┤
𗈚. Marci si nr. de referinta - 𗈛. Cantitate in l/hl/kg (2)│
│ Numarul si tipul coletelor - │ │
│ Descrierea produsului │ │
│ ├───────────────────────────┤
│ 𗈜. Numarul sticlelor │
│ │ │
│ ├───────────────────────────┤
│ 𗈝. Culoarea produsului │
│ └───────────────────────────┤
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
. CERTIFICAT │
│Produsul descris mai sus (3) [] este / [] nu este destinat direct consumu- │
│lui uman si respecta conditiile care reglementeaza procedura si intrarea │
│in circulatie a produsului in tara de origine si, daca este destinat direct│
│consumului uman, nu a fot supus procedeelor si tratamentelor oenologice │
│care nu sunt permise de prevederile comunitare in vigoare in privinta │
│importului produsului in cauza. │
│ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele complet si adresa │
│organismului oficial: │
│ │Data si locul: │
│ │Semnatura, numele L.S.: │
│ │si functia responsabilului: │
│ │ │
├───────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┤
. BULETINUL DE ANALIZA │
│cu descrierea caracteristicilor analitice ale produsului de mai sus │
│PENTRU MUST SI SUC DE STRUGURI: densitate: │
│PENTRU VIN SI MUST PARTIAL FERMENTAT: │
│taria alcoolica totala: taria alcoolica dobandita: │
│ │
│ │
│PENTRU TOATE PRODUSELE: │
│extractul sec total: aciditatea totala: aciditate volatila: │
│aciditatea citrica: cantitatea totala de dioxid de sulf: │
│(3) [] prezenta / [] absenta produselor obtinute din varietati rezultate │
│din incrucisarile interspecifice (hibrizi producatori directi) sau din │
│alte varietati care nu apartin speciei Vitis vinifera. │
│ │
│ │
│Numele complet si adresa │
│laboratorului: │
│ │Data si locul: │
│ │Semnatura, numele L.S.: │
│ │si functia responsabilului: │
│ │ │
├───────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┤
└───────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┘