Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 337 din 20 aprilie 2007  privind actualizarea Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 337 din 20 aprilie 2007 privind actualizarea Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN

EMITENT: Institutul Naţional de Statistică (şi Studii Economice)
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 293 din 3 mai 2007
    În temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 9/1992 privind organizarea statisticii oficiale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Hotărârii Guvernului nr. 957/2005 privind organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Statistică,
    având în vedere prevederile art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 656/1997 privind aprobarea Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN,
    preşedintele Institutului Naţional de Statistică emite următorul ordin:
    ART. 1
    Se aprobă actualizarea Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, potrivit anexei care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2
    Actualizarea prevăzută la art. 1 a fost efectuată cu respectarea prevederilor Regulamentului Comisiei Europene nr. 1.893/2006 de modificare a Regulamentului Consiliului Comunităţii Economice Europene nr. 3.037/90 privind Nomenclatorul Activităţilor din Comunitatea Europeană - NACE Rev. 2.

    ART. 3
    Prezentul ordin intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2008.

    ART. 4
    Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.



                    Preşedintele Institutului
                    Naţional de Statistică,
                    Vergil Voineagu

    Bucureşti, 20 aprilie 2007.
    Nr. 337.
    ANEXA 1

    CLASIFICAREA ACTIVITĂŢILOR DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ
    Ediţie revizuită
    CAEN Rev. 2
    Introducere

    Ce este CAEN?
    CAEN*1) reprezintă acronimul utilizat pentru a desemna clasificarea statistică naţională a activităţilor economice din România. Această clasificare a fost proiectată pentru a permite gruparea pe criterii de omogenitate a datelor referitoare la "unităţi statistice", cum ar fi, de exemplu, o uzină sau un grup de uzine ce constituie o entitate economică, o întreprindere. Clasificarea asigură baza pentru pregătirea unei game largi de date statistice (producţie, factori de producţie, formarea de capital şi tranzacţiile financiare) ale acestor unităţi.
    *1) CAEN - Clasificarea activităţilor din economia naţională.


    Ce sunt clasificările statistice?
    O clasificare statistică prezintă următoarele caracteristici principale:
    a) organizare ierarhică strictă şi detaliată care face posibilă culegerea şi prezentarea informaţiilor la diverse nivele de agregare (în funcţie de disponibilitatea datelor);
    b) acoperirea exhaustivă a domeniului observat;
    c) încadrarea fiecărui fenomen sau obiect analizat într-o singură entitate de clasificare (entităţi ce se exclud reciproc);
    d) clasarea obiectelor analizate pe diverse ramuri ale clasificării este guvernată de principii metodologice omogene.


    Integrarea clasificărilor la nivel internaţional
    În decursul ultimului deceniu a avut loc o revizuire completă a clasificărilor statistice internaţionale, iar noile clasificări au fost elaborate ca un sistem integrat de clasificări statistice. Astfel, diversele clasificări ale produselor au fost armonizate şi au fost corelate cu clasificările activităţilor economice, pe criteriul originii economice. Pe lângă această integrare la nivel mondial (în principal, sub auspiciile Organizaţiei Naţiunilor Unite), alte organizaţii regionale, de pildă Uniunea Europeană sau ţările Americii de Nord, şi-au aliniat, în grade diferite, clasificările proprii la clasificările mondiale.
    Aceasta a dat naştere unui sistem integrat în care diversele clasificări au fost armonizate şi corelate la nivel mondial, la nivelul Uniunii Europene şi fiecare ţară a realizat sistemul naţional corespunzător.

               Activităţi Produse

    Nivelul ┌───────────┐ ┌────────────┐ ┌─────────┐ ┌─────┐
    mondial │ISIC Rev. 4│ │ CPC │ │ HS ├──>│SITC │
             └─────┬─────┘ └─────┬──────┘ └────┬────┘ └─────┘
                   │ │ │
                   v v v
    Nivelul ┌───────────┐ ┌────────────┐ ┌────────────┐ ┌─────────┐
      UE │NACE Rev. 2│ │ CPA │ │ PRODCOM │ │ CN │
             └─────┬─────┘ └─────┬──────┘ └─────┬──────┘ └────┬────┘
                   │ │ │ │
                   v v v v
             ┌───────────┐ ┌────────────┐ ┌────────────┐ ┌─────────┐
             │CAEN Rev. 2│ │ CPSA │ │ │ │ TVIR │
    Nivelul │(Versiune │ │(Versiune │ │ PRODROM │ │(Versiune│
    naţional │naţionala a│ │naţionala a │ │ (Versiune) │ │naţionala│
             │NACE Rev.2)│ │ CPA) │ │ │ │ a CN) │
             └───────────┘ └────────────┘ └────────────┘ └─────────┘


    Comisia de Statistică a Organizaţiei Naţiunilor Unite (CS-ONU), cu sprijinul Grupului de experţi în clasificări internaţionale economice şi sociale, a elaborat o tipologie proprie de clasificări în funcţie de gradul de integrare în sistemul revizuit, respectiv clasificări de referinţă, derivate şi conexe.
    Clasificările de referinţă sunt acele clasificări economice şi sociale care reprezintă rezultatul unor acorduri internaţionale aprobate de Comisia de Statistică a Organizaţiei Naţiunilor Unite sau de alt organism competent, ca de exemplu Biroul Internaţional al Muncii (ILO), Fondul Monetar Internaţional (IMF), UNESCO etc., în funcţie de domeniul care face obiectul acestora. Clasificările de referinţă au dobândit o largă acceptare şi un acord oficial amplu şi sunt aprobate şi recomandate ca linii directoare pentru elaborarea altor clasificări.
    Un exemplu de asemenea clasificare îl reprezintă Clasificarea Industrială Internaţională Standard a Naţiunilor Unite, pentru toate activităţile economice, versiunea revizuită 4 (ISIC Rev. 4).
    Clasificările derivate se bazează pe clasificări de referinţă. Ele pot fi elaborate prin adoptarea structurii şi categoriilor din clasificarea de referinţă, şi atunci este posibilă adăugarea unor detalii suplimentare faţă de clasificările de referinţă, sau pot fi elaborate prin reorganizarea sau agregarea unor poziţii din una ori mai multe clasificări de referinţă.
    Clasificările derivate sunt adesea întocmite pentru utilizarea la nivel naţional sau multinaţional. Un exemplu de astfel de clasificare îl reprezintă clasificarea NACE Rev. 2 a Uniunii Europene.
    Clasificările conexe sunt cele care se referă parţial la clasificările de referinţă sau care sunt asociate cu clasificările de referinţă numai la anumite nivele ale structurii. Exemple de asemenea clasificări sunt Clasificarea Industrială Standard a Australiei şi Noii Zeelande (ANZSIC) sau Sistemul Nord-American de Clasificare a Industriei (NAICS).

    De ce sunt necesare revizuirile?
    Schimbarea structurilor economice şi tehnologiile noi generează noi activităţi şi produse care le depăşesc ca importanţă pe cele existente. Aceste schimbări reprezintă astfel o provocare constantă pentru clasificările statistice. Intervalele dintre revizuiri nu trebuie să fie prea lungi, deoarece relevanţa clasificării se diminuează în timp, dar nu trebuie să fie nici prea scurte, întrucât afectează negativ comparabilitatea datelor în timp. Orice revizuire a unei clasificări, mai ales dacă include şi modificări structurale, poate duce la întreruperi în seriile de timp.

    De ce o revizuire acum?
    Avantajele sistemului integrat descris mai sus sunt unanim recunoscute. Totuşi, un astfel de sistem impune restricţii părţilor participante.
    Segmentul referitor la bunuri transportabile din ISIC/CPC (şi segmentul european conex din NACE/CPA)*2) se bazează pe Sistemul armonizat*3) (acronimul englez: HS). Atunci când HS se modifică, trebuie să se modifice şi celelalte clasificări.
    *2) CPC - Clasificarea centrală a produselor, utilizată de Organizaţia Naţiunilor Unite; CPA este clasificarea produselor asociate activităţilor, utilizată de Uniunea Europeană, derivată din CPC.
    *3) Sistemul armonizat de codificare şi descriere a mărfurilor elaborat şi actualizat de Organizaţia Internaţională a Vămilor (înfiinţată în 1952 sub denumirea de Consiliul de Cooperare a Vămilor)

    O modificare structurală majoră în CPA, la nivelul de 4 cifre sau superior acestuia, depinde de o revizuire a NACE Rev. 2, deoarece CPA este direct legată, în structura sa, de NACE Rev. 2.
    NACE Rev. 2 este legat în mod direct de structura ISIC Rev. 4. Angajamentul de a menţine un sistem de clasificări corelat la nivel internaţional impune o revizuire a NACE Rev. 1.1 concomitent cu ISIC Rev. 3.1.
    Prin legăturile existente între clasificările utilizate la nivel european şi clasificările naţionale, acest proces de revizuire a NACE Rev. 1.1 şi creare a versiunii NACE Rev. 2 a impus un proces similar pentru CAEN Rev. 1, finalizat prin ediţia revizuită a acesteia, respectiv CAEN Rev. 2.

    Disponibilitatea clasificărilor europene şi naţionale
    RAMON, serverul Eurostat conţinând clasificări, are drept scop să pună la dispoziţie cât mai multe informaţii în legătură cu principalele clasificări statistice internaţionale utilizate în diverse domenii: analiză economică, mediu, învăţământ, ocupaţii, conturi naţionale etc.
    Sunt disponibile informaţii care acoperă următoarele aspecte: descriere generală; structura clasificărilor (care constă în coduri şi titluri); note explicative; tabele de corespondenţă între clasificări; documente metodologice, alte informaţii generale referitoare la clasificări.
    Ori de câte ori sunt disponibile, informaţiile sunt prezentate în toate limbile oficiale ale Uniunii Europene.
    Obiectivul este acela de a construi un loc central de referinţă pentru utilizatorii care solicită diverse informaţii despre clasificările statistice internaţionale.
    ISIC/CPC şi NACE/CPA, actualizate, sunt disponibile pe serverul RAMON.
    Serverul RAMON poate fi accesat public pe Web la următoarea adresă:
    http://www.europa.eu.int/comm/eurostat/ramon/
    SENIN, serverul conţinând clasificările naţionale elaborate de Institutul Naţional de Statistică, este pus la dispoziţia utilizatorilor, pe site-ul INS, la rubrica Nomenclatoare statistice.

    Sistemul de codificare al clasificării CAEN
    Sistemul de codificare pentru CAEN Rev. 2 cuprinde:
    - un prim nivel, constând în titluri identificate printr-un cod alfabetic (secţiuni);
    – un al doilea nivel, constând în titluri identificate printr-un cod numeric de două cifre (diviziuni);
    – un al treilea nivel, constând în titluri identificate printr-un cod numeric de 3 cifre (grupe);
    – un al patrulea nivel, constând în titluri identificate printr-un cod numeric de 4 cifre (clase).


    Relaţia cu alte clasificări de activităţi
    CAEN Rev. 2
    NACE Rev. 2
    CAEN Rev. 2
    ISIC Rev. 4
    NACE reprezintă Nomenclatorul de activităţi utilizat în cadrul Comunităţii Europene. Actuala versiune a CAEN, respectiv CAEN Rev. 2, asigură un raport de 1:1 cu NACE Rev. 2.
    ISIC Rev. 4 reprezintă Clasificarea internaţională standard a activităţilor economice elaborată de Comisia de Statistică a Organizaţiei Naţiunilor Unite.
    Având în vedere raportul 1:1 dintre CAEN Rev. 2 şi NACE Rev. 2, rezultă:
    - CAEN Rev. 2 este o clasificare detaliată a ISIC Rev. 4;
    – primul nivel din ISIC Rev. 4 (secţiune) este identic cu cel din CAEN Rev. 2;
    – la nivel de diviziune, CAEN Rev. 2 este identic cu ISIC Rev. 4;
    – la nivel de grupă şi clasă, ISIC Rev. 4 este detaliat de CAEN Rev. 2 în conformitate cu cerinţele impuse de NACE Rev. 2.


    Relaţia cu clasificările de produse
    CPSA 2008
    Clasificarea produselor şi serviciilor asociate activităţilor, elaborată în conformitate cu prevederile art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 53/1999 privind aprobarea Clasificării produselor şi serviciilor asociate activităţilor - CPSA.
    Legătura între CPSA 2008 şi CAEN Rev. 2 apare în cadrul codului CPSA. La toate nivelurile din CPSA 2008, codificarea primelor 4 cifre este identică cu cele 4 cifre ale clasei corespunzătoare din CAEN Rev. 2.

    PRODROM
    Nomenclatorul de produse şi servicii industriale este elaborat de Institutul Naţional de Statistică şi este utilizat pentru anchetele statistice de producţie. Nomenclatorul PRODROM este armonizat cu nomenclatorul PRODCOM utilizat în cadrul Comunităţii Europene şi reprezintă o detaliere a acestuia.
    Legătura CAEN Rev. 2 cu PRODROM este asigurată la nivel de 4 cifre (clasă), întrucât poziţiile PRODROM au fost realizate prin detalierea subclaselor elementare CPSA 2008.

    TVIR
    Tariful vamal de import al României, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 120/1993 privind detalierea şi clasificarea mărfurilor în Tariful vamal la import al României de la 6 la 8 cifre, cu modificările ulterioare, asigură un raport de 1:1 cu NC Nomenclatorul combinat utilizat în Uniunea Europeană.
    TVIR este corelat cu PRODROM (fiecare poziţie PRODROM are ataşat unul sau mai multe coduri TVIR) asigurându-se comparabilitatea rezultatelor din sfera producţiei cu cele din sfera comerţului exterior.


    Istoric
    CAEN
    Clasificarea activităţilor din economia naţională a fost elaborată de către Institutul Naţional de Statistică (INS) pentru o ordonare specifică a informaţiilor corespunzătoare cerinţelor economiei de piaţă şi trecerii la sistemul conturilor naţionale.
    CAEN substituie Clasificarea ramurilor economiei naţionale - CREN utilizată în România din 1963 în baza HCM nr. 483/1962.
    Introducerea CAEN în sistemul statistic şi economic naţional a fost realizată treptat în perioada 1993-1997, beneficiind de colaborarea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi Camerei de Comerţ şi Industrie a României.
    Omologarea şi implementarea CAEN la nivel naţional prin Hotărârea Guvernului nr. 656/1997 satisfac obiectivul prioritar, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 575 bis/1992 cu privire la realizarea unor nomenclatoare unitare de interes general prevăzute în concepţia generală a informatizării în România, de armonizare cu Nomenclatorul activităţilor din Comunitatea Europeană (NACE).
    CAEN a cunoscut în perioada 1997-2007 două actualizări:
    - în 2002 - actualizarea CAEN şi implementarea începând cu 1 ianuarie 2003 a CAEN Rev. 1 (Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 601/2002);
    – în 2007 - actualizarea CAEN şi implementarea începând cu 1 ianuarie 2008 a CAEN Rev. 2 (Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 337/2007).

    Principiile de elaborare a CAEN ţin seama de corespondenţa cu clasificările internaţionale şi, în special, cu cea europeană (NACE), în cadrul unui sistem integrat.
    Prin utilizarea CAEN, datele statistice sunt culese pe baza aceleiaşi structuri de clasificare (naţională şi europeană), CAEN fiind transpus direct în ISIC Rev. 4 (Clasificarea internaţională standard a activităţilor elaborată de Comisia de Statistică a Organizaţiei Naţiunilor Unite) prin intermediul tabelelor de trecere.

    CAEN Rev. 2
    Având în vedere necesităţile impuse de evoluţia economiei româneşti şi principiile de armonizare cu clasificările europene, Institutul Naţional de Statistică a elaborat versiunea revizuită a CAEN, respectiv CAEN Rev. 2.
    Această versiune asigură un raport de 1:1 între CAEN Rev. 2 şi NACE Rev. 2 (implementat la nivel european începând cu 1 ianuarie 2008), raport necesar având în vedere atât politica de globalizare, cât şi dorinţa de a mări convergenţa dintre clasificările europene şi cele utilizate în ţările din America de Nord.
    Prin această realizare se asigură armonizarea totală cu cerinţele acquis-ului comunitar în domeniul clasificărilor economice.
    Din experienţa utilizării clasificării CAEN, a reieşit că economia României nu prezintă particularităţi faţă de economia Uniunii Europene şi, în consecinţă, menţinerea unor diferenţe între CAEN Rev. 2 şi NACE Rev. 2 nu se justifică.
    CAEN Rev. 2 este implementat începând cu 1 ianuarie 2008 prin prezentul ordin, în conformitate cu prevederile art. 5 pct. 2 din Hotărârea Guvernului nr. 656/1997 privind aprobarea Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN.


    Principii utilizate în elaborarea CAEN
    Criterii pentru diviziuni şi grupe CAEN
    Principalele criterii utilizate în delimitarea diviziunilor şi a grupelor CAEN (nivel de detaliere de două şi, respectiv, 3 cifre) se referă la caracteristicile activităţilor unităţilor productive, care joacă un rol decisiv în determinarea gradului de similitudine dintre structurile unităţilor şi anumite relaţii economice. Principalele aspecte de grupare pentru activităţi sunt următoarele:
    (i) caracterul bunurilor şi al serviciilor realizate;
    (ii) utilizările cărora sunt destinate produsele şi serviciile;
    (ii) mijloacele, procesul şi tehnologia de producţie.

    Ponderile atribuite acestor criterii variază de la un domeniu la altul. Într-un număr de cazuri, de exemplu: industria alimentară, textilă, de confecţii şi pielărie, industria construcţiilor de maşini şi echipamente şi domeniul serviciilor, criteriile sunt atât de echilibrate între ele, încât problema atribuirii ponderilor îşi pierde semnificaţia.
    În cazul produselor intermediare, componenţa fizică şi stadiul de fabricaţie capătă adesea o pondere importantă.
    În cazul produselor care implică procese de producţie complicate, se acordă în mod frecvent prioritate utilizării finale, tehnologiei şi fluxului de producţie al produselor respective, în detrimentul compoziţiei fizice a produselor.

    Criterii pentru clase CAEN
    Criteriile privind maniera în care sunt grupate activităţile în cadrul întreprinderilor ocupă locul central în definirea claselor (nivel de 4 cifre). Practic, clasele permit în majoritatea cazurilor caracterizarea sectorului economic al unităţilor de producţie sau al întreprinderilor în funcţie de tipul de activitate, iar din alt punct de vedere, toate unităţile clasificate într-o clasă sunt asemănătoare în privinţa tipului de activitate exercitată.
    Clasele CAEN Rev. 2 sunt definite astfel încât să fie îndeplinite cât mai bine următoarele două condiţii:
    (i) categoria de produse şi servicii care caracterizează o clasă dată să reprezinte marea masă a producţiei unităţilor clasificate în acea clasă;
    (ii) o clasă să conţină unităţile care produc cea mai mare parte din categoria de mărfuri şi servicii ce o caracterizează.


    Forma de proprietate şi forma juridică
    CAEN nu face distincţii în funcţie de forma de proprietate şi forma juridică, deoarece astfel de criterii nu au legătură cu caracteristicile activităţii în sine. Unităţile angajate în acelaşi tip de activitate economică sunt clasificate în acelaşi mod, chiar dacă, de exemplu, societatea comercială aparţine unor proprietari particulari sau guvernului, respectiv întreprinderea-mamă este sau nu este formată din una sau mai multe unităţi.
    Clasificările "forma de proprietate" şi "forma juridică" sunt construite în mod independent de clasificarea activităţilor.
    În mod similar, unităţile de producţie sunt clasificate după activitatea principală în care sunt angajate, fie că munca este executată de maşini electrice sau manual, fie că ea este prestată într-o fabrică sau într-o gospodărie; modernul faţă de tradiţional nu reprezintă un criteriu.

    Scop comercial sau necomercial
    În structura CAEN Rev. 2 distincţia dintre scop comercial sau necomercial (market şi nonmarket) nu reprezintă un considerent. Deşi există unele clase care în mod normal sunt nonmarket, pot exista altele câteva care sunt de obicei efectuate atât de societăţi comerciale, cât şi de instituţii de stat.

    Definiţii
    Definiţia activităţilor
    Activitate
    Se spune că o activitate are loc atunci când prin combinaţia de resurse-echipamente, forţă de muncă, tehnici de producţie, fluxuri de informaţii sau produse - se realizează bunuri sau servicii. Orice activitate se caracterizează prin intrările de produse (bunuri sau servicii), procesul de producţie şi ieşirile de produse (bunuri sau servicii).
    În practică, majoritatea unităţilor de producţie efectuează activităţi cu caracter mixt.
    Identificarea unei activităţi principale este necesară pentru a clasa o unitate într-o anumită poziţie din CAEN Rev. 2.

    Activitate principală
    Activitatea principală este identificată prin metoda ordinii descrescătoare (de sus în jos), ca fiind acea activitate care contribuie în cea mai mare măsură la valoarea adăugată totală a unităţii luate în considerare. Activitatea principală astfel identificată nu reprezintă, în mod necesar, 50% sau mai mult din valoarea adăugată totală a unităţii.

    Activitate secundară
    O activitate secundară este oricare altă activitate a unităţii, activitate care produce bunuri sau servicii.

    Activităţi auxiliare
    Activităţile principale şi secundare sunt efectuate, în general, cu ajutorul unui număr de activităţi auxiliare, cum sunt: contabilitatea, transportul, depozitarea, achiziţionarea, condiţionarea, promovarea, repararea şi întreţinerea etc. Astfel, activităţile auxiliare sunt acelea care există doar pentru a sprijini activităţile productive principale şi secundare ale unei unităţi. Activităţile auxiliare asigură bunuri şi servicii consumabile pentru uzul acelei unităţi.
    Însă, dacă activităţile unei unităţi statistice şi activităţile auxiliare corespunzătoare (de exemplu, un centru de calcul) se desfăşoară în zone geografice diferite, atunci poate fi recomandabilă culegerea separată de date despre aceste unităţi pentru a se obţine categorii de date care să fie clasificate în funcţie de zona geografică.


    Ce este o activitate auxiliară?
    O activitate auxiliară trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
    a) să servească unitatea sau unităţile de care aparţine; bunurile sau serviciile realizate nu trebuie să facă obiectul tranzacţiilor pe piaţă;
    b) o activitate similară să se desfăşoare în unităţi de producţie similare independente;
    c) să realizeze servicii sau, în cazuri excepţionale, bunuri consumabile care nu fac parte din produsul final al unităţii;
    d) să contribuie la costurile curente ale unităţii în sine, adică să nu genereze formarea brută de capital (active imobilizate).


    Ce nu este o activitate auxiliară?
    Trebuie remarcat faptul că, în conformitate cu definiţia de mai sus, următoarele activităţi nu trebuie să fie considerate drept activităţi auxiliare:
    a) producerea de bunuri şi servicii care fac sau contribuie la formarea brută de capital; de exemplu, activitatea de construcţii pe cont propriu, care va fi clasificată separat la construcţii, dacă există date disponibile privind volumul activităţii;
    b) producţia, din care o parte importantă este comercializată chiar dacă o mare parte a sa este consumată în cadrul activităţii principale;
    c) producţia de bunuri care ulterior devin parte integrantă a producţiei realizate de activităţile principale sau secundare (de exemplu, producţia de cutii a unei secţii dintr-o întreprindere, utilizată pentru ambalarea produselor proprii);
    d) producţia de energie (dintr-o centrală electrică sau uzină de cocsificare integrată), chiar dacă întreaga producţie este consumată în unitatea producătoare;
    e) achiziţia de bunuri pentru revânzare ca atare;
    f) cercetarea şi dezvoltarea, deoarece această activitate nu asigură un serviciu care este consumat în cursul producţiei curente.

    În toate aceste cazuri, acolo unde există date separate pentru aceste activităţi, trebuie considerate unităţi separate şi ele trebuie considerate ca fiind unităţi cu un tip de activitate propriu şi clasificate în conformitate cu activitatea lor.

    Unităţi statistice
    Disponibilitatea datelor
    Este necesară o gamă largă de informaţii pentru a construi o imagine statistică completă a activităţii economice, dar nivelul organizatoric la care este posibilă culegerea de informaţii variază în funcţie de tipul de date. De exemplu, datele privind profitul pentru o societate comercială pot fi disponibile doar la sediul central şi ele acoperă activitatea centralizată a tuturor sucursalelor (locaţiilor), în timp ce datele privind vânzările pot fi disponibile pentru fiecare sucursală (locaţie). Pentru a observa şi a analiza în mod satisfăcător datele este, prin urmare, necesar să se definească o "familie de unităţi statistice". Acestea reprezintă elementele de bază pentru o încadrare corectă în activitatea corespunzătoare şi determinarea datelor care pot fi culese.

    Tipuri de unităţi statistice
    Diferitele tipuri de unităţi statistice sunt utilizate pentru a răspunde unei diversităţi de cerinţe, dar fiecare unitate este o entitate specifică, care este definită în aşa fel încât să poată fi recunoscută şi identificată. Ea poate fi o unitate legală sau fizic identificabilă ori, ca de pildă în cazul unităţii de producţie omogene, o "unitate" statistică.
    Comparabilitatea internaţională
    Pentru a asigura comparabilitatea internaţională, definiţiile adoptate în cadrul Uniunii Europene sunt legate în mod direct de cele formulate în "Introducerea la Clasificarea industrială internaţională standard a tuturor activităţilor economice a Organizaţiei Naţiunilor Unite" (ISIC Rev. 4) şi Sistemul conturilor naţionale al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

    Unităţile
    Unităţile descrise în Regulamentul Consiliului CEE nr. 696/1993, cu privire la unităţile statistice, sunt următoarele:
    - grupul de întreprinderi;
    – întreprinderea;
    – unitatea cu activitate (UTA);
    – unitatea locală;
    – unitatea locală cu activitate (UTA locală);
    – unitatea instituţională;
    – unitatea de producţie omogenă (UPO);
    – unitatea locală de producţie omogenă (UPO locală)

    Relaţia dintre diferitele tipuri de unităţi statistice este ilustrată în tabelul următor:

┌────────────┬─────────────────┬───────┐
│ │Una sau mai multe│O │
│ │subunităţi │singură│
│ │(locaţii) │locaţie│
├────────────┼─────────────────┼───────┤
│Una sau mai │Întreprindere │Unitate│
│multe ├─────────────────┤locală │
│activităţi │Unitate │ │
│ │instituţională │ │
├────────────┼─────────────────┼───────┤
│ │UTA │UTA │
│O singură │ │locală │
│activitate ├─────────────────┼───────┤
│ │UPO │UPO │
│ │ │locală │
└────────────┴─────────────────┴───────┘



    Reguli de clasificare pentru unităţi
    Unităţile incluse în registrul statistic sunt clasificate conform CAEN Rev. 2 - nivel clasă. Fiecare unitate este clasificată pe baza activităţilor efectuate. În anumite cazuri, o unitate nu poate fi clasificată independent, având în vedere relaţiile acesteia cu alte unităţi de care trebuie să se ţină seama.
    Unităţile trebuie să fie clasificate (încadrate) în poziţia care le descrie cel mai bine activitatea, ţinându-se cont nu numai de natura produselor, ci şi de structura materiilor prime, inclusiv a procesului de producţie.

    Reguli fundamentale de clasificare
    Valoarea adăugată
    Valoarea adăugată reprezintă indicatorul de bază utilizat pentru determinarea activităţii principale a unei unităţi, conform CAEN Rev. 2. Reprezentând diferenţa dintre producţie şi consumul intermediar, valoarea adăugată este o măsură a contribuţiei fiecărei unităţi economice la produsul intern brut (PIB). Evaluarea acestei contribuţii se face prin valoarea adăugată brută la costul factorilor. Valoarea adăugată brută la costul factorilor reprezintă suma salariilor şi a altor elemente legate de costul factorilor de muncă, a profitului, a subvenţiilor de exploatare, a amortizării capitalului fix, total din care se scad impozitele legate de producţie.
    Activităţile economice sunt definite în CAEN Rev. 2. O unitate poate presta una sau mai multe activităţi care aparţin uneia ori mai multor poziţii din CAEN Rev. 2. Unităţile sunt clasificate conform activităţii lor principale. Activitatea principală este activitatea care contribuie în cea mai mare măsură la valoarea adăugată a unităţii.

    Doar într-o clasă CAEN?
    În cazul simplu în care o unitate desfăşoară doar o singură activitate, clasificarea activităţii acelei unităţi este determinată de poziţia din CAEN Rev. 2 ce acoperă acea activitate la nivel de clasă.
    Acolo unde o unitate desfăşoară mai mult de o activitate, dar toate acestea aparţin aceleiaşi poziţii din CAEN Rev. 2, la nivel de clasă, atunci clasificarea activităţii acelei unităţi este determinată de clasa CAEN Rev. 2 în care sunt cuprinse toate aceste activităţi.

    În mai multe clase?
    În cazul în care o unitate desfăşoară activităţi care ocupă poziţii diferite în CAEN Rev. 2, la nivel de clasă, sunt necesare reguli pentru determinarea activităţii principale. În cazul simplu în care, la nivel de clasă, o activitate contribuie cu mai mult de 50% din valoarea adăugată, aceasta determină activitatea principală.
    Acolo unde o unitate desfăşoară activităţi care ocupă două poziţii diferite în CAEN Rev. 2, va exista întotdeauna o poziţie care să reprezinte mai mult de 50% din valoarea adăugată, cu excepţia cazului foarte puţin probabil în care ambele activităţi cu poziţii diferite în CAEN Rev. 2 au ponderi egale de 50%.
    În cazul mai complex în care o unitate desfăşoară mai mult de două activităţi care aparţin mai multor poziţii diferite din CAEN Rev. 2, la nivel de clasă, fără ca vreuna dintre ele să reprezinte peste 50% din valoarea adăugată, stabilirea activităţii principale a acelei unităţi se face prin utilizarea metodei ordinii descrescătoare (top-down).

    Metoda ordinii descrescătoare (de sus în jos)
    Metoda ordinii descrescătoare (top-down) urmează principiul ierarhic: încadrarea unei unităţi la nivelul cel mai detaliat al clasificării trebuie să fie în concordanţă cu clasificarea unităţii la nivelele superioare. Pentru a îndeplini această condiţie, procesul începe cu identificarea poziţiei relevante la nivelul cel mai înalt şi evoluează descendent, prin nivelele de clasificare, în modul următor:
    Identificarea secţiunii care are cea mai mare contribuţie relativă la valoarea adăugată.
    În cadrul acestei secţiuni se identifică diviziunea care are relativ cea mai mare contribuţie la valoarea adăugată.
    În cadrul acestei diviziuni se identifică grupa care are relativ cea mai mare contribuţie la valoarea adăugată.
    În cadrul acestei grupe se identifică clasa care are relativ cea mai mare contribuţie la valoarea adăugată.

    Toate nivelele concordante
    Metoda top-down respectă principiul că la nivelele inferioare ale clasificării activitatea principală este în conformitate cu activitatea considerată principală la nivelele superioare.
    La nivelele inferioare ale clasificării, contribuţia valorii adăugate a poziţiei care rezultă din utilizarea metodei nu va reprezenta, în mod necesar, mai mult de 50% din valoarea adăugată totală a acelei unităţi. Cu cât se operează mai mult, de la nivelele superioare către cele inferioare ale structurii ierarhice a CAEN Rev. 2, cu atât mai frecvent se va constata această situaţie.

    Până la ce nivel coborâţi?
    În principiu, metoda top-down permite stabilirea activităţii principale a unei unităţi până la nivelul minim al clasificării ierarhice a activităţilor.
    Dar dacă nu se cunoaşte valoarea adăugată?
    Pentru a determina activitatea principală a unei unităţi trebuie să fie cunoscute contribuţiile la valoarea adăugată pentru activităţile care ocupă diverse poziţii în CAEN Rev. 2. În practică însă adeseori nu este posibilă obţinerea informaţiilor despre valoarea adăugată a diferitelor activităţi desfăşurate şi determinarea activităţii trebuie să fie făcută prin utilizarea altor indicatori (substitute). Aceştia pot fi:
    Substitute bazate pe producţie
    - producţia brută a unităţii care este atribuită mărfurilor şi serviciilor asociate fiecărei activităţi;
    – valoarea vânzărilor acelor grupe de produse aparţinând fiecărei activităţi.

    Substitute bazate pe cheltuielile de producţie (input)
    - câştiguri şi salarii ce se pot atribui diferitelor activităţi;
    – numărul de angajaţi în activităţi, respectiv proporţia personalului angajat în diverse activităţi ale unităţii.



    Dar acestea reprezintă doar aproximaţii
    Trebuie utilizate variabilele de înlocuire pentru datele necunoscute privind valoarea adăugată, astfel încât să obţinem cea mai bună aproximaţie posibilă, în comparaţie cu rezultatul care ar fi fost obţinut pe baza valorii adăugate. Utilizarea criteriilor de substituire nu schimbă metodele de determinare a activităţii principale. Ele reprezintă doar aproximări operaţionale ale datelor despre valoarea adăugată.
    Totuşi, utilizarea simplă a criteriilor de substituţie enumerate mai sus poate duce uneori la confuzii, dacă structura criteriilor de substituţie nu este proporţională cu valoarea adăugată (necunoscută).

    Probleme întâmpinate în legătură cu substitutele bazate pe producţie
    Folosind criteriile referitoare la vânzări (cifra de afaceri), devine evident faptul că în anumite cazuri proporţionalitatea cifrei de afaceri şi a valorii adăugate nu este valabilă. De exemplu, cifra de afaceri din comerţ are de obicei o contribuţie mult mai mică la valoarea adăugată din activitatea productivă. Alte exemple sunt cifra de afaceri a intermediarilor sau a antreprenorilor generali. Chiar în cazul procesului de producţie relaţia dintre cifra de afaceri şi valoarea adăugată rezultată poate varia între activităţi şi în interiorul lor. În unele cazuri, o cifră de afaceri nu are niciun sens sau nu există, de exemplu, în cazul activităţilor de intermediere financiară sau al activităţilor de asigurări. Aceleaşi considerente trebuie avute în vedere atunci când se utilizează drept criteriu de substituţie date privind producţia brută.
    Multe unităţi se ocupă de comerţ şi de alte activităţi. În astfel de cazuri cifra de afaceri din comerţ nu este indicatorul cel mai adecvat pentru înlocuirea valorii adăugate (necunoscută) a activităţii comerciale. În astfel de cazuri trebuie ţinut cont de faptul că trebuie luate în considerare regulile de clasificare specifice pentru comerţul cu amănuntul, aşa cum sunt stabilite în cele ce urmează.

    Probleme legate de substitutele criteriilor referitoare la cheltuielile de producţie
    Atunci când se aplică criteriile de substituţie bazate pe cheltuielile de producţie, trebuie avute în vedere precauţii similare. Proporţionalitatea dintre salarii sau numărul de angajaţi şi valoarea adăugată nu este sigură dacă intensitatea capitalului pentru diverse activităţi este diferită. Intensitatea mai mare a capitalului implică în mod normal o depreciere mai mare şi o contribuţie mai scăzută a salariilor la valoarea adăugată. Intensitatea capitalului variază în mod substanţial între diferite activităţi economice, precum şi între activităţi din aceeaşi clasă a CAEN Rev. 2. De exemplu, activitatea de colectare a deşeurilor va avea, probabil, o intensitate a capitalului mai scăzută decât activitatea de incinerare a reziduurilor. Totuşi, ambele activităţi intră în aceeaşi clasă din CAEN Rev. 2.

    Schimbări în clasificarea unităţilor
    Unităţile îşi pot schimba activitatea principală fie dintr-o dată, fie în mod treptat, pe parcursul unei perioade de timp. Activitatea principală se poate schimba în cursul unui an de la o perioadă statistică la următoarea. Aceasta fie din cauza factorilor sezonieri, fie datorită unei decizii a conducerii de a schimba structura producţiei. În fiecare caz apare o schimbare destul de bruscă în echilibrul activităţilor. De asemenea, o schimbare în structura producţiei sau a vânzărilor poate avea loc în mod treptat, în decurs de câţiva ani. Aceste cazuri impun schimbarea încadrării unităţii. Schimbările prea frecvente distorsionează statistica, până la a face interpretarea extrem de dificilă.

    Regula de stabilitate
    Pentru a evita schimbările frecvente este necesară o regulă de stabilitate. Fără o astfel de regulă ar exista schimbări aparente în demografia economică a întreprinderilor active, care nu ar fi altceva decât nişte artificii statistice. Regula de lucru este aceea că o activitate secundară trebuie să depăşească, timp de 2 ani, activitatea principală a unităţii înainte ca încadrarea să fie schimbată.
    Schimbările de încadrare a unităţilor, în scopul anchetelor statistice, nu se fac mai des decât o dată pe an sau la date fixe ori pe măsură ce informaţiile devin disponibile.
    Schimbările mai frecvente ar duce la o neconcordanţă între statisticile pe termen scurt (lunare sau trimestriale) şi cele pe termen lung.

    Glosar
    Acest glosar oferă o descriere mai detaliată a unora dintre termenii utilizaţi în introducerea la CAEN Rev. 2. S-au făcut toate încercările de a asigura concordanţa descrierilor cu definiţiile termenilor utilizaţi în alte lucrări, dar aceste descrieri nu urmăresc să ofere sensuri definitive, valabile în toate împrejurările. Scopul acestui glosar este doar acela de a-l ajuta pe utilizatorul de CAEN Rev. 2 să facă interpretări corecte.

    Produse destinate consumului intermediar
    Un produs destinat exclusiv consumului intermediar, denumit produs exclusiv, este un produs legat tehnologic de producţia altor produse din aceeaşi grupă, dar care nu este produs în nicio altă grupă (de exemplu, melasele legate de producţia zahărului). Produsele destinate exclusiv sunt utilizate ca materii prime pentru fabricarea altor produse.
    Un produs destinat consumului intermediar, denumit produs obişnuit (adică un produs care nu este exclusiv aparţinător unei singure grupe), este un produs legat din punct de vedere tehnologic de producerea altor produse, dar el nu este realizat în mai multe grupe (de exemplu, hidrogenul produs în timpul rafinării petrolului este legat tehnologic de cel produs în industria petrochimică şi în cocsificarea cărbunelui şi este identic cu cel produs în grupa care cuprinde alte produse chimice de bază).

    Bunuri de capital
    Bunurile de capital sunt bunuri, altele decât materiile prime şi combustibilul, utilizate pentru producţia altor bunuri şi/sau servicii. Ele includ clădirile, utilajele, locomotivele, camioanele, tractoarele etc. Terenul nu este considerat, de obicei, un bun de capital.

    Marfă
    Marfa este un bun transportabil cu care se poate face schimb. Poate fi un articol dintr-o serie obţinută la o linie de producţie, un articol unic sau suportul material pentru un serviciu (CD-ul pentru software). Acesta este un concept utilizat pentru clasificările vamale.

    Proces industrial
    Un proces de transformare (fizic, chimic, manual sau de orice natură) utilizat în fabricarea de noi produse (fie ele bunuri de consum, intermediare sau de investiţii), în prelucrarea produselor uzate sau pentru furnizarea de servicii industriale.

    Aparatură casnică sau de uz gospodăresc
    Aparatură şi echipament de un anumit tip, destinat în principal utilizării în gospodăriile private, de exemplu, maşini de spălat pentru menaj.

    Echipamente industriale
    Maşini şi echipamente cunoscute în principal pentru altă utilizare decât în gospodării (de exemplu, maşini-unelte şi maşini de spălat pentru spălătorii).

    Industria prelucrătoare
    În secţiunea C "Industria prelucrătoare" sunt incluse atât mica industrie, cât şi activităţile de mare anvergură. Trebuie remarcat faptul că utilizarea instalaţiilor şi maşinilor grele nu este exclusivă secţiunii C.

    Produs
    Un produs este rezultatul activităţii economice. Este termenul generic aplicat bunurilor şi serviciilor.

    Produs finit
    Produse pentru care prelucrarea s-a încheiat.

    Produs semifabricat
    Produse realizate printr-o serie de prelucrări, dar necesitând o prelucrare ulterioară, înainte de a fi gata pentru întrebuinţare. Ele pot fi vândute altor fabricanţi pentru prelucrarea ulterioară. Exemplele tipice ar putea include piesele brute, din metal turnat, vândute pentru a fi finisate în altă parte.

    Producţie
    Producţia este o activitate care are drept rezultat un produs. Termenul este utilizat cu referire la întreaga gamă a activităţilor economice. Termenul nu este exclusiv pentru sectorul agricol, extractiv sau de prelucrare, ci este folosit, de asemenea, şi pentru sectorul serviciilor. În funcţie de ramura de activitate se pot utiliza termeni mai specifici pentru a defini producţia: prestare de servicii, prelucrare, fabricare etc. Producţia poate fi măsurată în diverse moduri, fie în unităţi fizice, fie în termeni valorici.

    Transformare
    Transformarea este un proces care modifică natura, compoziţia sau forma materiilor prime ori a produselor semifabricate în scopul obţinerii de produse noi.

    Tratare
    Un proces care este executat, între altele, în scopul protejării anumitor produse pentru a le conferi anumite proprietăţi sau pentru a preveni orice efecte dăunătoare care ar putea rezultă din utilizarea lor. Exemple: tratarea culturilor, a lemnului, a materialelor şi reziduurilor.

    Valoare adăugată
    Valoarea adăugată brută este valoarea producţiei brute minus costul materialelor şi al altor costuri intermediare.
    Clasificare activităţilor din economia naţionala - CAEN Rev. 2

┌─────────┬─────┬─────┬────────────────────┬──────┬─────┐
│ │ │ │n.c.a.: │*parte│ │
│ │ │ │neclasificate │din │ │
│ │ │ │altundeva │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│Diviziune│Grupa│Clasa│CAEN Rev. 2 │CAEN │ISIC │
│ │ │ │ │Rev.1 │Rev.4│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA A - │ │ │
│ │ │ │AGRICULTURA, │ │ │
│ │ │ │SILVICULTURĂ ŞI │ │ │
│ │ │ │PESCUIT │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Agricultură, │ │ │
│01 │ │ │vânătoare şi │ │ │
│ │ │ │servicii anexe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │011 │ │Cultivarea plantelor│ │ │
│ │ │ │nepermanente │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea │ │ │
│ │ │ │cerealelor (exclusiv│ │ │
│ │ │ │orez) pantelor │0111* │ │
│ │ │0111 │leguminoase şi a │0112* │0111 │
│ │ │ │plantelor │ │ │
│ │ │ │producătoare de │ │ │
│ │ │ │seminţe oleaginoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0112 │Cultivarea orezului │0111* │0112 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea legumelor│ │ │
│ │ │0113 │şi a pepenilor, a │0111* │0113 │
│ │ │ │rădăcinoaselor şi │0112* │ │
│ │ │ │tuberculilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0114 │Cultivarea trestiei │0111* │0114 │
│ │ │ │de zahăr │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0115 │Cultivarea tutunului│0111* │0115*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0116 │Cultivarea plantelor│0111* │0116 │
│ │ │ │pentru fibre textile│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea altor │0111* │ │
│ │ │0119 │plante din culturi │0112* │0119 │
│ │ │ │nepermanente │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea plantelor│ │ │
│ │012 │ │din culturi │ │ │
│ │ │ │permanente │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0121 │Cultivarea │0113* │0121 │
│ │ │ │strugurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea fructelor│ │ │
│ │ │0122 │tropicale şi │0113* │0122 │
│ │ │ │subtropicale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0123 │Cultivarea fructelor│0113* │0123 │
│ │ │ │citrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea fructelor│ │ │
│ │ │0124 │seminţoase şi │0113* │0124 │
│ │ │ │sâmburoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea fructelor│ │ │
│ │ │ │arbuştilor │ │ │
│ │ │ │fructiferi, │0112* │ │
│ │ │0125 │căpşunilor, │0113* │0125 │
│ │ │ │nuciferilor şi a │ │ │
│ │ │ │altor pomi │ │ │
│ │ │ │fructiferi │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0126 │Cultivarea fructelor│0111* │0126 │
│ │ │ │oleaginoase │0113* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea plantelor│ │ │
│ │ │0127 │pentru prepararea │0113* │0127 │
│ │ │ │băuturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cultivarea │ │ │
│ │ │ │condimentelor, │0111* │ │
│ │ │0128 │plantelor aromatice,│0112* │0128 │
│ │ │ │medicinale şi a │0113* │ │
│ │ │ │plantelor de uz │ │ │
│ │ │ │farmaceutic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0129 │Cultivarea altor │0111* │0129 │
│ │ │ │plante permanente │0201* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │013 │ │Cultivarea plantelor│ │ │
│ │ │ │pentru înmulţire │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0130 │Cultivarea plantelor│0112* │0130 │
│ │ │ │pentru înmulţire │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │014 │ │Creşterea animalelor│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0141 │Creşterea bovinelor │0121* │0141*│
│ │ │ │de lapte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0142 │Creşterea altor │0121* │0141*│
│ │ │ │bovine │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0143 │Creşterea cailor şi │0122* │0142 │
│ │ │ │a altor cabaline │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0144 │Creşterea cămilelor │0125* │0143 │
│ │ │ │şi a camelidelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0145 │Creşterea ovinelor │0122* │0144 │
│ │ │ │şi caprinelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0146 │Creşterea porcinelor│0123 │0145 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0147 │Creşterea pasărilor │0124 │0146 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0149 │Creşterea altor │0122* │0149 │
│ │ │ │animale │0125* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti în ferme │ │ │
│ │ │ │mixte (cultura │ │ │
│ │015 │ │vegetală combinata │ │ │
│ │ │ │cu creşterea │ │ │
│ │ │ │animalelor) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi în ferme │ │ │
│ │ │ │mixte (cultura │ │ │
│ │ │0150 │vegetală combinată │0130 │0150 │
│ │ │ │cu creşterea │ │ │
│ │ │ │animalelor) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│ │ │
│ │016 │ │agriculturii şi │ │ │
│ │ │ │activitati după │ │ │
│ │ │ │recoltare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│ │ │
│ │ │0161 │pentru producţia │0141* │0161 │
│ │ │ │vegetală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│0142 │ │
│ │ │0162 │pentru creşterea │9272* │0162 │
│ │ │ │animalelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi după │0141* │ │
│ │ │0163 │recoltare │0111* │0163 │
│ │ │ │ │0113* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │0111* │ │
│ │ │0164 │Pregătirea │0112* │0164 │
│ │ │ │seminţelor │0113* │ │
│ │ │ │ │0141* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Vânătoare, │ │ │
│ │ │ │capturarea cu │ │ │
│ │017 │ │capcane a vânatului │ │ │
│ │ │ │şi activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii anexe │ │ │
│ │ │ │vânătorii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Vânătoare, │ │ │
│ │ │ │capturarea cu │ │ │
│ │ │0170 │capcane a vânatului │0150* │0170 │
│ │ │ │şi activităti de │ │ │
│ │ │ │servicii anexe │ │ │
│ │ │ │vânatorii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Silvicultură şi │ │ │
│02 │ │ │exploatare │ │ │
│ │ │ │forestieră │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Silvicultură şi alte│ │ │
│ │021 │ │activităţi │ │ │
│ │ │ │forestiere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Silvicultură şi alte│0112* │ │
│ │ │0210 │activităţi │0201* │0210 │
│ │ │ │forestiere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │022 │ │Exploatarea │ │ │
│ │ │ │forestieră │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0220 │Exploatarea │0201* │0220 │
│ │ │ │forestieră │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea │ │ │
│ │ │ │produselor │ │ │
│ │023 │ │forestiere │ │ │
│ │ │ │nelemnoase din flora│ │ │
│ │ │ │spontană │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea │ │ │
│ │ │ │produselor │0112* │ │
│ │ │0230 │forestiere │0113* │0230 │
│ │ │ │nelemnoase din flora│0201* │ │
│ │ │ │spontană │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │024 │ │servicii anexe │ │ │
│ │ │ │silviculturii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │0202 │ │
│ │ │0240 │servicii anexe │7414* │0240 │
│ │ │ │silviculturii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│03 │ │ │Pescuitul şi │ │ │
│ │ │ │acvacultura │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │031 │ │Pescuitul │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0311 │Pescuitul maritim │0501* │0311 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0312 │Pescuitul în ape │0501* │0312 │
│ │ │ │dulci │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │032 │ │Acvacultura │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0321 │Acvacultura maritimă│0502* │0321 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0322 │Acvacultura în ape │0502* │0322 │
│ │ │ │dulci │0125* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA B - │ │ │
│ │ │ │INDUSTRIA EXTRACTIVĂ│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│05 │ │ │Extracţia cărbunelui│ │ │
│ │ │ │superior şi inferior│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia cărbunelui│ │ │
│ │051 │ │superior │ │ │
│ │ │ │(PCS => 23865 kJ/kg)│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia cărbunelui│ │ │
│ │ │0510 │superior │1010* │0510 │
│ │ │ │(PCS=>23865 kJ/kg) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia cărbunelui│ │ │
│ │052 │ │inferior(PCS<23865 │ │ │
│ │ │ │kJ/kg) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia carbunelui│ │ │
│ │ │0520 │inferior(PCS<23865 │1020* │0520 │
│ │ │ │kJ/kg) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia petrolului│ │ │
│06 │ │ │brut şi a gazelor │ │ │
│ │ │ │naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │061 │ │Extracţia petrolului│ │ │
│ │ │ │brut │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0610 │Extracţia petrolului│1110* │0610 │
│ │ │ │brut │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │062 │ │Extracţia gazelor │ │ │
│ │ │ │naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0620 │Extracţia gazelor │1110* │0620 │
│ │ │ │naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia │ │ │
│07 │ │ │minereurilor │ │ │
│ │ │ │metalifere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │071 │ │Extracţia │ │ │
│ │ │ │minereurilor feroase│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0710 │Extracţia │1310* │0710 │
│ │ │ │minereurilor feroase│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia │ │ │
│ │072 │ │minereurilor │ │ │
│ │ │ │metalifere neferoase│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia │ │ │
│ │ │0721 │minereurilor de │1200* │0721 │
│ │ │ │uraniu şi toriu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia altor │ │ │
│ │ │0729 │minereuri metalifere│1320* │0729 │
│ │ │ │neferoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│08 │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │ │extractive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │081 │ │Extracţia pietrei, │ │ │
│ │ │ │nisipului şi argilei│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia pietrei │ │ │
│ │ │ │ornamentale şi a │ │ │
│ │ │ │pietrei pentru │1411* │ │
│ │ │0811 │construcţii, │1412* │0810*│
│ │ │ │extracţia pietrei │1413* │ │
│ │ │ │calcaroase, │ │ │
│ │ │ │gipsului, cretei şi │ │ │
│ │ │ │a ardeziei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia │ │ │
│ │ │ │pietrişului şi │1421* │ │
│ │ │0812 │nisipului; extracţia│1422* │0810*│
│ │ │ │argilei şi │ │ │
│ │ │ │caolinului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │089 │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │ │extractive n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Extracţia │ │ │
│ │ │ │mineralelor pentru │ │ │
│ │ │0891 │industria chimica şi│1430* │0891 │
│ │ │ │a îngrăşămintelor │ │ │
│ │ │ │naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0892 │Extracţia turbei │1030* │0892 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0893 │Extracţia sării │1440* │0893 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │0899 │Alte activităti │1450* │0899 │
│ │ │ │extractive n.c.a │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│09 │ │ │servicii anexe │ │ │
│ │ │ │extracţiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii anexe │ │ │
│ │091 │ │extracţiei │ │ │
│ │ │ │petrolului brut şi │ │ │
│ │ │ │gazelor naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii anexe │1120 │ │
│ │ │0910 │extracţiei │1110* │0910 │
│ │ │ │petrolului brut şi │ │ │
│ │ │ │gazelor naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │099 │ │servicii anexe │ │ │
│ │ │ │pentru extracţia │ │ │
│ │ │ │mineralelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │1010* │ │
│ │ │ │ │1020* │ │
│ │ │ │ │1030* │ │
│ │ │ │ │1200* │ │
│ │ │ │ │1310* │ │
│ │ │ │Activităţi de │1320* │ │
│ │ │0990 │servicii anexe │1411* │0990 │
│ │ │ │pentru extracţia │1412* │ │
│ │ │ │mineralelor │1413* │ │
│ │ │ │ │1421* │ │
│ │ │ │ │1422* │ │
│ │ │ │ │1430* │ │
│ │ │ │ │1440* │ │
│ │ │ │ │1450* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA C - │ │ │
│ │ │ │INDUSTRIA │ │ │
│ │ │ │PRELUCRATOARE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│10 │ │ │Industria alimentara│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia, │ │ │
│ │ │ │prelucrarea şi │ │ │
│ │101 │ │conservarea cărnii │ │ │
│ │ │ │şi a produselor din │ │ │
│ │ │ │carne │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1011 │Prelucrarea şi │1511 │1010*│
│ │ │ │conservarea cărnii │1512* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │ │ │
│ │ │1012 │conservarea cărnii │1512* │1010*│
│ │ │ │de pasare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1013 │produselor din carne│1513* │1010*│
│ │ │ │(inclusiv din carne │ │ │
│ │ │ │de pasăre) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │ │ │
│ │ │ │conservarea │ │ │
│ │102 │ │peştelui, │ │ │
│ │ │ │crustaceelor şi │ │ │
│ │ │ │moluştelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │ │ │
│ │ │ │conservarea │ │ │
│ │ │1020 │peştelui, │1520* │1020 │
│ │ │ │crustaceelor şi │ │ │
│ │ │ │moluştelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │ │ │
│ │103 │ │conservarea │ │ │
│ │ │ │fructelor şi │ │ │
│ │ │ │legumelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │ │ │
│ │ │1031 │conservarea │1531 │1030*│
│ │ │ │cartofilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1032 │Fabricarea sucurilor│1532 │1030*│
│ │ │ │de fructe şi legume │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │0141* │ │
│ │ │1039 │conservarea │1533* │1030*│
│ │ │ │fructelor şi │5131* │ │
│ │ │ │legumelor n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │104 │ │uleiurilor şi a │ │ │
│ │ │ │grăsimilor vegetale │ │ │
│ │ │ │şi animale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │1541 │ │
│ │ │1041 │uleiurilor şi │1542 │1040*│
│ │ │ │grăsimilor │0113* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1042 │margarinei şi a │1543 │1040*│
│ │ │ │altor produse │ │ │
│ │ │ │comestibile similare│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │105 │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor lactate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1051 │produselor lactate │1551 │1050*│
│ │ │ │şi a brânzeturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1052 │Fabricarea │1552 │1050*│
│ │ │ │înghetatei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor de │ │ │
│ │106 │ │morărit, a │ │ │
│ │ │ │amidonului şi │ │ │
│ │ │ │produselor din │ │ │
│ │ │ │amidon │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1061 │produselor de │1561 │1061 │
│ │ │ │morărit │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1062 │amidonului şi a │1562* │1062 │
│ │ │ │produselor din │ │ │
│ │ │ │amidon │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │107 │ │produselor de │ │ │
│ │ │ │brutărie şi a │ │ │
│ │ │ │produselor făinoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea pâinii; │ │ │
│ │ │ │fabricarea │ │ │
│ │ │1071 │prăjiturilor şi a │1581* │1071*│
│ │ │ │produselor proaspete│ │ │
│ │ │ │de patiserie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │biscuiţilor şi │ │ │
│ │ │ │pişcoturilor; │ │ │
│ │ │1072 │fabricarea │1582 │1071*│
│ │ │ │prăjiturilor şi a │ │ │
│ │ │ │produselor │ │ │
│ │ │ │conservate de │ │ │
│ │ │ │patiserie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │macaroanelor, │ │ │
│ │ │1073 │tăiţeilor, │1585* │1074 │
│ │ │ │cuş-cuş-ului şi a │ │ │
│ │ │ │altor produse │ │ │
│ │ │ │făinoase similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │108 │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │produse alimentare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1081 │Fabricarea zahărului│1583 │1072 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor din │ │ │
│ │ │1082 │cacao, a ciocolatei │1584 │1073 │
│ │ │ │şi a produselor │ │ │
│ │ │ │zaharoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1083 │Prelucrarea ceaiului│1586 │1079*│
│ │ │ │şi cafelei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │1587 │ │
│ │ │1084 │condimentelor şi │1440* │1079*│
│ │ │ │ingredientelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │1513* │ │
│ │ │ │Fabricarea de │1520* │ │
│ │ │1085 │mâncăruri preparate │1533* │1075 │
│ │ │ │ │1581* │ │
│ │ │ │ │1585* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │preparatelor │ │ │
│ │ │1086 │alimentare │1588 │1079*│
│ │ │ │omogenizate şi │ │ │
│ │ │ │alimentelor │ │ │
│ │ │ │dietetice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │1513* │ │
│ │ │1089 │produse alimentare │1589 │1079*│
│ │ │ │n.c.a. │1562* │ │
│ │ │ │ │1581* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │109 │ │preparatelor pentru │ │ │
│ │ │ │hrana animalelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1091 │preparatelor pentru │1571 │1080*│
│ │ │ │hrana animalelor de │ │ │
│ │ │ │fermă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1092 │preparatelor pentru │1572 │1080*│
│ │ │ │hrana animalelor de │ │ │
│ │ │ │companie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│11 │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │băuturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │110 │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │băuturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Distilarea, │1591 │ │
│ │ │1101 │rafinarea şi mixarea│1592* │1101 │
│ │ │ │băuturilor alcoolice│5134* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea vinurilor│0113* │ │
│ │ │1102 │din struguri │1593 │1102*│
│ │ │ │ │5134* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea cidrului │ │ │
│ │ │1103 │şi a altor vinuri │1594 │1102*│
│ │ │ │din fructe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │1104 │băuturi nedistilate,│1595 │1102*│
│ │ │ │obţinute prin │ │ │
│ │ │ │fermentare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1105 │Fabricarea berii │1596 │1103*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1106 │Fabricarea malţului │1597 │1103*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de băuturi│ │ │
│ │ │ │răcoritoare │ │ │
│ │ │1107 │nealcoolice; │1598 │1104 │
│ │ │ │producţia de ape │ │ │
│ │ │ │minerale şi alte ape│ │ │
│ │ │ │imbuteliate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│12 │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor din tutun│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │120 │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor din tutun│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1200 │Fabricarea │1600 │1200 │
│ │ │ │produselor din tutun│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│13 │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor textile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Pregătirea fibrelor │ │ │
│ │131 │ │şi filarea fibrelor │ │ │
│ │ │ │textile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │1711 │ │
│ │ │ │ │1712 │ │
│ │ │ │Pregătirea fibrelor │1713 │ │
│ │ │1310 │şi filarea fibrelor │1714 │1311 │
│ │ │ │textile │1715 │ │
│ │ │ │ │1716 │ │
│ │ │ │ │1717 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │132 │ │Producţia de │ │ │
│ │ │ │ţesături │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │1721 │ │
│ │ │ │ │1722 │ │
│ │ │1320 │Producţia de │1723 │1312 │
│ │ │ │ţesături │1724 │ │
│ │ │ │ │1725 │ │
│ │ │ │ │1830* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │133 │ │Finisarea │ │ │
│ │ │ │materialelor textile│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1330 │Finisarea │1730 │1313 │
│ │ │ │materialelor textile│5271* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │139 │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │articole textile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │1391 │metraje prin │1760 │1391 │
│ │ │ │tricotare sau │1830* │ │
│ │ │ │croşetare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │articole │ │ │
│ │ │1392 │confecţionate din │1740* │1392 │
│ │ │ │textile (cu excepţia│ │ │
│ │ │ │îmbrăcămintei şi │ │ │
│ │ │ │lenjeriei de corp) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1393 │Fabricarea de │1751 │1393 │
│ │ │ │covoare şi mochete │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │1394 │odgoane, frânghii, │1752* │1394 │
│ │ │ │sfori şi plase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │textile neţesute şi │ │ │
│ │ │1395 │articole din │1753 │1399*│
│ │ │ │acestea, cu excepţia│ │ │
│ │ │ │confecţiilor de │ │ │
│ │ │ │imbracaminte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │1396 │articole tehnice şi │1754* │1399 │
│ │ │ │industriale din │ │ │
│ │ │ │textile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │1754* │ │
│ │ │1399 │articole textile │3663* │1399 │
│ │ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│14 │ │ │articolelor de │ │ │
│ │ │ │imbrăcaminte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │articolelor de │ │ │
│ │141 │ │îmbrăcăminte, cu │ │ │
│ │ │ │excepţia articolelor│ │ │
│ │ │ │din blană │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1411 │articolelor de │1810* │1410*│
│ │ │ │imbrăcaminte din │ │ │
│ │ │ │piele │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │1412 │articole de │1821 │1410*│
│ │ │ │îmbrăcăminte pentru │ │ │
│ │ │ │lucru │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │articole de │ │ │
│ │ │1413 │imbrăcăminte │1822 │1410*│
│ │ │ │exclusiv lenjeria de│ │ │
│ │ │ │corp │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │1414 │articole de lenjerie│1823 │1410*│
│ │ │ │de corp │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │1419 │articole de │1771* │1410*│
│ │ │ │îmbrăcăminte şi │1824* │ │
│ │ │ │accesorii n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │142 │ │articolelor din │ │ │
│ │ │ │blană │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1420 │articolelor din │1830* │1420 │
│ │ │ │blană │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │articolelor de │ │ │
│ │143 │ │îmbrăcăminte prin │ │ │
│ │ │ │tricotare sau │ │ │
│ │ │ │croşetare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea prin │ │ │
│ │ │ │tricotare sau │ │ │
│ │ │1431 │croşetare a │1771* │1430*│
│ │ │ │ciorapilor şi │ │ │
│ │ │ │articolelor de │ │ │
│ │ │ │galanterie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea prin │ │ │
│ │ │ │tricotare sau │ │ │
│ │ │1439 │croşetare a │1772 │1430*│
│ │ │ │articolelor de │ │ │
│ │ │ │imbracaminte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tăbacirea şi │ │ │
│ │ │ │finisarea pieilor; │ │ │
│ │ │ │fabricarea │ │ │
│ │ │ │articolelor de voiaj│ │ │
│15 │ │ │şi marochinărie, │ │ │
│ │ │ │harnaşamentelor şi │ │ │
│ │ │ │încălţamintei; │ │ │
│ │ │ │prepararea şi │ │ │
│ │ │ │vopsirea blanurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tăbăcirea şi │ │ │
│ │ │ │finisarea pieilor; │ │ │
│ │ │ │fabricarea │ │ │
│ │ │ │articolelor de voiaj│ │ │
│ │151 │ │şi marochinărie şi a│ │ │
│ │ │ │articolelor de │ │ │
│ │ │ │harnaşament; │ │ │
│ │ │ │prepararea şi │ │ │
│ │ │ │vopsirea blănurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tăbăcirea şi │ │ │
│ │ │1511 │finisarea pieilor; │1910 │1511 │
│ │ │ │prepararea şi │1830* │ │
│ │ │ │vopsirea blanurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea, │ │ │
│ │ │ │articolelor de voiaj│1920* │ │
│ │ │1512 │şi marochinarie şi a│3663* │1512 │
│ │ │ │articolelor │ │ │
│ │ │ │de harnaşament │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │152 │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │încălţămintei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1520 │Fabricarea │1930* │1520 │
│ │ │ │incaltamintei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea │ │ │
│ │ │ │lemnului, fabricarea│ │ │
│ │ │ │produselor din lemn │ │ │
│ │ │ │şi pluta, cu │ │ │
│16 │ │ │excepţia mobilei; │ │ │
│ │ │ │fabricarea │ │ │
│ │ │ │articolelor din paie│ │ │
│ │ │ │şi din alte │ │ │
│ │ │ │materiale vegetale │ │ │
│ │ │ │împletite │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │161 │ │Tăierea şi │ │ │
│ │ │ │rindeluirea lemnului│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1610 │Tăierea şi │2010 │1610 │
│ │ │ │rindeluirea lemnului│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor din lemn,│ │ │
│ │162 │ │plută, paie şi din │ │ │
│ │ │ │alte materiale │ │ │
│ │ │ │vegetale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │1621 │furnire şi a │2020 │1621 │
│ │ │ │panourilor din lemn │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │1622 │parchetului asamblat│2030* │1622*│
│ │ │ │în panouri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │elemente de │ │ │
│ │ │1623 │dulgherie şi │2030* │1622*│
│ │ │ │tâmplărie, pentru │ │ │
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1624 │Fabricarea │2040* │1623 │
│ │ │ │ambalajelor din lemn│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │produse din lemn; │1930* │ │
│ │ │ │fabricarea │2051* │ │
│ │ │1629 │articolelor din │2052* │1629 │
│ │ │ │plută, paie şi din │3663* │ │
│ │ │ │alte materiale │ │ │
│ │ │ │vegetale împletite │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea hârtiei │ │ │
│17 │ │ │şi a produselor din │ │ │
│ │ │ │hârtie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea celulozei│ │ │
│ │171 │ │hârtiei şi │ │ │
│ │ │ │cartonului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1711 │Fabricarea celulozei│2111 │1701*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1712 │Fabricarea hârtiei │2112 │1701*│
│ │ │ │şi cartonului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │172 │ │articolelor din │ │ │
│ │ │ │hârtie şi carton │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea hârtiei │ │ │
│ │ │ │şi cartonului │ │ │
│ │ │1721 │ondulat şi a │2121 │1702 │
│ │ │ │ambalajelor din │ │ │
│ │ │ │hârtie şi carton │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor de uz │1754* │ │
│ │ │1722 │gospodăresc şi │2122* │1709*│
│ │ │ │sanitar, din hârtie │ │ │
│ │ │ │sau carton │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2123 │ │
│ │ │1723 │articolelor de │2222* │1709*│
│ │ │ │papetarie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1724 │Fabricarea tapetului│2124 │1709*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2125* │ │
│ │ │1729 │articole din hârtie │3663* │1709*│
│ │ │ │şi carton n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tipărire şi │ │ │
│18 │ │ │reproducerea pe │ │ │
│ │ │ │suporţi a │ │ │
│ │ │ │înregistrarilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tipărire şi │ │ │
│ │181 │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii conexe │ │ │
│ │ │ │tiparirii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1811 │Tipărirea ziarelor │2221 │1811*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │2222* │ │
│ │ │1812 │tipărire n.c.a. │2122* │1811*│
│ │ │ │ │2125* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Servicii │2224 │ │
│ │ │1813 │pregătitoare pentru │2225 │1812*│
│ │ │ │pretipărire │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │1814 │Legătorie şi │2223 │1812*│
│ │ │ │servicii conexe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │182 │ │Reproducerea │ │ │
│ │ │ │înregistrărilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Reproducerea │2231 │ │
│ │ │1820 │înregistrărilor │2232 │1820 │
│ │ │ │ │2233 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor de │ │ │
│19 │ │ │cocserie şi a │ │ │
│ │ │ │produselor obţinute │ │ │
│ │ │ │din prelucrarea │ │ │
│ │ │ │titeiului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │191 │ │produselor de │ │ │
│ │ │ │cocserie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2310 │ │
│ │ │1910 │produselor de │2414* │1910 │
│ │ │ │cocserie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │192 │ │produselor obţinute │ │ │
│ │ │ │din prelucrarea │ │ │
│ │ │ │ţiţeiului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2320 │ │
│ │ │1920 │produselor obtinute │1010* │1920 │
│ │ │ │din prelucrarea │1020* │ │
│ │ │ │ţiţeiului │1030* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│20 │ │ │substanţelor şi a │ │ │
│ │ │ │produselor │ │ │
│ │ │ │chimice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor chimice │ │ │
│ │ │ │de bază, a │ │ │
│ │ │ │îngraşămintelor şi │ │ │
│ │ │ │produselor azotoase;│ │ │
│ │201 │ │fabricarea │ │ │
│ │ │ │materialelor │ │ │
│ │ │ │plastice şi a │ │ │
│ │ │ │cauciucului │ │ │
│ │ │ │sintetic, în forme │ │ │
│ │ │ │primare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2011 │Fabricarea gazelor │2411 │2011*│
│ │ │ │industriale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2012 │colorantilor şi a │2412 │2011*│
│ │ │ │pigmentilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2413 │ │
│ │ │2013 │produse chimice │2330* │2011*│
│ │ │ │anorganice de bază │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2414* │ │
│ │ │2014 │produse chimice │1592* │2011*│
│ │ │ │organice, de bază │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2015 │îngrăşămintelor şi │2415 │2012 │
│ │ │ │produselor azotoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2016 │materialelor │2416 │2013*│
│ │ │ │plastice în forme │ │ │
│ │ │ │primare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2017 │cauciucului sintetic│2417 │2013*│
│ │ │ │în forme primare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │202 │ │pesticidelor şi a │ │ │
│ │ │ │altor produse │ │ │
│ │ │ │agrochimice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2020 │pesticidelor şi a │2420 │2021 │
│ │ │ │altor produse │ │ │
│ │ │ │agrochimice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │vopselelor, │ │ │
│ │203 │ │lacurilor, cernelii │ │ │
│ │ │ │tipografice şi │ │ │
│ │ │ │masticurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │vopselelor, │ │ │
│ │ │2030 │lacurilor, cernelii │2430 │2022 │
│ │ │ │tipografice şi │ │ │
│ │ │ │masticurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │sapunurilor, │ │ │
│ │ │ │detergenţilor şi a │ │ │
│ │204 │ │produselor de │ │ │
│ │ │ │întreţinere │ │ │
│ │ │ │cosmetice şi de │ │ │
│ │ │ │parfumerie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │săpunurilor, │ │ │
│ │ │2041 │detergentilor şi a │2451* │2023*│
│ │ │ │produselor de │ │ │
│ │ │ │întreţinere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2042 │parfumurilor şi a │2452 │2023*│
│ │ │ │produselor cosmetice│2451* │ │
│ │ │ │(de toaletă) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │205 │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │produse chimice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2051 │Fabricarea │2461 │2029*│
│ │ │ │explozivilor │3663* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2052 │Fabricarea │2462* │2029*│
│ │ │ │cleiurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2053 │Fabricarea │2463 │2029*│
│ │ │ │uleiurilor esenţiale│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2462* │ │
│ │ │2059 │produse chimice │2464 │2029*│
│ │ │ │n.c.a. │2466* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea fibrelor │ │ │
│ │206 │ │sintetice şi │ │ │
│ │ │ │artificiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea fibrelor │ │ │
│ │ │2060 │sintetice şi │2470 │2030 │
│ │ │ │artificiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor │ │ │
│21 │ │ │farmaceutice de bază│ │ │
│ │ │ │şi a preparatelor │ │ │
│ │ │ │farmaceutice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │211 │ │produselor │ │ │
│ │ │ │farmaceutice de bază│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2110 │produselor │2441 │2100*│
│ │ │ │farmaceutice de bază│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │212 │ │preparatelor │ │ │
│ │ │ │farmaceutice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2442* │ │
│ │ │2120 │preparatelor │2330* │2100*│
│ │ │ │farmaceutice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│22 │ │ │produselor din │ │ │
│ │ │ │cauciuc şi mase │ │ │
│ │ │ │plastice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │221 │ │articolelor din │ │ │
│ │ │ │cauciuc │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │anvelopelor şi a │ │ │
│ │ │2211 │camerelor de aer; │2511 │2211 │
│ │ │ │reşaparea şi │2512 │ │
│ │ │ │refacerea │ │ │
│ │ │ │anvelopelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2513* │ │
│ │ │2219 │produse din cauciuc │1930* │2219 │
│ │ │ │ │3663* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │222 │ │articolelor din │ │ │
│ │ │ │material plastic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea plăcilor,│ │ │
│ │ │2221 │foliilor, tuburilor │2521* │2220*│
│ │ │ │şi profilelor din │ │ │
│ │ │ │material plastic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2222 │articolelor de │2522 │2220*│
│ │ │ │ambalaj din material│ │ │
│ │ │ │plastic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2223 │articolelor din │2523* │2220*│
│ │ │ │material plastic │3663* │ │
│ │ │ │pentru construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2524* │ │
│ │ │2229 │produse din material│1930* │2220*│
│ │ │ │plastic │3663* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│23 │ │ │produse din minerale│ │ │
│ │ │ │nemetalice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea sticlei │ │ │
│ │231 │ │şi a articolelor │ │ │
│ │ │ │din, sticlă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2311 │Fabricarea sticlei │2611 │2310*│
│ │ │ │plate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea şi │ │ │
│ │ │2312 │fasonarea sticlei │2612 │2310*│
│ │ │ │plate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2313 │articolelor din │2613 │2310*│
│ │ │ │sticlă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2314 │Fabricarea fibrelor │2614 │2310*│
│ │ │ │din sticlă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2319 │Fabricarea de │2615* │2310*│
│ │ │ │sticlărie tehnică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │232 │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │produse refractare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2320 │Fabricarea de │2626 │2391 │
│ │ │ │produse refractare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │233 │ │materialelor de │ │ │
│ │ │ │constructii din │ │ │
│ │ │ │argilă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea plăcilor │ │ │
│ │ │2331 │şi dalelor din │2630 │2392*│
│ │ │ │ceramică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │cărămizilor, │ │ │
│ │ │2332 │ţiglelor şi altor │2640* │2392*│
│ │ │ │produse pentru │ │ │
│ │ │ │construcţii din │ │ │
│ │ │ │argilă arsă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │234 │ │articole din │ │ │
│ │ │ │ceramică şi │ │ │
│ │ │ │porţelan │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │articolelor ceramice│ │ │
│ │ │2341 │pentru uz │2621 │2393*│
│ │ │ │gospodăresc şi │ │ │
│ │ │ │ornamental │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │2342 │obiecte sanitare din│2622 │2393*│
│ │ │ │ceramica │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2343 │izolatorilor şi │2623 │2393*│
│ │ │ │pieselor izolante │ │ │
│ │ │ │din ceramică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2624 │ │
│ │ │2344 │produse tehnice din │3162* │2393*│
│ │ │ │ceramică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │2349 │produse ceramice │2625 │2393*│
│ │ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │235 │ │cimentului, varului │ │ │
│ │ │ │şi ipsosului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2351 │Fabricarea │2651 │2394*│
│ │ │ │cimentului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2352 │Fabricarea varului │2652 │2394*│
│ │ │ │şi ipsosului │2653 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │236 │ │articolelor din │ │ │
│ │ │ │beton,ciment şi │ │ │
│ │ │ │ipsos │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2361 │produselor din beton│2661 │2395*│
│ │ │ │pentru construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2362 │produselor din ipsos│2662 │2395*│
│ │ │ │pentru construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2363 │Fabricarea betonului│2663 │2395*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2364 │Fabricarea │2664 │2395*│
│ │ │ │mortarului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2365 │produselor din │2665 │2395*│
│ │ │ │azbociment │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │2369 │articole din beton, │2666 │2395*│
│ │ │ │ciment şi ipsos │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │237 │ │Tăierea,fasonarea şi│ │ │
│ │ │ │finisarea pietrei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2370 │Tăierea, fasonarea │2670 │2396 │
│ │ │ │şi finisarea pietrei│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor abrazive │ │ │
│ │239 │ │şi a altor produse │ │ │
│ │ │ │din minerale │ │ │
│ │ │ │nemetalice n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2391 │Fabricarea de │2681* │2399*│
│ │ │ │produse abrazive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │2399 │produse din minerale│2682 │2399*│
│ │ │ │nemetalice, n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│24 │ │ │Industria │ │ │
│ │ │ │metalurgica │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de metale │ │ │
│ │241 │ │feroase sub forme │ │ │
│ │ │ │primare şi de │ │ │
│ │ │ │feroaliaje │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de metale │ │ │
│ │ │2410 │feroase sub forme │2710 │2410*│
│ │ │ │primare şi de │ │ │
│ │ │ │feroaliaje │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de tuburi,│ │ │
│ │ │ │ţevi, profile │ │ │
│ │242 │ │tubulare şi │ │ │
│ │ │ │accesorii pentru │ │ │
│ │ │ │acestea, din oţel │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de tuburi,│ │ │
│ │ │ │ţevi, profile │ │ │
│ │ │2420 │tubulare şi │2722 │2410*│
│ │ │ │accesorii pentru │ │ │
│ │ │ │acestea, din otel │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │243 │ │produse prin │ │ │
│ │ │ │prelucrarea primara │ │ │
│ │ │ │a otelului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2431 │Tragere la rece a │2731 │2410*│
│ │ │ │barelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2432 │Laminare la rece a │2732 │2410*│
│ │ │ │benzilor înguste │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2433 │Producţia de profile│2733 │2410*│
│ │ │ │obţinute la rece │2811* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2434 │Trefilarea firelor │2734 │2410*│
│ │ │ │la rece │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia metalelor │ │ │
│ │244 │ │preţioase şi a altor│ │ │
│ │ │ │metale neferoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2441 │Producţia metalelor │2741 │2420*│
│ │ │ │preţioase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2442 │Metalurgia │2742 │2420*│
│ │ │ │aluminiului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia plumbului,│ │ │
│ │ │2443 │zincului şi │2743 │2420*│
│ │ │ │cositorului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2444 │Metalurgia cuprului │2744 │2420*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2445 │Producţia altor │2745 │2420*│
│ │ │ │metale neferoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea │ │ │
│ │ │2446 │combustibililor │2330* │2420*│
│ │ │ │nucleari │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │245 │ │Turnarea metalelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2451 │Turnarea fontei │2721 │2431*│
│ │ │ │ │2751 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2452 │Turnarea oţelului │2752 │2431*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2453 │Turnarea metalelor │2753 │2432*│
│ │ │ │neferoase uşoare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2454 │Turnarea altor │2754 │2432*│
│ │ │ │metale neferoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Industria │ │ │
│ │ │ │construcţiilor │ │ │
│ │ │ │metalice şi a │ │ │
│25 │ │ │produselor din │ │ │
│ │ │ │metal, exclusiv │ │ │
│ │ │ │maşini, utilaje şi │ │ │
│ │ │ │instalaţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │251 │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │construcţii metalice│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │construcţii metalice│ │ │
│ │ │2511 │şi părţi componente │2811* │2511*│
│ │ │ │ale structurilor │ │ │
│ │ │ │metalice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2512 │Fabricarea de uşi şi│2812* │2511*│
│ │ │ │ferestre din metal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de │ │ │
│ │ │ │rezervoare, cisterne│ │ │
│ │ │ │şi containere │ │ │
│ │252 │ │metalice; producţia │ │ │
│ │ │ │de radiatoare şi │ │ │
│ │ │ │cazane pentru │ │ │
│ │ │ │incalzire centrală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de │ │ │
│ │ │2521 │radiatoare şi cazane│2822* │2512*│
│ │ │ │pentru încalzire │ │ │
│ │ │ │centrală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de │ │ │
│ │ │2529 │rezervoare, cisterne│2821* │2512*│
│ │ │ │şi containere │ │ │
│ │ │ │metalice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia │ │ │
│ │ │ │generatoarelor de │ │ │
│ │253 │ │aburi (cu excepţia │ │ │
│ │ │ │cazanelor pentru │ │ │
│ │ │ │încălzire centrală) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia │ │ │
│ │ │ │generatoarelor de │ │ │
│ │ │2530 │aburi (cu excepţia │2830* │2513 │
│ │ │ │cazanelor pentru │ │ │
│ │ │ │încălzire centrală) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │254 │ │armamentului şi │ │ │
│ │ │ │munitiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2540 │armamentului şi │2960* │2520 │
│ │ │ │muniţiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor metalice │ │ │
│ │255 │ │obţinute prin │ │ │
│ │ │ │deformare plastică; │ │ │
│ │ │ │metalurgia │ │ │
│ │ │ │pulberilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │produselor metalice │ │ │
│ │ │2550 │obtinute prin │2840 │2591 │
│ │ │ │deformare plastică; │ │ │
│ │ │ │metalurgia │ │ │
│ │ │ │pulberilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tratarea şi │ │ │
│ │ │ │acoperirea │ │ │
│ │ │ │metalelor; │ │ │
│ │256 │ │operaţiuni de │ │ │
│ │ │ │mecanică generală pe│ │ │
│ │ │ │bază de plată sau │ │ │
│ │ │ │contract │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2561 │Tratarea şi │2851 │2592*│
│ │ │ │acoperirea metalelor│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2562 │Operaţiuni de │2852 │2592*│
│ │ │ │mecanică generală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de unelte │ │ │
│ │257 │ │şi articole de │ │ │
│ │ │ │fierărie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2571 │Fabricarea │2861* │2593*│
│ │ │ │produselor de tăiat │2875* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2572 │articolelor de │2863* │2593*│
│ │ │ │feronerie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2573 │Fabricarea uneltelor│2862* │2593*│
│ │ │ │ │2956* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │259 │ │produse prelucrate │ │ │
│ │ │ │din metal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │recipienţi, │ │ │
│ │ │2591 │containere şi alte │2871* │2599*│
│ │ │ │produse similare din│ │ │
│ │ │ │oţel │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2592 │ambalajelor uşoare │2872 │2599*│
│ │ │ │din metal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2593 │articolelor din fire│2873 │2599*│
│ │ │ │metalice; fabricarea│2874* │ │
│ │ │ │de lanţuri şi arcuri│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │şuruburi, bidoane şi│ │ │
│ │ │2594 │alte articole │2874* │2599*│
│ │ │ │filetate; fabricarea│ │ │
│ │ │ │de nituri şi şaibe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2875* │ │
│ │ │2599 │articole din metal │3162* │2599*│
│ │ │ │n.c.a. │3663* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │calculatoarelor şi a│ │ │
│26 │ │ │produselor │ │ │
│ │ │ │electronice şi │ │ │
│ │ │ │optice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │261 │ │componentelor │ │ │
│ │ │ │electronice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2466* │ │
│ │ │ │Fabricarea │3110* │ │
│ │ │2611 │subansamblurilor │3120* │2610*│
│ │ │ │electronice (module)│3130* │ │
│ │ │ │ │3210* │ │
│ │ │ │ │3230* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │2612 │componente │3210* │2610*│
│ │ │ │electronice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │262 │ │calculatoarelor şi a│ │ │
│ │ │ │echipamentelor │ │ │
│ │ │ │periferice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2620 │calculatoarelor şi a│3002* │2620 │
│ │ │ │echipamentelor │3230* │ │
│ │ │ │periferice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │263 │ │echipamentelor de │ │ │
│ │ │ │comunicaţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │3220* │ │
│ │ │2630 │echipamentelor de │3230* │2630 │
│ │ │ │comunicatii │3162* │ │
│ │ │ │ │3320* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │264 │ │produselor │ │ │
│ │ │ │electronice de larg │ │ │
│ │ │ │consum │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2640 │produselor │3230* │2640 │
│ │ │ │electronice de larg │3650* │ │
│ │ │ │consum │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │echipamente de │ │ │
│ │265 │ │măsura, verificare, │ │ │
│ │ │ │control şi │ │ │
│ │ │ │navigaţie; producţia│ │ │
│ │ │ │de ceasuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │instrumente şi │3162* │ │
│ │ │2651 │dispozitive pentru │3320* │2651*│
│ │ │ │măsura, verificare, │ │ │
│ │ │ │control, navigatie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2652 │Producţia de ceasuri│3350* │2652 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │echipamente pentru │ │ │
│ │266 │ │radiologie, │ │ │
│ │ │ │electrodiagnostic şi│ │ │
│ │ │ │electroterapie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │echipamente pentru │ │ │
│ │ │2660 │radiologie, │3310* │2660 │
│ │ │ │electrodiagnostic şi│ │ │
│ │ │ │electroterapie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │267 │ │instrumente optice │ │ │
│ │ │ │şi echipamente │ │ │
│ │ │ │fotografice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │3340* │ │
│ │ │2670 │instrumente optice │3320* │2670 │
│ │ │ │şi echipamente │3230* │ │
│ │ │ │fotografice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │268 │ │suporţilor magnetici│ │ │
│ │ │ │şi optici destinaţi │ │ │
│ │ │ │înregistrărilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2680 │suporţilor magnetici│2465 │2680 │
│ │ │ │şi optici destinaţi │ │ │
│ │ │ │înregistrărilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│27 │ │ │echipamentelor │ │ │
│ │ │ │electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │motoarelor │ │ │
│ │ │ │electrice, │ │ │
│ │ │ │generatoarelor şi │ │ │
│ │271 │ │transformatoarelor │ │ │
│ │ │ │electrice şi a │ │ │
│ │ │ │aparatelor de │ │ │
│ │ │ │distribuţie şi │ │ │
│ │ │ │control a │ │ │
│ │ │ │electricităţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │motoarelor, │3110* │ │
│ │ │2711 │generatoarelor şi │3162* │2710*│
│ │ │ │transformatoarelor │ │ │
│ │ │ │electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │aparatelor de │ │ │
│ │ │2712 │distribuţie şi │3120* │2710*│
│ │ │ │control a │ │ │
│ │ │ │electricitatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │272 │ │acumulatori şi │ │ │
│ │ │ │baterii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │2720 │acumulatori şi │3140 │2720 │
│ │ │ │baterii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de fire │ │ │
│ │ │ │şi cabluri; │ │ │
│ │273 │ │fabricarea │ │ │
│ │ │ │dispozitivelor de │ │ │
│ │ │ │conexiune pentru │ │ │
│ │ │ │acestea │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │3130* │ │
│ │ │2731 │cabluri cu fibră │3340* │2731 │
│ │ │ │optică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │2732 │fire şi cabluri │3130* │2732 │
│ │ │ │electrice şi │2523* │ │
│ │ │ │electronice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │dispozitivelor de │3130* │ │
│ │ │2733 │conexiune pentru │2524* │2733 │
│ │ │ │fire şi cabluri │3120* │ │
│ │ │ │electrice şi │ │ │
│ │ │ │electronice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │274 │ │echipamente │ │ │
│ │ │ │electrice de │ │ │
│ │ │ │iluminat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │3150 │ │
│ │ │2740 │echipamente │3161* │2740 │
│ │ │ │electrice de │3162* │ │
│ │ │ │iluminat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │275 │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │echipamente casnice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │2971* │ │
│ │ │2751 │aparate │2956* │2750*│
│ │ │ │electrocasnice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │2752 │echipamente casnice │2972* │2750*│
│ │ │ │neelectrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │279 │ │echipamente │ │ │
│ │ │ │electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2943* │ │
│ │ │ │Fabricarea altor │3162* │ │
│ │ │2790 │echipamente │3120* │2790 │
│ │ │ │electrice │3130* │ │
│ │ │ │ │3210* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│28 │ │ │maşini, utilaje şi │ │ │
│ │ │ │echipamente n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de maşini│ │ │
│ │281 │ │şi utilaje de │ │ │
│ │ │ │utilizare generală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │motoare şi turbine │ │ │
│ │ │2811 │(cu excepţia celor │2911* │2811 │
│ │ │ │pentru avioane │3430* │ │
│ │ │ │autovehicule şi │ │ │
│ │ │ │motociclete) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2812 │Fabricarea de │2912* │2812 │
│ │ │ │motoare hidraulice │2913* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2813 │Fabricarea de pompe │2912* │2813*│
│ │ │ │şi compresoare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │2814 │articole de │2913* │2813*│
│ │ │ │robinetărie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea lagărelor│ │ │
│ │ │ │angrenajelor, │ │ │
│ │ │2815 │cutiilor de viteză │2914* │2814 │
│ │ │ │şi elementelor │ │ │
│ │ │ │mecanice de │ │ │
│ │ │ │transmisie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │282 │ │masini şi utilaje de│ │ │
│ │ │ │utilizare generală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2921* │ │
│ │ │2821 │cuptoarelor, │2971* │2815 │
│ │ │ │furnalelor şi │2972* │ │
│ │ │ │arzătoarelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2922* │ │
│ │ │2822 │echipamentelor de │3550* │2816 │
│ │ │ │ridicat şi manipulat│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea maşinilor│ │ │
│ │ │ │şi echipamentelor de│ │ │
│ │ │ │birou (exclusiv │3001 │ │
│ │ │2823 │fabricarea │3230* │2817 │
│ │ │ │calculatoarelor şi a│3612* │ │
│ │ │ │echipamentelor │ │ │
│ │ │ │periferice) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2824 │maşinilor-unelte │2941* │2818 │
│ │ │ │portabile acţionate │ │ │
│ │ │ │electric │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │echipamentelor de │ │ │
│ │ │ │ventilaţie şi │2923* │ │
│ │ │2825 │frigorifice, │2971* │2819*│
│ │ │ │exclusiv a │ │ │
│ │ │ │echipamentelor de uz│ │ │
│ │ │ │casnic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │2924* │ │
│ │ │2829 │maşini şi utilaje de│2943* │2819*│
│ │ │ │utilizare generală │3320* │ │
│ │ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea masinilor│ │ │
│ │ │ │şi utilajelor pentru│ │ │
│ │283 │ │agricultură şi │ │ │
│ │ │ │exploatări │ │ │
│ │ │ │forestiere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea maşinilor│ │ │
│ │ │ │şi utilajelor pentru│2931* │ │
│ │ │2830 │agricultură şi │2932* │2821 │
│ │ │ │exploatări │2953* │ │
│ │ │ │forestiere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │utilajelor pentru │ │ │
│ │284 │ │prelucrarea │ │ │
│ │ │ │metalului şi a │ │ │
│ │ │ │maşinilor-unelte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │utilajelor şi a │2862* │ │
│ │ │2841 │maşinilor-unelte │2942* │2822*│
│ │ │ │pentru prelucrarea │3162* │ │
│ │ │ │metalului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │2849 │Fabricarea altor │2943* │2822*│
│ │ │ │maşini-unelte n.c.a.│2862* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │289 │ │maşini şi utilaje cu│ │ │
│ │ │ │destinaţie specifică│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2891 │utilajelor pentru │2951* │2823 │
│ │ │ │metalurgie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │2952* │ │
│ │ │2892 │utilajelor pentru │2862* │2824 │
│ │ │ │extracţie şi │3410* │ │
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │utilajelor pentru │ │ │
│ │ │ │prelucrarea │ │ │
│ │ │2893 │produselor │2953* │2825 │
│ │ │ │alimentare, │ │ │
│ │ │ │băuturilor şi │ │ │
│ │ │ │tutunului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │utilajelor pentru │2954* │ │
│ │ │2894 │industria textilă a │2956* │2826 │
│ │ │ │îmbrăcămintei şi a │ │ │
│ │ │ │pielăriei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2895 │utilajelor pentru │2955* │2829*│
│ │ │ │industria hârtiei şi│ │ │
│ │ │ │cartonului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │utilajelor pentru │ │ │
│ │ │2896 │prelucrarea maselor │2956* │2829*│
│ │ │ │plastice şi a │ │ │
│ │ │ │cauciucului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2956* │ │
│ │ │ │ │3162* │ │
│ │ │ │Fabricarea altor │3320* │ │
│ │ │2899 │maşini şi utilaje │3340* │2829*│
│ │ │ │specifice n.c.a. │3530* │ │
│ │ │ │ │3650* │ │
│ │ │ │ │3663* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │autovehiculelor de │ │ │
│29 │ │ │transport rutier a │ │ │
│ │ │ │remorcilor şi │ │ │
│ │ │ │semiremorcilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │291 │ │autovehiculelor de │ │ │
│ │ │ │transport rutier │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │2910 │autovehiculelor de │3410* │2910 │
│ │ │ │transport │ │ │
│ │ │ │rutier │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de │ │ │
│ │ │ │caroserii pentru │ │ │
│ │292 │ │autovehicule; │ │ │
│ │ │ │fabricarea de │ │ │
│ │ │ │remorci şi │ │ │
│ │ │ │semiremorci │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de │ │ │
│ │ │ │caroserii pentru │ │ │
│ │ │2920 │autovehicule; │3420* │2920 │
│ │ │ │fabricarea de │ │ │
│ │ │ │remorci şi │ │ │
│ │ │ │semiremorci │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia de piese │ │ │
│ │ │ │şi accesorii pentru │ │ │
│ │293 │ │autovehicule şi │ │ │
│ │ │ │pentru motoare de │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │echipamente │ │ │
│ │ │ │electrice şi │ │ │
│ │ │2931 │electronice pentru │3161* │2930*│
│ │ │ │autovehicule şi │ │ │
│ │ │ │pentru motoare de │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │ │piese şi accesorii │3430* │ │
│ │ │2932 │pentru autovehicule │3611* │2930*│
│ │ │ │şi pentru motoare de│ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│30 │ │ │mijloace de │ │ │
│ │ │ │transport │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │301 │ │Construcţia de nave │ │ │
│ │ │ │şi bărci │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Construcţia de nave │3511* │ │
│ │ │3011 │şi structuri │3611* │3011 │
│ │ │ │plutitoare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Construcţia de │ │ │
│ │ │3012 │ambarcatiuni │3512* │3012 │
│ │ │ │sportive şi de │ │ │
│ │ │ │agrement │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │302 │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │materialului rulant │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │3162* │ │
│ │ │3020 │materialului rulant │3520* │3020 │
│ │ │ │ │3611* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │303 │ │aeronave şi nave │ │ │
│ │ │ │spaţiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │2960* │ │
│ │ │3030 │aeronave şi nave │3530* │3030 │
│ │ │ │spaţiale │3611* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │304 │ │vehiculelor militare│ │ │
│ │ │ │de luptă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │3040 │vehiculelor militare│2960* │3040 │
│ │ │ │de luptă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │309 │ │echipamente de │ │ │
│ │ │ │transport │ │ │
│ │ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3091 │Fabricarea de │3541 │3091 │
│ │ │ │motociclete │3410* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │3542 │ │
│ │ │3092 │biciclete şi de │3543* │3092 │
│ │ │ │vehicule pentru │3663* │ │
│ │ │ │invalizi │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea altor │ │ │
│ │ │3099 │mijloace de │3550* │3099 │
│ │ │ │transport n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│31 │ │ │Fabricarea de mobilă│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │310 │ │Fabricarea de mobilă│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de mobilă│3310* │ │
│ │ │3101 │pentru birouri şi │3550* │3100*│
│ │ │ │magazine │3611* │ │
│ │ │ │ │3612* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3102 │Fabricarea de mobilă│3611* │3100*│
│ │ │ │pentru bucătării │3613 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3103 │Fabricarea de │3615 │3100*│
│ │ │ │saltele şi somiere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3109 │Fabricarea de mobilă│3611* │3100*│
│ │ │ │n.c.a. │3614* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│32 │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │ │industriale n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │bijuteriilor │ │ │
│ │321 │ │imitaţiilor de │ │ │
│ │ │ │bijuterii şi │ │ │
│ │ │ │articolelor similare│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3211 │Baterea monedelor │3621 │3211*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │ │bijuteriilor şi │3622 │ │
│ │ │3212 │articolelor similare│3350* │3211*│
│ │ │ │din metale şi pietre│ │ │
│ │ │ │preţioase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │3213 │imitaţiilor de │3661 │3212 │
│ │ │ │bijuterii şi │3350* │ │
│ │ │ │articole similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │322 │ │instrumentelor │ │ │
│ │ │ │muzicale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │3220 │instrumentelor │3630* │3220 │
│ │ │ │muzicale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │323 │ │articolelor pentru │ │ │
│ │ │ │sport │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea │ │ │
│ │ │3230 │articolelor pentru │3640* │3230 │
│ │ │ │sport │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │324 │ │Fabricarea jocurilor│ │ │
│ │ │ │şi jucăriilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3240 │Fabricarea jocurilor│3650* │3240 │
│ │ │ │şi jucariilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │ │ │
│ │ │ │dispozitive, aparate│ │ │
│ │325 │ │şi instrumente │ │ │
│ │ │ │medicale şi │ │ │
│ │ │ │stomatologice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fabricarea de │2442* │ │
│ │ │ │dispozitive, aparate│3310* │ │
│ │ │3250 │şi instrumente │3320* │3250 │
│ │ │ │medicale │3340* │ │
│ │ │ │stomatologice │1740* │ │
│ │ │ │ │2924* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │329 │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │ │industriale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3291 │Fabricarea maturilor│3662 │3290*│
│ │ │ │şi periilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │1810* │ │
│ │ │ │ │1824* │ │
│ │ │ │ │1920* │ │
│ │ │ │Fabricarea altor │2052* │ │
│ │ │ │produse │2211* │ │
│ │ │3299 │manufacturiere │2524* │3290*│
│ │ │ │n.c.a. │2875* │ │
│ │ │ │ │3640* │ │
│ │ │ │ │3663* │ │
│ │ │ │ │3310* │ │
│ │ │ │ │2051* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea, │ │ │
│33 │ │ │întreţinerea şi │ │ │
│ │ │ │instalarea maşinilor│ │ │
│ │ │ │şi echipamentelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │ │ │
│ │ │ │articolelor │ │ │
│ │331 │ │fabricate din metal,│ │ │
│ │ │ │repararea maşinilor │ │ │
│ │ │ │şi echipamentelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2811* │ │
│ │ │ │ │2821* │ │
│ │ │ │ │2822* │ │
│ │ │ │ │2830* │ │
│ │ │ │Repararea │2861* │ │
│ │ │3311 │articolelor │2862* │3311 │
│ │ │ │fabricate din metal │2863* │ │
│ │ │ │ │3550* │ │
│ │ │ │ │2871* │ │
│ │ │ │ │2875* │ │
│ │ │ │ │2960* │ │
│ │ │ │ │3420* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2911* │ │
│ │ │ │ │2912* │ │
│ │ │ │ │2913* │ │
│ │ │ │ │2914* │ │
│ │ │ │ │2921* │ │
│ │ │ │ │2922* │ │
│ │ │ │ │2923* │ │
│ │ │ │ │2924* │ │
│ │ │ │ │2932* │ │
│ │ │3312 │Repararea maşinilor │2931* │3312 │
│ │ │ │ │2941* │ │
│ │ │ │ │2942* │ │
│ │ │ │ │2943* │ │
│ │ │ │ │2951* │ │
│ │ │ │ │2952* │ │
│ │ │ │ │2953* │ │
│ │ │ │ │2954* │ │
│ │ │ │ │2955* │ │
│ │ │ │ │2956* │ │
│ │ │ │ │7250* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2924* │ │
│ │ │ │ │3110* │ │
│ │ │ │Repararea │3162* │ │
│ │ │ │echipamentelor │3210* │ │
│ │ │3313 │electronice şi │3230* │3313 │
│ │ │ │optice │3310* │ │
│ │ │ │ │3320* │ │
│ │ │ │ │3340* │ │
│ │ │ │ │3350* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2971* │ │
│ │ │ │Repararea │3110* │ │
│ │ │3314 │echipamentelor │3120* │3314 │
│ │ │ │electrice │3162* │ │
│ │ │ │ │3310* │ │
│ │ │ │ │3320* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea şi │3511* │ │
│ │ │3315 │întreţinerea navelor│3512* │3315*│
│ │ │ │şi bărcilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea şi │ │ │
│ │ │3316 │intreţinerea │3530* │3315*│
│ │ │ │aeronavelor şi │ │ │
│ │ │ │navelor spaţiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea şi │3520* │ │
│ │ │3317 │intreţinerea altor │3543* │3315*│
│ │ │ │echipamente de │3550* │ │
│ │ │ │transport n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │1740* │ │
│ │ │ │ │1752* │ │
│ │ │ │ │2040* │ │
│ │ │ │ │2051* │ │
│ │ │ │ │2513* │ │
│ │ │3319 │Repararea altor │2521* │3319 │
│ │ │ │echipamente │2524* │ │
│ │ │ │ │2615* │ │
│ │ │ │ │2640* │ │
│ │ │ │ │2681* │ │
│ │ │ │ │3630* │ │
│ │ │ │ │3650* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Instalarea maşinilor│ │ │
│ │332 │ │şi echipamentelor │ │ │
│ │ │ │industriale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2521* │ │
│ │ │ │ │2615* │ │
│ │ │ │ │2640* │ │
│ │ │ │ │2681* │ │
│ │ │ │ │28* │ │
│ │ │ │ │29* │ │
│ │ │ │Instalarea maşinilor│30* │ │
│ │ │3320 │şi echipamentelor │31* │3320 │
│ │ │ │industriale │32* │ │
│ │ │ │ │33* │ │
│ │ │ │ │34* │ │
│ │ │ │ │35* │ │
│ │ │ │ │36* │ │
│ │ │ │ │3320* │ │
│ │ │ │ │3330* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA D - │ │ │
│ │ │ │PRODUCŢIA ŞI │ │ │
│ │ │ │FURNIZAREA DE │ │ │
│ │ │ │ENERGIE ELECTRICA ŞI│ │ │
│ │ │ │TERMICA, GAZE, APA │ │ │
│ │ │ │CALDA ŞI AER │ │ │
│ │ │ │CONDIŢIONAT │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia şi │ │ │
│ │ │ │furnizarea de │ │ │
│35 │ │ │energie electrică şi│ │ │
│ │ │ │termică, gaze, apă │ │ │
│ │ │ │caldă şi aer │ │ │
│ │ │ │condiţionat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia, │ │ │
│ │351 │ │transportul şi │ │ │
│ │ │ │distribuţia energiei│ │ │
│ │ │ │electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3511 │Producţia de energie│4011* │3510*│
│ │ │ │electrica │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3512 │Transportul energiei│4012 │3510*│
│ │ │ │electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3513 │Distribuţia energiei│4013* │3510*│
│ │ │ │electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3514 │Comercializarea │4013* │3510*│
│ │ │ │energiei electrice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Producţia gazelor; │ │ │
│ │352 │ │distribuţia │ │ │
│ │ │ │combustibililor │ │ │
│ │ │ │gazoşi prin conducte│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3521 │Producţia gazelor │4021 │3520*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Distribuţia │ │ │
│ │ │3522 │combustibililor │4022* │3520*│
│ │ │ │gazoşi, │ │ │
│ │ │ │prin conducte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comercializarea │ │ │
│ │ │3523 │combustibililor │4022* │3520*│
│ │ │ │gazoşi, prin │ │ │
│ │ │ │conducte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │353 │ │Furnizarea de abur │ │ │
│ │ │ │şi aer condiţionat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3530 │Furnizarea de abur │4030* │3530 │
│ │ │ │şi aer condiţionat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA E - │ │ │
│ │ │ │DISTRIBUTIA APEI; │ │ │
│ │ │ │SALUBRITATE, │ │ │
│ │ │ │GESTIONAREA │ │ │
│ │ │ │DESEURILOR, │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI DE │ │ │
│ │ │ │DECONTAMINARE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│36 │ │ │Captarea, tratarea │ │ │
│ │ │ │şi distribuţia apei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │360 │ │Captarea tratarea şi│ │ │
│ │ │ │distribuţia apei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │3600 │Captarea, tratarea │4100 │3600 │
│ │ │ │şi distribuţia apei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea şi │ │ │
│37 │ │ │epurarea apelor │ │ │
│ │ │ │uzate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea şi │ │ │
│ │370 │ │epurarea apelor │ │ │
│ │ │ │uzate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea şi │ │ │
│ │ │3700 │epurarea apelor │9001 │3700 │
│ │ │ │uzate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea, tratarea│ │ │
│ │ │ │şi eliminarea │ │ │
│ │ │ │deşeurilor; │ │ │
│38 │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │recuperare a │ │ │
│ │ │ │materialelor │ │ │
│ │ │ │reciclabile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │381 │ │Colectarea │ │ │
│ │ │ │deşeurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea │9002* │ │
│ │ │3811 │deşeurilor │9003* │3811 │
│ │ │ │nepericuloase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Colectarea │4011* │ │
│ │ │3812 │deşeurilor │9002* │3812 │
│ │ │ │periculoase │2330* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tratarea şi │ │ │
│ │382 │ │eliminarea │ │ │
│ │ │ │deşeurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tratarea şi │1450* │ │
│ │ │3821 │eliminarea │2415* │3821 │
│ │ │ │deşeurilor │9002* │ │
│ │ │ │nepericuloase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Tratarea şi │ │ │
│ │ │3822 │eliminarea │9002* │3822 │
│ │ │ │deşeurilor │2330* │ │
│ │ │ │periculoase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │383 │ │Recuperarea │ │ │
│ │ │ │materialelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Demontarea │ │ │
│ │ │ │(dezasamblarea) │ │ │
│ │ │ │maşinilor şi a │ │ │
│ │ │3831 │echipamentelor │3710* │3830*│
│ │ │ │scoase din uz pentru│ │ │
│ │ │ │recuperarea │ │ │
│ │ │ │materialelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Recuperarea │3710* │ │
│ │ │3832 │materialelor │3720 │3830*│
│ │ │ │reciclabile sortate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi şi │ │ │
│39 │ │ │servicii de │ │ │
│ │ │ │decontaminare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi şi │ │ │
│ │390 │ │servicii de │ │ │
│ │ │ │decontaminare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi şi │ │ │
│ │ │3900 │servicii de │9003* │3900 │
│ │ │ │decontaminare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA F - │ │ │
│ │ │ │CONSTRUCTII │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│41 │ │ │Construcţii de │ │ │
│ │ │ │clădiri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │411 │ │(promovare) │ │ │
│ │ │ │imobiliară │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │ │4110 │(promovare) │7011* │4100*│
│ │ │ │imobiliară │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │ │construcţii a │ │ │
│ │412 │ │clădirilor │ │ │
│ │ │ │rezidenţiale şi │ │ │
│ │ │ │nerezidentiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │ │construcţii a │4521* │ │
│ │ │4120 │clădirilor │4523* │4100*│
│ │ │ │rezidenţiale şi │ │ │
│ │ │ │nerezidenţiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│42 │ │ │Lucrări de geniu │ │ │
│ │ │ │civil │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │421 │ │construcţii a │ │ │
│ │ │ │drumurilor şi a │ │ │
│ │ │ │căilor ferate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrari de │ │ │
│ │ │4211 │construcţii a │4523* │4210*│
│ │ │ │drumurilor şi │ │ │
│ │ │ │autostrăzilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │4212 │construcţii a căilor│4523* │4210*│
│ │ │ │ferate de suprafaţă │4521* │ │
│ │ │ │şi subterane. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4213 │Construcţia de │4521* │4210*│
│ │ │ │poduri şi tuneluri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │422 │ │constructii a │ │ │
│ │ │ │proiectelor │ │ │
│ │ │ │utilitare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │ │constructii a │4521* │ │
│ │ │4221 │proiectelor │4524* │4220*│
│ │ │ │utilitare pentru │4525* │ │
│ │ │ │fluide │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │ │construcţii a │ │ │
│ │ │4222 │proiectelor │4521* │4220*│
│ │ │ │utilitare pentru │ │ │
│ │ │ │electricitate şi │ │ │
│ │ │ │telecomunicaţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │429 │ │construcţii a altor │ │ │
│ │ │ │proiecte inginereşti│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4291 │Construcţii │4524* │4290*│
│ │ │ │hidrotehnice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │4299 │construcţii a altor │4521* │4290*│
│ │ │ │proiecte inginereşti│4523* │ │
│ │ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│43 │ │ │Lucrări speciale de │ │ │
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de demolare │ │ │
│ │431 │ │şi de pregătire a │ │ │
│ │ │ │terenului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4311 │Lucrări de demolare │4511* │4311 │
│ │ │ │a construcţiilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4312 │Lucrari de pregătire│4511* │4312*│
│ │ │ │a terenului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de foraj şi │ │ │
│ │ │4313 │sondaj pentru │4512 │4312*│
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │ │instalaţii electrice│ │ │
│ │432 │ │şi tehnico-sanitare │ │ │
│ │ │ │şi alte lucrări de │ │ │
│ │ │ │instalaţii pentru │ │ │
│ │ │ │constructii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4321 │Lucrări de │4531* │4321 │
│ │ │ │instalaţii electrice│4534* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │4322 │instalaţii sanitare,│4531* │4322 │
│ │ │ │de încălzire şi de │4533 │ │
│ │ │ │aer condiţionat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte lucrări de │2922* │ │
│ │ │4329 │instalaţii pentru │4532 │4329 │
│ │ │ │construcţii │4534* │ │
│ │ │ │ │4531* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │433 │ │Lucrări de finisare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4331 │Lucrări de ipsoserie│4541 │4330*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │2030* │ │
│ │ │4332 │Lucrari de tâmplărie│2523* │4330*│
│ │ │ │şi dulgherie │2812* │ │
│ │ │ │ │4542 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de pardosire│ │ │
│ │ │4333 │şi placare a │4543 │4330*│
│ │ │ │pereţilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │4334 │vopsitorie, │4544 │4330*│
│ │ │ │zugrăveli şi montări│ │ │
│ │ │ │de geamuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4339 │Alte lucrări de │4545* │4330*│
│ │ │ │finisare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte lucrări │ │ │
│ │439 │ │speciale de │ │ │
│ │ │ │constructii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Lucrări de │ │ │
│ │ │4391 │învelitori, şarpante│2030* │4390*│
│ │ │ │şi terase la │4522* │ │
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │4521* │ │
│ │ │ │Alte lucrări │4522* │ │
│ │ │4399 │speciale de │4524* │4390*│
│ │ │ │construcţii n.c.a. │4525* │ │
│ │ │ │ │4545* │ │
│ │ │ │ │4550 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA G - COMERT│ │ │
│ │ │ │CU RIDICATA ŞI CU │ │ │
│ │ │ │AMANUNTUL; REPARAREA│ │ │
│ │ │ │AUTOVEHICULELOR ŞI │ │ │
│ │ │ │MOTOCICLETELOR │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu ridicata │ │ │
│ │ │ │şi cu amănuntul, │ │ │
│45 │ │ │întretinerea şi │ │ │
│ │ │ │repararea │ │ │
│ │ │ │autovehiculelor şi a│ │ │
│ │ │ │motocicletelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │451 │ │Comert cu │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu │ │ │
│ │ │4511 │autoturisme şi │5010* │4510*│
│ │ │ │autovehicule uşoare │ │ │
│ │ │ │(sub 3,5 tone) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4519 │Comerţ cu alte │5010* │4510*│
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Întretinerea şi │ │ │
│ │452 │ │repararea │ │ │
│ │ │ │autovehiculelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Întreţinerea şi │ │ │
│ │ │4520 │repararea │5020* │4520 │
│ │ │ │autovehiculelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu piese şi │ │ │
│ │453 │ │accesorii pentru │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4531 │de piese şi │5030* │4530*│
│ │ │ │accesorii pentru │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amanuntul │ │ │
│ │ │4532 │de piese şi │5030* │4530*│
│ │ │ │accesorii pentru │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu │ │ │
│ │ │ │motociclete, piese │ │ │
│ │ │ │şi accesorii │ │ │
│ │454 │ │aferente; │ │ │
│ │ │ │întreţinerea şi │ │ │
│ │ │ │repararea │ │ │
│ │ │ │motocicletelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu │ │ │
│ │ │ │motociclete, piese │ │ │
│ │ │ │şi accesorii │ │ │
│ │ │4540 │aferente; │5040 │4540 │
│ │ │ │întreţinerea şi │ │ │
│ │ │ │repararea │ │ │
│ │ │ │motocicletelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │cu excepţia │ │ │
│46 │ │ │comerţului cu │ │ │
│ │ │ │autovehicule şi │ │ │
│ │ │ │motociclete │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │461 │ │intermediere în │ │ │
│ │ │ │comerţul cu ridicata│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │ │comerţul cu materii │ │ │
│ │ │4611 │prime agricole, │5111 │4610*│
│ │ │ │animale vii, materii│ │ │
│ │ │ │prime textile şi cu │ │ │
│ │ │ │semifabricate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │ │comerţul cu │ │ │
│ │ │4612 │combustibili, │5112 │4610*│
│ │ │ │minereuri, metale şi│ │ │
│ │ │ │produse chimice │ │ │
│ │ │ │pentru industrie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │4613 │comerţul cu material│5113 │4610*│
│ │ │ │lemnos şi materiale │ │ │
│ │ │ │de constructii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │ │comertul cu maşini, │ │ │
│ │ │4614 │echipamente │5114 │4610*│
│ │ │ │industriale, nave şi│ │ │
│ │ │ │avioane │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │4615 │comerţul cu mobilă │5115 │4610*│
│ │ │ │articole de menaj şi│ │ │
│ │ │ │de fierărie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │ │comerţul cu textile,│ │ │
│ │ │4616 │confecţii din blană,│5116 │4610*│
│ │ │ │încălţăminte şi │ │ │
│ │ │ │articole din piele │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │4617 │comerţul cu produse │5117 │4610*│
│ │ │ │alimentare băuturi │ │ │
│ │ │ │şi tutun │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │ │comerţul specializat│ │ │
│ │ │4618 │în vânzarea │5118 │4610*│
│ │ │ │produselor cu │ │ │
│ │ │ │caracter specific, │ │ │
│ │ │ │nca, │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri în │ │ │
│ │ │4619 │comerţul cu produse │5119 │4610*│
│ │ │ │diverse │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu ridicata │ │ │
│ │462 │ │al produselor │ │ │
│ │ │ │agricole brute şi al│ │ │
│ │ │ │animalelor vii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al cerealelor, │ │ │
│ │ │4621 │seminţelor, │5121 │4620*│
│ │ │ │furajelor şi │5125 │ │
│ │ │ │tutunului │ │ │
│ │ │ │neprelucrat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4622 │al florilor şi al │5122 │4620*│
│ │ │ │plantelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4623 │Comerţ cu ridicata │5123 │4620*│
│ │ │ │al animalelor vii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4624 │al blănurilor, │5124 │4620*│
│ │ │ │pieilor brute şi al │ │ │
│ │ │ │pieilor prelucrate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al produselor │ │ │
│ │463 │ │alimentare, al │ │ │
│ │ │ │băuturilor şi al │ │ │
│ │ │ │tutunului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │5131* │ │
│ │ │4631 │al fructelor şi │5138* │4630*│
│ │ │ │legumelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4632 │al cărnii şi │5132 │4630*│
│ │ │ │produselor │ │ │
│ │ │ │din carne │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al produselor │ │ │
│ │ │4633 │lactate, ouălor, │5133 │4630*│
│ │ │ │uleiurilor şi │ │ │
│ │ │ │grăsimilor │ │ │
│ │ │ │comestibile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4634 │Comerţ cu ridicata │5134* │4630*│
│ │ │ │al băuturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu ridicata │ │ │
│ │ │4635 │al produselor din │5135 │4630*│
│ │ │ │tutun │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4636 │al zahărului, │5136 │4630*│
│ │ │ │ciocolatei şi │ │ │
│ │ │ │produselor zaharoase│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu ridicata │ │ │
│ │ │4637 │cu cafea, ceai, │5137 │4630*│
│ │ │ │cacao şi condimente │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │specializat al altor│ │ │
│ │ │4638 │alimente inclusiv │5138* │4630*│
│ │ │ │peşte, crustacee şi │ │ │
│ │ │ │moluşte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4639 │nespecializat de │5139 │4630*│
│ │ │ │produse alimentare, │ │ │
│ │ │ │băuturi şi tutun │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │464 │ │al bunurilor de │ │ │
│ │ │ │consum │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4641 │al produselor │5141 │4641*│
│ │ │ │textile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4642 │al imbrăcămintei şi │5142 │4641*│
│ │ │ │încălţămintei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al aparatelor │ │ │
│ │ │4643 │electrice de uz │5143* │4649*│
│ │ │ │gospodăresc, al │5147* │ │
│ │ │ │aparatelor de radio │ │ │
│ │ │ │şi televizoarelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al produselor din │ │ │
│ │ │4644 │ceramică, sticlărie,│5144* │4649*│
│ │ │ │şi produse de │ │ │
│ │ │ │întreţinere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4645 │al produselor │5145 │4649*│
│ │ │ │cosmetice şi de │ │ │
│ │ │ │parfumerie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4646 │al produselor │5146 │4649*│
│ │ │ │farmaceutice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al mobilei, │5147* │ │
│ │ │4647 │covoarelor şi a │5143* │4649*│
│ │ │ │articolelor de │ │ │
│ │ │ │iluminat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4648 │al ceasurilor şi │5147* │4649*│
│ │ │ │bijuteriilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │5147* │ │
│ │ │4649 │al altor bunuri de │5144* │4649*│
│ │ │ │uz gospodăresc │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │465 │ │al echipamentului │ │ │
│ │ │ │informatic şi de │ │ │
│ │ │ │telecomunicaţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al calculatoarelor, │ │ │
│ │ │4651 │echipamentelor │5184 │4651 │
│ │ │ │periferice şi │ │ │
│ │ │ │software-lui │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │de componente şi │5143* │ │
│ │ │4652 │echipamente │5186 │4652 │
│ │ │ │electronice şi de │ │ │
│ │ │ │telecomunicatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │466 │ │al altor maşini, │ │ │
│ │ │ │echipamente şi │ │ │
│ │ │ │furnituri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al maşinilor │ │ │
│ │ │4661 │agricole, │5188 │4653 │
│ │ │ │echipamentelor şi │ │ │
│ │ │ │furniturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4662 │Comerţ cu ridicata │5181 │4659*│
│ │ │ │al maşinilor-unelte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4663 │al maşinilor pentru │5182 │4659*│
│ │ │ │industria minieră şi│ │ │
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al maşinilor pentru │ │ │
│ │ │4664 │industria textilă şi│5183 │4659*│
│ │ │ │al maşinilor de │ │ │
│ │ │ │cusut şi de tricotat│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4665 │Comerţ cu ridicata │5185* │4659*│
│ │ │ │al mobilei de birou │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4666 │al altor maşini şi │5185* │4659*│
│ │ │ │echipamente de birou│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4669 │al altor maşini şi │5187 │4659*│
│ │ │ │echipamente │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │467 │ │specializat al altor│ │ │
│ │ │ │produse │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al combustibililor │ │ │
│ │ │4671 │solizi, lichizi şi │5151 │4661 │
│ │ │ │gazoşi al produselor│ │ │
│ │ │ │derivate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4672 │al metalelor şi │5152 │4662 │
│ │ │ │minereurilor │ │ │
│ │ │ │metalice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al materialului │ │ │
│ │ │ │lemnos şi a │5153 │ │
│ │ │4673 │materialelor de │5144* │4663*│
│ │ │ │construcţie şi │5147* │ │
│ │ │ │echipamentelor │ │ │
│ │ │ │sanitare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │al echipamentelor şi│ │ │
│ │ │4674 │furniturilor de │5154 │4663*│
│ │ │ │fierărie pentru │ │ │
│ │ │ │instalaţii sanitare │ │ │
│ │ │ │şi de incalzire │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4675 │al produselor │5155* │4669*│
│ │ │ │chimice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │5155* │ │
│ │ │4676 │al altor produse │5156 │4669*│
│ │ │ │intermediare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │4677 │al deşeurilor şi │5157 │4669*│
│ │ │ │resturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │469 │ │Comerţ cu ridicata │ │ │
│ │ │ │nespecializat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4690 │Comerţ cu ridicata │5190 │4690 │
│ │ │ │nespecializat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│47 │ │ │cu excepţia │ │ │
│ │ │ │autovehiculelor şi │ │ │
│ │ │ │motocicletelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │471 │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │nespecializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │nespecializate cu │ │ │
│ │ │4711 │vânzare predominantă│5211 │4711 │
│ │ │ │de produse │ │ │
│ │ │ │alimentare, băuturi │ │ │
│ │ │ │şi tutun │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │4719 │nespecializate cu │5212 │4719 │
│ │ │ │vânzare predominantă│ │ │
│ │ │ │de produse │ │ │
│ │ │ │nealimentare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al produselor │ │ │
│ │ │ │alimentare, │ │ │
│ │472 │ │băuturilor şi al │ │ │
│ │ │ │produselor din │ │ │
│ │ │ │tutun, în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al fructelor şi │5221 │ │
│ │ │4721 │legumelor proaspete,│5227* │4721*│
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al cărnii şi al │ │ │
│ │ │4722 │produselor din │5222 │4721*│
│ │ │ │carne, în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al peştelui, │ │ │
│ │ │4723 │crustaceelor şi │5223 │4721*│
│ │ │ │moluştelor, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al pâinii, │ │ │
│ │ │ │produselor de │ │ │
│ │ │4724 │patiserie şi │5224 │4721*│
│ │ │ │produselor │ │ │
│ │ │ │zaharoase, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4725 │al băuturilor, în │5225 │4722 │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4726 │al produselor din │5226 │4723 │
│ │ │ │tutun, în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al altor produse │ │ │
│ │ │4729 │alimentare, în │5227* │4721*│
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al carburanţilor │ │ │
│ │473 │ │pentru autovehicule │ │ │
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al carburanţilor │ │ │
│ │ │4730 │pentru autovehicule │5050 │4730 │
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al echipamentului │ │ │
│ │474 │ │informatic şi de │ │ │
│ │ │ │telecomunicatii în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al calculatoarelor, │ │ │
│ │ │ │unităţilor │ │ │
│ │ │4741 │periferice şi │5248* │4741*│
│ │ │ │software-lui în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al echipamentului │ │ │
│ │ │4742 │pentru │5248* │4741*│
│ │ │ │telecomunicaţii în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al echipamentelor │ │ │
│ │ │4743 │audio/video în │5245* │4742 │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │475 │ │al altor produse │ │ │
│ │ │ │casnice, în magazine│ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4751 │al textilelor, în │5241 │4751 │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al articolelor de │ │ │
│ │ │ │fierărie, al │ │ │
│ │ │4752 │articolelor din │5246 │4752 │
│ │ │ │sticlă şi a celor │ │ │
│ │ │ │pentru vopsit, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al covoarelor, │ │ │
│ │ │ │carpetelor, │ │ │
│ │ │4753 │tapetelor şi al │5244* │4753 │
│ │ │ │altor acoperitoare │5248* │ │
│ │ │ │de podea, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al articolelor şi │ │ │
│ │ │4754 │aparatelor │5245* │4759*│
│ │ │ │electrocasnice, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al mobilei, al │ │ │
│ │ │ │articolelor de │5244* │ │
│ │ │4759 │iluminat şi al │5245* │4759*│
│ │ │ │articole de uz │5248* │ │
│ │ │ │casnic n.c.a. în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ, cu amănuntul│ │ │
│ │ │ │de bunuri culturale │ │ │
│ │476 │ │şi recreative, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4761 │al cartilor, în │5247* │4761*│
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al ziarelor şi │ │ │
│ │ │4762 │articolelor de │5247* │4761*│
│ │ │ │papetărie, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al discurilor şi │ │ │
│ │ │ │benzilor magnetice │ │ │
│ │ │4763 │cu sau fără │5245* │4762 │
│ │ │ │înregistrări audio/ │ │ │
│ │ │ │video în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4764 │al echipamentelor │5248* │4763 │
│ │ │ │sportive în magazine│ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amanuntul │ │ │
│ │ │ │al jocurilor şi │ │ │
│ │ │4765 │jucăriilor în │5248* │4764 │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │477 │ │al altor bunuri, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4771 │al îmbrăcămintei, în│5242 │4771*│
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al încălţămintei şi │ │ │
│ │ │4772 │articolelor din │5243 │4771*│
│ │ │ │piele, în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al produselor │ │ │
│ │ │4773 │farmaceutice în │5231 │4772*│
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al articolelor │ │ │
│ │ │4774 │medicale şi │5232 │4772*│
│ │ │ │ortopedice în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al produselor │ │ │
│ │ │4775 │cosmetice şi de │5233 │4772*│
│ │ │ │parfumerie, în │ │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al florilor, │ │ │
│ │ │ │plantelor şi │ │ │
│ │ │ │seminţelor; comerţ │ │ │
│ │ │4776 │cu amănuntul al │5248* │4773*│
│ │ │ │animalelor de │ │ │
│ │ │ │companie şi a hranei│ │ │
│ │ │ │pentru acestea, │ │ │
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al ceasurilor şi │ │ │
│ │ │4777 │bijuteriilor, în │5248* │4773*│
│ │ │ │magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4778 │al altor bunuri noi,│5248* │4773*│
│ │ │ │în magazine │ │ │
│ │ │ │specializate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4779 │al bunurilor de │5250 │4774 │
│ │ │ │ocazie vândute prin │5263* │ │
│ │ │ │magazine │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │478 │ │efectuat prin │ │ │
│ │ │ │standuri, chioşcuri │ │ │
│ │ │ │şi pieţe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al produselor │ │ │
│ │ │ │alimentare, │ │ │
│ │ │4781 │băuturilor şi │5262* │4781 │
│ │ │ │produselor din tutun│ │ │
│ │ │ │efectuat prin │ │ │
│ │ │ │standuri, chioşcuri │ │ │
│ │ │ │şi pieţe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │al textilelor, │ │ │
│ │ │ │îmbracamintei şi │ │ │
│ │ │4782 │incălţămintei │5262* │4782 │
│ │ │ │efectuat prin │ │ │
│ │ │ │standuri, chioşcuri │ │ │
│ │ │ │şi pieţe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4789 │prin standuri, │5262* │4789 │
│ │ │ │chioşcuri şi pieţe │ │ │
│ │ │ │al altor produse │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │care nu se │ │ │
│ │479 │ │efectuează prin │ │ │
│ │ │ │magazine, standuri, │ │ │
│ │ │ │chioşcuri şi pieţe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comerţ cu amănuntul │ │ │
│ │ │4791 │prin intermediul │5261 │4791 │
│ │ │ │caselor de comenzi │5263* │ │
│ │ │ │sau prin Internet │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Comert cu amănuntul │ │ │
│ │ │ │efectuat în afara │ │ │
│ │ │4799 │magazinelor, │5263* │4799 │
│ │ │ │standurilor, │ │ │
│ │ │ │chioşcurilor şi │ │ │
│ │ │ │pieţelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA H - │ │ │
│ │ │ │TRANSPORT ŞI │ │ │
│ │ │ │DEPOZITARE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│49 │ │ │terestre şi │ │ │
│ │ │ │transporturi prin │ │ │
│ │ │ │conducte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│ │491 │ │interurbane de │ │ │
│ │ │ │călători pe calea │ │ │
│ │ │ │ferată │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│ │ │4910 │interurbane de │6010* │4911 │
│ │ │ │călători pe calea │ │ │
│ │ │ │ferată │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi de │ │ │
│ │492 │ │marfă pe calea │ │ │
│ │ │ │ferată │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi de │ │ │
│ │ │4920 │marfa pe calea │6010* │4912 │
│ │ │ │ferata │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │493 │ │Alte transporturi │ │ │
│ │ │ │terestre de călători│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi urbane,│ │ │
│ │ │4931 │suburbane şi │6021* │4921 │
│ │ │ │metropolitane de │ │ │
│ │ │ │calatori │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4932 │Transporturi cu │6022 │4922*│
│ │ │ │taxiuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte transporturi │6021* │ │
│ │ │4939 │terestre de călători│6023 │4922*│
│ │ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi rutiere│ │ │
│ │494 │ │de mărfuri şi │ │ │
│ │ │ │servicii de mutare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4941 │Transporturi rutiere│6024* │4923*│
│ │ │ │de mărfuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4942 │Servicii de mutare │6024* │4923*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │495 │ │Transporturi prin │ │ │
│ │ │ │conducte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │4950 │Transporturi prin │6030 │4930 │
│ │ │ │conducte │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│50 │ │ │Transporturi pe apă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│ │501 │ │maritime şi costiere│ │ │
│ │ │ │de pasageri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│ │ │5010 │maritime şi costiere│6110* │5011 │
│ │ │ │de pasageri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│ │502 │ │maritime şi costiere│ │ │
│ │ │ │de marfa │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi │ │ │
│ │ │5020 │maritime şi costiere│6110* │5012 │
│ │ │ │de marfa │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi de │ │ │
│ │503 │ │pasageri pe căi │ │ │
│ │ │ │navigabile │ │ │
│ │ │ │interioare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transportul de │ │ │
│ │ │5030 │pasageri pe căi │6120* │5021 │
│ │ │ │navigabile │ │ │
│ │ │ │interioare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transportul de marfă│ │ │
│ │504 │ │pe cai navigabile │ │ │
│ │ │ │interioare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transportul de marfa│ │ │
│ │ │5040 │pe căi navigabile │6120* │5022 │
│ │ │ │interioare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│51 │ │ │Transporturi aeriene│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │511 │ │Transporturi aeriene│ │ │
│ │ │ │de pasageri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5110 │Transporturi aeriene│6210* │5110 │
│ │ │ │de pasageri │6220* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Transporturi aeriene│ │ │
│ │512 │ │de marfa şi │ │ │
│ │ │ │transporturi │ │ │
│ │ │ │spaţiale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5121 │Transporturi aeriene│6210* │5120*│
│ │ │ │de marfă │6220* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5122 │Tranporturi spaţiale│6230* │5120*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Depozitare şi │ │ │
│52 │ │ │activităţi auxiliare│ │ │
│ │ │ │pentru transporturi │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │521 │ │Depozitări │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5210 │Depozitări │6312 │5210 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │522 │ │Activităti anexe │ │ │
│ │ │ │pentru transporturi │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │1110* │ │
│ │ │5221 │servicii anexe │6321 │5221 │
│ │ │ │pentru transporturi │5020* │ │
│ │ │ │terestre │6010* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │1110* │ │
│ │ │5222 │servicii anexe │6110* │5222 │
│ │ │ │transporturilor pe │6120* │ │
│ │ │ │apă │6322* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │5223 │servicii anexe │6230* │5223 │
│ │ │ │transporturilor │6323* │ │
│ │ │ │aeriene │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5224 │Manipulari │6311 │5224 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │5229 │anexe │6340* │5229 │
│ │ │ │transporturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│53 │ │ │Activităţi de poştă │ │ │
│ │ │ │şi de curier │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi poştale │ │ │
│ │ │ │desfăşurate sub │ │ │
│ │531 │ │obligativitatea │ │ │
│ │ │ │serviciului │ │ │
│ │ │ │universal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi poştale │ │ │
│ │ │ │desfăşurate sub │ │ │
│ │ │5310 │obligativitatea │6411* │5310 │
│ │ │ │serviciului │ │ │
│ │ │ │universal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │532 │ │Alte activităti │ │ │
│ │ │ │poştale şi de curier│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5320 │Alte activităţi │6412 │5320 │
│ │ │ │poştale şi de curier│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA I - │ │ │
│ │ │ │HOTELURI ŞI │ │ │
│ │ │ │RESTAURANTE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│55 │ │ │Hoteluri şi alte │ │ │
│ │ │ │facilităti de cazare│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Hoteluri şi alte │ │ │
│ │551 │ │facilităţi de cazare│ │ │
│ │ │ │similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Hoteluri şi alte │ │ │
│ │ │5510 │facilitaţi de cazare│5510 │5510*│
│ │ │ │similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Facilităţi de cazare│ │ │
│ │552 │ │pentru vacanţe şi │ │ │
│ │ │ │perioade de scurtă │ │ │
│ │ │ │durată │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Facilităţi de cazare│ │ │
│ │ │5520 │pentru vacanţe şi │5521* │5510*│
│ │ │ │perioade de scurtă │5523* │ │
│ │ │ │durată │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Parcuri pentru │ │ │
│ │553 │ │rulote, campinguri │ │ │
│ │ │ │şi tabere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Parcuri pentru │5521* │ │
│ │ │5530 │rulote, campinguri │5522 │5520 │
│ │ │ │şi tabere │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │559 │ │Alte servicii de │ │ │
│ │ │ │cazare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5590 │Alte servicii de │5523* │5590 │
│ │ │ │cazare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Restaurante şi alte │ │ │
│56 │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii, de │ │ │
│ │ │ │alimentaţie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │561 │ │Restaurante │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5610 │Restaurante │5530 │5610 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │alimentaţie │ │ │
│ │562 │ │(catering) pentru │ │ │
│ │ │ │evenimente şi alte │ │ │
│ │ │ │servicii de │ │ │
│ │ │ │alimentaţie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │5621 │alimentaţie │5552* │5621 │
│ │ │ │(catering) pentru │ │ │
│ │ │ │evenimente │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5629 │Alte servicii de │5551 │5629 │
│ │ │ │alimentatie n.c.a. │5552* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Baruri şi alte │ │ │
│ │563 │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │servire a │ │ │
│ │ │ │băuturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Baruri şi alte │ │ │
│ │ │5630 │activităţi de │5540 │5630 │
│ │ │ │servire a │ │ │
│ │ │ │băuturilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA J - │ │ │
│ │ │ │INFORMATII ŞI │ │ │
│ │ │ │COMUNICATII │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│58 │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │editare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │editare a cărţilor, │ │ │
│ │581 │ │ziarelor, revistelor│ │ │
│ │ │ │şi alte activităţi │ │ │
│ │ │ │de editare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5811 │Activităţi de │2211* │5811 │
│ │ │ │editare a cărţilor │7240* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │5812 │editarea de ghiduri,│2211* │5812 │
│ │ │ │compendii, liste de │7240* │ │
│ │ │ │adrese şi similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5813 │Activităţi de │2212 │5813*│
│ │ │ │editare a ziarelor │7240* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │2213 │ │
│ │ │5814 │editare a revistelor│7240 │5813*│
│ │ │ │şi periodicelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │2215 │ │
│ │ │5819 │editare │2222* │5819 │
│ │ │ │ │7240* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │582 │ │editare a produselor│ │ │
│ │ │ │software │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │7221* │ │
│ │ │5821 │editare a jocurilor │7240* │5820*│
│ │ │ │de calculator │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │7221* │ │
│ │ │5829 │editare a altor │7240* │5820*│
│ │ │ │produse software │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │producţie │ │ │
│ │ │ │cinematografică, │ │ │
│59 │ │ │video şi de programe│ │ │
│ │ │ │de televiziune; │ │ │
│ │ │ │înregistrări audio │ │ │
│ │ │ │şi activităţi de │ │ │
│ │ │ │editare muzicală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │producţie │ │ │
│ │591 │ │cinematografică, │ │ │
│ │ │ │video şi de programe│ │ │
│ │ │ │de televiziune │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │producţie │9211* │ │
│ │ │5911 │cinematografică, │9220* │5911 │
│ │ │ │video şi de programe│ │ │
│ │ │ │de televiziune │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi │ │ │
│ │ │ │post-producţie │ │ │
│ │ │5912 │cinematografică, │9211* │5912 │
│ │ │ │video şi de programe│ │ │
│ │ │ │de televiziune │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │distribuţie a │ │ │
│ │ │ │filmelor │ │ │
│ │ │5913 │cinematografice, │9212 │5913 │
│ │ │ │video şi al │ │ │
│ │ │ │programelor de │ │ │
│ │ │ │televiziune │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │5914 │Proiecţia de filme │9213 │5914 │
│ │ │ │cinematografice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │realizare a │ │ │
│ │592 │ │înregistrărilor │ │ │
│ │ │ │audio şi activităţi │ │ │
│ │ │ │de editare muzicală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │2214 │ │
│ │ │ │realizare a │7240* │ │
│ │ │5920 │înregistrărilor │7487* │5920 │
│ │ │ │audio şi activităţi │9211* │ │
│ │ │ │de editare muzicală │9220* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│60 │ │ │difuzare şi │ │ │
│ │ │ │transmitere de │ │ │
│ │ │ │programe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │601 │ │difuzare a │ │ │
│ │ │ │programelor de radio│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │6420* │ │
│ │ │6010 │difuzare a │9220* │6010 │
│ │ │ │programelor de radio│7240* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │602 │ │difuzare a │ │ │
│ │ │ │programelor de │ │ │
│ │ │ │televiziune │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │9220* │ │
│ │ │6020 │difuzare a │6420* │6020 │
│ │ │ │programelor de │7240* │ │
│ │ │ │televiziune │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│61 │ │ │Telecomunicatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │611 │ │telecomunicaţii prin│ │ │
│ │ │ │reţele cu cablu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │6110 │telecomunicaţii prin│6420* │6110 │
│ │ │ │reţele cu cablu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │612 │ │telecomunicaţii prin│ │ │
│ │ │ │reţele fără cablu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │telecomunicaţii prin│ │ │
│ │ │6120 │retele fără cablu │6420* │6120 │
│ │ │ │(exclusiv prin │ │ │
│ │ │ │satelit) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │613 │ │telecomunicaţii prin│ │ │
│ │ │ │satelit │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │6130 │telecomunicatii prin│6420* │6130 │
│ │ │ │satelit │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │619 │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │ │telecomunicatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6190 │Alte activităţi de │6420* │6190 │
│ │ │ │telecomunicatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│62 │ │ │servicii în │ │ │
│ │ │ │tehnologia │ │ │
│ │ │ │informaţiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │620 │ │servicii în │ │ │
│ │ │ │tehnologia │ │ │
│ │ │ │informaţiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│ │ │ │realizare a │7221* │ │
│ │ │6201 │soft-ului la comandă│7222* │6201 │
│ │ │ │(software orientat │7240* │ │
│ │ │ │client) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │6202 │consultanţă în │7210 │6202*│
│ │ │ │tehnologia │7222* │ │
│ │ │ │informaţiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │management (gestiune│ │ │
│ │ │6203 │şi exploatare) a │7230* │6202*│
│ │ │ │mijloacelor de │ │ │
│ │ │ │calcul │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │3002* │ │
│ │ │6209 │servicii privind │7222* │6209 │
│ │ │ │tehnologia │7260 │ │
│ │ │ │informaţiei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│63 │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii informatice│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │portalurilor web, │ │ │
│ │ │631 │prelucrarea datelor,│ │ │
│ │ │ │administrarea │ │ │
│ │ │ │paginilor web şi │ │ │
│ │ │ │activităţi conexe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Prelucrarea datelor,│ │ │
│ │ │6311 │administrarea │7230* │6311 │
│ │ │ │paginilor web şi │7240* │ │
│ │ │ │activităţi conexe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6312 │Activităţi ale │7240* │6312 │
│ │ │ │portalurilor web │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │639 │ │servicii │ │ │
│ │ │ │informaţionale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6391 │Activităţi ale │9240* │6391 │
│ │ │ │agenţiilor de ştiri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │6399 │servicii │7487* │6399 │
│ │ │ │informaţionale nca │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA K - │ │ │
│ │ │ │INTERMEDIERI │ │ │
│ │ │ │FINANCIARE ŞI │ │ │
│ │ │ │ASIGURĂRI │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Intermedieri │ │ │
│ │ │ │financiare, cu │ │ │
│64 │ │ │excepţia │ │ │
│ │ │ │activităţilor de │ │ │
│ │ │ │asigurări şi ale │ │ │
│ │ │ │fondurilor de pensii│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │641 │ │Intermediere │ │ │
│ │ │ │monetară │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │6411 │băncii centrale │6511 │6411 │
│ │ │ │(naţionale) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │6419 │intermedieri │6512 │6419 │
│ │ │ │monetare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │642 │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │holdingurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6420 │Activităţi ale │7415* │6420 │
│ │ │ │holdingurilor │6523* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fonduri mutuale şi │ │ │
│ │643 │ │alte entităţi │ │ │
│ │ │ │financiare similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Fonduri mutuale şi │ │ │
│ │ │6430 │alte entitaţi │6523* │6430 │
│ │ │ │financiare similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │ │intermedieri │ │ │
│ │649 │ │financiare exclusiv │ │ │
│ │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │asigurări şi fonduri│ │ │
│ │ │ │de pensii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6491 │Leasing financiar │6521 │6491 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6492 │Alte activităţi de │6522* │6492 │
│ │ │ │creditare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6499 │Alte intermedieri │6523* │6499 │
│ │ │ │financiare nca │6522* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │asigurări, │ │ │
│ │ │ │reasigurări şi ale │ │ │
│65 │ │ │fondurilor de pensii│ │ │
│ │ │ │(cu excepţia celor │ │ │
│ │ │ │din sistemul public │ │ │
│ │ │ │de asigurări │ │ │
│ │ │ │sociale) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │651 │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │asigurări │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6511 │Activităţi de │6601* │6511 │
│ │ │ │asigurări de viaţă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │6512 │asigurări (exceptând│6603* │6512 │
│ │ │ │asigurările de │ │ │
│ │ │ │viaţa) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │652 │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │reasigurare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │6601* │ │
│ │ │6520 │reasigurare │6602* │6520 │
│ │ │ │ │6603* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │fondurilor de pensii│ │ │
│ │653 │ │(cu excepţia celor │ │ │
│ │ │ │din sistemul public │ │ │
│ │ │ │de asigurări │ │ │
│ │ │ │sociale) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │fondurilor de pensii│ │ │
│ │ │6530 │(cu excepţia celor │6602* │6530 │
│ │ │ │din sistemul public │ │ │
│ │ │ │de asigurări │ │ │
│ │ │ │sociale) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│ │ │
│ │ │ │pentru intermedieri │ │ │
│66 │ │ │financiare, │ │ │
│ │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │asigurare şi fonduri│ │ │
│ │ │ │de pensii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│ │ │
│ │ │ │intermedierilor │ │ │
│ │ │ │financiare, cu │ │ │
│ │661 │ │excepţia │ │ │
│ │ │ │activităţilor de │ │ │
│ │ │ │asigurări şi fonduri│ │ │
│ │ │ │de pensii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6611 │Administrarea │6711 │6611 │
│ │ │ │pieţelor financiare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│ │ │6612 │intermediere a │6712* │6612 │
│ │ │ │tranzacţiilor │6713* │ │
│ │ │ │financiare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│ │ │
│ │ │ │intermedierilor │ │ │
│ │ │6619 │financiare, exclusiv│6713* │6619 │
│ │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │asigurări şi fonduri│ │ │
│ │ │ │de pensii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi auxiliare│ │ │
│ │662 │ │de asigurări şi │ │ │
│ │ │ │fonduri de pensii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │6621 │evaluare a riscului │6720* │6621 │
│ │ │ │de asigurare şi a │ │ │
│ │ │ │pagubelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │6622 │agenţilor şi │6720* │6622 │
│ │ │ │broker-ilor de │ │ │
│ │ │ │asigurări │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │6629 │auxiliare de │6720* │6629 │
│ │ │ │asigurări şi fonduri│ │ │
│ │ │ │de pensii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │663 │ │administrare a │ │ │
│ │ │ │fondurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │6630 │administrare a │6712* │6630 │
│ │ │ │fondurilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA L - │ │ │
│ │ │ │TRANZACTII │ │ │
│ │ │ │IMOBILIARE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│68 │ │ │Tranzacţii │ │ │
│ │ │ │imobiliare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cumpărarea şi │ │ │
│ │681 │ │vânzarea de bunuri │ │ │
│ │ │ │imobiliare proprii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cumpararea şi │ │ │
│ │ │6810 │vânzarea de bunuri │7012 │6810*│
│ │ │ │imobiliare proprii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Închirierea şi │ │ │
│ │ │ │subînchirierea │ │ │
│ │682 │ │bunurilor imobiliare│ │ │
│ │ │ │proprii sau │ │ │
│ │ │ │închiriate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Închirierea şi │ │ │
│ │ │ │subînchirierea │ │ │
│ │ │6820 │bunurilor imobiliare│7020 │6810*│
│ │ │ │proprii sau │ │ │
│ │ │ │inchiriate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi │ │ │
│ │683 │ │imobiliare pe bază │ │ │
│ │ │ │de comision sau │ │ │
│ │ │ │contract │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6831 │Agenţii imobiliare │7031 │6820*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Administrarea │ │ │
│ │ │6832 │imobilelor pe bază │7032* │6820*│
│ │ │ │de comision sau │ │ │
│ │ │ │contract │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA M - │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI │ │ │
│ │ │ │PROFESIONALE, │ │ │
│ │ │ │STIINTIFICE ŞI │ │ │
│ │ │ │TEHNICE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│69 │ │ │Activităti juridice │ │ │
│ │ │ │şi de contabilitate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │691 │ │Activităţi juridice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │6910 │Activităţi juridice │7411 │6910 │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │contabilitate şi │ │ │
│ │692 │ │audit financiar │ │ │
│ │ │ │consultanţă în │ │ │
│ │ │ │domeniul fiscal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│ │ │ │contabilitate şi │ │ │
│ │ │6920 │audit financiar │7412 │6920 │
│ │ │ │consultantă în │ │ │
│ │ │ │domeniul fiscal │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │direcţiilor │ │ │
│ │ │ │(centralelor), │ │ │
│ │ │ │birourilor │ │ │
│70 │ │ │administrative │ │ │
│ │ │ │centralizate; │ │ │
│ │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │management şi de │ │ │
│ │ │ │consultanţă în │ │ │
│ │ │ │management │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │direcţiilor │ │ │
│ │701 │ │(centralelor), │ │ │
│ │ │ │birourilor │ │ │
│ │ │ │administrative │ │ │
│ │ │ │centralizate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │direcţiilor │ │ │
│ │ │7010 │(centralelor) │7415* │7010 │
│ │ │ │birourilor │ │ │
│ │ │ │administrative │ │ │
│ │ │ │centralizate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │702 │ │consultantă în │ │ │
│ │ │ │management │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │consultanţă în │ │ │
│ │ │7021 │domeniul relaţiilor │7414* │7020*│
│ │ │ │publice şi al │ │ │
│ │ │ │comunicarii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │7022 │consultanţă pentru │7414* │7020*│
│ │ │ │afaceri şi │0501* │ │
│ │ │ │management │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │arhitectură şi │ │ │
│71 │ │ │inginerie; │ │ │
│ │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │testări şi analiză │ │ │
│ │ │ │tehnică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │arhitectură, │ │ │
│ │711 │ │inginerie şi │ │ │
│ │ │ │servicii de │ │ │
│ │ │ │consultanţă tehnică │ │ │
│ │ │ │legate de acestea │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7111 │Activităţi de │7420* │7110*│
│ │ │ │arhitectură │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│ │ │7112 │inginerie şi │7420* │7110*│
│ │ │ │consultanţă tehnică │ │ │
│ │ │ │legate de acestea │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │712 │ │testări şi analize │ │ │
│ │ │ │tehnice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │7120 │testări şi analize │7430 │7120 │
│ │ │ │tehnice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│72 │ │ │Cercetare-dezvoltare│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cercetare-dezvoltare│ │ │
│ │721 │ │în ştiinţe naturale │ │ │
│ │ │ │şi inginerie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7211 │Cercetare-dezvoltare│7310* │7210*│
│ │ │ │în biotehnologie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cercetare-dezvoltare│ │ │
│ │ │7219 │în alte ştiinţe │7310* │7210*│
│ │ │ │naturale şi │ │ │
│ │ │ │inginerie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cercetare-dezvoltare│ │ │
│ │722 │ │în ştiinţe sociale │ │ │
│ │ │ │şi umaniste │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Cercetare-dezvoltare│7320 │ │
│ │ │7220 │în ştiinţe sociale │7310* │7220 │
│ │ │ │şi umaniste │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Publicitate şi │ │ │
│73 │ │ │activităţi de │ │ │
│ │ │ │studiere a pieţei │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │731 │ │Publicitate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │7311 │agenţiilor de │7440* │7310*│
│ │ │ │publicitate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7312 │Servicii de │7440* │7310*│
│ │ │ │reprezentare media │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │732 │ │studiere a pieţei şi│ │ │
│ │ │ │de sondare a opiniei│ │ │
│ │ │ │publice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │7320 │studiere a pieţei şi│7413 │7320 │
│ │ │ │de sondare a opiniei│ │ │
│ │ │ │publice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│74 │ │ │profesionale, │ │ │
│ │ │ │ştiinţifice şi │ │ │
│ │ │ │tehnice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │741 │ │Activităţi de design│ │ │
│ │ │ │specializat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7410 │Activităţi de design│7487* │7410 │
│ │ │ │specializat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │742 │ │Activităţi │ │ │
│ │ │ │fotografice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7420 │Activităţi │7481 │7420 │
│ │ │ │fotografice │9240* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │743 │ │traducere scrisă şi │ │ │
│ │ │ │orală (interpreţi) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │7430 │traducere scrisa şi │7485* │7490*│
│ │ │ │orală (interpreţi) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │749 │ │profesionale │ │ │
│ │ │ │ştiinţifice şi │ │ │
│ │ │ │tehnice n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │6340* │ │
│ │ │ │profesionale, │7487* │ │
│ │ │7490 │ştiinţifice şi │7414* │7490*│
│ │ │ │tehnice nca │7420* │ │
│ │ │ │ │7460* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│75 │ │ │Activităţi │ │ │
│ │ │ │veterinare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │750 │ │Activităţi │ │ │
│ │ │ │veterinare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7500 │Activităţi │8520 │7500 │
│ │ │ │veterinare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA N - │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI DE │ │ │
│ │ │ │SERVICII │ │ │
│ │ │ │ADMINISTRATIVE ŞI │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI DE │ │ │
│ │ │ │SERVICII SUPORT │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │ │leasing │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │771 │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │ │leasing cu │ │ │
│ │ │ │autovehicule │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7711 │leasing cu │7110 │7710*│
│ │ │ │autoturisme şi │ │ │
│ │ │ │autovehicule rutiere│ │ │
│ │ │ │uşoare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7712 │leasing cu │7121* │7710*│
│ │ │ │autovehicule rutiere│ │ │
│ │ │ │grele │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │772 │ │leasing cu bunuri │ │ │
│ │ │ │personale şi │ │ │
│ │ │ │gospodăreşti │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7721 │leasing cu bunuri │7140* │7721 │
│ │ │ │recreaţionale şi │ │ │
│ │ │ │echipament sportiv │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Închirierea de │ │ │
│ │ │7722 │casete video şi │7140* │7722 │
│ │ │ │discuri (CD-uri, │ │ │
│ │ │ │DVD-uri) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7729 │leasing cu alte │7140* │7729 │
│ │ │ │bunuri personale şi │ │ │
│ │ │ │gospodăreşti n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │773 │ │leasing cu alte │ │ │
│ │ │ │maşini echipamente │ │ │
│ │ │ │şi bunuri tangibile │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│ │ │7731 │închiriere şi │7131 │7730*│
│ │ │ │leasing cu maşini şi│ │ │
│ │ │ │echipamente agricole│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7732 │leasing cu maşini şi│7132* │7730*│
│ │ │ │echipamente pentru │ │ │
│ │ │ │construcţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7733 │leasing cu maşini şi│7133 │7730*│
│ │ │ │echipamente de birou│ │ │
│ │ │ │(inclusiv │ │ │
│ │ │ │calculatoare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │ │ │
│ │ │7734 │leasing cu │7122 │7730*│
│ │ │ │echipamente de │ │ │
│ │ │ │transport pe apă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închiriere şi │7123 │ │
│ │ │7735 │leasing cu │7140* │7730*│
│ │ │ │echipamente de │ │ │
│ │ │ │transport aerian │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │închirierea şi │7121* │ │
│ │ │7739 │leasing cu alte │7132* │7730*│
│ │ │ │maşini, echipamente │7134 │ │
│ │ │ │şi bunuri │ │ │
│ │ │ │intangibile nca, │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Leasing cu bunuri │ │ │
│ │774 │ │intangibile │ │ │
│ │ │ │(exclusiv │ │ │
│ │ │ │financiare) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Leasing cu bunuri │ │ │
│ │ │7740 │intangibile │7487* │7740 │
│ │ │ │(exclusiv │ │ │
│ │ │ │financiare) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│78 │ │ │servicii privind │ │ │
│ │ │ │forţa de muncă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │781 │ │agentiilor de │ │ │
│ │ │ │plasare a forţei de │ │ │
│ │ │ │muncă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │7810 │agenţiilor de │7450* │7810 │
│ │ │ │plasare a forţei de │9272* │ │
│ │ │ │muncă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │782 │ │contractare, pe baze│ │ │
│ │ │ │temporare, a │ │ │
│ │ │ │personalului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │7820 │contractare, pe baze│7450* │7820 │
│ │ │ │temporare, a │ │ │
│ │ │ │personalului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Servicii de │ │ │
│ │783 │ │furnizare şi │ │ │
│ │ │ │management a forţei │ │ │
│ │ │ │de muncă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Servicii de │ │ │
│ │ │7830 │furnizare şi │7450* │7830 │
│ │ │ │management a forţei │ │ │
│ │ │ │de muncă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │agenţiilor turistice│ │ │
│ │ │ │şi a │ │ │
│79 │ │ │tur-operatorilor; │ │ │
│ │ │ │alte servicii de │ │ │
│ │ │ │rezervare şi │ │ │
│ │ │ │asistenţă turistică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │791 │ │agenţiilor turistice│ │ │
│ │ │ │şi a │ │ │
│ │ │ │tur-operatorilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7911 │Activităţi ale │6330* │7911 │
│ │ │ │agenţiilor turistice│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │7912 │Activităti ale │6330* │7912 │
│ │ │ │tur-operatorilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte servicii de │ │ │
│ │799 │ │rezervare şi │ │ │
│ │ │ │asistenţă turistică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │6330* │ │
│ │ │ │Alte servicii de │9232* │ │
│ │ │7990 │rezervare şi │9234* │7920 │
│ │ │ │asistenţă turistică │9262* │ │
│ │ │ │ │9272* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│80 │ │ │investigaţii şi │ │ │
│ │ │ │protecţie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │801 │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │protecţie şi gardă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8010 │Activităţi de │7460* │8010 │
│ │ │ │protecţie şi gardă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │802 │ │servicii privind │ │ │
│ │ │ │sistemele de │ │ │
│ │ │ │securizare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8020 │servicii privind │4531* │8020 │
│ │ │ │sistemele de │7460* │ │
│ │ │ │securizare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │803 │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │investigatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8030 │Activităţi de │7460* │8030 │
│ │ │ │investigatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│81 │ │ │peisagistică şi │ │ │
│ │ │ │servicii pentru │ │ │
│ │ │ │clădiri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │811 │ │servicii suport │ │ │
│ │ │ │combinate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │7032* │ │
│ │ │8110 │servicii suport │7514* │8110 │
│ │ │ │combinate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │812 │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │curăţenie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi generale │ │ │
│ │ │8121 │de curăţenie a │7470* │8121 │
│ │ │ │clădirilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi │ │ │
│ │ │8122 │specializate de │7470* │8129*│
│ │ │ │curăţenie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8129 │Alte activităţi de │9003* │8129*│
│ │ │ │curăţenie │7470* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │813 │ │întreţinere │ │ │
│ │ │ │peisagistica │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8130 │întretinere │0141* │8130 │
│ │ │ │peisagistică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │secretariat, │ │ │
│ │ │ │servicii suport şi │ │ │
│82 │ │ │alte activităti de │ │ │
│ │ │ │servicii prestate în│ │ │
│ │ │ │principal │ │ │
│ │ │ │întreprinderilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │821 │ │secretariat şi │ │ │
│ │ │ │servicii suport │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8211 │Activităţi combinate│7485* │8211 │
│ │ │ │de secretariat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │fotocopiere, de │ │ │
│ │ │ │pregătire a │7485* │ │
│ │ │8219 │documentelor şi alte│6411* │8219 │
│ │ │ │activităţi │ │ │
│ │ │ │specializate de │ │ │
│ │ │ │secretariat │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │centrelor de │ │ │
│ │822 │ │intermediere │ │ │
│ │ │ │telefonică (call │ │ │
│ │ │ │center) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │centrelor de │ │ │
│ │ │8220 │intermediere │7486 │8220 │
│ │ │ │telefonică (call │ │ │
│ │ │ │center) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │organizare a │ │ │
│ │823 │ │expoziţiilor, │ │ │
│ │ │ │târgurilor şi │ │ │
│ │ │ │congreselor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │organizare a │ │ │
│ │ │8230 │expoziţiilor, │7487* │8230 │
│ │ │ │târgurilor şi │ │ │
│ │ │ │congreselor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │829 │ │servicii suport │ │ │
│ │ │ │pentru întreprinderi│ │ │
│ │ │ │nca │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │agenţiilor de │ │ │
│ │ │ │colectare şi a │ │ │
│ │ │8291 │birourilor │7487* │8291 │
│ │ │ │(oficiilor) de │ │ │
│ │ │ │raportare a │ │ │
│ │ │ │creditului │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8292 │Activităţi de │7482 │8292 │
│ │ │ │ambalare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │7485* │ │
│ │ │8299 │servicii suport │7487* │8299 │
│ │ │ │pentru întreprinderi│7513* │ │
│ │ │ │nca │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA O - │ │ │
│ │ │ │ADMINISTRATIE │ │ │
│ │ │ │PUBLICA ŞI APARARE; │ │ │
│ │ │ │ASIGURARI SOCIALE │ │ │
│ │ │ │DIN SISTEMUL PUBLIC │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Administraţie │ │ │
│84 │ │ │publică şi apărare; │ │ │
│ │ │ │asigurări sociale │ │ │
│ │ │ │din sistemul public │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Administratia │ │ │
│ │841 │ │publică generală │ │ │
│ │ │ │economică şi socială│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Servicii de │7511 │ │
│ │ │8411 │administraţie │7514* │8411 │
│ │ │ │publică generală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Reglementarea │ │ │
│ │ │ │activităţilor │ │ │
│ │ │ │organismelor care │ │ │
│ │ │ │prestează servicii │ │ │
│ │ │ │în domeniul │ │ │
│ │ │8412 │îngrijirii │7512 │8412 │
│ │ │ │sănătăţii, │ │ │
│ │ │ │invăţământului, │ │ │
│ │ │ │culturii şi al │ │ │
│ │ │ │altor activităţi │ │ │
│ │ │ │sociale, exclusiv │ │ │
│ │ │ │protecţia socială │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Reglementarea şi │ │ │
│ │ │8413 │eficientizarea │7513* │8413 │
│ │ │ │activităţilor │ │ │
│ │ │ │economice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│ │842 │ │servicii pentru │ │ │
│ │ │ │societate │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8421 │Activităti de │7521* │8421 │
│ │ │ │afaceri externe │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8422 │Activităţi de │7522 │8422 │
│ │ │ │apărare naţională │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8423 │Activităţi de │7523 │8423*│
│ │ │ │justiţie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de ordine│ │ │
│ │ │8424 │publică şi de │7524 │8423*│
│ │ │ │protecţie civilă │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de luptă │ │ │
│ │ │8425 │împotriva │7525 │8423*│
│ │ │ │incendiilor şi de │ │ │
│ │ │ │prevenire a acestora│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │843 │ │protecţie socială │ │ │
│ │ │ │obligatorie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8430 │protecţie socială │7530 │8430 │
│ │ │ │obligatorie │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA P - │ │ │
│ │ │ │INVĂŢĂMÂNT │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│85 │ │ │Învăţământ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │851 │ │Învăţământ prescolar│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8510 │Invăţământ preşcolar│8010* │8510*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │852 │ │Invatamant primar │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8520 │Invătământ primar │8010* │8510*│
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │853 │ │Invăţământ secundar │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8531 │Invăţământ secundar │8021 │8521 │
│ │ │ │general │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Invăţământ secundar,│8022 │ │
│ │ │8532 │tehnic sau │8042* │8522 │
│ │ │ │profesional │6323* │ │
│ │ │ │ │6322* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │854 │ │Invatamant superior │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8541 │Invatamant superior │8030* │8530*│
│ │ │ │non-universitar │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8542 │Invăţământ superior │8030* │8530*│
│ │ │ │universitar │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │855 │ │Alte forme de │ │ │
│ │ │ │învăţământ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Invăţământ în │8042* │ │
│ │ │8551 │domeniul sportiv şi │9262* │8541 │
│ │ │ │recreaţional │9305* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Invatamant în │ │ │
│ │ │ │domeniul cultural │8042* │ │
│ │ │8552 │(limbi străine │9234* │8542 │
│ │ │ │muzică, teatru, dans│ │ │
│ │ │ │şi arte plastice) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8553 │Şcoli de conducere │8041 │8549*│
│ │ │ │(pilotaj) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │8559 │Alte forme de │8042* │8549*│
│ │ │ │învăţământ n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │856 │ │servicii suport │ │ │
│ │ │ │pentru invăţământ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8560 │servicii suport │7414* │8550 │
│ │ │ │pentru invatamant │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA Q - │ │ │
│ │ │ │SĂNĂTATE ŞI │ │ │
│ │ │ │ASISTENŢA SOCIALA │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi │ │ │
│86 │ │ │referitoare la │ │ │
│ │ │ │sănătatea umană │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │861 │ │asistenţa │ │ │
│ │ │ │spitalicească │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8610 │asistenţă │8511* │8610 │
│ │ │ │spitalicească │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │862 │ │asistenţă medicală │ │ │
│ │ │ │ambulatorie şi │ │ │
│ │ │ │stomatologică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8621 │asistenţa medicală │8512* │8620*│
│ │ │ │generală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8622 │asistenţă medicală │8512* │8620*│
│ │ │ │specializata │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8623 │asistenţa │8513 │8620*│
│ │ │ │stomatologica │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │869 │ │referitoare la │ │ │
│ │ │ │sănătatea umana │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │8690 │referitoare la │8514* │8690 │
│ │ │ │sănătatea umana │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Servicii combinate │ │ │
│ │ │ │de îngrijire │ │ │
│87 │ │ │medicală şi │ │ │
│ │ │ │asistenţa sociala cu│ │ │
│ │ │ │cazare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │871 │ │centrelor de │ │ │
│ │ │ │îngrijire medicală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │8710 │centrelor de │8514* │8710 │
│ │ │ │îngrijire medicală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │centrelor de │ │ │
│ │872 │ │recuperare publică │ │ │
│ │ │ │şi de dezintoxicare │ │ │
│ │ │ │exclusiv spitale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │centrelor de │8531* │ │
│ │ │8720 │recuperare psihica │8511* │8720 │
│ │ │ │şi de dezintoxicare,│8514 │ │
│ │ │ │exclusiv spitale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │căminelor de bătrâni│ │ │
│ │ │ │şi ale căminelor │ │ │
│ │873 │ │pentru persoane │ │ │
│ │ │ │aflate în │ │ │
│ │ │ │incapacitate de a se│ │ │
│ │ │ │îngriji singure │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │căminelor de bătrâni│ │ │
│ │ │ │şi ale căminelor │8531* │ │
│ │ │8730 │pentru persoane │8514* │8730 │
│ │ │ │aflate în │ │ │
│ │ │ │incapacitate de a se│ │ │
│ │ │ │ingriji singure │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │879 │ │asistenţă socială, │ │ │
│ │ │ │cu cazare n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │8790 │asistenţă socială, │8531* │8790 │
│ │ │ │cu cazare n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti de │ │ │
│88 │ │ │asistenţă socială, │ │ │
│ │ │ │fără cazare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │asistenţa socială, │ │ │
│ │ │ │fără cazare, pentru │ │ │
│ │881 │ │bătrâni şi pentru │ │ │
│ │ │ │persoane aflate în │ │ │
│ │ │ │incapacitate de a se│ │ │
│ │ │ │îngriji singure │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │ │asistenţă socială, │ │ │
│ │ │ │fară cazare, pentru │ │ │
│ │ │8810 │bătrâni şi persoane │8532* │8810 │
│ │ │ │aflate în │ │ │
│ │ │ │incapacitate de a se│ │ │
│ │ │ │îngriji singure │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │889 │ │asistenţa socială, │ │ │
│ │ │ │fără cazare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │8891 │îngrijire zilnică │8532* │8890*│
│ │ │ │pentru copii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi de │8532* │ │
│ │ │8899 │asistenţă socială, │7521* │8890*│
│ │ │ │fară cazare, n.c.a. │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA R - │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI DE │ │ │
│ │ │ │SPECTACOLE, │ │ │
│ │ │ │CULTURALE ŞI │ │ │
│ │ │ │RECREATIVE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│90 │ │ │creaţie şi │ │ │
│ │ │ │interpretare │ │ │
│ │ │ │artistică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │900 │ │creaţie şi │ │ │
│ │ │ │interpretare │ │ │
│ │ │ │artistică │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │9001 │interpretare │9231* │9000*│
│ │ │ │artistică │9234* │ │
│ │ │ │(spectacole) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti suport │9231* │ │
│ │ │9002 │pentru interpretarea│9232* │9000*│
│ │ │ │artistică │9234* │ │
│ │ │ │(spectacole) │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9003 │Activităţi de │9231* │9000*│
│ │ │ │creaţie artistică │9240* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │9004 │gestionare a salilor│9232* │9000 │
│ │ │ │de spectacole │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │bibliotecilor, │ │ │
│91 │ │ │arhivelor, muzeelor │ │ │
│ │ │ │şi alte activităţi │ │ │
│ │ │ │culturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │bibliotecilor, │ │ │
│ │910 │ │arhivelor, muzeelor │ │ │
│ │ │ │şi alte activităţi │ │ │
│ │ │ │culturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │9251 │ │
│ │ │9101 │bibliotecilor şi │7514* │9101 │
│ │ │ │arhivelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9102 │Activităţi ale │9252* │9102*│
│ │ │ │muzeelor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Gestionarea │ │ │
│ │ │ │monumentelor, │ │ │
│ │ │9103 │clădirilor istorice │9252* │9102*│
│ │ │ │şi a altor obiective│ │ │
│ │ │ │de interes turistic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │grădinilor │ │ │
│ │ │9104 │zoologice, botanice │9253 │9103 │
│ │ │ │şi ale rezervaţiilor│ │ │
│ │ │ │naturale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│92 │ │ │Activităţi de jocuri│ │ │
│ │ │ │de noroc şi pariuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │920 │ │Activităţi de jocuri│ │ │
│ │ │ │de noroc şi pariuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9200 │Activităţi de jocuri│9271 │9200 │
│ │ │ │de noroc şi pariuri │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi sportive,│ │ │
│93 │ │ │recreative şi │ │ │
│ │ │ │distractive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │931 │ │Activităţi sportive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9311 │Activităţi ale │9261 │9311*│
│ │ │ │bazelor sportive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9312 │Activităţi ale │9262* │9312 │
│ │ │ │cluburilor sportive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9313 │Activităţi ale │9304* │9311*│
│ │ │ │centrelor de fitness│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9319 │Alte activităţi │9262* │9319 │
│ │ │ │sportive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │ │ │
│ │932 │ │recreative şi │ │ │
│ │ │ │distractive │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9321 │Bâlciuri şi parcuri │9233 │9321 │
│ │ │ │de distracţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Alte activităţi │9234* │ │
│ │ │9329 │recreative şi │9272* │9329 │
│ │ │ │distractive n.c.a. │9262* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA S - ALTE │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI DE │ │ │
│ │ │ │SERVICII │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│94 │ │ │Activităţi │ │ │
│ │ │ │asociative diverse │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │941 │ │organizaţiilor │ │ │
│ │ │ │economice patronale │ │ │
│ │ │ │şi profesionale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │9411 │organizaţiilor │9111 │9411 │
│ │ │ │economice şi │ │ │
│ │ │ │patronale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │9412 │organizaţiilor │9112 │9412 │
│ │ │ │profesionale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │942 │ │sindicatelor │ │ │
│ │ │ │salariaţilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │9420 │sindicatelor │9120 │9420 │
│ │ │ │salariaţilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │949 │ │Alte activităţi │ │ │
│ │ │ │asociative │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │9491 │organizaţiilor │9131 │9491 │
│ │ │ │religioase │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │9492 │organizaţiilor │9132 │9492 │
│ │ │ │politice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9499 │Activităţi ale altor│0150* │9499 │
│ │ │ │organizaţii n.c.a. │9133 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Reparaţii de │ │ │
│ │ │ │calculatoare, de │ │ │
│95 │ │ │articole │ │ │
│ │ │ │personale şi de uz │ │ │
│ │ │ │gospodăresc │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │ │ │
│ │951 │ │calculatoarelor şi a│ │ │
│ │ │ │echipamentelor de │ │ │
│ │ │ │comunicaţii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │ │ │
│ │ │9511 │calculatoarelor şi a│7250* │9511 │
│ │ │ │echipamentelor │ │ │
│ │ │ │periferice │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │3220* │ │
│ │ │9512 │echipamentelor de │5274* │9512 │
│ │ │ │comunicatii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Reparaţii de │ │ │
│ │952 │ │articole personale │ │ │
│ │ │ │şi de uz gospodăresc│ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea aparatelor│ │ │
│ │ │9521 │electronice de uz │5272* │9521 │
│ │ │ │casnic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │ │ │
│ │ │ │dispozitivelor de uz│ │ │
│ │ │9522 │gospodăresc şi a │2932* │9522 │
│ │ │ │echipamentelor │5272* │ │
│ │ │ │pentru casa şi │ │ │
│ │ │ │gradina │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │ │ │
│ │ │9523 │încălţămintei şi a │5271 │9523 │
│ │ │ │articolelor din │5274* │ │
│ │ │ │piele │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea mobilei şi│3611* │ │
│ │ │9524 │a furniturilor │3612* │9524 │
│ │ │ │casnice │3614* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9525 │Repararea ceasurilor│5273 │9529*│
│ │ │ │şi a bijuteriilor │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Repararea │1740* │ │
│ │ │9529 │articolelor de uz │3630* │9529*│
│ │ │ │personal şi │3640* │ │
│ │ │ │gospodăresc n.c.a. │5274* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│96 │ │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │960 │ │Alte activităţi de │ │ │
│ │ │ │servicii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Spălarea şi │ │ │
│ │ │ │curăţarea (uscată) │ │ │
│ │ │9601 │articolelor textile │9301 │9601 │
│ │ │ │şi a produselor din │ │ │
│ │ │ │blana │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Coafură şi alte │ │ │
│ │ │9602 │activităti de │9302 │9602 │
│ │ │ │infrumuseţare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9603 │Activităţi de pompe │9303 │9603 │
│ │ │ │funebre şi similare │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi de │ │ │
│ │ │9604 │întreţinere │9304* │9609*│
│ │ │ │corporală │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │9609 │Alte activităţi de │5274* │9609*│
│ │ │ │servicii n.c.a. │9305* │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA T - │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI ALE │ │ │
│ │ │ │GOSPODARIILOR │ │ │
│ │ │ │PRIVATE IN CALITATE │ │ │
│ │ │ │DE ANGAJATOR DE │ │ │
│ │ │ │PERSONAL CASNIC; │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI ALE │ │ │
│ │ │ │GOSPODARIILOR │ │ │
│ │ │ │PRIVATE DE PRODUCERE│ │ │
│ │ │ │DE BUNURI ŞI │ │ │
│ │ │ │SERVICII DESTINATE │ │ │
│ │ │ │CONSUMULUI PROPRIU │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│97 │ │ │private în calitate │ │ │
│ │ │ │de angajator de │ │ │
│ │ │ │personal casnic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│ │970 │ │private în calitate │ │ │
│ │ │ │de angajator de │ │ │
│ │ │ │personal casnic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│ │ │9700 │private în calitate │9500 │9700 │
│ │ │ │de angajator de │ │ │
│ │ │ │personal casnic │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│98 │ │ │private de producere│ │ │
│ │ │ │de bunuri şi │ │ │
│ │ │ │servicii destinate │ │ │
│ │ │ │consumului propriu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │gospodariilor │ │ │
│ │981 │ │private de producere│ │ │
│ │ │ │de bunuri destinate │ │ │
│ │ │ │consumului propriu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităti ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│ │ │9810 │private de producere│9600 │9810 │
│ │ │ │de bunuri destinate │ │ │
│ │ │ │consumului propriu │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│ │982 │ │private de producere│ │ │
│ │ │ │de servicii pentru │ │ │
│ │ │ │scopuri proprii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │ │gospodăriilor │ │ │
│ │ │9820 │private de producere│9700 │9820 │
│ │ │ │de servicii pentru │ │ │
│ │ │ │scopuri proprii │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │SECŢIUNEA U - │ │ │
│ │ │ │ACTIVITĂŢI ALE │ │ │
│ │ │ │ORGANIZAŢIILOR ŞI │ │ │
│ │ │ │ORGANISMELOR │ │ │
│ │ │ │EXTRATERITORIALE │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│99 │ │ │organizaţiilor şi │ │ │
│ │ │ │organismelor │ │ │
│ │ │ │extrateritoriale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │990 │ │organizaţiilor şi │ │ │
│ │ │ │organismelor │ │ │
│ │ │ │extrateritoriale │ │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────┼──────┼─────┤
│ │ │ │Activităţi ale │ │ │
│ │ │9900 │organizaţiilor şi │9900 │9900 │
│ │ │ │organismelor │ │ │
│ │ │ │extrateritoriale │ │ │
└─────────┴─────┴─────┴────────────────────┴──────┴─────┘

    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016