Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 3.546 din 8 octombrie 2021  pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii nr. 3.245/1.805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 3.546 din 8 octombrie 2021 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii nr. 3.245/1.805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii

EMITENT: Ministerul Culturii
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 1007 din 21 octombrie 2021
    Văzând Referatul de aprobare nr. 6.816 CM din 8.10.2021 al Ministerului Culturii şi nr. CAZ 2.334 din 20.10.2021 al Ministerului Sănătăţii,
    având în vedere prevederile art. 44 alin. (1) şi ale art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare,
    ţinând cont de prevederile art. 1 pct. 1,8-18 şi 34-38 din Măsurile pentru diminuarea impactului tipului de risc, prevăzute în anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,
    în temeiul prevederilor art. 11 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 7 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,
    ministrul culturii şi ministrul sănătăţii, interimar, emit următorul ordin:
    ART. I
    Anexa la Ordinul ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii nr. 3.245/1.805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 986 din 26 octombrie 2020, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:
    1. La capitolul I „Măsuri şi reguli pentru activitatea muzeelor şi galeriilor de artă“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală; angajaţii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2;"

    2. La capitolul II „Măsuri şi reguli pentru activitatea bibliotecilor“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală; angajaţii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2;"

    3. La capitolul III „Măsuri şi reguli pentru activitatea librăriilor“, punctul 1 „Măsuri ce privesc personalul din librării; angajaţii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2;"

    4. La capitolul IV „Măsuri şi reguli în domeniul producţiei de film şi audiovizual“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2;"

    5. La capitolul IV „Măsuri şi reguli în domeniul producţiei de film şi audiovizual“, punctul 2 „Măsuri care privesc angajatorul“, litera b) se abrogă.
    6. La capitolul IV „Măsuri şi reguli în domeniul producţiei de film şi audiovizual“, punctul 3 „Măsuri de precauţie speciale“, litera k) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "k) pentru cetăţenii străini sosiţi în România, membri ai echipelor de filmare, se aplică regulile şi măsurile de protecţie stabilite de Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă."

    7. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Prezentul capitol conţine un set de măsuri şi reguli cu privire la standardul minim aplicabil pentru evenimentele şi acţiunile culturale organizate în aer liber, denumite în continuare evenimente. Persoanele care coordonează fiecare eveniment (de exemplu, organizator, director tehnic etc.) sunt responsabile de verificarea modalităţii de implementare a acestor recomandări, în vederea reducerii impactului riscului de infecţie cu SARS-CoV-2 la locul de muncă.
    Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toţi participanţii: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător.
    Prin evenimente sau acţiuni culturale se înţelege, fără a se limita la acestea: teatru, dans, concert, proiecţie cinematografică, stand-up comedy, târg, expoziţie, workshop, conferinţă cu caracter cultural.
    Spectacolele, concertele, festivalurile publice şi private sau alte evenimente/acţiuni culturale se organizează şi se desfăşoară în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României."

    8. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală, angajaţii/voluntarii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "c) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au intrat în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 şi se va anunţa medicul de familie;"

    9. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 2 „Măsuri care privesc angajatori şi organizatori“, litera b) se abrogă.
    10. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 2 „Măsuri care privesc angajatori şi organizatori“, litera s) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "s) pentru cetăţenii străini sosiţi în România, membri ai echipelor de filmare, se aplică regulile şi măsurile de protecţie stabilite de Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă."

    11. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 4 „Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul“, literele c) şi d^1) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "c) participarea este permisă în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României;
    .............................................................................................
d^1) pentru îndeplinirea condiţiilor de acces, organizatorul are obligaţia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19, folosind secţiunea «Verificare reguli interne» din aplicaţia mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat. În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorităţi nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 a acestor persoane. Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani;"

    12. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 4 „Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul“, literele c^1) şi c^2) se abrogă.
    13. La capitolul V „Măsuri şi reguli pentru evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 5 „Măsuri care privesc spaţiul/locul“, litera a) se abrogă.
    14. La capitolul VI „Măsuri şi reguli pentru evenimentele de tip drive-in, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Spectacolele de tipul drive-in se organizează şi se desfăşoară în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României."

    15. La capitolul VI „Măsuri şi reguli pentru evenimentele de tip drive-in, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală. Angajaţii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au intrat în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 şi se va anunţa medicul de familie;"

    16. La capitolul VI „Măsuri şi reguli pentru evenimentele de tip drive-in, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 2 „Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul“, literele d) şi e^1) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "d) accesul se face exclusiv cu autoturismul, cu condiţia ca ocupanţii unui autovehicul să fie membrii aceleiaşi familii sau să reprezinte grupuri de până la 4 persoane, iar participarea este permisă în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României;
    .............................................................................................
e^1) pentru îndeplinirea condiţiilor de acces, organizatorul are obligaţia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19, folosind secţiunea «Verificare reguli interne» din aplicaţia mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat. În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorităţi nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 a acestor persoane. Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani;"

    17. La capitolul VI „Măsuri şi reguli pentru evenimentele de tip drive-in, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 3 „Măsuri care privesc angajatorii“, litera b) se abrogă.
    18. La capitolul VI „Măsuri şi reguli pentru evenimentele de tip drive-in, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 3 „Măsuri care privesc angajatorii“, litera u) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "u) pentru cetăţenii străini sosiţi în România, membri ai echipelor de filmare, se aplică regulile şi măsurile de protecţie stabilite de Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă."

    19. La capitolul VII „Măsuri şi reguli pentru expoziţii temporare de artă şi design pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală; angajaţii/voluntarii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2;"

    20. La capitolul VIII „Măsuri şi reguli privind activităţile de producţie necesare artelor spectacolului şi a activităţilor şcolilor de artă şi meserii pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Prezentul capitol conţine reguli cu privire la standardul minim aplicabil pentru desfăşurarea activităţilor de producţie necesare artelor spectacolului, respectiv repetiţii.
    Prezentele măsuri se vor aplica şi activităţilor cultural-educaţionale desfăşurate de către şcolile populare de artă şi meserii reglementate prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 118/2006 privind înfiinţarea, organizarea şi desfăşurarea activităţii aşezămintelor culturale, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 143/2007, cu modificările şi completările ulterioare, pentru un număr de persoane care nu depăşeşte reglementarea actuală a numărului maxim de persoane în spaţiu închis.
    Cursurile de instruire şi workshopurile pentru adulţi, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, se organizează şi se desfăşoară în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României."

    21. La capitolul VIII „Măsuri şi reguli privind activităţile de producţie necesare artelor spectacolului şi a activităţilor şcolilor de artă şi meserii pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală; angajaţii vor respecta măsurile de precauţie universală“, litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "c) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au intrat în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 şi se va anunţa medicul de familie;"

    22. La capitolul VIII „Măsuri şi reguli privind activităţile de producţie necesare artelor spectacolului şi a activităţilor şcolilor de artă şi meserii pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 2 „Măsuri care privesc angajatorul“, litera b) se abrogă.
    23. La capitolul IX „Măsuri şi reguli privind activităţile instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Prezentul capitol conţine reguli cu privire la standardul minim aplicabil pentru reluarea activităţilor instituţiilor de spectacole şi/sau concerte în spaţii închise, pe baza legislaţiei şi a recomandărilor autorităţilor publice din România. Persoanele care coordonează fiecare producţie sunt responsabile de verificarea modalităţii de implementare a acestor recomandări, în vederea reducerii impactului riscului de infecţie cu SARS-CoV-2.
    Activitatea în cadrul instituţiilor de spectacole şi/sau concerte se organizează şi se desfăşoară în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României."

    24. La capitolul IX „Măsuri şi reguli privind activităţile instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 1 „Măsuri care privesc angajaţii şi răspunderea individuală; angajaţii vor respecta măsurile de precauţie universală“, litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "c) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au intrat în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 şi se va anunţa medicul de familie;"

    25. La capitolul IX „Măsuri şi reguli privind activităţile instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 2 „Măsuri care privesc angajatorul“, litera b) se abrogă.
    26. La capitolul IX „Măsuri şi reguli privind activităţile instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 4 „Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul“, literele d) şi f^1) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "d) participarea este permisă în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României;
    .............................................................................................
f^1) pentru îndeplinirea condiţiilor de acces, organizatorul are obligaţia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19, folosind secţiunea «Verificare reguli interne» din aplicaţia mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat. În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorităţi nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 a acestor persoane. Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani;"

    27. La capitolul X „Măsuri şi reguli în domeniul cinematografelor, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Prezentul document conţine un set de măsuri şi reguli cu privire la standardul minim aplicabil pentru sălile de cinema, pe baza legislaţiei şi a recomandărilor autorităţilor publice din România. Persoanele care coordonează fiecare producţie (de exemplu, manager de sală) sunt responsabile de verificarea modalităţii de implementare a acestor recomandări, în vederea reducerii impactului riscului de infecţie cu SARS-CoV-2.
    Activitatea în cadrul cinematografelor se organizează şi se desfăşoară în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României."

    28. La capitolul X „Măsuri şi reguli în domeniul cinematografelor, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 1 „Măsuri care privesc echipa de organizare şi răspunderea individuală; angajaţii şi/sau voluntarii vor respecta măsurile de precauţie universal valabile“, litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) se vor carantina la domiciliu în cazul în care au intrat în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 şi se va anunţa medicul de familie;"

    29. La capitolul X „Măsuri şi reguli în domeniul cinematografelor, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 3 „Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul“, literele b) şi f^1) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "b) participarea este permisă în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României;
    .............................................................................................
f^1) pentru îndeplinirea condiţiilor de acces, organizatorul are obligaţia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19, folosind secţiunea «Verificare reguli interne» din aplicaţia mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat. În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorităţi nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 a acestor persoane. Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani;"

    30. La capitolul X „Măsuri şi reguli în domeniul cinematografelor, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“, punctul 3 „Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul“, litera d) se abrogă.
    31. Capitolul XI „Măsuri şi reguli pentru asigurarea desfăşurării evenimentelor test/pilot din domeniul culturii cu participarea spectatorilor, în condiţii de siguranţă, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19“ se abrogă.


    ART. II
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.                    p. Ministrul culturii,
                    Costel Cristian Lazăr,
                    subsecretar de stat
                    Ministrul sănătăţii, interimar,
                    Cseke Attila Zoltán

    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016