Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 245 din 3 noiembrie 2010  privind introducerea armelor si munitiilor in camerele de corpuri delicte ale Politiei Romane    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 245 din 3 noiembrie 2010 privind introducerea armelor si munitiilor in camerele de corpuri delicte ale Politiei Romane

EMITENT: MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 767 din 17 noiembrie 2010

    Având în vedere prevederile <>art. 109 şi <>art. 214-215 din Codul de procedurã penalã, ale <>art. 26 alin. (1) pct. 16 şi alin. (2) din Legea nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi prevederile <>art. 3 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
    în aplicarea Deciziei Comitetului Executiv Schengen din 28 aprilie 1999 privind traficul ilegal cu arme de foc [SCH/Com-ex (99) 10],
    în temeiul <>art. 7 alin (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobatã cu modificãri prin <>Legea nr. 15/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ministrul administraţiei şi internelor emite urmãtorul ordin:

    ART. 1
    (1) Armele şi muniţiile abandonate, gãsite, confiscate sau ridicate de cãtre personalul Ministerului Administraţiei şi Internelor conform prevederilor <>Codului de procedurã penalã care constituie corp delict sau mijloace de probã în procedura judiciarã se vor depune la camerele de corpuri delicte aparţinând Poliţiei Române, cu respectarea prevederilor <>art. 109 din Codul de procedurã penalã.
    (2) Camerele de corpuri delicte prevãzute la alin. (1) se organizeazã la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi inspectoratelor de poliţie judeţene.
    (3) Camerele de corpuri delicte sunt încãperi special amenajate în care se pãstreazã armele şi muniţiile cu respectarea normelor de siguranţã prevãzute de <>Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    ART. 2
    (1) Se interzice depunerea armelor şi muniţiilor de cãtre personalul Ministerului Administraţiei şi Internelor în alte camere de corpuri delicte decât cele aparţinând structurilor prevãzute la art. 1 alin. (2), cu excepţia situaţiilor în care organul de urmãrire penalã sau instanţa de judecatã dispune altfel.
    (2) Se interzice depunerea în încãperile special amenajate prevãzute la art. 1 alin. (3) a altor bunuri decât cele ce fac obiectul prezentului ordin.
    ART. 3
    (1) Prin armã, respectiv muniţie, în sensul prezentului ordin, se înţelege arma, respectiv muniţia, astfel cum sunt definite acestea la <>art. 2 pct. I subpct. 1 şi 3 din Legea nr. 295/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    (2) Sunt asimilate armelor, în ceea ce priveşte introducerea acestora în camerele de corpuri delicte, componentele esenţiale ale acestora: mecanismul închizãtorului, camera cartuşului şi ţeava.
    ART. 4
    (1) Introducerea armelor şi/sau muniţiilor în camerele de corpuri delicte se face pe baza urmãtoarelor documente:
    a) adresa de înaintare;
    b) copie a procesului-verbal de constatare/ridicare;
    c) dupã caz, copie a referatului de declinare a competenţei cãtre unitatea de parchet competentã;
    d) copie a raportului de expertizã criminalisticã;
    e) copie a adresei privind implementarea/expertiza în sistemul IBIS;
    f) copia actului de identitate al fãptuitorului, când acesta este cunoscut;
    g) fişa armei, completatã conform modelului prevãzut în anexa nr. 1.
    (2) Cu ocazia primirii armelor şi/sau muniţiilor, gestionarul camerei de corpuri delicte verificã, în mod amãnunţit, existenţa fiecãrui bun, concordanţa cu descrierea, caracteristicile şi cantitãţile înscrise în actele de ridicare, iar în cazul existenţei unor nepotriviri sau a necesitãţii unor precizãri care trebuie consemnate, face menţiune expresã despre acestea, în dovada de predare/primire pe care o elibereazã depunãtorului.
    (3) Dovada de predare/primire se întocmeşte în douã exemplare originale, înseriate, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2. Un exemplar rãmâne la predãtorul bunurilor, iar celãlalt la gestionarul camerei de corpuri delicte în calitate de primitor al bunurilor respective.
    ART. 5
    (1) Fişa armei, prevãzutã la art. 4 alin. (1) lit. g), se completeazã doar pentru armele de foc ce fac obiectul traficului ilegal, astfel cum acesta este definit de prevederile art. 3 lit. e) din Protocolul împotriva fabricãrii şi traficului ilegale de arme de foc, piese şi componente ale acestora, precum şi de muniţii, adoptat la New York la 31 mai 2001, adiţional la Convenţia Naţiunilor Unite împotriva criminalitãţii transnaţionale organizate, adoptatã la New York la 15 noiembrie 2000, la care România a aderat prin <>Legea nr. 9/2004.
    (2) Completarea fişei armei se face, pentru fiecare armã în parte, de cãtre lucrãtorul din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor care depune armele de foc, gestionarul de la camera de corpuri delicte urmând a verifica corectitudinea datelor completate.
    (3) Nu se acceptã introducerea armei de foc în camera de corpuri delicte, pe baza unei fişe incomplete sau fãrã a se completa aceastã fişã.
    ART. 6
    (1) Scoaterea din camera de corpuri delicte a armelor şi/sau muniţiilor aflate spre pãstrare se face numai în baza:
    a) hotãrârii definitive a instanţei de judecatã;
    b) ordonanţei emise de organul de urmãrire penalã;
    c) cererii persoanei cãreia îi aparţine arma şi/sau muniţia pierdutã sau abandonatã, pentru care s-a dispus restituirea de cãtre organul de urmãrire penalã sau de cãtre instanţa de judecatã.
    (2) Predarea armelor şi/sau muniţiilor aflate spre pãstrare în camera de corpuri delicte cãtre proprietar ori altã persoanã îndreptãţitã ca urmare a dispoziţiilor date de organul de urmãrire penalã sau instanţa de judecatã se face pe bazã de proces-verbal de predare/primire, întocmit în 3 exemplare originale înseriate, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3. Un exemplar rãmâne la gestionarul camerei de corpuri delicte - în calitate de predãtor al bunurilor respective, unul la primitorul bunurilor, iar al treilea exemplar la dosarul cauzei.
    ART. 7
    (1) Inspectoratul General al Poliţiei Române centralizeazã situaţiile statistice transmise de unitãţile teritoriale cu privire la traficul ilegal cu arme de foc, pe baza tabelului comun de centralizare a datelor statistice, prevãzut în anexa nr. 4.
    (2) Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite, în fiecare an, pânã la data de 31 iulie, tuturor pãrţilor semnatare ale Acordului dintre guvernele statelor Uniunii Benelux, Republicii Federale Germania şi Republicii Franceze privind eliminarea controalelor de la frontierele lor comune, semnat la Schengen la 14 iunie 1985, datele anuale naţionale pentru anul precedent, prevãzute la alin. (1).
    ART. 8
    Normele metodologice privind organizarea şi funcţionarea camerelor de corpuri delicte în care se pãstreazã arme şi muniţii, precum şi evidenţa armelor şi a muniţiilor se aprobã prin dispoziţie a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.
    ART. 9
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentul ordin.
    ART. 10
    La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 1.532/2006 privind introducerea armelor şi muniţiilor în camerele de corpuri delicte ale Poliţiei Române, nepublicat*), se abrogã.
---------
    *) Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 1.532/2006 privind introducerea armelor şi muniţiilor în camerele de corpuri delicte ale Poliţiei Române nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, deoarece avea ca obiect reglementãri din sectorul de apãrare a ţãrii şi securitate naţionalã.

    ART. 11
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                     Ministrul administraţiei şi internelor,
                             Constantin-Traian Igaş

    Bucureşti, 3 noiembrie 2010.
    Nr. 245.


    ANEXA 1

                              FIŞA ARMEI RIDICATE
                    (Se va completa cu datele disponibile.)


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Date de referinţã despre caz │
├────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│Instituţia/Serviciul │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Nr. de referinţã naţional │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Bunul ridicat │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Procedura vamalã │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Metoda de detecţie │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Metoda de disimulare (ascundere) │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Data comiterii faptei │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ora comiterii faptei │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ţara │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Locaţia │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ţara de destinaţie │ │
├────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┤
│ Arme de foc │
├────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│Denumirea armei │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Modelul armei │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Producãtorul │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ţara de fabricaţie │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Tip │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Subtip │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Seria armei │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Informaţii suplimentare │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Calibru │ │
├────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┤
│ Modalitãţi de transport │
├────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│Nr. de înmatriculare │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ţara de înregistrare │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Nr. de identificare al vehiculului │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Marca │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Model │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Culoare │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Tip │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Informaţii suplimentare │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Furat? │ │
├────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┤
│ Ruta │
├────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│Ruta - Puncte de trecere a frontierei │ │
│şi ţãri │ │
├────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┤
│ Suspect/Autor │
├───────────────┬────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│ │ Suspect sau autor │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Nume │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Prenume │ │
│ Suspect/Autor ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Ziua naşterii │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Luna naşterii │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Anul naşterii │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Locul naşterii │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Ţara de naştere │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Poreclã │ │
│ ├────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │Informaţii suplimentare │ │
├───────────────┴────────────────────────┴────────────────────────────────────┤
│ Documente de identificare │
├────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│Numãrul documentului │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Tipul documentului de identitate │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ţara emitentã │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Data eliberãrii │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Instituţia emitentã │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Informaţii suplimentare │ │
├────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┤
│ Modalitãţi de comunicaţii │
├────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┤
│Tipul │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Detalii │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Operator │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Ţara │ │
├────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Informaţii suplimentare │ │
└────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┘




    ANEXA 2

    Unitatea de poliţie

                                      DOVADA
                              seria .... nr. .........

    Astãzi, anul ............ luna ................ ziua ......, în baza ............................, s-au primit de la ..................... din ................, posesor al actului de identitate ........... seria ...... nr. ............, urmãtoarele arme şi muniţii, ce fac obiectul lucrãrii/dosarului nr. ..................., înregistrat la .......................... .
    Bunurile au fost ridicate de la ............................. .


┌───────────┬────────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ Unitatea │ Cantitatea │ │
│ de mãsurã ├────────────┬───────────────┤ Denumirea şi descrierea │
│ │ În cifre │ În litere │ corpurilor delicte │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└───────────┴────────────┴───────────────┴────────────────────────────────────┘



             Predãtor, Primitor,
         .................... .....................


    ANEXA 3

    Unitatea de poliţie

                                 PROCES-VERBAL
                            seria .... nr. .........

    Astãzi, anul .......... luna ............... ziua ......, în baza ...................., au fost predate ...................., în calitate de ..................., posesor al actului de identitate ......................... seria ....... nr. ............., urmãtoarele arme şi muniţii, ce fac obiectul lucrãrii/dosarului nr. .............. înregistrat la ...................... .
    Armele şi muniţiile au fost introduse pe baza Dovezii seria ..... nr. ........, fiind ridicate de la ........... .


┌───────────┬────────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ Unitatea │ Cantitatea │ │
│ de mãsurã ├────────────┬───────────────┤ Denumirea şi descrierea │
│ │ În cifre │ În litere │ corpurilor delicte │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼───────────────┼────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└───────────┴────────────┴───────────────┴────────────────────────────────────┘



             Predãtor, Primitor,
         .................... .....................


    ANEXA 4

             Numãrul total al armelor de foc confiscate*1) în
                perioada*2) de la ....... la ....... *)


┌─────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬───────────┐
│ │Perioada de│ Perioada │
│ │ referinţã │comparativã│
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│Categoria*3) A │ │ │
├────────────────┬────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│Categoria B │B1 Revolvere*4) │ │ │
│ ├────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│ │B2 Arme de foc cu ţeavã lungã*5) │ │ │
│ ├────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│ │Total │ │ │
├────────────────┴────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│Categoria C │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│Categoria D │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│Total │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│Categoria X*6) │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘



---------
    *1) Include comerţul ilegal, posesia, importul ilegal, deţinerea şi transportul ilegal de arme de foc.
    *2) Dacã este posibil, ar trebui sã fie definitã pe baza unui an calendaristic, de exemplu 1996.
    *3) Categoria armelor de foc conform Directivei Consiliului 91/477/CEE din 18 iunie 1991 privind controlul achiziţionãrii şi deţinerii de arme.
    *4) Revolvere cu lungimea totalã pânã la 60 cm.
    *5) Arme de foc cu ţeavã lungã.
    *6) Include arme de foc care nu pot fi incluse la categoriile de la A la C, cum ar fi arme folosite pentru avertizare, arme care conţin substanţe iritante sau spray-uri pentru autoapãrare.
    *) Factorii deosebiţi care afecteazã datele ar trebui menţionaţi separat, nu în tabel (cum ar fi 1.000 de arme de foc confiscate într-o singurã misiune, în special confiscãrile frecvente ale unui anumit tip de armã de foc).


               Ţara de origine*1) a armelor de foc confiscate în
                         perioada de la .... la .... *)


┌─────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┐
│ │ State │ State care │
│ │ Schengen │nu fac parte│
│ │ │din Acordul │
│ │ │ Schengen │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│Categoria A │ │ │
├────────────────┬────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│Categoria B │B1 Revolvere │ │ │
│ ├────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│ │B2 Arme de foc cu ţeavã lungã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│ │Total │ │ │
├────────────────┴────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│Categoria C │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│Categoria D │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│Total │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┤
│Categoria X │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┘



----------
    *1) Ţara de origine/Ţara de fabricaţie.
    *) Factorii deosebiţi care afecteazã datele ar trebui menţionaţi separat, nu în tabel (cum ar fi 1.000 de arme de foc confiscate într-o singurã misiune, în special confiscãrile frecvente ale unui anumit tip de armã de foc).

          Mijloace de transport folosite pentru armele confiscate pe
                       perioada de la .... la ....*)
                           (exprimate în procente)


┌────────────────────────────┬─────┬───────┬───────┬─────┬─────┬─────┬──────┐
│ │ │ │Vehicul│Auto-│ │ │Colet │
│ │Tren │Autobuz│greu de│mobil│Avion│Vapor│poştal│
│ │ │ │ marfã │ │ │ │ │
├────────────────────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│Categoria A │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┬───────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│Categoria B │B1 Revolvere │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│ │B2 Arme de foc │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cu ţeavã lungã │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│ │Total │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴───────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│Categoria C │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│Categoria D │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼─────┼─────┼──────┤
│Categoria X │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────────┴─────┴───────┴───────┴─────┴─────┴─────┴──────┘



----------
    *) Factorii deosebiţi care afecteazã datele ar trebui menţionaţi separat, nu în tabel (cum ar fi 1.000 de arme de foc confiscate într-o singurã misiune, în special confiscãrile frecvente ale unui anumit tip de armã de foc).


       Principalele cãi de contrabandã pentru armele de foc confiscate
                    în perioada de la .... la ....*)


┌───────────────────────────────────────────┬──┬──────────┬─────────┬──────────┐
│ │ │ Ţara de │ Ţara de │ Ţara de │
│ │ │origine*1)│ tranzit │confiscare│
├───────────────────────────────────────────┼──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │1.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│Categoria A │2.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │3.│ │ │ │
├────────────┬──────────────────────────────┼──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │ │1.│ │ │ │
│ │ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│Categoria B │B1 Revolvere │2.│ │ │ │
│ │ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │ │3.│ │ │ │
│ ├──────────────────────────────┼──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │ │1.│ │ │ │
│ │ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │B2 Arme de foc cu ţeavã lungã │2.│ │ │ │
│ │ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │ │3.│ │ │ │
├────────────┴──────────────────────────────┼──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │1.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│Categoria C │2.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │3.│ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │1.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│Categoria D │2.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │3.│ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │1.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│Categoria X │2.│ │ │ │
│ ├──┼──────────┼─────────┼──────────┤
│ │3.│ │ │ │
└───────────────────────────────────────────┴──┴──────────┴─────────┴──────────┘



---------
    *1) Ţara de origine/Ţara de fabricaţie.
    *) Factorii deosebiţi care afecteazã datele ar trebui menţionaţi separat, nu în tabel (cum ar fi 1.000 de arme de foc confiscate într-o singurã misiune, în special confiscãrile frecvente ale unui anumit tip de armã de foc).


                                  --------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016