Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 215 din  2 iulie 1996  privind aprobarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 215 din 2 iulie 1996 privind aprobarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966

EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 169 din 30 iulie 1996

    În vederea aducerii la îndeplinire a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea şi completarea unor dispoziţii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor în acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, astfel cum a fost modificat şi completat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.085/1995,
    în temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 452/1994 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor, republicată,

    ministrul transporturilor emite următorul ordin:

    ART. 1
    Se aprobă Instrucţiunile de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea şi completarea unor dispoziţii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor în acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, anexă la prezentul ordin.
    ART. 2
    Interdicţiile de circulaţie, care se dispun prin prezentul ordin, se vor aplica pe următoarele drumuri europene:
    E 60 Oradea - Cluj Napoca - Târgu Mureş - Sighişoara - Braşov - Centura Ploieşti Vest - Bucureşti - Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanta.
    A1 Autostrada Bucureşti - Piteşti.
    E 70 pe tronsonul Piteşti - Slatina - Craiova - Drobeta-Turnu Severin.
    E 85 pe tronsoanele Bucureşti - Giurgiu şi Urziceni - Buzău - Focşani - Bacău - Fălticeni - Suceava.
    E 68 pe tronsonul Arad - Deva - Sebeş.
    E 81 pe tronsonul Sebeş - Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti.
    ART. 3
    Direcţia generală de transporturi terestre, Direcţia juridică şi contencios din Ministerul Transporturilor şi Regia Autonomă "Administraţia Naţionala a Drumurilor din România" vor asigura aducerea la îndeplinire a prevederilor prezentului ordin, iar Direcţia generală de acorduri şi convenţii internaţionale îl va face cunoscut celor interesaţi din străinătate.
    ART. 4
    Prezentul ordin intra în vigoare la 15 zile de la data publicării lui în Monitorul Oficial al Romanie, Partea I.
    Pe aceeaşi data îşi încetează valabilitatea Instrucţiunile de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea şi completarea unor dispoziţii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor în acest sector, aprobate prin Ordinul nr. 166/1995 şi completate prin Ordinul nr. 368 din 12 septembrie 1995 şi prin Ordinul nr. 15 din 11 ianuarie 1996 ale ministrului transporturilor, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 102 din 26 mai 1995, nr. 229 din 5 octombrie 1995 si, respectiv, nr. 12 din 19 ianuarie 1996.

                 Ministrul transporturilor,
                      Aurel Novac

    ANEXA 1

                         INSTRUCŢIUNI
de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea şi completarea unor dispoziţii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor în acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966

    1. Având în vedere starea reţelei de drumuri din România, capacitatea de circulaţie a acesteia, creşterea traficului, în special în zilele de sfârşit de saptamână (sâmbăta şi duminica), precum şi prevederile Hotărârii Guvernului nr. 152/1995, în scopul fluidizarii traficului şi sporirii gradului de securitate a acestuia, al protejării turismului şi protecţiei mediului, în special în zone turistice, Ministerul Transporturilor redistribuie traficul de marfa pe reţeaua rutieră.
    In funcţie de mărime şi posibilităţile de separare, traficul de marfa va fi deviat de pe tronsoanele de drum foarte aglomerate pe altele cu trafic redus, permitind autoturismelor şi celorlalte categorii de autovehicule, ce transporta persoane în scop turistic, sa se deplaseze în siguranţa, cu mai putine manevre de depăşire, reducindu-se astfel pericolul de accidente.
    2. Circulaţia tractoarelor şi a tuturor categoriilor de maşini agricole pe autostrăzi şi drumuri naţionale, deschise traficului internaţional, menţionate în art. 1 pct. 3 alin. 1 din Hotărârea Guvernului nr. 152/1995, se va efectua cu respectarea stricta a prevederilor Decretului nr. 328/1966.
    3. In sensul prevederilor art. 1 pct. 3 alin. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 152/1995:
    a) prin transport de animale vii şi mărfuri perisabile se înţelege transportul mărfurilor prevăzute în lista-anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni.
    Transportul de mărfuri perisabile şi de animale vii se atesta prin documentele de însoţire a mărfii şi se poate efectua în perioadele de interdicţie a traficului greu (orele 7,00 - 22,00), numai dacă aceste mărfuri ocupa cel puţin jumătate din capacitatea de încărcare a autovehiculului, în caz contrar considerindu-se ca, pentru cantităţile respective, se pot utiliza mijloace de transport de capacitate mai mica.
    In cadrul transportului de mărfuri perisabile şi de animale vii, cursa fără încărcătura a autovehiculelor de la punctul de origine până la punctul (punctele) de încărcare/descărcare sau de la punctul (punctele) de încărcare/descărcare la punctul de origine se poate efectua fără autorizaţie de circulaţie specială eliberata de Ministerul Transporturilor, numai dacă punctele sus-menţionate sunt situate pe tronsoanele de drum aflate sub incidenta Hotărârii Guvernului nr. 152/1995 şi nu exista posibilitate de acces la ele de pe traseul ocolitor (paralel) fata de cel restrictionat. In cazul în care, adiacent acestor puncte, exista rute ocolitoare, acestea vor fi folosite în mod obligatoriu, respectându-se prevederile Legii drumurilor nr. 13/1974 şi ale Instrucţiunilor aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 658/1992, în aceasta situaţie circulaţia pe traseul interzis putindu-se efectua numai pe baza de autorizaţie.
    Cursa fără încărcătura a unui autovehicul de transport marfa, trimis sa înlocuiască un alt autovehicul, accidentat sau defect, pentru preluarea mărfii exceptate şi continuarea parcursului, se poate efectua, de asemenea, fără autorizaţie;
    b) în categoria interventiilor ce nu suporta amânare se încadrează:
    - deplasarea vehiculelor care participa la intervenţii în caz de calamitaţi, accidente, incendii, alunecări de teren care afectează căile de comunicaţii şi telecomunicaţii, zone locuite şi obiective de interes naţional;
    - deplasarea vehiculelor care participa la lucrări pentru reabilitarea, reconstructia, reparaţia şi întreţinerea drumurilor, combaterea fenomenelor specifice iernii şi a calamităţilor;
    - deplasări efectuate în perioada recoltatului, în scopul transportării recoltei şi a furajelor, numai de către mijloace auto şi numai dacă nu exista alte rute de evitare, condiţionat de situarea terenurilor agricole adiacent sectorului de drum interzis circulaţiei.
    Transportul pentru intervenţii ce nu suporta amânare se atesta cu menţiunea expresă în foaia de parcurs sau în ordinul de intervenţie semnat de managerul unităţii, numai astfel fiind scutit de autorizare.
    4. Ministerul Transporturilor, prin Regia Autonomă "Administraţia Naţionala a Drumurilor din România", va evidenţia avizele emise la Serviciul autorizari şi verificări transporturi rutiere, iar evidenta autorizaţiilor de circulaţie speciale va fi ţinuta la secţiile de drumuri naţionale care le eliberează.
    Autorizaţiile de circulaţie speciale pot fi emise numai în baza aprobării date de către directorul general al Regiei Autonome "Administraţia Naţionala a Drumurilor din România" sau de inlocuitorul de drept al acestuia.
    Autorizaţiile vor fi nominalizate pe formulare special tipărite şi vor conţine perioade de circulaţie, ruta (rutele) şi eventualele menţiuni legate de condiţiile impuse de starea meteo-rutieră.
    In vederea eliberării autorizaţiilor de circulaţie speciale, cei interesaţi se vor adresa sectiei de drumuri naţionale în zona căreia activează (anexa nr. 2 la prezentele instrucţiuni), cu o cerere şi un memoriu de necesitate. In cerere se vor preciza perioada efectuării transportului (transporturilor) şi ruta (rutele), cu nominalizarea autovehiculelor. Modelele de autorizaţii de circulaţie speciale sunt prezentate în anexele nr. 3.1, 3.2 şi 3.3 la prezentele instrucţiuni.
    Masa maxima autorizata şi capacitatea de transport se atesta prin certificatul de înmatriculare a autovehiculului, iar greutatea încărcăturii, prin documentele de însoţire.
    5. Semnalizarea rutieră adecvată va fi efectuată prin grija Regiei Autonome "Administraţia Naţională a Drumurilor din România".
    6. Informaţii privind posibilităţile de circulaţie pe rute ocolitoare se obţin de la orice secţie de drumuri naţionale cuprinsă în lista din anexa nr. 2.

    ANEXA 1
    la instrucţiuni

                              LISTA
   animalelor vii şi a produselor perisabile de origine animală şi vegetală
        care reprezintă excepţii de la prevederile art. 3 alin. 3 din
                   Hotărârea Guvernului nr. 152/1995

    I. Animale vii din toate speciile:
    - bovine;
    - porcine;
    - ovine;
    - cabaline, magari;
    - iepuri;
    - vânat;
    - animale de menajerie;
    - păsări, inclusiv pui de o zi;
    - păsări exotice;
    - colonii de albine;
    - peşti vii;
    - broaşte, melci vii;
    - fauna acvatică;
    - animale de companie (ciini, pisici, maimute).

    II. a) Carne şi preparate din carne:
    - carne, indiferent de specie, inclusiv vânat, refrigerată şi congelată;
    - preparate din carne, cu termen de valabilitate de maximum o săptamână.

    b) Lapte şi produse lactate:
    - lapte lichid;
    - produse lactate proaspete (iaurt, chefir, frişcă, smântânăa şi altele);
    - brânzeturi;
    - unt, margarină;
    - îngheţată.

    c) Ouă şi produse din ouă:
    - ouă de consum;
    - ouă pentru incubaţie;
    - produse din ouă (melanj, maioneza).

    d) Peşte şi produse din peşte:
    - peşte refrigerat şi congelat;
    - icre de peşte;
    - ouă embrionate de peşte;
    - preparate din peşte, cu termen de valabilitate de maximum o săptamână;
    - fructe de mare în stare proaspătă.

    e) Pulpe de broască, raci, melci, midii, stridii, scoici şi altele în stare proaspătă.

    f) Subproduse de abator pentru industria farmaceutică.

    g) Pâine şi produse de panificaţie proaspete.

    III. Produse biologice şi medicamente de uz veterinar.

    IV. Material seminal.

    V. Produse vegetale perisabile:
    a) fructe şi legume proaspete;
    b) material săditor destinat plantarii (rasaduri, puieţi de pomi, bulbi, rizomi stoloni, drajoni, cepe, butaşi şi altele asemenea);
    c) flori tăiate;
    d) plante ornamentale în ghivece.

    ANEXA 2
    la instrucţiuni

                             LISTA
     secţiilor de drumuri naţionale împuternicite sa elibereze autorizaţii
     de circulaţie conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 152/1995

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Denumirea
crt. sectiei Judeţul Sediul Nr. telefon
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 0 1 2 3 4
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  1. Alba Iulia Alba Str. Gării nr. 2 058-811426
  2. Arad Arad Calea Aradului 057-235705
  3. Piteşti Argeş Str. Depozitelor nr. 14 bis 048-630629
  4. Bacău Bacău Str. Acvilei nr. 1 034-111509
  5. Oradea Bihor Str. Sucevei 059-111582
  6. Bistriţa Bistriţa-Năsăud Str. Petru Maior nr. 1 063-221581
  7. Botoşani Botoşani Str. Victoriei 031-516524
  8. Braşov Braşov Str. Spicului nr. 2 068-162379
  9. Brăila Brăila Str. Griviţei nr. 205 039-644054
 10. Buzău Buzău Str. Independentei nr. 63 038-411443
 11. Caransebeş Caras-Severin Str. Sesul Roşu nr. 12A 055-514538
 12. Călăraşi Călăraşi Prelungirea Bucureşti nr. 389 042-315822
 13. Cluj-Napoca Cluj Str. Dunării nr. 24 064-145548
 14. Constanta Constanta Str. Alba Iulia nr. 17 041-620590
 15. Sfântu
     Gheorghe Covasna Str. Ciucului nr. 139 067-312494
 16. Târgovişte Dâmboviţa Str. Rodnei nr. 41 045-631323
 17. Craiova Dolj Str. Severinului nr. 86 051-186662
 18. Galaţi Galaţi Str. Traian nr. 397 036-425841
 19. Bucureşti Sud Giurgiu Autostrada Bucureşti-Piteşti
                                    km. 10+200 stinga 01-7697471
 20. Târgu Jiu Gorj Calea Severinului nr. 67 053-213605
 21. Miercurea-Ciuc Harghita Str. Republicii nr. 77 066-111067
 22. Deva Hunedoara Bd. Rândunicii nr. 3A 054-613327
 23. Slobozia Ialomiţa Str. Viilor nr. 63 043-213318
 24. Iaşi Iaşi Str. Al. Ghica Voda nr. 46 032-140167
 25. Baia Mare Maramureş Str. Horea nr. 2 062-412138
 26. Drobeta-Turnu
     Severin Mehedinţi Str. Topolnitei nr. 24 052-215110
 27. Orşova Mehedinţi Str. Gării nr. 9 052-361452
 28. Târgu Mureş Mureş Str. Sinaia nr. 4 065-111028
 29. Piatra Neamţ Neamţ Str. Elena Cuza nr. 8 033-613908
 30. Slatina Olt Str. Piteşti nr. 187 049-422340
 31. Ploieşti Prahova Str. Maramureş nr. 6 044-122961
 32. Satu Mare Satu Mare Str. Gh. Bariţiu nr. 127 061-715838
 33. Zalău Sălaj Str. Nucilor nr. 1 060-631764
 34. Sibiu Sibiu Str. Griului nr. 27 069-417148
 35. Suceava Suceava Str. Al. Ghica nr. 10 030-721597
 36. Câmpulung
     Moldovenesc Suceava Str. Ciprian Porumbescu nr. 33 030-311243
 37. Alexandria Teleorman Str. 1 Mai nr. 107 040-322786
 38. Timişoara Timiş Str. Emil Zola nr. 159 056-153532
 39. Tulcea Tulcea Str. Isaccei nr. 123 040-550362
 40. Bârlad Vaslui Calea Tecuci nr. 12 035-413201
 41. Râmnicu Vâlcea Vâlcea Calea lui Traian nr. 15 050-719640
 42. Focşani Vrancea Str. 1 Decembrie 1918 nr. 6 037-613082
 43. Bucureşti Nord Bucureşti Sos. Chitilei nr. 232,
                                    sectorul 1 01-6673145
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 3.1
    la instrucţiuni

     MINISTERUL TRANSPORTURILOR MINISTERUL TRANSPORTURILOR
 ADMINISTRAŢIA NAŢIONALA A DRUMURILOR ADMINISTRAŢIA NAŢIONALA A DRUMURILOR
     DIN ROMÂNIA - R.A. DIN ROMÂNIA - R.A.

  EMITENT: ........................... EMITENT: ...........................
  TIP TRANSPORT: ..................... TIP TRANSPORT: .....................
  NR. AUTO: .......................... NR. AUTO: ..........................
  ŢARA: .............................. ŢARA: ..............................

           AUTORIZAŢIE AUTORIZAŢIE
      DE CIRCULAŢIE PE DRUMURILE DE CIRCULAŢIE PE DRUMURILE
       NAŢIONALE "E" (DESCHISE NAŢIONALE "E" (DESCHISE
       TRAFICULUI INTERNAŢIONAL TRAFICULUI INTERNAŢIONAL
          CONFORM VERSO) CONFORM VERSO)
        Nr./data ......./............. Nr./data......../...........
  PERIOADA DE CIRCULAŢIE ............. PERIOADA DE CIRCULAŢIE.............
  RUTA AUTORIZATA .................... RUTA AUTORIZATA ...................
  .................RO................. ..................RO...............
  .................................... ...................................
                       EMITENT: EMITENT:
                         S.S. S.S.
                         L.S. L.S.

    VERSO

REŢEAUA RUTIERĂ "E" DE PE TERITORIUL REŢEAUA RUTIERĂ "E" DE PE TERITORIUL
         ROMÂNIEI ROMÂNIEI
LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE
       DE LA ROUMANIE DE LA ROUMANIE
     "E"ROAD NETWORK IN ROMÂNIA "E" ROAD NETWORK IN ROMÂNIA

 1. E 60 BORŞ-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA- 1. E 60 BORŞ-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA-
    TÂRGU MUREŞ-SIGHIŞOARA-BRAŞOV- TÂRGU MUREŞ-SIGHIŞOARA-BRAŞOV-
    CENTURA VEST-BUCUREŞTI-URZICENI- CENTURA VEST-BUCUREŞTI-URZICENI-
    SLOBOZIA-HÂRŞOVA-CONSTANŢA. SLOBOZIA-HÂRŞOVA-CONSTANŢA.
 2. E 70 MORAVIŢA-TIMIŞOARA-CARANSEBEŞ- 2. E 70 MORAVIŢA-TIMIŞOARA-CARANSEBEŞ-
    DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA- DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-
    SLATINA-PITEŞTI-PITEŞTI AUTOSTRADA- SLATINA-PITEŞTI-PITEŞTI AUTOSTRADA-
    BUCUREŞTI-GIURGIU-GIURGIU POD. BUCUREŞTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACĂU-FOCŞANI- 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACĂU-FOCŞANI-
    BUZĂU-URZICENI-BUCUREŞTI-GIURGIU- BUZĂU-URZICENI-BUCUREŞTI-GIURGIU-
    GIURGIU POD. GIURGIU POD.
 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA- 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-
    NĂDLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRAŞOV. NĂDLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRAŞOV.
 5. E 79 ORADEA-BEIUŞ-DEVA-PETROŞANI- 5. E 79 ORADEA-BEIUŞ-DEVA-PETROŞANI-
    TÂRGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT. TÂRGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALĂU-CLUJ- 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALĂU-CLUJ-
    NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU- NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-
    RÂMNICU VÂLCEA-PITEŞTI. RÂMNICU VÂLCEA-PITEŞTI.
 7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE. 7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
 8. E 574 BACĂU-ONESTI-BRAŞOV-CÂMPULUNG 8. E 574 BACĂU-ONESTI-BRAŞOV-CÂMPULUNG
    -PITEŞTI. -PITEŞTI.
 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRIŢA- 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRIŢA-
    VATRA DORNEI-SUCEAVA. VATRA DORNEI-SUCEAVA.
10. E 581 TISITA-TECUCI-BÂRLAD-ALBITA. 10. E 581 TISITA-TECUCI-BÂRLAD-ALBITA.
11. E 671 TIMIŞOARA-ARAD-ORADEA. 11. E 671 TIMIŞOARA-ARAD-ORADEA.
12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORŢILE 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORŢILE
    DE FIER I. DE FIER I.



    ANEXA 3.2
    la instrucţiuni

     MINISTERUL TRANSPORTURILOR MINISTERUL TRANSPORTURILOR
 ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A DRUMURILOR ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A DRUMURILOR
     DIN ROMÂNIA - R.A. DIN ROMÂNIA - R.A.

  EMITENT: ........................... EMITENT: ...........................
  TIP TRANSPORT: ..................... TIP TRANSPORT: .....................
  NR. AUTO: .......................... NR. AUTO: ..........................
  ŢARA: .............................. ŢARA: ..............................

           AUTORIZAŢIE AUTORIZAŢIE
      DE CIRCULAŢIE PE DRUMURILE DE CIRCULAŢIE PE DRUMURILE
       NAŢIONALE "E" (DESCHISE NAŢIONALE "E" (DESCHISE
       TRAFICULUI INTERNAŢIONAL TRAFICULUI INTERNAŢIONAL
          CONFORM VERSO) CONFORM VERSO)
        Nr./data ......./............. Nr./data......../...........
  PERIOADA DE CIRCULAŢIE ............. PERIOADA DE CIRCULAŢIE.............
  RUTA AUTORIZATĂ .................... RUTA AUTORIZATĂ ...................
  ...................A................ ...................A...............
  .................................... ...................................
                       EMITENT: EMITENT:
                         S.S. S.S.
                         L.S. L.S.
    VERSO

REŢEAUA RUTIERĂ "E" DE PE TERITORIUL REŢEAUA RUTIERĂ "E" DE PE TERITORIUL
         ROMÂNIEI ROMÂNIEI
LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE
       DE LA ROUMANIE DE LA ROUMANIE
     "E"ROAD NETWORK IN ROMÂNIA "E" ROAD NETWORK IN ROMÂNIA

 1. E 60 BORŞ-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA- 1. E 60 BORŞ-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA-
    TÂRGU MUREŞ-SIGHIŞOARA-BRAŞOV- TÂRGU MUREŞ-SIGHIŞOARA-BRAŞOV-
    CENTURA VEST-BUCUREŞTI-URZICENI- CENTURA VEST-BUCUREŞTI-URZICENI-
    SLOBOZIA-HÂRŞOVA-CONSTANTA. SLOBOZIA-HÂRŞOVA-CONSTANTA.
 2. E 70 MORAVIŢA-TIMIŞOARA-CARANSEBEŞ- 2. E 70 MORAVIŢA-TIMIŞOARA-CARANSEBEŞ-
    DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA- DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-
    SLATINA-PITEŞTI-PITEŞTI AUTOSTRADA- SLATINA-PITEŞTI-PITEŞTI AUTOSTRADA-
    BUCUREŞTI-GIURGIU-GIURGIU POD. BUCUREŞTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACĂU-FOCŞANI- 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACĂU-FOCŞANI-
    BUZĂU-URZICENI-BUCUREŞTI-GIURGIU- BUZĂU-URZICENI-BUCUREŞTI-GIURGIU-
    GIURGIU POD. GIURGIU POD.
 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA- 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-
    NĂDLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRAŞOV. NĂDLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRAŞOV.
 5. E 79 ORADEA-BEIUŞ-DEVA-PETROŞANI- 5. E 79 ORADEA-BEIUŞ-DEVA-PETROŞANI-
    TÂRGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT. TÂRGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALĂU-CLUJ- 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALĂU-CLUJ-
    NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU- NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-
    RÂMNICU VÂLCEA-PITEŞTI. RÂMNICU VÂLCEA-PITEŞTI.
 7. E 87 TULCEA-CONSTANŢA-VAMA VECHE. 7. E 87 TULCEA-CONSTANŢA-VAMA VECHE.
 8. E 574 BACĂU-ONEŞTI-BRAŞOV-CÂMPULUNG- 8. E 574 BACĂU-ONESTI-BRAŞOV-CÂMPULUNG
    -PITEŞTI. -PITEŞTI.
 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRIŢA- 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRIŢA-
    VATRA DORNEI-SUCEAVA. VATRA DORNEI-SUCEAVA.
10. E 581 TIŞIŢA-TECUCI-BÂRLAD-ALBIŢA. 10. E 581 TIŞIŢA-TECUCI-BÂRLAD-ALBIŢTA.
11. E 671 TIMIŞOARA-ARAD-ORADEA. 11. E 671 TIMIŞOARA-ARAD-ORADEA.
12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORŢILE 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORŢILE
    DE FIER I. DE FIER I.


    ANEXA 3.3
    la instrucţiuni



         MINISTERUL TRANSPORTURILOR MINISTERUL TRANSPORTURILOR MINISTERUL TRANSPORTURILOR
     ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A
   DRUMURILOR DIN ROMÂANIA - R.A. DRUMURILOR DIN ROMÂNIA - R.A. DRUMURILOR DIN ROMÂNIA - R.A.

EMITENT: ........................... EMITENT:............................ EMITENT: ...........................
TIP TRANSPORT: ..................... TIP TRANSPORT: ..................... TIP TRANSPORT: .....................
NR. AUTO: ............/............. NR. AUTO: ........../............... NR. AUTO: ........../...............
TARA: .............................. TARA: .............................. TARA: ..............................

            AUTORIZATIE AUTORIZATIE PERMIT
     DE CIRCULATIE PE DRUMURILE DE CIRCULATIE PE DRUMURILE FOR CIRCULATION ON NATIONAL
      NATIONALE "E" (DESCHISE NATIONALE "E" (DESCHISE ROADS "E" (INTERNATIONAL
      TRAFICULUI INTERNATIONAL TRAFICULUI INTERNATIONAL) TRAFFIC ROADS-VIDI VERSO)
           CONFORM VERSO)
                                                                                        AUTORISATION
      Nr./data ....../....... Nr./data ......./......... POUR LA CIRCULATION
                                                                               SUR LES ROUTES NATIONALES "E"
PERIOADA DE CIRCULATIE ............. PERIOADA DE CIRCULATIE ............. (OUVERTES AU TRAFIC
RUTA AUTORIZATA .................... RUTA AUTORIZATA .................... INTERNATIONAL-VIDI VERSO)
.................................... .................................... No./date ......../...........
.................................... ....................................
.................................... .................................... CIRCULATION PERIOD .................
                                                                            AUTHORIZED ROUTE ...................
                                                                            LA PERIODE DE LA CIRCULATION .......
                         EMITENT: EMITENT: LA ROUTE AUTORISEE .................
                           S.S. S.S. ....................................
                           L.S. L.S.
                                                                               EMITENT: CONTROL (IESIRE):
                                                                                 S.S. S.S.
                                                                                 L.S. L.S.



    Verso
          REŢEAUA RUTIERĂ "E" DE PE REŢEAUA RUTIERĂ "E" DE PE
         TERITORIUL ROMÂNIEI TERITORIUL ROMÂNIEI

     LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE
      TERRITOIRE DE LA ROUMANIE TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
     "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA

 1. E 60 BORŞ-ORADEA-CLUJ-NAPOCA- 1. E 60 BORŞ-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-
    TURDA-TARGU MURES-SIGHIŞOARA- TURDA-TÂRGU MURES-SIGHIŞOARA-
    BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI- BRAŞOV-CENTURA VEST-BUCUREŞTI-
    URZICENI-SLOBOZIA-HÂRŞOVA- URZICENI-SLOBOZIA-HÂRŞOVA-
    CONSTANŢA. CONSTANŢA.
 2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARAN- 2. E 70 MORAVITA-TIMIŞOARA-CARANSEBEŞ-
    SEBEŞ-DROBETA-TURNU SEVERIN- DROBETA-TURNU SEVERIN-
    CRAIOVA-SLATINA-PITEŞTI-PITESTI- CRAIOVA-SLATINA-PITEŞTI-PITEŞTI-
    AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU- AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-
    GIURGIU POD. GIURGIU POD.
 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACĂU- 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-
    FOCŞANI-BUZĂAU-URZICENI-BUCUREŞTI FOCŞANI-BUZĂU-URZICENI-BUCUREŞTI
    -GIURGIU-GIURGIU POD. -GIURGIU-GIURGIU POD.
 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA- 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-
    NĂDLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRAŞOV. NĂDLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRAŞOV.
 5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROŞANI- 5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROŞANI-
    TÂARGU JIU-CRAIOVA- CALAFAT. TÂRGU JIU-CRAIOVA- CALAFAT.
 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU- 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALĂU-
    CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA- CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-
    SIBIU-RÂMNICU VALCEA-PITESTI. SIBIU-RÂMNICU VÂLCEA-PITEŞTI.
 7. E 87 TULCEA-CONSTANŢA-VAMA 7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA
    VECHE. VECHE.
 8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV- 8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-
    CAMPULUNG-PITEŞTI. CAMPULUNG-PITEŞTI.
 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRIŢA- 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRIŢA-
    VATRA DORNEI-SUCEAVA. VATRA DORNEI-SUCEAVA.
10. E 581 TIŞIŢA-TECUCI-BÂRLAD-ALBIŢA. 10. E 581 TIŞIŢA-TECUCI-BÂRLAD-ALBIŢA.
11. E 671 TIMIŞOARA-ARAD-ORADEA. 11. E 671 TIMIŞOARA-ARAD-ORADEA.
12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN- 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-
    PORŢILE DE FIER I. PORŢILE DE FIER I.


                        -----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016