Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 211 din 16 aprilie 2008  pentru aprobarea Regulamentului privind deschiderea cartilor funciare electronice, ca urmare a definitivarii lucrarilor de cadastru general, pe teritoriul comunei Stefan Voda, judetul Calarasi    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 211 din 16 aprilie 2008 pentru aprobarea Regulamentului privind deschiderea cartilor funciare electronice, ca urmare a definitivarii lucrarilor de cadastru general, pe teritoriul comunei Stefan Voda, judetul Calarasi

EMITENT: AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 576 din 30 iulie 2008
Având în vedere prevederile art. 1 alin. (5) şi ale <>art. 11 alin. (7) din Legea cadastrului şi a publicitãţii imobiliare nr. 7/1996 , republicatã,
în temeiul <>art. 3 alin. (8) din Legea nr. 7/1996 , republicatã, coroborat cu prevederile <>art. 9 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 1.210/2004 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã, republicatã,

directorul general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã emite prezentul ordin.

ARTICOL UNIC
Se aprobã Regulamentul privind deschiderea cãrţilor funciare electronice, ca urmare a definitivãrii lucrãrilor de cadastru general, pe teritoriul comunei Ştefan Vodã, judeţul Cãlãraşi, prevãzut în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.

Directorul general al Agenţiei Naţionale de Cadastru
şi Publicitate Imobiliarã,
Robert Iulian Tatu

Bucureşti, 16 aprilie 2008.
Nr. 211.


ANEXĂ
REGULAMENT
privind deschiderea cãrţilor funciare electronice, ca
urmare a definitivãrii lucrãrilor de cadastru general,
pe teritoriul comunei Ştefan Vodã, judeţul Cãlãraşi

ART. 1
(1) În urma desfãşurãrii lucrãrilor privind introducerea cadastrului general, executantul întocmeşte:
a) registrul cadastral al proprietarilor;
b) registrul cadastral al imobilelor (indexul cadastral al imobilelor);
c) indexul alfabetic al proprietarilor (sau opisul alfabetic al proprietarilor);
d) planul cadastral.
(2) Executantul depune la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã Cãlãraşi, denumit în continuare Oficiul Teritorial Cãlãraşi, documentele tehnice menţionate la alin. (1).
ART. 2
(1) Datele definitorii ale imobilelor se transmit Consiliului Local al Comunei Ştefan Vodã de cãtre Oficiul Teritorial Cãlãraşi, care are obligaţia sã le aducã la cunoştinţa deţinãtorilor atât prin înştiinţare scrisã, cât şi prin afişare la sediul primãriei, pentru ca cei interesaţi sã poatã formula contestaţii.
(2) Datele definitorii ale imobilelor vor putea fi consultate la sediul primãriei pe baza informaţiilor cuprinse în registrul cadastral al proprietarilor, registrul cadastral al imobilelor, indexul alfabetic al proprietarilor şi planul cadastral.
ART. 3
(1) Contestaţiile cu privire la exactitatea datelor publicate, însoţite de documente doveditoare, pot fi prezentate de deţinãtori, în scris, în termen de 60 de zile de la înştiinţarea scrisã, transmisã de Primãria Comunei Ştefan Vodã sau de Oficiul Teritorial Cãlãraşi.
(2) Despre formularea unei contestaţii se va face menţiune în registrul cadastral al imobilelor, la rubrica observaţii.
(3) Contestaţiile vor fi soluţionate în termen de 30 de zile, începând cu data de 18 aprilie 2008, de cãtre Oficiul Teritorial Cãlãraşi, prin comisia constituitã în acest sens, denumitã în continuare comisie.
ART. 4
(1) Din comisia de soluţionare a contestaţiilor fac parte:
a) din cadrul Oficiului Teritorial Cãlãraşi:
- doamna Sanda Marina Mãstãcãneanu, şef Serviciu arhivã şi informaticã - preşedinte;
Membri:
- domnul Horia Mihai Tãut, consilier;
- doamna Gabriela Pistolea, registrator;
- doamna Rodica Amzaru, asistent-registrator;
b) din partea executantului Societatea Comercialã "Theotop" - S.R.L.:
- domnul Dragoş Mihãilã;
c) din cadrul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã:
- doamna Alina Elena Iancu, registrator - Direcţia de publicitate imobiliarã;
- domnul Decebal Ionescu, consilier - Direcţia de cadastru.
(2) Comisia astfel alcãtuitã analizeazã contestaţiile depuse, iar dacã acestea sunt întemeiate, va dispune efectuarea modificãrilor corespunzãtoare în registrul cadastral al proprietarilor, registrul cadastral al imobilelor, indexul alfabetic al proprietarilor, precum şi în planul cadastral.
(3) În registrul cadastral al proprietarilor pe suport analogic, la rubrica observaţii se vor menţiona: "Modificat", numãrul de înregistrare din registrul de contestaţii, data, numele, prenumele, semnãtura celui care efectueazã modificarea, concomitent cu prelucrarea bazei de date.
(4) În cazul în care comisia de soluţionare a contestaţiilor apreciazã ca fiind necesar, executantul va efectua noi mãsurãtori, sub supravegherea acesteia.
(5) Cu privire la modul de soluţionare a contestaţiilor comisia va întocmi un proces-verbal, cu motivarea soluţiei adoptate, conform anexei nr. 1 la prezentul regulament. În acest sens, se va transmite contestatarului o adresã prin filã de comunicare, cu confirmare de primire semnatã de cãtre directorul Oficiului Teritorial Cãlãraşi, care va evidenţia modul de soluţionare a contestaţiei, precum şi menţiunea cãii de atac: plângere adresatã Judecãtoriei Cãlãraşi, în termen de 30 de zile de la comunicare.
ART. 5
(1) Oficiul Teritorial Cãlãraşi, prin Biroul Teritorial Cãlãraşi, în baza art. 11 alin. (7), coroborat cu <>art. 12 alin. (2) din Legea cadastrului şi publicitãţii imobiliare nr. 7/1996 , republicatã, procedeazã la deschiderea din oficiu a cãrţilor funciare electronice.
(2) Fiecãrui imobil care poate fi înscris în cartea funciarã i se va atribui din Registrul general de intrare al Biroului Teritorial Cãlãraşi câte un numãr de înregistrare, în urma întocmirii procesului-verbal de recepţie finalã.
(3) Imobilele ai cãror proprietari/posesori nu au fost identificaţi nu vor fi înscrise în cãrţile funciare.
(4) Pentru aceste imobile se vor elibera, la cerere, extrase din planul cadastral, conform anexei nr. 2 la prezentul regulament.
(5) Registratorul de carte funciarã va dispune, prin încheiere, înscrierea din oficiu în cãrţile funciare a imobilelor, drepturilor de proprietate şi dezmembrãmintelor acestuia, posesiei exercitate sub nume de proprietar, sarcinilor, litigiilor, precum şi a oricãrui fapt şi act juridic ce urmeazã sã fie notat, potrivit informaţiilor cuprinse în registrul cadastral al proprietarilor.
(6) În situaţia în care, potrivit datelor colectate, declaraţiilor pãrţilor sau informaţiilor furnizate de instanţele judecãtoreşti, un imobil este într-un litigiu în curs de judecatã, în cartea funciarã se va menţiona "imobil în litigiu" şi se vor nominaliza pãrţile şi obiectul acestuia.
(7) În cazul în care nu existã titlu de proprietate, înscrierea în cartea funciarã se va face pe baza posesiei exercitate sub nume de proprietar la data identificãrii cadastrale a imobilului situat în intravilanul comunei Ştefan Vodã, potrivit <>art. 10 lit. b) din Legea nr. 7/1996 , republicatã. În cartea funciarã, ca mod de dobândire a imobilului, se va evidenţia "Posesie".
(8) Dacã se constatã diferenţe între suprafeţele înscrise în actele de proprietate şi situaţia realã rezultatã din mãsurãtorile executate ca urmare a lucrãrilor privind introducerea cadastrului general pe teritoriul comunei Ştefan Vodã, judeţul Cãlãraşi, se au în vedere suprafeţele care corespund situaţiei reale, dovedite prin aceste lucrãri.
(9) Suprafeţele rezultate în urma definitivãrii lucrãrilor tehnice de cadastru general se înscriu în cartea funciarã, conform prevederilor <>art. 258 alin. (8) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(10) Cãrţile funciare vor fi întocmite în conformitate cu informaţiile registrului cadastral al proprietarilor definitivat în urma soluţionãrii contestaţiilor.
(11) Fiecare imobil va fi înscris în câte o carte funciarã.
(12) Noile cãrţi funciare vor fi deschise în format electronic, conform aplicaţiei informatice e-Terra, având la bazã informaţiile din registrul cadastral al proprietarilor, care au fost preluate, de asemenea, din vechile cãrţi funciare, cãrţile funciare deschise în perioada în care s-au desfãşurat aceste lucrãri şi registrele de transcripţiuni şi inscripţiuni.
(13) Biroul Teritorial Cãlãraşi va emite încheieri de carte funciarã, extrase de carte funciarã pentru informare, precum şi un extras din planul cadastral.
(14) Acestea se vor comunica proprietarilor, respectiv posesorilor, precum şi altor persoane interesate, potrivit menţiunilor din cartea funciarã cu privire la imobilul în cauzã.
ART. 6
Încheierea de carte funciarã, potrivit anexei nr. 3 la prezentul regulament, cuprinde:
a) arãtarea instituţiei emitente: Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã Cãlãraşi - Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã Cãlãraşi;
b) înscrisul pe care se întemeiazã cererea - registrul cadastral al proprietarilor, precum şi poziţia la care este individualizat imobilul;
c) felul înscrierii: intabulare, înscriere provizorie, înscrierea posesiei sau notarea;
d) determinarea exactã a dreptului sau a faptului ce se cere a fi înscris;
e) modalitãţile drepturilor înscrise;
f) cota-parte din întreg, dupã caz;
g) unitatea administrativ-teritorialã în care se aflã situat imobilul: comuna Ştefan Vodã;
h) numãrul cadastral actual;
i) numãrul de carte funciarã;
j) persoanele în folosul şi împotriva cãrora se efectueazã înscrierea;
k) persoanele cãrora urmeazã sã li se comunice încheierea;
l) sarcini, dacã este cazul;
m) temeiul juridic, în caz de admitere sau respingere;
n) calea de atac: plângerea; instituţia la care se depune: Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliarã Cãlãraşi şi termenul în care se poate depune: 15 zile de la comunicare;
o) semnãtura registratorului şi a asistentului-registrator.
ART. 7
(1) Datele tehnice privitoare la imobilele ai cãror proprietari/posesori nu au fost identificaţi vor fi incluse în baza de date cadastralã şi vor fi marcate ca fiind "imobile neevidenţiate în cartea funciarã."
(2) În vederea înscrierii acestor imobile în cartea funciarã, va fi necesar ca proprietarii acestora sã depunã documentaţii cadastrale în vederea corelãrii datelor tehnice introduse în baza de date cadastralã cu actele de proprietate pe care aceştia le deţin.
(3) În urma recepţiei acestor documentaţii cadastrale, Serviciul cadastru din cadrul Oficiului Teritorial Cãlãraşi nu va mai atribui numere cadastrale imobilelor în cauzã, întrucât acestea sunt identificate în lucrarea de cadastru general.
ART. 8
Înscrierea în cãrţile funciare electronice, potrivit anexei nr. 4 la prezentul regulament, va cuprinde:
a) ziua, luna, anul şi numãrul încheierii de carte funciarã, alocat din Registrul general de intrare al Biroului Teritorial Cãlãraşi;
b) poziţia din registrul cadastral al proprietarilor;
c) arãtarea dreptului şi a modalitãţilor lui sau a faptului juridic ce se înscrie;
d) titularul dreptului înscris;
e) cota-parte din întreg;
f) preţul, dupã caz.
ART. 9
(1) Dacã în planul cadastral este evidenţiat un imobil deţinut în indiviziune de mai mulţi proprietari care, în realitate, stãpânesc pãrţi determinate din acesta, comisia va dispune formarea a câte unui imobil, conform actelor doveditoare.
(2) Dacã douã sau mai multe imobile alãturate sunt în stãpânirea aceluiaşi proprietar, la cererea acestuia, comisia va dispune atribuirea unui numãr cadastral.
(3) Dacã în planul cadastral sunt evidenţiate mai multe imobile distincte, deşi actul de proprietate atestã existenţa unui singur imobil deţinut în coproprietate, se va completa registrul cadastral al proprietarilor cu numele tuturor coproprietarilor, pentru fiecare imobil.
(4) Dacã nu este identificat proprietarul/posesorul unui imobil în registrul cadastral al proprietarilor, dar din evidenţele Oficiului Teritorial Cãlãraşi acesta poate fi cunoscut, comisia va dispune, din oficiu, completarea registrului.
ART. 10
Baza de date va fi redactatã şi arhivatã sub formã de înregistrãri, pe suporturi accesibile echipamentelor de prelucrare automatã a datelor, având aceleaşi efecte juridice şi forţã probantã echivalentã cu cea a înscrisurilor în baza cãrora au fost înregistrate, în condiţiile <>art. 11 alin. (3) din Legea nr. 7/1996 , republicatã.
ART. 11
(1) În urma finalizãrii lucrãrilor privind introducerea cadastrului general, se deschid cãrţile funciare în format electronic, iar planul cadastral este unicul suport grafic valabil.
(2) Registrele de transcripţiuni şi inscripţiuni, cãrţile funciare deschise la cerere, precum şi orice alte evidenţe de cadastru (planuri parcelare şi planuri cadastrale, registrele cadastrale etc.) şi publicitate imobiliarã privind imobilele aferente unitãţii administrativ-teritoriale Ştefan Vodã se închid, potrivit <>art. 69 alin. (2) din Legea nr. 7/1996 , republicatã.


ANEXA 1
la regulament

PROCES - VERBAL CENTRALIZAT
privind modul de soluţionare al contestaţiilor




┌────┬────────┬─────────┬────────┬────────┬───────┬────────┬───────┬─────────────┬───────┐
│Nr. │Nr. de │Identifi-│Cod de │Numele/ │CNP/CUI│Obiectul│Modul │ Modul de │Obser- │
│crt.│înregis-│cator │identi- │prenume-│ │contes- │de so- │soluţionare │vaţii │
│ │trare a │imobil │ficare │le con- │ │taţiei/ │luţio- │a contesta- │ │
│ │contes- │contestat│în baza │testata-│ │codifi- │nare/ │ţiei-motivare│ │
│ │taţiei │(numãr │de date │rului │ │care │codifi-├──────┬──────┤ │
│ │ │cadastral├────────┤ │ │conform │care │Extra-│Intra-│ │
│ │ │) │Extra- │ │ │legendei│conform│vilan │vilan │ │
│ │ │ │vilan(0)│ │ │ │legen- │ │ │ │
│ │ │ │/Intra- │ │ │ │dei │ │ │ │
│ │ │ │vilan(1)│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼──────┼──────┼───────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │
├────┼────────┼─────────┼────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼──────┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼──────┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼──────┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼──────┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴────────┴─────────┴────────┴────────┴───────┴────────┴───────┴──────┴──────┴───────┘



Legendã codificãri


┌─────┬─────────────────────────────────────────────┬────────────┐
│Nr. │ Cauzele contestaţiilor │ Codificare │
│crt. │ │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 1. │înscrierea proprietarului real │ O1 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 2. │modificare/înscriere de date personale (CNP │ O2 │
│ │şi adresa) │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 3. │acte de partaj │ O3 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 4. │acte juridice încheiate anterior emiterii │ O4 │
│ │titlurilor de proprietate, conform legilor │ │
│ │fondului funciar │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 5. │menţionare nr. titlu/tarla/parcelã │ O5 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 6. │eludarea unui soţ │ O6 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 7. │înscrierea moştenitorilor evidenţiaţi în │ O7 │
│ │titlu │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 8. │înscrierea numãrului actului autentic │ O8 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 9. │modificarea suprafeţei │ O9 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 10. │modificarea amplasamentului │ O10 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 11. │corectarea numelui │ O11 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 12. │titlu de proprietate neînscris în baza de │ O12 │
│ │date │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 13. │dezmembrare şi partaj │ O13 │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 14. │acordarea aceluiaşi numãr cadastral pentru │ O14 │
│ │douã imobile │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 15. │înscrierea dreptului de proprietate conform │ O15 │
│ │adeverinţei de punere în posesie │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 16. │acordarea de douã numere cadastrale pentru │ O16 │
│ │un singur imobil │ │
├─────┼─────────────────────────────────────────────┼────────────┤
│ 17. │alte cauze │ O17 │
└─────┴─────────────────────────────────────────────┴────────────┘





Modul de soluţionare/codificare conform
legendei

1 admis A
─────────────────────────────────────────────────────────────────
2 respins R




ANEXA 2
la regulament


┌─────────────────────────┐
│Nr. cerere ............. │
│Ziua ................... │
ANCPI │Luna ................... │
│Anul ................... │
└─────────────────────────┘

OFICIUL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE IMOBILIARĂ CĂLĂRAŞI
BIROUL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE IMOBILIARĂ CĂLĂRAŞI

EXTRAS DIN PLANUL CADASTRAL

SCARA:

┌───────────┬────────────┬───────────┬───────────────────────────────────────┐
│ Nr. │ Nr. sector │ Suprafaţa │ Adresa imobilului │
│ cadastral │ cadastral │ (mp) │ │
├───────────┼────────────┼───────────┼───────────────────────────────────────┤
│ 852 │ 135 │ 2001 │Str. ................., Nr. ........., │
│ │ │ │Tarla ..........., Parcela ......... │
├───────────┴────────────┴───────────┴───────────────────────────────────────┘

├────────────────────────┬───────────┬───┬───────────────────────────────────┐
│Cartea Funciarã nr. │ │UAT│ │
└────────────────────────┴───────────┴───┴───────────────────────────────────┘


Imagine
___________
NOTĂ (CTCE)
Imaginea se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 576 din 30 iulie 2008, la pagina 12 (a se vedea imaginea asociatã).



┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ A. Date referitoare la teren │
├───────────┬────────────┬─────────────────┬─────────────────────────────────┤
│ Nr. │Categorie de│ Suprafaţa │ Menţiuni │
│ parcelã │ folosinţã │ (mp) │ │
├───────────┼────────────┼─────────────────┼─────────────────────────────────┤
│ 1 │ CC │ 2001 │ │
├───────────┼────────────┼─────────────────┼─────────────────────────────────┤
│ TOTAL │ │ 2001 │ │
├───────────┴────────────┴─────────────────┴─────────────────────────────────┤
│ B. Date referitoare la construcţii │
├───────────┬────────────┬─────────────────┬─────────────────────────────────┤
│ Nr. corp │ Destinaţie │ Suprafaţa │ Menţiuni │
│construcţie│ construcţie│construitã la sol│ │
│ │ │ (mp) │ │
├───────────┼────────────┼─────────────────┼─────────────────────────────────┤
│ C1 │ CL │ 116 │ │
├───────────┼────────────┼─────────────────┼─────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────┼─────────────────┼─────────────────────────────────┤
│ TOTAL │ │ 116 │ │
└───────────┴────────────┴─────────────────┴─────────────────────────────────┘

Conform cu înregistrarea din baza de date rezultatã în urma introducerii
cadastrului general din anul 2008.

INSPECTOR




ANEXA 3
la regulament

ANCPI

OFICIUL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE IMOBILIARĂ CĂLĂRAŞI
BIROUL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE IMOBILIARĂ CĂLĂRAŞI

ÎNCHEIERE Nr. ............../...........


Registrator ........................................
Asistent-registrator ...............................

Având în vedere poziţia nr. ................. din Registrul cadastral al
proprietarilor, vol. ..........., vãzând referatul asistentului-registrator,
în sensul verificãrii celorlalte evidenţe de carte funciarã, în conformitate
cu prevederile art. 11 alin. (7) coroborat cu prevederile art. 66 alin. (1)
din <>Legea cadastrului şi a publicitãţii imobiliare nr. 7/1996 , republicatã,

DISPUNE:
- înfiinţarea Cãrţii funciare nr. ............. pentru imobilul identificat
prin numãrul cadastral ..................., situat în comuna Ştefan Vodã;
- intabularea dreptului de proprietate în favoarea: .............., în
cotã-parte de ..........,..................., în cotã-parte de .............,
............., în cotã-parte de .............;
- înscrierea provizorie a dreptului de proprietate în favoarea: ..........,
în cotã-parte de............., în cotã-parte de ............., în cotã-parte
de ................;
- înscrierea posesiei în favoarea: ................, în cotã-parte de
..........,.............., în cotã-parte de ..............., în cotã-parte de
...................
- notarea:
.............................................................................
.................................................;
Modul de dobândire este ...................................................
Prezenta încheiere se va comunica .........................................
.............................................................................

Cu drept de plângere în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune
la Biroul Teritorial Cãlãraşi, se înscrie în cartea funciarã şi se
soluţioneazã de cãtre Judecãtoria Cãlãraşi.

Soluţionatã la data de ..............................................

Registrator, Asistent-registrator,
............. ......................




ANEXA 4
la regulament


Înscrierea dreptului de proprietate
Partea B a cãrţii funciare
nr. încheierii de carte funciarã ................/data ..................
poziţia nr. ........ din Registrul cadastral al proprietarilor, vol. ...,
în baza art. 11 alin. (7) din Legea cadastrului şi a publicitãţii imobiliare
nr. 7/1996, republicatã,
Mod de dobândire .........................................................
Preţ ................ (lei)*1)
Intabulare/Înscriere provizorie
Drept de proprietate/Posesie
Numele şi prenumele, bun comun/propriu, cota .......
________
*1) Se va menţiona preţul din contractul de vânzare-cumpãrare, actul de adjudecare
sau hotãrârea judecãtoreascã, dupã caz.



----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016