Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 21 din 13 iulie 2007  privind aprobarea Contractului-cadru de vanzare-cumparare a serviciilor tehnologice de sistem intre [furnizorul de servicii tehnologice de sistem] si operatorul de transport si de sistem    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 21 din 13 iulie 2007 privind aprobarea Contractului-cadru de vanzare-cumparare a serviciilor tehnologice de sistem intre [furnizorul de servicii tehnologice de sistem] si operatorul de transport si de sistem

EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 520 din 1 august 2007

În temeiul art. 9 alin. (8) şi (9) şi al art. 11 alin. (1) şi alin. (2) lit. a), f) şi h) din <>Legea energiei electrice nr. 13/2007 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
având în vedere referatul de aprobare întocmit de Departamentul preţuri şi tarife în domeniul energiei electrice şi Procesulverbal al şedinţei Comitetului de reglementare al Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei din data de 13 iulie 2007,

preşedintele Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite urmãtorul ordin:

ART. 1
Se aprobã Contractul-cadru de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem între [furnizorul de servicii tehnologice de sistem] şi operatorul de transport şi de sistem, cuprins în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
Furnizorii de servicii tehnologice de sistem şi operatorul de transport şi de sistem vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 3
Entitãţile organizatorice din cadrul Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei vor urmãri respectarea prevederilor prezentului ordin.
ART. 4
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abrogã Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 29/2006 pentru aprobarea Contractului-cadru de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem între [Furnizorul de servicii tehnologice de sistem] şi Compania Naţionalã "Transelectrica" - S.A., publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 952 din 27 noiembrie 2006.
ART. 5
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intrã în vigoare la data publicãrii.
ART. 6
Contractele de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem care la data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se aflã în derulare, fiind încheiate în temeiul Ordinului preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 29/2006, rãmân în vigoare pânã la data de 31 decembrie 2007.

p. Preşedintele Autoritãţii Naţionale
de Reglementare în Domeniul Energiei,
Nicolae Opriş

Bucureşti, 13 iulie 2007.
Nr. 21.

ANEXĂ

CONTRACT-CADRU
de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem între [furnizorul de servicii tehnologice de sistem] şi operatorul de transport şi de sistem
Nr. ........./...............

1. Pãrţile contractante
Acest contract de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem (contract) este încheiat la data de .... între:
[furnizorul de servicii tehnologice de sistem], societate comercialã cu sediul în .............. , înregistratã la oficiul registrului comerţului cu nr. ......., cod unic de înregistrare nr. ........., cont de virament IBAN ....., deschis la .........., reprezentatã de ....., în calitate de vânzãtor,
şi
[operatorul de transport şi de sistem], societate comercialã cu sediul în .................., str. ............... nr. .............., sector ...., înregistratã la oficiul registrului comerţului cu nr. ..................., cod unic de înregistrare nr. ......................., cont de virament IBAN ......, deschis la ......, reprezentatã de ......, în calitate de cumpãrãtor,
denumite în continuare pãrţi.
Pãrţile au convenit urmãtoarele:
Definiţii şi documente de referinţã
ART. 1
(1) Termenii utilizaţi în prezentul contract sunt definiţi în anexa nr. 1a).
(2) Documentele de referinţã ale contractului sunt prezentate în anexa nr. 1b).
2. Obiectul contractului
ART. 2
Obiectul contractului constã în vânzarea de cãtre vânzãtor şi cumpãrarea de cãtre cumpãrãtor a serviciilor tehnologice de sistem în regim reglementat şi concurenţial în condiţiile aplicãrii Procedurii operaţionale "Achiziţia prin licitaţie a serviciilor tehnologice de sistem", prevãzutã la pct. 1 din anexa nr. 1b), denumita în continuare Procedura, şi reglementarea raporturilor dintre pãrţi privind obligaţiile financiare şi modalitãţile de platã a urmãtoarelor categorii de servicii:
a) rezerve de reglaj secundar;
b) rezerve de reglaj terţiar rapid;
c) rezerve de reglaj terţiar lent;
d) rezerve de capacitate;
e) energie reactivã pentru reglajul tensiunii în RET.
ART. 3
Vânzãtorul înţelege şi acceptã cã dreptul de a vinde serviciile tehnologice de sistem menţionate la art. 2 lit. a)-d) poate fi acordat numai dacã acesta are în portofoliu grupuri calificate de cumpãrãtor pentru aceste categorii de servicii şi este înscris la piaţa de echilibrare conform Procedurii.
ART. 4
Cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate în regim reglementat şi preţurile aferente sunt stabilite în conformitate cu prevederile deciziilor preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) şi prezentate atât ca valori lunare, în anexele nr. 3.1, 3.2, 3.3, 3.4 şi 3.5, cât şi în defalcare orarã, în anexele nr. 4.1, 4.2, 4.3 şi 4.4.
ART. 5
Cantitãţile orare de servicii tehnologice de sistem contractate în condiţiile Procedurii sunt prezentate în anexele nr. 5.1, 5.2, 5.3 şi 5.4, iar preţurile orare şi contravalorile lunare aferente sunt prezentate în anexele nr. 6.1, 6.2, 6.3 şi 6.4.
3. Condiţii de desfãşurare a tranzacţiilor
ART. 6
Vânzãtorul va vinde cãtre cumpãrãtor cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate în regim reglementat, conform programelor din anexele nr. 4.1, 4.2, 4.3 şi 4.4.
ART. 7
Vânzãtorul va vinde cãtre cumpãrãtor cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate în condiţiile Procedurii, conform programelor din anexele nr. 5.1, 5.2, 5.3 şi 5.4.
ART. 8
Cantitãţile contractate conform art. 4 şi 5 vor fi asigurate prin portofoliul de centrale/grupuri calificate pentru serviciile tehnologice de sistem al vânzãtorului.
ART. 9
(1) Vânzãtorul va asigura prin ofertare pe piaţa de echilibrare energia de echilibrare aferentã cantitãţilor de servicii tehnologice de sistem contractate astfel:
a) rezerva de reglaj secundar, în fiecare interval orar, la cantitatea cumulatã rezultatã prin însumarea cantitãţilor orare corespunzãtoare din anexele nr. 4.1 şi 5.1; rezerva de reglaj ofertatã va fi compusã din rezerve egale de reglaj secundar de creştere şi reducere de putere pentru fiecare grup ofertat aparţinând vânzãtorului;
b) rezerva de reglaj terţiar rapid, în fiecare interval orar, la cantitatea cumulatã rezultatã prin însumarea cantitãţilor orare corespunzãtoare din anexele nr. 4.2 şi 5.2;
c) rezerva de reglaj terţiar lent, în fiecare interval orar, la cantitatea cumulatã rezultatã prin însumarea cantitãţilor orare corespunzãtoare din anexele nr. 4.3 şi 5.3;
d) rezerva de capacitate, în fiecare interval orar, la cantitatea cumulatã rezultatã prin însumarea cantitãţilor orare corespunzãtoare din anexele nr. 4.4 şi 5.4.
(2) Vânzãtorul va asigura energia reactivã pentru reglajul tensiunii în fiecare interval orar în conformitate cu anexa nr. 3.5.
ART. 10
(1) Cantitãţile de servicii tehnologice de sistem realizate faţã de cele contractate se determinã conform Procedurii operaţionale "Determinarea cantitãţilor de servicii tehnologice de sistem realizate faţã de cele contractate", prevãzutã la pct. 2 din anexa nr. 1b).
(2) Cantitãţile de servicii tehnologice de sistem realizate în regim reglementat, respectiv în condiţiile Procedurii, pe fiecare interval orar, se determinã astfel:
a) pentru rezerva de reglaj secundar, se considerã realizatã mai întâi cantitatea cu preţul orar cel mai mic dintre preţul reglementat din anexa nr. 3.1 şi cel din anexa nr. 6.1;
b) pentru rezerva de reglaj terţiar rapid, se considerã realizatã mai întâi cantitatea cu preţul orar cel mai mic dintre preţul reglementat din anexa nr. 3.2 şi cel din anexa nr. 6.2;
c) pentru rezerva de reglaj terţiar lent, se considerã realizatã mai întâi cantitatea cu preţul orar cel mai mic dintre preţul reglementat din anexa nr. 3.3 şi cel din anexa nr. 6.3;
d) pentru rezerva de capacitate, se considerã realizatã mai întâi cantitatea cu preţul orar cel mai mic dintre preţul reglementat din anexa nr. 3.4 şi cel din anexa nr. 6.4;
e) pentru energia reactivã pentru reglajul tensiunii în RET, se considerã cantitatea realizatã la preţul reglementat din anexa nr. 3.5.
ART. 11
Pentru fiecare interval orar, serviciile tehnologice de sistem solicitate suplimentar de cãtre OTS cu minimum 24 de ore înainte de ziua de livrare, faţã de cantitãţile contractate prevãzute în anexele nr. 4 şi 5, vor fi decontate la preţul cel mai mare dintre cele prevãzute în anexele nr. 3 şi 6 corespunzãtoare.
ART. 12
Pentru nerealizarea serviciilor tehnologice de sistem prevãzute la art. 9 alin. (1) lit. a)-d), vânzãtorul se obligã sã plãteascã cumpãrãtorului o penalizare specificã, corespunzãtoare unei valori de 200% din preţul de contract pentru cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate şi nerealizate, dupã aplicarea prevederilor art. 10 alin. (2) lit. a), b), c), respectiv d).
4. Obligaţiile vânzãtorului
ART. 13
Vânzãtorul are urmãtoarele obligaţii:
a) sã respecte reglementãrile ANRE privind achiziţia în regim reglementat şi prevederile Procedurii;
b) sã asigure în totalitate fiecare categorie de serviciu contractat prin ofertarea pe piaţa de echilibrare a energiei de echilibrare corespunzãtoare cantitãţilor contractate pentru fiecare categorie de serviciu tehnologic de sistem;
c) sã obţinã şi sã menţinã toate autorizaţiile, licenţele şi/sau aprobãrile necesare îndeplinirii obligaţiilor proprii;
d) sã informeze UnO-DEN despre orice eveniment produs în instalaţiile proprii care are consecinţe asupra siguranţei în funcţionarea SEN;
e) sã asigure menţinerea în funcţiune a echipamentelor proprii necesare legãturilor de telecomunicaţii operative directe ale treptelor de dispecer;
f) sã efectueze lucrãrile de exploatare şi întreţinere pentru instalaţiile proprii şi staţiile de transformare aflate în gestiunea proprie;
g) sã plãteascã cumpãrãtorului penalizarea specificatã în art.12 pentru cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate şi nerealizate.
5. Drepturile vânzãtorului
ART. 14
Vânzãtorul are urmãtoarele drepturi:
a) sã factureze contravaloarea serviciilor tehnologice de sistem contractate la valoarea stabilitã conform cap. 6 şi majorãri de întârziere conform art. 23, dacã este cazul;
b) sã încaseze la termenul stabilit contravaloarea facturilor emise conform lit. a);
c) sã iniţieze modificarea şi/sau completarea contractului sau a anexelor la acesta ori de câte ori pãrţile convin acest lucru;
d) în situaţii justificate, notificate de vânzãtor cu 10 zile înainte de luna de contract, vânzãtorul are dreptul, cu acordul cumpãrãtorului, de a cesiona drepturile şi obligaţiile acestui contract referitoare la cantitãţile contractate în regim reglementat cãtre un alt furnizor semnatar de contract de servicii tehnologice de sistem, prin semnarea unei convenţii tripartite conform anexei nr. 7, în care se pãstreazã preţul serviciului tehnologic de sistem cesionat; noul furnizor preia în acest fel obligaţiile şi drepturile contractuale ale vânzãtorului în perioada respectivã.
6. Obligaţiile cumpãrãtorului
ART. 15
Cumpãrãtorul are urmãtoarele obligaţii:
a) sã respecte prevederile Procedurii;
b) sã respecte prevederile Procedurii operaţionale "Determinarea cantitãţilor de servicii tehnologice de sistem realizate faţã de cele contractate", prevãzutã la pct. 2 din anexa nr. 1b);
c) sã plãteascã vânzãtorului serviciile tehnologice de sistem contractate la preţurile prevãzute în anexele nr. 3 şi 6, în condiţiile prevederilor art. 11, pentru fiecare interval orar al perioadelor de achiziţie;
d) sã asigure dezvoltarea, exploatarea şi întreţinerea infrastructurii de telecomunicaţii şi aplicarea programelor software necesare achiziţionãrii şi prelucrãrii datelor de proces şi datelor obţinute din mãsurãtori;
e) sã punã la dispoziţie vânzãtorului toate datele de interes privitoare la cantitãţile de servicii tehnologice de sistem realizate conform prezentului contract;
f) sã respecte reglementãrile stabilite în prescripţiile şi normele în vigoare, necesare pentru funcţionarea normalã a SEN;
g) sã obţinã şi sã menţinã toate autorizaţiile şi licenţele necesare îndeplinirii obligaţiilor proprii.
7. Drepturile cumpãrãtorului
ART. 16
Cumpãrãtorul are urmãtoarele drepturi:
a) sã beneficieze de serviciile asigurate de vânzãtor, în conformitate cu prevederile prezentului contract, prevederile Codului tehnic al reţelei electrice de transport menţionat la pct. 4 din anexa nr. 1b şi cu prevederile Procedurii;
b) sã stabileascã cantitãţile realizate de servicii tehnologice de sistem, în conformitate cu reglementãrile în vigoare;
c) sã solicite vânzãtorului datele privind serviciile vândute în conformitate cu prezentul contract;
d) sã solicite vânzãtorului o penalizare specificã, în conformitate cu art.12, pentru cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate şi nerealizate.
8. Termene şi condiţii de platã
ART. 17
Contravaloarea serviciilor tehnologice de sistem ce urmeazã a fi facturatã şi încasatã de cãtre vânzãtor de la cumpãrãtor, conform acestui contract, în fiecare lunã contractualã se determinã pentru cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate, la preţurile din anexele nr. 3 şi 6, precum şi în condiţiile prevãzute în art.11.
ART. 18
Pe întreaga duratã a contractului, în termen de 10 (zece) zile lucrãtoare de la începutul lunii calendaristice care urmeazã lunii în care s-au prestat serviciile contractate, vânzãtorul va întocmi o facturã pentru fiecare categorie de serviciu tehnologic de sistem contractat.
ART. 19
Pe întreaga duratã a contractului, în termen de 10 (zece) zile lucrãtoare de la începutul lunii calendaristice care urmeazã lunii în care s-au prestat serviciile contractate, cumpãrãtorul va întocmi o facturã pentru penalitãţile stabilite în conformitate cu art. 12 pentru cantitãţile de servicii tehnologice de sistem contractate şi nerealizate.
ART. 20
În termen de 5 (cinci) zile lucrãtoare de la primirea facturii pentru serviciile contractate în luna contractualã, cumpãrãtorul va plãti vânzãtorului contravaloarea serviciilor facturate pentru luna contractualã respectivã.
ART. 21
În termen de 5 (cinci) zile lucrãtoare de la primirea facturii pentru penalitãţile referitoare la luna contractualã, vânzãtorul va plãti cumpãrãtorului contravaloarea penalitãţilor facturate pentru luna contractualã respectivã.
ART. 22
Pãrţile confirmã cã au agreat reciproc bãncile prin care sã se desfãşoare derularea plãţilor. Acestea sunt cele menţionate la cap. 1 din prezentul contract sau, în cazul vânzãtorului, banca specificatã în facturile emise de acesta în baza prezentului contract.
ART. 23
În cazul neîndeplinirii în termen de 30 de zile de la data scadenţei a obligaţiilor prevãzute la art. 20, cumpãrãtorul va plãti în afara sumei datorate majorãri de întârziere la aceastã sumã, corespunzatoare ca procent majorãrii de întârziere datorate pentru neplata la termen a obligaţiilor catre bugetul de stat, pentru fiecare zi de întârziere, pânã în ziua plãţii (exclusiv). Valoarea totalã a penalitãţilor nu poate depãşi valoarea sumei datorate.
ART. 24
(1) În cazul în care o sumã facturatã este contestatã integral sau parţial de cumpãrãtor, acesta va efectua plata sumei necontestate şi va înainta, în termen de 5 zile financiare de la primirea facturii, o notã explicativã cãtre vânzãtor cuprinzând obiecţiile sale. Vânzãtorul analizeazã contestaţia primitã şi în termen de 5 zile financiare de la primirea ei transmite cumpãrãtorului punctul sãu de vedere privind contestaţia.
(2) Eventualele corecţii sau regularizãri rezultate prin rezolvarea contestaţiei pe cale amiabilã sau prin hotãrâre judecãtoreascã definitivã vor fi efectuate în termen de 5 zile financiare de la rezolvare.
ART. 25
Plata facturilor enumerate conform prezentului capitolul va fi efectuatã prin orice mijloc legal de platã prevãzut de legislaţia în vigoare. Corespunzãtor modului de platã convenit, factura se considerã achitatã de cãtre cumpãrãtor la data înregistrãrii plãţii în extrasul bancar al vânzãtorului, la data preluãrii cecului de cãtre vânzãtor sau la data prevãzutã de reglementãrile în vigoare pentru celelalte mijloace legale de platã.
9. Obligaţii şi garanţii
ART. 26
Pãrţile se obligã una faţã de cealaltã sã obţinã şi sã pãstreze pe toatã durata contractului toate aprobãrile necesare fiecãreia pentru exercitarea obligaţiilor cuprinse în contract, conformându-se în acelaşi timp tuturor cerinţelor legale.
ART. 27
Pãrţile garanteazã una celeilalte cã prezentul contract reprezintã o obligaţie validã, legalã, opozabilã în justiţie în termenii acestui contract.
10. Modificarea circumstanţelor
ART. 28
În contextul acestui contract, modificãrile de circumstanţã semnificã: legiferarea, intrarea în vigoare, modificarea textului sau modificarea interpretãrii privind orice cerinţã legalã ori reglementare (inclusiv încetarea valabilitãţii unei cerinţe legale, retragerea sau reînnoirea acesteia) ori aplicarea unei noi cerinţe legale care nu era în vigoare la data semnãrii acestui contract. Aceasta include introducerea unui nou impozit sau a unei taxe ori o schimbare a cuantumului oricãreia dintre taxele existente.
ART. 29
Dacã la un moment dat dupã data întrãrii în vigoare apare o modificare de circumstanţe, pãrţile vor modifica în mod corespunzãtor, prin act adiţional, prevederile prezentului contract.
11. Legea aplicabilã - litigii
ART. 30
Acest contract este supus şi interpretat potrivit legii româneşti.
ART. 31
(1) Litigiile care decurg din interpretarea prezentului contract, care nu pot fi rezolvate pe cale amiabilã înaintea perfectãrii contractului, vor fi supuse spre soluţionare ANRE în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.
(2) Litigiile care decurg din executarea contractului perfectat, care nu pot fi rezolvate pe cale amiabilã, vor fi supuse spre soluţionare instanţei judecãtoreşti competente.
ART. 32
Dacã orice prevedere a acestui contract sau a anexelor sale intrã în conflict cu o prevedere a Codului comercial al pieţei angro de energie electricã sau a Codului tehnic al reţelei electrice de transport, va prevala prevederea aplicabilã a Codului comercial al pieţei angro de energie electricã sau a Codului tehnic al reţelei electrice de transport.
ART. 33
Rezultatul unei licitaţii pentru achiziţionarea serviciilor tehnologice de sistem poate fi contestat la ANRE de cãtre vânzãtor în cazul în care prevederile Procedurii nu sunt aplicate.
12. Documentele contractului
ART. 34
Anexele nr. 1a), 1b), 2, 3.1, 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 6.1, 6.2, 6.3, 6.4 şi 7 fac parte integrantã din prezentul contract.
13. Comunicãri şi notificãri
ART. 35
Persoanele de contact autorizate pentru derularea acestui contract sunt menţionate în anexa nr. 2.
ART. 36
Pãrţile trebuie sã se asigure cã persoanele de contact nominalizate în anexa nr. 2 pot fi contactate telefonic sau în alt mod, aşa cum este specificat în anexã.
ART. 37
Fiecare parte trebuie sã notifice celeilalte pãrţi în format scris orice schimbare care a apãrut în informaţiile de contact specificate în anexa nr. 2 cu cel puţin 7 (şapte) zile înainte ca schimbarea sã intre în vigoare.
14. Durata contractului
ART. 38
Prezentul contract intrã în vigoare odatã cu semnarea sa de cãtre pãrţi şi rãmâne în vigoare pânã la ......................... sau pânã la rezilierea de cãtre oricare dintre pãrţi, în conformitate cu prevederile cap. 16.
15. Revizuirea contractului
ART. 39
Contractul încheiat de pãrţi se poate prelungi, modifica sau completa prin acte adiţionale, inclusiv pentru includerea prevederilor legislative şi de reglementare ulterioare încheierii contractului, la propunerea oricãrei pãrţi.
ART. 40
Pãrţile sunt de acord sã revizuiascã acest contract, la cererea scrisã a oricareia dintre parţi, dacã siguranţa în funcţionare a SEN este afectatã în mod nefavorabil de îndeplinirea continuã a acestui contract.
16. Încetarea contractului
ART. 41
Pãrţile pot cu acordul ANRE, fãrã a-şi prejudicia vreunul dintre drepturi, sã iniţieze rezilierea acestui contract prin notificare înregistratã, efectivã în 30 (treizeci) de zile de la data exprimãrii notificãrii, în urmãtoarele situaţii:
a) suspendarea sau retragerea oricãrei autorizaţii, licenţe ori aprobãri necesare vânzãtorului pentru a continua în mod legal activitãţile sale comerciale în conformitate cu cap. 2;
b) pierderea statutului de participant la licitaţie al vânzãtorului, în condiţiile Procedurii.
ART. 42
Orice culpã a uneia dintre pãrţi referitoare la oricare obligaţie rezultatã din sau prevãzutã în acest contract va îndreptãţi cealaltã parte, fãrã a-i fi prejudiciat niciunul dintre drepturile sale, fie sã denunţe unilateral acest contract în 90 (nouãzeci) de zile calendaristice dupã data notificãrii prin poştã, înregistratã la partea în culpã, fie sã o supunã pãrţii în culpã pentru a remedia lipsa, în 30 (treizeci) de zile calendaristice de la termenul de notificare.
17. Forţa majorã
ART. 43
(1) Pãrţile sunt absolvite de orice rãspundere pentru neîndeplinirea în totalitate sau în parte a obligaţiilor ce decurg din acest contract, dacã acest lucru este rezultatul acţiunii forţei majore, doveditã conform legii. Circumstanţele de forţã majorã sunt acelea care pot apãrea pe perioada de valabilitate a prezentului contract, în urma producerii unor evenimente extraordinare, de exemplu calamitãţi naturale, rãzboi, embargo, care nu au putut fi luate în considerare de pãrţi la încheierea contractului şi care sunt în afara voinţei şi controlului pãrţilor.
(2) Partea care invocã forţa majorã trebuie sã notifice acest lucru în scris celeilalte pãrţi în decurs de 48 de ore de la apariţia acesteia, apreciind şi perioada în care urmãrile ei înceteazã, cu confirmarea în termen de 5 (cinci) zile a autoritãţii abilitate sã constate forţa majorã de la locul producerii evenimentului ce constituie forţã majorã.
(3) Neîndeplinirea obligaţiei de comunicare a forţei majore nu înlãturã efectul exonerator de rãspundere al acesteia, dar antreneazã obligaţia pãrţii care trebuia sã o comunice de a repara pagubele cauzate pãrţii contractante prin faptul necomunicãrii.
18. Confidenţialitate
ART. 44
Pãrţile vor considera confidenţiale prevederile acestui contract, la fel ca şi orice document şi/sau orice informaţie schimbatã de pãrţi în contextul acestuia. Fac excepţie de la aceste prevederi:
a) informaţiile solicitate de autoritãţile competente, în conformitate cu reglementãrile în vigoare;
b) informaţiile care au fost fãcute publice pânã la încheierea contractului.
19. Daune
ART. 45
Niciuna dintre pãrţi nu este responsabilã pentru pierderi sau daune provocate celeilalte pãrţi, cu excepţia cazurilor în care a acţionat cu premeditare sau cu neglijenţã doveditã.
ART. 46
Pentru neexecutarea, în totalitate sau în parte, a obligaţiilor prevãzute în prezentul contract, pãrţile rãspund conform prevederilor legale în vigoare.
20. Nulitatea unei clauze
ART. 47
Nulitatea ori invaliditatea uneia sau mai multor prevederi ale acestui contract nu va afecta validitatea celorlalte prevederi rãmase.
ART. 48
Prezentul contract intrã în vigoare la data semnãrii.
ART. 49
Prezentul contract a fost redactat şi semnat în douã exemplare, deopotrivã originale, câte unul pentru fiecare parte, la data de ............ .

Vânzãtor, Cumpãrãtor,
.............. ..............

ANEXA 1a)
---------
la contract
-----------

DEFINIŢII


────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cod comercial Codul comercial al pieţei angro de energie electricã,
aprobat prin Ordinul preşedintelui Autoritãţii
Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei
nr. 25/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cod tehnic al reţelei Actul normativ care face parte din sistemul de
electrice de transport reglementãri specific transportului energiei
electrice şi conducerii prin dispecer a SEN, aprobat
prin Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de
Reglementare în Domeniul Energiei nr. 20/2004, cu
modificãrile ulterioare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Licenţã Actul tehnic şi juridic emis de Autoritatea Naţionalã
de Reglementare în Domeniul Energiei, prin care, la
solicitarea unei persoane fizice/juridice, române sau
strãine, acesteia i se acordã permisiunea de exploa-
tare comercialã a unor capacitãţi energetice din
sectorul energiei electrice şi al energiei termice
produse în cogenerare sau de a presta servicii
necesare funcţionãrii coordonate a SEN, respectiv
pieţei angro de energie electricã
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Operatorul pieţei de Operatorul de piaţã care asigurã înregistrarea
echilibrare participanţilor la piaţa de echilibrare, precum şi
colectarea şi verificarea formalã a ofertelor pe piaţa
de echilibrare
Operatorul pieţei de echilibrare este Compania
Naţionalã de Transport al Energiei Electrice
"Transelectrica" - S.A.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Pereche cantitate-preţ O combinaţie între o cantitate şi un preţ, indicând
preţul minim pe care participantul la licitaţie
doreşte sã îl primeascã pentru furnizarea respectivei
cantitãţi de serviciu tehnologic de sistem specificate
în intervalul orar respectiv
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Perioada de achiziţie O perioadã definitã de operatorul de transport şi de
sistem pentru achiziţionarea serviciilor tehnologice
de sistem conform prevederilor secţiunii 8 din Codul
comercial
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Piaţa de echili- Piaţa centralizatã organizatã şi administratã de
brare - PE operatorul de transport şi de sistem în vederea
echilibrãrii în timp real a producţiei cu consumul, în
vederea asigurãrii siguranţei şi stabilitãţii în
funcţionare a Sistemului electroenergetic naţional şi
pentru rezolvarea restricţiilor de reţea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Preţul de închidere a Preţul la care sunt încheiate tranzacţiile pentru
licitaţiei achiziţionarea de servicii tehnologice de sistem pe un
anumit interval de tranzacţionare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Energia reactivã pentru Energia reactivã produsã de grupurile generatoare care
reglarea tensiunii asigurã stabilitatea tensiunii în nodurile RET
în RET
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Reglaj secundar Reglaj automat şi centralizat al puterii active a unor
grupuri generatoare desemnate, în scopul readucerii
frecvenţei şi soldului SEN la valorile de consemn în
cel mult 15 minute
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Reglaj terţiar lent Reglajul centralizat al puterilor active ale unor
grupuri generatoare în scopul refacerii rezervei de
reglaj terţiar rapid în condiţiile prevãzute de Codul
tehnic al reţelei electrice de transport
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Reglaj terţiar rapid Reglajul centralizat al puterilor active ale unor
grupuri generatoare în scopul refacerii rezervei de
reglaj secundar în condiţiile prevãzute de Codul tehnic
al reţelei electrice de transport
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Rezerva de reglaj Rezerva de putere care, la abaterea frecvenţei şi/sau
secundar soldului SEN de la valoarea de consemn, poate fi
mobilizatã automat într-un interval de maximum
15 minute
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Rezerva de capacitate Rezerva de putere asiguratã la cererea OTS de grupuri
generatoare care au timp de pornire şi preluare a
sarcinii mai mic de 72 de ore, în vederea acoperirii
creşterilor de sarcinã peste valorile prognozate şi a
scãderii capacitãţii disponibile sub nivelurile
prognozate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Rezerva terţiarã lentã Rezerva de putere asiguratã de grupuri generatoare care
au timp de pornire şi preluare a sarcinii mai mic de 7
ore
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Rezerva terţiarã rapidã Rezerva de putere asiguratã de grupuri generatoare care
sunt calificate pentru a realiza încãrcarea sarcinii în
maximum 15 minute
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Titular de licenţã Persoana juridicã deţinãtoare a unei licenţe acordate
de ANRE
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Unitate dispecerizabilã Unitate de producţie care a fost înregistratã ca
unitate dispecerizabilã în conformitate cu Codul
tehnic al reţelei electrice de transport
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Website Pagina web pe care se publicã informaţiile necesare
aplicãrii prezentului contract; www.ope.ro
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 1 b)
----------
la contract
-----------

DOCUMENTE DE REFERINŢĂ
Reglementãrile care stau la baza prezentului contract sunt:
1. Procedura operaţionalã "Achiziţia prin licitaţie a serviciilor tehnologice de sistem", cod TEL 00.38, revizia în vigoare, Aviz ANRE nr. 11 din 14 iunie 2006, denumitã în contract Procedura;
2. Procedura operaţionalã "Determinarea cantitãţilor de servicii tehnologice de sistem realizate faţã de cele contractate", cod TEL-01.05, Aviz ANRE nr. 16 din 18 iulie 2006;
3. Codul comercial al pieţei angro de energie electricã, aprobat prin <>Ordinul preşedintelui ANRE nr. 25/2004 , denumit în contract Cod comercial, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 989 din 27 octombrie 2004;
4. Codul tehnic al reţelei electrice de transport, aprobat prin <>Ordinul preşedintelui ANRE nr. 20/2004 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 828 din 8 septembrie 2004, modificat şi completat prin Ordinul preşedintelui ANRE nr. 35/2004, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.195 din 14 decembrie 2004 .

ANEXA 2
-------
la contract
-----------

PERSOANE DE CONTACT ŞI INFORMAŢII COMERCIALE

Contact comercial:
Nume:
Telefon:
E-mail:

Contact tehnic:
Nume:
Telefon:
E-mail:
Mobil:

ANEXA 3.1
---------
la contract
-----------

ACHIZIŢIA DE REZERVĂ DE REGLAJ SECUNDAR ÎN REGIM REGLEMENTAT
PENTRU PERIOADA ............

Situaţie cumulatã lunarã
FURNIZOR:


┌──────────┬─────────────┬───────────┬─────────────────┬──────┬───────────────┐
│ Luna │ Cantitate │ Preţ │ Contravaloare │ TVA │ Total cu TVA │
│ │ h*MW │ lei/h*MW │ lei │ lei │ lei │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Ianuarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Februarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Martie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Aprilie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Mai │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iunie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iulie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│August │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Septembrie│ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Octombrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Noiembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Decembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────────────┴───────────┴─────────────────┴──────┴───────────────┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 3.2
---------
la contract
-----------

ACHIZIŢIA DE REZERVĂ DEREGLAJ TERŢIAR RAPID ÎN REGIM REGLEMENTAT
PENTRU PERIOADA ............

Situaţie cumulatã lunarã
FURNIZOR:



┌──────────┬─────────────┬───────────┬─────────────────┬──────┬───────────────┐
│ Luna │ Cantitate │ Preţ │ Contravaloare │ TVA │ Total cu TVA │
│ │ h*MW │ lei/h*MW │ lei │ lei │ lei │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Ianuarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Februarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Martie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Aprilie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Mai │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iunie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iulie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│August │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Septembrie│ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Octombrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Noiembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Decembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────────────┴───────────┴─────────────────┴──────┴───────────────┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 3.3
---------
la contract
-----------

ACHIZIŢIA DE REZERVĂ DE REGLAJ TERŢIAR LENT ÎN REGIM
REGLEMENTAT PENTRU PERIOADA ............

Situaţie cumulatã lunarã
FURNIZOR:


┌──────────┬─────────────┬───────────┬─────────────────┬──────┬───────────────┐
│ Luna │ Cantitate │ Preţ │ Contravaloare │ TVA │ Total cu TVA │
│ │ h*MW │ lei/h*MW │ lei │ lei │ lei │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Ianuarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Februarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Martie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Aprilie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Mai │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iunie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iulie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│August │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Septembrie│ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Octombrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Noiembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Decembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────────────┴───────────┴─────────────────┴──────┴───────────────┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 3.4
---------
la contract
-----------

ACHIZIŢIA DE REZERVĂ DE CAPACITATE ÎN REGIM REGLEMENTAT
PENTRU PERIOADA ............

Situaţie cumulatã lunarã
FURNIZOR:


┌──────────┬─────────────┬───────────┬─────────────────┬──────┬───────────────┐
│ Luna │ Cantitate │ Preţ │ Contravaloare │ TVA │ Total cu TVA │
│ │ h*MW │ lei/h*MW │ lei │ lei │ lei │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Ianuarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Februarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Martie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Aprilie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Mai │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iunie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iulie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│August │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Septembrie│ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Octombrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Noiembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Decembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────────────┴───────────┴─────────────────┴──────┴───────────────┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 3.5
---------
la contract
-----------

ACHIZIŢIA DE ENERGIE REACTIVĂ PENTRU REGLAJUL TENSIUNII ÎN REGIM
REGLEMENTAT PENTRU PERIOADA . . . . . . . . .

Situaţie cumulatã lunarã
FURNIZOR:


┌──────────┬─────────────┬───────────┬─────────────────┬──────┬───────────────┐
│ Luna │ Cantitate │ Preţ │ Contravaloare │ TVA │ Total cu TVA │
│ │ MVarh │ lei/MVarh │ lei │ lei │ lei │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Ianuarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Februarie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Martie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Aprilie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Mai │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iunie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Iulie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│August │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Septembrie│ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Octombrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Noiembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│Decembrie │ │ │ │ │ │
├──────────┼─────────────┼───────────┼─────────────────┼──────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────────────┴───────────┴─────────────────┴──────┴───────────────┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 4.1
-----------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ A REZERVEI DE REGLAJ
SECUNDAR CONTRACTATE ÎN REGIM REGLEMENTAT



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva Reglaj Secundar │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Pret reglementat(Lei/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva Reglaj Secundar │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Pret reglementat(Lei/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘
[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 4.2
---------
la contract
-----------

CANTITATILE ORARE SI CONTRAVALOAREA LUNARA A REZERVEI DE REGLAJ
TERTIAR RAPID CONTRACTATE IN REGIM REGLEMENTAT


Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar rapid │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Pret reglementat(RON/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar rapid │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Pret reglementat(RON/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 4.3
---------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ A REZERVEI DE REGLAJ
TERŢIAR LENT CONTRACTATE ÎN REGIM REGLEMENTAT



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar lent │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Pret reglementat(Lei/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar lent │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Pret reglementat(Lei/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘
[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 4.4
---------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ A REZERVEI
DE CAPACITATE CONTRACTATE ÎN REGIM REGLEMENTAT



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de capacitate │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Pret reglementat(Lei/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de capacitate │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┬────┬────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Pret reglementat(Lei/(h*MW)) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 5.1
---------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE DE REZERVĂ DE REGLAJ SECUNDAR
CONTRACTATE ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│secundar │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│secundar │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 5.2
---------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE DE REZERVĂ DE REGLAJ TERŢIAR RAPID
CONTRACTATE ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar rapid │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar rapid │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 5.3
---------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE DE REZERVĂ DE REGLAJ TERŢIAR LENT
CONTRACTATE ÎN BAZA PROCEDURII


Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar lent │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar lent │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 5.4
---------
la contract
-----------

CANTITĂŢILE ORARE DE REZERVĂ DE CAPACITATE
CONTRACTATE ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de capacitate │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de capacitate │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Cantitati orare (h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total zilnic │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴────┴────┴────┴────┴────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Total cantitate lunara contractata(h*MW) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 6.1
---------
la contract
-----------

PREŢURILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ PENTRU
REZERVA DE REGLAJ SECUNDAR CONTRACTATĂ ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva reglaj secundar │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva reglaj secundar │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 6.2
---------
la contract
-----------

PREŢURILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ PENTRU REZERVA DE REGLAJ
TERŢIAR RAPID CONTRACTATĂ ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar rapid │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar rapid │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 6.3
---------
la contract
-----------

PREŢURILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ PENTRU
REZERVA DE REGLAJ TERŢIAR LENT CONTRACTATĂ ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar lent │ │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de reglaj │ Furnizor │
│tertiar lent │ │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 6.4
---------
la contract
-----------

PREŢURILE ORARE ŞI CONTRAVALOAREA LUNARĂ PENTRU REZERVA
DE CAPACITATE CONTRACTATĂ ÎN BAZA PROCEDURII



Luna
┌────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de capacitate │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴───────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬────┬───┬───┬───┬───┬───┬───┬──┤
│De la│Pana│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ │ │Ma │ Mc │ J │ V │ S │ D │ L │ Ma │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──┘

Luna
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│Rezerva de capacitate │ Furnizor │
├──────────┬─────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
│IBD │ Preturi orare (lei/h*MW) │
├─────┬────┼───┬────┬────┬────┬────┬────┬──┬──┬──┬───┬───┬───┬───┬──┬──┬──┤
│De la│Pana│16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │22│23│24│25 │26 │27 │28 │29│30│31│
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ │ │Mc │ J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │ V │ S │ D │ L │Ma│Mc│J │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 0 │ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 1 │ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 2 │ 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 3 │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 4 │ 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 5 │ 6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ . │ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 20 │ 21 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 21 │ 22 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 22 │ 23 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ 23 │ 24 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┴────┴────┴────┴────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│Contravaloare lunara serviciu(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬───┬────┬────┬────┬────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│ TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┼───┼────┼────┼────┼────┼────┼──┼──┼──┼───┼───┼───┼───┼──┼──┼──┤
│TOTAL(Lei)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴───┴────┴────┴────┴────┴────┴──┴──┴──┴───┴───┴───┴───┴──┴──┴──┘

[Furnizor] [Operator de transport şi de sistem]



ANEXA 7
-------
la contract
-----------

CONVENŢIE TRIPARTITĂ
privind asigurarea de cãtre [furnizorul B] a serviciului tehnologic de sistem "...." în luna ........ 200.., preluând obligaţia contractualã în regim reglementat a [furnizor A], prevãzutã în Contractul de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem nr. ........

Între:
1. Operatorul de transport şi de sistem, companie naţionalã, cu sediul în Bucureşti, str. .......... nr. ....., înregistratã la oficiul registrului comerţului cu nr. ........, cod unic de înregistrare nr. ......, cont IBAN nr. ..., deschis la ......., reprezentatã de ......., şi ..., în calitate de cumpãrãtor,
2. [furnizorul B], societate comercialã cu sediul în ................., str./bd. ................, cod .........., înregistratã la oficiul registrului comerţului cu nr. ..........., cod unic de înregistrare nr. ..........., cont IBAN nr. .........., deschis la ..........., reprezentatã de ........, director general, şi ......., director economic, în calitate de prestator cesionar,
3. [furnizorul A], societate comercialã, cu sediul în ...................., str./bd. .........., înregistratã la oficiul registrului comerţului cu nr. ...., cod unic de înregistrare nr. ......, cont IBAN nr. ........, deschis la ................, reprezentatã de .........., director general, şi ........., director economic, în calitate de prestator cedent,
având în vedere:
- prevederile referitoare la achiziţionare în regim reglementat a cantitãţilor de servicii tehnologice de sistem din [reglementarea] ANRE nr. ..... privind achiziţia serviciilor tehnologice de sistem;
- indisponibilitatea tehnicã şi financiarã care rezultã din documentele ataşate la prezenta convenţie a S.C. .........- S.A. de a-şi îndeplini, conform Contractului de vânzare-cumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem nr. ..., obligaţia prestãrii cãtre OTS a serviciului contractat în regim reglementat ".............." în luna .................200...,
a intervenit urmãtoarea convenţie, care devine anexã la Contractul de vânzare-cumpãrare de servicii tehnologice de sistem nr ...:

ART. 1
S.C. ............ - S.A., în calitate de prestator cedent, transferã cãtre S.C. ............ - S.A., în calitate de prestator cesionar, obligaţia sa contractualã de a presta cãtre OTS cantitatea contractatã în regim reglementat de ..... h*MW, reprezentând rezerva ............ în luna .... 200..., precum şi dreptul de a încasa contravaloarea acestui serviciu prestat.
ART. 2
S.C. ...............- S.A., în calitate de prestator cesionar, preia obligaţia contractualã a S.C. ..........- S.A., în calitate de prestator cedent, şi presteazã în locul acesteia cantitatea de ......... h*MW, reprezentând rezerva .............în luna .... 200... .
ART. 3
OTS va achiziţiona de la S.C. ............... S.A., în calitatea sa de prestator cesionar, serviciul "rezerva............" de ..... h*MW în luna ............. 200... .
ART. 4
Preţul de achiziţie reglementat este .... lei/h*MW, conform prevederilor Contractului de vânzare-cumpãrare de servicii tehnologice de sistem nr. ......
ART. 5
S.C. ............... - S.A., în calitate de prestator cesionar, precum şi S.C. .................... - S.A., în calitate de prestator cedent, vor încheia cu OTS, pentru luna ..... 200...., acte adiţionale la contractele existente, în care se va stipula situaţia convenitã prin prezenta convenţie.
ART. 6
În cazul în care S.C. ............... - S.A., în calitate de prestator cesionar, nu îşi îndeplineşte obligaţia contractualã preluatã, atunci va rãspunde în locul prestatorului cedent, conform prevederilor Contractului de vânzarecumpãrare a serviciilor tehnologice de sistem nr. ..... .
ART. 7
Prezenta convenţie poate fi modificatã numai prin acordul scris al pãrţilor semnatare.
ART. 8
Prezenta convenţie a fost încheiatã în 3 (trei) exemplare, deopotrivã originale, câte unul pentru fiecare parte.

[Operator de transport şi de sistem] [Furnizor A] [Furnizor B]

-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016