Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 202 din 28 decembrie 2023  pentru modificarea şi completarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 503/2008 privind asigurarea structurilor şi efectivelor cu materiale de resortul echipamentului, de întreţinere şi alte materiale specifice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 202 din 28 decembrie 2023 pentru modificarea şi completarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 503/2008 privind asigurarea structurilor şi efectivelor cu materiale de resortul echipamentului, de întreţinere şi alte materiale specifice

EMITENT: Ministerul Afacerilor Interne
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 41 din 17 ianuarie 2024
    În temeiul art. 7 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 2 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 51/1994 privind drepturile de echipament şi materiale de resortul echipamentului, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 143/1994, cu modificările ulterioare,
    viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, emite următorul ordin:
    ART. I
    Anexa nr. 1 la Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr. 503/2008 privind asigurarea structurilor şi efectivelor cu materiale de resortul echipamentului, de întreţinere şi alte materiale specifice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 534 din 15 iulie 2008, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. La Norma nr. 12 pentru aprovizionarea cu materiale de spălat şi igienă, punctele nr. 8 şi 9 de la rubrica „Note“ se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "8. Se consideră acţiuni nenormate, se aprovizionează şi se distribuie în consum, în funcţie de nevoi: hârtia igienică, săpunul de toaletă (lichid) şi prosoapele din hârtie pentru spitale, centrele medicale de diagnostic şi tratament ambulatoriu, centrul cultural, clubul Ministerului Afacerilor Interne, baze de agrement, de recreere, case de odihnă, cămine de garnizoană, centrele de pregătire ale Ministerului Afacerilor Interne, camere de oaspeţi şi sediile marilor unităţi, unităţi şi subunităţi, pe baza programului de aprovizionare şi cheltuieli aprobat de ordonatorii de credite.
9. Persoanelor custodiate în centrele de reţinere şi arest preventiv care funcţionează în subordinea Ministerului Afacerilor Interne li se vor distribui:
    a) lunar - 1 buc. săpun semitoaletă (greutate 100-150 g), 1-2* buc. pastă de dinţi (75 ml), 1-2* buc. aparat de ras de unică folosinţă, 2-3* buc. hârtie igienică;
    b) trimestrial - 1 buc. cremă de ras (100-150 ml), 1 buc. periuţă de dinţi, 1 buc. şampon pentru păr (250 ml);
    c) anual - 1-2* buc. pieptene, 1-2* buc. unghieră fără cuţit - lungime maximă 10 cm.
    Suplimentar, femeilor custodiate în centrele de reţinere şi arestare preventivă care funcţionează în subordinea Ministerului Afacerilor Interne li se vor distribui:
    a) lunar - 10 buc. absorbante intime;
    b) trimestrial - 1 pachet vată medicinală.
    * Se distribuie în funcţie de necesităţi."

    2. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, secţiunea 1 - Materiale de gospodărie şi inventar de unitate, litera A - Normă materială, punctul II - Materiale şi utilaje pentru spălătorii se modifică conform anexei nr. 1 la prezentul ordin.
    3. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, după secţiunea 1 - Materiale de gospodărie şi inventar de unitate, rubrica „Note“ se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "NOTE:
    1. Se consideră acţiuni nenormate cheltuielile pentru ascuţirea foarfecilor, cuţitelor etc., achiziţionarea accesoriilor şi repararea maşinilor de tuns şi se efectuează în baza planului de cheltuieli aprobat de ordonatorii de credite.
    2. Unităţile care au externalizat serviciul de tuns pentru soldaţi şi gradaţi voluntari (rezervişti), studenţi şi elevi nu vor mai primi pentru efectivele respective materialele prevăzute la cap. I (pentru frizeri).
    3. Prevederile cap. I din normă se aplică şi pentru spălătoria mecanică, subordonată Direcţiei Asigurare Logistică Integrată din cadrul Direcţiei Generale Logistice.
    4. Accesoriile pentru maşinile de călcat electrice se stabilesc de fiecare unitate, în funcţie de nevoi.
    5. Necesarul, tipul şi capacitatea maşinilor şi utilajelor pentru spălătorii se stabilesc de fiecare unitate, în funcţie de nevoi, prin tabela de înzestrare."

    4. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, secţiunea a 2-a - Materiale de resortul echipamentului - cazarmament, echipament de protecţie şi lucru, punctul I - Materiale pentru căminele de garnizoană, bazele de pregătire şi/sau cazare, de agrement, de recreere şi odihnă, casele de odihnă, camerele de oaspeţi, dormitoarele organizate în unităţi se modifică conform anexei nr. 2 la prezentul ordin.
    5. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, secţiunea a 2-a - Materiale de resortul echipamentului - cazarmament, echipament de protecţie şi lucru, punctul V - Materiale pentru instrucţie/ instruire, aplicaţii, manevre şi alte misiuni se modifică conform anexei nr. 3 la prezentul ordin.
    6. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, secţiunea a 2-a - Materiale de resortul echipamentului - cazarmament, echipament de protecţie şi lucru, punctul VII - Armurieri, mecanici, strungari, electricieni, radiotehnicieni, lăcătuşi, fochişti, şoferi, sudori, tractorişti, spălători auto şi alţi meseriaşi, personalul cu atribuţii de verificare a stării tehnice şi reparare a autovehiculelor, conducători maşini terasiere, motopompişti, conducători hipo se modifică conform anexei nr. 4 la prezentul ordin.
    7. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, secţiunea a 2-a - Materiale de resortul echipamentului - cazarmament, echipament de protecţie şi lucru, la sfârşitul punctului XV - Magazioneri, mânuitori şi distribuitori de materiale, şefi de depozite şi magazii, îngrijitori localuri, arhivari, personalul care lucrează la cazier, evidenţa operativă şi cartoteca alfabetică şi dactiloscopică, serviciile publice comunitare (evidenţa persoanei, paşapoarte) şi personalul care execută percheziţii corporale se introduce o notă, cu următorul cuprins:
    "NOTĂ:
    La nr. crt. 1 se poate substitui cu costum salopetă (bluză şi pantalon)"

    8. La Norma nr. 13 pentru aprovizionarea cu materiale de gospodărie şi inventar de unitate, secţiunea a 2-a Materiale de resortul echipamentului - cazarmament, echipament de protecţie şi lucru, punctul XXI - Preoţi militari şi civili se modifică conform anexei nr. 5 la prezentul ordin.


    ART. II
    Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. III
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.



                    p. Viceprim-ministru, ministrul afacerilor interne,
                    Bogdan Despescu,
                    secretar de stat

    Bucureşti, 28 decembrie 2023.
    Nr. 202.
    ANEXA 1

    II. Materiale şi utilaje pentru spălătorii

┌────────────────────────────────────────┐
│II. Materiale şi utilaje pentru │
│spălătorii │
├──┬───────────┬────┬──┬────┬────────────┤
│ │Albie │ │ │ │De fiecare │
│1.│pentru rufe│buc.│1 │5 │100 de │
│ │ │ │ │ │oameni │
├──┼───────────┼────┼──┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │De fiecare │
│ │ │ │ │ │100 de │
│ │Sârmă │ │ │ │oameni. Când│
│ │galvanizată│ │ │ │se foloseşte│
│2.│pentru │m │45│8 │frânghie de │
│ │întins rufe│ │ │ │rufe, durata│
│ │ │ │ │ │de serviciu │
│ │ │ │ │ │este de 3 │
│ │ │ │ │ │ani. │
├──┼───────────┼────┼──┼────┼────────────┤
│ │Cazan │ │ │ │Se │
│3.│pentru │buc.│1 │inv.│calculează │
│ │spălat rufe│ │ │ │0,5 l de │
│ │ │ │ │ │fiecare om. │
├──┼───────────┼────┼──┼────┼────────────┤
│4.│Coş de rufe│buc.│1 │inv.│De fiecare │
│ │ │ │ │ │spălătoreasă│
├──┼───────────┼────┼──┼────┼────────────┤
│5.│Maşină de │buc.│1 │inv.│Pentru 50 de│
│ │călcat │ │ │ │oameni │
└──┴───────────┴────┴──┴────┴────────────┘




    ANEXA 2

    I. Materiale pentru căminele de garnizoană, bazele de pregătire şi/sau cazare, de agrement, de recreere şi odihnă, casele de odihnă, camerele de oaspeţi, dormitoarele organizate în unităţi

┌────────────────────────────────────────────┐
│I. Materiale pentru căminele de garnizoană, │
│bazele de pregătire şi/sau cazare, de │
│agrement, de recreere şi odihnă, casele de │
│odihnă, camerele de oaspeţi, dormitoarele │
│organizate în unităţi │
├───┬────────────┬───────┬─┬────┬────────────┤
│1. │Cearşaf │buc. │6│3 │ │
│ │pentru pat │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤ │
│ │Cearşaf │ │ │ │ │
│2. │pentru │buc. │6│3 │Se pot │
│ │pătură │ │ │ │substitui cu│
│ │(pled) │ │ │ │lenjerii │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤simple sau │
│3. │Faţă de │buc. │6│3 │duble. │
│ │pernă │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤ │
│ │Pătură │ │ │ │ │
│4. │(pled, │buc. │2│6 │ │
│ │pilotă) │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Numai pentru│
│ │ │ │ │ │apartamente │
│ │ │ │ │ │şi camerele │
│5. │Plapumă │buc. │1│6 │de oaspeţi │
│ │ │ │ │ │situate în │
│ │ │ │ │ │zonele │
│ │ │ │ │ │montane │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Unde nu sunt│
│6. │Saltea │buc. │1│6 │asigurate │
│ │ │ │ │ │tip „Relaxa“│
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│7. │Pernă │buc. │1│2 │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Nu se │
│ │ │ │ │ │asigură │
│8. │Halat de │buc. │2│2 │pentru │
│ │baie │ │ │ │dormitoarele│
│ │ │ │ │ │organizate │
│ │ │ │ │ │în unităţi. │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Nu se │
│ │ │ │ │ │asigură │
│ │ │ │ │ │pentru │
│ │ │ │ │ │dormitoarele│
│ │Prosop │ │ │ │organizate │
│9. │pluşat │buc. │2│1 │în unităţi, │
│ │pentru faţă │ │ │ │cu excepţia │
│ │ │ │ │ │spaţiilor de│
│ │ │ │ │ │cazare │
│ │ │ │ │ │pentru │
│ │ │ │ │ │protecţia │
│ │ │ │ │ │martorilor. │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │Prosop │ │ │ │ │
│10.│pluşat │buc. │2│1 │ │
│ │pentru baie │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤ │
│ │Prosop │ │ │ │ │
│11.│(cearşaf) │buc. │2│1 │ │
│ │pentru baie │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤Nu se │
│ │Prosop │ │ │ │asigură │
│12.│pentru │buc. │2│1 │pentru │
│ │picioare │ │ │ │dormitoarele│
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤organizate │
│13.│Perie de │buc. │1│5 │în unităţi. │
│ │haine │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤ │
│14.│Perie de │buc. │2│2 │ │
│ │încălţăminte│ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┤ │
│15.│Cremă │tub │1│- │ │
│ │încălţăminte│ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│16.│Umeraşe │buc. │4│inv.│De fiecare │
│ │pentru haine│ │ │ │pat │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Numai pentru│
│ │Papuci de │ │ │ │spaţii unde │
│17.│unică │pereche│1│- │sunt cazate │
│ │folosinţă │ │ │ │delegaţii │
│ │ │ │ │ │străine │
└───┴────────────┴───────┴─┴────┴────────────┘




    ANEXA 3

    V. Materiale pentru instrucţie/instruire, aplicaţii, manevre şi alte misiuni

┌────────────────────────────────────────┐
│V. Materiale pentru instrucţie/ │
│instruire, aplicaţii, manevre şi alte │
│misiuni │
├──┬─────────────┬────┬─┬────┬───────────┤
│ │ │ │ │ │Pentru │
│ │ │ │ │ │executarea │
│ │ │ │ │ │tragerilor │
│ │ │ │ │ │în │
│1.│Foaie de cort│buc.│1│inv.│poligoane │
│ │ │ │ │ │se asigură │
│ │ │ │ │ │câte 1 buc.│
│ │ │ │ │ │pentru │
│ │ │ │ │ │fiecare loc│
│ │ │ │ │ │de tragere.│
├──┼─────────────┼────┼─┼────┼───────────┤
│2.│Sac de │buc.│1│inv.│ │
│ │merinde │ │ │ │ │
├──┼─────────────┼────┼─┼────┼───────────┤
│3.│Raniţă │buc.│1│inv.│ │
├──┼─────────────┼────┼─┼────┼───────────┤
│4.│Cască │buc.│1│inv.│ │
├──┼─────────────┼────┼─┼────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │Pentru │
│ │ │ │ │ │fiecare 50 │
│ │ │ │ │ │de │
│ │ │ │ │ │indicatori.│
│ │ │ │ │ │La │
│ │Sac transport│ │ │ │unităţile │
│5.│echipament │buc.│1│6 │cu efective│
│ │ │ │ │ │până la 50 │
│ │ │ │ │ │de │
│ │ │ │ │ │indicatori │
│ │ │ │ │ │se asigură │
│ │ │ │ │ │câte 2 │
│ │ │ │ │ │bucăţi. │
├──┼─────────────┼────┼─┼────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │Necesarul │
│ │Sac de │ │ │ │se │
│6.│corespondenţă│buc.│-│inv.│stabileşte │
│ │ │ │ │ │în funcţie │
│ │ │ │ │ │de nevoi. │
├──┼─────────────┼────┼─┼────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │Necesarul │
│ │Geantă de │ │ │ │se │
│7.│corespondenţă│buc.│-│inv.│stabileşte │
│ │ │ │ │ │în funcţie │
│ │ │ │ │ │de nevoi. │
├──┴─────────────┴────┴─┴────┴───────────┤
│N O T E: │
│1. Cantitatea, formatul şi mărimea │
│pentru corturi diferite se stabilesc de │
│fiecare unitate, în funcţie de nevoi, │
│prin tabela de înzestrare. │
│2. Necesarul pentru sac de dormit │
│impermeabil cu glugă se stabileşte de │
│fiecare unitate, în funcţie de nevoi, │
│prin tabela de înzestrare. │
└────────────────────────────────────────┘




    ANEXA 4

    VII. Armurieri, mecanici, strungari, electricieni, radiotehnicieni, lăcătuşi, fochişti, şoferi, sudori, tractorişti, spălători auto şi alţi meseriaşi, personalul cu atribuţii de verificare a stării tehnice şi reparare a autovehiculelor, conducători maşini terasiere, motopompişti, conducători hipo

┌────────────────────────────────────────────┐
│VII. Armurieri, mecanici, strungari, │
│electricieni, radiotehnicieni, lăcătuşi, │
│fochişti, şoferi, sudori, tractorişti, │
│spălători auto şi alţi meseriaşi, personalul│
│cu atribuţii de verificare a stării tehnice │
│şi reparare a autovehiculelor, conducători │
│maşini terasiere, motopompişti, conducători │
│hipo │
├────────────────────────────────────────────┤
│- Toate categoriile de personal - │
├───┬────────────┬───────┬─┬────┬────────────┤
│1. │Combinezon*)│buc. │2│2 │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│2. │Mănuşi din │pereche│1│2 │ │
│ │lână │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Numai pentru│
│ │ │ │ │ │cei care │
│ │ │ │ │ │lucrează pe │
│ │Costum │ │ │ │timp │
│ │vătuit │ │ │ │friguros în │
│3. │(bluză şi │buc. │1│4 │aer liber │
│ │pantalon)**)│ │ │ │sau în │
│ │ │ │ │ │spaţii │
│ │ │ │ │ │(ateliere │
│ │ │ │ │ │etc.) │
│ │ │ │ │ │neîncălzite │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│4. │Bocanci │pereche│1│2 │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│5. │Cizme din │pereche│1│inv.│Pentru │
│ │cauciuc │ │ │ │vopsitori │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│6. │Semimască │buc. │1│inv.│Pentru │
│ │din cauciuc │ │ │ │vopsitori │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│7. │Mască contra│buc. │1│- │ │
│ │prafului │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │Mănuşi de │ │ │ │ │
│8. │joasă şi │pereche│2│inv.│Pentru │
│ │înaltă │ │ │ │electricieni│
│ │tensiune │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│9. │Vestă │buc. │1│2 │ │
│ │matlasată │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │Pantalon │ │ │ │ │
│10.│salopetă cu │buc. │1│1 │ │
│ │pieptar │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│11.│Tricou │buc. │1│1 │ │
├───┴────────────┴───────┴─┴────┴────────────┤
│a) Numai pentru conducători hipo │
├───┬────────────┬───────┬─┬────┬────────────┤
│ │Cizme │pereche│1│4 │ │
├───┴────────────┴───────┴─┴────┴────────────┤
│b) Numai pentru spălători auto │
├───┬────────────┬───────┬─┬────┬────────────┤
│1. │Mănuşi din │pereche│1│- │ │
│ │cauciuc │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│2. │Şorţ din │buc. │1│inv.│ │
│ │cauciuc │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│3. │Cizme din │pereche│1│inv.│ │
│ │cauciuc │ │ │ │ │
├───┴────────────┴───────┴─┴────┴────────────┤
│c) Numai pentru sudori │
├───┬────────────┬───────┬─┬────┬────────────┤
│1. │Mănuşi de │pereche│1│- │ │
│ │sudură │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │Ochelari de │ │ │ │ │
│2. │protecţie │buc. │1│inv.│ │
│ │pentru │ │ │ │ │
│ │sudură │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │Şorţ din │ │ │ │ │
│3. │piele pentru│buc. │1│2 │ │
│ │sudor │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│4. │Mască de │buc. │1│inv.│ │
│ │sudor │ │ │ │ │
├───┴────────────┴───────┴─┴────┴────────────┤
│d) Pentru îngrijitori spaţii exterioare │
├───┬────────────┬───────┬─┬────┬────────────┤
│1. │Manta de │buc. │1│inv.│ │
│ │ploaie │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│2. │Cizme din │pereche│1│inv.│ │
│ │cauciuc │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│ │Mănuşi de │ │ │ │ │
│3. │unică │buc. │1│inv.│ │
│ │folosinţă │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────┼─┼────┼────────────┤
│4. │Mănuşi │buc. │1│inv.│ │
│ │(palmare) │ │ │ │ │
├───┴────────────┴───────┴─┴────┴────────────┤
│*) Combinezonul poate fi substituit cu │
│salopetă sau halat. │
│**) Costumul vătuit poate fi substituit cu │
│scurtă (şubă) îmblănită. │
└────────────────────────────────────────────┘



    ANEXA 5

    XXI. Preoţi militari şi civili

┌──────────────────────────────────────┐
│XXI. Preoţi militari şi civili │
├──┬──────────────────────┬───────┬─┬─┬┤
│1.│Reverendă │buc. │1│-││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│2.│Potcap preoţesc │buc. │1│-││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│3.│Pantaloni │buc. │1│-││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│4.│Suprareverendă │buc. │1│-││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│5.│Pantofi │pereche│1│-││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│6.│Ghete │pereche│1│-││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│7.│Set veşminte preoţeşti│ │ │ ││
│ │compus din: │ │ │ ││
├──┼──────────────────────┼───────┼─┼─┼┤
│- │ │buc. │1│-││
├──┤ ├───────┼─┼─┼┤
│- │felon │buc. │1│-││
├──┤epitrahil ├───────┼─┼─┼┤
│- │stihar │buc. │1│-││
├──┤brâu ├───────┼─┼─┼┤
│- │mânecuţe │buc. │1│-││
├──┤ ├───────┼─┼─┼┤
│- │ │pereche│1│-││
└──┴──────────────────────┴───────┴─┴─┴┘




    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016