Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 2.224 din 22 decembrie 2006  pentru aprobarea unor proceduri privind inregistrarea si gestiunea persoanelor impozabile inregistrate in scopuri de TVA    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 2.224 din 22 decembrie 2006 pentru aprobarea unor proceduri privind inregistrarea si gestiunea persoanelor impozabile inregistrate in scopuri de TVA

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 3 din 3 ianuarie 2007
În temeiul <>art. 11 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
având în vedere prevederile <>art. 153 şi 153^1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale art. 69, precum şi ale <>art. 196 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul finanţelor publice emite urmãtorul ordin:

ART. 1
(1) Persoana impozabilã care nu este înregistratã şi care nu are obligaţia sã se înregistreze, conform <>art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile ulterioare, denumitã în continuare Codul fiscal, şi persoana juridicã neimpozabilã care are obligaţia sau opteazã sã se înregistreze pentru efectuarea achiziţiilor intracomunitare, potrivit art. 153^1 din Codul fiscal, depun la organul fiscal competent în a cãrui razã teritorialã îşi au domiciliul fiscal formularul 091 "Declaraţie de înregistrare în scopuri de TVA/Declaraţie de menţiuni a altor persoane care efectueazã achiziţii intracomunitare", cod M.F.P. 14.13.01.10.11/a, prevãzut în anexa nr. 1.
(2) Instrucţiunile de completare a formularului 091 sunt prevãzute în anexa nr. 2.
(3) Caracteristicile de tipãrire, modul de difuzare, utilizare şi pãstrare ale formularului 091 sunt prevãzute în anexa nr. 3.
(4) Anexele nr. 1, 2 şi 3 fac parte integrantã din prezentul ordin.
(5) Pe baza declaraţiei depuse potrivit alin. (1), organul fiscal competent emite, în termen de 5 zile, "Certificatul de înregistrare în scopuri de TVA", care conţine codul de înregistrare în scopuri de TVA pentru achiziţii intracomunitare.
(6) Codul de înregistrare în scopuri de TVA pentru achiziţii intracomunitare este alcãtuit din codul de înregistrare fiscalã atribuit de organul fiscal competent, care este diferit de codul de identificare fiscalã a contribuabilului, precedat de prefixul "RO".
(7) Data înregistrãrii ca persoanã impozabilã în scopuri de TVA pentru achiziţii intracomunitare este data depunerii formularului 091 la organul fiscal competent.
(8) Persoanele impozabile înregistrate pentru achiziţii intracomunitare vor utiliza codul de înregistrare în scopuri de TVA atribuit de organul fiscal competent numai pentru efectuarea achiziţiilor intracomunitare şi pentru declararea şi plata taxei pe valoarea adãugatã aferente achiziţiilor intracomunitare efectuate.
ART. 2
Începând cu data de 1 ianuarie 2007, codul de înregistrare în scopuri de TVA, conform art. 153 din Codul fiscal, al persoanelor impozabile se atribuie de organele fiscale competente şi este:
a) pentru persoanele juridice, cu excepţia comercianţilor, precum şi pentru asocieri şi alte entitãţi fãrã personalitate juridicã, codul de înregistrare fiscalã atribuit de organul fiscal competent, precedat de prefixul "RO";
b) pentru persoanele fizice, codul de înregistrare fiscalã atribuit de organul fiscal competent, precedat de prefixul "RO";
c) pentru comercianţi, inclusiv pentru sucursalele comercianţilor care au sediul principal al comerţului în strãinãtate, codul unic de înregistrare atribuit potrivit legii speciale, precedat de prefixul "RO";
d) pentru asocierile fãrã personalitate juridicã, codul de identificare fiscalã, precedat de prefixul "RO".
ART. 3
(1) Persoanele fizice, cu excepţia persoanelor fizice care desfãşoarã activitãţi economice în mod independent sau care exercitã profesii libere, vor utiliza codul de înregistrare în scopuri de TVA, atribuit conform art. 153 din Codul fiscal, numai pentru operaţiunile reglementate de titlul VI "Taxa pe valoarea adãugatã" din Codul fiscal.
(2) Persoanele fizice definite la alin. (1) se înregistreazã prin depunerea formularului (020) "Declaraţie de înregistrare fiscalã/Declaraţie de menţiuni pentru persoane fizice române" şi se administreazã de organul fiscal în a cãrui razã teritorialã îşi au domiciliul fiscal.
(3) Pe baza declaraţiei depuse potrivit alin. (2), organul fiscal competent emite "Certificatul de înregistrare în scopuri de TVA", care conţine codul de înregistrare în scopuri de TVA.
(4) Data înregistrãrii în scopuri de TVA a persoanelor fizice definite la alin. (1) este, dupã caz:
a) data comunicãrii certificatului de înregistrare în scopuri de TVA, dacã aplicã regimul normal de taxã de la începerea activitãţii;
b) prima zi a lunii urmãtoare celei în care persoana impozabilã solicitã înregistrarea în scopuri de TVA, ca urmare a depãşirii plafonului de scutire sau prin opţiune, ulterior începerii activitãţii.
(5) În relaţia cu organul fiscal, persoanele fizice definite la alin. (1) vor utiliza:
a) codul de înregistrare în scopuri de TVA, atribuit conform art. 153 din Codul fiscal, numai pentru declararea şi plata taxei pe valoarea adãugatã;
b) codul numeric personal, pentru celelalte impozite şi taxe, inclusiv pentru impozitul pe venit.
ART. 4
(1) Începând cu data de 1 ianuarie 2007, plãtitorii de TVA persoane fizice, identificaţi fiscal prin cod numeric personal precedat de litera "R", nu vor utiliza acest cod de identificare fiscalã pentru efectuarea operaţiunilor impozabile prevãzute de titlul VI "Taxa pe valoarea adãugatã" din Codul fiscal.
(2) Deconturile aferente lunii decembrie 2006, cu termen legal de depunere pânã la data de 25 ianuarie 2007 inclusiv, se depun, utilizând drept cod de identificare fiscalã codul numeric personal, la organul fiscal în a cãrui administrare contribuabilul se afla înregistrat ca plãtitor de TVA la data de 31 decembrie 2006.
(3) Începând cu data de 1 februarie 2007, plãtitorii de TVA identificaţi fiscal prin codul numeric personal precedat de litera "R" vor fi scoşi din oficiu de cãtre organul fiscal competent din evidenţa plãtitorilor de TVA.
(4) Dupã scoaterea din evidenţa plãtitorilor de TVA, eventualele sume negative din decontul de TVA aferent lunii decembrie 2006, depus de aceastã categorie de contribuabili, se restituie potrivit procedurii în materie.
ART. 5
(1) Persoanele fizice care desfãşoarã activitãţi economice în mod independent sau care exercitã profesii libere vor utiliza drept identificator fiscal codul de înregistrare fiscalã atribuit de organul fiscal pe a cãrui razã teritorialã se aflã sediul sau locul desfãşurãrii activitãţii, pentru activitãţile desfãşurate începând cu data de 1 ianuarie 2007.
(2) Persoanele fizice definite la alin. (1) depun declaraţiile privind impozitele, taxele şi contribuţiile aferente lunii decembrie 2006, cu termen legal de depunere pânã la data de 25 ianuarie 2007 inclusiv, la organul fiscal în a cãrui administrare se aflau la data de 31 decembrie 2006, utilizând ca identificator fiscal codul numeric personal.
(3) Impozitul pe venitul personal datorat de persoanele fizice definite la alin. (1) se administreazã şi dupã data de 1 ianuarie 2007 de organul fiscal în a cãrui razã teritorialã îşi are domiciliul persoana fizicã, utilizând drept identificator fiscal codul numeric personal.
ART. 6
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. 7
Direcţia generalã de gestiune a impozitelor şi contribuţiilor, Direcţia generalã a tehnologiei informaţiei, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi Direcţia generalã de administrare a marilor contribuabili vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Ministrul finanţelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu

Bucureşti, 22 decembrie 2006.
Nr. 2.224.


ANEXA 1





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐
│ 091 │ DECLARAŢIE DE ÎNREGISTRARE ÎN SCOPURI DE │ │
│ │ TVA/DECLARAŢIE DE MENŢIUNI A ALTOR │ │
│ Numar de │ PERSOANE CARE EFECTUEAZĂ ACHIZIŢII │ │
│ operator │ INTRACOMUNITARE │ [SIGLA] │
│ de date cu │ │ │
│ caracter │ │ │
│personal-1067│ │ │
└─────────────┴────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘
┌────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ A. │ FELUL DECLARATIEI │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │1. Declaraţie de înregistrare [] 2. Declaraţie de menţiuni [] │
│ │ │
│ │a) Persoanã, impozabilã care nu este înregistratã │
│ │ şi nu are obligaţia sã se înregistreze conform │
│ │ art. 153 din codul fiscal [] │
│ │ │
│ │b) Persoanã juridicã neimpozabila [] │
│ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ B. │ DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │ 1. Cod de înregistrare in scopuri de TVA .................... │
│ │ │
│ │ 2. Denumire/Nume şi prenume ................................. │
│ │ │
│ │ 3. Cod de identificare fiscala .............................. │
│ │ │
│ │ 4. Date privind domiciliul fiscal │
│ │ Stradã ................. Nr. ......... Bloc .............. │
│ │ Scarã ....... Etaj ...... Ap. ..... Localitate ........... │
│ │ Sector ........ Judeţ ........... Cod poştal ............. │
│ │ Fax .................. Telefon ........................... │
│ │ E-mail ................................................... │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ C. │ ALTE DATE DESPRE CONTRIBUABIL │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │ 1. Reprezentare prin împuternicit [] │
│ │ Nr. act împuternicire ............... Data .................. │
│ │ │
│ │ 2. Date de identificare ale împuternicitului │
│ │ Cod de identificare fiscalã ................................. │
│ │ Nume, prenume/Denumire ...................................... │
│ │ Adresa: Stradã .............. Nr. ....... Bloc .............. │
│ │ Scarã ..... Etaj ..... Ap. ....... Localitate ....... │
│ │ Sector ........ Judeţ .......... Cod poştal ......... │
│ │ Fax ................ Telefon ........................ │
│ │ E-mail .............................................. │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ D. │ DATE PRIVIND VECTORUL FISCAL │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │ I. Înregistrare în scopuri de TVA │
│ │ 1. Înregistrare prin depãşirea plafonului de │
│ │ achiziţii intracomunitare [] │
│ │ 2. Înregistrare prin opţiune pentru │
│ │ achiziţii intracomunitare, conform │
│ │ art. 126 alin. (6) din codul fiscal [] │
│ │ │
│ │ II. Anularea înregistrãrii în scopuri de TVA │
│ │ 1. Anularea înregistrãrii pentru persoanele impozabile │
│ │ care au fost înregistrate ca urmare a depãşirii │
│ │ plafonului de achiziţii [] │
│ │ a) valoarea achiziţiilor intracomunitare în anul │
│ │ calendaristic anterior solicitãrii anulãrii ........... │
│ │ b) valoarea achiziţiilor intracomunitare în anul │
│ │ calendaristic în care se solicitã anularea ............ │
│ │ c) nu a fost exercitatã opţiunea prevãzutã la │
│ │ art. 153^1 alin. (7) din codul fiscal [] │
│ │ │
│ │ 2. Anularea înregistrãrii pentru persoanele impozabile │
│ │ care au fost înregistrate prin opţiune [] │
│ │ a) valoarea achiziţiilor intracomunitare în anul │
│ │ calendaristic anterior solicitãrii anulãrii ........... │
│ │ b) valoarea achiziţiilor intracomunitare în anul │
│ │ calendaristic în care se solicitã anularea ............ │
│ │ c) nu a fost exercitatã opţiunea prevãzutã la │
│ │ art. 153^1 alin. (7) din codul fiscal [] │
│ │ │
│ │ 3. Anularea înregistrãrii pentru persoanele impozabile care │
│ │ au fost înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 │
│ │ din codul fiscal [] │
│ │ │
├────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar cã datele │
│ înscrise în acest formular sunt corecte şi complete. │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
│ Numele persoanei care face declaraţia ........................ │
│ │
│ Semnãtura ...................... Ştampila │
│ │
│ Data ......../......../......... │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
│ Se completeazã de organul fiscal │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
│ Denumire organ fiscal ....................................... │
│ │
│ Nr. de înregistrare .............. Data înregistrãrii ..../..../.... │
│ │
│ Numele şi prenumele persoanei care a verificat ..................... │
│ │
│ Numãr legitimaţie ........................... │
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Cod M.F.P.: 14.13.01.10.11/a A4/t2



ANEXA 2


Instrucţiuni de completare a formularului
(091) "Declaraţie de înregistrare în scopuri de
TVA/Declaraţie de menţiuni a altor persoane
care efectueazã achiziţii intracomunitare"

Declaraţia de înregistrare în scopuri de TVA/Declaraţia de menţiuni a altor persoane care efectueazã achiziţii intracomunitare (091), denumitã în continuare declaraţie, se depune de cãtre persoanele impozabile care nu sunt înregistrate şi nu au obligaţia sã se înregistreze conform <>art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare şi de persoanele juridice neimpozabile care intenţioneazã sã efectueze achiziţii intracomunitare în România, astfel:
a) în mod obligatoriu, înaintea efectuãrii achiziţiei intracomunitare, dacã valoarea achiziţiei intracomunitare respective depãşeşte plafonul pentru achiziţii intracomunitare în anul calendaristic în care are loc achiziţia intracomunitarã;
b) prin opţiune, dacã realizeazã achiziţii intracomunitare de bunuri care nu sunt considerate operaţiuni impozabile în România conform <>art. 126 alin. (4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi opteazã pentru taxarea acestor operaţiuni, conform <>art. 126 alin. (6) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Declaraţia se completeazã în douã exemplare:
- un exemplar, însoţit de o copie de pe certificatul de înregistrare/certificatul de înregistrare fiscalã, precum şi de pe decizia de înregistrare a domiciliului fiscal (decizia de înregistrare a domiciliului fiscal la cererea contribuabilului sau decizia privind modificarea din oficiu a domiciliului fiscal al contribuabilului), dupã caz, se depune la registratura organului fiscal competent;
- un exemplar se pãstreazã de cãtre contribuabil.

A. Felul declaraţiei
Se marcheazã cu "X" punctul 1 sau 2, dupã caz. Declaraţia de înregistrare se completeazã la solicitarea înregistrãrii în scopuri de TVA, iar declaraţia de menţiuni se completeazã ori de câte ori se modificã datele declarate anterior.
In cazul declaraţiei de înregistrare, se marcheazã, dupã caz, litera a) sau b).
Atenţie! În cazul declaraţiei de menţiuni se completeazã toate rubricile formularului cu datele valabile la momentul declarãrii, indiferent dacã acestea au mai fost declarate.

B. Date de identificare a contribuabilului
1. Cod de înregistrare în scopuri de TVA - nu se completeazã la înregistrarea iniţialã.
Atenţie! Acest cod este valabil şi se utilizeazã numai în scopuri de TVA pentru achiziţii intracomunitare.
2. Denumire/Nume şi prenume - se înscrie, dupã caz, denumirea sau numele şi prenumele persoanei care efectueazã achiziţii intracomunitare (contribuabilul).
3. Cod de identificare fiscalã - se înscrie codul de identificare fiscalã a contribuabilului.
4. Date privind domiciliul fiscal - se completeazã cu datele privind adresa domiciliului fiscal al contribuabilului.

C. Alte date despre contribuabil
1. Reprezentare prin împuternicit - se marcheazã cu "X" în cazul în care declaraţia este completatã de cãtre împuternicitul desemnat potrivit Codului de procedurã fiscalã şi se înscrie numãrul şi data cu care împuternicitul a înregistrat actul de împuternicire, în formã autenticã şi în condiţiile prevãzute de lege, la organul fiscal.
2. Date de identificiare ale împuternicitului - se completeazã cu datele privind codul de identificare fiscalã, numele şi prenumele sau denumirea împuternicitului, precum şi adresa acestuia.

D. Date privind vectorul fiscal
I. Înregistrare în scopuri de TVA
1. Înregistrare prin depãşirea plafonului de achiziţii intracomunitare - se marcheazã cu "X" de cãtre persoanele impozabile care nu sunt înregistrate şi nu au obligaţia sã se înregistreze conform <>art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare şi de persoanele juridice neimpozabile care intenţioneazã sã efectueze o achiziţie intracomunitarã în România, înaintea efectuãrii achiziţiei intracomunitare, dacã valoarea achiziţiei intracomunitare respective depãşeşte plafonul pentru achiziţii intracomunitare în anul calendaristic în care are loc achiziţia intracomunitarã.
2. Înregistrare prin opţiune pentru achiziţii intracomunitare, conform art. 126 alin. (6) din codul fiscal - se marcheazã cu "X" de cãtre persoanele impozabile care nu sunt înregistrate şi nu au obligaţia sã se înregistreze conform <>art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare şi de persoanele juridice neimpozabile, dacã realizeazã achiziţii intracomunitare de bunuri care nu sunt considerate operaţiuni impozabile în România conform <>art. 126 alin. (4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare şi opteazã pentru taxarea acestor operaţiuni, conform <>art. 126 alin. (6) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãiile şi completãrile ulterioare.

II. Anularea înregistrãrii în scopuri de TVA
1. Anularea înregistrãrii pentru persoanele impozabile care au fost înregistrate ca urmare a depãşirii plafonului de achiziţii - se marcheazã cu "X" de cãtre persoanele înregistrate în scopuri de TVA ca urmare a depãşirii plafonului de achiziţii, care solicitã anularea înregistrãrii oricând, dupã expirarea anului calendaristic urmãtor celui în care au fost înregistrate, dacã valoarea achiziţiilor intracomunitare nu a depãşit plafonul de achiziţii în anul în care fac aceastã solicitare sau în anul calendaristic anterior şi dacã nu şi-au exercitat opţiunea conform alin. (7) al <>art. 153^1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
2. Anularea înregistrãrii pentru persoanele impozabile care au fost înregistrate prin opţiune - se marcheazã cu "X" de cãtre persoanele înregistrate în scopuri de TVA prin opţiune, care solicitã anularea înregistrãrii oricând, dupã expirarea a 2 ani calendaristici care urmeazã anului în care au optat pentru înregistrare, dacã valoarea achiziţiilor intracomunitare nu a depãşit plafonul de achiziţii în anul care depun aceastã solicitare sau în anul calendaristic anterior şi dacã nu şi-au exercitat opţiunea conform alin. (7) al <>art. 153^1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
1a) şi 2a). Valoarea achiziţiilor intracomunitare în anul calendaristic anterior solicitãrii anulãrii - se înscrie suma totalã a achiziţiilor intracomunitare ale persoanei impozabile care solicitã anularea înregistrãrii, realizatã în anul calendaristic anterior solicitãrii anulãrii.
1b) şi 2b). Valoarea achiziţiilor intracomunitare în anul calendaristic în care se solicitã anularea - se înscrie suma totalã u achiziţiilor intracomunitare ale persoanei impozabile care solicitã anularea înregistrãrii, realizatã în anul în care face aceastã solicitare.
Toate sumele vor fi înscrise în lei.
1c) şi 2c). Nu a fost exercitatã opţiunea conform art. 153^1 alin. (7) din codul fiscal -se marcheazã cu "X" de cãtre persoanele impozabile care solicitã anularea înregistrãrii, în cazul în care nu şi-au exercitat opţiunea conform alin. (7) al <>art. 153^1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
3. Anularea înregistrãrii pentru persoanele impozabile care au fost înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din codul fiscal - se marcheazã cu "X" de cãtre persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA pentru achiziţii intracomunitare conform <>art. 153^1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, care au fost înregistrate în scopuri de TVA conform <>art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.


ANEXA 3

Caracteristicile de tipãrire, modul de difuzare,
utilizare şi pãstrare ale formularului
(091) "Declaraţie de înregistrare în scopuri
de TVA/Declaraţie de menţiuni a altor persoane
care efectueazã achiziţii intracomunitare"

1. Denumire: Declaraţie de înregistrare în scopuri de TVA/Declaraţie de menţiuni a altor persoane care efectueazã achiziţii intracomunitare
2. Cod: 14.13.01.10.11/a
3. Format: A4/t2
4. Se tipãreşte: - într-o singurã culoare;
- se poate utiliza echipament informatic pentru editare.
5. U.M.: set (2file).
6. Se difuzeazã: gratuit.
7. Se utilizeazã: la atribuirea codului de înregistrare în scopuri de TVA şi eliberarea certificatului de înregistrare în scopuri de TVA pentru achiziţii intracomunitare, a altor persoane care efectueazã achiziţii intracomunitare, precum şi la actualizarea unor informaţii despre aceste persoane.
8. Se întocmeşte în: 2 exemplare
de: contribuabil sau de cãtre împuternicit.
9. Circulã: - originalul la organul fiscal;
- copia la contribuabil.
10. Se pãstreazã: la dosarul fiscal al contribuabilului.

-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016