Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 2.217 din 22 decembrie 2006  privind organizarea evidentei in scopul taxei pe valoarea adaugata, conform   art. 156 alin. (1)-(3) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile ulterioare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 2.217 din 22 decembrie 2006 privind organizarea evidentei in scopul taxei pe valoarea adaugata, conform art. 156 alin. (1)-(3) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile ulterioare

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.041 din 28 decembrie 2006
În temeiul prevederilor <>art. 11 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, cu modificãrile ulterioare,
în baza <>art. 156 alin. (4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile ulterioare,

ministrul finanţelor publice emite urmãtorul ordin:

ART. 1
(1) În conformitate cu prevederile <>art. 156 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile ulterioare, denumitã în continuare Codul fiscal, au obligaţia sã ţinã evidenţe corecte şi complete:
a) persoanele impozabile stabilite în România, pentru operaţiunile efectuate în desfãşurarea activitãţii lor economice, pentru operaţiunile pentru care sunt obligate la plata taxei, precum şi pentru orice operaţiune reglementatã la titlul VI din Codul fiscal;
b) persoanele obligate la plata taxei pentru orice operaţiune sau care se identificã ca persoane înregistrate în scopuri de TVA conform titlului VI din Codul fiscal, în scopul desfãşurãrii oricãrei operaţiuni, pentru operaţiunile respective;
c) persoanele impozabile şi persoanele juridice neimpozabile, pentru toate achiziţiile intracomunitare;
d) în cazul asociaţiilor în participaţiune care nu constituie o persoanã impozabilã, asociatul care contabilizeazã veniturile şi cheltuielile, potrivit contractului încheiat între pãrţi, pentru operaţiunile realizate de respectiva asociaţie în participaţiune.
(2) În sensul art. 156 alin. (4) din Codul fiscal, jurnalele, registrele, evidenţele şi alte documente similare ale activitãţii economice a fiecãrei persoane impozabile se vor întocmi astfel încât sã permitã stabilirea cu uşurinţã a urmãtoarelor elemente:
a) valoarea totalã, fãrã taxã, a tuturor livrãrilor de bunuri şi/sau a prestãrilor de servicii efectuate de aceastã persoanã în fiecare perioadã fiscalã, evidenţiatã distinct pentru:
1. livrãrile intracomunitare de bunuri scutite;
2. exporturile de bunuri şi alte operaţiuni scutite de taxã;
3. operaţiunile care nu au loc în România;
4. livrãrile de bunuri şi/sau prestãrile de servicii taxabile şi cãrora li se aplicã cote diferite de taxã;
b) valoarea totalã, fãrã taxã, a tuturor achiziţiilor pentru fiecare perioadã fiscalã, evidenţiatã distinct pentru:
1. bunuri mobile corporale;
2. servicii;
3. bunuri de capital;
4. achiziţii intracomunitare de bunuri;
5. importuri pentru care persoana impozabilã foloseşte derogarea prevãzutã la art. 157 alin. (4) din Codul fiscal;
6. celelalte operaţiuni pentru care persoana impozabilã este obligatã la plata taxei în condiţiile art. 150 alin. (1) lit. b)-g) din Codul fiscal;
c) taxa colectatã de respectiva persoanã pentru fiecare perioadã fiscalã;
d) taxa totalã deductibilã şi taxa dedusã pentru fiecare perioadã fiscalã;
e) calculul taxei deduse provizoriu pentru fiecare perioadã fiscalã, a taxei deduse efectiv pentru fiecare an calendaristic şi al ajustãrilor efectuate, atunci când dreptul de deducere se exercitã pe bazã de pro-rata, evidenţiind distinct:
1. taxa dedusã conform art. 147 alin. (3) din Codul fiscal;
2. taxa nededusã conform art. 147 alin. (4) din Codul fiscal;
3. taxa dedusã pe bazã de pro-rata conform art. 147 alin. (5) din Codul fiscal.
(3) Registrul nontransferurilor de bunuri se utilizeazã pentru evidenţierea bunurilor transportate de persoana impozabilã sau de altã persoanã în contul acesteia în afara României, dar în interiorul Comunitãţii pentru operaţiunile prevãzute la art. 128 alin. (12) lit. f)-h) din Codul fiscal, cu excepţia situaţiilor în care se aplicã mãsurile de simplificare aprobate prin ordin al ministrului finanţelor publice. Acest registru va cuprinde:
1. descrierea bunurilor;
2. cantitatea bunurilor;
3. valoarea bunurilor;
4. circulaţia bunurilor;
5. descrierea bunurilor care nu sunt returnate, cantitatea acestora şi o menţiune referitoare la documentele emise în legãturã cu aceste operaţiuni, dupã caz, precum şi data emiterii acestor documente.
(4) Persoanele impozabile care primesc în România bunuri în scopul expertizãrii sau pentru efectuarea de lucrãri asupra acestor bunuri vor trebui sã ţinã registrul bunurilor primite, în care se evidenţiazã bunurile care au fost transportate din alt stat membru în România de cãtre o persoanã impozabilã înregistratã în scopuri de taxã pe valoarea adãugatã în acel alt stat membru sau de altã persoanã în numele acesteia, sau importate în România sau achiziţionate din România de persoana impozabilã înregistratã în scopuri de taxã pe valoarea adãugatã în alt stat membru. Nu se trec în acest registru bunurile plasate în regim de perfecţionare activã.
(5) Registrul bunurilor primite va cuprinde:
1. un numãr de ordine;
2. data primirii bunurilor;
3. numele şi adresa primitorului;
4. codul de înregistrare în scopuri de TVA al primitorului;
5. cantitatea bunurilor primite;
6. descrierea bunurilor primite;
7. data transportului bunurilor supuse expertizãrii sau prelucrate transmise clientului;
8. cantitatea şi descrierea bunurilor care nu sunt returnate clientului;
9. cantitatea şi descrierea bunurilor care sunt returnate clientului dupã prelucrare;
10. o menţiune referitoare la documentele emise în legãturã cu serviciile prestate, precum şi data emiterii acestor documente.
(6) Documentele prevãzute la alin. (2)-(4) nu sunt formulare tipizate stabilite de Ministerul Finanţelor Publice. Fiecare persoanã impozabilã poate sã-şi stabileascã modelul documentelor pe baza cãrora determinã taxa colectatã şi taxa deductibilã, conform specificului propriu de activitate, dar acestea trebuie sã conţinã informaţiile minimale stabilite la alin. (2), (3) şi (5).
(7) Totuşi, în anexele nr. 1-4 la prezentul ordin se propun modele orientative ale jurnalelor şi registrelor, care sã se ţinã conform <>art. 156 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile ulterioare.
ART. 2
(1) Documentele prevãzute la art. 1 se pot întocmi manual, prin procedee mecanografice, prin utilizarea sistemului informatic, dupã caz.
(2) Documentele prevãzute la art. 1 se pot stoca prin orice metode şi în orice loc în urmãtoarele condiţii:
a) locul de stocare sã se afle pe teritoriul României, cu excepţia celor întocmite prin mijloace electronice, care pot fi pãstrate în orice loc, dacã pe perioada stocãrii:
1. se garanteazã accesul on-line la datele respective;
2. se garanteazã integritatea conţinutului documentelor respective;
b) documentele prevãzute la art. 1 sau conţinutul acestora, în cazul stocãrii prin mijloace electronice, sã fie puse la dispoziţia organelor fiscale competente fãrã nicio întârziere, ori de câte ori se solicitã acest lucru.
ART. 3
Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de taxã pe valoarea adãugatã conform <>art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile ulterioare, au obligaţia sã depunã semestrial, pânã la data de 25 a lunii urmãtoare încheierii semestrului, la organul fiscal de care aparţin, lista în format electronic a facturilor emise pentru livrãrile şi prestãrile efectuate cãtre cumpãrãtori/beneficiari din ţarã. Lista va cuprinde, pentru fiecare facturã emisã, numãrul şi data emiterii, denumirea şi codul de înregistrare al cumpãrãtorului/beneficiarului, valoarea tranzacţiei şi taxa pe valoarea adãugatã aferentã.
ART. 4
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 5
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abrogã <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 171/2004 pentru aprobarea unor formulare financiar-contabile, comune pe economie, privind taxa pe valoarea adãugatã, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 73 din 28 ianuarie 2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 6
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi va intra în vigoare la 1 ianuarie 2007.

Ministrul finanţelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu

Bucureşti, 22 decembrie 2006.
Nr. 2.217.


ANEXA 1





┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ JURNAL PENTRU VANZARI │
├─┬───┬────┬─────┬────┬───────────────────────┬───────────┬────────────────┬───────┬──────┤
│ │Do-│De- │Codul│To- │Livrari de bunuri si │Livrari de │Livrari de bu- │Livrari│Opera-│
│ │cu-│nu- │de in│tal │prestari de servicii │bunuri si │nuri si prestari│de bu- │tiuni │
│ │men│mi- │regis│do- │taxabile │prestari │de servicii scu-│nuri si│neimpo│
│ │tul│rea/│trare│cu- ├───────┬───────┬───────┤de servi- │tite cu drept de│pres- │zabile│
│ ├─┬─┤nu- │in │ment│ Cota │Cota 9%│Bunuri │cii pentru │deducere │tari de├──────┤
│ │ │ │mele│sco- │(in-│ 19% │ │si ser-│care locul ├───────────┬────┤servi- │Valoa-│
│ │ │ │ │puri │clu-│ │ │vicii │livrarii/ │Livrari │Alte│cii │rea │
│N│N│D│cli-│de │siv │ │ │cu "ta-│prestarii │intracomu- │li- │scutite│ │
│r│r│a│entu│TVA │TVA)│ │ │xare in│este in │nitare de │vra-│fara │ │
│.│.│t│lui/│al │ │ │ │versa" │afara │bunuri │ri │drept │ │
│c│d│a│bene│clien│ ├───┬───┼───┬───┼───┬───┤Romaniei ├─────┬─────┤de │de dedu│ │
│r│e│ │fici│tului│ │Ba-│Va-│Ba-│Va-│Ba-│Va-├─────┬─────┤Scu- │Scu- │bu- │cere │ │
│t│ │ │aru-│/bene│ │za │loa│za │loa│za │loa│Cu │Fara │tite │tite │nuri├───────┤ │
│.│o│ │lui │ficia│ │de │rea│de │rea│de │rea│drept│drept│con- │con- │si │Baza de│ │
│ │r│ │ │rului│ │im-│TVA│im-│TVA│im-│TVA│de │de │form │form │pres│impozi-│ │
│ │d│ │ │ │ │po-│ │po-│ │po-│ │dedu-│dedu-│art. │art. │tari│tare │ │
│ │i│ │ │ │ │zi-│ │zi-│ │zi-│ │cere │cere │143 │143 │de │ │ │
│ │n│ │ │ │ │ta-│ │ta-│ │ta-│ │ │ │alin.│alin.│ser-│ │ │
│ │e│ │ │ │ │re │ │re │ │re │ │ │ │(2) │(2) │vi- │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │lit. │lit. │cii │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │a) si│b) si│scu-│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │d) │c) │tite│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │din │din │cu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │Codul│Codul│drept │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │fis- │fis- │de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │cal │cal │dedu│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ ├─────┼─────┤cere│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │Baza │Baza ├────┤ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │de │de │Baza│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │impo-│impo-│de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │zita-│zita-│impo│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │re │re │zita│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │re │ │ │
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
│0│1│2│ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10│ 11│ 12 │ 13 │ 14 │ 15 │ 16 │ 17 │ 18 │
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
├─┴─┴─┴────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼───────┼──────┤
│ Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴─────┴─────┴─────┴─────┴────┴───────┴──────┘





ANEXA 2






┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ JURNAL PENTRU CUMPARARI │
├─┬───────────────────┬───────────────────────────────────────┬──────┬───────────────────────────────┬───────┤
│ │ Documentul │Achizitii de bunuri si servicii din │Achi- │Achizitii intracomunitare de │Bunuri │
│ │ │tara si importul de bunuri taxabile │zitii │ bunuri │si ser-│
│ ├─┬─┬────┬─────┬────┼───────────────────────┬───────────────┤de bu ├───────────────┬───────────────┤vicii │
│ │ │ │Fur-│Codul│To- │ Cota de 19% │ Cota de 9% │nuri │Destinate │Pentru nevoile │pentru │
│ │ │ │ni- │de in│tal ├───────┬───────┬───────┼───────┬───────┤din │revanzarii │ firmei │care │
│ │ │ │zo- │regis│do- │Bunuri │Bunuri │Alte │Bunuri │Alte bu│tara ├───┬───┬───┬───┼───┬───┬───┬───┤cumpara│
│ │ │ │rul │trare│cu- │de │desti- │bunuri │desti- │nuri si│si │Ba-│Va-│Scu│Ne-│Ba-│Va-│Scu│Ne-│torul │
│ │ │ │ / │in │ment│capital│nate │si pres│nate │prestari din │za │loa│ti-│im-│za │loa│ti-│im-│este │
│ │ │ │Pres│sco- │(in-│ │revan- │tari de│revan- │de ser-│import│de │rea│te │po-│de │rea│te │po-│obligat│
│ │ │ │ta- │puri │clu-│ │zarii │servi- │zarii │vicii │scu- │im-│TVA│ │za-│im-│TVA│ │za-│la │
│N│N│D│to- │de │siv │ │ │cii pen│ │pentru │tite │po-│ │ │bi-│po-│ │ │bi-│plata │
│r│r│a│rul │TVA │TVA)│ │ │tru ne-│ │nevoile│ │zi-│ │ │le │zi-│ │ │le │taxei │
│.│.│t│ │al │ │ │ │voile │ │firmei │ │ta-│ │ │ │ta-│ │ │ ├───┬───┤
│c│d│a│ │furni│ ├───┬───┼───┬───┤firmei ├───┬───┼───┬───┤ │re │ │ │ │re │ │ │ │Ba-│Va-│
│r│e│ │ │zoru-│ │Ba-│Va-│Ba-│Va-├───┬───┤Ba-│Va-│Ba-│Va-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │za │loa│
│t│ │ │ │lui/ │ │za │loa│za │loa│Ba-│Va-│za │loa│za │loa│ │ │ │ │ │ │ │ │ │de │rea│
│.│o│ │ │pres-│ │de │rea│de │rea│za │loa│de │rea│de │rea│ │ │ │ │ │ │ │ │ │im-│TVA│
│ │r│ │ │tato-│ │im-│TVA│im-│TVA│de │rea│im-│TVA│im-│TVA│ │ │ │ │ │ │ │ │ │po-│ │
│ │d│ │ │rului│ │po-│ │po-│ │im-│TVA│po-│ │po-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │zi-│ │
│ │i│ │ │ │ │zi-│ │zi-│ │po-│ │zi-│ │zi-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ta-│ │
│ │n│ │ │ │ │ta-│ │ta-│ │zi-│ │ta-│ │ta-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │re │ │
│ │e│ │ │ │ │re │ │re │ │ta-│ │re │ │re │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │re │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┤
│0│1│2│ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10│ 11│ 12│13 │14 │15 │ 16 │ 17│ 18│ 19│ 20│ 21│ 22│ 23│ 24│ 25│ 26│
├─┼─┼─┼────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─┴─┴─┴────┼─────┼────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼──────┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┼───┤
│ Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴─────┴────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴──────┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┴───┘




ANEXA 3




┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ REGISTRUL NON-TRANSFERURI DE BUNURI │
├───┬────┬───────────────┬──────────────┬──────────────┬───────────────────────┤
│Nr.│Data│Destinatarul │Bunuri │Bunuri │Bunuri care nu se │
│crt│tran│bunurilor │expediate │returnate │returneaza │
│ │spor├────┬────┬─────┼────┬────┬────┼────┬────┬────┼────┬────┬────┬────────┤
│ │tu- │Denu│Adre│Codul│Denu│Can-│Va- │Denu│Can-│Va- │Denu│Can-│Va- │Documen-│
│ │lui/│mi- │sa │de in│mi- │tita│loa-│mi- │tita│loa-│mi- │tita│loa-│tul │
│ │expe│rea/│ │regis│rea │tea │rea │rea │tea │rea │rea │tea │rea ├────┬───┤
│ │die-│nume│ │trare│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Nr. │Da-│
│ │rii │le │ │in │ │ │ │ │ │ │ │ │ │de │ta │
│ │ │ │ │sco- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ordi│ │
│ │ │ │ │puri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ne │ │
│ │ │ │ │de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼───┤
└───┴────┴────┴────┴─────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴───┘




ANEXA 4




┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ REGISTRUL BUNURILOR PRIMITE │
│ DIN ALT STAT MEMBRU │
├───┬────┬───────────────┬──────────────┬──────────────────────────────────────┤
│Nr.│Data│Clientul │Bunuri │Bunuri care se returneaza clientului │
│crt│pri-│ │primite │ │
│ │mi- ├────┬────┬─────┼────┬────┬────┼────┬────┬────┬────┬──────────────────┤
│ │rii │Denu│A- │Codul│Denu│Can-│Va- │Denu│Can-│Va- │Data│Serviciile │
│ │ │mi- │dre-│de in│mi- │tita│loa-│mi- │tita│loa-│tran│prestate │
│ │ │rea/│sa │regis│rea │tea │rea │rea │tea │rea │spor├──────────────────┤
│ │ │nume│ │trare│ │ │ │ │ │ │tu- │ Documentul │
│ │ │le │ │in │ │ │ │ │ │ │lui ├─────────┬────┬───┤
│ │ │ │ │sco- │ │ │ │ │ │ │ │Denumirea│Nr. │Da-│
│ │ │ │ │puri │ │ │ │ │ │ │ │ │de │ta │
│ │ │ │ │de │ │ │ │ │ │ │ │ │or- │ │
│ │ │ │ │TVA │ │ │ │ │ │ │ │ │dine│ │
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────────┼────┼───┤
├───┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────────┼────┼───┤
└───┴────┴────┴────┴─────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴─────────┴────┴───┘



-------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016