Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 2.159/C din 24 august 2007  privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 2.159/C din 24 august 2007 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

EMITENT: MINISTERUL JUSTITIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 4 septembrie 2007

Având în vedere dispoziţiile art. 27 din Regulamentul de punere în aplicare a <>Legii notarilor publici şi a activitãţii notariale nr. 36/1995 , aprobat prin <>Ordinul ministrului justiţiei nr. 710/C/1995 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 176 din 8 august 1995, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
în temeiul <>art. 6 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 83/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 132 din 11 februarie 2005, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul justiţiei emite urmãtorul ordin:

ART. 1
Se aprobã Regulamentul de organizare şi desfãşurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, prevãzut în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
Uniunea Naţionalã a Notarilor Publici şi Direcţia pentru servicii juridice conexe vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 3
Prezentul ordin se va publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Ministrul justiţiei,
Zsuzsanna Peter,
secretar de stat

Bucureşti, 24 august 2007.
Nr. 2.159/C.

ANEXĂ

REGULAMENT
de organizare şi desfãşurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
(1) Camerele notarilor publici organizeazã anual, de regulã în termen de cel mult 45 de zile de la data comunicãrii ordinului de actualizare a posturilor vacante, concursul pentru schimbarea sediilor birourilor notariale.
(2) Schimbarea sediului biroului notarului public din localitatea în care îşi desfãşoarã activitatea într-o localitate din cadrul aceleiaşi circumscripţii sau din altã circumscripţie judecãtoreascã se face prin concurs pe post vacant, prevãzut în ordinul de actualizare, numai în situaţia în care pentru ocuparea postului s-au înscris mai mulţi candidaţi.
(3) În cazul în care pentru postul vacant cu aceastã destinaţie existã o singurã cerere, schimbarea sediului notarial se va face la cererea notarului public.
ART. 2
(1) Concursul pentru schimbarea sediilor birourilor notariale se va desfãşura la aceeaşi datã pentru toate Camerele notarilor publici, datã stabilitã de Biroul executiv al Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici.
(2) Data desfãşurãrii concursului, precum şi lista tuturor posturilor vacante destinate schimbãrilor de sedii se vor publica pe pagina de internet a Camerei notarilor publici şi se vor afişa la sediul acesteia, la loc vizibil şi accesibil publicului, cu cel puţin 30 de zile înainte de data susţinerii concursului, întocmindu-se în acest sens un proces-verbal.
(3) Concursul pentru schimbarea sediilor birourilor notariale constã într-o probã scrisã de practicã notarialã, cu durata de 3 ore.

CAP. II
Procedura de înscriere

ART.3
(1) Sub sancţiunea decãderii, cu cel puţin 15 zile calendaristice înainte de data concursului, notarul public va depune la Camera notarilor publici în circumscripţia cãreia doreşte sã îşi schimbe sediul biroului notarial cererea de înscriere la concurs, prevãzutã în anexa nr. 1, însoţitã de copia ordinului de numire în funcţia de notar public, dovada înregistrãrii biroului la curtea de apel în circumscripţia cãreia îşi desfãşoarã activitatea, precum şi dovada eliberatã de Camera notarilor publici cã exercitã funcţia de notar public. În cererea de înscriere la concurs se va menţiona în mod obligatoriu, sub sancţiunea respingerii acesteia, localitatea în care se aflã postul vacant prevãzut în ordinul de actualizare pentru care îşi exprimã opţiunea candidatul.
(2) La împlinirea termenului de depunere a cererilor de înscriere la concurs preşedintele Colegiului director al Camerei notarilor publici va întocmi un proces-verbal în care va consemna numãrul cererilor, numãrul şi data înregistrãrii acestora şi numele candidaţilor.
(3) Pe baza procesului-verbal, preşedintele Colegiului director admite cererea de înscriere la concurs sau, dupã caz, o respinge în situaţia în care lipseşte vreunul dintre actele prevãzute la alin. (1) şi semneazã lista candidaţilor. Procesul-verbal şi lista candidaţilor se vor publica pe pagina de internet a Camerei notarilor publici şi se vor afişa la sediul acesteia.

CAP. III
Organizarea, funcţionarea şi competenţa comisiilor constituite pentru concursul de schimbare de sedii

ART. 4
Pentru organizarea şi desfãşurarea concursului de schimbare de sedii vor funcţiona urmãtoarele comisii:
a) Comisia pentru organizarea şi supravegherea desfãşurãrii concursului va fi formatã din 1-3 notari publici şi 2 angajaţi ai Camerei notarilor publici, dupã caz.
Comisia va avea urmãtoarele atribuţii:
1. cu cel puţin o zi înaintea începerii concursului, afişeazã lista candidaţilor, cu repartizarea acestora pe sãli, dacã este cazul;
2. cu 24 de ore înaintea începerii concursului, pregãteşte seturile de hârtie care vor fi distribuite candidaţilor şi consemneazã într-un proces-verbal numãrul acestora; la sfârşitul concursului, consemneazã în procesul-verbal prevãzut la pct. 6 numãrul seturilor de hârtie rãmase neutilizate, precum şi al celor anulate;
3. verificã identitatea candidaţilor;
4. distribuie colile de concurs;
5. sigileazã colţurile lucrãrilor cuprinzând datele de identificare ale candidaţilor şi aplicã ştampila Camerei notarilor publici pe toate filele lucrãrilor;
6. completeazã procesul-verbal cu data, ora începerii şi ora încheierii concursului, eventualele incidente şi predã lucrãrile Comisiei de examinare;
7. dupã dictarea şi scrierea de cãtre candidaţi a subiectelor pe colile de hârtie puse la dispoziţie de organizatori, anunţã acestora momentul începerii celor 3 ore de concurs;
8. cu 30, respectiv 15 minute înainte de expirarea timpului de concurs, anunţã candidaţilor timpul efectiv rãmas;
9. supravegheazã candidaţii în timpul concursului şi asigurã respectarea tuturor condiţiilor de organizare şi desfãşurare a concursului stabilite prin prezentul regulament. La predarea lucrãrilor, comisia se va asigura cã datele de identificare ale candidatului nu sunt vizibile şi îi va solicita acestuia sã semneze borderoul de predare a lucrãrii. Dupã ce va amesteca lucrãrile, comisia le va numerota în spaţiul anume delimitat pe prima filã a lucrãrii, începând cu cifra 1 (unu), fãrã a fi desfãcute colţurile, şi le va preda comisiei de examinare;
b) Comisia de examinare, constituitã în vederea elaborãrii subiectelor şi a notãrii lucrãrilor, va fi formatã din 3-5 notari publici, dintre care unul va fi preşedintele comisiei. Din comisie nu vor putea face parte membrii Colegiului director. Preşedintele comisiei nu participã la notarea lucrãrilor şi are ca atribuţii supravegherea organizãrii şi desfãşurãrii activitãţii acestei comisii şi a comisiei prevãzute la lit. a), convocarea la termenele prevãzute de prezentul regulament a comisiilor de concurs şi întocmirea centralizatorului final nominal, prevãzut în anexa nr. 8, şi a listei rezultatelor finale, prevãzutã în anexa nr. 10. Atribuţiile comisiei sunt cele prevãzute la art. 6-8.
c) Comisia de soluţionare a contestaţiilor împotriva notãrii lucrãrilor va fi formatã din membrii Colegiului director. Preşedintele comisiei este preşedintele Colegiului director sau un alt membru desemnat de acesta. Preşedintele nu participã la notarea lucrãrilor şi are ca atribuţii supravegherea desfãşurãrii activitãţii acestei comisii. În cazul în care unul dintre membrii Colegiului director este incompatibil, Colegiul director va desemna un alt notar public în comisie.
ART. 5
(1) Componenţa comisiilor prevãzute în prezentul regulament se stabileşte prin decizii ale colegiilor directoare ale Camerei notarilor publici, cu excepţia Comisiei de contestaţii.
(2) Comisiile prevãzute la alin. (1) vor avea în componenţã câte un membru supleant.

CAP. IV
Stabilirea subiectelor şi desfãşurarea concursului

ART. 6
(1) Cu cel puţin 3 ore înainte de ora fixatã pentru începerea probei, Comisia de examinare formeazã 5 seturi a câte 5 subiecte de practicã notarialã. Subiectele trebuie sã fie formulate clar, iar soluţiile lor sã nu lase loc la interpretãri diferite.
(2) Seturile de subiecte se semneazã de toţi membrii Comisiei de examinare, se introduc în plicuri care se sigileazã şi se ştampileazã cu ştampila Camerei notarilor publici. Rãspunderea pentru securitatea subiectelor revine preşedintelui Comisiei de examinare.
ART. 7
(1) La ora stabilitã pentru începerea concursului, preşedintele Comisiei de examinare, în prezenţa membrilor comisiei, prezintã candidaţilor cele 5 plicuri cu seturile de subiecte şi invitã un candidat sã extragã unul din plicurile cu subiecte. Dupã extragere, se încheie un proces-verbal, cu menţionarea subiectelor, care va fi semnat de toţi membrii Comisiei pentru organizarea şi supravegherea desfãşurãrii concursului şi ai Comisiei de examinare, precum şi de candidatul care a extras plicul cu subiecte.
(2) Dupã ora stabilitã pentru începerea concursului, accesul candidaţilor şi al oricãror alte persoane în sala de concurs este interzis. Dupã aceastã orã, candidatul care pãrãseşte sala de concurs va preda lucrarea, neavând posibilitatea sã revinã în salã pentru continuarea concursului. În cazuri excepţionale, candidatul poate pãrãsi sala de concurs însoţit de un membru al comisiei desemnat de preşedinte.
(3) Dupã intrarea în salã, candidaţilor le este interzisã deţinerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile ori a oricãror alte mijloace de comunicare.
(4) Nerespectarea dispoziţiilor alin. (3) atrage eliminarea din concurs. Comisia pentru organizarea şi supravegherea desfãşurãrii concursului, constatând deţinerea sau utilizarea unor surse de informare nepermise (inspirarea din anumite materiale, din lucrãrile celorlalţi candidaţi, transmiterea informaţiilor de la distanţã etc.), va elimina candidatul din salã, va specifica pe lucrare menţiunea "anulat" şi va consemna cele întâmplate în procesul-verbal.
ART. 8
(1) Lucrãrile vor fi redactate, sub sancţiunea anulãrii, doar pe seturile de hârtie asigurate de Camera notarilor publici, purtând pe fiecare filã, în colţul din stânga sus, ştampila acesteia aplicatã pe semnãtura unui reprezentant al Comisiei pentru organizarea şi supravegherea concursului. Dupã înscrierea numelui, prenumelui şi a Camerei din care provine candidatul în colţul din dreapta, prima filã, prevãzutã în anexa nr. 11, va fi lipitã în faţa candidatului de cãtre unul dintre membrii comisiei, astfel încât datele înscrise sã nu poatã fi identificate, şi se va aplica ştampila Camerei notarilor publici. Spaţiile libere din cuprinsul şi de la sfârşitul lucrãrii se bareazã la predarea acesteia de cãtre unul dintre membrii comisiei. Scrierea se va face cu pixuri puse la dispoziţie de camera organizatoare.
(2) La expirarea timpului alocat concursului, candidatul are obligaţia de a preda lucrarea Comisiei pentru organizarea şi supravegherea desfãşurãrii concursului, semnând borderoul de predare a lucrãrilor, în care se va menţiona şi numãrul paginilor scrise ale lucrãrii predate.
(3) Dupã predarea lucrãrii, candidatul va pãrãsi sala de concurs. Revenirea acestuia în salã este interzisã pânã la încheierea tuturor formalitãţilor de concurs. Pânã la predarea lucrãrii de cãtre ultimul candidat, în sala de concurs va rãmâne cel puţin încã un candidat.

CAP. V
Notarea lucrãrilor

ART. 9
(1) Dupã comunicarea subiectelor, Comisia de examinare se întruneşte în plen şi stabileşte baremul de notare, având în vedere complexitatea şi gradul de dificultate al fiecãrui subiect. Baremul de notare pentru fiecare dintre cele 5 subiecte se va stabili, cu majoritate de voturi, între 1 şi 3 puncte (fracţiuni sau puncte întregi), în raport de complexitatea subiectului, astfel încât suma punctelor acordate prin barem celor 5 subiecte sã fie 10.
(2) Baremul va fi afişat la expirarea timpului de concurs, pentru a putea fi consultat de cãtre candidaţi.
ART. 10
(1) Dupã preluarea lucrãrilor pe bazã de proces-verbal de la Comisia pentru organizarea şi supravegherea desfãşurãrii concursului, membrii Comisiei de examinare încep notarea acestora conform baremului întocmit. Predarea-primirea lucrãrilor se face în prezenţa tuturor membrilor celor douã comisii. Lucrãrile se corecteazã de cel puţin 2 membri ai comisiei.
(2) Fiecare membru al comisiei trece în borderoul de notare, prevãzut la anexa nr. 2, sub semnãturã, punctajul acordat la fiecare subiect şi nota lucrãrii, reprezentând suma punctajelor acordate la cele 5 subiecte.
(3) Nota finalã a lucrãrii este media aritmeticã cu douã zecimale a notelor acordate de membrii comisiei. Preşedintele concursului verificã borderourile celor 2 corectori şi, constatând diferenţe mai mari de 1,5 puncte între notele acordate, dispune corectarea lucrãrii şi de ceilalţi membri ai comisiei, care se înscrie în centralizatorul comun prevãzut la anexa nr. 3, semnat de aceştia. În situaţia în care nota finalã este cuprinsã între 0 şi 1, aceasta va fi 1.
(4) Înainte de deschiderea lucrãrii, nota finalã va fi trecutã pe lucrare, în spaţiul anume delimitat, sub semnãturã, de cãtre preşedintele comisiei, cu pix sau stilou.
(5) Media minimã de promovare este 7,00.
ART. 11
(1) Candidaţii care efectueazã pe lucrare însemnãri evidente în scopul identificãrii vor fi sancţionaţi prin anularea lucrãrii, care nu se mai noteazã. Corectorul care constatã cã pe lucrare s-au fãcut însemnãri evidente în scopul identificãrii lucrãrii nu va proceda la corectarea acesteia decât dupã ce Comisia de examinare, în plen, va hotãrî, cu majoritate de voturi, dacã va proceda la corectarea sau la anularea lucrãrii. Menţiunea "anulat" se va face atât pe lucrare, cât şi pe borderoul de notare şi centralizatoare.
(2) Lucrãrile anulate se vor deschide în prezenţa tuturor membrilor comisiei.
ART. 12
(1) Dupã terminarea notãrii lucrãrilor şi a întocmirii centralizatorului comun al lucrãrilor, prevãzut în anexa nr. 3, preşedintele comisiei, în prezenţa tuturor membrilor, desface lucrãrile în ordinea numerotãrii. La fiecare lucrare se citeşte numãrul acesteia, numele şi prenumele candidatului şi nota obţinutã, întocmindu-se centralizatorul nominal, prevãzut în anexa nr. 4, care va fi semnat de toţi membrii comisiei.
(2) Pe baza centralizatorului nominal se întocmeşte lista rezultatelor concursului, prevãzutã în anexa nr. 5, care va fi semnatã pe fiecare filã de preşedintele Comisiei de examinare. În listã se vor menţiona, pentru fiecare candidat, nota obţinutã şi rezultatul(admis/respins). Rezultatul se stabileşte de cãtre preşedintele comisiei în ordinea notelor obţinute, raportate la numãrul locurilor vacante.
(3) Lista prevãzutã la alin. (2) se va afişa de îndatã la sediul Camerei notarilor publici, la loc vizibil şi accesibil publicului, întocmindu-se proces-verbal, cu precizarea datei şi a orei la care a fost afişatã, şi se va publica pe pagina de internet a Camerei notarilor publici.
(4) Lucrãrile de concurs împreunã cu borderourile, centralizatoarele şi lista rezultatelor concursului vor fi depozitate de cãtre preşedintele Comisiei de examinare împreunã cu preşedintele Camerei notarilor publici, la sediul acesteia, în locuri de depozitare sigilate. Locul de depozitare va fi desigilat în prezenţa tuturor membrilor Comisiei de organizare, potrivit art. 14 alin. (1).

CAP. VI
Soluţionarea contestaţiilor

ART. 13
(1) Dupã afişarea rezultatelor, candidaţii nemulţumiţi de nota obţinutã pot face contestaţie, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data afişãrii rezultatelor, la sediul Camerei notarilor publici la care au susţinut concursul, sub sancţiunea decãderii din acest drept.
(2) Termenul de 5 zile începe sã curgã din ziua afişãrii rezultatelor şi se sfârşeşte în cea de-a cincea zi, la ora la care se terminã programul de lucru al Camerei notarilor publici.
(3) Contestaţiile se depun la Camera notarilor publici la care candidatul a depus cererea de înscriere, menţionându-se pe acestea numãrul şi data înregistrãrii.
ART. 14
(1) În 24 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor, preşedintele Comisiei de examinare va solicita întrunirea Comisiei pentru organizarea şi supravegherea desfãşurãrii concursului. Comisia va selecta lucrãrile cu privire la care s-au formulat contestaţii şi le va sigila prin aplicarea unor etichete, astfel încât sã nu fie vizibile identitatea candidatului, numãrul lucrãrii şi nota acordatã de Comisia de examinare. Lucrãrile a cãror notare a fost contestatã vor fi amestecate şi renumerotate.
(2) Preşedintele Comisiei de examinare va preda lucrãrile preşedintelui Comisiei de soluţionare a contestaţiilor, constituitã conform art. 4 lit. c), pe bazã de proces-verbal semnat de aceştia.
(3) Comisia pentru soluţionarea contestaţiilor va analiza şi soluţiona toate contestaţiile în termen de 3 zile de la expirarea termenului prevãzut la alin. (1).
(4) Lucrãrile vor fi corectate de fiecare membru al comisiei.
(5) Fiecare membru trece în borderoul de notare, prevãzut în anexa nr. 2, sub semnãturã, punctajul acordat.
(6) Nota finalã a lucrãrii a cãrei notare a fost contestatã este media aritmeticã cu douã zecimale a notelor acordate de membrii comisiei, care se înscrie în centralizatorul comun prevãzut în anexa nr. 6, semnat de aceştia.
(7) Comisia de soluţionare a contestaţiilor, reexaminând lucrarea, nu poate micşora nota iniţialã obţinutã de candidat. În situaţia în care, în urma analizãrii contestaţiei, nota obţinutã de candidat este inferioarã notei acordate iniţial, contestaţia va fi respinsã.
(8) Soluţia datã de comisie se publicã pe pagina de internet a Camerei notarilor publici şi se afişeazã la sediul acesteia, la loc vizibil şi accesibil publicului, fiind definitivã.
(9) Candidaţii admişi iniţial nu pot fi declaraţi respinşi dupã soluţionarea contestaţiilor.
(10) Dispoziţiile art. 12 se aplicã în mod corespunzãtor, Comisia de soluţionare a contestaţiilor completând centralizatorul nominal prevãzut în anexa nr. 7 şi întocmind lista rezultatelor dupã soluţionarea contestaţiilor, prevãzutã în anexa nr. 9.
(11) Lista rezultatelor dupã soluţionarea contestaţiilor, prevãzutã în anexa nr. 9, se va afişa de îndatã la sediul Camerei notarilor publici, la loc vizibil şi accesibil publicului, întocmindu-se proces-verbal, şi se va publica pe pagina de internet a Camerei notarilor publici.
ART. 15
Colegiul director al Camerei notarilor publici, pe baza centralizatoarelor nominale întocmite de Comisia de examinare şi de Comisia de soluţionare a contestaţiilor, întocmeşte lista finalã a rezultatelor concursului de schimbare de sedii, prevãzutã în anexa nr. 10.

CAP. VII
Validarea rezultatelor şi repartizarea candidaţilor

ART. 16
(1) În termen de cel mult 3 zile de la soluţionarea contestaţiilor, Colegiul director înainteazã lista finalã a rezultatelor concursului de schimbare de sedii Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. Acesta va proceda la validarea rezultatelor concursului de schimbare de sedii pe baza propunerilor Colegiului director şi le va publica pe pagina de internet a Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. Hotãrârea de validare a rezultatelor concursului va fi comunicatã, în termen de 48 de ore, camerelor notarilor publici.
(2) La medii egale, Colegiul director, pe baza documentelor depuse de candidat la înscrierea la concurs, va stabili urmãtoarea ordine de prioritate:
a) candidatul care are vechimea mai mare în funcţia de notar public;
b) candidatul care are titlul de doctor în drept sau studii postuniversitare;
c) candidatul care (împreunã cu familia) domiciliazã de mai mult timp în localitatea în care solicitã schimbarea sediului;
d) candidatul care are activitate mai îndelungatã în alte funcţii juridice;
e) candidatul care nu a fost sancţionat disciplinar în ultimii 5 ani;
f) candidatul care nu şi-a mai schimbat sediul în ultimii 5 ani.
(3) Ocuparea posturilor de cãtre candidaţii admişi se va face în ordinea mediilor obţinute şi, dupã caz, a ordinii de prioritate şi se va consemna de Colegiul director într-un proces-verbal.
(4) Camera înainteazã Uniunii Naţionale a Notarilor Publici cererile de înscriere la concursul de schimbare de sedii, prevãzute în anexa nr. 1, împreunã cu procesul-verbal prevãzut la alin. (3).
ART. 17
Preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici va înainta ministrului justiţiei propunerile de schimbare de sediu a birourilor notariale pentru notarii publici admişi la concurs, însoţite de hotãrârea de validare a rezultatelor concursului, împreunã cu cererile de schimbare de sediu a birourilor notariale.
ART. 18
(1) Locul rãmas vacant ca urmare a decesului sau încetãrii calitãţii de notar public a unui notar public asociat va fi ocupat la cerere de cãtre notarul public asociat cu acesta care nu este numit în localitatea respectivã.
(2) Dispoziţiile alin.(1) se aplicã şi în cazurile în care notarul public menţioneazã în contractul de asociere faptul cã, în situaţia decesului sãu ori în caz de încetare a activitãţii sale din funcţia de notar public, postul sãu va fi ocupat de cãtre notarul asociat menţionat în contractul de asociere.
(3) În cazul în care notarul public decedat sau cãruia i-a încetat calitatea nu a precizat în contractul de asociere prevederea menţionatã la alin.(2) şi a fost asociat cu mai mulţi notari publici, care solicitã ocuparea postului rãmas vacant, se va organiza concurs, în condiţiile prezentului regulament, de Camera notarilor publici. La acest concurs vor putea participa numai notarii publici care au avut calitatea de asociat al notarului public decedat sau cãruia i-a încetat calitatea.
ART. 19
Indemnizaţiile membrilor comisiilor prevãzute la art. 4 se stabilesc prin decizie a Colegiului director al fiecãrei Camere a notarilor publici.
ART. 20
Anexele nr. 1-11 fac parte integrantã din prezentul regulament.

ANEXA 1
-------
la regulament
-------------

Doamnã/Domnule preşedinte,

Subsemnatul/Subsemnata ....., nãscut/ã în localitatea ....., la data de ....., cu domiciliul în ....., notar public în baza Ordinului ministrului justiţiei nr. ....,
solicit înscrierea la concursul de schimbare de sedii în vederea ocupãrii postului de notar public din localitatea ..... circumscripţia judecãtoriei ......, Camera Notarilor Publici ......... .

Data Semnãtura,
......... ..............


Doamnei/Domnului preşedinte al Camerei Notarilor Publici

ANEXA 2
-------
la regulament
-------------

BORDEROU DE NOTARE*)
Data ......
----
*) Se completeazã de fiecare membru al comisiei.



┌───────────┬───────────┬──────────┬───────────┬───────────┬──────────┬────────┐
│Nr. lucrare│ Subiectul │Subiectul │ Subiectul │ Subiectul │Subiectul │ Total │
│ │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ │
├───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴───────────┴──────────┴───────────┴───────────┴──────────┴────────┘




Numele şi prenumele membrului comisiei: Semnãturã
.......................................... .................


ANEXA 3
-------
la regulament
-------------

CENTRALIZATOR COMUN
Data ........


┌──────────────────┬───────────────────────────────────────┬───────────────────┐
│Numãrul de ordine │Notã lucrare membrii comisiei de │ Notã lucrare │
│al lucrãrii │examinare*) │Comisie de examina-│
│ ├────────────┬─────────────┬────────────┤re │
│ │Membru 1 │Membru 2 │ Membru 3 │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
└──────────────────┴────────────┴─────────────┴────────────┴───────────────────┘


----
*) Centralizatorul va avea, dupã caz, 3 sau 5 coloane, în funcţie de numãrul membrilor comisiei.

Membrii comisiei: Semnãtura Preşedinte,
................ .....................
- numele şi prenumele:
.................................


ANEXA 4
-------
la regulament
-------------

CENTRALIZATOR NOMINAL
Data .......



┌──────┬──────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Numele şi prenume-│Numãrul de ordine al │ Notã lucrare │
│crt. │le │lucrãrii │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────┴──────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────┘



Membrii comisiei: Semnãturi Preşedinte,
............. ...............

- numele şi prenumele:
.............................

ANEXA 5
-------
la regulament
-------------

LISTA REZULTATELOR CONCURSULUI
Data .........


┌──────┬──────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Numele şi prenume-│ Notã lucrare │ Rezultatul │
│crt. │le │ │ admis/respins │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────┴──────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────┘



Membrii comisiei: Semnãturi Preşedinte,
................... ..................

- numele şi prenumele:
.........................

ANEXA 6
-------
la regulament
-------------

CENTRALIZATOR COMUN CONTESTAŢII
Data ........



┌──────────────────┬───────────────────────────────────────┬───────────────────┐
│Numãrul de ordine │Notã lucrare membrii comisiei de solu- │Nota lucrãrii dupã │
│al lucrãrii │ţionare a contestaţiilor*) │contestaţii │
│ ├────────────┬─────────────┬────────────┤ │
│ │Membru 1 │Membru 2 │ Membru 3 │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
└──────────────────┴────────────┴─────────────┴────────────┴───────────────────┘


----
*) Centralizatorul va avea, dupã caz, 3 sau 5 coloane, în funcţie de numãrul membrilor comisiei.

Membrii comisiei: Semnãtura Preşedinte,
............... ................

- numele şi prenumele:
......................


ANEXA 7
-------
la regulament
-------------

CENTRALIZATOR NOMINAL CONTESTAŢII
Data .......



┌──────┬──────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Numele şi prenume-│Numãr de ordine al lucrã-│Nota lucrãrii dupã con- │
│crt. │le │rii │testaţii │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────┴──────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────┘




Membrii comisiei: Semnãturi Preşedinte,
................. ..................

- numele şi prenumele:
.........................

ANEXA 8
-------
la regulament
-------------

CENTRALIZATOR FINAL NOMINAL DUPĂ CONTESTAŢII
Data ..........



┌──────┬──────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Numele şi prenume-│ Contestaţie │Nota finalã dupa contes- │
│crt. │le │ admisã/respinsã │taţii │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────┴──────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────┘




Membrii comisiei: Semnãturi Preşedinte,
................. ..............

- numele şi prenumele:
......................

ANEXA 9
-------
la regulament
-------------

LISTA REZULTATELOR DUPĂ CONTESTAŢII
Data ...........



┌──────┬──────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Numele şi prenume-│ Contestaţie │Nota finalã dupa contes- │
│crt. │le │ admisã/respinsã │taţii │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────┴──────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────┘



Membrii comisiei: Semnãturi Preşedinte,
.................. ..................
- numele şi prenumele:
..........................


ANEXA 10
--------
la regulament
-------------

LISTA
rezultatelor finale ale concursului, dupã soluţionarea contestaţiilor
Data ...........



┌──────┬──────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Numele şi prenume-│ Notã finalã │ Rezultatul concursului │
│crt. │le │ │ admis/respins │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────┼──────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────┴──────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────┘




Colegiul director: Semnãturi Preşedinte,
.............. ................

- numele şi prenumele:
..........................


ANEXA 11
--------
la regulament
-------------



┌────────────────────────────────────┐ ┌──────────────────────────────────────┐
│Nr. lucrare ................ │ │ Nume ..................... │
│ │ │ │
│Nota finalã ................ │ │ Prenume .................. │
│ │ │ │
│Semnãtura preşedintelui comisiei de │ │ Camera Notarilor Publici ........... │
│examinare ............... │ │ │
└────────────────────────────────────┘ └──────────────────────────────────────┘

┌──────────────────────────────────────┐
CONTESTAŢII │ Nr. lucrare ................... │
│ │
│ Nota finalã ................... │
│ │
│ Semnãtura preşedintelui comisiei de │
│ contestaţii .................... │
└──────────────────────────────────────┘


------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016