ANEXA 1
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr.
crt. Produse alimentare rationalizate Ratii
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Pâine (g/zi/persoana) 380
2. Carne (g/saptamana/persoana) 532
3. Preparate din carne (g/saptamana/persoana) 210
4. Lapte (ml/zi/persoana) 185
5. Ulei comestibil (ml/saptamana/persoana) 231
6. Zahãr (g/saptamana/persoana) 231
7. Cartofi (g/saptamana/persoana) 1.100
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ANEXA 2
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Denumirea Cantitatea Cantitatea
Nr. produsului în grame Produsele cu care sesubstituie în grame
crt. rationalizat
care se
substituie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Pâine 100 - Fãina de porumb (malai) 66
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Carne 100 - Unt proaspãt 37
- Conserve din carne de vita în suc
propriu 67
- Organe comestibile 275
- Peste proaspãt 152
- Peste sarat 101
- Conserve din carne de porc în suc
propriu 41
- Preparate din carne 23
- Peste afumat 64
- Slanina (afumata, proaspãta, sarata) 14
- Conserve de peste în ulei 35
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Preparate din 100 - Branza telemea 141
carne - Branza topita 165
- Carne 424
- Cascaval 136
- Conserve de peste în ulei 148
- Oua (buc.) 5
- Pate de ficat 151
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Lapte (ml) 100 - Lapte praf 10
- Branza telemea 19
- Smantana 17
- Iaurt 170
- Cascaval 18
- Branza topita 22
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Ulei 100 - Untura de porc 101
comestibil (ml) - Slanina (afumata, proaspãta, sarata) 152
- Unt proaspãt 147
- Margarina 121
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6. Zahãr 100 - Dulceata 148
- Gem 168
- Compot 631
- Comprimate zahãr cu infuzie de ceai 100
- Fructe proaspete 837
- Miere de albine 122
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7. Cartofi 100 - Fasole uscata boabe 24
- Legume proaspete 304
- Conserve de legume în apa sau
în bulion 228
- Varza proaspãta 304
- Varza murata 405
- Orez 21
- Paste fainoase 20
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ANEXA 3
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Denumirea produsului rationalizat Punctajul Ratie
necesar an/persoana
pentru
obţinerea
unui produs
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Confecţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
a) Bãrbaţi şi bãieţi:
- palton sau inlocuitori de palton 200 0,15
- pantaloni şi pantaloni scurti 70 0,54
- costume şi compleuri 150 0,25
- camasi şi bluze 70 1,54
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
b) Femei şi fete:
- palton sau inlocuitori de palton 200 0,15
- fuste şi fuste pantalon 70 0,18
- bluze şi camasi 70 1,54
- rochie 100 0,45
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Tricotaje
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- tricouri şi maiouri de corp 20 1,00
- jerseuri, pulovere 30 0,44
- chiloti 10 1,10
- ciorapi 20 5,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Incaltaminte (numai ghete, pantofi şi cizme din piele sau
inlocuitori de piele)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- bãrbaţi şi femei 100 0,50
- copii, adolescenti 80
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────