Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 15 din 20 ianuarie 2011  privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum si modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 15 din 20 ianuarie 2011 privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum si modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 74 din 28 ianuarie 2011

    Având în vedere:
    - consultãrile cu forurile de reprezentare ale asociaţiilor de pescari sportivi legal constituite la nivel naţional, din domeniul pescuitului recreativ/sportiv;
    - Referatul de aprobare al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvaculturã nr. 399 din 19 ianuarie 2011, în temeiul:
    - <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
    - <>art. 7 lit. A pct. b) şi e) din Hotãrârea Guvernului nr. 545/2010 privind organizarea, structura şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvaculturã, cu modificãrile ulterioare;
    - <>art. 7 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale, precum şi a unor structuri aflate în subordinea acestuia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
    - <>art. 4 din Hotãrârea Guvernului nr. 1.016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvaculturã;
    - <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sãlbatice, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ministrul agriculturii şi dezvoltãrii rurale emite urmãtorul ordin:

    ART. 1
    (1) Atribuirea dreptului de pescuit recreativ/sportiv se face de cãtre administratorii resursei acvatice vii, în toate habitatele piscicole naturale, în condiţiile legii.
    (2) Administratorii resurselor acvatice vii pot conveni asupra emiterii unui singur model de permis de pescuit recreativ/sportiv cu valabilitate în toate habitatele piscicole naturale.
    (3) Agenţia Naţionalã pentru Pescuit şi Acvaculturã, denumitã în continuare ANPA, poate delega pe bazã de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte cãtre administratorul pãdurilor proprietate publicã a statului.
    ART. 2
    (1) Practicarea pescuitului recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale se face în baza permiselor emise de cãtre administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de cãtre asociaţiile de pescari sportivi, dupã caz.
    (2) Asociaţiile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit recreativ/sportiv numai dupã obţinerea autorizaţiei de pescuit recreativ/sportiv.
    ART. 3
    (1) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este un document cu regim special, înseriat.
    (2) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este nominal, netransmisibil, se elibereazã anual şi este valabil în toate habitatele piscicole naturale.
    ART. 4
    Modelul permisului de pescuit recreativ/sportiv este prevãzut în anexa nr. 1.
    ART. 5
    (1) În cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale, prin ANPA, funcţioneazã Registrul unic de evidenţã a asociaţiilor de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit legal constituite, precum şi a forurilor de reprezentare la nivel naţional, constituite pe principiul liberei asocieri.
    (2) Modelul "Registrului unic de evidenţã a asociaţiilor de pescari sportivi", persoane juridice nonprofit legal constituite, precum şi a forurilor de reprezentare la nivel naţional, constituite pe principiul liberei asocieri, este prevãzut în anexa nr. 2.
    (3) Înscrierea în Registrul unic de evidenţã a asociaţiilor de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit legal constituite, precum şi a forurilor de reprezentare la nivel naţional, constituite pe principiul liberei asocieri, se face în baza urmãtoarelor documente:
    - cerere de înscriere cãtre ANPA;
    - statut;
    - acte constitutive, cu modificãrile ulterioare;
    - certificat de înregistrare în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor;
    - cod de înregistrare fiscalã;
    - avizul de luare în evidenţã eliberat de Ministerul Mediului şi Pãdurilor;
    - regulamentul şi planul de management al ariei protejate, unde este cazul.
    (4) Asociaţiile înscrise anterior apariţiei prezentului ordin au obligaţia de a completa şi de a aduce la zi documentele prevãzute la alin. (3).
    ART. 6
    (1) Exercitarea pescuitului în zonele de pescuit pentru care s-au emis autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv se face în baza permisului recreativ/sportiv, cu respectarea regulamentului propriu al asociaţiei deţinãtoare de autorizaţie şi a condiţiilor înscrise în autorizaţie.
    (2) Regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, prevãzut în anexa nr. 3, stã la baza elaborãrii regulamentelor proprii ale asociaţiilor de pescari sportivi.
    ART. 7
    (1) ANPA emite şi elibereazã autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv cãtre asociaţiile de pescari sportivi înscrise în Registrul unic de evidenţã a asociaţiilor de pescari sportivi, care îndeplinesc condiţiile stabilite în prezentul ordin, pentru zonele de pescuit, cu excepţia Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunãrii", Dunãrii, Mãrii Negre şi lacurilor de acumulare unde se practicã pescuitul comercial.
    (2) Asociaţiile de pescari sportivi solicitã eliberarea unei autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv pentru zonele de pescuit din habitatele piscicole naturale, prin cererea de solicitare însoţitã de documentaţia prevãzutã în anexa nr. 4.
    (3) ANPA elibereazã autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv asociaţiei de pescari sportivi pe baza punctajului rezultat prin aplicarea criteriilor de evaluare prevãzute în anexa nr. 5.
    (4) Pentru o zonã de pescuit recreativ/sportiv, ANPA nu poate elibera decât o singurã autorizaţie.
    (5) Douã sau mai multe asociaţii se pot asocia şi pot solicita eliberarea autorizaţiei de pescuit recreativ/sportiv pentru una sau mai multe zone de pescuit; evaluarea se face pe baza cumulãrii criteriilor de evaluare.
    (6) Autorizaţia de pescuit este un document cu regim special, cu o valabilitate de 5 ani, vizat anual pânã la data de 1 februarie, emis şi eliberat dupã modelul prevãzut în anexa nr. 6.
    ART. 8
    (1) Asociaţia de pescari sportivi care obţine autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are urmãtoarele obligaţii:
    - sã elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv cãtre pescari, în condiţiile legii, fãrã perceperea de taxe suplimentare;
    - sã iniţieze lunar acţiuni de control în colaborare cu instituţiile abilitate ale statului;
    - sã elaboreze şi sã actualizeze baza de date cu membrii asociaţiei şi cu numãrul de permise eliberate;
    - sã transmitã trimestrial/periodic cãtre filialele ANPA situaţia membrilor, a permiselor eliberate şi a documentelor justificative privind plãţile cãtre bugetul de stat reprezentând taxa de eliberare a permiselor de pescuit;
    - sã adopte şi sã implementeze mãsuri de refacere a resurselor acvatice vii, cu aprobarea ANPA;
    - sã marcheze cu panouri zona/zonele de pescuit în termen de 90 de zile de la obţinerea autorizaţiei;
    - sã asigure igienizarea locurilor amenajate pentru pescuit;
    - sã afişeze în locuri vizibile la sediul asociaţiei şi pe teren regulamentul propriu de pescuit;
    - sã solicite sprijinul inspectorilor piscicoli şi al ofiţerilor, agenţilor şi subofiţerilor din cadrul poliţiei şi jandarmeriei în cazul semnalãrii actelor de braconaj;
    - sã îşi armonizeze activitatea cu alte asociaţii de pescari sportivi din bazinul hidrografic şi sã elaboreze împreunã cu ANPA un plan comun de administrare unitarã a resurselor acvatice vii din bazinul hidrografic respectiv, care sã urmãreascã sã abordeze unitar managementul apelor la nivel de bazin hidrografic, conform Directivei 2000/60/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 23 octombrie 2000 de stabilire a unui cadru de politicã comunitarã în domeniul apei.
    (2) Asociaţiile de pescari sportivi pot percepe un tarif, sãptãmânal, lunar, anual, de acces în zona de pescuit autorizatã pentru serviciile de organizare a pescuitului şi derularea obligaţiilor prevãzute la alin. (1).
    (3) Tarifele de acces se vor stabili pentru toatã perioada de valabilitate a autorizaţiei de pescuit recreativ/sportiv de cãtre asociaţiile de pescari sportivi, vor fi indexate anual cu rata de inflaţie şi vor fi aduse la cunoştinţa ANPA pânã la data de 1 februarie.
    (4) Pentru o informare corectã a pescarilor sportivi, ANPA va publica pe site-ul www.anpa.ro lista asociaţiilor pe zone şi tarifele practicate de acestea.
    ART. 9
    (1) În zonele de pescuit recreativ/sportiv pentru care nu au fost emise autorizaţii, precum şi în zonele care nu fac obiectul autorizãrii (Dunãrea, Marea Neagrã şi lacurile de acumulare unde se practicã pescuitul comercial) pescuitul poate fi practicat de orice posesor de permis de pescuit recreativ/ sportiv, cu respectarea reglementãrilor în vigoare.
    (2) În Rezervaţia Biosferei "Delta Dunãrii", practicarea pescuitului recreativ/sportiv se face pe baza permiselor de pescuit recreativ/sportiv emise şi eliberate de Administraţia Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunãrii", cu respectarea reglementãrilor în vigoare.
    ART. 10
    Permisul de pescuit recreativ/sportiv emis de cãtre ANPA poate fi suspendat sau retras, prin decizie a preşedintelui ANPA, la propunerea personalului propriu cu drept de control şi inspecţie şi a instituţiilor sau persoanelor abilitate cu drept de control, în condiţiile <>art. 59 şi 60 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. De asemenea, ANPA poate suspenda sau retrage autorizaţia de pescuit recreativ/sportiv în cazul în care nu sunt respectate obligaţiile menţionate la art. 8 şi condiţiile care au stat la baza eliberãrii acesteia.
    ART. 11
    (1) ANPA are obligaţia sã asigure tipãrirea, gestionarea şi emiterea documentelor prevãzute în prezentul ordin.
    (2) Asociaţiile de pescari sportivi solicitã în scris de la filialele regionale ANPA, în vederea eliberãrii, permise de pescuit recreativ/sportiv, depunând documentele justificative, conform prevederilor legale în vigoare.
    (3) Preşedintele ANPA va emite, în termen de 5 zile de la intrarea în vigoare a prezentului ordin, decizia prin care aprobã procedura privind emiterea şi eliberarea permiselor şi autorizaţiilor de pescuit recreativ/sportiv, comisia de evaluare a cererilor pentru emiterea autorizaţiilor de pescuit recreativ/sportiv, precum şi lista zonelor de pescuit recreativ/sportiv.
    ART. 12
    La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin, <>Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltãrii rurale nr. 20/2010 privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit sportiv, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 75 din 2 februarie 2010, cu modificãrile ulterioare, se abrogã.
    ART. 13
    Anexele nr. 1-6 fac parte integrantã din prezentul ordin.
    ART. 14
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                           Ministrul agriculturii şi
                              dezvoltãrii rurale,
                                 Valeriu Tabãrã

    Bucureşti, 20 ianuarie 2011.
    Nr. 15.


     ANEXA 1^1

                      Permis de pescuit recreativ/sportiv
                                   - model -
------
    NOTĂ(CTCE)
    Imaginea reprezentând permisul de pescuit recreativ/sportiv, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 74 din 28 ianuarie 2011, la pagina 4. (a se vedea imaginea asociata)

    NOTĂ:
    În conformitate cu <>art. 4 din Hotãrârea Guvernului nr. 1.016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvaculturã, permisele de pescuit recreativ/sportiv se tipãresc pe culori în funcţie de valoarea lor.


    ANEXA 2

                                 REGISTRUL UNIC
                 de evidenţã a asociaţiilor de pescari sportivi


 ┌───┬────────────┬──────────┬─────────────┬───────────────┬────────────────┐
 │Nr.│Numãrul/Data│Numele │Sediul │Numãrul │Numele şi │
 │crt│cererii de │asociaţiei│administrativ│certificatului │semnãtura │
 │ │înscriere │ │ │de înregistrare│reprezentantului│
 │ │ │ │ │în Registrul │ │
 │ │ │ │ │asociaţiilor şi│ │
 │ │ │ │ │fundaţiilor │ │
 ├───┼────────────┼──────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┤
 │ │ │ │ │ │ │
 ├───┼────────────┼──────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┤
 │ │ │ │ │ │ │
 ├───┼────────────┼──────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┤
 │ │ │ │ │ │ │
 ├───┼────────────┼──────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┤
 │ │ │ │ │ │ │
 └───┴────────────┴──────────┴─────────────┴───────────────┴────────────────┘




    ANEXA 3

                                   REGULAMENT
                 de practicare a pescuitului recreativ/sportiv

    PARTEA I
    Perioade, durate şi zone de prohibiţie a pescuitului
    ART. 1
    Pescuitul oricãror specii de peşti şi al altor vieţuitoare acvatice vii se realizeazã în conformitate cu prevederile ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltãrii rurale şi al ministrului mediului şi pãdurilor privind prohibiţia anualã a pescuitului.

    PARTEA a II-a
    Protecţia resurselor piscicole
    ART. 2
    (1) Pentru protejarea resurselor acvatice vii, asociaţiile de pescari sportivi pot propune stabilirea unor zone de protecţie piscicolã, care se delimiteazã pe teren prin semne distincte.
    (2) Zonele de protecţie piscicolã pot fi:
    a) de protecţie a reproducerii, reprezentând locurile predilecte pentru depunerea icrelor şi dezvoltarea puietului;
    b) de protecţie a diversitãţii speciilor piscicole reunite într-un ecosistem acvatic;
    c) de protecţie pentru iernarea peştelui.
    (3) În zonele de protecţie piscicolã, pentru o anumitã perioadã pot fi limitate sau interzise:
    a) pescuitul anumitor specii de peşti şi al altor vieţuitoare acvatice;
    b) lucrãri care împiedicã migrarea, reproducerea sau pun în pericol existenţa populaţiilor piscicole, cum ar fi:
    - îngustarea/bararea cursului apei;
    - tãierea şi recoltarea vegetaţiei;
    - extragerea de nãmol, nisip şi pietriş;
    - colectarea gheţii;
    c) lucrãri în zona malurilor, precum şi tãierea arborilor şi arbuştilor de pe mal.
    (4) Prin excepţie de la prevederile alin. (3), activitãţile prevãzute nu pot fi limitate sau interzise în urmãtoarele situaţii:
    a) când activitãţile se desfãşoarã în scopuri ştiinţifice sau de cercetare;
    b) din considerente de prevenire a inundaţiilor.
    ART. 3
    (1) Asociaţiile de pescari sportivi pot propune Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvaculturã (ANPA) programe de redresare a populaţiilor unor specii de peşti valoroase sau periclitate şi pot participa la:
    a) identificarea, amenajarea şi protecţia zonelor de reproducere;
    b) înfiinţarea de pepiniere pentru producerea puietului cu valoare economicã şi ştiinţificã;
    c) organizarea activitãţii de monitorizare a populaţiilor piscicole şi stabilirea mãsurilor de refacere a populaţiilor periclitate.
    (2) În caz de necesitate se pot lua mãsuri pentru completarea resurselor piscicole prin repopulare.
    ART. 4
    (1) Asociaţiile de pescari sportivi vor solicita ANPA declararea regiunilor de cruţare pe anumite zone, ca locuri favorabile pentru cantonarea, reproducerea şi hrãnirea puietului şi adulţilor aparţinând speciilor de vieţuitoare acvatice.
    (2) În apele declarate regiuni de cruţare se interzic pe toatã perioada anului pescuitul în scop comercial şi recreativ/sportiv, precum şi alte activitãţi cum sunt:
    - recoltarea vegetaţiei;
    - extragerea balastului;
    - vânatul;
    - creşterea animalelor.
    ART. 5
    În scopul asigurãrii protecţiei resurselor piscicole, asociaţiile de pescari sportivi au obligaţia sã respecte prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    PARTEA a III-a
    Condiţiile pentru practicarea pescuitului în scop recreativ/sportiv
    ART. 6
    Pescuitul recreativ/sportiv este permis cu respectarea prevederilor <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 23/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    PARTEA a IV-a
    Dimensiunile minime ale exemplarelor de peşti
    ART. 7
    (1) Dimensiunile minime, în centimetri, ale exemplarelor de peşti sunt cele prevãzute în reglementãrile legale în vigoare.
    (2) Lungimea peştelui stabilitã pentru pescuit este determinatã prin mãsurarea distanţei de la vârful botului pânã la baza înotãtoarei caudale.
    (3) PuietuI şi exemplarele de peşti capturate sub dimensiunile minime prevãzute la alin. (1) vor fi deversate în mod obligatoriu în apã, în stare vie.
    (4) Se interzice pescuitul sturionilor. Exemplarele capturate din aceastã specie vor fi deversate în mod obligatoriu în apã, în stare vie.

    PARTEA a V-a
    Diverse
    ART. 8
    Acţiunile de populare cu material biologic se efectueazã în prezenţa reprezentanţilor ANPA.
    ART. 9
    Asociaţiile şi federaţiile de pescari sportivi consimt sã îşi armonizeze acţiunile în vederea implementãrii obiectivelor şi mãsurilor din prezentul regulament şi îşi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membrii lor, în vederea practicãrii pescuitului recreativ/sportiv, conform prevederilor <>art. 23 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 23/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    ART. 10
    Prezentul regulament se completeazã cu prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 23/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi a legislaţiei secundare stabilite prin ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltãrii rurale.

    ANEXA 4

                           DOCUMENTAŢIA DE CALIFICARE
                      ce însoţeşte cererea de solicitare a
                 unei autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv

    Cererea va fi însoţitã de urmãtoarele documente:
    1. documente care sã dovedeascã valoarea activelor aflate în proprietate, în original sau în copie legalizatã;
    2. certificat de atestare fiscalã, eliberat de direcţia generalã a finanţelor publice, care atestã cã solicitantul nu are datorii la bugetul de stat consolidat, valabil la data evaluãrii, în original sau în copie legalizatã;
    3. certificat privind achitarea taxelor şi impozitelor locale, care atestã lipsa datoriilor la bugetul local, în original sau în copie legalizatã;
    4. bilanţul contabil din anul precedent, în copie, înregistrat la direcţia generalã a finanţelor publice, din care sã rezulte starea materialã şi financiarã;
    5. dovada deţinerii de sediu administrativ organizatoric copie de pe documentul legal;
    6. dotarea sediului administrativ organizatoric pentru funcţionare. Copii ale documentelor care sã ateste existenţa dotãrii cu: telefon, fax, adresã e-mail, xerox, PC etc.;
    7. regulament propriu de practicare a pescuitului recreativ sportiv;
    8. istoric al activitãţilor desfãşurate;
    9. notã de control încheiatã de inspectorul zonal şi avizatã de şeful filialei privind evidenţa membrilor asociaţiei şi a permiselor eliberate în anul anterior.
    Notã: Documentele menţionate sunt obligatorii, lipsa unuia sau mai multor documente atrãgând descalificarea solicitantului.

    ANEXA 5

    Criterii de evaluare:
    a) numãrul de membri înregistraţi la zi, în corelaţie cu numãrul de permise eliberate;
    b) numãrul de permise eliberate în ultimul an;
    c) regulamentul propriu de practicare a pescuitului recreativ/sportiv în care se va specifica şi tariful de acces în zona autorizatã;
    d) documente justificative privind deţinerea dotãrilor tehnice proprii;
    e) documente justificative privind deţinerea resurselor umane disponibile pentru controlul, bunurilor şi resursei acvatice, cu dotare şi aviz în condiţiile legii.

    Grila de evaluare


 ┌───┬──────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────┐
 │Nr.│ Criteriul de evaluare │ Punctajul maxim │
 │crt│ │ │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 1.│Numãrul de membri înregistraţi la zi │ 20 │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - pânã la 200 │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - de la 201 la 500 │ (5) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - de la 501 la 1.000 │ (10) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - peste 1.000 │ (20) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 2.│Numãrul de permise eliberate în ultimul an, inclusiv │ 20 │
 │ │pentru persoanele care nu sunt membri ai asociaţiei │ │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - pânã la 200 │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - de la 201 la 500 │ (5) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - de la 501 la 1.000 │ (10) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - peste 1.001 │ (20) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 3.│Tarif sãptãmânal de acces în zona de pescuit │ 10 │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - peste 10 lei │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 6 lei-10 lei │ (5) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 0 lei-5 lei │ (10) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 4.│Tarif lunar de acces în zona de pescuit │ 10 │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - peste 15 lei │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 11 lei-15 lei │ (5) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 0 lei-10 lei │ (10) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 5.│Tarif anual de acces în zona de pescuit │ 10 │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - peste 40 lei │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 21 lei-40 lei │ (5) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 0 lei-20 lei │ (10) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 6.│Dotãri tehnice │ 15 │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │Mijloace auto/ambarcaţiuni control │ (8) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │Dotãri specifice (de exemplu, locuri amenajate pentru │ (7) │
 │ │pescuit, mijloace de acces pe apã, panouri de │ │
 │ │avertizare etc.) │ │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │Fãrã dotãri │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ 7.│Personal de specialitate pentru controlul desfãşurãrii│ 15 │
 │ │activitãţii de pescuit │ │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - Fãrã personal │ (0) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 3 │ (5) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - 7 │ (10) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │ - Mai mult de 7 │ (15) │
 ├───┼──────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┤
 │ │TOTAL: │ 100 │
 └───┴──────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┘



    ANEXA 6
------
    NOTĂ(CTCE)
    Imaginea reprezentând autorizaţia de pescuit recreativ sportiv, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 74 din 28 ianuarie 2011, la paginile 7 şi 8. (a se vedea imaginea asociata)

                                     -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016