──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Indicativul standardului Titlul
crt. român
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. SR EN 12014-1: 2005 Produse alimentare. Determinarea conţinutului
de nitraţi şi/sau nitriţi
Partea 1: Consideraţii generale
2. SR EN ISO 15141-1: 2005 Produse alimentare. Determinarea ochratoxinei
A din cereale şi produse derivate.
Partea 1: Metoda prin cromatografie de
lichide de înaltã performanţã dupã purificare
pe silicagel
3. SR EN ISO 8261: 2005 Lapte şi produse de lapte. Ghid pentru
pregãtirea eşantioanelor pentru încercãri a
suspensiilor iniţiale şi diluţiilor decimale
în vederea examenului microbiologic
4. SR EN ISO 21572: Produse alimentare. Metoda de detecţie a
2004/AC: 2005 organismelor modificate genetic şi a
produselor derivate. Metode bazate pe
proteinã
5. SR EN ISO 22000: 2005 Sisteme de management al siguranţei
alimentelor.
Cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul
alimentar
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────