Unitatea ........................ Vizat
Nr. ........... data ............ Şef Serviciu control oficial
I ............................... siguranţa alimentelor din cadrul
Nr. de înregistrare la direcţiei sanitar-veterinare şi
registrul comerţului pentru siguranţa alimentelor
................................. judeţene, respectiv a
municipiului Bucureşti
...............................
Coordonator al Circumscripţiei
sanitar-veterinare şi pentru
siguranţa alimentelor
...............................
DOCUMENT JUSTIFICATIV
cuprinzând sumele stabilite conform tarifelor
legale pentru asigurarea controlului oficial
sanitar-veterinar pentru luna ........ anul ....
1. Unitatea este autorizată/înregistrată sanitar-veterinar pentru
activitatea de:
..............................................................................
..............................................................................
..............................................................................
2. Personal sanitar-veterinar existent în unitate:
- medici veterinari .............................................
3. Unitatea a desfăşurat în luna .......... anul ......... activitatea de:
I. Abatorizare
┌──────────────────┬──────────────────┬───────────────────┬──────────────────┐
│ Specia │ Nr. capete │ Tarif/animal │ Tarif total │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────────────┴──────────────────┴───────────────────┴──────────────────┘
II. Tranşare
┌──────────┬───────────────────────┬──────────────────────────┬──────────────┐
│ Specia │ Cantitate/tone │ Tarif/tonă materie primă │ Tarif total │
│ │ materie primă │ intrată la tranşare │ │
│ │ intrată la tranşare │ │ │
├──────────┼───────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────┼───────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────┼───────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────┴───────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────┘
III. Procesarea cărnii (produse din carne, carne tocată, carne preparată,
carne separată mecanic)
┌─────────────────────────┬───────────────────────────┬──────────────────────┐
│ Cantitate/tone materie │ Tarif/tonă materie primă │ Tarif total │
│ primă recepţionată │ recepţionată │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────────────────┤
│ │ │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────────────────┤
│ │ │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────────────────┤
│ │ │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────┴──────────────────────┘
IV. Procesare carne vânat
┌──────────────────┬──────────────────┬───────────────────┬──────────────────┐
│ Specia │ Nr. capete │ Tarif/animal │ Tarif total │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────────────┴──────────────────┴───────────────────┴──────────────────┘
V. Prelucrare lapte
┌──────────────────────────────┬────────────────────────────┬────────────────┐
│ Cantitate/tone lapte materie │ Tarif/tonă lapte materie │ Tarif total │
│ primă intrată la procesare │ primă intrată la procesare │ │
├──────────────────────────────┼────────────────────────────┼────────────────┤
│ │ │ │
├──────────────────────────────┼────────────────────────────┼────────────────┤
│ │ │ │
├──────────────────────────────┼────────────────────────────┼────────────────┤
│ │ │ │
└──────────────────────────────┴────────────────────────────┴────────────────┘
VI. Producţie de peşte (categorii: unitate procesare, cherhana, piaţă
desfacere, centru de colectare peşte, punct de debarcare)
┌─────────────┬────────────────────────┬──────────────────┬──────────────────┐
│ Categorie │ Cantitate/tone peşte │ Tarif/tonă │ Tarif total │
│ │ intrat la procesare │ │ │
├─────────────┼────────────────────────┼──────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├─────────────┼────────────────────────┼──────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├─────────────┼────────────────────────┼──────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└─────────────┴────────────────────────┴──────────────────┴──────────────────┘
VII. Activităţi generale (categorii: depozit frigorific
independent/depozite pentru produse de origine animală, piaţă angro, unitate
de reambalare)
┌───────────┬────────────────────────┬───────────────────────┬───────────────┐
│ Categorie │ Cantitate/tone produse │ Tarif/tone produse de │ Tarif total │
│ │ de origine animală │ origine animală │ │
│ │ recepţionate │ recepţionate │ │
├───────────┼────────────────────────┼───────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────────────────┼───────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────┼────────────────────────┼───────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ │ │
└───────────┴────────────────────────┴───────────────────────┴───────────────┘
Număr de ore de activitate desfăşurată de către personalul
sanitar-veterinar de stat existent:
- medici veterinari
Întocmit
Medic veterinar oficial Reprezentant legal al unităţii,
................ .............................
Prezentul document constituie actul oficial în baza căruia Direcţia
Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor .............. întocmeşte
formalităţile de plată către unitate.