──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numãrul de
crt. referinţã Titlul
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. SR EN 14123 Produse alimentare. Determinarea aflatoxinei B(1) şi a
sumei aflatoxinelor B(1), B(2), G(1) şi G(2) din arahide,
fistic, smochine şi boia de ardei; Metoda prin
cromatografie de lichide de înaltã performanţã cu
derivatizare postcoloanã şi purificare pe coloana de
imunoafinitate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. SR EN 14132 Produse alimentare. Determinarea ochratoxinei A din orz
şi cafea prãjitã; Metoda HPLC cu purificare pe coloana
de imunoafinitate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. SR EN 14133 Produse alimentare. Determinarea ochratoxinei A din vin
şi bere; Metoda HPLC cu purificare pe coloana de
imunoafinitate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────