┌────┬────────────────────────────────────┬───────────────┬───────────────────┬────────────┐
│Nr. │ Etapele aferente realizării unui │ Cheltuieli │Cheltuieli necesare│ Total │
│crt.│ control oficial în domeniul │pentru salariu/│ perfecţionării/ │cheltuieli/h│
│ │ alimentar │ persoană/h │ persoană/h │ (lei) │
│ │ │ (lei) │ (lei) │ │
├────┼────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────────┼────────────┤
│ 1 │Pregătirea controlului, studierea │ │ │ │
│ │facilităţilor şi documentaţiei │ │ │ │
│ │deţinute de operatorii economici, │ │ │ │
│ │astfel încât să fie capabili să îşi │ │ │ │
│ │îndeplinească atribuţiile în mod │ │ │ │
│ │adecvat │ 22 │ 1 │ 23 │
├────┼────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────────┼────────────┤
│ 2 │Realizarea controlului │ 22 │ 1 │ 23 │
├────┼────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────────┼────────────┤
│ 3 │Analiza activităţii de control şi │ │ │ │
│ │stabilirea concluziilor │ 22 │ 1 │ 23 │
├────┼────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────────┼────────────┤
│ │TOTAL: │ 66 │ 3 │ 69 │
└────┴────────────────────────────────────┴───────────────┴───────────────────┴────────────┘