Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.941 din 7 decembrie 2021  privind modificarea anexei nr. 2 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 631/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 1.941 din 7 decembrie 2021 privind modificarea anexei nr. 2 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 631/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată

EMITENT: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 1191 din 16 decembrie 2021
    Având în vedere dispoziţiile art. 316 şi 322 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi avizul conform al Ministerului Finanţelor comunicat prin Adresa nr. 742.440 din 24.11.2021,
    în temeiul prevederilor art. 5 alin. (4) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 342 alin. (1),(4) şi (5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 11 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,
    preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală emite următorul ordin:
    ART. I
    Anexa nr. 2 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 631/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea l, nr. 131 din 19 februarie 2016, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. II
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    ART. III
    Direcţia generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, precum şi direcţiile generale regionale ale finanţelor publice şi unităţile fiscale subordonate vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.



                    Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală,
                    Mirela Călugăreanu

    Bucureşti, 7 decembrie 2021.
    Nr. 1.941.
    ANEXA 1

    *) Formularul din anexă este reprodus în facsimil.
    (Anexa nr. 2 la Ordinul nr. 631/2016)
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
 (a se vedea imaginea asociată)
    INSTRUCŢIUNI
    de completare a formularului (093) „Declaraţie de înregistrare în scopuri de TVA/
    Declaraţie de menţiuni pentru persoanele impozabile care au sediul activităţii economice
    în afara României, dar sunt stabilite în România prin sedii fixe“

    Depunerea declaraţiei
    Declaraţia de înregistrare în scopuri de TVA/Declaraţia de menţiuni pentru persoanele impozabile care au sediul activităţii economice în afara României, dar sunt stabilite în România prin sedii fixe, denumită în continuare declaraţie, se completează şi se depune de persoanele impozabile stabilite în România prin unul sau mai multe sedii fixe, conform art. 266 alin. (2) lit. b) din Codul fiscal, care sunt obligate să solicite înregistrarea în scopuri de taxă pe valoarea adăugată în condiţiile prevăzute la art. 316 alin. (2) şi (2^1) din Codul fiscal.
    Declaraţia de înregistrare se completează cu ocazia înregistrării în scopuri de TVA a persoanei impozabile stabilite în România prin sediul fix, iar declaraţia de menţiuni se completează ori de câte ori se modifică datele declarate anterior.
    Declaraţia se depune, direct (reprezentant legal) sau prin împuternicit, la registratura organului fiscal competent ori la poştă prin scrisoare recomandată, la termenele stabilite de legislaţia în vigoare.
    Declaraţia se completează în două exemplare, înscriindu-se cu majuscule, citeţ şi corect toate datele prevăzute de formular. Un exemplar al declaraţiei, semnat conform legii, se depune la organul fiscal competent şi un exemplar se păstrează de contribuabil.
    Declaraţia poate fi depusă şi prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, potrivit procedurii aprobate prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
    Declaraţia transmisă prin mijloace electronice de transmitere la distanţă se depune în format PDF cu XML ataşat, la care se anexează o arhivă ZIP având incluse documentele doveditoare ale informaţiilor cuprinse în declaraţie, în formatele „PDF“, „JPEG“ sau „TIFF“.
    Organul fiscal competent este organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sediul fix sau sediul fix desemnat, potrivit legii.

    Completarea declaraţiei
    I. FELUL DECLARAŢIEI
    Se marchează cu „X“ pct. 1 sau 2, după caz.
    Atenţie! În cazul declaraţiei de menţiuni se completează toate rubricile formularului, de la capitolele I-IV, cu datele valabile la momentul declarării, indiferent dacă acestea au mai fost declarate. La rubricile de la capitolul V „Date privind înregistrarea în scopuri de TVA şi vectorul fiscal privind TVA“, se completează numai secţiunea/secţiunile care se modifică.

    II. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI IMPOZABILE
    Rândul 1. Cod de identificare fiscală - Se completează codul de identificare fiscală atribuit în ţara unde este înregistrată fiscal persoana impozabilă.
    Rândul 2. Denumire/Nume şi prenume - Se completează cu denumirea sau numele şi prenumele contribuabilului.
    Rândul 3. Forma juridică - Se completează cu forma juridică a contribuabilului.
    Rândul 4. Data înfiinţării - Se completează cu data la care s-a înfiinţat contribuabilul în ţara de rezidenţă.
    Rândul 5. Ţara de rezidenţă - Se completează ţara de rezidenţă, precum şi adresa sediului social/domiciliului contribuabilului din ţara de rezidenţă.
    Rândul 6. Înregistrare într-un alt stat membru U.E. - În cazul în care se marchează „X“ în căsuţa „DA“, se înscriu atât denumirea ţării, cât şi codul de identificare fiscală atribuit în ţara unde este înregistrată fiscal persoana impozabilă.

    III. DATE PRIVIND ADRESA DIN ROMÂNIA A SEDIULUI FIX/ SEDIULUI FIX DESEMNAT PENTRU TAXA PE VALOAREA ADĂUGATĂ
    Se completează cu datele privind adresa din România a sediului fix. În situaţia în care persoana impozabilă este stabilită în România prin mai multe sedii fixe fără personalitate juridică, se completează cu datele privind adresa din România a sediului fix care a fost desemnat de persoana impozabilă să fie responsabil pentru toate obligaţiile în scopuri de TVA ale tuturor sediilor fixe stabilite în România ale respectivei persoane impozabile.
    Rândul 1. Cod de identificare fiscală/Cod de înregistrare în scopuri de TVA
    În cazul declaraţiei de înregistrare se completează codul de identificare fiscală al sediului fix, în situaţia în care acesta a fost deja înregistrat fiscal. Codul de înregistrare în scopuri de TVA se completează numai în cazul depunerii declaraţiei de menţiuni.
    Atenţie! În cazul în care declaraţia de menţiuni este completată de către împuternicit/reprezentant legal, se înscrie codul de identificare fiscală al sediului fix.

    Rândul 2. Denumire - Se completează cu denumirea sediului fix.
    Rândul 3. Adresa - Se completează cu adresa din România a sediului fix.
    Atenţie! În cazul în care declaraţia este completată de către împuternicit/reprezentant legal se va trece adresa sediului fix al persoanei impozabile pe care o reprezintă.


    IV. REPREZENTARE PRIN:
    Se marchează cu „X“ în cazul în care, în relaţia cu organul fiscal, contribuabilul este reprezentat prin împuternicit/ reprezentant legal şi se înscriu numărul şi data înregistrării la organul fiscal, de către împuternicit, a actului de împuternicire, în original sau în copie legalizat, sau numărul şi data documentului care atestă calitatea de reprezentant legal, după caz.
    Date de identificare - Se completează cu datele de identificare ale împuternicitului/reprezentantului legal, după caz.

    V. DATE PRIVIND ÎNREGISTRAREA ÎN SCOPURI DE TVA ŞI VECTORUL FISCAL PRIVIND TVA
    SECŢIUNEA I - Înregistrarea în scopuri de TVA a persoanei impozabile care are sediul activităţii economice în afara României, dar este stabilită în România printr-un sediu fix, conform art. 266 alin. (2) lit. b) din Codul fiscal

    Se marchează cu „X“ de către contribuabilii care solicită înregistrarea ca persoană impozabilă în scopuri de TVA, conform art. 316 alin. (2) sau (2^1) din Codul fiscal, respectiv persoană impozabilă care are sediul activităţii economice în afara României, dar este stabilită în România printr-un sediu fix, conform art. 266 alin. (2) lit. b) din Codul fiscal, astfel:
    Rândul 1.1. În situaţia în care urmează să primească pentru sediul fix din România servicii pentru care este obligată la plata taxei în România conform art. 307 alin. (2) din Codul fiscal, dacă serviciile sunt prestate de o persoană impozabilă care este stabilită în sensul art. 266 alin. (2) din Codul fiscal în alt stat membru, înaintea primirii serviciilor.
    Rândul 1.2. În situaţia în care urmează să presteze serviciile prevăzute la art. 278 alin. (2) din Codul fiscal de la sediul fix din România pentru un beneficiar persoană impozabilă stabilită în sensul art. 266 alin. (2) din Codul fiscal în alt stat membru care are obligaţia de a plăti TVA în alt stat membru, conform echivalentului din legislaţia statului membru respectiv al art. 307 alin. (2) din Codul fiscal, înainte de prestarea serviciilor.
    Rândul 1.3. Înainte de realizarea unor activităţi economice de la respectivul sediu fix în condiţiile stabilite la art. 266 alin. (2) lit. b) şi c) din Codul fiscal, care implică:
    Rândul 1.3.1. Livrări de bunuri taxabile şi/sau scutite cu drept de deducere, inclusiv livrări intracomunitare scutite de TVA conform art. 294 alin. (2) din Codul fiscal
    Rândul 1.3.2. Prestări de servicii taxabile şi/sau scutite de taxa pe valoarea adăugată cu drept de deducere, altele decât cele prevăzute la art. 316 alin. (2) lit. a) şi b) din Codul fiscal
    Rândul 1.3.3. Operaţiuni scutite de taxă şi optează pentru taxarea acestora, conform art. 292 alin. (3) din Codul fiscal.
    Rândul 1.3.4. Achiziţii intracomunitare de bunuri taxabile

    Rândul 1.4. Înregistrarea în scopuri de TVA a persoanei impozabile care are sediul activităţii economice în afara României, dar este stabilită în România printr-un sediu fix, conform art. 266 alin. (2) lit. b) din Codul fiscal, şi care nu este înregistrată şi nici nu are obligaţia să se înregistreze în scopuri de TVA, conform prevederilor art. 316 alin. (2) din Codul fiscal, dar optează pentru aplicarea regimului special prevăzut la art. 315 din Codul fiscal - se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile care au sediul activităţii economice în România, dar sunt stabilite în România printr-un sediu fix, conform art. 266 alin. (2) lit. b) din Codul fiscal, şi care nu sunt înregistrate şi nici nu au obligaţia să se înregistreze în scopuri de TVA, conform prevederilor art. 316 alin. (2) din Codul fiscal, dar optează pentru aplicarea regimului special prevăzut la art. 315 din Codul fiscal.
    Rândul 1.5. Cifra de afaceri
    Rândul 1.5.1. Se completează la înregistrarea iniţială a contribuabilului, înscriindu-se cifra de afaceri pe care contribuabilul preconizează să o realizeze în perioada rămasă până la sfârşitul anului calendaristic din operaţiuni taxabile şi/sau scutite cu drept de deducere.
    Rândul 1.5.2. Se completează numai dacă, ca urmare a stabilirii cifrei de afaceri realizate în anul precedent, se modifică perioada fiscală.

    Rândul 1.6. Perioada fiscală
    Se marchează cu „X“ perioada fiscală valabilă la data solicitării înregistrării sau ulterior înregistrării în scopuri de TVA.
    În cazul în care contribuabilul foloseşte, ca perioadă fiscală, semestrul sau anul calendaristic, se va înscrie numărul actului prin care organul fiscal a aprobat utilizarea acestei perioade fiscale.
    SECŢIUNEA II - Menţiuni privind schimbarea/menţinerea perioadei fiscale

    Rândul 1.7. Menţiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală şi care efectuează o achiziţie intracomunitară de bunuri taxabilă în România - Se marchează cu „X“ de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Codul fiscal, care utilizează trimestrul ca perioadă fiscală şi care efectuează o achiziţie intracomunitară de bunuri taxabilă în România.
    Declaraţia de menţiuni privind schimbarea perioadei fiscale ca urmare a efectuării de achiziţii intracomunitare de bunuri taxabile în România se depune în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la finele lunii în care intervine exigibilitatea achiziţiei intracomunitare.
    Se completează cu luna şi anul în care a intervenit exigibilitatea taxei pe valoarea adăugată aferente achiziţiei intracomunitare de bunuri.
    De asemenea, se completează data de întâi a lunii începând cu care se schimbă perioada fiscală, respectiv se utilizează luna calendaristică ca perioadă fiscală pentru declararea şi plata taxei pe valoarea adăugată.
    Astfel, perioada fiscală devine luna calendaristică începând cu:
    a) prima lună a unui trimestru calendaristic, dacă exigibilitatea taxei aferente achiziţiei intracomunitare de bunuri intervine în această primă lună a respectivului trimestru;
    b) a treia lună a trimestrului calendaristic, dacă exigibilitatea taxei aferente achiziţiei intracomunitare de bunuri intervine în a doua lună a respectivului trimestru. Primele două luni ale trimestrului respectiv vor constitui o perioadă fiscală distinctă, pentru care persoana impozabilă va avea obligaţia depunerii unui decont de taxă conform art. 323 alin. (1) din Codul fiscal;
    c) prima lună a trimestrului calendaristic următor, dacă exigibilitatea taxei aferente achiziţiei intracomunitare de bunuri intervine în a treia lună a unui trimestru calendaristic.


    Rândul 1.8. Menţiuni privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic şi care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent - Se marchează cu „X“ de către:
    a) persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Codul fiscal şi care au utilizat trimestrul ca perioadă fiscală în anul precedent, care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi care nu au depăşit plafonul de 100.000 euro, al cărui echivalent în lei se calculează conform titlului VII din Normele de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1/2016, cu modificările şi completările ulterioare;
    b) persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Codul fiscal, aflate în situaţia prevăzută la art. 322 alin. (8) teza a II-a din Codul fiscal. În această situaţie se află persoanele impozabile care revin la trimestrul calendaristic drept perioadă fiscală, întrucât în anul precedent/anii precedenţi au utilizat luna ca perioadă fiscală, dar nu au mai efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi nu au depăşit plafonul de 100.000 euro, al cărui echivalent în lei se calculează conform titlului VII din Normele de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1/2016, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele impozabile aflate în această situaţie marchează cu „X“ şi rândul 1.8.2.
    Rândul 1.8.1. Se completează cu cifra de afaceri din anul precedent, obţinută sau, după caz, recalculată de către contribuabil, potrivit prevederilor Codului fiscal.
    Prin marcarea cu „X“ a rândului 1.8 persoana impozabilă declară, pe propria răspundere, sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, că nu a efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent.
    Declaraţia de menţiuni se depune la organul fiscal competent până la data de 25 ianuarie inclusiv, pentru anul precedent.


    SECŢIUNEA III - Opţiune privind aplicarea/încetarea aplicării prevederilor art. 275 alin. (2) şi art. 278 alin. (5) lit. h) din codul fiscal (locul livrării pentru vânzările intracomunitare de bunuri la distanţă şi locul prestării către persoane neimpozabile a serviciilor de telecomunicaţii, radiodifuziune şi televiziune sau a serviciilor furnizate pe cale electronică)

    Secţiunea III „Opţiune privind aplicarea/încetarea aplicării prevederilor art. 275 alin. (2) şi art. 278 alin. (5) lit. h) din Codul fiscal“ - Se marchează de către persoanele impozabile stabilite sau care îşi au domiciliul stabil sau reşedinţa obişnuită în România care efectuează vânzări intracomunitare de bunuri la distanţă, care sunt expediate sau transportate către un alt stat membru, şi/sau care prestează servicii de telecomunicaţii, de radiodifuziune şi televiziune, precum şi servicii furnizate pe cale electronică către persoane neimpozabile dintr-un alt stat membru, a căror valoare totală nu depăşeşte în anul calendaristic curent şi nu a depăşit nici în cursul anului calendaristic precedent 10.000 euro (46.337 lei).
    Rândul 1.9.1. - Se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile care optează, în conformitate cu prevederile art. 278^1 alin. (3) din Codul fiscal, ca locul livrării în cazul vânzărilor la distanţă şi/sau locul prestării serviciilor de telecomunicaţii, de radiodifuziune şi televiziune, precum şi a serviciilor furnizate pe cale electronică să fie stabilit în conformitate cu prevederile art. 275 alin. (2) şi art. 278 alin. (5) lit. h) din Codul fiscal, respectiv la beneficiar.
    Se bifează căsuţa corespunzătoare situaţiei în care se află persoana impozabilă, respectiv efectuează vânzări intracomunitare de bunuri la distanţă sau prestează servicii de telecomunicaţii, de radiodifuziune şi televiziune sau servicii furnizate pe cale electronică.

    Rândul 1.9.2. - Se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile care au aplicat cel puţin 2 ani calendaristici prevederile art. 275 alin. (2) şi art. 278 alin. (5) lit. h) din Codul fiscal şi care urmează să aplice prevederile art. 278^1 alin. (1) din Codul fiscal.
    Se bifează căsuţa corespunzătoare situaţiei în care se află persoana impozabilă, respectiv optează pentru încetarea aplicării prevederilor art. 275 alin. (2) (vânzări intracomunitare de bunuri la distanţă) sau optează pentru încetarea aplicării prevederilor art. 278 alin. (5) lit. h) din Codul fiscal (prestări servicii de telecomunicaţii, de radiodifuziune şi televiziune sau servicii furnizate pe cale electronică).

    SECŢIUNEA IV - Înregistrarea în scopuri de TVA, potrivit art. 316 alin. (12) din Codul fiscal

    Se marchează cu „X“, în mod corespunzător, de către persoanele impozabile cărora li s-a anulat înregistrarea în scopuri de TVA în conformitate cu dispoziţiile art. 316 alin. (11) lit. a) şi c)-e) şi care solicită înregistrarea în scopuri de TVA potrivit prevederilor art. 316 alin. (12) din Codul fiscal.
    Se marchează cu „X“ în căsuţa corespunzătoare, astfel:
    Rândul 1.10. Se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile cărora li s-a anulat înregistrarea în scopuri de TVA sau li s-a respins cererea de înregistrare în scopuri de TVA, întrucât au fost declarate inactive fiscal, potrivit legii.
    Rândul 1.11. Se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile cărora li s-a anulat înregistrarea în scopuri de TVA sau li s-a respins cererea de înregistrare în scopuri de TVA, întrucât asociaţii/administratorii persoanei impozabile sau persoana impozabilă însăşi a avut înscrise în cazierul fiscal infracţiuni şi/sau fapte prevăzute la art. 4 alin. (4) lit. a) din Ordonanţa Guvernului nr. 39/2015 privind cazierul fiscal, aprobată cu modificări prin Legea nr. 327/2015, cu modificările şi completările ulterioare, şi care solicită înregistrarea în scopuri de TVA, datorită încetării situaţiei care a condus la anularea înregistrării în scopuri de TVA. În cazul societăţilor reglementate de Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică numai pentru asociaţii majoritari sau, după caz, asociatul unic care are înscrise astfel de fapte/situaţii.
    Rândul 1.12. Se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile cărora li s-a anulat înregistrarea în scopuri de TVA sau li s-a respins cererea de înregistrare în scopuri de TVA, întrucât nu au depus niciun decont de TVA, şi care solicită înregistrarea în scopuri de TVA.
    Rândul 1.13. Se marchează cu „X“ de către persoanele impozabile cărora li s-a anulat înregistrarea în scopuri de TVA sau li s-a respins cererea de înregistrare în scopuri de TVA, întrucât nu au evidenţiat, în deconturile de TVA depuse, nicio operaţiune realizată, şi care solicită înregistrarea în scopuri de TVA.
    Rândul 1.14. Se înscrie cifra de afaceri pe care estimează să o realizeze în perioada rămasă până la sfârşitul anului calendaristic. Cifra de afaceri se calculează potrivit dispoziţiilor art. 322 din Codul fiscal.
    Rândul 1.15. Perioada fiscală
    Se marchează cu „X“ perioada fiscală care urmează a fi utilizată pentru taxa pe valoarea adăugată, în condiţiile prevăzute de art. 322 din Codul fiscal.
    Prin completarea acestei secţiuni, persoana impozabilă declară pe propria răspundere că urmează să desfăşoare activităţi economice.

    SECŢIUNEA V - Anularea înregistrării în scopuri de TVA şi scoaterea din evidenţă ca persoană impozabilă înregistrată în scopuri de TVA

    Se marchează cu „X“ în funcţie de tipul scoaterii din evidenţă ca persoană impozabilă înregistrată în scopuri de TVA şi se înscrie data scoaterii din evidenţă, stabilită conform prevederilor titlului VII din Codul fiscal şi ale normelor metodologice de aplicare.
    Rândul 1.16. Se completează în cazul în care se solicită scoaterea din evidenţă a contribuabilului în situaţia în care nu mai realizează livrări de bunuri, prestări de servicii, achiziţii sau livrări intracomunitare de bunuri în România pentru care plata taxei se face în România.
    Rândul 1.17. Ca urmare a încetării desfăşurării de operaţiuni care dau drept de deducere a taxei - Se completează în situaţia în care se solicită scoaterea din evidenţă a contribuabilului în cazul în care nu mai desfăşoară operaţiuni care dau drept de deducere a taxei.
    Rândul 1.18. Ca urmare a încetării aplicării regimului special prevăzut la art. 315 din Codul fiscal - Se completează în cazul în care persoana impozabilă solicită scoaterea din evidenţă ca persoană impozabilă ca urmare a încetării aplicării regimului special prevăzut la art. 315 din Codul fiscal.


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016