Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.850 din 23 iulie 2007  pentru modificarea si completarea Regulamentului de punere in aplicare a   Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 , adoptat prin   Ordinul ministrului justitiei nr. 710/C/1995     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.850 din 23 iulie 2007 pentru modificarea si completarea Regulamentului de punere in aplicare a Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 , adoptat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 710/C/1995

EMITENT: MINISTERUL JUSTITIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 540 din 8 august 2007

Având în vedere Adresa Cabinetului preşedintelui Uniunii Naţionale a Notarilor Publici nr. 1.689 din 6 iunie 2007, prin care au fost înaintate propunerile de modificare şi completare a dispoziţiilor Regulamentului de punere în aplicare a <>Legii notarilor publici şi a activitãţii notariale nr. 36/1995 ,
în conformitate cu dispoziţiile <>art. 6 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 83/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 132 din 11 februarie 2005, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul justiţiei emite urmãtorul ordin:

ART. I
Regulamentul de punere în aplicare a <>Legii notarilor publici şi a activitãţii notariale nr. 36/1995 , adoptat prin <>Ordinul ministrului justiţiei nr. 710/C/1995 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 176 din 8 august 1995, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Alineatele (1) şi (2) ale articolului 2 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - (1) Numãrul notarilor publici şi al birourilor notariale din localitãţile aflate în circumscripţia fiecãrei judecãtorii şi din municipiul Bucureşti se stabileşte prin ordin al ministrului justiţiei, de regulã în primul trimestru, la propunerea Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. La formularea propunerilor, Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici va avea în vedere propunerile Camerelor notarilor publici, precum şi cerinţele rezultate din întinderea teritoriului, numãrul locuitorilor, volumul şi tipul procedurilor notariale solicitate de cãtre public.
(2) Ministrul justiţiei va proceda la actualizarea numãrului notarilor publici şi al birourilor notariale, de regulã în primul trimestru al fiecãrui an, la propunerea Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. Ordinul de actualizare va cuprinde:
a) numãrul notarilor publici în funcţie;
b) numãrul locurilor vacante pentru notarii stagiari care vor participa la examenul de definitivat;
c) numãrul locurilor vacante pentru cei care au îndeplinit timp de 5 ani funcţiile juridice prevãzute la art. 16 lit. g) din lege şi care vor promova concursul prevãzut la art. 4 alin. (3);
d) numãrul locurilor vacante pentru schimbãri de sediu."
2. Alineatele (1), (3) şi (5) ale articolului 4 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 5. - (1) Pe locurile vacante de notari publici prevãzute la art. 2 alin. (2) lit. c) se pot numi notari publici dupã o prealabilã verificare a cunoştinţelor profesionale, prin concurs, cei care au îndeplinit timp de 5 ani funcţiile juridice prevãzute la art. 16 lit. g) din lege. Locurile vacante şi data verificãrii cunoştinţelor profesionale se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, cu cel puţin 30 de zile înainte de aceastã datã.
..........................................................................
(3) Verificarea cunoştinţelor se efectueazã prin concurs organizat de Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, cu acordul Ministerului Justiţiei, de cãtre o comisie formatã din: un membru al Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, desemnat de cãtre acesta; 2 notari publici desemnaţi de Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici; un reprezentant al Ministerului Justiţiei desemnat prin ordin de ministrul justiţiei; un cadru didactic universitar în specialitatea drept civil de la una dintre facultãţile de drept acreditate din ţarã. Data desfãşurãrii concursului se stabileşte de preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, cu acordul ministrului justiţiei.
............................................................................
(5) Media minimã de promovare este 7,00, fãrã a putea fi mai micã de 5,00 la oricare dintre probele de concurs."
3. Dupã alineatul (5) al articolului 4 se introduc douã noi alineate, alineatele (6) şi (7), cu urmãtorul cuprins:
"(6) Candidaţii declaraţi admişi la concurs îşi vor exprima opţiunile pentru locurile vacante existente la nivelul Camerei notarilor publici la care şi-au depus cererea de înscriere la concurs, în ordinea mediilor obţinute.
(7) Posturile rãmase vacante dupã exprimarea opţiunilor prevãzute la alin. (6) vor putea fi ocupate în ordinea mediilor de cãtre candidaţii care au obţinut minimum media 7,00, fãrã ca nota obţinutã la oricare dintre probele de concurs sã fie mai micã de nota 5,00."
4. Alineatul (4) al articolului 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(4) La înregistrarea biroului notarial, notarul public va prezenta specimenul de semnãturã şi modelul sigiliului. În cazul în care notarul public urmeazã sã se asocieze într-o altã localitate decât cea în care a fost numit, la înregistrarea biroului notarial individual, va anexa ordinul de numire şi avizul Colegiului director prin care se propune aprobarea asocierii. În acest caz, la înregistrarea biroului notarial asociat, notarul public va prezenta specimenul de semnãturã şi modelul sigiliului."
5. Articolul 12 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 12. - (1) Numãrul notarilor stagiari care pot fi angajaţi în birourile notariale se stabileşte, de regulã, anual de cãtre Colegiul director al fiecãrei Camere a notarilor publici.
(2) Cererea de angajare, avizatã de cãtre Colegiul director al Camerei notarilor publici, va fi însoţitã de dovezile corespunzãtoare îndeplinirii condiţiilor prevãzute la art. 16 lit. a)-f) din lege şi din regulamentul prevãzut la alin. (4).
(3) Angajarea notarilor stagiari în cadrul unui birou notarial în care funcţioneazã mai mulţi notari publici asociaţi se va putea face de cãtre oricare dintre aceştia dacã îndeplineşte condiţiile stabilite prin Statutul Uniunii şi prin regulamentul prevãzut la alin. (4).
(4) Procedura dobândirii calitãţii de notar stagiar şi de desfãşurare a stagiului se stabileşte prin regulament aprobat de Consiliul Uniunii."
6. Alineatul (4) al articolului 16 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Media minimã de promovare a examenului de notar public este 7,00, fãrã a putea fi mai micã de 5,00 la oricare dintre probele de examen."
7. Dupã alineatul (4) al articolului 16 se introduce un nou alineat, alineatul (5), cu urmãtorul cuprins:
"(5) Candidaţii declaraţi admişi îşi vor exprima, în scris, opţiunile pentru locurile vacante existente la nivelul Camerei notarilor publici unde şi-au depus cererile de înscriere la examen, în ordinea mediilor, în faţa Colegiului director."
8. Alineatele (1), (2), (3), (4) şi (6) ale articolului 27 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 27. - (1) Schimbarea sediului biroului notarului public din localitatea în care îşi desfãşoarã activitatea într-o localitate din cadrul aceleiaşi circumscripţii sau din altã circumscripţie judecãtoreascã se face prin concurs pe post vacant, prevãzut în ordinul de actualizare, cu excepţia situaţiei în care pentru ocuparea unui post vacant se depune o singurã cerere de schimbare a sediului biroului notarial. În cazul decesului sau încetãrii calitãţii de notar public a unuia dintre asociaţi, locul rãmas vacant va fi ocupat de asociatul care, anterior asocierii, a fost numit în altã localitate, la cererea acestuia. În cazul existenţei mai multor asociaţi care, anterior asocierii, şi-au desfãşurat activitatea în alte localitãţi, locul rãmas vacant va fi ocupat prin concurs organizat de Camera respectivã. La concurs pot participa numai notarii publici care au avut calitatea de asociat al notarului public decedat sau cãruia i-a încetat calitatea. În cazul în care în localitatea din care urmeazã sã îşi schimbe sediul notarul public nu îşi mai desfãşoarã activitatea un alt notar public, Colegiul director al Camerei notarilor publici este obligat sã asigure continuitatea serviciului notarial, precum şi preluarea arhivei.
(2) Concursul de schimbare de sedii se organizeazã anual de cãtre Camerele notarilor publici şi constã într-o probã practicã scrisã. Concursul de schimbare de sedii se susţine în faţa unei comisii formate din 3-5 notari publici din cadrul Camerei notarilor publici respective. Notarii publici din aceastã comisie nu pot fi desemnaţi dintre membrii Colegiului director. Contestaţiile formulate de cãtre candidaţii nemulţumiţi de nota acordatã de comisia de examinare se soluţioneazã de cãtre Colegiul director al Camerei notarilor publici.
(3) Rezultatele concursului de schimbare de sedii se valideazã de Consiliul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici pe baza propunerilor Colegiului director.
(4) Procedura de organizare şi desfãşurare a concursului de schimbare de sedii este stabilitã prin regulament, aprobat prin ordin al ministrului justiţiei.
...........................................................................
(6) Locurile rãmase vacante dupã actualizare, în urma concursului prevãzut la art. 4, a concursului pentru schimbãrile de sedii, precum şi ca urmare a decesului sau încetãrii calitãţii de notar public, vor fi prevãzute în urmãtorul ordin de actualizare, în situaţia în care menţinerea acestora se mai justificã."
9. Litera a) a alineatului (1) al articolului 56^1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) Registrul naţional de evidenţã a succesiunilor, în care se înregistreazã cauzele succesorale referitoare la cetãţenii români, strãini sau apatrizi, cu ultimul domiciliu în strãinãtate, de pe urma cãrora au rãmas bunuri imobile în România (RNES);".
10. Dupã alineatul (2) al articolului 56^4 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmãtorul cuprins:
"(3) Obligaţiile prevãzute la alin. (1) şi (2) revin şi oficiilor consulare sau misiunilor diplomatice ale României în îndeplinirea atribuţiilor prevãzute la art. 13 din lege."
ART. II
Anexele nr. 1-31 la regulament se înlocuiesc cu anexele nr. 1-31, care fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. III
Dispoziţiile art. II intrã în vigoare în termen de 60 de zile de la publicarea prezentului ordin în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. IV
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin orice prevedere contrarã se abrogã.
ART. V
Prezentul ordin se va publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul justiţiei,
Tudor-Alexandru Chiuariu

Bucureşti, 23 iulie 2007.
Nr. 1.850/C.


ANEXA 1
la regulament


CURTEA DE APEL ....................
Judecãtoria ..........................

REGISTRUL BIROURILOR NOTARIALE


┌──────┬──────┬──────┬──────┬───────┬──────┬──────┬───────┬─────────────┬──────┐
│Nr. de│Data │Numele│Sediul│Speci- │Sigi- │Modi- │Sediul │ Radierea │ │
│înre- │înre- │ şi │biro- │ menul │liul │ficãri│secun- ├──────┬──────┤ │
│gis- │gis- │pre- │ului │ de │ │ │dar al │biro- │sediu-│Obser-│
│trare │trãrii│numele│nota- │semnã- │ │ │ biro- │ului │ lui │vaţii │
│ │ │ │rial │ turã │ │ │ ului │nota- │secun-│ │
│ │ │ │ │ │ │ │ nota- │rial │ dar │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ rial │ │ │ │
├──────┼──────┼──────┼──────┼───────┼──────┼──────┼───────┼──────┼──────┼──────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │
└──────┴──────┴──────┴──────┴───────┴──────┴──────┴───────┴──────┴──────┴──────┘



NOTĂ:
- În coloana 2 se înscriu numele şi prenumele notarului public sau ale notarilor publici asociaţi.
- În coloana 3 se va înscrie sediul, prin localitate, str. ................. nr. ......... etc.
- În coloana 5 se înscriu modificãrile în modul de desfãşurare a activitãţii (nr. asociaţi, retrageri etc.).


ANEXA 2
la regulament



ROMÂNIA
CURTEA DE APEL
.............................
Nr. .................
Data ................

CERTIFICAT

La cererea ...........................*1), potrivit art. 18 din Legea
notarilor publici şi a activitãţii notariale nr. 36/1995, cu modificãrile şi
completãrile ulterioare, şi art. 8 alin. (6) din Regulamentul de punere în
aplicare a <>Legii notarilor publici şi a activitãţii notariale nr. 36/1995 ,
adoptat prin <>Ordinul ministrului justiţiei nr. 710/C/1995 , cu modificãrile şi
completãrile ulterioare,
se certificã înregistrarea .............................................
..................................................*2).

Prim-grefier,
L.S.


*1) - Numele şi prenumele notarului public.
- Colegiul director al Camerei Notarilor Publici.
*2) Se vor face menţiuni în funcţie de obiectul cererii, în condiţiile
art. 8, art. 9 alin. (2) şi art. 10 alin. (1) din Regulamentul de
punere în aplicare a Legii notarilor publici şi a activitãţii notariale,
adoptat prin <>Ordinul ministrului justiţiei nr. 710/C/1995 , cu
modificãrile şi completãrile ulterioare.



ANEXA 3
la regulament

REGISTRU GENERAL NOTARIAL




┌────┬─────┬──────────┬────┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │Data │ │ │ Acte autentice │
│Nr. ├─────┤ │ ├────┬─────────┬─────────┬─────┬─────┬─────┬─────┬─────────┤
│de │Anul │ Numele, │Fe- │ │ Acte de │ Acte de │Soci-│Soci-│Tes- │Par- │Alte acte│
│în- │.... │prenumele │lul │Nr. │ înstrã- │garanţie │etãţi│etãţi│ta- │taj, ├────┬────┤
│re- ├─────┤ şi/sau │ac- │de │ inare │ │co- │civi-│mente│ali- │Eva-│Nee-│
│gis-│ │denumirea │tu- │au- ├────┬────┼────┬────┤mer- │le, │ │piri,│lua-│va- │
│tra-│Ziua/│ pãrţilor │lui │ten-│Mo- │Imo-│Mo- │Imo-│ciale│aso- │ │dez- │bile│lua-│
│re │luna │ │şi/ │ti- │bi- │bi- │bi- │bi- │agri-│cia- │ │li- │ │bile│
│ │ │ │sau │fi- │li- │li- │li- │li- │cole │ţii, │ │piri │ │ │
│ │ │ │ope-│care│are,│are │are │are │ │fun- │ │ │ │ │
│ │ │ │ra- │ │ce- │ │ │ │ │daţii│ │ │ │ │
│ │ │ │ţiu-│ │si- │ │ │ ├─────┼─────┤ │ │ │ │
│ │ │ │ni- │ │uni │ │ │ │Cons-│Cons-│ │ │ │ │
│ │ │ │lor │ │etc.│ │ │ │titu-│titu-│ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │iri/ │iri/ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │modi-│modi-│ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │fi- │fi- │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │cãri │cãri │ │ │ │ │
├────┼─────┼──────────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │ 13 │ 14 │ 15 │
├────┼─────┼──────────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │REPORT │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
┌──┼────┼─────┼──────────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────┼─────┼──────────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │PAGINĂ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────┼─────┼──────────┼────┼────┼────┼────┼────┼────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │REPORT │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────┴─────┴──────────┴────┴────┴────┴────┴────┴────┴─────┴─────┴─────┴─────┴────┴────┘

┌───────────────────────────────┬────┬────┬─────────┬─────┬─────┬─────┬─────┬────┬────┐
│ Alte înregistrãri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────┬────┬────┬─────┬────┤ │Efec│ │ │ │ │ │ │ │
│Lega-│Le- │ │ │Lega-│Rec-│Res-│tuat│ │Im- │ │ │ │ │ │
│li- │ga- │Cer-│Datã│li- │ti- │pin-│ în │ │pozit│ │ │ │ │ │
│zãri │li- │ti- │cer-│zãri │fi- │geri│afa-│ Preţ/ │pe │Ono- │Scu- │Redu-│No- │Ob- │
│de │zãri│fi- │ tã │tra- │cãri│ │ra │evaluare │tran-│rariu│tiri │ceri │tar │ser-│
│sem- │co- │cãri│ │du- │, │ │se- │ │zac- │ │ │ │pu- │va- │
│nã- │pii │ │ │ceri,│pro-│ │diu-│ │ţii │ │ │ │blic│ţii │
│turã,│ │ │ │lega-│iec-│ │lui │ │imo- │ │ │ │ │ │
│spe- │ │ │ │liza-│te, │ │ │ │bili-│ │ │ │ │ │
│cime-│ │ │ │rea │alte│ │ │ │are │ │ │ │ │ │
│ne de│ │ │ │sem- │ope-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│sem- │ │ │ │nã- │ra- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│nã- │ │ │ │turii│ţii │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│turã │ │ │ │tra- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│şi │ │ │ │ducã-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│sigi-│ │ │ │toru-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│lii │ │ │ │lui │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ 16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │ 21 │ 22 │ 23 │ 24 │ 25 │ 26 │ 27 │ 28 │ 29 │ 30 │
├─────┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
┌──┼─────┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼─────┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼─────┼────┼────┼────┼─────┼────┼────┼────┼─────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼────┼────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴─────┴────┴────┴────┴─────┴────┴────┴────┴─────────┴─────┴─────┴─────┴─────┴────┴────┘




ANEXA 4
la regulament

OPIS
al Registrului general notarial


┌──────────────────────────────┬───────────────────────────┬──────────────────┐
│ Nr. de înregistrare/Nr. │ Numele şi prenumele şi/ │ │
│ autentic şi data actului │ sau denumirea pãrţilor │ Felul actului │
├──────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │
└──────────────────────────────┴───────────────────────────┴──────────────────┘




ANEXA 5
la regulament

REGISTRU DE SUCCESIUNI


┌─────┬──────────────────┬───────┬───────┬──────────────┬───────┬──────┬───────┐
│Numãr│Data înregistrãrii│Numele │Ultimul│Data decesului│Numãrul│ │Numãrul│
│de ├─────┬──────┬─────┤şi pre-│domici-├────┬────┬────┤de în- │ │şi data│
│înre-│Anul │Luna │Ziua │numele │liu al │Anul│Luna│Ziua│regis- │Terme-│certi- │
│gis- │ │ │ │defunc-│defunc-│ │ │ │trare │ nele │ficatu-│
│trare│ │ │ │tului │tului │ │ │ │din re-│ │lui │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │gistrul│ │(moşte-│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │de evi-│ │nitor, │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │denţã a│ │legatar│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │proce- │ │cali- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │durilor│ │tate, │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │succe- │ │exe- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │sorale │ │cutor │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │testa- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │mentar,│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │vacanţã│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │succe- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │soralã)│
├─────┼─────┼──────┼─────┼───────┼───────┼────┼────┼────┼───────┼──────┼───────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │
└─────┴─────┴──────┴─────┴───────┴───────┴────┴────┴────┴───────┴──────┴───────┘

┌───────────────────────┬────────┬───────────┬─────────┬───────┬───────────────┐
│ Suspendare │ Alte │Impozit pe │ │ │ │
├───────┬───────┬───────┤soluţii │tranzacţii │Onorariul│Notarul│ Observaţii │
│Art.78 │Art.78 │Art.78 │ │imobiliare │ │public │ (suplimente, │
│lit. a)│lit. b)│lit. c)│ │ │ │ │reînregistrãri,│
│ │ │ │ │ │ │ │ conexãri etc.)│
├───────┼───────┼───────┼────────┼───────────┼─────────┼───────┼───────────────┤
│ 13 │ 14 │ 15 │ 16 │ 17 │ 18 │ 19 │ 20 │
└───────┴───────┴───────┴────────┴───────────┴─────────┴───────┴───────────────┘




ANEXA 6
la regulament

OPIS
al Registrului de succesiuni


┌────────────────────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────┐
│ Numele şi prenumele │ Ultimul domiciliu al │ Numãrul dosarului succesoral │
│ defunctului │ defunctului │ │
├────────────────────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │
└────────────────────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────┘




ANEXA 7
la regulament

OPIS
al Registrului de evidenţã a procedurilor succesorale înregistrate
în Circumscripţia Judecãtoriei (Judeţului, Camerei) ............


┌──────────────────────────────┬──────────────────────┬────────────────────────┐
│ Numele, prenumele şi ultimul │ Numãrul şi data │ │
│ domiciliu al defunctului │ certificatului │ Observaţii │
├──────────────────────────────┼──────────────────────┼────────────────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │
└──────────────────────────────┴──────────────────────┴────────────────────────┘




ANEXA 8
la regulament

REGISTRU
de renunţãri la succesiune şi de acceptare sub beneficiu de inventar
din Circumscripţia Judecãtoriei (Judeţului, Camerei) ...............


┌──────────────┬───────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│ Numãr de │ Ziua, luna, │ Numele şi │ Numele şi │ │
│înregistrare │ anul │ prenumele │ prenumele │ Data │
│ │ │declarantului │ defunctului │ decesului │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
└──────────────┴───────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘

┌──────────────┬──────────────┬───────────────┬───────────────┬──────────────┐
│ Ultimul │ │Notarul public │ Numãrul │Notarul public│
│ domiciliu al │ Felul │în faţa cãruia │ dosarului │care instru- │
│ defunctului │ declaraţiei │s-a dat decla- │ succesoral │menteazã cauza│
│ │ │raţia şi sediul│ │ şi sediul │
│ │ │ biroului │ │ biroului │
│ │ │ notarial │ │ notarial │
├──────────────┼──────────────┼───────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │
└──────────────┴──────────────┴───────────────┴───────────────┴──────────────┘




ANEXA 9
la regulament

OPIS
al Registrului renunţãrilor la succesiune şi de acceptare
sub beneficiu de inventar din Circumscripţia
Judecãtoriei (Judeţului, Camerei) ...................


┌────────────────────────────┬──────────────────────┬─────────────────────────┐
│ Numele şi prenumele │ Numãrul de │ │
│ declarantului │ înregistrare │ Data înregistrãrii │
├────────────────────────────┼──────────────────────┼─────────────────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │
└────────────────────────────┴──────────────────────┴─────────────────────────┘




ANEXA 10
la regulament

REGISTRU DE TERMENE SUCCESORALE


┌─────┬───────┬───────────┬───────┬───────┬──────┬───────┬──────┬───────┬──────┐
│ │ Numãr │ Numele şi │Numãrul│Soluţia│Numã- │Termen │ │Impozit│ │
│Data │ de │ prenumele │dosaru-│(amâ- │rul │ de │ Ono- │ pe │Obser-│
│ │ordine │defunctului│ lui │ nare │certi-│eviden-│ rariu│ tran- │vaţii │
│ │ │ │succe- │ sau │fica- │ ţã │ │zacţii │ │
│ │ │ │soral │finali-│tului │ │ │imobi- │ │
│ │ │ │ │zare) │ │ │ │liare │ │
├─────┼───────┼───────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴───────┴───────────┴───────┴───────┴──────┴───────┴──────┴───────┴──────┘




ANEXA 11
la regulament

REGISTRU DE DEPOZITE


┌──────────────┬───────────────┬──────────────┬────────────────┬──────────────┐
│ Numãr de │ Ziua, luna, │ Numele, │Individualizarea│ Termen de │
│înregistrare │ anul │ prenumele şi │ înscrisului, │ pãstrare şi │
│ │ │ semnãtura │ documentelor │ condiţia │
│ │ │ deponentului │ sau valorilor │ eliberãrii │
│ │ │ │ │ depozitului │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
└──────────────┴───────────────┴──────────────┴────────────────┴──────────────┘

┌───────────────────┬────────────────┬─────────────────┬─────────────────────┐
│ │ │ │ Numele, prenumele │
│ Onorariul încasat │ Notarul public │ Data eliberãrii │ şi semnãtura pãrţii │
│ │ │ │cãreia i se restituie│
│ │ │ │ depozitul │
├───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────────────┤
│ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
└───────────────────┴────────────────┴─────────────────┴─────────────────────┘




ANEXA 12
la regulament

REGISTRU DE PROTESTE


┌──────────────┬──────────────┬───────────────┬────────────────┬──────────────┐
│ Numãr de │ Ora, ziua, │ Numele şi │ Numele şi │Locul şi data │
│înregistrare │ luna, anul │ prenumele │prenumele celui │ comunicãrii │
│ │ │ celui care a │ contra cãruia │(cu menţiunea │
│ │ │cerut protestul│ s-a cerut │comunicãrilor │
│ │ │ │ protestul │ efectuate) │
├──────────────┼──────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
└──────────────┴──────────────┴───────────────┴────────────────┴──────────────┘

┌─────────────────────┬─────────────────┬──────────────┬─────────────────────┐
│ Transcrierea exactã │Somaţia de platã,│ │ Notarul public │
│ a cambiei, biletului│rãspunsul primit │ Onorariul │ care a întocmit │
│ la ordin sau cecul │ sau motivul │ încasat │ protestul │
│ │ pentru care nu │ │ │
│ │ s-a rãspuns │ │ │
├─────────────────────┼─────────────────┼──────────────┼─────────────────────┤
│ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
└─────────────────────┴─────────────────┴──────────────┴─────────────────────┘




ANEXA 13
la regulament

REGISTRU DE CONSULTAŢII NOTARIALE


┌──────┬─────┬──────────────┬────────────┬────────────┬─────────┬───────┬──────┐
│ │ │ │ │ Forma │ │ │ │
│Numãr │Ziua,│ Numele şi │ Obiectul │consultaţiei│Onorariul│Notarul│Obser-│
│de în-│luna,│ prenumele │consultaţiei├─────┬──────┤ încasat │public │vaţii │
│regis-│anul │solicitantului│ │Oralã│Scrisã│ │ │ │
│trare │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼─────┼──────────────┼────────────┼─────┼──────┼─────────┼───────┼──────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
└──────┴─────┴──────────────┴────────────┴─────┴──────┴─────────┴───────┴──────┘




ANEXA 14
la regulament

REGISTRU DE TRADUCERI


┌──────┬─────┬──────────────┬───────────┬─────────────────────┬───────┬────────┐
│ │ │ │ │ Limba │ │ │
│Numãr │Ziua,│ Numele şi │Actul care │ │Termen │ Pagini │
│de în-│luna,│ prenumele │se traduce ├──────────┬──────────┤ │ │
│regis-│anul │solicitantului│ │din care │în care │ │ │
│trare │ │ │ │se traduce│se traduce│ │ │
├──────┼─────┼──────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────┼────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
└──────┴─────┴──────────────┴───────────┴──────────┴──────────┴───────┴────────┘

┌────────────┬──────────────┬──────────┬────────────────┬─────────────┐
│ Traducãtor │ Notar public │ Onorariu │ Onorariu notar │ Observaţii │
│ │ │ │ public │ │
├────────────┼──────────────┼──────────┼────────────────┼─────────────┤
│ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │ 13 │
└────────────┴──────────────┴──────────┴────────────────┴─────────────┘




ANEXA 15
la regulament

REGISTRU DE CORESPONDENŢĂ


┌────────────┬──────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬───────────┐
│Numãr de │ Data │ Emitent/ │ Conţinutul │ Modul de │ │
│înregistrare│înregistrãrii/│ Destinatar │documentului│ rezolvare │Observaţii │
│ │ expedierii │ │(în rezumat)│ │ │
├────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
└────────────┴──────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴───────────┘




ANEXA 16
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .....................................


ÎNCHEIERE DE AUTENTIFICARE Nr. .................
Anul........... luna............. ziua.........

În faţa mea, ............................., notar public, la sediul biroului
s-a prezentat ......................., cu domiciliul în ......................,
identificat prin ..........................*1), în nume propriu/în calitate de
............ *2) al .............................., cu domiciliul/sediul în
................................., în baza ..............................*3),
care, dupã citirea actului, a consimţit la autentificarea prezentului înscris
şi a semnat toate exemplarele, precum şi cele ..............
anexe, iar ................................................ nu a putut semna
pentru motivul ........................................................... .
În temeiul <>art. 8 lit. b) din Legea nr. 36/1995 , cu modificãrile şi
completãrile ulterioare, se declarã autentic prezentul înscris.
S-a perceput un impozit*4) de ........................ lei cu chitanţa/bon
fiscal/ordin de platã nr. ............. .
S-a perceput onorariul de ..................... lei cu chitanţa/bon
fiscal/ordin de platã nr. ............... .

Notar public,
.............
L.S.


*1) a) cunoscut personal de notar;
b) act de identitate;
c) atestarea avocatului care îl asistã;
d) doi martori.
*2) - mandatar;
- avocat;
- reprezentant legal;
- etc.
*3) - procurã;
- delegaţie;
*4) Pentru actele scutite de impozit se va face menţiunea "scutit".



ANEXA 17
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .................................
Judeţul ................................

ÎNCHEIERE
Şedinţa din ..................

Notar public .................

În cauza succesoralã privind pe defunctul .................................
La apelul nominal au rãspuns ..............................................
...............................................................................
Lipsã: ....................................................................
...............................................................................
...............................................................................

Notarul public
Vãzând cã ................................................................

DISPUNE:

Amânãm cauza la termenul de ................., în cunostinţa celor prezenţi,
pentru când ......................
Se vor cita:
...........................................................................
...............................................................................
...............................................................................
...........................................................................

T.C. ....................
T.C. ....................

Notar public,
................... Data .............
Expediat .........




ANEXA 18
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC Dosar nr.
.................../..................
Sediul ........................... Notar public
....................................

ÎNCHEIERE FINALĂ
Şedinţa din ..................

În cauza succesoralã privind pe defunctul ................................,
decedat la data de ......................., cu ultimul domiciliu .............
..............................., la apelul nominal au rãspuns:
1. ......................................................................;
2. ......................................................................;
3. ......................................................................;
4. ......................................................................;
Au lipsit: ............................................................. .
Succesibilii prezenţi declarã:
- Au acceptat moştenirea .................................................
- Au renunţat la moştenire ...............................................
- Sunt strãini de succesiune .............................................
- Defunctul ........................ lãsat testament .....................
- Cota de bun comun o declarãm de ........................................
parte pentru defunct(ã).
- Masa succesoralã se compune din urmãtoarele bunuri:
a) mobile ................................................................
b) imobile ...............................................................
- Cheltuielile cu ultima boalã şi înmormântare în sumã de ................
lei au fost suportate de ..................., care au fost şi susţinãtorii
defunctului .....................................
- Alte datorii............................................................
- Cerem eliberarea certificatului de moştenitor.

Semnãturile
...................
...................

NOTARUL PUBLIC

Din declaraţia pãrţilor, actele de stare civilã, martorii şi celelalte
probe ..................................... constatã cã în succesiunea
defunct ...................................................................
I. Masa succesoralã se compune din urmãtoarele bunuri:
a) mobile: ......................., în valoare totalã de .............. lei;
b) imobile: ......................, în valoare totalã de .............. lei.
Total activ succesoral: ............................................... lei.
Pasivul succesoral constã din: ........., în valoare totalã de ........ lei.

TOTAL ACTIV NET: ...... lei.

Scutiri şi reduceri: ................................................. lei.
II. Au calitatea de moştenitori legali - testamentari, în cotele şi cu
taxele arãtate în dreptul fiecãruia, urmãtorii:
1. ......................................................................;
2. ......................................................................;
3. ......................................................................;
4. .......................................................................

Impozit*) ................... lei
Onorariul ................... lei.

Atribuirea în mod distinct a bunurilor s-a fãcut potrivit partajului
intervenit astfel: ................................................. .

Semnãturile .................................

Sunt strãini de succesiune prin renunţare: .........................
sau în condiţiile art. 700 din Codul civil ....... .
În temeiul dispoziţiilor art. 650 şi urmãtoarele din Codul civil şi ale
<>Legii nr. 36/1995 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

DISPUNE:

Notar public Termen de evidenţã


*) În cazul succesiunilor scutite de impozit se va face menţiunea "scutit".



ANEXA 19
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .............................
Judeţul ...........................

CERTIFICAT DE ...............*1) Nr. ...........
Data ....................

..........................................., notar public, cercetând piesele
dosarului de mai sus, precum şi încheierea finalã respectivã, în baza art. 76 şi
83 din <>Legea nr. 36/1995 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, certific
urmãtoarele:
De pe urma defunctului ................................, decedat la data de
............., cu ultimul domiciliu în ........................................,
judeţul .........................., au rãmas urmãtoarele bunuri şi urmãtorii*2).
I. Masa succesoralã:
a) bunuri mobile: ..........................................................
................................................................................
................................................................................
b) bunuri imobile ..........................................................
................................................................................
................................................................................
Restul de ..........................., parte din bunurile de mai sus (de la
pct. ...........), formeazã cota de bun comun al soţului supravieţuitor
................................... .
Natura succesiunii .....................*3) ............................. .
II. ....................................................................*4).
1. ....................., domiciliat în ............................, care
a acceptat succesiuni cu o cotã de ...... pãrţi.
2. ...................................................................... .
3. ........................................................................
Atribuirea în mod distinct a bunurilor s-a fãcut în baza ................ .
Prezentul certificat s-a eliberat în baza Hotãrârii definitive nr. .........
din ............., pronunţatã de ................... .
Au renunţat la succesiune:
1. ............................................................, declaraţie
înregistratã la data de ................ anul ......;
2. ............................................................, declaraţie
înregistratã la data de ................ anul ......;
3. ........................................................................
4. ........................................................................
Sunt strãini de succesiune prin neacceptare conform art. 700 din Codul
civil.
1. .......................................................................;
2. .......................................................................;
3. .......................................................................;
4. ...................................................................... .
S-a perceput impozit în sumã de .................................... lei şi
a fost achitat cu chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. .....................
sau debitarea ei a fost confirmatã de organul fiscal ......................, cu
Adresa nr. ....................... .

Notar public,
.................
L.S.


*1) - moştenitor;
- legatar.
*2) - moştenitor;
- legatar.
*3) - legalã, în temeiul ..................;
- testamentarã, în baza .............. .
*4) - moştenitori;
- legatari.



ANEXA 20
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .............................
Judeţul ............................
Dosar nr. ............./ ..........

CERTIFICAT DE EXECUTOR TESTAMENTAR Nr. ............
Data .................

...................................., notar public, în baza art. 83 alin. 3
din <>Legea nr. 36/1995 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, certific
urmãtoarele:
Defunctul ...................................., decedat la data de
......................., cu ultimul domiciliu în ......................,
judeţul ..................., potrivit testamentului autentificat de
............................. sub nr. ............ din .................... sau
testamentului olograf datat ..............................., a desemnat ca
executor testamentar, în condiţiile art. 910 şi urmãtoarele din Codul civil, pe:
- ................................., domiciliat în ................,
judeţul ............................., care a acceptat sarcina de a îndeplini
aceastã calitate.
Drepturile şi îndatoririle stabilite de testator în executarea testamentarã
sunt: ....................................................................
................................................................................
S-a perceput onorariul de ........................... lei, cu chitanţã/bon
fiscal/ordin de platã nr. .......................... din ......................

Notar public,
................
L.S.




ANEXA 21
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .............................

ÎNCHEIERE
de legalizare copie nr. ....................
Anul........... luna............. ziua.........

....................................., notar public, legalizeazã aceastã
copie conformã cu înscrisul prezentat nouã ...................*1), care are
................. pagini, colaţionat de secretarul ......................... .
S-a perceput onorariul de .............................. lei, cu chitanţã/
bon fiscal/ordin de platã nr. ........................... .

Colaţionat

Secretar,
.................
Notar public,
L.S. ...............


*1) Starea în care se aflã înscrisul.



ANEXA 22
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul ............................

ÎNCHEIERE
de legalizare de semnãturã nr. ...................
Anul........... luna............. ziua.........

În faţa mea, ................................., notar public, la sediul
biroului/locul unde s-a îndeplinit actul pentru motivul ...................,
s-a/s-au prezentat: ........................................, cu domiciliul
în ....................., identificat/identificaţi prin ..................*1),
şi a/au semnat cele ............... exemplare ale înscrisului al cãrui conţinut
îi/le este cunoscut.
În temeiul <>art. 8 lit. e) din Legea nr. 36/1995 , cu modificãrile şi
completãrile ulterioare, se legalizeazã semnãtura de pe acest înscris.
S-a perceput onorariul de ............................... lei, cu chitanţã/
bon fiscal/ordin de platã nr. ...............................

Notar public,
L.S. ................


*1) a) cunoscut personal de notar;
b) act de identitate;
c) atestarea avocatului care îl asistã;
d) doi martori.



ANEXA 23
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul

ÎNCHEIERE
de legalizare a semnãturii traducãtorului nr. ......
Anul........... luna............. ziua.........

.........................................., notar public, în temeiul art. 8
lit. e) şi j) din <>Legea nr. 36/1995 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
legalizez semnãtura de mai sus a lui .........................................,
traducãtor .............................. *1), în baza .................... *2),
de pe cele ..................... exemplare ale înscrisului.
S-a perceput onorariul de ......................................... lei, cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. ................................ .

Notar public,
L.S. ................


*1) - autorizat;
- angajat la acest birou.
*2) - semnãturi date în faţa mea;
- specimen de semnãturã depus.



ANEXA 24
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .................

ÎNCHEIERE
de legalizare a traducerii nr. .............
Anul........... luna............. ziua.........

......................................., notar public autorizat, atestã
exactitatea traducerii cu textul înscrisului .............................*1),
în limba ................................, care a fost vizat de mine, în baza
<>art. 8 lit. j) din Legea nr. 36/1995 , cu modificãrile şi completãrile
ulterioare, se legalizeazã traducerea efectuatã.
S-a perceput onorariul de ........................................lei, cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. ..............................

Notar public,
L.S. ..............


*1) - autentic;
- în copie legalizatã;
- cu semnãtura legalizatã;
- cu datã certã;
- sub semnãtura privatã;
- în extras, dupã caz.



ANEXA 25
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul ........................

ÎNCHEIERE
de datã certã nr. ................
Anul........... luna............. ziua.........

Se dã data certã a acestui înscris, care .................................
...........................................*1).
S-a perceput onorariul de ....................................... lei, cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. .............................

Notar public,
L.S. ..............


*1) Starea în care se aflã.



ANEXA 26
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul ................

ÎNCHEIERE
de primire în depozit nr. .....................
Anul........... luna............. ziua.........

În faţa mea,............................................., notar public,
s-a prezentat ............................................, cu domiciliul în
.............................., identificat prin........................., şi
a depus ................................ pe o perioadã de....................,
urmând a fi eliberate lui.................................................
S-a perceput onorariul de ...................................... lei, cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. .........................

Notar public,
L.S. ............




ANEXA 27
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul ...............................

ÎNCHEIERE
de certificare nr. ..................
Anul........... luna............. ziua.........

Subsemnatul,................................................., notar public,
la sediul biroului/locul unde s-a îndeplinit actul pentru motivul
...................................., certific cã ........................., cu
domiciliul în ............................................, identificat
prin ...............................*1), s-a aflat astãzi, ziua .............
luna ...................... anul................ ora ......................, în
.....................................*2).
S-a perceput onorariul de ......................................... lei, cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. ..............................

Notar public,
...................
L.S.


*1) a) cunoscut personal de notar;
b) act de identitate;
c) atestarea avocatului care îl asistã;
d) doi martori.
*2) - în viaţã;
- într-un anumit loc.



ANEXA 28
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .........................

ÎNCHEIERE
de certificare nr. ......................
Anul........... luna............. ziua.........

Subsemnatul, ............................................., notar public,
la sediul biroului/locul unde s-a îndeplinit actul pentru motivul
..................................., certific faptul cã astãzi, ziua ........
luna ..................... anul ..................., s-a prezentat în faţa mea
........................, cu domiciliul în ..................................,
identificat prin ......................................., şi am stabilit cã este
aceeaşi persoanã cu persoana din fotografia alãturatã.
S-a perceput onorariul de ........................................ lei, cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. ....................... .

Notar public,
.................
L.S.




ANEXA 29
la regulament



ROMÂNIA
BIROUL NOTARULUI PUBLIC
Sediul .........................

ÎNCHEIERE
de certificare nr. ...................
Anul........... luna............. ziua.........

În faţa mea, ..........................................., notar public, la
sediul biroului/locul unde s-a îndeplinit actul pentru motivul
..................................., s-a/s-au prezentat:
1. ..............................., cu domiciliul în ......................,
identificat prin .........................;
2. ..............................., cu domiciliul în ......................,
identificat prin .........................,
ca urmare a Somaţiei nr. ..................., emisã de .......................,
şi mi-au declarat urmãtoarele: .................................................
............................................................................. .
Se certificã cele de mai sus.
S-a perceput onorariul de ........................................... lei cu
chitanţã/bon fiscal/ordin de platã nr. .............................. .

Semnãtura pãrţilor

Notar public,
...............
L.S.




ANEXA 30
la regulament

REGISTRU
de evidenţã a procedurilor succesorale înregistrate în
Circumscripţia Judecãtoriei (Judeţului, Camerei).......................


┌─────────┬───────┬───────────┬────────┬─────────┬─────────┬─────────┬────────┐
│Numãrul │ Data │ Numele, │ │ │ │ │ │
│certifi- │(ziua, │ prenumele │ Data │Numele şi│ Notarul │ Numãrul │ │
│catului │ luna, │şi ultimul │decesu- │prenumele│ public │ şi data │ Obser- │
│ │ anul) │domiciliu │ lui │ solici- │ şi │dosarului│ vaţii │
│ │ │al defunc- │ │tantului │ sediul │ succe- │ │
│ │ │ tului │ │ │ biroului│ soral │ │
├─────────┼───────┼───────────┼────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
└─────────┴───────┴───────────┴────────┴─────────┴─────────┴─────────┴────────┘




ANEXA 31
la regulament

REGISTRU DE CORESPONDENŢĂ


┌────────┬───────┬───────────┬────────┬─────────┬─────────┬─────────┬──────────┐
│Numãr de│ Data │ Numãrul │ Nr. │ │ │Conţinu- │Comparti- │
│înregis-│ înre- │ şi data │filelor │ Numãrul │ Emitent │tul docu-│ mentul │
│trare │ gis- │documentu- │documen-│anexelor │ │mentului │ cãruia │
│ │trãrii │ lui │ tului │ │ │(în re- │ i s-a │
│ │ │emitentului│ │ │ │ zumat) │repartizat│
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼───────┼───────────┼────────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
└────────┴───────┴───────────┴────────┴─────────┴─────────┴─────────┴──────────┘

┌───────────┬───────────┬─────────────┬────────────────────────────┬───────────┐
│ Modul │ Data │Destinatarul │ Numãrul de înregistrare al │Observaţii │
│rezolvãrii │expedierii │ │ documentului la care se │(semnãtura │
│ │ │ │ conexeazã şi indicativul │ responsa- │
│ │ │ │ dosarului dupã nomenclator │ bilului │
│ │ │ │ │ etc.) │
├───────────┼───────────┼─────────────┼────────────────────────────┼───────────┤
│ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │ 13 │
└───────────┴───────────┴─────────────┴────────────────────────────┴───────────┘



-------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016