Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.834 din 8 august 2012  pentru aprobarea Instructiunilor privind accesul operatorilor economici la aplicatia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.834 din 8 august 2012 pentru aprobarea Instructiunilor privind accesul operatorilor economici la aplicatia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile

EMITENT: AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA - AUTORITATEA NATIONALA A VAMILOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 595 din 20 august 2012

    În aplicarea prevederilor art. 2 din Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 26/2011 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile utilizând aplicaţia EMCS-RO STOCURI, cu modificările ulterioare,
    în temeiul art. 5 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 110/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale a Vămilor, cu modificările şi completările ulterioare,

    vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală emite următorul ordin:

    ART. 1
    Se aprobă Instrucţiunile privind accesul operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
    ART. 2
    Începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 90/2011 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind accesul operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 77 din 31 ianuarie 2011, îşi încetează valabilitatea.
    ART. 3
    Autorizaţiile de acces ale operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI emise până la data publicării prezentului ordin îşi păstrează valabilitatea.
    ART. 4
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                      Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale
                            de Administrare Fiscală,
                                  Dorel Fronea

    Bucureşti, 8 august 2012.
    Nr. 1.834.


    ANEXĂ

                                  INSTRUCŢIUNI
                   privind accesul operatorilor economici la
                   aplicaţia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea
                    online a declaraţiilor privind situaţia
                achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    1. Aplicaţia EMCS-RO STOCURI permite depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile.
    2. Soluţia tehnică pusă la dispoziţie de Autoritatea Naţională a Vămilor pentru accesul operatorilor economici autorizaţi ca antrepozitari, destinatari înregistraţi, expeditori înregistraţi, utilizatori finali la aplicaţia EMCS-RO STOCURI este conectarea securizată la o interfaţă web a EMCS-RO STOCURI, ce permite introducerea declaraţiilor, stocarea şi procesarea acestora.
    3. Operatorii economici care vor utiliza soluţia tehnică recomandată la pct. 2 trebuie să îndeplinească cerinţele tehnice hardware şi software prevăzute în anexa nr. 1.

    CAP. II
    Procedura de autorizare a accesului la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

    A. Condiţii de acces
    4. Accesul operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se realizează pe baza unei autorizaţii eliberate de Autoritatea Naţională a Vămilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală.

    B. Dosarul de autorizare
    5. Autorizaţia de acces a operatorilor economici care au obligaţia să depună declaraţiile online privind situaţiile achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile în aplicaţia EMCS-RO STOCURI se acordă pe baza unei cereri scrise, întocmită potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 2, care cuprinde: denumirea societăţii comerciale, tipul autorizaţiei, informaţii privind sediul social al societăţii (localitate, adresă), codul unic de înregistrare (CUI), numele, prenumele şi funcţiile persoanelor care reprezintă legal societatea comercială. Cererea de autorizare pentru acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se depune de către reprezentantul legal al operatorului economic autorizat ca antrepozitar, destinatar înregistrat, expeditor înregistrat sau utilizator final. Cererea se transmite Autorităţii Naţionale a Vămilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală împreună cu:
    5.1. copia autorizaţiei de antrepozitar/antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, expeditor înregistrat sau utilizator final emise de autoritatea competentă;
    5.2. formularul de înregistrare în aplicaţia EMCS-RO STOCURI, conform modelului prevăzut în anexa nr. 3;
    5.3. lista cuprinzând direcţiile judeţene şi a municipiului Bucureşti pentru accize şi operaţiuni vamale/birourile vamale (DJAOV/BV) în a căror rază de competenţă se află sediul social al solicitantului şi persoanele desemnate (utilizatori) să depună online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile în aplicaţia EMCS-RO STOCURI, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4;
    5.4. o declaraţie-angajament completată conform modelului prevăzut în anexa nr. 5.

    C. Emiterea autorizaţiei de acces
    6. După verificarea documentelor menţionate la paragraful B, se întocmeşte autorizaţia de acces al operatorilor economici înregistraţi la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, într-un singur exemplar, şi se semnează de către directorul Direcţiei de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 6. Exemplarul original al autorizaţiei se transmite solicitantului, iar o copie a acestuia se păstrează în evidenţa Serviciului analiza şi optimizarea aplicaţiilor informatice din cadrul Direcţiei de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală.
    7. Autorizaţia de acces va conţine informaţii privind componenta la care se autorizează accesul, denumirea şi sediul social ale societăţii, codul de acciză al antrepozitarului/destinatarului înregistrat/expeditorului înregistrat/utilizatorului final, după caz, denumirea certificatului digital şi parola acestuia alocată pentru fiecare operator economic autorizat în funcţie de locaţia de unde se conectează, precum şi informaţii privind data emiterii autorizaţiei/actualizării acesteia. Împreună cu autorizaţia se va transmite fişierul electronic ce reprezintă certificatul digital (fişier care asigură accesul criptat şi securizat la aplicaţia EMCS-RO STOCURI), acesta din urmă fiind transmis la adresa de e-mail comunicată de solicitant prin formularul de înregistrare prevăzut la anexa nr. 3.
    8. După obţinerea autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, solicitantul va depune imediat o copie a acesteia la fiecare DJAOV/BV în a cărei/cărui rază de competenţă se află sediul social al acestuia, împreună cu lista cuprinzând persoanele (utilizatori) desemnate să depună online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4.

    D. Suspendarea, revocarea şi anularea autorizaţiei de acces
    9. Autoritatea Naţională a Vămilor poate suspenda autorizaţia de acces dacă:
    9.1. titularul solicită;
    9.2. titularul nu respectă regulile şi condiţiile tehnice impuse de cerinţele Sistemului informatic integrat vamal. Înainte de a dispune suspendarea autorizaţiei, Autoritatea Naţională a Vămilor pune în vedere titularului să îşi îndeplinească obligaţiile şi stabileşte un termen pentru aceasta. Dacă titularul nu îşi îndeplineşte obligaţiile în termenul stabilit, Autoritatea Naţională a Vămilor suspendă autorizaţia pe o perioadă de la 3 la 12 luni. Dacă în această perioadă titularul îşi îndeplineşte obligaţiile, Autoritatea Naţională a Vămilor poate ridica măsura suspendării. Dacă în termenul pentru care s-a dispus suspendarea titularul nu îşi îndeplineşte obligaţiile, Autoritatea Naţională a Vămilor anulează autorizaţia.
    10. Autoritatea Naţională a Vămilor poate anula sau revoca autorizaţia de acces în condiţiile prevăzute la art. 8-10 din Regulamentul (CEE) nr. 2.913/92 al Consiliului din 12 octombrie 1992 de instituire a Codului Vamal Comunitar. Autoritatea Naţională a Vămilor poate dispune anularea autorizaţiei/extinderii autorizaţiei şi atunci când titularul nu respectă regulile de funcţionare, securitate şi confidenţialitate a datelor impuse de cerinţele Sistemului informatic integrat vamal sau la solicitarea titularului.
    11. Decizia de suspendare, revocare sau anulare conţine data de la care măsura intră în vigoare şi este transmisă titularului.

    E. Actualizarea datelor privind autorizaţia de acces
    12. Autorizaţia de acces al operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se actualizează la cererea titularului, atunci când:
    12.1. au survenit modificări faţă de situaţia iniţială în ceea ce priveşte depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile;
    12.2. unul sau mai multe dintre elementele care au stat la baza emiterii autorizaţiei au fost modificate (actualizate).
    13. Cererea de actualizare a autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se va transmite Autorităţii Naţionale a Vămilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală împreună cu copia autorizaţiei de operator economic autorizat să desfăşoare operaţiuni cu produse accizabile în regim suspensiv de accize.

    F. Extinderea autorizaţiei de acces
    14. Extinderea autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, conform modelului prevăzut în anexa nr. 7, se acordă la cererea titularului, atunci când:
    14.1. este titular al unei autorizaţii de acces la EMCS-RO STOCURI;
    14.2. a obţinut o nouă autorizaţie de operator economic autorizat să desfăşoare operaţiuni cu produse accizabile în regim suspensiv de accize diferită de autorizaţia/autorizaţiile iniţială/iniţiale.
    15. Cererea de extindere a autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 2A, se va transmite Autorităţii Naţionale a Vămilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală împreună cu:
    15.1. o copie a noii autorizaţii de antrepozitar, destinatar înregistrat, expeditor înregistrat sau utilizator final, după caz;
    15.2. lista cuprinzând persoanele (utilizatori) desemnate să depună online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile, pentru fiecare DJAOV/BV, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4.

    CAP. III
    Dispoziţii finale

    16. Operatorul economic solicitant va depune un singur dosar de autorizare pentru accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI.
    17. Operatorul economic care a obţinut autorizaţia de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI va parcurge toţi paşii prezentaţi în "Instrucţiunile de instalare şi configurare ale aplicaţiei EMCS-RO STOCURI prin conexiuni INTERNET", publicate pe pagina de internet a Autorităţii Naţionale a Vămilor.
    18. Orice modificare intervenită în datele titularului autorizaţiei se va transmite în scris Autorităţii Naţionale a Vămilor.
    19. Pentru situaţia în care sunt modificări privind personalul desemnat să depună online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile (anexa nr. 4), operatorul economic solicitant va transmite modificările în scris, în termen de 24 de ore de la producerea lor, la DJAOV/BV în a cărei/cărui rază de competenţă se află sediul social al acestuia.
    20. Autoritatea Naţională a Vămilor va informa operatorii economici, prin publicaţii pe pagina de Internet proprie, despre schimbările ce pot surveni în politica de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, aprobate prin ordin al vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală care conduce Autoritatea Naţională a Vămilor.
    21. Anexele nr. 1, 2, 2A şi 3-7 fac parte integrantă din prezentele instrucţiuni.


    ANEXA 1
    la instrucţiuni

                                CERINŢE TEHNICE
                  pentru utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI

    Cerinţe tehnice recomandate:
    ● hardware
    - Athlon/Pentium 1.5 GHz:
      - minimum 1 GB RAM;
      - spaţiu liber 4 GB HDD;
      - USB;
    - conexiune internet stabilă (256 Kbps), nerecomandat dial-up;
    - imprimantă laser (600 dots/inch);
    ● software:
    - Windows XP (patch SP3);
    - Internet Explorer versiunea 6.0 sau superioară.


    ANEXA 2
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    Nr. ..... din ......

    Către Autoritatea Naţională a Vămilor -
    Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală

                              CERERE DE AUTORIZARE
                   pentru acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

    Societatea ........................................, autorizată ca:
    ( ) antrepozitar,
    ( ) destinatar înregistrat,
    ( ) expeditor înregistrat,
    ( ) utilizator final,
    având CUI ......., cu sediul social în ...(localitatea, adresa)..., nume fişier certificat digital alocat pentru accesul la EMCS-RO componenta Mişcări*) ........., reprezentată legal de ......, având funcţia de ......, solicit autorizarea.
------------
    *) Acest câmp este obligatoriu de completat pentru operatorii economici care beneficiază de o autorizaţie de acces la aplicaţia EMCS-RO MIŞCĂRI. Se vor completa numele fişierelor cu extensia *.p12, care se regăsesc în autorizaţia de acces la aplicaţia EMCS-RO MIŞCĂRI.

                          Numele, prenumele şi funcţia
                          ............................

                             Semnătura şi ştampila
                             .....................


    ANEXA 2A
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    Nr. ....... din ........

    Către Autoritatea Naţională a Vămilor -
    Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală

                                     CERERE
                  de extindere a Autorizaţiei nr. ... de acces
                          la aplicaţia EMCS-RO STOCURI


    Societatea ......., solicităm extinderea Autorizaţiei de acces la EMCS-RO STOCURI cu nr. .... şi pentru:
    ( ) antrepozitar,
    ( ) destinatar înregistrat,
    ( ) expeditor înregistrat,
    ( ) utilizator final,
    având CUI ......., cu sediul social în ....(localitate, adresă).... .


                          Numele, prenumele şi funcţia
                          ............................

                             Semnătura şi ştampila
                             .....................


    ANEXA 3
    la instrucţiuni

 ┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
 │ │
 │ [SIGLA] MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE [SIGLA] │
 │ ANAF AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ VAMA │
 │ Autoritatea Naţională a Vămilor │
 │ │
 ├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ÎN APLICAŢIA EMCS-RO STOCURI │
 ├─────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┤
 │ │[] ANTREPOZITAR │
 │TIP OPERATOR ECONOMIC │[] DESTINATAR ÎNREGISTRAT │
 │ │[] EXPEDITOR ÎNREGISTRAT │
 │ │[] UTILIZATOR FINAL │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │COD DE ACCIZĂ ANTREPOZITAR/ANTREPOZIT│ │
 │FISCAL/DESTINATAR ÎNREGISTRAT/ │ │
 │EXPEDITOR ÎNREGISTRAT/ │ │
 │UTILIZATOR FINAL*) │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │COD UNIC DE ÎNREGISTRARE**) │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │NUME OPERATOR ECONOMIC │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │SEDIUL SOCIAL OPERATOR ECONOMIC │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │COD POŞTAL (ZIP) │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │ORAŞ/LOCALITATE │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │SECTOR/JUDEŢ │ │
 │ŢARĂ │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │TELEFON │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │FAX │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │E-MAIL │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │NUME REPREZENTANT LEGAL │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │BENEFICIAR AL UNEI AUTORIZAŢII DE │[] DA Nr. autorizaţie: Data: │
 │ACCES LA APLICAŢIA RO-DAI sau la │[] NU │
 │EMCS-RO MIŞCĂRI │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │NUME FIŞIER CERTIFICAT DIGITAL ALOCAT│ │
 │PENTRU ACCESUL LA APLICAŢIA RO-DAI***│ │
 │sau la EMCS-RO MIŞCĂRI │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │DATA INTRODUCERII ÎN EMCS-RO │****) │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │DATA IEŞIRII DIN APLICAŢIA EMCS-RO │****) │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │OPERATOR ECONOMIC │AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR │
 │SEMNĂTURĂ │SEMNĂTURĂ │
 │ŞTAMPILĂ │ŞTAMPILĂ │
 └─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘

---------
    *) Se preia din autorizaţia de antrepozitar/antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, expeditor înregistrat sau utilizator final.
    **) Se preia din certificatul de înregistrare.
    ***) Se completează de către operatorii economici beneficiari ai unei autorizaţii de acces la aplicaţia RO-DAI sau EMCS-RO MIŞCĂRI.
    ****) Se completează de către Autoritatea Naţională a Vămilor, restul câmpurilor fiind obligatoriu de completat.


    ANEXA 4
    la instrucţiuni

                                   - Model -
             Lista cuprinzând direcţiile judeţene şi a municipiului
             Bucureşti pentru accize şi operaţiuni vamale/birourile
            vamale (DJAOV/BV) în a căror rază de competenţă se află
            sediul social al solicitantului şi persoanele desemnate
               (utilizatori) să depună online declaraţii privind
                 situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse
                    accizabile în aplicaţia EMCS-RO STOCURI


┌────┬───────────────────────────────┬──────────────────────┬─────────────────────────────────┬───────────┬──────────────────────┐
│Nr. │ DJAOV/BV │ Codul de acciză al │ Persoanele desemnate │ │Numele utilizatorului/│
│crt.├────────┬──────────────────────┤ antrepozitarului/ ├──────┬─────────┬─────┬──────────┤Componenta │ Parola │
│ │ │ │ antrepozitului**), │ │ │ │ │ pentru ├─────────┬────────────┤
│ │ │ │ destinatarului │ │ │ │ │ care se │ │ │
│ │ │ │ înregistrat sau │ │ │ │Adresa de │ solicită │ │ │
│ │ Cod │ Denumire │utilizatorului final, │Numele│Prenumele│ CNP │ unde se │conectarea │ Numele │ │
│ │ │ │codul certificatului │ │ │ │conectează│(S-STOCURI)│utilizato│ Parola*) │
│ │ │ │de autorizare pentru │ │ │ │ la │ │rului*) │ │
│ │ │ │ aprovizionarea │ │ │ │aplicaţie │ │ │ │
│ │ │ │aeronavelor cu produse│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ energetice al │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │operatorului economic │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROBV0300│DJAOV Alba │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROBV0900│DJAOV Braşov │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROBV5600│DJAOV Harghita │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROBV7820│DJAOV Covasna │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROBV7900│DJAOV Sibiu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROBV8800│DJAOV Mureş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROBV8820│BV Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Târgu Mureş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROBU1200│DJAOV Ilfov │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROBU3910│DJAOV Giurgiu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROBU3980│BV Zona Libera Giurgiu│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROBU1030│BV Otopeni Călători │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROBU7100│DJAOV Prahova │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROBU8600│DJAOV Dâmboviţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROBU1040│BV Băneasa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROBU1400│Direcţia Municipiului │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bucureşti pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Accize şi Operaţiuni │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vamale │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROCT1710│DJAOV Călăraşi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROCT1970│DJAOV Constanţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROCT1900│BV Constanţa Sud │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROCT5400│BV Mangalia │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROCT8220│DJAOV Ialomiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROGL8900│DJAOV Tulcea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROCT8300│BV Sulina │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROCR0310│DJAOV Teleorman │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROCR2100│DJAOV Dolj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROCR2000│BV Corabia │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROCR5800│BV Zimnicea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROCR7000│DJAOV Argeş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROCR7700│DJAOV Vâlcea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROCR8210│DJAOV Olt │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROCR8810│DJAOV Gorj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROCR1720│BV Bechet │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 10.│ROCR1700│BV Calafat │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 11.│ROCR9100│BV Turnu Măgurele │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 12.│ROCR2110│BV Craiova Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROGL0700│DJAOV Brăila │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROGL0710│BV Zona Liberă Brăila │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROGL1500│DJAOV Buzău │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROGL3600│DJAOV Vrancea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROGL3800│DJAOV Galaţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROGL3810│BV Zona Liberă Galaţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROGL3850│BV Giurgiuleşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROGL3610│BV Oancea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROIS0100│BV Albiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROIS0600│DJAOV Bacău │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROIS0620│BV Bacău Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROIS1600│DJAOV Botoşani │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROIS2700│BV Dorneşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROIS4650│DJAOV Iaşi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROIS7400│DJAOV Neamţ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROIS4990│BV Sculeni │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROIS8200│BV Siret │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 10.│ROIS1610│BV Stânca Costeşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 11.│ROIS8230│DJAOV Suceava │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 12.│ROIS9610│DJAOV Vaslui │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 13.│ROIS4660│BV Iaşi Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 14.│ROIS1620│BV Rădăuţi-Prut │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 15.│ROIS8250│BV Suceava Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROCJ0500│DJAOV Maramureş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROCJ0400│DJAOV Bistriţa-Năsăud │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROCJ1800│DJAOV Cluj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROCJ1810│BV Cluj-Napoca Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROCJ4310│BV Halmeu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROCJ6570│DJAOV Bihor │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROCJ7810│DJAOV Satu Mare │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROCJ8000│BV Sighet │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROCJ9700│DJAOV Sălaj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROTM0200│DJAOV Arad │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROTM0230│BV Arad Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROTM2300│BV Zona Liberă Curtici│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROTM8100│DJAOV Hunedoara │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROTM5010│BV Jimbolia │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROTM5510│BV Moraviţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROTM6100│BV Naidăş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROTM7600│DJAOV Caraş-Severin │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROTM8720│DJAOV Timiş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 10.│ROTM8730│BV Timişoara Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 11.│ROCR9000│DJAOV Mehedinţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 12.│ROCR7280│BV Orşova │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 13.│ROCR7270│BV Porţile de Fier │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┘


             Numele, prenumele şi funcţia Semnătura şi ştampila***)
           ................................ ..............................

-----------
    *) Se completează de către administratorii de sistem din cadrul DJAOV/BV.
    **) În cazul antrepozitarilor se va/vor completa codul de acciză al antrepozitarului sau/şi codurile de antrepozite fiscale la care utilizatorul are dreptul să efectueze operaţiuni cu produse accizabile.
    ***) Semnătura şi ştampila sunt necesare pe fiecare pagină completată.


    ANEXA 5
    la instrucţiuni

                               - Model -

    Operator economic
    Cod unic de înregistrare
    ........................

                         DECLARAŢIE-ANGAJAMENT
               privind respectarea obligaţiilor ce revin
               utilizatorilor aplicaţiei EMCS-RO STOCURI

                         Nr. ..../data .......

    Societatea ............, autorizată ca antrepozitar/antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, expeditor înregistrat sau utilizator final, având CUI ............, reprezentată legal prin .........., având funcţia de ........., se angajează:
    în calitate de utilizator, cunoscând dispoziţiile legale cu caracter general şi special în materie de protecţie a dreptului de proprietate, precum şi sancţiunile aplicabile în cazul săvârşirii unor fapte prin care se aduc atingeri dreptului de proprietate, ne asumăm în mod direct şi necondiţionat obligaţiile privitoare la utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI faţă de Autoritatea Naţională a Vămilor, în calitate de proprietar al Sistemului informatic integrat vamal, astfel:

    I. Obligaţiile utilizatorului:
    Ne angajăm, în calitate de utilizatori ai aplicaţiei EMCS-RO STOCURI, să respectăm regulile impuse de autoritatea vamală, proprietară a sistemului.
    Ea este singura în măsură să asigure accesul utilizatorilor la software-ul specific aplicaţiei EMCS-RO STOCURI, în condiţiile pe care le consideră necesare.
    Faţă de cele de mai sus, ne obligăm să respectăm:
    1. condiţii tehnice:
    a) să deţinem echipamentele de calcul adecvate pentru instalarea, utilizarea şi funcţionarea normală a aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    b) să asigurăm conexiunea la internet în conformitate cu condiţiile stabilite prin instrucţiunile de instalare şi configurare ale aplicaţiei EMCS-RO STOCURI prin conexiuni internet, publicate pe pagina de internet a Autorităţii Naţionale a Vămilor;
    c) să deţinem platforma software adecvată pentru instalarea, utilizarea şi funcţionarea normală a aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    d) să asigurăm suportul tehnic necesar pentru utilizarea şi funcţionarea normală a aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    2. resurse umane:
    a) să asigurăm personalul calificat în domeniul informatic şi vamal capabil să utilizeze aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    b) să asigurăm instruirea personalului utilizator al aplicaţiei EMCS-RO STOCURI cu privire la instrucţiunile în vigoare;
    3. confidenţialitatea şi securitatea datelor:
    a) să asigurăm utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI puse la dispoziţie de autoritatea vamală, la parametrii definiţi de către aceasta;
    b) să nu permitem accesul terţilor la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    c) să nu utilizăm aplicaţia EMCS-RO STOCURI în numele altor persoane juridice sau fizice;
    d) să nu difuzăm aplicaţia EMCS-RO STOCURI altor persoane juridice sau fizice;
    e) să nu modificăm aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    f) să nu utilizăm alte produse informatice pentru accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    g) să luăm toate măsurile ce se impun pentru a nu afecta securitatea Sistemului informatic integrat vamal;
    h) să asigurăm confidenţialitatea datelor şi informaţiilor de care luăm cunoştinţă prin utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    i) să nu înstrăinăm certificatul digital ce permite accesul securizat la aplicaţia EMCS-RO STOCURI altor persoane neautorizate;
    j) să nu divulgăm altor persoane neautorizate utilizatorii şi parolele ce asigură accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    4. asigurarea condiţiilor pentru exercitarea dreptului de control al Autorităţii Naţionale a Vămilor asupra activităţii desfăşurate:
    a) să respectăm obligaţiile referitoare la condiţiile tehnice, comunicaţii şi confidenţialitatea şi securitatea datelor;
    b) să asigurăm nivelul de instruire a persoanelor desemnate să utilizeze aplicaţia EMCS-RO şi respectarea instrucţiunilor de lucru.

    II. Măsuri cu caracter administrativ ce pot fi luate de către Autoritatea Naţională a Vămilor:
    În cazul nerespectării obligaţiilor asumate, am luat cunoştinţă că suntem pasibili de a suporta următoarele sancţiuni, în funcţie de gravitatea faptelor săvârşite:
    a) suspendarea temporară a autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI pe o perioadă cuprinsă între 3 şi 12 luni;
    b) anularea autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI.
    Autoritatea Naţională a Vămilor are dreptul de a anula sau de a prelungi sancţiunile acordate.
    Aplicarea sancţiunilor de către autoritatea vamală nu exclude răspunderea civilă şi penală a utilizatorului pentru eventualele prejudicii cauzate prin faptele săvârşite.

    Data ............... Utilizator,
    Funcţia ............ ...............
    Numele ............. Semnătura ..........


    ANEXA 6
    la instrucţiuni

                                - Model -

    AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR
    Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală

                                                   Exemplar nr. ........

                               AUTORIZAŢIE
                    de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

                          Nr. ....... din ........

    1. Denumirea şi sediul social al solicitantului .......................
    .......................................................................
    .......................................................................
    2. Cod de acciză al antrepozitarului/destinatarului înregistrat/expeditorului înregistrat/utilizatorului final ..........
    .......................................................................
    Nume certificat digital ........
    Parolă .........................

                               Director,
                        ......................

    Autorizaţia este valabilă începând cu data de .......... .


    ANEXA 7
    la instrucţiuni

                            - Model -

    AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR
    Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statistică vamală

                                                   Exemplar nr. ........

                           EXTINDEREA
              Autorizaţiei nr. ............ de acces
                   la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

                      Nr. ..... din .......

    1. Denumirea şi sediul social al solicitantului .......................
    .......................................................................
    .......................................................................
    2. Cod de acciză al antrepozitarului/destinatarului înregistrat/expeditorului înregistrat/utilizatorului final .........
    .......................................................................
    3. Nume certificat digital .......
    Parolă .....

                                           Director,
                                       .................

    Extinderea autorizaţiei este valabilă începând cu data de .........

                              ----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016