Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.809 din 24 decembrie 2008  pentru modificarea   Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 101/2008 privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor, taxelor si contributiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.809 din 24 decembrie 2008 pentru modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 101/2008 privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor, taxelor si contributiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa

EMITENT: AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 894 din 30 decembrie 2008

Având în vedere prevederile art. 81 şi ale <>art. 228 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prevederile referitoare la obligaţiile declarative prevãzute de <>Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi prevederile legislaţiei specifice privind contribuţiile sociale,
în temeiul prevederilor <>art. 12 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 495/2007 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã emite urmãtorul ordin:

ART. I
<>Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã nr. 101/2008 privind aprobarea modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor, taxelor şi contribuţiilor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reţinere la sursã, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 70 din 30 ianuarie 2008, cu completãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Anexa nr. 2 "Declaraţie privind impozitul pe profit" se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
2. Anexa nr. 6 "Decont privind accizele" se modificã dupã cum urmeazã:
- la secţiunea B "Date privind accizele" se eliminã din denumirea produsului accizabil prevãzut la pct. II.3 sintagma "inclusiv amestecuri cu cafea solubilã".
3. Anexa nr. 8 "Instrucţiuni de completare a formularului 100 «Declaraţie privind obligaţiile de platã la bugetul de stat, cod 14.13.01.99/bs»" se modificã dupã cum urmeazã:
a) textul prevãzut la punctul I "Depunerea declaraţiei" subpunctul 1.1 litera g) se înlocuieşte cu urmãtorul text: "impozit pe veniturile din activitãţi agricole";
b) textul prevãzut la punctul I "Depunerea declaraţiei" subpunctul 1.2 litera g) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"g) impozitul pe veniturile din salarii, precum şi impozitul reţinut la sursã potrivit <>art. 52 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 571/2003 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în cazul contribuabililor persoane juridice plãtitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor, potrivit titlului IV din <>Legea nr. 571/2003 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, asocierilor fãrã personalitate juridicã constituite între persoane fizice şi persoanelor fizice care au calitatea de angajator;"
c) la secţiunea B "Date privind creanţa fiscalã" de la punctul II "Completarea declaraţiei" subpunctul 3.1, dupã alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmãtorul cuprins:
"(3) În cazul în care autoritãţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private au optat pentru achiziţionarea de produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate în unitãţile protejate autorizate, pe bazã de parteneriat, formularul se completeazã dupã cum urmeazã:
- în situaţia în care valoarea achiziţiilor este în sumã echivalentã cu suma datoratã la bugetul de stat în condiţiile prevãzute la <>art. 78 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicatã, cu modificãrile ulterioare, în luna de raportare nu existã obligaţia declarãrii poziţiei 25 «Vãrsãminte de la persoanele juridice pentru persoanele cu handicap neîncadrate»;
- în situaţia în care valoarea achiziţiilor este mai micã decât echivalentul sumei datorate la bugetul de stat în condiţiile prevãzute la <>art. 78 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 448/2006 , cu modificãrile ulterioare, în luna de raportare, la poziţia 25 «Vãrsãminte de la persoanele juridice pentru persoanele cu handicap neîncadrate» se declarã diferenţa dintre echivalentul sumei datorate bugetului de stat şi valoarea produselor şi serviciilor achiziţionate;
- în situaţia în care valoarea achiziţiilor este mai mare decât echivalentul sumei datorate la bugetul de stat în condiţiile prevãzute la <>art. 78 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 448/2006 , cu modificãrile ulterioare, poziţia 25 «Vãrsãminte de la persoanele juridice pentru persoanele cu handicap neîncadrate» nu se declarã în luna de raportare, iar diferenţa de sume se reporteazã în lunile urmãtoare prin diminuarea obligaţiei de platã."
4. Anexa nr. 9 "Instrucţiuni de completare a formularului 101 «Declaraţie privind impozitul pe profit, cod 14.13.01.04»" se modificã dupã cum urmeazã:
a) la secţiunea B "Date privind impozitul pe profit" de la capitolul II "Completarea declaraţiei", textul prevãzut la instrucţiunile de completare de la rândul 17 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Rândul 17 - se înscriu din punct de vedere fiscal provizioanele constituite potrivit <>art. 22 din titlul II din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, altele decât cele care sunt înregistrate pe cheltuieli de exploatare la rândul 2 din formular";
b) la secţiunea B "Date privind impozitul pe profit" de la capitolul II "Completarea declaraţiei" din instrucţiunile de completare de la rândul 38 din formular, se eliminã sintagma "Valorile se înregistreazã cu semnul «-» (minus)".
5. Anexa nr. 10 "Instrucţiuni de completare a formularului 102 «Declaraţie privind obligaţiile de platã la bugetele asigurãrilor sociale şi fondurilor speciale, cod 14.13.01.40»" se modificã dupã cum urmeazã:
- textul prevãzut la punctul I "Depunerea declaraţiei" subpunctul 1.2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1.2. Trimestrial, pânã la data de 25 inclusiv a lunii urmãtoare trimestrului, de cãtre contribuabilii persoane juridice plãtitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor potrivit titlului IV din <>Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, asocierile fãrã personalitate juridicã constituite între persoane fizice, precum şi de cãtre persoanele fizice care au calitatea de angajator."
6. Anexa nr. 12 "Instrucţiuni de completare a formularului 104 «Declaraţie privind distribuirea între asociaţi a veniturilor şi cheltuielilor, cod 14.13.01.01/dv»" se modificã dupã cum urmeazã:
- la secţiunea B "Date privind distribuirea între asociaţi a veniturilor şi cheltuielilor", instrucţiunile prevãzute pentru coloana 7 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Coloana 7 Profit impozabil/Pierdere fiscalã - se înscrie suma reprezentând profitul impozabil (pierderea fiscalã)."
7. Poziţia 35 din anexa nr. 15 "Nomenclatorul obligaţiilor de platã la bugetul de stat" se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:


┌────┬───────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Denumire │ Temei legal │
│crt.│ creanţã fiscalã │ │
├────┼───────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│"35 │Impozitul pe │art. 74 alin. (4) şi art. 93 din Legea│
│ │veniturile din │nr. 571/2003, cu modificãrile şi │
│ │activitãţi agricole│completãrile ulterioare" │
└────┴───────────────────┴──────────────────────────────────────┘



ART. II
(1) Prezentul ordin se aplicã pentru declararea impozitelor şi taxelor datorate începând cu 1 ianuarie 2009, cu termen de declarare 25 februarie 2009, cu excepţia prevederilor art. I pct. 1 şi 2 din prezentul ordin.
(2) Prevederile art. I pct. 1, 2 şi 4 din prezentul ordin se aplicã începând cu declararea obligaţiilor anuale aferente anului fiscal 2008.
ART. III
Direcţia generalã proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcţia generalã de reglementare a colectãrii creanţelor bugetare, Direcţia generalã de tehnologia informaţiei, Direcţia generalã de administrare a marilor contribuabili, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi, dupã caz, direcţiile de specialitate din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. IV
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã,
Eugen Ciorici

Bucureşti, 24 decembrie 2008.
Nr. 1.809.


ANEXĂ
(Anexa nr. 2 la <>Ordinul nr. 101/2008 )





┌────────────────────────────────┐
│ IMAGINE │ DECLARAŢIE
│ Agenţia Naţionalã de │ PRIVIND IMPOZITUL PE PROFIT 101
│ Administrare Fiscalã │ ANUL ┌──┬──┬──┬──┐
└────────────────────────────────┘ └──┴──┴──┴──┘
┌────────────────────────────────┐ ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│[ ] Declaraţie rectificativã │ │ Se completeazã cu "X" în cazul contribuabililor care definitiveazã │
└────────────────────────────────┘ │[ ] închiderea exerciţiului financiar anterior pânã la data de 15 │
Se completeazã cu X în cazul │ Februarie inclusiv a anului urmãtor celui de raportare. │
declaraţiilor rectificative └───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

A. Date de identificare a plãtitorului
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Cod de identificare fiscalã ┌───────┐ ┌──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐ │
│ └───────┘ └──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘ │
│Denumire ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐│
│ └───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘│
│Judeţ ┌──────────────┐ Localitate ┌──────────────────┐ Strada ┌───────────────────┐ Numãr ┌───┐ Bloc ┌───┐ Scara ┌───┐│
│ └──────────────┘ └──────────────────┘ └───────────────────┘ └───┘ └───┘ └───┘│
│Ap. ┌───┐ Cod poştal ┌─────────────┐ Sector ┌────┐ Telefon ┌────────────┐ Fax ┌─────────────┐ Email ┌────────────────┐│
│ └───┘ └─────────────┘ └────┘ └────────────┘ └─────────────┘ └────────────────┘│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
B. Date privind impozitul pe profit
┌──────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────┬─────────────┐
│Nr. │ DENUMIRE INDICATORI │ │SUME -lei-│
│crt. │ │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 1 │Venituri din exploatare │ 1 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 2 │Cheltuieli de exploatare │ 2 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 3 │Rezultat din exploatare (rd. 1 - rd. 2) │ 3 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 4 │Venituri financiare │ 4 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 5 │Cheltuieli financiare │ 5 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 6 │Rezultat financiar (rd. 4 - rd. 5) │ 6 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 7 │Venituri extraordinare │ 7 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 8 │Cheltuieli extraordinare │ 8 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 9 │Rezultat extraordinar (rd. 7 - rd. 8) │ 9 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 10 │Rezultat brut (rd. 3 + rd. 6 + rd. 9) │ 10 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 11 │Elemente similare veniturilor │ 11 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 12 │Elemente similare cheltuielilor │ 12 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 13 │Rezultat dupã includerea elementelor similare veniturilor/cheltuielilor │ 13 │ │
│ │(rd. 10 + rd. 11 - rd. 12) │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 14 │Amortizare fiscalã │ 14 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 15 │Cheltuieli cu dobânzile şi diferenţele de curs valutar reportate din perioada precedentã │ 15 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 16 │Rezerva legalã deductibilã │ 16 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 17 │Provizioane fiscale │ 17 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 18 │Alte sume deductibile │ 18 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 19 │Total deduceri (rd. 14 la rd. 18) │ 19 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 20 │Dividende primite de la altã persoanã juridicã românã │ 20 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 21 │Alte venituri neimpozabile │ 21 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 22 │Total venituri neimpozabile (rd. 20 + rd. 21) │ 22 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 23 │Profit/pierdere (rd. 13 - rd. 19 - rd. 22) │ 23 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 24 │Cheltuieli cu impozitul pe profit │ 24 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 25 │Cheltuieli cu impozitul pe profitul/venitul realizat în strãinãtate │ 25 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 26 │Amenzi, confiscãri, dobânzi pentru plata cu întârziere şi penalitãţi de întârziere │ 26 │ │
│ │datorate cãtre autoritãţile române sau strãine, altele decât cele prevãzute în contractele│ │ │
│ │comerciale încheiate între persoane rezidente │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 27 │Cheltuieli de protocol care depãşesc limita prevãzutã de lege │ 27 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 28 │Cheltuieli de sponsorizare şi/sau mecenat, burse private, efectuate potrivit legii │ 28 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 29 │Cheltuieli cu amortizarea contabilã │ 29 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 30 │Cheltuieli cu provizioanele şi cu rezervele care depãşesc limita prevãzutã de lege │ 30 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 31 │Cheltuieli cu dobânzile nedeductibile, care nu sunt reportate pentru perioada urmãtoare │ 31 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 32 │Cheltuieli cu dobânzi şi diferenţe de curs valutar reportate pentru perioada urmãtoare │ 32 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 33 │Cheltuieli aferente veniturilor neimpozabile │ 33 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 34 │Alte cheltuieli nedeductibile │ 34 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 35 │Total cheltuieli nedeductibile (rd. 24 la rd. 34) │ 35 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 36 │Total profit impozabil/pierdere fiscalã pentru anul de raportare, înainte de reportarea │ 36 │ │
│ │pierderii (rd. 23 + rd. 35) │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 37 │Pierdere fiscalã în perioada curentã, de reportat pentru perioada urmãtoare │ 37 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 38 │Pierdere fiscalã de recuperat din anii precedenţi │ 38 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 39 │Profit impozabil/pierdere fiscalã, de recuperat în anii urmãtori (rd.36 + rd.37 - rd.38) │ 39 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 40 │Total impozit pe profit (rd. 40.1 la rd. 40.2), din care: │ 40 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 40.1 │Impozit aferent profitului ce se impune cu cota de 16% │ 40.1 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 40.2 │Impozit de 5% aplicat veniturilor din activitãţi de natura barurilor de noapte, │ 40.2 │ │
│ │cluburilor de noapte, a discotecilor şi a cazinourilor sau pariurilor sportive │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 41 │Total credit fiscal (rd. 41.1 la rd. 41.3) │ 41 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 41.1 │Credit fiscal extern │ 41.1 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 41.2 │Impozit pe profit scutit │ 41.2 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 41.3 │Reduceri de impozit pe profit calculate potrivit legislaţiei în vigoare │ 41.3 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 42 │Impozit pe profit datorat (rd. 40 - rd. 41) │ 42 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 43 │Sume reprezentând sponsorizare şi/sau mecenat, burse private, în limita prevãzutã de lege │ 43 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 44 │Impozit pe profit datorat final (rd. 42 - rd. 43) │ 44 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 45 │Impozit pe profit stabilit în urma inspecţiei fiscale pentru anul fiscal de raportare │ 45 │ │
│ │şi care se regãseşte în indicatorii din formular │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 46 │Impozit pe profit declarat pentru anul de raportare prin formularul 100 │ 46 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 47 │Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor declarat pentru anul de raportare prin │ 47 │ │
│ │formularul 100 │ │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 48 │Diferenţa de impozit pe profit datorat [rd. 44 - (rd. 45 + rd. 46 + rd. 47)] │ 48 │ │
├──────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────────┤
│ 49 │Diferenţa de impozit pe profit de recuperat [(rd. 45 + rd. 46 + rd. 47) - rd. 44] │ 49 │ │
└──────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────┴─────────────┘

Cod bugetar: ┌─────────────────────────────────┐
└─────────────────────────────────┘
Prezenta declaraţie reprezintã titlu de creanţã şi produce efectele juridice ale înştiinţãrii de platã de la data
depunerii acesteia, în condiţiile legii.
Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar cã datele din aceastã declaraţie sunt corecte şi
complete.

Semnãtura şi ştampila
Nume, Prenume: ┌──────────────────────────────────────────────┐ ┌────────────────────────────┐
└──────────────────────────────────────────────┘ │ │
Funcţia/Calitatea: ┌──────────────────────────────────────────────┐ │ │
└──────────────────────────────────────────────┘ └────────────────────────────┘
LOC rezervat organului fiscal Nr. înregistrare: ┌───────────────────┐ Data: ┌────────────────────┐
└───────────────────┘ └────────────────────┘
Numãr de operator de date cu caracter personal 1067
cod 14.13.01.04




-------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016