Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.521 din 10 octombrie 2005  pentru completarea continutului declaratiilor fiscale si utilizarea formularului Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.521 din 10 octombrie 2005 pentru completarea continutului declaratiilor fiscale si utilizarea formularului "Ordin de plata pentru Trezoreria Statului" (OPT) pentru declararea obligatiilor de plata la bugetul general consolidat

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.055 din 26 noiembrie 2005
În temeiul prevederilor <>art. 11 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
având în vedere prevederile art. 84 alin. (4) şi ale <>art. 196 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul finanţelor publice emite urmãtorul ordin:

ART. I
Anexa nr. 1 la <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 281/2004 privind aprobarea modelului şi conţinutului formularului 100 "Declaraţie privind obligaţiile de platã la bugetul general consolidat", cod 14.13.01.01/a, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 158 din 23 februarie 2004, se înlocuieşte cu anexa nr. 1 la prezentul ordin.
ART. II
<>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 600/2004 privind aprobarea modelului şi conţinutului formularului 710 "Declaraţie rectificativã", cod 14.13.01.00/r, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 397 din 4 mai 2004, se modificã dupã cum urmeazã:

1. Anexa nr. 1 se înlocuieşte cu anexa nr. 2 la prezentul ordin.

2. Punctul 1 din anexa nr. 2 "Instrucţiuni de completare a formularului 710 «Declaraţie rectificativã», cod 14.13.01.00/r" se înlocuieşte cu urmãtorul text:
"1. Declaraţia rectificativã se utilizeazã pentru corectarea impozitelor/taxelor declarate la bugetul de stat, stabilite de cãtre plãtitori prin autoimpunere sau cu regim de reţinere la sursã, precum şi a contribuţiilor sociale datorate de angajatori şi reţinute de cãtre aceştia de la asiguraţi.
Atenţie! Sumele înscrise în declaraţie nu cuprind diferenţele de impozite, taxe şi contribuţii sociale stabilite prin actele de control."

3. Punctul 4.1 "Date privind declaraţia rectificatã" din anexa nr. 2 "Instrucţiuni de completare a formularului 710 «Declaraţie rectificativã», cod 14.13.01.00/r" se înlocuieşte cu urmãtorul text:
"4.1. Perioada de raportare
În rubrica «Luna» se înscrie cu cifre arabe numãrul lunii la care se referã obligaţia sau numãrul ultimei luni a perioadei de raportare, dupã caz (01 pentru luna ianuarie sau 03 pentru trimestrul 1).
Anul la care se referã declaraţia se înscrie cu cifre arabe, cu 4 caractere (de exemplu: 2005)."

ART. III
Anexa nr. 1 la <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 256/2004 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului 300 "Decont de taxã pe valoarea adãugatã", cod 14.13.01.02, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 129 din 12 februarie 2004, se înlocuieşte cu anexa nr. 3 la prezentul ordin.
ART. IV
Anexa nr. 1 la <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 257/2004 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului 301 "Decont special de taxã pe valoarea adãugatã", cod 14.13.01.02/s, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 129 din 12 februarie 2004, se înlocuieşte cu anexa nr. 4 la prezentul ordin.
ART. V
(1) Plãtitorii de impozite, taxe şi contribuţii sociale pot utiliza pentru declararea obligaţiilor de platã la bugetul general consolidat, prevãzute în anexa nr. 3 la <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 281/2004 privind aprobarea modelului şi conţinutului formularului 100 "Declaraţie privind obligaţiile de platã la bugetul general consolidat", cod 14.13.01.01/a, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, formularul "Ordin de platã pentru Trezoreria Statului" (OPT), aprobat prin <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 246/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind utilizarea şi completarea ordinului de platã pentru Trezoreria Statului (OPT), publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 206 din 10 martie 2005.
Formularul "Ordin de platã pentru Trezoreria Statului" (OPT) se poate utiliza pentru declararea obligaţiilor bugetare, în situaţia în care pentru fiecare obligaţie bugetarã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
a) în perioada de raportare rezultã sume de platã;
b) în perioada de raportare suma datoratã este egalã cu suma de platã, nefiind influenţatã de sume deductibile pentru care existã obligaţia de declarare;
c) suma de platã pentru perioada de raportare se achitã integral şi pânã la termenul de platã prevãzut de lege.
În situaţia în care contribuabilul utilizeazã Ordinul de platã pentru Trezoreria Statului ca instrument declarativ, fãrã a respecta condiţiile prevãzute mai sus, documentul de platã nu va fi considerat declaraţie a obligaţiilor de platã la bugetul general consolidat, iar sumele achitate vor stinge obligaţii fiscale conform prevederilor <>art. 111 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) În situaţia în care formularul "Ordin de platã pentru Trezoreria Statului" (OPT) se utilizeazã pentru declararea obligaţiilor de platã, se înscrie valoarea 1 în caseta "Tip document" din cadrul rubricii "Nr. de evidenţã a plãţii", a cãrei structurã a fost aprobatã prin <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.870/2004 pentru aprobarea Instrucţiunilor de completare a numãrului de evidenţã a plãţii, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.256 din 27 decembrie 2004.
(3) Completarea şi depunerea formularului "Ordin de platã pentru Trezoreria Statului" (OPT) se efectueazã în conformitate cu dispoziţiile prevãzute în anexa nr. 1 la <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 246/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind utilizarea şi completarea ordinului de platã pentru Trezoreria Statului (OPT). Data depunerii declaraţiei se considerã data plãţii, conform legii.
(4) Plãtitorii de impozite, taxe şi contribuţii sociale care utilizeazã pentru declararea obligaţiilor bugetare formularul "Ordin de platã pentru Trezoreria Statului" (OPT) în condiţiile prevãzute mai sus nu mai depun formularul 100 "Declaraţie privind obligaţiile de platã la bugetul general consolidat" pentru obligaţiile respective. Pentru declararea obligaţiilor bugetare pentru care în perioada de raportare nu sunt îndeplinite condiţiile prevãzute la alin. (1) se utilizeazã numai formularul 100 "Declaraţie privind obligaţiile de platã la bugetul general consolidat", cod 14.13.01.01/a.
(5) În situaţia în care contribuabilul a utilizat mai multe cãi de transmitere a declaraţiei fiscale, va fi înregistratã prima declaraţie depusã, conform legii: Declaraţia privind obligaţiile de platã la bugetul general consolidat (formular 100) sau Ordinul de platã pentru Trezoreria Statului (OPT), dupã caz. Orice corecţie ulterioarã a unei sume declarate se face prin depunerea unei declaraţii fiscale rectificative, în condiţiile legii.
ART. VI
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. VII
Direcţia generalã de gestiune a impozitelor şi contribuţiilor din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, Direcţia generalã a tehnologiei informaţiei din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, Direcţia generalã de administrare a marilor contribuabili, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi, dupã caz, direcţiile de specialitate din cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. VIII
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Ministrul finanţelor publice,
Mara Rîmniceanu,
secretar de stat

Bucureşti, 10 octombrie 2005.
Nr. 1.521.


ANEXA 1




Ministerul Finantelor
100 [SIGLA] Publice
DECLARATIE Agentia Nationala
privind obligatiile de plata la de Administrare
bugetul general consolidat Fiscala



Perioada de raportare
┌──────────────────────────────────────┐
│ Luna Anul │
│ ┌────┬────┐ ┌───┬───┬───┬───┐ │
│ └────┴────┘ └───┴───┴───┴───┘ │
└──────────────────────────────────────┘


A. Date de identificare ale platitorului:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cod de
identificare fiscala: └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘

Denumire ________________________________________________________________

Judet ________________ Localitate _______________________________________

Strada _______________ Numar ______ Bloc _______ Scara _____ Ap __________

Cod postal ___________ Sector _____ Tel. _______ Fax ______ E-mail _______



B. Date privind obligatia bugetara:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
┌────┬─────────────────────────────┬────────────────────────────────┐
│Nr. │ Denumire obligatie bugetara │ Suma │
│crt.│ │ -lei- │
├────┼─────────────────────────────┼────────────────┬───────────────┤
│ │Denumire:*)................. │1. Datorata │ │
│ │ ├────────────────┼───────────────┤
│ │Cod bugetar: ............... │2. Deductibila │ │
│ │ ├────────────────┼───────────────┤
│ │Nr. de evidenta a │3. De plata(rd. │ │
│ │platii:**) ................. │ 1-rd.2) │ │
│ │ ├────────────────┼───────────────┤
│ │ │4. De recuperat/│ │
│ │ │ De restituit │ │
└────┴─────────────────────────────┴────────────────┴───────────────┘

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Prezenta declaratie reprezinta titlu de creanta si produce efectele
juridice ale instiintarii de plata de la data depunerii acesteia, in
conditiile legii.
Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, declar ca datele
din aceasta declaratie sunt corecte si complete.

Nume prenume: ______________________________ Semnatura si stampila

Functia: ___________________________________

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Loc rezervat organului fiscal

Nr. inregistrare: __________________________

Data: ______________________________________

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────

────────────────
*) Se completeaza conform Nomenclatorului obligatiilor de plata
la bugetul general consolidat.
**) Se genereaza automat cu ajutorul programului
de asistenta.

Cod. 14.13.01.01/a



ANEXA 2
--------
(Anexa nr. 1 la <>Ordinul nr. 600/2004 )
-------------------------------------




Ministerul Finantelor
[SIGLA] Publice
Agentia Nationala
710 DECLARATIE RECTIFICATIVA de Administrare
Fiscala


Se utilizeaza pentru corectarea formularului 100 "Declaratie privind
obligatiile de plata la bugetul general consolidat" si pentru corectarea
sumelor declarate folosind "Ordinul de plata pentru Trezoreria
Statului" (OPT)


Perioada de raportare
┌──────────────────────────────────────┐
│ Luna Anul │
│ ┌────┬────┐ ┌───┬───┬───┬───┐ │
│ └────┴────┘ └───┴───┴───┴───┘ │
└──────────────────────────────────────┘


Date de identificare ale platitorului:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cod de
A identificare fiscala
D
R Denumire ───────────────────────────────────────────────────────────
E Judet ─────────────────── Localitate ────────────────────────────────
S Strada ──────────── Numar ───────── bloc ───────── scara ───── ap ───
A Cod
postal ────────── Sector ────── Tel. ─────── Fax ─────── E-mail ─────


Date privind obligatia bugetara:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
┌─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ .................................*) │
│crt. │Denumire obligatie bugetara │ Cod bugetar: ..................... │
│ │ │ Nr. de evidenta a platii:.......**) │
├─────┼─────────────────────────────┼────────────────────┬─────────────────┤
│ │ Suma │ Initiala │ Corectata │
│ ├─────────────────────────────┼────────────────────┼─────────────────┤
│ │1. Datorata │ │ │
│ ├─────────────────────────────┼────────────────────┼─────────────────┤
│ │2. Deductibila │ │ │
│ ├─────────────────────────────┼────────────────────┼─────────────────┤
│ │3. De plata (rd.1-rd.2) │ │ │
│ ├─────────────────────────────┼────────────────────┼─────────────────┤
│ │4. De recuperat/De restituit │ │ │
└─────┴─────────────────────────────┴────────────────────┴─────────────────┘
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Prezenta declaratie reprezinta titlu de creanta si produce efectele
juridice ale instiintarii de plata de la data depunerii acesteia, in
conditiile legii.
Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, declar ca datele
din aceasta declaratie sunt corecte si complete.


Semnatura si stampila

Nume, prenume: ────────────────

Functia: ─────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Loc rezervat organului fiscal

Nr. inregistrare: ───────────────

Data ──────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────


*) Se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.
**) Se genereaza automat cu ajutorul programului de asistenta.


Cod 14.13.01.00/r




ANEXA 3
-------
(Anexa nr. 1 la <>Ordinul nr. 256/2004 )
-------------------------------------




Ministerul Finantelor
[SIGLA] Publice
Agentia Nationala
300 DECONT de Administrare
de taxa pe valoarea daugata Fiscala
pentru luna ... anul ....


DATE DE IDENTIFICARE A PLATITORULUI
┌────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ Denumirea platitorului │ │
├────────────────────────┼──────────────────────┬───────────────────────────┤
│ Codul de identificare │ [] └┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┘ │Luat in evidenta │
│ │ │incepand cu data │
│ │ │de (ZZ/LL/AA) .../.../... │
├───────────┬────────────┴────────┬────────────┬┴───────────────────────────┤
│ Judetul │ │ Localitatea│ │
├───────────┼─────────────────────┴─┬────┬────┬┴───┬──────┬─────┬────┬──┬───┤
│ Strada │ │Nr. │ │Bloc│ │Scara│ │Ap│ │
├───────────┼────────┬──────┬───────┼────┼────┴────┴───┬──┴───┬─┴────┴──┴───┤
│Cod postal │ Sector│ Tel:│ │Fax │ │E-mail│ │
├───────────┴────────┴──────┴───────┴────┴─────────────┴──────┴─────────────┤
│ Cont bancar │
│ Banca ........... Nr. Cont .......... │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ TAXA PE VALOAREA ADAUGATA COLECTATA - lei - │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Denumirea indicatorilor Valoare TVA│
├──┬─────────────────────────────────────────────────────────┬──┬───────┬───┤
│ 1│Livrari de bunuri/prestari de servicii in tara │ 1│ │ │
│ │ Cota 19% │ │ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 2│Livrari de bunuri/prestari de servicii in tara │ 2│ │ │
│ │ Cota 9% │ │ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 3│Regularizari │ 3│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 4│Operatiuni scutite cu drept de deducere si │ │ │***│
│ │operatiuni pentru care locul livrarii/prestarii este in │ │ │***│
│ │strainatate, cu drept de deducere │ 4│ │***│
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 5│Operatiuni scutite fara drept de deducere si │ │ │***│
│ │operatiuni pentru care locul livrarii/prestarii este in │ │ │***│
│ │strainatate, fara drept de deducere │ 5│ │***│
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 6│TOTAL rd.1+rd.2+rd.3+rd.4+rd.5 │ 6│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 7│PRO RATA % │ 7│*******│ │
└──┴─────────────────────────────────────────────────────────┴──┴───────┴───┘

TAXA PE VALOAREA ADAUGATA DEDUCTIBILA -lei-
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Denumirea indicatorilor Valoare TVA│
├──┬─────────────────────────────────────────────────────────┬──┬───────┬───┤
│ 8│Achizitii de bunuri/servicii destinate realizarii de │ 8│ │ │
│ │operatiuni care dau drept de deducere │ │ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│ 9│Regularizari │ 9│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│10│Achizitii de bunuri/servicii destinate atat realizarii │10│ │ │
│ │operatiunilor care dau drept de deducere cat si │ │ │ │
│ │celor care nu dau drept de deducere │ │ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│11│Regularizari │11│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│12│Taxa de dedus │12│*******│ │
│ │rd.8+rd.9+[(rd.10+rd.11)*(rd.7/100)] │ │*******│ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│13│Achizitii de bunuri/servicii destinate realizarii de │13│ │ │
│ │operatiuni care nu dau drept de deducere │ │ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│14│Regularizari │14│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│15│Achizitii scutite de TVA │15│ │***│
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│16│TVA efectiv restituita cumparatorilor straini, │ │*******│ │
│ │inclusiv comisionul unitatilor autorizate │16│*******│ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│17│Regularizari la finele anului conf. pro rata │17│*******│ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│18│TOTAL TVA DE DEDUS │18│*******│ │
│ │rd.12+rd.16+rd.17 │ │*******│ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│19│TOTAL ACHIZITII │19│ │***│
│ │(rd.8+rd.9+rd.10+rd.11+rd.13+rd.14+rd.15) │ │ │***│
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│20│Suma negativa a taxei pe valoarea adaugata in │ │*******│ │
│ │perioada de raportare │ │*******│ │
│ │rd.18-rd.6 │20│*******│ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│21│Taxa de plata in perioada de raportare │ │*******│ │
│ │rd.6-rd.18 │21│*******│ │
└──┴─────────────────────────────────────────────────────────┴──┴───────┴───┘
Regularizari
┌──┬─────────────────────────────────────────────────────────┬──┬───────┬───┐
│22│Soldul TVA de plata din decontul perioadei fiscale │ │ │ │
│ │precedente (rd. 26 din decontul precedent) neachitata │ │ │ │
│ │pana la data depunerii decontului de TVA │22│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│23│TVA de plata cumulat (rd. 21+rd. 22) │23│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│24│Soldul sumei negative a taxei pe valoarea adaugata │ │ │ │
│ │reportata din perioada precedenta, pentru care nu s-a │ │ │ │
│ │solicitat rambursare │ │ │ │
│ │(rd. 27 din decontul precedent) │24│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│25│Suma negativa a TVA cumulata (rd. 20+rd. 24) │25│ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│26│Sold TVA de plata la sfarsitul perioadei de raportare │26│ │ │
│ │(rd. 23-rd. 25) │ │ │ │
├──┼─────────────────────────────────────────────────────────┼──┼───────┼───┤
│27│Soldul sumei negative de TVA la sfarsitul perioadei de │27│ │ │
│ │raportare (rd. 25 - rd. 23) │ │ │ │
└──┴─────────────────────────────────────────────────────────┴──┴───────┴───┘

Solicitati rambursarea soldului sumei negative a taxei pe valoarea adaugata:

Da .......... []

Nu .......... []


Cod bugetar: ..................
Nr. de evidenta a platii**): ......................

Prezenta declaratie reprezinta titlu de creanta si produce efectele
juridice ale instiintarii de plata de la data depunerii acesteia, in
conditiile legii.
Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice declar ca
datele din aceasta declaratie sunt corecte si complete.

┌─────────────┐
Nume, prenume ................ │ Semnatura │
Functia: ..................... │ si stampila │
└─────────────┘



────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Loc rezervat organului fiscal

Nr. inregistrare ...........................

Data ........................

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Cod MF 14.13.01.02


**) Se genereaza cu ajutorul programului de asistenta






ANEXA 4
-------
(Anexa nr. 1 la <>Ordinul nr. 257/2004 )
--------------------------------------



Ministerul Finantelor
[SIGLA] Publice
Agentia Nationala
301 DECONT de Administrare
special de taxa pe valoarea daugata Fiscala
pentru luna ... anul ....



A. DATE DE IDENTIFICARE A PLATITORULUI
┌────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ Denumirea platitorului │ │
├────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
│ Codul de identificare │ [] └┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┘ │
│ fiscala │ │
│ │ │
├───────────┬────────────┴────────┬────────────┬────────────────────────────┤
│ Judetul │ │ Localitatea│ │
├───────────┼─────────────────────┴─┬────┬────┬┴───┬──────┬─────┬────┬──┬───┤
│ Strada │ │Nr. │ │Bloc│ │Scara│ │Ap│ │
├───────────┼────────┬──────┬───────┼────┼────┴────┴───┬──┴───┬─┴────┴──┴───┤
│Cod postal │ Sector│ Tel:│ │Fax │ │E-mail│ │
└───────────┴────────┴──────┴───────┴────┴─────────────┴──────┴─────────────┘


Cont bancar
Banca ........... Nr. Cont ..........


B. DATE PRIVIND OBLIGATIA DE PLATA
┌──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│Nr. crt. │Document │Valoarea │Tip valuta│Curs de │Baza de │ TVA │
│ │nr./data │in valuta │ │schimb │impozitare│datorata │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ 01 │ 02 │ 03 │ 04 │ 05 │ 06 │ 07 │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
├──────────┴──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ TOTAL │ │ │ │ │ │
└─────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘



Cod bugetar: ..................
Nr. de evidenta a platii**): ......................

Prezenta declaratie reprezinta titlu de creanta si produce efectele
juridice ale instiintarii de plata de la data depunerii acesteia, in
conditiile legii.
Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice declar ca
datele din aceasta declaratie sunt corecte si complete.

┌─────────────┐
Nume, prenume ................ │ Semnatura │
Functia: ..................... │ si stampila │
└─────────────┘




────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Loc rezervat organului fiscal

Nr. inregistrare ...........................

Data ........................

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Cod MF 14.13.01.02/s



**) Se genereaza automat cu ajutorul programului de asistenta



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016