Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.165 din 31 august 2010  privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii publice si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 1.211/325/2006 pentru aprobarea regulamentelor de organizare si functionare a comisiei nationale, a subcomisiilor nationale si comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente si materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum si a normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente si materiale sanitare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.165 din 31 august 2010 privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii publice si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 1.211/325/2006 pentru aprobarea regulamentelor de organizare si functionare a comisiei nationale, a subcomisiilor nationale si comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente si materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum si a normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente si materiale sanitare

EMITENT: MINISTERUL SANATATII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 641 din 14 septembrie 2010
ORDIN nr. 1.165 din 31 august 2010
privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului sãnãtãţii publice şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate <>nr. 1.211 /<>325/2006 pentru aprobarea regulamentelor de organizare şi funcţionare a comisiei naţionale, a subcomisiilor naţionale şi comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum şi a normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare
EMITENT: MINISTERUL SÃNÃTÃŢII
Nr. 1.165 din 31 august 2010
CASA NAŢIONALÃ DE ASIGURÃRI DE SÃNÃTATE
Nr. 691 din 19 august 2010
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 641 din 14 septembrie 2010


Având în vedere:
- Referatul de aprobare al Ministerului Sãnãtãţii nr. Cs.A. 9.271 din 31 august 2010 şi al Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate nr. D.G.E. 1.200 din 19 august 2010,
- dispoziţiile <>art. 244 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sãnãtãţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
în temeiul:
- dispoziţiilor <>art. 281 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- dispoziţiilor prevãzute la <>art. 7 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sãnãtãţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- dispoziţiilor prevãzute la <>art. 17 alin. (5) din Hotãrârea Guvernului nr. 972/2006 pentru aprobarea Statutului Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul sãnãtãţii şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate emit urmãtorul ordin:

ART. I
Ordinul ministrului sãnãtãţii publice şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate <>nr. 1.211 /<>325/2006 pentru aprobarea regulamentelor de organizare şi funcţionare a comisiei naţionale, a subcomisiilor naţionale şi comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum şi a normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 923 şi 923 bis din 14 noiembrie 2006, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La anexa nr. 2, articolul 6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Unitãţilor de Dializã Publice şi Private aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
2. La anexa nr. 2, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Unitãţilor de Dializã Publice şi Private are ca obiect de activitate evaluarea unitãţilor de dializã care doresc sã intre în relaţie contractualã în sistemul de asigurãri de sãnãtate, putând solicita documente suplimentare pe care le considerã necesare, precum şi observaţii la faţa locului, dupã caz."
3. La anexa nr. 3, articolul 6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Asistenţã Medicalã de Urgenţã Prespitaliceascã şi Transport Sanitar aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
4. La anexa nr. 4, articolul 6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
5. La anexa nr. 5, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Spitalelor aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
6. La anexa nr. 7, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri la Domiciliu aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
7. La anexa nr. 9, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Farmaciilor aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
8. La anexa nr. 11, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
9. La anexa nr. 13, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
10. La anexa nr. 15, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
11. La anexa nr. 17, articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate aprobã formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarele de evaluare şi criteriile de eligibilitate, procesul-verbal de evaluare şi decizia de evaluare. Acestea sunt unice la nivel naţional."
12. La anexa nr. 19 standardul I, criteriul 2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"2. Unitatea de dializã are aviz de funcţionare eliberat de direcţia de sãnãtate publicã/aviz de înfiinţare eliberat de Ministerul Sãnãtãţii/ordin al ministrului sãnãtãţii, dupã caz, conform reglementãrilor în vigoare, şi este înregistratã la Registrul Renal Român."
13. La anexa nr. 19 standardul IV se abrogã criteriul 10.
14. La anexa nr. 20 standardul IV se abrogã criteriul 7.
15. La anexa nr. 20 standardul IV, criteriul 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"8. Aparatele medicale şi echipamentele din dotare au verificare metrologicã valabilã, dupã caz."
16. La anexa nr. 22 standardul I, criteriul 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"3. Furnizorul are proces-verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare sau document similar acestuia, eliberat de direcţiile de sãnãtate publicã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti."
17. La anexa nr. 22 standardul I, criteriul 5 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"5. Furnizorul are copie de la producãtor de pe certificatul de înregistrare a dispozitivelor medicale emis de Ministerul Sãnãtãţii pentru produsele comercializate, dupã caz, şi/sau aviz de utilizare emis de Oficiul Tehnic de Dispozitive Medicale pentru produsele second-hand, cu marcaj CE, acordate prin închiriere, dupã caz."
18. La anexa nr. 22 standardul I, criteriul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"7. Furnizorul are certificat de înregistrare cu cod unic de înregistrare/act de înfiinţare şi cod fiscal."
19. La anexa nr. 22 standardul V, criteriul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Furnizorul a respectat clauzele contractuale aşa cum sunt ele definite în contractul de furnizare de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale, încheiat cu casa de asigurãri de sãnãtate."
20. La anexa nr. 23 standardul I, criteriul 1 se abrogã.
21. La anexa nr. 23 standardul I, criteriul 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"3. Furnizorul are proces-verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare sau document similar acestuia, eliberat de direcţiile de sãnãtate publicã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti."
22. La anexa nr. 23 standardul I, criteriul 5 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"5. Furnizorul are certificat de înregistrare a dispozitivelor medicale emis de Ministerul Sãnãtãţii pentru produsele comercializate, dupã caz."
23. La anexa nr. 23 standardul I, criteriul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"7. Furnizorul are certificat de înregistrare cu cod unic de înregistrare/act de înfiinţare şi cod fiscal."
24. La anexa nr. 23 standardul IV, criteriul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Aparatele şi instrumentele necesare producţiei au verificare metrologicã valabilã, dupã caz."
25. La anexa nr. 23 standardul VI, criteriul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Furnizorul a respectat clauzele contractuale, aşa cum sunt ele definite în contractul de furnizare de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale, încheiat cu casa de asigurãri de sãnãtate."
26. La anexa nr. 24 standardul I, criteriul 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"3. Furnizorul are proces-verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare sau document similar acestuia, eliberat de direcţiile de sãnãtate publicã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti."
27. La anexa nr. 24 standardul I, criteriul 5 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"5. Furnizorul are certificat de înregistrare a dispozitivelor medicale emis de Ministerul Sãnãtãţii pentru produsele comercializate, dupã caz."
28. La anexa nr. 24 standardul I, criteriul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"7. Furnizorul are certificat de înregistrare cu cod unic de înregistrare/act de înfiinţare şi cod fiscal."
29. La anexa nr. 24 standardul IV, criteriile 1 şi 2 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"1. Aparatele şi instrumentele necesare protezãrii ORL au verificare metrologicã valabilã, dupã caz.
2. Deţine cabinã insonorã şi audiometru, în conformitate cu reglementãrile legale în vigoare."
30. La anexa nr. 24 standardul VI, criteriul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Furnizorul a respectat clauzele contractuale, aşa cum sunt ele definite în contractul de furnizare de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale, încheiat cu casa de asigurãri de sãnãtate."
31. La anexa nr. 25 standardul I, criteriul 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"3. Furnizorul are proces-verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare sau document similar acestuia, eliberat de direcţiile de sãnãtate publicã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti."
32. La anexa nr. 25 standardul I, criteriul 5 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"5. Furnizorul are certificat de înregistrare a dispozitivelor medicale emis de Ministerul Sãnãtãţii pentru produsele comercializate, dupã caz."
33. La anexa nr. 25 standardul I, criteriul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"7. Furnizorul are certificat de înregistrare cu cod unic de înregistrare/act de înfiinţare şi cod fiscal."
34. La anexa nr. 25 standardul IV, criteriul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Aparatele şi instrumentele necesare protezãrii au verificare metrologicã valabilã, dupã caz."
35. La anexa nr. 25 standardul VI, criteriul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"1. Furnizorul a respectat clauzele contractuale, aşa cum sunt ele definite în contractul de furnizare de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale, încheiat cu casa de asigurãri de sãnãtate."
36. La anexa nr. 26 litera A standardul IV, criteriul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"7. Spitalul are verificare metrologicã valabilã pentru aparatura din dotare, dupã caz."
37. La anexa nr. 26 litera A standardul IV se abrogã criteriul 9.
38. La anexa nr. 26 litera A standardul IV, criteriul 10 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"10. Furnizorul face dovada deţinerii legale a aparaturii medicale şi a materialelor, din care reies data fabricaţiei şi data achiziţiei."
39. La anexa nr. 26 litera B standardul IV, criteriul 6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"6. Ambulatoriul are verificare metrologicã valabilã pentru aparatura din dotare, dupã caz."
40. La anexa nr. 26 litera B standardul IV se abrogã criteriul 8.
41. La anexa nr. 27 standardul IV, criteriul 2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"2. Furnizorul de îngrijiri medicale la domiciliu are verificare metrologicã valabilã pentru aparatura din dotare, dupã caz."
42. La anexa nr. 27 standardul IV se abrogã criteriul 5.
43. La anexa nr. 28 standardul I se abrogã criteriul 4.
44. La anexa nr. 29 standardul IV, criteriul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"7. Cabinetul medical are verificare metrologicã valabilã pentru aparatura din dotare, dupã caz."
45. La anexa nr. 29 standardul IV, criteriul 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"8. Cabinetul medical are contract de service/întreţinere pentru aparatura din dotare."
46. La anexa nr. 30 standardul IV, criteriul 6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"6. Furnizorul face dovada deţinerii legale a aparaturii medicale şi a materialelor, din care reies data fabricaţiei şi data achiziţiei."
47. La anexa nr. 30 standardul IV se abrogã criteriul 11.
48. La anexa nr. 31 standardul IV, criteriul 9 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"9. Furnizorul are verificare metrologicã valabilã pentru aparatura din dotare, dupã caz."
49. La anexa nr. 31 standardul IV se abrogã criteriul 11.
50. La anexa nr. 32 standardul IV, criteriul 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"8. Furnizorul are verificare metrologicã valabilã pentru aparatura din dotare, dupã caz."
51. La anexa nr. 32 standardul IV se abrogã criteriul 10.
52. La anexa nr. 33 articolul 4, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) unitatea de dializã care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 3.000 lei pentru unitatea din mediul urban şi în cuantum de 750 lei pentru unitatea din mediul rural; unitatea de dializã publicã - fãrã personalitate juridicã, secţie în cadrul spitalului, nu trebuie sã facã dovada unei plãţi separate pentru evaluare, dacã furnizeazã servicii medicale numai în cadrul spitalului. În acest caz se va depune dovada plãţii taxei de evaluare a spitalului. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
53. La anexa nr. 33 articolul 8, litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) se face conform unei programãri stabilite cu respectivul furnizor, nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data la care documentaţia depusã este completã;".
54. La anexa nr. 33 articolul 12, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
55. La anexa nr. 33, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 13. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Unitãţilor de Dializã Publice şi Private, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare a furnizorului sau a documentului similar acesteia;
c) Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Unitãţilor de Dializã Publice şi Private informeazã, prin adresã scrisã, Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 14. - Unitatea de dializã poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Comisia Naţionalã de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Comisia Naţionalã de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate va lua o decizie, care va fi comunicatã unitãţii de dializã în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Comisiei Naţionale de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate.
Art. 15. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
56. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a unitãţilor de dializã publice şi private, cuprinse în anexa nr. 33, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 1.
57. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 33 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 2.
58. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 33 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 3.
59. La anexa nr. 34 articolul 4, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) sediul/punctul de lucru/substaţia furnizorului de asistenţã medicalã de urgenţã şi transport sanitar care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 1.600 lei, astfel: 800 lei pentru evaluarea activitãţii de urgenţã prespitaliceascã din mediul urban, respectiv 200 lei pentru activitatea din mediul rural; şi 800 lei pentru evaluarea activitãţii de transport sanitar din mediul urban, respectiv 200 lei pentru activitatea din mediul rural. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
60. La anexa nr. 34 articolul 12, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
61. La anexa nr. 34, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 13. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Asistenţã Medicalã de Urgenţã Prespitaliceascã şi Transport Sanitar, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare a furnizorului sau a documentului similar acesteia;
c) Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Asistenţã Medicalã de Urgenţã Prespitaliceascã şi Transport Sanitar informeazã, prin adresã scrisã, Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 14. - Furnizorul de servicii medicale poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Comisia Naţionalã de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Comisia Naţionalã de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Comisiei Naţionale de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate.
Art. 15. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
62. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a furnizorilor de asistenţã medicalã de urgenţã prespitaliceascã şi transport sanitar, cuprinse în anexa nr. 34, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 4.
63. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 34 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 5.
64. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 34 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 6.
65. La anexa nr. 35 articolul 4, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) sediul/punctul de lucru al furnizorului de dispozitive medicale care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 2.000 lei pentru furnizorul din mediul urban, respectiv 500 lei pentru furnizorul din mediul rural. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
66. La anexa nr. 35 articolul 12, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
67. La anexa nr. 35, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 13. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarelor situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii avizului de funcţionare sau a documentului similar acestuia;
b) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a avizului de funcţionare a furnizorului sau a documentului similar acestuia;
c) Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 14. - Furnizorul de dispozitive medicale poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Comisia Naţionalã de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Comisia Naţionalã de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Comisiei Naţionale de Evaluare în Sistemul de Asigurãri de Sãnãtate.
Art. 15. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
68. Anexa nr. 1 la Normele metodologice de evaluare a furnizorilor de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale, cuprinse în anexa nr. 35, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 7.
69. Anexa nr. 3 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 35 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 8.
70. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 35 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 9.
71. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 35 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 10.
72. La anexa nr. 36 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) spitalul care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 3.500 lei, pentru spitalele din mediul urban ce au în structurã peste 400 de paturi, respectiv 875 lei pentru spitalele din mediul rural sau 2.500 lei pentru spitalele din mediul urban ce au în structurã pânã la 400 de paturi inclusiv, respectiv 625 lei pentru spitalele din mediul rural. Pentru efectuarea vizitei de evaluare, reprezentantul legal al spitalului face o cerere de evaluare pentru componentele din structura aprobatã de Ministerul Sãnãtãţii, avându-se în vedere în acest sens secţiile spitalului, laboratorul de analize medicale, secţia de radiologie şi imagisticã medicalã, farmacia cu circuit închis, ambulatoriul integrat al spitalului. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti. În cazul în care structuri din cadrul spitalului sau al ambulatoriului integrat al spitalului depun şi cerere pentru evaluare, separat de cererea de evaluare a spitalului, se va achita taxa de evaluare stabilitã pentru respectiva categorie de furnizori;".
73. La anexa nr. 36 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
74. La anexa nr. 36, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Spitalelor informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Spitalelor, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat sau informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Spitalelor, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare a spitalului sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluarea Spitalelor informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Spitalelor. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice, de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Spitalelor va lua o decizie, care va fi comunicatã spitalului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Spitalelor.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
75. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a spitalelor, cuprinse în anexa nr. 36, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 11.
76. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 36 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 12.
77. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 36 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 13.
78. La anexa nr. 37 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) sediul/punctul de lucru al furnizorului de îngrijiri medicale la domiciliu care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 1.000 lei pentru furnizorul din mediul urban, respectiv 250 lei pentru furnizorul din mediul rural. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
79. La anexa nr. 37 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
80. La anexa nr. 37, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat sau informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri Medicale la Domiciliu.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
81. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a furnizorilor de îngrijiri medicale la domiciliu, cuprinse în anexa nr. 37, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 14.
82. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 37 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 15.
83. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 37 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 16.
84. La anexa nr. 38 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) farmacia comunitarã organizatã conform <>Legii nr. 31/1990 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, punctul de lucru al societãţii comerciale care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, au obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 1.000 lei pentru farmacia din mediul urban, respectiv 150 lei pentru farmacia din mediul rural; oficina localã de distribuţie care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 100 lei; farmaciile cu circuit închis nu trebuie sã facã dovada achitãrii acestei taxe de evaluare. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
85. La anexa nr. 38 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
86. La anexa nr. 38, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Farmaciilor informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Farmaciilor, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat sau informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Farmaciilor, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei de funcţionare a farmaciei sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluare a Farmaciilor informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Farmaciilor. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Farmaciilor va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Farmaciilor.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
87. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a farmaciilor, cuprinse în anexa nr. 38, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 17.
88. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 38 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 18.
89. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 38 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 19.
90. La anexa nr. 39 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) cabinetul de medicinã dentarã care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 1.000 lei pentru cabinetul din mediul urban, respectiv 250 lei pentru cabinetul din mediul rural. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
91. La anexa nr. 39 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
92. La anexa nr. 39, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat sau informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
93. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a cabinetelor de medicinã dentarã, cuprinse în anexa nr. 39, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 20.
94. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 39 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 21.
95. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 39 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 22.
96. La anexa nr. 40 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) furnizorul (sediul/punctul de lucru) de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagisticã medicalã care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 2.000 lei pentru furnizorul din mediul urban, respectiv 500 lei pentru furnizorul din mediul rural; furnizorii de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagisticã medicalã din structura spitalului nu trebuie sã facã dovada plãţii taxei de evaluare, dacã furnizeazã servicii medicale numai în cadrul spitalului. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
97. La anexa nr. 40 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
98. La anexa nr. 40, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat ori informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
99. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a furnizorilor de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagisticã medicalã, cuprinse în anexa nr. 40, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 23.
100. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 40 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 24.
101. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 40 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 25.
102. La anexa nr. 41 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) furnizorul (sediul/punctul de lucru) de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, are obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 2.000 lei pentru furnizorul din mediul urban, respectiv 500 lei pentru furnizorul din mediul rural; furnizorii de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator din structura spitalului nu trebuie sã facã dovada plãţii taxei de evaluare, dacã furnizeazã servicii medicale numai în cadrul spitalului. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti;".
103. La anexa nr. 41 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
104. La anexa nr. 41, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat ori informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
105. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a furnizorilor de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator, cuprinse în anexa nr. 41, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 26.
106. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 41 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 27.
107. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 41 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 28.
108. La anexa nr. 42 articolul 6, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) cabinetele medicale de medicinã de familie, cabinetele medicale de specialitate, centrele medicale, centrele de diagnostic şi tratament şi centrele de sãnãtate (sediul/punctul de lucru) care solicitã evaluarea, pentru efectuarea vizitei de evaluare, au obligaţia sã facã şi dovada plãţii taxei de evaluare, în cuantum de 1.000 lei pentru fiecare cabinet medical din structurã aflat în mediul urban, respectiv 250 lei pentru fiecare cabinet medical din structurã aflat în mediul rural. Plata taxei de evaluare se va face cãtre Casa Naţionalã de Asigurãri de Sãnãtate, cod fiscal 11697800, în contul nr. RO66TREZ70026360550XXXXX, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti."
109. La anexa nr. 42 articolul 17, dupã litera a) se introduce o nouã literã, litera a^1), cu urmãtorul cuprins:
"a^1) dovada plãţii taxei de evaluare;".
110. La anexa nr. 42, dupã capitolul IV se introduce un nou capitol, capitolul V "Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare", cu urmãtorul cuprins:

"CAPITOLUL V
Revocarea şi încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare
Art. 18. - Revocarea sau încetarea valabilitãţii deciziei de evaluare se constatã în urmãtoarele situaţii:
a) valabilitatea deciziei de evaluare înceteazã de drept la data încetãrii valabilitãţii autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
b) Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate informeazã, în termen de maximum 10 zile calendaristice, Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate, prin adresã scrisã, şi trimite copia autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar a cãrui valabilitate a încetat ori informeazã despre sesizarea de revocare a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar;
c) decizia de evaluare se revocã, printr-o notificare scrisã, transmisã de Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data sesizãrii acesteia cu privire la revocarea, de cãtre organele în drept, a autorizaţiei sanitare de funcţionare sau a documentului similar acesteia;
d) Comisia de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate informeazã, prin adresã scrisã, casele de asigurãri de sãnãtate despre revocarea deciziei de evaluare.
Art. 19. - Furnizorul poate contesta revocarea deciziei de evaluare la Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate. Contestaţia trebuie înregistratã în termen de maximum 5 zile calendaristice de la data la care a fost revocatã decizia de evaluare. Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate va lua o decizie, care va fi comunicatã furnizorului în termen de 30 de zile calendaristice de la data înregistrãrii documentului la secretariatul Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate.
Art. 20. - Decizia de evaluare îşi înceteazã valabilitatea la data la care furnizorul de servicii medicale evaluat îşi schimbã locaţia/pierde dreptul legal de folosinţã a spaţiului sediului/punctului de lucru care a fost evaluat, precum şi la data la care a expirat valabilitatea unui document care a stat la baza emiterii acesteia."
111. Anexa nr. 3 la Normele metodologice de evaluare a cabinetelor medicale de medicinã de familie, cabinetelor medicale de specialitate, centrelor medicale, centrelor de diagnostic şi tratament şi centrelor de sãnãtate, cuprinse în anexa nr. 42, se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 29.
112. Anexa nr. 5 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 42 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 30.
113. Anexa nr. 6 la normele metodologice cuprinse în anexa nr. 42 se modificã şi se înlocuieşte cu o nouã anexã, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 31.
ART. II
Anexele nr. 1-31 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. III
Direcţiile de specialitate din cadrul Ministerului Sãnãtãţii, Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate, direcţiilor de sãnãtate publicã şi al caselor de asigurãri de sãnãtate vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. IV
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul sãnãtãţii,
Cseke Attila

p. Preşedintele Casei Naţionale
de Asigurãri de Sãnãtate,
Dorin Ionescu


ANEXA 1
-------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
--------------------------------------


Nr. ..........
Data ..................
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE
A UNITÃŢILOR DE DIALIZÃ PUBLICE ŞI PRIVATE

PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ............, evaluator al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Unitãţilor de Dializã Publice şi Private, şi subsemnatul/subsemnata, ........., evaluator al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Unitãţilor de Dializã Publice şi Private, desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ......... sã efectuãm vizita de evaluare nr. ......., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de ........., şi am completat chestionarul nr. ...... aferent dispoziţiei pentru vizita de evaluare. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului unitãţii de dializã, domnul/doamna ................, iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ...... .
Unitatea de dializã a obţinut ........ DA ......... NU.

Conducãtorul unitãţii de dializã,
.................................
Semnãtura
.................

Ştampila unitãţii de dializã ..........................................

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
.......................
Semnãtura
.......................
Evaluator,
.......................
Semnãtura
.......................


ANEXA 2
-------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
--------------------------------------

Nr. ............
Data ...........
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE
A UNITÃŢILOR DE DIALIZÃ PUBLICE ŞI PRIVATE


NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Furnizorul ..........., aflat la adresa: str. ........ nr. ......, localitatea ......., judeţul/sectorul ..........., având reprezentant legal pe ........, actul de înfiinţare sau de organizare nr. ......., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........., codul fiscal ..........., contul nr. ........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ..........., deschis la Banca .........., a obţinut ......DA .......NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ....... zile.


Preşedinte,
....................


ANEXA 3
-------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ............
Data ...........
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE
A UNITÃŢILOR DE DIALIZÃ PUBLICE ŞI PRIVATE

DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul .............., aflat la adresa: str. ............. nr. ....., localitatea ........., judeţul/sectorul ............, având reprezentant legal pe .........., actul de înfiinţare sau de organizare nr. ........, autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........, codul fiscal ........., contul nr. ........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. .........., deschis la Banca ........, a obţinut ......DA .......NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la .............. .

Preşedinte,
......................


ANEXA 4
-------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE ASISTENŢÃ MEDICALÃ DE URGENŢÃ PRESPITALICEASCÃ
ŞI TRANSPORT SANITAR

PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ................, evaluator al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Asistenţã Medicalã de Urgenţã Prespitaliceascã şi Transport Sanitar, şi subsemnatul/subsemnata, ..........., evaluator al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Asistenţã Medicalã de Urgenţã Prespitaliceascã şi Transport Sanitar, desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ........ sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ......, am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de ........., şi am completat chestionarul nr. ....., aferent dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului furnizorului de asistenţã medicalã de urgenţã prespitaliceascã/transport sanitar/punctului de lucru, domnul/doamna ............, iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ........
Furnizorul de asistenţã medicalã de urgenţã prespitaliceascã/transport sanitar a obţinut ......DA ..... NU
Conducãtorul furnizorului de asistenţã medicalã de urgenţã prespitaliceascã/transport sanitar/punctului de lucru,
...................................................................

Semnãtura
.......................

Ştampila furnizorului de asistenţã medicalã de urgenţã prespitaliceascã/transport sanitar/punctului de lucru .......

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.
Evaluator,
.......................
Semnãtura
.......................
Evaluator,
.......................
Semnãtura
.......................

Data ................


ANEXA 5
-------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ...........
Data .........
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE ASISTENŢÃ MEDICALÃ DE URGENŢÃ PRESPITALICEASCÃ
ŞI TRANSPORT SANITAR

NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Furnizorul/Punctul de lucru ................, aflat la adresa: str. ......... nr. ........, localitatea ........., judeţul/sectorul ..........., având reprezentant legal pe .........., actul de înfiinţare/organizare nr. ......., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ......, cod fiscal ........., contul nr. ........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. .........., deschis la Banca .........., a obţinut ..... DA ...... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................


Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ............ zile.

Preşedinte,
.................


ANEXA 6
-------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ...........
Data .........
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE ASISTENŢÃ MEDICALÃ DE URGENŢÃ PRESPITALICEASCÃ
ŞI TRANSPORT SANITAR


DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul/Punctul de lucru ..........., aflat la adresa: str. ......... nr. ......, localitatea ........, judeţul/sectorul .........., având reprezentant legal pe .........., actul de înfiinţare/organizare nr. .............., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........, cod fiscal ........., contul nr. ........, deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. .........., deschis la Banca ........., a obţinut ..... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ................... .

Preşedinte,
..............


ANEXA 7
-------
(Anexa nr. 1 la normele metodologice)
-------------------------------------

Domnule Preşedinte,
Subsemnatul, ............, reprezentant legal al furnizorului de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale ..........., aflat la adresa: str. ......... nr. ....., localitatea ........., judeţul .........., cu certificatul de înregistrare cu cod unic de înregistrare sau, dupã caz, actul de înfiinţare conform prevederilor legale în vigoare ........, avizul de funcţionare emis de Ministerul Sãnãtãţii nr. ....., proces-verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare nr. ......, certificatul/certificatele de înregistrare a dispozitivelor medicale şi/sau declaraţiile de conformitate CE, dupã caz, conform tabelului anexat ........., contul nr. ........, deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ........, deschis la Banca ......., solicit evaluarea sediului/punctului de lucru .........., aflat la adresa: str. ......... nr. ......, localitatea ........, judeţul ....., cod fiscal/CUI ........, telefon ........, fax ......., pentru activitatea de:
- protezare DA/NU
- protezare ORL DA/NU
- producţie DA/NU
- comerţ DA/NU
Anexez documentele solicitate de Subcomisia Naţionalã de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale.
Mã oblig prin prezenta sã furnizez evaluatorilor informaţiile şi documentele necesare vizitei în vederea evaluãrii furnizorului de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale/punctului de lucru, precum şi acces liber în spaţiile acestuia.
Furnizorul are urmãtoarele puncte de lucru: ..........................
......................................................................
......................................................................
Sediul/Punctul de lucru este condus de ............., care se legitimeazã cu BI/CI seria ....... nr. ...... şi are Contractul de muncã nr. ......... .


Data ...............

Semnãtura
.................

Domnului preşedinte al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale


ANEXA 8
-------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------


Nr. ................
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE DISPOZITIVE MEDICALE DESTINATE RECUPERÃRII
UNOR DEFICIENŢE ORGANICE SAU FUNCŢIONALE


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, .............., evaluator al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale şi subsemnatul/subsemnata, ........., evaluator al Subcomisiei Naţionale de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale, desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ...... sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ...., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de ........, şi am completat chestionarul nr. ......., aferent dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului sediului furnizorului de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale/punctului de lucru, domnul/doamna ............, iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ......... .
Furnizorul de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale a obţinut ...... DA ..... NU.

Conducãtorul sediului furnizorului de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale/punctului de lucru,
..............................

Semnãtura
.........................

Ştampila furnizorului de dispozitive medicale destinate recuperãrii unor deficienţe organice sau funcţionale/punctului de lucru ..............

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
.......................
Semnãtura
.......................
Evaluator,
.......................
Semnãtura
.......................

Data ....................


ANEXA 9
-------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ...........
Data ..............
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE DISPOZITIVE MEDICALE DESTINATE RECUPERÃRII
UNOR DEFICIENŢE ORGANICE SAU FUNCŢIONALE

NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Furnizorul ................, aflat la adresa: str. .......... nr. ....., localitatea ..........., judeţul/sectorul ............, având reprezentant legal pe ..........., cu certificatul de înregistrare cu cod unic de înregistrare sau, dupã caz, actul de înfiinţare conform prevederilor legale în vigoare ......., avizul de funcţionare emis de Ministerul Sãnãtãţii nr. ......, procesul-verbal de constatare a condiţiilor igienico-sanitare nr. ......., contul nr. ........, deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. .........., deschis la Banca ........, a obţinut ..... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ........ zile.

Preşedinte,
..................


ANEXA 10
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ...........
Data ................
SUBCOMISIA NAŢIONALÃ DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE DISPOZITIVE MEDICALE DESTINATE RECUPERÃRII
UNOR DEFICIENŢE ORGANICE SAU FUNCŢIONALE

DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul ..............., aflat la adresa: str. ......... nr. ......., localitatea .........., judeţul/sectorul ..........., având reprezentant legal pe ..........., cu certificatul de înregistrare cu cod unic de înregistrare sau, dupã caz, actul de înfiinţare conform prevederilor legale în vigoare .........., avizul de funcţionare emis de Ministerul Sãnãtãţii nr. ........., contul nr. ........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ........., deschis la Banca .........., a obţinut ....... DA ........ NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ............ .

Preşedinte,
..................


ANEXA 11
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ...........
Data ...............
COMISIA DE EVALUARE A SPITALELOR


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ................, evaluator al Comisiei de Evaluare a Spitalelor a .........., subsemnatul/subsemnata, ............, evaluator al Comisiei de Evaluare a Spitalelor a .........., şi subsemnatul/subsemnata, ..........., evaluator al Comisiei de Evaluare a Spitalelor a .........., desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ...... sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ...., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de ........., şi am completat chestionarul nr. ..... şi tabelele anexe, dupã cum urmeazã: ..............., aferente dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului spitalului, domnul/doamna .........., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ......... .
Spitalul a obţinut ..... DA ..... NU.

Conducãtorul spitalului,
........................................

Semnãtura
..................

Ştampila spitalului ..............

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la spital.

Evaluator,
............
Semnãtura
............
Evaluator,
............
Semnãtura
............
Evaluator,
............
Semnãtura
............


ANEXA 12
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
--------------------------------------

Nr. .........
Data ........
COMISIA DE EVALUARE A SPITALELOR


NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA


Spitalul .............., aflat la adresa: str. ........... nr. ....., localitatea ............, judeţul/sectorul ............., având reprezentant legal pe .........., actul de înfiinţare sau de organizare nr. ....., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ......, codul fiscal ........... şi contul nr. ..........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ........, deschis la Banca ........., a obţinut ...... DA ...... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ....... zile.


Preşedinte,
..................


ANEXA 13
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ......
COMISIA DE EVALUARE A SPITALELOR


DECIZIE DE EVALUARE


Spitalul ................, aflat la adresa: str. ............ nr. ....., localitatea ......., judeţul/sectorul ..........., având reprezentant legal pe ........., actul de înfiinţare sau de organizare nr. ......., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ......., codul fiscal ........ şi contul nr. ............., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. .........., deschis la Banca ............, a obţinut ..... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ......... .


Preşedinte,
.....................


ANEXA 14
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ...........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ..................., evaluator al Comisiei de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri la Domiciliu a ............, şi subsemnatul/subsemnata, ............, evaluator al Comisiei de Evaluare a Furnizorilor de Îngrijiri la Domiciliu a ..............., desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ...... sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ....., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de .........., şi am completat chestionarul nr. ......., aferent dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului furnizorului de îngrijiri medicale la domiciliu, domnul/doamna ..............., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ....... .
Furnizorul de îngrijiri medicale la domiciliu a obţinut ..... DA .... NU.

Conducãtorul furnizorului de îngrijiri medicale la domiciliu,
...................

Semnãtura
..............

Ştampila ...........

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
...............
Semnãtura
...............
Evaluator,
...............
Semnãtura
...............

ANEXA 15
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ........
Data .........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU


NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA


Furnizorul/Punctul de lucru ................, aflat la adresa: str. ............ nr. ....., localitatea ............, judeţul/sectorul ......, având reprezentant legal pe ............., cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale/actul de înfiinţare sau organizare nr. ............., autorizaţia de funcţionare nr. ........., contul nr. ........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ....., deschis la Banca ..........., codul fiscal .........., a obţinut ......DA ...... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ...... zile.

Preşedinte,
..................


ANEXA 16
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ......
Data ........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU


DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul/Punctul de lucru ....................., aflat la adresa: str. ......... nr. ....., localitatea .........., judeţul/sectorul ............, având reprezentant legal pe ............, cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale/actul de înfiinţare sau organizare nr. ........... autorizaţia de funcţionare nr. ........., contul nr. .........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. .........., deschis la Banca .........., codul fiscal ..........., a obţinut .... DA .... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ....... .

Preşedinte,
...................


ANEXA 17
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .........
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE A FARMACIILOR


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ....................., evaluator al Comisiei de Evaluare a Farmaciilor a ........., şi subsemnatul/subsemnata, ........., evaluator al Comisiei de Evaluare a Farmaciilor a ..........., desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ....... sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ......, am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de .........., şi am completat chestionarul nr. ..... şi tabelele anexe ......., aferente dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului farmaciei/punctului de lucru, domnul/doamna ........., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ..... .
Farmacia/Punctul de lucru a obţinut ...... DA ..... NU.

Conducãtorul farmaciei/punctului de lucru,
...............................

Semnãtura
.............

Ştampila farmaciei/punctului de lucru .............

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
...............
Semnãtura
...............
Evaluator,
...............
Semnãtura
...............


ANEXA 18
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data .........
COMISIA DE EVALUARE A FARMACIILOR


NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Farmacia/Punctul de lucru ................, aflatã/aflat la adresa: str. .......... nr. ......, localitatea ............, judeţul/sectorul .........., având reprezentant legal pe .........., înregistratã/înregistrat la registrul comerţului ..........., cu certificatul de înregistrare/certificatul constatator ........., având contul nr. .........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ......., deschis la Banca ......., codul fiscal ......, a obţinut .... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ...... zile.

Preşedinte,
..................


ANEXA 19
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ........
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE A FARMACIILOR


DECIZIE DE EVALUARE

Farmacia/Punctul de lucru .............., aflatã/aflat la adresa: str. .......... nr. ....., localitatea ............, judeţul/sectorul .........., având reprezentant legal pe ............., înregistratã/înregistrat la registrul comerţului .........., cu certificatul de înregistrare/certificatul constatator ........, având contul nr. .........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ......., deschis la Banca ........., codul fiscal .........., a obţinut .... DA .... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ....... .

Preşedinte,
...................



ANEXA 20
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data .........
COMISIA DE EVALUARE A CABINETELOR
DE MEDICINÃ DENTARÃ


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ................, evaluator al Comisiei de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã a .........., şi subsemnatul/subsemnata, ............., evaluator al Comisiei de Evaluare a Cabinetelor de Medicinã Dentarã a ..........., desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ...... sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ....., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de .........., şi am completat chestionarul nr. ....., aferent dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului cabinetului de medicinã dentarã, domnul/doamna ............., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ...... .
Furnizorul de servicii stomatologice a obţinut ..... DA .... NU.

Conducãtorul cabinetului de medicinã dentarã,
..................

Semnãtura
..................

Ştampila cabinetului de medicinã dentarã ........

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
..............
Semnãtura
..............
Evaluator,
..............
Semnãtura
..............


ANEXA 21
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE A CABINETELOR DE MEDICINÃ DENTARÃ


NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Cabinetul de medicinã dentarã/Punctul de lucru ............, aflat la adresa: str. .......... nr. ....., localitatea ............., judeţul/sectorul ..........., având reprezentant legal pe ............., cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale .......... nr. ........ sau actul de înfiinţare ori organizare a unitãţii sanitare nr. .........., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........, contul nr. ..........., deschis la Trezoreria Statului, ori contul nr. ............, deschis la Banca .........., codul fiscal .........., a obţinut ...... DA .... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ...... zile.


Preşedinte,
................


ANEXA 22
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE A CABINETELOR DE MEDICINÃ DENTARÃ

DECIZIE DE EVALUAREARE

Cabinetul de medicinã dentarã/Punctul de lucru ............., aflat la adresa: str. ........... nr. ......., localitatea ..........., judeţul/sectorul .........., având reprezentant legal pe ..........., cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale .......... nr. ........ sau actul de înfiinţare ori organizare a unitãţii sanitare nr. .........., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........., contul nr. .........., deschis la Trezoreria Statului, ori contul nr. ..........., deschis la Banca ........., codul fiscal ........., a obţinut ...... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ........ .

Preşedinte,
..............


ANEXA 23
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data .........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE INVESTIGAŢII MEDICALE PARACLINICE -
RADIOLOGIE ŞI IMAGISTICÃ MEDICALÃ


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ..................., evaluator al Comisiei de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã a Judeţului .............., şi subsemnatul/subsemnata, ................, evaluator al Comisiei de Evaluare a Furnizorilor de Investigaţii Medicale Paraclinice - Radiologie şi Imagisticã Medicalã a Judeţului .........., desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ........ sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ......., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de .........., şi am completat chestionarul nr. ...... şi tabelele anexe, dupã cum urmeazã ............, aferente dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa reprezentantului legal al furnizorului, domnul/doamna ..............., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ........ .
Furnizorul de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagisticã medicalã a obţinut ...... DA .... NU.

Reprezentantul legal ............... al furnizorului de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagisticã medicalã/punctului de lucru/filialei .................

Semnãtura
............

Ştampila furnizorului de investigaţii medicale paraclinice - radiologie şi imagisticã medicalã/punctului de lucru/filialei .....
Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
..............
Semnãtura
..............
Evaluator,
..............
Semnãtura
..............

ANEXA 24
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data .........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE INVESTIGAŢII MEDICALE PARACLINICE -
RADIOLOGIE ŞI IMAGISTICÃ MEDICALÃ



NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Furnizorul ..................., aflat la adresa: str. ............. nr. ......, localitatea ............, judeţul/sectorul ............., având reprezentant legal pe ............., cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale ............. nr. ........, actul de înfiinţare sau organizare a unitãţii sanitare .............., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ....., autorizaţia de funcţionare nr. ......, contul nr. ..........., deschis la Trezoreria Statului, ori contul nr. ..........., deschis la Banca ........, codul fiscal ..........., a obţinut .... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ..... zile.

Preşedinte,
..............


ANEXA 25
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE INVESTIGAŢII MEDICALE PARACLINICE -
RADIOLOGIE ŞI IMAGISTICÃ MEDICALÃ


DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul ..............., aflat la adresa: str. ............ nr. ...., localitatea .........., judeţul/sectorul ............, având reprezentant legal pe .........., cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale ......... nr. ........., actul de înfiinţare sau organizare a unitãţii sanitare .........., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........, autorizaţia de funcţionare nr. ........, contul nr. .........., deschis la Trezoreria Statului, ori contul nr. ........., deschis la Banca ........., codul fiscal ........, a obţinut ..... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la .......... .

Preşedinte,
................


ANEXA 26
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ...........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE SERVICII MEDICALE PARACLINICE -
ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, ...................., evaluator al Comisiei de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice-Analize Medicale de Laborator a ............., şi subsemnatul/subsemnata, ..........., evaluator al Comisiei de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice - Analize Medicale de Laborator a .........., desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ...... sã efectuãm vizita de evaluare nr. ....., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de ........., şi am completat chestionarul nr. ...... şi tabelele anexe, dupã cum urmeazã .........., aferente dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita în vederea evaluãrii a fost efectuatã în prezenţa reprezentantului legal al furnizorului de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator/punctului de lucru/filialei, domnul/doamna .........., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. .......
Furnizorul de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator a obţinut ......DA ..... NU.

Reprezentantul legal .................. al furnizorului de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator/punctului de lucru/filialei ..................

Semnãtura
..............

Ştampila furnizorului de servicii medicale paraclinice - analize medicale de laborator/punctului de lucru/filialei ...........

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
..............
Semnãtura
..............
Evaluator,
..............
Semnãtura
..............


ANEXA 27
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE SERVICII MEDICALE PARACLINICE -
ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR

NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Furnizorul ................, aflat la adresa: str. .......... nr. ...., localitatea ..........., judeţul/sectorul ............., având reprezentant legal pe ............, cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale ........ nr. .........., actul de înfiinţare sau organizare a unitãţii sanitare ............, autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ..........., autorizaţia de funcţionare nr. ........, contul nr. ........, deschis la Trezoreria Statului, ori contul nr. ........., deschis la Banca .........., codul fiscal ........., a obţinut .... DA .... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ....... zile.

Preşedinte,
...............


ANEXA 28
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. ......
Data .........
COMISIA DE EVALUARE A FURNIZORILOR
DE SERVICII MEDICALE PARACLINICE -
ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR

DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul ........., aflat la adresa: str. .......... nr. ....., localitatea ........., judeţul/sectorul ..........., având reprezentant legal pe ............, cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale ....... nr. ........, actul de înfiinţare sau organizare a unitãţii sanitare .........., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........, autorizaţia de funcţionare nr. ........, contul nr. ..........., deschis la Trezoreria Statului, ori contul nr. .........., deschis la Banca ..........., codul fiscal .........., a obţinut .... DA .... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ....... .

Preşedinte,
..............


ANEXA 29
--------
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE
A CABINETELOR MEDICALE DE MEDICINÃ DE FAMILIE,
CABINETELOR MEDICALE DE SPECIALITATE, CENTRELOR MEDICALE,
CENTRELOR DE DIAGNOSTIC ŞI TRATAMENT ŞI CENTRELOR DE SÃNÃTATE


PROCES-VERBAL

Subsemnatul/Subsemnata, .................., evaluator al Comisiei de evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate a ..............., şi subsemnatul/subsemnata, ............., evaluator al Comisiei de Evaluare a Cabinetelor Medicale de Medicinã de Familie, Cabinetelor Medicale de Specialitate, Centrelor Medicale, Centrelor de Diagnostic şi Tratament şi Centrelor de Sãnãtate a ............, desemnaţi prin dispoziţia de evaluare nr. ... sã efectuãm vizita în vederea evaluãrii nr. ...., am efectuat aceastã vizitã la adresa indicatã, la data de ........., şi am completat chestionarul nr. ..... şi tabelele anexe, dupã cum urmeazã .............., aferente dispoziţiei pentru vizita în vederea evaluãrii. Vizita a fost efectuatã în prezenţa conducãtorului furnizorului, domnul/doamna ..........., iar rezultatele acesteia sunt consemnate în chestionarul nr. ...... .
Furnizorul de servicii medicale a obţinut .... DA .... NU.

Conducãtorul furnizorului de servicii medicale,
..................

Semnãtura
...............

Ştampila furnizorului de servicii medicale .................

Prezentul proces-verbal se întocmeşte în douã exemplare, dintre care un exemplar rãmâne la furnizor.

Evaluator,
..............
Semnãtura
..............
Evaluator,
..............
Semnãtura
..............


ANEXA 30
--------
(Anexa nr. 5 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ...........
COMISIA DE EVALUARE
A CABINETELOR MEDICALE DE MEDICINÃ DE FAMILIE,
CABINETELOR MEDICALE DE SPECIALITATE, CENTRELOR MEDICALE,
CENTRELOR DE DIAGNOSTIC ŞI TRATAMENT ŞI CENTRELOR DE SÃNÃTATE


NOTIFICARE PRIVIND EVALUAREA

Furnizorul/Punctul de lucru ......................, aflat la adresa: str. .......... nr. ...., localitatea ..............., judeţul/sectorul ........., având reprezentant legal pe ........., cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale .............. nr. ......, sau actul de înfiinţare ori organizare a unitãţii sanitare nr. ......., autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........, contul nr. ........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ........., deschis la Banca .........., codul fiscal ........, a obţinut .... DA ..... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Termenul acordat pentru îndeplinirea în totalitate a criteriilor de eligibilitate este de ..... zile.

Preşedinte,
...............


ANEXA 31
--------
(Anexa nr. 6 la normele metodologice)
-------------------------------------

Nr. .......
Data ..........
COMISIA DE EVALUARE
A CABINETELOR MEDICALE DE MEDICINÃ DE FAMILIE,
CABINETELOR MEDICALE DE SPECIALITATE, CENTRELOR MEDICALE,
CENTRELOR DE DIAGNOSTIC ŞI TRATAMENT ŞI CENTRELOR DE SÃNÃTATE


DECIZIE DE EVALUARE

Furnizorul/Punctul de lucru ..............., aflat la adresa: str. ............ nr. ....., localitatea ............., judeţul/sectorul ........., având reprezentant legal pe ............, cu certificatul de înregistrare în registrul unic al cabinetelor medicale ......... nr. .... sau actul de înfiinţare ori organizare a unitãţii sanitare nr. ........, autorizaţia sanitarã de funcţionare nr. ........., contul nr. .........., deschis la Trezoreria Statului, sau contul nr. ..........., deschis la Banca ............., codul fiscal .........., a obţinut .... DA ... NU.
Observaţii: ....................................................
................................................................
................................................................
................................................................
................................................................

Valabilitatea deciziei de evaluare este pânã la ....... .

Preşedinte,
...............

---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016