Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.151 din 9 septembrie 2002  pentru aprobarea Precizarilor metodologice privind stingerea prin compensare a unor obligatii de plata potrivit prevederilor   art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin   art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.151 din 9 septembrie 2002 pentru aprobarea Precizarilor metodologice privind stingerea prin compensare a unor obligatii de plata potrivit prevederilor art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 685 din 17 septembrie 2002

Ministrul finanţelor publice,
în temeiul prevederilor <>art. 14 alin. (1) din Hotãrârea Guvernului nr. 18/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi având în vedere dispoziţiile <>art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002,
emite urmãtorul ordin:

ART. 1
(1) Se aproba Precizãrile metodologice privind stingerea prin compensare a unor obligaţii de plata potrivit prevederilor <>art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002, cuprinse în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
(2) Precizãrile metodologice prevãzute la alin. (1) se aplica în procedura de compensare efectuatã între Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. şi Serviciul de Protecţie şi Paza.
ART. 2
Articolul 1 din anexa la <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 150/2002 pentru aprobarea Precizãrilor metodologice privind stingerea prin compensare a unor obligaţii de plata potrivit prevederilor <>art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 77 din 31 ianuarie 2002, se modifica şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - Obligaţiile datorate bugetului de stat, reprezentând impozite, taxe şi contribuţii, cu excepţia impozitului pe veniturile din salarii, scadente pana la data de 31 decembrie 2001, şi majorãrile de întârziere aferente acestora, neachitate de Societatea Nationala a Petrolului <<Petrom>> - S.A. şi de sucursalele sale, se sting prin compensare cu contravaloarea carburantilor şi lubrifiantilor livrati Ministerului de Interne şi/sau unitãţilor subordonate acestuia, pana la data de 15 decembrie 2002, în limita sumei de 300,0 miliarde lei."
ART. 3
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tanasescu

Bucureşti, 9 septembrie 2002.
Nr. 1.151.

ANEXA 1

PRECIZĂRI METODOLOGICE
privind stingerea prin compensare a unor obligaţii de plata potrivit prevederilor <>art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002

ART. 1
Obligaţiile datorate bugetului de stat, reprezentând impozite, taxe şi contribuţii, cu excepţia impozitului pe venitul din salarii, scadente pana la data de 31 decembrie 2001, majorãrile de întârziere şi penalitãţile de întârziere aferente acestora, neachitate de Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. şi de sucursalele sale, se sting prin compensare cu contravaloarea carburantilor şi lubrifiantilor livrati de societatea respectiva pana la data de 15 decembrie 2002 Serviciului de Protecţie şi Paza, în limita sumei de 7,0 miliarde lei.
ART. 2
Pentru compensarea obligaţiilor menţionate la art. 1 Serviciul de Protecţie şi Paza întocmeşte procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, conform modelului prezentat în anexa nr. 1, în 6 exemplare originale.
ART. 3
(1) La pct. 1 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata Serviciul de Protecţie şi Paza completeazã, pe propria rãspundere, contravaloarea facturilor neachitate pana la data încheierii acestuia, toate exemplarele originale ale procesului-verbal fiind apoi transmise sucursalelor Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. menţionate la pct. 2 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, în vederea confirmãrii obligaţiilor datorate acestora.
(2) Dupã confirmarea sumelor de cãtre sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata este înaintat Serviciului de Protecţie şi Paza menţionat la pct. 3 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, pentru confirmarea pe propria rãspundere a obligaţiilor înregistrate de acesta şi a încadrãrii sumelor în limita maxima prevãzutã la <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002.
(3) Serviciul de Protecţie şi Paza transmite apoi toate exemplarele procesului-verbal de compensare a obligaţiilor de plata organului fiscal teritorial la care sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. sunt înregistrate ca plãtitoare de impozite şi taxe, menţionat la pct. 4 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata.
(4) Organul fiscal teritorial înscrie la pct. 4.1 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata cuantumul obligaţiilor bugetare prevãzute la art. 1, pe felurile de impozite şi taxe menţionate în formular. Majorãrile şi penalitãţile de întârziere aferente acestora se vor înscrie separat şi vor fi calculate pana la data de 31 decembrie 2001.
(5) În situaţia în care nivelul obligaţiilor de plata prevãzute la art. 1, datorate bugetului de stat de sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A., este mai mare decât suma datoratã de Serviciul de Protecţie şi Paza, organul fiscal teritorial efectueazã stingerea obligaţiilor nominalizate la pct. 4.2 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, în limita sumei înscrise la pct. 1 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, retine un exemplar al acestuia, iar pe celelalte le transmite dupã cum urmeazã:
a) Serviciului de Protecţie şi Paza;
b) sucursalei Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" -S.A.;
c) organului fiscal în evidenta cãruia se afla înregistratã Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A., respectiv Direcţiei generale a finanţelor publice a municipiului Bucureşti;
d) Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A.;
e) Direcţiei generale a finanţelor publice a municipiului Bucureşti (serviciul buget).
ART. 4
(1) În cazul în care nivelul obligaţiilor de plata fata de bugetul de stat din cele prevãzute la art. 1, datorate de sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A., este mai mic decât suma de încasat de la Serviciul de Protecţie şi Paza, diferenţa va fi stinsã la nivel central cu obligaţiile cãtre bugetul de stat ale Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A., cãreia îi sunt subordonate unitãţile furnizoare respective.
(2) Pentru stingerea diferenţei prevãzute la alin. (1) se va efectua procedura prevãzutã la art. 3 alin. (1), (2) şi (3), dupã care organul fiscal teritorial la care sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. sunt înregistrate ca plãtitoare de impozite şi taxe înscrie la pct. 4.1 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata cuantumul obligaţiilor prevãzute la art. 1 şi efectueazã stingerea acestora la pct. 4.2 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata.
(3) Dacã sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. nu au obligaţii cãtre bugetul de stat, organul fiscal va mentiona aceasta situaţie la pct. 4.1 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, completand la pct. 4.3 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata suma ce urmeazã sa fie stinsã la nivel central.
(4) Dupã efectuarea operaţiunilor prevãzute la alin. (2) organul fiscal teritorial respectiv retine un exemplar al procesului-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, un exemplar îl transmite sucursalei, iar pe celelalte le transmite organului fiscal la care este înregistratã ca plãtitor de impozite şi taxe Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A., respectiv la Direcţia generalã a finanţelor publice a municipiului Bucureşti.
(5) Direcţia generalã a finanţelor publice a municipiului Bucureşti, dupã înscrierea la pct. 5.1 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata a obligaţiilor de plata prevãzute la art. 1 ale Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. şi dupã efectuarea stingerii obligaţiilor respective la pct. 5.2 din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, retine un exemplar al procesului-verbal de compensare, iar pe celelalte 3 exemplare le transmite dupã cum urmeazã:
a) Serviciului de Protecţie şi Paza;
b) Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" -S.A.;
c) Direcţiei generale a finanţelor publice a municipiului Bucureşti (serviciul buget).
ART. 5
Direcţia generalã a finanţelor publice a municipiului Bucureşti va transmite lunar, pana la ultima zi lucrãtoare a fiecãrei luni, pentru procesele-verbale de compensare a obligaţiilor de plata la bugetul de stat primite pana la data de 25 a lunii respective, informaţiile Ministerului Finanţelor Publice - Direcţia generalã a tehnologiei informatiei, în conformitate cu instrucţiunile transmise de aceasta direcţie.
ART. 6
Reflectarea în contabilitate a operaţiunilor de compensare a obligaţiilor datorate bugetului de stat se face astfel:
a) În contabilitatea Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A.

% = 411 "Clienţi"/analitic distinct
441 " Impozitul pe profit"
4423 "TVA de plata"
446 "Alte impozite, taxe şi vãrsãminte asimilate"
448 "Alte datorii şi creanţe cu bugetul statului"
447 "Fonduri speciale - taxe şi vãrsãminte asimilate"

b) În contabilitatea sucursalelor Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A.

% = 411 "Clienţi"/analitic distinct
446 "Alte impozite, taxe şi vãrsãminte asimilate"
448 "Alte datorii şi creanţe cu bugetul statului"
447 "Fonduri speciale - taxe şi vãrsãminte asimilate"

c) În contabilitatea Serviciului de Protecţie şi Paza
În contabilitatea Serviciului de Protecţie şi Paza operaţiunile de compensare a obligaţiilor datorate Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. şi sucursalelor sale, prin compensare cu sumele datorate de acestea la bugetul de stat, se reflecta în creditul contului 701 "Finanţarea în baza unor acte normative speciale" - analitic 701.06 "Finanţarea în baza prevederilor <>art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002".
În creditul acestui cont Serviciul de Protecţie şi Paza înregistreazã sumele datorate şi neachitate Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. (sucursalelor acesteia), care au intrat în acţiunea de compensare a unor obligaţii bugetare, conform prevederilor <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002.
Pe baza procesului-verbal de compensare a obligaţiilor de plata, potrivit prevederilor <>art. 16 alin. (6) din Legea nr. 743/2001 , modificate prin <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 , se efectueazã înregistrarea:

234 "Furnizori"/ = 701 "Finanţarea în baza unor
analitic distinct acte normative speciale" -
analitic 701.06 "Finanţarea în baza prevederilor
art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat
pe anul 2002 nr. 743/2001, modificate prin
<>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002
cu privire la rectificarea bugetului de stat
pe anul 2002"

cu sumele compensate prevãzute la pct. 4.2 şi 5.2, dupã caz, din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata.
Serviciul de Protecţie şi Paza, ale cãrui obligaţii de plata rezulta din cumpãrarea unor produse conform <>Ordonanţei Guvernului nr. 42/2002 , întocmeşte "Contul de execuţie privind cheltuielile bugetare efectuate prin compensare", conform modelului prezentat în anexa nr. 2, pe baza sumelor evidentiate în contul 701.06 "Finanţarea în baza prevederilor <>art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002 nr. 743/2001 , modificate prin <>art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002".
Contul de execuţie se prezintã ca anexa distinctã la situaţiile financiare trimestriale şi anuale pentru instituţiile publice.
Sumele compensate nu se cuprind în "Contul de execuţie al bugetului instituţiei publice" (anexa nr. 10) şi în "Detalierea cheltuielilor" (anexa nr. 14) din situaţiile financiare pentru instituţii publice.
ART. 7
(1) Procedura de compensare a obligaţiilor datorate bugetului de stat, cuprinsã în prezentele precizãri metodologice, se aplica pana la data de 15 decembrie 2002.
(2) Procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata reprezintã documentul justificativ de înregistrare a operaţiunilor de compensare în evidenta analitica pe plãtitori - persoane juridice - la organul fiscal, în evidenta contabila a Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. şi a sucursalelor acesteia, în evidentele Serviciului de Protecţie şi Paza, implicate în procedura de compensare cuprinsã în prezentele precizãri metodologice.
(3) Data compensãrii obligaţiilor datorate bugetului de stat de cãtre Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. şi de sucursalele acesteia este data la care conducãtorul compartimentului competent din cadrul unitãţii fiscale a aprobat operaţiunea de compensare, conform sumelor menţionate la pct. 4.2 sau 5.2, dupã caz, din procesul-verbal de compensare a obligaţiilor de plata.
ART. 8
Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantã din prezentele precizãri metodologice.



ANEXA 1


la precizãrile metodologice
----------------------------
(model)

Serviciul de Protecţie şi Paza
Adresa .......................
codul fiscal .................

PROCES-VERBAL Nr. ..../.....
de compensare a unor obligaţii de plata,
potrivit prevederilor art. 16 alin. (6) din Legea
nr. 743/2001, modificate prin art. 8 din Ordonanta
Guvernului nr. 42/2002, în relaţia cu*1) .......



┌───────────────────┐
│ COD FISCAL │
├───────────────────┤
│ 1) │
├───────────────────┤
│ 2) │
└───────────────────┘

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Explicaţii Nr. Suma
rând - lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Suma reprezentând contravaloarea facturilor neachitate
privind livrarea de*2) .......... pana la data încheierii
procesului-verbal 01 ........

Raspundem pentru datele de mai sus.

Director, Conducãtorul compartimentului
L.S. financiar-contabil,

2. Sucursala Societãţii Naţionale a Petrolului
"Petrom" - S.A.*1)

Confirmãm exactitatea datelor de la pct. 1.

Director, Conducãtorul compartimentului
L.S. financiar-contabil,

3. Serviciul de Protecţie şi Paza
Confirmãm pe propria rãspundere datele de la pct. 1 şi
încadrarea în limita maxima precizatã la art. 8 din
<>Ordonanta Guvernului nr. 42/2002 .

Director,
L.S.
4. Organul fiscal teritorial în evidenta cãruia se afla
înregistratã sucursala Societãţii Naţionale a Petrolului
"Petrom" - S.A.*1)
4.1. Obligaţii datorate bugetului de stat de*1) ......,
în suma totalã de ....................................., 02 ........
din care:
a) 08.01.07 Contribuţia agenţilor economici pentru
învãţãmântul de stat 03 ........
b) 08.01.07 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 04 ........
c) 08.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 05 ........
d) 09.01.09 Contribuţia agenţilor economici pentru
persoanele cu handicap 06 ........
e) 09.01.09 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 07 ........
f) 09.01.09 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 08 ........
g) 17.01.18 Taxa asupra unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii
şi din publicitatea lor 09 ........
h) 17.01.08 Majorãri de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor 10 ........
i) 17.01.08 Penalitãţi de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor 11 ........
j) 14.01 Accize 12 ........
k) 14.01 Majorãri de întârziere aferente accizelor 13 ........
l) 14.01 Penalitãţi de întârziere aferente accizelor 14 ........
m) 17.01.04 Taxa pe activitatea de prospecţiuni, explorare
şi exploatare a resurselor minerale 15 ........
n) 17.01.04 Majorãri de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 16 ........
o) 17.01.04 Penalitãţi de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 17 ........
p) 17.01.24 Impozit pe titeiul din producţia interna şi
gazele naturale 18 ........
q) 17.01.24 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
titeiul din producţia interna şi gazele naturale 19 ........
r) 17.01.24 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
titeiul din producţia interna şi gazele naturale 20 ........
s) 22.01.07 Venituri din concesiuni 21 ........
t) 22.01.07 Majorãri de întârziere aferente veniturilor din
concesiuni 22 ........
u) 22.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente veniturilor
din concesiuni 23 ........

Director, Şef serviciu,
L.S.

4.2. Se sting obligaţiile cãtre bugetul de stat ale*1) ....,
în suma totalã de ........................................., 24 ........
din care:
a) 08.01.07 Contribuţia agenţilor economici pentru
învãţãmântul de stat 25 ........
b) 08.01.07 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 26 ........
c) 08.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 27 ........
d) 09.01.09 Contribuţia agenţilor economici pentru
persoanele cu handicap 28 ........
e) 09.01.09 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 29 ........
f) 09.01.09 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 30 ........
g) 17.01.18 Taxa asupra unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii
şi din publicitatea lor 31 ........
h) 17.01.18 Majorãri de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor 32 ........
i) 17.01.18 Penalitãţi de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor 33 ........
j) 14.01 Accize 34 ........
k) 14.01 Majorãri de întârziere aferente accizelor 35 ........
l) 14.01 Penalitãţi de întârziere aferente accizelor 36 ........
m) 17.01.04 Taxa pe activitatea de prospecţiuni, explorare
şi exploatare a resurselor minerale 37 ........
n) 17.01.04 Majorãri de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 38 ........
o) 17.01.04 Penalitãţi de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 39 ........
p) 17.01.24 Impozit pe titeiul din producţia interna şi
gazele naturale 40 ........
q) 17.01.24 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
titeiul din producţia interna şi gazele naturale 41 ........
r) 17.01.24 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului
pe titeiul din producţia interna şi gazele naturale 42 ........
s) 22.01.07 Venituri din concesiuni 43 ........
t) 22.01.07 Majorãri de întârziere aferente veniturilor din
concesiuni 44 ........
u) 22.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente veniturilor
din concesiuni 45 ........

Aprobat compensarea

Director, Şef serviciu,
L.S.

Data .................

4.3. Suma reprezentând contravaloarea carburantilor şi
lubrifiantilor livrati de sucursalele Societãţii Naţionale
a Petrolului "Petrom" - S.A., rãmase nestinse la nivelul
organului fiscal teritorial în evidenta cãruia se afla
înregistrate aceste sucursale, transmisã pentru a fi
stinsã de cãtre organul fiscal teritorial în evidenta
cãruia se afla înregistratã Societatea Nationala a
Petrolului "Petrom" - S.A., respectiv Direcţia generalã
a finanţelor publice a municipiului Bucureşti
(pct. 1- pct. 4.2) 46 ........

Director, Şef serviciu,
L.S.
5. Organul fiscal teritorial în evidenta cãruia se afla
înregistratã Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" -
S.A.*3), respectiv Direcţia generalã a finanţelor publice
a municipiului Bucureşti
5.1. Obligaţii datorate bugetului de stat de Societatea
Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. în suma totalã
de ..................................................., 47 ........
din care:
a) 01.01.01 Impozit pe profit de la agenţii economici 48 ........
b) 01.01.01 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
profit de la agenţii economici 49 ........
c) 01.01.01 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
profit de la agenţii economici 50 ........
d) 06.01.04 Impozit pe venituri din dividende 51 ........
e) 06.01.04 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
venituri din dividende 52 ........
f) 06.01.04 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
venituri din dividende 53 ........
g) 08.01.03 Impozit pe dividende de la societãţile
comerciale 54 ........
h) 08.01.03 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
dividende de la societãţile comerciale 55 ........
i) 08.01.03 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
dividende de la societãţile comerciale 56 ........
j) 08.01.07 Contribuţia agenţilor economici pentru
învãţãmântul de stat 57 ........
k) 08.01.07 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 58 ........
l) 08.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 59 ........
m) 09.01.09 Contribuţia agenţilor economici pentru
persoanele cu handicap 60 ........
n) 09.01.09 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 61 ........
o) 09.01.09 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 62 ........
p) 13.01 Taxa pe valoarea adãugatã 63 ........
q) 13.01 Majorãri de întârziere aferente taxei pe valoarea
adãugatã 64 ........
r) 13.01 Penalitãţi de întârziere aferente taxei pe valoarea
adãugatã 65 ........
s) 14.01 Accize 66 ........
t) 14.01 Majorãri de întârziere aferente accizelor 67 ........
u) 14.01 Penalitãţi de întârziere aferente accizelor 68 ........
v) 17.01.04 Taxa pe activitatea de prospecţiuni, explorare
şi exploatare a resurselor minerale 69 ........
x) 17.01.04 Majorãri de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 70 ........
y) 17.01.04 Penalitãţi de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 71 ........
z) 17.01.18 Taxa asupra unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii
şi din publicitatea lor 72 ........
) 17.01.18 Majorãri de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor 73 ........
ab) 17.01.18 Penalitãţi de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor 74 ........
ac) 17.01.24 Impozit pe titeiul din producţia interna şi
gazele naturale 75 ........
ad) 17.01.24 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
titeiul din producţia interna şi gazele naturale 76 ........
ae) 17.01.24 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului
pe titeiul din producţia interna şi gazele naturale 77 ........
af) 22.01.07 Venituri din concesiuni (redevenţe) 78 ........
ag) 22.01.07 Majorãri de întârziere aferente veniturilor din
concesiuni (redevenţe) 79 ........
ah) 22.01 Penalitãţi de întârziere aferente veniturilor din
concesiuni (redevenţe) 80 ........
ai) 20.01 Vãrsãminte din profitul net al regiilor 81 ........
aj) 20.01 Majorãri de întârziere aferente vãrsãmintelor din
profitul net al regiilor 82 ........
ak) 20.01 Penalitãţi de întârziere aferente vãrsãmintelor
din profitul net al regiilor 83 ........
al) 08.01.01 Impozitul pe veniturile realizate de persoanele
juridice nerezidente 84 ........
am) 08.01.01 Majorãri de întârziere aferente impozitului
pe veniturile realizate de persoanele juridice nerezidente 85 ........
an) 08.01.01 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului
pe veniturile realizate de persoanele juridice nerezidente 86 ........
5.2. Se sting obligaţiile datorate bugetului de stat de
Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. în
suma totalã de ................................, 87 ........
din care:
a) 01.01.01 Impozit pe profit de la agenţii economici 88 ........
b) 01.01.01 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
profit de la agenţii economici 89 ........
c) 01.01.01 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
profit de la agenţii economici 90 ........
d) 06.01.04 Impozit pe venituri din dividende 91 ........
e) 06.01.04 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
venituri din dividende 92 ........
f) 06.01.04 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
venituri din dividende 93 ........
g) 08.01.03 Impozit pe dividende de la societãţile
comerciale 94 ........
h) 08.01.03 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
dividende de la societãţile comerciale 95 ........
i) 08.01.03 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului pe
dividende de la societãţile comerciale 96 ........
j) 08.01.07 Contribuţia agenţilor economici pentru
învãţãmântul de stat 97 ........
k) 08.01.07 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 98 ........
l) 08.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru învãţãmântul de stat 99 ........
m) 09.01.09 Contribuţia agenţilor economici pentru
persoanele cu handicap 100 ........
n) 09.01.09 Majorãri de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 101 ........
o) 09.01.09 Penalitãţi de întârziere aferente contribuţiei
agenţilor economici pentru persoanele cu handicap 102 ........
p) 13.01 Taxa pe valoarea adãugatã 103 ........
q) 13.01 Majorãri de întârziere aferente taxei pe valoarea
adãugatã 104 ........
r) 13.01 Penalitãţi de întârziere aferente taxei pe valoarea
adãugatã 105 ........
s) 14.01 Accize 106 ........
t) 14.01 Majorãri de întârziere aferente accizelor 107 ........
u) 14.01 Penalitãţi de întârziere aferente accizelor 108 ........
v) 17.01.04 Taxa pe activitatea de prospecţiuni, explorare
şi exploatare a resurselor minerale 109 ........
x) 17.01.04 Majorãri de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 110 ........
y) 17.01.04 Penalitãţi de întârziere aferente taxei pe
activitatea de prospecţiuni, explorare şi exploatare a
resurselor minerale 111 ........
z) 17.01.18 Taxa asupra unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii
şi din publicitatea lor 112 ........
) 17.01.18 Majorãri de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea
lor 113 ........
ab) 17.01.18 Penalitãţi de întârziere aferente taxei asupra
unor activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea
lor 114 ........
ac) 17.01.24 Impozit pe titeiul din producţia interna şi
gazele naturale 115 ........
ad) 17.01.24 Majorãri de întârziere aferente impozitului pe
titeiul din producţia interna şi gazele naturale 116 ........
ae) 17.01.24 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului
pe titeiul din producţia interna şi gazele naturale 117 ........
af) 22.01.07 Venituri din concesiuni (redevenţe) 118 ........
ag) 22.01.07 Majorãri de întârziere aferente veniturilor din
concesiuni (redevenţe) 119 ........
ah) 22.01.07 Penalitãţi de întârziere aferente veniturilor
din concesiuni (redevenţe) 120 ........
ai) 20.01 Vãrsãminte din profitul net al regiilor 121 ........
aj) 20.01 Majorãri de întârziere aferente vãrsãmintelor din
profitul net al regiilor 122 ........
ak) 20.01 Penalitãţi de întârziere aferente vãrsãmintelor
din profitul net al regiilor 123 ........
al) 08.01.01 Impozitul pe veniturile realizate de persoanele
juridice nerezidente 124 ........
am) 08.01.01 Majorãri de întârziere aferente impozitului
pe veniturile realizate de persoanele juridice nerezidente 125 ........
an) 08.01.01 Penalitãţi de întârziere aferente impozitului
pe veniturile realizate de persoanele juridice nerezidente 126 ........
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Aprobat compensarea

Director, Şef serviciu,
L.S.

Data .......


------------
*1) Denumirea completa a sucursalei Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A.
*2) Se înscrie, dupã caz, produsul achiziţionat.
*3) Se completeazã numai în cazul Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A.



ANEXA 2


la precizãrile metodologice
---------------------------
(model)

SERVICIUL DE PROTECŢIE ŞI PAZA


CONTUL DE EXECUŢIE
privind cheltuielile bugetare efectuate prin compensare potrivit
prevederilor art. 16 alin. (6) din Legea bugetului de stat pe anul 2002
nr. 743/2001, modificate prin art. 8 din Ordonanta Guvernului
nr. 42/2002 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2002

- mii lei -


┌────────────────────────────────────────────┬─────────────────┬───────────┐
│ │ Cod │ │
│ Denumirea indicatorilor*) │ Capitol │ Suma │
│ │ Titlu │ │
│ │ Articol │ │
├────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼───────────┤
├────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼───────────┤
├────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼───────────┤
├────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼───────────┤
├────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼───────────┤
├────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼───────────┤
└────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴───────────┘


-----------
*) Se înscrie denumirea capitolelor de cheltuieli bugetare.

Ordonator principal de credite, Conducãtorul compartimentului
L.S. financiar-contabil,
------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016