Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.100 din 14 decembrie 2005  pentru modificarea si completarea Metodologiei de control privind supravegherea pietei produselor pentru constructii cu rol in satisfacerea cerintei de securitate la incendiu, aprobata prin   Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 607/2005     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.100 din 14 decembrie 2005 pentru modificarea si completarea Metodologiei de control privind supravegherea pietei produselor pentru constructii cu rol in satisfacerea cerintei de securitate la incendiu, aprobata prin Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 607/2005

EMITENT: MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 32 din 13 ianuarie 2006
În temeiul prevederilor <>art. 9 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 63/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 604/2003 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul administraţiei şi internelor emite urmãtorul ordin:

ART. I
Metodologia de control privind supravegherea pieţei produselor pentru construcţii cu rol în satisfacerea cerinţei de securitate la incendiu, aprobatã prin <>Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 607/2005 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 383 din 6 mai 2005, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:

1. Articolul 2 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţã îşi exercitã atribuţiile de organ de control, stabilite prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 891/2004 privind stabilirea unor mãsuri de supraveghere a pieţei produselor din domeniile reglementate, prevãzute în <>Legea nr. 608/2001 privind evaluarea conformitãţii produselor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, modificatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 140/2005 , prin Serviciul pentru supravegherea pieţei din cadrul Inspecţiei de prevenire - Direcţia pompieri."

2. La articolul 3, litera a) va avea urmãtorul cuprins:
"a) produsele enumerate în anexa nr. 1 îndeplinesc cerinţele <>Hotãrârii Guvernului nr. 622/2004 privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţã a produselor pentru construcţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, denumitã în continuare reglementare;".

3. La articolul 5 alineatul (1), litera b) va avea urmãtorul cuprins:
"b) stabileşte mãsurile ce trebuie luate de producãtor, de reprezentantul autorizat al acestuia sau de altã persoanã responsabilã de introducerea pe piaţã sau punerea în funcţiune a produsului, pentru îndeplinirea conformitãţii, dupã caz."

4. La articolul 5 alineatul (2), litera a) va avea urmãtorul cuprins:
"a) vizitarea regulatã a locurilor unde se comercializeazã şi se depoziteazã produsele, precum şi a locurilor unde produsele sunt puse în funcţiune;".

5. Articolul 6 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) Inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţã şi al municipiului Bucureşti întocmesc evidenţe şi comunicã în cel mai scurt timp Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţã orice investiţie sau modernizare pusã în funcţiune dupã data de 27 februarie 2005, în care se utilizeazã produse, precizând datele menţionate în anexa nr. 2.
(2) Inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţã şi al municipiului Bucureşti înainteazã la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţã, pânã la data de 31 ianuarie a fiecãrui an, planificarea târgurilor şi expoziţiilor de prezentare a produselor şi, imediat, orice altã activitate ce se va desfãşura pe parcursul anului în acest domeniu."

6. Alineatul (3) al articolului 7 va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Costurile încercãrilor şi, dupã caz, produsele prelevate se achitã de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţã în conformitate cu prevederile legale în vigoare; dacã se constatã cã produsele sunt neconforme, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţã recupereazã cheltuielile de la responsabilul cu introducerea pe piaţã a produsului respectiv - producãtor, reprezentantul autorizat al acestuia, altã persoanã responsabilã de introducerea pe piaţã sau punerea în funcţiune a produsului."

7. Alineatul (4) al articolului 7 va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Produsele prelevate sunt sigilate de Serviciul pentru supravegherea pieţei şi de cãtre o persoanã desemnatã de producãtor, reprezentantul autorizat al acestuia sau de altã persoanã responsabilã de introducerea pe piaţã sau punerea în funcţiune a produsului."

8. Alineatul (4) al articolului 8 va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Verificãrile formale privesc prezenţa şi modul de aplicare a marcajului CE, declaraţia de conformitate datã de producãtor pe baza unui certificat de conformitate EC, eliberat de un organism de certificare notificat, informaţiile ce însoţesc produsul şi/sau corecta alegere a procedurilor de atestare a conformitãţii."

9. Alineatul (5) al articolului 8 va avea urmãtorul cuprins:
"(5) Verificãrile de fond privesc verificarea conformitãţii produsului cu cerinţele esenţiale, a conţinutului declaraţiei de conformitate date de producãtor pe baza unui certificat de conformitate EC, eliberat de un organism de certificare notificat, şi corecta aplicare a procedurilor de evaluare a conformitãţii; de regulã, verificãrile se referã numai la aspecte privind performanţele produsului, cum sunt: caracteristici de detectare, stingere, alarmare, semnalizare."

10. Articolul 12 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 12. - Producãtorul, reprezentantul autorizat al acestuia sau altã persoanã responsabilã de introducerea pe piaţã ori punerea în funcţiune a produsului este obligat sã punã la dispoziţie Serviciului pentru supravegherea pieţei declaraţia de conformitate, certificatul de conformitate EC şi documentaţia tehnicã în limba românã."

11. La articolul 13 alineatul (2), litera c) va avea urmãtorul cuprins:
"c) neprezentarea declaraţiei de conformitate date de producãtor, a certificatului de conformitate EC sau neînsoţirea produsului de aceste documente."

12. Alineatul (3) al articolului 13 va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Sunt considerate neconformitãţi substanţiale neconformitãţile produselor cu criteriile de performanţã aferente cerinţei de securitate la incendiu."

13. Alineatul (6) al articolului 13 va avea urmãtorul cuprins:
"(6) Orice decizie luatã privind restricţionarea, interzicerea introducerii pe piaţã sau retragerea de pe piaţã a unor produse se motiveazã în scris cãtre producãtor, reprezentantul autorizat al acestuia ori altã persoanã responsabilã de introducerea pe piaţã sau punerea în funcţiune a produsului, dupã caz. Aceastã comunicare conţine şi informaţii în legãturã cu dreptul celui în cauzã de a contesta decizia, precum şi cu termenul în care contestaţia poate fi fãcutã, conform prevederilor legislaţiei în vigoare."

14. Articolul 18 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 18. - Pentru prevenirea introducerii pe piaţã şi a punerii în funcţiune a produselor neconforme, Serviciul pentru supravegherea pieţei colaboreazã cu producãtorii, reprezentanţii autorizaţi sau alte persoane responsabile de introducerea pe piaţã ori punerea în funcţiune a produsului, precum şi cu asociaţiile acestora."

15. Titlul capitolului VI "Dispoziţii finale" va avea urmãtorul cuprins:
"CAPITOLUL VI
Dispoziţii finale şi tranzitorii"

16. Dupã articolul 26 se introduce un nou articol, articolul 26^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 26^1. - Pânã la data intrãrii în vigoare a protocolului PECA în domeniul produselor pentru construcţii sau pânã la data aderãrii la Uniunea Europeanã prevederile prezentei metodologii se aplicã şi produselor pentru construcţii cu rol în securitate la incendiu introduse pe piaţã conform <>art. 12 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 622/2004 privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţã a produselor pentru construcţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, corespunzãtor reglementãrilor specifice privind marcajul naţional de conformitate, declaraţia de conformitate şi alte elemente specifice".

17. Anexa nr. 1 la metodologie se înlocuieşte cu anexa nr. 1 care face parte integrantã din prezentul ordin.

18. Anexa nr. 2 la metodologie se înlocuieşte cu anexa nr. 2 care face parte integrantã din prezentul ordin.

19. Anexa nr. 3 la metodologie se înlocuieşte cu anexa nr. 3 care face parte integrantã din prezentul ordin.

20. Anexa nr. 6 la metodologie se înlocuieşte cu anexa nr. 4 care face parte integrantã din prezentul ordin.

ART. II
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul administraţiei şi internelor,
Vasile Blaga

Bucureşti, 14 decembrie 2005.
Nr. 1.100.

ANEXA 1

LISTA produselor pentru construcţii cu rol în satisfacerea cerinţei de securitate la incendiu

Familia de produse - Mijloace fixe pentru alarmã/detectare a incendiului, pentru stingerea incendiului, pentru controlul focului şi fumului şi pentru prevenirea exploziilor
1. Seturi pentru instalare:
Detectarea incendiului/alarme de incendiu:
- seturi de sisteme combinate de detectare a incendiului şi alarmare a incendiului;
- seturi de sisteme de detectare a incendiului;
- seturi de sisteme de alarmare la incendiu;
- seturi de sisteme de comunicaţii de alertare în caz de incendiu;
Prevenirea şi stingerea incendiilor:
- seturi de sisteme de hidranţi interiori;
- seturi de sisteme de hidranţi exteriori cu coloanã uscatã şi umedã;
- seturi de sisteme cu sprinklere şi apã pulverizatã;
- seturi de sisteme de stingere cu pulbere uscatã;
- seturi de sisteme de stingere cu gaz (inclusiv CO(2));
Instalaţii pentru controlul focului:
- seturi de sisteme de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi (desfumare);
- seturi de sisteme cu presiune diferenţialã;
- autodetectoare/semnalizatoare de fum.
2. Componente:
Detectarea incendiului/alarme de incendiu:
- detectoare de fum, de cãldurã şi de flacãrã;
- dispozitive de control şi indicatoare;
- dispozitive de transmitere alarme la distanţã;
- izolatori pentru scurtcircuit;
- dispozitive de alarmã;
- surse de energie;
- dispozitive de pornire/oprire;
- butoane manuale de semnalizare;
Prevenirea şi stingerea incendiilor:
- hidranţii de incendiu;
- indicatoare/comutatoare pentru debitul de apã;
- indicatoare/comutatoare pentru presiune;
- tubulaturã de admisie;
- pompe şi seturi de pompare pentru combaterea focului;
- ştuţuri/sprinklere/drencere;
- seturi de supape de alarmã în circuit umed;
- seturi de supape de alarme uscate;
- seturi de supape de alarme inundate;
- dispozitive de control multiple;
- seturi de supape pentru containere sub presiune ridicate şi dispozitivele lor de acţionare;
- supape de distribuţie şi dispozitivele lor de acţionare;
- dispozitive neelectrice de dezactivare;
- racorduri flexibile;
- manometre şi presostate;
- dispozitive mecanice de mãsurare;
- supape de închidere şi supape de control.
Controlul focului:
- perdele de fum;
- umidificatori;
- canale;
- ventilatoare electrice;
- ventilatoare naturale;
- panouri de control;
- panouri de control pentru urgenţe;
- surse de energie.

ANEXA 2

DATE ce se raporteazã de inspectoratele pentru situaţii de urgenţã judeţene şi al municipiului Bucureşti privind obiectivele de investiţii

Date privind investiţii/modernizãri:
- tipul instalaţiei;
- modelul;
- producãtorul/reprezentantul autorizat/altã persoanã responsabilã pentru introducerea pe piaţã sau punerea în funcţiune;
- data introducerii pe piaţã, pentru urmãtoarele categorii de produse:
- sisteme de detectare şi alarmare la incendiu;
- detectoare de fum;
- hidranţi interiori;
- instalaţii de sprinkler;
- capete sprinkler;
- supapã de control şi semnalizare pentru instalaţii tip apã/apã;
- dispozitive de alarmã cu motor hidraulic;
- detectoare de curgere a apei;
- instalaţii cu apã pulverizatã;
- instalaţie de stingere cu CO(2);
- instalaţie de stingere cu pulbere;
- instalaţie de stingere cu emulsii;
- ventilatoare de evacuare a cãldurii şi fumului;
- dispozitive de evacuare naturalã a cãldurii şi fumului.

ANEXA 3




MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
INSPECTORATUL GENERAL PENTRU
SITUATII DE URGENTA
SERVICIUL PENTRU SUPRAVEGHEREA PIETEI


RAPORT DE CONTROL nr. ...... din ....
pentru produsul supus supravegherii pietei in baza
<>Hotararii Guvernului nr. 622/2004 cu modificarile si
completarile ulterioare, privind stabilirea conditiilor
de introducere pe piata a produselor pentru constructii
cu rol in satisfacerea cerintelor de securitate la incendiu

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│1. Datele de identificare ale produsului supravegheat: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Descrierea produsului: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Denumirea: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Denumirea comerciala: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Codul de fabricatie: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Seria: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Lotul: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Tipul: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Modelul: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Varianta: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Anul de fabricatie: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Standardul de referinta: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data intrarii in tara/ pe piata │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele producatorului: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele reprezentantului autorizat: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele persoanei responsabile pentru introducerea pe piata: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Distribuitor: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Tara de origine: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│2. Datele de identificare ale persoanei responsabile pentru introducerea │
│produsului pe piata: │
│ │
│[] producator │
│[] reprezentant autorizat al producatorului │
│[] alta persoana responsabila pentru introducerea pe piata a produselor │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele persoanei responsabile pentru introducerea pe piata a produselor: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Cod unic de inregistrare la Registrul Comertului: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Adresa: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Localitatea: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Codul postal: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Tara: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele persoanei de contact imputernicita: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Telefon: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Fax: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│e-mail: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Pagina de Internet: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│3. Verificarea marcajului de conformitate CE │
│Se marcheaza rubricile care corespund starii constatate pentru marcajul de │
│conformitate CE al produsului in raport cu prevederile art. 7, alin. 1, 2 din │
│<>H.G. nr. 622/2004 , cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv, in │
│cazurile aplicabile pentru marcajul de conformitate CS in raport cu prevede- │
│rile <>art. 34 H.G.R. nr. 622/2004 cu modificarile si completarile ulterioare │
├───────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────┤
│3.1 Pe produs: │Descrierea/incadrarea │
│ │neconformitatii │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│Marcajul CE (CS): [] corespunde [] nu corespunde │ │
│ │ │
│<>Legea nr. 608/2001 , │ │
│Anexele nr. 2 si 3 │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│Numarul organismului [] indicat [] neindicat │ │
│notificat: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│3.2 Pe ambalaj: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│Marcajul CE (CS): [] corespunde [] nu corespunde │ │
│<>Legea nr. 608/2001 , │ │
│Anexele nr. 2 si 3 │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│Numarul organismului [] indicat [] neindicat │ │
│notificat: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────┤
│3.3 Pe documentele insotitoare: │
├───────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────┤
│Marcajul CE (CS): [] corespunde [] nu corespunde │ │
│<>Legea nr. 608/2001 , │ │
│Anexele nr. 2 si 3 │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│Numarul organismului [] indicat [] neindicat │ │
│notificat: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────┤
│3.4 Observatii: │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│4. Verificarea etichetei de identificare │
│Se marcheaza rubricile care corespund starii constatate pentru eticheta │
│de identificare │
├───────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────┤
│4.1 Identificarea [] corespunde [] nu corespunde │ │
│producatorului sau a │ │
│persoanei responsabile │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│4.2 Tipul: [] corespunde [] nu corespunde │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────┤
│4.3 Numarul seriei [] corespunde [] nu corespunde │ │
│si/sau lotului: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────┤
│4.4 Observatii: │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│5. Verificarea Declaratiei de Conformitate (EC) care insoteste echipamentul: │
│Se marcheaza rubricile care corespund starii constatate pentru Declaratia │
│de Conformitate ce insoteste produsul in raport cu prevederile Anexei │
│nr. 3 din <>H.G. nr. 622/2004 cu modificarile si completarile ulterioare │
├───────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────┤
│5.1 EC este redactata si [] produ- [] reprezentant │ │
│semnata in numele: catorului autorizat │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.2 EC este redactata in [] DA [] NU │ │
│limba romana: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.3 EC contine numele si [] DA [] NU │ │
│adresa producatorului: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.4 EC contine datele de [] DA [] NU │ │
│identificare ale produsului: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.5 EC contine numarul [] DA [] NU │ │
│organismului notificat: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.6 EC contine semnatura [] DA [] NU │ │
│persoanei imputernicite: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.7 EC contine numele [] DA [] NU │ │
│persoanei imputernicite: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│5.8 EC contine functia [] DA [] NU │ │
│persoanei imputernicite: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────┤
│5.9 Observatii: │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│6. Verificarea Certificatului de Conformitate (EC) care insoteste produsul: │
│Se marcheaza rubricile care corespund starii constatate pentru Certificatul │
│de Conformitate ce insoteste echipamentul in raport cu prevederile Anexei │
│nr. 3 din <>H.G. nr. 622/2004 cu modificarile si completarile ulterioare │
├───────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────┤
│6.1 Numele si adresa [] DA [] NU │ │
│organismului de certificare │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.2 EC este redactat in [] DA [] NU │ │
│limba romana: │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.3 Numele si adresa [] DA [] NU │ │
│producatorului sau ale │ │
│reprezentantului autorizat │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.4 Descrierea produsului [] Tip [] Identificare │ │
│ │ │
│ [] Utilizare │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.5 Specificatiile tehnice [] DA [] NU │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.6 Numarul certificatului [] DA [] NU │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.7 Conditiile si perioada [] DA [] NU │ │
│de valabilitate a │ │
│certificatului │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│6.8 Numele si functia [] DA [] NU │ │
│persoanei abilitate sa │ │
│semneze certificatul │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────┤
│6.9 Observatii: │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
│ ............................................................................ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────┤
│7. Prelevare esantioane [] DA [] NU │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│7.1. Acceptare esantionare [] DA [] NU │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│7.2. Sigilare [] DA [] NU │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│7.3. Acceptare plata [] DA [] NU │ │
│incercari │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────┤
│8. S-au ridicat copii dupa [] DA [] NU │ │
│documente │ │
└───────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────┘

9. Concluzia Raportului de control fata de prevederile Hotararii Guvernului
nr. 622/2004 cu modificarile si completarile ulterioare
In cazul de NECONFORMITATE se inscriu explicit toate neconformitatile fata
de prevederile <>Hotararii Guvernului nr. 622/2004 cu modificarile si
completarile ulterioare, constatate si actiunile corective convenite cu
persoana responsabila.
┌───────────────────────┬───────────────────────────┬──────────────────────────┐
│ [] CONFORMITATE │ [] NECONFORMITATI │ [] NECONFORMITATI │
│ │ NESUBSTANTIALE │ SUBSTANTIALE │
├───────────────────────┴───────────────────────────┴──────────────────────────┤
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│A. NECONFORMITATI NESUBSTANTIALE │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│B. NECONFORMITATI SUBSTANTIALE │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│C. CONCLUZII │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

INSPECTORI PERSOANA RESPONSABILA

Numele si Prenumele:.......... Numele si prenumele:............

Legitimatie de control nr.:....... Calitatea:......................

Semnatura:........... Semnatura:..................


Numele si Prenumele:..............

Legitimatie de control nr.: .......

Semnatura: ................



NOTA:
In perioada prevazuta la art. 20^1, modelul de raport de control se aplica, cu modificarile corespunzatoare, si pentru marcajul national de conformitate sau alte marcaje stabilite in reglementari specifice.


ANEXA 4




┌─────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR │
│ INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA │
│ │
│ SERVICIUL PENTRU SUPRAVEGHEREA PIETEI │
│ │
│ LEGITIMATIE DE CONTROL │
│ Nr. .... din .... 2005 │
│ │
│ ┌─────┐ │
│ │ │ │
│ │stema│ POZA │
│ └─────┘ │
│ │
│ Col. IONESCU ION │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Valabila pana la 31 decembrie 2010 │
│ │
│ Conform <>H.G.R. Nr. 1490/2004 , <>H.G.R. Nr. 622/2004 , cu│
│modificarile si completarile ulterioare, si O.G.2/2001│
│ detinatorul prezentei legitimatii are acces permanent│
│ pentru indeplinirea atributiilor oficiale legate de │
│ controlul pentru supravegherea pietei produselor │
│ pentru constructii cu rol in satisfacerea cerintei │
│ de securitate la incendiu, la agenti economici si │
│ oricare forma de organizare juridica indiferent de │
│ forma de proprietate care produc, importa sau │
│ distribuie astfel de produse pentru constructii si │
│ de constatare a contraventiilor si de aplicare a │
│ sanctiunilor legale. │
│ │
│ Semnatura │
│ │
│ Inspector General │
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────┘



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016