Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.077 din 3 august 2011  privind aprobarea procesului-verbal de constatare a contraventiilor si de aplicare a sanctiunilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.077 din 3 august 2011 privind aprobarea procesului-verbal de constatare a contraventiilor si de aplicare a sanctiunilor

EMITENT: CASA NATIONALA DE PENSII PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 570 din 10 august 2011

    Având în vedere Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de muncã şi boli profesionale, republicatã, cu modificãrile ulterioare,
    în temeiul prevederilor art. 9 din Statutul Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurãri Sociale, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 13/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice emite prezentul ordin.

    ART. 1
    Se aprobã modelul, conţinutul formularului tipizat şi caracteristicile de tipãrire ale procesului-verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor, prevãzut în anexa nr. 1.
    ART. 2
    Constatarea contravenţiilor prevãzute la art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de muncã şi boli profesionale, republicatã, cu modificãrile ulterioare, şi aplicarea amenzilor pentru sãvârşirea acestora se fac de cãtre personalul împuternicit al Casei Naţionale de Pensii Publice, respectiv al caselor teritoriale de pensii, prevãzut în anexa nr. 2.
    ART. 3
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantã din prezentul ordin.
    ART. 4
    Personalul desemnat potrivit anexelor, Direcţia management resurse umane din cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice şi directorii executivi ai caselor teritoriale de pensii vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
    ART. 5
    La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin îşi înceteazã aplicabilitatea prevederile deciziei privind aprobarea procesului-verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor.
    ART. 6
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                        Preşedintele
             Casei Naţionale de Pensii Publice,
                  Domnica-Doina Pârcãlabu

    Bucureşti, 3 august 2011.
    Nr. 1.077.


    ANEXA 1

    CASA NAŢIONALĂ DE PENSII PUBLICE
    Casa de Pensii a Judeţului ............./Municipiului Bucureşti
    Str. ............. nr. ..., bl. ....., municipiul .............
    Nr. ......../.........
    L.S.

                            PROCES-VERBAL
        de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor

        încheiat astãzi, ...... luna ....... anul ......., la .......

    Agentul/Agenţii constatator/constatatori ............., îndeplinind funcţia/funcţiile de .......... în cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice/Casei Judeţene de Pensii .........../Casei de Pensii a Municipiului Bucureşti, împuternicit/împuterniciţi prin Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice nr. 1.077/2011 sã constate contravenţii şi sã aplice amenzile corespunzãtoare prevãzute de lege pentru sãvârşirea acestora,
    în urma controlului efectuat în ziua de ...... luna .............. anul ........., ora ......., la sediul Casei Naţionale de Pensii Publice/Casei Judeţene de Pensii ............./Casei de Pensii a Municipiului Bucureşti/angajatorului/domiciliul persoanei fizice ............. din ..........., str. .......... nr. ..., cu privire la nerespectarea prevederilor art. 102 din Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de muncã şi boli profesionale, republicatã, cu modificãrile ulterioare, de cãtre angajatorul/persoana fizicã ............, cu sediul/domiciliul în ............, str. ........... nr. ......, am constatat urmãtoarele (descrierea faptei, data şi ora comiterii, locul unde a fost comisã, împrejurãrile comiterii faptei):
    .................................................................
    Fapta/Faptele de mai sus constituie contravenţie/contravenţii prevãzutã/prevãzute la art. 102 alin. (1) lit. ..... din Legea nr. 346/2002, republicatã, cu modificãrile ulterioare, şi se sancţioneazã conform art. 5 alin. (2) lit. b) din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 180/2002, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi art. 103 din Legea nr. 346/2002, republicatã, cu modificãrile ulterioare, cu amendã de la .......... lei la ............. lei.

         Agent/Agenţi constatator/constatatori, Contravenient,
             ............................. ................
             .............................

    De sãvârşirea contravenţiei/contravenţiilor prevãzute la art. 102 alin. (1) lit. ... din Legea nr. 346/2002, republicatã, cu modificãrile ulterioare, se face vinovat:
    Contravenientul persoanã juridicã:
    Denumirea ............., sediul ............, certificat de înmatriculare înregistrat la Oficiul Registrului Comerţului ............ sub nr. ......... din data de ............ şi la Direcţia Generalã a Finanţelor Publice a Municipiului/Judeţului ............... sub nr. ...../............, codul unic de înregistrare (CUI) ..........., codul fiscal .........., reprezentatã legal prin ............, funcţia ..........., domiciliul ..........., CNP .........., BI/CI seria ..... nr. ........, emis/emisã de Poliţia ........ la data de .............
    Contravenientul persoanã fizicã:
    Numele şi prenumele ............, domiciliul ..........., CNP .........., BI/CI seria ..... nr. ........, emis/emisã de Poliţia ....... la data de ......., ocupaţia .........., locul de muncã ..............
    În cazul cetãţenilor strãini, persoanelor fãrã cetãţenie sau cetãţenilor români cu domiciliul în strãinãtate se vor menţiona şi urmãtoarele date:
    Seria paşaportului/documentului de trecere a frontierei ...... nr. ...., eliberat la ........ luna ....... anul ......, statul emitent ..........
    S-a aplicat contravenientului o amendã în sumã de ......... lei.
    Împrejurãrile care pot servi la aprecierea gravitãţii faptelor şi la evaluarea eventualelor pagube pricinuite: ..................
    Contravenientul şi-a îndeplinit/nu şi-a îndeplinit obligaţia legalã de a prezenta agentului/agenţilor constatator/constatatori, la cererea lui/lor, actul de identitate ori documentele solicitate pentru buna desfãşurare a activitãţii de control.
    Suma totalã de ......... lei, reprezentând amenda/amenzile contravenţionalã/contravenţionale aplicatã/aplicate astãzi, va fi achitatã integral în termen de 15 zile de la data înmânãrii sau, dupã caz, comunicãrii cãtre contravenient a prezentului procesverbal, în contul nr. ........., deschis la .........., în caz contrar urmând sã se procedeze la executarea silitã.
    În raport cu faptele constatate:
    .................................................................
    s-au luat şi mãsuri cu caracter obligatoriu:
    .................................................................

          Agent/Agenţi constatator/constatatori, Contravenient,
             ............................. ................
             .............................

    Alte menţiuni:
    Îndeplinindu-se obligaţia legalã de a aduce la cunoştinţa contravenientului dreptul de a face obiecţii cu privire la conţinutul procesului-verbal, acesta înţelege sã consemneze distinct urmãtoarele obiecţii:
    ................................................................
    ................................................................
    Contravenientul înţelege sã nu se consemneze distinct nicio obiecţie faţã de conţinutul procesului-verbal.
    Prezentul proces-verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor se comunicã contravenientului în termen de 15 zile de la întocmire şi constituie titlu executoriu de la data comunicãrii, conform prevederilor art. 104 alin. (1) din Legea nr. 346/2002, republicatã, cu modificãrile ulterioare.
    Împotriva prezentului proces-verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor, care ţine loc şi de înştiinţare de platã, se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânãrii sau comunicãrii acestuia, la tribunalul în raza cãruia s-a sãvârşit contravenţia, în temeiul art. 104 alin. (2) din Legea nr. 346/2002, republicatã, cu modificãrile ulterioare.
    Prezentul proces-verbal s-a încheiat în douã exemplare, dintre care un exemplar s-a înmânat contravenientului astãzi, ziua ...... luna ............. anul ......, sau, dupã caz, se va comunica contravenientului, în termen de cel mult 15 zile de la data încheierii acestuia.
    Comunicarea procesului-verbal se face prin poştã, cu aviz de primire, sau prin afişarea la domiciliul ori la sediul contravenientului.
    Contravenientul nu este de faţã/refuzã/nu poate sã semneze procesul-verbal.
    Se confirmã de martorul:
    Numele ............ şi prenumele ............., data şi locul naşterii ..........., domiciliul ........., CNP............., BI/CI seria ........ nr. ........., emis/emisã de Poliţia............ la data de .........., ocupaţia ............, locul de muncã ............

    Data .......... .................................
                        (numele, prenumele şi semnãtura martorului)

      Agent/Agenţi constatator/constatatori, Contravenient,
          ............................. ................
          .............................


                     Caracteristici de tipãrire

    Denumire: Proces-verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor
    Caracteristici tehnice:
    - fiecare proces-verbal conţine 4 pagini şi se tipãreşte pe faţã în douã exemplare;
    - hârtie format A4, scrisã cu cernealã sau pix de culoare albastrã;
    - sistemul de înregistrare va fi stabilit de Casa Naţionalã de Pensii Publice.


    ANEXA 2

                              LISTA
        personalului caselor teritoriale de pensii împuternicit
      sã constate contravenţiile şi sã aplice amenzile prevãzute
        la art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002 privind
      asigurarea pentru accidente de muncã şi boli profesionale




┌───┬────────────────────┬───────────────────┬───────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Nr.│Numele şi prenumele │ Funcţia │Casa Judeţeanã │ Temeiul juridic pentru constatarea │
│crt│ │ │ de Pensii │contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 1│Magda Nicolae Cãlin │Expert principal │ Alba │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002 │
│ │ │ │ │privind asigurarea pentru accidente de │
│ │ │ │ │muncã şi boli profesionale, republicatã, │
│ │ │ │ │cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2│ Orãdan Simona │Consilier superior │ Arad │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │ │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3│Hiricã Despina │Consilier superior │ Argeş │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Nicolaescu Tatiana │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Ceauşu Maria │Consilier principal│ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4│Galiţa Gabriel │Consilier superior │ Bacãu │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Bulboacã Gica │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5│Stanciu Gheorghe │Consilier superior │Bistriţa-Nãsãud│Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Olimpia Bâlc │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6│Raţiu Maria │Consilier superior │ Bihor │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Sava Dãnuţa │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7│Nistor Ovidiu │Consilier superior │ Braşov │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Sonea Elena │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Catanã Adriana │Consilier superior │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8│Munteanu Anişoara │Inspector principal│ Botoşani │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Poenariu Lucica │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9│Pîrlitu Valentin │Expert superior │ Brãila │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Botezatu E. │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Constantin │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 10│Coleaşã Luminiţa │Consilier superior │ Buzãu │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │ │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 11│Lepãdat Ana Marcela │Expert principal │ Caraş-Severin │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Poienaru Gabriela │Consilier principal│ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 12│Popescu Cristian │Consilier superior │ Cãlãraşi │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Culea Corina Ingrid │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 13│Aniţei Mariana │Inspector superior │ Cluj │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Aurelia │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Almãşan Ildiko Amo │Expert superior │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 14│Nadoleanu Maria │Expert superior │ Constanţa │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Barbu Cristian │Expert asistent │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 15│Pozna Viorica │Expert superior │ Covasna │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Ciotloş Traian │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Nicolae │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 16│Cîşu Ion Cristinel │Expert asistent │ Dâmboviţa │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │ │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 17│Nicolae Mihai │Expert asistent │ Dolj │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │David Liliana │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 18│Felea Daniel │Consilier superior │ Galaţi │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Dumitru L. Emilian │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 19│Drãgãnescu Simona │Consilier principal│ Giurgiu │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Marcela │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Panã Simona │Consilier superior │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 20│Popescu Milian │Inspector principal│ Gorj │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Vasile │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Taşcãu Cristina │Consilier principal│ │ │
│ │Minodora │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 21│Resiga Jolan │Consilier superior │ Harghita │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Ţifrea Ioan │Expert principal │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 22│Pocola Gabriel Radu │Consilier superior │ Hunedoara │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Linţoiu Daniela │Expert principal │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 23│Diaconescu Claudiu │Inspector superior │ Ialomiţa │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Dan │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Tudor Marcelin │Expert principal │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 24│Merluşcã Daniela │Consilier superior │ Iaşi │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Dorin Lucian │Consilier asistent │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 25│Chiriac Gheorghe │Expert superior │ Ilfov │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Palcãu Liliana │Inspector superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 26│Ropotoaia Dumitru │Expert superior │ Maramureş │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Mociran Radu Tãnase │Expert asistent │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 27│Brînzan Nicolae Doru│Consilier superior │ Mehedinţi │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Pascariu Carmen │Expert principal │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 28│Hack Zsuzsanna │Expert superior │ Mureş │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Radu Susana │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 29│Ciucanu Vicenţiu │Expert principal │ Neamţ │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Udrea Gabriela │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 30│Florescu Eugen │Inspector principal│ Olt │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Viorel │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Mihalcea Valeria │Inspector principal│ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 31│Cristescu Ion Dragoş│Consilier superior │ Prahova │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Bogdan │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Isbãşoiu Aurora │Expert superior │ │ │
│ │Carmen │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 32│Feher Ladislau Iosif│Consilier superior │ Satu Mare │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Petolea Romicã │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 33│Tamaş Alina │Inspector asistent │ Sãlaj │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Matache Petre │Inspector principal│ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 34│Ciontea Ioan │Consilier superior │ Sibiu │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Gheorghe │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Ierecinschi Anca │Inspector asistent │ │ │
│ │Viorica │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 35│Gurãu Luminiţa Elena│Inspector asistent │ Suceava │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Scurtu Irimia │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Camelia │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 36│Manole Teodor │Expert superior │ Teleorman │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Cãtãlin │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Predoiu Adrian │Consilier principal│ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 37│Lungu Elena │Consilier superior │ Timiş │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Cojocaru Dorina │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Ligia Cristina │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 38│Runcan Victor │Inspector superior │ Tulcea │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Pãsculescu Anişoara │Expert superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Paula │ │ │ │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 39│Ojog Lucian │Consilier superior │ Vaslui │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │ │ │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 40│Cioboatã Veronica │Inspector superior │ Vâlcea │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Nãsturicã Victoria │Expert principal │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 41│Podgoreanu Diana │Consilier superior │ Vrancea │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Ionescu Constantin │Consilier superior │ │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
├───┼────────────────────┼───────────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 42│Olãricã Mihai │Expert superior │Casa de Pensii │Art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002,│
│ │Cîmpeanu Elena │Expert superior │a Municipiului │republicatã, cu modificãrile ulterioare │
│ │Lavinia │ │ Bucureşti │ │
│ │Cioflec Vlad │Inspector asistent │ │ │
│ │Ştefãnescu Ana │Inspector principal│ │ │
│ │Maria │ │ │ │
│ │Marinescu Mihaela │Consilier superior │ │ │
└───┴────────────────────┴───────────────────┴───────────────┴──────────────────────────────────────────┘



                          ---------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016