Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORME TEHNICE din 14 iunie 2006  privind procedura simplificată de îndeplinire a formalităţilor vamale prevăzute pentru punerea în liberă circulaţie şi exportul de presă, tipărituri, energie electrică şi mărfuri transportate prin conducte    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 NORME TEHNICE din 14 iunie 2006 privind procedura simplificată de îndeplinire a formalităţilor vamale prevăzute pentru punerea în liberă circulaţie şi exportul de presă, tipărituri, energie electrică şi mărfuri transportate prin conducte

EMITENT: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 524 din 16 iunie 2006
──────────
    Aprobate prin ORDINUL nr. 6.341 din 14 iunie 2006, publicat în Monitorul Oficial nr. 524 din 16 iunie 2006.
──────────
    I. Norme privind presa şi tipăriturile
    1. Pentru presa destinată abonaţilor din România şi din străinătate, intrată sau ieşită zilnic, titularul operaţiunii comerciale sau reprezentantul acestuia depune la biroul vamal un borderou, întocmit potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1 la prezentele normele tehnice.
    2. Declaraţia vamală se depune trimestrial la biroul vamal prevăzut la art. 132 alin. (1) din Regulamentul de aplicare a Codului vamal, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 707/2006, la datele stabilite de comun acord cu acesta.
    La declaraţia vamală depusă potrivit dispoziţiilor art. 84 lit. a) sau b) din Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal al României se anexează, dacă este cazul, un borderou centralizator, întocmit pe baza tuturor borderourilor depuse anterior, facturile emise de fiecare titular de publicaţie şi documentele care atestă plata efectuată pentru fiecare publicaţie.

    3. Cantităţile însumate din borderourile zilnice, depuse la biroul vamal pe perioada care face obiectul declarării, trebuie să corespundă cu cea înscrisă în declaraţia vamală depusă pentru perioada respectivă.
    4. În cazurile în care declararea mărfurilor se face în mod direct de către titularul operaţiunii comerciale, iar îndeplinirea formalităţilor vamale prevăzute pentru punerea în liberă circulaţie şi exportul de presă şi tipărituri are la bază procedura stabilită prin prezentele norme tehnice, este obligatoriu ca acesta să instituie la biroul vamal o garanţie care să asigure plata drepturilor de import care s-ar datora pentru perioada dintre două declaraţii vamale pentru punerea în liberă circulaţie depuse succesiv.

    II. Norme privind energia electrică
    5. Îndeplinirea formalităţilor vamale prevăzute pentru punerea în liberă circulaţie şi export, în cazul energiei electrice, se efectuează de către agenţii economici participanţi la piaţa angro de energie electrică din România (producători, furnizori şi consumatori eligibili) numai la Biroul Vamal Bucureşti Sud, indiferent de localităţile din apropierea frontierei de stat, unde sunt situate staţiile electrice la care sunt racordate liniile de interconexiune ale Sistemului energetic naţional cu sistemele energetice ale ţărilor vecine în care sunt instalate contoarele a căror citire permite ţinerea evidenţei intrării şi ieşirii în/din ţară a energiei electrice.
    6. Staţiile electrice aflate pe liniile de interconexiune ale sistemului energetic naţional cu sistemele energetice ale ţărilor vecine, precum şi birourile vamale competente în a căror rază de activitate se află acestea sunt prevăzute în anexa nr. 2 la prezentele norme tehnice.
    7 a). Citirea contoarelor instalate pe liniile de interconexiune situate în staţiile electrice cuprinse în anexa nr. 2 la prezentele norme tehnice se efectuează în mod obligatoriu la ora 24,00 (ora Europei Centrale) a ultimei zile calendaristice a fiecărei luni, respectiv ora 1,00 (ora României) a primei zile a lunii următoare lunii de calcul, potrivit reglementărilor internaţionale cu privire la regulile de funcţionare interconectată a sistemelor energetice din Europa.
    În cazurile în care din motive obiective citirea contoarelor nu se poate realiza la data şi orele menţionate, această operaţiune se poate efectua în următoarele 3 zile calendaristice, prin extragerea din memoria contoarelor a indexurilor în cauză, la o dată şi o oră stabilite de comun acord de persoanele menţionate la paragraful următor.
    La citirea contoarelor participă un reprezentant al sucursalelor din teritoriu aparţinând Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. - care, în conformitate cu dispoziţiile art. 8 din Hotărârea Guvernului nr. 627/2000, îndeplineşte funcţiile de operator de transport al Sistemului naţional de transport al energiei electrice, operator de sistem al Sistemului energetic naţional şi operator comercial al pieţei de energie electrică - şi agentul vamal desemnat de şeful biroului vamal competent în a cărui rază de activitate se află staţia electrică în cauză. La citirea contoarelor poate participa şi un reprezentant al titularului/titularilor operaţiunii/operaţiunilor comerciale.
    Cheltuielile aferente deplasării agenţilor vamali la staţiile electrice pentru efectuarea operaţiunilor de citire şi de întocmire a procesului-verbal de inventariere menţionat la pct. 8 cad în sarcina declarantului/declaranţilor, în conformitate cu dispoziţiile art. 133 alin. (1) din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 707/2006.

    7 b). Pentru staţiile electrice cuprinse în anexa nr. 2 la prezentele norme tehnice, unde sunt instalate echipamente de măsurare automatizate, cu posibilitatea transmiterii rezultatelor la distanţă în vederea înregistrării şi stocării datelor, citirea indexurilor contoarelor se efectuează la sediul central al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. În aceste situaţii pentru fiecare dintre staţiile automatizate Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. întocmeşte rapoarte lunare privind cantităţile de energie electrică vehiculate prin liniile de interconexiune, care vor fi depuse la Biroul Vamal Bucureşti Sud în primele 5 zile calendaristice ale lunii următoare celei pentru care au fost întocmite rapoartele.
    Biroul Vamal Bucureşti Sud va solicita birourilor vamale competente, în a căror rază de activitate se află respectivele staţii electrice, verificarea prin sondaj a datelor înscrise în rapoartele depuse.

    8. Pe baza rezultatelor constatate cu ocazia citirii contoarelor potrivit pct. 7 a) se întocmeşte un proces-verbal de inventariere, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 3 la prezentele norme tehnice. Procesul-verbal de inventariere se înregistrează şi poartă număr din Registrul de intrare-ieşire a corespondenţei deschis la birourile vamale menţionate în anexa nr. 2 la prezentele norme tehnice.
    Procesul-verbal de inventariere se întocmeşte în 3 exemplare originale, semnate şi ştampilate de participanţii la operaţiunea de citire a contoarelor, care au următoarele destinaţii:
    - primul exemplar rămâne la biroul vamal competent în a cărui rază de activitate se află contorul;
    – exemplarul al doilea este preluat de sucursala din teritoriu a Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A., pentru evidenţa proprie; şi
    – exemplarul al treilea se transmite de sucursala din teritoriu a Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. titularului operaţiunii comerciale sau se preia de către acesta, dacă reprezentantul său participă la citirea contorului, pentru a fi anexat la declaraţia vamală, depusă conform dispoziţiilor art. 84 lit. a) sau b) din Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal al României, la Biroul Vamal Bucureşti Sud.

    În situaţia în care într-o lună calendaristică printr-o staţie electrică au fost efectuate operaţiuni de punere în liberă circulaţie şi/sau de export de energie electrică de către mai mulţi agenţi economici, acestora le va reveni câte o copie certificată de pe cel de-al treilea exemplar al procesului-verbal de inventariere.
    Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. îi revine obligaţia transmiterii lunare la Biroul Vamal Bucureşti Sud a unei copii certificate a exemplarului al doilea al procesului-verbal de inventariere chiar şi în situaţiile în care într-o lună calendaristică nu au loc operaţiuni de punere în liberă circulaţie şi/sau de export.
    În cazul staţiilor electrice cuprinse în anexa nr. 2 la prezentele norme tehnice, unde sunt instalate echipamente de măsurare automatizate, cu posibilitatea transmiterii rezultatelor la distanţă în vederea înregistrării şi stocării datelor, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. eliberează titularilor operaţiunilor comerciale extrase din rapoartele menţionate la pct. 7 b) în care vor fi precizate cantităţile de energie electrică vehiculate de fiecare dintre aceştia pe liniile de interconexiune în luna respectivă. Aceste extrase vor fi anexate de agenţii economici la declaraţiile vamale depuse la Biroul Vamal Bucureşti Sud.

    9. Pentru schimburile de energie electrică corespunzătoare fiecărei operaţiuni comerciale care se realizează într-o lună calendaristică, indiferent de staţia sau staţiile electrice pe unde energia electrică a intrat sau a ieşit în/din ţară, fiecare titular depune câte o singură declaraţie vamală în detaliu.
    Declaraţiile vamale pentru punerea în liberă circulaţie sau pentru export, după caz, se depun la Biroul Vamal Bucureşti Sud cel târziu până în ultima zi lucrătoare a lunii calendaristice următoare celei pentru care se îndeplinesc formalităţile vamale.
    Concomitent cu declaraţia vamală pentru punere în liberă circulaţie/pentru export, corespunzătoare fiecărei operaţiuni comerciale, pe lângă procesul-verbal, respectiv extrasul din raport, prevăzute la pct. 8, agenţii economici titulari depun la biroul vamal copii certificate de Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" S.A. de pe următoarele documente: situaţia schimburilor fizice pe linia/liniile de interconexiune, situaţia schimburilor de natură tehnică şi situaţia schimburilor comerciale care fac obiectul declaraţiei vamale.
    Declaraţia vamală va fi însoţită, de asemenea, de factura de vânzare-cumpărare care va cuprinde în mod obligatoriu următoarele elemente: vânzătorul, cumpărătorul, cantitatea, perioada, preţul unitar, valoarea.
    În rubricile specifice din declaraţiile vamale, referitoare la punctele de ieşire/intrare din/în ţară, se menţionează birourile vamale competente în a căror rază de activitate teritorială se află localităţile în care sunt amplasate staţiile prin care energia electrică a fost livrată pentru export sau pentru punere în liberă circulaţie.

    10. Datele înscrise în declaraţia vamală şi în factura de vânzare-cumpărare sunt verificate de Biroul Vamal Bucureşti Sud din punctul de vedere al concordanţei cu datele înscrise în toate celelalte documente anexate la declaraţie şi menţionate la pct. 8 şi 9, biroul vamal urmând să ţină seama de diferenţele privind cantităţile de energie electrică rezultate din:
    - circulaţiile de energie electrică în buclă, datorate funcţionării diferite a sistemelor energetice din ţările vecine, conectate pe liniile de interconexiune cu sistemul energetic naţional;
    – schimburile temporare de energie electrică, acordate sau primite de Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. cu titlu de ajutor de avarie, schimburile naturale, precum şi schimburile tehnice de reglaj;
    – abaterile de la graficele de livrări/primiri de energie electrică convenite cu partenerii externi;
    – pierderile de energie electrică pe porţiunile de linie de pe teritoriul naţional, determinate în conformitate cu prevederile legale care reglementează nivelul acestora; şi
    – energia electrică care circulă în tranzit între două birouri vamale de frontieră pe teritoriul naţional.
    Aceste diferenţe vor fi evidenţiate distinct, pe fiecare tip, în documentele emise de Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A., menţionate la pct. 9.
    Suma algebrică a cantităţilor de energie electrică înscrise în declaraţiile vamale pentru punere în liberă circulaţie sau pentru export (regăsite şi în facturile comerciale) şi a diferenţelor privind cantităţile de energie electrică menţionate mai sus, detaliate în documentele centralizatoare, trebuie să coincidă cu cantităţile constatate cu ocazia citirii contoarelor.

    11. Pentru diferenţele privind cantităţile de energie electrică enumerate la pct. 10, justificate biroului vamal prin documentele de mai sus, nu se îndeplinesc formalităţi vamale.
    12. Energia electrică care circulă în tranzit pe teritoriul României în vederea punerii în liberă circulaţie sau exportului, precum şi energia electrică ce circulă în tranzit între două birouri vamale de frontieră pe teritoriul naţional, în cadrul schimburilor de energie electrică ce au loc între sistemele energetice ale ţărilor vecine României, nu fac obiectul depunerii declaraţiei vamale corespunzătoare regimului de tranzit vamal şi nici al garantării drepturilor de import.

    III. Norme privind mărfurile transportate prin conducte
    13. Îndeplinirea formalităţilor vamale de punere în liberă circulaţie, antrepozitare şi export pentru mărfurile transportate prin conducte se efectuează exclusiv la birourile vamale competente, în a căror rază de activitate sunt instalate contoarele, care, prin citirea lor, permit ţinerea evidenţei intrărilor şi ieşirilor acestora.
    14. Citirea contoarelor se efectuează în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni calendaristice de către un reprezentant al persoanei juridice care gestionează conductele, în prezenţa agentului vamal desemnat de şeful biroului vamal; la solicitarea acestei persoane juridice, la citirea contoarelor pot fi prezente şi alte persoane, cum ar fi reprezentanţi ai partenerului extern.
    15. Datele rezultate cu ocazia citirii contoarelor sunt verificate din punctul de vedere al concordanţei cu graficele orare de livrări.
    Pe baza rezultatelor constatate cu ocazia citirii contoarelor se întocmeşte un proces-verbal de inventariere, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 4 la prezentele norme tehnice.
    Procesul-verbal de inventariere se întocmeşte în 3 exemplare, semnate şi ştampilate de către participanţii la operaţiunea de citire a contoarelor, care au următoarele destinaţii:
    - primul exemplar revine persoanei juridice care gestionează conductele;
    – exemplarul al doilea revine partenerului extern; şi
    – exemplarul al treilea se reţine de biroul vamal.


    16. Îndeplinirea formalităţilor vamale de punere în liberă circulaţie, antrepozitare şi export pentru mărfurile transportate prin conducte se efectuează cel târziu până în ultima zi lucrătoare a lunii calendaristice următoare celei în care a avut loc citirea contoarelor; acelaşi termen se respectă şi pentru operaţiunile de tranzit între două birouri vamale de frontieră.
    Titularul operaţiunii depune la biroul vamal, odată cu declaraţia vamală, întocmită potrivit dispoziţiilor art. 84 lit. a) sau b) din Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal al României, următoarele:
    - o situaţie centralizatoare privind cantităţile de mărfuri ce au făcut obiectul schimburilor în cursul lunii precedente; şi
    – confirmarea realizării operaţiunii pentru care se depune declaraţia vamală.

    Aceste documente sunt întocmite de persoana juridică care gestionează conductele în cauză.
    Confirmarea realizării operaţiunii va cuprinde:
    - denumirea agentului care a efectuat operaţiunea de punere în liberă circulaţie, antrepozitare sau export;
    – cantitatea mărfurilor;
    – perioada de livrare; şi
    – punctul de intrare/ieşire în/din ţară sau biroul vamal de interior, în a cărui competenţă sunt instalate contoarele, după caz.

    Declaraţia vamală va fi însoţită de factura de vânzare-cumpă rare sau de factura pro forma, după caz, care va cuprinde în mod obligatoriu următoarele elemente: vânzătorul, cumpărătorul, cantitatea, perioada, preţul unitar, valoarea.
    Titularul operaţiunii de tranzit între două birouri vamale de frontieră depune la biroul vamal, odată cu declaraţia vamală, o situaţie centralizatoare privind cantităţile de mărfuri ce au făcut obiectul schimburilor pe perioada declarării, însoţită de un document în care se vor menţiona denumirea persoanelor de la care provin, precum şi a persoanelor către care sunt livrate mărfurile, cantitatea acestora, perioada de livrare şi punctele de intrare şi ieşire în/din ţară unde sunt instalate contoarele.
    În rubricile specifice din declaraţiile vamale, referitoare la punctele de ieşire/intrare din/în ţară, se menţionează birourile vamale competente, în a căror rază de activitate teritorială se află contoarele, prin care marfa în cauză a fost livrată în vederea exportului, punerii în liberă circulaţie, antrepozitării sau tranzitului între două birouri vamale de frontieră.

    17. Datele înscrise în documentele centralizatoare şi confirmările de realizare a operaţiunilor sunt verificate de biroul vamal din punctul de vedere al concordanţei cu cele constatate cu ocazia citirii contoarelor, precum şi cu datele înscrise în declaraţia vamală, după cum urmează:
    - la intrarea în ţară, suma cantităţilor înscrise în documentele centralizatoare privind mărfurile de import şi tranzit între două birouri vamale de frontieră trebuie să coincidă cu suma cantităţilor citite la contor;
    – la ieşirea din ţară, suma cantităţilor înscrise în documentele centralizatoare privind exporturile şi tranzitul între două birouri vamale de frontieră trebuie să coincidă cu suma cantităţilor citite la contor.

    18. Diferenţele dintre datele înscrise în documentele centralizatoare şi datele rezultate din citirea contoarelor se regularizează ţinându-se cont şi de prevederile art. 193, 519-521 din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 707/2006.
    19. Mărfurile care circulă în tranzit pe teritoriul României în vederea punerii în liberă circulaţie, antrepozitării sau exportului, după caz, ori mărfurile care circulă în tranzit între două birouri vamale de frontieră pe teritoriul României nu fac obiectul depunerii declaraţiei vamale corespunzătoare regimului de tranzit vamal şi nici al garantării drepturilor vamale.

    ANEXA 1

    la normele tehnice
    BORDEROU

┌────┬───────────┬────────┬─────────────┬─────────┬───────┬─────────┬────────┐
│ │ │ │ │Număr │Valoare│ │Data │
│Nr. │Tipul │Tipul de│Valoarea │de │/ │Greutatea│soririi/│
│crt.│publicaţiei│apariţie│abonamentului│apariţii │buc. │(kg) │plecării│
│ │ │ │ │comandate│ │ │ │
├────┴───────────┴────────┴─────────────┴─────────┴───────┴─────────┴────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ANEXA 2

    la normele tehnice

┌────┬────────────────┬────────────────┐
│ │ │Birourile vamale│
│ │ │competente în a │
│Nr. │Staţii electrice│căror │
│crt.│(Judeţul) │rază de │
│ │ │activitate │
│ │ │se află staţiile│
│ │ │electrice │
├────┼────────────────┼────────────────┤
│ │Stânca │ │
│ │(Botoşani) │Stânca Costeşti │
│1. │Ţuţora (Iaşi) │Iaşi │
│2. │Huşi (Vaslui) │Albiţa │
│3. │Isaccea (Tulcea)│Tulcea │
│4. │Roşiori (Satu │Satu Mare │
│5. │Mare) │Craiova │
│6. │Işalniţa (Dolj) │Craiova │
│7. │Ţânţăreni (Gorj)│Porţile de Fier │
│8. │Gura Văii │I │
│9. │(Mehedinţi) │Porţile de Fier │
│10. │Ostrovul Mare │II │
│11. │(Mehedinţi) │Jimbolia │
│ │Jimbolia (Timiş)│Arad │
│ │Arad (Arad) │ │
└────┴────────────────┴────────────────┘


    ANEXA 3

    la normele tehnice
    ROMÂNIA
    AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR
    Direcţia Regională Vamală ..............................
    Biroul Vamal ...........................................
    Nr. .................... data ..........................
    PROCES -VERBAL DE INVENTARIERE
        Declarant/Reprezentant: ................................................
        Sediul: ................................................................
        Subsemnaţii*1) ......, însărcinaţi de domnul/doamna*2) ........ să citim contorul amplasat în staţia electrică*3) .............., ne-am prezentat pentru citirea acestuia, i-am făcut cunoscut domnului/doamnei .......... motivul vizitei noastre şi l-am/am invitat/invitat-o să asiste la operaţiune sau să fie reprezentat/reprezentată, la care acesta/aceasta*4) ......... în ziua convenită, la ora .........; am constatat în prezenţa domnului/doamnei ....... cantităţile cuprinse în anexele la prezentul proces-verbal de inventariere.
        Prezentul proces-verbal de inventariere a fost întocmit în trei exemplare şi cuprinde*5) ........... file.
        L-am/Am invitat/invitat-o pe domnul/doamna ......... să semneze, împreună cu noi, ceea ce dânsul/dânsa*6) ................., şi i-am remis două exemplare.
        Încheiat la ................., la .......................
                      (localitatea) (data)

┌──────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Semnătura şi ştampila agenţilor vamali │Semnătura şi ştampila declarantului (reprezentantului) │
│..........................................................│....................................................................................│
└──────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

        *1) Numele, prenumele şi calitatea agenţilor vamali.
        *2) Şeful biroului vamal.
        *3) Denumirea şi adresa completă ale staţiei electrice.
        *4) S-a prezentat sau nu s-a prezentat.
        *5) Numărul de file, inclusiv anexele la procesul-verbal de inventariere.
        *6) A acceptat sau a refuzat.

    ANEXA 4

    la normele tehnice
    ROMÂNIA
    AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR
    Direcţia Regională Vamală .............................
    Biroul Vamal ..........................................
    Nr. ................. data ............................
                             PROCES -VERBAL DE INVENTARIERE
        Declarant/Reprezentant: .................................................
        Sediul: .................................................................
        Subsemnaţii*1) ........., însărcinaţi de domnul/doamna*2) ............ să citim contorul amplasat la*3) ..........., ne-am prezentat pentru citirea acestuia, i-am făcut cunoscut domnului/doamnei .......... motivul vizitei noastre şi l-am/am invitat/invitat-o să asiste la operaţiune sau să fie reprezentat/reprezentată, la care acesta/aceasta*4) ............. în ziua convenită, la ora ......; am constatat în prezenţa domnului/doamnei ...... cantităţile cuprinse în anexele la prezentul proces-verbal de inventariere.
        Prezentul proces-verbal de inventariere a fost întocmit în trei exemplare şi cuprinde*5) ......................... file.
        L-am/Am invitat/invitat-o pe domnul/doamna .......... să semneze, împreună cu noi, ceea ce dânsul/dânsa*6) ..........., şi i-am remis două exemplare.
        Încheiat la ........................, la ...........................
                        (localitatea) (data)

┌──────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Semnătura şi ştampila agenţilor vamali │Semnătura şi ştampila declarantului (reprezentantului) │
│..........................................................│....................................................................................│
└──────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

        *1) Numele, prenumele şi calitatea agenţilor vamali.
        *2) Şeful biroului vamal.
        *3) Adresa completă a locaţiei unde este amplasat contorul.
        *4) S-a prezentat sau nu s-a prezentat.
        *5) Numărul de file, inclusiv anexele la procesul-verbal de inventariere.
        *6) A acceptat sau a refuzat.

    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016