Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORME METODOLOGICE din 17 martie 2023  privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 NORME METODOLOGICE din 17 martie 2023 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă

EMITENT: Ministerul Sănătăţii
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 234 bis din 22 martie 2023
──────────
        Aprobate prin ORDINUL nr. 774 din 17 martie 2023, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 234 din 22 martie 2023.
──────────
    CAP. I
    Dispoziţii generale
    ART. 1
        În înţelesul prezentelor norme metodologice, termenii şi noţiunile folosite au semnificaţia definită în conformitate cu prevederile titlului III "Asistenţa medicală primară" din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 2
        Asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă, în afara programului normal de lucru al cabinetelor de medicină de familie, se realizează prin intermediul centrelor de permanenţă.

    ART. 3
    (1) Centrele de permanenţă fixe sunt unităţi sanitare cu sediul stabil, fără personalitate juridică, cu activitate desfăşurată în regim de gardă, la sediul acestora, precum şi în zonele arondate centrului, în cazul în care centrul dispune de autospeciale pentru efectuarea consultaţiilor la domiciliul pacientului.
    (2) Centrele de permanenţă se organizează în zone izolate sau greu accesibile ori în localităţi din mediul urban sau rural în care sunt îndeplinite criteriile de înfiinţare prevăzute de prezentele norme.
    (3) Lista centrelor de permanenţă funcţionale, precum şi zonele şi criteriile propuse de direcţiile de sănătate publică, conform art. 4 alin. (1) din Legea 263/2004, cu modificările şi completările ulterioare, sunt prevăzute în Anexa nr. 1 la prezentele norme.
    (4) Fac excepţie de la prevederile alin. (3) centrele de permanenţă organizate în cadrul ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, care se înfiinţează în zonele stabilite de direcţiile medicale sau de către structurile cu atribuţii în acest domeniu din cadrul ministerelor şi instituţiilor respective, cu acordul Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti.

    ART. 4
    (1) Centrele de permanenţă asigură continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă pentru persoanele care se adresează acestora.
    (2) În zilele lucrătoare, garda se instituie în centrul de permanenţă între orele 15,00 - 8,00, după terminarea programului stabilit pentru activitatea curentă a medicilor de familie în cadrul cabinetelor de medicină de familie.
    (3) Serviciul de gardă nu se va suprapune cu programul medicilor desemnaţi în gardă aflaţi în contract cu casele de asigurări de sănătate pentru furnizarea de servicii medicale.
    (4) În zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, precum şi în zilele declarate libere de către Guvernul României, programul de gardă este permanent. Garda de 24 de ore se poate împărţi în ture de 12 ore, fiecare.

    ART. 5
    (1) În cadrul centrelor de permanenţă, continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă este asigurată de medici de familie, medici de medicină generală şi asistenţi medicali, care îşi exercită profesia în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
    (2) Asistenţii medicali care participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale în centrele de permanenţă şi fac parte din echipele de gardă, sunt:
    a) asistenţii medicali angajaţi ai cabinetelor medicale care intră în contractul de furnizare de servicii medicale în asistenţa medicală primară, derulat cu casele de asigurări de sănătate;
    b) asistenţii medicali angajaţi pe bază de contract numai pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale în regim de gardă în centrele de permanenţă.
    c) asistenţi medicali organizaţi ca persoane fizice independente, în baza contractului de prestări servicii pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale prin centrele de permanenţă.

    (3) Personalul prevăzut la alin (1) are obligaţia de a face dovada absolvirii unui curs de formare în resuscitarea cardio-pulmonară de bază.
    (4) Cursurile de formare în resuscitarea cardio-pulmonară, prevăzute la alin. (3), sunt organizate de direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti în parteneriat cu filialele teritoriale ale Colegiului Medicilor din România.

    ART. 6
    (1) Direcţiile de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, numesc pentru fiecare centru de permanenţă un medic coordonator dintre medicii de familie asociaţi.
    (2) Coordonatorul centrului de permanenţă asigură coordonarea activităţii acestuia din punct de vedere administrativ.
    (3) Raporturile dintre coordonatorul centrului de permanenţă şi ceilalţi medici asociaţi nu implică nicio subordonare în plan profesional, medicii de familie şi medicii de medicină generală având drept de iniţiativă şi de decizie în exercitarea actului medical şi deplina răspundere faţă de acesta.

    ART. 7
        Serviciile medicale acordate în cadrul centrelor de permanenţă sunt următoarele:
    a) asistenţă medicală în afecţiunile acute, subacute, acutizări ale unor boli cronice şi în urgenţele medico-chirurgicale, în limitele competenţei medicului de familie / medicului de medicină generală, conform pregătirii curiculare şi a atestatelor obţinute în baza programelor de studii complementare;
    b) administrarea de către asistentul medical, a medicaţiei injectabile/perfuzabile necesare tratamentului recomandat de medicul de familie / medicul specialist, după caz, precum şi administrarea medicaţiei necesare tratamentului de urgenţă, conform indicaţiei medicului din cadrul centrului de permanenţă, care se asigură din trusa de urgenţă a centrului de permanenţă, a cărei componenţă este prevăzută în Anexa nr. 2 la prezentele norme;
    c) eliberarea unei scrisori medicale, conform normelor de aplicare a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, pe care pacientul o va prezenta în zilele următoare medicului său de familie pentru informare asupra diagnosticului şi tratamentului administrat în centrul de permanenţă;
    d) prescripţie medicală;
    e) îngrijiri post intervenţii chirurgicale de tipul suprimării firelor de sutură conform recomandărilor medicului specialist, efectuarea de pansamente şi schimbarea pansamentelor chirurgicale;
    f) consultaţii la distanţă, prin servicii de telemedicină incluse în competenţele medicului de familie;
    g) activităţi de vaccinare împotriva COVID-19 efectuate de medicii de familie, în conformitate cu prevederile OUG nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare;
    h) testarea de către medicii de familie, cu teste rapide antigen din proba nazo-faringiană, în vederea depistării infecţiei cu SARS-CoV-2, în conformitate cu prevederile OUG nr. 3/2021, cu modificările şi completările ulterioare.


    ART. 8
        Serviciile medicale prevăzute la art. 7 se acordă tuturor persoanelor care le solicită, indiferent de statutul de asigurat al acestora.

    CAP. II
    Înfiinţarea centrelor de permanenţă
    ART. 9
        Centrele de permanenţă se înfiinţează în baza următoarelor criterii:

    (1) În mediul rural, în situaţia în care în zonă nu există alte unităţi de asistenţă medicală / de primire a urgenţelor medicale, se înfiinţează câte un centru de permanenţă la o populaţie de minimum 5000 locuitori, conform datelor statistice existente la nivelul unităţilor administrative locale implicate.

    (2) Prin excepţie de la alin. (1), în localităţile rurale izolate, greu accesibile, în care nu există acces la servicii de asistenţă medicală pentru populaţia din zonă se pot înfiinţa centre de permanenţă.

    (3) În mediul urban, în localităţile cu o populaţie sub 25.000 de locuitori, se înfiinţează un centru de permanenţă, iar în localităţile cu o populaţie mai mare de 25.000 de locuitori, câte un centru de permanenţă la 25.000 de locuitori, conform datelor statistice existente la nivelul unităţilor administrative locale implicate.

    (4) Numărul populaţiei este compus din numărul locuitorilor din localitatea în care se înfiinţează centrul de permanenţă şi numărul locuitorilor din localităţile arondate centrului de permanenţă.


    ART. 10
    (1) Centrele de permanenţă funcţionează cu un număr de minimum 7 posturi de medic şi cu minimum 5 posturi de asistent medical.
    (2) Asocierea medicilor în vederea participării la asigurarea continuităţii asistenţei medicale prin centrele de permanenţă se realizează pe baza unei convenţii de asociere prin voinţa liber exprimată a minim 2 medici de familie titulari sau un medic de famile titular şi un medic de famile angajat al furnizorului de servicii de medicină de familie indiferent de forma de organizare, care pot coopta alţi medici de familie şi/sau de medicină generală pentru a se constitui un grup de minim 7 medici.
    (3) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), în zonele din mediul rural izolate, greu accesibile şi fără alte structuri de asistenţă medicală, în care este înregistrat un deficit de medici de familie, precum şi în unele localităţi din Munţii Apuseni şi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, se pot înfiinţa şi centre de permanenţă cu minim 5 posturi de medic, în condiţiile asigurării funcţionării centrului de permanenţă.

    ART. 11
        Cabinetele medicale de medicină de familie, indiferent de forma de organizare, potrivit legii, pot angaja medici de familie, medici de medicină generală şi asistenţi medicali care îşi exercită profesia în condiţiile legii sau pot încheia cu aceştia contracte de prestări servicii, pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă.

    ART. 12
    (1) Modelul convenţiei de asociere prin care se asigură continuitatea asistenţei medicale în regim de gardă în centrele de permanenţă, potrivit voinţei părţilor, este prevăzut în Anexa nr. 3 la prezentele norme.
    (2) Convenţia de asociere a medicilor de familie pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă, prin centrele de permanenţă, cuprinde următoarele elemente obligatorii:
    a) părţile semnatare;
    b) scopul asocierii;
    c) sediul în care îşi vor desfăşura activitatea echipele de gardă;
    d) durata convenţiei de asociere şi modalităţile de încetare a acesteia.

    (3) Consiliul local asigură spaţiul necesar desfăşurării activităţii centrelor de permanenţă cu excepţia situaţiei în care spaţiul este asigurat de către echipa medicală a centrului de permanenţă.

    ART. 13
    (1) Avizul pentru înfiinţarea centrului de permanenţă este emis de Ministerul Sănătăţii în baza:
    a) zonelor şi criteriilor prevăzute în Anexa nr. 1 la prezentele norme,
    b) acordul consiliului local, conform art. 4 alin. (1) din Legea 263/2004, cu modificările şi completările ulterioare,
    c) prevederilor bugetare cu această destinaţie,
    d) notei de fundamentare emisă de direcţia de sănătate publică care solicită înfiinţarea centrului de permanenţă.

    (2) Actul de înfiinţare al centrului de permanenţă îl constituie decizia de înfiinţare a centrului de permanenţă, emisă de directorul executiv al direcţiei de sănătate publică judeţene sau a municipiului Bucureşti, conform prevederilor art. 2 alin. (5) din Legea 263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, cu modificările şi completările ulterioare.
    (3) Documentele în baza cărora se emite decizia de înfiinţare a centrelor de permanenţă fixe sunt următoarele:
    a) avizul prevăzut la alin. (1);
    b) convenţia de asociere a medicilor de familie;
    c) dovada deţinerii legale a spaţiului în care urmează să funcţioneze centrul de permanenţă;
    d) autorizaţia sanitară emisă de direcţia de sănătate publică competentă în baza referatului de evaluare;
    e) copii ale contractelor de muncă sau ale contractelor de prestări de servicii pentru personalul medical care participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă, după caz;
    f) documente care să ateste pregătirea profesională a personalului medical şi dreptul acestuia de a profesa, în condiţiile prevăzute de actele normative în vigoare;
    g) documente care atestă absolvirea de către medicii şi asistenţii medicali care asigură continuitatea asistenţei medicale, a cursului de formare în resuscitarea cardio-pulmonară de bază;

    (4) Pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de permanenţă din subordinea ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, direcţiile medicale din cadrul acestora, exercită aceleaşi atribuţii ca şi cele ale direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti prevăzute de prezentele norme.

    ART. 14
    (1) Decizia de înfiinţare a centrului de permanenţă cuprinde în mod obligatoriu următoarele elemente:
    a) numărul şi data ordinului ministrului sănătăţii prin care este aprobată zona de înfiinţare a centrului de permanenţă;
    b) denumirea centrului de permanenţă;
    c) sediul centrului de permanenţă;
    d) zonele arondate centrului de permanenţă;
    e) personalul medical care asigură continuitatea asistenţei medicale în regim de gardă în cadrul centrului de permanenţă, cu menţionarea profesiei şi gradului profesional al acestuia;
    f) coordonatorul centrului de permanenţă;
    g) data începerii activităţii centrului de permanenţă.

    (2) Directorii executivi ai direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti emit decizii de modificare, ori de câte ori apar modificări privind componenţa echipelor de gardă, coordonarea centrului de permanenţă, zonele arondate, sediul, etc., faţă de cum au fost acestea consemnate în decizia de înfiinţare.

    CAP. III
    Desfiinţarea centrelor de permanenţă
    ART. 15
    (1) Centrele de permanenţă se desfiinţează prin decizie emisă de directorul executiv al direcţiei de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în următoarele situaţii:
    a) constatarea neîndeplinirii prevederilor art. 9 din prezentele norme;
    b) dizolvarea convenţiei de asociere a medicilor în vederea participării la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă;
    c) constatarea de către comisiile mixte de control, formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai caselor de asigurări de sănătate, a abaterilor de la prezentele norme;
    d) numărul de persoane care a apelat, pentru consultaţie, la centrul de permanenţă, organizat în mediul rural, este mai mic de 150 de persoane/lună în medie anuală, cu excepţia localităţilor din Munţii Apuseni şi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării;
    e) numărul de persoane care a apelat, pentru consultaţie, la centrul de permanenţă, organizat în mediul urban, este mai mic de 300 persoane/lună în medie anuală, cu excepţia localităţilor din Munţii Apuseni şi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării;

    (2) În situaţia în care se constată că numărul medicilor şi/sau al asistenţilor medicali este sub minimum prevăzut la art. 10 alin. (1) şi (3) ca urmare a decesului sau a demisiei personalului medico-sanitar, centrele de permanenţă au obligaţia de a notifica, în termen de 5 zile, direcţia de sănătate publică judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti şi de a asigura ocuparea numărului minim de posturi, în termen de 90 zile.
    (3) În situaţiile prevăzute la alin. (2) directorul executiv al direcţiei de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, după caz, emite, în termen de 3 zile de la înregistrarea notificării, decizie de suspendare a activităţii centrului de permanenţă, până la asigurarea numărului minim de posturi de medici şi asistenţi medicali prevăzut la art. 10 alin. (1) şi (3).
    (4) Reluarea activităţii centrelor de permanenţă a căror activitate a fost suspendată în condiţiile alin. (3) se face prin decizie a directorului executiv al direcţiei de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, dacă sunt îndeplinite condiţiile de funcţionare a centrelor de permanenţă prevăzute la art. 10 alin. (1) şi (3).
    (5) În situaţia în care la expirarea termenului de 90 zile prevăzut la alin. (2), centrul de permanenţă nu asigură numărul minim de posturi de medici şi asistenţi medicali, potrivit prevederilor art. 10 alin. (1) şi (3), directorul executiv al direcţiei de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, emite decizie de desfiinţare a acestuia.

    CAP. IV
    Organizarea şi funcţionarea centrelor de permanenţă
    ART. 16
    (1) Centrele de permanenţă pot funcţiona într-un spaţiu autorizat pus la dispoziţie de către:
    a) consiliul local;
    b) echipa medicală, care poate fi cabinetul de medicină de familie a unui medic asociat, fără suprapunerea activităţii centrului de permanenţă cu cea a cabinetului medical de medicină de familie aflat în contract cu casa de asigurări de sănătate.

    (2) Dacă în situaţia prevăzută la alin. (1) lit. b) programul de activitate al centrului de permanenţă se suprapune cu programul de activitate al cabinetului de medicină de familie aflat în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, pentru activitatea centrului de permanenţă este necesar un alt spaţiu decât cel destinat activităţii zilnice derulate în cabinetul de medicină de familie, cu circuite separate.

    ART. 17
    (1) În cadrul centrului de permanenţă, garda este asigurată în mod obligatoriu de o echipă medicală formată din medic de familie/medic de medicină generală şi asistent medical care îşi exercită profesia în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
    (2) Echipa medicală prevăzută la alin. (1) asigură serviciile medicale prevăzute la art. 7, în regim de gardă, tuturor persoanelor care se adresează centrului de permanenţă, în afara programului normal de lucru al cabinetului de medicină de familie.
    (3) Medicii de familie şi/sau medicii de medicină generală îşi pot desfăşura activitatea în maxim trei centre de permanenţă.

    CAP. V
    Finanţarea activităţilor desfăşurate în centrele de permanenţă
    ART. 18
    (1) Activitatea desfăşurată în centrele de permanenţă se finanţează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătăţii, de la capitolul 66.01 "Sănătate", titlul 51 "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice", alineatul 51.01.11 "Transferuri de la bugetul de stat către bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate".
    (2) Plata medicilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrelor de permanenţă se face în baza unui contract distinct încheiat între medic şi casa de asigurări de sănătate, în condiţiile prevăzute de prezentele norme metodologice, după caz, în conformitate cu reglementările specifice ale ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, pentru medicii din cadrul centrelor de permanenţă organizate în cadrul acestora.
    (3) Plata asistenţilor medicali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrului de permanenţă, se face în condiţiile prevăzute de prezentele norme metodologice, după caz, în conformitate cu reglementările specifice ale ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, pentru asistenţii medicali ai centrelor de permanenţă organizate în cadrul acestora.
    (4) Prin excepţie de la prevederile alin. (1) şi în conformitate cu prevederile art. 9 alin. (1^1) din Legea nr. 263/2004 cu modificările şi completările ulterioare, finanţarea asigurării continuităţii serviciilor în asistenţa medicală primară, respectiv plata personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrelor de permanenţă şi dotarea trusei de urgenţă se poate face şi de la bugetele locale.

    CAP. VI
    Documentele medicale necesare desfăşurării activităţii centrelor de permanenţă
    ART. 19
        Documentele medicale utilizate în desfăşurarea activităţii centrelor de permanenţă în care serviciul în regim de gardă se desfăşoară într-un spaţiu unic sunt următoarele:
    a) registrul de consultaţii;
    b) registrul de tratamente;
    c) adeverinţe medicale, scrisori medicale, după caz.


    ART. 20
        Rapoartele de activitate ale centrelor de permanenţă sunt următoarele:
    a) raportul zilnic al activităţii medicale desfăşurate în timpul gărzii;
    b) raportul lunar al activităţii medicale desfăşurate în centrul de permanenţă.


    ART. 21
        Documentele justificative privind prezenţa personalului medical care asigură continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă sunt următoarele:
    a) condica de prezenţă pentru activitatea de gardă;
    b) foaia colectivă de prezenţă a personalului medical;
    c) situaţia lunară a consumurilor de medicamente şi materiale sanitare înregistrate pe centrul de permanenţă.


    CAP. VII
    Atribuţii privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de permanenţă
    ART. 22
        Atribuţiile direcţiilor de sănătate publică privind funcţionarea centrelor de permanenţă sunt următoarele:
    a) propun, cu acordul consiliilor locale, Ministerului Sănătăţii, zonele în care urmează să se înfiinţeze centrele de permanenţă în vederea includerii în Anexa nr. 1 la prezentele norme;
    b) realizează arondarea teritorială a localităţilor la centrele de permanenţă;
    c) emit, prin directorul executiv, deciziile de înfiinţare, de suspendare şi de desfiinţare a centrelor de permanenţă;
    d) ţin evidenţa documentelor care atestă absolvirea de către medicii şi asistenţii medicali care desfăşoară activitate în centrele de permanenţă, a cursului de formare în resuscitarea cardio-pulmonară de bază;
    e) verifică existenţa condiţiilor igienico-sanitare, a circuitelor funcţionale, a dotării minime necesare funcţionării centrelor de permanenţă, a termenului de valabilitate al medicamentelor din trusa de urgenţă, precum şi a dotării corespunzătoare a acesteia, a respectării de către echipa medicală a prevederilor prezentele norme şi emit, anual, un raport detaliat de inspecţie pentru fiecare centru de permanenţă;
    f) efectuează controlul organizării şi desfăşurării activităţii centrului de permanenţă, potrivit prevederilor art. 5 lit. b) din Legea nr. 263/2004, cu modificările şi completările ulterioare;
    g) înmânează, la momentul efectuării controlului, coordonatorului centrului de permanenţă sau, după caz, comunică medicilor de familie titulari/reprezentantului legal al cabinetului de medicină de familie procesul-verbal şi/sau nota de constatare ca urmare a efectuării controlului, în termen de 3 zile lucrătoare de la data efectuării acestuia;
    h) întocmesc şi transmit Ministerului Sănătăţii, anual, până cel târziu la data de 30 a lunii ianuarie pentru anul anterior:
    I. raportul anual de activitate a centrelor de permanenţă în baza indicatorilor realizaţi de către acestea;
    II. evaluarea activităţii desfăşurate în cadrul centrelor de permanenţă, pe baza analizei datelor raportate şi măsurile adoptate;
    III. rezultatul/raportul controlului efectuat conform lit f);

    i) transmit trimestrial Ministerului Sănătăţii datele de contact ale centrelor de permanenţă, dacă au suferit modificări faţă de luna anterioară;
    j) informează publicul prin intermediul site-ului propriu şi al mass-mediei asupra existenţei şi activităţii centrelor de permanenţă din judeţ, respectiv din municipiul Bucureşti, precum şi asupra datelor de contact ale acestora;
    k) avizează programarea lunară a medicilor care participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în cadrul centrelor de permanenţă, stabilită de către medicul coordonator al centrului, până la data de 25 a lunii curente pentru luna următoare, astfel:
    I. programarea lunară a medicilor care participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în cadrul centrelor de permanenţă va fi avizată cu respectarea prevederilor legale privind repausul zilnic şi săptămânal al acestora;
    II. numărul maxim de gărzi efectuate în cadrul centrelor de permanenţă de către un medic, nu trebuie să depăşească 15/lună;

    l) monitorizează şi evaluează, trimestrial, activitatea centrelor de permanenţă;
    m) solicită consiliilor locale, trimestrial, indicatorii realizaţi pentru centrele de permanenţă organizate în spaţii asigurate de acestea;
    n) răspund oricăror alte solicitări ale Ministerului Sănătăţii privind funcţionarea centrelor de permanenţă din aria administrativ-teritorială.


    ART. 23
        Atribuţiile caselor de asigurări de sănătate privind funcţionarea centrelor de permanenţă sunt următoarele:
    a) încheie contracte distincte cu cabinetele de medicină de familie ai căror titulari/reprezentanţi legali au constituit echipele de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, în limita sumelor primite prin transferuri din bugetul Ministerului Sănătăţii;
    b) decontează cabinetelor de medicină de familie cu care au încheiat contracte, în termen de 20 de zile calendaristice de la depunerea documentelor necesare decontării, contravaloarea orelor de gardă efectuate în centrele de permanenţă, cu sau fără cheltuieli de administrare şi funcţionare, după caz, cu cheltuieli pentru dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, după caz;
    c) efectuează, în comisii mixte formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai caselor de asigurări de sănătate, în limita competenţelor, controlul privind respectarea de către medicii şi asistenţii medicali a programului de gardă, conform programării avizate de către direcţiile de sănătate publică;
    d) înmânează, la momentul efectuării controlului, coordonatorului centrului de permanenţă sau, după caz, comunică medicilor de familie titulari/reprezentantului legal al cabinetului de medicină de familie procesul-verbal şi/sau nota de constatare ca urmare a efectuării controlului, în termen de 3 zile lucrătoare de la data efectuării acestuia.


    ART. 24
        Atribuţiile consiliilor locale privind funcţionarea centrelor de permanenţă care funcţionează în spaţii puse la dispoziţie de către acestea, constau în asigurarea:
    a) spaţiilor necesare desfăşurării activităţii;
    b) dotării minime necesare funcţionării, conform Anexei nr. 4 la prezentele norme;
    c) utilităţilor necesare;
    d) plăţii personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrelor de permanenţă şi dotarea trusei de urgenţă pentru centrele de permanenţă finanţate conform art. 18 alin. (4);
    e) pazei şi personalului auxiliar.


    ART. 25
    (1) Atribuţiile coordonatorului centrului de permanenţă sunt următoarele:
    a) asigură coordonarea activităţilor administrative şi organizatorice ale centrului de permanenţă;
    b) întocmeşte, prin consultarea medicilor asociaţi care îşi desfăşoară activitatea în centrul de permanenţă, graficul de gărzi şi-l transmite, prin mijloace electronice, spre avizare, direcţiei de sănătate publică judeţene sau a municipiului Bucureşti şi, spre informare, casei de asigurări de sănătate, după caz şi unităţilor administrativ - teritoriale interesate, până cel târziu la data de 25 a lunii în curs pentru luna următoare;
    c) avizează, până la data de 10 a lunii în curs pentru luna precedentă, foaia colectivă de prezenţă a medicilor de familie şi a asistenţilor medicali, care asigură continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă în cadrul centrului de permanenţă;
    d) întocmeşte şi transmite, prin mijloace electronice, direcţiilor de sănătate publică judeţene sau a municipiului Bucureşti, până la data de 15 a lunii în curs pentru luna precedentă, raportul lunar al activităţii medicale desfăşurate în centrul de permanenţă. Raportul de activitate, prevăzut la art. 20 lit. b), se va întocmi în baza indicatorilor de activitate ai centrului de permanenţă menţionaţi la art. 33 alin. (1);
    e) verifică dotările centrului de permanenţă şi monitorizează utilizarea corespunzătoare a acestora, informând direcţia de sănătate publică în cazul apariţiei unor disfuncţionalităţi;
    g) transmite, prin e-mail, casei de asigurări de sănătate programul centrului de permanenţă, avizat de direcţia de sănătate publică în vederea decontării serviciilor;
    h) răspunde oricăror alte solicitări ale direcţiei de sănătate publică referitoare la funcţionarea centrului de permanenţă.


    ART. 26
        Atribuţiile medicilor de familie asociaţi în centre de permanenţă:
    a) afişează la cabinetul medical în care îşi desfăşoară activitatea următoarele date:
    i) centrul de permanenţă care asigură rezolvarea situaţiilor de urgenţă în afara programului de activitate;
    ii) numărul de telefon al centrului de permanenţă;
    iii) programul fiecăruia dintre medicii asociaţi care îşi desfăşoară activitatea în centrul de permanenţă;
    iv) numărul de apel telefonic unic 112 pentru apeluri de urgenţă;
    b) respectă programul corespunzător graficului de gărzi întocmit şi avizat de direcţia de sănătate publică. Schimbarea programului de gardă se poate face numai în situaţii deosebite, cu înştiinţarea, în scris, a coordonatorului centrului de permanenţă care va comunica direcţiilor de sănătate publică sau direcţiilor medicale din structura ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, după caz, spre avizare, graficul modificat;
    c) întocmesc şi transmit coordonatorului centrului de permanenţă, până la data de 10 a lunii în curs, pentru luna precedentă, raportul privind activitatea efectuată;
    d) ţin evidenţa consumurilor de medicamente şi materiale sanitare şi asigură stocuri suficiente pentru desfăşurarea activităţii în cadrul centrului de permanenţă;
    e) transmit casei de asigurări de sănătate, în primele 10 zile lucrătoare ale lunii următoare, pentru luna precedentă, următoarele documente în vederea decontării activităţii medicale:
    (i) Factura electronică cuprinzând contravaloarea orelor de gardă efectuate, în format electronic cu semnătură electronică extinsă/calificată;
    (ii) Borderoul centralizator al activităţii desfăşurate în centrul de permanenţă, în format electronic cu semnătură electronică extinsă/calificată, conform Anexei nr. 5 la prezentele norme;

    f) acordă necondiţionat serviciile medicale prevăzute la art. 7 tuturor persoanelor care le solicită, pe toată durata gărzii, cu respectarea prevederilor legale în vigoare care reglementează activitatea medicală;
    g) solicită, atunci când consideră că starea pacientului o impune, prin intermediul dispeceratului medical de urgenţă, intervenţia unui echipaj medical de urgenţă pentru rezolvarea cazului sau trimiterea unei ambulanţe de transport cu asistent medical, ambulanţier ori însoţitor, după caz;
    h) completează documentele şi rapoartele de activitate specifice centrului de permanenţă;
    i) respectă legislaţia privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


    CAP. VIII
    Condiţii specifice pentru stabilirea relaţiilor contractuale dintre casele de asigurări de sănătate şi cabinetele de medicină de familie ai căror titulari/reprezentanţi legali au constituit echipele de gardă ce asigură continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă
    ART. 27
    (1) Cabinetele de medicină de familie ai căror medici de familie titulari/reprezentanţi legali au constituit echipele de gardă ce asigură continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă încheie contracte distincte cu casele de asigurări de sănătate, în baza următoarelor documente:
    a) cerere semnată de medicul de familie sau de medicină generală, titular al cabinetului medical/reprezentant legal;
    b) autorizaţie sanitară de funcţionare;
    c) decizia de înfiinţare a centrului de permanenţă;
    d) Certificatul de membru şi avizul anual OAMGMAMR pentru personalul mediu sanitar şi certificatul de membru şi avizul anual al Colegiului Medicilor din România pentru medicii care asigură serviciul în regim de gardă prin centrele de permanenţă;
    e) copii ale contractelor de muncă sau ale contractelor de prestări de servicii ale personalului medical care participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă;
    f) dovada asigurării de răspundere civilă în domeniul medical, valabilă pe toată perioada derulării contractului pentru tot personalul medical care participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în centrul de permanenţă;
    g) cont deschis la Trezoreria Statului sau la o bancă.

    (2) În cazul în care apare o modificare în componenţa echipelor de gardă ce participă la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă, în cadrul unui centru de permanenţă, modificarea va fi consemnată printr-un act adiţional, conform deciziei de modificare a deciziei de înfiinţare, emise de direcţia de sănătate publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti.
    (3) Documentele necesare încheierii contractelor pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă, prevăzute la alin. (1), se transmit în format electronic, asumate de fiecare în parte, prin semnătură electronica extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului, care răspunde de realitatea şi exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.
    (4) În centrele de permanenţă medicii titulari de cabinete medicale de medicină de familie, indiferent de forma de organizare a acestora, pot opta pentru:
    a) încheierea contractelor de furnizare de servicii medicale privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă direct cu casele de asigurări de sănătate;
    b) încheierea contractelor de prestări servicii medicale cu un alt cabinet medical de medicină de familie care are încheiat contract de furnizare de servicii medicale privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă.


    ART. 28
     Modelul contractului pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă este prevăzut în Anexa nr. 6.

    ART. 29
    (1) Venitul medicilor de familie, medicilor de medicină generală şi al asistenţilor medicali care participă la constituirea echipelor de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă se constituie din sumele obţinute prin înmulţirea valorii de referinţă a tarifului orar, ajustat corespunzător calităţii de coordonator al centrului de permanenţă şi cu procentul corespunzător cheltuielilor de administrare şi funcţionare, după caz, cu numărul de ore de gardă efectuate de către fiecare medic de familie/medic de medicină generală şi asistent medical, în luna pentru care se face plata.
    (2) Pentru medicul de familie/de medicină generală care îndeplineşte rolul de coordonator al centrului de permanenţă, tariful orar se majorează cu 15%."

    ART. 30
    (1) Tariful orar pentru medicul de medicină de familie şi/sau pentru medicul de medicină generală este de 40 lei/oră.
    (2) Medicii de familie/de medicină generală care participă la constituirea unui centru de permanenţă asigurând continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă, în cabinetul propriu, în spaţiul pus la dispoziţie de unul dintre medicii asociaţi sau în spaţiul asigurat de echipa medicală, suportă şi cheltuielile de administrare şi funcţionare ale cabinetului, precum şi costurile cu dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, situaţie în care tariful orar prevăzut la alin. (1) se majorează cu 50% pentru fiecare medic de familie/medicină generală care îşi desfăşoară activitatea în acel cabinet, indiferent dacă este titular, asociat, angajat sau medic cu contract de prestări servicii. Medicii asociaţi care participă la constituirea unui centru de permanenţă asigurând continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă în spaţiul pus la dispoziţie de autorităţile locale suportă şi cheltuielile cu dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, situaţie în care tariful orar de 40 lei/oră se majorează cu 4 lei/oră, pentru fiecare medic care îşi desfăşoară activitatea în acel centru de permanenţă, indiferent dacă este titular, asociat sau medic cu contract de prestări servicii.
    (3) Tariful orar pentru asistenţii medicali care desfăşoară serviciul în regim de gardă în cadrul centrelor de permanenţă se determină în funcţie de salariul negociat, care cuprinde toate sporurile şi contribuţiile aferente şi nu poate fi mai mic de 20 lei/oră şi mai mare de 22,5 lei/oră.
    (4) Pentru veniturile realizate se calculează şi se virează cotele potrivit reglementărilor legale în vigoare.

    CAP. IX
    Controlul modului de organizare şi funcţionare a centrelor de permanenţă
    ART. 31
    (1) Controlul privind respectarea asigurării continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrele de permanenţă se exercită cel puţin anual de comisii mixte formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai casei de asigurări de sănătate, în funcţie de domeniul de competenţă.
    (2) Controlul prevăzut la alin. (1) va urmări, în principal, următoarele:
    a) respectarea de către medicii şi asistenţii medicali a programului de gardă, conform programării avizate de către direcţiile de sănătate publică;
    b) identificarea eventualelor disfuncţionalităţi în activitatea centrului de permanenţă;
    c) verificarea stocurilor de medicamente.
    d) respectarea condiţiilor minime de spaţiu şi a circuitelor funcţionale, a condiţiilor igienico- sanitare precum şi a dotării minime necesare.

    (3) În cazul în care se constată de către comisiile mixte de control prevăzute la alin. (1), nerespectarea de către medicii şi asistenţii medicali prevăzuţi la art. 10 alin. (1) şi (3) a programului de gardă, conform programării avizate de către direcţiile de sănătate publică, aceştia vor fi sancţionaţi, conform prevederilor art. 14^1 alin. (3) din Legea nr. 263/2004 cu modificările şi completările ulterioare, respectiv cu contravaloarea orelor de gardă care trebuiau efectuate.
    (4) Constatarea repetată a nerespectării programului de gardă, respectiv 2 absenţe nemotivate într- un interval de 12 luni, de către medici şi asistenţi medicali, se sancţionează prin excluderea medicului/asistentului medical, după caz, din cadrul echipei de gardă care asigură continuitatea asistenţei medicale la centrul de permanenţă.

    CAP. X
    Monitorizarea şi evaluarea activităţii centrelor de permanenţă
    ART. 32
    (1) La nivel local, monitorizarea şi evaluarea activităţii centrelor de permanenţă se realizează trimestrial de către direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti şi cuprind, în principal, următoarele elemente:
    a) analiza datelor de activitate raportate de fiecare centru de permanenţă;
    b) identificarea, analizarea şi soluţionarea, în limitele competenţelor instituţionale, a problemelor apărute în cadrul organizării şi funcţionării fiecărui centru de permanenţă;
    c) adoptarea măsurilor de îmbunătăţire a organizării şi funcţionării fiecărui centru de permanenţă şi implementarea acestora.

    (2) Evaluarea centrelor de permanenţă se realizează anual de către direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti pe baza indicatorilor realizaţi şi raportaţi de către centrele de permanenţă, rezultatul controalelor (tematice şi sistematice/inopinate) efectuate de către specialiştii din cadrul direcţiilor de sănătate publică sau de către comisiile mixte formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai caselor de asigurări de sănătate.
    (3) Direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti au obligaţia de a elabora un raport anual de evaluare privind activitatea fiecărui centru de permanenţă, pe care îl vor transmite Ministerului Sănătăţii până cel târziu la data de 30 a lunii ianuarie, pentru anul anterior.

    ART. 33
        Evaluarea activităţii centrelor de permanenţă se realizează în baza următorilor indicatori:
    1. Indicatori raportaţi lunar de către centrul de permanenţă către direcţia de sănătate publică
    a) numărul de bolnavi care s-au prezentat în centrul de permanenţă în zile lucrătoare;
    b) numărul de bolnavi care s-au prezentat în centrul de permanenţă în zilele nelucrătoare;
    c) numărul de bolnavi pentru care s-a asigurat consultaţie în zilele lucrătoare;
    d) numărul de bolnavi pentru care s-a asigurat consultaţie în zilele nelucrătoare;
    e) numărul de bolnavi pentru care s-a asigurat tratament în zilele lucrătoare;
    f) numărul de bolnavi pentru care s-a asigurat tratament în zilele nelucrătoare;
    g) numărul de bolnavi pentru care s-a solicitat intervenţia unui echipaj de urgenţă/ambulanţă;
    h) numărul de persoane care s-au prezentat în centrul de permanenţă pentru o afecţiune care nu a reprezentat o urgenţă medicală;
    i) numărul de scrisori medicale emise.

    2. Indicatori realizaţi de către consiliile locale, raportaţi trimestrial către direcţia de sănătate publică:
    a) numărul de centre de permanenţă care funcţionează în sedii asigurate de către consiliile locale;
    b) cheltuieli efectuate pentru asigurarea utilităţilor;
    c) cheltuieli efectuate pentru asigurarea personalului auxiliar şi a pazei cabinetelor medicale care participă la constituirea centrelor de permanenţă, indiferent de forma de organizare şi sediu;
    d) cheltuielile cu plata personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrelor de permanenţă şi a celor generate de dotarea trusei de urgenţă pentru centrele de permanenţă finanţate conform art. 18 alin. (4).



    ART. 34
        Raportul de evaluare menţionat la art. 32 alin. (3) cuprinde următoarele date:
    a) situaţia privind centrele de permanenţă existente, datele de contact, localităţile arondate, populaţia deservită, asigurarea spaţiului (consiliul local/echipa medicală);
    b) centralizator privind situaţia bolnavilor care s-au prezentat la centrul de permanenţă;
    c) centralizator privind situaţia bolnavilor care au beneficiat de consultaţie prin centrul de permanenţă;
    d) centralizator privind situaţia bolnavilor pentru care s-a asigurat tratament prin centrul de permanenţă;
    e) centralizator privind situaţia bolnavilor pentru care s-a solicitat intervenţia unui echipaj de urgenţă/ambulanţă;
    f) centralizator privind eliberarea scrisorilor medicale,
    g) centralizator privind numărul persoanelor care s-au prezentat în centrul de permanenţă pentru o afecţiune care nu a reprezentat o urgenţă medicală;
    h) situaţia personalului medical, pe categorii profesionale, detaliat pe formele de organizare a centrelor de permanenţă;
    i) centralizator privind situaţia controalelor efectuate, decizii de suspendare activitate, decizii de desfiinţare a centrelor de permanenţă;
    j) lista centrelor de permanenţă care nu mai întrunesc condiţiile de funcţionare.


    CAP. XI
    Dispoziţii finale
    ART. 35
    (1) Centrele de permanenţă care sunt organizate şi funcţionează în sistemul de sănătate publică, se reorganizează în conformitate cu prevederile prezentelor norme metodologice, în termen de 30 zile de la publicarea acestora în Monitorul Oficial.
    (2) Pentru centrele de permanenţă înfiinţate şi funcţionale la data publicării în Monitorul Oficial a prezentelor norme, prevederile art. 13 din prezentele norme, vor fi exceptate în procesul de reorganizare prevăzut la alin. (1).

    ART. 36
    Anexele nr. 1 - 6 fac parte integrantă din prezentele norme metodologice.

    ANEXA 1

        la normele metodologice
                      Zone şi criterii propuse de direcţiile de sănătate publică
                          pentru înfiinţarea centrelor de permanenţă:

┌───┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │CENTRE DE PERMANENŢĂ ÎNFIINŢATE/FUNCŢIONALE │ZONE ŞI LOCALITĂŢI DESEMNATE DE DSP conform art. 4 alin. (1) din Legea nr. 263/ │
│ │ │2004 │
│ ├───────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────┤
│ │CENTRE DE PERMANENŢĂ ÎNFIINŢATE ÎN │CENTRE DE PERMANENŢĂ ÎNFIINŢATE ÎN │LOCALITĂŢI DIN MEDIUL RURAL │LOCALITĂŢI DIN MEDIUL URBAN │
│DSP│MEDIUL RURAL │MEDIUL URBAN │ │ │
│ ├─────────────┬─────────────────────┼──────────────┬─────────────────────┼─────────────────┬─────────────────────────┼───────────────┬───────────────────────────┤
│ │CENTRU DE │ZONE / LOCALITĂŢI │CENTRU DE │ZONE/ CARTIERE/ │ │ │LOCALITATE │ │
│ │PERMANENŢĂ / │ARONDATE │PERMANENŢĂ/ │STRĂZI ARONDATE │LOCALITATE │CRITERII DE DESEMNARE │(ZONĂ) │CRITERII DE DESEMNAR E │
│ │LOCALITATE │ │LOCALITATE │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│1 │2 │3 │6 │7 │4 │5 │8 │9 │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Scarisoara, Arieseni,│ │ │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │Scarisoara │Gârda de Sus, Albac, │Alba-Iulia │Alba-Iulia, Oarda, │Dostat │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │Horea, Vadul Moţilor,│ │Micesti, Barabant │ │comunitari │ │ │
│ │ │Poiana Vadului │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │Zlatna │Zlatna, Almasu Mare, │Livezile │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │ │ │Metes │ │comunitari, mortalitate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │infantila crescuta │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Ocna-Mures, Unirea, │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │ │Razboieni, Vama │ │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │ │Ocna-Mures │Seaca, Farau,Noslac, │Lupsa │comunitari, mortalitate │ │ │
│ │ │ │ │Captalan, Gabud, │ │infantila crescuta │ │ │
│ │ │ │ │Silivas, Hoparta │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│AB │ │ │ │Baia de Aries, │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │Baia de Aries │Ocolis, Posaga, │Sugag │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │ │ │Salciu, Lupsa │ │comunitari, zona │ │ │
│ │ │ │ │ │ │turistica │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │ │ │Jidvei │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │ │ │ │ │comunitari │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │ │ │Vintu de Jos │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │ │ │ │ │comunitari, mortalitate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │infantila crescuta │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │ │ │Avram Iancu │lipsa asistenti medicali │ │ │
│ │ │ │ │ │ │comunitari │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │-distanţa dintre │ │ │
│ │ │ │ │ │ │localităţi si cel mai │ │ │
│ │ │ │ │ │ │apropiat centru de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │permanenţă este cuprinsă │ │ │
│ │ │ │ │ │ │15-60 km │ │-localiatea Nadlac se afla │
│ │ │ │ │ │ │-distanţa dintre │ │la frontiera de vest a │
│ │ │ │ │ │ │localităţi si cea mai │ │tarii, fiind tranzitata de │
│ │ │ │ │ │ │apropiată unitate │ │un numar foarte mare de │
│ │ │ │ │ │ │spitalicească este │ │persoane │
│ │ │ │ │ │ │cuprinsă între 15-47 km │ │-localitatea Nadlac se afla│
│ │ │ │ │ │ │-în localitatea limitrofă│ │la 27 de km de Pecica care │
│ │ │ │ │ │ │Agrisu Mare este │ │este cuprinsa in atlasul │
│ │ │ │ │ │ │localitatea cu cei mai │ │zonelor urbane │
│ │ │ │ │ │TARNOVA (cu │mulţi copii din judeţul │NĂDLAC (cu │marginalizate │
│ │ │Com. Şiria │ │Cartierul Vlaicu │localităţi │Arad │localitatile │- distanta dintre │
│ │"Dr.LT. Mera"│Com. Covăsânţ │Vlaicu │Cartierul │limitrofe: Tauţ, │-pondere semnificativa a │limitrofe: │localitati si cel mai │
│ │Şiria │Com.Pâncota │ │Funcţionarilor │Silindia, │populatiei sub 14 ani si │Pecica, Peregul│apropiat centru de │
│ │ │ │ │ │Chisindia) │peste 60 de ani în │Mare, Şeitin, │permanenta este de 42 de km│
│ │ │ │ │ │ │localităţile identificate│Semnlac) │- distanta dintre │
│ │ │ │ │ │ │-comuna Târnova are o │ │localitati si cea mai │
│ │ │ │ │ │ │comunitate de etnie │ │apropiata unitate │
│ │ │ │ │ │ │ucraineana, aproximativ │ │spitaliceasca este de 51 de│
│ │ │ │ │ │ │1000 persoane si o │ │km │
│ │ │ │ │ │ │comunitate de etnie romă │ │- ponderea semnificativa a │
│ │ │ │ │ │ │-numărul crescut de │ │populatiei sub 14 ani si │
│ │ │ │ │ │ │bolnavi cornici care │ │peste 60 de ani in │
│ │ │ │ │ │ │necesită tratament si │ │localitatile identificate │
│ │ │ │ │ │ │îngrijire medicală │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- în zona se afla si un │ │ │
│ │ │ │ │ │ │centru de atractie │ │ │
│ │ │ │ │ │ │turistică si tabara │ │ │
│ │ │ │ │ │ │scolara Căsoaia │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- distanţa dintre │ │ │
│ │ │ │ │ │ │localităţi şi cel mai │ │ │
│ │ │ │ │ │ │apropiat centru de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │permanenţă este cuprinsă │ │ │
│ │ │ │ │ │ │15-60 km │ │ │
│ │ │Com.Moneasa │ │ │HĂLMAGIU (cu │- distanţa dintre │ │ │
│ │ │Com.Dezna │ │Cartier Silvaş-Cadaş │localitatile │localităţi şi cea mai │ │ │
│ │Moneasa │Com.Igneşti │Turcin │Cartier Pârneava │limitrofe: │apropiată unitate │ │ │
│ │ │Com.Archiş │ │Cartier Drăgăşani │Halmagel, │spitalicească este │ │ │
│ │ │Com Dieci │ │Cartier Aeroport │Vârfurile) │cuprinsă între 15-47 km │ │ │
│ │ │ │ │ │ │-lipsa mijloacelor de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │transport in comun │ │ │
│ │ │ │ │ │ │-ponderea semnificativa a│ │ │
│ │ │ │ │ │ │populatiei sub 14 ani si │ │ │
│ │ │ │ │ │ │peste 60 de ani in │ │ │
│ │ │ │ │ │ │localitatile identificate│ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Com. Gurahonţ │ │ │ │ │ │ │
│ │Gurahonţ │Com. Almaş │Ignat │Cartier Alfa │ │ │ │ │
│AR │ │Com. Brazii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Com. Pleşcuţa │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Sîmbăteni │Com. Păuliş │Paris │Cartier Centru │ │ │ │ │
│ │ │Com. Ghioroc │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Com. Sicula │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Com.Seleuş │ │Cartier Gai Cartier │ │ │ │ │
│ │Gurba │Com. Şepreuş │Ilyes │Bujac Cartier Sega │ │ │ │ │
│ │ │Com. Cermei │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Com. Beliu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Com. Felnac │Dr.Manuila │ │ │ │ │ │
│ │Felnac │Com. Secusigiu │Melinda │Cartier Micalaca │ │ │ │ │
│ │ │Com Zădăreni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Cartier Aradul Nou │ │ │ │ │
│ │Medmun │Com. Vladimirescu │Medisys │Cartier Mureşel │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Cartier Subcetate/ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Sînicolaul Mic │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │Centrul de │ │ │ │ │ │
│ │ │ │permanenţă │Cartier Grădişte │ │ │ │ │
│ │Lasermed │Com. Vladimirescu │”Acoperământul│Cartier 6 Vânători │ │ │ │ │
│ │ │ │Maicii │Com. Livada-suburbie │ │ │ │ │
│ │ │ │Domnului" │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Grădişte │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Oraş CHISINEU-CRIS │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Sintea Mare │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Mişca │ │ │ │ │
│ │ │ │Chişineu Criş │com.Zerind │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Pilu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Socodor │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Grăniceri │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Oraş LIPOVA │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com. Zăbrani │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Conop │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com. Ususău │ │ │ │ │
│ │ │ │Lipova │com. Bârzava │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com. Vărădia de Mureş│ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Săvârşin │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Bata │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Birchiş │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com. Petriş │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Oraş SÂNTANA │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Oraş CURTICI │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com. Macea │ │ │ │ │
│ │ │ │Sântana │com.Dorobanţi │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Iratoş │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Şofronea │ │ │ │ │
│ │ │ │ │com.Zimandu Nou │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │UNGHENI cu │unitate sanitara aflata │ │ │
│ │ │BARLA │ │ │localitati │la 25 km, nr mare de │ │ │
│ │ │LUNCA CORBULUI │ │ │arondate: │persoane care nu │ │ │
│ │BARLA │HARSESTI │ │ │UNGHENI │realizeaza venituri nr │ │ │
│ │ │CALDARARU │ │ │RECEA │mare de persoane cu boli │ │ │
│ │ │STOLNICI MIROSI │ │ │IZVORU │cronice care ingreuneaza │ │ │
│ │ │ │ │ │ │activitatile zilnice │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │BOGATI │ │ │POIENARI DE ARGES│ │ │ │
│ │ │LEORDENI │ │ │cu localitatI │ │ │ │
│ │ │BOTESTI │ │ │arondate: │unitate sanitara aflata │ │ │
│ │BOGATI │BELETI │ │ │POIENARI DE ARGES│la 25 km, populatie │ │ │
│ │ │NEGRESTI │ │ │BAICULESTI │dispersata │ │ │
│ │ │DOBRESTI │ │ │CIOFRANGENI │ │ │ │
│ │ │PRIBOIENI │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │HARTIESTI cu │ │ │ │
│ │ │BUDEASA │ │ │localitati │unitate sanitara aflata │ │ │
│ │BUDEASA │MERISANI │ │ │arondate: │la 29 km, populatie │ │ │
│ │ │MALURENI │ │ │HARTIESTI │dispersata │ │ │
│ │ │ │ │ │MIHAESTI │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│AG │ │ │ │ │CETĂŢENI cu │ │ │ │
│ │ │MARACINENI │ │ │localităţile │unitate sanitara aflata │ │ │
│ │FAGET │MICESTI │ │ │arondate: │la 28 km, populatie │ │ │
│ │ │DAVIDESTI │ │ │STOENEŞTI, │dispersata │ │ │
│ │ │DARMANESTI │ │ │VĂLENI, MALU CU │ │ │ │
│ │ │ │ │ │FLORI │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │DOMNESTI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │PIETROSANI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │COSESTI │ │ │ │ │ │ │
│ │DOMNESTI │NUCSOARA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │CORBI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │MUSATESTI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ANINOASA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │BEREVOIESTI │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │MOZACENI │ │ │ │ │ │ │
│ │MOZACENI │STEFAN CEL MARE │ │ │ │ │ │ │
│ │ │SLOBOZIA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │NEGRASI │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │VALEA │BOTENI │ │ │ │ │ │ │
│ │ARGESELULUI │VULTURESTI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │MIOARELE │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Filipeni │din comuna si zonele │ │1. numărul locuitorilor din│
│ │ │ │ │Municipiul Moineşti │cu localitatile: │arondate: 6950; │ │zona 12500 locuitori la │
│ │ │ │ │-Lucăceşti sat, │Sat Fruntesti - │2. degrevarea unitatii de│Tg Ocna Cartier│care se adauga aprox 2000 │
│ │ │Comuna Stănişeşti, │ │cartier Lucăceşti, │Catun Rusesti, │primiri urgente si a │Valcele, │turisti │
│ │Centrul de │comuna Onceşti, │Centrul de │cartier Găzarie, │Sat Filipeni, Sat│serviciilor de ambulanta │Cartier Pacuri,│2. lipsa unei unitati │
│ │Permanenţă │comuna Vultureni, │Permanenţă │comuna Măgireşti, │Balaia, Sat Brad │de cazurile usoare si │Cartier Poieni,│sanitare cu paturi │
│ │Stănişeşti │comuna Motoşeni, │Moineşti │comuna Ardeoani, │si Comune │medii care pot fi │Cartier Galean │3. distanta pana la cea mai│
│ │ │comuna Secuieni; │ │comuna Solonţ, oraş │arondate: │rezolvate de catre │Viisoara │apropiata unitate de │
│ │ │ │ │Comăneşti │Secuieni si │medicii de familie │ │primiri urgente 35 km │
│ │ │ │ │ │Comuna Odobesti │3. distanta pana la cea │ │4. localitate cu potential │
│ │ │ │ │ │ │mai apropiata unitate de │ │turistic │
│ │ │ │ │ │ │primiri urgente 35 km │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │din comuna si zona │ │ │
│ │ │ │ │Cerdac, Cireşoaia, │ │arondata: 11175; │ │ │
│ │ │ │ │Slanic Moldova un │Comuna Blagesti │2. degrevarea unitatii de│Comanesti si │ │
│ │Centrul de │ │ │numar de 5000 │cu localitatea: │primiri urgente si a │Comunele din │1. in localitate nu exista │
│ │Permanenţă │Comuna Ghimeş Făget, │Centrul de │locuitori la care se │sat Poiana │serviciilor de ambulanta │zona arondata: │UPU/CPU │
│ │Ghimeş │comuna Palanca, │Permanenţă │adauga un numar de │Negustorului si │de cazurile usoare si │Asau, │2. distanta fata de cea mai│
│ │Palanca │comuna Asău │Slanic Moldova│aproximativ 3000 │comuna arondata │medii care pot fi │Darmanesti, │apropiata unitate primiri │
│ │ │ │ │turisti, localitatea │Racova │rezolvate de catre │Dofteana │urgente: 10 km │
│ │ │ │ │fiind şi statiune │ │medicii de familie │ │ │
│ │ │ │ │balneoclimaterica │ │3. populatie vulnerabila │ │ │
│ │ │ │ │ │ │si dispersata- zona de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │deal │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │din comuna si zonele │ │ │
│ │ │ │ │ │ │arondate: 13300; │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Parincea │2.degrevarea unitatii de │ │1. adresabilitate mare la │
│ │ │ │ │ │cu localitatile: │primiri urgente si a │ │CPU-Spital Municipal Onesti│
│ │ │ │ │ │Satu Nou, Sat │serviciilor de ambulanta │Onesti si │2. degrevarea unitatii de │
│ │Centrul de │Comuna Brusturoasa, │ │ │Barna, Sat │de cazurile usoare si │Comunele din │primiri urgente si a │
│ │Permanenţă │comuna Agăş │ │ │Poieni, Sat │medii care pot fi │zona arondata: │serviciilor de ambulanta de│
│ │Agăş Cotumba │ │ │ │Nastaseni Comune │rezolvate de catre │Bucium si │cazurile usoare si medii │
│ │ │ │ │ │arondate: │medicii de familie │Stefan Cel Mare│care pot fi rezolvate de │
│ │ │ │ │ │Horgesti si │3. populatie dispersata │ │catre medicii de familie │
│ │ │ │ │ │Ungureni │defavorizata │ │ │
│ │ │ │ │ │ │4. distanta pana la cea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mai apropiata unitate de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │primiri urgente 28 km │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │Comuna Colonesti │1. numărul locuitorilor │ │1. adresabilitate mare la │
│ │ │ │ │ │cu localitatile: │din comuna si zonele │ │CPU-Spital Buhusi │
│ │ │ │ │ │-Satu-Nou, │arondate: 8650; │Buhusi si │2. degrevarea unitatii de │
│ │ │ │ │ │Valea-Mare, Zona │2. populatie dispersata │comunele din │primiri urgente si a │
│ │ │ │ │ │Cotin Comune │defavorizata │zona arondata: │serviciilor de ambulanta de│
│ │ │ │ │ │arondate: Izvorul│3. distanta pana la cea │Garleni │cazurile usoare si medii │
│ │ │ │ │ │Berheciului si │mai apropiata unitate de │ │care pot fi rezolvate de │
│ │ │ │ │ │Rachitoasa │primiri urgente 42 km │ │catre medicii de familie │
│ │ │ │ │ │ │ │ │3. populatie defavorizata │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │Bacau Bacau │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Zona Sud │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(Cartier URA, │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Cartier │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Narcisa) Bacau │ │
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │zona Nord │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Filipesti │din comuna si zonele │(Cartier │1. degrevarea unitatii de │
│BC │ │ │ │ │- Sat Cirligi si │arondate: 8326 │Gheraiesti, │primiri urgente si a │
│ │ │ │ │ │comunele │2. populatie dispersata │Cartier Nord) │serviciilor de ambulanta de│
│ │ │ │ │ │arondate: │defavorizata │Zona Est │cazurile usoare si medii │
│ │ │ │ │ │Beresti-Bistrita │3. distanta pana la cea │(Cartier │care pot fi rezolvate de │
│ │ │ │ │ │si Itesti │mai apropiata unitate de │Serbanesti, sat│catre medicii de familie │
│ │ │ │ │ │ │primiri urgente 23 km │Letea Veche) │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Zona Vest │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(Cartier │ │
│ │ │ │ │ │ │ │CFR,com Magura,│ │
│ │ │ │ │ │ │ │com Sarata, com│ │
│ │ │ │ │ │ │ │Luizi Calugara)│ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │Comuna │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │Cotofanesti - sat│din comuna si zona │ │ │
│ │ │ │ │ │Cotofanesti, sat │arondata: 12663; │ │ │
│ │ │ │ │ │Balca, sat │2. populatie numeroasa, │ │ │
│ │ │ │ │ │Tamasoaia si │vulnerabila, dispersata │ │ │
│ │ │ │ │ │Comunele │3. distanta pana la cea │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate: │mai apropiata unitate de │ │ │
│ │ │ │ │ │Urechesti si │primiri urgente 23km │ │ │
│ │ │ │ │ │Caiuti │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Dealu │din comuna si zona │ │ │
│ │ │ │ │ │Morii si comunele│arondata: 7800; │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate: │2. Populatie numeroasa, │ │ │
│ │ │ │ │ │Gaiceana, │vulnerabila, dispersata │ │ │
│ │ │ │ │ │Huruiesti │3. distanta pana la cea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mai apropiata unitate de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │primiri urgente 61 km │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │din comuna si zona │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Podu │arondata: 8200; │ │ │
│ │ │ │ │ │Turcului cu │2.populatie numeroasa, │ │ │
│ │ │ │ │ │localitatile sat │vulnerabila, dispersata( │ │ │
│ │ │ │ │ │Cabesti, sat │sate izolate) │ │ │
│ │ │ │ │ │Lehancea si │3. distanta pana la cea │ │ │
│ │ │ │ │ │comuna arondata │mai apropiata unitate de │ │ │
│ │ │ │ │ │Glavanesti │primiri urgente 75 km │ │ │
│ │ │ │ │ │ │(SJU Bacau) si 30km │ │ │
│ │ │ │ │ │ │(SMAdjud jud. Vrancea) │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │din comuna si zona │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Tatarasti │arondata: 7800; │ │ │
│ │ │ │ │ │cu localitatea │2. Populatie numeroasa, │ │ │
│ │ │ │ │ │sat Dragesti si │vulnerabila, dispersata( │ │ │
│ │ │ │ │ │comuna arondata │sate izolate) │ │ │
│ │ │ │ │ │Corbasca │3. distanta pana la cea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mai apropiata unitate de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │primiri urgente 69km │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. numărul locuitorilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │din comuna si zona │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna Pirjol si │arondata: 14200; │ │ │
│ │ │ │ │ │Comuna arondata │2. Populatie numeroasa, │ │ │
│ │ │ │ │ │Balcani cu │vulnerabila, dispersata( │ │ │
│ │ │ │ │ │localitatea sat │sate izolate) . distanta │ │ │
│ │ │ │ │ │Schitu Frumoasa │pana la cea mai apropiata│ │ │
│ │ │ │ │ │ │unitate de primiri │ │ │
│ │ │ │ │ │ │urgente 20km (SM │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Moinesti) │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Biharia cu │ │ │ │1. număr locuitori │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │comuna Nojorid cu│(populaţie de 7037 în │ │ │
│ │ │-Biharia │ │ │localităţile: │zona arondată); │ │ │
│ │ │- Cauaceu │ │ │-Apateu │2. spaţiu pentru │ │ │
│ │ │2. comuna Tămăseu cu │ │ │- Chişirid │desfăsurarea activităţii │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Leş │centrului de permanenţă; │ │ │
│ │ │-Tămăşeu │"Cantemir" │Oradea (zona de Sud a│- Livada de Bihor│3.asigurarea numărului │ │ │
│ │Biharia │- Satu Nou │Oradea │Municipiului Oradea) │- Păuşa │necesar de medici si │ │ │
│ │ │- Niuved │ │ │- Sauaieu │asistenţi medicali; │ │ │
│ │ │-Parhida │ │ │arondată Comuna │4. zonă turistică; │ │ │
│ │ │3. comuna Rosiori cu │ │ │Gepiu cu │5. dezvoltarea rapidă a │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │localităţile: │comunei │ │ │
│ │ │-Roşiori │ │ │-Gepiu │6. Hotărârea Consiliului │ │ │
│ │ │-Mihai Bravu │ │ │-Bicaci │Local al Comunei Nojorid │ │ │
│ │ │- Vaida │ │ │ │nr. 150 din 13.10.2022 │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1. număr locuitori │ │ │
│ │ │1. comuna Bratca cu │ │ │ │(populaţie de 9572); │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │2. spaţiu pentru │ │ │
│ │ │-Bratca │ │ │comuna Sânmartin │desfăsurarea activităţii │ │ │
│ │ │- Beznea │ │ │cu localităţile: │centrului de permanenţă; │ │ │
│ │ │- Damis │ │ │-Sânmartin │3.asigurarea numărului │ │ │
│ │ │- Lorău │ │ │-Băile Felix │necesar de medici si │ │ │
│ │Bratca / │- Valea Crişului │"Măslinului " │Oradea (zona de Est a│-Betfia │asistenţi medicali; │ │ │
│ │Bratca │- Ponoară │Oradea │Municipiului Oradea) │-Cihei │4. zonă turistică; │ │ │
│ │ │2. comuna Bulz cu │ │ │-Codău │5. dezvoltarea rapidă a │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Haieu │comunei │ │ │
│ │ │- Bulz │ │ │-Rontău │6. pondere populaţie romă│ │ │
│ │ │-Munteni │ │ │ │7. Hotărârea Consiliului │ │ │
│ │ │- Remeţi │ │ │ │Local al Comunei │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Sânmartin nr. 472 din │ │ │
│ │ │ │ │ │ │13.10.2022 │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │comuna Pietroasa │ │ │ │
│ │ │ │ │ │cu localităţile: │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Pietroasa │ │ │ │
│ │ │1. comuna Brusturi cu│ │ │-Chişcău │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Cociuba Mică │ │ │ │
│ │ │- Brusturi │ │ │-Giuleşti │ │ │ │
│ │ │- Cuieşd │ │ │-Gurani │ │ │ │
│ │ │-Loranta │ │ │-Măgura │ │ │ │
│ │ │- Orvişele │ │ │-Moteşti │1. număr locuitori │ │ │
│ │ │- Păuleşti │ │ │arondată comuna │(populaţie de 10512 în │ │ │
│ │ │- Picleu │ │ │Buntesti cu │zona arondată); │ │ │
│ │ │- Ţigăneştii de Criş │ │ │localităţile: │2. spaţiu pentru │ │ │
│ │ │- Varasău │ │ │-Buntesti │desfăsurarea activităţii │ │ │
│ │ │2. comuna Spinuş │ │Oradea (zona de │-Brădet │centrului de permanenţă; │ │ │
│ │Brusturi │cu localităţile: │C.P. "Nufărul"│Sud-Est a │-Dumbrăvani │3.asigurarea numărului │ │ │
│ │ │- Spinuş │Oradea │Municipiului Oradea) │-Ferice │necesar de medici si │ │ │
│ │ │-Ciulesti │ │ │-Leleşti │asistenţi medicali; │ │ │
│ │ │-Gurbeşti │ │ │-Poienii de Jos │4. zonă turistică │ │ │
│ │ │- Nădar │ │ │-Poienii de Sus │5. Hotărârea Consiliului │ │ │
│ │ │- Sălişte │ │ │-Săud │Local al Comunei │ │ │
│ │ │3. comuna Derna cu │ │ │-Stâncesti │Pietroasa nr. 133 din │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │arondată comuna │14.11. 2022 │ │ │
│ │ │- Derna │ │ │Rieni cu │ │ │ │
│ │ │- Dernişoara │ │ │localităţile: │ │ │ │
│ │ │-Sacalasău │ │ │-Rieni │ │ │ │
│ │ │-Sacalasău Nou │ │ │-Cucuceni │ │ │ │
│ │ │- Tria │ │ │-Ghighişeni │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Petrileni │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Sudrigiu │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Valea de jos │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │comuna Tileagd cu│ │ │ │
│ │ │ │ │ │localităţile: │ │ │ │
│ │ │1. comuna Cefa cu │ │ │- Tileagd │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Bălaia │ │ │ │
│ │ │- Cefa │ │ │-Călătani │1. număr locuitori │ │ │
│ │ │-Inand │ │ │-Posoloaca │(populaţie de 12413 în │ │ │
│ │ │-Ateaş │ │ │-Tilecus │zona arondată); │ │ │
│ │ │2. comuna Sânnicolau │ │ │-Uileacu de Criş │2. spaţiu pentru │ │ │
│ │ │Român cu │ │ │arondată comuna │desfăsurarea activităţii │ │ │
│ │ │localităţile: │ │Oradea (zona de │Vârciorog cu │centrului de permanenţă; │ │ │
│ │Cefa │-Sânnicolau Român │"Olimpiadei" │Nord-Vest a │localităţile: │3.asigurarea numărului │ │ │
│ │ │-Berechiu │Oradea │Municipiului Oradea) │-Vârciorog │necesar de medici si │ │ │
│ │ │-Roit │ │ │-Fâşca │asistenţi medicali; │ │ │
│ │ │3. comuna Mădăras cu │ │ │-Serghiş │4. pondere populaţie romă│ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Surducel │5. Hotărârea Consiliului │ │ │
│ │ │- Mădăras │ │ │arondată comuna │Local al Comunei Tileagd │ │ │
│ │ │-Homorog │ │ │Ţeţchea cu │nr. 84 din 14.10.2022 │ │ │
│ │ │-Ianoşda │ │ │localităţile: │ │ │ │
│ │ │-Mărţihaz │ │ │-Ţeţchea │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Hotar │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Subpiatra │ │ │ │
│ │ │ │ │ │- Telechiu │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │comuna Tinca cu │ │ │ │
│ │ │1. comuna Ceica cu │ │ │localităţile: │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Tinca │1. număr locuitori │ │ │
│ │ │- Ceica │ │ │- Belfir │(populaţie de 12961 în │ │ │
│ │ │-Bucium │ │ │- Girişu de Criş │zona arondată); │ │ │
│ │ │-Ceisoara │ │ │- Gurbediu │2. spaţiu pentru │ │ │
│ │ │-Corbeşti │ │ │- Râpa │desfăşurarea activităţii │ │ │
│ │ │- Cotiglet │ │ │arondată comuna │centrului de permanenţă; │ │ │
│ │ │-Duşeşti │"Piaţa Ion │Oradea (zona de Nord │Husasău de Tinca │3.asigurarea numărului │ │ │
│ │Ceica │-Inceşti │Creangă" │a Municipiului │cu localităţile: │necesar de medici si │ │ │
│ │ │2. comuna Sâmbăta cu │Oradea │Oradea) │-Husasău de Tinca│asistenţi medicali; │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │-Fonău │4. zonă turistică; │ │ │
│ │ │-Sâmbăta │ │ │-Miersig │5. pondere populaţie romă│ │ │
│ │ │-Copăceni │ │ │-Oşand │6. populaţie │ │ │
│ │ │-Ogesti │ │ │-Sititelec │marginalizată │ │ │
│ │ │-Rogoz │ │ │arondată comuna │7. Hotărârea Consiliului │ │ │
│ │ │-Rotăreşti │ │ │Tulca cu │Local al Comunei Tinca │ │ │
│ │ │-Zăvoiu │ │ │localităţile: │nr. 164 din 14.10.2022 │ │ │
│ │ │ │ │ │-Tulca │ │ │ │
│ │ │ │ │ │-Căuaşd │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Câmpani cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Câmpani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Fânaţe │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hârseşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sighiştel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Valea de Sus │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. orasul Nucet cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │Oradea (zona Centrală│ │ │ │ │
│ │Câmpani/ │-Nucet │'Rovine" │a Municipiului │ │ │ │ │
│ │Câmpani │-Băiţa │Oradea │Oradea) │ │ │ │ │
│ │ │-Băiţa-Plai │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Lunca cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lunca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Briheni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hotărel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Seghişte │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sârbeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Şuştiu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Ciumeghiu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │cu localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ciumeghiu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Boiu │ │Oradea (zona de Sud- │ │ │ │ │
│ │Ciumeghiu │-Ghiorac │C.P. Vlădeasa │Vest a Municipiului │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Avram Iancu│Oradea │Oradea) │ │ │ │ │
│ │ │cu localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Avram Iancu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ant │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Tămaşda │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Cociuba │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mare cu localităţile:│ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Cociuba Mare │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Cărăsău │ │1. Orasul Săcuinei cu│ │ │ │ │
│ │ │-Cheşa │ │localităţile: │ │ │ │ │
│ │ │-Petid │ │-Săcuieni │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Căpâlna cu │ │-Cadea │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │- Ciocaia │ │ │ │ │
│ │ │-Căpâlna │ │- Cubulcut │ │ │ │ │
│ │ │-Ginta │ │- Olosig │ │ │ │ │
│ │ │-Rohani │ │- Sânnicolau de Munte│ │ │ │ │
│ │Cociuba Mare │-Săldăbagiu Mic │Săcueni │2. comuna Diosig cu │ │ │ │ │
│ │ │-Suplacu de Tinca │ │localităţile: │ │ │ │ │
│ │ │3.comuna Şoimi cu │ │- Diosig │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │-Ianca │ │ │ │ │
│ │ │-Şoimi │ │3. comuna Cherechiu │ │ │ │ │
│ │ │-Borz │ │cu localităţile: │ │ │ │ │
│ │ │-Codru │ │-Cherechiu │ │ │ │ │
│ │ │-Dumbrăviţa de Codru │ │- Cheşereu │ │ │ │ │
│ │ │-Pocluşa de Beiuş │ │-Târguşor │ │ │ │ │
│ │ │-Sânnicolau de Beius │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ursad │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Urviş de Beiuş │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Dobreşti cu│ │1. orasul Valea lui │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │Mihai │ │ │ │ │
│ │ │-Dobreşti │ │2. comuna Curtuiseni │ │ │ │ │
│ │ │-Cornişeşti │ │cu localităţile: │ │ │ │ │
│ │ │-Crânceşti │Valea lui │- Curtuişeni │ │ │ │ │
│ │Dobresti │-Hidisel │Mihai │- Văşad │ │ │ │ │
│ │ │-Luncasprie │ │3. comuna Şimian cu │ │ │ │ │
│ │ │-Răcaş │ │localităţile: │ │ │ │ │
│ │ │-Topa de Jos │ │- Şimian │ │ │ │ │
│ │ │-Topa de Sus │ │-Şilindru │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Voivozi │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Drăgesti cu│ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Drăgeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Dicăneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Stracoş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Tăşad │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Topeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Copăcel cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Copăcel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Bucuroaia │ │ │ │ │ │ │
│ │Drăgeşti │-Chijic │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Poiana Tăşad │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sărand │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Surduc │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Hidişelul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de Sus cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hidişelul de Sus │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hidişelul de Jos │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Mierlău │ │ │ │ │ │ │
│BH │ │-Sântelec │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Şumigiu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Oşorhei cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Oşorhei │ │ │ │ │ │ │
│ │Fughiu │-Alparea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Cheriu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Felcheriu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Fughiu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Holod cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Holod │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Dumbrava Dumbrăviţa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Forosig │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hodiş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lupoaia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Valea Mare de Codru │ │ │ │ │ │ │
│ │Holod │- Vintere │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Lăzăreni cu│ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lăzăreni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Bicăcel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Calea Mare │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Cărăndeni Cărănzel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Gepiş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Gruilung │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Miheleu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1.comuna Lugaşu de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Jos cu localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lugaşu de Jos │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lugaşu de Sus Urvind│ │ │ │ │ │ │
│ │Lugaşu de Jos│2. comuna Aştileu cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Aştileu Călăţea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Chiştag │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Peştere │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Chişlaz cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Chişlaz │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Chiraleu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hăuceşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Mişca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Pocluşa de Barcău │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sărsig Sânlazăr │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Abrămuţ cu │ │ │ │ │ │ │
│ │Mişca/Mişca │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Abrămuţ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Crestur │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Făncica │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Petreu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Tăuteu cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: Tăuteu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Bogei │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Chiribiş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ciutelec │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Poiana │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Olcea cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Olcea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Călacea │ │ │ │ │ │ │
│ │Olcea/Olcea │-Hodişel Ucuriş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Batăr cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Batăr Arpăşel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Talpoş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Tăut │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Pomezeu cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Pomezeu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Câmpani de Pomezeu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Coşdeni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Hidiş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lacu Sărat Sitani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Spinuş de Pomezeu │ │ │ │ │ │ │
│ │Pomezeu/ │-Vălani de Pomezeu │ │ │ │ │ │ │
│ │Pomezeu │2. comuna Căbeşti cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Căbeşti Goila │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Gurbeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Josani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sohodol │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Roşia cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Roşia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Lazuri │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Răbăgani cu│ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Răbăgani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Albeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Brăteşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sălişte de Pomezeu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Săucani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Vărăşeni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Pocola cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │Răbăgani/ │-Pocola │ │ │ │ │ │ │
│ │Răbăgani │-Feneriş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Petrani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Poietari │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sânmartin de Beiuş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Uilecu de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Beiuş cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Uileacu De Beiuş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Forău │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Prisaca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Vălanii de Beiuş │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Sălacea cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sălacea Otomani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Tarcea cu │ │ │ │ │ │ │
│ │Sălacea/ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │Sălacea │-Tarcea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Adoni Galoşpetreu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Buduslău cu│ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Buduslău │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Albiş │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Sârbi cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sârbi │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Almaşu Mic Burzuc │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Chioag │ │ │ │ │ │ │
│ │Sârbi/Sârbi │-Fegernic │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Fegernicu Nou Sarcău│ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Ineu cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ineu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Botean │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Husasău de Criş │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Sântandrei │ │ │ │ │ │ │
│ │ │cu localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sântandrei │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Palota │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Girişu de │ │ │ │ │ │ │
│ │Sântandrei/ │Criş cu localităţile:│ │ │ │ │ │ │
│ │Sântandrei │-Girişu de Criş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Tărian │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Toboliu cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Toboliu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Cheresig │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Sunlacu de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Barcău cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Suplacu de Barcău │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Borumlaca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Dolea │ │ │ │ │ │ │
│ │Suplacu de │-Foglaş │ │ │ │ │ │ │
│ │Barcău/ │-Valea Cerului │ │ │ │ │ │ │
│ │Suplacu de │-Vâlcelele │ │ │ │ │ │ │
│ │Barcău │2. comuna Balc cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Balc │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Almaşu Mare │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Almaşu Mic │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ghida │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Săldăbagiiu de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Barcău │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Vadu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Crişului cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Vadu Crişului │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Birtin │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Tomnatic │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Topa de Criş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │2. comuna Măgeşti cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │Vadu Crisului│-Măgeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │/Vadu │-Butani │ │ │ │ │ │ │
│ │Crisului │-Cacuciu Nou │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Dobricioneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Gălăşeni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Josani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Ortiteag │ │ │ │ │ │ │
│ │ │3. comuna Şuncuiuş cu│ │ │ │ │ │ │
│ │ │localităţile: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Şuncuiuş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Bălnaca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Bălnaca Groşi │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Zece Hotare │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │1. comuna Săcădat cu │ │ │ │ │ │ │
│ │Săcădat/ │localităţile: Săcădat│ │ │ │ │ │ │
│ │Săcădat │-Borşa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Săbolciu │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Bistriţa Bargaului │REBRIŞOARA - │Oras Nasaud │ │ │ │ │
│ │MF AL VAII │Josenii Bargaului │NĂSĂUD – │Rebrisoara │ │ │ │ │
│ │BIRGAULUI │Prundu Bargaului │RUNCU SALVEI │Salva │ │ │ │ │
│BN │ │Tiha Bargaului │ │Runcu Salvei │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Teaca │ALPHAMED │ │ │ │ │ │
│ │TEACA │Milas │BISTRIŢA │Municipiul Bistrita │ │ │ │ │
│ │ │Galatii Bistritei │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │Localitate de │
│ │ │ │ │ │ │Distanta mare fata de upu│ │frontiera-stanca-costesti, │
│ │ │ │ │ │Cp Ibanesti: │/cpu - 30km ; populatie │Cp Stefanesti: │tranzitata de un nr mare de│
│ │ │ │ │ │Ibanesti; │imbatranita; persoane │Stefanesti; │populatie,dista nta mare │
│ │ │Trusesti; Albesti; │LCD MED │Botosani; Rachiti; │Pomirla; │asistat social, distante │Romanesti; │fata de upu/cpu -60km; │
│ │TRUSESTI │Durnesti; Gorbanesti;│BOTOSANI │Stauceni │Cristinesti; │mari intre localitati; │Ripiceni; Santa│populatie imbatranita; │
│ │ │Dingeni; Blindesti │ │ │Hiliseu Horia; │medic de familie la peste│Mare; │persoane asistate social, │
│ │ │ │ │ │Suharau │3.000 locuitori; │Mihalaseni; │distante mari intre │
│ │ │ │ │ │ │localitate de frontiera -│Dobarceni │localitati; medic de │
│ │ │ │ │ │ │racovat │ │familie la peste 3.000 │
│ │ │ │ │ │ │ │ │locuitori │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │Cp Lozna: Lozna; │Distanta mare fata de upu│ │ │
│ │ │ │ │ │Dersca; │/cpu - 30km ; populatie │ │ │
│ │ │ │ │Darabani; Concesti; │Mihaileni; │imbatranita; persoane │ │ │
│ │PRUTMED │Avrameni; Manoleasa; │ │Paltinis; Radauti │Candesti; Hileseu│asistat social, distante │ │ │
│ │AVRAMENI │Adaseni; Mitoc; │DARABANI │Prut; Hudesti; │Horia, │mari intre localitati; │ │ │
│ │ │Cotusca │ │Viisoara │Sendriceni; │medic de familie la peste│ │ │
│ │ │ │ │ │Vaculesti; │3.000 locuitori; │ │ │
│BT │ │ │ │ │Braesti │localitate de frontiera -│ │ │
│ │ │ │ │ │ │racovat │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │NORD EST │Havirna; G.Enescu; │ │Bucecea; Leorda; │ │ │ │ │
│ │HAVIRNA │Mileanca; Cordareni │BUCECEA │Vladeni; M. Eminescu,│ │ │ │ │
│ │ │ │ │Varfu Campului │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │CEMED │Cristesti; Cosula; │DOR-MED │Mun Dorohoi; │ │ │ │ │
│ │CRISTESTI │Baluseni; Curtesti │DOROHOI │Broscauti │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │MEDFAM │Calarasi; Hlipiceni; │ │Saveni; Ungureni; │ │ │ │ │
│ │CALARASI │Rauseni; Todireni; │SAVENI │Vlasinesti; Hanesti; │ │ │ │ │
│ │ │Lunca; Sulita │ │Stiubieni; Draguseni │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │CMI-MED │Tudora; Vorona; Corni│FLAMANZI │Flamanzi; Frumusica; │ │ │ │ │
│ │TUDORA │ │ │Prajeni; Copalau │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Corlateni; Cordareni;│ │ │ │ │ │ │
│ │CONICORB │Nicseni; Roma; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vorniceni; Dimacheni │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │MAXINENI, cu │Distanta fata de braila │ │ │
│ │ │ │ │Baraganu, Victoria, │localitati │-31km, blocaje in │ │Distanta de 10KM fata de │
│ │ │ │INSURATEI │Zavoaia, Viziru, │arondate: Salcia │perioada de iarna, in │BRAILA -CARTIER│Spitalul Clinic Judetean , │
│ │ │ │ │Bertesti, Stancuta, │Tudor, Scortaru │conditia asigurarii, │VIDIN │degrevare UPU │
│ │ │ │ │Dudeşti │Nou, Silistea, │furnizarii de apa │ │ │
│ │ │ │ │ │Romanu │potabila │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │GRADISTEA cu │ │ │ │
│ │ │ │ │ │localitati │ │ │ │
│BR │ │ │ │ │arondate: Visani,│Distanta fata de braila │ │Distanta de 65KM fata de │
│ │ │ │ │ │Sutesti, Movila │-51km, blocaje in │FAUREI │Braila, Blocaje in perioada│
│ │ │ │ │ │Miresii, │perioada de iarna │ │de iarna │
│ │ │ │ │ │Gemenele, │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Ramnicelu, │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Racovita │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ROSIORI cu │Distanta fata de braila │ │ │
│ │ │ │ │ │localitati │-78km, blocaje in │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate: Cireşu,│perioada de iarna │ │ │
│ │ │ │ │ │Ulmu, Ciocile │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Feldioara, Crizbav, │MedFam Grup │4 cartiere din Mun. │ │ │ │ │
│ │FELDIOARA │Maierus, Apata, │Astra BRAŞOV │Braşov │ │ │ │ │
│ │ │Ormenis │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │2 cartiere din Mun. │ │ │ │ │
│ │TĂRLUNGENI │Tarlungeni, Zizin │MEDO BRAŞOV │Braşov, Oraşul │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Ghimbav │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │HARMAN, │ │Avantgarden - │2 cartiere din Mun. │ │ │ │ │
│ │SÂNPETRU, BOD│Harman, Sânpetru, Bod│Bartolomeu │Braşov │ │ │ │ │
│ │ │ │BRASOV │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │Coresi BRASOV │2 cartiere din Mun. │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Braşov │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│BV │ │ │ │Oraşul Victoria şi │ │ │ │ │
│ │ │ │VICTORIA │zona învecinată cu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │posibilităţi de │ │ │ │ │
│ │ │ │ │adresabilitate │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Predeal şi │ │ │ │ │
│ │ │ │ │zona învecinată cu │ │ │ │ │
│ │ │ │PREDEAL │posibilităţi de │ │ │ │ │
│ │ │ │ │adresabilitate, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │inclusiv din Jud │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Prahova │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Râşnov şi zona│ │ │ │ │
│ │ │ │RASNOV │învecinată cu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │posibilităţi de │ │ │ │ │
│ │ │ │ │adresabilitate │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Centrul de │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Permanenţă │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Brîncuşi- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │CMI. DR │Cartier Drumul │ │ │ │ │ │ │
│ │Georgescu │Taberei, Chitila, │ │ │ │ │ │ │
│ │Adriana, Str.│Clinceni, Domneşti, │ │ │ │ │ │ │
│ │Drumul Valea │Chiajna, Ciorogârla, │ │ │ │ │ │ │
│ │Doftanei nr. │Dragomireşti │ │ │ │ │ │ │
│ │113, Parter, │ │ │ │ │ │ │ │
│B │Sector 6, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Anima Medical│ │ │ │ │ │ │ │
│ │Speciality │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Services │ │ │ │ │ │ │ │
│ │S.R.L., Sos. │Bucuresti, Sector 2 │ │ │ │ │ │ │
│ │Pipera, Nr. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │42, Etaj 1, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Sector 2, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Bucuresti │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │Numărul prezentărilor UPU- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Spitalul Judeţean de │
│ │Centrul de │ │ │ │ │ │ │Urgenţă Buzău Structura │
│ │permanenţă │VERNEŞTI TISĂU │ │ │ │ │BUZĂU │populaţiei din zonă │
│ │Verneşti │ │ │ │ │ │ │(asigurat/ neasigurat, │
│ │ │ │ │ │ │ │ │grupe de vârstă, comunităţi│
│ │ │ │ │ │ │ │ │defavorizate) │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Vintilă Vodă │ │ │ │ │POGOANELE cu │ │
│BZ │Centrul de │Lopătari │ │ │ │ │localităţi │Populaţie defavorizată │
│ │permanenţă │Săruleşti │ │ │ │ │arondate PADINA│Unitate sanitară aflată la │
│ │Vintilă Vodă │Mânzălesti │ │ │ │ │SCUTELNICI │37 -50 Km distanţă │
│ │ │Bisoca │ │ │ │ │RUŞEŢU │ │
│ │ │Beceni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Berca │ │ │ │ │ │ │
│ │Centrul de │Scorţoasa │ │ │ │ │ │ │
│ │permanenţă │Căneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │Berca │Chilii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Odăile │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Alex. Odobescu │ │ │ │ │ │ │
│ │VLAD-TEPES │Vlad Tepes │CALARASI │MUNICIPIUL CALARASI │ │ │ │ │
│ │ │Independenta │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Jegalia │ │ │ │ │ │ │
│ │JEGALIA │Dichiseni │ │ │ │ │ │ │
│CL │ │UnireaBorcea │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Galbinasi │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vasilati │ │ │ │ │ │ │
│ │PLATARESTI │Fundeni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Sohatu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Plataresti │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Farliug, Duleu, Valea│ │ │ │ │
│ │ │ │ │Mare,Remetea, Scaius,│ │ │ │ │
│ │ │Bradet, Anina, │ │Dezesti, Ezeris, │ │ │ │ │
│ │ANINA │Nermet, Oravita, │Soceni │Soceni, │ │ │ │ │
│ │ │Carasova, Iabalcea │ │Zorlentu-Mare, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Zorlencior,Brebu, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Valeadeni, Apadia, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Tirnova │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Dognecea, Berzovia, │ │Teregova, Armeniş, │ │ │ │ │
│ │ │Fizes, Vermes, │ │Bucoşniţa, Cornea, │ │ │ │ │
│ │BOCSA │Sosdea, Măureni, │Slatina Timis │Cornereva, Domaşnea, │ │ │ │ │
│ │ │Ghertinis,Izgar, │ │Luncaviţa │ │ │ │ │
│ │ │Ramna │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Lapusnicel, Ciresu, │ │Bautar,Zavoi,Rusca, │ │ │ │ │
│ │BĂILE │Cornea, Mehadia, │Marga │Otelu Rosu, │ │ │ │ │
│ │HERCULANE │Mehadica, Toplet, │ │Glimboca,Lunca Cernii│ │ │ │ │
│ │ │Podeni, Ilovita │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Bozovici, Prilipet, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Poneasca, Valea │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Minisului, Lapusnicul│ │ │ │ │
│ │ │ │ │Mare, Moceris, Sopotu│ │ │ │ │
│ │ │ │ │Nou, Stancilova, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Rachita, Dalboset, │ │ │ │ │
│ │ │ │Bozovici │Sopotu Vechi, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Garbovat, Bania, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Eftimie Murgu, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Prigor, Borlovenii │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Vechi, Patas, │ │ │ │ │
│CS │ │ │ │Borlovenii Noi, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Parvova, Putna, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Lapusnicel │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Iablaniţa, Petnic, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Globu Craiovei, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Lăpuşnicel, Pârvova, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Borlovenii Noi, │ │ │ │ │
│ │ │ │Iablanira │Pătaş, Cornea, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Cuptoare, Cruşovăţ, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Cănicea, Luncaviţa, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Teregova, Domaşnea, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Plugova, Mehadia, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Bolvaşniţa, │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Arsuri,Bogaltin, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Bojia,Borugi, Camena,│ │ │ │ │
│ │ │ │ │Ciresel,Costis, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Cozia, Cracu, │ │ │ │ │
│ │ │ │Cornereva │Dobraia, Inelet, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Izvor, Mesteacan, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Negiudin,Obita, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Pogara, Prisacina, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Prislop │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Cavaran, Matnicu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Mare,Prisaca, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Zagujeni,Pestere, │ │ │ │ │
│ │ │ │Constantin │Maciova,Sacu, │ │ │ │ │
│ │ │ │Daicoviciu │Tincova, Salbagelu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Nou, Ohaba Matnic, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Zorile, Copacele, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Ruginosu │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │CLUJ-NAPOCA, FELEAC │ │ │ │ │
│ │ │ │ │U, FLOR ESTI, │ │ │ │ │
│ │ │MOCIU, CAMARASU, │ │APAHIDA, BACIU, │ │ │ │ │
│ │ │CATINA, GEACA, │ │GILAU, CHINTENI, │ │ │ │ │
│ │MOCIU │PALATCA, CAIANU, │CLUJ- NAPOCA │COJOCNA, GARBAU, │ │ │ │ │
│ │ │SUATU │ │SANPAUL, AGHIRESU, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │SAVADISLA, BORSA, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │BONTIDA, JUCU DE SUS,│ │ │ │ │
│ │ │ │ │FRATA. │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│CJ │ │ │ │TURDA, MIHAI VITEAZU,│ │ │ │ │
│ │ │ │ │SANDULESTI, PETRESTII│ │ │ │ │
│ │ │ │ │DE JOS, CIURILA, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │TURENI, AITON, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │PLOSCOS, CALARASI, │ │ │ │ │
│ │ │ │TURDA │CAMPIA TURZII, LUNA, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │VIISOARA, TRITENII DE│ │ │ │ │
│ │ │ │ │JOS, CEANU MARE, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │MOLDOVENESTI IARA, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │VALEA LERII, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │BAISOARA. │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Tariverde, Cogealac, │ │ │ │zona de importanta │ │ │
│ │ │Râmnicu de Sus, │ │Năvodari, Corbu, │ │turistica si │ │ │
│ │COGEALAC │Râmnicu de Jos, Gura │NAVODARI │Lumina, Săcele, │ISTRIA │avifaunistica ce atrage │ │ │
│ │ │Dobrogei, Fântânele, │ │Istria, Sinoe │ │numerosi turisti ( │ │ │
│ │ │Nuntaşi si Mihai │ │ │ │cetatea Histria, ROSPA │ │ │
│ │ │Viteazu │ │ │ │0031) │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │CHIRNOGENI/ Loc. │Zona izolata │ │ │
│ │ │ │ │ │PLOPENI │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │COBADIN │Zona Izolata si greu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │accesibila │ │ │
│CT │ │ │ │ ├─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │zona izolata si greu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │accesibila, │ │ │
│ │CUMPANA │Cumpăna, Lazu, Agigea│ │ │ │aprovizionarea cu cele │ │ │
│ │ │ │ │ │ │necesare traiului curent │ │ │
│ │ │ │ │ │ │este dificilă şi se face │ │ │
│ │ │ │ │ │CIOBĂNIŢA │la intervale de timp mai │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mari de o săptămână, nu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │exista posibilitatea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │deplasarii cu mijloace de│ │ │
│ │ │ │ │ │ │transport in comun iar │ │ │
│ │ │ │ │ │ │oamenii nu detin mijloace│ │ │
│ │ │ │ │ │ │proprii de transport. │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │or. BARAOLTsi │ │ │ │ │
│ │ │ │ │comunele: Aita Mare, │ │ │ │Degrevare UPU din Spitalul │
│ │ │ │ │Aita Medie, Aita │ │ │ │Judetean Sf. Gheorghe. │
│ │ │ │ │Seacă, Băţani Mici, │ │ │ │Populatie de 98197 persoane│
│ │ │ORAŞUL ÎNTORSURA │ │Băţanii Mari, Belin, │ │ │ │in localitatile: mun. │
│ │ │BUZĂULUI,si comunele │Centrul de │Belin Vale, │ │ │ │SFÂNTU GHEORGHE, si │
│ │Barcani │Dobârlău, Valea Mare,│permanenta din│Biborţeni, Bodoş, │ │ │municipiul │comunele: Arcuş, Valea │
│ │ │Sita Buzăului, │orasul Baraolt│Brăduţ, Căpeni, │ │ │Sfantu Gheorghe│Crişului, Vâlcele, , Bixad,│
│ │ │Barcani, Zagon │ │Doboşeni, Filia, │ │ │ │Bodoc, Chichiş, Dalnic, │
│ │ │ │ │Herculian, │ │ │ │Ghidfalău, Hăghig, Ilieni, │
│ │ │ │ │Micloşoara, │ │ │ │Malnaş, Micfalău, Moacşa, │
│ │ │ │ │Ozunca-Băi, Racoşul │ │ │ │Ozun, Reci │
│ │ │ │ │de Sus, Tălişoara, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Vârghiş │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│CV │ │ │ │ │ │ │ │Degrevare Camera de Garda │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Spital mun. Tg. Secuiesc pt│
│ │ │ │ │ │ │ │ │localitatile: mun. TÂRGU │
│ │ │ │ │ │ │ │Municipiul │SECUIESC si comunele: │
│ │ │ │ │ │ │ │Targu Secuiesc:│Breţcu, Catalina, Cernat, │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Estelnic, Ghelinţa, Lemnia,│
│ │ │ │ │ │ │ │ │Mereni, Municipiul , │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Ojdula, Poian, Sânzieni, │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Turia - 53654 persoane │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │Degrevare Camera de Garda │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Spital Covasna -21126 │
│ │ │ │ │ │ │ │orasul Covasna │persoane in Orasul covasna │
│ │ │ │ │ │ │ │ │si comunele :Boroşneu Mare,│
│ │ │ │ │ │ │ │ │Zăbala, Brateş, Comandău, │
│ │ │ │ │ │ │ │ │Zagon │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │VOINESTI cu │Distanţă de 28 km faţă de│ │ │
│ │ │ │ │ │localităţi │cel mai apropiat spital, │ │ │
│ │ │ │ │Bălănesti, Colacu, │arondate Râul │respectiv SJU Târgovişte.│ │ │
│ │FIX │PRODULESTI, │ │Ghergani, Ghimpaţi, │Alb, Tătărani, │Existenţa unei substaţii │ │ │
│ │GURA-ŞUŢII │SĂLCIOARA, PIERŞINARI│RĂCARI │Mavrodin, Răcari, │Cândesti, Malu cu│de ambulanţă în │0 │0 │
│ │ │ │ │Săbieşti, Stăneşti. │Flori, Văleni │localitate. Zonă │ │ │
│ │ │ │ │ │Dâmboviţa, │deluroasă cu populaţie │ │ │
│ │ │ │ │ │Bărbuleţu, │dispersată │ │ │
│ │ │ │ │ │Pietrari, Pucheni│ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Distanţe mari până la │ │ │
│ │ │ │ │ │ │cele mai apropiate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │unităţi sanitare cu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │paturi, respectiv 34 km │ │ │
│ │ │ │ │ │ │până la Spitalul │ │ │
│ │ │ │ │ │CORBII MARI cu │Orăşenesc Găeşti şi 17 km│ │ │
│ │ │ │ │ │localităţi │până la Titu , unde │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate, │funcţionează un centru │ │ │
│ │ │ │ │ │Odobeşti Potlogi │multifuncţional. │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Populaţie defavorizată. │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Existenţa unui spaţiu cu │ │ │
│DB │ │ │ │ │ │destinaţie medicală care │ │ │
│ │ │ │ │ │ │a fost construit cu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │fonduri europene │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Distanţă de 28 km până la│ │ │
│ │ │ │ │ │ │cel mai apropiat spital, │ │ │
│ │ │ │ │ │DOBRA cu │respectiv SJU Târgovişte.│ │ │
│ │ │ │ │ │localităţi │Existenţa unei substaţii │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate Finta, │de ambulanţă la o │ │ │
│ │ │ │ │ │Bilciuresti, │distanţă de 8 km, în │ │ │
│ │ │ │ │ │Corneşti, │comuna Bilciureşti. │ │ │
│ │ │ │ │ │Cojasca, Butimanu│Existenţa unui spaţiu cu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │destinaţie medicală │ │ │
│ │ │ │ │ │ │amenajat cu fonduri │ │ │
│ │ │ │ │ │ │europene. │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Distanţă de 15 km până la│ │ │
│ │ │ │ │ │MORTENI cu │cel mai apropiat spital, │ │ │
│ │ │ │ │ │localităţi │respectiv Sp. Orăşenesc │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate │Găeşti Populaţie │ │ │
│ │ │ │ │ │Răscăieţi, │defavorizată Spaţiu cu │ │ │
│ │ │ │ │ │Visina, Şelaru │destinaţie medicală, nou │ │ │
│ │ │ │ │ │ │amenajat │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │Zona dezavantajată │
│ │ │ │ │ │BRATOVOIEŞTI cu │ │ │Se înfiinţează prin │
│ │Dr. L.Purnea │ │Consiliul │ │localităţi │Zona marginalizata │ │reorganizarea şi relocarea │
│ │AFUMAŢI │URZICUŢA │local BECHET │CĂLĂRAŞI OSTROVENI │arondate │Distanţă CPU 30 km │BÂILEŞTI │CP Seaca de Câmp a carui │
│ │ │ │ │ │-Teasc │ │ │activitate a ncetat │
│ │ │ │ │ │-Rojişte │ │ │începând cu data de │
│ │ │ │ │ │ │ │ │11.11.2022 │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. C. Bădoi-│ │ │ │MALUMARE cu │ │ │ │
│ │Niţescu │AMĂRĂŞTII DE SUS │Dr.P. Săftoiu │Srt. Împaratul Traian│localităţi │Zona marginalizata │ │ │
│ │AMĂRAŞTII DE │DOBROTEŞTI │CRAIOVA 1 │Cart. Valea Rosie │arondate │Distanţă CPU =13 km │ │ │
│ │JOS │ │ │Cart. Sărari │-Ghindeni │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Ghindeni │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │BOTOŞEŞTI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │PAIA CARPEN │Dr.V. │Str.Severinului Cart.│GIGHERA Cu │ │ │ │
│ │Dr. G. Stancu│GOGOŞU │Dobriceanu │Craiovi/a Nouă Cart. │localităţi │Zona marginalizata; │ │ │
│ │BRABOVA │PLEŞOI │CRAIOVA 2 │Craioviţa Veche │arondate │Distanţă CPU=39 Km │ │ │
│ │ │PREDEŞTI │ │ │-Gângiova │ │ │ │
│ │ │SEACA DE PĂDURE │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. Tagledin │ │ │ │ │Zona marginalizata; │ │ │
│ │Hisham │GEOROIU-VL │ │ │MOŢĂTEI │Distanţă CPU=30 Km │ │ │
│ │BULZESTI │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. L. │ │ │ │ÎNTORSURA cu │ │ │ │
│ │Surugiu │MAGLAVIT │ │ │localităţi │Zona marginalizata; │ │ │
│ │CETATE │ │ │ │arondate │Distanţă CPU=30 Km │ │ │
│ │ │ │ │ │Radovan Lipovu │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Consiliui │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Local │ARGETOAIA SCAIEŞTI │ │ │ │ │ │ │
│DJ │COŢOFENII DIN│ │ │ │ │ │ │ │
│ │DOS │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. M. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Stroescu │MISCHII PIELEŞTI │ │ │ │ │ │ │
│ │GHERCEŞTI │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Consiliul │RAST │ │ │ │ │ │ │
│ │Local GHIDICI│ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr.L. Ţenea │BÂRCA │ │ │ │ │ │ │
│ │GOICEA │MACEŞU DE JOS │ │ │ │ │ │ │
│ │ │MĂCEŞU DE SUS │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. V. Vatan │MURGAŞI │ │ │ │ │ │ │
│ │MURGAŞI │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. O.Bălan │POIANA MARE │ │ │ │ │ │ │
│ │PISCU VECHI │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Consiliul │ORODEL VÂRTOP │ │ │ │ │ │ │
│ │Local PLENIŢA│ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. G.Dumitra│DOBREŞTI │ │ │ │ │ │ │
│ │SADOVA │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr.D. Dumitru│PODARI │ │ │ │ │ │ │
│ │ŢUGLUI │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Dr. M. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Ionescu │SĂLCUŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │VÂRVORU DE │ │ │ │ │ │ │ │
│ │JOS │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │Poiana, cu │ │ │ │
│ │ │ │ │ │localitati │- Localitate fara medic │ │ │
│ │ │ │CP NR. 1 │Cartier: Aurel │arondate: │de familie (localitatile │ │ │
│ │ │- Baleni │-Cartier Micro│Vlaicu, Micro13, │- Poiana; │Poiana si Buciumeni nu au│Mun. Galati, │ │
│ │ │- Cuca │39, str. │Micro 14, Micro │- Buciumeni; │nici un medic de │Cartier Micro │- Zone cu densitate mare a │
│ │Baleni │-Scanteiesti │Drumul Viilor │39b,Micro39c, Micro │- Brahasesti; │familie);-Localitate │20, str. │populatiei;-Deficit de │
│ │ │-Fartanesti │nr. 17, bl. │40, Micro 38, Micro │- Priponesti; │rurala cu zone │Furnalistilor │medici de familie. │
│ │ │- Corni │J4, parter, │39a, Filesti, │- Gohor; │marginalizate;- Distanta │nr. 9 B │ │
│ │ │ │Mun. Galati │Siderurgist ilor │- Ghidigeni; │fata de o unitate │ │ │
│ │ │ │ │Vest. │- Tepu; │sanitara ( aproximativ 32│ │ │
│ │ │ │ │ │- Negrilesti; │de km de Mun. Tecuci). │ │ │
│ │ │ │ │ │- Nicoresti. │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Zona cu deficit de │ │ │
│ │ │ │ │ │Ivesti, cu │medici de familie; - │ │ │
│ │ │ │CP NR. 2 - Sf.│Cartier: Mazepa 1, │localitati │Distanta fata de o │ │- Zone cu densitate mare a │
│ │ │- Balabanesti │Luca, str. │Mazepa 2, Tiglina 1, │arondate: │unitate sanitara ( │Mun. Galati, │populatiei vulnerabile din │
│ │Balabanesti │- Balasesti │Ovidiu nr. │Tiglina 2; Zona │- Ivesti; │aproximativ 28 de km de │Cartier Port, │punct de vedere │
│ │ │- Radesti │10-12, Cartier│Centru , Gara, Piata │- Liesti; │Mun. Tecuci); - │str. Plevnei │medico-social; - Deficit de│
│ │ │ │Mazepa 2, Mun.│Centrala; │- Umbraresti; │Localitati rurale cu │nr. 3 │medici de familie. │
│ │ │ │Galati │ │- Barcea. │densitate mare de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │populatie romma; - Zona │ │ │
│ │ │ │ │ │ │marginalizata. │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│GL │ │- Beresti │ │ │ │ │ │ │
│ │Beresti │- Jorasti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Beresti-Meria │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Vladesti │ │ │ │ │ │ │
│ │Vladesti │- Mastacani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Oancea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Baneasa │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Cavadinesti │- Cavadinesti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Suceveni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Corod │ │ │ │ │ │ │
│ │CP Corod │- Draguseni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Certesti │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Cudalbi │ │ │ │ │ │ │
│ │Cudalbi │- Costache Negri │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Grivita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Valea Marului │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Tudor Vladimirescu │ │ │ │ │ │ │
│ │Tudor │- Piscu │ │ │ │ │ │ │
│ │Vladimirescu │- Independenta │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Fundeni │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │Sat.BRANISTEA│Daia, Gostinu , │ │ │ │ │ │ │
│ │Com. Oinacu │Fratesti, Oinacu. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Ogrezeni , Malu │ │ │ │ │ │ │
│ │BUTURUGENI │Spart, Mihailesti , │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Gradinari . │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │M.Bravu , Adunatii │ │ │ │ │ │ │
│ │CALUGARENI │Copaceni, Singureni ,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Uzunu , Stoenesti , │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Plopsoru . │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │V. Draguluii, │ │ │ │ │ │ │
│ │COLIBASI │Campurelu, Dobreni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Varasti, Heresti │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Budeni, Gradistea, │ │ │ │ │ │ │
│ │COMANA │Vlad Tepes, Gostinari│ │ │ │ │ │ │
│ │ │. │ │ │ │ │ │ │
│GR ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Floresti Stoenesti, │ │ │ │ │ │ │
│ │FLORESTI │Palanca, Gaiseni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Cascioarele, Icoana, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Poenari │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Stanesi, Rasuceni, │ │ │ │ │ │ │
│ │IZVOARELE │Schitu, D. Cantemir ,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Petru Rares. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │JOITA │Ulmi ,Cosoba, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bolintin Deal . │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Slobozia , Vedea , │ │ │ │ │ │ │
│ │MALU │Cetatuia, Gaujani, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pietrisu . │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Banesa, Pietrele, │ │ │ │ │ │ │
│ │PRUNDU │Greaca, Hotarele, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Puieni │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Cătunele, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Glogova şi zone │ │ │ │ │ │ │
│ │ │limitrofe Mun.Motru │ │MUN. TG-JIU │ │localitate cu un număr │ │ │
│ │ │(Lupoaia, Valea │ │(Cartiere: Preajba │ │mare de persoane (5300 │ │ │
│ │ │Mânăstirii, Steic, │ │Mare, │ │pers.); -distanţa până la│ │ │
│ │.CĂTUNELE │Valea Perilor, Dealul│NR. 1 TG-JIU │Artego,Iezureni, │RUNCU │cea mai apropiată unitate│ │ │
│ │ │Viilor, Olteanu, │ │Vădeni, Debarcader, │ │sanitară este de 16 km │ │ │
│ │ │Iormănesti, │ │Obreja, Panduras) │ │distanţă); - populaţie │ │ │
│ │ │Cămuiesti, Clesnesti,│ │ │ │defavorizată; │ │ │
│ │ │Plistina, Rosiuţa, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Lupoiţa) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- localitate limită de │ │ │
│ │ │ │ │MUN. TG-JIU │ │judeţ; │ │ │
│ │ │ │ │(Cartiere: Bârseşti, │ŢANŢĂRENI cu │- localitate cu un număr │ │ │
│ │ │UAT Logreşti, │ │Polata, Ursaţi. │localităţi │mare de persoane (5600 │ │ │
│ │LOGREŞTI │UAT Bustuchin, │NR.2 TG-JIU │Unirii, Victoriei 1, │arondate: │pers.); │ │ │
│ │ │UAT Berleşti, │ │Calea Bucuresti, │- Ioneşti, │-populaţie defavorizată; │ │ │
│ │ │UAT Licurici │ │Severinului, Meteor, │- Brăneşti │- distanţa până la cea │ │ │
│ │ │ │ │Narciselor) │ │mai apropiată unitate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │sanitară este de 25 km │ │ │
│ │ │ │ │ │ │distanţă ; │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Samarineşti, UAT │ │ │CRUSEŢ cu │- localitate limită de │ │ │
│ │ │Vagiuleşti, zonele │ │MUN. TG-JIU │localităţi │judeţ; │ │ │
│ │.SAMARINESTI │limitrofe Mun.Motru │NR. 3 TG-JIU │(Cartiere: Romaneşti,│arondate: │- populaţie defavorizată;│ │ │
│ │ │(Horăşti şi │ │Slobozia, Victoriei │- Stejari, │- unitate sanitară aflată│ │ │
│ │ │Însurăţei) │ │2, Gării, Caragiale) │- Dănciuleşti │la 42,5 km distanţă; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │-populaţie dispersată ; │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Mătăsari, │ │Oras Bumbesti Jiu, cu│ │ │ │ │
│ │MĂTĂSARI │UAT Slivileşti, │TETILA │satele componente: │ │ │ │ │
│ │ │UAT Drăgoteşti │ │Curtişoara, Tetila, │ │ │ │ │
│ │ │Bolbosi, Negomit │ │Lăzăreşti şi Pleşa. │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│GJ │ │UAT.Peştişani, │ │Oraş Tismana, │ │ │ │ │
│ │PEŞTIŞANI │UAT Arcani │TISMANA │UAT. Godineşti, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │UAT. Padeş │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Turburea, │TG - │ │ │ │ │ │
│ │TURBUREA │UAT Aninoasa, │CARBUNESTI │Oraş Tg-Cărbuneşti │ │ │ │ │
│ │ │UAT Vladimir │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Prigoria, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │PRIGORIA │Albeni, UAT │TICLENI │Oraş Ţicleni, UAT │ │ │ │ │
│ │ │Alimpeşti, UAT Roşia │ │Dăneşti (30km) ' │ │ │ │ │
│ │ │de Amaradia │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │BÂLTENI │UATBâlteni, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Plopsoru │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Crasna, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Muşeteşti, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │CRASNA │Novaci, UAT Baia de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Fier │ │ │ │ │ │ │
│ │ │UAT Săcelu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Cîlnic, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Telesti, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │CÂLNIC │Ciuperceni , UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Godineşti (Pîrâul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pripor) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │UAT Scoarta, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │SCOARŢA │Bengesti-Ciocadia, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │UĂT Ălbeni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │CĂPRENI │UAT Căpreni, UAT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Hurezani, UAT Stoina │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │BĂLEŞTI │UAT Băleşti │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │-infrasturctura din zonă │
│ │ │ │ │ │ │ │ │-distanţa faţă de cel mai │
│ │ │ │ │Municipiul │ │ │ │apropiat spital - 32 km │
│ │ │ │ │Miercurea-Ciuc │ │ │ │- numărul populaţiei │
│ │ │ │ │comuna Sâncrăieni │ │ │ │defavorizate din zonă │
│ │ │ │ │comuna Sântimbru │ │ │ │- oraş turistic, frecventat│
│ │ │comuna Praid │Miercurea- │comuna Leliceni │ │ │Oraşul │şi de turişti străini │
│ │Praid │comuna Corund │Ciuc │comuna Păuleni- Ciuc │ │ │Băile-Tuşnad │- situaţia cabinetelor │
│ │ │comuna Atid │ │comuna Siculeni │ │ │ │medicale si numărul │
│ │ │ │ │comuna Ciceu │ │ │ │medicilor de familie din │
│ │ │ │ │comuna Frumoasa │ │ │ │zonă │
│ │ │ │ │comuna Mihăileni │ │ │ │- numărul populaţiei │
│ │ │ │ │ │ │ │ │beneficiare, aproximativ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │14.000 de locuitori din │
│ │ │ │ │ │ │ │ │zona arondată │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │--localizarea într-o zonă │
│ │ │ │ │ │ │ │ │montană greu accesibilă cu │
│ │ │ │ │ │ │ │ │condiţii meteo-climatice │
│ │ │ │ │ │ │ │ │extreme, mai ales în │
│ │ │ │ │ │ │ │ │perioada iernii- │
│ │ │ │ │ │ │ │ │-accesibilitatea pentru mai│
│ │ │ │ │Municipiul │ │ │ │multe comune limitrofe pe │
│ │ │ │ │Odorheiu-Secuiesc │ │ │ │drumul public şi din │
│ │ │comuna Remetea │ │comuna Feliceni │ │ │ │judeţele învecinate -lipsa │
│ │Remetea │comuna Ditrău │Odorhei │comuna Brădesti │ │ │Oraşul Topliţa │căilor de comunicare │
│ │ │comuna Subcetate │ │comuna Satu-Mare │ │ │ │feroviară între localităţi │
│HR │ │comuna Lăzarea │ │comuna Lupeni │ │ │ │-situaţia cabinetelor │
│ │ │ │ │comuna Dealu │ │ │ │medicale si numărul │
│ │ │ │ │ │ │ │ │medicilor de familie, luând│
│ │ │ │ │ │ │ │ │în considerare si rezidenţa│
│ │ │ │ │ │ │ │ │lor │
│ │ │ │ │ │ │ │ │- numărul populaţiei │
│ │ │ │ │ │ │ │ │beneficiare, aproximativ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │19.000 de locuitori din │
│ │ │ │ │ │ │ │ │zona arondată │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │- distanţele relativ mari │
│ │ │comuna Lunca de Sus │ │ │ │ │ │până la cel mai apropiat │
│ │ │comuna Lunca de Jos │ │Orasul │ │ │ │spital 20-30 km - numărul │
│ │ │Bolovăniş (jud. │ │Cristuru-Secuies │ │ │ │populaţiei beneficiare, │
│ │ │Bacău) Făget │Cristuru- │comuna Săcel │ │ │Comuna Mădăraş/│peste 20.000 de locuitori │
│ │Lunca de Sus │(jud.Bacău) Ghimeş │Secuiesc │comuna Secuieni │ │ │Cârţa/ │din zona arondată │
│ │ │(jud.Bacău) Răchitis │ │comuna Avrămeşti │ │ │Sândominic │- populaţie destul de │
│ │ │(jud. Bacău) │ │comuna Şimoneşti │ │ │ │îmbătrânită │
│ │ │Trei-Fântâni (jud. │ │ │ │ │ │-numărul medicilor de │
│ │ │Neamţ) │ │ │ │ │ │familie -situaţia │
│ │ │ │ │ │ │ │ │cabinetelor medicale │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Vlăhiţa │ │ │ │ │
│ │ │ │ │comuna Lueta │ │ │ │ │
│ │ │ │Vlăhiţa │comuna Căpâlniţa │ │ │ │ │
│ │ │ │ │comuna Mărtiniş │ │ │ │ │
│ │ │ │ │comuna Mereşti │ │ │ │ │
│ │ │ │ │comuna Ocland │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │comuna Criscior, │ │ │ │ │ │ │
│ │Criscior │com. Bucuresci, │Uricani │Uricani, Campul lui │ │ │ │ │
│ │ │comuna Blajeni, │ │Neag, Valea de Brazi.│ │ │ │ │
│ │ │comuna Buces │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │Petrila │Petrila, Jiet, Cimpa │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│HD │ │ │ │Simeria, Simeria │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Veche, Uroi, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Carpenis, Santandrei,│ │ │ │ │
│ │ │ │Simeria │Saulesti, comuna │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Rapoltu Mare cu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │satele Rapoltel, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Boiu, Bobalna, Folt │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │Deva │municipiul Deva │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Fierbinti Targ, Maia,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Radulesti, Adancata, │ │ │ │ │ │ │
│IL │DRIDU │Jilavele, Rosiori, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Sinesti, Moldoveni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Cosereni, Movilita │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- populaţie: 6946; │ │ │
│ │ │ │ │- cartier Galata │ │- distanţa până la cel │ │ │
│ │ARONEANU │Aroneanu │GALATA/IAŞI │- cartier Nicolina │COSTULENI │mai apropiat UPU - minim │ │ │
│ │ │ │ │- cartier Mircea cel │ │31 km; │ │ │
│ │ │ │ │Bătrân │ │- procent crescut de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │persoane defavorizate. │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │- cartier Centru │ │- populaţie: 6647; │ │ │
│ │ │- Bivolari │ │- cartier Copou │ │- distanţa până la cel │ │ │
│ │BIVOLARI │- Trifeşti │HERMAMED / │- cartier Ţicău │LUNGANI │mai apropiat UPU - minim │ │ │
│ │ │- Roşcani │IAŞI │- cartier Sărărie │ │22 km; │ │ │
│ │ │- Probota │ │- cartier Tg. Cucului│ │- procent crescut de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │persoane defavorizate. │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │- oraş Podu Iloaiei │ │- populaţie: 5677;- │ │ │
│ │ │ │ │(11481 locuitori) │ │distanţa până la cel mai │ │ │
│ │ │- Ciortesti │TRANSMED │-localităţi │ │apropiat UPU - minim 17 │ │ │
│ │CIORTEŞTI │-Dolhesti │EXPERT / PODU │limitrofe:Româneşti, │LESPEZI │km;-procent crescut de │ │ │
│ │ │ │ILOAIEI │Popeşti, Mădârjac, │ │populaţie vulnerabila; │ │ │
│ │ │ │ │Sineşti │ │-deficit de asistenţă │ │ │
│ │ │ │ │ │ │medicală primară; │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- populaţie: 5112; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- distanţa până la cel │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mai apropiat UPU - minim │ │ │
│ │ │ │ │ │ │18 km; │ │ │
│ │ │- Ciurea │ │- cartier Tătăraşi │ │- distanţă de aproximativ│ │ │
│ │CIUREA │- Mogoşeşti │UMANITAS/IAŞI │- cartier Ciurchi │MOGOŞEŞTI │14 km până la CP Ciurea │ │ │
│ │ │- Grajduri │ │- cartier Metalurgie │ │- procent crescut de │ │ │
│ │ │- Scânteia │ │ │ │populaţie vulnerabilă; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- clădire nouă, cu toate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │facilităţile, în vederea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │funcţionării unui centru │ │ │
│ │ │ │ │ │ │de permanenţă. │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- populaţie: 5317 loc; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- distanţa până la cel │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mai apropiat UPU │ │ │
│ │DANCU │Holboca │"SF. VINERI" /│- oraş Paşcani │TĂTĂRUŞI │- minim 17 km; │ │ │
│ │ │ │PAŞCANI │ │ │- procent crescut de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │populaţie vulnerabila; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- deficit medici de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │familie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- populaţie: 8129; │ │ │
│ │ │ │ │- cartier Nicolina 2 │ │- distanţa până la cel │ │ │
│ │ │ │ │- cartier CUG 1 │ │mai apropiat UPU - minim │ │ │
│ │ │ │Providenţa / │- cartier CUG 2 │ │59 km; │ │ │
│IS │DELENI │Deleni │Iaşi │- satele Horpaz şi │TIBĂNESTI │- distanţă de aproximativ│ │ │
│ │ │ │ │Valea Adâncă │ │11 km până la CP │ │ │
│ │ │ │ │-comuna Miroslava │ │Gârbeşti; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- procent crescut de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │populaţie vulnerabila; │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │FOCURI │- Focuri │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Fântânele │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Ţibana │ │ │ │ │ │ │
│ │GÂRBEŞTI │- Ţibăneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Tansa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Dagâţa │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │GROPNIŢA │- Gropniţa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Erbiceni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Belceşti │ │ │ │ │ │ │
│ │HERMAMED │- Bălţaţi │ │ │ │ │ │ │
│ │BELCEŞTI │- Balş │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Cotnari │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Mirceşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Răchiteni │ │ │ │ │ │ │
│ │MIRCEŞTI │-Stolniceni-Prăjescu-│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Al. I. Cuza- │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Halaucesti │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Movileni │ │ │ │ │ │ │
│ │MOVILENI │- Coarnele Caprei │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- sat Horlesti-comuna│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Rediu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │PLUGARI │- Plugari │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Şipote │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │SCHITU DUCA │- Schitu Duca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Dobrovat │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │VALEA LUPULUI│- Valea Lupului │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Rediu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Victoria │ │ │ │ │ │ │
│ │VICTORIA │- Popricani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Golăieşti │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │- Vlădeni │ │ │ │ │ │ │
│ │VLĂDENI │- Andrieşeni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Ţigănaşi │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Nu exista alt centru de│ │ │
│ │ │ │ │ │MOARA-VLASIEI cu │permanenta in judet, │ │ │
│ │ │ │ │ │localităţile │Populatie dispersata, │ │ │
│ │ │ │ │ │arondate: │Populatie dispersata, │ │ │
│ │ │ │ │ │Gradistea, │Unitate sanitara cu │ │ │
│IF │ │ │ │ │Balotesti, │camera de garda aflata la│ │ │
│ │ │ │ │ │Dascalu, │35 km, Zona rurala cu │ │ │
│ │ │ │ │ │Stefanestii de │populatie vulnerabila, │ │ │
│ │ │ │ │ │Jos, Tunari, │Ajuta la degrevarea │ │ │
│ │ │ │ │ │Caciulati, Gruiu │serviciului 112 si UPU │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ale spitalelor din │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Bucuresti │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Cernesti, Berinta, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Carpinis (10 km ) │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Carbunari │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(15),Copalnic (2km), │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Copalnic Deal (6 km),│ │Seini, Sabisa (2 km),│ │ │ │ │
│ │Copalnic │Curtuiusu Mic (6 km),│Seini │Ilba (4 km) Viile │ │ │ │ │
│ │Mănăştur │Fauresti (9 km), │ │Apei (5 km), Cicarlau│ │ │ │ │
│ │ │Laschia (7 km), │ │(12 km) │ │ │ │ │
│ │ │Preluca Noua (10 km),│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Preluca Veche (12 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │km), Rusor (2 km), │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vad (2 km) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Farcasa (5 km), │ │Baia Sprie, Chiuzbaia│ │ │ │ │
│ │ │Gardani (7 km), Sirbi│ │(8km), Satu Nou │ │ │ │ │
│ │ │(3 km),Tamaia (5 km),│ │(8,9km), Surdesti │ │ │ │ │
│ │Fărcaşa │Buzesti (5 km), │Baia Sprie │(11km), Negreea(9km),│ │ │ │ │
│ │ │Ardusat (15 km), │ │Cetatele(12km), │ │ │ │ │
│ │ │Coltarea (16 km) │ │Unguras(8km), Plopis │ │ │ │ │
│ │ │Ariesu de Camp (15 │ │(13km) │ │ │ │ │
│ │ │km) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Ocna Şugatag cu │ │ │ │ │ │ │
│MM │ │satele aferente, │ │Somes Uileac (8,5 │ │ │ │ │
│ │ │Budeşti (5 km), │ │km), Vicea (7,1 km), │ │ │ │ │
│ │ │Calineşti cu satele │ │Tohat (3,1 km), Manau│ │ │ │ │
│ │Ocna Şugatag │aferente (6 km), │Ulmeni │(3,9 km), Arduzel │ │ │ │ │
│ │ │Deseşti cu satele │ │(4,3 km), Chelinta │ │ │ │ │
│ │ │aferente (12 km), │ │(2,4 km), Ticau (3,1 │ │ │ │ │
│ │ │Giuleşti cu satele │ │km), Salsig (7 km) │ │ │ │ │
│ │ │aferente (8 KM) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Sacel (9km), Slistea │ │ │ │ │
│ │Poienile de │Poienile de Sub │Dragomireşti │de Sus (5 km), Bogdan│ │ │ │ │
│ │Sub Munte │Munte, Repedea (2km) │ │Voda (5 km), Sieu (9 │ │ │ │ │
│ │ │ │ │km) │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Ruscova, Leordina │ │ │ │ │ │ │
│ │Ruscova │(2,7 km), Petrova │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(2,2 km), Bistra (2 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │km) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Arinis, Asuaju de Sus│ │ │ │ │ │ │
│ │ │(10km), Baita de Sub │ │ │ │ │ │ │
│ │Ariniş │Codru(10km), Bicaz │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(20km), Salsig(10km),│ │ │ │ │ │ │
│ │ │BasestiI(10km) │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │-Burila Mare, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Gogosu, │ │ │GODEANU cu │ │ │ │
│ │ │-Gruia, │ │ │localitati │Distanta mare de UPU/CPU,│ │ │
│ │JIANA │-Pristol, │DROBETA TURNU │Municipiul │arondate │Diferenta de nivel , │ │ │
│ │ │-Devesel, │SEVERIN │Drobeta-Turnu Severin│- Balvanesti │Dispersia populatiei, │ │ │
│ │ │- Vanjulet, │ │ │- Balta │Populatie imbatranita │ │ │
│ │ │-Garla Mare, │ │ │- Isverna │ │ │ │
│ │ │-Patulele │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │-Breznita Motru │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Butoiesti, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Stangaceaua, │ESELNITA cu │ │ │ │
│ │ │ │ │-Greci, │localitati │Dispersia populatiei, │ │ │
│ │ │ │STREHAIA │-Grozesti, │arondate │Distanta mare intre │ │ │
│ │ │ │ │-Dumbrava, │-Dubova │extremele localitatii, │ │ │
│ │ │ │ │-Tamna, │-Svinita │Populatie imbatranita │ │ │
│ │ │ │ │-Voloiac, │-Ilovita │ │ │ │
│ │ │ │ │-Bacles, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Corcova │ │ │ │ │
│MH ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │-Balacita, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Corlatel, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Oprisor, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Padina, │CORCOVA cu │ │ │ │
│ │ │ │ │- Vladaia, │localitati │Distanta mare de UPU/CPU,│ │ │
│ │ │ │ │-Poroina Mare, │arondate │Diferenta de nivel , │ │ │
│ │ │ │VANJU MARE │-Punghina, │-Cazanesti │Dispersia populatiei, │ │ │
│ │ │ │ │-Rogova, │-Brosteni │Populatie imbatranita │ │ │
│ │ │ │ │-Vanatori, │-Floresti │ │ │ │
│ │ │ │ │-Darvari, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Branistea, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Obarsia De Camp, │ │ │ │ │
│ │ │ │ │-Cujmir │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │SIMIAN cu │ │ │ │
│ │ │ │ │ │localitati │Distanta mare de UPU/CPU,│ │ │
│ │ │ │ │ │arondate-Hinova- │Diferenta de nivel, │ │ │
│ │ │ │ │ │Malovat- │Dispersia populatiei, │ │ │
│ │ │ │ │ │Husnicioara- │Populatie imbatranita │ │ │
│ │ │ │ │ │Prunisor-Livezile│ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │-Mădăraş, │ │ │ │ │ │ │
│ │BAND │-Grebenişu De Câmpie,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Iclănzel │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│MS │ │-Tăureni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Valea Largă, │ │ │ │ │ │ │
│ │ZAU DE CÂMPIE│-Bogata, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Luduş, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Sânger, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-Papiu Ilarian │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │1.zone greu accesibile, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │inclusiv pentru ambulanta│ │ │
│ │ │ │ │Cartier Precista, │ │(zona Batranesti), │ │ │
│ │" FLORI DE │ │ │Cartier Valea Viei, │ │2.populaţie îmbătrânită │ │ │
│ │TEI" COTU │com. Horia -satele │"PRECISTA" │Cartier Sărata, │Icuşeşti │(16%), │- │ │
│ │VAMEŞ -HORIA │Cotu Vameş, Horia │PIATRA NEAMT │Cartier Ţărăncuţa, │ │3. populaţie │ │ │
│ │ │ │ │Zona Stefan cel Mare │ │marginalizată -rata de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │marginalizare severa, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │4. un medic la 4500 de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │locuitori. │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Moldoveni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-satele Hociungi, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Moldoveni, com. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Secuieni -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Başta, Bârjoveni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bogzeşti, Butnăreşti,│ │ │ │1.zone greu accesibile │ │ │
│ │ │Giuleşti, Prăjeşti, │ │ │ │inclusiv pentru │ │ │
│ │ │Secuienii Noi, │ │Zona Centrală, zona │ │ambulanta, │ │ │
│ │MOLDOVENI │Secuieni, Unceşti, │"MARATEI" │Văleni, Cartier │Pipirig │2.populaţie │- │ │
│ │ │com. Bahna -satele │PIATRA NEAMT │Mărăţei 1, Cartier │ │marginalizată, │ │ │
│ │ │Arămeşti, Bahna, │ │Mărăţei 2 │ │3. un medic la mai mult │ │ │
│ │ │Băhnişoara, Broşteni,│ │ │ │de 2500 de locuitori. │ │ │
│ │ │Izvoare, Liliac, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ţuţcanii din Deal, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ţuţcanii din Vale, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │com. Romani -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Goşmani, Români, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Siliştea │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Tămăşeni -satele│"DARMANESTI │Cartier Dărmăneşti, │ │ │ │ │
│ │TAMASENI │Adjudeni, Tămăşeni │PIATA" PIATRA │Zona Ocol │ │ │- │ │
│ │ │ │NEAMT │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Oniceni -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ciornei, Gorun, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Linseşti, Lunca, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mărmureni, Oniceni, │ │Cartier Mărăţei 3, │ │ │ │ │
│ │ │Pietrosu, Poiana │ │Cartier Mărăţei 4, │ │ │ │ │
│ │ONICENI │Humei, Pustieta, │"1 MAI" PIATRA│Cartier Speranţa, │ │ │- │ │
│ │ │Solca, Valea Enei, │NEAMT │Cartier Gara Veche, │ │ │ │ │
│ │ │com. Valea Ursului - │ │Cartier Ciritei, │ │ │ │ │
│ │ │satele Bucium, │ │Cartier Vânători │ │ │ │ │
│ │ │Chilii, Giurgeni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Muncelu de Jos, Valea│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ursului │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Poienari -satele│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bunghi, Poienari, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Săcăleni, com. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bozieni -satele │ │Cartier Dărmănesti, │ │ │ │ │
│ │POIENARI │Băneasa, Bozieni, │"ORION" PIATRĂ│Zona Dacia, Zona │ │ │- │ │
│ │ │Crăiesti, Cuci, │NEAMT │Centru │ │ │ │ │
│ │ │Iucsa, com. Pâncesti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-satele Ciurea, Holm,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Patricheni, Pâncesti,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Tălpălăi │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Sagna -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Luţca, Sagna, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vulpăsesti, com. Bira│ │ │ │ │ │ │
│ │ │- satele Bâra, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Negresti, Rediu., │ │ │ │ │ │ │
│ │ │com. Boghicea - │ │Cartier Nicolae │ │ │ │ │
│ │SAGNA │satele Boghicea, │"DRAGOS -VODĂ │Bălcescu, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │Căuseni, Nistria, │" ROMAN │Favorit, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │Slobozia., com. │ │Griviţei │ │ │ │ │
│ │ │Stăniţa - satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Chicerea, Ghidion, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Poienile Oancei, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Stăniţa, Todireni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Veja, Vlădnicele │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│NT │ │com. Grinţies -satele│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bradu, Grinţies, │ │Cartier Anton Pann, │ │ │ │ │
│ │ │Poiana, com. Hangu │ │Cartier Mihai │ │ │ │ │
│ │ │-satele Buhalniţa, │ │Viteazu, Cartier │ │ │ │ │
│ │GRINTIES │Chiriţeni, │"ANTON PANN" │Danubiana, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │Grozăveşti, Hangu, │ROMAN │Colonie, Platforma de│ │ │ │ │
│ │ │Ruginesti, com. │ │Nord, Cartier Spiru │ │ │ │ │
│ │ │Ceahlău -satele │ │Haret, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │Bistricioara, │ │Primăverii │ │ │ │ │
│ │ │Ceahlău, Pârâul Mare │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Poiana Teiului -│ │ │ │ │ │ │
│ │ │satele Călugăreni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Dreptu, Galu, Pârâul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Fagului, Petru Vodă, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Poiana Largului, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Poiana Teiului, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Roseni, Ruseni, │ │ │ │ │ │ │
│ │GALU- POIANA │Săvineşti, │"MED CLASS" │Cartier Roman Musat, │ │ │ │ │
│ │TEIULUI │Topoliceni, com. │ROMAN │Cartier Petru Rareş, │ │ │ │ │
│ │ │Farcaşa -satele │ │Cartier Smirodava │ │ │ │ │
│ │ │Buşmei, Farcaşa, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Frumosu, Popeşti, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Stejaru, com. Borca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-satele Borca, Lunca,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mădei, Pârâul Cârjei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pârâul Pântei, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Sabasa, Soci │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Urecheni -satele│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ingăresti, Plugari, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Urecheni, com. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ţibucani -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Davideni, Ţibucanii │ │oraş Roznov - cu │ │ │ │ │
│ │ │de Jos, Ţibucani, │ │anexele Chintinici, │ │ │ │ │
│ │URECHENI │com. Păstrăveni │ROZNOV │Slobozia, com. │ │ │ │ │
│ │ │-satele Lunca │ │Zăneşti │ │ │ │ │
│ │ │Moldovei, Păstrăveni,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Rădeni, Spieşti, com.│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Petricani -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Boiştea, Petricani, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Târpeşti, Ţolici │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Dămuc -satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Dămuc, Huisurez, Trei│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Fântâni, com. Bicaz │ │oras Tg. Neamţ -cu │ │ │ │ │
│ │ │Chei -satele Bârnadu,│"MEDICA" TÂRGU│anexele Blebea, │ │ │ │ │
│ │DAMUC │Bicaz-Chei, Gherman, │NEAMT │Humuleşti, Humuleştii│ │ │ │ │
│ │ │Ivaneş, com. Bicazu │ │Noi │ │ │ │ │
│ │ │Ardelean - satele │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bicazu Ardelean, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Telec, Ticoş │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Gâdinţi - sat │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Gâdinţi, com. Ion │ │oraş Bicaz - cu │ │ │ │ │
│ │"MINA" │Creangă - satele │ │anexele Capşa, │ │ │ │ │
│ │GÂDINŢI │Avereşti, Ion │BICAZ │Dodeni, Izvoru │ │ │ │ │
│ │ │Creangă, Izvoru, │ │Muntelui, Izvoru Alb,│ │ │ │ │
│ │ │Muncelu, Recea, │ │Potoci şi Secu │ │ │ │ │
│ │ │Stejaru │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │SĂBĂOANI │com. Săbăoani -satele│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Săbăoani, Traian │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │com. Alexandru cel │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bun - satele Agârcia,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bisericani, Bistriţa,│ │ │ │ │ │ │
│ │"SPERANTA" │Scăricica, Vaduri, │ │ │ │ │ │ │
│ │ALEXANDRU CEL│Vădurele, Viişoara │ │ │ │ │ │ │
│ │BUN │com. Pângăraţi - │ │ │ │ │ │ │
│ │ │satele Pângăraţi, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Oanţu, Pângărăcior, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Poiana, Preluca, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Stejaru │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Localitate limitrofa │ │ │
│ │ │ │ │ │ │situata la distanta de │ │Zona urbana: Populatie │
│ │ │ │ │ │ │aproximativ 17 km de cea │ │defavorizata Populatie │
│ │ │BALDOVINESTI │ │ │ │mai apropiata unitate │ │neinscrisa pe lista │
│ │Baldovinesti │GAVANESTI DOBRETU │ │ │Voineasa │sanitara Zona greu │Draganesti- Olt│medicilor de familie, │
│ │ │CALUI OBOGA │ │ │ │accesibila Localitate cu │ │dispersata, minoritati │
│ │ │ │ │ │ │o populatie peste 2.000 │ │rromi Localitate cu o │
│ │ │ │ │ │ │de locuitori Populatie │ │populatie de peste 10.000 │
│ │ │ │ │ │ │dispersata Populatie │ │de locuitori │
│ │ │ │ │ │ │defavorizata │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │BRASTAVATU cu sate │ │ │ │ │ │ │
│ │ │arondate Catun Gara, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Crusovu OBIRSIA cu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │sate arondate: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Obirsia, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Campu,Parului,C │ │ │ │ │ │ │
│ │Brastavatu │oteni, Obirsia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Noua,Tabonu STUDINA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │cu sate arondate: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Studina, Studinita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vadastra Vadastrita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Urzica cu sate │ │ │ │ │ │ │
│ │ │arondat Urzica, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Stavaru │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │TIA MARE cu sate │ │ │ │ │ │ │
│ │ │arondate Doanca si │ │ │ │ │ │ │
│ │Visina │Potlogeni Giuvarasti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Izbiceni Cilieni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Rusanesti Visina noua│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Visina │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Mihaesti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Seaca │ │ │ │ │ │ │
│ │Mihaesti │Radomiresti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Daneasa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Maruntei │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Stoicanesti │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│OT │ │Crampoia, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Valeni │ │ │ │ │ │ │
│ │Crampoia │Titulescu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ghimpeteni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Serbanest │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Movileni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Com Vladila-cu satele│ │ │ │ │ │ │
│ │ │arondate │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Frasinet Gara, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vladila Noua Com │ │ │ │ │ │ │
│ │Vladila │Studina- sat. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Studinita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Com. Deveselu-sat. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comanca Traian │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Rotunda │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Verguleasa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vulturesti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Dobroteasa │ │ │ │ │ │ │
│ │Dobroteasa │Vitomiresti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Simburesti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Leleasca │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Topana │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Fagetelu │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Osica de Sus │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vladuleni │ │ │ │ │ │ │
│ │Osica de Sus │Falcoiu Osica de Jos │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Dobrosloveni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pirscoveni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Brancoveni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Strejesti │ │ │ │ │ │ │
│ │Strejesti │Gradinari │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Carlogani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Plesoiu Teslui │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Bobicesti │ │ │ │ │ │ │
│ │Bobicesti │Morunglav │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Barza Sopirlita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pirscoveni │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Zalau, │ │Fostă zonă minieră; │ │ │
│ │ │ │ │Comuna Agrij │ │Ponderea populaţiei rome │ │ │
│ │ │Comuna Crasna, │ │Comuna Bocsa │ │între 15.72 - Bobota, │ │ │
│ │ │Comuna Mesesenii De │ │Comuna Buciumi │SARMASAG cu │10.04 - Chiesd, Sărmăsag │ │ │
│ │ │Jos, │ │Comuna Coseiu │localităţile │- 6.09. Rata │ │ │
│ │ │Comuna Horoatu │ │Comuna Creaca Comuna │arondate: BOBOTA,│marginalizării: 4 comune │ │ │
│ │CRASNA │Crasnei │ZALAU │Criseni │CHIESD, SAMSUD, │marginalizare peste medie│ │ │
│ │ │Comuna Banisor │ │Comuna Hereclean │MAERISTE, CAMAR, │/la medie; Lipsa │ │ │
│ │ │Comuna Cizer │ │Comuna Mirsid │CARASTELEC │medicului de familie în │ │ │
│ │ │Comuna Sag │ │Comuna Pericei │ │comuna Carastelec; *Date │ │ │
│ │ │ │ │Comuna Romanasi │ │conform Atlasului zonelor│ │ │
│ │ │ │ │Comuna Treznea, │ │vulnerabile rurale. │ │ │
│ │ │ │ │Comuna Varsolt │ │ │ │ │
│SJ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Nod de circulaţie │ │ │
│ │ │ │ │ │ │terestru, frecvente │ │ │
│ │ │ │ │ │ │accidente de circulaţie, │ │ │
│ │ │Comuna Hida │ │ │ │evenimente │ │ │
│ │ │Comuna Fildu De Jos │ │Orasul Cehu │ │meteoro-climatice │ │ │
│ │ │Comuna Almasu │ │Silvaniei; Comuna │NUSFALAU, IP, │(inundaţii, alunecări de │ │ │
│ │HIDA │Comuna Balan │CEHU SILVANIEI│Benesat Comuna Dobrin│BOGHIS, HALMASD, │teren) - *Riscuri │ │ │
│ │ │Comuna Dragu │ │Comuna Salatig Comuna│MARCA, PLOPIS, │teritoriale ISU Sălaj; │ │ │
│ │ │Comuna Sanmihaiu │ │Somes Comuna Napradea│VALCAU DE JOS; │Ponderea populaţiei rome │ │ │
│ │ │Comuna Zimbor │ │ │ │între15.09 - Halmăsd, 11 │ │ │
│ │ │Comuna Cuzaplac │ │ │ │- Ip, 16.6 -Nusfalău, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │16.61 - Plopis; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Marginalizare peste medie│ │ │
│ │ │ │ │ │ │/la medie: 5 comune │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Comuna Simisna │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comuna Galgau │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comuna Ileanda │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comuna Letca │ │ │ │ │ │ │
│SJ │SIMISNA │Comuna Lozna │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comuna Poiana │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Blenchii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comuna Rus │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Comuna Zalha │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Satu Mare-Cartier │ │ │ │10000 locuitori, statiune │
│ │ │POIANA CODRULUI │ │Solidaritatii, │ │ │ │turistica, în sezon estival│
│ │POIANA │CRUCISOR IEGHERISTE │BARTHA LD SRL │Cartier 14 Mai, │ │ │ │este vizitată de aprox 2000│
│ │CODRULUI │BARSAU DE JOS BARSAU │/ BUMBULUT │Centru vechi, Zona │ │ │TASNAD │persoane/zi.Di stanta pana │
│ │ │DE SUS │ │P-ta mica, Botizului,│ │ │ │la cea mai apropiata │
│ │ │ │ │Odoreului, Botiz, │ │ │ │unitate de primiri urgente │
│ │ │ │ │Martinesti, Odoreu │ │ │ │este de 30 de km. │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │TURT │ │ │ │ │ │ │
│ │ │TARNA MARE │ │Satu Mare-Cartier │ │ │ │ │
│ │ │BOCICAU │ │Satmarel, Cartier │ │ │ │ │
│ │TURT │VALEA SEACA │WEST MEDICA │Micro14, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │COMLAUSA │ │Micro 15, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │SIRLAU │ │Micro 16, Balta │ │ │ │ │
│ │ │BATARCI │ │Blonda │ │ │ │ │
│ │ │GHERTA MARE │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │MICULA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │MICULA NOUA │ │Satu Mare-Cartier │ │ │ │ │
│ │MICULA │BERCU NOU │BOBOCULUI │Micro17, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │AGRIS │ │Soarelui Ostrovului. │ │ │ │ │
│ │ │AGRISU NOU │ │ │ │ │ │ │
│ │ │CIUPERCENI │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │SUPURU DE JOS │ │ │ │ │ │ │
│ │ │SUPURU DE SUS │ │Satu Mare, Cartierul │ │ │ │ │
│ │ │ACAS │ │Functionarilor, Zona │ │ │ │ │
│ │ │MIHAIENI │KORALL/CLI │Unirii, Aurel Vlaicu,│ │ │ │ │
│ │SUPUR │BOGDAND │NICA │Zona P-ta Mare, │ │ │ │ │
│ │ │HODOD │SFANTUL ANTON │Dorolt, Petea, Dara, │ │ │ │ │
│ │ │HUREZU │ │Peles, Lazuri │ │ │ │ │
│ │ │MARE │ │ │ │ │ │ │
│ │ │RACOVA │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│SM │ │POMI │ │Satu Mare-Cartier │ │ │ │ │
│ │ │ACIUA │ │Carpati 1, Cartier │ │ │ │ │
│ │POMI │BICAU │COICA │Carpati 2, Cartier │ │ │ │ │
│ │ │APA │ │Curtuius, Zona │ │ │ │ │
│ │ │BORLESTI │ │L.Blaga │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │GELU │ │ │ │ │ │ │
│ │ │AlIZA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │PISCARI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │CRAIDOROLT │ │ │ │ │ │ │
│ │TEREBESTI │SATU MIC │HUMANITAS │Carei, Pir,Cauas , │ │ │ │ │
│ │ │ERIU SANCRAI │ │Ciumesti │ │ │ │ │
│ │ │TEGHEA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │CRISENI │ │ │ │ │ │ │
│ │ │MOFTINU MARE │ │ │ │ │ │ │
│ │ │GHILVACI │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ARDUD │ │ │ │ │
│ │ │VALEA VINULUI │ │GIUNGI │ │ │ │ │
│ │ │ROSIORI │ │SOCOND │ │ │ │ │
│ │ │LIPAU │ │GERAUSA │ │ │ │ │
│ │ │MARIUS │ │MADARAS │ │ │ │ │
│ │VALEA VINULUI│SAI │ARDUD │BABA NOVAC │ │ │ │ │
│ │ │CARASEU │ │GHIRISA │ │ │ │ │
│ │ │CULCIU MIC │ │RATESTI │ │ │ │ │
│ │ │CULCIU MARE │ │BELTIUG │ │ │ │ │
│ │ │ │ │SANDRA │ │ │ │ │
│ │ │ │ │SARATURA │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │CALINESTI OAS COCA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │PASUNEA MARE │ │ │ │ │ │ │
│ │CALINESTI OAS│LECHINTA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │GHERTA MICA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │RACSA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │REMETEA OAS │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │SIBIU şi │ │
│ │ │ │ │ │ │ │următoarele UAT│ │
│ │ │ │ │ │ │ │-uri arondate: │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Cisnădiora; │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Sadu; Cristian;│ │
│ │ │ │ │TOATE CARTIERELE │ │ │Mohu; Veştem; │Degrevare UPU Sibiu; │
│ │ │ │ │SIBIULUI şi │ │ │Roşia; Vurpăr; │Localitatile arondate fac │
│ │ │ │CP CEDONIA │următoarele UAT -uri │ │ │Marpod; Sura │parte din Zonă turistică cu│
│ │ │ │SIBIU │arondate: SELIMBAR; │ │ │Mare; Sura │populatie dispersată şi │
│ │ │ │ │CISNADIE; │ │ │Mica; Ocna │asistenţă medicală │
│ │ │ │ │ │ │ │Sibiului; │deficitară. │
│ │ │ │ │ │ │ │Orlat; Poplaca;│ │
│ │ │ │ │ │ │ │Răşinari; │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Loamneş; │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Tălmaciu;Turnu │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Roşu. │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │MEDIAS - toate │ │
│ │ │ │ │ │ │ │strazile cu │ │
│ │ │ │ │ │ │ │următoarele UAT│ │
│ │ │ │ │ │ │ │-uri arondate: │ │
│ │ │ │ │SALISTE toate │ │ │Axente Sever; │ │
│ │ │ │ │străzile şi │ │ │Bazna; Biertan;│Degrevare UPU Mediaş; În │
│ │ │ │ │următoarele UAT-uri │ │ │Blăjel; │localităţile arondate: │
│SB │ │ │CP SALISTE │arondate: Apoldu De │ │ │Brăteiu; Copşa │populaţie vulnerabilă; │
│ │ │ │ │Jos; Jina; Ludos; │ │ │Mică; Dârlos; │populaţie dispersată; │
│ │ │ │ │Miercurea Sibiului; │ │ │Dumbrăveni; │asistenţă medicală │
│ │ │ │ │Poiana Sibiului; │ │ │Copşa Mică; │deficitară. │
│ │ │ │ │Tilisca. │ │ │Hoghilag; │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Laslea; Aţel; │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Micăsasa; │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Moşna; Valea │ │
│ │ │ │ │ │ │ │Viilor; Târnava│ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │AVRIG toate strazile │ │ │ │ │
│ │ │ │ │şi următoarele │ │ │ │ │
│ │ │ │CP AVRIG │UAT-uri arondate: │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Arpasu De Jos; Cîrţa;│ │ │ │ │
│ │ │ │ │Cîrtisoara; Porumbacu│ │ │ │ │
│ │ │ │ │De Jos; Racovita. │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │AGNITA toate străzile│ │ │ │ │
│ │ │ │ │şi următoarele │ │ │ │ │
│ │ │ │ │UAT-uri arondate: │ │ │ │ │
│ │ │ │CP AGNITA │Alţîna; Birghiş; │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Bradeni; Bruiu; │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Chirpăr; Iacobeni; │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Merghindeal; │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Mihaileni: │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Timpi mari de astepare │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pt.preluarea pacientilor │ │ │
│ │ │ │ │Arbore, Botoşana, │FUNDU MOLDOVEI CU│in localitati greu │ │ │
│ │ │BRODINA, ULMA , │ │Cacica, Balaceana, │COMUNE ARONDATE: │accesibile comunicate de │ │Marginalizare severa; │
│ │STRAJA │VICOVU DE SUS, VICOVU│CAJVANA │Comăneşti, Poieni │BREAZA,MOLDO VA │ISU/SAJ; -Cond.de desf.a │DOLHASCA │Populatie intre 65-85 si │
│ │ │DE JOS, PUTNA, │ │Solca, Todireşti │SULITA, IZVOARELE│activ. cab.med.si │ │peste, de 16%; │
│ │ │ │ │ │SUCEVEI │acordarea sporului, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │conf.OMS/ CNAS nr. 391/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │187/2015 │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ŞERBĂUŢI, CU │Cond.de desf.a activ. │ │Cond.de desf.a activ. │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │cab.med.si acordarea │ │cab.med.si acordarea │
│ │IPOTESTI │BOSANCI, UDESTI, │ │ │DARMANESTI, │sporului, conf.OMS/ CNAS │BROSTENI │sporului, conf.OMS/CN AS │
│ │ │LITENI │ │ │CALAFINDESTI, │nr. 391/187/201; │ │nr. 391/187/201; Populatie │
│ │ │ │ │ │GRANICESTI, │Populatie intre 65-85 si │ │intre 65-85 si peste, de │
│ │ │ │ │ │BĂLCĂUŢI │peste, de 1220%; │ │18%; │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Timpi mari de astepare │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pt.preluarea pacientilor │ │Adresabilitate-oras.Salcea;│
│ │ │ │ │ │ │in localitati greu │SALCEA, CU LOC.│Timpi mari de astepare │
│ │ │ │ │ │IACOBENI, CU │accesibile comunicate de │RURALE │pt.preluarea pacientilor in│
│ │ │VATRA MOLDOVITEI, │ │ │COMUNE ARONDATE :│ISU/SAJ; -Cond.de desf.a │ARONDATE: COM. │localitati greu accesibile │
│ │PALTINU │MOLDOVITA, FRUMOSU │ │ │CIOCANESTI, │activ. cab.med.si │VERESTI, │comunicate de ISU/SAJ-COM. │
│ │ │ │ │ │CIRLIBABA │acordarea sporului, │COM.FINTINEL E,│Veresti; Cond.de desf.a │
│ │ │ │ │ │ │conf.OMS/ CNAS nr. 391/ │COM.DUMBRĂVENI,│activ. cab.med.si acordarea│
│ │ │ │ │ │ │187/2015 -Comuna │COM.SIMINICEA │sporului, conf.OMS/CN AS │
│ │ │ │ │ │ │Cirlibaba fara medic de │ │nr. 391/187/2015 │
│ │ │ │ │ │ │familie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Timpi mari de astepare │ │Adresabilitate-oras.Frasin;│
│ │ │ │ │ │ │pt.preluarea pacientilor │ │Cond.de desf.a activ. │
│ │ │ │ │ │POIANA STAMPEI, │in localitati greu │FRASIN CU LOC. │cab.med.si acordarea │
│ │ │VADU MOLDOVEI, │ │ │CU COMUNE │accesibile comunicate de │RURALE │sporului, conf.OMS/CN AS │
│ │FINTINA MARE │BOGDANESTI, BOROAIA, │ │ │ARONDATE: COSNA, │ISU/ SAJ; -Cond.de desf.a│ARONDATE: │nr. 391/187/2015-Timpi mari│
│ │ │BAIA, CORNU LUNCII, │ │ │DORNA CANDRENI, │activ. cab.med.si │COM.OSTRA, │de astepare pt.preluarea │
│ │ │RISCA │ │ │SARU DORNEI │acordarea sporului, │COM.STULPICANI,│pacientilor in localitati │
│ │ │ │ │ │ │conf.OMS/ CNAS nr. 391/ │ │greu accesibile comunicate │
│ │ │ │ │ │ │187/2015; -Comuna Cosna │ │de ISU/SAJ-com. Stuplicani;│
│ │ │ │ │ │ │fara medic de familie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Timpi mari de astepare │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pt.preluarea pacientilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │in localitati greu │MILISAUŢI CU │ │
│ │ │ │ │ │DORNA ARINI, CU │accesibile comunicate de │LOC RURALE │Populatie intre 65-85 si │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │ISU/ SAJ; -Cond.de desf.a│ARONDATE: SATU │peste, de 12%; Comuna Satu │
│ │ │ │ │ │CRUCEA, PANACI │activ. cab.med.si │MARE, DORNESTI,│Mare fara medic de familie;│
│ │ │ │ │ │ │acordarea sporului, │MUSENITA, │Comuna Musenita -izolată │
│ │ │ │ │ │ │conf.OMS/ CNAS nr. 391/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │187/2015; -Comuna Crucea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │fara medic de familie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │ │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │FRATAUTII NOI, CU│sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │nr. 391/187/2015 │ │ │
│ │ │ │ │ │GALANESTI, BILCA,│-com.Bilca, com.Fratautii│ │ │
│ │ │ │ │ │FRĂTĂUŢII VECHI │Noi; Marginalizare peste │ │ │
│ │ │ │ │ │ │medie com.Fratautii Noi; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Populatie intre 65-85 si │ │ │
│ │ │ │ │ │ │peste, de 14-15% │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Timpi mari de astepare │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pt.preluarea pacientilor │ │ │
│ │ │ │ │ │ │in localitati greu │ │ │
│ │ │ │ │ │MALINI, CU COMUNA│accesibile comunicate de │ │ │
│ │ │ │ │ │ARONDATA SLATINA │ISU/ SAJ; -Cond.de desf.a│ │ │
│ │ │ │ │ │ │activ. cab.med.si │ │ │
│SV │ │ │ │ │ │acordarea sporului, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │conf.OMS/ CNAS nr. 391/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │187/2015 │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Timpi mari de astepare │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pt.preluarea pacientilor │ │ │
│ │ │ │ │ │DOLHESTI, CU │in localitati greu │ │ │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │accesibile comunicate de │ │ │
│ │ │ │ │ │DRAGUSENI, │ISU/ SAJ; -Cond.de desf.a│ │ │
│ │ │ │ │ │FORASTI │activ. cab.med.si │ │ │
│ │ │ │ │ │ │acordarea sporului, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │conf.OMS/ CNAS nr. 391/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │187/2015 │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │VAMA, CU COMUNE │Populatie intre 65-85 si │ │ │
│ │ │ │ │ │ARONDATE: │peste, de 19%; Comuna │ │ │
│ │ │ │ │ │POJORATA, SADOVA │Sadova fara medic de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │familie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ILISESTI, CU │Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │DRAGOIESTI, │sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │STROIESTI, │nr. 391/187/2015; │ │ │
│ │ │ │ │ │PIRTESTII DE JOS │Marginalizare severa/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │medie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │ZVORISTEA, CU │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │ZAMOSTEA, │nr. 391/187/ 2015; │ │ │
│ │ │ │ │ │HANTASTI , │Marginalizare medie com. │ │ │
│ │ │ │ │ │GRĂMEŞTI, │Hantesti, com.Mitocu │ │ │
│ │ │ │ │ │ADANCATA, MITOCU │Dragomirnei-Marginalizare│ │ │
│ │ │ │ │ │DRAGOMIRNEI, │peste medie in │ │ │
│ │ │ │ │ │PĂTRĂUŢI, │com.Patrauti;-; Populatie│ │ │
│ │ │ │ │ │ │intre 65-85 si peste, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │intre 11-19% │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │PREUTESTI CU │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │BUNEŞTI, HARTOP, │nr. 391/187/2015 │ │ │
│ │ │ │ │ │VULTURESTI │Populatie intre 65-85 si │ │ │
│ │ │ │ │ │ │peste, intre 13-18%; │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │RADASENI, CU COM.│Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │HORODNICENI, │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │ARONDATĂ │sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │ │nr. 391/187/2015 │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │HORODNIC DE SUS, │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │CU COMUNE │sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │ARONDATE: │nr. 391/187/2015; │ │ │
│ │ │ │ │ │HORODNICDE JOS, │Populatie intre 65-85 si │ │ │
│ │ │ │ │ │MARGINEA, │peste de 17%; │ │ │
│ │ │ │ │ │SUCEVITA, │Marginalizare severa │ │ │
│ │ │ │ │ │VOITINEL, BURLA, │com.Sucevita, com. │ │ │
│ │ │ │ │ │VOLOVĂŢ │Voitinel, com.Burla; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Comuna Sucevita fara │ │ │
│ │ │ │ │ │ │medic de familie │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │BERCHISESTI, CU │Cond.de desf.a activ. │ │ │
│ │ │ │ │ │COMUNE ARONDATE: │cab.med.si acordarea │ │ │
│ │ │ │ │ │CAPU CIMPULUI, │sporului, conf.OMS/ CNAS │ │ │
│ │ │ │ │ │VALEA MOLDOVEI, │nr. 391/187/2015 <; │ │ │
│ │ │ │ │ │PALTINOASA, │Marginalizare peste medie│ │ │
│ │ │ │ │ │C.PORUMBESCU │/severa │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Galeteni, Biscoveni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Clanita, Babaita, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Merisani, Talpa, │ │ │ │ │ │ │
│ │GALETENI │Talpa Ograzile, Talpa│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bascoveni, Talpa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Postei, Talpa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Rotaresti. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Olteni, Perii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Brosteni, Vartoape, │ │ │ │ │ │ │
│ │OLTENI │Trivale Mosteni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Radoiesti, Laceni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Orbeasca de Jos, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Orbeasca de Sus. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Tatarastii de Sus, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Scurtu Mare, Puranii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de Sus, Puranii de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Jos, Butesti, │ │ │ │ │ │ │
│ │SCURTU MARE │Negreni, Albeni, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Tatarastii de Jos, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Drasesti, Valea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Postei, Silistea, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Silistea Mica, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Negrilesti, Purani. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Piatra, Lisa, │ │ │ │ │ │ │
│ │LISA │Vanatori, Viisoara, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Secara, Navodari, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Seaca. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Furculesti, Voievoda,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mosteni, Cringu, │ │ │ │ │ │ │
│TR │CRINGU │Secara, Dracea, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bogdana, Urluiu, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Brosteanca, Spatarei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ulmeni, Florica. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Nenciulesti, Paru │ │ │ │ │ │ │
│ │CALINESTI │Rotund, Buzescu, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mavrodin, Calinesti, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Plosca, Radoiesti. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Storobaneasa, Beiu, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mirzanesti, Cernetu, │ │ │ │ │ │ │
│ │MARZANESTI │Teleormanu, Valea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parului Razmiresti, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ludaneasa. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Uda Clocociov, Beciu,│ │ │ │ │ │ │
│ │SLOBOZIA │Plopii Slavitesti, │ │ │ │ │ │ │
│ │MINDRA │Saelele, Slobozia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mandra. │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Pietrosani, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bujoru, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bragadiru, │ │ │ │ │ │ │
│ │BRAGADIRU │Contesti, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Cervenia, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Frumoasa, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Izvoarele, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Smardioasa │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Dobrotesti, Beuca, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Balaci, Didesti, │ │ │ │ │ │ │
│ │DOBROTESTI │Zimbreasca, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Dracsenei, Silistea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Gumesti. │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │cartier Calea │ │populatie arondata = │oras CIACOVA si│Populatie totala zona │
│ │DUDESTII │DUDESTII VECHI, BEBA │TIMISOARA │Aradului + cartier │TEREMIA MARE, │16531, zona izolata, │comunele: │arondata=146 93, Ciacova= │
│ │VECHI │VECHE, CENAD, VALCANI│-Cartier │Mehala + cartier │COMLOSU MARE, │populatie imbatranita si │GHILAD, VOITEG,│oras cu 5484 locuitori │
│ │ │ │Aradului Vest │Circumvalaţiunii │GOTTLOB, TOMNATIC│dispersata, Gottlob=zona │BANLOC, │(urban mic), │
│ │ │ │ │ │ │marginalizata │LIVEZILE │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie arondata = │ │ │
│ │ │ │TIMISOARA - │ │CENEI, CHECEA, │17030, zona │ │cartier Ghiroda Nouă + │
│ │ORTISOARA │ORTISOARA │Cartier │cartier Fabric │UIVAR, CARPINIS │marginalizata, populatie │TIMISOARA │cartier Plopi-Kuncz │
│ │ │ │Dorobantilor │ │ │imbatranita si │ │ │
│ │ │ │ │ │ │dispersata, │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie arondata = │ │ │
│ │ │ │ │ │BELINT, BALINT, │9518, zona cu populatie │ │ │
│ │CHISODA- │ │TIMISOARA - │cartier Calea Sever │BETHAUSEN, BARA, │imbatrinita dispersata, │ │cartier cartier Calea │
│ │GIROC- │GIROC │Cartier │Bocu │OHABA LUNGA, │doua UAT fara medic cu │TIMISOARA │Martirilor │
│ │ │ │Lipovei │ │GHIZELA, SECAS │numar mic de locuitori │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Bara si Secas, Ghizela= │ │ │
│ │ │ │ │ │ │zona marginalizata │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │TIMISOARA - │cartier Campus │DUMBRAVA, TRAIAN │populatie arondata = │ │cartier Calea Şagului + │
│ │GHIRODA, │GHIRODA, REMETEA MARE│Cartier │Universitar-Medicinei│VUIA, MANASTIUR, │10968, , zona cu │TIMISOARA │cartier Steaua-Fratelia + │
│ │ │ │Medicinei │+ cartier Cetate + │FARDEA, NADRAG, │populatie imbatrinita │ │cartier Dâmboviţa │
│ │ │ │ │cartier Tipografilor │ │dispersata │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │TIMISOARA - │cartier Zona Soarelui│TOMESTI, CURTEA, │populatie arondata = │ │cartier Iosefin + cartier │
│ │SACALAZ │SACALAZ │Cartier │+ cartier Ciarda │MARGINA, │6454, zona cu populatie │TIMISOARA │Freidorf │
│ │ │ │Soarelui │Roşie │PIETROASA │imbatrinita dispersata │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │BARNA, CRICIOVA, │populatie arondata = │ │ │
│ │SANANDREI │SANANDREI │LUGOJ │LUGOJ , comuna │GAVOJDIA, STIUCA,│10995, zona cu populatie │TIMISOARA │cartier Blaşcovici + │
│ │ │ │ │COSTEIU │VICTOR VLAD │imbatrinita dispersata, │ │cartier Ronaţ │
│ │ │ │ │ │DELAMARINA │Barna=zona marginalizata │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │UTVIN - │ │ │Oras Recas Si │ │populatie arondata =8546,│ │ │
│ │SANMIHAIU │SANMIHAIU ROMAN │RECAS │Comunele: Bucovat, │RACOVITA, BOLDUR,│zona cu populatie │ │ │
│ │ROMAN │ │ │Topolovatu Mare, │DAROVA │imbatrinita dispersata, │ │ │
│ │ │ │ │Brestovat │ │ │ │ │
│TM ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │VARIAS, SANPETRU │ │Oras Gataia Si │ │populatie arondata = │ │ │
│ │GELU -VARIAS,│MARE, PERIAM, PESAC, │GATAIA │Comunele: │IECEA MARE, │13273, zona cu populatie │ │ │
│ │ │SARAVALE │ │Birda,Denta, │LENAUHEIM, LOVRIN│imbatrinita dispersata, │ │ │
│ │ │ │ │Moravita, Jamu Mare │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie=7911, zona │ │ │
│ │ │ │ │ │ │periurbana cu densitate │ │ │
│ │BECICHERECU │BECICHERECU MIC, │ │ │ │crescuta a populatiei, │ │ │
│ │MIC │BILED, DUDESTII NOI, │ │ │GIARMATA │trafic dificil cu durata │ │ │
│ │ │SANDRA │ │ │ │mare de asteptare la │ │ │
│ │ │ │ │ │ │accesul in municipiului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Timisoara, │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie=17931, zona │ │ │
│ │ │ │ │ │ │periurbana cu densitate │ │ │
│ │ │LIEBLING, TORMAC, │ │ │ │crescuta a populatiei, │ │ │
│ │LIEBLING │JEBEL │ │ │DUMBRAVITA │trafic dificil cu durata │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mare de asteptare la │ │ │
│ │ │ │ │ │ │accesul in municipiului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Timisoara, │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │populatie=14199, zona │ │ │
│ │ │ │ │ │ │periurbana cu densitate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │crescuta a populatiei, │ │ │
│ │PARTA │PARTA, SAG, PADURENI,│ │ │MOSNITA NOUA │trafic dificil cu durata │ │ │
│ │ │ │ │ │ │mare de asteptare la │ │ │
│ │ │ │ │ │ │accesul in municipiului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Timisoara, │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │CHEVERESU MARE, │ │ │GIULVAZ, FOENI, │populatie=13962, zona │ │ │
│ │CHEVERESU │SACOSU TURCESC, │ │ │OTELEC, PECIU │frontaliera, populatie │ │ │
│ │MARE │NITCHIDORF │ │ │NOU, GIERA │imbatranita si │ │ │
│ │ │ │ │ │ │dispersata, │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Populatie =7691, zona │ │ │
│ │SATCHINEZ │SATCHINEZ │ │ │MASLOC, BOGDA, │colinara, populatie │ │ │
│ │ │ │ │ │FIBIS, PISCHIA │dispersata, extremitate │ │ │
│ │ │ │ │ │ │judet │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │- Localitatea Murighiol │ │ │
│ │ │ │ │ │ │este inclusă în │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Rezervaţia Biosferei │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Delta Dunării │ │ │
│ │ │ │ │ │ │-Populaţie dispersată pe │ │ │
│ │ │ │ │ │ │o arie geografică extinsă│ │ │
│ │ │ │ │ │ │- Unitatea de Primiri │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Urgenţe care funcţionează│ │ │
│ │ │ │ │ │ │în cadrul Spitalului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Judeţean de Urgenţă │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Tulcea (în prezent, este │ │ │
│ │ │ │ │ │ │într-un proiect de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │reabilitare) se află la │ │ │
│ │ │ │ │ │ │45 km distanţă │ │ │
│ │ │MURIGHIOL │ │ │ │-În Delta Dunării │ │ │
│ │ │- Colina │ │-BABADAG Sarichioi │-Uzlina │activează doar doi medici│ │ │
│ │ │-Dunăvăţu de Jos │ │Zebil Enisala │-Băltenii de Jos │de familie │ │ │
│ │ │-Dunăvăţu de Sus │ │Visterna Mihai Bravu │- Băltenii de Sus│- Beneficiari ai │ │ │
│ │MURIGHIOL │-Plopu │BABADAG │Satu Nou Turda Slava │-Nufăru │serviciilor medicale │0 │0 │
│ │ │-Sarinasuf │ │Cercheză Slava Rusă │-Victoria │acordate în centrul de │ │ │
│ │ │- Beştepe │ │Ceamurlia de Jos │- Ilganii de Jos │permanenţă, sunt şi │ │ │
│ │ │-Mahmudia │ │ │ │locuitorii zonelor │ │ │
│TL │ │ │ │ │ │izolate din Delta │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Dunării, învecinate cu │ │ │
│ │ │ │ │ │ │localitatea Murighiol: │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Sfântu Gheorghe, Crişan, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Caraorman, Letea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- În fiecare an, în │ │ │
│ │ │ │ │ │ │perioada │ │ │
│ │ │ │ │ │ │aprilie-noiembrie, în │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pensiunile turistice de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │pe raza comunei │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Murighiol, se cazează │ │ │
│ │ │ │ │ │ │aproximativ 200.000 de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │turişti -Condiţii de │ │ │
│ │ │ │ │ │ │transport anevoioase │ │ │
│ │ │ │ │ │ │- Populaţie defavorizată │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │LUNCAVIŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Rachelu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Revărsarea │ │ │ │ │ │ │
│ │LUNCAVIŢA │- Isaccea │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Văcăreni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Garvăn │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- Jijila │ │ │ │ │ │ │
│ │ │-I. C. Brătianu │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Băile Govora │PERISANI cu │ │ │ │
│ │ │ │ │Păuşeşti Otăsău │localităţi │1. Zonă montană │ │ │
│ │ │Galicea │ │Stoeneşti │arondate: │2. Localitati izolate │ │ │
│ │GALICEA │Olanu │BĂILE GOVORA │Mihăeşti │Câineni │3. Localităţi │ │ │
│ │ │Stoileşti │ │Pietrari │Boişoara │marginalizate │ │ │
│ │ │ │ │Buneşti │Racoviţa │4. Populaţie dispersată │ │ │
│ │ │ │ │ │Titeşti │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │STĂNEŞTI, cu │ │ │ │
│VL │ │Milcoiu │ │ │localităţi │ │ │ │
│ │ │Golesti │ │Călimăneşti │arondate │1. Localitaţi izolate │ │ │
│ │MILCOIU │Dănicei │CĂLIMĂNEŞTI │Berislăveşti │Lădeşti │2. Acces redus la │ │ │
│ │ │Budeşti │ │Sălătrucel │Fârtăţeşti │servicii medicale de │ │ │
│ │ │Nicolae Bălcescu │ │ │Măciuca │urgenţă/ specialitate │ │ │
│ │ │ │ │ │Roeşti │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Lăpuşata │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │RÂMNICU VÂLCEA│Municipiul Râmnicu │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Vâlcea │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │- localităţi cu locuinţe │
│ │ │ │ │ │ │ │ │răsfirate şi căi de acces │
│ │ │ │ │ │ │ │MURGENI cu │greu practicabile; │
│ │ │ │ │ │ │ │localităţile │- populaţie îmbătrânită; │
│ │ │CODĂEŞTI │ │ │ │ │- Murgeni │- căi de acces principale │
│ │ │TĂCUTA │ │ │ │ │- Schineni │greu practicabile în │
│ │Codăeşti │DĂNEŞTI │Bârlad │Bârlad │ │ │- Sărăţeni │sezonul rece; │
│ │ │MICLEŞTI │ │Zone Limitrofe │ │ │- Lăţeşti │- lipsa transportului în │
│ │ │FEREŞTI │ │ │ │ │- Cârja │comun; │
│ │ │ │ │ │ │ │- Raiu │- pondere populaţie │
│ │ │ │ │ │ │ │- Floreni │devavorizată; │
│ │ │ │ │ │ │ │ │- distanţa până la cea mai │
│ │ │ │ │ │ │ │ │apropiată unitate sanitară │
│ │ │ │ │ │ │ │ │este de 37,8 km │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Negreşti │ │ │ │ │
│ │ │Cozmeşti │ │Todireşti │ │ │ │ │
│ │ │Deleşti │ │Dumeşti │ │ │ │ │
│ │Cozmeşti │Oşeşti │Negreşti │Băceşti │ │ │ │ │
│ │ │Bălteni │ │Rafaila │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Rebricea │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Vultureşti │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Ivăneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │Centrumed │Pungeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │Ivăneşti │Gîrceni │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Poieneşti │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│VS │ │Olteneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Albeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │Olteneşti │(Sat Crasna) │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Creţeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Tătărăni │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Puieşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Dragomireşti │ │ │ │ │ │ │
│ │Puieşti │Voineşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ghergheşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pogana │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Iana │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Tutova │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pochidia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Pogoneşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Iveşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ghidigeni (Jud. │ │ │ │ │ │ │
│ │Tutova │Galaţi) │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Priponeşti (Jud. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Galaţi) │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Munteni (Jud. Galaţi)│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bălăşeşti (Jud. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Galaţi) │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │Vutcani │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Găgeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │Vutcani │Dodeşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Roşieşti │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Viişoara │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │ │Marasesti Oras │ │ │ │Localitate tranzitata de un│
│ │ │ │ │Calimanesti │ │ │CALIMANESTI │numar mare de persoane. │
│ │ │ │MARASESTI │Haret │ │ │HARET │Distanta pana la cea mai │
│ │ │ │ │Pufesti │ │ │PUFESTI │apropiata unitate sanitara │
│ │ │ │ │Garoafa │ │ │GAROAFA │este de 24Km(Focsani ) sau │
│VN │ │ │ │ │ │ │ │26Km(Adjud) │
│ ├─────────────┼─────────────────────┼──────────────┼─────────────────────┼─────────────────┼─────────────────────────┼───────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │CENTRUL DE │ │ │ │ │Localitate tranzitata de un│
│ │ │ │PERMANENTA │Focsani Oras │ │ │FOCSANI │numar mare de persoane. │
│ │ │ │MEDICINA DE │Cartier Mandresti │ │ │MANDRESTI │Asigurarea continuitatii │
│ │ │ │FAMILIE │ │ │ │ │asistentei medicale primare│
│ │ │ │DISPENSAR SUD │ │ │ │ │in regim de garda. │
└───┴─────────────┴─────────────────────┴──────────────┴─────────────────────┴─────────────────┴─────────────────────────┴───────────────┴───────────────────────────┘


    ANEXA 2

        la normele metodologice
                                       TRUSA DE URGENŢĂ
    1. Materiale sanitare:
    a) sonde de aspiraţie tip Yankauer;
    b) sonde de aspiraţie flexibile endotraheale, inclusiv pediatrice;
    c) seringi de 5 ml şi de 10 ml;
    d) truse pentru perfuzie;
    e) feşe şi pansamente sterile şi nesterile;
    f) truse sondaj urinar/pungi colectoare de urină;
    g) container materiale ascuţite;
    h) mănuşi nesterile/consult/de unică folosinţă;
    i) canule intravenoase periferice, de diferite mărimi, pentru adulţi/copii.

    2. Medicamente şi soluţii:
    a) soluţii cristaloide (ser fiziologic, Ringer, glucoză 5%, glucoză 10%);
    b) analgezice minore nemorfinice;
    c) aspirină;
    d) beta 2 mimetice inhalatorii;
    e) adrenalină;
    f) atropină;
    g) glucoză 33%;
    h) diazepam;
    i) HCHS;
    j) nitroglicerină spray;
    k) nitroglicerină tablete;
    l) xilină 1%;
    m) antiemetic injectabil;
    n) antiemetice orale;
    o) furosemid fiole;
    p) vitamina B1;
    q) vitamina B6;
    r) miofilin fiole;
    s) antihipertensive injectabile;
    t) antihipertensive orale;
    u) antispastice injectabile;
    v) antispastice orale;
    w) antibiotice injectabile;
    x) soluţii dezinfectante (alcool, iod, rivanol);
    y) antihistaminice H1, H2;
    z) diazepam desitine sol. rectală.

    3. Oricare alte medicamente sau materiale sanitare necesare în exercitarea actului medical, conform competenţelor profesionale

    ANEXA 3

        la normele metodologice




                                                CONVENŢIE DE ASOCIERE
                                 a medicilor de familie pentru asigurarea continuităţii
                         asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă
                                                       - model -
    ART. 1
    Părţile semnatare
        În conformitate cu prevederile art. 70, art. 73 - alin. (2), art. 78 din Legea nr. 95/2006, republicată, privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, şi cu prevederile Legii nr. 263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, cu modificările şi completările ulterioare, s-a convenit la asocierea următoarelor părţi:
    1. Numele şi prenumele ........., titular/reprezentant legal/medic angajat al cabinetului de medicină de familie ..........
    2. Numele şi prenumele ........., titular/reprezentant legal/medic angajat al cabinetului de medicină de familie ..........

        Pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă participă:
    1. Medic de familie/medicină generală:
        Numele: .........., prenumele: ...........
        Din cabinetul de medicină de familie: ......
        Cod numeric personal: ..................
        Gradul profesional: ....................
        Codul de parafă al medicului: ..........

    2. Asistent medical:
        Numele: ........, prenumele: .........
        Cod numeric personal: ................



    ART. 2
    Scopul asocierii
    2.1. Scopul asocierii este constituirea echipelor de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în forma de organizare a activităţii medicale "centru de permanenţă".
    2.2. Principiile care stau la baza activităţii echipelor de gardă constituite pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrul de permanenţă sunt următoarele:
    a) principiul independenţei profesionale în exercitarea profesiei de medic a medicilor de familie/de medicină generală, asociaţi;
    b) principiul răspunderii individuale pentru actele medicale prestate.

    2.3. Echipele de gardă constituite pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrul de permanenţă îşi desfăşoară activitatea cu respectarea prevederilor normelor metodologice cu privire la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă.

    ART. 3
    Denumirea asocierii
    3.1. Asocierea este denumită .........

    ART. 4
    Sediul asocierii
    4.1. Echipa de gardă constituită pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrul de permanent va funcţiona în sediul: ........;.

    ART. 5
    Durata asocierii
        Asocierea se încheie pe durată nedeterminată.

    ART. 6
    Conducerea asocierii
    6.1. Organul de conducere al asocierii este adunarea generală formată din titularii/reprezentanţii legali ai cabinetelor de medicină de familie care au constituit echipele de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrul de permanenţă.
    6.2. În relaţiile cu terţii, asocierea, respectiv centrul de permanenţă este reprezentat de coordonatorul centrului de permanenţă.

    ART. 7
    Exercitarea profesiei
    7.1. În cadrul asocierii, medicii de familie/ medicii de medicină generală îşi vor consacra activitatea profesională în beneficiul asigurării continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrul de permanenţă şi se vor informa reciproc în legătură cu aceasta.
    7.2. Fiecare medic de familie/de medicină generală îşi exercită profesia în numele cabinetului de medicină de familie al cărui titular sau angajat este.
    7.3. În situaţia în care cabinetele medicilor de familie care au constituit echipele de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrul de permanenţă au angajat personal medical pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrul de permanenţă, acesta îşi exercită profesia în numele cabinetului de medicină de familie al cărui angajat este.

    ART. 8
        Prezenta convenţie de asociere încetează prin hotărâre comună a medicilor de familie/de medicină generală titulari/reprezentanţilor legali ai cabinetelor medicale care participă la constituirea echipelor de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrul de permanenţă.

    ART. 9
        Alte clauze .........

    ART. 10
    Dispoziţii finale
    10.1. Asocierea altor medici de familie la realizarea scopului prezentei convenţii de asociere se face numai cu acordul membrilor existenţi.
    10.2. Direcţiile de sănătate publică, respectiv direcţiile medicale din ministerele şi instituţiile cu reţea sanitară proprie, numesc pentru fiecare centru de permanenţă un medic coordonator dintre medicii de familie asociaţi.
    10.4. Prezenta convenţie de asociere va fi depusă la direcţia de sănătate publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti în vederea emiterii deciziei de înfiinţare a centrului de permanenţă.

        Încheiată astăzi, ......., la ........, în ........ exemplare, câte unul pentru fiecare parte semnatară şi unul pentru direcţia de sănătate publică.
        Semnăturile medicilor de familie sau de medicină generală asociaţi prin prezenta convenţie de asociere:
    1. ......... - cabinet de medicină de familie;
    2. ......... - cabinet de medicină de familie;
    3. ......... - cabinet de medicină de familie.

        ................................
        Depusă astăzi, ......, la Direcţia de Sănătate Publică .........
        NOTĂ:
        După caz, un exemplar al prezentei convenţii de asociere se depune şi la primăriile unităţilor administrativ-teritoriale direct implicate.


    ANEXA 4

        la normele metodologice
                                               STANDARDE MINIMALE
                                     privind dotarea centrelor de permanenţă
    1. Mobilier specific:
    a) pat/canapea de consultaţie;
    b) birou pentru medic;
    c) scaune;
    d) măsuţă pentru instrumentar;
    e) suport perfuzor.

    2. Aparatură/Echipamente pentru resuscitare - respiraţie:
    a) tuburi staţionare pentru oxigen - minimum 2x10 l NTP, contor debit/ventil debit cu capacitatea maximă de cel puţin 15l/min. şi robinet de reglare conexiune rapidă sau un concentrator de oxigen;
    b) tuburi portabile pentru oxigen - minimum 5 l NTP, contor debit /ventil debit cu capacitatea maximă de cel puţin 15l/min. şi robinet de reglare conexiune rapidă pentru centrele de permanenţă mobil cu concentrator de oxigen
    c) balon ventilaţie adult/copil cu măşti de diferite mărimi şi rezervor suplimentar pentru oxigen;
    d) pensă McGill de diferite mărimi;
    e) defibrilator automat şi/sau defibrilator semiautomat.

    3. Aparatură monitorizare - evaluare:
    a) glucometru;
    b) stetoscop;
    c) tensiometru manual;
    d) lampă pentru examinarea pupilelor;
    e) ciocan de reflexe;
    f) termometru;
    g) cântar pentru sugari şi adulţi;
    h) taliometru;
    i) pelvimetru;
    j) apăsător de limbă;
    k) deschizător de gură;
    l) canule rectale, uretrale, vaginale;
    m) trusă completă de mică chirurgie;
    n) masă ginecologică sau canapeaua consultaţii să conţină suporţi în vederea examinării obstetricale şi ginecologice;
    o) valve ginecologice şi pense de col;
    p) seringă Guyon pentru spălături auriculare;
    q) atele Kramer;
    r) sterilizator;
    s) garou;
    t) aspirator mobil pentru secreţii;
    u) electrocardiograf;
    v) otoscop;
    x) orice tip de aparatură necesară în vederea desfăşurării actului medical, conform competenţelor profesionale.

    4. Materiale şi dispozitive auxiliare:
    a) materiale pentru curăţenie şi dezinfecţie;
    b) materiale necesare colectării şi neutralizării deşeurilor periculoase;
    c) stingător de incendiu;
    d) folie supravieţuire;
    e) kit naştere;
    f) guler cervical.


    ANEXA 5

        la normele metodologice




        Casa de Asigurări de Sănătate .............
        Cabinetul de Medicină de Familie ..........
        Judeţul ...................................
        Medicul titular/Reprezentantul legal ......
        Localitatea ...............................
                                     BORDEROUL CENTRALIZATOR
                        al activităţii desfăşurate în centrul de permanenţă
        Luna ......../anul ........
        Semnificaţia coloanelor din tabelul de mai jos este următoarea:
    a) Data efectuării gărzii;
    b) Numărul orelor de gardă efectuate;
    c) Contravaloarea orelor de gardă;
    d) Ajustare cu 15% a tarifului orar pentru medicul coordonator**);
    e) Venitul cabinetului de medicină de familie (lei).


┌────┬─────────┬────────────┬──┬─────┬─────────────┬────────┬───────────────┬──────────┬────┬──────┐
│ │ │ │ │ │ │ │ │10% din │ │ │
│ │Numele şi│ │ │ │ │ │50% din tariful│tariful │ │ │
│ │prenumele│Numele şi │ │ │ │ │orar pentru │orar │ │ │
│Nr. │medicului│prenumele │a)│b) │Tarif orar*) │c) │cheltuieli │pentru │d) │e) │
│crt.│de │asistentului│ │ │lei/oră │ │administrative*│cheltuieli│ │ │
│ │familie │medical │ │ │ │ │**) │cu trusa │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │de urgenţă│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │****) │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┬──┼───┬─────────┼────┬───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │M │As│M │As │M │As │ │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │Tarif │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │negociat,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │dar nu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │40 │mai mic │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │lei│de 20 lei│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │/ │/ oră şi │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │oră│nu mai │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │mare de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │22,5 lei/│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │oră │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │C14 │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │C13 │[C9 + │
│ │ │ │ │ │ │ │ │C9 │C10│ │ │[C9 │C10 + │
│C1 │C2 │C3 │C4│C5│C6│C7 │C8 │C5xC│C6x│C11 │C12 │x │C11 + │
│ │ │ │ │ │ │ │ │7 │C8 │ │ │15%]│C12 + │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │**) │C13] │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │*****)│
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
├────┼─────────┼────────────┼──┼──┼──┼───┼─────────┼────┼───┼───────────────┼──────────┼────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │20 lei/oră │4 lei/oră/│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │M │ │ │
└────┴─────────┴────────────┴──┴──┴──┴───┴─────────┴────┴───┴───────────────┴──────────┴────┴──────┘

        *) Tariful orar pentru medicii de familie este de 40 lei/oră. Tariful orar pentru asistenţi se stabileşte în funcţie de salariul negociat, dar nu poate fi mai mic de 20 lei/oră şi mai mare de 22,5 lei/oră.
        **) În situaţia în care medicul de familie îndeplineşte rolul de coordonator al centrului de permanenţă, tariful orar se majorează cu 15%.
        ***) Pentru centrele de permanenţă cu sediul pus la dispoziţie de consiliul local, cheltuielile administrative sunt suportate de consiliul local respectiv, iar pentru centrele de permanenţă care îşi desfăşoară activitatea în cabinetele medicilor de familie se acordă 50% din tariful orar al medicului, adică 20 lei/oră, pentru cheltuieli administrative, pentru fiecare medic care activează în cadrul centrului de permanenţă, indiferent dacă este medic titular sau medic angajat.
        ****) Pentru centrele de permanenţă cu sediul pus la dispoziţie de consiliul local, cheltuielile cu dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare sunt suportate de medicii de familie care participă la constituirea centrului de permanenţă, situaţie în care tariful orar de 40 lei/oră al medicului se majorează cu 4 lei/oră, pentru cheltuieli cu medicamente şi materiale sanitare ale trusei de urgenţă, pentru fiecare medic care activează în cadrul centrului de permanenţă, indiferent dacă este medic titular sau medic angajat.
        *****) Coloana C11 se adună la venitul cabinetului numai dacă activitatea de gardă se derulează în cabinetele medicilor de familie, iar coloana C12 se adună la venitul cabinetului numai dacă activitatea de gardă se derulează în spaţiul pus la dispoziţie de consiliul local, iar coloana C13 se adună în cazul în care medicul respectiv este medicul coordonator al centrului.

    ANEXA 6

        la normele metodologice




                                                      CONTRACT*)
                                  pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare
                                      în regim de gardă prin centrele de permanenţă
                                                         - model -
    I. Părţile contractante
        Casa de Asigurări de Sănătate ......, cu sediul în municipiul/oraşul ......., str. ...... nr. ........, judeţul/sectorul ......, telefon/fax ....., reprezentată prin preşedinte - director general ......,
        şi
        Cabinetul de medicină de familie ........., organizat astfel:
    - cabinetul medical individual ........, ........, reprezentat prin medicul titular ......;
    – cabinetul medical asociat sau grupat ........, reprezentat prin medicul delegat ........;
    – societatea civilă medicală ........., reprezentată prin administratorul ................;
    – unitatea medico-sanitară cu personalitate juridică, înfiinţată potrivit Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,.........., reprezentată prin..........,

        având sediul cabinetului de medicină de familie în municipiul/oraşul/comuna ..........., str. ........ nr. ......, bl. ........, sc. ......, et. ......, ap. ...., judeţul/sectorul ......, str. ........ nr. ........, telefon ........, cont nr. ....., deschis la Trezoreria Statului sau cont nr. deschis la Banca ......, cod numeric personal al reprezentantului legal ....... sau cod unic de înregistrare ......, care participă la constituirea echipelor de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin Centrul de permanenţă ....., înfiinţat prin Decizia Direcţiei de Sănătate Publică ....... nr. ...........

    II. Obiectul contractului
    ART. 1
        Obiectul prezentului contract îl constituie asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în medicina primară prin centrele de permanenţă, conform Legii nr. 263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, cu modificările şi completările ulterioare şi a Normelor metodologice cu privire la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii şi al ministrului dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei nr........... din..........


    III. Servicii medicale acordate
    ART. 2
        Serviciile medicale acordate în cadrul centrului de permanenţă sunt cele prevăzute în Normele metodologice cu privire la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă.

    ART. 3
        La asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă participă:
    1. Medic de familie:
        Numele ........., prenumele .......
        Cod numeric personal .............
        Gradul profesional ...............
        Codul de parafă al medicului .....

    2. Asistent medical:
        Numele .........., prenumele .......
        Cod numeric personal ...............




    IV. Durata contractului
    ART. 4
        Prezentul contract este valabil de la data încheierii până la 31 decembrie ..........".


    V. Obligaţiile părţilor
    A. Obligaţiile casei de asigurări de sănătate
    ART. 5
        Casa de asigurări de sănătate are următoarele obligaţii:
    a) încheie contracte distincte cu cabinetele de medicină de familie ai căror titulari/reprezentanţi legali au constituit echipele de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, în limita sumelor primite prin transferuri din bugetul Ministerului Sănătăţii;
    b) decontează cabinetelor de medicină de familie cu care au încheiat contracte, în termen de 20 de zile calendaristice de la depunerea documentelor necesare decontării, contravaloarea orelor de gardă efectuate în centrele de permanenţă, cu sau fără cheltuieli de administrare şi funcţionare, după caz, cu cheltuieli pentru dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, după caz;
    c) efectuează, în comisii mixte formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai caselor de asigurări de sănătate, în limita competenţelor, controlul privind respectarea de către medicii şi asistenţii medicali a programului de gardă, conform programării avizate de către direcţiile de sănătate publică;
    d) înmânează, la momentul efectuării controlului, coordonatorului centrului de permanenţă sau, după caz, comunică medicilor de familie titulari/reprezentantului legal al cabinetului de medicină de familie procesul-verbal şi/sau nota de constatare ca urmare a efectuării controlului, în termen de 3 zile lucrătoare de la data efectuării acestuia.



    B. Obligaţiile cabinetelor de medicină de familie ai căror titulari au constituit echipele de gardă pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale în regim de gardă în centrele de permanenţă
    ART. 6
        Medicul de familie titular/Reprezentantul legal al cabinetului de medicină de familie care asigură continuitatea asistenţei medicale în regim de gardă prin centrele de permanenţă are următoarele obligaţii:
    a) afişează la cabinetul medical în care îşi desfăşoară activitatea următoarele date:
    i) centrul de permanenţă care asigură rezolvarea situaţiilor de urgenţă în afara programului de activitate;
    ii) numărul de telefon al centrului de permanenţă;
    iii) programul fiecăruia dintre medicii asociaţi care desfăşoară activitate în cadrul centrului de permanenţă;
    iv) numărul de apel telefonic unic 112 pentru apeluri de urgenţă;

    b) respectă programul corespunzător graficului de gărzi întocmit şi avizat de direcţia de sănătate publică. Schimbarea programului de gardă se poate face numai în situaţii deosebite, cu înştiinţarea, în scris, a coordonatorului centrului de permanenţă care va comunica direcţiilor de sănătate publică sau direcţiilor medicale din structura ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, după caz, spre avizare, graficul modificat;
    c) întocmesc şi transmit coordonatorului centrului de permanenţă, până la data de 10 a lunii în curs, pentru luna precedentă, raportul privind activitatea efectuată;
    d) ţin evidenţa consumurilor de medicamente şi materiale sanitare şi asigură stocuri suficiente pentru desfăşurarea activităţii în cadrul centrului de permanenţă;
    e) transmit casei de asigurări de sănătate, în primele 10 zile lucrătoare ale lunii următoare, pentru luna precedentă, următoarele documente în vederea decontării activităţii medicale:
    (i) Factura electronică cuprinzând contravaloarea orelor de gardă efectuate, în format electronic cu semnătură electronică extinsă/calificată;
    (ii) Borderoul centralizator al activităţii desfăşurate în centrul de permanenţă, în format electronic cu semnătură electronică extinsă/calificată, conform Anexei nr. 5 la Normele metodologice privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă;

    f) acordă necondiţionat serviciile medicale prevăzute la art. 7 din Normele metodologice privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, tuturor persoanelor care le solicită, pe toată durata gărzii, cu respectarea prevederilor legale în vigoare care reglementează activitatea medicală;
    g) solicită, atunci când consideră că starea pacientului o impune, prin intermediul dispeceratului medical de urgenţă, intervenţia unui echipaj medical de urgenţă pentru rezolvarea cazului sau trimiterea unei ambulanţe de transport cu asistent medical, ambulanţier ori însoţitor, după caz;
    h) completează documentele şi rapoartele de activitate specifice centrului de permanenţă;
    i) respectă legislaţia privind prelucrarea datelor cu caracter personal.




    VI. Modalităţi de plată
    ART. 7
    (1) Plata serviciului de gardă se face prin tarif orar separat, atât pentru medicii de familie, cât şi pentru asistenţii medicali.
    (2) Tariful orar pentru medicii de familie titulari de cabinet, precum şi pentru medicii angajaţi este de 40 lei/oră.
    (3) Tariful orar pentru asistenţii medicali care desfăşoară serviciu în regim de gardă în cadrul centrelor de permanenţă se determină în funcţie de salariul negociat cu toate sporurile şi contribuţiile aferente şi nu poate fi mai mic de 20 lei/oră şi mai mare de 22,5 lei/oră.
    (4) Pentru veniturile realizate se calculează şi se virează cotele aferente taxelor şi impozitelor potrivit reglementărilor legale în vigoare.
    (5) Medicii de familie/de medicină generală care participă la constituirea unui centru de permanenţă asigurând continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă, în cabinetul propriu, în spaţiul pus la dispoziţie de unul dintre medicii asociaţi sau în spaţiu asigurat de echipa medicală, suportă şi cheltuielile de administrare şi funcţionare ale cabinetului, precum şi costurile cu dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, situaţie în care tariful orar prevăzut la alin. (1) se majorează cu 50%, adică 20 lei/oră, pentru fiecare medic de familie/medicină generală care îşi desfăşoară activitatea în acel cabinet, indiferent dacă este titular, asociat, angajat sau medic cu contract de prestări servicii. Medicii asociaţi care participă la constituirea unui centru de permanenţă asigurând continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă în spaţiul pus la dispoziţie de autorităţile locale suportă şi cheltuielile cu dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, situaţie în care tariful orar de 40 lei/oră se majorează cu 4 lei/oră, pentru fiecare medic care îşi desfăşoară activitatea în acel centru de permanenţă, indiferent dacă este titular, asociat sau medic cu contract de prestări servicii.

    ART. 8
    (1) Medicii de familie care asigură continuitatea asistenţei medicale în regim de gardă în centrele de permanenţă beneficiază de un venit care se constituie din sumele obţinute prin înmulţirea valorii de referinţă a tarifului orar, ajustate calităţii de coordonator al centrului de permanenţă, după caz, cu procentul corespunzător cheltuielilor de administrare şi funcţionare, după caz, şi cu procentul corespunzător cheltuielilor cu dotarea şi menţinerea trusei de urgenţă cu medicamente şi materiale sanitare, după caz, cu numărul total de ore de gardă efectuate de către fiecare medic de familie în parte, în luna pentru care se face plata.
    (2) Pentru medicul de familie care îndeplineşte rolul de coordonator al centrului de permanenţă tariful orar se majorează cu 15%.
    (3) Decontarea activităţii medicale desfăşurate în cadrul centrului de permanenţă se face lunar, în termen de maximum 20 de zile calendaristice de la primirea documentelor, la data de ..........
    (4) În cazul în care un medic lipseşte nemotivat sau fără să anunţe schimbarea gărzii, va fi sancţionat cu contravaloarea orelor de gardă ce trebuiau efectuate, precum şi cu sumele aferente cheltuielilor, după caz.


    VII. Controlul modului de organizare, derulare, monitorizare şi raportare a activităţii desfăşurate în cadrul centrelor de permanenţă
    ART. 9
    (1) Controlul privind respectarea asigurării continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă în centrele de permanenţă se exercită cel puţin anual de comisii mixte formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai casei de asigurări de sănătate, în funcţie de domeniul de competenţă.
    (2) Controlul prevăzut la alin. (1) va urmări, în principal, următoarele:
    a) respectarea de către medicii şi asistenţii medicali a programului de gardă, conform programării avizate de către direcţiile de sănătate publică;
    b) identificarea eventualelor disfuncţionalităţi în activitatea centrului de permanenţă;
    c) verificarea stocurilor de medicamente.
    d) respectarea condiţiilor minime de spaţiu şi a circuitelor funcţionale, a condiţiilor igienico- sanitare precum şi a dotării minime necesare.



    VIII. Răspunderea contractuală
    ART. 10
    (1) În cazul în care se constată de către comisiile mixte de control, formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai caselor de asigurări de sănătate, nerespectarea de către medicii şi asistenţii medicali a programului de gardă, conform programării avizate de către direcţiile de sănătate publică, aceştia vor fi sancţionaţi cu contravaloarea orelor de gardă ce trebuiau efectuate.
    (2) Constatarea repetată a nerespectării programului de gardă, respectiv 2 absenţe nemotivate într-un interval de 12 luni, de către medici şi asistenţi medicali, se sancţionează prin excluderea medicului/asistentului medical după caz, din cadrul echipei de gardă care asigură continuitatea asistenţei medicale la centrul de permanenţă.


    IX. Forţa majoră
    ART. 11
    (1) Orice împrejurare independentă de voinţa părţilor, intervenită după data semnării contractului şi care împiedică executarea acestuia, este considerată ca forţă majoră şi exonerează de răspundere partea care o invocă. Sunt considerate ca fiind forţă majoră, în sensul acestei clauze, împrejurări ca: război, revoluţie, cutremur, mari inundaţii, embargo.
    (2) Partea care invocă forţa majoră trebuie să anunţe cealaltă parte în termen de 5 zile de la data apariţiei respectivului caz de forţă majoră şi să prezinte un act confirmativ eliberat de autoritatea competentă, prin care să certifice realitatea şi exactitatea faptelor care au condus la invocarea forţei majore, şi, de asemenea, de la încetarea acestui caz.
    (3) Dacă nu procedează la anunţarea, în termenele prevăzute mai sus, a începerii şi încetării cazului de forţă majoră, partea care îl invocă suportă toate daunele provocate celeilalte părţi prin neanunţarea în termen.


    X. Încetarea, rezilierea şi suspendarea contractului
    ART. 12
        Contractul de asigurare a continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă se suspendă la data la care a intervenit una dintre următoarele situaţii:
    a) de la data la care casa de asigurări de sănătate este înştiinţată de decizia direcţiei de sănătate publică de suspendare a activităţii centrului de permanenţă; suspendarea operează până la data comunicării de către direcţia de sănătate publică a deciziei de reluare a activităţii centrului de permanenţă;
    b) la solicitarea medicului de familie / medicului de medicină generală, pentru motive obiective, independente de voinţa acestuia şi care determină imposibilitatea desfăşurării activităţii centrului de permanenţă pe o perioadă limitată de timp, după caz pe bază de documente justificative;
    c) în cazurile de forţă majoră confirmate de autorităţile publice competente, până la încetarea cazului de forţă majoră, dar nu mai mult de 6 luni, sau până la data ajungerii la termen a contractului.


    ART. 13
        Contractul de asigurare a continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă încetează în următoarele condiţii:
    a) prin desfiinţarea convenţiei de asociere dintre medicii care au organizat echipele de gardă;
    b) prin acordul de voinţă al părţilor;
    c) dacă medicul titular al cabinetului de medicină de familie renunţă sau pierde calitatea de membru al Colegiului Medicilor din România;
    d) prin denunţarea unilaterală a contractului de către reprezentantul legal al cabinetului de medicină de familie, printr-o notificare scrisă, cu 30 de zile calendaristice anterior datei de la care se doreşte încetarea contractului, cu indicarea temeiului legal;
    e) dacă a survenit îmbolnăvirea sau decesul titularului cabinetului de medicină de familie.


    ART. 14
    (1) Contractul de asigurare a continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă se reziliază de plin drept la data producerii următoarelor situaţii:
    a) constatarea repetată a nerespectării programului de gardă, respectiv 2 absenţe nemotivate într-un interval de 12 luni,
    b) dacă din motive imputabile medicului acesta îşi întrerupe activitatea / demisie.

    (2) Contractul pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă se reziliază de plin drept printr-o notificare scrisă a caselor de asigurări de sănătate, în termen de maximum 10 zile calendaristice de la data constatării uneia din următoarele situaţii:
    a) expirarea perioadei de 30 de zile calendaristice de la încetarea valabilităţii/ retragerea/anularea de către organele în drept a autorizaţiei sanitare de funcţionare.
    b) nerespectarea termenelor de depunere a facturilor însoţite de documentele privind activităţile realizate conform prezentului contract, în vederea decontării de către casele de asigurări de sănătate a activităţii realizate, pentru o perioadă de două luni consecutive în cadrul unui trimestru, respectiv 3 luni într-un an;
    c) refuzul cabinetului de a pune la dispoziţia organelor de control a actelor privind activitatea desfăşurată în centrul de permanenţă.



    XI. Corespondenţa
    ART. 15
    (1) Corespondenţa legată de derularea prezentului contract se efectuează în scris, prin scrisori recomandate cu confirmare de primire, prin fax, prin poşta electronică sau direct la sediul părţilor.
    (2) Fiecare parte contractantă este obligată ca în termen de 3 zile lucrătoare din momentul în care intervin modificări ale datelor ce figurează în prezentul contract să notifice celeilalte părţi contractante schimbarea survenită.


    XII. Modificarea contractului
    ART. 16
        În condiţiile apariţiei unor noi acte normative în materie, care intră în vigoare pe durata derulării prezentului contract, clauzele contrare se vor modifica şi se vor completa în mod corespunzător, prin act adiţional.

    ART. 17
        Dacă o clauză a acestui contract este declarată nulă, celelalte prevederi ale contractului nu vor fi afectate de această nulitate.

    ART. 18
        Litigiile născute în legătură cu încheierea, executarea, modificarea şi încetarea ori alte pretenţii decurgând din prezentul contract vor fi supuse unei proceduri prealabile de soluţionare pe cale amiabilă.
        Prezentul contract privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanenţă a fost încheiat astăzi, ........., în două exemplare a câte ......... pagini fiecare, câte unul pentru fiecare parte contractantă.


    XIII. Alte clauze*) .........
        *) În cuprinsul contractelor pot fi prevăzute clauze suplimentare, negociate între părţile contractante, în limita prevederilor legale în vigoare.


┌────────────────────────┬─────────────┐
│ │Cabinet │
│Casa de Asigurări de │medicină de │
│Sănătate │familie │
│Director general, │Reprezentant │
│……………. │legal, │
│ │……….. │
├────────────────────────┼─────────────┤
│Director executiv al │ │
│Direcţiei economice, │ │
│……….. │ │
├────────────────────────┼─────────────┤
│Director executiv al │ │
│Direcţiei relaţii │ │
│contractuale, │ │
│………… │ │
├────────────────────────┼─────────────┤
│Vizat │ │
│Compartiment juridic şi │ │
│contencios │ │
└────────────────────────┴─────────────┘

        NOTĂ:
        Un exemplar al prezentului contract se depune şi la primăriile unităţilor administrativ-teritoriale direct implicate.


                                                      ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016