Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORMĂ nr. 34 din 10 august 2016  privind sistemul de raportare contabilă semestrială în domeniul pensiilor private    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 NORMĂ nr. 34 din 10 august 2016 privind sistemul de raportare contabilă semestrială în domeniul pensiilor private

EMITENT: AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 620 din 12 august 2016

    În temeiul prevederilor art. 2 alin. (1) lit. c) şi d), art. 3 alin. (1) lit. b), art. 5 lit. c), art. 6 alin. (1) şi (2) şi ale art. 7 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,
    având în vedere prevederile art. 57 alin. (6) din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 15 alin. (6) din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art. 20 din Legea nr. 187/2011 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private,
    având în vedere dispoziţiile art. 24 lit. o) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 50/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 313/2005, cu modificările şi completările ulterioare,
    în temeiul prevederilor art. 4 alin. (3) lit. b) din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
    în urma deliberărilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară din şedinţa din data de 10 august 2016,

    Autoritatea de Supraveghere Financiară emite prezenta normă.

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Prezenta normă stabileşte modul de întocmire şi depunere a raportărilor contabile semestriale pentru entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, denumită în continuare A.S.F., în domeniul pensiilor private.
    ART. 2
    Prezenta normă se aplică de către următoarele categorii de entităţi:
    a) societăţi de pensii, înfiinţate potrivit prevederilor legale în vigoare;
    b) fonduri de pensii facultative şi fonduri de pensii administrate privat, denumite în continuare fonduri de pensii private;
    c) administratori de fonduri de pensii facultative care sunt societăţi de asigurare sau societăţi de administrare a investiţiilor, pentru activitatea de administrare a fondurilor de pensii facultative;
    d) brokeri de pensii private, societăţi comerciale înfiinţate şi autorizate potrivit prevederilor legale în vigoare şi agenţi de marketing persoane juridice, societăţi comerciale constituite şi autorizate de A.S.F., având ca obiect unic de activitate marketingul prospectului schemelor de pensii facultative;
    e) Fondul de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private, denumit în continuare Fond de garantare, înfiinţat potrivit Legii nr. 187/2011 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private.
    ART. 3
    (1) Raportările contabile semestriale se întocmesc în conformitate cu prevederile Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Normei Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 14/2015 privind reglementările contabile conforme cu directivele europene aplicabile sistemului de pensii private.
    (2) Entităţile prevăzute la art. 2 completează formularele de raportare contabilă semestrială, în lei, folosind planul de conturi aplicabil fiecărei categorii de entităţi, conform reglementărilor contabile specifice în vigoare.
    ART. 4
    Termenii şi expresiile utilizate în prezenta normă au semnificaţiile prevăzute la art. 2 din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, la art. 2 din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi art. 4 alin. (2) din Legea nr. 187/2011 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private.

    CAP. II
    Sistemul de raportare contabilă semestrială

    ART. 5
    Raportările contabile semestriale aplicabile entităţilor prevăzute la art. 2 trebuie să ofere o imagine reală a activelor, datoriilor, poziţiei financiare, precum şi a rezultatului acestora.
    ART. 6
    (1) Raportările contabile semestriale aferente entităţilor prevăzute la art. 2 se semnează de către administratorul acestora sau persoana care asigură conducerea entităţii şi de către persoanele în drept, cuprinzând şi numele în clar al acestora.
    (2) Rândul corespunzător calităţii persoanei care a întocmit raportările contabile semestriale se completează astfel:
    a) directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii; sau
    b) persoanele fizice sau juridice cu care s-au încheiat contracte de prestări de servicii, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, potrivit legii.
    ART. 7
    (1) Raportările contabile semestriale aplicabile entităţilor prevăzute la art. 2 se întocmesc pe baza ultimei balanţe de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea, în concordanţă cu balanţele de verificare ale conturilor analitice, după înregistrarea operaţiunilor evidenţiate în documente justificative.
    (2) În cazul operaţiunilor contabile pentru care nu se întocmesc documente justificative, înregistrările în contabilitate se fac pe bază de note de contabilitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.
    (3) Corectarea înregistrărilor făcute în contabilitate se face pe baza notelor de contabilitate întocmite în acest scop, cu menţionarea documentului, datei şi a numărului de ordine al operaţiunii care face obiectul corecţiei.
    (4) Înregistrările în contabilitate se fac cronologic, prin respectarea succesiunii documentelor după data de întocmire sau de intrare a acestora în entitate, şi sistematic, în conturi contabile sintetice şi analitice.

    CAP. III
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilă semestrială aplicabil societăţilor de pensii

    ART. 8
    Societăţile de pensii trebuie să întocmească pentru propria lor activitate raportări contabile semestriale.
    ART. 9
    (1) Dosarul raportărilor contabile semestriale ale unei societăţi de pensii trebuie să cuprindă:
    a) raportările contabile semestriale - pe suport hârtie şi semnate, precum şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilă semestrială - pe suport hârtie.
    (2) Raportările contabile semestriale prevăzute la alin. (1) lit. a) trebuie să cuprindă:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. A1;
    b) Contul de profit şi pierdere, conform anexei nr. A2;
    c) Date informative, conform anexei nr. E.
    ART. 10
    (1) Societăţile de pensii depun la A.S.F. raportările contabile semestriale, până la data de 16 august a fiecărui an, astfel:
    a) în format electronic. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a A.S.F., respectiv https://raportari-pensii.asfromania.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportărilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevăzute la art. 9, conform legii.
    (2) În 5 zile lucrătoare de la transmiterea la A.S.F. a raportărilor contabile aferente datei de 30 iunie a fiecărui an, administratorii de fonduri de pensii private au obligaţia de a le publica pe pagina web proprie a societăţii de pensii.
    ART. 11
    (1) Pentru asigurarea informaţiilor destinate sistemului instituţional al statului, societăţile de pensii trebuie să depună la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice raportările contabile semestriale, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.
    (2) Pentru depunerea prevăzută la alin. (1), formatul electronic al raportărilor contabile semestriale se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice.
    (3) Programul de asistenţă prevăzut la alin. (2) este pus la dispoziţia entităţilor gratuit de unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice sau poate fi descărcat de pe portalul Ministerului Finanţelor Publice, de la adresa www.mfinante.ro
    (4) Raportările contabile semestriale se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice până la data de 16 august a fiecărui an.

    CAP. IV
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilă semestrială aplicabil fondurilor de pensii private

    ART. 12
    Administratorii de fonduri de pensii facultative şi/sau fonduri de pensii administrate privat trebuie să întocmească raportări contabile semestriale pentru fiecare fond de pensii privat pe care îl administrează.
    ART. 13
    (1) Dosarul raportărilor contabile semestriale ale unui fond de pensii privat trebuie să cuprindă:
    a) raportările contabile semestriale - pe suport hârtie şi semnate, precum şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilă semestrială - pe suport hârtie.
    (2) Raportările contabile semestriale prevăzute la alin. (1) lit. a) trebuie să cuprindă:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. B1;
    b) Contul de profit şi pierdere, conform anexei nr. B2.
    ART. 14
    (1) Pentru fiecare fond de pensii privat, administratorul acestuia depune la A.S.F. raportările contabile semestriale, până la data de 16 august a fiecărui an, astfel:
    a) în format electronic. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a A.S.F., respectiv https://raportari-pensii.asfromania.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportărilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevăzute la art. 13, conform legii.
    (2) În 5 zile lucrătoare de la transmiterea raportărilor contabile semestriale la A.S.F., întocmite pentru fiecare fond de pensii private pe care îl administrează, administratorii acestora au obligaţia de a le publica pe pagina web proprie.

    CAP. V
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilă semestrială aplicabil administratorilor fondurilor de pensii facultative care sunt societăţi de administrare a investiţiilor sau societăţi de asigurări

    ART. 15
    Administratorii de fonduri de pensii facultative care sunt societăţi de administrare a investiţiilor sau societăţi de asigurări au obligaţia să întocmească raportări contabile semestriale, denumite în continuare raport financiar semestrial.
    ART. 16
    (1) Dosarul raportului financiar semestrial privind administrarea fondurilor de pensii facultative cuprinde două seturi de documente:
    a) raportările contabile semestriale însoţite de balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea, specifice activităţii de administrare a fondurilor de pensii private - pe suport hârtie, semnate, şi în format electronic;
    b) un exemplar al raportărilor contabile semestriale şi balanţa de verificare sintetică, întocmită conform reglementărilor contabile specifice - pe suport hârtie, semnate.
    (2) Raportările contabile semestriale prevăzute la alin. (1) lit. a) trebuie să cuprindă:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. C1;
    b) Situaţia veniturilor şi cheltuielilor, conform anexei nr. C2.
    ART. 17
    Raportul financiar semestrial se depune la A.S.F., până la data de 16 august a fiecărui an, astfel:
    a) în format electronic. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a A.S.F., respectiv https://raportari-pensii.asfromania.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportului financiar semestrial, aşa cum sunt prevăzute la art. 16, semnate şi ştampilate, conform legii.

    CAP. VI
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilă semestrială aplicabil brokerilor de pensii private

    ART. 18
    Brokerii de pensii private trebuie să întocmească pentru propria lor activitate raportări contabile semestriale.
    ART. 19
    (1) Dosarul raportărilor contabile semestriale aplicabile brokerilor de pensii private trebuie să cuprindă:
    a) raportările contabile semestriale - pe suport hârtie şi semnate, precum şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilă semestrială - pe suport hârtie.
    (2) Raportările contabile semestriale prevăzute la alin. (1) lit. a) trebuie să cuprindă:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. A1;
    b) Contul de profit şi pierdere, conform anexei nr. A2;
    c) Date informative, conform anexei nr. E.
    ART. 20
    Brokerii de pensii private depun la A.S.F. raportările contabile semestriale, până la data de 16 august a fiecărui an, astfel:
    a) în format electronic. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a A.S.F., respectiv https://raportari-pensii.asfromania.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportărilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevăzute la art. 19, conform legii.
    ART. 21
    (1) Pentru asigurarea informaţiilor destinate sistemului instituţional al statului, brokerii de pensii trebuie să depună la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice raportările contabile semestriale, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.
    (2) Pentru depunerea prevăzută la alin. (1), formatul electronic al raportărilor contabile semestriale se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice.
    (3) Programul de asistenţă prevăzut la alin. (2) este pus la dispoziţia entităţilor gratuit de unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice sau poate fi descărcat de pe portalul Ministerului Finanţelor Publice, de la adresa www.mfinante.ro
    (4) Raportările contabile semestriale se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice până la data de 16 august a fiecărui an.

    CAP. VII
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilă semestrială aplicabil Fondului de garantare

    ART. 22
    Fondul de garantare trebuie să întocmească raportări contabile semestriale.
    ART. 23
    (1) Dosarul raportărilor contabile semestriale ale Fondului de garantare trebuie să cuprindă:
    a) raportările contabile semestriale - pe suport hârtie şi semnate, precum şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilă semestrială - pe suport hârtie.
    (2) Raportările contabile semestriale prevăzute la alin. (1) lit. a) trebuie să cuprindă:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. D1;
    b) Contul de profit şi pierdere, conform anexei nr. D2;
    c) Date informative, conform anexei nr. E.
    ART. 24
    (1) Fondul de garantare depune la A.S.F. raportările contabile semestriale, până la data de 16 august a fiecărui an, astfel:
    a) în format electronic. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a A.S.F., respectiv https://raportari-pensii.asfromania.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportărilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevăzute la art. 23, conform legii.
    (2) În termen de 5 zile lucrătoare de la transmiterea către A.S.F. a raportărilor contabile aferente datei de 30 iunie a fiecărui an, Fondul de garantare are obligaţia de a le publica pe pagina web a acestuia.
    ART. 25
    (1) Pentru asigurarea informaţiilor destinate sistemului instituţional al statului, Fondul de garantare trebuie să depună la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice raportările contabile semestriale, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.
    (2) Pentru depunerea prevăzută la alin. (1), formatul electronic al raportărilor contabile semestriale se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice.
    (3) Programul de asistenţă prevăzut la alin. (2) este pus la dispoziţia Fondului de garantare gratuit de unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice sau poate fi descărcat de pe portalul Ministerului Finanţelor Publice, de la adresa www.mfinante.ro
    (4) Raportările contabile semestriale se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice până la data de 16 august a fiecărui an.

    CAP. VIII
    Instrucţiuni aplicabile entităţilor care nu au desfăşurat activitate

    ART. 26
    Entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de A.S.F., care nu au desfăşurat activitate de la începutul exerciţiului financiar până la sfârşitul perioadei de raportare, nu întocmesc raportări contabile semestriale, acestea urmând să depună la A.S.F., până la data de 16 august a fiecărui an, o declaraţie pe propria răspundere în acest sens, care să cuprindă cel puţin următoarele date de identificare:
    a) pentru administratorii de fonduri de pensii care sunt societăţi de pensii, societăţi de asigurări şi societăţi de administrare a investiţiilor, precum şi pentru entităţile prevăzute la art. 2 lit. d):
      (i) denumirea completă, conform certificatului de înregistrare a administratorului la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului;
      (ii) adresa completă şi numărul de telefon;
      (iii) numărul de înregistrare la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului;
      (iv) codul unic de înregistrare;
      (v) capitalul social;
    b) pentru fondurile de pensii facultative şi fondurile de pensii private:
      (i) denumirea completă;
      (ii) numărul de înregistrare în Registrul A.S.F., conform autorizaţiei de funcţionare;
      (iii) o menţiune cu privire la faptul că fondul de pensii nu a încasat contribuţii.

    CAP. IX
    Prevederi privind verificarea corectitudinii datelor raportărilor contabile semestriale

    ART. 27
    Entităţile prevăzute la art. 2 au obligaţia de a verifica:
    a) concordanţa dintre datele operaţionale, documentele justificative şi informaţiile prezentate în raportările contabile semestriale;
    b) înregistrarea cronologică şi sistematică, prelucrarea, publicarea şi păstrarea informaţiilor cu privire la poziţia financiară, performanţa financiară şi alte informaţii referitoare la activitatea desfăşurată.
    ART. 28
    (1) Este obligatorie verificarea corectitudinii datelor raportărilor contabile semestriale aplicabile entităţilor prevăzute la art. 2 încrucişat cu balanţa de verificare.
    (2) La nivelul fiecărei entităţi prevăzută la art. 2 se verifică dacă:
    a) totalul activului corespunde cu totalul pasivului din balanţa de verificare;
    b) totalul rulajelor şi totalul soldurilor analitice rezultate din balanţa de verificare a conturilor analitice corespunde cu totalul rulajelor şi totalul soldurilor sintetice rezultate din balanţa de verificare a conturilor sintetice;
    c) corectarea înregistrărilor făcute în contabilitate s-a efectuat numai pe baza notelor de contabilitate întocmite şi aprobate în mod corespunzător.
    (3) La nivelul fiecărei entităţi prevăzute la art. 2, datele din balanţa de verificare a conturilor trebuie să reflecte realitatea conform documentelor în baza cărora a fost întocmită.

    CAP. X
    Regimul juridic

    ART. 29
    Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile, precum şi pentru prelucrarea datelor financiar-contabile cu ajutorul programelor informatice revine administratorului, căruia îi sunt aplicabile dispoziţiile art. 10 alin. (1) şi (4) din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 30
    (1) Constituie contravenţii următoarele fapte:
    a) neîntocmirea raportărilor contabile semestriale;
    b) netransmiterea, transmiterea cu întârziere sau transmiterea către A.S.F. a documentelor prevăzute la art. 9, 13, 16, 19 şi 23 cu date sau informaţii eronate;
    c) nerespectarea prevederilor referitoare la termenul de publicare pe pagina web proprie a informaţiilor, prevăzut la art. 10 alin. (2), art. 14 alin. (2) şi art. 24 alin. (2);
    d) deţinerea, cu orice titlu, de elemente de natura activelor şi datoriilor, precum şi efectuarea de operaţiuni economico-financiare fără să fie înregistrate în contabilitate;
    e) nerespectarea celorlalte obligaţii prevăzute de prezenta normă.
    (2) Săvârşirea de către entităţile prevăzute la art. 81 alin. (1) lit. c), art. 140 alin. (1), art. 141 alin. (2)-(11) din Legea nr. 411/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, la art. 2 a vreuneia dintre faptele prevăzute la alin. (1) se sancţionează conform prevederilor art. 38 lit. c), art. 120 alin. (1), art. 121 alin. (2)-(11) din Legea nr. 204/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi respectiv la art. 30-33 din Legea nr. 187/2011.

    CAP. XI
    Dispoziţii finale

    ART. 31
    Entităţile prevăzute la art. 2 depun dosarul raportărilor contabile semestriale la registratura A.S.F. sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declarată, potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunătăţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de către operatorii economici şi alţi contribuabili.
    ART. 32
    Termenele prevăzute de prezenta normă care expiră într-o zi de sărbătoare legală sau într-o zi nelucrătoare se prelungesc până la sfârşitul următoarei zile lucrătoare.
    ART. 33
    Anexele nr. A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1, D2 şi E fac parte integrantă din prezenta normă.
    ART. 34
    (1) Prezenta normă se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la data publicării acesteia.
    (2) Prevederile prezentei norme se aplică începând cu raportările contabile aferente primului semestru al exerciţiului 2016.
    (3) La aplicarea pentru prima dată a prezentei norme, soldurile conturilor contabile la data de 1 ianuarie 2016 pentru situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, precum şi soldurile conturilor contabile la data de 30 iunie 2015 pentru contul de profit şi pierdere se reclasifică în mod corespunzător pentru a fi asigurată comparabilitatea datelor. Reclasificarea va fi detaliată într-o notă explicativă, după caz.
    ART. 35
    La data intrării în vigoare a prezentei norme se abrogă Norma nr. 9/2011 privind sistemul de raportare contabilă semestrială în domeniul pensiilor private, aprobată prin Hotărârea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private nr. 12/2011, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 575 din 12 august 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

                              Preşedintele Autorităţii
                             de Supraveghere Financiară,
                                  Mişu Negriţoiu

    Bucureşti, 10 august 2016.
    Nr. 34.

    ANEXA A1

    Societatea de pensii/Brokerul de pensii private ...........

 Judeţul ....................└─┴─┘ Activitatea preponderentă
 Entitatea ...................... (denumire clasă CAEN) ........
 Adresa: localitatea ............... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 sectorul ....., str. ...... nr. ......., Activitatea preponderentă efectiv
 bl. .......... sc. ........ , ap. ..... desfăşurată
 Telefon .........., fax ......... (denumire clasă CAEN) ........
 Număr din registrul comerţului ....... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 Forma de proprietate .............└─┴─┘ Cod unic de înregistrare
                                           ..........└─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘


               Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii
                           la data de 30 iunie ..........

┌──┬───────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬────────┐
│ │ Identificarea indicatorului │ Rând │ Sold │ Sold │
│ │ │ │ la │ la │
│ │ │ │ 01.01.N│ 30.06.N│
│ │ │ │ (lei) │ (lei) │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ Col. 1 │ Col. 2 │ Col. 3 │ Col. 4 │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A │ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Cheltuieli de constituire (ct. 201 - 2801) │ 01 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Cheltuieli de dezvoltare │ 02 │ │ │
│ │(ct. 203 - 2803 - 2903) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Concesiuni, brevete, licenţe, mărci │ │ │ │
│ │comerciale, drepturi şi active similare, dacă │ │ │ │
│ │acestea au fost achiziţionate cu titlu oneros │ │ │ │
│ │(ct. 205 + 208 - 2805 - 2808 - 2905 - 2908) │ 03 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Fondul comercial (ct. 2071 - 2807) │ 04 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Avansuri (ct. 4094) │ 05 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 01 la 05) │ 06 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. IMOBILIZĂRI CORPORALE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Terenuri şi construcţii (ct. 211 + 212 - │ │ │ │
│ │2811 - 2812 - 2911 - 2912) │ 07 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Instalaţii tehnice şi maşini │ │ │ │
│ │(ct. 213 + 223 - 2813 - 2913) │ 08 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │ │ │ │
│ │(ct. 214 + 224 - 2814 - 2914) │ 09 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Avansuri şi imobilizări corporale în curs de│ │ │ │
│ │execuţie (ct. 231 - 2931 + 4093) │ 10 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 07 la 10) │ 11 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Acţiuni deţinute la entităţi afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 261 - 2961) │ 12 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Împrumuturi acordate entităţilor afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 2671 + 2672 - 2965) │ 13 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Acţiuni deţinute la entităţile asociate şi │ 14 │ │ │
│ │la entităţile controlate în comun │ │ │ │
│ │(ct. 263 - 2962 - 2963) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Împrumuturi acordate entităţilor de care │ │ │ │
│ │entitatea este legată în virtutea intereselor │ │ │ │
│ │de participare (ct. 2675 + 2676 - 2967) │ 15 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Investiţii deţinute ca imobilizări │ │ │ │
│ │(ct. 265 + 2677 - 2964) │ 16 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Alte împrumuturi (ct. 2673* + 2674* + 2678* │ │ │ │
│ │+ 2679* - 2966* - 2969*) │ 17 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Imobilizări financiare pentru acoperirea │ │ │ │
│ │provizionului tehnic (ct. 270 - 279) │ 18 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 12 la 18) │ 19 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL (rd. 06 + 11 + 19) │ 20 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B │ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. STOCURI │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Materiale consumabile (ct. 302 + 303 + 322 +│ 21 │ │ │
│ │323 - 392) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Avansuri pentru cumpărări de stocuri │ 22 │ │ │
│ │(ct. 4091) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 21 la 22) │ 23 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. CREANŢE (Sumele care urmează să fie │ │ │ │
│ │încasate după o perioadă mai mare de un an │ │ │ │
│ │trebuie prezentate separat pentru fiecare │ │ │ │
│ │element.) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Creanţe comerciale* (ct. 2673* + 2674* + │ │ │ │
│ │2678* + 2679* - 2966* - 2969* + 4092 + 411 + │ │ │ │
│ │413 + 418 - 491) │ 24 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume de încasat de la entităţile afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 4511** + 4518** - 4951*) │ 25 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Sume de încasat de la entităţile de care │ │ │ │
│ │societatea este legată în virtutea intereselor │ │ │ │
│ │de participare (ct. 453 - 4952) │ 26 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Alte creanţe (ct. 425 + 4282 + 431** + 437**│ │ │ │
│ │+ 4382 + 441** + 4424 + 4428** + 444** + 445 + │ │ │ │
│ │+ 446** + 447** + 4482 + 4582 + 461 + 473** - │ │ │ │
│ │496 + 5187) │ 27 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Creanţe privind capitalul subscris şi │ │ │ │
│ │nevărsat (ct. 456 - 4953) │ 28 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 24 la 28) │ 29 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Acţiuni deţinute la entităţile afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 501 - 591) │ 30 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Alte investiţii financiare pe termen scurt │ │ │ │
│ │(ct. 505 + 506 + 508 + 5113 + 5114 - 595 - │ │ │ │
│ │- 596 - 598) │ 31 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Investiţii pe termen scurt pentru acoperirea│ │ │ │
│ │provizionului tehnic (ct. 520 + 526 + 527 - │ 32 │ │ │
│ │528 - 529) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 30 la 32) │ 33 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI (ct. 5112 + 5121 +│ │ │ │
│ │+ 5124 + 5125 + 5311 + 5314 + 5321 + 5322 + │ │ │ │
│ │5323 + 5328 + 5411 + 5412 + 542) │ 34 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL │ 35 │ │ │
│ │(rd. 23 + 29 + 33 + 34) │ │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C │CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) (rd. 37 + 38) │ 36 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Sume de reluat într-o perioadă de până la │ │ │ │
│ │un an (din ct. 471) │ 37 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume de reluat într-o perioadă mai mare de │ │ │ │
│ │un an (din ct. 471) │ 38 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D │DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│ │DE PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │ │ │ │
│ │prezentându-se separat împrumuturile din │ │ │ │
│ │emisiunea de obligaţiuni convertibile │ │ │ │
│ │(ct. 1614 + 1615 + 1617 + 1618 + 1681 - 169) │ 39 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor de credit │ │ │ │
│ │(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + 1627 + 1682 + │ │ │ │
│ │+ 5191 + 5192 + 5198) │ 40 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Avansuri încasate de la clienţi (ct. 419) │ 41 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Datorii comerciale - furnizori │ │ │ │
│ │(ct. 401 + 404 + 408) │ 42 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Efecte de comerţ de plătit (ct. 403 + 405) │ 43 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Sume datorate entităţilor afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 1661 + 1685 + 2691 + 4511*** + 4518***) │ 44 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Sume datorate entităţilor de care societatea│ │ │ │
│ │este legată în virtutea intereselor de │ │ │ │
│ │participare (ct. 1663 + 1686 + 2692 + 453***) │ 45 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ │ │ │
│ │datorii pentru asigurările sociale (ct. 1623 + │ │ │ │
│ │+ 1626 + 167 + 1687 + 2693 + 421 + 423 + 424 + │ │ │ │
│ │+ 426 + 427 + 4281 + 431*** + 437*** + 4381 + │ │ │ │
│ │+ 441*** + 4423 + 4428*** + 444*** + 446*** + │ │ │ │
│ │+ 447*** + 4481 + 4551 + 4558 + 456*** + 457 + │ │ │ │
│ │+ 4581 + 462 + 473*** + 509 + 5186 + 5193 + │ │ │ │
│ │5194 + 5195 + 5196 + 5197) │ 46 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 39 la 46) │ 47 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E │ACTIVE CIRCULANTE NETE/DATORII CURENTE NETE │ │ │ │
│ │(rd. 35 + 37 - 47 - 73 - 76) │ 48 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F │TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ │ │ │
│ │(rd. 20 + 38 + 48) │ 49 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│G │DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│ │MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │ │ │ │
│ │prezentându-se separat împrumuturile din │ │ │ │
│ │emisiunea de obligaţiuni convertibile │ │ │ │
│ │(ct. 1614 + 1615 + 1617 + 1618 + 1681 - 169) │ 50 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor de credit │ │ │ │
│ │(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + 1627 + 1682 + │ │ │ │
│ │+ 5191 + 5192 + 5198) │ 51 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Avansuri încasate de la clienţi (ct. 419) │ 52 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Datorii comerciale - furnizori │ │ │ │
│ │(ct. 401 + 404 + 408) │ 53 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Efecte de comerţ de plătit (ct. 403 + 405) │ 54 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Sume datorate entităţilor afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 1661 + 1685 + 2691 + 4511*** + 4518***) │ 55 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Sume datorate entităţilor de care societatea│ │ │ │
│ │este legată în virtutea intereselor de │ │ │ │
│ │participare (ct. 1663 + 1686 + 2692 + 453***) │ 56 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ │ │ │
│ │datorii pentru asigurările sociale (ct. 1623 + │ │ │ │
│ │+ 1626 + 167 + 1687 + 2693 + 421 + 423 + 424 + │ │ │ │
│ │+ 426 + 427 + 4281 + 431*** + 437*** + 4381 + │ │ │ │
│ │+ 441*** + 4423 + 4428*** + 444*** + 446*** + │ │ │ │
│ │+ 447*** + 4481 + 4551 + 4558 + 456*** + 457 + │ │ │ │
│ │+ 4581 + 462 + 473*** + 509 + 5186 + 5193 + │ │ │ │
│ │5194 + 5195 + 5196 + 5197) │ 57 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 50 la 57) │ 58 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│H │PROVIZIOANE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Provizioane tehnice specifice sistemului de │ │ │ │
│ │pensii private (ct. 150), (rd. 60+61) din care:│ 59 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.1. Provizioane tehnice specifice sistemului │ │ │ │
│ │de pensii private - Pilon 2 (ct. 150) │ 60 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.2. Provizioane tehnice specifice sistemului │ │ │ │
│ │de pensii private - Pilon 3 (ct. 150) │ 61 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Provizioane nespecifice (ct. 151), │ 62 │ │ │
│ │(rd. 63 la 69) din care: │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.1. Provizioane pentru litigii (ct. 1511) │ 63 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.2. Provizioane pentru garanţii acordate │ 64 │ │ │
│ │clienţilor (ct. 1512) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.3. Provizioane pentru restructurare │ 65 │ │ │
│ │(ct. 1514) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.4. Provizioane pentru pensii şi obligaţii │ 66 │ │ │
│ │similare, altele decât cele prevăzute la │ │ │ │
│ │provizioane tehnice specifice sistemului de │ │ │ │
│ │pensii private (ct. 1515) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.5. Provizioane pentru impozite (ct. 1516) │ 67 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.6. Provizioane pentru terminarea contractului│ 68 │ │ │
│ │(ct. 1517) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.7. Alte provizioane (ct. 1518) │ 69 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL PROVIZIOANE: (rd. 59 + 62) │ 70 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I │VENITURI ÎN AVANS (rd. 72 + 75) din care: │ 71 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Subvenţii pentru investiţii │ │ │ │
│ │(ct. 475) (rd. 73 +74) din care: │ 72 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.1 Sume de reluat într-o perioadă de până la │ 73 │ │ │
│ │un an (din ct. 475) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.2 Sume de reluat într-o perioadă mai mare de │ 74 │ │ │
│ │un an (din ct. 475) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Venituri înregistrate în avans (ct. 472) │ 75 │ │ │
│ │(rd. 76 + 77) din care: │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.1. Sume de reluat într-o perioadă de până la │ 76 │ │ │
│ │un an (din ct. 472) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.2. Sume de reluat într-o perioadă mai mare de│ 77 │ │ │
│ │un an (din ct. 472) │ │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│J │CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. CAPITAL, din care: │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Capital subscris vărsat (ct. 1012) │ 78 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Capital subscris nevărsat (ct. 1011) │ 79 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte elemente de capitaluri proprii │ │ │ │
│ │(ct. 103) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold C │ 80 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold D │ 81 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL CAPITAL (rd. 78 + 79 + 80 - 81) │ 82 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. PRIME DE CAPITAL (ct. 104) │ 83 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. REZERVE DIN REEVALUARE (ct. 105) │ 84 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │IV. REZERVE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Rezerve legale (ct. 1061) │ 85 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Rezerve statutare sau contractuale │ 86 │ │ │
│ │(ct. 1063) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte rezerve (ct. 1068) │ 87 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Alte rezerve specifice activităţii │ 88 │ │ │
│ │administratorilor fondurilor de pensii private │ │ │ │
│ │(ct. 1069) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL REZERVE (rd. 85 la 88) │ 89 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Acţiuni proprii (ct. 109) │ 90 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Câştiguri legate de instrumentele de │ │ │ │
│ │capitaluri proprii (ct. 141) │ 91 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Pierderi legate de instrumentele de │ │ │ │
│ │capitaluri proprii (ct. 149) │ 92 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │V. PROFITUL SAU PIERDEREA REPORTATĂ (ct. 117) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold C │ 93 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold D │ 94 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │VI. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│ │FINANCIAR (ct. 121) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold C │ 95 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold D │ 96 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Repartizarea profitului (ct. 129) │ 97 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │VII. TOTAL CAPITALURI PROPRII (rd. 82 + 83 + 84│ │ │ │
│ │+ 89 - 90 + 91 - 92 + 93 - 94 + 95 - 96 - 97) │ 98 │ │ │
└──┴───────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘

──────────
    *) Conturi de repartizat după natura elementelor respective;
    **) Solduri debitoare ale conturilor respective;
    ***) Solduri creditoare ale conturilor respective
──────────

    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnătura ....................... Calitatea ........................

                                              Semnătura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional


    ANEXA A2

    Societatea de pensii/Brokerul de pensii private ...........

 Judeţul ....................└─┴─┘ Activitatea preponderentă
 Entitatea ...................... (denumire clasă CAEN) ........
 Adresa: localitatea ............... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 sectorul ....., str. ...... nr. ......., Activitatea preponderentă efectiv
 bl. .......... sc. ........ , ap. ..... desfăşurată
 Telefon .........., fax ......... (denumire clasă CAEN) ........
 Număr din registrul comerţului ....... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 Forma de proprietate .............└─┴─┘ Cod unic de înregistrare
                                           ..........└─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘


                      Contul de profit şi pierdere
                      la data de 30 iunie ........

┌──┬───────────────────────────────────────────────┬─────────┬─────────────────┐
│ │ Identificarea elementului │ Rând │Realizări aferen-│
│ │ │ │te perioadei de │
│ │ │ │raportare │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │Prece- │Curentă │
│ │ │ │dentă │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ Col. 1 │ Col. 2 │ Col. 3 │ Col. 4 │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Cifra de afaceri netă (rd. 02 la 03) │ 01 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a) Venituri din activitatea de exploatare │ │ │ │
│ │(ct. 704 + 705 + 706 + 708) │ 02 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b) Venituri din subvenţii de exploatare │ │ │ │
│ │aferente cifrei de afaceri nete (ct. 741) │ 03 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Venituri din producţia de imobilizări │ │ │ │
│ │(ct. 721 + 722) │ 04 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte venituri din exploatare (ct. 755 + 758)│ 05 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL │ 06 │ │ │
│ │(rd. 01 + 04 + 05) │ │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Cheltuieli cu materialele şi alte cheltuieli│ │ │ │
│ │externe (rd. 08 la 10) │ 07 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a) Cheltuieli cu materialele consumabile │ 08 │ │ │
│ │(ct. 602) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b) Alte cheltuieli cu materialele │ 09 │ │ │
│ │(ct. 603 + 604 + 608 + 609) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │c) Alte cheltuieli externe (cu energia şi apă) │ │ │ │
│ │(ct. 605 - 741) │ 10 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Cheltuieli suportate de administrator în │ 11 │ │ │
│ │legătură cu activitatea de administrare a │ │ │ │
│ │fondului de pensii private (ct. 620) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Cheltuieli cu personalul (rd. 13 + 14) │ 12 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a) Salarii şi indemnizaţii (ct. 641 + 642 + 643│ 13 │ │ │
│ │+ 644) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b) Cheltuieli cu asigurările şi protecţia │ │ │ │
│ │socială (ct. 645) │ 14 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Ajustări │ 15 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a) Ajustări de valoare privind imobilizările │ │ │ │
│ │corporale şi necorporale (rd. 17 - 18) │ 16 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a.1) Cheltuieli (ct. 6811 + 6813 + 6817) │ 17 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a.2) Venituri (ct. 7813 + 7816 + 7815) │ 18 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b) Ajustări de valoare privind activele │ │ │ │
│ │circulante (rd. 20 - 21) │ 19 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b.1) Cheltuieli (ct. 654 + 6814) │ 20 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b.2) Venituri (ct. 754 + 7814) │ 21 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte cheltuieli de exploatare (rd. 23 + 24 +│ 22 │ │ │
│ │25) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a) Cheltuieli privind prestaţiile externe │ │ │ │
│ │(ct. 611 + 612 + 613 + 614 + 615 + 621 + 622 + │ │ │ │
│ │+ 623 + 624 + 625 + 626 + 627 + 628) │ 23 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b) Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
│ │vărsăminte asimilate (ct. 635) │ 24 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │c) Alte cheltuieli de exploatare │ │ │ │
│ │(ct. 652 + 655 + 658) │ 25 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │9. Ajustări privind provizioanele(rd. 27 - 28) │ 26 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │a) Cheltuieli (ct. 6812) │ 27 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │b) Venituri (ct. 7812) │ 28 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 07 + 11 +│ │ │ │
│ │+ 12 + 16 + 19 + 22 + 26) │ 29 │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Profit (rd. 6 - 29) │ 30 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Pierdere (29 - 6) │ 31 │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │11. Venituri din interese de participare │ │ │ │
│ │(ct. 7611 + 7613) │ 32 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- din care, veniturile obţinute de la │ │ │ │
│ │entităţile afiliate │ 33 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │11. Alte dobânzi de încasat şi venituri │ │ │ │
│ │similare (ct. 766) │ 34 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- din care, veniturile obţinute de la │ │ │ │
│ │entităţile afiliate │ 35 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │12. Alte venituri financiare (ct. 762 + 764 + │ │ │ │
│ │+ 765 + 767 + 768) │ 36 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │VENITURI FINANCIARE - TOTAL (rd. 32 + 34 + 36) │ 37 │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │14. Ajustarea valorii imobilizărilor financiare│ │ │ │
│ │şi a investiţiilor financiare deţinute ca │ │ │ │
│ │active circulante (rd. 39 - 40) │ 38 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Cheltuieli (ct. 686) │ 39 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Venituri (ct. 786) │ 40 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │15. Dobânzi de plătit şi alte cheltuieli │ │ │ │
│ │similare (ct. 666) │ 41 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- din care, cheltuieli în relaţia cu entităţile│ │ │ │
│ │afiliate │ 42 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │15. Alte cheltuieli financiare (ct. 663 + 664 +│ │ │ │
│ │+ 665 + 667 + 668) │ 43 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL │ 44 │ │ │
│ │(rd. 38 + 41 + 43) │ │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARĂ │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Profit (rd. 37 - 44) │ 45 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Pierdere (rd. 44 - 37) │ 46 │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 06 + 37) │ 47 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 29 + 44) │ 48 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Profit (rd. 47 - 48) │ 49 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Pierdere (rd. 48 - 47) │ 50 │ │ │
├──┴───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│17. Impozitul pe profit (ct. 691) │ 51 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│18. Alte impozite (ct. 698) │ 52 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR: │ │ │ │
├──┬───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Profit (rd. 49 - 51 - 52) │ 53 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Pierdere (rd. 50 + 51 +52) │ 54 │ │ │
└──┴───────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘


    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnătura ....................... Calitatea ........................

                                              Semnătura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional


    ANEXA B1

    Fondul de pensii ...............
    Număr de înregistrare în Registrul Autorităţii de Supraveghere Financiară ..........

              Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii
                           la data de 30 iunie .............

┌──┬───────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬────────┐
│ │ Identificarea indicatorului │ Rând │ Sold │ Sold │
│ │ │ │ la │ la │
│ │ │ │ 01.01.N│ 30.06.N│
│ │ │ │ (lei) │ (lei) │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ Col. 1 │ Col. 2 │ Col. 3 │ Col. 4 │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A │ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Titluri imobilizate (ct. 265) │ 01 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Creanţe imobilizate (ct. 267) │ 02 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 01 la 02) │ 03 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B │ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. CREANŢE (sume ce trebuie să fie încasate │ │ │ │
│ │după o perioadă mai mare de un an) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Clienţi (ct. 411) │ 04 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Efecte de primit de la clienţi (ct. 413) │ 05 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Creanţe - furnizori debitori (ct. 409) │ 06 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Decontări cu participanţii (ct. 452) │ 07 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Alte creanţe (ct. 267+446*+461+473*+5187) │ 08 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 04 la 08) │ 09 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Investiţii financiare pe termen scurt │ │ │ │
│ │(ct. 506+508+5113+5114) │ 10 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. CASĂ ŞI CONTURI LA BĂNCI │ 11 │ │ │
│ │(ct. 5112+512+531) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE TOTAL: (rd. 09+10+11) │ 12 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C │CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │ 13 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D │DATORII: SUME CARE URMEAZĂ SĂ FIE PLĂTITE │ │ │ │
│ │ÎNTR-O PERIOADĂ DE PÂNĂ LA 1 AN │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Avansuri încasate în contul clienţilor │ 14 │ │ │
│ │(ct. 419) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │ 15 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Efecte de plătit (ct. 403) │ 16 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Sume datorate privind decontările cu │ │ │ │
│ │participanţii (ct. 452** + 459) │ 17 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Alte datorii (ct. 269+446**+462+473**+509+ │ 18 │ │ │
│ │5186) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 14 la 18) │ 19 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E │ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │ │ │ │
│ │CURENTE NETE (rd. 12+13-19-28) │ 20 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F │TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE (rd. 03+20) │ 21 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│G │DATORII: SUME CARE URMEAZĂ SĂ FIE PLĂTITE │ │ │ │
│ │ÎNTR-O PERIOADĂ MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Avansuri încasate în contul clienţilor │ 22 │ │ │
│ │(ct. 419) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │ 23 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Efecte de plătit (ct. 403) │ 24 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Sume datorate privind decontări cu │ │ │ │
│ │participanţii (ct. 452** + 459) │ 25 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Alte datorii (ct. 269+446**+462+473**+509+ │ 26 │ │ │
│ │5186) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 22 la 26) │ 27 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│H │VENITURI ÎN AVANS (ct. 472) │ 28 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I │CAPITALURI PROPRII │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Capitalul fondului de pensii private │ 29 │ │ │
│ │(ct. 1017) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Rezerve specifice activităţii fondurilor │ 30 │ │ │
│ │de pensii (ct. 106) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Rezultatul reportat aferent activităţii │ │ │ │
│ │fondurilor de pensii (ct. 1171) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Profit (ct. 1171 - sold creditor) │ 31 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Pierdere (ct. 1171 - sold debitor) │ 32 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Rezultatul reportat provenit din corectarea │ │ x │ x │
│ │erorilor contabile (ct. 1174) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Profit (ct. 1174 - sold creditor) │ 33 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Pierdere (ct. 1174 - sold debitor) │ 34 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Profitul sau pierderea exerciţiului │ │ x │ x │
│ │financiar (ct. 121) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Profit (ct. 121 - sold creditor) │ 35 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Pierdere (ct. 121 - sold debitor) │ 36 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Repartizarea profitului (ct. 129) │ 37 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL CAPITALURI PROPRII │ │ │ │
│ │(rd. 29+30+31-32+33-34+35-36-37) │ 38 │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘

──────────
    *) Solduri debitoare ale conturilor respective
    **) Solduri creditoare ale conturilor respective
──────────

    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnătura ....................... Calitatea ........................

                                              Semnătura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional



    ANEXA B2

    Fondul de pensii ...............
    Număr de înregistrare în Registrul Autorităţii de Supraveghere Financiară ..........

                      Contul de profit şi pierdere
                      la data de 30 iunie ........

┌──┬───────────────────────────────────────────────┬─────────┬─────────────────┐
│ │ Identificarea elementului │ Rând │Realizări aferen-│
│ │ │ │te perioadei de │
│ │ │ │raportare │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │Prece- │Curentă │
│ │ │ │dentă │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ Col. 1 │ Col. 2 │ Col. 3 │ Col. 4 │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A │VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ x │ x │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Venituri din imobilizări financiare │ 01 │ │ │
│ │(ct. 761) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Venituri din investiţii financiare pe termen│ │ │ │
│ │scurt (ct. 762) │ 02 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Venituri din creanţe imobilizate (ct. 763) │ 03 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Venituri din investiţii financiare cedate │ │ │ │
│ │(ct. 764) │ 04 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 05 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Alte venituri financiare, inclusiv din │ │ │ │
│ │diferenţe de curs valutar (ct. 765+767+768) │ 06 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Venituri din comisioane specifice fondului │ │ │ │
│ │de pensii (ct. 704) │ 07 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte venituri din activitatea curentă │ │ │ │
│ │(ct. 754+758) │ 08 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
│ │(rd. 01 la 08) │ 09 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B │CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ x │ x │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Cheltuieli privind investiţiile financiare │ │ │ │
│ │cedate (ct. 664) │ 10 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666) │ 11 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte cheltuieli financiare, inclusiv din │ │ │ │
│ │diferenţe de curs valutar (ct. 663+665+667+668)│ 12 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Cheltuieli privind comisioanele, onorariile │ │ │ │
│ │şi cotizaţiile (ct. 622) │ 13 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Cheltuieli cu serviciile bancare şi │ │ │ │
│ │asimilate (ct. 627) │ 14 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Cheltuieli privind alte servicii executate │ │ │ │
│ │de terţi (ct. 628) │ 15 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
│ │vărsăminte asimilate (ct. 635) │ 16 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte cheltuieli din activitatea curentă │ │ │ │
│ │(ct. 654+658) │ 17 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
│ │(rd. 10 la 17) │ 18 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C │PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ x │ x │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Profit (rd. 09-18) │ 19 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- pierdere (rd. 18-09) │ 20 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D │TOTAL VENITURI (rd. 09) │ 21 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E │TOTAL CHELTUIELI (rd. 18) │ 22 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F │PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│ │(ct. 121) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Profit (21-22) │ 23 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │- Pierdere (22-21) │ 24 │ │ │
└──┴───────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘


    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnătura ....................... Calitatea ........................

                                              Semnătura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional


    ANEXA C1

    Administrator ...........

 Judeţul ....................└─┴─┘ Activitatea preponderentă
 Entitatea ...................... (denumire clasă CAEN) ........
 Adresa: localitatea ............... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 sectorul ....., str. ...... nr. ......., Activitatea preponderentă efectiv
 bl. .......... sc. ........ , ap. ..... desfăşurată
 Telefon .........., fax ......... (denumire clasă CAEN) ........
 Număr din registrul comerţului ....... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 Forma de proprietate .............└─┴─┘ Cod unic de înregistrare
                                           ..........└─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘


               Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii
                           la data de 30 iunie ..........

┌──┬───────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬────────┐
│ │ Identificarea indicatorului │ Rând │ Sold │ Sold │
│ │ │ │ la │ la │
│ │ │ │ 01.01.N│ 30.06.N│
│ │ │ │ (lei) │ (lei) │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ Col. 1 │ Col. 2 │ Col. 3 │ Col. 4 │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A │ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Cheltuieli de constituire │ 01 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Cheltuieli de dezvoltare │ 02 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Concesiuni, brevete, licenţe, mărci │ 03 │ │ │
│ │comerciale, drepturi şi active similare, dacă │ │ │ │
│ │acestea au fost achiziţionate cu titlu oneros │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Fondul comercial │ 04 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Avansuri │ 05 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 01 la 05) │ 06 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. IMOBILIZĂRI CORPORALE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Terenuri şi construcţii │ 07 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Instalaţii tehnice şi maşini │ 08 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │ 09 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Avansuri şi imobilizări corporale în curs de│ │ │ │
│ │execuţie │ 10 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 07 la 10) │ 11 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Acţiuni deţinute la entităţi afiliate │ 12 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Împrumuturi acordate entităţilor afiliate │ 13 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Acţiuni deţinute la entităţile asociate şi │ 14 │ │ │
│ │la entităţile controlate în comun │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Împrumuturi acordate entităţilor de care │ │ │ │
│ │entitatea este legată în virtutea intereselor │ │ │ │
│ │de participare │ 15 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Investiţii deţinute ca imobilizări │ 16 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Alte împrumuturi │ 17 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Imobilizări financiare pentru acoperirea │ │ │ │
│ │provizionului tehnic │ 18 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 12 la 18) │ 19 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL (rd. 06 + 11 + 19) │ 20 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B │ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. STOCURI │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Materiale consumabile │ 21 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Avansuri pentru cumpărări de stocuri │ 22 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 21 la 22) │ 23 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. CREANŢE (Sumele care urmează să fie │ │ │ │
│ │încasate după o perioadă mai mare de un an │ │ │ │
│ │trebuie prezentate separat pentru fiecare │ │ │ │
│ │element.) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Creanţe comerciale* │ 24 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume de încasat de la entităţile afiliate │ 25 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Sume de încasat de la entităţile de care │ │ │ │
│ │societatea este legată în virtutea intereselor │ │ │ │
│ │de participare │ 26 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Alte creanţe │ 27 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Creanţe privind capitalul subscris şi │ │ │ │
│ │nevărsat │ 28 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 24 la 28) │ 29 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Acţiuni deţinute la entităţile afiliate │ 30 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Alte investiţii financiare pe termen scurt │ 31 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Investiţii pe termen scurt pentru acoperirea│ │ │ │
│ │provizionului tehnic │ 32 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 30 la 32) │ 33 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │ 34 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL │ 35 │ │ │
│ │(rd. 23 + 29 + 33 + 34) │ │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C │CHELTUIELI ÎN AVANS (rd. 37 + 38) │ 36 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Sume de reluat într-o perioadă de până la │ │ │ │
│ │un an │ 37 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume de reluat într-o perioadă mai mare de │ │ │ │
│ │un an │ 38 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D │DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│ │DE PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │ 39 │ │ │
│ │prezentându-se separat împrumuturile din │ │ │ │
│ │emisiunea de obligaţiuni convertibile │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor de credit │ 40 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Avansuri încasate de la clienţi │ 41 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Datorii comerciale - furnizori │ 42 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Efecte de comerţ de plătit │ 43 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Sume datorate entităţilor afiliate │ 44 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Sume datorate entităţilor de care societatea│ │ │ │
│ │este legată în virtutea intereselor de │ │ │ │
│ │participare │ 45 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ 46 │ │ │
│ │datorii pentru asigurările sociale │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 39 la 46) │ 47 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E │ACTIVE CIRCULANTE NETE/DATORII CURENTE NETE │ │ │ │
│ │(rd. 35 + 37 - 47 - 73 - 76) │ 48 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F │TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ │ │ │
│ │(rd. 20 + 38 + 48) │ 49 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│G │DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│ │MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │ 50 │ │ │
│ │prezentându-se separat împrumuturile din │ │ │ │
│ │emisiunea de obligaţiuni convertibile │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor de credit │ 51 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Avansuri încasate de la clienţi │ 52 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Datorii comerciale - furnizori │ 53 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Efecte de comerţ de plătit │ 54 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Sume datorate entităţilor afiliate │ 55 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Sume datorate entităţilor de care societatea│ │ │ │
│ │este legată în virtutea intereselor de │ │ │ │
│ │participare │ 56 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ 57 │ │ │
│ │datorii pentru asigurările sociale │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL: (rd. 50 la 57) │ 58 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│H │PROVIZIOANE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Provizioane tehnice specifice sistemului de │ │ │ │
│ │pensii private, (rd. 60 + 61) din care: │ 59 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.1. Provizioane tehnice specifice sistemului │ │ │ │
│ │de pensii private - Pilon 2 │ 60 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.2. Provizioane tehnice specifice sistemului │ │ │ │
│ │de pensii private - Pilon 3 │ 61 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Provizioane nespecifice, │ 62 │ │ │
│ │(rd. 63 la 69) din care: │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.1. Provizioane pentru litigii │ 63 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.2. Provizioane pentru garanţii acordate │ 64 │ │ │
│ │clienţilor │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.3. Provizioane pentru restructurare │ 65 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.4. Provizioane pentru pensii şi obligaţii │ 66 │ │ │
│ │similare, altele decât cele prevăzute la │ │ │ │
│ │provizioane tehnice specifice sistemului de │ │ │ │
│ │pensii private │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.5. Provizioane pentru impozite │ 67 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.6. Provizioane pentru terminarea contractului│ 68 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.7. Alte provizioane │ 69 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL PROVIZIOANE: (rd. 59 + 62) │ 70 │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I │VENITURI ÎN AVANS (rd. 72 + 75) din care: │ 71 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Subvenţii pentru investiţii │ │ │ │
│ │(rd. 73 +74) din care: │ 72 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.1 Sume de reluat într-o perioadă de până la │ 73 │ │ │
│ │un an │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1.2 Sume de reluat într-o perioadă mai mare de │ 74 │ │ │
│ │un an │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Venituri înregistrate în avans │ 75 │ │ │
│ │(rd. 76 +77) din care: │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.1. Sume de reluat într-o perioadă de până la │ 76 │ │ │
│ │un an │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2.2. Sume de reluat într-o perioadă mai mare de│ 77 │ │ │
│ │un an │ │ │ │
├──┼───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│J │CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │I. CAPITAL, din care: │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Capital subscris vărsat │ 78 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Capital subscris nevărsat │ 79 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte elemente de capitaluri proprii │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold C │ 80 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold D │ 81 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL CAPITAL (rd. 78 + 79 + 80 - 81) │ 82 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │II. PRIME DE CAPITAL │ 83 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │III. REZERVE DIN REEVALUARE │ 84 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │IV. REZERVE │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │1. Rezerve legale │ 85 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │2. Rezerve statutare sau contractuale │ 86 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │3. Alte rezerve │ 87 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │4. Alte rezerve specifice activităţii │ 88 │ │ │
│ │administratorilor fondurilor de pensii private │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │TOTAL REZERVE (rd. 85 la 88) │ 89 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │5. Acţiuni proprii │ 90 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │6. Câştiguri legate de instrumentele de │ │ │ │
│ │capitaluri proprii │ 91 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │7. Pierderi legate de instrumentele de │ │ │ │
│ │capitaluri proprii │ 92 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │V. PROFITUL SAU PIERDEREA REPORTATĂ │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold C │ 93 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold D │ 94 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │VI. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│ │FINANCIAR (ct. 121) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold C │ 95 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Sold D │ 96 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │Repartizarea profitului │ 97 │ │ │
│ ├───────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ │VII. TOTAL CAPITALURI PROPRII (rd. 82 + 83 + 84│ │ │ │
│ │+ 89 - 90 + 91 - 92 + 93 - 94 + 95 - 96 - 97) │ 98 │ │ │
└──┴───────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘

──────────
    *) Conturi de repartizat după natura elementelor respective;
──────────

    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnătura ....................... Calitatea ........................

                                              Semnătura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional


    ANEXA C2

 Administrator ...................

 Judeţul ....................└─┴─┘ Activitatea preponderentă
 Entitatea ...................... (denumire clasă CAEN) .............
 Adresa: localitatea ............... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 sectorul ....., str. .............. Activitatea preponderentă efectiv
 nr. ..., bl. .... sc. ...., ap. ... desfăşurată
 Telefon .........., fax ........... (denumire clasă CAEN) .............
 Număr din registrul comerţului ..... Cod clasă CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘
 Forma de proprietate .............└─┴─┘ Cod unic de înregistrare
                                          ................└─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘

                     Situaţia veniturilor şi cheltuielilor
                     la data de 30 iunie .................

┌────┬────────────────────────────────────────────┬──────┬──────────────────┐
│ │ Identificarea elementului │ Rând │Realizări aferente│
│ │ │ │ perioadei de │
│ │ │ │ raportare │
│ │ │ ├────────┬─────────┤
│ │ │ │Prece- │ Curentă │
│ │ │ │dentă │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │ Col.1 │Col.2 │ Col.3 │ Col.4 │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Cifra de afaceri netă (rd. 02 la 03) │ 01 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Venituri din activitatea de exploatare │ 02 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Venituri din subvenţii de exploatare │ │ │ │
│ │aferente cifrei de afaceri nete │ 03 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Venituri din producţia de imobilizări │ 04 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Alte venituri din exploatare │ 05 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL │ │ │ │
│ │(rd. 01 + 04 + 05) │ 06 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Cheltuieli cu materialele şi alte │ │ │ │
│ │cheltuieli externe (rd. 08 la 10) │ 07 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Cheltuieli cu materialele consumabile │ 08 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Alte cheltuieli cu materialele │ 09 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │c) Alte cheltuieli externe (cu energia şi │ │ │ │
│ │apă) │ 10 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5. Cheltuieli suportate de administrator în │ │ │ │
│ │legătură cu activitatea de administrare a │ │ │ │
│ │fondului de pensii private │ 11 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │6. Cheltuieli cu personalul (rd. 13+14) │ 12 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Salarii şi indemnizaţii │ 13 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Cheltuieli cu asigurările şi protecţia │ │ │ │
│ │socială │ 14 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │7. Ajustări │ 15 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Ajustări de valoare privind imobilizările│ │ │ │
│ │corporale şi necorporale (rd. 17-18) │ 16 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a.1) Cheltuieli │ 17 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a.2) Venituri │ 18 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Ajustări de valoare privind activele │ │ │ │
│ │circulante (rd. 20-21) │ 19 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b.1) Cheltuieli │ 20 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b.2) Venituri │ 21 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │8. Alte cheltuieli de exploatare │ │ │ │
│ │(rd. 23+24+25) │ 22 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Cheltuieli privind prestaţiile externe │ 23 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
│ │vărsăminte asimilate │ 24 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │c) Alte cheltuieli de exploatare │ 25 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │9. Ajustări privind provizioanele (rd.27-28)│ 26 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Cheltuieli │ 27 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Venituri │ 28 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 07 + │ │ │ │
│ │11 + 12 + 16 + 19 + 22 + 26) │ 29 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Profit (rd.6-29) │ 30 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Pierdere (29-6) │ 31 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │11. Venituri din interese de participare │ 32 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- din care, veniturile obţinute de la │ │ │ │
│ │entităţile afiliate │ 33 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │12. Alte dobânzi de încasat şi venituri │ │ │ │
│ │similare │ 34 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- din care, veniturile obţinute de la │ │ │ │
│ │entităţile afiliate │ 35 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │13. Alte venituri financiare │ 36 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │VENITURI FINANCIARE - TOTAL (rd. 32+34+36) │ 37 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │14. Ajustarea valorii imobilizărilor │ │ │ │
│ │financiare şi a investiţiilor financiare │ │ │ │
│ │deţinute ca active circulante (rd. 39-40) │ 38 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Cheltuieli │ 39 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Venituri │ 40 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │15. Dobânzi de plătit şi alte cheltuieli │ │ │ │
│ │similare │ 41 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- din care, cheltuieli în relaţia cu │ │ │ │
│ │entităţile afiliate │ 42 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │16. Alte cheltuieli financiare │ 43 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd. 38+41+43)│ 44 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARĂ │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Profit (rd.37-44) │ 45 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Pierdere (rd.44-37) │ 46 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 06 + 37) │ 47 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 29 + 44) │ 48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Profit (rd.47-48) │ 49 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Pierdere (rd.48-47) │ 50 │ │ │
├────┴────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│17. Impozitul pe profit │ 51 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│18. Alte impozite │ 52 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR │ │ │ │
├────┬────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Profit (rd.49-51-52) │ 53 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │- Pierdere (rd.50+51+52) │ 54 │ │ │
└────┴────────────────────────────────────────────┴──────┴────────┴─────────┘

    ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT,

    Numele şi prenumele ....... Numele şi prenumele ................
    Semnătura ................. Calitatea ..........................
                                       Semnătura ..........................
                                       Nr. de înregistrare în
                                       organismul profesional


    ANEXA D1

    Fondul de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private

                       Situaţia activelor, datoriilor şi
             capitalurilor proprii la data de 30 iunie.............

┌────┬────────────────────────────────────────────┬──────┬────────┬─────────┐
│ │ Identificarea indicatorului │ Rând │Sold la │Sold la │
│ │ │ │01.01.N │30.06.N │
│ │ │ │ (lei) │ (lei) │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │ Col.1 │Col.2 │ Col.3 │ Col.4 │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│A │ACTIVE IMOBILIZATE (rd. 2+5+10) │ 1 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE (rd. 3+4) │ 2 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Cheltuieli de constituire (ct. 201-2801) │ 3 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Concesiuni, licenţe, drepturi şi active │ │ │ │
│ │similare, dacă acestea au fost achiziţionate│ │ │ │
│ │cu titlu oneros şi alte imobilizări │ │ │ │
│ │necorporale (ct. 205 + 208 - 2805 - 2808 - │ │ │ │
│ │2905 - 2908) │ 4 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │II. IMOBILIZĂRI CORPORALE (rd. 6+7+8+9) │ 5 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Terenuri, amenajări de terenuri şi │ │ │ │
│ │construcţii (ct. 211 + 212 - 2811 - 2812 - │ │ │ │
│ │2911 - 2912) │ 6 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Mijloace de transport │ │ │ │
│ │(ct. 213 + 223 - 2813 - 2913) │ 7 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Mobilier, aparatură birotică, echipamente│ │ │ │
│ │de protecţie a valorilor umane şi materiale │ │ │ │
│ │şi alte active corporale │ │ │ │
│ │(ct. 214 + 224 - 2814 - 2914) │ 8 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Avansuri şi imobilizări corporale în curs│ │ │ │
│ │de execuţie (ct. 231 - 2931) │ 9 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE (rd. 11 + 12) │ 10 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Alte titluri imobilizate (ct. 265 - 2965)│ 11 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Creanţe imobilizate (ct. 267- 2967) │ 12 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│B │ACTIVE CIRCULANTE (rd. 14 + 17 + 20 + 21) │ 13 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │I. MATERIALE CONSUMABILE (rd. 15 + 16) │ 14 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Materiale consumabile şi materiale de │ │ │ │
│ │natura obiectelor de inventar │ │ │ │
│ │(ct. 302 + 303 + 322 + 323 - 3921 - 3922) │ 15 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Avansuri pentru achiziţia de materiale │ │ │ │
│ │consumabile (ct. 409) │ 16 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │II. CREANŢE (rd. 18 + 19) │ 17 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Sume de încasat de administratorii de │ │ │ │
│ │fonduri de pensii şi furnizorii de pensii │ │ │ │
│ │private autorizaţi de ASF │ │ │ │
│ │(ct. 411 + 413 + 418 + 452** - 4911 - 4912) │ 18 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Alte creanţe (ct. 425 + 4282 + 431** + │ │ │ │
│ │437** + 4382 + 444** + 445 + 446** + 447** +│ │ │ │
│ │4482 + 461 + 473** - 496 + 5182) │ 19 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │III. INVESTIŢII PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│ │(ct. 505 + 506 + 508 - 595 - 596 - 598) │ 20 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │ │ │ │
│ │(ct. 512 + 531 + 532 + 542) │ 21 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│C │CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │ 22 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│D │DATORII CARE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ│ │ │ │
│ │DE PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
│ │(rd. 24 + 25 + 26 + 27 + 28 + 29 + 30) │ 23 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Împrumuturi şi dobânzi din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni (ct. 161 + 1681 - 169) │ 24 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor financiare │ │ │ │
│ │(ct. 162 + 167 + 1682 + 519) │ 25 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Sume datorate pentru achiziţii de bunuri │ │ │ │
│ │şi servicii legate de administrarea şi │ │ │ │
│ │funcţionarea Fondului de garantare │ │ │ │
│ │(ct. 401 + 404 + 408) │ 26 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Efecte de plătit (ct. 403 + 405) │ 27 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5. Decontări între Fondul de garantare, │ │ │ │
│ │administratorii de fonduri de pensii private│ │ │ │
│ │şi furnizorii de pensii private şi/sau │ │ │ │
│ │terţi, precum şi decontările interne │ │ │ │
│ │înregistrate la nivelul Fondului de │ │ │ │
│ │garantare (ct. 452***) │ 28 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │6. Sume datorate cu titlu de compensaţie │ │ │ │
│ │pentru pierderile participanţilor şi/sau │ │ │ │
│ │beneficiarilor la fondurile de pensii │ │ │ │
│ │private (ct. 459) │ 29 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │7. Alte datorii, inclusiv datoriile fiscale │ │ │ │
│ │şi datoriile privind asigurările sociale │ │ │ │
│ │(ct. 1687* + 269 + 419 + 421 + 423 + 426 + │ │ │ │
│ │427 + 4281 + 431*** + 437*** + 4381 + │ │ │ │
│ │444*** + 446*** + 447*** + 4481 + 462 + │ │ │ │
│ │473*** + 509 + 5181) │ 30 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│E │ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │ │ │ │
│ │CURENTE NETE = Active circulante (rd. 13) + │ │ │ │
│ │cheltuieli în avans (rd. 22) - Datorii care │ │ │ │
│ │trebuie plătite într-o perioadă de până la │ │ │ │
│ │un an (rd. 23) - Venituri înregistrate în │ │ │ │
│ │avans*1) (rd. 42) │ 31 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│F │ACTIVE MINUS DATORII CURENTE = Active │ │ │ │
│ │imobilizate (rd.1) + Active circulante nete,│ │ │ │
│ │respectiv datorii curente nete (rd. 31) │ 32 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│G │DATORII CARE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ│ │ │ │
│ │MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
│ │(rd. 34 + 35 + 36 + 37 + 38 + 39 + 40) │ 33 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Împrumuturi şi dobânzi din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni (ct. 161 + 1681 - 169) │ 34 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor financiare │ │ │ │
│ │(ct. 162 + 167 + 1682 + 519) │ 35 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Sume datorate pentru achiziţii de bunuri │ │ │ │
│ │şi servicii legate de administrarea şi │ │ │ │
│ │funcţionarea Fondului de garantare │ │ │ │
│ │(ct. 401 + 404 + 408) │ 36 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Efecte de plătit (ct. 403 + 405) │ 37 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5. Decontări între Fondul de garantare, │ │ │ │
│ │administratorii de fonduri de pensii private│ │ │ │
│ │şi furnizorii de pensii private şi/sau │ │ │ │
│ │terţi, precum şi decontările interne │ │ │ │
│ │înregistrate la nivelul Fondului de │ │ │ │
│ │garantare (ct. 452***) │ 38 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │6. Sume datorate cu titlu de compensaţie │ │ │ │
│ │pentru pierderile participanţilor şi/sau │ │ │ │
│ │beneficiarilor la fondurile de pensii │ │ │ │
│ │private (ct. 459) │ 39 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │7. Alte datorii, inclusiv datoriile fiscale │ │ │ │
│ │şi datoriile privind asigurările sociale │ │ │ │
│ │(ct. 1687* + 269 + 419 + 421 + 423 + 426 + │ │ │ │
│ │427 + 4281 + 431*** + 437*** + 4381 + │ │ │ │
│ │444*** + 446*** + 447*** + 4481 + 462 + │ │ │ │
│ │473*** + 509 + 5181) │ 40 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│H │PROVIZIOANE (ct. 151) │ 41 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│I │VENITURI ÎN AVANS (ct. 472 + 475) │ 42 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│J │CAPITAL ŞI REZERVE │ 43 │ X │ X │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private (ct. 102) │ │ │ │
│ │(rd. 45 + 46 + 47 + 48 + 49 + 50) │ 44 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1.1 Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private constituit din │ │ │ │
│ │contribuţii (ct. 1021) │ 45 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1.2 Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private constituit din │ │ │ │
│ │penalităţi de întârziere pentru neachitarea │ │ │ │
│ │la termen a contribuţiilor datorate │ │ │ │
│ │Fondului de garantare (ct. 1022) │ 46 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1.3 Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private constituit din │ │ │ │
│ │sume rezultate din fructificarea │ │ │ │
│ │disponibilităţilor plasate (ct. 1023) │ 47 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1.4 Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private constituit din │ │ │ │
│ │recuperarea creanţelor (ct. 1024) │ 48 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1.5 Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private constituit din │ │ │ │
│ │donaţii, sponsorizări, asistenţă tehnică, │ │ │ │
│ │fonduri nerambursabile (ct. 1025) │ 49 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1.6 Fondul de garantare a drepturilor din │ │ │ │
│ │sistemul de pensii private constituit din │ │ │ │
│ │alte resurse financiare (ct. 1026) │ 50 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Rezerve (ct. 106) │ 51 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Rezerve din reevaluare (ct. 105) │ 52 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Rezultatul reportat (ct. 117) │ 53 │ X │ X │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Profit │ 54 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Pierdere │ 55 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5. Rezultatul exerciţiului financiar │ │ │ │
│ │(ct. 121) │ 56 │ X │ X │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Profit │ 57 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Pierdere │ 58 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Repartizarea profitului (ct.129) │ 59 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │6. Total capitaluri proprii │ │ │ │
│ │(rd. 44 + 51 + 52 + 54 - 55 + 57 - 58 - 59) │ 60 │ │ │
└────┴────────────────────────────────────────────┴──────┴────────┴─────────┘

    ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT,

    Numele şi prenumele ....... Numele şi prenumele ................
    Semnătura ................. Calitatea ..........................
                                       Semnătura ..........................
                                       Nr. de înregistrare în
                                       organismul profesional


──────────
    *1) Sume de reluat la venituri într-o perioadă de până într-un an.
    * Conturi de repartizat după natura elementelor respective.
    ** Solduri debitoare ale conturilor respective.
    *** Solduri creditoare ale conturilor respective.
──────────

    ANEXA D2

    Fondul de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private

                          Contul de profit şi pierdere
                       la data de 30 iunie .............


┌────┬────────────────────────────────────────────┬──────┬──────────────────┐
│ │ Identificarea elementului │ Rând │Realizări aferente│
│ │ │ │ perioadei de │
│ │ │ │ raportare │
│ │ │ ├────────┬─────────┤
│ │ │ │Prece- │ Curentă │
│ │ │ │dentă │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │ Col.1 │Col.2 │ Col.3 │ Col.4 │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│A │VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
│ │(rd. 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9) │ 1 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Venituri din comisioane specifice │ │ │ │
│ │Fondului de garantare (ct. 704) │ 2 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Venituri din imobilizări financiare │ │ │ │
│ │(ct. 761) │ 3 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Venituri din investiţii pe termen scurt │ │ │ │
│ │(ct. 762) │ 4 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Venituri din sconturi obţinute (ct. 767) │ 5 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5. Venituri din investiţii financiare cedate│ │ │ │
│ │(ct. 764) │ 6 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │6. Venituri din diferenţe de curs valutar │ │ │ │
│ │(ct. 765) │ 7 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │7. Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 8 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │8. Alte venituri din activitatea curentă │ │ │ │
│ │(ct. 768 + 751 + 752 + 755 + 758) │ 9 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│B │CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
│ │(rd. 11 + 12 + 13 + 14 + 15 + 29) │ 10 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │1. Cheltuieli privind investiţii financiare │ │ │ │
│ │cedate (ct. 664) │ 11 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │2. Cheltuieli din diferenţe de curs valutar │ │ │ │
│ │(ct. 665) │ 12 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │3. Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666) │ 13 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │4. Ajustări de valoare privind imobilizările│ │ │ │
│ │financiare şi investiţiile pe termen scurt │ │ │ │
│ │(ct. 686 - 786) │ 14 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5. Alte cheltuieli din activitatea curentă │ │ │ │
│ │(rd. 16 + 17 + 20) │ 15 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.1. Cheltuieli cu materialele consumabile, │ │ │ │
│ │materialele de natura obiectelor de │ │ │ │
│ │inventar, materiale nestocate, energie, apă │ │ │ │
│ │şi alte cheltuieli similare │ │ │ │
│ │(ct.602 + 603 + 604 + 605 + 608 - 609 - 741)│ 16 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.2. Cheltuieli cu personalul (rd. 18 + 19) │ 17 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Salarii şi indemnizaţii (ct.641 + 642) │ 18 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Cheltuieli cu asigurările şi protecţia │ │ │ │
│ │socială (ct. 645) │ 19 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3. Alte cheltuieli de exploatare │ │ │ │
│ │(rd. 21 + 24 + 25 + 26 + 27 + 28) │ 20 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3.1 Ajustări de valoare (rd. 22 + 23) │ 21 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │a) Ajustări de valoare privind imobilizările│ │ │ │
│ │corporale şi imobilizările necorporale │ │ │ │
│ │(ct. 6811 + 6813 - 7813) │ 22 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │b) Ajustări de valoare privind activele │ │ │ │
│ │circulante (ct. 654 + 6814 - 754 - 7814) │ 23 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3.2 Cheltuieli de exploatare privind │ │ │ │
│ │provizioanele (ct. 6812 - 7812) │ 24 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3.3 Cheltuieli privind prestaţiile externe│ │ │ │
│ │(ct.611 + 612 + 613 + 614 + 615 + 621 + 622+│ │ │ │
│ │623 + 624 + 625 + 626 + 627) │ 25 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3.4 Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
│ │vărsăminte asimilate (ct.635) │ 26 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3.5 Alte cheltuieli de exploatare │ │ │ │
│ │(655 + 658) │ 27 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │5.3.6 Alte cheltuieli cu serviciile │ │ │ │
│ │executate de terţi (ct. 628) │ 28 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │6. Alte cheltuieli din pierderi din creanţe,│ │ │ │
│ │precum şi alte cheltuieli financiare │ │ │ │
│ │(ct. 663 + 668) │ 29 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│C │REZULTATUL DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ 30 │ X │ X │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Profit (rd. 1 - 10) │ 31 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Pierdere (rd. 10 - 1) │ 32 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│D │TOTAL VENITURI (rd. 1) │ 33 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│E │TOTAL CHELTUIELI (rd. 10) │ 34 │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│F │REZULTATUL EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ 35 │ X │ X │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Profit (rd.33 - 34) │ 36 │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────┼──────┼────────┼─────────┤
│ │Pierdere (rd.34 - 33) │ 37 │ │ │
└────┴────────────────────────────────────────────┴──────┴────────┴─────────┘

    ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT,

    Numele şi prenumele ....... Numele şi prenumele ................
    Semnătura ................. Calitatea ..........................
                                       Semnătura ..........................
                                       Nr. de înregistrare în
                                       organismul profesional


    ANEXA E

                                Date informative
                        la data de 30 iunie.............

                                                                        - lei -
┌─────────────────────────────────────────┬────────┬─────────────┬────────────┐
│I. Date privind rezultatul înregistrat │ Nr. rd.│ Nr. │ Sume │
│ │ │ unităţi │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Unităţi care au înregistrat profit │ 01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Unităţi care au înregistrat pierdere │ 02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Unităţi care nu au înregistrat │ 03 │ │ │
│nici profit, nici pierdere │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┬───┴────────────┤
│ │ │ │ Din care: │
│ │ │ ├───────┬────────┤
│II. Date privind plăţile restante │ Nr. rd.│ Total │Pentru │Pentru │
│ │ │ (col. │activi-│activi- │
│ │ │ 2 + 3) │tatea │tatea de│
│ │ │ │curentă│investi-│
│ │ │ │ │ţii │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Plăţi restante - total (rd. 05 + 09 + 15 │ │ │ │ │
│la 19 + 23), din care: │ 04 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Furnizori restanţi - total │ │ │ │ │
│(rd. 06 la 08), din care: │ 05 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- peste 30 de zile │ 06 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- peste 90 de zile │ 07 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- peste 1 an │ 08 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Obligaţii restante faţă de bugetul │ │ │ │ │
│asigurărilor sociale - total (rd. 10 │ │ │ │ │
│la 14), din care: │ 09 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţii pentru asigurări sociale de│ │ │ │ │
│stat datorate de angajatori, salariaţi şi│ │ │ │ │
│alte persoane asimilate │ 10 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţii pentru fondul asigurărilor │ │ │ │ │
│sociale de sănătate │ 11 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţia pentru pensia suplimentară │ 12 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţii pentru bugetul asigurărilor│ │ │ │ │
│pentru şomaj │ 13 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- alte datorii sociale │ 14 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Obligaţii restante faţă de bugetele │ │ │ │ │
│fondurilor speciale şi alte fonduri │ 15 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Obligaţii restante faţă de alţi creditori│ 16 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Impozite şi taxe neplătite la termenul │ │ │ │ │
│stabilit la bugetul de stat │ 17 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Impozite şi taxe neplătite la termenul │ │ │ │ │
│stabilit la bugetele locale │ 18 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Credite bancare nerambursate la scadenţă │ │ │ │ │
│- total (rd. 20 la 22), din care: │ 19 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- restante după 30 de zile │ 20 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- restante după 90 de zile │ 21 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- restante după 1 an │ 22 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Dobânzi restante │ 23 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┴───┬───┴────────┤
│III. Număr mediu de salariaţi │ Nr. rd.│30 iunie anul│30 iunie │
│ │ │precedent │anul curent │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Număr mediu de salariaţi │ 24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Numărul efectiv de salariaţi existenţi la│ 25 │ │ │
│sfârşitul perioadei, respectiv la data de│ │ │ │
│30 iunie │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┴────────────┤
│IV. Dobânzi, dividende şi redevenţe │ Nr. rd.│ Sume │
│plătite în cursul perioadei de raportare.│ │ │
│Subvenţii încasate şi creanţe restante │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│ A │ B │ 1 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi către persoa- │ │ │
│nele fizice nerezidente, din care: │ 26 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 27 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plătite către │ │ │
│persoane fizice nerezidente din statele │ │ │
│membre ale Uniunii Europene, din care: │ 28 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 29 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plătite către │ │ │
│persoane juridice nerezidente, din care: │ 30 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 31 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plătite către │ 32 │ │
│persoane juridice asociate*2) nerezidente│ │ │
│din statele membre ale Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 33 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dividende plătite │ │ │
│către peroane fizice nerezidente, din │ │ │
│care: │ 34 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul stat │ 35 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dividende plătite │ │ │
│către persoane fizice nerezidente din │ │ │
│statele membre ale Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ 36 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 37 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din divide de plătite │ │ │
│către persoane juridice nerezidente │ │ │
│potrivit prevederilor art. 229 alin. (1) │ │ │
│lit. c) din Legea nr. 227/2015 privind │ │ │
│Codul fiscal, cu modificările şi │ │ │
│completările ulterioare, din care: │ 38 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 39 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din redevenţe plătite │ │ │
│către persoane fizice nerezidente, │ │ │
│din care: │ 40 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 41 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din redevenţe plătite │ │ │
│către persoane fizice nerezidente din │ │ │
│state membre ale Uniunii Europene, din │ │ │
│care: │ 42 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 43 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din redevenţe plătite │ │ │
│către persoane juridice nerezidente, din │ │ │
│care: │ 44 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 45 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din redevenţe plătite │ │ │
│către persoane juridice asociate*3) │ │ │
│nerezidente din statele membre ale │ │ │
│Uniunii Europene, din care: │ 46 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 47 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Redevenţe plătite în cursul perioadei de │ │ │
│raportare pentru bunurile din domeniul │ │ │
│public, primite în concesiune, din care: │ 48 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- redevenţe pentru bunurile din domeniul │ │ │
│public plătite la bugetul de stat │ 49 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Redevenţă minieră plătită la bugetul de │ │ │
│stat │ 50 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Redevenţă petrolieră plătită la bugetul │ │ │
│de stat │ 51 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Chirii plătite în cursul perioadei de │ │ │
│raportare pentru terenuri*4) │ 52 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din servicii plătite către│ │ │
│persoane nerezidente, din care: │ 53 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 54 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din servicii plătite către│ │ │
│persoane nerezidente din statele membre │ │ │
│ale Uniunii Europene, din care: │ 55 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 56 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Subvenţii încasate în cursul perioadei de│ │ │
│raportare, din care: │ 57 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- subvenţii încasate în cursul perioadei │ │ │
│de raportare aferente activelor │ 58 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- subvenţii aferente veniturilor, din │ 59 │ │
│care: │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- subvenţii pentru stimularea ocupării │ │ │
│forţei de muncă*5) │ 60 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Creanţe restante, care nu au fost │ │ │
│încasate la termenele prevăzute în │ │ │
│contractele comerciale şi/sau în actele │ │ │
│normative în vigoare, din care: │ 61 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- creanţe restante de entităţi din │ 62 │ │
│sectorul majoritar sau integral de stat │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│- creanţe restante la entităţi din │ │ │
│sectorul privat │ 63 │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│V. Tichete de masă │Nr. rd.│ Sume │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼──────────────────────────┤
│Contravaloare tichetelor de masă acordate│ 64 │ │
│salariaţilor*6) │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┬────────────┤
│VI. Cheltuieli efectuate pentru │ Nr. rd.│30 iunie anul│30 iunie │
│activitatea de cercetare-dezvoltare*7) │ │precedent │anul │
│ │ │ │curent │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Cheltuieli de cercetare-dezvoltare │ 65 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- după surse de finanţare, din care: │ 66 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- din fonduri publice │ 67 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- din fonduri private │ 68 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- după natura cheltuielilor, din care: │ 69 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- cheltuieli curente │ 70 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- cheltuieli de capital │ 71 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│VII. Cheltuieli de inovare*8) │ Nr. rd.│30 iunie anul│30 iunie │
│ │ │precedent │anul curent │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Cheltuieli de inovare │ 72 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│VIII. Alte informaţii │ Nr. rd.│30 iunie anul│30 iunie │
│ │ │precedent │anul │
│ │ │ │curent │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Avansuri acordate pentru imobilizări │ │ │ │
│necorporale │ 73 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Avansuri acordate pentru imobilizări │ │ │ │
│corporale │ 74 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Imobilizări financiare, în sume brute │ │ │ │
│(rd. 76 + 84), din care: │ 75 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Acţiuni deţinute la entităţile afiliate, │ │ │ │
│interese de participare, alte titluri │ │ │ │
│imobilizate şi obligaţiuni, în sume brute│ │ │ │
│(rd. 77 la 83), din care: │ 76 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni cotate emise de rezidenţi │ 77 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni necotate emise de rezidenţi │ 78 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- părţi sociale emise de rezidenţi │ 79 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- obligaţiuni emise de rezidenţi │ 80 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni emise de organismele de │ │ │ │
│plasament colectiv emise de rezidenţi │ 81 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni şi părţi sociale emise de │ │ │ │
│nerezidenţi │ 82 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- obligaţiuni emise de nerezidenţi │ 83 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe imobilizate, în sume brute │ │ │ │
│(rd. 85 + 86), din care: │ 84 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe imobilizate în lei şi exprimate│ │ │ │
│în lei, a căror decontare se face în │ │ │ │
│funcţie de cursul unei valute │ 85 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe imobilizate în valută │ 86 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe comerciale, avansuri acordate │ │ │ │
│pentru cumpărări de bunuri de natura │ │ │ │
│stocurilor acordate furnizorilor şi alte │ │ │ │
│conturi asimilate, în sume brute, din │ │ │ │
│care: │ 87 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe comerciale externe, avansuri │ │ │ │
│acordate pentru cumpărări de bunuri de │ │ │ │
│natura stocurilor acordate furnizorilor │ │ │ │
│externi şi alte conturi asimilate, în │ │ │ │
│sume brute │ 88 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe neîncasate la termenul stabilit │ 89 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe în legătură cu personalul şi │ │ │ │
│conturi asimilate │ 90 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe în legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale şi bugetul statului,│ │ │ │
│(rd. 92 la 96), din care: │ 91 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe în legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale │ 92 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe fiscale în legătură cu bugetul │ │ │ │
│statului │ 93 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- subvenţii de încasat │ 94 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- fonduri speciale - taxe şi vărsăminte │ │ │ │
│asimilate │ 95 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│alte creanţe în legătură cu bugetul │ │ │ │
│statului │ 96 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţele entităţii în relaţiile cu │ │ │ │
│entităţile din grup │ 97 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe în legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale şi bugetul statului │ │ │ │
│neîncasate la termenul stabilit │ 98 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe din operaţiuni cu instrumente │ │ │ │
│derivate │ 99 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte creanţe, (rd. 101 la 103), din care:│ 100 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- decontări cu entităţile asociate şi │ │ │ │
│entităţile controlate în comun, decontări│ │ │ │
│cu acţionarii privind capitalul şi │ │ │ │
│decontări din operaţiuni în participaţie │ 101 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- alte creanţe în legătură cu persoanele │ │ │ │
│fizice şi persoanele juridice, altele │ │ │ │
│decât creanţele în legătură cu │ │ │ │
│instituţiile publice (instituţiile │ │ │ │
│statului) │ 102 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- sumele preluate din contul 542 │ │ │ │
│"Avansuri de trezorerie" reprezentând │ │ │ │
│avansurile de trezorerie, acordate │ │ │ │
│potrivit legii şi nedecontate până la │ │ │ │
│data de 30 iunie │ 103 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi de încasat, din care: │ 104 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- de la nerezidenţi │ 105 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Valoarea împrumuturilor acordate │ │ │ │
│operatorilor economici │ 106 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Investiţii pe termen scurt, în sume │ │ │ │
│brute, (rd. 108 la 114), din care: │ 107 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni cotate emise de rezidenţi │ 108 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni necotate emise de rezidenţi │ 109 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- părţi sociale emise de rezidenţi │ 110 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- obligaţiuni emise de rezidenţi │ 111 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni emise de organismele de │ │ │ │
│plasament colectiv rezidente │ 112 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni emise de nerezidenţi │ 113 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- obligaţiuni emise de nerezidenţi │ 114 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte valori de încasat │ 115 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Casa în lei şi în valută, din care: │ 116 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 117 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 118 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Conturi curente la bănci în lei şi în │ │ │ │
│valută, din care: │ 119 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei, din care: │ 120 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- conturi curente în lei deschise la │ │ │ │
│bănci nerezidente │ 121 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută, din care: │ 122 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- conturi curente în valută deschise la │ │ │ │
│bănci nerezidente │ 123 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte conturi curente la bănci şi │ │ │ │
│acreditive (rd. 125 + 126), din care: │ 124 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- sume în curs de decontare, acreditive │ │ │ │
│şi alte valori de încasat, în lei │ 125 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- sume în curs de decontare şi acreditive│ │ │ │
│în valută │ 126 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Datorii │ │ │ │
│(rd. 128 + 131 + 134 + 137 + 140 + 143 + │ │ │ │
│146 + 149 + 152 + 155 + 158 + 159 + 162 +│ │ │ │
│163 + 165 + 166 + 171 + 172 + 173 + 174 +│ │ │ │
│180), din care: │ 127 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Împrumuturi din emisiuni de obligaţiuni, │ │ │ │
│în sume brute, (rd. 129 + 130), din care:│ 128 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 129 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 130 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi aferente împrumuturilor din │ │ │ │
│emisiuni de obligaţiuni, în sume brute, │ │ │ │
│(rd. 132 + 133), din care: │ 131 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 132 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 133 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Credite bancare interne pe termen scurt, │ │ │ │
│(rd. 135 + 136), din care: │ 134 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 135 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 136 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzile aferente creditelor bancare │ │ │ │
│interne pe termen scurt, (rd. 138 + 139),│ │ │ │
│din care: │ 137 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 138 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 139 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Credite bancare externe pe termen scurt, │ │ │ │
│(rd. 141 + 142), din care: │ 140 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 141 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 142 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi aferente creditelor bancare │ │ │ │
│externe pe termen scurt, (rd. 144 + 145),│ │ │ │
│din care: │ 143 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 144 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 145 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Credite bancare pe termen lung, │ │ │ │
│(rd. 147 + 148), din care: │ 146 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 147 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 148 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi aferente creditelor bancare pe │ │ │ │
│termen lung, (rd. 150 + 151), din care: │ 149 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 150 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 151 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Credite bancare externe pe termen lung, │ │ │ │
│(rd. 153 + 154), din care: │ 152 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 153 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 154 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi aferente creditelor bancare │ │ │ │
│externe pe termen lung, (rd. 156 + 157), │ │ │ │
│din care: │ 155 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 156 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 157 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Credite de la trezoreria statului şi │ │ │ │
│dobânzile aferente │ 158 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte împrumuturi şi dobânzile aferente, │ │ │ │
│(rd. 160 + 161), din care: │ 159 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei şi exprimate în lei, a căror │ │ │ │
│decontare se face în funcţie de cursul │ │ │ │
│unei valute │ 160 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valută │ 161 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte împrumuturi şi datorii asimilate, │ │ │ │
│din care: │ 162 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- valoarea concesiunilor primite │ 162a │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Datorii comerciale, avansuri primite de │ │ │ │
│la clienţi şi alte conturi asimilate, în │ │ │ │
│sume brute, din care: │ 163 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- datorii comerciale externe, avansuri │ │ │ │
│primite de la clienţi externi şi alte │ │ │ │
│conturi asimilate, în sume brute │ 164 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Datorii în legătură cu personalul şi │ │ │ │
│conturi asimilate │ 165 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Datorii în legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale şi bugetul statului,│ │ │ │
│(rd. 167 la 170), din care: │ 166 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- datorii în legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale │ 167 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- datorii fiscale în legătură cu bugetul │ │ │ │
│statului │ 168 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- fonduri speciale - taxe şi vărsăminte │ │ │ │
│asimilate │ 169 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- alte datorii în legătură cu bugetul │ │ │ │
│statului │ 170 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Datoriile entităţii în relaţiile cu │ │ │ │
│entităţile din grup │ 171 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Sume datorate acţionarilor │ 172 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Datorii din operaţiuni cu instrumente │ │ │ │
│derivate │ 173 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte datorii, (rd. 175 la 179), din care:│ 174 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- decontări cu entităţile asociate şi │ │ │ │
│entităţile controlate în comun, decontări│ │ │ │
│cu acţionarii privind capitalul, │ │ │ │
│dividende şi decontări din operaţii în │ │ │ │
│participaţie │ 175 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- alte datorii în legătură cu persoanele │ │ │ │
│fizice şi persoanele juridice, altele │ │ │ │
│decât datoriile în legătură cu │ │ │ │
│instituţiile publice (instituţiile │ │ │ │
│statului)*9) │ 176 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- subvenţii nereluate la venituri │ 177 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- vărsăminte de efectuat pentru │ │ │ │
│imobilizări financiare şi investiţii pe │ │ │ │
│termen scurt │ 178 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- venituri în avans aferente activelor │ │ │ │
│primite prin transfer de la clienţi │ 179 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi de plătit │ 180 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Valoarea împrumuturilor primite de la │ │ │ │
│operatorii economici │ 181 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Capital subscris vărsat*10), din care: │ 182 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni cotate*11) │ 183 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni necotate*12) │ 184 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- părţi sociale │ 185 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- capital subscris vărsat de nerezidenţi │ 186 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Brevete şi licenţe │ 187 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│IX. Informaţii privind cheltuielile cu │ Nr. rd.│30 iunie anul│30 iunie │
│colaboratorii │ │precedent │anul │
│ │ │ │curent │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Cheltuieli cu colaboratorii │ 188 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│X. Capital social vărsat*13) │ Nr. rd.│30 iunie anul│30 iunie │
│ │ │precedent │anul curent │
│ │ ├─────┬───────┼─────┬──────┤
│ │ │Suma │ %*6) │Suma │ %*6) │
│ │ │(Col.│(Col.2)│(Col.│(Col. │
│ │ │ 1) │ │ 3) │4) │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│Capital social vărsat*14) │ │ │ │ │ │
│(rd. 190 + 194 + 195 + 196), din care: │ 189 │ │ X │ │ X │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- deţinut de societăţile cu capital de │ │ │ │ │ │
│stat, din care: │ 190 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- cu capital integral de stat; │ 191 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- cu capital majoritar de stat; │ 192 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- cu capital minoritar de stat; │ 193 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- deţinut de societăţile cu capital │ │ │ │ │ │
│privat │ 194 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- deţinut de persoane fizice │ 195 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┼───────┼─────┼──────┤
│- deţinut de alte entităţi │ 196 │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────┴───────┴─────┴──────┤
│XI. Creanţe preluate prin cesionare de la│ Nr. rd.│ Sume (lei) │
│persoane juridice*15) │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┬────────────┤
│ A │ B │30 iunie anul│30 iunie │
│ │ │precedent │anul curent │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe preluate prin cesionare de la │ │ │ │
│persoane juridice (la valoarea nominală),│ │ │ │
│din care: │ 197 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe preluate prin cesionare de la │ │ │ │
│persoane juridice afiliate │ 198 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe preluate prin cesionare de la │ │ │ │
│persoane juridice (la cost de achiziţie),│ │ │ │
│din care: │ 199 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe preluate prin cesionare de la │ │ │ │
│persoane juridice afiliate │ 200 │ │ │
└─────────────────────────────────────────┴────────┴─────────────┴────────────┘

ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT,
Numele şi prenumele___________ Numele şi prenumele ___________________
Semnătura_____________________ Calitatea _____________________________
                                  Semnătura____________________
                                  Nr. de înregistrare în organismul profesional

──────────
    *2) Pentru statutul de "persoane juridice asociate" se vor avea în vedere prevederile art. 258 lit. b) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
    *3) Pentru statutul de "persoane juridice asociate" se vor avea în vedere prevederile art. 258 lit. b) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
    *4) Se vor include chiriile plătite pentru terenuri ocupate şi aferente spaţiilor comerciale aparţinând proprietarilor privaţi sau unor unităţi ale administraţiei publice, inclusiv chiriile pentru folosirea luciului de apă în scop recreativ sau în alte scopuri.
    *5) Subvenţii pentru stimularea ocupării forţei de muncă (transferuri de la bugetul statului către angajator) - reprezintă sumele acordate angajatorilor pentru plata absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, stimularea şomerilor care se încadrează în muncă înainte de expirarea perioadei de şomaj, stimularea angajatorilor care încadrează în muncă pe perioadă nedeterminată şomeri în vârstă de peste 45 ani, şomeri întreţinători unici de familie sau şomeri care în termen de 3 ani de la data angajării îndeplinesc condiţiile pentru a solicita pensia anticipată parţială sau de acordare a pensiei pentru limita de vârstă, ori pentru alte situaţii prevăzute prin legislaţia în vigoare privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.
    *6) Se va completa cu contravaloarea tichetelor de masă aferente salariaţilor în baza prevederilor Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, cu modificările şi completările ulterioare.
    *7) Se va completa cu cheltuielile efectuate pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, respectiv cercetarea fundamentală, cercetarea aplicativă, dezvoltarea tehnologică şi inovarea, stabilite potrivit prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 57/2002 privind cercetarea ştiinţifică şi dezvoltarea tehnologică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 324/2003, cu modificările şi completările ulterioare. Cheltuielile se vor completa conform Regulamentului de punere în aplicare (UE) nr. 995/2012 al Comisiei din 26 octombrie 2012 de stabilire a normelor de punere în aplicare a Deciziei nr. 1.608/2003/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind producţia şi dezvoltarea statisticilor comunitare în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 299/27.10.2012.
    *8) Se va completa cu cheltuielile efectuate pentru activitatea de inovare conform Regulamentului de punere în aplicare (UE) nr. 995/2012 al Comisiei din 26 octombrie 2012 de stabilire a normelor de punere în aplicare a Deciziei nr. 1.608/2003/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind producţia şi dezvoltarea statisticilor comunitare în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 299/27.10.2012.
    *9) În categoria "Alte datorii în legătură cu persoanele fizice şi persoanele juridice, altele decât datoriile în legătură cu instituţiile publice (instituţiile statului)" nu se vor înscrie subvenţiile aferente veniturilor existente în soldul contului 472.
    *10) Linia Capital subscris vărsat nu se aplică Fondului de garantare (rd. 182-186).
    *11) Titluri de valoare care conferă drepturi de proprietate asupra societăţilor, care sunt negociabile şi tranzacţionate, potrivit legii.
    *12) Titluri de valoare care conferă drepturi de proprietate asupra societăţilor, care nu sunt tranzacţionate.
    *13) Secţiunea "X Capital social vărsat" nu se aplică Fondului de garantare (rd. 189-196).
    *14) La secţiunea "X Capital social vărsat" la rd. 190 - 196 în col. 2 şi col. 4 entităţile vor înscrie procentul corespunzător capitalului social deţinut în totalul capitalului social vărsat înscris la rd. 189
    *15) Pentru creanţele preluate prin cesionare de la persoane juridice se vor completa atât valoarea nominală a acestora, cât şi costul lor de achiziţie. Pentru statutul de "persoane juridice afiliate" se vor avea în vedere prevederile art. 7 pct. 26 lit. c) şi d) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
──────────

                                    --------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016