Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 435 din 27 noiembrie 2006  privind salarizarea si alte drepturi ale personalului care isi desfasoara activitatea in sistemul sanitar-veterinar    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LEGE nr. 435 din 27 noiembrie 2006 privind salarizarea si alte drepturi ale personalului care isi desfasoara activitatea in sistemul sanitar-veterinar

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 980 din 7 decembrie 2006
Parlamentul României adoptã prezenta lege.

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Prezenta lege reglementeazã salarizarea personalului care îşi desfãşoarã activitatea în sistemul sanitar-veterinar.
ART. 2
Sistemul de salarizare a medicilor veterinari, precum şi a personalului din sistemul sanitar-veterinar are în vedere urmãtoarele obiective:
a) crearea premiselor pentru implementarea, începând cu anul 2007, a sistemului unitar de salarizare a personalului din sistemul sanitar-veterinar de stat;
b) crearea unei ierarhizãri în cadrul sistemului de salarizare a personalului din sistemul sanitar-veterinar;
c) salarizarea în raport cu activitatea depusã, cu importanţa şi cu complexitatea atribuţiilor şi responsabilitãţilor prevãzute în fişa postului;
d) selectarea personalului din instituţiile publice din sistemul sanitar-veterinar exclusiv pe criteriul competenţei.
ART. 3
Dispoziţiile prezentei legi se aplicã personalului din instituţiile publice din sistemul sanitar-veterinar finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat.
ART. 4
Salarizarea se asigurã cu încadrarea în resursele financiare alocate anual potrivit legii.

CAP. II
Elementele sistemului de salarizare

ART. 5
Sistemul de salarizare cuprinde salariile de bazã, sporurile, premiile şi alte drepturi care se stabilesc în funcţie de nivelul studiilor, precum şi în raport cu nivelul la care se presteazã activitatea, respectiv la nivel central şi instituţii publice deconcentrate.
ART. 6
Salariile de bazã pentru personalul de execuţie sunt diferenţiate pe funcţii, niveluri cuprinse între limite şi sunt prevãzute în anexele nr. 1-3.
ART. 7
Personalul de specialitate şi de execuţie care conduce sau coordoneazã programe ori proiecte prevãzute în obiectul de activitate al instituţiei sanitar-veterinare publice, stabilite prin act administrativ al ordonatorului principal de credite, beneficiazã de o indemnizaţie de pânã la 20% din salariul de bazã, pe perioada în care conduce sau coordoneazã programe ori proiecte.
ART. 8
(1) Pentru rezultate deosebite obţinute în activitatea desfãşuratã, ordonatorul de credite poate acorda, în limita a 15% din numãrul total al posturilor prevãzute în statul de funcţii, un salariu de merit lunar de pânã la 15% din salariul de bazã, care face parte din acesta şi care constituie bazã de calcul pentru sporuri şi alte drepturi care se acordã în raport cu salariul de bazã.
(2) Salariile de merit se vor acorda personalului încadrat pe funcţii de execuţie în procent de cel puţin douã treimi din numãrul total de posturi stabilit conform prevederilor alin. (1).
(3) Personalul care beneficiazã de salariu de merit se stabileşte o datã pe an, dupã aprobarea bugetelor anuale, pe baza rezultatelor obţinute în activitatea desfãşuratã în anul precedent, apreciatã conform criteriilor elaborate de ordonatorul principal de credite, cu consultarea organizaţiilor sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, dupã caz, a reprezentanţilor salariaţilor, acolo unde nu sunt astfel de organizaţii sindicale.
(4) În cazul în care pe parcursul anului intervin modificãri ale funcţiei deţinute, care nu sunt imputabile persoanei beneficiare a salariului de merit, inclusiv modificarea funcţiei prin promovare, acordarea acestuia se menţine pânã la expirarea perioadei pentru care a fost stabilit. În cazul în care pe parcursul anului se întrerup raporturile de muncã ale unor beneficiari de salarii de merit, acestea se pot redistribui, de la data de întâi a lunii urmãtoare, altor persoane pe perioada pentru care au fost stabilite.
(5) Pentru personalul nou-angajat, salariul de merit se poate acorda dupã o perioadã de cel puţin 6 luni de la angajare.
(6) Personalul încadrat ca debutant nu poate beneficia de salariu de merit.
ART. 9
(1) Personalul salarizat potrivit prezentei legi beneficiazã, la funcţia de bazã, de un spor de vechime în muncã de pânã la 25%, calculat la salariul de bazã, corespunzãtor timpului efectiv lucrat în program normal de lucru, astfel:


──────────────────────────────────────────────────────────
Tranşa de vechime în muncã Cota din salariul de bazã
- între 3 şi 5 ani 5%
- de la 5 la 10 ani 10%
- de la 10 la 15 ani 15%
- de la 15 la 20 de ani 20%
- peste 20 de ani 25%
──────────────────────────────────────────────────────────



(2) Sporul corespunzãtor vechimii în muncã se plãteşte cu începere de la data de întâi a lunii urmãtoare celei în care s-a împlinit vechimea în muncã.
(3) Pentru acordarea sporului de vechime în muncã, angajatorul va lua în considerare integral şi perioadele lucrate anterior în alte domenii de activitate.
(4) Pensionarii pentru limitã de vârstã care se angajeazã pe bazã de contract individual de muncã în sectorul sanitar-veterinar, potrivit legii, beneficiazã de sporul de vechime corespunzãtor vechimii în muncã dobândite în întreaga activitate.
ART. 10
Personalul care, potrivit programului normal de lucru, îşi desfãşoarã activitatea în timpul nopţii, între orele 22,00 şi 6,00, beneficiazã pentru orele lucrate în acest interval de un spor de 25% din salariul de bazã, pentru munca prestatã în timpul nopţii, dacã efectueazã cel puţin 3 ore de muncã de noapte.
ART. 11
(1) Munca prestatã peste durata normalã a timpului de lucru de cãtre personalul încadrat în funcţii de execuţie este consideratã muncã suplimentarã şi se compenseazã cu timp liber corespunzãtor. În cazul în care compensarea muncii suplimentare cu timp liber corespunzãtor nu a fost posibilã în urmãtoarele 30 de zile dupã efectuarea acesteia, orele suplimentare se vor plãti în luna urmãtoare cu un spor aplicat la salariul de bazã dupã cum urmeazã:
a) 75% din salariul de bazã, pentru primele douã ore de depãşire a duratei normale a zilei de lucru;
b) 100% din salariul de bazã, pentru orele urmãtoare şi pentru orele lucrate în zilele de repaus sãptãmânal sau în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementãrile în vigoare, nu se lucreazã.
(2) Munca peste durata normalã a timpului de lucru poate fi prestatã şi sporurile prevãzute la alin. (1) se pot plãti numai dacã efectuarea orelor suplimentare a fost dispusã de şeful ierarhic, fãrã a se depãşi 360 de ore anual.
(3) La locurile de muncã la care durata normalã a timpului de lucru a fost redusã, potrivit legii, sub 8 ore pe zi, depãşirea programului de lucru astfel aprobat se poate face numai temporar, în situaţii cu totul deosebite, fiind obligatorie compensarea cu timp liber corespunzãtor.
ART. 12
Personalul care posedã titlul ştiinţific de doctor beneficiazã de un spor pentru titlul ştiinţific de 15% din salariul de bazã, dacã îşi desfãşoarã activitatea în domeniul pentru care posedã titlul ştiinţific respectiv, care se plãteşte cu începere de la data de întâi a lunii urmãtoare celei în care s-a solicitat acordarea sporului.
ART. 13
Pentru efectuarea prestaţiilor în cadrul campaniilor de prevenire şi combatere a unor epizootii sau a unor zoonoze deosebit de grave şi altele asemenea, stabilite prin ordin al preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, instituţiile publice din sistemul sanitar-veterinar pot angaja personal sanitar-veterinar cu pregãtire superioarã, care se salarizeazã cu tarif orar.
ART. 14
(1) În raport cu condiţiile în care se desfãşoarã activitatea pot fi acordate, cu avizul Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei şi al Ministerului Sãnãtãţii Publice, urmãtoarele categorii de sporuri:
a) pentru condiţii periculoase sau vãtãmãtoare, un spor de pânã la 30% din salariul de bazã, corespunzãtor timpului lucrat la locurile de muncã respective;
b) pentru activitãţi care se desfãşoarã în condiţii de stres sau în condiţii deosebite, un spor de maximum 15% din salariul de bazã;
c) pentru condiţii grele de muncã, un spor de maximum 15% din salariul de bazã, corespunzãtor timpului lucrat la locurile de muncã respective;
d) pentru condiţii deosebit de periculoase: morfopatologie, TBC, brucelozã bovinã, ovinã şi porcinã, medicinã legalã, epizootii sau zoonoze deosebit de grave şi altele asemenea, stabilite prin ordin al preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, un spor de 50-75% din salariul de bazã;
e) pentru personalul sanitar-veterinar care îşi desfãşoarã activitatea în condiţii deosebite de muncã - dispersare, altitudine, cãi de acces dificile, izolare sau unde atragerea personalului se face cu greutate, un spor de maximum 35% din salariul de bazã.
(2) Localitãţile din mediul rural situate în zone izolate, în zone cu condiţii deosebite de muncã sau unde atragerea personalului sanitar-veterinar se face cu greutate se stabilesc prin ordin al preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
ART. 15
Personalul care îşi desfãşoarã activitatea în instituţii sanitar-veterinare publice beneficiazã de un spor de inspector al Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în cuantum de 10% din salariul de bazã, pentru îndeplinirea unor atribuţii suplimentare funcţiei de bazã.
ART. 16
(1) Personalul care îşi desfãşoarã activitatea în instituţii sanitar-veterinare publice nominalizate prin ordin al preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru activitãţi didactice primeşte pentru aceasta o indemnizaţie clinicã reprezentând 50% din salariul de bazã corespunzãtor funcţiei şi gradului didactic.
(2) Personalul didactic de la catedrele sau disciplinele care funcţioneazã în alte instituţii decât cele sanitar-veterinare poate fi integrat în instituţii sanitar-veterinare publice, stabilite prin act administrativ al ordonatorului principal de credite.
(3) Cadrele didactice prevãzute la alin. (1) şi (2), cu excepţia rezidenţilor, pot fi integrate, prin încheierea de contracte de prestãri servicii, douã pe un post în instituţii sanitar-veterinare, în limita posturilor normate şi vacante.
ART. 17
Personalul salarizat între limitele corespunzãtoare funcţiei poate beneficia anual de o creştere salarialã prin evaluarea performanţelor profesionale individuale realizate în anul precedent, cu condiţia încadrãrii în nivelul alocaţiilor prevãzute pentru cheltuielile cu salariile.
ART. 18
Absolvenţii învãţãmântului superior de lungã sau scurtã duratã, care la data trecerii pe funcţia corespunzãtoare studiilor absolvite erau încadraţi pe funcţii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului în care au absolvit studiile universitare, se încadreazã la gradul profesional corespunzãtor studiilor absolvite, la care se asigurã o creştere cu maximum 20% a salariului de bazã avut.
ART. 19
(1) Pentru stabilirea salariului de bazã, în termen de 15 zile de la reluarea activitãţii, persoanele angajate în unitãţile sanitar-veterinare care s-au aflat în una dintre urmãtoarele situaţii: concediu plãtit pentru creşterea copilului în vârstã de pânã la 2 ani, respectiv 3 ani, potrivit legii, ori care în ultimele 12 luni au fost în concediu medical, concediu fãrã platã, potrivit legii, sau au avut contractele individuale de muncã suspendate sunt evaluate printr-un examen de testare a cunoştinţelor profesionale, procedându-se în acelaşi mod ca şi în cazul persoanelor angajate prin concurs, pentru cei care promoveazã examenul.
(2) Personalul de specialitate medical şi auxiliar sanitar-veterinar care promoveazã examenul de testare a cunoştinţelor profesionale va beneficia de o creştere a salariului de bazã avut, în situaţia în care salariul de bazã se situeazã între limitele prevãzute de lege pentru funcţia, gradul profesional sau treapta profesionalã respectivã. În situaţia în care salariul de bazã avut se situeazã sub salariul minim al funcţiei, gradului sau treptei profesionale respective, la determinarea salariului de bazã se va lua în calcul salariul minim al funcţiei, gradului sau treptei profesionale respective.
(3) În cazul nepromovãrii examenului de testare prevãzut la alin. (1), persoanei respective i se atribuie salariul avut anterior sau, dupã caz, salariul minim actual al funcţiei avute anterior.
ART. 20
(1) Pentru activitatea desfãşuratã, personalul salarizat potrivit prezentei legi beneficiazã, la sfârşitul anului calendaristic, de un premiu anual egal cu salariul mediu lunar de bazã realizat în anul pentru care se face premierea.
(2) Pentru cei care nu au lucrat tot timpul anului premiul se acordã proporţional cu perioada în care au lucrat, luându-se în calcul media salariilor de bazã lunare realizate în perioada în care au desfãşurat activitatea, raportatã la perioada întregului an.
(3) Premiile anuale pot fi reduse sau pot sã nu fie acordate în cazul persoanelor care în cursul anului au desfãşurat activitãţi profesionale nesatisfãcãtoare sau au sãvârşit abateri pentru care au fost sancţionate disciplinar. Premiul anual nu se acordã persoanelor cãrora le-a încetat contractul individual de muncã din motive imputabile lor.
ART. 21
(1) Ordonatorii de credite pot acorda premii lunare în limita a 2% din cheltuielile cu salariile aferente personalului contractual, prevãzut în statul de funcţii, cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate în bugetul de venituri şi cheltuieli. Premiile se pot acorda în cursul anului salariaţilor care au realizat sau au participat direct la obţinerea unor rezultate în activitate, apreciate ca valoroase. Sumele neconsumate se reporteazã în lunile urmãtoare, în cadrul aceluiaşi an bugetar.
(2) În cazurile în care se realizeazã economii prin reducerea cheltuielilor cu salariile, ordonatorii de credite pot aproba acordarea de premii în cursul anului din economiile realizate, în limita a 2% din cheltuielile cu salariile aferente personalului prevãzute în bugetul aprobat, fãrã a se depãşi valoarea economiilor realizate.
(3) Premiile individuale se stabilesc de cãtre ordonatorii de credite, în limita sumelor alocate cu aceastã destinaţie de cãtre ordonatorii principali de credite, cu avizul organizaţiei sindicale reprezentative la nivel de instituţie sau, dupã caz, cu avizul reprezentanţilor salariaţilor, acolo unde nu sunt astfel de organizaţii sindicale.

CAP. III
Alte drepturi

ART. 22
(1) Pentru ocuparea unor posturi vacante pot fi angajate prin concurs sau examen, prin cumul de funcţii, cu respectarea prevederilor legale, persoane care au funcţia de bazã în afara instituţiei publice.
(2) Angajarea personalului prin cumul de funcţii se face cu acordul conducerii instituţiei la care persoana care cumuleazã are funcţia de bazã, iar cumulul de funcţii se efectueazã în afara programului prevãzut pentru norma de bazã.
ART. 23
Începând cu data intrãrii în vigoare a prezentei legi, personalul încadrat în unitãţile sanitar-veterinare publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat beneficiazã lunar de 20 de tichete de masã, cu excepţia pensionarilor.
ART. 24
Personalul angajat în unitãţile sanitar-veterinare publice beneficiazã de control medical anual gratuit.

CAP. IV
Angajarea şi promovarea în funcţii

ART. 25
(1) Angajarea şi promovarea personalului se fac pe funcţii şi grade.
(2) Promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale se face potrivit metodologiei legale în vigoare, prin transformarea postului avut într-un post corespunzãtor promovãrii.
(3) Criteriile privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale se stabilesc prin ordin al preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu consultarea organizaţiilor sindicale semnatare ale contractului colectiv de muncã la nivel de ramurã.

CAP. V
Delegarea şi detaşarea

ART. 26
(1) Personalul încadrat în instituţiile publice din reţeaua sanitar-veterinarã poate fi delegat pentru exercitarea, cu caracter temporar, a unor lucrãri sau activitãţi corespunzãtoare atribuţiilor de serviciu în afara locului sãu de muncã.
(2) Delegarea poate fi dispusã pe o perioadã de cel mult 60 de zile calendaristice într-un an şi se poate prelungi, cu acordul salariatului, pe o perioadã de cel mult 90 de zile calendaristice într-un an.
(3) Personalul delegat îşi pãstreazã funcţia şi toate celelalte drepturi prevãzute în contractul individual de muncã, iar instituţia care îl deleagã este obligatã sã suporte costul integral al transportului, al cazãrii şi al indemnizaţiei de delegare.
ART. 27
(1) Personalul încadrat în instituţiile din reţeaua sanitar-veterinarã poate fi detaşat la un alt angajator în scopul executãrii unor lucrãri în interesul acestuia.
(2) Detaşarea poate fi dispusã pentru o perioadã de cel mult 6 luni şi, în mod excepţional, perioada detaşãrii poate fi prelungitã, mai mult de 6 luni, în cursul unui an calendaristic, numai cu acordul scris al salariatului.
(3) Salariatul detaşat are dreptul la plata cheltuielilor de transport şi cazare, precum şi la o indemnizaţie de detaşare, în condiţiile prevãzute de lege.
(4) Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordã de angajatorul la care s-a dispus detaşarea.
(5) Pe durata detaşãrii salariatul beneficiazã de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.

CAP. VI
Drepturi în cazul transferului în altã localitate

ART. 28
(1) Personalul transferat în cadrul aceleiaşi instituţii sanitar-veterinare, în altã localitate, are dreptul la:
a) rambursarea costului transportului pentru el şi membrii familiei sale, precum şi pentru gospodãria sa;
b) plata unei indemnizaţii egale cu salariul de bazã net lunar;
c) un concediu plãtit de 5 zile lucrãtoare, în vederea mutãrii efective, acordat la cererea sa.
(2) De drepturile prevãzute la alin. (1) beneficiazã şi persoanele care se transferã în altã instituţie sanitar-veterinarã situatã într-o localitate diferitã de cea de domiciliu, dacã în contractul individual de muncã s-a fãcut aceastã menţiune. Plata drepturilor respective se suportã de instituţia la care se face transferul.
ART. 29
(1) La încadrarea într-o instituţie publicã din reţeaua sanitar-veterinarã din altã localitate decât cea de domiciliu, în primul an de activitate dupã absolvirea studiilor, personalul de specialitate beneficiazã de o indemnizaţie de instalare echivalentã cu un salariu de bazã corespunzãtor funcţiei şi gradului profesional în care urmeazã a fi încadrat. În cazul medicilor veterinari, indemnizaţia de instalare se acordã, dupã terminarea stagiaturii, de instituţia unde s-au încadrat prin concurs.
(2) Indemnizaţia de instalare este echivalentã cu douã salarii de bazã pentru acele localitãţi unde atragerea personalului de specialitate sanitar-veterinar se face cu mare greutate, stabilite de ordonatorul de credite şi avizate de Autoritatea Naţionalã Sanitarã Veterinarã şi pentru Siguranţa Alimentelor sau de celelalte ministere cu reţea sanitar-veterinarã proprie.
(3) Persoanele care au beneficiat de indemnizaţia de instalare şi care, ulterior, au încetat activitatea, din motive imputabile lor, înainte de împlinirea unui an de la instalare vor restitui, în condiţiile legii, indemnizaţia primitã, calculatã proporţional cu perioada rãmasã pânã la expirarea termenului de un an.

CAP. VII
State de funcţii

ART. 30
(1) Dupã aprobarea legii bugetului de stat, respectiv a bugetului de venituri şi cheltuieli, fiecare instituţie sanitar-veterinarã cu personalitate juridicã îşi întocmeşte anual statul de funcţii, cu încadrarea în normativele de personal, numãrul maxim de posturi repartizat şi în cheltuielile de personal aprobate în bugetul de venituri şi cheltuieli.
(2) Statul de funcţii se aprobã prin ordin al preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor sau de celelalte ministere cu reţea sanitar-veterinarã proprie ori de direcţia de sãnãtate publicã, dupã caz, în funcţie de subordonare.

CAP. VIII
Dispoziţii finale

ART. 31
Începând cu data intrãrii în vigoare a prezentei legi, salariile de bazã individuale ale personalului din instituţiile publice din sectorul sanitar-veterinar sunt cele prevãzute în anexele nr. 1-3.
ART. 32
Salariile de bazã prevãzute în prezenta lege sunt brute şi impozabile şi se vor actualiza prin aplicarea creşterilor salariale acordate în conformitate cu prevederile legale.
ART. 33
Sumele necesare pentru plata salariilor de bazã, a sporurilor, a premiilor, a sumelor pentru promovarea personalului în grade şi trepte profesionale şi a celorlalte drepturi salariale trebuie sã se încadreze în cheltuielile de personal aprobate în bugetele de venituri şi cheltuieli.
ART. 34
(1) La data intrãrii în vigoare a prezentei legi se suspendã ocuparea prin concurs a posturilor vacante din cadrul instituţiilor publice din reţeaua sanitar-veterinarã, indiferent de modul de finanţare a acestora.
(2) Se excepteazã de la prevederile alin. (1) ocuparea urmãtoarelor posturi:
a) cele vacante la data intrãrii în vigoare a prezentei legi, aferente structurilor cu sarcini privind integrarea în Uniunea Europeanã;
b) posturile unice ale cãror atribuţii specifice nu se regãsesc la celelalte posturi din cadrul structurii organizatorice a instituţiilor publice;
c) cele pentru care s-au demarat procedurile de organizare a concursurilor pentru ocuparea acestora.
ART. 35
Personalul de specialitate trimis în strãinãtate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar beneficiazã de drepturile prevãzute de reglementãrile specifice în domeniu.
ART. 36
(1) Personalul salarizat potrivit prezentei legi are dreptul în fiecare an calendaristic la concediu de odihnã şi la alte concedii, precum şi la drepturile aferente acestora, în condiţiile stabilite pentru personalul contractual din sectorul bugetar.
(2) Dispoziţiile prezentei legi se completeazã cu prevederile legislaţiei muncii, precum şi cu reglementãrile de drept comun, civile şi administrative, dupã caz, în mãsura în care nu contravin legislaţiei specifice.
ART. 37
Încãlcarea dispoziţiilor prezentei legi privind stabilirea salariului de bazã individual la încadrare, promovarea personalului, precum şi acordarea de drepturi fãrã respectarea prevederilor acesteia atrag, dupã caz, rãspunderea disciplinarã, patrimonialã sau penalã a persoanelor vinovate, potrivit legii.
ART. 38
Salariile de bazã ale funcţionarilor publici din instituţiile sanitar-veterinare publice sunt mai mari cu 25% faţã de salariile prevãzute de <>Ordonanţa Guvernului nr. 2/2006 privind reglementarea drepturilor salariale şi a altor drepturi ale funcţionarilor publici pentru anul 2006.
ART. 39
Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezenta lege.

Aceastã lege a fost adoptatã de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicatã.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
BOGDAN OLTEANU

PREŞEDINTELE SENATULUI
NICOLAE VĂCĂROIU

Bucureşti, 27 noiembrie 2006.
Nr. 435.

ANEXA 1



ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ CENTRALĂ DE SPECIALITATE
Funcţii de execuţie
┌────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Funcţia │ Nivelul │Salariul de bazã │
│crt.│ │ studiilor │ -lei- │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │ minim │ maxim │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ a) Funcţii de execuţie pe grade profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│ 1. │Consilier, expert, inspector de speciali-│ S │ 726│ 1657│
│ │tate, revizor contabil, auditor; gradul │ │ │ │
│ │IA │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 2. │Consilier, expert, inspector de speciali-│ S │ 661│ 1450│
│ │tate, revizor contabil, auditor; gradul │ │ │ │
│ │I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 3. │Consilier, expert, inspector de speciali-│ S │ 608│ 1313│
│ │tate, revizor contabil, auditor; gradul │ │ │ │
│ │II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 4. │Referent de specialitate, inspector de │ S │ 588│ 1177│
│ │specialitate, revizor contabil; gradul │ │ │ │
│ │III │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 5. │Referent de specialitate, inspector de │ S │ 577│ 1056│
│ │specialitate, revizor contabil; gradul │ │ │ │
│ │IV │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 6. │Referent, inspector, revizor contabil; │ S │ 549│ -│
│ │debutant │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 7. │Tehnician-economist, secretar superior, │ SSD │ 598│ 1450│
│ │referent, interpret relaţii, interpret │ │ │ │
│ │profesional, subinginer; gradul IA │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 8. │Tehnician-economist, secretar superior, │ SSD │ 588│ 1177│
│ │referent, interpret relaţii, interpret │ │ │ │
│ │profesional, subinginer; gradul I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 9. │Tehnician-economist, secretar superior, │ SSD │ 577│ 1056│
│ │referent, interpret relaţii, interpret │ │ │ │
│ │profesional, subinginer; gradul II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│10. │Tehnician-economist, secretar superior, │ SSD │ 566│ 955│
│ │referent, interpret relaţii, interpret │ │ │ │
│ │profesional, subinginer; gradul III │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│11. │Tehnician-economist, secretar superior, │ SSD │ 519│ -│
│ │referent, interpret relaţii, interpret │ │ │ │
│ │profesional, subinginer; debutant │ │ │ │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ b) Funcţii de execuţie pe grade profesionale din serviciile de contencios │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│12. │Consilier juridic gradul IA │ S │ 726│ 1657│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│13. │Consilier juridic gradul I │ S │ 661│ 1450│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│14. │Consilier juridic gradul II │ S │ 608│ 1313│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│15. │Consilier juridic gradul III │ S │ 588│ 1177│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│16. │Consilier juridic gradul IV │ S │ 577│ 1056│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│17. │Consilier juridic debutant │ S │ 549│ -│
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ c) Funcţii de execuţie pe trepte profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│18. │Referent IA │ M │ 598│ 844│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│19. │Referent I │ M │ 588│ 735│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│20. │Referent II │ M │ 577│ 683│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│21. │Referent III │ M │ 566│ 598│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│22. │Referent IV │ M │ 555│ 568│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│23. │Referent debutant │ M │ 517│ -│
└────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┘



ANEXA 2

AGRICULTURĂ
Laboratoare centrale: pentru controlul calitaţii seminţelor, pentru
controlul sanitar-veterinar de diagnostic, pentru controlul
alimentelor de origine animala,
pentru controlul ştiinţific al produselor biologice şi medicamentelor
de uz veterinar, pentru carantina fitosanitarã, precum şi pentru unitãţi
cu şi fãrã personalitate juridicã subordonate direcţiilor pentru
agriculturã şi dezvoltare ruralã şi direcţiilor sanitar-veterinare
şi pentru siguranţa alimentelor judeţene


┌────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Funcţia │ Nivelul │Salariul de bazã │
│crt.│ │ studiilor │ -lei- │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │ minim │ maxim │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ a) Funcţii de execuţie pe grade profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│ 1. │Inginer*), expert │ S │ 576│ 1308│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 2. │Inginer*), gradul I │ S │ 565│ 916│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 3. │Inginer*), gradul II │ S │ 554│ 801│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 4. │Inginer*), gradul III │ S │ 545│ 770│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 5. │Inginer*), debutant │ S │ 518│ 0│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 6. │Medic primar veterinar**) │ S │ 576│ 1471│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 7. │Medic veterinar gradul I │ S │ 565│ 1047│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 8. │Medic veterinar gradul II │ S │ 554│ 916│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 9. │Medic veterinar gradul III │ S │ 545│ 770│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│10. │Medic veterinar debutant │ S │ 518│ -│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│11. │Subinginer, asistent veterinar, │ SSD │ 554│ 916│
│ │conductor tehnic; I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│12. │Subinginer, asistent veterinar, │ SSD │ 545│ 737│
│ │conductor tehnic; II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│13. │Subinginer, asistent veterinar, │ SSD │ 535│ 688│
│ │conductor tehnic; III │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│14. │Subinginer, asistent veterinar, │ SSD │ 491│ -│
│ │conductor tehnic; debutant │ │ │ │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ b) Funcţii de execuţie pe trepte profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│15. │Tehnician***), IA │ M │ 545│ 788│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│16. │Tehnician***), I │ M │ 535│ 672│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│17. │Tehnician***), II │ M │ 524│ 607│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│18. │Tehnician***), debutant │ M │ 489│ -│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│19. │Asistent veterinar I, tehnician │ M │ 545│ 788│
│ │veterinar IA │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│20. │Asistent veterinar II, tehnician │ M │ 535│ 705│
│ │veterinar I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│21. │Asistent veterinar III, tehnician │ M │ 524│ 639│
│ │veterinar II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│22. │Asistent veterinar, tehnician │ M │ 489│ -│
│ │veterinar; debutant │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│23. │Agent veterinar I │ Şcoalã │ 524│ 607│
│ │ │ profesionalã│ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│24. │Agent veterinar II │ Şcoalã │ 514│ 541│
│ │ │ profesionalã│ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│25. │Agent veterinar debutant │ Şcoalã │ 491│ -│
│ │ │ profesionalã│ │ │
└────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┘


-----
*) Specialitatea funcţiei de inginer este cea care se regãseşte în activitatea de bazã a unitãţii (agronomie, horticulturã, zootehnie şi altele). Cu acelaşi nivel pot fi salarizate şi funcţiile de biolog (chimist), dacã persoanele încadrate pe aceste funcţii desfãşoarã activitate în specialitatea funcţiei.
**) În funcţia de medic primar veterinar pot fi încadrate persoanele care au obţinut acest grad profesional pe baza examenului organizat de ministerele coordonatoare.
***) Specialitatea funcţiei de tehnician este cea care se regãseşte în activitatea de bazã a unitãţii (agronomie, horticulturã, zootehnie şi altele).
Salariile de bazã prevãzute în prezenta anexã se aplicã personalului care a fost salarizat potrivit anexei nr. VII/9 la <>Legea nr. 154/1998 .

ANEXA 3

A. ALTE FUNCŢII COMUNE DIN SECTORUL BUGETAR*1)



┌────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Funcţia │ Nivelul │Salariul de bazã │
│crt.│ │ studiilor │ -lei- │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │ minim │ maxim │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 1. │Stenodactilograf IA*) │ M │ 545│ 743│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 2. │Stenodactilograf I │ M │ 535│ 630│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 3. │Stenodactilograf II │ M │ 524│ 577│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 4. │Stenodactilograf debutant │ M │ 489│ -│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 5. │Secretar-dactilograf, dactilograf; IA*) │ M │ 535│ 699│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 6. │Secretar-dactilograf, dactilograf; I │ M;G │ 524│ 616│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 7. │Secretar-dactilograf, dactilograf; II │ M;G │ 514│ 562│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 8. │Secretar-dactilograf, dactilograf; │ M;G │ 489│ -│
│ │debutant │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 9. │Secretar, secretar-dactilograf; I**) │ M;G │ 524│ 593│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│10. │Secretar, secretar-dactilograf; II**) │ M;G │ 514│ 540│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│11. │Secretar, secretar-dactilograf; │ M;G │ 489│ -│
│ │debutant**) │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│12. │Administrator I │ M │ 535│ 750│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│13. │Administrator II │ M │ 524│ 683│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│14. │Administrator III │ M │ 514│ 616│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│15. │Şef depozit I │ M │ 524│ 676│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│16. │Şef depozit II │ M │ 514│ 616│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│17. │Casier, magaziner; I │ M │ 524│ 660│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│18. │Casier, magaziner; II │ M;G │ 514│ 593│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│19. │Casier, magaziner; debutant │ M;G │ 489│ -│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│20. │Funcţionar, arhivar; I │ M │ 535│ 646│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│21. │Funcţionar, arhivar; II │ M │ 524│ 593│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│22. │Funcţionar, arhivar; III │ M │ 514│ 540│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│23. │Funcţionar, arhivar; debutant │ M │ 489│ -│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│24. │Şef formaţie pazã, pompieri │ │ 505│ 593│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│25. │Portar, paznic, pompier, îngrijitor, │ │ 514│ 535│
│ │guard, bufetier, manipulant bunuri, │ │ │ │
│ │curier; I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│26. │Portar, paznic, pompier, îngrijitor, │ │ 505│ 524│
│ │guard, bufetier, manipulant bunuri, │ │ │ │
│ │curier; II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│27. │Maistru I │ │ 524│ 729│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│28. │Maistru II │ │ 514│ 676│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│29. │Şofer IA***) │ │ 544│ 863│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│30. │Şofer I***) │ │ 534│ 757│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│31. │Şofer II***) │ │ 514│ 713│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│32. │Muncitor calificat I │ │ 565│ 713│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│33. │Muncitor calificat II │ │ 554│ 676│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│34. │Muncitor calificat III │ │ 545│ 630│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│35. │Muncitor calificat IV │ │ 535│ 593│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│36. │Muncitor calificat V │ │ 524│ 546│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│37. │Muncitor calificat VI │ │ 514│ 535│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│38. │Muncitor necalificat │ │ 505│ 524│
└────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┘


------
*1) Se utilizeazã în administraţia publicã şi în unitãţile subordonate acesteia, finanţate parţial sau integral de la bugetul de stat.
*) Se utilizeazã în ministere şi celelalte instituţii centrale ale administraţiei publice.
**) Se utilizeazã în activitatea de secretariat-administrativ din unitãţile bugetare.
***) Se utilizeazã în Parlament, în ministere şi în celelalte instituţii centrale ale administraţiei publice, în parcul propriu.
****) Se utilizeazã în ministere şi celelalte instituţii centrale ale administraţiei publice, în parcul comun.


B. UNITĂŢI DE CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ, DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ
ŞI PROIECTARE


1. Salarii de bazã pentru funcţiile de specialitate din activitatea de
cercetare ştiinţificã şi dezvoltare tehnologicã
┌────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Funcţia │ Nivelul │Salariul de bazã │
│crt.│ │ studiilor │ -lei- │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │ minim │ maxim │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ a) Funcţii de execuţie pe grade profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│ 1. │Cercetãtor ştiinţific principal │ S │ 748│ 2273│
│ │gradul I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 2. │Cercetãtor ştiinţific principal │ S │ 599│ 2126│
│ │gradul II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 3. │Cercetãtor ştiinţific principal │ S │ 533│ 1659│
│ │gradul III │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 4. │Cercetãtor ştiinţific │ S │ 523│ 1283│
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ b) Funcţii de execuţie de specialitate neatestate │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│ 5. │Asistent de cercetare ştiinţificã │ S │ 514│ 1010│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 6. │Asistent de cercetare ştiinţificã │ S │ 489│ -│
│ │stagiar │ │ │ │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ c) Funcţii de execuţie auxiliare din activitatea de cercetare ştiinţificã, │
│pe trepte profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│ 7. │Asistent I │ M │ 514│ 806│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 8. │Asistent II │ M │ 505│ 688│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 9. │Asistent III │ M │ 494│ 636│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│10. │Asistent stagiar │ M │ 461│ -│
└────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┘

2. Compartimente de informaticã.
Salarii de bazã pentru funcţiile de specialitate
┌────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Funcţia │ Nivelul │Salariul de bazã │
│crt.│ │ studiilor │ -lei- │
│ │ │ ├────────┬────────┤
│ │ │ │ minim │ maxim │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ a) Funcţii de execuţie pe grade profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│ 1. │Analist, programator, inginer de │ S │ 585│ 1133│
│ │sistem; IA │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 2. │Analist, programator, inginer de │ S │ 574│ 1075│
│ │sistem; I │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 3. │Analist, programator, inginer de │ S │ 564│ 963│
│ │sistem; II │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 4. │Analist, programator, inginer de │ S │ 555│ 835│
│ │sistem; III │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 5. │Analist, programator, inginer de │ S │ 544│ 765│
│ │sistem; IV │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 6. │Analist, programator, inginer de │ S │ 518│ -│
│ │sistem; debutant │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 7. │Informatician, conductor tehnic; I │ SSD │ 533│ 816│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 8. │Informatician, conductor tehnic; II │ SSD │ 521│ 748│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│ 9. │Informatician, conductor tehnic; III │ SSD │ 513│ 653│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│10. │Informatician, conductor tehnic; │ SSD │ 470│ -│
│ │debutant │ │ │ │
├────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┤
│ b) Funcţii de execuţie pe trepte profesionale │
├────┬─────────────────────────────────────────┬─────────────┬────────┬────────┤
│11. │Analist (programator) ajutor IA │ M │ 528│ 743│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│12. │Analist (programator) ajutor I │ M │ 518│ 688│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│13. │Analist (programator) ajutor II │ M │ 509│ 620│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│14. │Analist (programator) ajutor III │ M │ 499│ 568│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│15. │Analist (programator) debutant │ M │ 465│ -│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│16. │Operator, controlor date; I │ M │ 528│ 688│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│17. │Operator, controlor date; II │ M │ 518│ 620│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│18. │Operator, controlor date; III │ M │ 509│ 568│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│19. │Operator, controlor date; IV │ M │ 499│ 518│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────────┼────────┼────────┤
│20. │Operator, controlor date; debutant │ M │ 465│ -│
└────┴─────────────────────────────────────────┴─────────────┴────────┴────────┘



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016