Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 354 din 28 noiembrie 2023  pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor şi grăsimilor, a produselor lactate şi a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 354 din 28 noiembrie 2023 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor şi grăsimilor, a produselor lactate şi a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 1088 din 4 decembrie 2023
    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. I
    Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 154 din 16 noiembrie 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor şi grăsimilor, a produselor lactate şi a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1106 din 16 noiembrie 2022, cu următoarele modificări şi completări:
    1. Articolul 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 1
    (1) Prezenta ordonanţă de urgenţă instituie o schemă de ajutor de stat sub formă de grant acordat operatorilor din industria de procesare a cerealelor şi de fabricare a uleiurilor pentru obţinerea de făină de grâu, secară, mălai şi ulei de floarea-soarelui, operatorilor din industria de fabricare a produselor lactate în scopul prelucrării şi procesării laptelui crud materie primă şi operatorilor din industria fabricării preparatelor pentru hrana animalelor de fermă în scopul obţinerii de furaje combinate.
    (2) Schema de ajutor de stat sub formă de grant, denumită în continuare schema, se acordă în vederea compensării parţiale a creşterii costurilor de transport, depozitare şi procesare, suportate de operatorii economici din industriile de procesare a cerealelor şi de fabricare a uleiurilor, de fabricare a produselor lactate, de fabricare a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, precum şi în vederea compensării parţiale a creşterii costurilor suportate de aceştia cu privire la constituirea stocurilor de materie primă de grâu, secară, porumb, orz, floarea-soarelui, şrot de floarea-soarelui, soia, şrot de soia şi rapiţă, lapte crud materie primă.
    (3) Materiile prime utilizate de către operatorii economici beneficiari ai prezentei scheme trebuie să fie produse pe teritoriul României şi să respecte legislaţia privind trasabilitatea produselor agricole prevăzute în anexa nr. 1 la Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene."

    2. La articolul 4, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 4
    (1) Grantul reprezintă suma maximă care se acordă per operator din industria de procesare a cerealelor şi de fabricare a uleiurilor pentru asigurarea unor cantităţi minime de faină de grâu, secară, mălai şi ulei de floarea-soarelui, per operator din industria de fabricare a produselor lactate pentru asigurarea unei cantităţi minime de lapte de consum şi produse lactate, precum şi per operator din industria fabricării preparatelor pentru hrana animalelor de fermă pentru asigurarea unor cantităţi minime de furaje combinate."

    3. La articolul 6, literele b), e) şi g) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "b) să constituie stocuri de materii prime produse pe teritoriul României necesare procesării, respectiv stocuri de grâu şi/sau secară în perioada 1 august 2022-1 decembrie 2022 inclusiv sau stocuri de porumb în perioada 1 august 2022-1 decembrie 2022 inclusiv sau stocuri de floarea-soarelui în perioada 1 august 2022-1 decembrie 2022 inclusiv sau stocuri de lapte crud materie primă în perioada 1 august 2022-1 decembrie 2022 inclusiv sau stocuri de materii prime pentru furaje combinate, respectiv grâu şi/sau secară şi/sau orz şi/sau porumb şi/sau soia şi/sau rapiţă şi/sau şrot de floarea-soarelui şi/sau şrot de soia, în perioada 1 august 2022-1 decembrie 2022 inclusiv;
    ...............................
e) să deţină certificat de înregistrare emis de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, certificat constatator sau certificat de grefă emis de judecătoria în raza căreia îşi are sediul societatea agricolă constituită conform Legii nr. 36/1991 privind societăţile agricole şi alte forme de asociere în agricultură, cu modificările şi completările ulterioare, cu menţiunea codului/codurilor CAEN prevăzut(e) la art. 5;
    ...............................
g) să nu se afle în reorganizare, lichidare sau faliment, conform evidenţelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului sau certificatului de grefă emis de judecătoria în raza căreia îşi are sediul societatea agricolă constituită conform Legii nr. 36/1991, cu modificările şi completările ulterioare, după caz, la data depunerii solicitării pentru ajutor."

    4. La articolul 6, după litera f) se introduce o nouă literă, lit. f^1), cu următorul cuprins:
    "f^1) în cazul operatorilor economici care au organizată atât activitatea de producţie agricolă, cât şi procesarea produselor agricole proprii se vor depune:
    1. avizul de însoţire a mărfii din depozitul de produse agricole în depozitul unităţii de procesare şi/sau a laptelui crud materie primă către unitatea proprie de procesare sau bonul de cântar/nota de intrare-recepţie cu confirmarea cantităţii primite în unitatea de procesare;
    2. bonul de predare/transfer, restituire produse;
    3. declaraţia pe proprie răspundere ca întreaga cantitate de materii prime, grâu, secară, porumb, floarea-soarelui, lapte crud materie primă, orz, soia, rapiţă, şrot de floarea-soarelui şi/sau şrot de soia pentru care se solicită sprijinul va fi prelucrată în unitatea proprie;"

    5. La articolul 7 alineatul (1), partea introductivă şi litera a) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "ART. 7
    (1) Beneficiarii care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate prevăzute la art. 6 depun/transmit la DAJ o cerere de solicitare a grantului care cuprinde şi declaraţia pe propria răspundere că nu se află în reorganizare, lichidare sau faliment, potrivit evidenţelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului sau certificatului de grefă emis de judecătoria în raza căreia îşi are sediul societatea agricolă constituită conform Legii nr. 36/1991, cu modificările şi completările ulterioare, după caz, la data depunerii solicitării ajutorului de stat, conform modelului prevăzut în anexa nr. 1, însoţită de următoarele documente:
    a) copie a documentelor prevăzute la art. 6 lit. c)-f^1);"

    6. La articolul 11, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(3) Nivelul stocurilor constituite în perioadele prevăzute la art. 6 lit. b), pentru care se acordă grantul financiar maxim, este de 14.280,00 tone de grâu şi/sau secară sau 14.280,00 tone porumb sau 9.615,00 tone de floarea-soarelui sau 10.000,00 tone lapte crud materie primă sau pentru obţinerea de furaje combinate 10.600,00 tone constituite din grâu şi/sau secară şi/sau orz şi/sau porumb şi/sau soia şi/sau rapiţă şi/sau şrot de floarea-soarelui şi/sau şrot de soia."

    7. La articolul 12 alineatul (1), literele a), d) şi e) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "a) 100.000,00 mii euro pentru beneficiarii cu cod CAEN 1061 - Fabricarea produselor de morărit, în vederea obţinerii de făină de grâu şi/sau secară;
    ...............................
d) 17.270,00 mii euro pentru beneficiarii cu cod CAEN 1051 - Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor;
e) 30.000,00 mii euro pentru beneficiarii cu cod CAEN 1091 - Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, în vederea obţinerii de furaje combinate."

    8. Anexele nr. 1 şi 2 se modifică şi se înlocuiesc cu anexele nr. 1 şi 2 la prezenta lege.


    ART. II
    (1) Cererile pentru solicitarea de granturi, precum şi documentele prevăzute la art. 7 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor şi grăsimilor, a produselor lactate şi a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, cu modificările şi completările aduse prin prezenta lege, se depun/transmit în termen de 25 de zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a prezentei legi.
    (2) Termenele prevăzute la art. 9 şi 10 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022, cu modificările şi completările aduse prin prezenta lege, se aplică în mod corespunzător şi cererilor de solicitare a grantului depuse conform alin. (1).

    Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.


                    p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR,
                    VASILE-DANIEL SUCIU
                    PREŞEDINTELE SENATULUI
                    NICOLAE-IONEL CIUCĂ

    Bucureşti, 28 noiembrie 2023.
    Nr. 354.
    ANEXA 1

    (Anexa nr. 1 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022)
    CERERE
    de solicitare a grantului acordat operatorilor din industria de
    fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor şi grăsimilor, a
    produselor lactate şi a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă
    (model)

┌──────────────────────────────┬─────────────────────────┐
│DAJ │ │
│..............................│Modalitate de depunere │
│Nr. şi dată cerere │ │
│..............................│ │
├──────────────────────────────┼────────┬─────┬──────────┤
│Numele, prenumele şi semnătura│Personal│Poştă│Format │
│funcţionarului care primeşte │[ ] │[ ] │electronic│
│cererea │ │ │[ ] │
└──────────────────────────────┴────────┴─────┴──────────┘

    I. Date de identificare solicitant
    PERSOANE JURIDICE ŞI PFA/II/IF

┌──────────────────────────────────────┐
│Denumire: │
├──────────────────────────────────────┤
│Sediu social: │
├──────────────────────────────────────┤
│Înregistrată la ONRC/în registrul │
│societăţilor agricole cu nr. │
│....................... │
├──────────────────────────────────────┤
│CUI/CIF: │
├──────────────────────────────────────┤
│Cod CAEN: │
└──────────────────────────────────────┘


    COORDONATE BANCARE:

┌──────────────────┬───────────────────┐
│Banca/Trezorerie │Sucursala/Agenţia │
├──────────────────┼───────────────────┤
│Nr. cont IBAN: │ │
└──────────────────┴───────────────────┘


    ÎMPUTERNICIT (pentru cazurile în care cererea este semnată prin împuternicit)

┌──────────────────────────┬───────────┐
│Nume │Prenume │
├─────────────────────────┬┼┬┬┬┬┬┬┬┬┬┬┬┤
│CNP ││││││││││││││
├─────────────────────────┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┴┤
│Nr. şi data împuternicirii/procurii │
└──────────────────────────────────────┘



    II. Stocuri constituite şi suma solicitată
    În temeiul prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor şi grăsimilor, a produselor lactate şi a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 354/2023, solicit grant de .......... euro, pentru următoarele stocuri constituite, după cum urmează:

┌──────────┬─────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ │Specificare │ │Nivel grant │
│Cod CAEN │produs necesar │Stoc total de │calculat conform │
│1061- │procesării pentru│produs constituit│stoc constituit │
│Fabricarea│făină de grâu │(to) │(*) │
│produselor│(denumire) │ │ │
│de morărit├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │.................│.................│.................│
└──────────┴─────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


┌──────────┬─────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ │Specificare │ │Nivel grant │
│Cod CAEN │produs necesar │Stoc total de │calculat conform │
│1061 - │procesării pentru│produs constituit│stoc constituit │
│Fabricarea│făină de secară │(to) │(*) │
│produselor│(denumire) │ │ │
│de morărit├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │.................│.................│.................│
└──────────┴─────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


┌──────────┬─────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ │Specificare │ │Nivel grant │
│Cod CAEN │produs necesar │Stoc total de │calculat conform │
│1061 - │procesării pentru│produs constituit│stoc constituit │
│Fabricarea│mălai │(to) │(*) │
│produselor│(denumire) │ │ │
│de morărit├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │.................│.................│.................│
└──────────┴─────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


┌──────────┬─────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ │Specificare │ │ │
│Cod CAEN │produs necesar │Stoc total de │Nivel grant │
│1041 - │procesării pentru│produs constituit│calculat conform │
│Fabricarea│ulei de │(to) │stoc constituit │
│uleiurilor│floarea-soarelui │ │(*) │
│şi │(denumire) │ │ │
│grăsimilor├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │.................│.................│.................│
└──────────┴─────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


┌─────────────┬─────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ │Specificare │ │ │
│ │produs necesar │ │ │
│Cod CAEN 1051│fabricării │Stoc total de │Nivel grant │
│- Fabricarea │laptelui de │produs/produse │calculat conform │
│produselor │consum şi │constituit │stoc constituit │
│lactate şi a │produselor │(to) │(*) │
│brânzeturilor│lactate │ │ │
│ │(denumire) │ │ │
│ ├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │.................│.................│.................│
└─────────────┴─────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


┌────────────┬─────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ │Specificare │ │ │
│ │produs/produse │ │ │
│Cod CAEN │necesar(e) │Stoc total de │Nivel grant │
│1091 - │procesării │produs/produse │calculat conform │
│Fabricarea │preparatelor │constituit │stoc constituit │
│preparatelor│pentru hrana │(to) │(*) │
│pentru hrana│animalelor de │ │ │
│animalelor │fermă │ │ │
│de fermă │(denumire) │ │ │
│ ├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │.................│.................│.................│
└────────────┴─────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘

    (*) Se calculează, după caz, astfel:
    a) pentru cod CAEN 1061 - Fabricarea produselor de morărit, respectiv făină de grâu, secară sau mălai, grantul financiar este rezultatul înmulţirii stocului de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului de 500.000 euro şi al împărţirii la 14.280,0 to;
    b) pentru cod CAEN 1041 - Fabricarea uleiurilor şi grăsimilor, grantul este rezultatul înmulţirii stocului de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 9.615,0 to;
    c) pentru cod CAEN 1051 - Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor, grantul este rezultatul înmulţirii stocului de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 10.000,0 to;
    d) pentru cod CAEN 1091 - Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, grantul este rezultatul înmulţirii stocului de produs/produse constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 10.600,0 to.



┌────┬──────────────────────────┬───┬───┬───┬─────┬──────────────┐
│Nr. │Documente ataşate cererii │DA │NU │DA │NU │Nu este cazul.│
│crt.│ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│(0) │(1) │(2)│(3)│(4)│(5) │(6) │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│ │Copie autorizaţie de mediu│ │ │ │ │ │
│1. │/autorizaţie integrată de │|_|│|_|│|_|│|_| │|_| │
│ │mediu │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│ │Copie autorizaţie │ │ │ │ │ │
│2. │sanitar-veterinară/ │|_|│|_|│|_|│|_| │|_| │
│ │certificat de înregistrare│ │ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│ │Declaraţie pe propria │ │ │ │ │ │
│ │răspundere privind │ │ │ │ │ │
│3. │capacitatea operaţională │|_|│|_|│|_|│|_| │|_| │
│ │de măciniş/procesare a │ │ │ │ │ │
│ │unităţii │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│4. │Copie raport lunar de │|_|│|_|│|_|│|_| │|_| │
│ │producţie din anul 2022 │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│ │Copie certificat de │ │ │ │ │ │
│ │înregistrare emis de │ │ │ │ │ │
│ │Oficiul Naţional al │ │ │ │ │ │
│ │Registrului Comerţului, │ │ │ │ │ │
│ │certificat constatator sau│ │ │ │ │ │
│ │certificat de grefă emis │ │ │ │ │ │
│ │de judecătoria în raza │ │ │ │ │ │
│ │căreia îşi are sediul │ │ │ │ │ │
│5. │societatea agricolă │|_|│|_|│|_|│|_| │|_| │
│ │constituită conform Legii │ │ │ │ │ │
│ │nr. 36/1991 privind │ │ │ │ │ │
│ │societăţile agricole şi │ │ │ │ │ │
│ │alte forme de asociere în │ │ │ │ │ │
│ │agricultură, cu │ │ │ │ │ │
│ │modificările şi │ │ │ │ │ │
│ │completările ulterioare, │ │ │ │ │ │
│ │cu menţiunea codului/ │ │ │ │ │ │
│ │codurilor CAEN │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────┼───┼───┼───┼─────┼──────────────┤
│ │Copii facturi/file din │ │ │ │ │ │
│ │carnetul de comercializare│ │ │ │ │ │
│6. │a produselor agricole, │|_|│|_|│|_|│|_| │|_| │
│ │aferente pentru │ │ │ │ │ │
│ │constituirea stocurilor, │ │ │ │ │ │
│ │cu menţionarea cantităţii │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────────┬────────┼───┴───┴───┴─────┴──────────────┤
│ │Semnătura │ │ │
│ │solicitantului/ │Ştampila│ │
│ │administratorului│(dacă │Data │
│ │/ │este │................................│
│ │reprezentantului │cazul) │ │
│ │legal/ │ │ │
│ │împuternicitului │ │ │
└────┴─────────────────┴────────┴────────────────────────────────┘

    NOTĂ:
    - Se bifează DA/NU/Nu este cazul, pentru toate documentele depuse.
    – Coloanele (2) şi (3) se completează de către beneficiar.
    – Coloanele (4), (5) şi (6) se completează de către funcţionarul DAJ care a preluat cererea.

    Semnătura funcţionarului DAJ care a preluat cererea ..........

    III. Declaraţii şi angajamente
    Subsemnatul, ..................., CNP/CUI ............. administrator/reprezentant legal al ....(denumirea persoanei juridice sau persoanei fizice autorizate/întreprinderii individuale/întreprinderii familiale)....., cunoscând că falsul în declaraţii se pedepseşte conform art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, declar următoarele:
    Am luat cunoştinţă de:
    - condiţiile şi modalităţile de acordare a ajutorului de stat conform reglementărilor naţionale şi europene, pe care mă angajez să le respect;
    – mă oblig să notific în scris DAJ, în termen de 10 zile lucrătoare, orice modificare privitoare la informaţiile declarate în cererea de ajutor, anexând documentele justificative pentru aceste modificări;
    – faptul că DAJ poate solicita beneficiarului documente justificative suplimentare în orice moment.

    Drept care declar şi mă angajez la următoarele:
    - declar că datele înscrise în formularul de cerere şi în documentele anexate sunt reale, corecte, complete şi perfect valabile;
    – mă oblig să furnizez orice document justificativ care îmi va fi solicitat şi să mă supun oricărui/oricărei control/verificări la faţa locului;
    – să restitui ajutorul de stat încasat, cu dobânzi şi penalităţi calculate de la data încasării ajutorului;
    – nu mă aflu în reorganizare, lichidare sau faliment, conform evidenţelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului la data depunerii solicitării pentru ajutor;
    – nu am primit sume prin alte scheme de sprijin finanţate de la bugetul de stat pe secţiunea 2.1 - Ajutoare limitate, pct. 41 lit. a) din Comunicarea CE - Cadru temporar de criză pentru măsuri de ajutor de stat de sprijinire a economiei ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei/am primit sume prin alte scheme de sprijin finanţate de la bugetul de stat pe secţiunea 2.1 - Ajutoare limitate, pct. 41 lit. a) din Comunicarea CE - Cadru temporar de criză pentru măsuri de ajutor de stat de sprijinire a economiei ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei, după cum urmează:
    a) actul normativ ............... suma ............;
    b) actul normativ ............... suma ............;

    – sunt de acord ca datele din cerere să fie introduse în baza de date, procesate şi verificate în vederea calculării plăţii şi transmise autorităţilor responsabile în vederea elaborării de studii statistice şi de evaluări economice, cu respectarea prevederilor legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.


┌─────────┬────────┬──────────────────────────────┐
│ │Ştampila│Data │
│Semnătura│(după │..............................│
│ │caz) │ │
└─────────┴────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 2

    (Anexa nr. 2 la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 154/2022)
    D.A.J., respectiv a municipiului Bucureşti ...........
    Nr. de înregistrare ..................
    Data .................
    SITUAŢIE CENTRALIZATOARE
    cu beneficiarii eligibili şi sumele aferente grantului acordat
    operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a
    uleiurilor şi grăsimilor, a produselor lactate şi a preparatelor
    pentru hrana animalelor de fermă
    (model)
    Bun de plată
    pentru suma de ...... lei
    Director executiv,
    ...............
    (semnătura)
    I. Cod CAEN 1061 - Fabricarea produselor de morărit

┌────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │Specificare│ │ │
│ │ │ │produs │ │ │
│ │Beneficiar │ │necesar │Stoc total │Nivel grant│
│Nr. │Denumirea/ │CUI/CIF │procesării │de produs │cuvenit │
│crt.│Adresa │ │pentru │constituit │(lei) │
│ │ │ │făină de │(to) │(*) │
│ │ │ │grâu │ │ │
│ │ │ │(denumire) │ │ │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┴───────────┴───────────┴───────────┼───────────┼───────────┤
│ │TOTAL │(X) │
└────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘

    (*) Grantul este rezultatul înmulţirii stocului total de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 14.280,0 to.

    II. Cod CAEN 1061 - Fabricarea produselor de morărit

┌────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │Specificare│ │ │
│ │ │ │produs │ │ │
│ │Beneficiar │ │necesar │Stoc total │Nivel grant│
│Nr. │Denumirea/ │CUI/CIF │procesării │de produs │cuvenit │
│crt.│Adresa │ │pentru │constituit │(lei) │
│ │ │ │făină de │(to) │(*) │
│ │ │ │secară │ │ │
│ │ │ │(denumire) │ │ │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┴───────────┴───────────┴───────────┼───────────┼───────────┤
│ │TOTAL │(X) │
└────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘

    (*) Grantul este rezultatul înmulţirii stocului total de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 14.280,0 to.

    III. Cod CAEN 1061 - Fabricarea produselor de morărit

┌────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │Specificare│ │ │
│ │ │ │produs │Stoc total │Nivel grant│
│Nr. │Beneficiar │ │necesar │de produs │cuvenit │
│crt.│Denumirea/ │CUI/CIF │procesării │constituit │(lei) │
│ │Adresa │ │pentru │(to) │(*) │
│ │ │ │mălai │ │ │
│ │ │ │(denumire) │ │ │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┴───────────┴───────────┴───────────┼───────────┼───────────┤
│ │TOTAL │(X) │
└────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘

    (*) Grantul este rezultatul înmulţirii stocului total de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 14.280,0 to.

    IV. Cod CAEN 1041 - Fabricarea uleiurilor şi grăsimilor

┌────┬───────────┬───────────┬────────────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │Specificare │ │ │
│ │Beneficiar │ │produs necesar │Stoc total │Nivel grant│
│Nr. │Denumirea/ │CUI/CIF │procesării │de produs │cuvenit │
│crt.│Adresa │ │pentru ulei de │constituit │(lei) │
│ │ │ │floarea-soarelui│(to) │(*) │
│ │ │ │(denumire) │ │ │
├────┼───────────┼───────────┼────────────────┼───────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼───────────┼───────────┼────────────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│........... │...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼────────────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│........... │...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼────────────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│........... │...........│...........│
├────┴───────────┴───────────┴────────────────┼───────────┼───────────┤
│ │TOTAL │(X) │
└─────────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘

    (*) Grantul este rezultatul înmulţirii stocului total de produs constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 9.615,0 to.

    V. Cod CAEN 1051 - Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor

┌────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │Specificare│ │ │
│ │ │ │produs │ │ │
│ │ │ │necesar │Stoc total │Nivel grant│
│Nr. │Beneficiar │ │fabricării │de produs │cuvenit │
│crt.│Denumirea/ │CUI/CIF │laptelui de│constituit │(lei) │
│ │Adresa │ │consum şi │(to) │(*) │
│ │ │ │produselor │ │ │
│ │ │ │lactate │ │ │
│ │ │ │(denumire) │ │ │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┴───────────┴───────────┴───────────┼───────────┼───────────┤
│ │TOTAL │(X) │
└────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘

    (*) Grantul este rezultatul înmulţirii stocului total de produs constituit exprimat în tone, cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 10.000,0 to.

    VI. Cod CAEN 1091 - Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă

┌────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │Specificare│ │ │
│ │ │ │produs/ │ │ │
│ │ │ │produse │Stoc total │ │
│ │Beneficiar │ │necesar │de produs/ │Nivel grant│
│Nr. │Denumirea/ │CUI/CIF │procesării │produse │cuvenit │
│crt.│Adresa │ │pentru │constituit │(lei) │
│ │ │ │hrana │(to) │(*) │
│ │ │ │animalelor │ │ │
│ │ │ │de fermă │ │ │
│ │ │ │(denumire) │ │ │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┤
│.. │...........│...........│...........│...........│...........│
├────┴───────────┴───────────┴───────────┼───────────┼───────────┤
│ │TOTAL │(X) │
└────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘

    (*) Grantul este rezultatul înmulţirii stocului total de produs/produse constituit exprimat în tone cu valoarea maximă a grantului financiar de 500.000 euro şi al împărţirii la 10.600,0 to.

    Certificat din punctul de vedere al legalităţii, realităţii şi regularităţii
    Director executiv adjunct,
    .........................
         (semnătura)


    Şef serviciu,
    .........................
       (semnătura)



    ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016