Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 191 din 18 aprilie 2001  a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2001    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 191 din 18 aprilie 2001 a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2001

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 194 din 18 aprilie 2001
    Parlamentul României adopta prezenta lege.
    ART. 1
    Obiectul prezentei legi îl constituie stabilirea structurii veniturilor şi destinaţiilor cheltuielilor bugetului asigurărilor sociale de stat şi ale bugetului Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pentru anul 2001, regimul acestora, precum şi responsabilităţile instituţiilor publice implicate în procesul de execuţie a acestor bugete.

    ART. 2
    (1) Sinteza bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2001, detaliată la venituri, pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole, subcapitole şi titluri, este prevăzută în anexa nr. 1.
    (2) Sinteza cheltuielilor bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2001, cu detalierea pe articole şi alineate de cheltuieli, este prevăzută în anexa nr. 2.

    ART. 3
    (1) Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2001 se stabileşte, atât la venituri, cat şi la cheltuieli, în suma de 83.476,5 miliarde lei.
    (2) În bugetul asigurărilor sociale de stat, la partea de cheltuieli sunt prevăzute şi intrari de credite externe în suma de 114,2 miliarde lei.
    (3) În anul 2001, din bugetul asigurărilor sociale de stat se plătesc dobânzile datorate trezoreriei statului pentru sumele utilizate din trezorerie în vederea acoperirii deficitelor temporare înregistrate de bugetul asigurărilor sociale de stat, în suma de 500,0 miliarde lei.
    (4) Taxele poştale percepute de Compania Naţionala "Posta Română" - S.A. pentru prestaţiile privind plata la domiciliul beneficiarilor a drepturilor de asigurări sociale de stat în anul 2001 sunt stabilite în suma de 1.004,0 miliarde lei şi nu pot fi majorate prin virari de credite de la alte naturi de cheltuieli.
    (5) Fişele obiectivelor de investiţii finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2001 sunt anexate la acesta.

    ART. 4
    (1) Bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pe anul 2001 se stabileşte la venituri în suma de 13.339,7 miliarde lei, iar la cheltuieli, în suma de 12.668,6 miliarde lei, cu un excedent de 671,1 miliarde lei.
    (2) În bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj sunt prevăzute şi intrari de credite externe în suma de 786,6 miliarde lei.
    (3) Bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pe anul 2001, detaliat la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe acţiuni şi pe articole de cheltuieli, este prevăzut în anexa nr. 3.
    (4) În anul 2001, din bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj se plătesc dobânzile aferente împrumutului contractat de la trezoreria generală a statului în anul 2000 pentru acoperirea deficitului temporar înregistrat de acest buget, conform Hotărârii Guvernului nr. 358/2000 privind acordarea unui împrumut de la trezoreria generală a statului Agenţiei Naţionale pentru Ocupare şi Formare Profesională.
    (5) Pentru centrele de pregătire şi perfecţionare profesională din cadrul fundaţiilor româno-germane din Arad, Sibiu şi Timişoara, stabilite prin protocolul româno-german semnat la Bonn la 20 ianuarie 1992, în bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj, la cheltuieli este cuprinsă şi suma de 4,8 miliarde lei, reprezentând contribuţia părţii române la finanţarea fundaţiilor româno-germane, potrivit Înţelegerii dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Federale Germania cu privire la continuarea proiectului "Promovarea calificării profesionale".
    (6) Pentru cheltuielile de investiţii de natura celor prevăzute la art. 22 alin. (2) din Legea nr. 72/1996 privind finanţele publice se prevede suma de 847,5 miliarde lei, din care 584,5 miliarde lei cu finanţare din credite externe contractate şi aprobate pentru aceasta destinaţie.

    ART. 5
    (1) Încasarea contribuţiilor datorate bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului Fondului pentru plata ajutorului de şomaj se efectuează în conformitate cu prevederile actelor normative care reglementează aceste contribuţii, precum şi potrivit dispoziţiilor prezentei legi.
    (2) În anul 2001 persoanele juridice care angajează personal, indiferent de forma de proprietate, vor depune la banca, o dată cu documentaţia pentru plata salariilor, şi documentele pentru plata contribuţiilor datorate bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului Fondului pentru plata ajutorului de şomaj, plăţile efectuandu-se simultan, sub control bancar.
    (3) În cazul neachitarii la termen, potrivit legii, a contribuţiilor datorate bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului Fondului pentru plata ajutorului de şomaj Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale sau, după caz, Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale şi Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Muncă vor proceda la aplicarea măsurilor de executare silită pentru încasarea sumelor cuvenite acestor bugete şi a majorărilor de întârziere şi vor dispune încasarea sumelor respective prin aplicarea dispoziţiilor legale.
    (4) Cheltuielile ocazionate de măsurile de executare silită a creanţelor bugetare se suporta din bugetele menţionate la alin. (3).

    ART. 6
    (1) În anul 2001 din bugetul asigurărilor sociale de stat se va suporta diferenţa dintre valoarea biletului de tratament balnear sau de odihnă şi contribuţia beneficiarilor de astfel de bilete, pentru un număr de până la 435.000 de locuri, din care 375.000 de locuri la tratament balnear şi 60.000 de locuri la odihna.
    (2) În anul 2001 se pot acorda gratuit 35.000 de bilete, conform reglementărilor în vigoare, pensionarilor I.O.V.R., veteranilor de război, persoanelor cu drepturi stabilite în baza Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicat, cu modificările ulterioare, şi salariaţilor care lucrează în mediu radioactiv, iar începând cu data de 1 aprilie 2001 şi categoriilor de asiguraţi prevăzuţi la art. 109 alin. (2) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale.
    (3) Locurile vor fi asigurate în unităţile de tratament balnear din proprietatea Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale şi, în completare, prin contracte încheiate, potrivit legii, cu alte unităţi de profil, diferenţiat în funcţie de gradul de solicitare al staţiunilor şi de categoria de confort oferită.
    (4) Tarifele pentru serviciile acordate beneficiarilor biletelor de tratament de către unităţile de tratament aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale se stabilesc prin ordin al ministrului muncii şi solidarităţii sociale, la propunerea preşedintelui Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, neputând depăşi tarifele unităţilor similare cu care s-au încheiat contracte de prestări de servicii.
    (5) În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament aceluiaşi beneficiar, având prioritate persoanele cu pensii, respectiv cu salarii mici.
    (6) Criteriile pe baza cărora se acordă bilete pentru tratament, precum şi nivelul cotei de participare individuală a asiguraţilor se stabilesc de Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale conform prevederilor art. 117 alin. (5) din Legea nr. 19/2000.
    (7) Biletele de tratament balnear şi odihnă se distribuie asiguraţilor sistemului public şi pensionarilor de către casele teritoriale de pensii.
    (8) Biletele de odihnă finanţate din fondurile asigurărilor sociale de stat sunt destinate salariaţilor din unităţile bugetare.
    (9) Contravaloarea biletelor de odihnă este decontată de Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale cu prestatorii de servicii.
    (10) Criteriile şi modul de distribuire a biletelor de odihnă se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.
    (11) Pentru biletele de odihnă beneficiarii plătesc o contribuţie egala cu 50% din preţul integral al acestora.

    ART. 7
    (1) Până la stabilirea criteriilor, potrivit art. 6 alin. (6), contribuţia ce urmează să fie plătită de beneficiarii biletelor de tratament sau odihna este egala cu:
    a) 70% din pensia de baza cuvenită pe luna anterioară procurării biletelor, pentru pensionării din sistemul asigurărilor sociale de stat sau pentru pensionării agricultori;
    b) 70% din venitul lunar asigurat, pentru asiguraţii agricultori;
    c) 70% din pensiile cumulate, în cazul pensionarilor care cumulează pensia din sistemul asigurărilor sociale de stat cu pensia din agricultura;
    d) 50% din valoarea biletului la data procurării lui, pentru salariaţii bugetari;
    e) 50% din contribuţia titularului, în cazul soţului (sotiei), al copiilor sau al insotitorului invalidului de gradul I de invaliditate, în cazul în care aceştia nu au venit propriu;
    f) valoarea integrală a biletului, în cazul în care contribuţia datorată de beneficiar este mai mare decât valoarea biletului sau în cazul în care soţul (sotia) titularului nu face parte din categoriile de persoane îndreptăţite sa beneficieze de bilet.
    (2) Pensia de baza utilizata pentru calculul contribuţiei datorate de beneficiarii biletelor de tratament şi odihnă, potrivit prevederilor alin. (1), nu cuprinde contribuţia care se plăteşte potrivit legii pentru asigurările sociale de sănătate.
    (3) Biletele de odihnă şi tratament, acordate în condiţiile prezentului articol, pot fi atribuite şi membrilor de familie (soţ sau sotie, după caz, şi copii minori care urmează cursurile de zi ale unei instituţii de învăţământ acreditate sau autorizate temporar, potrivit legii), dacă însoţesc titularii de drept.
    (4) În perioada aplicării prevederilor prezentului articol Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale poate stabili, împreună cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne şi Serviciul Roman de Informaţii, numărul de bilete ce pot fi eliberate pensionarilor militari, contribuţia plătită de aceştia fiind stabilită în mod similar cu cea pentru pensionării asigurărilor sociale de stat, iar diferenţa fiind suportată din bugetele respectivilor ordonatori de credite.

    ART. 8
    În anul 2001, de la data intrării în vigoare a Legii nr. 19/2000, în condiţiile prevederilor art. 196, cotele de contribuţie de asigurări sociale se stabilesc în baza prevederilor art. 18 alin. (2) şi (3) din legea menţionată, după cum urmează:
    - 35% pentru condiţii normale de muncă;
    - 40% pentru condiţii deosebite de muncă;
    - 45% pentru condiţii speciale de muncă.

    ART. 9
    Cuantumul fix al indemnizaţiei pentru însoţitor, în cazul pensionarilor încadraţi în gradul I de invaliditate, drept ce se acordă potrivit prevederilor art. 61 alin. (1) din Legea nr. 19/2000, se stabileşte în anul 2001 la nivelul salariului de baza minim brut pe ţara.

    ART. 10
    De la data intrării în vigoare a prezentei legi cuantumul ajutorului de deces se stabileşte la:
    - 4.500.000 lei în cazul asiguratului sau al pensionarului;
    - 2.250.000 lei în cazul unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului.

    ART. 11
    Valoarea unui punct de pensie la data de 1 aprilie 2001 se stabileşte de Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale pe baza unui coeficient de 38,5% din salariul mediu brut pe economie prognozat pe anul 2001, de 4.148.653 lei lunar.

    ART. 12
    Fondul de rezerva reglementat la art. 13 din Legea nr. 19/2000 nu se constituie în anul 2001.

    ART. 13
    În vederea monitorizarii cheltuielilor de personal prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pe anul 2001, ordonatorii principali de credite bugetare au următoarele obligaţii:
    a) în termen de 20 de zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, vor prezenta Ministerului Finanţelor Publice situaţia privind repartizarea pe fiecare luna a cheltuielilor de personal aprobate, având în vedere asigurarea condiţiilor de desfăşurare a activităţii potrivit atribuţiilor stricte ale acestora până la sfârşitul anului;
    b) lunar vor raporta plăţile de casa aferente cheltuielilor de personal, la datele şi în structura stabilite prin ordin al ministrului finanţelor publice, ce se va emite în termen de 5 zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi şi se va publică în Monitorul Oficial al României, Partea I;
    c) vor asigura ca drepturile stabilite şi plăţile de casa aferente cheltuielilor de personal, cumulate de la începutul anului, sa nu depăşească sumele repartizate potrivit lit. a) pentru perioada respectiva.

    ART. 14
    Guvernul poate prezenta Parlamentului, până la data de 30 noiembrie 2001, propuneri de rectificare a prevederilor prezentei legi, ca urmare a schimbărilor intervenite în evoluţia indicatorilor macroeconomici, a măsurilor de protecţie socială şi a adoptării unor noi acte normative.

    ART. 15
    Guvernul poate aproba modificări în structura şi între ordonatorii principali de credite, cu încadrarea în nivelul total al intrărilor de credite externe, cuprinse în anexele nr. 1, 2 şi 3, în funcţie de derularea programelor de împrumut extern, aprobate potrivit legii.

    ART. 16
    (1) Încasarea contribuţiilor şi a celorlalte venituri ale bugetului asigurărilor sociale de stat şi ale Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pe anul 2001 se efectuează în conformitate cu prevederile legale în vigoare, precum şi potrivit dispoziţiilor prezentei legi.
    (2) Lista cuprinzând contribuţiile şi actele normative care le reglementează, în baza cărora se fac încasări în anul 2001 la bugetul asigurărilor sociale de stat, este prezentată în anexa nr. 4.

    ART. 17
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta lege.
    Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat în şedinţa comuna din 12 aprilie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.
    PREŞEDINTELE CAMEREI
    DEPUTAŢILOR
    VALER DORNEANU
    PREŞEDINTELE SENATULUI
    NICOLAE VACAROIU

    ANEXA 1

    BUGETUL
    asigurărilor sociale de stat pe anul 2001

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│-mii lei- │
├─────┬─────┬─────┬────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ │Program 2001 │
│ │Sub- │Titlu│ ├──────────────┬────────────┬──────────────┤
│Capi-│capi-│/ Ar-│Denumirea │Bugetul │Intrări de │ │
│tol │tol │ticol│indicatorului │asigurărilor │credite │Total │
│ │ │ │ │sociale de │externe │ │
│ │ │ │ │stat │ │ │
├─────┴─────┴─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│A │B │1 │2 │3=1+2 │
├─────┬─────┬─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │VENITURI │83.476.533.292│ │83.476.533.292│
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │I. VENITURI │81.976.533.292│ │81.976.533.292│
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │A. VENITURI │78.122.623.243│ │78.122.623.243│
│ │ │ │FISCALE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │A1. IMPOZITE │78.122.623.243│ │78.122.623.243│
│ │ │ │DIRECTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │CONTRIBUŢII │ │ │ │
│0904 │ │ │PENTRU ASIGURĂRI│78.122.623.243│ │78.122.623.243│
│ │ │ │SOCIALE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │01 │ │pentru asigurări│11.849.629.564│ │11.849.629.564│
│ │ │ │sociale de stat │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │02 │ │pentru asigurări│39.078.912.604│ │39.078.912.604│
│ │ │ │sociale datorate│ │ │ │
│ │ │ │de angajatori │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │ │ │pentru asigurări│ │ │ │
│ │03 │ │sociale datorate│19.195.913.459│ │19.195.913.459│
│ │ │ │de salariaţi şi │ │ │ │
│ │ │ │de alte persoane│ │ │ │
│ │ │ │asimilate │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │04 │ │pentru pensia │2.017.325.416 │ │2.017.325.416 │
│ │ │ │suplimentară │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţia │ │ │ │
│ │05 │ │agricultorilor │14.007.000 │ │14.007.000 │
│ │ │ │asiguraţi │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │ │ │pentru asigurări│ │ │ │
│ │07 │ │sociale datorate│4.260.202.779 │ │4.260.202.779 │
│ │ │ │de alte persoane│ │ │ │
│ │ │ │asigurate │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │ │ │pentru asigurări│ │ │ │
│ │08 │ │sociale datorate│1.706.632.421 │ │1.706.632.421 │
│ │ │ │de persoanele │ │ │ │
│ │ │ │aflate în şomaj │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │B. VENITURI │3.853.910.049 │ │3.853.910.049 │
│ │ │ │NEFISCALE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│2204 │ │ │DIVERSE VENITURI│3.853.910.049 │ │3.853.910.049 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţii │ │ │ │
│ │13 │ │pentru bilete de│466.816.772 │ │466.816.772 │
│ │ │ │tratament şi │ │ │ │
│ │ │ │odihnă │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │30 │ │Încasări din │3.387.093.277 │ │3.387.093.277 │
│ │ │ │alte surse │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │V. SUBVENŢII │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │SUBVENŢII │ │ │ │
│3704 │ │ │PRIMITE DE LA │1.500.000.000 │ │1.500.000.000 │
│ │ │ │BUGETUL DE STAT │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Subvenţii │ │ │ │
│ │ │ │primite de │ │ │ │
│ │04 │ │bugetul │1.500.000.000 │ │1.500.000.000 │
│ │ │ │asigurărilor │ │ │ │
│ │ │ │sociale de stat │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │CHELTUIELI - │83.476.533.292│114.200.000 │83.590.733.292│
│ │ │ │TOTAL │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │01 │A. CHELTUIELI │82.934.279.292│51.818.250 │82.986.097.542│
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │02 │CHELTUIELI DE │256.973.021 │2.569.500 │259.542.521 │
│ │ │ │PERSONAL │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │CHELTUIELI │ │ │ │
│ │ │20 │MATERIALE ŞI │2.906.408.651 │49.248.750 │2.955.657.401 │
│ │ │ │SERVICII │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │38 │TRANSFERURI │79.270.897.620│ │79.270.897.620│
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │49 │DOBÂNZI │500.000.000 │ │500.000.000 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │70 │B. CHELTUIELI DE│522.840.000 │62.381.750 │585.221.750 │
│ │ │ │CAPITAL │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │78 │C. OPERAŢIUNI │19.414.000 │ │19.414.000 │
│ │ │ │FINANCIARE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │RAMBURSĂRI DE │ │ │ │
│ │ │ │CREDITE, PLĂŢI │ │ │ │
│ │ │84 │DE DOBÂNZI ŞI │19.414.000 │ │19.414.000 │
│ │ │ │COMISIOANE LA │ │ │ │
│ │ │ │CREDITE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Partea a III-a -│ │ │ │
│ │ │ │CHELTUIELI │81.007.897.620│ │81.007.897.620│
│ │ │ │SOCIAL-CULTURALE│ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ASISTENŢĂ │ │ │ │
│ │ │ │SOCIALĂ, │ │ │ │
│6004 │ │ │ALOCAŢII, │80.858.133.740│ │80.858.133.740│
│ │ │ │PENSII, AJUTOARE│ │ │ │
│ │ │ │ŞI INDEMNIZAŢII │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │01 │A. CHELTUIELI │80.858.133.740│ │80.858.133.740│
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │CHELTUIELI │ │ │ │
│ │ │20 │MATERIALE ŞI │1.740.000.000 │ │1.740.000.000 │
│ │ │ │SERVICII │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │38 │TRANSFERURI │79.118.133.740│ │79.118.133.740│
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │40 │Transferuri │79.118.133.740│ │79.118.133.740│
│ │ │ │neconsolidabile │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │din total │ │ │ │
│ │ │ │cheltuieli │ │ │ │
│ │ │ │capitol: │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Pensii de │ │ │ │
│ │22 │ │asigurări │68.635.371.168│ │68.635.371.168│
│ │ │ │sociale de stat │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Pensii de │ │ │ │
│ │45 │ │asigurări │5.738.011.188 │ │5.738.011.188 │
│ │ │ │sociale pentru │ │ │ │
│ │ │ │agricultori │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Indemnizaţii │ │ │ │
│ │ │ │pentru │ │ │ │
│ │ │ │incapacitate │ │ │ │
│ │23 │ │temporară de │780.040.800 │ │780.040.800 │
│ │ │ │muncă din cauză │ │ │ │
│ │ │ │de boală sau │ │ │ │
│ │ │ │accident │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Indemnizaţii │ │ │ │
│ │ │ │pentru concedii │ │ │ │
│ │24 │ │de maternitate │615.060.000 │ │615.060.000 │
│ │ │ │şi îngrijirea │ │ │ │
│ │ │ │copiilor │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Ajutoare │ │ │ │
│ │ │ │acordate │ │ │ │
│ │26 │ │asiguraţilor │108.200.000 │ │108.200.000 │
│ │ │ │pentru decese şi│ │ │ │
│ │ │ │proteze │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Ajutoare │ │ │ │
│ │ │ │acordate │ │ │ │
│ │27 │ │pensionarilor │649.000.000 │ │649.000.000 │
│ │ │ │pentru decese şi│ │ │ │
│ │ │ │proteze │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Tratament │ │ │ │
│ │28 │ │balnear şi │1.740.000.000 │ │1.740.000.000 │
│ │ │ │odihnă │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Concediu plătit │ │ │ │
│ │ │ │pentru creşterea│ │ │ │
│ │29 │ │copilului în │2.521.075.584 │ │2.521.075.584 │
│ │ │ │vârstă de până │ │ │ │
│ │ │ │la 2 ani │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Compensaţii │ │ │ │
│ │31 │ │pentru pensiile │71.375.000 │ │71.375.000 │
│ │ │ │refugiaţilor │ │ │ │
│ │ │ │greci repatriaţi│ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│6104 │ │ │ALTE CHELTUIELI │149.763.880 │ │149.763.880 │
│ │ │ │SOCIALE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │01 │A. CHELTUIELI │149.763.880 │ │149.763.880 │
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │38 │TRANSFERURI │149.763.880 │ │149.763.880 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │39 │Transferuri │149.763.880 │ │149.763.880 │
│ │ │ │consolidabile │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Contribuţia de │ │ │ │
│ │ │ │asigurări │ │ │ │
│ │ │ │sociale de │ │ │ │
│ │10 │ │sănătate pentru │149.763.880 │ │149.763.880 │
│ │ │ │persoanele │ │ │ │
│ │ │ │aflate în │ │ │ │
│ │ │ │concediu medical│ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Partea a VI-a - │1.968.635.672 │114.200.000 │2.082.835.672 │
│ │ │ │ALTE ACŢIUNI │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│7204 │ │ │ALTE ACŢIUNI │3.000.000 │ │3.000.000 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │01 │A. CHELTUIELI │3.000.000 │ │3.000.000 │
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │38 │TRANSFERURI │3.000.000 │ │3.000.000 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │40 │Transferuri │3.000.000 │ │3.000.000 │
│ │ │ │neconsolidabile │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Executarea │ │ │ │
│ │08 │ │silită a │3.000.000 │ │3.000.000 │
│ │ │ │creanţelor │ │ │ │
│ │ │ │bugetare │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │CHELTUIELI DE │ │ │ │
│7304 │ │ │ADMINISTRARE A │1.965.635.672 │114.200.000 │2.079.835.672 │
│ │ │ │FONDULUI │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │01 │A. CHELTUIELI │1.423.381.672 │51.818.250 │1.475.199.922 │
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │02 │CHELTUIELI DE │256.973.021 │2.569.500 │259.542.521 │
│ │ │ │PERSONAL │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │CHELTUIELI │ │ │ │
│ │ │20 │MATERIALE ŞI │1.166.408.651 │49.248.750 │1.215.657.401 │
│ │ │ │SERVICII │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │70 │B. CHELTUIELI DE│522.840.000 │62.381.750 │585.221.750 │
│ │ │ │CAPITAL │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │78 │C. OPERAŢIUNI │19.414.000 │ │19.414.000 │
│ │ │ │FINANCIARE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │RAMBURSĂRI DE │ │ │ │
│ │ │ │CREDITE, PLĂŢI │ │ │ │
│ │ │84 │DE DOBÂNZI ŞI │19.414.000 │ │19.414.000 │
│ │ │ │COMISIOANE LA │ │ │ │
│ │ │ │CREDITE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │din total │ │ │ │
│ │ │ │cheltuieli │ │ │ │
│ │ │ │capitol: │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │03 │ │transmiterea şi │1.004.040.662 │ │1.004.040.662 │
│ │ │ │plata │ │ │ │
│ │ │ │drepturilor │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │50 │ │Alte cheltuieli │961.595.010 │114.200.000 │1.075.795.010 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Partea a IX-a - │ │ │ │
│ │ │ │PLĂŢI DE DOBÂNZI│500.000.000 │ │500.000.000 │
│ │ │ │ŞI ALTE │ │ │ │
│ │ │ │CHELTUIELI │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│8904 │ │ │PLĂŢI DE DOBÂNZI│500.000.000 │ │500.000.000 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │01 │A. CHELTUIELI │500.000.000 │ │500.000.000 │
│ │ │ │CURENTE │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │49 │DOBÂNZI │500.000.000 │ │500.000.000 │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │Dobânda datorată│ │ │ │
│ │02 │ │trezoreriei │500.000.000 │ │500.000.000 │
│ │ │ │statului │ │ │ │
├─────┼─────┼─────┼────────────────┼──────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │ │ │EXCEDENT/DEFICIT│0 │-114.200.000│-114.200.000 │
└─────┴─────┴─────┴────────────────┴──────────────┴────────────┴──────────────┘


    ANEXA 2



                                        BUGETUL
                       asigurărilor sociale de stat pe anul 2001
                        - detalierea pe articole de cheltuieli -

                                                             - mii lei -



┌┬─────────┬──────────────┬────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┬──────────────────────────┬──────────────┐
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────┤
││ │ │ │ │ Program 2001 │
├┤Capi- tol│Sub- capi- tol│Titlu/ Ar- ticol│ Denumirea indicatorului ├────────────────────────────────────┬──────────────────────────┬──────────────┤
││ │ │ │ │Bugetul asigurărilor sociale de stat│Intrări de credite externe│ Total │
├┼─────────┴──────────────┴────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ A │ B │ 1 │ 2 │ 3=1+2 │
├┼─────────┬──────────────┬────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │CHELTUIELI - TOTAL │ 83.476.533.292│ 114.200.000│83.590.733.292│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │A. CHELTUIELI CURENTE │ 82.934.279.292│ 51.818.250│82.986.097.542│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │02 │ │CHELTUIELI DE PERSONAL │ 256.973.021│ 2.569.500│ 259.542.521│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │20 │ │CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 2.906.408.651│ 49.248.750│ 2.955.657.401│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │38 │ │TRANSFERURI │ 79.270.897.620│ │79.270.897.620│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │49 │ │DOBÂNZI │ 500.000.000│ │ 500.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │70 │ │B. CHELTUIELI DE CAPITAL │ 522.840.000│ 62.381.750│ 585.221.750│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │78 │ │C. OPERAŢIUNI FINANCIARE │ 19.414.000│ │ 19.414.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │84 │ │RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLĂŢI DE DOBÂNZI ŞI COMISIOANE LA CREDITE │ 19.414.000│ │ 19.414.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││6004 │ │ │ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │ 80.858.133.740│ │80.858.133.740│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │A. CHELTUIELI CURENTE │ 80.858.133.740│ │80.858.133.740│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │20 │ │CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 1.740.000.000│ │ 1.740.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │21 │ │Drepturi cu caracter social │ 1.740.000.000│ │ 1.740.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │38 │ │TRANSFERURI │ 79.118.133.740│ │79.118.133.740│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │ │Transferuri neconsolidabile │ 79.118.133.740│ │79.118.133.740│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │05 │Pensii de asigurări sociale de stat │ 68.635.371.168│ │68.635.371.168│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │25 │Pensii de asigurări sociale pentru agricultori │ 5.738.011.188│ │ 5.738.011.188│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │09 │Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii │ 4.673.376.384│ │ 4.673.376.384│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │20 │Alte transferuri │ 71.375.000│ │ 71.375.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││6104 │ │ │ALTE CHELTUIELI SOCIALE │ 149.763.880│ │ 149.763.880│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │A. CHELTUIELI CURENTE │ 149.763.880│ │ 149.763.880│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │38 │ │TRANSFERURI │ 149.763.880│ │ 149.763.880│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │39 │ │Transferuri consolidabile │ 149.763.880│ │ 149.763.880│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │39 │17 │Contribuţia persoanelor aflate în concediu medical pentru asigurările sociale de sănătate │ 149.763.880│ │ 149.763.880│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││7204 │ │ │ALTE ACŢIUNI │ 3.000.000│ │ 3.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │A. CHELTUIELI CURENTE │ 3.000.000│ │ 3.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │38 │ │TRANSFERURI │ 3.000.000│ │ 3.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │ │Transferuri neconsolidabile │ 3.000.000│ │ 3.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │28 │Executarea silită a creanţelor bugetare │ 3.000.000│ │ 3.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││7304 │ │ │CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI │ 1.965.635.672│ 114.200.000│ 2.079.835.672│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │A. CHELTUIELI CURENTE │ 1.423.381.672│ 49.248.750│ 1.472.630.422│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │02 │ │CHELTUIELI DE PERSONAL │ 256.973.021│ 2.569.500│ 259.542.521│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │10 │ │Cheltuieli cu salariile │ 183.963.019│ │ 183.963.019│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │11 │ │Contribuţii pentru asigurări sociale de stat │ 45.070.940│ │ 45.070.940│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │12 │ │Cheltuieli pentru constituirea Fondului pentru plata ajutorului de şomaj │ 9.198.151│ │ 9.198.151│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │14 │ │Contribuţii pentru constituirea Fondului de asigurări sociale de sănătate │ 12.877.411│ │ 12.877.411│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │13 │ │Deplasări, detaşări, transferări │ 5.863.500│ 2.569.500│ 8.433.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │20 │ │CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 1.166.408.651│ 49.248.750│ 1.215.657.401│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │24 │ │Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie │ 64.601.267│ │ 64.601.267│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │26 │ │Obiecte de inventar de mică valoare sau scurtă durată şi echipament │ 1.100.000│ │ 1.100.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │27 │ │Reparaţii curente │ 55.003.208│ │ 55.003.208│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │28 │ │Reparaţii capitale │ 11.000.000│ │ 11.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │29 │ │Cărţi şi publicaţii │ 220.000│ │ 220.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │30 │04 │Transmiterea drepturilor │ 1.004.040.662│ │ 1.004.040.662│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │30 │07 │Alte cheltuieli autorizate prin dispoziţii legale │ 30.443.514│ 49.248.750│ 79.692.264│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │70 │ │B. CHELTUIELI DE CAPITAL │ 522.840.000│ 62.381.750│ 585.221.750│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │72 │ │Investiţii ale instituţiilor publice │ 522.840.000│ 62.381.750│ 585.221.750│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │78 │ │C. OPERAŢIUNI FINANCIARE │ 19.414.000│ │ 19.414.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │84 │ │RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLĂŢI DE DOBÂNZI ŞI COMISIOANE │ 19.414.000│ │ 19.414.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │85 │ │Rambursări de credite externe şi plăţi de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorii de credite│ 19.414.000│ │ 19.414.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │85 │01 │Rambursări de credite externe │ 7.708.500│ │ 7.708.500│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │85 │02 │Plăţi de dobânzi şi comisioane │ 11.705.500│ │ 11.705.500│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││8904 │ │ │PLĂŢI DE DOBÂNZI │ 500.000.000│ │ 500.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │A. CHELTUIELI CURENTE │ 500.000.000│ │ 500.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │51 │ │Plăţi de dobânzi │ 500.000.000│ │ 500.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │51 │02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ 500.000.000│ │ 500.000.000│
└┴─────────┴──────────────┴────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────┘






┌┬───────────┬─────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
├┼───────────┼─────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
││Cod capitol│ Denumirea capitolului de cheltuieli │Numărul maxim de posturi│
├┼───────────┼─────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
││ 0 │ 1 │ 2 │
├┼───────────┼─────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
││73.04 │Cheltuieli de administrare a fondului│ 4.200│
└┴───────────┴─────────────────────────────────────┴────────────────────────┘


        MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                              LISTA-SINTEZA
                    a cheltuielilor de investiţii*)



┌───────────┐
│- mii lei -│
└───────────┘


┌┬─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┐
├┼─┴─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││ │TOTAL, din care:│Surse proprii│Credite interne│Credite externe│Fond special│Buget de stat│Alte surse│
├┼───────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├┼───────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││TOTAL: │ 871.673.363│ 637.467.731│ │ 62.381.750│ │ 101.243.934│70.579.948│
├┼─┬─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli până la 31.12.1999 │ 26.132.029│ │ │ │ │ 26.132.029│ │
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli în anul 2000 (program)│ 26.266.512│ 1.630.019│ │ │ │ 10.029.400│14.607.093│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 627.812.462│ 522.840.000│ │ 62.381.750│ │ 16.454.265│26.136.447│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2002 │ 102.900.160│ 59.435.512│ │ │ │ 27.628.240│15.836.408│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2003 │ 88.562.200│ 53.562.200│ │ │ │ 21.000.000│14.000.000│
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII ÎN CONTINUARE - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 125.033.516│ 39.174.282│ │ │ │ 48.115.694│37.743.540│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli până la 31.12.1999 │ 26.132.029│ │ │ │ │ 26.132.029│ │
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli în anul 2000 (program)│ 26.266.512│ 1.630.019│ │ │ │ 10.029.400│14.607.093│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 72.634.975│ 37.544.263│ │ │ │ 11.954.265│23.136.447│
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││B. OBIECTIVE DE INVESTIŢII NOI - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 206.962.360│ 120.997.712│ │ │ │ 53.128.240│32.836.408│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 15.500.000│ 8.000.000│ │ │ │ 4.500.000│ 3.000.000│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2002 │ 102.900.160│ 59.435.512│ │ │ │ 27.628.240│15.836.408│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2003 │ 88.562.200│ 53.562.200│ │ │ │ 21.000.000│14.000.000│
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 539.677.487│ 477.295.737│ │ 62.381.750│ │ │ │
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 539.677.487│ 477.295.737│ │ 62.381.750│ │ │ │
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││CAP. 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 871.673.363│ 637.467.731│ │ 62.381.750│ │ 101.243.934│70.579.948│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli până la 31.12.1999 │ 26.132.029│ │ │ │ │ 26.132.029│ │
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli în anul 2000 (program)│ 26.266.512│ 1.630.019│ │ │ │ 10.029.400│14.607.093│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 627.812.462│ 522.840.000│ │ 62.381.750│ │ 16.454.265│26.136.447│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2002 │ 102.900.160│ 59.435.512│ │ │ │ 27.628.240│15.836.408│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2003 │ 88.562.200│ 53.562.200│ │ │ │ 21.000.000│14.000.000│
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII ÎN CONTINUARE - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 125.033.516│ 39.174.282│ │ │ │ 48.115.694│37.743.540│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli până la 31.12.1999 │ 26.132.029│ │ │ │ │ 26.132.029│ │
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│cheltuieli în anul 2000 (program)│ 26.266.512│ 1.630.019│ │ │ │ 10.029.400│14.607.093│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 72.634.975│ 37.544.263│ │ │ │ 11.954.265│23.136.447│
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││B. OBIECTIVE DE INVESTIŢII NOI - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 206.962.360│ 120.997.712│ │ │ │ 53.128.240│32.836.408│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 15.500.000│ 8.000.000│ │ │ │ 4.500.000│ 3.000.000│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2002 │ 102.900.160│ 59.435.512│ │ │ │ 27.628.240│15.836.408│
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│estimări 2003 │ 88.562.200│ 53.562.200│ │ │ │ 21.000.000│14.000.000│
├┼─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┤
││C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII - Total │
├┼─┬─────────────────────────────────┬────────────────┬─────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┬─────────────┬──────────┤
││ │ │ 539.677.487│ 477.295.737│ │ 62.381.750│ │ │ │
├┼─┼─────────────────────────────────┼────────────────┼─────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┤
││-│program 2001 │ 539.677.487│ 477.295.737│ │ 62.381.750│ │ │ │
└┴─┴─────────────────────────────────┴────────────────┴─────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┘



     ------------
        *) Obţinută din centralizarea a 9 fise ale obiectivelor de investiţii.
        Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat.
        Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.



┌┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0003 │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││FIŞA obiectivului de investiţii "Amenajarea şi extinderea sediului Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Mehedinţi"│
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: A. Obiective de investiţii în continuare │
└┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬─────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────┐
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────┤
││A. │DATE GENERALE │
├┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Date geografice: │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────┤
││1.1. │Judeţ/Sector │Mehedinţi │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││1.2. │Municipiu/Oraş/Comună │Drobeta-Turnu Severin │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││1.3. │Amplasament │Str. Republicii nr. 3, în incinta sediului actual│
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Date de promovare a studiului de fezabilitate: │ │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││2.1. │Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │1.672/11 septembrie 1995 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││2.2 .│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Ordinul ministrului nr. 332/1995 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────┤
││B. │DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii iunie 1995) │3.567.400 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │3.356 m2 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Durata de realizare aprobată (număr de luni) │22 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii octombrie 1996) │3.607.490 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││5. │Durata de realizare contractată (număr de luni) │14 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────┤
││C. │DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Data începerii investiţiei (lună/an) │12/1996 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Data programată a terminării PIF (lună/an) │12/2001 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), │11.393.782 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││ │din care: │ │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││3.1. │executată până la data de 31.12.1999 │4.189.382 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││3.2. │prevăzută în programul pe anul 2000 │7.204.400 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │15.283.563 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
││4.1. │Program 2001 │15.283.563 │
├┼─────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────┤
││4.2. │Estimare 2002 │
├┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.3. │Estimare 2003 │
├┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.4. │Estimare 2004 │
├┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.5. │Estimare anii ulteriori │
└┴─────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │26.677.345│ 4.189.382│ 7.204.400│ 15.283.563│ │ │ │ │
├┼──┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││ │din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼──┴─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │ 7.783.563│ │ │ 7.783.563│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │10.768.782│ 4.189.382│ 3.079.400│ 3.500.000│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │ 8.125.000│ │ 4.125.000│ 4.000.000│ │ │ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ 210.000│ │ │ 210.000│ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0004 │
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││FIŞA obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Sibiu"│
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: A. Obiective de investiţii în continuare │
└┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
││A. │DATE GENERALE │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Date geografice: │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Sibiu │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Sibiu │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │Calea Dumbrăvii, în zona centrală a municipiului│
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Date de promovare a studiului de fezabilitate: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │685/30 mai 1994 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Hotărârea Guvernului nr. 473/1994 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
││B. │DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii mai 1994) │2.070.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │4.875 m2 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Durata de realizare aprobată (număr de luni) │24 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii noiembrie 1994) │2.484.180 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││5. │Durata de realizare contractată (număr de luni) │24 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
││C. │DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Data începerii investiţiei (lună/an) │12/1994 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Data programată a terminării PIF (lună/an) │12/2001 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), │22.172.875 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││ │din care: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │14.677.991 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │7.494.884 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │41.336.447 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │41.336.447 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │63.509.322│ 14.677.991│ 7.494.884│ 41.336.447│ │ │ │ │
├┼──┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││ │din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼──┴─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │19.000.000│ │ │ 19.000.000│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │24.040.782│ 14.677.991│ 2.962.791│ 6.400.000│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │20.468.540│ │ 4.532.093│ 15.936.447│ │ │ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ 584.593│ │ │ 584.593│ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘






┌┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0005 │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ FIŞA │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Tulcea"│
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: A. Obiective de investiţii în continuare │
└┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
││A. │DATE GENERALE │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Date geografice: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Tulcea │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Tulcea │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │Str. Babadag f.n., în zona instituţiilor publice│
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Date de promovare a studiului de fezabilitate: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │1.143/19 iunie 1995 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Hotărârea Guvernului nr. 612/1995 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
││B. │DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii aprilie 1995) │2.543.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │2.840 m2 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Durata de realizare aprobată (număr de luni) │24 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii octombrie 1996) │3.383.216 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││5. │Durata de realizare contractată (număr de luni) │15 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┤
││C. │DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Data începerii investiţiei (lună/an) │12/1996 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Data programată a terminării PIF (lună/an) │10/2001 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), │17.201.865 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││ │din care: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │7.264.656 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │9.937.209 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │10.354.265 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │10.354.265 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, din care: │27.556.130│ 7.264.656│ 9.937.209│ 10.354.265│ │ │ │ │
├┼──┴─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │ 5.100.000│ │ │ 5.100.000│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │13.306.130│ 7.264.656│ 3.987.209│ 2.054.265│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │ 9.150.000│ │ 5.950.000│ 3.200.000│ │ │ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ 278.000│ │ │ 278.000│ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘






┌┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0008 │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ FIŞA │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Galaţi"│
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: B. Obiective de investiţii noi │
└┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┤
││A. │DATE GENERALE │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Date geografice: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Galaţi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Galaţi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │Str. Regimentului 11 Siret nr. 3 la faleza Dunării│
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Date de promovare a studiului de fezabilitate: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │241/1997 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Ordinul ministrului nr. 466/1997 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┤
││B. │DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii ianuarie 1997) │6.666.100 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │3.600 m2 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││ │ │160 salariaţi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││ │ │2.200 persoane/zi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Durata de realizare aprobată (număr de luni) │24 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii decembrie 2000) │46.584.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││5. │Durata de realizare contractată (număr de luni) │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┤
││C. │DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┤
││1. │Data începerii investiţiei (lună/an) │10/2001 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││2. │Data programată a terminării PIF (lună/an) │11/2003 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││3. │Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││ │din care: │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │46.584.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │4.000.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │20.584.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │22.000.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │46.584.000│ │ │ 4.000.000│ 20.584.000│ 22.000.000│ │ │
├┼──┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││ │din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼──┴─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │22.400.000│ │ │ 2.000.000│ 8.400.000│ 12.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │12.092.000│ │ │ 1.000.000│ 6.092.000│ 5.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │12.092.000│ │ │ 1.000.000│ 6.092.000│ 5.000.000│ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ │ │ │ │ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘






┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0009 │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ FIŞA │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Iaşi"│
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: B. Obiective de investiţii noi │
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──┬─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┐
├┼──┼─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││A.│DATE GENERALE │ │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.│Date geografice: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Iaşi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Iaşi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │str. Bărboi f.n. │
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.│Date de promovare a studiului de fezabilitate: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │237/1997 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Ordinul ministrului nr. 465/1997│
├┼────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼──┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││1.│Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii ianuarie 1997) │9.450.000 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.│Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │4.486 m2 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││ │ │200 salariaţi │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.│Durata de realizare aprobată (număr de luni) │24 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.│Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii decembrie 2000) │58.048.840 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││5.│Durata de realizare contractată (număr de luni) │ │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││C.│DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │ │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.│Data începerii investiţiei (lună/an) │10/2001 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.│Data programată a terminării PIF (lună/an) │11/2003 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.│Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), din care: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │ │
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.│Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │58.048.840 │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │3.500.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │33.548.840 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │21.000.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ - mii lei -│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │58.048.840│ │ │ 3.500.000│ 33.548.840│ 21.000.000│ │ │
├┼──┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││ │din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼──┴─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │37.200.000│ │ │ 2.000.000│ 21.200.000│ 14.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │20.848.840│ │ │ 1.500.000│ 12.348.840│ 7.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ │ │ │ │ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘





┌┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0013 │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ FIŞA │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Bacău"│
└┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──┬─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┐
├┼──┴─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││Tip: B. Obiective de investiţii noi │
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││A.│DATE GENERALE │
├┼──┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.│Date geografice: │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Bacău │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Bacău │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │str. Ioniţă Sandu Sturza nr. 63A│
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││2.│Date de promovare a studiului de fezabilitate: │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │2.076/14 octombrie 1996 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Ordinul ministrului nr. 463/1997│
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││B.│DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││1.│Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii aprilie 1996) │4.156.300 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.│Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │3.550 m2 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││ │ │175 salariaţi │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││ │ │1.800 persoane/zi │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.│Durata de realizare aprobată (număr de luni) │24 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.│Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii decembrie 2000) │45.937.000 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││5.│Durata de realizare contractată (număr de luni) │ │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││C.│DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │ │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.│Data începerii investiţiei (lună/an) │10/2001 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.│Data programată a terminării PIF (lună/an) │11/2003 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.│Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), │ │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││ │din care: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││4.│Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │45.937.000 │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │4.000.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │21.374.800 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │20.562.200 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │45.937.000│ │ │ 4.000.000│ 21.374.800│ 20.562.200│ │ │
├┼──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │27.562.200│ │ │ 2.000.000│ 13.000.000│ 12.562.200│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │ 9.187.400│ │ │ 1.000.000│ 4.187.400│ 4.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │ 9.187.400│ │ │ 1.000.000│ 4.187.400│ 4.000.000│ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ │ │ │ │ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘





┌┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0018 │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ FIŞA │
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Teleorman"│
├┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: B. Obiective de investiţii noi │
└┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──┬─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┐
├┼──┴─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││A. DATE GENERALE │
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.│Date geografice: │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Teleorman │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Alexandria │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │Str. Dunării nr. 1 │
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││2.│Date de promovare a studiului de fezabilitate: │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │1.996/18 noiembrie 1997 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│Ordinul ministrului nr. 115/2001│
├┼────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││1. │Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii iunie 1997) │15.816.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2. │Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │4.358 m2 │
├┼────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││ │209 salariaţi │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││ │1.750 persoane/zi │
├┼────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3. │Durata de realizare aprobată (număr de luni) │24 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4. │Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii decembrie 2000) │56.392.520 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││5. │Durata de realizare contractată (număr de luni) │ │
├┼────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │
├┼──┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││1.│Data începerii investiţiei (lună/an) │10/2001 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││2.│Data programată a terminării PIF (lună/an) │11/2003 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││3.│Valoarea decontată până în 2000 (mii lei), din care: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │
├┼────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┤
││4. Valoarea rămasă de executat (mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │56.392.520 │
├┼────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │4.000.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │27.392.520 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │25.000.000 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │56.392.520│ │ │ 4.000.000│ 27.392.520│ 25.000.000│ │ │
├┼──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │33.835.512│ │ │ 2.000.000│ 16.835.512│ 15.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │11.000.000│ │ │ 1.000.000│ 5.000.000│ 5.000.000│ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │11.557.008│ │ │ 1.000.000│ 5.557.008│ 5.000.000│ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ │ │ │ │ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘





┌┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0024 CASA NAŢIONALĂ DE PENSII ŞI ALTE DREPTURI DE ASIGURĂRI SOCIALE│
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ FIŞA │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte cheltuieli de investiţii │
└┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tipul cheltuielii: achiziţii de imobile, dotări independente, cheltuieli de proiectare pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate aferente obiectivelor noi de investiţii│
└┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A CHELTUIELILOR DE INVESTIŢII│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬───┬┬───────────────────────────────────────────┬────────────────┐
├┼───┴┴───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││Surse de finanţare a cheltuielilor de investiţii│ Program 2001 │
├┼───┬────────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1. │Total surse de finanţare, │ 539.677.487│
├┼───┴────────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││din care: │ │
├┼────┬───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │ 477.295.737│
├┼────┼───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │
├┼────┼───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ 62.381.750│
├┼────┼───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │
├┼────┼───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │ │
├┼────┼───────────────────────────────────────────┼────────────────┤
││1.6.│Alte surse │ │
└┴────┴───────────────────────────────────────────┴────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Capitol 60.04 ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Cod 20.60.04.0025 │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││FIŞA │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││obiectivului de investiţii "Sediul Direcţiei muncii şi solidarităţii sociale Călăraşi"│
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Tip: A. Obiective de investiţii în continuare │
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──┬─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──┴─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││A. DATE GENERALE │
├┼──┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.│Date geografice: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.1.│Judeţ/Sector │Călăraşi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.2.│Municipiu/Oraş/Comună │Călăraşi │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.3.│Amplasament │str. Flacăra f.n. │
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││2.│Date de promovare a studiului de fezabilitate: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││2.1.│Numărul şi data Acordului Ministerului Finanţelor │Preluat conform art. 106 din Legea nr. 64/1995, astfel cum a fost modificat prin Legea nr. 99/1999│
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││2.2.│Numărul şi data aprobării hotărârii Guvernului/ordinului/deciziei de aprobare a studiului de fezabilitate│ │
├┼────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI ŞI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII │
├┼──┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.│Valoarea totală a obiectivului (mii lei) (în preţurile lunii decembrie 2000) │7.290.719 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││2.│Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) │2.730,36 m2 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││3.│Durata de realizare aprobată (număr de luni) │6 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.│Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei) (în preţurile lunii decembrie 2000) │7.290.719 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││5.│Durata de realizare contractată (număr de luni) │ │
├┼──┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR │
├┼──┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││1.│Data începerii investiţiei (lună/an) │3/2001 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││2.│Data programată a terminării PIF (lună/an) │10/2001 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││3.│Valoarea decontată până în anul 2000 (mii lei), │1.630.019 │
├┼──┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ │din care: │ │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││3.1.│executată până la data de 31.12.1999 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││3.2.│prevăzută în programul pe anul 2000 │1.630.019 │
├┼──┬─┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.│Valoarea rămasă de executat (în mii lei) la data de 31.12.2000, eşalonată astfel: │5.660.700 │
├┼──┴─┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.1.│Program 2001 │5.660.700 │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.2.│Estimare 2002 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.3.│Estimare 2003 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.4.│Estimare 2004 │ │
├┼────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││4.5.│Estimare anii ulteriori │ │
└┴────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬──┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┐
├┼──┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┤
││ │ │ din care: │
├┤ Surse de finanţare şi costuri de funcţionare │ TOTAL ├────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┬───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────┤
││ │ │Cheltuieli până la 31.12.1999 (C3.1)│Cheltuieli (preliminat) 2000 (C3.2)│Program 2001 (C4.1)│Estimare 2002 (C4.2)│Estimare 2003 (C4.3)│Estimare 2004 (C4.4)│Estimare anii ulteriori (C4.5)│
├┼──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.│Total surse de finanţare a investiţiei, │7.290.719│ │ 1.630.019│ 5.660.700│ │ │ │ │
├┼──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.1.│Surse proprii │7.290.719│ │ 1.630.019│ 5.660.700│ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.2.│Credite interne │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.3.│Credite externe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.4.│Fond special │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.5.│Buget de stat │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼────┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││1.6.│Alte surse │ │ │ │ │ │ │ │ │
├┼──┬─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────┼───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼──────────────────────────────┤
││2.│Proiecţia costurilor de funcţionare şi de întreţinere după PIF (preliminări)│ │ │ │ │ │ │ │ │
└┴──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┴───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴──────────────────────────────┘


┌┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Surse proprii = Bugetul asigurărilor sociale de stat. │
├┼──────────────────────────────────────────────────────────┤
││Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii.│
└┴──────────────────────────────────────────────────────────┘






         ANEXA 3



┌┬──────────────────────────────────────────────────────┐
├┼──────────────────────────────────────────────────────┤
││ BUGETUL │
├┼──────────────────────────────────────────────────────┤
││Fondului pentru plata ajutorului de şomaj pe anul 2001│
└┴──────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬────────────┐
├┼────────────┤
││ - mii lei -│
└┴────────────┘


┌┬─────────┬──────────────┬────────────────┬───────┬┬┬┬┬┬─────┬┬─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────┬──────────────┐
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴┴┴┴┴─────┴┴─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────┤
││ │ │ │ │ │ Program 2001 │
├┤Capi- tol│Sub- capi- tol│Titlu/ Ar- ticol│Alineat│ Denumirea indicatorului ├─────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────┬──────────────┤
││ │ │ │ │ │Bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj│Intrări de credite externe│ Total │
├┼─────────┴──────────────┴────────────────┴───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ A │ B │ 1 │ 2 │ 3=1+2 │
├┼─────────┬──────────────┬────────────────┬───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │VENITURI - TOTAL │ 13.339.652.909│ │13.339.652.909│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ ││VENITURI CURENTE │ 12.859.652.909│ │12.859.652.909│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │A. VENITURI FISCALE │ 12.276.405.186│ │12.276.405.186│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │A1. IMPOZITE DIRECTE │ 12.276.405.186│ │12.276.405.186│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼──┴┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││1006 │ │ │ │ │CONTRIBUŢII LA FONDUL PENTRU PLATA AJUTORULUI DE ŞOMAJ │ 12.276.405.186│ │12.276.405.186│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │ │ │Contribuţii de la persoane juridice şi fizice care utilizează munca salariată │ 10.639.054.672│ │10.639.054.672│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │02 │ │ │ │Contribuţii pentru ajutorul de şomaj de la salariaţi │ 1.637.350.514│ │ 1.637.350.514│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬─┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │B. VENITURI NEFISCALE │ 583.247.723│ │ 583.247.723│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴─┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││2206 │ │ │ │ │DIVERSE VENITURI │ 583.247.723│ │ 583.247.723│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │30 │ │ │ │Încasări din alte surse │ 583.247.723│ │ 583.247.723│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││4006 │ │ │ │DONAŢII ŞI SPONSORIZĂRI │ 400.000.000│ │ 400.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │01 │ │ │ │Donaţii │ 400.000.000│ │ 400.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││4206 │ │ │ │ÎNCASĂRI DIN RAMBURSAREA ÎMPRUMUTURILOR ACORDATE │ 80.000.000│ │ 80.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │06 │ │ │ │Încasări din rambursarea împrumuturilor acordate pentru înfiinţarea şi dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii, │ 80.000.000│ │ 80.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬─┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │din care: │ │ │ │
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │RESURSE PENTRU FINANŢAREA PLĂŢILOR COMPENSATORII ŞI SERVICIILOR DE PRECONCEDIERE COLECTIVĂ │ 1.212.653.671│ │ 1.212.653.671│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││4806 │01 │ │ │ │Cota din contribuţii de la persoane juridice şi fizice care utilizează munca salariată │ 812.653.671│ │ 812.653.671│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││4006 │01 │ │ │ │Donaţii │ 400.000.000│ │ 400.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │CHELTUIELI - TOTAL │ 12.668.568.516│ 786.627.558│13.455.196.074│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │01 │ │CHELTUIELI CURENTE │ 11.308.568.270│ 202.114.700│11.510.682.970│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │02 │ ││CHELTUIELI DE PERSONAL │ 227.927.660│ 2.264.700│ 230.192.360│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │20 │ ││CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 742.559.334│ 199.850.000│ 942.409.334│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │38 │ ││TRANSFERURI │ 10.268.071.187│ │10.268.071.187│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴──┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │39 │ │ │Transferuri consolidabile │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │40 │ │ │Transferuri neconsolidabile │ 8.561.438.766│ │ 8.561.438.766│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬──┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │49 │ ││DOBÂNZI │ 70.010.089│ │ 70.010.089│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │70 │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 263.025.000│ 584.512.858│ 847.537.858│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │78 │ │OPERAŢIUNI FINANCIARE │ 1.096.975.246│ │ 1.096.975.246│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │79 │ │ │ÎMPRUMUTURI ACORDATE │ 975.352.246│ │ 975.352.246│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │84 │ │ │RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLĂŢI DE DOBÂNZI ŞI COMISIOANE LA CREDITE │ 121.623.000│ │ 121.623.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │Partea a III-a - CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ 8.833.704.766│ │ 8.833.704.766│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││5706 │ │ │ │ÎNVĂŢĂMÂNT │ 277.101.479│ │ 277.101.479│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │01 │ ││CHELTUIELI CURENTE │ 274.076.479│ │ 274.076.479│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │02 │ │ │CHELTUIELI DE PERSONAL │ 6.741.000│ │ 6.741.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴─┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │10 │ │ │Cheltuieli cu salariile │ 6.300.000│ │ 6.300.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │14 │ │ │Contribuţii pentru constituirea Fondului de asigurări sociale de sănătate │ 441.000│ │ 441.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬─┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │20 │ │ │CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 262.500.000│ │ 262.500.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴─┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │21 │ │ │Drepturi cu caracter social │ 10.000.000│ │ 10.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │24 │ │ │Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie │ 10.000.000│ │ 10.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │25 │ │ │Materiale şi prestări de servicii cu caracter funcţional │ 200.000.000│ │ 200.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │26 │ │ │Obiecte de inventar de mică valoare sau scurtă durată şi echipament │ 3.000.000│ │ 3.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │27 │ │ │Reparaţii curente │ 2.000.000│ │ 2.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │28 │ │ │Reparaţii capitale │ 32.000.000│ │ 32.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │29 │ │ │Cărţi şi publicaţii │ 500.000│ │ 500.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │30 │ │ │Alte cheltuieli │ 5.000.000│ │ 5.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │38 │ │TRANSFERURI │ 4.835.479│ │ 4.835.479│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │40 │ ││Transferuri neconsolidabile │ 4.835.479│ │ 4.835.479│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │70 │ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 3.025.000│ │ 3.025.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴─┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │72 │ │ │Investiţii ale instituţiilor publice │ 3.025.000│ │ 3.025.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴──────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │Din total cheltuieli capitol: │ │ │ │
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┬──────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │20 │ │ │ │Centre de calificare şi recalificare │ 52.025.000│ │ 52.025.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │50 │ │ │ │Alte instituţii şi acţiuni de învăţământ │ 225.076.479│ │ 225.076.479│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││6006 │ │ │ │ASISTENŢĂ SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, │ │ │ │
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │AJUTOARE ŞI INDEMNIZAŢII │ 8.556.603.287│ │ 8.556.603.287│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │01 │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ 8.556.603.287│ │ 8.556.603.287│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │38 │ │ │TRANSFERURI │ 8.556.603.287│ │ 8.556.603.287│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼──┴─┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │40 │ │ │Transferuri neconsolidabile │ 8.556.603.287│ │ 8.556.603.287│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴─────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │Din total cheltuieli capitol: │ │ │ │
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┬─────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │33 │ │ │ │Ajutor de şomaj │ 3.551.839.200│ │ 3.551.839.200│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │34 │ │ │ │Alocaţii de sprijin │ 2.304.842.400│ │ 2.304.842.400│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │35 │ │ │ │Ajutor de integrare profesională │ 693.814.440│ │ 693.814.440│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │36 │ │ │ │Indemnizaţii pentru personalul agenţilor economici a căror activitate este întreruptă temporar │ 554.028.930│ │ 554.028.930│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │39 │ │ │ │Plata absolvenţilor instituţiilor de învăţământ │ 246.369.646│ │ 246.369.646│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │40 │ │ │ │Plăţi compensatorii │ 1.205.708.671│ │ 1.205.708.671│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││6106 │ │ │ │ALTE CHELTUIELI SOCIALE │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │01 │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴─┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │38 │ │ │TRANSFERURI │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │39 │ │ │Transferuri consolidabile │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │39 │22 │ │Transferuri din bugetul Fondului pentru plata ajutorului de şomaj către bugetul asigurărilor sociale de stat │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │Din total cheltuieli capitol: │ │ │ │
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┬────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │11 │ │ │ │Contribuţia pentru asigurări sociale de stat pentru şomeri │ 1.706.632.421│ │ 1.706.632.421│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││7206 │ │ │ │ALTE ACŢIUNI │ 256.945.000│ 48.535.000│ 305.480.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │01 │ ││CHELTUIELI CURENTE │ 256.945.000│ 48.535.000│ 305.480.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │20 │ │ │CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 256.945.000│ 48.535.000│ 305.480.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴─┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │30 │ │ │Alte cheltuieli │ 256.945.000│ 48.535.000│ 305.480.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │18 │ │ │Măsuri active pentru combaterea şomajului │ 250.000.000│ 48.535.000│ 298.535.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │21 │ │ │Servicii de preconcediere colectivă │ 6.945.000│ │ 6.945.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││7306 │ │ │ │CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI │ 825.923.994│ 738.092.558│ 1.564.016.552│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │01 │ ││CHELTUIELI CURENTE │ 444.300.994│ 153.579.700│ 597.880.694│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │02 │ │ │CHELTUIELI DE PERSONAL │ 221.186.660│ 2.264.700│ 223.451.360│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼─┴──┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │10 │ │ │Cheltuieli cu salariile │ 161.422.842│ │ 161.422.842│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │11 │ │ │Contribuţii pentru asigurări sociale de stat │ 35.670.266│ │ 35.670.266│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │12 │ │ │Cheltuieli pentru constituirea Fondului pentru plata ajutorului de şomaj │ 7.279.646│ │ 7.279.646│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │14 │ │ │Contribuţii pentru constituirea Fondului de asigurări sociale de sănătate │ 11.299.599│ │ 11.299.599│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │13 │ │ │Deplasări, detaşări, transferări │ 5.514.307│ 2.264.700│ 7.779.007│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │20 │ ││CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │ 223.114.334│ 151.315.000│ 374.429.334│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴───┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │24 │ │ │Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie │ 37.613.258│ 4.266.512│ 41.879.770│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │25 │ │ │Materiale şi prestări de servicii cu caracter funcţional │ 15.000.000│ │ 15.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │26 │ │ │Obiecte de inventar de mică valoare sau scurtă durată şi echipament │ 4.000.000│ 1.838.620│ 5.838.620│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │27 │ │ │Reparaţii curente │ 10.000.000│ │ 10.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │28 │ │ │Reparaţii capitale │ 14.000.000│ │ 14.000.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │29 │ │ │Cărţi şi publicaţii │ 1.427.500│ 20.413.250│ 21.840.750│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │30 │ │ │Alte cheltuieli │ 141.073.576│ 124.796.618│ 265.870.194│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │70 │ ││CHELTUIELI DE CAPITAL │ 260.000.000│ 584.512.858│ 844.512.858│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴───┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │72 │ │ │Investiţii ale instituţiilor publice │ 260.000.000│ 584.512.858│ 844.512.858│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┬───┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │84 │ ││RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLĂŢI DE DOBÂNZI ŞI COMISIOANE LA CREDITE │ 121.623.000│ │ 121.623.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼┴───┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │85 │ │ │Rambursări de credite externe şi plăţi de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorii de credite │ 121.623.000│ │ 121.623.000│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴──────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │85 │01 │ │Rambursări de credite externe │ 48.249.500│ │ 48.249.500│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │85 │02 │ │Plăţi de dobânzi şi comisioane │ 73.373.500│ │ 73.373.500│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼───────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │ │Din total cheltuieli capitol: │ │ │ │
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┬──────┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │03 │ │ │ │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ 137.744.076│ │ 137.744.076│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │50 │ │ │ │Alte cheltuieli │ 688.179.918│ 738.092.558│ 1.426.272.476│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││8606 │ │ │ │ÎMPRUMUTURI │ 975.352.246│ │ 975.352.246│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │79 │ │ │ÎMPRUMUTURI ACORDATE │ 975.352.246│ │ 975.352.246│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │80 │ │ │Împrumuturi │ 975.352.246│ │ 975.352.246│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │04 │ │ │ │Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea şi dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii │ 975.352.246│ │ 975.352.246│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││8906 │ │ │ │PLĂŢI DE DOBÂNZI │ 70.010.089│ │ 70.010.089│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │49 │ │ │DOBÂNZI │ 70.010.089│ │ 70.010.089│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │51 │ │ │Plăţi de dobânzi │ 70.010.089│ │ 70.010.089│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │04 │ │ │ │Dobânzi aferente împrumuturilor temporare din trezoreria statului │ 70.010.089│ │ 70.010.089│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││ │ │ │ │Partea a XVII-a - EXCEDENT/DEFICIT │ 671.084.393│ -786.627.558│ -115.543.165│
├┼─────────┼──────────────┼────────────────┼───────┼────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────┤
││9806 │ │ │ │ │EXCEDENT │ 671.084.393│ -786.627.558│ -115.543.165│
└┴─────────┴──────────────┴────────────────┴───────┴────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────┘


┌┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││NOTĂ: │
├┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││În totalul cheltuielilor este cuprins şi bugetul de cheltuieli al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, astfel:│
└┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬┬┬┬┬┬──────────────────────────────────────┬───────────┬┬───────────┐
├┼┼┼┼┼┴──────────────────────────────────────┼───────────┼┼───────────┤
││││││CHELTUIELI TOTALE A.N.O.F.M., din care:│618.581.918││618.581.918│
├┼┼┼┼┼───────────────────────────────────────┼───────────┼┼───────────┤
││││││CHELTUIELI CURENTE │355.556.918││355.556.918│
├┼┼┼┼┼┬──────────────────────────────────────┼───────────┼┼───────────┤
│││││││CHELTUIELI DE PERSONAL │221.186.660││221.186.660│
├┼┼┼┼┼┼──────────────────────────────────────┼───────────┼┼───────────┤
│││││││CHELTUIELI MATERIALE ŞI SERVICII │134.370.258││134.370.258│
├┼┼┼┼┼┴──────────────────────────────────────┼───────────┼┼───────────┤
││││││CHELTUIELI DE CAPITAL │263.025.000││263.025.000│
└┴┴┴┴┴───────────────────────────────────────┴───────────┴┴───────────┘


┌┬───────────┬─────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
├┼───────────┼─────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
││Cod capitol│ Denumirea capitolului de cheltuieli │Numărul maxim de posturi│
├┼───────────┼─────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
││ 0 │ 1 │ 2 │
├┼───────────┼─────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
││73.06 │Cheltuieli de administrare a fondului│ 3.695│
└┴───────────┴─────────────────────────────────────┴────────────────────────┘


    ANEXA 4





┌┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││LISTA cuprinzând veniturile bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2001│
└┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


┌┬─┬┬──┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├┼─┴┴──┴──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ Denumirea veniturilor │ Actele normative care reglementează veniturile │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ I. Pentru bugetul asigurărilor sociale de stat │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││I. VENITURI CURENTE │ │
├┼──┬──┬──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ │A.│VENITURI FISCALE │ │
├┼──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││ │A1. IMPOZITE DIRECTE │ │
├┼─────┴──────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Contribuţii pentru asigurări sociale: │ │
├┼─┬──────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││-│contribuţii pentru asigurări sociale de stat │Decretul nr. 389/1972 cu privire la contribuţia de asigurări sociale de stat, cu modificările ulterioare; Legea nr. 49/1992 pentru modificarea şi completarea unor reglementări din legislaţia de asigurări sociale; Legea nr. 19/2000privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale │
├┼─┼──────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││-│contribuţii pentru pensia suplimentară │Legea nr. 3/1977 privind pensiile de asigurări sociale de stat şi asistenţă socială, cu modificările ulterioare; Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/1998 privind unificarea fondurilor componente ale bugetului asigurărilor sociale de stat, precum şi a celor pentru plata pensiilor cuvenite asiguraţilor din unităţile cu atribuţii în domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi siguranţei naţionale│
├┼─┼──────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││-│contribuţia agricultorilor asiguraţi │Legea nr. 80/1992 privind pensiile şi alte drepturi de asigurări sociale ale agricultorilor, republicată, cu modificările ulterioare │
├┼─┴──────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││SUBVENŢII │ │
├┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
││Subvenţii primite din bugetul de stat │Legea nr. 3/1977 privind pensiile de asigurări sociale de stat şi asistenţă socială, cu modificările ulterioare; Legea nr. 80/1992 privind pensiile şi alte drepturi de asigurări sociale ale agricultorilor, republicată, cu modificările ulterioare; Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale. │
└┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    -------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016