Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 168 din 14 iulie 2010  pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2010 privind unele măsuri pentru întărirea controlului în scopul combaterii transporturilor ilicite de mărfuri şi de persoane    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 168 din 14 iulie 2010 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2010 privind unele măsuri pentru întărirea controlului în scopul combaterii transporturilor ilicite de mărfuri şi de persoane

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 505 din 21 iulie 2010
    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. I
    Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34 din 12 aprilie 2010 privind unele măsuri pentru întărirea controlului în scopul combaterii transporturilor ilicite de mărfuri şi de persoane, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 234 din 13 aprilie 2010, cu următoarele modificări şi completări:
    1. La articolul I, punctul 4 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "4. La articolul 57^2, după litera f) se introduce o nouă literă, litera g), cu următorul cuprins:
    g) efectuarea activităţii de pregătire practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, fără a deţine autorizaţie de şcoală de conducători auto sau autorizaţie de instructor auto, eliberată în condiţiile prezentei ordonanţe de urgenţă, ori având autorizaţia suspendată, anulată sau cu valabilitate depăşită, după caz."

    2. La articolul I, punctul 6 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "6. La articolul 62, după alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu următorul cuprins:
    (1^1) În cazul utilizării unui autovehicul pentru pregătirea practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, fără a deţine autorizaţie de şcoală de conducători auto sau autorizaţie de instructor auto, se suspendă dreptul de utilizare a autovehiculului prin reţinerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare, aplicându-se şi sancţiunea contravenţională corespunzătoare."

    3. La articolul I, punctul 7 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "7. La articolul 62, alineatele (2) şi (3) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    (2) Inspectorii de trafic, precum şi ofiţerii şi/sau agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Române care au calitatea de poliţişti rutieri au dreptul să reţină documentele prevăzute la alin. (1) şi (1^1), dacă acestea au valabilitatea depăşită sau nu sunt conforme cu transportul efectuat, precum şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare împreună cu certificatul de înmatriculare.
    (3) Plăcuţele cu numărul de înmatriculare împreună cu certificatul de înmatriculare şi o copie a proceselor-verbale de constatare a contravenţiei şi de reţinere a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare se predau, în termen de maximum 3 zile, inspectoratului judeţean de poliţie, respectiv Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care notifică deţinătorului autovehiculului faptul că suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare încetează la 6 luni de la data procesului-verbal de reţinere a acestora."

    4. La articolul I, după punctul 8 se introduce un nou punct, punctul 9, cu următorul cuprins:
    "9. La articolul 62, după alineatul (4) se introduc patru noi alineate, alineatele (5)-(8), cu următorul cuprins:
    (5) Suspendarea notificată a dreptului de utilizare a unui autovehicul încetează, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatele de înmatriculare se restituie, la cerere, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitării amenzii contravenţionale.
    (6) După epuizarea unui termen notificat de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul, dacă nu se face dovada achitării amenzii contravenţionale, se notifică deţinătorului prelungirea suspendării pentru încă 6 luni.
    (7) Dacă în decurs de cel mult 12 luni de la încetarea ultimei suspendări a dreptului de utilizare a autovehiculului se aplică o nouă suspendare, nu se mai poate beneficia de reducerea termenului prevăzut la alin. (5) lit. a).
    (8) Pe perioada suspendării dreptului de utilizare a unui autovehicul acesta nu poate fi reînmatriculat."

    5. La articolul II, după partea introductivă, înaintea punctului 1, se introduc patru noi puncte, cu următorul cuprins:
    " La articolul 11, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    (5) O autorizaţie taxi sau o copie conformă deţinută pentru un autovehicul se va prelungi, la cerere, pentru 5 ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de ordine, numai dacă la data cererii sunt îndeplinite, după caz, cumulativ următoarele condiţii:
    a) autoturismul pentru care s-a solicitat prelungirea autorizaţiei taxi sau a copiei conforme nu depăşeşte vechimea de 10 ani de la data fabricaţiei şi este deţinut în condiţiile art. 4 alin. (3);
    b) sunt respectate prevederile art. 10 alin. (5) dacă se înlocuieşte autovehiculul taxi ca urmare a prelungirii autorizaţiei taxi;
    c) transportatorului respectiv nu i s-a retras autorizaţia de transport sau nu i s-a suspendat autorizaţia taxi sau copia conformă respectivă în ultimii 5 ani;
    d) contractul de atribuire în gestiune a serviciului de transport în regim de taxi sau în regim de închiriere este în termen de valabilitate şi transportatorul a respectat prevederile caietului de sarcini privind atribuirea;
    e) transportatorul autorizat a înregistrat integral în evidenţele contabile venitul brut realizat, după caz, din transportul în regim de taxi, în conformitate cu datele furnizate din memoria fiscală a aparatelor de taxat din dotarea taxiurilor pentru care solicită prelungirea autorizaţiilor taxi, sau din transportul în regim de închiriere, în conformitate cu contractele prevăzute la art. 25 alin. (6) lit. c), realizate de autovehiculele pentru a căror copii conforme solicită prelungirea.
 La articolul 14^1, alineatele (4) şi (5) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    (4) Cesionarea parţială sau totală, după caz, a unui/unor contract/contracte de atribuire a gestiunii serviciului de transport taxi sau de transport în regim de închiriere de către titularul/titularii acestora unuia sau mai multor transportatori nu este admisă decât dacă are loc una dintre următoarele operaţiuni:
    a) titularii contractelor de atribuire a gestiunii delegate au fuzionat, dând naştere unui nou transportator;
    b) titularul contractului de atribuire a gestiunii s-a divizat, dând naştere unor noi transportatori;
    c) titularul contractului de atribuire a gestiunii renunţă la una sau mai multe autorizaţii taxi, în favoarea unor angajaţi ai acestuia, care dovedesc că au dobândit calitatea de transportator autorizat în regim de taxi, dând naştere astfel unuia sau mai multor transportatori, după caz;
    d) titularul contractului de atribuire a gestiunii este o persoană fizică autorizată sau o asociaţie familială autorizată care se transformă într-o persoană juridică, dând naştere unui nou transportator.
    (5) Ca urmare a înfiinţării noilor transportatori în urma uneia dintre operaţiunile prevăzute la alin. (4), autoritatea de autorizare emitentă a autorizaţiilor taxi sau a copiilor conforme respective, deţinute de titularii iniţiali ai contractelor de atribuire a gestiunii la cererea acestora, le va comasa sau distribui corespunzător între transportatorii iniţiali şi transportatorii nou-înfiinţaţi, după caz, în raport cu numărul autovehiculelor care au fost preluate sau cedate între titularii contractelor şi transportatorii nou-înfiinţaţi.
 La articolul 14^1, alineatul (6) se abrogă.
 La articolul 14^1, alineatele (7) şi (8) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    (7) Pe baza autorizaţiilor taxi sau a copiilor conforme obţinute de fiecare transportator ca urmare a aplicării prevederilor alin. (5), contractele iniţiale de atribuire a gestiunii vor fi atribuite corespunzător de autoritatea respectivă transportatorilor rezultaţi în urma derulării operaţiunilor prevăzute la alin. (4), în interiorul aceluiaşi termen de valabilitate a contractului/contractelor iniţial/iniţiale.
    (8) Prevederile alin. (4) şi (5) nu sunt aplicabile dacă transportatorii nou-înfiinţaţi nu au calitatea de transportatori în momentul derulării operaţiunilor prevăzute la alin. (4), iar prevederile alin. (7) se pot aplica numai sub rezerva ca aceşti transportatori să devină transportatori autorizaţi într-un termen de maximum 30 de zile de la data efectuării operaţiunilor prevăzute la alin. (4)."

    6. La articolul II, punctul 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "1. La articolul 20, alineatul (7) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    (7) Se interzice taxiurilor să efectueze transport public de persoane în regim de taxi sau să staţioneze în vederea efectuării în mod permanent a unor astfel de transporturi în interiorul unei localităţi, alta decât localitatea de autorizare."

    7. La articolul II, după punctul 1 se introduc trei noi puncte, punctele 1^1-1^3, cu următorul cuprins:
    "1^1. La articolul 24^1, alineatele (3) şi (4) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    (3) Locurile de aşteptare vor fi special dotate şi amenajate cu peron de îmbarcare pentru clienţi. Preluarea clienţilor din aeroport, dirijarea şi îmbarcarea acestora în taxiuri şi accesul taxiurilor în locul de aşteptare se vor realiza prin dirijare asigurată de administraţia aeroportului, în ordinea aşteptării taxiurilor. Este interzisă practica de abordare a clienţilor în interiorul aeroportului de către taximetrişti sau interpuşi ori îmbarcarea clienţilor în altă ordine decât în ordinea precizată.
    (4) În locul de aşteptare au acces numai taxiurile care deţin autorizaţii taxi emise de autorităţile de autorizare din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov şi au volumul spaţiului destinat pentru transportul bagajelor de cel puţin 500 de litri.
1^2. La articolul 24^1, după alineatul (5) se introduc trei noi alineate, alineatele (6)-(8), cu următorul cuprins:
    (6) Administraţia aeroportului are obligaţia să afişeze la peronul de îmbarcare a clienţilor în taxiuri lista cu tarifele maximale, aprobate de autorităţile de autorizare prevăzute la alin. (4).
    (7) Este interzisă practicarea de către taximetrişti a unor tarife superioare faţă de tariful afişat pe portiera taxiului cu care aceştia operează în localitatea de autorizare pentru transportul clienţilor la şi de la aeroport.
    (8) În parcările aeroportului amenajate pentru autovehicule au acces, cu plata taxelor legale, toate taxiurile care deţin autorizaţie taxi, altele decât cele prevăzute la alin. (4), care aşteaptă preluarea clienţilor, pe bază de contract sau pe bază de comandă realizată prin dispecerat taxi, pentru deplasarea acestora la alte destinaţii decât municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.
1^3. Articolele 24^2 şi 24^3 se abrogă."

    8. La articolul II, punctul 2 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "2. La articolul 36, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:
    (3) Se interzice amplasarea în interiorul şi/sau pe caroseria unui autovehicul, care nu deţine, după caz, autorizaţia taxi ori copia conformă valabilă, a însemnelor, a înscrisurilor, a dotărilor şi a accesoriilor specifice autovehiculelor autorizate să execute transport public în regim de taxi sau în regim de închiriere."

    9. La articolul II, punctul 4 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "4. La articolul 55 punctul 2, după litera b) se introduce o nouă literă, litera c), cu următorul cuprins:
    c) aplicabilă taximetriştilor sau interpuşilor acestora care abordează clienţii în interiorul aeroportului, cu încălcarea prevederilor art. 24^1 alin. (3)."

    10. La articolul II, punctul 5 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "5. La articolul 55 punctul 3, litera a) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    a) aplicabilă taximetriştilor pentru intervenţii asupra componentelor aparatului de taxat, în scopul majorării preţului transportului sau neincluderii unor venituri realizate în memoria fiscală, precum şi pentru nerespectarea prevederilor art. 20 alin. (7) şi art. 52 alin. (3) lit. g), p), r), s) şi v), precum şi conducătorilor auto sau transportatorilor autorizaţi, după caz, pentru nerespectarea prevederilor privind transportul în regim de închiriere ale art. 25 alin. (6) şi, respectiv, art. 25 alin. (7);"

    11. La articolul II punctul 6, litera g) a punctului 3 al articolului 55 se abrogă.
    12. La articolul II, după punctul 6 se introduce un nou punct, punctul 6^1, cu următorul cuprins:
    "6^1. La articolul 56 alineatul (4), litera a) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    a) nerespectarea prevederilor art. 14^3 alin. (4), art. 15 alin. (5) şi (6), art. 19, art. 25 alin. (1), art. 30 alin. (1) şi art. 31;"

    13. La articolul II, punctul 7 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "7. După articolul 58 se introduce un nou articol, articolul 58^1, cu următorul cuprins:
    ART. 58^1
    (1) În cazul utilizării unui autoturism pentru transportul public de persoane fără ca acesta să deţină autorizaţie taxi sau, după caz, copie conformă ori dacă aceste documente au valabilitatea depăşită sau nu sunt conforme cu transportul efectuat ori cu prevederile prezentei legi, precum şi în cazurile prevăzute la art. 20 alin. (7) şi art. 36 alin. (3), odată cu aplicarea sancţiunii contravenţionale, prevăzută de prezenta lege, se suspendă dreptul de utilizare a autoturismului respectiv pentru 6 luni.
    (2) Suspendarea dreptului de utilizare a autoturismului se realizează prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare de către ofiţerii şi/sau agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Române care au calitatea de poliţişti rutieri.
    (3) Plăcuţele cu numărul de înmatriculare împreună cu certificatul de înmatriculare şi o copie a proceselor-verbale de constatare a contravenţiei şi de reţinere a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare se predau, în termen de maximum 3 zile, inspectoratului judeţean de poliţie, respectiv Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care notifică deţinătorului autoturismului faptul că suspendarea dreptului de utilizare a acestuia încetează la 6 luni de la data procesului-verbal de reţinere a acestora.
    (4) Suspendarea notificată a dreptului de utilizare a autoturismului încetează, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare se restituie, la cerere, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitării amenzii contravenţionale.
    (5) După epuizarea unui termen notificat de suspendare a dreptului de utilizare a autoturismului, dacă nu se face dovada achitării amenzii contravenţionale, se notifică deţinătorului prelungirea suspendării pentru încă 6 luni.
    (6) Dacă în decurs de cel mult 12 luni de la încetarea ultimei suspendări a dreptului de utilizare a autoturismului se aplică o nouă suspendare, nu se mai poate beneficia de reducerea termenului prevăzut la alin. (4) lit. a).
    (7) Pe perioada suspendării dreptului de utilizare a autoturismului acesta nu poate fi reînmatriculat."

    14. La articolul II, după punctul 7 se introduce un nou punct, punctul 8, cu următorul cuprins:
    "8. După articolul 68 se introduce un nou articol, articolul 69, cu următorul cuprins:
    ART. 69
    (1) Pentru eliminarea distorsiunilor de concurenţă, începând cu data de 1 ianuarie 2011 transportatorii autorizaţi, persoane fizice şi asociaţii familiale, care execută transport în regim de taxi vor fi supuşi impozitării pe venitul net în conformitate cu prevederile art. 48 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Determinarea venitului net se va realiza pe baza venitului brut înregistrat în memoria fiscală a aparatului de taxat ca însumare a sumelor încasate, conform rapoartelor memoriei fiscale, din care se scad cheltuielile, conform prevederilor legale."

    15. La articolul III, punctul 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "1. La articolul 45, alineatul (8) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    (8) Constatarea contravenţiilor prevăzute la alin. (2)-(7) şi aplicarea sancţiunilor se fac de către împuterniciţii preşedinţilor consiliilor judeţene, primarilor comunelor, oraşelor şi municipiilor, precum şi de către ofiţerii şi/sau agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Române care au calitatea de poliţişti rutieri, după caz."

    16. La articolul III, punctul 2 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "2. După articolul 46 se introduce un nou articol, articolul 46^1, cu următorul cuprins:
    ART. 46^1
    (1) În cazul utilizării pentru transport a unui autovehicul fără a se deţine următoarele documente valabile, după caz, autorizaţie de transport, copia conformă a acesteia, licenţă de traseu, se suspendă dreptul de utilizare a autovehiculului, prin reţinerea de către ofiţerii şi/sau agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Române care au calitatea de poliţişti rutieri a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare, aplicându-se şi sancţiunea contravenţională corespunzătoare.
    (2) Ofiţerii şi/sau agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Române care au calitatea de poliţişti rutieri au dreptul să reţină plăcuţele cu numărul de înmatriculare, precum şi documentele prevăzute la alin. (1), dacă acestea au valabilitatea depăşită sau nu sunt conforme cu transportul efectuat.
    (3) Plăcuţele cu numărul de înmatriculare împreună cu certificatul de înmatriculare şi o copie a proceselor-verbale de constatare a contravenţiei şi de reţinere a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare, precum şi a documentelor, după caz, se predau, în termen de maximum 24 de ore, inspectoratului judeţean de poliţie, respectiv Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care notifică deţinătorului autovehiculului faptul că suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare încetează la 6 luni de la data procesului-verbal de reţinere a acestora. Suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului încetează, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatele de înmatriculare se restituie, la cerere, dacă se face dovada achitării amenzii.
    (4) Cu ocazia notificării prevăzute la alin. (3), documentele reţinute se predau autorităţii emitente, pentru a lua măsurile corespunzătoare.
    (5) Suspendarea notificată a dreptului de utilizare a autovehiculului încetează, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatele de înmatriculare se restituie, la cerere, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitării amenzii contravenţionale.
    (6) După epuizarea unui termen notificat de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul, dacă nu se face dovada achitării amenzii contravenţionale, se notifică deţinătorului prelungirea suspendării pentru încă 6 luni.
    (7) Dacă în decurs de cel mult 12 luni de la încetarea ultimei suspendări a dreptului de utilizare a autovehiculului se aplică o nouă suspendare, nu se mai poate beneficia de reducerea termenului prevăzut la alin. (5) lit. a).
    (8) Pe perioada suspendării dreptului de utilizare a unui autovehicul acesta nu poate fi reînmatriculat."

    17. Articolul IV se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. IV
    (1) Oprirea unui vehicul pentru control se face, de regulă, în afara părţii carosabile, iar acolo unde nu există asemenea condiţii, cât mai aproape de marginea din dreapta a drumului, pe acostament sau lângă bordură ori în spaţiile destinate parcării. Dacă drumul este intens circulat, oprirea se face pe un drum lateral, pentru a nu stânjeni circulaţia celorlalte vehicule. Pe timpul nopţii, aceste locuri trebuie să fie luminate.
    (2) Suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului operează din momentul încheierii procesului-verbal de reţinere, chiar dacă s-au reţinut doar plăcuţele cu numărul de înmatriculare.
    (3) Procedurile de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare, prevăzute la art. I pct. 6, art. II pct. 7 şi art. III pct. 2, se stabilesc prin ordin comun al ministrului administraţiei şi internelor şi al ministrului transporturilor şi infrastructurii, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă."

    18. Articolul V se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. V
    Împotriva măsurii de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ, în condiţiile legii."

    19. După articolul V se introduce un nou articol, articolul VI, cu următorul cuprins:
    "ART. VI
    Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. La articolul 48 alineatul (2), după litera e) se introduce o nouă literă, litera f), cu următorul cuprins:
    f) veniturile înregistrate de casele de marcat cu memorie fiscală, instalate ca aparate de taxat pe autovehiculele de transport persoane sau bunuri în regim de taxi.
    2. La articolul 49, alineatul (7) se abrogă."



    ART. II
    (1) Deoarece conform prevederilor art. 3 pct. 48 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2005 privind transporturile rutiere, cu modificările şi completările ulterioare, transportul rutier efectuat între municipiul Bucureşti şi localităţile judeţului Ilfov este definit ca transport local, prevederile art. 19, art. 20 alin. (7) şi art. 52 alin. (3) lit. v) din Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, inclusiv cu cele aduse prin prezenta lege, nu se aplică în cazul transportului în regim de taxi efectuat cu autovehiculele taxi prevăzute la alin. (2).
    (2) Autovehiculele taxi care fac obiectul prevederilor alin. (1) vor fi stabilite prin protocol încheiat între Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi Consiliul Judeţean Ilfov, în termen de maximum 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, cu consultarea asociaţiilor reprezentative, şi vor avea ataşat pe portieră, alături de ecusonul atribuit, un ecuson suplimentar, stabilit prin protocolul respectiv.

    Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.


                    PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
                    ROBERTA ALMA ANASTASE
                    PREŞEDINTELE SENATULUI
                    MIRCEA-DAN GEOANĂ

    Bucureşti, 14 iulie 2010.
    Nr. 168.

    --------------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016