Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 147 din 11 mai 2004  privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 78/2003 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 147 din 11 mai 2004 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 78/2003 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti"

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 435 din 14 mai 2004
    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. UNIC
    Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78 din 4 septembrie 2003 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 657 din 17 septembrie 2003, cu următoarele modificări şi completări:
    1. La articolul I punctul 1, alineatul (2) al articolului 2 va avea următorul cuprins:
    "(2) Cercetarea ştiinţifică şi inovarea sunt activităţi care au ca scop: generarea, gestionarea, valorificarea şi implementarea rezultatelor cercetării ştiinţifice şi ale dezvoltării tehnologice, în mod deosebit privind materialele biologice valoroase, tehnologiile de cultură vegetală, de creştere şi îngrijire a animalelor, procesarea resurselor agricole în produse alimentare, utilizarea raţională şi conservarea resurselor naturale ale agriculturii şi silviculturii, dezvoltarea rurală, organizarea şi managementul exploataţiilor agricole, alte tehnologii de exploatare şi industrializare în domeniul agricol."

    2. La articolul I, după punctul 1 se introduce un punct nou, punctul 1^1, cu următorul cuprins:
    "1^1. La articolul 6, alineatul (1) va avea următorul cuprins:
    ART. 6
    (1) Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" funcţionează în coordonarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, faţă de care răspunde pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, şi colaborează cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cu Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor, cu Academia Română, cu Consorţiul Universităţilor de Ştiinţe Agricole, precum şi cu alte ministere şi instituţii interesate pentru realizarea unor obiective în domenii specifice."

    3. La articolul I punctul 2, litera a^1) a alineatului (2) al articolului 6 va avea următorul cuprins:
    "a^1) aprobă şi finanţează planul sectorial din domeniul agricol, care conţine programe şi proiecte de interes prioritar, avizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării;"

    4. La articolul I, după punctul 3 se introduce punctul 3^1 cu următorul cuprins:
    "3^1. La articolul 6 alineatul (2), după litera b^1) se introduce litera b^2) cu următorul cuprins:
    b^2) elaborează, prin derogare de la prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 57/2002 privind cercetarea ştiinţifică şi dezvoltarea tehnologică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 324/2003, cu modificările ulterioare, normele metodologice privind atribuirea conducerii planului sectorial, contractarea, finanţarea, monitorizarea şi evaluarea programelor şi proiectelor componente ale planului sectorial finanţat din bugetul propriu;"

    5. La articolul I punctul 5, alineatul (1) al articolului 7 va avea următorul cuprins:
    "ART. 7
    (1) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 1b) şi la pct. 4 din anexa nr. 5 se reorganizează ca institute naţionale de cercetare-dezvoltare în subordinea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale şi în coordonarea ştiinţifică a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti". Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexele nr. 1a) şi 2 şi la pct. 1-3 din anexa nr. 5 se reorganizează ca institute, centre şi staţiuni de cercetare-dezvoltare organizate ca instituţii publice cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti". Societăţile comerciale prevăzute în anexa nr. 5 se reorganizează potrivit hotărârii adunării generale a acţionarilor, pe baza structurii şi patrimoniului existente la 31 decembrie 2003. Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 3 se reorganizează în societăţi comerciale. Staţiunile de cercetare-dezvoltare şi fermele Istriţa şi Stoeneşti, prevăzute în anexa nr. 4, se preiau în cadrul instituţiilor de învăţământ superior agricol de stat."

    6. La articolul I, după punctul 5 se introduce punctul 5^1 cu următorul cuprins:
    "5^1. După alineatul (1) al articolului 7 se introduc alineatele (1^1)-(1^4) cu următorul cuprins:
    (1^1) Institutele prevăzute la alin. (1) pot beneficia de fonduri alocate din bugetul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale pentru investiţii, dotări, aparatură, echipamente şi instalaţii, cu respectarea prevederilor legale.
    (1^2) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexele nr. 1a) şi 2 şi la pct. 1, 2 şi 3 din anexa nr. 5 se reorganizează ca institute, centre şi staţiuni de cercetare-dezvoltare, organizate ca instituţii publice cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti
    (1^3) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 3 se reorganizează ca societăţi comerciale cu capital de stat, acţiunile acestora fiind preluate de Agenţia Domeniilor Statului, beneficiind de prevederile Legii nr. 254/2002 privind unele măsuri pentru creşterea atractivităţii la privatizare a societăţilor comerciale cu capital integral sau parţial de stat, ce deţin în administrare terenuri agricole proprietate publică sau privată a statului, cu modificările şi completările ulterioare.
    (1^4) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 4 se preiau în cadrul instituţiilor de învăţământ superior agricol de stat şi al centrelor de perfecţionare agricolă.""

    7. La articolul I punctul 6, alineatul (3) al articolului 7 va avea următorul cuprins:
    "(3) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute la alin. (1), care se organizează ca institute naţionale de cercetare-dezvoltare, şi instituţiile publice de cercetare-dezvoltare pot înfiinţa în cadrul structurii organizatorice subunităţi cu sau fără personalitate juridică necesare realizării obiectului lor de activitate. Modalitatea de constituire a acestora şi relaţiile funcţionale se stabilesc prin regulamentul de organizare şi funcţionare al acestora, elaborat de Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti"."

    8. La articolul I, punctul 7 va avea următorul cuprins:
    "7. La articolul 8, alineatele (1), (2) şi (3) vor avea următorul cuprins:
    (1) Bunurile mobile şi imobile aflate în administrarea şi/sau în concesionarea institutelor, centrelor şi staţiunilor de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, a instituţiilor de învăţământ agricol şi silvic, a unităţilor de cercetare-dezvoltare aflate în structura unor regii sau companii naţionale din domeniul agricol, precum şi a centrelor de perfecţionare profesională în agricultură aparţin domeniului public al statului şi rămân sau trec, după caz, în administrarea acestora pe durata realizării obiectului de activitate.
    (2) Unităţile menţionate la alin. (1), care sunt organizate conform prezentei legi, beneficiază de dreptul de preemţiune la concesionarea terenurilor cu destinaţie agricolă aflate în domeniul public şi privat al statului, conform Legii nr. 219/1998 privind regimul concesiunilor şi Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului.
    (3) Suprafeţele de teren agricol necesare desfăşurării activităţii instituţiilor publice de cercetare-dezvoltare aparţin domeniului public al statului şi se dau în administrarea acestora prin hotărâre a Guvernului, iniţiată de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale sau Ministerul Educaţiei şi Cercetării, numai cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" sau al instituţiilor de învăţământ superior, după caz.""

    9. La articolul I, punctul 8 se abrogă.
    10. La articolul I, după punctul 8 se introduce un punct nou, punctul 8^1, cu următorul cuprins:
    "8^1. Alineatul (1) al articolului 10 va avea următorul cuprins:
    ART. 10
    (1) Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" îşi organizează filiale împreună cu instituţii de învăţământ superior de profil în centrele universitare Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Craiova, Braşov şi Bucureşti."

    11. La articolul I, după punctul 9 se introduce punctul 9^1 cu următorul cuprins:
    "9^1. La articolul 11, literele b) şi c) vor avea următorul cuprins:
    b) propune şi realizează programe şi proiecte de cercetări multidisciplinare;
    c) coordonează şi avizează elaborarea programelor şi a proiectelor de cercetare anuale şi de perspectivă ale unităţilor şi instituţiilor de cercetare;>>"

    12. La articolul I punctul 10, litera f) a articolului 11 va avea următorul cuprins:
    "f) organizează activităţi de perfecţionare şi specializare profesională şi de atestare a cercetătorilor şi poate acorda, în condiţiile legii, titluri academice şi grade profesionale în domeniu;"

    13. La articolul I, după punctul 10 se introduce punctul 10^1 cu următorul cuprins:
    "10^1. La articolul 11, după litera j) se introduce o literă nouă, litera k), cu următorul cuprins:
    k) evaluează şi atestă activitatea de cercetare-dezvoltare în domeniul agricol."

    14. La articolul I punctul 11, alineatul (1) al articolului 13 va avea următorul cuprins:
    "ART. 13
    (1) Pentru evaluarea şi atestarea structurilor de cercetare-dezvoltare, prin ordin al preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" se constituie Consiliul de evaluare şi atestare pentru cercetare-dezvoltare în agricultură, silvicultură şi industrie alimentară, pentru institutele proprii sau cele aflate în subordonare ori coordonare, având în componenţă personalităţi ştiinţifice din domeniile respective. Pentru activitatea de evaluare şi atestare se percep taxe de până la 5 salarii maxime ale unui cercetător ştiinţific gradul I, care se constituie venit la bugetul propriu al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti"."

    15. La articolul I punctul 12, litera a) a articolului 13^1 va avea următorul cuprins:
    "a) conducerea se exercită de consiliul de administraţie, din care fac parte un reprezentant al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, un reprezentant al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", preşedintele consiliului ştiinţific şi directorul unităţii, care este şi preşedinte al consiliului de administraţie. Structura şi numărul membrilor consiliului de administraţie se stabilesc prin Regulamentul de organizare şi funcţionare a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti". Numirea membrilor consiliului de administraţie se face prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti"."

    16. La articolul I punctul 13, partea introductivă a articolului 14 şi literele b), e) şi f) vor avea următorul cuprins:
    "ART. 14
    Finanţarea activităţilor din instituţiile publice de cercetare-dezvoltare din domeniul agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare, aflate în coordonarea sau în subordonarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", se realizează din venituri provenite, după caz, din:
    ...............................................................
    b) contracte de finanţare pentru programe şi proiecte sectoriale finanţate de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale şi cofinanţarea unor programe proprii de către Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Şişeşti>>, obţinute prin competiţie sau direct;
    ...............................................................
    e) contractarea unor servicii de cercetare, extensie, consultanţă şi expertiză cu instituţii, agenţi economici, organizaţii neguvernamentale şi alte persoane fizice şi juridice din ţară şi din străinătate;
    f) valorificarea produselor rezultate din activitatea de cercetare-dezvoltare, din activitatea de producere de seminţe, material săditor, masă lemnoasă, furaje speciale, animale de rasă şi a oricăror alte produse realizate de acestea;"

    17. La articolul I punctul 14, articolul 14^1 va avea următorul cuprins:
    "ART. 14^1
    (1) În situaţia în care în cursul unui an veniturile nu sunt suficiente pentru acoperirea cheltuielilor curente, unităţile de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, instituţiile de învăţământ agricol şi silvic, unităţile de cercetare-dezvoltare din structura regiilor sau companiilor naţionale din domeniul agricol pot contracta credite bancare, inclusiv prin gajarea producţiilor agricole asigurate la societăţile de asigurare-reasigurare şi/sau pot beneficia de împrumuturi de la Trezoreria Statului, după caz, în condiţiile legii.
    (2) Institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare, prin derogare de la prevederile legale în materie, pot desfăşura operaţiuni şi prin bănci, cu excepţia celor privitoare la fondurile care provin de la bugetul de stat.
    (3) Institutele naţionale şi instituţiile publice de cercetare-dezvoltare din agricultură pot beneficia de scrisoare de confort eliberată de Ministerul Finanţelor Publice pentru obţinerea de credite bancare, în condiţiile legii."

    18. La articolul I punctul 14, alineatul (2) al articolului 14^3 va avea următorul cuprins:
    "(2) Institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare se pot asocia pentru realizarea unor proiecte şi lucrări în domeniul agricol, cu aprobarea consiliului de administraţie şi cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Şişeşti>>, cu alte unităţi de cercetare-dezvoltare, de interes public şi privat, cu instituţii de învăţământ acreditate şi cu agenţi economici din ţară şi din străinătate."

    19. La articolul I punctul 15, alineatul (1) al articolului 15 va avea următorul cuprins:
    "ART. 15
    (1) Unităţile de cercetare-dezvoltare de interes public, prevăzute în anexele nr. 1a), 1b), 2, 4, 5 şi 6, beneficiază de prevederile legislaţiei în vigoare privind subvenţiile, creditarea şi alte facilităţi acordate de stat agenţilor economici din agricultură, industrie alimentară şi silvicultură."

    20. La articolul I punctul 16, alineatul (1) al articolului 17 va avea următorul cuprins:
    "ART. 17
    (1) Veniturile şi cheltuielile unităţilor de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexele nr. 1a), 1b), 2, 4, 5 şi 6 se cuprind în bugetele şi în situaţiile financiare ale acestora. Excedentele rezultate din execuţia bugetelor unităţilor de cercetare-dezvoltare organizate ca instituţii publice, finanţate integral din venituri proprii, rămân la dispoziţia acestora şi se vor utiliza cu prioritate pentru finanţarea activităţii de cercetare-dezvoltare."

    21. La articolul I punctul 17, alineatul (1) al articolului 18 va avea următorul cuprins:
    "ART. 18
    (1) Finanţarea activităţilor Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" se asigură din cote aplicate asupra veniturilor realizate de unităţile de cercetare-dezvoltare din subordinea şi din coordonarea sa, cu excepţia celor provenite din contracte finanţate din fonduri publice. Cotele se stabilesc anual de Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" prin bugetul de venituri şi cheltuieli, care se avizează în condiţiile legii de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale. Cota stabilită pentru finanţarea activităţii proprii a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" nu poate depăşi 1% din veniturile realizate de unităţile de cercetare-dezvoltare aflate în coordonare sau subordonare."

    22. La articolul I punctul 19, alineatul (2) al articolului 19 va avea următorul cuprins:
    "(2) Ocuparea funcţiilor de director general/director din unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute la art. 7 se face prin concurs, cu respectarea legislaţiei în vigoare. Din comisia de concurs, pentru ocuparea funcţiei de director general, va face parte câte un reprezentant al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, al Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti"."

    23. La articolul I, punctul 21 va avea următorul cuprins:
    "21. Articolul 22 va avea următorul cuprins:
    ART. 22
    (1) Despăgubirea acţionarilor societăţilor comerciale care se reorganizează în unităţi de cercetare-dezvoltare, prevăzute în anexa nr. 5, se face prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, şi va fi asigurată din surse proprii ale unităţilor nou-înfiinţate.
    (2) Drepturile şi obligaţiile societăţilor comerciale, precum şi ale unităţilor de cercetare-dezvoltare, care se reorganizează în condiţiile prezentei legi, trec asupra instituţiilor nou-înfiinţate.>>"

    24. La articolul I, punctul 22 se abrogă.
    25. La articolul I, după punctul 22 se introduce un punct nou, punctul 22^1, cu următorul cuprins:
    "22^1. După articolul 22 se introduc articolele 22^1 -22^5 cu următorul cuprins:
    ART. 22^1
    Documentaţiile şi informaţiile ştiinţifice acumulate de unităţile de cercetare care se reorganizează în societăţi comerciale până la data privatizării, precum şi aparatura de laborator şi materialul biologic de cercetare vegetal şi animal se preiau fără plată de instituţiile publice de cercetare-dezvoltare desemnate de Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti".
    ART. 22^2
    Unităţile de cercetare-dezvoltare, reorganizate ca institute naţionale sau ca instituţii publice în baza prezentei ordonanţe de urgenţă, cuprinse în anexele nr. 1a), 1b), 2, 4, 5 şi 6, beneficiază de scutire de la plata obligaţiilor bugetare neachitate, precum şi a majorărilor de întârziere, a penalităţilor şi dobânzilor aferente la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă. Sumele respective sunt cele stabilite în certificatele de obligaţii eliberate de organele fiscale competente pe baza controlului de fond. Aceste prevederi se aplică şi obligaţiilor bugetare reeşalonate la plată, pentru fiecare unitate în parte, potrivit legii.
    ART. 22^3
    Suprafeţele de teren trecute potrivit legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă în administrarea institutelor, unităţilor, staţiunilor de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, a centrelor de perfecţionare agricolă, precum şi a instituţiilor de învăţământ superior agricol şi silvic rămân definitiv şi irevocabil în administrarea acestora.
    ART. 22^4
    Suprafeţele de teren prevăzute la art. 22^3 nu se pot înstrăina sau concesiona, în tot sau în parte, indiferent de destinaţie.
    ART. 22^5
    Pentru activităţi cu caracter sezonier, instituţiile de cercetare-dezvoltare pot încheia contracte de prestări de servicii pe perioadă determinată.""

    26. Articolul II va avea următorul cuprins:
    "ART. II
    Reorganizarea unităţilor de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexele nr. 1-5 la Legea nr. 290/2002, cu modificările ulterioare, se va face la propunerea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", prin hotărâre a Guvernului, iniţiată de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu avizul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", în termen de două luni de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă. Reorganizările ulterioare acestui termen se fac la propunerea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", prin hotărâri ale Guvernului, iniţiate de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu avizul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti"."

    27. Anexele nr. 1a), 1b),2,3,4 şi 5 vor avea următorul cuprins:

    ANEXA 1.a)

    UNITĂŢI DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN SUBORDINEA ACADEMIEI DE
    ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI SILVICE "GHEORGHEIONESCU-ŞIŞEŞIT"
    ORGANIZATE CA INSTITUTE, CENTRE ŞI STAŢIUNI DE
    CERCETARE-DEZVOLTARE

┌────┬─────────────┬─────────────────────┬──────────────┬─────────────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│Nr. │unităţii C-D │ │unităţii │ │
│crt.│care se ├───────────┬─────────┤care se ├───────────┬─────────┤
│ │desfiinteaza │Localitatea│Judeţul │infiinteaza │Localitatea│Judeţul │
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1. │pentru Cerea-│Fundulea │Calarasi │Dezvoltare │Fundulea │Calarasi │
│ │le şi Plante │ │ │Agricola │ │ │
│ │Tehnice │ │ │Fundulea │ │ │
│ │Fundulea │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│1.1 │Cercetare- │Turda │Cluj │Cercetare- │Turda │Cluj │
│ │Agricola │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │Turda │ │ │Agricola Turda│ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.2 │Agricole │Lovrin │Timiş │Dezvoltare │Lovrin │Timiş │
│ │Lovrin │ │ │Agricola │ │ │
│ │ │ │ │Lovrin │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │Draganesti │ │Cercetare- │Draganesti │ │
│1.3 │Agricole │Vlasca │Teleorman│Dezvoltare │Vlasca │Teleorman│
│ │Teleorman │ │ │Agricola │ │ │
│ │ │ │ │Teleorman │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.4 │Agrozootehni-│Secuieni │Neamt │Dezvoltare │Secuieni │Neamt │
│ │ce │ │ │Agricola │ │ │
│ │Secuieni │ │ │Secuieni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.5 │pentru │Valu lui │Constanta│Dezvoltare │Valu lui │Constanta│
│ │Culturi │Traian │ │Agricola Valu │Traian │ │
│ │Irigate │ │ │lui Traian │ │ │
│ │Dobrogea │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │ │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │pentru │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.6 │Cereale şi │Pitesti │Arges │Dezvoltare │Pitesti │Arges │
│ │Plante │ │ │Agricola │ │ │
│ │Tehnice │ │ │Pitesti │ │ │
│ │Pitesti │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.7 │Agricole │Simnic │Dolj │Dezvoltare │Simnic │Dolj │
│ │Simnic │ │ │Agricola │ │ │
│ │ │ │ │Simnic │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea │ │ │ │ │ │
│ │Centrala de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.8 │pentru │Braila │Braila │Dezvoltare │Braila │Braila │
│ │Ameliorarea │ │ │Agricola │ │ │
│ │Solurilor │ │ │Braila │ │ │
│ │Sărăturate │ │ │ │ │ │
│ │Braila │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.9 │Agricole │Suceava │Suceava │Dezvoltare │Suceava │Suceava │
│ │Suceava │ │ │Agricola │ │ │
│ │ │ │ │Suceava │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.10│Agricole │Livada │Satu Mare│Dezvoltare │Livada │Satu Mare│
│ │Livada │ │ │Agricola │ │ │
│ │ │ │ │Livada │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.11│Agrozooteh- │Oradea │Bihor │Dezvoltare │Oradea │Bihor │
│ │nice │ │ │Agricola │ │ │
│ │Oradea │ │ │Oradea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │Podu │ │Cercetare- │Podu │ │
│1.12│Agricole │Iloaiei │Iasi │Dezvoltare │Iloaiei │Iasi │
│ │Podu Iloaiei │ │ │Agricola Podu │ │ │
│ │ │ │ │Iloaiei │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.13│pentru │Perisoru │Calarasi │Dezvoltare │Perisoru │Calarasi │
│ │Culturi │ │ │Agricola │ │ │
│ │Irigate │ │ │Marculesti │ │ │
│ │Marculesti │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.14│Productie a │Tulcea │Tulcea │Dezvoltare │Tulcea │Tulcea │
│ │Cartofului │ │ │Agricola │ │ │
│ │Tulcea │ │ │Tulcea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │pentru │ │ │Dezvoltare │ │ │
│1.15│Plante │Fundulea │Calarasi │pentru │Fundulea │Calarasi │
│ │Medicinale şi│ │ │Plante │ │ │
│ │Aromatice │ │ │Medicinale şi │ │ │
│ │Fundulea │ │ │Aromatice │ │ │
│ │ │ │ │Fundulea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│2. │Productie │Brasov │Brasov │Dezvoltare │Brasov │Brasov │
│ │a Cartofului │ │ │pentru Cartof │ │ │
│ │Brasov │ │ │şi Sfecla de │ │ │
│ │ │ │ │Zahar Brasov │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│2.1 │Productie │Miercurea- │Harghita │Dezvoltare │Miercurea- │Harghita │
│ │a Cartofului │Ciuc │ │pentru Cartof │Ciuc │ │
│ │Miercurea- │ │ │Miercurea- │ │ │
│ │Ciuc │ │ │Ciuc │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │Tg. │ │Cercetare- │Tg. │ │
│2.2 │Productie a │Secuiesc │Covasna │Dezvoltare │Secuiesc │Covasna │
│ │Cartofului │ │ │pentru Cartof │ │ │
│ │Tg. Secuiesc │ │ │Tg. Secuiesc │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│3. │Productie │Brasov │Brasov │Dezvoltare │Brasov │Brasov │
│ │pentru Cultu-│ │ │pentru Pajisti│ │ │
│ │ra Pajiştilor│ │ │Brasov │ │ │
│ │Brasov │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│3.1 │Producţie │Timisoara │Timiş │Dezvoltare │Timisoara │Timiş │
│ │pentru Cultu-│ │ │pentru Pajisti│ │ │
│ │ra Pajiştilor│ │ │Timisoara │ │ │
│ │Timisoara │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul │ │ │Institutul de │ │ │
│ │de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │pentru │Valea │ │pentru │Valea │ │
│4. │Viticultura │Caluga- │Prahova │Viticultura şi│Caluga- │Prahova │
│ │şi │rească │ │Vinificaţie- │rească │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Valea │ │ │
│ │Valea │ │ │Calugareasca │ │ │
│ │Calugareasca │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.1 │Productie │Murfatlar │Constanta│pentru │Murfatlar │Constanta│
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Murfatlar │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │-Murfatlar │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.2 │şi Productie │Blaj │Alba │pentru │Blaj │Alba │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Blaj │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │Blaj │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.3 │pentru │Dragasani │Valcea │pentru │Dragasani │Valcea │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Dragasani │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │Dragasani │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.4 │şi Productie │Iasi │Iasi │pentru │Iasi │Iasi │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Iasi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │Iasi │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.5 │şi Productie │Odobesti │Vrancea │pentru │Odobesti │Vrancea │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Odobesti │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │Odobesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.6 │şi Productie │Minis │Arad │pentru │Minis │Arad │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Minis │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │- Minis │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.7 │şi Productie │Tg. Bujor │Galaţi │pentru │Tg. Bujor │Galaţi │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Bujoru │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │Bujoru │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.8 │şi Productie │Greaca │Giurgiu │pentru │Greaca │Giurgiu │
│ │Vitivinicola │ │ │Viticultura │ │ │
│ │Greaca │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │ │ │ │Greaca │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│5. │pentru │Maracineni │Arges │pentru │Maracineni │Arges │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Maracineni │ │ │Pitesti │ │ │
│ │ │ │ │Maracineni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.1 │şi Productie │Bistrita │Bistrita-│Dezvoltare │Bistrita │Bistrita-│
│ │Pomicola │ │Nasaud │pentru │ │Nasaud │
│ │Bistrita │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Bistrita │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.2 │şi Productie │Cluj-Napoca│Cluj │Dezvoltare │Cluj-Napoca│Cluj │
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Cluj-Napoca │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.3 │şi Productie │Falticeni │Suceava │Dezvoltare │Falticeni │Suceava │
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Falticeni │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Falticeni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.4 │şi Productie │Voinesti │Dambovita│Dezvoltare │Voinesti │Dambovita│
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Voinesti │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Voinesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.5 │şi Productie │Ramnicu │Valcea │Dezvoltare │Ramnicu │Valcea │
│ │Pomicola │Valcea │ │pentru │Valcea │ │
│ │Valcea │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Valcea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.6 │şi Productie │Iasi │Iasi │Dezvoltare │Iasi │Iasi │
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Iasi │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Iasi │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.7 │şi Productie │Constanta │Constanta│Dezvoltare │Constanta │Constanta│
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Constanta │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │ │ │ │Constanta │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│5.8 │şi Productie │Tg. Jiu │Gorj │Dezvoltare │Tg. Jiu │Gorj │
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Tg. Jiu │ │ │Horticultura │ │ │
│ │ │ │ │Tg. Jiu │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Statiunea de │ │ │Cercetare - │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│5.9 │şi Productie │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Pomicola │ │ │Pomicultura │ │ │
│ │Baneasa │ │ │Baneasa │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│5.10│şi Productie │Geoagiu │Hunedoara│Dezvoltare │Geoagiu │Hunedoara│
│ │Pomicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Geoagiu │ │ │Pomicultura │ │ │
│ │ │ │ │Geoagiu │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul │ │ │Institutul de │ │ │
│ │de │ │ │Cercetare │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Dezvoltare │ │ │
│6. │pentru │Vidra │Ilfov │pentru │Vidra │Ilfov │
│ │Legumicultura│ │ │Legumicultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi │ │ │
│ │Floricultura │ │ │Floricultura │ │ │
│ │Vidra │ │ │Vidra │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare │ │ │
│6.1 │şi Productie │Bacau │Bacau │Dezvoltare │Bacau │Bacau │
│ │Legumicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Bacau │ │ │Legumicultura │ │ │
│ │ │ │ │Bacau │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare │ │ │
│6.2 │şi Productie │Buzau │Buzau │Dezvoltare │Buzau │Buzau │
│ │Legumicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Buzau │ │ │Legumicultura │ │ │
│ │ │ │ │Buzau │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│6.3 │şi Productie │Isalnita │Dolj │Dezvoltare │Isalnita │Dolj │
│ │Legumicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Isalnita │ │ │Legumicultura │ │ │
│ │ │ │ │Isalnita │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│6.4 │şi Productie │Iernut │Mures │Dezvoltare │Iernut │Mures │
│ │Legumicola │ │ │pentru │ │ │
│ │Iernut │ │ │Legumicultura │ │ │
│ │ │ │ │Iernut │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Institutul de │ │ │
│ │Institutul de│ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7. │şi Productie │Balotesti │Ilfov │pentru │Balotesti │Ilfov │
│ │pentru Bovine│ │ │Cresterea │ │ │
│ │Balotesti │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Balotesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.1 │pentru │Arad │Arad │pentru │Arad │Arad │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Bovinelor │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │Mures Arad │ │ │Arad │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.2 │pentru │Dancu │Iasi │pentru │Dancu │Iasi │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Bovinelor │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │Dancu │ │ │Dancu │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.3 │pentru │Targu Mures│Mures │pentru │Targu Mures│Mures │
│ │creşterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Bovinelor │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │Targu Mures │ │ │Targu Mures │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.4 │pentru │Sighet │Maramures│pentru │Sighet │Maramures│
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Bovinelor │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │Sighet │ │ │Sighet │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.5 │pentru │Sercaia │Brasov │pentru │Sercaia │Brasov │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Bubalinelor │ │ │Bubalinelor │ │ │
│ │Sercaia │ │ │Sercaia │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.6 │pentru │Dulbanu │Buzau │pentru │Dulbanu │Buzau │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Bovinelor │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │Dulbanu │ │ │Dulbanu │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8. │pentru │Palas │Constanta│pentru │Palas │Constanta│
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Ovinelor şi │ │ │Ovinelor şi │ │ │
│ │Caprinelor │ │ │Caprinelor │ │ │
│ │Palas │ │ │Palas │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8.1 │pentru │Popauti │Botosani │pentru │Popauti │Botosani │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Ovinelor │ │ │Ovinelor │ │ │
│ │Popauti │ │ │Popauti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │Caras- │Dezvoltare │ │Caras- │
│8.2 │pentru │Caransebes │Severin │pentru │Caransebes │Severin │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Ovinelor │ │ │Ovinelor │ │ │
│ │Caransebes │ │ │Caransebes │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8.3 │pentru │Bilciuresti│Dambovita│pentru │Bilciuresti│Dambovita│
│ │Cresterea │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Ovinelor │ │ │Ovinelor │ │ │
│ │Bilciuresti │ │ │Bilciuresti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8.4 │pentru │Secuieni │Bacau │pentru │Secuieni │Bacau │
│ │Cresterea │ │ │Cresterea şi │ │ │
│ │Ovinelor şi │ │ │Caprinelor │ │ │
│ │Caprinelor │ │ │Secuieni │ │ │
│ │Secuieni │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Biologie şi │ │ │Biologie şi │ │ │
│9. │Nutriţie │Balotesti │Ilfov │Nutriţie │Balotesti │Ilfov │
│ │Animala │ │ │Animala │ │ │
│ │Balotesti │ │ │Balotesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Centrul de │ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│10. │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Protectia │ │ │Protectia │ │ │
│ │Plantelor │ │ │Plantelor │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Industrializa│ │ │Industrializa-│ │ │
│11. │rea şi │Bucureşti │- │rea şi │Bucureşti │- │
│ │Marketingul │ │ │Marketingul │ │ │
│ │Produselor │ │ │Produselor │ │ │
│ │Horticole │ │ │Horticole │ │ │
│ │"Horting", │ │ │"Horting", │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Centrul de │ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│12. │Piscicultura │Galaţi │Galaţi │Ecologie │Galaţi │Galaţi │
│ │Pescuit şi │ │ │Acvatica, │ │ │
│ │Industriali- │ │ │Pescuit şi │ │ │
│ │zarea │ │ │Acvacultura │ │ │
│ │Peştelui │ │ │Galaţi │ │ │
│ │Galaţi │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Institutul de │ │ │
│ │ │ │ │Cercetare │ │ │
│ │Institutul de│ │ │pentru │ │ │
│13. │Economie │Bucureşti │- │Economia │Bucureşti │- │
│ │Agrara │ │ │Agriculturii │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │şi Dezvoltare │ │ │
│ │ │ │ │Rurala │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Centrul de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│14. │şi Proiectare│Cluj-Napoca│Cluj │pentru │Cluj-Napoca│Cluj │
│ │"BIOS" │ │ │Biostimulatori│ │ │
│ │Cluj-Napoca │ │ │"BIOS" │ │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Centrala de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Dezvoltare │ │ │
│15. │pentru │Dabuleni │Dolj │pentru Cultura│Dabuleni │Dolj │
│ │Cultura │ │ │Plantelor pe │ │ │
│ │Plantelor pe │ │ │Nisipuri │ │ │
│ │Nisipuri │ │ │Dabuleni │ │ │
│ │Dabuleni │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Centrala de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Dezvoltare │ │ │
│16. │pentru │Perieni │Vaslui │pentru │Perieni │Vaslui │
│ │Combaterea │ │ │Combaterea │ │ │
│ │Eroziunii │ │ │Eroziunii │ │ │
│ │Solului │ │ │Solului │ │ │
│ │Perieni │ │ │Perieni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare - │ │ │
│17. │pentru │Nucet │Dambovita│Dezvoltare │Nucet │Dambovita│
│ │Piscicultura │ │ │pentru │ │ │
│ │Nucet │ │ │Piscicultura │ │ │
│ │ │ │ │Nucet │ │ │
└────┴─────────────┴───────────┴─────────┴──────────────┴───────────┴─────────┘


    ANEXA 1.b)

    UNITATI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE REORGANIZEAZA
    IN INSTITUTE NAŢIONALE IN SUBORDONAREA MINISTERULUI AGRICULTURII,
    PADURILOR, ŞI DEZVOLTARII RURALE ŞI IN COORDONAREA STIINTIFICA A
    ACADEMIEI DE STIINTE AGRICOLE ŞI SILVICE "GHEORGHE IONESCU-SISESTI"

┌────┬────────────┬───────────────────┬─────────────┬───────────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│Nr. │unităţii C-D│ │unităţii │ │
│crt.│care se ├───────────┬───────┤care se ├───────────┬───────┤
│ │desfiinteaza│Localitatea│Judeţul│infiinteaza │Localitatea│Judeţul│
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼─────────────┼───────────┼───────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼─────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │ │ │Institutul │ │ │
│ │Statiunea de│ │ │Naţional de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare- │ │ │
│1. │şi Productie│Stefanesti │Arges │Dezvoltare │Stefanesti │Arges │
│ │Vitivinicola│ │ │pentru │ │ │
│ │Stefanesti │ │ │Biotehnologii│ │ │
│ │ │ │ │în │ │ │
│ │ │ │ │Horticultura │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼─────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │ │ │Institutul │ │ │
│ │Institutul │ │ │Naţional de │ │ │
│ │de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetari │ │ │Dezvoltare │ │ │
│2. │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Pedologie şi│ │ │Pedologie, │ │ │
│ │Agrochimie │ │ │Agrochimie şi│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Protectia │ │ │
│ │ │ │ │Mediului │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
└────┴────────────┴───────────┴───────┴─────────────┴───────────┴───────┘


    ANEXA 2

    UNITATI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE REORGANIZEAZA
    PRIN FUZIUNE CA INSTITUTE, CENTRE ŞI STATIUNI DE
    CERCETARE-DEZVOLTARE IN SUBORDINEA ACADEMIEI
    DE STIINTE AGRICOLE ŞI SILVICE "GHEORGHE IONESCU-SISESTI"

┌────┬────────────────┬────────────────┬───────────────┬───────────────────┐
│ │Denumirea │ │ │Sediul │
│Nr. │unităţii C-D │Denumirea │Denumirea │ │
│crt.│care │unităţii C-D │unităţii C-D ├───────────┬───────┤
│ │se desfiinteaza │care o preia │reorganizate │Localitatea│Judeţul│
│ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│0 │1 │3 │5 │6 │7 │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │Centrul de e │ │ │ │
│ │Statiunea de │Cercetare- │Centrul de │ │ │
│ │Cercetare şi │Dezvoltare │Cercetare- │ │ │
│ │Productie a │pentru │Dezvoltare │ │ │
│1. │Carto- │Cultura │pentru Cultura │Dabuleni │Dolj │
│ │fului Marsani, │Plantelor │Plantelor pe │ │ │
│ │jud Dolj │pe Nisipuri │Nisipuri │ │ │
│ │ │Dabuleni, │Dabuleni │ │ │
│ │ │jud. Dolj │ │ │ │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Statiunea de │Institutul de │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │Cercetare- │Cercetare- │ │ │
│ │Productie pentru│Dezvoltare │Dezvoltare │ │ │
│2. │Cultura Sfeclei │pentru │pentru Cultura │Brasov │Brasov │
│ │de │Cartof şi Sfecla│Cartofului şi │ │ │
│ │Zahar Brasov, │de Zahar Brasov,│Sfeclei de │ │ │
│ │jud. Brasov │jud. Brasov │Zahar Brasov │ │ │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Statiunea de │Statiunea de │ │ │ │
│ │Cercetare şi │Cercetare- │Statiunea de │ │ │
│ │Productie pentru│Dezvoltare │Cercetare- │ │ │
│3. │Industrializarea│pentru │Dezvoltare │Arad │Arad │
│ │Sfeclei de Zahar│Cresterea │pentru │ │ │
│ │şi Substanţelor │Bovinelor jud. │Cresterea │ │ │
│ │Dulci Arad, │Arad │Bovinelor Arad │ │ │
│ │jud. Arad │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Statiunea de │Statiunea de │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │Cercetare- │Cercetare- │ │Satu │
│4. │Productie │Dezvoltare │Dezvoltare │Livada │Mare │
│ │Pomicola │Agricola Livada │Agricola-Livada│ │ │
│ │Satu Mare │jud. Satu Mare │ │ │ │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Statiunea de │Statiunea de │Statiunea de │ │ │
│5. │Cercetare şi │Cercetare- │Cercetare- │Oradea │Bihor │
│ │Productie │Dezvoltare │Dezvoltare │ │ │
│ │Pomicola Oradea │Agricola Oradea │Agricola-Oradea│ │ │
├────┼────────────────┼────────────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Statiunea de │ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │Statiunea de │Cercetare- │ │ │
│6. │Productie │Cercetare- │Dezvoltare │Pitesti │Arges │
│ │pentru Cultura │Dezvoltare │Agricola- │ │ │
│ │Pajiştilor │Agricola-Pitesti│Pitesti │ │ │
│ │Pitesti │ │ │ │ │
└────┴────────────────┴────────────────┴───────────────┴───────────┴───────┘


    ANEXA 3

    UNITATI DE CERCETARE CARE SE REORGANIZEAZA
    IN SOCIETATI COMERCIALE CU CAPITAL DE STAT

┌────┬────────────────┬─────────────────────┐
│Nr. │Denumirea │Sediul │
│crt.│unităţii C-D ├───────────┬─────────┤
│ │ │Localitatea│Judeţul │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│ │Productie pentru│ │ │
│1. │Cultura şi │Roman │Neamt │
│ │Industrializarea│ │ │
│ │Sfeclei de Zahar│ │ │
│ │Roman, jud. │ │ │
│ │Neamt │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│2. │Productie pentru│Vaslui │Vaslui │
│ │Cultura │ │ │
│ │Pajiştilor │ │ │
│ │Vaslui │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│3. │Cercetare şi │Carcea │Dolj │
│ │Productie │ │ │
│ │Pomicola Dolj │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │Drobeta- │ │
│4. │Productie │Tr.Severin │Mehedinti│
│ │Pomicola │ │ │
│ │Mehedinti │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│5. │Cercetare şi │Focsani │Vrancea │
│ │Productie │ │ │
│ │Pomicola Vrancea│ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│6. │Cercetare şi │Zalau │Salaj │
│ │Productie │ │ │
│ │Pomicola Zalau │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│7. │Productie │Strejeşti │Olt │
│ │Pomicola │ │ │
│ │Strejeşti │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│8. │Cercetare şi │Tg. Mures │Mures │
│ │Productie │ │ │
│ │Pomicola Mures │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│9. │Productie pentru│Margineni │Neamt │
│ │Cresterea │ │ │
│ │Bovinelor │ │ │
│ │Margineni │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│10. │Productie pentru│Rusetu │Buzau │
│ │Cresterea │ │ │
│ │Ovinelor Rusetu │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Statiunea de │ │ │
│11. │Cercetare şi │Candesti- │Buzau │
│ │Productie │Buzau │ │
│ │Pomicola Buzau*)│ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│ │Inginerie │ │ │
│ │Tehnolo- │ │ │
│12. │gica pentru │Baneasa │Giurgiu │
│ │Irigatii şi │ │ │
│ │Drenaje │ │ │
│ │Baneasa-Girgiu │ │ │
│ │**) │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│13. │SC Romsuintest │Peris │Ilfov │
│ │Peris SA │ │ │
├────┼────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │SC Institutul de│ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│14. │Productie │Balotesti │Ilfov │
│ │pentru Păsări şi│ │ │
│ │Animale Mici SA │ │ │
│ │Balotesti***) │ │ │
└────┴────────────────┴───────────┴─────────┘


    -----------
    * Sectorul de cercetare cu suprafaţa şi baza materială aferente şi Ferma Istriţa se preiau de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară - Bucureşti

    ** Patrimoniul de domeniu public al sectorului de cercetare cu suprafaţa şi baza materială aferente se preiau de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Îmbunătăţiri Funciare (ISPIF)- Bucureşti
    *** Sectorul de cercetare - laboratoare şi biblioteca se preiau de Institutul de Biologie şi Nutriţie Animală Baloteşti, prin creşterea patrimoniului de domeniul public al acestuia şi diminuarea corespunzătoare a capitalului social deţinut de stat la SC Institutul de Cercetare şi Producţie pentru Păsări şi Animale Mici SA Baloteşti.

    ANEXA 4

    UNITATI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE PREIAU
    IN CADRUL INSTITUTIILOR DE INVATAMANT SUPERIOR AGRICOL DE
    STAT ŞI AL CENTRELOR DE PERFECTIONARE AGRICOLA

┌───┬────────────┬────────────────────┬─────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │ │
│Nr.│unităţii C-D│ │Denumirea │
│crt│care se ├───────────┬────────┤unităţii │
│ │preia │Localitatea│Judeţul │care preia │
│ │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Statiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │ │
│1. │pentru │Pietroasele│Buzau │USAMV* │
│ │Viticultura │ │ │Bucureşti │
│ │şi │ │ │ │
│ │Vinificaţie │ │ │ │
│ │Pietroasa │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Ferma │ │ │ │
│ │Istrita a │ │ │ │
│2. │Staţiunii de│Istrita │Buzau │USAMV* │
│ │Dezvoltare │ │ │Bucureşti │
│ │Pomicola │ │ │ │
│ │Buzau │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Ferma de │ │ │ │
│ │Cercetare şi│ │ │USAMV* │
│3. │Productie │Stoieneşti │Prahova │Bucureşti │
│ │Agricola- │ │ │ │
│ │Stoieneşti │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Statiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │USAMV* │
│4. │Dezvoltare │Jucu │Cluj │Cluj-Napoca │
│ │pentru │ │ │ │
│ │Pajisti-Jucu│ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Statiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│5. │Dezvoltare │Reghin │Mures │USAMV* │
│ │pentru Ovine│ │ │Cluj-Napoca │
│ │şi Caprine │ │ │ │
│ │Reghin │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Statiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│ │Dezvoltare │ │Caras- │USAMV* a │
│6. │pentru │Lugoj │Severin │Banatului │
│ │Pomicultura │ │ │Timisoara │
│ │- Lugoj │ │ │ │
│ │(Caransebes)│ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Statiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Universitatea│
│7. │Dezvoltare │Caracal │Olt │Craiova │
│ │Agricola │ │ │ │
│ │Caracal │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Institutul │ │ │ │
│ │de │ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Centrul de │
│ │şi Productie│ │ │Perfectionare│
│ │pentru │ │ │a │
│ │Cultura şi │ │ │Personalului │
│8. │Industriali-│Fundulea │Calarasi│din │
│ │zarea │ │ │Mecanizarea │
│ │Sfeclei de │ │ │Agriculturii │
│ │Zahar │ │ │- │
│ │şi │ │ │Stefanesti │
│ │Substanţelor│ │ │jud. Ilfov │
│ │Dulci │ │ │ │
│ │Fundulea │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Statiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Centrul de │
│ │şi Productie│ │ │Perfectionare│
│ │pentru │ │ │a │
│ │Cultura şi │ │ │Personalului │
│ │Industriali-│ │ │din │
│9. │zarea │Baneasa │Giurgiu │Mecanizarea │
│ │Sfeclei de │ │ │Agriculturii │
│ │Zahar │ │ │- │
│ │şi │ │ │Stefanesti, │
│ │Substanţelor│ │ │jud. │
│ │Dulci │ │ │Ilfov │
│ │Giurgiu │ │ │ │
└───┴────────────┴───────────┴────────┴─────────────┘


    ----------
        *) Universitatea de Stiinte Agricole şi Medicina Veterinara

    ANEXA 5

     SOCIETATI COMERCIALE CARE SE
    REORGANIZEAZA IN INSTITUTII PUBLICE DE CERCETARE
    - DEZVOLTARE IN SUBORDINEA/COORDONAREA ACADEMIEI DE STIINTE

    AGRICOLE ŞI SILVICE "GHEORGHE IONESCU-SISESTI"

┌────┬────────────┬───────────────────┬──────────────┬───────────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│Nr. │unităţii │ │unităţii │ │
│crt.│care se ├───────────┬───────┤care se ├───────────┬───────┤
│ │desfiinteaza│Localitatea│Judeţul│infiinteaza │Localitatea│Judeţul│
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │SC Statiunea│ │ │Statiunea de │ │ │
│ │de Cercetare│ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Productie│ │ │dezvoltare │ │ │
│1. │pentru │Tg. Mures │Mures │pentru │Tg.Mures │Mures │
│ │Animale de │ │ │Cresterea │ │ │
│ │Blana SA │ │ │Animalelor de │ │ │
│ │Tg. Mures │ │ │Blana Tg.Mures│ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │ │ │Statiunea de │ │ │
│ │ │ │ │Cercetari │ │ │
│2. │SC Sericarom│Bucureşti │- │Sericicole, │Bucureşti │- │
│ │ │ │ │Baneasa- │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │Societatea │ │ │ │ │ │
│ │Comerciala │ │ │Institutul de │ │ │
│ │de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │dezvoltare │ │ │
│3. │dezvoltare │Cristian │Sibiu │pentru │Cristian │Sibiu │
│ │Rurala │ │ │Montanologie │ │ │
│ │"CEDER" SA │ │ │Cristian-Sibiu│ │ │
│ │Cristian- │ │ │ │ │ │
│ │Sibiu │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │Institutul │ │ │Institutul │ │ │
│ │de │ │ │Naţional de │ │ │
│ │Studii şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Proiecte │ │ │dezvoltare │ │ │
│4. │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Îmbunătăţiri│ │ │Îmbunătăţiri │ │ │
│ │Funciare- │ │ │Funciare - │ │ │
│ │"SC ISPIF │ │ │I.N.C.D.I.F.- │ │ │
│ │SA" │ │ │"ISPIF" │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti*) │ │ │
└────┴────────────┴───────────┴───────┴──────────────┴───────────┴───────┘


    ----------

        *) în coordonarea Academiei de Stiinte Agricole şi Silvice se preia sectorul de cercetare cu suprafaţa şi baza materiala aferente, de la ICITID Baneasa Giurgiu.

    Această lege a fost adoptată de Senat în şedinţa din 15 aprilie 2004, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.


                    p. PREŞEDINTELE SENATULUI,
                    DORU IOAN TĂRĂCILĂ

    Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor în şedinţa din 27 aprilie 2004, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.


                    PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
                    VALER DORNEANU

    Bucureşti, 11 mai 2004.
    Nr. 147.

       ---------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016