Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 101 din 13 aprilie 2023  pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia şi pentru reglementarea unor măsuri privind sălile şi grădinile de spectacol cinematografic    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 101 din 13 aprilie 2023 pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia şi pentru reglementarea unor măsuri privind sălile şi grădinile de spectacol cinematografic

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 334 din 20 aprilie 2023
    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. I
    Alineatul (3) al articolului 51 din Ordonanţa Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 704 din 4 august 2005, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 328/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(3) Producţia unui film realizat cu ajutorul creditului pentru producţie, al sprijinului financiar automat pentru succes de public, precum şi al sprijinului pentru calitatea artistică trebuie să înceapă în maximum un an de la semnarea contractului, iar realizarea copiei standard nu trebuie să depăşească 3 ani de la acea dată."


    ART. II
    Fostele sedii ale reprezentanţelor Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor „România-Film“, denumită în continuare R.A.D.E.F. „România-Film“, oficiile administrative, depozitele de film zonale, spaţiile tehnice, laboratoarele, atelierele, garajele, precum şi terenurile aferente acestora, aflate la data intrării în vigoare a prezentei legi în evidenţa patrimonială şi exploatarea R.A.D.E.F. „România-Film“, sunt prevăzute în anexa nr. 1 şi se supun regimului juridic stabilit de prevederile art. 5 din Legea nr. 15/1990 privind reorganizarea unităţilor economice de stat ca regii autonome şi societăţi comerciale, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 6 din anexa nr. III la Hotărârea Guvernului nr. 530/1991 privind înfiinţarea de regii autonome şi societăţi comerciale în domeniul cinematografiei, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. III
    Sălile şi grădinile de spectacol cinematografic care nu se află în posesia R.A.D.E.F. „România-Film“ la data intrării în vigoare a prezentei legi sunt prevăzute în anexa nr. 2.

    ART. IV
    (1) La data intrării în vigoare a prezentei legi, sălile şi grădinile de spectacol cinematografic care au trecut din domeniul privat al statului şi din administrarea R.A.D.E.F. „România-Film“, împreună cu terenurile şi bunurile mobile aferente, în domeniul public al unităţilor administrativ-teritoriale locale, comunale, orăşeneşti, municipale, după caz, şi în administrarea consiliilor locale respective, conform prevederilor art. II pct. 1 din Legea nr. 328/2006 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, cu modificările şi completările ulterioare, care nu au fost preluate şi/sau cu privire la care nu au fost îndeplinite formalităţile de predare-primire constând în încheierea protocolului de predare-primire sau, după caz, de adoptare a hotărârii de consiliu local al comunei/oraşului/ municipiului, sunt prevăzute în anexa nr. 3 şi anexa nr. 4.
    (2) Etapele procedurale necesare preluării de către autorităţile administraţiei publice locale a sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic prevăzute în anexa nr. 3 şi anexa nr. 4 sunt următoarele:
    a) notificarea R.A.D.E.F. „România-Film“, în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a prezentei legi, cu privire la intenţia de a prelua imobilul respectiv;
    b) transmiterea de către R.A.D.E.F. „România-Film“, în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la primirea comunicării potrivit lit. a), a următoarelor informaţii cu privire la imobilul solicitat, fără ca enumerarea să fie limitativă:
    (i) activul şi pasivul;
    (ii) numărul de salariaţi;
    (iii) bunurile mobile aflate în inventar;
    (iv) investiţiile realizate de către şi/sau în beneficiul R.A.D.E.F. „România-Film“ între data intrării în vigoare a prevederilor art. II din Legea nr. 328/2006 şi data notificării potrivit dispoziţiilor lit. a) şi, după caz, documentaţiile tehnice necesare efectuării expertizelor;

    c) notificarea R.A.D.E.F. „România-Film“ de către autoritatea administraţiei publice locale, în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data primirii informaţiilor prevăzute la lit. b), cu privire la:
    (i) manifestarea de voinţă privind încheierea protocolului de predare-primire a imobilului care face obiectul solicitării, în condiţiile acoperirii cheltuielilor studiilor sau expertizelor prealabile, după caz, ulterior emiterii unei hotărâri de consiliu local al comunei/oraşului/ municipiului în acest scop;
    (ii) renunţarea motivată la preluarea imobilului care a făcut obiectul notificării prevăzute la lit. a), după caz.

    d) întocmirea de către R.A.D.E.F. „România-Film“ a protocolului de predare-primire şi transmiterea acestuia, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea notificării de la lit. c) pct. (i), către unitatea administrativ-teritorială în vederea semnării;
    e) adoptarea de către autoritatea administraţiei publice locale a hotărârii privind încheierea protocolului prevăzut la lit. d), în termen de cel mult 20 de zile lucrătoare de la data primirii acestuia de la R.A.D.E.F. „România-Film“;
    f) încheierea şi punerea în aplicare a protocolului de predare-primire, în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data adoptării hotărârii consiliului local al comunei/oraşului/ municipiului prevăzute la lit. e).

    (3) În cazul sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic prevăzute în anexa nr. 4, dispoziţiile alin. (2) se completează cu etapele procedurale necesare evaluării imobilului în cauză, în vederea achitării contravalorii acestuia de către unitatea administrativ-teritorială interesată.
    (4) Procedura prevăzută la alin. (2) se aplică şi în cazul acelor săli şi grădini de spectacol cinematografic, prevăzute în anexa nr. 3 şi anexa nr. 4, care au fost preluate de autorităţile administraţiei publice locale fără adoptarea unei hotărâri de consiliu local al comunei/oraşului/municipiului şi/sau încheierea protocolului de predare-primire cu R.A.D.E.F. „România-Film“.
    (5) R.A.D.E.F. „România-Film“ va informa Ministerul Culturii cu privire la schimbarea situaţiei juridice a imobilelor aflate în posesia sa, respectiv cu privire la toate imobilele predate autorităţilor administraţiei publice locale, pe baza protocoalelor de predare-primire, în termen de cel mult 30 de zile de la producerea evenimentului, respectiv de la semnarea protocolului de predare-primire.
    (6) Preluarea sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic de către autorităţile administraţiei publice locale se realizează cu respectarea condiţiilor prevăzute la art. II pct. 2-4 din Legea nr. 328/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi cu achitarea contravalorii investiţiilor realizate de către şi/sau în beneficiul R.A.D.E.F. „România-Film“ între data intrării în vigoare a prevederilor art. II din Legea nr. 328/2006 şi data notificării, potrivit dispoziţiilor alin. (2) lit. a).
    (7) În considerarea strategiei proprii de dezvoltare locală, autorităţile administraţiei publice locale primitoare au obligaţia de a stabili, în condiţiile legii, destinaţia, investiţiile necesare, modul de exploatare şi, după caz, obiectivele şi regulile de funcţionare a instituţiei publice care asigură exploatarea bunului imobil preluat cu respectarea procedurii prevăzute la alin. (2), ţinând cont de situaţia bunului imobil, constatată la data semnării protocolului de predare-primire, care poate fi:
    a) în funcţie de starea de folosinţă:
    (i) bunuri imobile aflate în folosinţă, cu destinaţie de cinematograf sau altă destinaţie culturală/artistică sau, după caz, cu destinaţie economică/comercială;
    (ii) bunuri imobile aflate în conservare/scoase din uz;

    b) în funcţie de investiţiile efectuate în cazul imobilelor prevăzute la lit. a) pct. (i): (i) bunuri imobile cu investiţii publice/private finalizate şi amortizate;
    (ii) bunuri imobile cu investiţii publice/private în executare sau aflate în perioada de amortizare.


    (8) Pentru realizarea investiţiilor necesare în imobilul preluat, inclusiv reabilitare, dotare şi/sau modernizare, după caz, fără ca enumerarea să fie limitativă, autorităţile administraţiei publice locale beneficiază de un termen de cel mult 6 ani, calculat de la data:
    a) ultimului act de punere în aplicare a protocolului de predare-primire a imobilului prevăzut la alin. (7) lit. a) şi lit. b) pct. (i), fără a depăşi 6 luni de la data încheierii acestuia sau de la data intrării în vigoare a prezentei legi, după caz, în situaţia protocolului încheiat înaintea acestei date;
    b) încetării perioadei de amortizare a investiţiei sau, după caz, de la data acordării investitorului de despăgubiri de către autorităţile administraţiei publice locale, reprezentând contravaloarea investiţiei neamortizate.

    (9) În imobilul reabilitat în condiţiile alin. (8) autorităţile administraţiei publice locale şi/sau instituţiile publice care asigură exploatarea acestuia, după caz, sunt obligate să asigure condiţii pentru desfăşurarea de activităţi cultural-artistice, corespunzător prevederilor legale aplicabile, inclusiv difuzarea de:
    a) producţii cinematografice realizate în condiţiile Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 328/2006, cu modificările şi completările ulterioare;
    b) producţii autohtone de arhivă şi producţii cinematografice europene, după caz.

    (10) Obligaţiile prevăzute în prezenta lege se menţin în sarcina autorităţilor administraţiei publice locale şi/sau a instituţiilor publice care asigură exploatarea imobilului, după caz, pentru o perioadă de cel puţin 30 de ani, calculată de la darea în folosinţă a imobilului.
    (11) În situaţia în care imobilul preluat de autorităţile administraţiei publice locale în condiţiile prezentei legi nu mai poate fi utilizat/reabilitat, acesta poate fi demolat şi terenul aferent poate fi utilizat pentru realizarea unui alt obiectiv de interes public, conform hotărârii consiliului local al comunei/oraşului/municipiului, cu respectarea termenelor şi condiţiilor prevăzute la alin. (7)-(10).
    (12) În cazul sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic preluate de către autorităţile administraţiei publice locale fără adoptarea unei hotărâri de consiliu local al comunei/oraşului/ municipiului şi/sau încheierea protocolului de predare-primire, obligaţiile prevăzute la alin. (7)-(10) se aplică de la data ultimului act de punere în aplicare a protocolului de predare-primire încheiat conform prevederilor prezentei legi, dar nu mai târziu de 6 luni de la data încheierii acestuia.
    (13) În termenul prevăzut la alin. (10) se interzice autorităţilor administraţiei publice locale trecerea imobilelor preluate în baza prezentei legi din domeniul public în domeniul privat al respectivelor autorităţi administrativ-teritoriale. Hotărârile emise cu încălcarea dispoziţiilor tezei anterioare sunt nule de drept.
    (14) Constituie contravenţie:
    a) nerespectarea termenului prevăzut la alin. (2) lit. f), care se sancţionează cu amendă de la 50.000 lei la 100.000 lei, precum şi nerespectarea termenului prevăzut la alin. (8) şi (10), care se sancţionează cu amendă de la 70.000 lei la 100.000 lei;
    b) nerespectarea obligaţiei de a realiza investiţiile conform prevederilor alin. (7), care se sancţionează cu revocarea dreptului de administrare.

    (15) În situaţia aplicării dispoziţiilor alin. (14) lit. b), prin hotărâre a Guvernului, imobilul se transferă în domeniul public al judeţului, cu respectarea dispoziţiilor art. 294 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare. Predarea-preluarea se face pe bază de protocol de predare-primire încheiat cu aplicarea corespunzătoare a dispoziţiilor prezentei legi.
    (16) Constatarea şi sancţionarea contravenţiilor se fac, la sesizarea R.A.D.E.F. „România-Film“, de către persoanele împuternicite prin ordin al ministrului culturii, potrivit procedurii aprobate prin ordin al ministrului culturii, publicat în Monitorul Oficial al României, cu respectarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare.
    (17) Până la data adoptării hotărârii prevăzute la alin. (2) lit. e), R.A.D.E.F. „România-Film“ are obligaţia administrării imobilelor care nu au fost predate autorităţilor administraţiei publice locale.
    (18) În situaţia neadoptării hotărârii la termenele şi în condiţiile prevăzute la alin. (2) lit. a), c) şi e), prin hotărâre a Guvernului, imobilul se transferă în domeniul public al judeţului, cu respectarea dispoziţiilor art. 294 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare.
    (19) În lipsa manifestării de voinţă a consiliului judeţean privind preluarea imobilului, exprimată în termen de cel mult 120 de zile de la notificarea de către R.A.D.E.F. „România-Film“ a incidenţei dispoziţiilor alin. (15) sau, după caz, ale alin. (18), acesta trece în domeniul public al statului şi în administrarea R.A.D.E.F. „România-Film“.
    (20) La intervenirea oricăreia dintre situaţiile prevăzute la alin. (15) şi (18), R.A.D.E.F. „România-Film“ are obligaţia notificării consiliului judeţean pe raza căruia se află imobilul.
    (21) Dispoziţiile alin. (3)-(14) se aplică în mod corespunzător şi consiliilor judeţene aflate în situaţiile prevăzute la alin. (15) şi (18).
    (22) În temeiul informării prevăzute la alin. (5) şi, după caz, pe baza informaţiilor cuprinse în anexele şi documentele puse la dispoziţie de către R.A.D.E.F. „România-Film“, Ministerul Finanţelor, în baza solicitării Ministerului Culturii, va actualiza inventarul centralizat al bunurilor aflate în domeniul public al statului.

    ART. V
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta lege.

    ART. VI
    La data intrării în vigoare a prezentei legi, anexa nr. 1 „Sălile şi grădinile de spectacol cinematografic care se află în proprietatea privată a statului şi în administrarea R.A.D.E.F. «România-Film»“ la Ordonanţa Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 328/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se abrogă.

    Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.


                    p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR,
                    VASILE-DANIEL SUCIU
                    p. PREŞEDINTELE SENATULUI,
                    ALINA-ŞTEFANIA GORGHIU

    Bucureşti, 13 aprilie 2023.
    Nr. 101.
    ANEXA 1

    Imobile cu destinaţie tehnică şi/sau administrativă din patrimoniul R.A.D.E.F. „România-Film“

┌────┬──────────────┬─────────┬─────────────┐
│Nr. │Denumirea │Judeţul │Adresa │
│crt.│ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│ │Depozit │ │Bucureşti, │
│1 │subteran filme│Bucureşti│str. Thomas │
│ │(adăpost ALA) │ │Masaryk nr. │
│ │ │ │25 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Laboratorul │ │Municipiul │
│ │Mogoşoaia │ │Bucureşti, │
│2 │(sediul │Bucureşti│şos. │
│ │R.A.D.E.F.) │ │Străuleşti │
│ │ │ │nr. 3-5 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Sediul │ │Municipiul │
│3 │administrativ │Bacău │Bacău, str. │
│ │Bacău │ │Mărăşeşti nr.│
│ │ │ │4 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Oraşul │
│4 │Atelier │Botoşani │Săveni, Bd. │
│ │ │ │Republicii │
│ │ │ │nr. 88 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Sediul │ │ │
│ │administrativ │ │Municipiul │
│5 │Braşov - │Braşov │Braşov, Str. │
│ │cinematograf │ │Lungă nr. 1 │
│ │Astra │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Sediul │ │Municipiul │
│ │administrativ │ │Brăila, Bd. │
│6 │Brăila - │Brăila │Independenţei│
│ │cinematograf │ │nr. 57 │
│ │Bulevard │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│ │Sediul │ │Cluj-Napoca, │
│ │fostului │ │str. │
│7 │Oficiu de │Cluj │Maiakovski │
│ │difuzare şi │ │(actuală │
│ │programare a │ │Septimiu │
│ │filmelor Cluj │ │Mureşan) nr. │
│ │ │ │31-35 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│ │Atelier tehnic│ │Cluj-Napoca, │
│8 │+ depozit │Cluj │Str. │
│ │şopron │ │Tipografiei │
│ │ │ │nr. 16 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Sediul │ │Municipiul │
│ │administrativ │ │Constanţa, │
│9 │cinematograf │Constanţa│bd. Tomis nr.│
│ │Studio │ │46 │
│ │(Popular) │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Clădire │ │Municipiul │
│ │administrativă│ │Sfântu │
│10 │(fost sediu │Covasna │Gheorghe, │
│ │filială │ │str. Kossuth │
│ │Covasna) │ │Lajos nr. 3 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│11 │Clădire │Dolj │Craiova, str.│
│ │complex tehnic│ │Matei Basarab│
│ │ │ │nr. 18 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Hol din │ │Municipiul │
│12 │cinematograful│Dolj │Craiova, str.│
│ │Jean Negulescu│ │A. I. Cuza │
│ │ │ │nr. 3 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│ │Sediu │ │Târgu Jiu, │
│13 │(atelier) │Gorj │aleea V. │
│ │ │ │Alecsandri │
│ │ │ │nr. 42 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Clădire anexă │ │Municipiul │
│14 │la │Harghita │Topliţa, str.│
│ │cinematograf │ │N. Bălcescu │
│ │Căliman │ │nr. 35 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│ │ │ │Slobozia, │
│15 │Sediu secţie │Ialomiţa │str. Matei │
│ │ │ │Basarab nr. │
│ │ │ │132 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Sediul │ │Municipiul │
│ │fostului │ │Iaşi, aleea │
│16 │Oficiu de │Iaşi │Cimitirul │
│ │difuzare şi │ │Evreiesc nr. │
│ │programare a │ │2 │
│ │filmelor Iaşi │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│17 │Atelier auto │Maramureş│Baia Mare, │
│ │ │ │str. Horea │
│ │ │ │nr. 38 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│18 │Atelier │Maramureş│Baia Mare, │
│ │întreţinere │ │str. Horea │
│ │ │ │nr. 38 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Clădire │ │Municipiul │
│ │administrativă│ │Drobeta-Turnu│
│19 │cu anexe │Mehedinţi│Severin, str.│
│ │(sediu) │ │M. Vasilescu │
│ │ │ │nr. 12 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│ │ │ │Piatra-Neamţ,│
│20 │Depozit │Neamţ │str. M. │
│ │ │ │Viteazul nr. │
│ │ │ │31 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Spaţiu de 152 │ │Municipiul │
│ │mp din │ │Piatra-Neamţ,│
│21 │cinematograful│Neamţ │piaţa M. │
│ │Pietricica │ │Kogălniceanu │
│ │ │ │nr. 4 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│22 │Sediu secţie │Satu Mare│Satu Mare, │
│ │ │ │str. Ioan │
│ │ │ │Slavici nr. 6│
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Atelier │ │Municipiul │
│23 │revizie + │Satu Mare│Satu Mare, │
│ │garaj │ │str. Ioan │
│ │ │ │Slavici nr. 6│
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ │ │Municipiul │
│24 │Clădire │Sibiu │Sibiu, Str. │
│ │atelier │ │Pielarilor │
│ │ │ │nr. 23 │
├────┼──────────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Sediul │ │Municipiul │
│ │fostului │ │Timişoara, │
│25 │Oficiu de │Timiş │str. Elena │
│ │difuzare şi │ │Nicoară nr. │
│ │programare a │ │16A │
│ │filmelor Timiş│ │ │
└────┴──────────────┴─────────┴─────────────┘



    ANEXA 2

    Imobile care nu se mai află în posesia R.A.D.E.F. „România-Film“

┌────┬──────────────────────┬────────────────┬──────┬───────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ │ │Număr │Modul în care a │ │
│crt.│Denumirea │Adresa │de │ieşit din │Observaţii │
│ │ │ │locuri│patrimoniu │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │
├────┴──────────────────────┴────────────────┴──────┴───────────────────┴─────────────────┤
│2.1. Imobile transferate în baza Legii nr. 303/2008 │
├────┬──────────────────────┬────────────────┬──────┬───────────────────┬─────────────────┤
│ │ │Judeţul Alba, │ │ │ │
│1 │Columna │municipiul Alba │500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Iulia, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Zorilor nr. 8 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Alba, │ │ │ │
│2 │Victoria │oraşul Teiuş, │219 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Clujului │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 90 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │Arta - complex │Judeţul Arad, │ │ │ │
│3 │cinematografic cu 2 │municipiul Arad,│250 + │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │săli │str. Vasile │60 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Alecsandri nr. 2│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│4 │Grădina de vară Arta │municipiul Arad,│445 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. Vasile │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Alecsandri nr. 2│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│5 │Studio │municipiul Arad,│587 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. Vasile │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Goldiş nr. 1-3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│6 │Grădişte │municipiul Arad,│310 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. P. Rareş │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 25 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│7 │Solidaritatea │municipiul Arad,│261 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Codrului │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│8 │Popular │oraşul Sântana, │220 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Muncii nr. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │58 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│9 │Ghioroc │comuna Ghioroc │186 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 86 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Argeş, │ │ │ │
│10 │Bucureşti │municipiul │459 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Piteşti, calea │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Bucureşti nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bacău, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│11 │Orizont │Bacău, str. │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mărăşeşti nr. │ │ │ │
│ │ │165 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bacău, │ │ │ │
│12 │Capitol │municipiul │457 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Oneşti, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Poştei nr. 3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bacău, │ │ │ │
│13 │Uranus │oraşul Târgu │285 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Ocna, str. C. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Dionisie nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bihor, │ │ │ │
│ │Libertatea - complex │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│14 │cinematografic cu 3 │Oradea, Str. │961 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │săli │Independenţei │ │ │ │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bihor, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│15 │Transilvania │Oradea, piaţa │399 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Regele Ferdinand│ │ │ │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bihor, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│16 │Bihorul │Beiuş, str. │501 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Andrei Şaguna │ │ │ │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Bihor, │ │ │ │
│17 │Cabina de proiecţie │oraşul Aleşd, │0 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │cinema Pacea │str. Bobâlna nr.│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │10 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Bistriţa-Năsăud,│ │ │ │
│18 │Bulevard │municipiul │200 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Bistriţa, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │39 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Botoşani, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│19 │Unirea │municipiul │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Botoşani, Str. │ │ │ │
│ │ │Unirii nr. 24 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Botoşani, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│20 │Melodia │municipiul │355 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Dorohoi, str. A.│ │ │ │
│ │ │I. Cuza nr. 22 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│21 │Patria │Botoşani, oraşul│300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Săveni, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Centrală nr. 12 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│22 │Prutul │Botoşani, oraşul│309 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Ştefăneşti │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Braşov, │ │ │ │
│23 │Patria │municipiul │789 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Braşov, bd. 15 │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Noiembrie nr. 50│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │Modern - complex │Judeţul Braşov, │ │ │ │
│24 │cinematografic cu 3 │municipiul │705 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │săli │Braşov, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Griviţei nr. 47 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Braşov, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│25 │Royal │Braşov, Str. │510 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mureşenilor nr. │ │ │ │
│ │ │7 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Braşov, │ │ │ │
│26 │Astra │municipiul │505 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Braşov, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Lungă nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Braşov, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│27 │Transilvania │Făgăraş, str. 13│350 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Decembrie, bloc │ │ │ │
│ │ │100 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Braşov, │ │ │ │
│28 │Popular │oraşul Rupea, │346 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Republicii │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 143 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │1.246/15.04.2014 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a VIII-a contencios│ │
│ │ │ │ │administrativ şi │ │
│ │ │ │ │fiscal prin care │ │
│ │ │Municipiul │ │RADEF a fost │Legea nr. 303/ │
│ │ │Bucureşti, │ │obligată să încheie│2008; preluat de │
│29 │Patria │sectorul 1, bd. │1387 │protocol de │UAT Sector 1 fără│
│ │ │Gh. Magheru nr. │ │predare-primire şi │protocol de │
│ │ │12-14 │ │să predea imobilul │predare-primire │
│ │ │ │ │în baza Legii nr. │ │
│ │ │ │ │303/2008 Primăriei │ │
│ │ │ │ │Sector 1, │ │
│ │ │ │ │Bucureşti; Dosar │ │
│ │ │ │ │executare nr. 57/ │ │
│ │ │ │ │2018 - │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │13.04.2018 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │1.246/15.04.2014 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a VIII-a contencios│ │
│ │ │ │ │administrativ şi │ │
│ │ │ │ │fiscal prin care │ │
│ │ │ │ │RADEF a fost │ │
│ │ │Municipiul │ │obligată să încheie│Legea nr. 303/ │
│ │ │Bucureşti, │ │protocol de │2008; preluat de │
│30 │Excelsior │sectorul 1, bd. │801 │predare-primire şi │UAT Sector 1 fără│
│ │ │Ion Mihalache │ │să predea imobilul │protocol de │
│ │ │nr. 174 │ │în baza Legii nr. │predare-primire │
│ │ │ │ │303/2008 Primăriei │ │
│ │ │ │ │Sector 1, │ │
│ │ │ │ │Bucureşti; Dosar de│ │
│ │ │ │ │executare nr. 54/ │ │
│ │ │ │ │2018 - │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │13.04.2018 + │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │16.04.2018 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │1.246/15.04.2014 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a VIII-a contencios│ │
│ │ │ │ │administrativ şi │ │
│ │ │ │ │fiscal prin care │ │
│ │ │ │ │RADEF a fost │ │
│ │ │ │ │obligată să încheie│Legea nr. 303/ │
│ │ │Municipiul │ │protocol de │2008; preluat de │
│31 │Cotroceni │Bucureşti, │150 │predare-primire şi │UAT Sector 1 fără│
│ │ │sectorul 6, şos.│ │să predea imobilul │protocol de │
│ │ │Cotroceni nr. 9 │ │în baza Legii nr. │predare-primire │
│ │ │ │ │303/2008 Primăriei │ │
│ │ │ │ │Sector 1, │ │
│ │ │ │ │Bucureşti; Dosar de│ │
│ │ │ │ │executare nr. 58/ │ │
│ │ │ │ │2018 - │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │13.04.2018 + │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │24.04.2018 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │ │Bucureşti, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│32 │Giuleşti │sectorul 1, │350 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │calea Giuleşti │ │ │ │
│ │ │nr. 56A │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │1.246/15.04.2014 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a VIII-a contencios│ │
│ │ │ │ │administrativ şi │ │
│ │ │ │ │fiscal prin care │ │
│ │ │ │ │RADEF a fost │ │
│ │ │Municipiul │ │obligată să încheie│Legea nr. 303/ │
│ │ │Bucureşti, │ │protocol de │2008; preluat de │
│33 │Imobil + teren - │sectorul 1, Bd. │150 │predare-primire şi │UAT Sector 1 fără│
│ │Grădina de vară Parc │Poligrafiei nr. │ │să predea imobilul │protocol de │
│ │ │1 │ │în baza Legii nr. │predare-primire │
│ │ │ │ │303/2008 Primăriei │ │
│ │ │ │ │Sector 1, │ │
│ │ │ │ │Bucureşti; Dosar de│ │
│ │ │ │ │executare nr. 55/ │ │
│ │ │ │ │2018 - │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │13.04.2018 + │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │14.04.2018 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │ │Bucureşti, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│34 │Gloria │sectorul 3, │652 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │aleea Bucovina │ │ │ │
│ │ │nr. 7 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │ │Bucureşti, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│35 │Favorit │sectorul 6, │944 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Drumul Taberei │ │ │ │
│ │ │nr. 24A │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │3.335/2013 - │ │
│ │ │ │ │Tribunalul Buzău - │ │
│ │ │ │ │Secţia a II-a │ │
│ │ │ │ │civilă, de │ │
│ │ │ │ │contencios │ │
│ │ │ │ │administrativ şi │ │
│ │ │ │ │fiscal - Dosar nr. │ │
│ │ │ │ │4.250/114/2013 │ │
│ │ │ │ │pentru punerea în │ │
│ │ │ │ │aplicare a │ │
│ │ │ │ │Sentinţei civile │ │
│ │ │ │ │nr. 652/24.02.2011 │ │
│ │ │Judeţul Buzău, │ │prin care RADEF a │ │
│ │ │municipiul │ │fost obligată să │Legea nr. 303/ │
│36 │Dacia │Buzău, Piaţa │642 │încheie protocol de│2008 │
│ │ │Daciei nr. 1 │ │predare-primire în │ │
│ │ │ │ │baza Legii nr. 303/│ │
│ │ │ │ │2008; Dosar de │ │
│ │ │ │ │executare silită │ │
│ │ │ │ │nr. 2.147/2013 prin│ │
│ │ │ │ │BNP Cucu Lucian │ │
│ │ │ │ │Ciprian - │ │
│ │ │ │ │proces-verbal de │ │
│ │ │ │ │predare a │ │
│ │ │ │ │imobilului şi de │ │
│ │ │ │ │încredinţare a │ │
│ │ │ │ │bunurilor imobile │ │
│ │ │ │ │din 23.12.2013 │ │
│ │ │ │ │către municipiul │ │
│ │ │ │ │Buzău │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Călăraşi, │ │ │ │
│37 │Flacăra │municipiul │150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Olteniţa, Bd. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │154 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │Grădina de vară │Călăraşi, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│38 │Flacăra │municipiul │150 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Olteniţa, str. │ │ │ │
│ │ │Flacăra nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Caraş-Severin, │ │ │ │
│39 │Dacia │municipiul │634 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Reşiţa, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │15 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Caraş-Severin, │ │ │ │
│40 │Tineretului │municipiul │522 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Caransebeş, │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Piaţa Revoluţiei│ │ │ │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Caraş-Severin, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│41 │Hercules │oraşul Băile │453 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Herculane, str. │ │ │ │
│ │ │1 Mai nr. 5 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Caraş-Severin, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│42 │Astra │oraşul Bocşa, │300 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. 1 Decembrie│ │ │ │
│ │ │nr. 24 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Caraş-Severin, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│43 │Caraş │oraşul Oraviţa, │302 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. 1 Decembrie│ │ │ │
│ │ │nr. 57 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│44 │Victoria │municipiul │464 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Cluj-Napoca, Bd.│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Eroilor nr. 51 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │ │ │
│45 │Arta │Cluj-Napoca, │300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Universităţii │ │ │ │
│ │ │nr. 3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│46 │Favorit │Cluj-Napoca, │294 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. Horea nr. │ │ │ │
│ │ │4-6 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│ │Dacia - complex │municipiul │400 + │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│47 │cinematografic cu 2 │Cluj-Napoca, │250 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │săli │str. Lingurari │ │ │ │
│ │ │F.N. │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│ │Mărăşti - complex │Municipiul │350 + │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│48 │cinematografic cu 2 │Cluj-Napoca, │150 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │săli │str. Aurel │ │ │ │
│ │ │Vlaicu F.N. │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│49 │Grădina de vară Pacea │Turda, Str. │150 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │38 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│50 │Arta │municipiul Dej, │500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Piaţa 16 │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Februarie nr. 3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│51 │Bobâlna │municipiul Dej, │300 │transferat in baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Mioriţei │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│52 │Pacea │Gherla, piaţa │300 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Ştefan cel Mare │ │ │ │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│53 │Republica │municipiul │1000 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Constanţa, bd. │ │ │ │
│ │ │Ferdinand nr. 56│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│54 │Pescăruş │municipiul │300 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mangalia, Str. │ │ │ │
│ │ │Rozelor nr. 1A │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │ │ │
│55 │Eforie Sud │localitatea │188 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Eforie Sud, Bd. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │41 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│56 │Grădina de vară Perla │Constanţa, │1694 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │localitatea │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Eforie Nord │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │ │ │
│57 │Grădina de vară Farul │municipiul │1142 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Mangalia, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mihai Viteazul │ │ │ │
│ │ │F.N. │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│58 │Grădina de vară Venus │municipiul │1258 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mangalia, │ │ │ │
│ │ │staţiunea Venus │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│59 │Grădina de vară Saturn│municipiul │954 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mangalia, │ │ │ │
│ │ │staţiunea Saturn│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Constanţa, │ │ │ │
│60 │Lumina │oraşul Negru │299 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Vodă, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Constanţei nr. │ │ │ │
│ │ │34 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Covasna,│ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│61 │Arta │Sfântu Gheorghe,│500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. Korosi Cs. │ │ │ │
│ │ │Sandor nr. 10 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Covasna,│ │ │ │
│62 │Victoria │municipiul │300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Covasna, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Gh. Doja nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Covasna,│ │ │ │
│ │ │municipiul Târgu│ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│63 │Petofi │Secuiesc, str. │300 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Kossuth Lajos │ │ │ │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Dâmboviţa, │ │ │ │
│64 │Independenţa │municipiul │668 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Târgovişte, Str.│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Independenţei │ │ │ │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │ │ │
│65 │Arta │municipiul │370 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Tecuci, str. Ion│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Petrovici nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Harghita, │ │ │ │
│66 │Transilvania │municipiul │501 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Miercurea-Ciuc, │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. Majlath │ │ │ │
│ │ │Gustav nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Harghita, │ │ │ │
│67 │Harghita │municipiul │150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Miercurea-Ciuc, │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. Petofi │ │ │ │
│ │ │Sandor nr. 38 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Harghita, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│68 │Studio │Odorheiu │501 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Secuiesc, str. │ │ │ │
│ │ │Rakoczi Ferencz │ │ │ │
│ │ │nr. 3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Harghita, oraşul│ │ │ │
│69 │Arta │Cristuru │355 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Secuiesc, Piaţa │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Libertăţii nr. │ │ │ │
│ │ │35 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │ │ │
│70 │Victoria │municipiul │546 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Petroşani, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │1 Decembrie nr. │ │ │ │
│ │ │89 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │ │ │
│71 │Unirea │municipiul │350 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Petroşani, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Aviatorilor nr. │ │ │ │
│ │ │2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │ │ │
│72 │Cultural │municipiul │501 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Lupeni, str. T. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Vladimirescu nr.│ │ │ │
│ │ │1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│73 │Zarand │municipiul Brad,│623 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Str. Moţilor nr.│ │ │ │
│ │ │13 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│74 │Luceafărul │municipiul │355 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Vulcan, str. M. │ │ │ │
│ │ │Viteazul nr. 18 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │ │ │
│75 │Dacia │oraşul Haţeg, │353 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. T. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Vladimirescu nr.│ │ │ │
│ │ │3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│76 │Retezatul │oraşul Uricani, │355 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Str. Muncii nr. │ │ │ │
│ │ │19 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│77 │Minerul │oraşul Lonea, │300 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Str. Republicii │ │ │ │
│ │ │nr. 22 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Hunedoara, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│78 │Lumina │comuna Ilia, │300 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Str. Libertăţii │ │ │ │
│ │ │nr. 10 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Ialomiţa, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│79 │Galax │municipiul │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Slobozia, Bd. │ │ │ │
│ │ │Unirii nr. 19 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Ialomiţa, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│80 │Pacea │municipiul │250 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Urziceni, str. │ │ │ │
│ │ │Bucureşti nr. 27│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│81 │Grădina de vară Amara │Ialomiţa, oraşul│1000 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Amara │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │70/18.04.2016 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel Iaşi│ │
│ │ │Judeţul Iaşi, │ │- Dosar nr. 1.085/ │Legea nr. 303/ │
│ │ │municipiul Iaşi,│ │45/2015; Dosar de │2008; preluat de │
│82 │Victoria │Piaţa Unirii nr.│902 │executare nr. 858/ │UAT fără protocol│
│ │ │5 │ │2017 - │de predare- │
│ │ │ │ │proces-verbal din │primire │
│ │ │ │ │2.08.2017 (nr. │ │
│ │ │ │ │RADEF 4.765/ │ │
│ │ │ │ │4.08.2017) │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │70/18.04.2016 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel Iaşi│ │
│ │ │Judeţul Iaşi, │ │- Dosar nr. 1.085/ │Legea nr. 303/ │
│ │ │municipiul Iaşi,│ │45/2015; Dosar de │2008; preluat de │
│83 │Dacia │Piaţa │500 │executare nr. 858/ │UAT fără protocol│
│ │ │Voievozilor nr. │ │2017 - │de predare- │
│ │ │14 │ │proces-verbal din │primire │
│ │ │ │ │2.08.2017 (nr. │ │
│ │ │ │ │RADEF 4.766/ │ │
│ │ │ │ │4.08.2017) │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │70/18.04.2016 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel Iaşi│ │
│ │ │Judeţul Iaşi, │ │- Dosar nr. 1.085/ │Legea nr. 303/ │
│ │ │municipiul Iaşi,│ │45/2015; Dosar de │2008; preluat de │
│84 │Tineretului │str. Al. │150 │executare nr. 858/ │UAT fără protocol│
│ │ │Lăpuşneanu nr. │ │2017 - │de predare- │
│ │ │18 │ │proces-verbal din │primire │
│ │ │ │ │2.08.2017 (nr. │ │
│ │ │ │ │RADEF 4.767/ │ │
│ │ │ │ │4.08.2017) │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │70/18.04.2016 - │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel Iaşi│ │
│ │ │Judeţul Iaşi, │ │- Dosar nr. 1.085/ │Legea nr. 303/ │
│ │ │municipiul Iaşi,│ │45/2015; Dosar de │2008; preluat de │
│85 │Republica │str. Al. │858 │executare nr. 858/ │UAT fără protocol│
│ │ │Lăpuşneanu nr. │ │2017 - │de predare- │
│ │ │12 │ │proces-verbal din │primire │
│ │ │ │ │2.08.2017 (nr. │ │
│ │ │ │ │RADEF 4.768/ │ │
│ │ │ │ │4.08.2017) │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Iaşi, │ │ │ │
│86 │1 Mai │oraşul Hârlău, │392 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. Bogdan Vodă│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Maramureş, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│87 │Minerul │municipiul Baia │549 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mare, Piaţa │ │ │ │
│ │ │Libertăţii nr. 7│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Maramureş, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│88 │Unirea │Sighetu │350 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Marmaţiei, str. │ │ │ │
│ │ │Bogdan Vodă nr. │ │ │ │
│ │ │A1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Maramureş, │ │ │ │
│89 │Muncitoresc │municipiul │497 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Sighetu │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Marmaţiei, Str. │ │ │ │
│ │ │Libertăţii nr. 1│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Maramureş, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│90 │Minerul │oraşul Baia │298 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Sprie, str. │ │ │ │
│ │ │Săsar nr. 4 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Maramureş, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│91 │Chioarul │oraşul Şomcuta │298 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mare, str. Ioan │ │ │ │
│ │ │Buteanu nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │Legea nr. 303/ │
│ │ │Maramureş, │ │transferat în baza │2008; preluat de │
│92 │Dacia │municipiul Baia │800 │Legii nr. 303/2008 │UAT Baia Mare │
│ │ │Mare, Piaţa │ │ │fără protocol de │
│ │ │Revoluţiei nr. 7│ │ │predare-primire │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Mehedinţi, │ │ │ │
│93 │Porţile de Fier │municipiul │483 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Drobeta-Turnu │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Severin, calea │ │ │ │
│ │ │Traian nr. 65 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Mehedinţi, │ │ │ │
│94 │Grădina de vară │municipiul │1200 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │Porţile de Fier │Drobeta-Turnu │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Severin, bd. │ │ │ │
│ │ │Carol nr. 7 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Mureş, │ │ │ │
│ │ │municipiul Târgu│ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│95 │Arta │Mureş, Piaţa │742 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Trandafirilor │ │ │ │
│ │ │nr. 35-37 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Mureş, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│96 │Patria │Reghin, str. │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Petru Maior nr. │ │ │ │
│ │ │58 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Mureş, │ │ │ │
│97 │Doina │oraşul Sovata, │328 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. M. Eminescu│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 10 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Mureş, │ │ │ │
│98 │Flacăra │oraşul Luduş, │300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Republicii │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 14 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Neamţ, │ │ │ │
│ │Cozla - complex │municipiul │350 + │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│99 │cinematografic cu 2 │Piatra-Neamţ, │150 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │săli │Str. 1 Decembrie│ │ │ │
│ │ │1918 nr. 7 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Neamţ, │ │ │ │
│100 │Unirea │municipiul │500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Roman, str. N. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Titulescu nr. 4 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Neamţ, │ │ │Legea nr. 303/ │
│ │ │oraşul │ │ │2008; preluat de │
│101 │Ozana │Târgu-Neamţ, │351 │transferat în baza │UAT Târgu-Neamţ │
│ │ │str. M. │ │Legii nr. 303/2008 │fără protocol de │
│ │ │Kogălniceanu nr.│ │ │predare-primire │
│ │ │2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │ │ │ │
│102 │Alutus │municipiul │612 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Slatina, bd. A. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │I. Cuza nr. 28 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │ │ │ │
│103 │Victoria │municipiul │150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Slatina, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Lipscani nr. 42 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │ │ │ │
│104 │Modern │oraşul Balş, │500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. N. Bălcescu│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova,│ │ │ │
│105 │Unirea │oraşul Slănic, │300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Slănicului │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 13 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Sălaj, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│106 │Scala │Zalău, str. │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Simion Bărnuţiu │ │ │ │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Sălaj, │ │ │ │
│ │ │oraşul Cehu │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│107 │Silvania │Silvaniei, str. │327 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Gh. Pop de │ │ │ │
│ │ │Băseşti nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Satu │ │ │ │
│108 │Luceafărul │Mare, municipiul│500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Satu Mare, bd. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │L. Blaga nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Satu │ │ │ │
│109 │Arta │Mare, municipiul│160 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Carei, Str. 25 │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Octombrie nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│110 │Modern │Suceava, str. │501 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Petru Rareş nr. │ │ │ │
│ │ │1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │ │ │
│111 │Arta │municipiul │150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Suceava, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Gh. Doja nr. 5 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│112 │Vama │comuna Vama, │150 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │satul Vama │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │ │ │
│ │ │municipiul │ │ │ │
│ │ │Câmpulung │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│113 │Moldova │Moldovenesc, │298 │Legii nr. 303/2009 │2009 │
│ │ │Calea │ │ │ │
│ │ │Transilvaniei │ │ │ │
│ │ │nr. 35 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │ │ │
│ │ │municipiul │ │ │ │
│ │ │Câmpulung │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│114 │Luceafărul │Moldovenesc, │150 │Legii nr. 303/2010 │2010 │
│ │ │Calea │ │ │ │
│ │ │Transilvaniei │ │ │ │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Teleorman, │ │ │ │
│115 │Turris │municipiul Turnu│500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Măgurele, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Vlad Ţepeş, bloc│ │ │ │
│ │ │32 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Teleorman, │ │ │ │
│116 │Modern │municipiul │480 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Roşiori de Vede,│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. Carpaţi nr.│ │ │ │
│ │ │10 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Teleorman, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│117 │Unirea │oraşul Zimnicea,│150 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │str. Mihai │ │ │ │
│ │ │Viteazul nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│118 │Dacia │municipiul │500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Zborului nr. 7 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│119 │Timiş │municipiul │770 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, Bd. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Revoluţiei nr. 7│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│120 │Victoria │municipiul │355 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Porumbescu nr. 2│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│121 │Arta │municipiul │400 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Văcărescu nr. 18│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│122 │Grădina de vară Arta │municipiul │150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Văcărescu nr. 18│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│123 │Unirea │municipiul │350 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Mureş nr. 3 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│124 │Fratelia │municipiul │288 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Timişoara, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Izlaz nr. 40 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│125 │Freidorf │Timişoara, str. │330 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │N. Andreescu nr.│ │ │ │
│ │ │97 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│126 │Victoria │Lugoj, str. │331 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Alex. Mocioni │ │ │ │
│ │ │nr. 5 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│127 │Urania │oraşul Jimbolia,│511 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Republicii │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 37 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│128 │Grădina de vară Urania│oraşul Jimbolia,│150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Republicii │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 37 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│129 │Amfora │oraşul Recaş, │258 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. Crişan nr. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │113 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│130 │Mara │comuna Cărpiniş,│316 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Principală │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 96 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │ │ │
│131 │Steaua │comuna Variaş, │324 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Principală │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 29A │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│132 │Muncitoresc │Judeţul Timiş, │274 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │comuna Periam │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│133 │Grădina de vară │Judeţul Timiş, │150 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │Muncitoresc │comuna Periam │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│134 │Libertatea │comuna Dudeştii │296 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Vechi │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│135 │Cultural │Judeţul Timiş, │423 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │comuna Cenad │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│136 │Romanţa │Judeţul Timiş, │268 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │satul Grabăţ │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│137 │Gottlob │Judeţul Timiş, │180 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │satul Gottlob │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│138 │1 Mai │Judeţul Timiş, │235 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │satul Tomnatic │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Tulcea, │ │ │ │
│139 │Grădina de vară Dacia │municipiul │1121 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Tulcea, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Isaccei nr. 16 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │ │ │ │
│140 │Dacia │oraşul Olăneşti,│261 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Băilor nr. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │4 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │ │ │ │
│141 │Grădina de vară Dacia │oraşul Olăneşti,│670 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. T. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Vladimirescu │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │ │ │ │
│142 │Parc │oraşul Băile │320 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Govora, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Parcului │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vaslui, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│143 │Victoria │Bârlad, Str. │397 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │250 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │Dacia - complex │Judeţul Vaslui, │ │ │ │
│144 │cinematografic cu 2 │municipiul Huşi,│311 + │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │săli │str. G-ral │151 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Teleman nr. 15 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vrancea,│ │ │ │
│145 │Doina │municipiul │300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Adjud, str. V. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Alecsandri nr. 1│ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vrancea,│ │ │ │
│ │ │oraşul Panciu, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│146 │Republica │Bd. │350 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Independenţei │ │ │ │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vrancea,│ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│147 │Unirea │Focşani, Str. │100 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │18 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vrancea,│ │ │ │
│148 │Grădina de vară N. │municipiul │1350 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │Bălcescu │Focşani, Parc N.│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Bălcescu nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │Cota indiviză de 2/3 -│Bucureşti, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│149 │Festival │sectorul 5, bd. │- │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Regina Elisabeta│ │ │ │
│ │ │nr. 34 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │ │Bucureşti, │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│150 │Corso │sectorul 5, bd. │456 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Regina Elisabeta│ │ │ │
│ │ │nr. 27 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│151 │Dacia │municipiul Arad,│741 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Bd. Revoluţiei │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 49-53 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │ │ │
│152 │Mureşul │municipiul Arad,│465 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Bd. Revoluţiei │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 98 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │ │ │ │
│153 │Craioviţa │municipiul │504 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Craiova, bd. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Oltenia F.N. │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │ │ │ │
│154 │Grădina de vară Patria│municipiul │950 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Craiova, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Unirii nr. 82 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│155 │Modern │Craiova, str. │175 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Madona Dudu nr. │ │ │ │
│ │ │3-5 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │ │ │
│156 │Ţiglina │municipiul │800 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Galaţi, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Brăilei nr. 165 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │ │ │
│157 │Doina │municipiul │600 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Galaţi, str. Gh.│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Asachi nr. 60 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │ │ │
│158 │Grădina de vară │municipiul │2000 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │Central │Galaţi, str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Lahovary nr. 4 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│159 │Dacia │Galaţi, Str. │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Oţelarilor nr. │ │ │ │
│ │ │11 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│160 │Flacăra │Galaţi, bd. │500 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Henri Coandă nr.│ │ │ │
│ │ │7 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │ │ │ │
│161 │Modern │oraşul Balş, │500 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │str. N. Bălcescu│ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 2 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│162 │Doina │Fălticeni, Str. │450 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. │ │ │ │
│ │ │276 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Tulcea, │ │ │ │
│163 │Republica │oraşul Măcin, │300 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Str. Florilor │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │nr. 4 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vaslui, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│164 │Independenţa │Vaslui, Str. │650 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Victoriei nr. │ │ │ │
│ │ │100 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vaslui, │ │ │ │
│ │ │municipiul │ │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│165 │Modern │Vaslui, str. │501 │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Ing. Badea Romeo│ │ │ │
│ │ │nr. 80 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vrancea,│ │ │ │
│166 │Victoria │oraşul │350 │transferat în baza │Legea nr. 303/ │
│ │ │Mărăşeşti, Str. │ │Legii nr. 303/2008 │2008 │
│ │ │Republicii nr. 1│ │ │ │
├────┴──────────────────────┴────────────────┴──────┴───────────────────┴─────────────────┤
│2.2. Imobile transferate în baza Legii nr. 10/2001 │
├────┬──────────────────────┬────────────────┬──────┬───────────────────┬─────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │ │retrocedat cf. │ │
│167 │Nădlac │oraşul Nădlac, │280 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Str. Victoriei │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │nr. 32 │ │58/19.04.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │ │ │
│ │ │Bistriţa-Năsăud,│ │retrocedat cf. │ │
│168 │Tihuţa │comuna Prundu │161 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Bârgăului, Str. │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Principală nr. │ │65/12.05.2006 │ │
│ │ │35 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │Lira - complex │Judeţul Brăila, │ │retrocedat cf. │ │
│169 │cinematografic cu 2 │municipiul │399 + │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │săli │Brăila, str. │79 │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Cojocari nr. 21 │ │181/13.10.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │Cota indiviză de 35% │Judeţul Brăila, │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│170 │din Grădina de vară │municipiul │1000 │Decizia RADEF nr. │Legea nr. 10/2001│
│ │Central │Brăila, calea │ │25/2005 completată │ │
│ │ │Galaţi nr. 5 │ │cu Decizia nr. 70/ │ │
│ │ │ │ │15.04.2005 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001 │ │
│ │ │Judeţul Braşov, │ │prin Sentinţa │ │
│ │ │municipiul │ │civilă nr. 1.939/ │ │
│171 │Negoiul │Făgăraş, Str. │501 │CA, Dosar nr. 999/ │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Republicii nr. │ │62/2012 Tribunalul │ │
│ │ │21 │ │Braşov şi aprobarea│ │
│ │ │ │ │RADEF transmisă cu │ │
│ │ │ │ │Adresa nr. 1.823/ │ │
│ │ │ │ │23.03.2015 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │211/18.02.2009 │ │
│ │ │ │ │Tribunalul │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a III-a civilă - │ │
│ │ │ │ │Dosar nr. 43.485/3/│ │
│ │ │ │ │2006, definitivă │ │
│ │ │ │ │prin Decizia nr. │ │
│ │ │ │ │294/29.01.2015 - │ │
│ │ │Municipiul │ │Înalta Curte de │ │
│ │ │Bucureşti, │ │Casaţie şi Justiţie│ │
│172 │Scala │sectorul 1, bd. │900 │- Secţia I civilă -│Legea nr. 10/2001│
│ │ │Gh. Magheru nr. │ │Dosar nr. 43.485/3/│ │
│ │ │2-4 │ │2006* şi Dispoziţia│ │
│ │ │ │ │RADEF nr. 131/ │ │
│ │ │ │ │6.12.2016 + │ │
│ │ │ │ │Proces-verbal nr. 1│ │
│ │ │ │ │/6.12.2016 (RADEF │ │
│ │ │ │ │nr. 7.510/ │ │
│ │ │ │ │6.12.2016) şi │ │
│ │ │ │ │Proces-verbal nr. 2│ │
│ │ │ │ │/6.12.2016 (RADEF │ │
│ │ │ │ │nr. 7.515/ │ │
│ │ │ │ │6.12.2016) │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│ │ │ │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Municipiul │ │51/6.04.2006, │ │
│ │ │Bucureşti, │ │decizie pusă în │ │
│173 │Dacia │sectorul 1, │150 │aplicare prin BEJ │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Calea Griviţei │ │Dorina şi Lucian │ │
│ │ │nr. 137 │ │Gont - Dosar de │ │
│ │ │ │ │executare nr. 1.238│ │
│ │ │ │ │/2009 şi predat │ │
│ │ │ │ │imobilul cu │ │
│ │ │ │ │proces-verbal │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│ │ │Municipiul │ │Decizia RADEF nr. │ │
│174 │Popular │Bucureşti, │150 │10/3.07.2006, │Legea nr. 10/2001│
│ │ │sectorul 2, str.│ │modificată şi │ │
│ │ │Mătăsari nr. 31 │ │completată prin │ │
│ │ │ │ │Decizia nr. 177/ │ │
│ │ │ │ │11.10.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │retrocedat cf. │ │
│175 │Grădina de vară Modern│Bucureşti, │150 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │(Libertăţii) │sectorul 4, Str.│ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │11 Iunie nr. 79 │ │32/21.02.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │661/29.05.2015 + │ │
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│ │
│ │ │ │ │696/8.06.2016 - │ │
│ │ │ │ │pronunţate de │ │
│ │ │ │ │Tribunalul │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a V-a civilă + │ │
│ │ │ │ │Decizia civilă nr. │ │
│ │ │ │ │346/23.06.2017 │ │
│ │ │ │ │pronunţată de │ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a III-a civilă, │ │
│ │ │ │ │toate pronunţate în│ │
│ │ │Municipiul │ │Dosarul nr. 36.831/│ │
│ │ │Bucureşti, │ │3/2009**, hotărâri │ │
│176 │Bucureşti │sectorul 5, bd. │1015 │definitive şi │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Regina Elisabeta│ │irevocabile; │ │
│ │ │nr. 26 │ │Hotărârea nr. 21/ │ │
│ │ │ │ │2018 a Consiliului │ │
│ │ │ │ │de Administraţie al│ │
│ │ │ │ │RADEF + Dispoziţia │ │
│ │ │ │ │nr. 20.023/2018 a │ │
│ │ │ │ │primarului general │ │
│ │ │ │ │al municipiului │ │
│ │ │ │ │Bucureşti, │ │
│ │ │ │ │Hotărârea │ │
│ │ │ │ │Comitetului │ │
│ │ │ │ │creditorilor │ │
│ │ │ │ │debitoarei RADEF │ │
│ │ │ │ │din 28.01.2019 + │ │
│ │ │ │ │Procesul-verbal de │ │
│ │ │ │ │predare-primire din│ │
│ │ │ │ │5.02.2019 (RADEF │ │
│ │ │ │ │nr. 742/6.02.2019) │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │Bucureşti, │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│177 │Lumina │sectorul 5, bd. │500 │Decizia RADEF nr. │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Regina Elisabeta│ │38/21.03.2008; │ │
│ │ │nr. 32 │ │Proces-verbal nr. │ │
│ │ │ │ │2.392/24.03.2008 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │retrocedată cota │ │
│ │ │Bucureşti, │ │indiviză de 1/3 │ │
│178 │Cota indiviză de 1/3 │sectorul 5, bd. │- │persoanelor │Legea nr. 10/2001│
│ │din Festival │Regina Elisabeta│ │îndreptăţite sau │ │
│ │ │nr. 34 │ │moştenitorilor │ │
│ │ │ │ │acestora │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │ │Bucureşti, │ │retrocedat cf. │ │
│179 │Lira │sectorul 5, │150 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Calea 13 │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Septembrie nr. │ │57/18.04.2006 │ │
│ │ │196 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │ │ │
│ │ │Bucureşti, │ │retrocedat cf. │ │
│180 │Grădina de vară Lira │sectorul 5, │150 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Calea 13 │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Septembrie nr. │ │57/18.04.2006 │ │
│ │ │196 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001 │ │
│ │ │ │ │şi Sentinţei civile│ │
│ │ │ │ │nr. 221/2011 - │ │
│ │ │Judeţul Cluj, │ │Dosarul nr. 3.862/ │ │
│ │ │municipiul │ │117/2011 Tribunalul│ │
│181 │Timpuri Noi │Cluj-Napoca, │280 │Cluj, pusă în │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Piaţa Unirii nr.│ │aplicare de BEJ │ │
│ │ │24 │ │Mircea Bolos - │ │
│ │ │ │ │Dosar de executare │ │
│ │ │ │ │nr. 1.069/2011 - │ │
│ │ │ │ │proces-verbal f.n. │ │
│ │ │ │ │de predare din │ │
│ │ │ │ │16.01.2012 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │ │retrocedat cf. │ │
│182 │Jean Negulescu │municipiul │382 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Craiova, str. A.│ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │I. Cuza nr. 3 │ │241/10.11.2005 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│ │ │Judeţul Dolj, │ │Decizia RADEF nr. 1│ │
│ │Teren 984 mp din │municipiul │ │/10.01.2013; │ │
│183 │Grădina de vară Jean │Craiova, str. M.│150 │Sentinţa civilă nr.│Legea nr. 10/2001│
│ │Negulescu │Kogălniceanu nr.│ │1.019/30.05.2011 │ │
│ │ │2-4 │ │Dosar nr. 34.966/3/│ │
│ │ │ │ │2007 - Tribunalul │ │
│ │ │ │ │Bucureşti - Secţia │ │
│ │ │ │ │a III-a civilă │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Galaţi, │ │retrocedat cf. │ │
│184 │Republica │municipiul │851 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Galaţi, Str. │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Domnească nr. 35│ │29/20.02.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Giurgiu,│ │retrocedat cf. │ │
│ │ │municipiul │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│185 │Bucureşti │Giurgiu, str. │420 │Decizia RADEF nr. │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Mircea cel │ │180/13.10.2006 │ │
│ │ │Bătrân nr. 16 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Giurgiu,│ │retrocedat cf. │ │
│ │Grădina de vară │municipiul │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│186 │Bucureşti │Giurgiu, str. │200 │Decizia RADEF nr. │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Mircea cel │ │180/13.10.2006 │ │
│ │ │Bătrân nr. 16 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │Harghita, │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│187 │Mioriţa │municipiul │400 │Sentinţa civilă nr.│Legea nr. 10/2001│
│ │ │Gheorghieni, │ │776/2005 - │ │
│ │ │Str. Libertăţii │ │Tribunalul Harghita│ │
│ │ │nr. 22 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001 │ │
│ │ │Judeţul │ │prin Hotărârea │ │
│ │ │Harghita, comuna│ │Consiliului de │ │
│188 │Cultural │Ciumani, Str. │300 │administraţie al │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Principală nr. │ │RADEF de punere în │ │
│ │ │256 │ │aplicare a │ │
│ │ │ │ │Dispoziţiei nr. 62/│ │
│ │ │ │ │2003 a Consiliului │ │
│ │ │ │ │Local Ciumani │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat în baza │ │
│ │ │Judeţul │ │Deciziei nr. 532/ │ │
│ │ │Maramureş, │ │2005 emise de │ │
│189 │Tisa │comuna Câmpulung│200 │Comisia specială de│Legea nr. 10/2001│
│ │ │la Tisa, Str. │ │retrocedare a │ │
│ │ │Principală nr. │ │Guvernului şi a │ │
│ │ │852 │ │Deciziei RADEF nr. │ │
│ │ │ │ │42/23.02.2007 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │ │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│ │ │ │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Judeţul Mureş, │ │96/27.06.2008, pusă│ │
│ │ │municipiul Târgu│ │în aplicare prin │ │
│190 │Tineretului │Mureş, Piaţa │200 │BEJ Olariu Titu │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Trandafirilor │ │Traian - Dosar de │ │
│ │ │nr. 13 │ │executare nr. 77/ │ │
│ │ │ │ │2008 şi predat │ │
│ │ │ │ │imobilul cu │ │
│ │ │ │ │proces-verbal │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Neamţ, │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │municipiul │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│191 │Flacăra │Roman, str. │390 │Decizia RADEF nr. │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Ştefan cel Mare │ │98/17.07.2007 │ │
│ │ │nr. 211 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │municipiul │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│192 │Flacăra │Caracal, str. │501 │Decizia RADEF nr. │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Antonius │ │207/18.10.2005 │ │
│ │ │Caracalla nr. 5 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova,│ │retrocedat cf. │ │
│193 │Aro cu grădină │municipiul │271 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Ploieşti, Str. │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Romană nr. 32 │ │30/20.02.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │Judeţul Prahova,│ │Legii nr. 10/2001; │ │
│ │Cota indiviză de 3/4 │oraşul Sinaia, │250 + │Decizia RADEF nr. │ │
│194 │din complexul │str. Carol I nr.│270 │128/2005 + Decizia │Legea nr. 10/2001│
│ │cinematografic Perla │25 │ │civilă nr. 517/2005│ │
│ │ │ │ │Curtea de Apel │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Satu │ │ │ │
│ │ │Mare, municipiul│ │retrocedat pe cale │ │
│195 │Popular │Satu Mare, str. │150 │judecătorească în │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Ştefan cel Mare │ │2005 │ │
│ │ │nr. 18 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Sibiu, │ │retrocedat cf. │ │
│196 │Pacea │municipiul │634 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Sibiu, str. N. │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │Bălcescu nr. 29 │ │208/18.10.2005 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Sibiu, │ │retrocedat cf. │ │
│197 │Progresul │municipiul │567 │Legii nr. 10/2001; │Legea nr. 10/2001│
│ │ │Mediaş, str. I. │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │G. Duca nr. 11 │ │61/08.05.2006 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │retrocedat de │ │
│ │ │oraşul │ │primărie prin │ │
│198 │Grădina de vară Select│Sânnicolau Mare,│150 │Dispoziţia nr. 577/│Legea nr. 10/2001│
│ │ │str. V. Babeş │ │03.03.2009 │ │
│ │ │nr. 8 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │retrocedat cf. │ │
│ │ │Judeţul Tulcea, │ │Legii nr. 10/2001; │ │
│ │Select - complex │municipiul │380 + │Decizia RADEF nr. │ │
│199 │cinematografic cu 2 │Tulcea, Str. │55 │79/27.05.2005, │Legea nr. 10/2001│
│ │săli │Isaccei nr. 6A │ │completată cu │ │
│ │ │ │ │Decizia RADEF nr. │ │
│ │ │ │ │121/27.07.2005 │ │
├────┴──────────────────────┴────────────────┴──────┴───────────────────┴─────────────────┤
│2.3. Imobile ieşite din patrimoniul RADEF prin transferuri în baza unor │
│hotărâri ale Guvernului, vânzare, executare silită, dare în plată etc. │
├────┬──────────────────────┬────────────────┬──────┬───────────────────┬─────────────────┤
│ │ │ │ │transferat prin │ │
│ │ │ │ │Ordonanţa de │ │
│ │ │ │ │urgenţă a │ │
│ │ │ │ │Guvernului nr. 74/ │ │
│ │ │ │ │2011 din domeniul │ │
│ │ │ │ │privat al statului │ │
│ │ │Judeţul Alba, │ │şi din │Ordonanţa de │
│200 │Cinematograful-grădină│municipiul Alba │750 │administrarea RADEF│urgenţă a │
│ │Cetate │Iulia, str. M. │ │în domeniul public │Guvernului nr. 74│
│ │ │Viteazul nr. 31 │ │al municipiului │/2011 │
│ │ │ │ │Alba Iulia şi în │ │
│ │ │ │ │administrarea │ │
│ │ │ │ │Consiliului Local │ │
│ │ │ │ │al Municipiului │ │
│ │ │ │ │Alba Iulia, judeţul│ │
│ │ │ │ │Alba │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │preluat fără │ │
│ │ │Judeţul Alba, │ │protocol de │ │
│ │ │municipiul Aiud,│ │predare-primire de │Hotărâre de │
│201 │Progresul │Str. Băilor nr. │- │către UAT Aiud, │consiliu local │
│ │ │42 │ │demolat de primărie│ │
│ │ │ │ │fără acordul RADEF │ │
│ │ │ │ │în 2018 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │vândut în baza │ │
│ │ │ │ │Sentinţei civile │ │
│ │ │ │ │nr. 3.338/ │ │
│ │ │ │ │15.04.2009 │ │
│ │ │ │ │Judecătoria Arad - │ │
│ │ │ │ │Secţia civilă; │ │
│ │ │ │ │Decizia civilă nr. │ │
│ │ │ │ │421/A/27.09.2009 │ │
│ │ │ │ │Tribunalul Arad - │Ordonanţa │
│ │ │ │ │Secţia civilă; │Guvernului nr. 39│
│ │ │ │ │Sentinţa civilă nr.│/2005 - art. 67, │
│ │ │Judeţul Arad, │ │1.269/14.12.2009 │Hotărârea │
│202 │Progresul │municipiul Arad,│232 │Curtea de Apel │Guvernului nr. │
│ │ │Calea Timişorii │ │Timişoara - Secţia │1.874/2006, │
│ │ │nr. 32 │ │civilă; Sentinţa │Ordinul │
│ │ │ │ │civilă nr. 3.670/ │ministrului │
│ │ │ │ │15.04.2010 │culturii nr. │
│ │ │ │ │Judecătoria Arad - │2.461/2004 │
│ │ │ │ │Secţia Civilă - │ │
│ │ │ │ │validare preţ; │ │
│ │ │ │ │proces-verbal din │ │
│ │ │ │ │2.08.2010 în │ │
│ │ │ │ │Dosarul de │ │
│ │ │ │ │executare nr. 559/ │ │
│ │ │ │ │6.07.2010 BEJ Horia│ │
│ │ │ │ │Pasculescu │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │vândut în baza │Ordonanţa │
│ │ │ │ │Sentinţei civile │Guvernului nr. 39│
│ │ │ │ │nr. 78/24.01.2007 │/2005 - art. 67, │
│ │ │Judeţul Arad, │ │Judecătoria │Ordinul │
│ │ │oraşul │ │Chişineu-Criş + │ministrului │
│203 │Popular │Chişineu-Criş, │200 │Decizia civilă nr. │culturii nr. │
│ │ │Str. Înfrăţirii │ │536/R/3.05.2007 + │2.461/2004, Legea│
│ │ │nr. 66 │ │Oferta reală de │nr. 99/1990, │
│ │ │ │ │plată RADEF nr. │Hotărârea │
│ │ │ │ │5.392/17.07.2007 │Guvernului nr. │
│ │ │ │ │depusă de CD TOURS │577/2002 │
│ │ │ │ │- S.R.L. Arad │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │vândut în baza │ │
│ │ │ │ │Sentinţei civile │ │
│ │ │ │ │nr. 78/24.01.2007 │ │
│ │ │Judeţul Arad, │ │Judecătoria │ │
│ │ │oraşul │ │Chişineu-Criş + │ │
│204 │Grădina de vară │Chişineu-Criş, │300 │Decizia civilă nr. │ │
│ │Popular │Str. Înfrăţirii │ │536/R/03.05.2007 + │ │
│ │ │nr. 66 │ │Oferta reală de │ │
│ │ │ │ │plată RADEF nr. │ │
│ │ │ │ │5.392/17.07.2007 │ │
│ │ │ │ │depusă de CD TOURS │ │
│ │ │ │ │- S.R.L. Arad │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │vândut în baza │ │
│ │ │ │ │Sentinţei civile │ │
│ │ │ │ │nr. 393/R/ │ │
│ │ │ │ │29.03.2007 │ │
│ │ │ │ │Tribunalul Arad - │ │
│ │ │Judeţul Arad, │ │Dosar nr. 946/250/ │ │
│ │ │oraşul Lipova, │ │2006 + Oferta reală│Ordonanţa │
│205 │Mureşul │str. N. │374 │de plată în Dosar │Guvernului nr. 39│
│ │ │Titulescu nr. 10│ │nr. 1/9.01.2008 │/2005 - art. 67 │
│ │ │ │ │depusă la BEJ │ │
│ │ │ │ │Gheorghe Carciumaru│ │
│ │ │ │ │+ proces-verbal din│ │
│ │ │ │ │17.01.2008 - Dosar │ │
│ │ │ │ │de executare nr. 1/│ │
│ │ │ │ │2008 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia nr. 2.979│
│ │ │ │ │ │/17.12.2013 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul Argeş │
│ │ │ │ │ │- Secţia civilă; │
│ │ │Judeţul Argeş, │ │vândut în baza │Mandatul nr. │
│206 │Dacia │municipiul │501 │Contractului de │4.173 din │
│ │ │Piteşti, cartier│ │vânzare nr. 16/ │28.07.2009 al │
│ │ │Craiovei │ │14.02.2014 │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │1.757/29.01.2009 │
│ │ │ │ │ │- Dosar nr. │
│ │ │ │ │ │10.619/2007 │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │ │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │ │ │ │comercială; │
│ │ │Judeţul Bacău, │ │vândut în baza │Adresa nr. 3.501/│
│207 │Orion │municipiul │419 │Contractului de │29.04.2010 prin │
│ │ │Bacău, str. M. │ │vânzare nr. 103/ │care vânzătoarea │
│ │ │Eminescu nr. 33 │ │12.05.2010 │a renunţat la │
│ │ │ │ │ │calea de atac; │
│ │ │ │ │ │Mandatul nr. │
│ │ │ │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia nr. 1.623│
│ │ │ │ │ │/14.04.2011 Dosar│
│ │ │ │ │ │nr. 4.745/1/2009 │
│ │ │ │ │ │- Înalta Curte de│
│ │ │ │ │ │Casaţie şi │
│ │ │Judeţul Bihor, │ │vândut în baza │Justiţie - Secţia│
│ │ │municipiul │ │Contractului de │comercială; │
│208 │Patria │Oradea, Str. │652 │vânzare nr. 204/ │Mandatul nr. │
│ │ │Transilvaniei │ │24.10.2012 │4.173 din │
│ │ │nr. 4 │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │720/17.02.2011 - │
│ │ │ │ │ │Dosar nr. 5.330/ │
│ │ │ │ │ │111/2007 - Înalta│
│ │ │ │ │ │Curte de Casaţie │
│ │ │Judeţul Bihor, │ │vândut în baza │şi Justiţie - │
│ │ │municipiul │ │Contractului de │Secţia │
│209 │Crişana │Oradea, Str. │450 │vânzare nr. 178/ │comercială; │
│ │ │Republicii nr. │ │6.09.2012 │Mandatul nr. │
│ │ │77 │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia nr. 1.623│
│ │ │ │ │ │/14.04.2011 Dosar│
│ │ │ │ │ │nr. 4.745/1/2009 │
│ │ │ │ │ │- Înalta Curte de│
│ │ │ │ │ │Casaţie şi │
│ │ │Judeţul Bihor, │ │vândut în baza │Justiţie - Secţia│
│ │ │municipiul │ │Contractului de │comercială; │
│210 │Victoria │Salonta, Piaţa │325 │vânzare nr. 205/ │Mandatul nr. │
│ │ │Libertăţii nr. │ │24.10.2012 │4.173 din │
│ │ │14 │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │transferat în baza │ │
│ │ │ │ │Hotărârii │ │
│ │ │ │ │Guvernului nr. │Hotărârea │
│ │ │ │ │1.792/2006; scos │Guvernului nr. │
│ │ │Judeţul Brăila, │ │din patrimoniu şi │1.792/2006; │
│211 │Pescăruş │municipiul │355 │din evidenţele │Decizia │
│ │ │Brăila, cartier │ │financiar-contabile│Comitetului │
│ │ │Viziru I │ │ale RADEF în baza │Director al RADEF│
│ │ │ │ │Deciziei │nr. 9/26.08.2014 │
│ │ │ │ │Comitetului │ │
│ │ │ │ │director al RADEF │ │
│ │ │ │ │nr. 9/26.08.2014 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Ordinul nr. 1/ │
│ │ │Judeţul Braşov, │ │vândut în baza │2000 al │
│212 │Cosmos │municipiul │500 │Contractului de │preşedintelui │
│ │ │Braşov, str. │ │vânzare nr. 1/ │Oficiului │
│ │ │Uranus nr. 1 │ │3.01.2006 │Naţional al │
│ │ │ │ │ │Cinematografiei │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │8.984/29.06.2007 │
│ │ │ │ │ │Dosar nr. 17.669/│
│ │ │ │ │ │3/2007 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │ │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │ │ │ │comercială, │
│ │ │ │ │ │rămasă definitivă│
│ │ │ │ │ │prin Decizia nr. │
│ │ │Municipiul │ │ │141/28.03.2008 şi│
│ │ │Bucureşti, │ │vândut în baza │irevocabilă prin │
│213 │Griviţa │sectorul 1, │150 │Contractului de │Decizia nr. 409/ │
│ │ │Calea Griviţei │ │vânzare nr. 106/ │11.02.2009; │
│ │ │nr. 166 │ │11.12.2009 │Mandatul nr. │
│ │ │ │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional; │
│ │ │ │ │ │Hotărârea │
│ │ │ │ │ │Consiliului de │
│ │ │ │ │ │administraţie al │
│ │ │ │ │ │RADEF nr. 13/ │
│ │ │ │ │ │4.12.2009 │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │imobilul a fost │ │
│ │ │ │ │demolat în baza │ │
│ │ │ │ │Hotărârii │ │
│ │ │ │ │Guvernului nr. 590/│Hotărârea │
│ │ │Municipiul │ │2010; scos din │Guvernului nr. │
│ │ │Bucureşti, │ │patrimoniul şi │590/2010; Decizia│
│214 │Feroviar │sectorul 1, │- │evidenţa │Comitetului │
│ │ │Calea Griviţei │ │financiar-contabilă│director al RADEF│
│ │ │nr. 80 │ │a RADEF în baza │nr. 9/26.08.2014 │
│ │ │ │ │Deciziei │ │
│ │ │ │ │Comitetului │ │
│ │ │ │ │director al RADEF │ │
│ │ │ │ │nr. 9/26.08.2014 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Hotărârea │
│ │ │ │ │ │Consiliului de │
│ │ │ │ │ │administraţie al │
│ │ │ │ │ │RADEF nr. 10/ │
│ │ │ │ │vândut în baza │30.09.2009; │
│ │ │ │ │Contractului de │Hotărârea │
│ │ │Municipiul │ │vânzare nr. 289/ │Consiliului de │
│ │ │Bucureşti, │ │24.11.2011 şi │administraţie al │
│215 │Grădina de vară Parc -│sectorul 1, Bd. │150 │Antecontractului de│RADEF nr. 2/ │
│ │spaţiu (478 mp) │Poligrafiei nr. │ │vânzare-cumpărare │22.02.2011 de │
│ │ │1 │ │autentificat cu nr.│mandatare pentru │
│ │ │ │ │495/28.02.2011 de │semnare contract │
│ │ │ │ │BNP Maria Magdalena│de vânzare, │
│ │ │ │ │Terovan │antecontract şi │
│ │ │ │ │ │actele necesare │
│ │ │ │ │ │încheierii │
│ │ │ │ │ │contractului de │
│ │ │ │ │ │vânzare │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Hotărârea nr. 12/│
│ │ │ │ │ │12.11.2009 a │
│ │ │ │ │ │Consiliului de │
│ │ │Municipiul │ │ │administraţie al │
│ │ │Bucureşti, │ │vândut în baza │RADEF; Mandatul │
│216 │Floreasca │sectorul 2, str.│150 │Contractului de │nr. 4.173 din │
│ │ │S.V. Rahmaninov │ │vânzare nr. 111/ │28.07.2009 al │
│ │ │nr. 2 │ │2.06.2010 │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │14.095/18.12.2008│
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │40.983/3/2007 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │Municipiul │ │vândut în baza │Bucureşti - │
│ │ │Bucureşti, │ │Contractului de │Secţia a VI-a │
│217 │Melodia │sectorul 2, şos.│150 │vânzare nr. 192/ │comercială; │
│ │ │Ştefan cel Mare │ │1.10.2012 │Mandatul nr. │
│ │ │nr. 131 │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │613/13.01.2009 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │15.959/3/2007 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │Municipiul │ │vândut în baza │Bucureşti - │
│ │ │Bucureşti, │ │Contractului de │Secţia a VI-a │
│218 │Munca │sectorul 3, şos.│150 │vânzare nr. 13/ │comercială; │
│ │ │Mihai Bravu nr. │ │18.01.2011 │Mandatul nr. │
│ │ │221 │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │11.686/13.12.2006│
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. 2.909│
│ │ │ │ │ │/2005 cu număr │
│ │ │ │ │ │unic 19.482/2005 │
│ │ │ │ │ │- Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │ │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │ │ │ │comercială, │
│ │ │ │ │ │rămasă definitivă│
│ │ │ │ │ │în baza Deciziei │
│ │ │ │ │ │comerciale nr. │
│ │ │ │ │ │136/15.03.2007 │
│ │ │ │ │ │date în Dosarul │
│ │ │ │ │ │nr. 440/2007 de │
│ │ │ │ │ │Curtea de Apel │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │Municipiul │ │vândut în baza │Secţia a VI-a │
│ │ │Bucureşti, │ │Contractului de │comercială, în │
│219 │Doina │sectorul 3, Str.│150 │vânzare nr. 109/ │baza Deciziei nr.│
│ │ │Doamnei nr. 9 │ │18.12.2009 │315/1.02.2008 │
│ │ │ │ │ │date în Dosarul │
│ │ │ │ │ │nr. 440/2/2007 de│
│ │ │ │ │ │Înalta Curte de │
│ │ │ │ │ │Casaţie şi │
│ │ │ │ │ │Justiţie - Secţia│
│ │ │ │ │ │comercială; │
│ │ │ │ │ │Mandatul nr. │
│ │ │ │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional; │
│ │ │ │ │ │Hotărârea nr. 12/│
│ │ │ │ │ │12.11.2009 a │
│ │ │ │ │ │Consiliului de │
│ │ │ │ │ │administraţie al │
│ │ │ │ │ │RADEF │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Municipiul │ │vândut în baza │ │
│220 │Grădina de vară Doina │Bucureşti, │150 │Contractului de │ │
│ │ │sectorul 3, Str.│ │vânzare nr. 109/ │ │
│ │ │Doamnei nr. 9 │ │18.12.2009 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │5.458/20.04.2007 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │20.809/3/2006 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │ │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │ │ │ │comercială; │
│ │ │ │ │ │Decizia │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │485/24.10.2007 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │20.809/3/2006 │
│ │ │ │ │ │(dosar vechi nr. │
│ │ │ │ │ │1.484/2007) - │
│ │ │Municipiul │ │vândut în baza │Curtea de Apel │
│ │ │Bucureşti, │ │Contractului de │Bucureşti - │
│221 │Modern │sectorul 4, Bd. │150 │vânzare nr. 28/ │Secţia a VI-a │
│ │ │Libertăţii nr. │ │01.02.2010 │comercială; │
│ │ │1A │ │ │Decizia │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │3.076/28.10.2008 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │20.809/3/2006 - │
│ │ │ │ │ │Înalta Curte de │
│ │ │ │ │ │Casaţie şi │
│ │ │ │ │ │Justiţie - Secţia│
│ │ │ │ │ │Comercială; │
│ │ │ │ │ │Mandatul nr. │
│ │ │ │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Protocol │
│ │ │ │ │ │înregistrat cu │
│ │ │ │ │ │nr. 911/ │
│ │ │ │ │ │11.02.2011 între │
│ │ │ │ │Contract de dare în│RADEF şi Centrul │
│ │ │ │ │plată nr. 268/ │Naţional al │
│ │ │ │ │20.12.2012 încheiat│Cinematografiei; │
│ │ │ │ │pentru stingerea │Raport de │
│ │ │ │ │totală a obligaţiei│expertiză tehnică│
│ │ │ │ │de plată din │întocmit de │
│ │ │Municipiul │ │Contractul de │expert evaluator │
│ │ │Bucureşti, │ │cesiune de creanţă │al proprietăţii │
│222 │Cultural │sectorul 4, bd. │525 │încheiat între │imobiliare │
│ │ │Al. Obregia nr. │ │Centrul Naţional al│Dumitrascu George│
│ │ │31 │ │Cinematografiei şi │la 31.12.2011 şi │
│ │ │ │ │S.C. TOM-AL-VER │confirmat pentru │
│ │ │ │ │IMPEX - S.R.L. │data de │
│ │ │ │ │autentificat cu nr.│31.12.2012; │
│ │ │ │ │4.026/20.12.2012 de│Contract de │
│ │ │ │ │BNP Maria Magdalena│cesiune de │
│ │ │ │ │Terovan │creanţă │
│ │ │ │ │ │autentificat cu │
│ │ │ │ │ │nr. 4.026/ │
│ │ │ │ │ │20.12.2012 de BNP│
│ │ │ │ │ │Maria Magdalena │
│ │ │ │ │ │Terovan │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │transferat prin │ │
│ │ │ │ │Hotărârea │ │
│ │ │ │ │Guvernului nr. │Hotărârea │
│ │ │Judeţul │ │1.792/2006; scos │Guvernului nr. │
│ │ │Călăraşi, │ │din patrimoniul şi │1.792/2006; │
│223 │Victoria │municipiul │150 │din evidenţele │Decizia │
│ │ │Călăraşi, bd. 1 │ │financiar-contabile│Comitetului │
│ │ │Mai nr. 2 │ │ale RADEF în baza │director al RADEF│
│ │ │ │ │Deciziei │nr. 9/26.08.2014 │
│ │ │ │ │Comitetului │ │
│ │ │ │ │director al RADEF │ │
│ │ │ │ │nr. 9/26.08.2014 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia nr. 133/ │
│ │ │ │ │ │Ap. din │
│ │ │ │ │ │11.11.2008 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. 7.911│
│ │ │ │ │ │/62/2007 - Curtea│
│ │ │ │ │ │de Apel Braşov - │
│ │ │ │ │ │Secţia │
│ │ │ │ │ │Comercială; │
│ │ │ │ │ │Decizia nr. 06/ │
│ │ │ │ │ │09.09.2009 şi │
│ │ │ │ │vândut în baza │Decizia nr. 9/ │
│ │ │ │ │Contractului de │22.10.2009, emise│
│ │ │ │ │vânzare nr. 19/ │de Comitetul │
│ │ │Judeţul │ │28.01.2010, │director al │
│ │ │Constanţa, │ │rectificat cu │RADEF; Hotărârea │
│224 │Dacia │municipiul │650 │Încheierea nr. │Consiliului de │
│ │ │Constanţa, bd. │ │1.336/1.03.2010 - │administraţie al │
│ │ │Tomis nr. 235 │ │BNP Maria Magdalena│RADEF nr. 12/ │
│ │ │ │ │Terovan, completat │12.11.2009 de │
│ │ │ │ │cu Contractul de │aprobare a │
│ │ │ │ │tranzacţie nr. 75/ │procesului-verbal│
│ │ │ │ │29.03.2012 │de negociere nr. │
│ │ │ │ │ │8.420/11.11.2009;│
│ │ │ │ │ │Legea nr. 346/ │
│ │ │ │ │ │2004; Mandatul │
│ │ │ │ │ │nr. 4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Art. 12 din Legea│
│ │ │ │ │ │346/2004; │
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │12.535/19.11.2008│
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │10.456/3/2008 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │ │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │ │ │ │comercială, │
│ │ │ │ │ │rămasă │
│ │ │ │ │ │irevocabilă cf. │
│ │ │ │ │ │Deciziei nr. │
│ │ │ │ │ │2.418/23.06.2010 │
│ │ │ │ │ │- Înalta Curte de│
│ │ │ │ │ │Casaţie şi │
│ │ │ │ │ │Justiţie - Secţia│
│ │ │ │ │ │Comercială - │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │10.456/3/2008; │
│ │ │ │ │ │Mandatul nr. │
│ │ │ │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional; │
│ │ │ │ │ │Regulamentul │
│ │ │ │ │ │privind vânzarea │
│ │ │ │ │ │prin negociere │
│ │ │Judeţul │ │vândut în baza │directă a unora │
│ │ │Constanţa, │ │Contractului de │dintre activele │
│225 │Grădina de vară Tomis │municipiul │2527 │vânzare nr. 68/ │aflate în │
│ │ │Constanţa, bd. │ │18.03.2011 │administrarea │
│ │ │Ferdinand nr. 9A│ │ │RADEF în vederea │
│ │ │ │ │ │punerii în │
│ │ │ │ │ │aplicare a │
│ │ │ │ │ │titlurilor │
│ │ │ │ │ │executorii ce │
│ │ │ │ │ │vizează aceste │
│ │ │ │ │ │active, aprobat │
│ │ │ │ │ │în şedinţa │
│ │ │ │ │ │Consiliului de │
│ │ │ │ │ │administraţie din│
│ │ │ │ │ │3.08.2009; │
│ │ │ │ │ │proces-verbal de │
│ │ │ │ │ │negociere a │
│ │ │ │ │ │clauzelor │
│ │ │ │ │ │contractuale │
│ │ │ │ │ │privind vânzarea │
│ │ │ │ │ │activului, │
│ │ │ │ │ │înregistrat la │
│ │ │ │ │ │RADEF cu nr. │
│ │ │ │ │ │6.693/6.10.2010; │
│ │ │ │ │ │Antecontract de │
│ │ │ │ │ │vânzare-cumpărare│
│ │ │ │ │ │autentificat cu │
│ │ │ │ │ │nr. 303/8.10.2010│
│ │ │ │ │ │la BNP Maria │
│ │ │ │ │ │Magdalena │
│ │ │ │ │ │Terovan, │
│ │ │ │ │ │modificat conform│
│ │ │ │ │ │actului adiţional│
│ │ │ │ │ │autentificat cu │
│ │ │ │ │ │nr. 5/12.01.2011 │
│ │ │ │ │ │la BNP Maria │
│ │ │ │ │ │Magdalena Terovan│
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Proces-verbal de │ │
│ │ │ │ │executare silită │ │
│ │ │ │ │(predare imobil) - │ │
│ │ │ │ │BEJ Cotfas Marin │Sentinţa civilă │
│ │ │Judeţul │ │Cornel de punere în│nr. 169/2007 │
│ │ │Harghita, │ │executare a │Dosarul nr. 209/ │
│226 │Căliman │municipiul │302 │Sentinţei civile │326/2006 - │
│ │ │Topliţa, str. N.│ │nr. 169/2007 a │Judecătoria │
│ │ │Bălcescu nr. 35 │ │Judecătoriei │Topliţa │
│ │ │ │ │Topliţa - întocmit │ │
│ │ │ │ │la 11.03.2009 - │ │
│ │ │ │ │Dosar ex. nr. 192/ │ │
│ │ │ │ │2008 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │1.616/28.01.2009 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │16.735/3/2008 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │Judeţul │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │Ialomiţa, │ │vândut în baza │comercială; │
│ │ │municipiul │ │Contractului de │Antecontract de │
│227 │Ialomiţa │Slobozia, str. │360 │vânzare nr. 253/ │vânzare-cumpărare│
│ │ │M. Basarab nr. │ │12.12.2012 │autentificat cu │
│ │ │132 │ │ │nr. 3.086/ │
│ │ │ │ │ │9.12.2009 de BNP │
│ │ │ │ │ │Maria Magdalena │
│ │ │ │ │ │Terovan şi │
│ │ │ │ │ │modificat prin │
│ │ │ │ │ │acte adiţionale │
│ │ │ │ │ │autentificate de │
│ │ │ │ │ │BNP Maria │
│ │ │ │ │ │Magdalena Terovan│
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │2.419/23.06.2010 │
│ │ │ │ │vândut în baza │Dosarul nr. 553/2│
│ │ │Judeţul Iaşi, │ │Contractului de │/2009 - Înalta │
│228 │Copou │municipiul Iaşi,│500 │vânzare nr. 285/ │Curte de Casaţie │
│ │ │bd. Copou nr. 48│ │29.12.2010 │şi Justiţie - │
│ │ │ │ │ │Secţia │
│ │ │ │ │ │Comercială, │
│ │ │ │ │ │rămasă │
│ │ │ │ │ │irevocabilă │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │10.606/10.11.2010│
│ │ │ │ │ │- Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │Judeţul Mureş, │ │vândut în baza │Secţia a VI-a │
│ │ │municipiul Târgu│ │Contractului de │Comercială; │
│229 │Select │Mureş, Piaţa │300 │vânzare nr. 178/ │Mandatul nr. │
│ │ │Trandafirilor │ │6.09.2012 │4.173 din │
│ │ │nr. 49 │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │3.955/22.03.2007 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │46.203/3/2005 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │ │ │ │Bucureşti - │
│ │ │ │ │ │Secţia a VI-a │
│ │ │ │ │ │comercială; │
│ │ │ │ │ ├─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Decizia │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │597/3.12.2007 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. 3.725│
│ │ │ │ │vândut în baza │/2/2007 (dosar │
│ │ │Judeţul Neamţ, │ │Sentinţei │vechi nr. 1.310/ │
│ │ │municipiul │ │comerciale nr. │2007) - Curtea de│
│230 │Spaţiu de 665 mp din │Piatra-Neamţ, │500 │3.955/22.03.2007 şi│Apel Bucureşti - │
│ │Pietricica │Piaţa M. │ │a contractului de │Secţia a V-a │
│ │ │Kogălniceanu nr.│ │vânzare-cumpărare │Comercială; │
│ │ │4 │ │nr. 90/3.12.2009 │Decizia nr. 2.778│
│ │ │ │ │ │/08.10.2008 │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. 3.725│
│ │ │ │ │ │/2/2007 - Înalta │
│ │ │ │ │ │Curte de Casaţie │
│ │ │ │ │ │şi Justiţie - │
│ │ │ │ │ │Secţia │
│ │ │ │ │ │Comercială; │
│ │ │ │ │ │Mandatul nr. │
│ │ │ │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova,│ │vândut în baza │Hotărârea nr. 13/│
│ │Cota indiviză de 1/4 │oraşul Sinaia, │ │Contractului de │28.02.2017 a │
│231 │din complexul │str. Carol I nr.│- │vânzare nr. 46/ │Consiliului de │
│ │cinematografic Perla │25 │ │13.03.2017 │administraţie al │
│ │ │ │ │ │RADEF │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Sentinţa │
│ │ │ │ │ │comercială nr. │
│ │ │ │ │ │11.750/14.12.2006│
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │38.805/3/2005 - │
│ │ │ │ │ │Tribunalul │
│ │ │Judeţul Suceava,│ │vândut în baza │Bucureşti - │
│ │ │municipiul Vatra│ │Contractului de │Secţia a VI-a │
│232 │Dorna │Dornei, str. │300 │vânzare nr. 43 din │comercială; │
│ │ │Mihai Eminescu │ │23.02.2012 │Mandatul nr. │
│ │ │nr. 36 │ │ │4.173 din │
│ │ │ │ │ │28.07.2009 al │
│ │ │ │ │ │ministrului │
│ │ │ │ │ │culturii, │
│ │ │ │ │ │cultelor şi │
│ │ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │ │naţional │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Suceava,│ │transferat prin │ │
│ │ │oraşul Gura │ │Hotărârea │Hotărârea │
│233 │Lumina │Humorului, Piaţa│150 │Guvernului nr. │Guvernului nr. │
│ │ │Republicii nr. │ │1.792/2006 │1.792/2006 │
│ │ │15 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │transferat prin │Ordonanţa de │
│ │ │municipiul │ │Ordonanţa de │urgenţă a │
│234 │Capitol │Timişoara, bd. │1079 │urgenţă a │Guvernului nr. 74│
│ │ │C. D. Loga nr. 2│ │Guvernului nr. 74/ │/2011 │
│ │ │ │ │2011 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Timiş, │ │transferat prin │Ordonanţa de │
│ │Grădina de vară │municipiul │ │Ordonanţa de │urgenţă a │
│235 │Capitol │Timişoara, bd. │2500 │urgenţă a │Guvernului nr. 74│
│ │ │C. D. Loga nr. 2│ │Guvernului nr. 74/ │/2011 │
│ │ │ │ │2011 │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │Încuviinţare │
│ │ │ │ │ │executare silită │
│ │ │ │ │ │dispusă prin │
│ │ │ │ │ │Încheierea civilă│
│ │ │ │ │ │nr. 542/EX Camera│
│ │ │ │ │ │de consiliu din │
│ │ │ │ │ │13.06.2012 - │
│ │ │ │ │ │Judecătoria │
│ │ │ │ │ │Timişoara - │
│ │ │ │ │ │Dosarul nr. │
│ │ │ │ │ │15.620/352/2012 │
│ │ │ │ │ │şi pornită din │
│ │ │ │ │ │Dosarul de │
│ │ │ │ │ │executare nr. 246│
│ │ │ │ │ │/ex/2012 - BEJ │
│ │ │ │ │ │Capotescu Ioan; │
│ │ │ │ │ │Somaţia emisă la │
│ │ │ │ │ │28.06.2012 în │
│ │ │ │ │Contract de dare în│Dosarul de │
│ │ │ │ │plată nr. 255/ │executare nr. 246│
│ │ │ │ │14.12.2012 încheiat│/ex/2012 - BEJ │
│ │ │ │ │cu Rusimovici Nada │Capotescu Ioan; │
│ │ │ │ │pentru stingerea │Adresa de │
│ │ │ │ │totală a obligaţiei│înfiinţare a │
│ │ │ │ │de plată din │popririi │
│ │ │ │ │Contractul de │executorii │
│ │ │ │ │cesiune de creanţă │transmise Băncii │
│ │ │ │ │autentificat cu nr.│Transilvania - │
│ │ │Judeţul Timiş, │ │3.944/14.12.2010 de│Timişoara şi │
│ │ │municipiul │ │BNP Maria Magdalena│înregistrată cu │
│236 │Studio │Timişoara, str. │708 │Terovan încheiat │nr. 11.610/ │
│ │ │Lenau nr. 2 │ │între Rusimovici │3.07.2012, prin │
│ │ │ │ │Nada şi Grancea │care BEJ │
│ │ │ │ │Cornel şi │Capotescu Ioan a │
│ │ │ │ │Contractul de │dispus înfiinţare│
│ │ │ │ │cesiune de creanţă │poprire asupra │
│ │ │ │ │nr. RADEF 104/ │contului RADEF; │
│ │ │ │ │23.04.2012 încheiat│Notificare nr. │
│ │ │ │ │între S.C. FILM │393/24.09.2012 │
│ │ │ │ │LOCATION GUIDE - │transmisă prin │
│ │ │ │ │S.R.L. şi Grancea │BEJ Adrian │
│ │ │ │ │Cornel │Moianu; titlurile│
│ │ │ │ │ │executorii – │
│ │ │ │ │ │Contract de │
│ │ │ │ │ │cesiune de │
│ │ │ │ │ │creanţă │
│ │ │ │ │ │autentificat cu │
│ │ │ │ │ │nr. 1.147/ │
│ │ │ │ │ │23.04.2012 de BNP│
│ │ │ │ │ │Maria Magdalena │
│ │ │ │ │ │Terovan, Contract│
│ │ │ │ │ │de cesiune nr. │
│ │ │ │ │ │156/5.08.2010, │
│ │ │ │ │ │Contractul de │
│ │ │ │ │ │cesiune de │
│ │ │ │ │ │creanţă │
│ │ │ │ │ │autentificat cu │
│ │ │ │ │ │nr. 3.944/ │
│ │ │ │ │ │14.12.2012 de BNP│
│ │ │ │ │ │Maria Magdalena │
│ │ │ │ │ │Terovan │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │Contract de dare în│ │
│ │ │ │ │plată autentificat │Contract de │
│ │ │ │ │cu nr. 151/ │cesiune de │
│ │ │ │ │29.03.2013 la BNP │creanţă din │
│ │ │ │ │Maria Magdalena │5.02.2013 │
│ │ │ │ │Terovan │încheiat între │
│ │ │ │ │(înregistrat la │S.C. MEDIA PRO │
│ │ │ │ │RADEF cu nr. 35/ │DISTRIBUTION - │
│ │ │ │ │18.03.2015) │S.R.L. şi S.C. │
│ │ │ │ │încheiat pentru │ROMPRO DESIGN - │
│ │ │Judeţul Tulcea, │ │stingerea totală a │S.R.L.; │
│237 │Tineretului │municipiul │350 │obligaţiei de plată│Proces-verbal de │
│ │ │Tulcea, str. │ │din contractul de │conciliere din │
│ │ │Babadag nr. 4A │ │cesiune de creanţă │12.03.2013 │
│ │ │ │ │încheiat între S.C.│încheiat între │
│ │ │ │ │MEDIA PRO │RADEF şi S.C. │
│ │ │ │ │DISTRIBUTION - │ROMPRO DESIGN - │
│ │ │ │ │S.R.L. şi S.C. │S.R.L., │
│ │ │ │ │ROMPRO DESIGN - │autentificat cu │
│ │ │ │ │S.R.L., │nr. 1654/ │
│ │ │ │ │autentificat cu nr.│7.08.2013 de BNP │
│ │ │ │ │1.654/7.08.2013 de │Maria Magdalena │
│ │ │ │ │BNP Maria Magdalena│Terovan │
│ │ │ │ │Terovan │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │ │transferat prin │ │
│ │ │municipiul │ │Hotărârea │Hotărârea │
│238 │Flacăra │Râmnicu Vâlcea, │362 │Guvernului nr. │Guvernului nr. │
│ │ │Str. Tineretului│ │1.792/2006 │1.792/2006 │
│ │ │nr. 1 │ │ │ │
├────┼──────────────────────┼────────────────┼──────┼───────────────────┼─────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │ │transferat prin │ │
│ │ │municipiul │ │Hotărârea │Hotărârea │
│239 │Progresul │Drăgăşani, str. │298 │Guvernului nr. │Guvernului nr. │
│ │ │Gib Mihăescu nr.│ │1.792/2006 │1.792/2006 │
│ │ │31 │ │ │ │
└────┴──────────────────────┴────────────────┴──────┴───────────────────┴─────────────────┘


    NOTE:

┌──────────────────┬───────────────────┐
│Imobile │Observaţii │
│dezmembrate │ │
├──────────────────┼───────────────────┤
│Cota indiviză de 1│Cota indiviză de 2/│
│/3 din │3 din │
│Cinematograful │Cinematograful │
│Festival şi teren │Festival a fost │
│plus anexe sunt │transferată în baza│
│restituite în │Legii nr. 303/2008;│
│temeiul Legii nr. │este înscrisă în │
│10/2001, pe cale │anexa nr. 2.2., │
│judiciară. │pct. 149 │
├──────────────────┼───────────────────┤
│ │Holul │
│ │Cinematografului │
│Cinematograful │Jean Negulescu este│
│Jean Negulescu │intabulat în cartea│
│este restituit │funciară ca spaţiu │
│parţial în temeiul│aflat în │
│Legii nr. 10/2001,│administrarea │
│pe cale judiciară.│RADEF; imobilul │
│ │este înscris în │
│ │anexa nr. 4 │
├──────────────────┼───────────────────┤
│ │Grădina de vară │
│ │Jean Negulescu se │
│Teren de 984 mp │află în │
│din Grădina de │administrarea RADEF│
│vară Jean │pentru cota de │
│Negulescu este │teren care │
│restituit în │excedează │
│temeiul Legii nr. │suprafeţei de 984 │
│10/2001, pe cale │mp restituite pe │
│judiciară. │cale judiciară; │
│ │imobilul este │
│ │înscris în anexa │
│ │nr. 4 │
├──────────────────┼───────────────────┤
│ │Cota indiviză de 1/│
│Cota indiviză de 3│4 din complexul │
│/4 din complexul │cinematografic │
│cinematografic │Perla, Sinaia, a │
│Perla, Sinaia, │fost vândută în │
│este restituită în│temeiul legilor │
│temeiul Legii nr. │speciale în │
│10/2001, pe cale │domeniul │
│judiciară. │privatizării; este │
│ │înscrisă în anexa │
│ │nr. 2.3 pct. 231 │
├──────────────────┼───────────────────┤
│Imobil/teren/ │ │
│Grădina de vară │ │
│Parc - spaţiu (478│ │
│mp) a fost preluat│Imobilul este │
│de sectorul 1 al │notificat în │
│UAT Bucureşti fără│temeiul Legii nr. │
│protocol de │10/2001. │
│predare-primire în│ │
│temeiul Legii nr. │ │
│303/2008. │ │
├──────────────────┼───────────────────┤
│Suprafaţa de 665 │Suprafaţa ce │
│mp din │excedează 665 mp │
│Cinematograful │din Cinematograful │
│Pietricica este │Pietricica se află │
│înstrăinată prin │în administrarea │
│act de vânzare, │RADEF; imobilul │
│conform legilor │este înscris în │
│speciale. │anexa nr. 4 │
├──────────────────┼───────────────────┤
│ │Cota procentuală de│
│Cota procentuală │65% din Grădina de │
│de 35% din Grădina│vară Central, │
│de vară Central, │Brăila, urmează a │
│Brăila, a fost │fi predată UAT │
│retrocedată în │Brăila conform │
│temeiul Legii nr. │Legii nr. 303/2008;│
│10/2001. │imobilul este │
│ │înscris în anexa │
│ │nr. 3 │
└──────────────────┴───────────────────┘




    ANEXA 3

    Imobile gestionate de către R.A.D.E.F. „România-Film“ pentru care nu au fost îndeplinite formalităţile
    de predare-primire sau, după caz, nu a fost emisă o hotărâre de consiliu local
    al comunei/oraşului/municipiului potrivit dispoziţiilor art. II din Legea nr. 328/2006
    pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia
    3.1. Lista sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic, fără carte funciară deschisă, care vor fi predate unităţilor administrativ-teritoriale

┌────┬────────────┬────────────────────┐
│Nr. │Denumirea │Adresa │
│crt.│ │ │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Argeş, │
│1. │Balada │municipiul │
│ │ │Câmpulung, cartier │
│ │ │Visoi III │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Bacău, │
│2. │Forum │municipiul Bacău, │
│ │ │str. Mărăşeşti nr. 4│
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Bacău, │
│3. │Oituz │municipiul Oneşti, │
│ │ │bd. Oituz nr. 25 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Botoşani, │
│4. │Cultural │municipiul Dorohoi, │
│ │ │str. D-tru Furtună │
│ │ │nr. 3 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Brăila, │
│ │ │municipiul Brăila, │
│5. │Unirea │str. Aleea │
│ │ │Cinematografului nr.│
│ │ │5 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │Cota │ │
│ │indiviză de │Judeţul Brăila, │
│6. │65% din │municipiul Brăila, │
│ │Grădina de │calea Galaţi nr. 5 │
│ │vară Central│ │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Braşov, │
│7. │Măgura │municipiul Codlea, │
│ │ │Str. Lungă nr. 131 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Judeţul Constanţa, │
│8. │vară Neon │localitatea Eforie │
│ │ │Nord │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Constanţa, │
│9. │Studio │municipiul │
│ │(Popular) │Constanţa, bd. Tomis│
│ │ │nr. 46 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Gorj, │
│10. │Minerul │municipiul Motru, │
│ │ │Str. Trandafirilor │
│ │ │nr. 16 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Hunedoara, │
│11. │Modern │municipiul │
│ │ │Hunedoara, Str. │
│ │ │Arenei nr. 3 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Hunedoara, │
│12. │Patria │municipiul Orăştie, │
│ │ │str. N. Bălcescu nr.│
│ │ │5 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Judeţul Ialomiţa, │
│13. │vară │municipiul Slobozia,│
│ │Amfiteatru │str. M. Basarab nr. │
│ │ │132 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, oraşul │
│14. │Dunărea │Corabia, str. │
│ │ │Carpaţi nr. 112 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │Premiera │Judeţul Prahova, │
│15. │(fost │municipiul Ploieşti,│
│ │Patria) │Piaţa Victoriei nr. │
│ │ │4 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova, │
│16. │Tineretului │municipiul Ploieşti,│
│ │ │str. Ştefan cel Mare│
│ │ │nr. 8 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova, │
│17. │Central │municipiul Câmpina, │
│ │ │bd. Carol nr. 69 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Sălaj, │
│ │ │oraşul Şimleu │
│18. │Măgura │Silvaniei, piaţa │
│ │ │Iuliu Maniu nr. 2 │
│ │ │(fostă Republicii) │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │
│ │ │localitatea │
│19. │Cozia │Căciulata, str. │
│ │ │Calea lui Traian nr.│
│ │ │782 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │
│20. │Oltul │oraşul Călimăneşti, │
│ │ │str. Calea lui │
│ │ │Traian nr. 698 │
├────┼────────────┼────────────────────┤
│21. │Olteţul │Judeţul Vâlcea, │
│ │ │oraşul Bălceşti │
└────┴────────────┴────────────────────┘



    3.2. Lista sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic, cu carte funciară deschisă, care vor fi predate unităţilor administrativ-teritoriale

┌────┬──────────────┬──────────────────┐
│Nr. │Denumirea │Adresa │
│crt.│ │ │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │ │Judeţul Brăila, │
│1. │Central │municipiul Brăila,│
│ │ │calea Galaţi nr. │
│ │ │10 │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │ │Judeţul │
│ │ │Bistriţa-Năsăud, │
│2. │Tineretului │municipiul │
│ │ │Bistriţa, str. Gh.│
│ │ │Şincai nr. 22 │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │ │Judeţul Arad, │
│3. │Dacia │comuna Pecica, │
│ │ │str. Bella Breiner│
│ │ │nr. 16 │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │
│4. │Fox │municipiul Turda, │
│ │ │Str. Castanilor │
│ │ │nr. 1 │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │Tineretului - │Judeţul Cluj, │
│5. │complex │municipiul Turda, │
│ │cinematografic│Str. Tineretului │
│ │cu 2 săli │nr. 1 │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │ │Judeţul Constanţa,│
│6. │Grădina de │localitatea │
│ │vară Albatros │Mamaia, bd. Mamaia│
│ │ │nr. 1 │
├────┼──────────────┼──────────────────┤
│ │Dacia - │Judeţul │
│ │complex │Bistriţa-Năsăud, │
│7. │cinematografic│municipiul │
│ │cu 3 săli │Bistriţa, bd. │
│ │ │Decebal nr. 3-5 │
└────┴──────────────┴──────────────────┘




    ANEXA 4

    Imobile a căror preluare se realizează prin achitarea contravalorii de către unitatea administrativ-teritorială

┌────┬──────────────┬────────────────────┐
│Nr. │Denumirea^1)2)│Adresa │
│crt.│3) │ │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Alba, │
│1 │Dacia │municipiul Alba │
│ │ │Iulia, Bd. Victoriei│
│ │ │nr. 25 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Alba, oraşul│
│2 │Muncitorul │Zlatna, str. Avram │
│ │ │Iancu nr. 6 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul │
│ │ │Bistriţa-Năsăud, │
│3 │Flacăra │oraşul Năsăud, Piaţa│
│ │ │Unirii nr. 2 (fostă │
│ │ │Str. Grănicerului │
│ │ │nr. 24) │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│4 │Flamura │Bucureşti, sectorul │
│ │ │4, Şos. Giurgiului │
│ │ │nr. 119 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Buzău, │
│5 │Tineretului │municipiul Buzău, │
│ │ │str. N. Bălcescu nr.│
│ │ │36 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Judeţul Buzău, │
│6 │vară │municipiul Buzău, │
│ │Tineretului │str. N. Bălcescu nr.│
│ │ │36 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Călăraşi, │
│ │ │municipiul Călăraşi,│
│7 │Orizont │Str. Prelungirii │
│ │ │Bucureşti nr. 20 │
│ │ │(fost nr. 2) │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Cluj, │
│ │Florin Piersic│municipiul │
│8 │(fost │Cluj-Napoca, piaţa │
│ │Republica) │Mihai Viteazul nr. │
│ │ │11-13 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│ │ │Drobeta-Turnu │
│9 │Flacăra │Severin, Bd. │
│ │ │Revoluţiei 16-22 │
│ │ │Decembrie 1989 nr. │
│ │ │22 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Modern - │ │
│ │complex │Municipiul Ploieşti,│
│10 │cinematografic│Şos. Vestului (fosta│
│ │cu 2 săli + │Str. Inelului) nr. 3│
│ │grădină │ │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Sibiu, │
│11 │Arta │municipiul Sibiu, │
│ │ │piaţa Aurel Vlaicu │
│ │ │nr. 1 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Sibiu, │
│12 │Popular │oraşul Cisnădie, │
│ │ │Str. Cetăţii nr. 15 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│13 │Luceafărul │Judeţul Timiş, │
│ │ │comuna Teramia Mare │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Tulcea, │
│14 │Heracleea │oraşul Babadag, str.│
│ │ │Mihai Viteazul nr. │
│ │ │82 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │
│15 │Central │municipiul Caracal, │
│ │ │Str. Victoriei nr. 8│
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Buzău, │
│16 │Grădina de │municipiul Râmnicu │
│ │vară Progresul│Sărat, str. N. │
│ │ │Bălcescu nr. 2 bis │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Sebastian │Judeţul Argeş, │
│17 │Papaiani (fost│municipiul Piteşti, │
│ │Modern) │Str. Victoriei nr. │
│ │ │20 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Argeş, │
│18 │Muscelul │municipiul │
│ │ │Câmpulung, str. D. │
│ │ │I. Berechet nr. 1 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Argeş, │
│19 │Grădina de │municipiul │
│ │vară Muscelul │Câmpulung, str. D. │
│ │ │I. Berechet nr. 1 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Bacău, │
│20 │Central │municipiul Bacău, │
│ │ │str. N. Bălcescu nr.│
│ │ │12 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Brăila, │
│21 │Bulevard │municipiul Brăila, │
│ │ │Bd. Independenţei │
│ │ │nr. 57 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│22 │Europa │Bucureşti, sectorul │
│ │(Mioriţa) │2, Calea Moşilor nr.│
│ │ │127 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│23 │Cosmos │Bucureşti, sectorul │
│ │ │2, şos. Pantelimon │
│ │ │nr. 357A │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Buzău, │
│24 │Progresul │municipiul Râmnicu │
│ │ │Sărat, Str. │
│ │ │Victoriei nr. 36 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Buzău, │
│25 │Monteoru │comuna Merei, satul │
│ │ │Monteoru │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Judeţul Buzău, │
│26 │vară Monteoru │comuna Merei, satul │
│ │ │Monteoru │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul │
│ │ │Caraş-Severin, │
│27 │Danubius │localitatea Moldova │
│ │ │Nouă, str. Coşbuc │
│ │ │F.N. │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Constanţa, │
│28 │Bulevard │municipiul │
│ │ │Constanţa, bd. │
│ │ │Mamaia nr. 169A │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Judeţul Constanţa, │
│29 │vară Eforie │localitatea Eforie │
│ │Sud │Sud, str. T. │
│ │ │Vladimirescu nr. 2 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Dâmboviţa, │
│30 │Gloria │oraşul Găeşti, Str. │
│ │ │13 Decembrie 1918 │
│ │ │nr. 6 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │
│31 │Patria │municipiul Craiova, │
│ │ │str. A. I. Cuza nr. │
│ │ │15 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Sergiu │Judeţul Gorj, │
│32 │Nicolaescu │municipiul Târgu │
│ │(fost │Jiu, Str. Siretului │
│ │Victoria) │nr. 8A │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Hunedoara, │
│33 │Patria │municipiul Deva, Bd.│
│ │ │1 Decembrie nr. 5 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Hunedoara, │
│34 │Parângul │municipiul │
│ │ │Petroşani, Aleea │
│ │ │Poporului nr. 1 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Ilfov, │
│35 │Libertăţii │oraşul Buftea, şos. │
│ │ │Bucureşti-Târgovişte│
│ │ │nr. 123 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Neamţ, │
│ │Mon Amour │municipiul │
│36 │(fost Dacia) │Piatra-Neamţ, str. │
│ │ │Ştefan cel Mare nr. │
│ │ │14 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova, │
│37 │Favorit │oraşul Mizil, str. │
│ │ │M. Bravu nr. 108 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Vaslui, │
│38 │Bârladul │municipiul Bârlad, │
│ │ │Str. Republicii nr. │
│ │ │83 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│39 │Capitol │Bucureşti, sectorul │
│ │ │5, bd. Regina │
│ │ │Elisabeta nr. 36 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│40 │Grădina de │Bucureşti, sectorul │
│ │vară Capitol │5, bd. Regina │
│ │ │Elisabeta nr. 36 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Dâmboviţa, │
│ │ │oraşul Moreni, Str. │
│41 │Munca │22 Decembrie 1989 │
│ │ │nr. 8 (fosta str. │
│ │ │Lct. Pantea Ion nr. │
│ │ │8) │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Municipiul │
│42 │vară │Bucureşti, sectorul │
│ │Gloria-Titan │3, aleea Stănilă nr.│
│ │ │2 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Constanţa, │
│43 │Dobrogea │municipiul Medgidia,│
│ │ │Str. Republicii nr. │
│ │ │14 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Grădina de │Judeţul Constanţa, │
│44 │vară Jupiter │municipiul Mangalia,│
│ │ │staţiunea Jupiter │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Satu Mare, │
│45 │Victoria │municipiul Satu │
│ │ │Mare, piaţa Păcii │
│ │ │nr. 1 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │
│ │Hol Jean │municipiul Craiova, │
│ │Negulescu^4) │str. A. I. Cuza nr. │
│ │ │3 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│46 │Drumul Sării │Bucureşti, sectorul │
│ │ │6, Drumul Sării nr. │
│ │ │8 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Municipiul │
│47 │Luceafărul │Bucureşti, sectorul │
│ │ │3, bd. I. C. │
│ │ │Brătianu nr. 6 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Botoşani, │
│48 │Luceafărul │municipiul Botoşani,│
│ │ │str. Dobrogeanu │
│ │ │Gherea nr. 3 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │Teren din │Judeţul Dolj, │
│ │Grădina de │municipiul Craiova, │
│ │vară Jean │str. M. Kogălniceanu│
│ │Negulescu^5) │nr. 2-4 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, oraşul│
│ │ │Filiaşi, Str. │
│49 │Independenţa │Stadionului nr. 2 │
│ │ │(fostă bd. Racoteanu│
│ │ │nr. 160, fostă │
│ │ │Stadion nr. 2) │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Vâlcea, │
│50 │Mioriţa │oraşul Horezu, str. │
│ │ │T. Vladimirescu nr. │
│ │ │67 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Neamţ, │
│ │Spaţiu din │municipiul │
│ │cinematograful│Piatra-Neamţ, piaţa │
│ │Pietricica^6) │M. Kogălniceanu nr. │
│ │ │4 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Hunedoara, │
│51 │Flacăra │municipiul │
│ │ │Hunedoara, bd. Dacia│
│ │ │nr. 5 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Alba, oraşul│
│52 │Patria │Cugir, str. Al. │
│ │ │Sahia nr. 24 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Mehedinţi, │
│53 │Dunărea │municipiul Orşova, │
│ │ │Centrul civic nr. 52│
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Olt, │
│54 │Lumina │municipiul Slatina, │
│ │ │str. Dinu Lipatti │
│ │ │nr. 30 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Prahova, │
│55 │Concordia │oraşul Azuga, Str. │
│ │ │Postăvăriei nr. 1 │
├────┼──────────────┼────────────────────┤
│ │ │Judeţul Dolj, │
│56 │Lumina │municipiul Craiova, │
│ │ │str. Drumul Jiului │
│ │ │nr. 2 │
└────┴──────────────┴────────────────────┘


    ^1) Imobilele de la punctele 1-16 se află în proprietatea tabulară a RADEF „România-Film“.
    ^2) Imobilele de la punctele 17-38 se află în domeniul public sau privat al statului, fără carte funciară.
    ^3) Imobilele de la punctele 39-56 se află în domeniul public sau privat al statului, cu drept de administrare intabulat.
    ^4) Se regăseşte şi în anexa nr. 1 nr. crt. 12 şi în anexa nr. 2.2 nr. crt. 182.
    ^5) Rămas în administrarea RADEF după retrocedarea activului „Grădina de vară Jean Negulescu“ (anexa nr. 2.2 nr. crt. 183).
    ^6) Rămas în administrarea RADEF după vânzarea activului „Cinematograful Pietricica“ (anexa nr. 2.3 nr. crt. 230).

    ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016