Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCTIUNI nr. 9 din 26 iulie 2005  cu privire la sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2005 a entitatilor reglementate si supravegheate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INSTRUCTIUNI nr. 9 din 26 iulie 2005 cu privire la sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2005 a entitatilor reglementate si supravegheate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare

EMITENT: COMISIA NATIONALA A VALORILOR MOBILIARE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 745 din 16 august 2005

ART. 1
Prezenta instrucţiune stabileşte sistemul de raportare contabilã la 30 iunie 2005 a entitãţilor reglementate şi supravegheate de Comisia Naţionalã a Valorilor Mobiliare, denumitã în continuare C.N.V.M.
ART. 2
Entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M., indiferent de forma de organizare, tipul de proprietate şi de reglementãrile contabile aplicate, au obligaţia sã întocmeascã şi sã depunã un exemplar al raportului semestrial la C.N.V.M.
ART. 3
(1) Entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. vor întocmi şi vor depune la C.N.V.M. raportãri contabile la 30 iunie 2005, care cuprind urmãtoarele formulare, în funcţie de specificul fiecãrei categorii de entitate:
a) Pentru entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M., cu excepţia societãţilor de investiţii financiare (S.I.F.) şi a fondurilor deschise de investiţii:
1. bilanţ (cod 10) - conform anexei nr. 2 care face parte integrantã din prezenta instrucţiune;
2. contul de profit şi pierdere (cod 20) - conform anexei nr. 2;
3. date informative (cod 30) - conform anexei nr. 2;
b) Pentru societãţile de investiţii financiare (S.I.F.):
1. bilanţ (cod 10) - conform anexei nr. 2;
2. contul de profit şi pierdere (cod 20) - conform anexei nr. 2;
3. date informative (cod 30) - conform anexei nr. 2;
c) Pentru fondurile deschise de investiţii:
1. bilanţ (cod 10) - conform anexei nr. 3 care face parte integrantã din prezenta instrucţiune;
2. situaţia veniturilor şi cheltuielilor pentru fondurile deschise de investiţii (cod 20) - conform anexei nr. 3.
(2) Bilanţul se întocmeşte pe baza balanţei de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie 2005, puse de acord cu soldurile din balanţa conturilor analitice, încheiatã dupã înregistrarea tuturor documentelor în care au fost consemnate operaţiunile financiar-contabile aferente perioadei de raportare.
(3) Contul de profit şi pierdere cuprinde totalitatea veniturilor realizate, a cheltuielilor efectuate şi a rezultatelor financiare obţinute (profit sau pierdere), preluate din conturile de venituri şi cheltuieli cuprinse în balanţa de verificare la 30 iunie 2005. Datele care se raporteazã în formularul "Contul de profit şi pierdere" sunt cumulate de la începutul anului pânã la sfârşitul perioadei de raportare.
(4) Entitãţile înscriu în formularul "Contul de profit şi pierdere", la rândul 14 "Salarii", respectiv la rândul 24 "Salarii", pentru societãţile de investiţii financiare, dupã caz, toate cheltuielile reprezentând drepturi salariale. La acelaşi rând se va cuprinde şi contravaloarea tichetelor de masã acordate salariaţilor în baza prevederilor <>Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masã. Aceste informaţii sunt prezentate, de asemenea, la rândul 32 din formularul "Date informative" (cod 30).
(5) În formularul "Date informative", la rândurile 01 şi 02 coloana 1, entitãţile care au în subordine subunitãţi vor înscrie cifra 1, indiferent de numãrul acestora. La rândurile privind plãţile restante se înscriu sumele de la sfârşitul perioadei de raportare care au depãşit termenele de platã prevãzute în contracte sau în acte normative.
ART. 4
(1) Formularele de raportare contabilã la 30 iunie 2005 se semneazã de administratorul entitãţii şi de conducãtorul compartimentului financiar-contabil, iar în lipsa acestora, de înlocuitorii de drept.
(2) Administratorul entitãţii şi conducãtorul compartimentului financiar-contabil poartã rãspunderea, potrivit legii, asupra realitãţii informaţiilor cu privire la poziţia financiarã, performanţa financiarã, precum şi asupra celorlalţi indicatori cuprinşi în formularele de raportare.
(3) Conducãtorul compartimentului financiar-contabil are obligaţia sã respecte prevederile din prezenta instrucţiune, corelaţiile dintre indicatorii din formulare, urmãrind realitatea datelor ce se raporteazã, precum şi încadrarea în termenul de depunere la organele în drept.
(4) Entitãţile care au în subordine sucursale sau subunitãţi fãrã personalitate juridicã vor verifica şi centraliza balanţele de verificare ale acestora, întocmind formularele de raportare contabilã la 30 iunie 2005.
ART. 5
Entitãţile vor completa formularele de raportare contabilã la 30 iunie 2005 folosind planul de conturi aplicabil fiecãrei categorii.
ART. 6
(1) Entitãţile vor completa datele de identificare (denumirea unitãţii, adresa, telefonul şi numãrul de înregistrare la registrul comerţului), precum şi pe cele referitoare la încadrarea corectã în forma de proprietate menţionatã în anexa nr. 1 care face parte integrantã din prezenta instrucţiune şi codul unic de înregistrare, citeţ, fãrã a se folosi prescurtãri sau iniţiale. În cãsuţe se vor trece codurile care delimiteazã încadrarea acestora.
(2) Necompletarea corectã pe prima paginã a formularului "Bilanţ" a datelor prevãzute la alin. (1) conduce la imposibilitatea identificãrii entitãţii şi, în consecinţã, se considerã cã raportul nu a fost transmis.
(3) Entitãţile reglementate şi supravegheate completeazã codul privind activitatea, cod format din patru cifre (clase de activitãţi), din Clasificarea activitãţilor din economia naţionalã - CAEN, aprobatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 656/1997 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 301 şi 301 bis din 5 noiembrie 1997, actualizatã prin <>Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statisticã nr. 601/2002 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 908 din 13 decembrie 2002.
ART. 7
(1) Formatul electronic al raportãrilor contabile la 30 iunie 2005, conţinând formularistica necesarã şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentã, se obţine prin folosirea programului de asistenţã care este pus la dispoziţie entitãţilor reglementate şi supravegheate de C.N.V.M., gratuit, de unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice sau care poate fi descãrcat de pe serverul de web al Ministerului Finanţelor Publice la adresa www.mfinante.ro.
(2) Entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. vor depune la C.N.V.M. şi la unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, dupã caz, discheta cu raportãrile contabile la 30 iunie 2005, însoţite de raportãrile contabile listate cu ajutorul programului de asistenţã, semnate şi ştampilate, conform legii. Aceste raportãri se depun împreunã cu o copie de pe codul unic de înregistrare, raportul administratorului, precum şi o copie a balanţei de verificare a conturilor sintetice.
(3) Pentru organismele de plasament colectiv în valori mobiliare aflate în administrare raportãrile contabile la 30 iunie 2005 vor fi întocmite şi depuse atât la C.N.V.M., cât şi la unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice de cãtre societatea de administrare a investiţiilor, distinct de propriile raportãri semestriale.
(4) Prin excepţie de la prevederile alin. (3), fondurile deschise de investiţii vor depune numai la C.N.V.M. raportãrile contabile la 30 iunie 2005, listate, semnate şi ştampilate, conform legii. Aceste raportãri se depun împreunã cu o copie de pe raportul administratorului, precum şi cu o copie a balanţei de verificare a conturilor sintetice. În acest sens, pentru fondurile deschise de investiţii nu se va elabora de cãtre Ministerul Finanţelor Publice programul de asistenţã.
ART. 8
(1) Depunerea la C.N.V.M. a raportãrilor contabile la 30 iunie 2005 de cãtre entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. se va efectua dupã cum urmeazã:
a) entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. care aplicã Reglementãrile contabile armonizate cu Directiva a IV-a a Comunitãţilor Economice Europene şi cu Standardele internaţionale de contabilitate aplicabile instituţiilor reglementate şi supravegheate de Comisia Naţionalã a Valorilor Mobiliare, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice şi al preşedintelui Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare nr. 1.742/106/2002, în termen de cel mult douã luni de la închiderea perioadei de raportare;
b) societãţile deţinute public vor întocmi raportãrile contabile la 30 iunie 2005, conform prevederilor <>Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 918/2005 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabilã la 30 iunie 2005 a agenţilor economici, pe care le transmit şi Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, în termen de cel mult douã luni de la închiderea perioadei de raportare;
c) entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. care nu au desfãşurat activitate de la data înfiinţãrii pânã la 30 iunie 2005, precum şi persoanele juridice care se aflã în curs de lichidare depun declaraţie pe propria rãspundere, în termen de cel mult douã luni de la închiderea perioadei de raportare.
(2) Depunerea la unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a raportãrilor contabile la 30 iunie 2005 de cãtre entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. se va efectua dupã cum urmeazã:
a) persoanele juridice care aplicã Reglementãrile contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, aprobate prin <>Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 306/2002 , pânã la data de 10 august 2005;
b) persoanele juridice care nu au desfãşurat activitate de la data înfiinţãrii pânã la 30 iunie 2005, precum şi persoanele care se aflã în curs de lichidare depun declaraţie pânã la data de 10 august 2005;
c) persoanele juridice care aplicã Reglementãrile contabile armonizate cu Directiva a IV-a a Comunitãţilor Economice Europene şi cu Standardele internaţionale de contabilitate, inclusiv cele care efectueazã retratarea situaţiilor financiare ale anului precedent, pânã la data de 19 august 2005.
ART. 9
Entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M. care nu au desfãşurat activitate de la data înfiinţãrii pânã la 30 iunie 2005, precum şi persoanele juridice care se aflã în curs de lichidare nu întocmesc raportãri contabile la 30 iunie 2005, urmând sã depunã o declaraţie pe propria rãspundere la C.N.V.M. şi la unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, care sã cuprindã cel puţin urmãtoarele date de identificare a entitãţii:
a) denumirea completã (conform certificatului de înmatriculare);
b) adresa şi numãrul de telefon;
c) numãrul de înregistrare la registrul comerţului;
d) codul unic de înregistrare;
e) capitalul social.
ART. 10
Nerespectarea prevederilor prezentei instrucţiuni se sancţioneazã în conformitate cu titlul X "Rãspunderi şi sancţiuni" din <>Legea nr. 297/2004 privind piaţa de capital.
ART. 11
Prezenta instrucţiune intrã în vigoare la data publicãrii acesteia şi a ordinului de aprobare în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi va fi publicatã în Buletinul C.N.V.M. şi pe site-ul C.N.V.M. (www.cnvmr.ro).


ANEXA 1
la instrucţiune

NOMENCLATOR - FORME DE PROPRIETATE



──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Codul Denumirea
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10 PROPRIETATE DE STAT
11 Regii autonome
12 Societãţi comerciale cu capital integral de stat
13 Alte unitãţi economice de stat netransformate în
societãţi comerciale sau regii autonome
14 Companii şi societãţi naţionale
20 PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de stat şi privat.)
PROPRIETATE MIXTA (cu capital de stat - sub 50%)
21 Societãţi comerciale cu capital de stat autohton şi de stat strãin
22 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton şi strãin
23 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton
24 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat strãin
PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de stat - 50% şi peste 50%)
25 Societãţi comerciale cu capital de stat autohton şi de stat strãin
26 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton şi strãin
27 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton
28 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat strãin
30 PROPRIETATE INDIVIDUALĂ - PRIVATĂ
(cu capital: privat autohton, privat autohton şi strãin,
privat strãin, societãţi agricole)
31 Societãţi comerciale în nume colectiv
32 Societãţi comerciale în comanditã simplã
33 Societãţi comerciale în comanditã pe acţiuni
34 Societãţi comerciale pe acţiuni
35 Societãţi comerciale cu rãspundere limitatã
36 Societãţi agricole
37 Societãţi comerciale cu capital de stat, privatizate în cursul
anului curent
40 PROPRIETATE COOPERATISTĂ
41 Cooperative de consum
42 Cooperative meşteşugãreşti
43 Cooperative şi asociaţii agricole netransformate
50 PROPRIETATE OBŞTEASCA
(societãţi comerciale aparţinând organizaţiilor şi instituţiilor
politice şi obşteşti)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 2
la instrucţiune


FORMATUL RAPORTĂRILOR CONTABILE LA 30 IUNIE 2005
PENTRU ENTITĂŢILE REGLEMENTATE ŞI SUPRAVEGHEATE DE CNVM, CU EXCEPŢIA
FONDURILOR DESCHISE DE INVESTIŢII



Judeţul _______________________|_|_| Forma de proprietate _________|_|
Persoana juridicã___________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea_______, sectorul__, denumire clasã CAEN) ___________
str._________ nr. ____, bl.________,
sc. ________, ap. ______ Cod clasã CAEN _________|_|_|_|_|
Telefon__________, fax __________ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului_______ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|



Cod 10

BILANŢ
la data de 30 iunie 2005

-mii lei-


┌──────────────────────────────────────┬───────┬───────────────────────────────┐
│ │ │ Sold la : │
│ │Nr.rd. ├────────────────┬──────────────┤
│ │ │ 01.01.2005 │ 30.06.2005 │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
│1. cheltuieli de constituire │ 01 │ │ │
│(ct. 201-2801) │ │ │ │
│2. cheltuieli de dezvoltare │ 02 │ │ │
│(ct. 203-2803-2903) │ │ │ │
│3. concesiuni, brevete, licenţe, │ 03 │ │ │
│ mãrci,drepturi şi valori similare │ │ │ │
│ şi alte imobilizãri necorporale │ │ │ │
│(ct. 2051+2052+208-2805-2808-2905 │ │ │ │
│-2908) │ │ │ │
│4. fondul comercial │ 04 │ │ │
│(ct. 2071-2807-2907-2075) │ │ │ │
│5. avansuri şi imobilizãri necorporale│ 05 │ │ │
│ în curs (ct. 2334-234-2933) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: (rd. 01 la 05) │ 06 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│II. IMOBILIZĂRI CORPORALE │ │ │ │
│1. terenuri şi construcţii │ 07 │ │ │
│(ct. 211 + 212-2811-2812-2911-2912) │ │ │ │
│2. instalaţii tehnice şi maşini │ 08 │ │ │
│(ct. 213-2813-2913) │ │ │ │
│3. alte instalaţii, utilaje şi mobilier 09 │ │ │
│(ct. 214-2814-2914) │ │ │ │
│4. avansuri şi imobilizãri corporale │ 10 │ │ │
│ în curs │ │ │ │
│(ct. 2314-232-2931) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: (rd. 07 la 10) │ 11 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
│1. titluri de participare deţinute la │ 12 │ │ │
│societãţi din cadrul grupului │ │ │ │
│(ct. 261-2961) │ 13 │ │ │
│2. creanţe asupra societãţilor din │ │ │ │
│cadrul grupului (ct. 2671+2672-2965) │ 14 │ │ │
│3. titluri sub formã de interese de │ │ │ │
│participare (ct. 263-2963) │ 15 │ │ │
│4. creanţe din interese de participare│ │ │ │
│(ct. 2675+2676-2967) │ │ │ │
│5. titluri deţinute ca imobilizãri │ 16 │ │ │
│(ct. 262+264+265-2962-2964) │ │ │ │
│6. alte creanţe │ 17 │ │ │
│(ct. 2673+2674+2678+2679-2966-2969) │ │ │ │
│7. acţiuni proprii (ct. 2677-2968) │ 18 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: (rd. 12 la 18) │ 19 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ACTIVE IMOBILIZATE-TOTAL │ 20 │ │ │
│(rd. 06+11+19) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│I. STOCURI │ │ │ │
│1. materiale consumabile │ 21 │ │ │
│(ct. 302+303±308+351-392-395) │ │ │ │
│2. lucrãri şi servicii în curs de │ 22 │ │ │
│execuţie │ │ │ │
│(ct. 332-394) │ 23 │ │ │
│3. avansuri pentru cumpãrãri de stocuri │ │ │
│(ct. 4091) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL (rd. 21 la 23) │ 24 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│II. CREANŢE │ │ │ │
│1. creanţe comerciale │ 25 │ │ │
│(ct. 4092+4111+4112+4118+413+418-491) │ │ │ │
│2. sume de încasat de la societãţile │ 26 │ │ │
│ din cadrul grupului │ │ │ │
│(ct. 4511+4518-4951) │ │ │ │
│3. sume de încasat din interese de │ 27 │ │ │
│ participare (ct. 4521+4528-4952) │ │ │ │
│4. alte creanţe │ 28 │ │ │
│(ct.425+4282+431+437+4382+441+4424 │ │ │ │
│+4428+444+445+446+447+4482+4582+461+ │ │ │ │
│473-496+5187) │ │ │ │
│5. creanţe privind capitalul subscris │ 29 │ │ │
│ şi nevârsat (ct. 456-4953) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: (rd. 25 la 29) │ 30 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN │ │ │ │
│ SCURT │ │ │ │
│1. titluri de participare deţinute la │ │ │ │
│ societãţile din cadrul grupului │ 31 │ │ │
│(ct. 501-591) │ │ │ │
│2. acţiuni proprii (ct. 502-592) │ 32 │ │ │
│3. alte investiţii financiare pe │ 33 │ │ │
│ termen scurt │ │ │ │
│(ct. 5031+5032+505+5061+5062+5081 │ │ │ │
│+5082+5088+5069-593-595-596-598+5113 │ │ │ │
│+5114) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: (rd. 31 la 33) │ 34 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│IV.CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │ 35 │ │ │
│(ct.5112+5121+5122+5123+5124+5125 │ │ │ │
│+5311+5314+5321+53224-5323+5328 │ │ │ │
│+5411+5412+542) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL │ 36 │ │ │
│(rd. 24+30+34+35) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│C. CHELTUIELI IN AVANS │ 37 │ │ │
│(ct. 471) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│D. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│PERIOADĂ DE UN AN) │ │ │ │
│1. împrumuturi din emisiuni de │ 38 │ │ │
│ obligaţiuni │ │ │ │
│(ct. 1614+1615+1617+1618+1681-169) │ │ │ │
│2. sume datorate instituţiilor │ │ │ │
│ de credit │ 39 │ │ │
│(ct.1621+1622+1624+1625+1627+1682 │ │ │ │
│+5191+5192+5198) │ │ │ │
│3. avansuri încasate în contul │ 40 │ │ │
│ clienţilor │ │ │ │
│(ct. 419) │ │ │ │
│4. datorii comerciale │ 41 │ │ │
│(ct. 401+404+408) │ │ │ │
│5. efecte de comerţ de plãtit │ 42 │ │ │
│(ct. 403+405) │ │ │ │
│6. sume datorate societãţilor din │ 43 │ │ │
│ cadrul grupului │ │ │ │
│(ct. 1661+1685+2691+4511+4518) │ │ │ │
│7. sume datorate privind interesele │ 44 │ │ │
│ de participare │ │ │ │
│(ct. 1662+1686+2692+2693+4521+4528) │ │ │ │
│8. alte datorii, inclusiv datorii │ 45 │ │ │
│ fiscale şi alte datorii pentru │ │ │ │
│ asigurãrile sociale │ │ │ │
│(ct. 1623+1626+167+1687+2698+421+423+ │ │ │ │
│424+426+427+4281+431+437+4381+441+4423│ │ │ │
│+4428+444+446+447+4481+4551+4558+456+ │ │ │ │
│457+4581+462+473+509+5186+5193+51944 │ │ │ │
│-5195+5196+5197) │ │ │ │
│ TOTAL: (rd. 38 la 45) │ 46 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE, RESPECTIV │ 47 │ │ │
│DATORII CURENTE NETE │ │ │ │
│(rd. 36+37-46-61.2) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ 48 │ │ │
│(rd. 20+47-61.1) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│G. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│PERIOADĂ MAI MARE DE UN AN │ 49 │ │ │
│1. împrumuturi din emisiuni de │ │ │ │
│ obligaţiuni │ │ │ │
│(ct. 1614+1615+1617+1618+1681-169) │ │ │ │
│2. sume datorate instituţiilor de │ │ │ │
│ credit │ 50 │ │ │
│(ct. 1621+1622+1624+1625+1627+1682 │ │ │ │
│+5191+5192+5198) │ │ │ │
│3. avansuri încasate în contul │ │ │ │
│ clienţilor │ 51 │ │ │
│(ct. 419) │ │ │ │
│4. datorii comerciale │ 52 │ │ │
│(ct. 401+404+408) │ │ │ │
│5. efecte de comerţ de plãtit │ 53 │ │ │
│(ct. 403+405) │ │ │ │
│6. sume datorate instituţiilor sau │ 54 │ │ │
│societãţilor din cadrul grupului │ │ │ │
│(ct. 1661+1685+2691+4511+4518) │ │ │ │
│7. sume datorate privind interesele │ 55 │ │ │
│ de participare │ │ │ │
│(ct. 1662+1686+2692+2693+4521+4528) │ │ │ │
│8. alte datorii, inclusiv datorii │ 56 │ │ │
│ fiscale şi datorii pentru │ │ │ │
│ asigurãrile sociale │ │ │ │
│(ct. 1623+1626+167+1687+2698+421+423+ │ │ │ │
│424+426+427+4281+431+437+4381+441+4423│ │ │ │
│+4428+444+446+447+4481+4551+4558+456+ │ │ │ │
│457+4581+462+473+509+5186+5193+5134+ │ │ │ │
│5195+5196+5197) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: (rd. 49 la 56) │ 57 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│H. PROVIZIOANE PENTRU RISCURI ŞI │ │ │ │
│CHELTUIELI │ │ │ │
│1. provizioane pentru pensii şi alte │ 58 │ │ │
│obligaţii similare │ │ │ │
│2. alte provizioane (ct. 151) │ 59 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL PROVIZIOANE: (rd. 58 + 59) │ 60 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│I. VENITURI ÎN AVANS │ 61 │ │ │
│(rd.61.1+61.2) din care: │ │ │ │
│1. subvenţii pentru investiţii │ 61.1 │ │ │
│(ct. 131) │ │ │ │
│2. venituri înregistrate în avans │ 61.2 │ │ │
│(ct. 472) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│J. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
│I. CAPITAL (rd. 63 + 64) din care: │ 62 │ │ │
│-capital subscris nevãrsat (ct. 1011) │ 63 │ │ │
│-capital subscris vãrsat (ct. 1012) │ 64 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│II. PRIME DS CAPITAL │ 65 │ │ │
│(ct. 1041+1042+1043+1044) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│III. REZERVE DIN REEVALUARE │ │ │ │
│(ct. 1051+1058) │ 66 │ │ │
│ │ 67 │ │ │
│Sold C │ │ │ │
│Sold D │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│IV. RESERVE (ct. 106) │ 68 │ │ │
│(rd. 69 la 72) │ 69 │ │ │
│1. rezerve legale (ct. 1061) │ 70 │ │ │
│2. rezerve pentru acţiuni proprii │ │ │ │
│(ct. 1062) │ │ │ │
│3. rezerve statutare sau contractuale │ 71 │ │ │
│(ct. 1063) │ │ │ │
│4. alte rezerve │ 72 │ │ │
│(ct. 1065*+1066+1068+107) din care: │ │ │ │
│-rezerve constituite din valoarea │ 73 │ │ │
│titlurilor/acţiunilor dobândite cu │ │ │ │
│titlu gratuit (ct.1065*) │ │ │ │
│-rezerve din evaluarea la valoarea │ 74 │ │ │
│justã (ct. l066) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│V. REZULTATUL REPORTAT (ct. 117) │ │ │ │
│Sold C │ 75 │ │ │
│Sold D │ 76 │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│VI. REZULTATUL EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR (ct.l21) │ │ │ │
│ │ 77 │ │ │
│Sold C │ 78 │ │ │
│Sold D │ 79 │ │ │
│repartizarea profitului (ct. 129) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────┼────────────────┼──────────────┤
│TOTAL CAPITALURI PROPRII │ 80 │ │ │
│(rd. 62+65+66-67+68+75-76+77-78-79) │ │ │ │
└──────────────────────────────────────┴───────┴────────────────┴──────────────┘

ADMIMISTRATOR, ÎNTOCMIT,
Numele şi prenumele _______ Numele şi prenumele ___________
Semnãtura _________________ Semnãtura _____________________

Ştampila unitãţii

*) se utilizeazã de societãţile de investiţii financiare (SIF)




COD 20
CONTUL DE PROFIT Şl PIERDERE
la data de 30 iunie 2005

-mii lei-


┌───────────────────────────────────────────┬──────┬───────────────────────────┐
│ │ │ Realizãri aferente │
│ │ │ perioadei de raportare │
│ Denumirea indicatorului │Nr.rd.├──────────────┬────────────┤
│ │ │ 30.06.2004 │ 30.06.2005 │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│1. Cifra de afaceri netã (rd. 02 la 03) │ 01 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│a) Venituri din activitatea curentã │ 02 │ │ │
│(ct. 704+705+706+708) │ │ │ │
│b) Venituri din subvenţii de exploatare │ 03 │ │ │
│aferente cifrei de afaceri nete (ct. 7411) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│2. Variaţia stocurilor (ct. 711) │ │ │ │
│ sold C │ 04 │ │ │
│ sold D │ 05 │ │ │
│3. Veniturile producţiei imobilizate │ 06 │ │ │
│(ct. 721+722) │ │ │ │
│4. Alte venituri din exploatare (ct. │ 07 │ │ │
│7417+758) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL │ 08 │ │ │
│(rd. 01+04-05+06+07) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│5. Cheltuieli cu materialele şi alte │ 09 │ │ │
│cheltuieli din afarã (rd. 10 la 12) │ │ │ │
│a) Cheltuieli cu materialele consumabile │ 10 │ │ │
│(ct. 602-7412) │ │ │ │
│b) Alte cheltuieli materiale (ct. 603+604) │ 11 │ │ │
│c) Alte cheltuieli din afarã (cu energia │ 12 │ │ │
│şi apa) │ │ │ │
│(ct. 605-7413) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│6. Cheltuieli cu personalul (rd. 14+15) │ 13 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│a) Salarii (ct. 641-7414) │ 14 │ │ │
│b) Cheltuieli cu asigurãrile şi protecţia │ 15 │ │ │
│socialã │ │ │ │
│(ct. 845-7415) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│7. a) Ajustarea valorii imobilizãrilor │ 16 │ │ │
│corporale şi necorporale (rd. 17-18) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│a. 1) Cheltuieli (ct. 6811+6813) │ 17 │ │ │
│a. 2) Venituri (ct. 7813+7815) │ 18 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│b) Ajustarea valorii activelor circulante │ 19 │ │ │
│(rd. 20-21) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│b. 1) Cheltuieli (ct. 654+6814) │ 20 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│b. 2) Venituri (ct. 754+7814) │ 21 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│8. Alte cheltuieli de exploatare (rd. 23 │ 22 │ │ │
│la 25) │ │ │ │
│a) Cheltuieli privind prestaţiile externe │ 23 │ │ │
│(ct. 611+612+613+614+621+622+623+624+625 │ │ │ │
│+626+627+628-7416) │ │ │ │
│b) Cheltuieli, cu alte impozite, taxe şi │ 24 │ │ │
│vãrsãminte asimilate (ct. 635) │ │ │ │
│c) Cheltuieli cu despãgubiri, donaţii şi │ 25 │ │ │
│activele cedate (ct. 658) │ │ │ │
│d) Ajustãri privind, provizioanele pentru │ 26 │ │ │
│riscuri şi cheltuieli (rd. 27-28) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│d.1) Cheltuieli (ct. 6812) │ 27 │ │ │
│d.2) Venituri (ct. 7812) │ 28 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL │ 29 │ │ │
│(rd. 09+13+16+19+22+26) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│REZULTATUL DIN EXPLOATARE │ │ │ │
│- Profit (rd. 08-29) │ 30 │ │ │
│- Pierdere (rd. 29-08) │ 31 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ │ │ │
│9. Venituri din interese de participare │ 32 │ │ │
│(ct. 7613+7614+7615+7616) │ │ │ │
│- din care, în cadrul grupului (ct. 7613 │ │ │ │
│+7615) │ 33 │ │ │
│10. Venituri din alte investiţii financiare│ 34 │ │ │
│şi creanţe ce fac parte din activele │ │ │ │
│imobilizate │ │ │ │
│(ct. 7611+7612) │ 35 │ │ │
│- din care, în cadrul grupului (ct. 7611) │ │ │ │
│11. Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 36 │ │ │
│- din care, în cadrul grupului │ 37 │ │ │
│Alte venituri financiare │ 38 │ │ │
│(ct. 7617+762+763+764+765+767+768+788) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│VENITURI FINANCIARE - TOTAL │ 39 │ │ │
│(rd. 32+34+36+38) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│12. Ajustarea valorii imobilizãrilor │ 40 │ │ │
│financiare şi a investiţiilor financiare │ │ │ │
│deţinute ca active circulante (rd. 41-42) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│Cheltuieli (ct. 686) │ 41 │ │ │
│Venituri (ct. 786) │ 42 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│13. a) Cheltuieli privind dobânzile │ 43 │ │ │
│(ct. 666-7418) │ │ │ │
│- din care, în cadrul grupului │ 44 │ │ │
│b) Alte cheltuieli financiare │ 45 │ │ │
│(ct. 663+664+665+667+668+688) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE -TOTAL (rd. 40+43+45)│ 46 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│REZULTATUL FINANCIAR: │ │ │ │
│- Profit (rd. 39-46) │ 47 │ │ │
│- Pierdere (rd. 46-39) │ 48 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│14. REZULTATUL CURENT │ │ │ │
│- Profit (rd. 08+39-29-46) │ 49 │ │ │
│- Pierdere (rd. 29+46-08-39) │ 50 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│15. Venituri extraordinare (ct. 771) │ 51 │ │ │
│16. Cheltuieli extraordinare (ct. 671) │ 52 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│17. REZULTATUL EXTRAORDINAR │ │ │ │
│- Profit (rd. 51-52) │ 53 │ │ │
│- Pierdere (rd. 52-51) │ 54 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 08+39+51) │ 55 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 29+46+52) │ 56 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│REZULTATUL BRUT │ │ │ │
│- Profit (rd. 55-56) │ 57 │ │ │
│- Pierdere (rd. 56-55) │ 58 │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│18. IMPOZITUL PE PROFIT │ │ │ │
│- Cheltuieli cu impozitul pe profit(ct.691)│ 59 │ │ │
│- Venituri din impozitul pe profitul │ 60 │ │ │
│amânat (ct. 791) │ │ │ │
│19. Alte cheltuieli cu impozite care nu │ 61 │ │ │
│apar în elementele de mai sus (ct. 698) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│20. REZULTATUL EXERCIŢIULUI FINANCIAR: │ │ │ │
│- Profit (rd. 57-59+60-61) │ 62 │ │ │
│- Pierdere (rd. 58+59-60+61) sau │ 63 │ │ │
│(rd. 59-60+61-57) │ │ │ │
├───────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┼────────────┤
│21. Rezultatul pe acţiune │ │ │ │
│- de bazã │ 64 │ │ │
│- diluat │ 65 │ │ │
└───────────────────────────────────────────┴──────┴──────────────┴────────────┘

ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT,
Numele şi prenumele ________ Numele şi prenumele ___________
Semnãtura ___________ Semnãtura ____________

Ştampila unitãţii




DATE INFORMATIVE


┌────────┐
│ Cod 3o │ - mii lei -
├────────┴─────────────────────────────────┬────┬──────────────┬──────────────┐
│ I. Date privind rezultatul înregistrat │Nr. │ Nr. unitãţi │ Sume │
│ │rd. ├──────────────┼──────────────┤
│ │ │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────┤
│ Unitãţi care au înregistrat profit │ 01 │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────┤
│ Unitãţi care au înregistrat pierdere │ 02 │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┬────┴──────────────┤
│ │ │ │ din care: │
│ │ │ ├─────────┬─────────┤
│ │ │ │ Pentru │ Pentru │
│ │Nr. │ Total │ activi- │ activi- │
│ II. Date privind plãţile restante │rd. │col. 2+3 │ tate │ tate de │
│ │ │ │ curentã │ inves- │
│ │ │ │ │ tiţii │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Plãţi restante - total │ 03 │ │ │ │
│(rd. 04+08+14 la 18+22), din care: │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Furnizori restanţi - total (rd. 05 la │ 04 │ │ │ │
│07), din care: │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ - peste 30 de zile │ 05 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ - peste 90 de zile │ 06 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ - peste 1 an │ 07 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Obligaţii restante faţã de bugetul │ 08 │ │ │ │
│asigurãrilor sociale - total (rd. 09 la │ │ │ │ │
│13), din care: │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│- contribuţii pentru asigurãri sociale │ 09 │ │ │ │
│de stat datorate de angajatori, │ │ │ │ │
│salariaţi şi alte persoane asimilate │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│- contribuţii pentru fondul │ 10 │ │ │ │
│asigurãrilor sociale de sãnãtate │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│- contribuţia pentru pensia │ │ │ │ │
│suplimentarã │ 11 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│- contribuţii pentru bugetul │ 12 │ │ │ │
│asigurãrilor pentru şomaj │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│- alte datorii sociale │ 13 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Obligaţii restante faţã de bugetele │ 14 │ │ │ │
│fondurilor speciale şi alte fonduri │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Obligaţii restante faţã de alţi │ 15 │ │ │ │
│creditori │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Impozite şi taxe neplãtite la termenul │ 16 │ │ │ │
│stabilit la bugetul de stat │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Impozite şi taxe neplãtite la termenul │ 17 │ │ │ │
│stabilit la bugetele locale │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Credite bancare nerambursate la │ 18 │ │ │ │
│scadenţã - total (rd. 19 la 21), din │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ - restante dupã 30 de zile │ 19 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ - restante dupã 90 de zile │ 20 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ - restante dupã 1 an │ 21 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Dobânzi restante │ 22 │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────┴────┬────┴─────────┤
│III. Numãr mediu de salariaţi │ Nr.│ 30 iunie │ 30 iunie │
│ │ rd.│ 2004 │ 2005 │
├──────────────────────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────┤
│ Numãr mediu de salariaţi │ 23 │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼──────────────┴──────────────┤
│ IV. Plaţi de dobânzi şi redevanţe │ Nr.│ Sume │
│ │ rd.│ - mii lei - │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│ A │ B │ 1 │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plãtite de │ 24 │ │
│persoanele juridice române cãtre │ │ │
│persoanele fizice nerezidente din │ │ │
│statele membre ale Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ │ │
│ │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 25 │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plãtite de │ 26 │ │
│persoanele juridice române cãtre │ │ │
│persoane juridice afiliate*) │ │ │
│nerezidente din statele membre ale │ │ │
│Uniunii Europene, din care: │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│- impozit datorat la bugetul de stat │ 27 │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│Venituri din redevenţe plãtite de │ 28 │ │
│persoanele juridice române cãtre │ │ │
│persoane juridice afiliate nerezidente │ │ │
│din statele membre ale Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 29 │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│ V. Obligaţii amânate ia platã conform │ Nr.│ │
│prevederilor art. 3(4) din Ordonanţa │ rd.│ │
│de Urgenţã a Guvernului nr. 37/2004 │ │ │
│privind mãsuri de diminuare a │ │ Sume │
│arieratelor din economie, evidenţiata │ │ │
│in conturi extrabilanţiere │ │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│ A │ B │ 1 │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│Obligaţii cãtre bugete amânate la platã │ 30 │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│Obligaţii comerciale amânate la platã │ 31 │ │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│ VI. Tichete de masa │ Nr.│ │
│ │ rd.│ Sume │
├──────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────────┤
│Contravaloarea tichetelor de masa │ 32 │ │
│acordate salariaţilor │ │ │
└──────────────────────────────────────────┴────┴─────────────────────────────┘

*) Pentru statutul de "persoane juridice afiliate" se vor avea în vedere
prevederile <>art. 7 pct. 21 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal,
cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT,
Numele şi prenumele ________ Numele şi prenumele ___________
Semnãtura ___________ Semnãtura ____________

Ştampila unitãţii




CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
PENTRU SOCIETĂŢILE DE INVESTIŢII FINANCIARE

COD 20

CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
la data de 30 iunie 2005



- mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬───────────────────────┐
│ │ │ Realizari aferente │
│ Denumirea indicatorului │Nr. │perioadei de raportare │
│ │Rd. ├───────────┬───────────┤
│ │ │precedenta │ curenta │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ A. VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ: -TOTAL │ 01 │ │ │
│ (rd. 02 la 11:) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 1. Venituri din imobilizãri financiare (ct. │ 02 │ │ │
│ 761) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 2. Venituri din investiţii financiare pe │ 03 │ │ │
│ termen scurt (ct. 762) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 3. Venituri din creanţe imobilizate (ct. 763) │ 04 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 4. Venituri din investiţii financiare cedate │ 05 │ │ │
│ (ct. 758* + 764) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 5. Venituri din lucrãri executate şi servicii │ 06 │ │ │
│ prestate (ct. 704) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 6. Venituri din provizioane, creanţe │ 07 │ │ │
│ reactivate şi debitori diverşi (ct. │ │ │ │
│ 754+781+786) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 7. Venituri din diferenţe de curs valutar │ 08 │ │ │
│ (ct. 765) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 8. Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 9. Venituri din producţia imobilizatã │ 10 │ │ │
│ (ct. 721+722) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│10. Alte venituri din activitatea curentã │ 11 │ │ │
│ (ct. 705 + 706 + 708 + 741 + 758** + │ │ │ │
│ 767 + 768+788) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ B. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ -TOTAL │ 12 │ │ │
│ (rd. 13 la 20) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│11. Pierderi aferente creanţelor legate de │ 13 │ │ │
│ participaţii (ct. 663) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│12. Cheltuieli privind investiţiile │ 14 │ │ │
│ financiare cedate (ct. 658* + 664) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│13. Cheltuieil din diferenţe de curs valutar │ 15 │ │ │
│ (ct. 665) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│14. Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666) │ 16 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│15. Cheltuieli privind comisioanele şi │ 17 │ │ │
│ onorariile (ct. 622) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│16. Cheltuieli cu serviciile bancare şi │ 18 │ │ │
│ asimilate, (ct. 627) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│17. Amortizãri, provizioane, pierderi din │ 19 │ │ │
│ creanţe şi debitori diverşi │ │ │ │
│ (ct. 654 + 681 + 686) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│18. Alte cheltuieli din activitatea curentã │ 20 │ │ │
│ (rd. 21+22+23+26+27) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ a. Cheltuieli cu materiale (ct. 602+603+604) │ 21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ b. Cheltuieli privind energia şi apã (ct. 605) │ 22 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ c. Cheltuieli cu personalul din care: (rd. │ 23 │ │ │
│ 24+25) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│c1. salarii (ct. 621+641) │24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│c2. cheltuieli privind asigurãrile şi │25 │ │ │
│ protecţia socialã (ct. 645) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ d. Cheltuieli privind prestaţiile externe │ 26 │ │ │
│ (ct. 611+612 + 613 + 614 + 623 + 624+ 625 + │ │ │ │
│ 626+628+658**+667 + 668+688) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ e. Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ 27 │ │ │
│ vãrsaminte asimilate (ct. 635): │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ C. REZULTATUL CURENT │ │ │ │
│ - profit (rd. 01-12) │ 28 │ │ │
│ - pierdere (rd. 12-01) │ 29 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ D. VENITURI DIN ACTIVITATEA EXTRAORDINARA │ 30 │ │ │
│ (ct. 771) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ E. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA EXTRAORDINARA │ 31 │ │ │
│ (ct. 671) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ F. REZULTATUL EXTRAORDINAR │ │ │ │
│ - profit (rd. 30-31) │ 32 │ │ │
│ - pierdere (rd. 31-30) │ 33 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│19. TOTAL VENITURI (rd. 01+30) │ 34 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│20. TOTAL CHELTUIELI (rd. 12+31) │ 35 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ G. REZULTATUL BRUT │ │ │ │
│ - profit (rd. 34-35) │ 36 │ │ │
│ - pierdere (rd. 35-34) │ 37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│21. IMPOZIT PE PROFIT │ │ │ │
│ - cheltuieli cu impozitul pe profit (ct.691) │ 38 │ │ │
│ - venituri din impozitul pe profitul amânat │ 39 │ │ │
│ (ct.791) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│22. Alte cheltuieli cu impozite care nu apar │ 40 │ │ │
│ in elementele de mai sus (ct. 698) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ H. REZULTATUL EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│ - profit (rd. 36-38+39-40) │ 41 │ │ │
│ - pierdere (rd. 37+38-39+40) sau │ 42 │ │ │
│ (rd. 38-39+40-36) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ I. REZULTATUL PE ACŢIUNE (lei pe acţiune) │ │ │ │
│ - de bazã │ 43 │ │ │
│ - diluat │ 44 │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────┴────┴───────────┴───────────┘


* - se ia in calcul ct. 7585 şi ct. 6585 din planul de conturi;
** se ia in calcul restul conturilor analitice.

ADMINISTRATOR, INTOCMIT,

Numele si prenumele __________ Numele si prenumele __________
Semnatura ____________________ Semnatura ____________________

Stampila unitatii



ANEXA 3
--------
la instrucţiune
---------------


FORMATUL RAPORTĂRILOR CONTABILE LA 30 IUNIE 2005
PENTRU FONDURILOR DESCHISE DE INVESTIŢII


Judetul _________________________│_│_│ Forma da proprietate _________│_│_│
Persoana juridica ____________________ Activitatea preponderenta
Adresa: localitatea_____, sectorul____ (denumire clasa CAEN)______________
str. _________ nr.____, bl. ____,
sc.______________, ap. _____________ Cod clasa CAEN __________│_│_│_│_│
Telefon _________, fax _____________ Cod unic de inregistrare
Numar din registrul comertului _____ │_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│

BILANT
la data de 30 iunie 2005

Cod 10

- mii lei -
┌────────────────────────────────────────────────┬────┬───────────────────────┐
│ │Nr. │ Sold la: │
│ Denumirea indicatorului │Rd. ├───────────┬───────────┤
│ │ │01.01.2005 │ 30.06.2005│
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ I. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 1. Titluri imobilizate (ct. 265) │ 01 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 2. Creanţe imobilizate (ct. 267) │ 02 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ TOTAL: (rd. 01 la 02) │ 03 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ ACTIVE IMOBILIZATE TOTAL: (rd. 03) │ 04 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ I. CREANŢE │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 1. Creanţe (ct. 409+411+413) │ 05 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 2. Decontãri cu investitorii (ct. 452) │ 06 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 3. Alte creanţe (ct. 446*+461+473*+5187) │ 07 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ TOTAL: (rd. 05 la 07) │ 08 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ II. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 1. Investiţii financiare pe termen scurt │ │ │ │
│ (ct. 5031 + 5032+ 5061 + 5062 + │ 09 │ │ │
│ 5081 + 5082 + 5088 + 5089 + 5113 +5114) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ TOTAL: (rd. 09) │ 10 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ III. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │ 11 │ │ │
│ (ct. 5112 + 5121+5124-5125+5311+5314) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ ACTIVE CIRCULANTE TOTAL: │ 12 │ │ │
│ (rd. 08+10+11) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ C. CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │ 13 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ D. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│ PERIOADĂ DE 1 AN │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 1. Avansuri încasate în contul clienţilor │ 14 │ │ │
│ (ct. 419) │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │ 15 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 3. Efecte de plãtit (ct. 403) │ 16 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 4. Sume datorate privind decontãri cu │ 17 │ │ │
│ investitorii (ct. 452**) │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 5. Alte datorii │ 18 │ │ │
│ (ct. 167+168+269+446**+462+473**+509 │ │ │ │
│ +5191+5192+5198+5186) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ TOTAL: (rd. 14 la 18) │ 19 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV │ 20 │ │ │
│ DATORII CURENTE NETE │ │ │ │
│ (rd. 12+13+19-28) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ 21 │ │ │
│ (rd. 04+20) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ G. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│ PERIOADĂ MAI MARE DE 1 AN │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 1. Avansuri încasate in contul clienţilor │ 22 │ │ │
│ (ct. 419) │ │ │ │
│ 2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │ 23 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 3. Efecte de comerţ de plãtit (ct. 403) │ 24 │ │ │
│ │ │ │ │
│ 4. Sume datorate privind decontãri cu │ 25 │ │ │
│ investitorii (ct. 452*) │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ 5. Alte datorii │ 26 │ │ │
│ (ct. 167 + 168+269+446**+462+473**+509+ │ │ │ │
│ 5186+5191+5192+5198) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ TOTAL: (rd. 22 la 26) │ 27 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ H. VENITURI IN AVANS (ct.472) │ 28 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ I. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ I. CAPITAL (rd. 30) (ct. 1017) │ 29 │ │ │
│ │ │ │ │
│ - capital privind unitãţile de fond la │ 30 │ │ │
│ valoare nominalã (ct. 1017) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ II. PRIME DE EMISIUNE (rd. 32) (ct. 1045) │ 31 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ - prime de emisiune- aferente unitaţilor de │ 32 │ │ │
│ fond (ct. 1045) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ III. REZERVE (rd. 34) (ct. 106) │ 33 │ │ │
│ │ │ │ │
│ Rezerve (ct. 106) │ 34 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ IV. REZULTATUL REPORTAT │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ SoldC │ 35 │ │ │
│ Sold D │ 36 │ │ │
│ (ct. 117) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ V. REZULTATUL EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│ SoldC │ 37 │ │ │
│ Sold D │ 38 │ │ │
│ (ct. 121) │ │ │ │
│ - Repartizarea rezultatului exerciţiului │ 39 │ │ │
│ (ct. 129) │ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ TOTAL CAPITALURI PROPRII │ 40 │ │ │
│ (rd. 29+31+33+35-36+37-38-39) │ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────┴────┴───────────┴───────────┘

* Solduri debitoare
** Solduri creditoare

ADMINISTRATOR, INTOCMIT,

Numele si prenumele __________ Numele si prenumele __________
Semnatura ____________________ Semnatura ____________________



SITUAŢIA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR PENTRU
FONDURILE DESCHISE DE INVESTIŢII
la data de 30 iunie 2005


Cod 20

-mii lei-
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬───────────────────────┐
│ │ │ Realizari aferente │
│ Denumirea indicatorului │Nr. │perioadei de raportare │
│ │Rd. ├───────────┬───────────┤
│ │ │precedenta │ curenta │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ A. VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ - │ 01 │ │ │
│ TOTAL (rd. 02 la 09) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 1. Venituri din imobilizãri │ 02 │ │ │
│ financiare (ct.761) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 2. Venituri din investiţii financiare │ │ │ │
│ pe termen scurt (ct. 762) │ 03 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 3. Venituri din creanţe imobilizate │ 04 │ │ │
│ (ct. 763) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 4. Venituri din investiţii financiare │ 05 │ │ │
│ cedate (ct. 764) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 5. Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 6. Alte venituri financiare, inclusiv │ 07 │ │ │
│ din diferenţe de curs valutar │ │ │ │
│ (ct. 765, 767, 768) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 7. Venituri din comisioane (ct. 704) │ 08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 8. Alte venituri din activitatea │ 09 │ │ │
│ curentã (ct. 754, 758) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ B. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ 10 │ │ │
│ - TOTAL (rd. 11 la 18) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ 9. Cheltuieli privind investiţiile │ 11 │ │ │
│ financiare cedate (ct. 664) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│10. Cheltuieli privind dobânzile │ 12 │ │ │
│ (ct. 666) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│11. Alte cheltuieli financiare, │ 13 │ │ │
│ inclusiv din diferenţe de curs valutar │ │ │ │
│ (ct. 665, 667, 668) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│12. Cheltuieli privind comisioanele, │ 14 │ │ │
│ onorariile şi cotizaţiile │ │ │ │
│ (ct. 622) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│13. Cheltuieli cu serviciile bancare │ 15 │ │ │
│ si asimilate (ct. 627) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│14. Cheltuieli privind alte servicii │ 16 │ │ │
│ executate de terţi (ct. 623, 628) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│15. Cheltuieli cu taxe şi vãrsãminte │ 17 │ │ │
│ asimilate (ct. 635) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│16. Alte cheltuieli din activitatea │ 18 │ │ │
│ curentã (ct. 654, 658) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ C. REZULTAT DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ 19 │ │ │
│ - profit (rd. 01-10) │19.1│ │ │
│ - pierdere (rd. 10-01) │19.2│ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│17. VENITURI DIN ACTIVITATEA │ 20 │ │ │
│ EXTRAORDINARA (ct. 771) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│18. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA │ 21 │ │ │
│ EXTRAORDINARĂ (ct. 671) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ D. REZULTAT DIN ACTIVITATEA │ 22 │ │ │
│ EXTRAORDINARĂ │ │ │ │
│ - profit (rd. 20-21) │22.1│ │ │
│ - pierdere (rd. 21-20) │22.2│ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│19. TOTAL VENITURI (rd. 01+20) │ 23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│20. TOTAL CHELTUIELI (rd. 10+21) │ 24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼───────────┼───────────┤
│ E. REZULTATUL EXERCIŢIULUI │ 25 │ │ │
│ - profit (23-24) │ 26 │ │ │
│ - pierdere (24-23) │ 27 │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────┴────┴───────────┴───────────┘

ADMINISTRATOR, INTOCMIT,

Numele si prenumele __________ Numele si prenumele __________
Semnatura ____________________ Semnatura ____________________

Stampila unitatii



ANEXA 4
-------
la instrucţiune
---------------

A. Corelaţii din cadrul formularelor de raportare contabilã la 30 iunie 2005
I. Entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M cu excepţia fondurilor deschise de investiţii


BILANŢ (cod 10)
rd. 06 = rd. 01 la 05 (col. 1 şi 2)
rd. 11 = rd. 07 la 10 (col. 1 şi 2)
rd. 19 = rd. 12 la 18 (col. 1 şi 2)
rd. 20 = rd. 06 + 11 + 19 (col. 1 şi 2)
rd. 24 = rd. 21 la 23 (col. 1 şi 2)
rd. 30 = rd. 25 la 29 (col. 1 şi 2)
rd. 34 = rd. 31 la 33 (col. 1 şi 2)
rd. 36 = rd. 24 + 30 + 34 + 35 (col. 1 şi 2)
rd. 46 = rd. 38 la 45 (col. 1 şi 2)
rd. 47 = rd. 36 + 37 -46 - 61.2 (col. 1 şi 2)
rd. 48 = rd. 20 + 47 - 61.1 (col. 1 şi 2)
rd. 57 = rd. 49 la 56 (col. 1 şi 2)
rd. 60 = rd. 58 la 59 (col. 1 şi 2)
rd. 61 = rd. 61.1 + 61.2 (col. 1 şi 2)
rd. 62 = rd. 63 + 64 (col. 1 şi 2)
rd. 68 = rd. 69 la 72 (col. 1 şi 2)
rd. 72 >= rd. 73+74
rd. 80 = rd. 62+65+66-67+68+75-76+
77-78-79 (col. 1 şi 2)

CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE (cod 20) (altele fãrã SIF)

rd. 01 >= 0 (col. 1 si 2)
rd. 01 = rd. 02 la 03 (col. 1 si 2)
rd. 08 = rd. 01 + 04 - 05 + 06 + 07 (col. 1 si 2)
rd. 09 = rd. 10 la 12 (col. 1 si 2)
rd. 13 = rd. 14 + 15 (col. 1 si 2)
rd. 16 = rd. 17 - 18 (col. 1 si 2)
rd. 19 = rd. 20 - 21 (col. 1 si 2)
rd. 22 = rd. 23 la 25 (col. 1 si 2)
rd. 26 = rd. 27 - 28 (col. 1 si 2)
rd. 29 = rd. 10 la 13 +16 +19+22+26 (col. 1 si 2)
rd. 30 = rd. 08-29, daca rd. 08-29>0 (col. 1 si 2)
rd. 31 = rd. 29-08, daca rd. 08-29<=0 (col. 1 si 2)
rd. 32 >= rd. 33 (col. 1 si 2)
rd. 34 >= rd. 35 (col. 1 si 2)
rd. 36 >= rd. 37 (col. 1 si 2)
rd. 39 = rd. 32 + 34 + 36 + 38 (col. 1 si 2)
rd. 40 = rd. 41 - 42 (col. 1 si 2)
rd. 43 >= 44 (col. 1 si 2)
rd. 46 = rd. 40 + 43 + 45 (col. 1 si 2)
rd. 47 = rd. 39-46, daca rd. 39-46 > 0 (col. 1 si 2)
rd. 48 = rd. 46-39, daca rd. 39-46 <= 0 (col. 1 si 2)
rd. 49 = rd. 08 + 39 - 29 - 46,
daca rd. 08 + 39 - 29 - 46 > 0 (col. 1 si 2)
rd. 50 = rd. 29 + 46 - 08 - 39,
daca rd. 08 + 39 - 29 - 46 <= 0 (col. 1 si 2)
rd. 53 = rd. 51 - 52,
daca rd. 51 - 52 > 0 (col. 1 si 2)
rd. 54 = rd. 52 - 51,
daca rd. 51 - 52 <= 0 (col. 1 si 2)
rd. 55 = rd. 08 + 39 + 51 (col. 1 si 2)
rd. 56 = rd. 29 + 46 + 52 (col. 1 si 2)
rd. 57 = rd. 55 - 56,
daca rd. 55 - 56 > 0 (col. 1 si 2)
rd. 58 = rd. 56 - 55,
daca rd. 55 - 56 <= 0 (col. 1 si 2)
rd. 62 = rd. 57 - 58 - 59 + 60 - 61,
daca rd. 57 - 58 - 59 + 60 - 61 > 0 (col. 1 si 2)
rd. 63 = rd. 58 + 59 - 60 + 61 - 57,
daca rd. 57 - 58 - 59 + 60 - 61 <= 0 (col. 1 si 2)

DATE INFORMATIVE (cod 30) (toate)

rd. 01+02 = 1 (col. 1)

Totaluri pe orizontalã:
col. 1 = col. 2+3 (se repetã de la rd.03 la 22)

Totaluri pe verticalã:
rd. 03 = rd. 04 + 08 + 14 la 18 + 22 (col. 1, 2 si 3)
rd. 04 = rd. 05 la 07 (col. 1, 2 si 3)
rd. 08 = rd. 09 la 13 (col. 1, 2 si 3)
rd. 18 = rd. 19 la 21 (col. 1, 2 si 3)

CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE (cod 20) (SIF)
rd. 01 >= 0 (col. 1 şi 2)
rd. 01 = rd. 02 la 11 (col. 1 şi 2)
rd. 12 = rd. 13 la 20 (col. 1 şi 2)
rd. 20 = rd. 21 + 22 + 23 + 26 + 27 (col. 1 şi 2)
rd. 23 = rd. 24 + 25 (col. 1 şi 2)
rd. 28 = rd. 01 - 12 daca rd. 01 - 12 > 0 (col. 1 şi 2)
rd. 29 = rd. 12 - 01 daca rd. 01 - 12 <= 0 (col. 1 şi 2)
rd. 32 = rd. 30 - 31 daca rd. 30 - 31 > 0 (col. 1 şi 2)
rd. 33 = rd. 31 - 30 daca rd. 30 - 31 <= 0 (col. 1 şi 2)
rd. 34 = rd. 01 + 30 (col. 1 şi 2)
rd. 35 = rd. 12 + 31 (col. 1 şi 2)
rd. 36 = rd. 34 - 35 daca rd. 34 - 35 > 0 (col. 1 şi 2)
rd. 37 = rd. 35 - 34 daca rd. 34 - 35 <= 0 (col. 1 şi 2)
rd. 41 = rd. 36 - 38 +39 - 40 (col. 1 şi 2)
dacã rd. 36 - 38 +39 - 40 > 0
rd. 42 = rd. 37 + 38 -39 + 40 (col. 1 şi 2)
sau rd. 42 = rd. 38 -39 +40-36 (col. 1 şi 2)
dacã rd. 36 - 38 +39 - 40 <= 0

II. FONDURILE DESCHISE DE INVESTIŢII

Bilanţul contabil (10)
1. rd. 03 col. 1 şi 2 = rd. 01 la 02 col. 1 şi 2
2. rd. 04 col. 1 şi 2 = rd. 03 col. 1 şi 2
3. rd. 08 col. 1 şi 2 = rd. 05 la 07 col. 1 şi 2
4. rd. 10 col. 1 şi 2 = rd. 09 col. 1 şi 2
5. rd. 12 col. 1 şi 2 = rd. 08 + 10 + 11 col. 1 şi 2
6. rd. 19 col. 1 şi 2 = rd. 14 la 18 col. 1 şi 2
7. rd. 20 col. 1 şi 2 = rd. 12 + 13 + 19 - 28 col. 1 şi 2
8. rd. 21 col. 1 şi 2 = rd. 04 + 20 col. 1 şi 2
9. rd. 27 col. 1 şi 2 = rd. 22 la 26 col. 1 şi 2
10.rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 29 + 31 + 33 + 35 - 36 + 37 - 38 - 39
col. 1 şi 2

Situaţia veniturilor şi cheltuielilor (20)

1. rd. 01 col. 1 şi 2 = rd. 02 la 09 col. 1 şi 2
2. rd. 10 col. 1 şi 2 = rd. 11 la 18 col. 1 şi 2
3. rd. 19.1 col. 1 şi 2 = rd. 01 - 10 col. 1 şi 2
4. rd. 19.2 col. 1 şi 2 = rd. 10 - 01 col. 1 şi 2
5. rd. 22.1 col. 1 şi 2 = rd. 20 - 21 col. 1 şi 2
6. rd. 22.2 col. 1 şi 2 = rd. 21 - 20 col. 1 şi 2
7. rd. 23 col. 1 şi 2 = rd. 01 + 20 col. 1 şi 2
8. rd. 24 col. 1 şi 2 = rd. 10 + 21 col. 1 şi 2
9. rd. 26 col. 1 şi 2 = rd. 23 - 24 col. 1 şi 2
10.rd. 27 col. 1 şi 2 = rd. 24 - 23 col. 1 şi 2


B. Corelaţiile dintre formularele de raportare contabilã la 30 iunie 2005

(corelaţiile conţin membri de forma FF.RR.C unde: FF = cod formular, RR = nr. rând, C = nr. coloana)

I. Entitãţile reglementate şi supravegheate de C.N.V.M cu excepţia fondurilor deschise de investiţii

---- corelaţii între F10 şi F20 (fãrã SIF)-------------

10.77.2 = 20.62.2
10.78.2 = 20.63.2

--- corelaţii între F10 şi F20 (SIF)-------------

10.77.2 = 20.41.2
10.78.2 = 20.42.2

--- corelaţii între F10 si F30-------------

10.77.2 = 30.01.2
10.78.2 = 30.02.2
10.45.2 + 10.57.2 >= 30.03.1

II. FONDURILE DESCHISE DE INVESTIŢII

10.37.2=20.26.2
10.38.2=20.27.2
---------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016