Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCTIUNI din 9 noiembrie 2004  privind acordarea avizului prevazut la art. 220^1 alin. (3) din Regulamentul de aplicare a   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, aprobat prin   Hotararea Guvernului nr. 85/2003 , cu modificarile si completarile ulterioare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INSTRUCTIUNI din 9 noiembrie 2004 privind acordarea avizului prevazut la art. 220^1 alin. (3) din Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 85/2003 , cu modificarile si completarile ulterioare

EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 110 din 3 februarie 2005

ART. 1
În conformitate cu prevederile art. 220^1 alin. (3) din Regulamentul de aplicare a <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 85/2003 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, pot fi transportate mãrfuri periculoase pe teritoriul României între orele 22,00 şi 5,00, precum şi în zilele de sâmbãtã, duminicã şi sãrbãtori legale, numai cu îndeplinirea cumulativã a urmãtoarelor condiţii:
a) mãrfurile au numerele de identificare UN 1202, UN 1203, UN 1223 sau UN 1965, conform Acordului european referitor la transportul rutier internaţional al mãrfurilor periculoase (A.D.R.), încheiat la Geneva la data de 30 septembrie 1957, la care România a aderat prin <>Legea nr. 31/1994 ;
b) operatorul de transport rutier a obţinut în prealabil un aviz din partea agenţiei Autoritãţii Rutiere Române, secţiei de drumuri naţionale din cadrul direcţiei regionale de drumuri şi poduri a Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. şi inspectoratului judeţean de poliţie sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
ART. 2
Încãrcarea unui vehicul în vederea efectuãrii transportului rutier de mãrfuri periculoase în perioadele prevãzute la art. 1 este permisã numai dacã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
a) operatorul de transport rutier are angajat un consilier de siguranţã, titular al unui certificat valabil de pregãtire profesionalã, şi deţine pentru respectivul vehicul licenţã de execuţie corespunzãtoare acestui tip de transport rutier;
b) conducãtorul auto al vehiculului este titular al unui certificat valabil de pregãtire profesionalã pentru transportul rutier de mãrfuri periculoase;
c) mãrfurile sunt cele menţionate la art. 1 lit. a);
d) operatorul de transport rutier a obţinut avizul prevãzut la art. 1 lit. b).
ART. 3
(1) Avizul se va acorda numai operatorilor de transport rutier cãrora li s-au eliberat licenţe de execuţie pentru vehicul pentru transport rutier de mãrfuri periculoase.
(2) Perioada de valabilitate a avizului va fi de maximum 30 de zile şi va fi înscrisã pe acesta.
(3) Modelul avizului este prevãzut în anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni.
ART. 4
(1) Avizul va consta într-un formular tipizat care va fi semnat şi parafat de cãtre agenţia Autoritãţii Rutiere Române - A.R.R. care a emis licenţa de execuţie pentru vehiculul care urmeazã sã efectueze transportul rutier de mãrfuri periculoase, secţia de drumuri naţionale din cadrul direcţiei regionale de drumuri şi poduri a Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. şi de inspectoratul judeţean de poliţie sau Direcţia Generalã de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
(2) În vederea eliberãrii, avizul va fi întocmit în 4 exemplare, câte unu pentru fiecare parte menţionatã în formularul tipizat, respectiv operatorul de transport rutier, agenţia Autoritãţii Rutiere Române - A.R.R., secţia de drumuri naţionale din cadrul direcţiei regionale de drumuri şi poduri a Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. şi inspectoratul judeţean de poliţie sau Direcţia Generalã de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
ART. 5
La solicitarea eliberãrii avizului, operatorul de transport rutier va preciza urmãtoarele:
a) datele de identificare a licenţei de transport sau a autorizaţiei de transport, dupã caz, precum şi a licenţei de execuţie pentru vehicul;
b) categoria, masa maximã totalã autorizatã, numãrul de osii şi numãrul de înmatriculare al vehiculului care va efectua transportul rutier, precum şi numãrul de înmatriculare al autovehiculului de însoţire;
c) numele consilierului de siguranţã al operatorului de transport rutier şi data pânã la care este valabil certificatul de pregãtire profesionalã al acestuia;
d) numele conducãtorului auto care va efectua transportul rutier şi data pânã la care este valabil certificatul de pregãtire profesionalã al acestuia;
e) traseul propus la efectuarea transportului rutier, cu indicarea punctului de plecare şi a punctului de destinaţie, precum şi a eventualelor puncte de pe parcursul traseului, prevãzute pentru descãrcare;
f) numele expeditorului;
g) numele destinatarului;
h) denumirea mãrfurilor transportate, precum şi clasa din care fac parte, conform Acordului european referitor la transportul rutier internaţional al mãrfurilor periculoase (A.D.R.);
i) perioada de solicitare a avizului (data/ora-data/ora);
j) dotarea cu semnale speciale de avertizare cu luminã galbenã a vehiculului care transportã mãrfurile periculoase şi a autovehiculului de însoţire.
ART. 6
(1) Solicitarea de eliberare a avizului va fi adresatã de operatorul de transport rutier agenţiei Autoritãţii Rutiere Române - A.R.R. cu cel puţin 3 zile lucrãtoare şi cel mult 30 de zile înainte de data începerii cursei. Agenţia Autoritãţii Rutiere Române - A.R.R. va aviza formularul prevãzut în anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni în cazul în care, în urma verificãrilor, va constata cã datele înscrise de operatorul de transport la pct. 1-11 sunt corecte şi complete.
(2) Formularul prevãzut în anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni, avizat de agenţia Autoritãţii Rutiere Române A.R.R., va fi înaintat de operatorul de transport rutier secţiei de drumuri naţionale din cadrul direcţiei regionale de drumuri şi poduri a Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. Aceasta va aviza formularul dupã stabilirea şi înscrierea în formular a traseului pe care se va desfãşura transportul rutier pentru care se solicitã avizul.
(3) Formularul prevãzut în anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni, avizat de secţia de drumuri naţionale din cadrul direcţiei regionale de drumuri şi poduri a Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A., va fi înaintat de operatorul de transport rutier inspectoratului judeţean de poliţie sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Inspectoratul judeţean de poliţie sau Direcţia Generalã de Poliţie a Municipiului Bucureşti va aviza formularul prevãzut la anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni dupã ce va lua cunoştinţã despre desfãşurarea transportului rutier pentru care se solicitã avizul.
ART. 7
Pe toatã durata efectuãrii transportului rutier de mãrfuri periculoase, operatorul de transport rutier are obligaţia sã pãstreze în copie avizul obţinut, conform prezentelor instrucţiuni, la bordul vehiculului. Originalul avizului se va pãstra la sediul operatorului de transport rutier.
ART. 8
O datã cu obţinerea avizului, operatorul de transport rutier are obligaţia sã efectueze operaţiunea de transport rutier numai în conformitate cu prevederile în vigoare referitoare la transportul rutier de mãrfuri periculoase.
ART. 9
(1) La sediile agenţiilor Autoritãţii Rutiere Române, secţiilor de drumuri naţionale din cadrul direcţiilor regionale de drumuri şi poduri ale Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. şi inspectoratelor judeţene de poliţie sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti se va deschide câte un registru de evidenţã a avizelor eliberate.
(2) Listele sediilor agenţiilor Autoritãţii Rutiere Române - A.R.R., secţiilor de drumuri naţionale din cadrul direcţiilor regionale de drumuri şi poduri ale Companiei Naţionale de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. şi inspectoratelor judeţene de poliţie sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sunt prezentate în anexele nr. 2, 3 şi 4 la prezentele instrucţiuni.
ART. 10
(1) Pentru autovehiculele înmatriculate în strãinãtate, care vor transporta mãrfuri periculoase pe teritoriul României în perioadele prevãzute la art. 1, Compania Naţionalã de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A., prin agenţiile de control şi încasare aflate în punctele de control al trecerii frontierei, va elibera formularul prevãzut în anexa nr. 1 la prezentele instrucţiuni.
(2) Poliţia de Frontierã va aviza formularul eliberat conform alin. (1) dupã ce va verifica conformitatea transportului cu prevederile Acordului european referitor la transportul rutier internaţional al mãrfurilor periculoase (A.D.R.) şi cu cele ale legislaţiei naţionale în vigoare.
(3) Compania Naţionalã de Autostrãzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A., prin agenţiile de control şi încasare aflate în punctele de control al trecerii frontierei, va stabili traseele pe care se va desfãşura transportul şi va aviza formularul eliberat conform alin. (1).
(4) Formularul menţionat la alin. (1) se întocmeşte în 3 exemplare, dintre care un exemplar se remite conducãtorului auto, iar câte un exemplar se reţine de cãtre Poliţia de Frontierã şi agenţia de control şi încasare aflatã în punctul de control al trecerii frontierei.
(5) Autoritatea Rutierã Românã - A.R.R. şi Poliţia Rutierã au responsabilitãţi privind controlul în trafic al autovehiculelor aflate în situaţia prevãzutã la alin. (1).
ART. 11
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentele instrucţiuni.

ANEXA 1






AVIZ ADVICE

PENTRU TRANSPORTUL MARFURILOR PERICULOASE FOR TRANSPORT OF DANGEROUS GOODS
CONFORM <>HOTARARII GUVERNULUI Nr. 890/2004 ACORDING WITH GOVERNMENT DECISION No. 890/2004

NR. (No.) _____ DATA (DATE) ___/___ /______

1. DENUMIRE OPERATOR DE TRANSPORT (NAME OF TRANSPORT OPERATOR): ______________________________
2. *) COD UNIC DE INREGISTRARE - CUI (REGISTRATION CODE): ____________________________________
3. *) LICENTA/AUTORIZATIA DE TRANSPORT (TRANSPORT LICENSE/AUTORISATION): SERIE: ____ NR: ____,
EMISA DE (ISSUED BY): ________________
4. CATEGORIE VEHICUL (VEHICLE TYPE): _________________________________________________________
5. NUMAR INMATRICULARE VEHICUL (VEHICLE REGISTRATION NUMBER): ________________________________
6. MTMA/NR. AXE (MAXIMUM PERMITED WEIGHT/NUMBER OF AXLES): __________________/________________
7. *) LICENTA EXECUTIE VEHICUL PENTRU TRANSPORT MARFURI PERICULOASE: SERIE: ____ NR: _________
(VEHICLE OPERATION LICENSE FOR TRANSPORT OF DANGEROUS GOODS)
8. VEHICUL INSOTITOR (ESCORT VEHICLE): DA (YES)/NU (NO)
9. *) NUME CONSILIER DE SIGURANTA (NAME OF SAFETY ADVISER): __________________________________
10. *) CERTIFICAT CONSILIER DE SIGURANTA (SAFETY ADVISER CERTIFICATE): SERIE ____ NR: _________
DATA EXPIRARE: _____________
11. NUME CONDUCATOR AUTO (NAME OF DRIVER): ____________________________________________________
12. CERTIFICAT A.D.R. CONDUCATOR AUTO (A.D.R. DRIVER CERTIFICATE): SERIE _____ NR: ____________
DATA EXPIRARE: _______________
13. DENUMIRE EXPEDITOR (NAME OF CONSIGNOR): ___________________________________________________
14. DENUMIRE DESTINATAR (NAME OF CONSIGNEE): __________________________________________________
15. DENUMIRE MARFA TRANSPORTATA (PROPER SHIPPING NAME): _______________________________________
16. NR. IDENTIFICARE ONU (UN IDENTIFICATION NUMBER): UN 1202/UN 1203/UN 1223/UN 1965
17. TRASEU (JOURNEY):
PUNCT PLECARE (DEPARTURE POINT): _______________________________________________________
PUNCT SOSIRE (ARRIVAL POINT): __________________________________________________________
PUNCTE INCARCARE/DESCARCARE PE TRASEU: _________________________________________________
(POINTS OF LOADING/UNLOADING ALONG THE JOURNEY)
18. PERIOADA DE VALABILITATE AVIZ (VALIDITY PERIOD OF ADVICE):
DE LA (FROM) - zz/ll//hh (dd/mm/yyyy/hh): ______________________________
PANA LA (UNTIL) - zz/ll//hh (dd/mm/yyyy/hh): ___________________________
19. SEMNALE SPECIALE DE AVERTIZARE (SPECIAL WARNING SIGNALS):
VEHICUL CARE TRANSPORTA (CARRYING VEHICLE): DA (YES)/NU (NO)
VEHICUL INSOTITOR (ESCORT VEHICLE): DA (YES)/NU (NO)
20. **) TRASEUL APROBAT (APPROVED ITINERARY):
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


*) DECLAR PE PROPRIA RASPUNDERE CA DATELE INSCRISE ***) I STATE ON MY OWN RESPONSABILITY
IN PREZENTUL AVIZ SUNT CONFORME CU REALITATEA SI CA THAT THE INFORMATION FILLED IN THIS
TRANSPORTUL DE MARFURI PERICULOASE SE EFECTUEAZA ADVICE ARE IN ACCORDANCE WITH REALITY AND
CONFORM PREVEDERILOR <>H.G. NR. 1.374/2000 , THE TRANSPORT OF DANGEROUS GOODS ARE IN
MODIFICATA SI COMPLETATA PRIN <>H.G. NR. 258/2004 . ACCORDANCE WITH EUROPEAN AGREEMENT A.D.R.
OPERATOR DE TRANSPORT DRIVER
NUME SI PRENUME: NAME:
SEMNATURA: SIGNATURE:
STAMPILA:

****) C.N.A.D.N.R. - S.A. INSPECTORATUL DE POLITIE
AGENTIE A.R.R. D.R.D.P. - SEF SECTIE/ JUDETEAN/DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A
SEF AGENTIE ACI - SEF AGENTIE MUNICIPIULUI BUCURESTI/POLITIA DE FRONTIERA
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

_________
*) SE COMPLETEAZA DOAR DE OPERATORII DE TRANSPORT ROMANI (TO BE FILLED IN BY ROMANIAN
TRANSPORT OPERATORS ONLY).
**) SE COMPLETEAZA DE C.N.A.D.N.R. - S.A. (TO BE FILLED IN BY C.N.A.D.N.R. - S.A.).
***) SE COMPLETEAZA DOAR DE CONDUCATORII AUTOVEHICULELOR STRAINE (TO BE FILLED IN BY
DRIVERS OF FOREIGN VEHICLES ONLY).
****) AVIZEAZA DOAR PENTRU OPERATORII DE TRANSPORT ROMANI (IN CASE OF THE ROMANIAN
TRANSPORT OPERATORS ONLY).

IN CAZUL OPTIUNILOR MULTIPLE DE COMPLETARE SE ANULEAZA CELE CARE NU CORESPUND
SITUATIEI CONCRETE.
(IN CASE OF MULTIPLE CHOICES OF FILLING IN, THE CHOICES UNCONFORM WITH
REALITY WILL BE NULLED).



ANEXA 2

Lista sediilor agentiilor Autoritatii Rutiere Romane - ARR




┌────┬─────────────┬───────────────────────────────────────────┬───────────────────┬──────────┐
│Nr. │ │ Sef agentie │ Telefon fix │ Telefon │
│crt.│ Agentie │ Adresa agentie │ Telefon mobil │ mobil │
│ │ │ │ agentie │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 1 │ALBA │GHERMAN MIHAI │0258/813193 │0721298653│
│ │ │Str. Livezii nr. 35A/Alba Iulia │0721275284 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 2 │ARAD │MANDEK FRANCISK │0257/255408, 218731│0723168892│
│ │ │Str. Prunului nr. 66/Arad │0721275287 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 3 │ARGES │DUMITRESCU NICOLAE │0248/223005, 223006│0723379262│
│ │ │Str. Gh. Sincai, cartier Popa Sapca, bl. P │ │ │
│ │ │12, sc. B, parter, ap. 1/Pitesti │0721275319 (Manole)│ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 4 │BACAU │FLOREA ION DANIEL │0234/577866, 578100│0723379261│
│ │ │Str. Stefan cel Mare nr. 27, sc. B, ap. │0721275288 │ │
│ │ │3/Bacau │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 5 │BIHOR │IEPURE VIOREL │0259/427310 │0723379260│
│ │ │B─dul Dacia nr. 42, bl. C15/Oradea │0721275289 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 6 │BISTRITA │DOHOTAR RADU │0263/221284, 236949│0723379259│
│ │ │Str. Independentei nr. 2, bl. 2, sc. A, │0721275290 │ │
│ │ │ap. 2/Bistrita │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 7 │BOTOSANI │GRIGORAS VIOREL │0231/514192 │0723379258│
│ │ │Str. Calea Nationala nr. 56, bl. U1A, │0721275291 │ │
│ │ │sc. D, ap. 4/Botosani │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 8 │BRASOV │CRIVINEANU C─TIN │0268/310937 │0723379257│
│ │ │Str. Mihail Kogalniceanu nr. 11, bl. C1, │0721275328 │ │
│ │ │et. 4/Brasov │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 9 │BRAILA │MATEI AUREL │0239/625482 │0744516953│
│ │ │B─dul. Alexandru Ioan Cuza, nr. 3/Braila │0721275001 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 10 │BUZAU │DIMITRIU CORNEL │0238/722309 │0723379254│
│ │ │Str. Pogonele nr. 2/Buzau │0721275293 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 11 │CARAS SEVERIN│ADAM NICOLAE │0255/220718 │0723379253│
│ │ │Str. Romanilor, nr. 15/Resita │0721275292 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 12 │CALARASI │BANEA VALENTIN │0242/315847 │0723379252│
│ │ │Str. Prelungirea Dobrogei nr. 1/Calarasi │0721275294 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 13 │CLUJ │CHINDRIS IRINEL │0264/591702, 594344│0723379251│
│ │ │Str. Cometei nr. 2─4, et. 2 Cluj─Napoca │0721275329 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 14 │CONSTANTA │BUTNARU MARIAN │0241/515775, 515766│0722573521│
│ │ │B─dul I.C. Bratianu nr. 127/Constanta │0721275330 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 15 │COVASNA │SZABO BARNA │0267/315164 │0723379249│
│ │ │Str. Lacramioarei nr. 13, bl. 40, sc. D, │0721273295 │ │
│ │ │ap. 1/Sf. Gheorghe │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 16 │DAMBOVITA │STEFAN NICOLAE │0245/217658 │0722216502│
│ │ │Str. Grigore Alexandrescu nr. 2/Targoviste │0721275296 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 17 │DOLJ │DOLDUR MARIN │0251/412789 │0723379246│
│ │ │Str. Unirii nr. 139/Craiova │0721275297 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 18 │GALATI │BUMBARU TORINA │0236/460433 │0723379245│
│ │ │Str. Alexandru Ioan Cuza, bl. Ceistal, │0721275298 │ │
│ │ │sc. 4, et. 3, ap. 4/Galati │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 19 │GIURGIU │CRUSMAC DUMITRU │0246/218265 │0723379285│
│ │ │Str. Bucuresti, bl. 2CIB, ap. 3/Giurgiu │0721275299 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 20 │GORJ │TROCAN VASILE │0253/212136 │0723379243│
│ │ │Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 99/Tg. Jiu │0721275300 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 21 │HARGHITA │ASANDEI GABRIEL │0266/172611, 310593│0723379242│
│ │ │Str. Pictor Naghy Imre, nr. 45A/Miercurea │0721275333 │ │
│ │ │Ciuc │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 22 │HUNEDOARA │SERBANOIU NICOLAE │0254/216030, 225911│0721275301│
│ │ │Str. Depozitelor nr. 17/Deva │0721275301 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 23 │IALOMITA │PANAITESCU ION │0243/234071 │0723379240│
│ │ │Str. Viilor nr. 90─92/Slobozia │0721275302 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 24 │IASI │FOIA CRISTIAN │0232/235714, 257192│0724234241│
│ │ │Str. Canta nr. 52, bl. 530, sc. B, ap. │0721275303 │ │
│ │ │3/Iasi │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 25 │ILFOV │MITAN IOAN │021/2361398 │0721275004│
│ │ │Str. 23 August nr. 10/Com. Otopeni │─ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 26 │MARAMURES │OROS LUCIAN │0262/227902, 227846│0723379237│
│ │ │B─dul Bucuresti nr. 63/Baia Mare │0721275331 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 27 │MEHEDINTI │BROASCA VIRGIL │0252/317363 │0723379236│
│ │ │Str. Tudor Vladimirescu nr. 100─108/Drobeta│0721275304 │ │
│ │ │Tr. Severin │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 28 │MURES │SUCIU MARIAN │0265/255939, 256278│0744656948│
│ │ │B─dul. 1 Decembrie 1918, nr. 281/Tg. Mures │0721275305 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 29 │NEAMT │GRADINARU MARCEL │0233/216337, 232190│0723379234│
│ │ │Str. Stefan cel Mare nr. 6/Piatra Neamt │0721275306 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 30 │OLT │CALIN NICOLAE │0149/432006 │0723379233│
│ │ │Str. Toamnei nr. 5, bl. 3, sc. A, ap. │0721275307 │ │
│ │ │2/Slatina │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 31 │PRAHOVA │MAXIM IOAN │0244/544639, 574626│0723379232│
│ │ │Bd. Bucuresti nr. 28 ─ Ploiesti │0721275308 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 32 │SATU─MARE │BOTA MIHAI │0261/710595 │0723379231│
│ │ │Str. Maresal Ion Antonescu nr. 4, ap. │0721275309 │ │
│ │ │1/Satu Mare │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 33 │SALAJ │VLAICA ION │0260/616977 │0723379230│
│ │ │Str. Piata Unirii nr. 5, bl. A, ap. 5/Zalau│0721275310 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 34 │SIBIU │GRECU VIOREL │0269/237711, 234797│0723379229│
│ │ │Str. Cojocarilor nr. 2/Sibiu │0721275002 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 35 │SUCEAVA │PETRESCU GHEORGHE │0230/531411, 226647│0723168863│
│ │ │Str. Traian Vuia nr. 3/Suceava │0721275311 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 36 │TELEORMAN │NEDELCU FLORIAN │0247/312828 │0723379227│
│ │ │Sos. Turnu Magurele nr. 3/Alexandria │0721275312 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 37 │TIMIS │OTICAN CORNEL │0256/436771 │0724567852│
│ │ │Str. Cosbuc nr. 5/Timisoara │0721275003 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 38 │TULCEA │BURLACU STEFAN │0240/534086 │0723379225│
│ │ │Str. Isaccei nr. 73/Tulcea │0721275313 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 39 │VASLUI │MORARU C─TIN │0235/311753 │0723379224│
│ │ │Str. Traian, bl. 245, sc. D, ap. 3 │0721275314 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 40 │VALCEA │CRAPATUREANU OVIDIU │0250/730241, 731240│0723379223│
│ │ │Str. Dacia nr. 8/Valcea │0721275315 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 41 │VRANCEA │MARIN COSTICA │0237/223509 │0723379222│
│ │ │Str. Bicaz nr. 26/Focsani │0721275325 │ │
├────┼─────────────┼───────────────────────────────────────────┼───────────────────┼──────────┤
│ 42 │BUCURESTI │CONSTANTIN DORU │021/3222339; │0723379301│
│ │ │Str. Matei Basarab nr. 48, sect. 3, │3222340; 322341; │ │
│ │ │Bucuresti │3222342 │ │
│ │ │ │0721275277 │ │
└────┴─────────────┴───────────────────────────────────────────┴───────────────────┴──────────┘




ANEXA 3

Lista si adresele directiilor regionale de drumuri si poduri,
sectiilor de drumuri nationale si agentiilor aflate in punctele de
control pentru trecerea frontierei de stat, apartinand Companiei
Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania ─ S.A.




┌────┬─────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
│ │ Subunitati ale R.A. │ │ Judetele pe │
│Nr. │ "Administratia │ │ raza caruia │
│crt.│ Nationala a │ Adresa │ actioneaza. │
│ │ Drumurilor din │ │ DRDP/SDN │
│ │ Romania" │ │ │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 1 │DRDP BUCURESTI │Autostrada Bucuresti─Pitesti km 10+200, stg., │ Bucuresti │
│ │ │sector 6, Bucuresti │ │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 2 │SDN Bucuresti Nord │Sos. Chitilei nr. 232, sector 1, Bucuresti │Ilfov, Giurgiu,│
│ │ │ │ Ialomita │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 3 │SDN Bucuresti Sud │Autostrada Bucuresti─Pitesti, km 10+200, stg., │Giurgiu, Ilfov,│
│ │ │sector 6, Bucuresti │ Calarasi │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 4 │SDN Alexandria │Str. Dunarii nr. 1, Alexandria │ Teleorman │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 5 │SDN Buzau │Str. Independentei nr. 63, Buzau │ Buzau │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 6 │SDN Targoviste │Str. Rodnei 41, Targoviste │ Dambovita │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 7 │SDN Pitesti │Str. Depozitelor nr. 14 bis, Pitesti │ Arges │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 8 │SDN Ploiesti │Str. Maramures nr. 8, Ploiesti │ Prahova │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 9 │ACI Giurgiu │Punctele de control trecere a frontierei Giurgiu │ Giurgiu │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 10 │DRDP CRAIOVA │Str. Nicolae Titulescu nr. 171A, Craiova │ Dolj, toate │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 11 │SDN Craiova │Str. Calea Severinului nr. 17C, Craiova │ Dolj │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 12 │SDN Tr. Severin │Str. Topolnitei nr. 24, Drobeta Turnu Severin │ Mehedinti │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 13 │SDN Tg. Jiu │Calea Severinului nr. 213, Targu Jiu │ Gorj │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 14 │SDN Rm. Valcea │Calea lui Traian nr. 15, Ramnicu Valcea │ Valcea │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 15 │SDN Slatina │Str. Pitesti nr. 187, Slatina │ Olt │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 16 │ACI Bechet │Punctul de control trecere a frontierei Bechet │ Dolj │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 17 │ACI Calafat │Punctul de control trecere a frontierei Calafat │ Dolj │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 18 │ACI Portile de Fier I│Punctul de control trecere a frontierei Portile │ Mehedinti │
│ │ │de Fier I │ │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 19 │DRDP TIMISOARA │Str. Coriolan Baran nr. 18, Timisoara │ Timis, toate │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 20 │SDN Timisoara │Str. Emil Zola nr. 159, Timisoara │ Timis │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 21 │SDN Caransebes │Str. Sesu Rosu nr. 12A, Caransebes │ Caras Severin │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 22 │SDN Deva │Str. Randunicii nr. 3A, Deva │ Hunedoara │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 23 │SDN Orsova │Str. Garii nr. 9, Orsova │ Mehedinti │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 24 │SDN Arad │Str. Ardealului nr. 39A, Arad │ Arad │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 25 │ACI Naidas │Punctul de control trecere a frontierei Naidas │ Caras Severin │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 26 │ACI Moravita │Punctul de control trecere a frontierei Moravita │ Timis │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 27 │ACI Cenad │Punctul de control trecere a frontierei Cenad │ Timis │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 28 │ACI Jimbolia │Punctul de control trecere a frontierei Jimbolia │ Timis │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 29 │ACI Nadlac │Punctul de control trecere a frontierei Nadlac │ Arad │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 30 │ACI Turnu │Punctul de control trecere a frontierei Turnu │ Arad │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 31 │ACI Varsand │Punctul de control trecere a frontierei Varsand │ Arad │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 32 │RO LA Vladmirescu │Punctul de control trecere a frontierei │ Arad │
│ │ │Vladimirescu │ │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 33 │DRDP Cluj │Str. Decebal nr. 128, Cluj Napoca │ Cluj, │
│ │ │ │ toate jud. │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 34 │SDN Cluj │Str. Dunarii nr. 24, Cluj Napoca │ Cluj │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 35 │SDN Bistrita │Str. Petru Maior, Bistrita │ Bistrita │
│ │ │ │ Nasaud │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 36 │SDN Oradea │Str. Sucevei nr. 30, Oradea │ Bihor │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 37 │SDN Baia Mare │Str. Horea nr. 8, Baia Mare │ Maramures │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 38 │SDN Alba Iulia │Str. Garii nr. 2, Alba Iulia │ Alba │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 39 │SDN Satu Mare │Str. Gheorghe Baritiu nr. 127, Satu Mare │ Satu Mare │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 40 │SDN Zalau │Str. Corneliu Coposu nr. 110, Zalau │ Salaj │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 41 │ACI Bors │Punctul de control trecere a frontierei Bors │ Bihor │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 42 │ACI Halmeu │Punctul de control trecere a frontierei Halmeu │ Satu Mare │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 43 │ACI Petea │Punctul de control trecere a frontierei Petea │ Satu Mare │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 44 │DRDP BRASOV │B─dul Mihail Kogalniceanu nr. 13, Brasov │ Brasov, │
│ │ │ │ toate jud. │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 45 │SDN Brasov │Str. Spicului nr. 2, Brasov │ Brasov │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 46 │SDN Sibiu │Str. Hipodromului nr. 2B, Sibiu │ Sibiu │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 47 │SDN Targu Mures │Str. Sinaia nr. 4, Targu Mures │ Mures │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 48 │SDN Miercurea Ciuc │Str. Pictor Nagy Imre nr. 77, Miercurea Ciuc │ Harghita │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 49 │SDN Sfantu Gheorghe │Str. Ciucului nr. 139, Sfantu Gheorghe │ Covasna │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 50 │DRDP IASI │Str. Gheorghe Asachi nr. 19, Iasi │ Iasi, │
│ │ │ │ toate jud. │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 51 │SDN Iasi │Aleea Grigore Ghica Voda nr. 46, Iasi │ Iasi │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 52 │SDN Bacau │Str. General Nicolae Gusa nr. 1, Bacau │ Bacau │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 53 │SDN Campulung │Str. Ciprian Porumbescu nr. 33, Campulung │ Suceava │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 54 │SDN Focsani │Str. 1 Decembrie 1918 nr. 6, Focsani │ Vrancea │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 55 │SDN Galati │Str. Traian nr. 397, Galati │ Galati │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 56 │SDN Botosani │Str. Victoriei nr. 37, Botosani │ Botosani │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 57 │SDN Suceava │Str. Grigore Ghica nr. 1, Suceava │ Suceava │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 58 │SDN Piatra Neamt │Str. Elena Cuza nr. 12, Piatra Neamt │ Neamt │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 59 │SDN Barlad │Calea Tecuciului nr. 12, Tecuci │ Vaslui │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 60 │ACI Siret │Punctul de control trecere a frontierei Siret │ Suceava │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 61 │ACI Stanca │Punctul de control trecere a frontierei Stanca │ Botosani │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 62 │ACI Sculeni │Punctul de control trecere a frontierei Sculeni │ Iasi │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 63 │ACI Albita │Punctul de control trecere a frontierei Albita │ Vaslui │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 64 │ACI Oancea │Punctul de control trecere a frontierei Oancea │ Galati │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 65 │ACI Galati │Punctul de control trecere a frontierei Galati │ Galati │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 66 │DRDP CONSTANTA │Str. Prelungirea Traian (F.N.), Constanta │ Constanta, │
│ │ │ │ toate jud. │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 67 │SDN Tulcea │Str. Isaccea nr. 123, Tulcea │ Tulcea │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 68 │SDN Braila │Str. Grivitei nr. 205, Braila │ Braila │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 69 │SDN Slobozia │Str. Viilor nr. 63, Slobozia │ Ialomita │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 70 │SDN Calarasi │Str. Independentei nr. 443, Calarasi │ Calarasi │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 71 │SDN Fetesti │Str. Depoului nr. 57, Fetesti │ Ialomita │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 72 │SDN Constanta │Str. Alba Iulia nr. 17, Constanta │ Constanta │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 73 │ACI Negru Voda │Punctul de control trecere a frontierei Negru Voda│ Constanta │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 74 │ACI Vama Veche │Punctul de control trecere a frontierei Vama Veche│ Constanta │
├────┼─────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┤
│ 75 │ACI Ostrov │Punctul de control trecere a frontierei Ostrov │ Constanta │
└────┴─────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘

DRDP = Directie Regionala de Drumuri si Poduri
SDN = Sectie de Drumuri Nationale
ACI = Agentie de Control si Incasare



ANEXA 4

INSPECTORATELE DE POLITIE JUDETENE




┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────┬─────────────┬─────────────┐
│ Judetul │ Adresa │ Telefon │ Fax │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Alba │ Alba Iulia, str. I.C. Bratianu nr. 1 │ 0258/806161 │ 0258/810683 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Arad │ Arad, str. Calvin nr. 17─19 │ 0257/207100 │ 0257/253151 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Arges │ Arges, str. Victoriei nr. 60 │ 0248/607000 │ 0248/213399 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Bacau │ Bacau, str. Tolstoi nr. 2 │ 0234/202000 │ 0234/202046 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Bihor │ Oradea, str. Parcul Traian nr. 18 │ 0259/412472 │ 0259/418684 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│Bistrita─Nasaud│ Bistrita, str. Nicolae Balcescu, nr. 1─3 │ 0263/203015 │ 0263/232062 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Botosani │ Botosani, bd. M. Eminescu nr. 65 │ 0231/511303 │ 0231/518523 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Brasov │ Brasov, str. N. Titulescu nr. 28 │ 0268/407500 │ 0268/319398 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Braila │ Braila, str. Ana Aslan nr. 39 │ 0239/612222 │ 0239/612222 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Buzau │ Buzau, str. Chiristigii nr. 10 │ 0238/406955 │ 0238/724955 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Caras Severin │ Resita, bd. A.I. Cuza nr. 40 │ 0255/502006 │ 0255/210349 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Calarasi │ Calarasi, str. Republicii nr. 5 │ 0242/312131 │ 0242/313976 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Cluj │ Cluj Napoca, str. Traian nr. 27 │ 0264/432727 │ 0264/432868 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Constanta │ Constanta, bd. Mamaia nr. 104─106 │ 0241/611364 │ 0241/616150 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Covasna │ Sf. Gheorghe, str. Korosi Csomo Sandor nr. 16 │ 0267/307400 │ 0267/313408 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Dambovita │ Targoviste, bd. Carol I nr. 64 │ 0245/207200 │ 0245/632557 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Dolj │ Craiova, str. Vulturi nr. 9 │ 0251/598145 │ 0251/461080 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Galati │ Galati, str. Brailei nr. 200 │ 0236/407000 │ 0236/462600 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Giurgiu │ Giurgiu, bd. CFR nr. 9 │ 0246/214190 │ 0246/219754 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Gorj │ Tg. Jiu, str. Traian nr. 2 │ 0253/207604 │ 0253/211545 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Harghita │ Miercurea Ciuc, str. T. Vladimirescu nr. 34 │ 0266/315380 │ 0266/371751 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Hunedoara │ Deva, str. M. Eminescu nr. 130 │ 0254/206722 │ 0254/227954 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Ialomita │ Slobozia, bd. Matei Basarab nr. 13─15 │ 0243/207405 │ 0243/211212 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Iasi │ Iasi, str. Costachescu nr. 6 │ 0232/302005 │ 0232/302175 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Ilfov │ Bucuresti, str. Fabrica de Glucoza nr. 5─7 │ 021/2329835 │ 021/2329849 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Maramures │ Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37 │ 0262/215189 │ 0262/216691 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Mehedinti │ Dr. Tr. Severin, str. Carol I nr. 75 │ 0252/305005 │ 0252/312933 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Mures │ Tg. Mures, str. Zefirului nr. 1 │ 0265/202300 │ 0265/311555 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Neamt │ Piatra Neamt, str. Eroilor nr. 16 │ 0233/207000 │ 0233/233762 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Olt │ Slatina, str. M. Eminescu nr. 19 │ 0249/432153 │ 0249/432153 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Prahova │ Ploiesti, str. Vasile Lupu nr. 60 │ 0244/595340 │ 0244/595340 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Satu Mare │ Satu Mare, str. Cuza Voda nr. 5 │ 0261/807777 │ 0261/768521 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Salaj │ Zalau, str. T. Vladimirescu nr. 14 │ 0260/661285 │ 0260/612786 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Sibiu │ Sibiu, str. Revolutiei nr. 4─6 │ 0269/208205 │ 0269/210591 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Suceava │ Suceava, bd. 1 Decembrie 1918 nr. 17─19 │ 0230/203005 │ 0230/522753 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Teleorman │ Alexandria, str. Ion Creanga nr. 71─73 │ 0247/460000 │ 0247/310121 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Timis │ Timisoara, bd. Tache Ionescu nr. 46 │ 0256/402110 │ 0256/490677 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Tulcea │ Tulcea, str. Spitalului nr. 2 │ 0240/506700 │ 0240/506702 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Vaslui │ Vaslui, str. Hagi Chiriac nr. 1 │ 0235/307005 │ 0235/311352 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Valcea │ Rm. Valcea, str. Calea lui Traian nr. 95 │ 0250/703005 │ 0250/738363 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Vrancea │ Focsani, str. Cezar Boliac nr. 12 │ 0237/613108 │ 0237/613108 │
├───────────────┼─────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┤
│ Bucuresti │ Bucuresti, Calea Victoriei nr. 15─17 │ 021/3112021 │ 021/3122323 │
└───────────────┴─────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────┘



_____________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016