Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCTIUNI din 26 ianuarie 2011  privind accesul operatorilor economici la aplicatia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INSTRUCTIUNI din 26 ianuarie 2011 privind accesul operatorilor economici la aplicatia EMCS-RO STOCURI pentru depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE - AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA - AUTORITATEA NATIONALA A VAMILOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 31 ianuarie 2011

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    1. Aplicaţia EMCS-RO STOCURI permite depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile.
    2. Soluţia tehnicã pusã la dispoziţie de Autoritatea Naţionalã a Vãmilor pentru accesul operatorilor economici autorizaţi ca antrepozitari, destinatari înregistraţi, utilizatori finali, operatori economici care deţin certificate de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice la aplicaţia EMCS-RO STOCURI este conectarea securizatã la o interfaţã web a EMCS-RO STOCURI, ce permite introducerea declaraţiilor, stocarea şi procesarea acestora.
    3. Operatorii economici care vor utiliza soluţia tehnicã recomandatã la pct. 2 trebuie sã îndeplineascã cerinţele tehnice hardware şi software prevãzute în anexa nr. 1.

    CAP. II
    Procedura de autorizare a accesului la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

    A. Condiţii de acces
    4. Accesul operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se realizeazã pe baza unei autorizaţii eliberate de Autoritatea Naţionalã a Vãmilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã.
    B. Dosarul de autorizare
    5. Autorizaţia de acces a operatorilor economici care au obligaţia sã depunã online declaraţiile privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile în aplicaţia EMCS-RO STOCURI se acordã pe baza unei cereri scrise, întocmitã potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 2, care cuprinde: denumirea societãţii comerciale, tipul autorizaţiei, informaţii privind sediul social al societãţii (localitate, adresã), codul unic de înregistrare (CUI), numele, prenumele şi funcţiile persoanelor care reprezintã legal societatea comercialã. Cererea de autorizare pentru acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se depune de cãtre reprezentantul legal al operatorului economic autorizat ca antrepozitar, destinatar înregistrat, utilizator final sau operator economic care deţine certificat de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice. Cererea se transmite Autoritãţii Naţionale a Vãmilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã împreunã cu:
    5.1. copia autorizaţiei de antrepozitar/antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, utilizator final sau copia certificatului de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice emis de autoritatea competentã;
    5.2. formularul de înregistrare în aplicaţia EMCS-RO STOCURI, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3;
    5.3. lista cuprinzând direcţiile judeţene şi a municipiului Bucureşti pentru accize şi operaţiuni vamale/birourile vamale (DJAOV/BV) în a cãror razã de competenţã se aflã sediul social al solicitantului şi persoanele desemnate (utilizatori) sã depunã online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile în aplicaţia EMCS-RO STOCURI, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4;
    5.4. o declaraţie-angajament completatã conform modelului prevãzut în anexa nr. 5.
    C. Emiterea autorizaţiei de acces
    6. Dupã verificarea documentelor menţionate la paragraful B se întocmeşte autorizaţia de acces al operatorilor economici înregistraţi la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, într-un singur exemplar, şi se semneazã de cãtre directorul Direcţiei de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã din cadrul Autoritãţii Naţionale a Vãmilor, potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 6. Exemplarul original al autorizaţiei se transmite solicitantului, iar o copie a acestuia se pãstreazã în evidenţa Serviciului analiza şi optimizarea aplicaţiilor informatice din cadrul Direcţiei de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã.
    7. Autorizaţia de acces va conţine informaţii privind componenta la care se autorizeazã accesul, denumirea şi sediul social ale societãţii, codul de accizã al antrepozitarului/ destinatarului înregistrat/utilizatorului final ori codul certificatului de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice, dupã caz, denumirea certificatului digital, precum şi parola acestuia alocatã fiecãrui operator economic autorizat în funcţie de locaţia de unde se conecteazã, precum şi informaţii privind data emiterii autorizaţiei/actualizãrii acesteia. Împreunã cu autorizaţia se va transmite fişierul electronic ce reprezintã certificatul digital (fişier care asigurã accesul criptat şi securizat la aplicaţia EMCS-RO STOCURI), acesta din urmã fiind transmis la adresa de e-mail comunicatã de solicitant prin formularul de înregistrare prevãzut în anexa nr. 3.
    8. Dupã obţinerea autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, solicitantul va depune imediat o copie a acesteia la fiecare DJAOV/BV în a cãrei/cãrui razã de competenţã se aflã sediul social al acestuia, împreunã cu lista cuprinzând persoanele (utilizatori) desemnate sã depunã online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4.
    D. Suspendarea, revocarea şi anularea autorizaţiei de acces
    9. Autoritatea Naţionalã a Vãmilor poate suspenda autorizaţia de acces dacã:
    9.1. titularul solicitã;
    9.2. titularul nu respectã regulile şi condiţiile tehnice impuse de cerinţele Sistemului informatic integrat vamal. Înainte de a dispune suspendarea autorizaţiei, Autoritatea Naţionalã a Vãmilor pune în vedere titularului sã îşi îndeplineascã obligaţiile şi stabileşte un termen pentru aceasta. Dacã titularul nu îşi îndeplineşte obligaţiile în termenul stabilit, Autoritatea Naţionalã a Vãmilor suspendã autorizaţia pe o perioadã de la 3 la 12 luni. Dacã în aceastã perioadã titularul îşi îndeplineşte obligaţiile, Autoritatea Naţionalã a Vãmilor poate ridica mãsura suspendãrii. Dacã în termenul pentru care s-a dispus suspendarea titularul nu îşi îndeplineşte obligaţiile, Autoritatea Naţionalã a Vãmilor anuleazã autorizaţia;
    9.3. autorizaţia operatorilor economici autorizaţi ca antrepozitar, destinatar înregistrat, utilizator final sau operator economic care deţine certificat de autorizare pentru aeronave a fost invalidatã.
    10. Autoritatea Naţionalã a Vãmilor poate anula sau revoca autorizaţia de acces în condiţiile prevãzute la art. 8-10 din Regulamentul (CEE) nr. 2.913/92 al Consiliului din 12 octombrie 1992 de instituire a Codului Vamal Comunitar. Autoritatea Naţionalã a Vãmilor poate dispune anularea autorizaţiei/extinderii autorizaţiei şi atunci când titularul nu respectã regulile de funcţionare, securitate şi confidenţialitate a datelor impuse de cerinţele Sistemului informatic integrat vamal sau la solicitarea titularului.
    11. Decizia de suspendare, revocare sau anulare conţine data de la care mãsura intrã în vigoare şi este transmisã titularului.
    E. Actualizarea datelor privind autorizaţia de acces
    12. Autorizaţia de acces al operatorilor economici la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se actualizeazã la cererea titularului, atunci când:
    12.1. au survenit modificãri faţã de situaţia iniţialã în ceea ce priveşte depunerea online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile;
    12.2. unul sau mai multe dintre elementele care au stat la baza emiterii autorizaţiei au fost modificate (actualizate).
    13. Cererea de actualizare a autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI se va transmite Autoritãţii Naţionale a Vãmilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã împreunã cu copia autorizaţiei de operator economic autorizat sã desfãşoare operaţiuni cu produse accizabile în regim suspensiv de accize.
    F. Extinderea autorizaţiei de acces
    14. Extinderea autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, conform modelului prevãzut în anexa nr. 7, se acordã la cererea titularului, atunci când:
    14.1. este titular al unei autorizaţii de acces la EMCS-RO STOCURI;
    14.2. a obţinut o nouã autorizaţie de operator economic autorizat sã desfãşoare operaţiuni cu produse accizabile în regim suspensiv de accize diferitã de autorizaţia/autorizaţiile iniţialã/iniţiale.
    15. Cererea de extindere a autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 2A, se va transmite Autoritãţii Naţionale a Vãmilor - Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã împreunã cu:
    15.1. o copie a noii autorizaţii de antrepozitar, destinatar înregistrat, utilizator final sau operator economic care deţine certificate de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice, dupã caz;
    15.2. lista cuprinzând persoanele (utilizatori) desemnate sã depunã online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile, pentru fiecare DJAOV/BV, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4.

    CAP. III
    Dispoziţii finale

    16. Operatorul economic solicitant va depune un singur dosar de autorizare pentru accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI.
    17. Operatorul economic care a obţinut autorizaţia de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI va parcurge toţi paşii prezentaţi în "Instrucţiunile de instalare şi configurare ale aplicaţiei EMCS-RO STOCURI prin conexiuni INTERNET", publicate pe pagina de internet a Autoritãţii Naţionale a Vãmilor.
    18. Orice modificare intervenitã în datele titularului autorizaţiei se va transmite în scris Autoritãţii Naţionale a Vãmilor.
    19. Pentru situaţia în care sunt modificãri privind personalul desemnat sã depunã online declaraţii privind situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse accizabile (anexa nr. 4), operatorul economic solicitant va transmite modificãrile în scris, în termen de 24 de ore de la producerea lor, la DJAOV/BV în a cãrei/cãrui razã de competenţã se aflã sediul social al acestuia.
    20. Autoritatea Naţionalã a Vãmilor va informa operatorii economici, prin publicaţii pe pagina de internet proprie, despre schimbãrile ce pot surveni în politica de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI, aprobate prin ordin al vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã care conduce Autoritatea Naţionalã a Vãmilor.
    21. Anexele nr. 1, 2, 2A şi 3-7 fac parte integrantã din prezentele instrucţiuni.

    ANEXA 1
    la instrucţiuni

                                CERINŢE TEHNICE
                  pentru utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI

    Cerinţe tehnice recomandate:
    ● hardware:
    - Athlon/Pentium 1.5 GHz:
    - minimum 1 GB RAM;
    - spaţiu liber 4 GB HDD;
    - USB;
    - conexiune internet stabilã (256 Kbps), nerecomandat dial-up;
    - imprimantã laser (600 dots/inch);
    ● software:
    - Windows XP (patch SP3);
    - Internet Explorer versiunea 6.0 sau superioarã.

    ANEXA 2
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    Nr. ......... din .........
    Cãtre Autoritatea Naţionalã a Vãmilor -
    Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã

                              CERERE DE AUTORIZARE
                   pentru acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

    Societatea ........................................................, autorizatã ca:
    ( ) antrepozitar,
    ( ) destinatar înregistrat,
    ( ) utilizator final,
    ( ) operator economic care deţine certificate de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice,
    având CUI ..............., cu sediul social în ...(localitatea, adresa)......, nume fişier certificat digital alocat pentru accesul la aplicaţia EMCS-RO componenta Mişcãri*)
................, reprezentatã legal de ................., având funcţia de ..........., solicit autorizarea.
-----------
    *) Acest câmp este obligatoriu de completat pentru operatorii economici care beneficiazã de o autorizaţie de acces la aplicaţia EMCS-RO MIŞCĂRI. Se vor completa numele fişierelor cu extensia *.p12, care se regãsesc în autorizaţia de acces la aplicaţia EMCS-RO MIŞCĂRI.

                          Numele, prenumele şi funcţia
                          ............................
                             Semnãtura şi ştampila
                             .......................

     ANEXA 2A
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    Nr. .......... din ..............
    Cãtre Autoritatea Naţionalã a Vãmilor -
    Direcţia de tehnologia informaţiei, comunicaţii şi statisticã vamalã

                                     CERERE
                    de extindere a Autorizaţiei nr. ..... de
                       acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI

    Societatea ......................... solicitãm extinderea Autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI cu nr. ........ şi pentru:
    ( ) antrepozitar,
    ( ) destinatar înregistrat,
    ( ) utilizator final,
    ( ) operator economic care deţine certificate de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice, având CUI ............, cu sediul social în ....(localitatea, adresa).......

                          Numele, prenumele şi funcţia
                          ............................
                             Semnãtura şi ştampila
                          ............................

    ANEXA 3
    la instrucţiuni



 ┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
 │ │
 │ [SIGLA] MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE [SIGLA] │
 │ ANAF AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ VAMA │
 │ Autoritatea Naţionalã a Vãmilor │
 │ │
 ├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ÎN APLICAŢIA EMCS-RO STOCURI │
 ├─────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┤
 │ │[] ANTREPOZITAR │
 │ │[] DESTINATAR ÎNREGISTRAT │
 │ │[] UTILIZATOR FINAL │
 │TIP OPERATOR ECONOMIC │[] OPEARTOR ECONOMIC CARE DEŢINE │
 │ │CERTIFICATE DE AUTORIZARE PENTRU │
 │ │APROVIZIONAREA AERONAVELOR CU │
 │ │PRODUSE ENERGETICE │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │COD DE ACCIZĂ ANTREPOZITAR/ANTREPOZIT│ │
 │FISCAL/DESTINATAR ÎNREGISTRAT/ │ │
 │UTILIZATOR FINAL/COD CERTIFICAT DE │ │
 │AUTORIZARE PENTRU APROVIZIONAREA │ │
 │AERONAVELOR CU PRODUSE ENERGETICE*) │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │COD UNIC DE ÎNREGISTRARE**) │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │NUME OPERATOR ECONOMIC │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │SEDIUL SOCIAL OPERATOR ECONOMIC │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │COD POŞTAL (ZIP) │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │ORAŞ/LOCALITATE │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │SECTOR/JUDEŢ │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │ŢARĂ │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │TELEFON │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │FAX │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │E-MAIL │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │NUME REPREZENTANT LEGAL │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │BENEFICIAR AL UNEI AUTORIZAŢII DE │[] DA Nr. autorizaţie: Data: │
 │ACCES LA APLICAŢIA RO-DAI sau la │[] NU │
 │EMCS-RO MIŞCĂRI │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │NUME FIŞIER CERTIFICAT DIGITAL ALOCAT│ │
 │PENTRU ACCESUL LA APLICAŢIA RO-DAI***│ │
 │sau la EMCS-RO MIŞCĂRI │ │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │DATA INTRODUCERII ÎN EMCS-RO │****) │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │DATA IEŞIRII DIN APLICAŢIA EMCS-RO │****) │
 ├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
 │OPERATOR ECONOMIC │AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR │
 │SEMNĂTURĂ │SEMNĂTURĂ │
 │ŞTAMPILĂ │ŞTAMPILĂ │
 └─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘


---------
    *) Se preia din autorizaţia de antrepozitar/antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, utilizator final sau codul certificatului de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice.
    **) Se preia din certificatul de înregistrare.
    ***) Se completeazã de cãtre operatorii economici beneficiari ai unei autorizaţii de acces la aplicaţia RO-DAI sau EMCS-RO MIŞCĂRI.
    ****) Se completeazã de cãtre Autoritatea Naţionalã a Vãmilor, restul câmpurilor fiind obligatoriu de completat.

    ANEXA 4
    la instrucţiuni

                                   - Model -

                                     LISTA
                cuprinzând direcţiile judeţene şi a municipiului
             Bucureşti pentru accize şi operaţiuni vamale/birourile
            vamale (DJAOV/BV) în a cãror razã de competenţã se aflã
            sediul social al solicitantului şi persoanele desemnate
               (utilizatorii) sã depunã online declaraţii privind
                 situaţia achiziţiilor şi livrãrilor de produse
                    accizabile în aplicaţia EMCS-RO STOCURI




┌────┬───────────────────────────────┬──────────────────────┬─────────────────────────────────┬───────────┬──────────────────────┐
│Nr. │ DJAOV/BV │ Codul de accizã al │ Persoanele desemnate │ │Numele utilizatorului/│
│crt.├────────┬──────────────────────┤ antrepozitarului/ ├──────┬─────────┬─────┬──────────┤Componenta │ Parola │
│ │ │ │ antrepozitului**), │ │ │ │ │ pentru ├─────────┬────────────┤
│ │ │ │ destinatarului │ │ │ │ │ care se │ │ │
│ │ │ │ înregistrat sau │ │ │ │Adresa de │ solicitã │ │ │
│ │ Codul │ Denumirea │utilizatorului final, │Numele│Prenumele│ CNP │ unde se │conectarea │ Numele │ │
│ │ │ │codul certificatului │ │ │ │conecteazã│(S-STOCURI)│ utili- │ Parola*) │
│ │ │ │de autorizare pentru │ │ │ │ la │ │ zator*) │ │
│ │ │ │ aprovizionarea │ │ │ │aplicaţie │ │ │ │
│ │ │ │aeronavelor cu produse│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ energetice al │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │operatorului economic │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROBV0300│DJAOV Alba │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROBV0900│DJAOV Braşov │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROBV5600│DJAOV Harghita │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROBV7820│DJAOV Covasna │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROBV7900│DJAOV Sibiu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROBV8800│DJAOV Mureş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROBV8820│BV Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Târgu Mureş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROBV5600│BV Odorheiu Secuiesc │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROBU1200│DJAOV Ilfov │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROBU3910│DJAOV Giurgiu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROBU3980│BV Zona Liberã │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Giurgiu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROBU1030│BV Otopeni Cãlãtori │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROBU7100│DJAOV Prahova │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROBU8600│DJAOV Dâmboviţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROBU1040│BV Bãneasa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROBU1400│Direcţia Municipiului │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Bucureşti pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Accize şi Operaţiuni │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vamale │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROCT1710│DJAOV Cãlãraşi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROCT1970│DJAOV Constanţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROCT1900│BV Constanţa Sud │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROCT5400│BV Mangalia │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROCT8220│DJAOV Ialomiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROGL8900│DJAOV Tulcea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROCT8300│BV Sulina │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROCR0310│DJAOV Teleorman │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROCR2100│DJAOV Dolj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROCR2000│BV Corabia │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROCR5800│BV Zimnicea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROCR7000│DJAOV Argeş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROCR7700│DJAOV Vâlcea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROCR8210│DJAOV Olt │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROCR8810│DJAOV Gorj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROCR1720│BV Bechet │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 10.│ROCR1700│BV Calafat │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 11.│ROCR9100│BV Turnu Mãgurele │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 12.│ROCR2110│BV Craiova Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROGL0700│DJAOV Brãila │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROGL0710│BV Zona Liberã Brãila │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROGL1500│DJAOV Buzãu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROGL3600│DJAOV Vrancea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROGL3800│DJAOV Galaţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROGL3810│BV Zona Liberã Galaţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROGL3850│BV Giurgiuleşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROGL3610│BV Oancea │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROIS0100│BV Albiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROIS0600│DJAOV Bacãu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROIS0620│BV Bacãu Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROIS1600│DJAOV Botoşani │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROIS2700│BV Dorneşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROIS4650│DJAOV Iaşi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROIS4800│BV Paşcani │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROIS7400│DJAOV Neamţ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROIS4990│BV Sculeni │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 10.│ROIS8200│BV Siret │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 11.│ROIS1610│BV Stânca Costeşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 12.│ROIS8230│DJAOV Suceava │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 13.│ROIS9610│DJAOV Vaslui │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 14.│ROIS4660│BV Iaşi Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 15.│ROIS1620│BV Rãdãuţi-Prut │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 16.│ROIS8250│BV Suceava Aeroport │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROCJ0500│DJAOV Maramureş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROCJ0400│DJAOV Bistriţa-Nãsãud │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROCJ1800│DJAOV Cluj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROCJ1810│BV Cluj-Napoca Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROCJ4310│BV Halmeu │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROCJ6570│DJAOV Bihor │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROCJ7810│DJAOV Satu Mare │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROCJ8000│BV SIGHET │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROCJ9700│DJAOV Sãlaj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┤
│ Direcţia Regionalã pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara │
├────┬────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬──────┬─────────┬─────┬──────────┬───────────┬─────────┬────────────┤
│ 1.│ROTM0200│DJAOV Arad │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 2.│ROTM0230│BV Arad Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 3.│ROTM2300│BV Zona Liberã Curtici│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 4.│ROTM8100│DJAOV Hunedoara │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 5.│ROTM5010│BV Jimbolia │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 6.│ROTM5510│BV Moraviţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 7.│ROTM6100│BV Naidaş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 8.│ROTM7600│DJAOV Caraş-Severin │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 9.│ROTM8720│DJAOV Timiş │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 10.│ROTM8730│BV Timişoara Aero │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 11.│ROTM8750│BV Lugoj │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 12.│ROCR9000│DJAOV Mehedinţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 13.│ROCR7280│BV Orşova │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼──────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼─────────┼────────────┤
│ 14.│ROCR7270│BV Porţile de Fier I │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴──────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴─────────┴────────────┘


             Numele, prenumele şi funcţia Semnãtura şi ştampila***)
           ................................ ..............................


-----------
    *) Se completeazã de cãtre administratorii de sistem din cadrul DJAOV/BV.
    **) În cazul antrepozitarilor se va/vor completa codul de accizã al antrepozitarului sau/şi codurile de antrepozite fiscale la care utilizatorul are dreptul sã efectueze operaţiuni cu produse accizabile.
    ***) Semnãtura şi ştampila sunt necesare pe fiecare paginã completatã.


    ANEXA 5
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    Operator economic
    Cod unic de înregistrare
    ..............................

                            DECLARAŢIE - ANGAJAMENT
                   privind respectarea obligaţiilor ce revin
                   utilizatorilor aplicaţiei EMCS-RO STOCURI
                Nr................./data.......................

    Societatea ...................................., autorizatã ca antrepozitar/antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, utilizator final sau operator economic care deţine certificat de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice ...................., având CUI ................, reprezentatã legal prin ................................., având funcţia de ................................., se angajeazã:
    în calitate de utilizator, cunoscând dispoziţiile legale cu caracter general şi special în materie de protecţie a dreptului de proprietate, precum şi sancţiunile aplicabile în cazul sãvârşirii unor fapte prin care se aduc atingeri dreptului de proprietate, ne asumãm în mod direct şi necondiţionat obligaţiile privitoare la utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI faţã de Autoritatea Naţionalã a Vãmilor, în calitate de proprietar al Sistemului informatic integrat vamal, astfel:

    I. Obligaţiile utilizatorului:
    Ne angajãm, în calitate de utilizatori ai aplicaţiei EMCS-RO STOCURI, sã respectãm regulile impuse de autoritatea vamalã, proprietarã a sistemului.
    Ea este singura în mãsurã sã asigure accesul utilizatorilor la software-ul specific aplicaţiei EMCS-RO STOCURI, în condiţiile pe care le considerã necesare.
    Faţã de cele de mai sus, ne obligãm sã respectãm:
    1. condiţii tehnice:
    a) sã deţinem echipamentele de calcul adecvate pentru instalarea, utilizarea şi funcţionarea normalã a aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    b) sã asigurãm conexiunea la internet în conformitate cu condiţiile stabilite prin prezentele instrucţiuni privind accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    c) sã deţinem platforma software adecvatã pentru instalarea, utilizarea şi funcţionarea normalã a aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    d) sã asigurãm suportul tehnic necesar pentru utilizarea şi funcţionarea normalã a aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    2. resurse umane:
    a) sã asigurãm personalul calificat în domeniul informatic şi vamal capabil sã utilizeze aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    b) sã asigurãm instruirea personalului utilizator al aplicaţiei EMCS-RO STOCURI cu privire la instrucţiunile în vigoare;
    3. confidenţialitatea şi securitatea datelor:
    a) sã asigurãm utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI puse la dispoziţie de autoritatea vamalã, la parametrii definiţi de cãtre aceasta;
    b) sã nu permitem accesul terţilor la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    c) sã nu utilizãm aplicaţia EMCS-RO STOCURI în numele altor persoane juridice sau fizice;
    d) sã nu difuzãm aplicaţia EMCS-RO STOCURI altor persoane juridice sau fizice;
    e) sã nu modificãm aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    f) sã nu utilizãm alte produse informatice pentru accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    g) sã luãm toate mãsurile ce se impun pentru a nu afecta securitatea Sistemului informatic integrat vamal;
    h) sã asigurãm confidenţialitatea datelor şi informaţiilor de care luãm cunoştinţã prin utilizarea aplicaţiei EMCS-RO STOCURI;
    i) sã nu înstrãinãm certificatul digital ce permite accesul securizat la aplicaţia EMCS-RO STOCURI altor persoane neautorizate;
    j) sã nu divulgãm altor persoane neautorizate utilizatorii şi parolele ce asigurã accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI;
    4. asigurarea condiţiilor pentru exercitarea dreptului de control al Autoritãţii Naţionale a Vãmilor asupra activitãţii desfãşurate:
    a) sã respectãm obligaţiile referitoare la condiţiile tehnice, comunicaţii şi confidenţialitatea şi securitatea datelor;
    b) sã asigurãm nivelul de instruire a persoanelor desemnate sã utilizeze aplicaţia EMCS-RO şi respectarea instrucţiunilor de lucru.
    II. Mãsuri cu caracter administrativ ce pot fi luate de cãtre Autoritatea Naţionalã a Vãmilor
    În cazul nerespectãrii obligaţiilor asumate, am luat cunoştinţã cã suntem pasibili de a suporta urmãtoarele sancţiuni, în funcţie de gravitatea faptelor sãvârşite:
    a) suspendarea temporarã a autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI pe o perioadã cuprinsã între 3 şi 12 luni;
    b) anularea autorizaţiei de acces la aplicaţia EMCS-RO STOCURI.
    Autoritatea Naţionalã a Vãmilor are dreptul de a anula sau de a prelungi sancţiunile acordate.
    Aplicarea sancţiunilor de cãtre autoritatea vamalã nu exclude rãspunderea civilã şi penalã a utilizatorului pentru eventualele prejudicii cauzate prin faptele sãvârşite.

    Data ................... Utilizator,
    Funcţia ......................... .......................
    Numele .......................... Semnãtura ...........


    ANEXA 6
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR
    Direcţia de tehnologia informaţiei,
    comunicaţii şi statisticã vamalã

                                                     Exemplar nr. .........

                                  AUTORIZAŢIE
                    de accesul la aplicaţia EMCS-RO STOCURI
                         Nr. ......... din ............

    1. Denumirea şi sediul social al solicitantului ................
    ................................................................
    .............................. .................................
    2. Codul de accizã al antrepozitarului/destinatarului înregistrat/utilizatorului final, codul certificatului de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice al operatorului economic ..............................................
    3. Nume certificat digital .....................
    Parolã .......................................

                                         Director,
                                 ........................

    Autorizaţia este valabilã începând cu data de .... .

    ANEXA 7
    la instrucţiuni

                                   - Model -

    AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR
    Direcţia de tehnologia informaţiei,
    comunicaţii şi statisticã vamalã

                                                 Exemplar nr. .............

                                   EXTINDEREA
                      autorizaţiei nr. ...... de acces la
                           aplicaţia EMCS-RO STOCURI
                      Nr. .......... din .................

    1. Denumirea şi sediul social al solicitantului ...................
    ...................................................................
    ...................................................................
    2. Codul de accizã al antrepozitarului/destinatarului înregistrat/utilizatorului final, codul certificatului de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice al operatorului economic ..................................................
    3. Nume certificat digital .....................
    Parolã .......................................

                                   Director,
                           .........................

    Extinderea autorizaţiei este valabilã începând cu data de .... .

                             ---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016