Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCTIUNI din 21 martie 2005  privind tiparirea si decontarea biletelor speciale de calatorie gratuita, emise in baza prevederilor   Legii nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INSTRUCTIUNI din 21 martie 2005 privind tiparirea si decontarea biletelor speciale de calatorie gratuita, emise in baza prevederilor Legii nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 287 din 6 aprilie 2005
CAP. I
Tipãrirea biletelor

ART. 1
Tipãrirea biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã pe calea feratã, pe cãile fluviale şi pe cãile auto judeţene se face prin grija Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului - Direcţia generalã activitãţi patrimoniale şi protocol, denumitã în continuare DAPP, pe baza cererilor primite de la asociaţiile veteranilor de rãzboi legal constituite şi a avizului Ministerului Finanţelor Publice.
ART. 2
(1) Selectarea agenţilor economici care urmeazã sã efectueze tipãrirea biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã se face de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, în calitate de persoanã juridicã achizitoare, în condiţiile legii.
(2) De organizarea ofertãrii sau a licitaţiei pentru achiziţiile publice rãspunde DAPP.
(3) DAPP va prevedea în caietul de sarcini pentru licitaţia prin care se face selectarea agenţilor economici care urmeazã sã efectueze tipãrirea biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã obligativitatea tipãririi acestor bilete speciale cu elemente de siguranţã, astfel încât sã se evite reproducerea neautorizatã a acestora.
ART. 3
Cheltuielile de tipãrire a biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã se deconteazã din sumele prevãzute în bugetul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului la capitolul 60.01 "Asistenţã socialã, alocaţii, pensii, ajutoare şi indemnizaţii", cu încadrarea în fondurile aprobate cu aceastã destinaţie prin legea anualã a bugetului de stat, pe baza facturilor prezentate de agentul economic declarat câştigãtor al licitaţiei şi a documentelor de predare-primire a biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã cãtre Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului - DAPP, executate în conformitate cu contractul semnat cu acesta.
ART. 4
Cererile pentru tipãrirea biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã pe calea feratã, pe cãile fluviale şi pe cãile auto judeţene se prezintã Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului - DAPP de cãtre asociaţiile veteranilor de rãzboi legal constituite, pânã la data de 1 iunie a anului în curs pentru anul urmãtor.
ART. 5
(1) Distribuirea cãtre beneficiari a biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã se face de asociaţiile veteranilor de rãzboi legal constituite, respectiv prin filialele judeţene ale acestora, care îşi vor organiza evidenţa distribuirii lor.
(2) Biletele nedistribuite de asociaţiile veteranilor de rãzboi legal constituite vor fi distruse în condiţiile legii.
ART. 6
(1) Biletele speciale de cãlãtorie gratuitã sunt valabile numai însoţite de legitimaţia eliberatã de filialele judeţene (sau de sector, în cazul municipiului Bucureşti) ale asociaţiilor veteranilor de rãzboi legal constituite, contrasemnatã de împuternicitul Ministerului Apãrãrii Naţionale.
(2) Biletele folosite de însoţitori sunt valabile numai pentru aceeaşi cãlãtorie cu a persoanei cu drept de însoţitor şi cu legitimaţia acesteia.
(3) Pe biletele folosite de însoţitori se va înscrie numãrul legitimaţiei persoanei cu drept de însoţitor.
ART. 7
Biletele speciale de cãlãtorie gratuitã, ale cãror modele sunt prezentate în anexele nr. 1-3, au tipãrite aceeaşi serie şi acelaşi numãr pe fiecare dintre pãrţile componente, precum şi anul calendaristic de valabilitate.
ART. 8
Completarea biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã cu datele prevãzute în imprimate se face de cãtre emitent şi/sau de cãtre cãlãtori, cu cernealã sau cu pix cu pastã, pe rãspunderea acestora.
ART. 9
(1) Pentru a fi valabil biletul special de cãlãtorie gratuitã trebuie sã poarte semnãtura şi ştampila emitentului în locurile special indicate, atât pe biletul special propriu-zis, pe cuponul statistic, cât şi pe cupoanele-anexã 1 şi 2.
(2) La emitere biletul special de cãlãtorie gratuitã, care este format din cuponul statistic, cupoanele-anexã 1 şi 2 şi din biletul special propriu-zis, se înmâneazã beneficiarului de cãlãtorii gratuite.
ART. 10
Modificãrile, corecturile sau ştersãturile, chiar certificate de emitent, anuleazã dreptul de întrebuinţare a biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã.
ART. 11
(1) Pentru a fi admis la transport cãlãtorul prezintã înainte de începerea cãlãtoriei cuponul statistic, cupoanele-anexã 1 şi 2 şi biletul special propriu-zis, nedetaşate, pentru vizã, la casa de bilete sau la agenţia de voiaj, dupã caz, având completate rubricile: Dl/Dna; Nr. legitimaţiei titularului; Seria şi nr. buletinului/cãrţii de identitate al/a însoţitorului, dacã este cazul; De la staţia; La staţia, respectând instrucţiunile de pe versoul biletului special de cãlãtorie.
(2) Pentru cãlãtoria gratuitã pe calea feratã, la prezentarea pentru vizã, casierul de bilete va completa, conform solicitãrii cãlãtorului, rubrica "Via" atât pe cuponul statistic, cât şi pe biletul de cãlãtorie special propriu-zis.
(3) Dupã verificarea concordanţei datelor din rubricile completate pe cuponul statistic şi pe biletul special propriu-zis, casierul de bilete detaşeazã cuponul statistic pe care îl reţine, completându-l cu distanţa în km dintre staţia de urcare şi cea de coborâre, cu tariful corespunzãtor la data respectivã şi cu data efectuãrii transportului.
(4) În cazul în care beneficiarul unui bilet special de cãlãtorie gratuitã se urcã în tren într-o staţie de cale feratã în care nu se vând bilete de cãlãtorie, şeful de tren sau conductorul completeazã rubrica "Via" conform traseului stabilit de cãlãtor, procedând conform celor prevãzute la alin. (3), înscrie data efectuãrii cãlãtoriei şi numele staţiei de urcare, dupã care detaşeazã şi reţine cuponul statistic, iar biletul special propriu-zis îl înmâneazã beneficiarului de cãlãtorie gratuitã. Cuponul statistic este depus de şeful de tren sau de conductor la casa staţiei de domiciliu o datã cu vãrsarea valorilor, casierul completându-l cu distanţa în km şi verificând exactitatea tarifului înscris.

CAP. II
Decontarea biletelor speciale de cãlãtorie

SECŢIUNEA A
Pentru transportul pe calea feratã

ART. 12
Tariful biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã este cel perceput de fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori în momentul efectuãrii cãlãtoriei, aferent distanţei dintre staţia de urcare şi cea de coborâre, înscrise pe cuponul statistic, respectiv pe bilet.
ART. 13
Societãţile comerciale de transport feroviar de cãlãtori sunt responsabile pentru organizarea unui sistem de înregistrare, urmãrire şi control al biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã utilizate pe trenurile operate de acestea, sistem organizat conform prezentelor instrucţiuni, dupã cum urmeazã:
a) cupoanele statistice reţinute de casieri cu ocazia aplicãrii vizei la casele staţiilor şi ale agenţiilor de voiaj, precum şi cupoanele-anexã 1 şi 2, care se reţin de casier în cazul în care cãlãtorul schimbã trenul cu un tren al aceluiaşi operator de transport, se vor evidenţia distinct cu: seria, numãrul, valoarea cãlãtoriei, clasa, relaţia şi distanţa în km pe care s-a cãlãtorit, cãlãtori/km realizaţi, utilizându-se formularul "Contul legitimaţiilor cu preţ variabil", prevãzut în anexa nr. 4, completat în 3 (trei) exemplare, separat pentru fiecare asociaţie a veteranilor de rãzboi legal constituitã;
b) la începutul lunii urmãtoare celei efectuãrii cãlãtoriei originalul formularului "Contul legitimaţiilor cu preţ variabil", precum şi o copie de pe acesta, împreunã cu cupoanele statistice şi cupoanele-anexã 1 şi 2 respective, se verificã de cãtre persoana sau de cãtre structura organizatoricã a societãţii comerciale de transport feroviar de cãlãtori, care are stabilite atribuţii de colectare, contabilizare şi control al veniturilor;
c) pânã la data de 12 a fiecãrei luni, persoana sau structura organizatoricã a societãţii comerciale de transport feroviar de cãlãtori, care are stabilite atribuţii de colectare, contabilizare şi control al veniturilor, va verifica pentru luna anterioarã concordanţa datelor din cupoanele statistice, respectiv a celor din cupoanele-anexã 1 şi 2, cu cele înscrise în formularul "Contul legitimaţiilor cu preţ variabil" la coloanele: "Tarif", "Suma încasatã" şi "Total zi", semnând pentru realitatea şi exactitatea datelor înscrise;
d) un exemplar al formularului "Contul legitimaţiilor cu preţ variabil", însoţit de cupoanele statistice, va fi predat sub semnãturã persoanei/compartimentului responsabile/ responsabil cu prelucrarea şi calcularea indicatorilor "km" şi "cãlãtori km", iar aceasta/acesta rãspunde de arhivarea şi pãstrarea cupoanelor statistice ca document contabil justificativ al efectuãrii prestaţiei;
e) persoana sau structura organizatoricã a societãţii comerciale de transport feroviar de cãlãtori, care are stabilite atribuţii de colectare, contabilizare şi control al veniturilor, va verifica şi va centraliza totalurile costurilor legitimaţiilor cu preţ variabil, întocmind în 4 (patru) exemplare "Situaţia centralizatoare a conturilor legitimaţiilor cu preţ variabil - cod statistic ..., rezultate din aplicarea <>Legii nr. 44/1994 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în transportul pe calea feratã în luna .... anul ......", denumitã în continuare centralizator. Acest centralizator cuprinde: numãrul de cãlãtori expediaţi, cãlãtori km realizaţi şi valoarea prestaţiei, conform anexei nr. 5;
f) centralizatorul întocmit în 4 (patru) exemplare, separat pe asociaţii ale veteranilor de rãzboi legal constituite, se semneazã de persoana împuternicitã de fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori, pentru oportunitatea, realitatea şi exactitatea datelor înscrise, care reţine exemplarul 4 al centralizatorului, iar celelalte 3 exemplare vor fi înaintate persoanei/structurii responsabile pentru întocmirea decontului biletelor speciale de cãlãtorie conform anexei nr. 6;
g) fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori va întocmi lunar, în 3 (trei) exemplare, pânã la data de 25 a lunii, separat pentru fiecare asociaţie a veteranilor de rãzboi legal constituitã, "Decontul biletelor speciale de cãlãtorie pe calea feratã - cod statistic ........, rezultate din aplicarea <>Legii nr. 44/1994 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în luna ..... anul ....", conform anexei nr. 6, semnat de conducãtorul societãţii comerciale de transport feroviar de cãlãtori sau de înlocuitorul acestuia;
h) decontul astfel întocmit va fi prezentat de fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori la vizã asociaţiilor veteranilor de rãzboi legal constituite, la sediile centrale ale acestora, care vor semna şi vor aplica ştampila pe fiecare exemplar, certificând astfel realitatea datelor prezentate;
i) exemplarul 3 al decontului se reţine de cãtre fiecare asociaţie a veteranilor de rãzboi legal constituitã, pentru evidenţa biletelor speciale de cãlãtorie efectiv consumate;
j) dupã obţinerea vizei de la asociaţiile veteranilor de rãzboi legal constituite, originalul decontului împreunã cu originalul centralizatoarelor vor fi înaintate de fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori Direcţiei generale economice şi buget din cadrul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, denumitã în continuare D.G.E.B., în vederea asigurãrii sumelor necesare pentru decontarea biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã.
ART. 14
Fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori rãspunde de realitatea, oportunitatea şi exactitatea datelor prezentate la decontare, precum şi de organizarea modului de înregistrare, urmãrire şi control al biletelor speciale de cãlãtorie gratuitã utilizate pe trenurile operate de fiecare societate comercialã, în conformitate cu prevederile prezentelor instrucţiuni.

SECŢIUNEA B
Pentru transportul cu autobuzele aparţinând agenţilor economici transportatori auto care executã curse regulate interurbane şi pentru transportul pe cãile fluviale

ART. 15
Tariful biletelor speciale de cãlãtorie este cel perceput de agentul economic transportator în momentul efectuãrii cãlãtoriei, aferent distanţei dintre staţia de urcare şi cea de coborâre, înscrise pe cuponul statistic, respectiv pe bilet.
ART. 16
(1) Pe baza cupoanelor statistice ale biletelor speciale de cãlãtorie colectate, agenţii economici transportatori auto sau pe cãile fluviale vor completa lunar, pânã la data de 10 a lunii urmãtoare pentru luna expiratã, în 4 (patru) exemplare, "Borderoul cupoanelor statistice pentru cãlãtoria cu autobuze sau pe cãile fluviale a veteranilor de rãzboi, colectate în luna ..... anul ....." şi "Situaţia centralizatoare a borderourilor rezultate din aplicarea <>Legii nr. 44/1994 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în transportul auto sau pe cãile fluviale de persoane în luna ....... anul ......", conform anexelor nr. 7 şi 8.
(2) Borderourile şi situaţia centralizatoare se întocmesc separat, pentru fiecare asociaţie a veteranilor de rãzboi legal constituitã.
(3) În borderoul cupoanelor statistice pentru cãlãtoria cu autobuze sau pe cãile fluviale a veteranilor de rãzboi, colectate în luna ..... anul ...., se cuprind numai cupoanele statistice care au înscrise toate datele prevãzute la art. 11.
ART. 17
(1) Cele 4 (patru) exemplare ale borderourilor şi ale situaţiei centralizatoare, însoţite de cupoanele statistice aferente, se vor prezenta de cãtre agenţii economici transportatori filialelor judeţene ale asociaţiilor veteranilor de rãzboi legal constituite, care, dupã verificare, le vor viza semnând şi aplicând ştampila pe fiecare exemplar.
(2) Exemplarul 4 al borderourilor şi al situaţiei centralizatoare se reţine de cãtre filiala asociaţiei veteranilor de rãzboi legal constituitã, iar celelalte 3 (trei) exemplare, inclusiv cupoanele statistice, se restituie în cel mult 7 zile de la primirea acestora agentului economic transportator.
ART. 18
(1) Primele 3 (trei) exemplare ale borderourilor şi ale situaţiei centralizatoare, vizate de filiala asociaţiei veteranilor de rãzboi legal constituitã, inclusiv cupoanele statistice, se prezintã de cãtre agentul economic transportator, pentru verificare şi avizare, direcţiei generale a finanţelor publice din judeţul în care acesta îşi are sediul.
(2) Dupã avizare, în termen de 7 zile de la primirea acestora, direcţia generalã a finanţelor publice reţine exemplarul 2 al borderourilor şi al situaţiei centralizatoare, restituind agentului economic transportator celelalte douã exemplare, inclusiv cupoanele statistice.
ART. 19
Originalele borderourilor şi ale situaţiei centralizatoare vor fi transmise de agentul economic transportator, pânã pe data de 15 a lunii, la D.G.E.B. în vederea asigurãrii resurselor necesare pentru decontarea sumelor cuvenite.
ART. 20
Exemplarul 3 al borderourilor şi al situaţiei centralizatoare, împreunã cu cupoanele statistice, rãmâne la agentul economic transportator, ca documente justificative privind efectuarea prestaţiilor.

CAP. III
Dispoziţii comune

ART. 21
La primirea decontului de la societãţile comerciale de transport feroviar de cãlãtori pentru transportul pe calea feratã, precum şi a borderourilor şi situaţiilor centralizatoare de la agentul economic transportator pentru transportul auto sau pe cãile fluviale al veteranilor de rãzboi, Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, prin D.G.E.B., va verifica respectarea aplicãrii prevederilor prezentelor instrucţiuni.
ART. 22
(1) Dupã verificarea deconturilor primite pânã la data de 15 a lunii curente pentru luna expiratã, D.G.E.B. va întocmi documentaţii separate pentru solicitarea creditelor bugetare necesare pentru decontarea acestora, va obţine aprobarea ordonatorului principal de credite şi viza de control financiar preventiv al controlorului delegat al Ministerului Finanţelor Publice şi le va transmite Ministerului Finanţelor Publice, pentru deschiderea creditelor bugetare aferente.
(2) D.G.E.B. va avea în vedere încadrarea creditelor bugetare în fondurile aprobate cu aceastã destinaţie la capitolul 60.01 "Asistenţã socialã, alocaţii, pensii, ajutoare şi indemnizaţii" prin legea anualã a bugetului de stat.
ART. 23
Dupã aprobarea finanţãrii şi dupã primirea creditelor bugetare de la Ministerul Finanţelor Publice, D.G.E.B. va efectua viramentele cãtre agenţii economici transportatori, potrivit deconturilor prezentate.
ART. 24
În baza situaţiilor prezentate de agenţii economici transportatori spre decontare şi a documentelor de platã întocmite pentru sumele aferente, D.G.E.B. va întocmi şi va prezenta spre aprobare ordonatorului principal de credite o notã privind înregistrarea în cheltuielile Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului a sumelor respective.
ART. 25
Biletele speciale de cãlãtorie gratuitã pe calea feratã tipãrite pentru anul 2005 rãmân valabile, fiind utilizate conform prevederilor prezentelor instrucţiuni, cu menţiunea cã fiecare societate comercialã de transport feroviar de cãlãtori, cu excepţia Societãţii Naţionale de Transport Feroviar de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A., va aplica ştampila proprie pe biletul special propriu-zis, pe cuponul statistic, cât şi pe cupoanele-anexã nr. 1 şi 2, peste locurile unde este inscripţionatã sigla sau numele Societãţii Naţionale de Transport Feroviar de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A.
ART. 26
Anexele nr. 1-8 fac parte integrantã din prezentele instrucţiuni.

ANEXA 1
la instrucţiuni
---------------

NOTA(CTCE)
----------
Biletul de calatorie gratuita simpla - clasa 1, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 287 din 6 aprilie 2005, la pagina 25.(a se vedea imaginea asociata)

NOTA(CTCE)
----------
Biletul de calatorie gratuita simpla - clasa 2, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 287 din 6 aprilie 2005, la pagina 26.(a se vedea imaginea asociata)

NOTA(CTCE)
----------
Instructiunile referitoare la biletul de calatorie gratuita simpla, aflate pe verso, se gasesc in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 287 din 6 aprilie 2005, la pagina 27.(a se vedea imaginea asociata)


ANEXA 2
la instrucţiuni
---------------

NOTA(CTCE)
----------
Biletul special pentru o calatorie simpla gratuita, cu autobuzele, - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 287 din 6 aprilie 2005, la pagina 28.(a se vedea imaginea asociata)


ANEXA 3
la instrucţiuni
---------------

NOTA(CTCE)
----------
Biletul special pentru o calatorie simpla gratuita, cu navele, - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 287 din 6 aprilie 2005, la pagina 29.(a se vedea imaginea asociata)


ANEXA 4
la instrucţiuni
---------------

NOTA(CTCE)
----------
Tabelul privind CONTUL LEGITIMATIILOR CU PRET VARIABIL - se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 287 din 6 aprilie 2005, la pagina 30.(a se vedea imaginea asociata)


ANEXA 5
la instrucţiuni
---------------


AGENTUL ECONOMIC TRANSPORTATOR ........
Nr. ...........


SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a conturilor legitimaţiilor cu preţ variabil - cod
statistic ... rezultate din aplicarea <>Legii nr. 44/1994 ,
republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în
transportul pe calea feratã în luna ....... anul ....

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cãlãtori expediaţi Cãlãtori km Valoarea prestaţiei
(lei)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total subunitãţi:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Agentul economic transportator Serviciul colectare, contabilizare,
control venituri

Director, Şef serviciu,
................. ...................
L.S. Semnãtura L.S. Semnãtura


ANEXA 6
la instrucţiuni
---------------


AGENTUL ECONOMIC TRANSPORTATOR ..........
Nr. .............

DECONTUL

biletelor speciale de cãlãtorie pe calea feratã - cod
statistic ... rezultate din aplicarea <>Legii nr. 44/1994 ,
republicatã, cu modificãrile şi completãrile
ulterioare, în luna ..... anul ......

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Societatea Cãlãtori expediaţi Cãlãtori km Valoarea prestaţiei
(lei)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
................ ................... .............. ....................
Total societate: ................... .............. ....................
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Director general,
..................
L.S. Semnãtura


DIRECŢIA ECONOMICĂ
Director
..................




ANEXA 7
la instrucţiuni
---------------


AGENTUL ECONOMIC TRANSPORTATOR ........ Titular Filiala ........
Nr. ................. Nr. ....../........

Avizat

Direcţia generalã a finanţelor publice ..............


L.S. Semnãtura
.............

BORDEROUL
cupoanelor statistice pentru cãlãtoria cu autobuze sau pe cãile
fluviale a veteranilor de rãzboi, colectate în luna ..... anul .......

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Seria şi Distanţa Valoarea Nr. Seria şi Distanţa Valoarea
crt. numãrul cãlãtoriei cãlãtoriei crt. numãrul cãlãtoriei cãlãtoriei
cuponului (km) la tariful cuponului (km) la tariful
statistic biletului statistic biletului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4 1 2 3 4
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: TOTAL:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


AGENTUL ECONOMIC TRANSPORTATOR ......... Titular Filiala ........

L.S. Semnãtura L.S. Semnãtura
........... ...........



ANEXA 8
la instrucţiuni
---------------


AGENTUL ECONOMIC TRANSPORTATOR ........ Titular Filiala ........
Nr. ................. Nr. ....../........

Avizat

Direcţia generalã a finanţelor publice .........

L.S. Semnãtura
............

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE

a borderourilor rezultate din aplicarea Legii nr.
44/1994, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
în transportul auto sau pe cãile fluviale de persoane în luna ... anul ...

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numãrul borderoului Numãrul de persoane Parcursul realizat Valoarea
transportate (km) cãlãtoriilor
efectuate
(lei)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

AGENTUL ECONOMIC TRANSPORTATOR ......... Titular Filiala ........

L.S. Semnãtura L.S. Semnãtura
........... ...........


----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016