Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCTIUNI din 2 august 2004  pentru elaborarea Planului de ocupare a functiilor publice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INSTRUCTIUNI din 2 august 2004 pentru elaborarea Planului de ocupare a functiilor publice

EMITENT: MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR-AGENTIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 700 din 3 august 2004

ART. 1
(1) Autoritãţile şi instituţiile publice sunt obligate sã transmitã Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, pânã la data de 15 martie a fiecãrui an pentru anul urmãtor, datele prevãzute de <>art. 21 alin. (1) lit. a)-g) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicatã.
(2) Datele prevãzute la alin. (1) vor fi transmise cu respectarea dispoziţiilor <>art. 90 din Legea nr. 188/1999 , republicatã, şi ale <>art. XVI din titlul III al cãrţii a II-a din Legea nr. 161/2003 privind unele mãsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnitãţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificãrile ulterioare.
ART. 2
(1) Propunerile de ocupare a funcţiilor publice se transmit în format electronic şi pe suport hârtie, potrivit modelelor stabilite în anexele nr. 2a) şi 2b).
(2) Datele vor fi transmise numai în format Excel, cu caractere Times New Roman, corp 12, fãrã diacritice, sublinieri sau prescurtãri.
ART. 3
În înţelesul prezentelor instrucţiuni, termenii şi expresiile de mai jos se definesc dupã cum urmeazã:
a) funcţii publice vacante - funcţii publice care s-au vacantat ca urmare a încetãrii raporturilor de serviciu, a transferului titularului funcţiei publice sau funcţiile publice propuse pentru înfiinţare, inclusiv prin modificarea calitãţii postului din funcţie în regim contractual în funcţie publicã;
b) funcţii publice temporar vacante - funcţii publice ai cãror titulari au raporturile de serviciu suspendate pe o perioadã de cel puţin o lunã;
c) concurs de promovare - concurs organizat în condiţiile legii pentru ocuparea unei funcţii publice vacante, la care pot participa numai persoanele care au calitatea de funcţionar public şi care îndeplinesc condiţiile prevãzute de lege şi condiţiile specifice de participare la concurs;
d) concurs de recrutare - concurs organizat în condiţiile legii, la care poate participa orice persoanã care îndeplineşte condiţiile prevãzute de lege şi condiţiile specifice de participare la concurs;
e) funcţii publice supuse reorganizãrii - categorie de funcţii publice care urmeazã a fi supuse procedurilor de transformare sau desfiinţare, inclusiv prin modificarea calitãţii posturilor în sensul transformãrii unei funcţii publice în funcţie în regim contractual;
f) transformarea unei funcţii publice - modificarea atribuţiilor prevãzute în fişa postului pentru funcţia publicã respectivã în proporţie de peste 50%, transformarea funcţiilor publice de grad profesional debutant în grad profesional asistent la încheierea perioadei de stagiu, transformarea unui post de nivel superior într-un post de nivel inferior, precum şi transformarea unei funcţii publice în altã funcţie publicã de acelaşi nivel sau de nivel inferior;
g) funcţii publice rezervate absolvenţilor programelor de formare specializatã în administraţia publicã - funcţiile publice care vor fi rezervate absolvenţilor programelor de formare specializatã în administraţia publicã, organizate de Institutul Naţional de Administraţie sau de instituţii similare din strãinãtate.
ART. 4
La elaborarea propunerilor potrivit art. 1 nu vor fi avute în vedere funcţiile publice a cãror modalitate de ocupare a fost stabilitã prin Planul de ocupare a funcţiilor publice valabil pentru anul în curs.
ART. 5
(1) Pentru funcţiile publice propuse a fi înfiinţate în anul urmãtor, autoritãţile şi instituţiile publice au obligaţia de a prevedea modalitãţile de ocupare a acestora în conformitate cu structura prevãzutã la <>art. 21 alin. (1) din Legea nr. 188/1999 .
(2) În cazul în care autoritãţile şi instituţiile publice intenţioneazã sã ocupe funcţiile publice prevãzute la alin. (1) prin transfer şi redistribuire, acestea nu vor fi incluse în propunerile înaintate Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
ART. 6
(1) Modalitãţile de ocupare a funcţiilor publice transmise de cãtre autoritãţile şi instituţiile publice devin obligatorii dupã aprobarea hotãrârii Guvernului privind Planul de ocupare a funcţiilor publice.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), pentru autoritãţile şi instituţiile publice din administraţia publicã localã, modalitãţile de ocupare a funcţiilor publice pot fi modificate semestrial, cu avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
ART. 7
Numãrul maxim de funcţii publice pe fiecare categorie, clasã şi grad profesional, precum şi numãrul maxim al funcţiilor publice de conducere se stabilesc de cãtre fiecare autoritate şi instituţie publicã, cu respectarea <>art. XVI din titlul III al cãrţii a II-a din Legea nr. 161/2003 , cu modificãrile ulterioare, cu avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în conformitate cu numãrul maxim de posturi aprobat prin actul administrativ de organizare şi funcţionare, pentru instituţiile şi autoritãţile din administraţia publicã centralã, iar pentru instituţiile şi autoritãţile din administraţia publicã localã, cu asigurarea resurselor financiare corespunzãtoare.
ART. 8
(1) Agenţia Naţionalã a Funcţionarilor Publici centralizeazã propunerile autoritãţilor şi instituţiilor publice din administraţia publicã pânã la data de 1 iunie a fiecãrui an.
(2) În perioada de 1 iunie-1 iulie a fiecãrui an, Agenţia Naţionalã a Funcţionarilor Publici şi Ministerul Finanţelor Publice vor consulta organizaţiile sindicale reprezentative ale funcţionarilor publici în vederea definitivãrii proiectului hotãrârii Guvernului pentru aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice.
(3) Pânã la data de 15 iulie a fiecãrui an, Agenţia Naţionalã a Funcţionarilor Publici împreunã cu Ministerul Finanţelor Publice vor înainta Guvernului spre aprobare proiectul hotãrârii Guvernului privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice.
ART. 9
(1) Actele administrative de ocupare a funcţiilor publice prin alte modalitãţi decât cele propuse şi aprobate prin Planul de ocupare a funcţiilor publice sunt nule de drept.
(2) Nulitatea se constatã de instanţa de contencios administrativ.
ART. 10
(1) În vederea elaborãrii Planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2005, propunerile autoritãţilor şi instituţiilor publice cu privire la modalitãţile de ocupare a funcţiilor publice vor fi transmise Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici pânã la data de 1 septembrie 2004.
(2) În situaţia în care autoritãţile şi instituţiile publice nu transmit pânã la data prevãzutã la alin. (1) propunerile de ocupare a funcţiilor publice, funcţiile publice vacante nu vor putea fi ocupate în cursul anului 2005.
(3) Pânã la data de 1 octombrie 2004, Agenţia Naţionalã a Funcţionarilor Publici împreunã cu Ministerul Finanţelor Publice vor înainta Guvernului spre aprobare proiectul hotãrârii Guvernului privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2005.

ANEXA 2a

STRUCTURA PLANULUI DE OCUPARE A FUNCTIILOR PUBLICE-
administratia publica centrala


┌──┬────────────────────────┬─────┬─────────────────┬────────┬──┬──┬──┬──┬──┐
│N │ Denumirea │ Nr. │ Numar functii │ Numar │ │ │ │ │ │
│r │ functiei │func.│ publice de │functii │ │ │ │ │ │
│ │ publice │publ.│ conducere │publice │ │ │ │ │ │
│c │ ├─┬─┬─┼─┬───────┬───────┤ de │ │ │ │ │ │
│r │ │ │ │ │ │Functii│Funct. │executie│ │ │ │ │ │
│t │ │ │ │ │ │coresp.│coresp.│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │cat. │cat │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Inalti │funct. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │funct. │pub de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │publici│cond. │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┬─┬───┼─┬──┬──┼──┬──┬──┤ │ │ │ │ │
│0 │ 1 │2│3│4│5│6│7│ 8 │9│10│11│12│13│14│15│16│17│18│19│
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│1 │TOTAL GENERAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│2 │Secretar general al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Guvernului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│3 │Secretar general │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │adjunct al Guvernului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│4 │Consilier de stat │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│5 │Secretar general │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│6 │Secretar general adjunct│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│7 │Director general │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│8 │Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cat. inalti functi. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │publici │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│9 │Director general adjunct│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│10│Director │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│11│Director adjunct │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│12│Sef servicii │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│13│Sef birou │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│14│Functii publice de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │conducere specifice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│15│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cat. functi. publici. de│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │conducere │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│16│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│17│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│18│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│19│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│20│Consilier juridic cl, I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│21│Consilier juridic cl, I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│22│Consilier juridic cl, I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│23│Consilier juridic cl, I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│24│Expert cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│25│Expert cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│26│Expert cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│27│Expert cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│28│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│29│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│30│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│31│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│32│Auditor Cl. I superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│33│Auditor Cl. I principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│34│Auditor Cl. I asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│35│Auditor Cl. I debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│36│Functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specifice cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│37│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│38│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│39│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│40│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│41│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│42│Functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specifice cl. II │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│43│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cl. II │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│44│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│45│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│46│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│47│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│48│Functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specifice cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│49│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│50│Total functii publice de│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │executie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴───┴─┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

Legenda:
────────
2 - total
3 - ocupate
4 - vacante
5 - total
6 - total
7 - ocupate
8 - vacante
9 - total
10 - ocupate
11 - vacante
12 - total
13 - ocupate
14 - vacante
15 - Numar functii publice infiintate
16 - Numar functii publice supuse reorganiz.
17 - Numar functii publice rezervate promovarii
18 - Numar functii publice rezervate absolv. INA
19 - Numar functii publice ce vor fi ocupate prin concurs



ANEXA 2b

STRUCTURA PLANULUI DE OCUPARE A FUNCTIILOR PUBLICE-
administratia publica locala



┌──┬────────────────────────┬─────┬─────────────────┬────────┬──┬──┬──┬──┬──┐
│N │ Denumirea │ Nr. │ Numar functii │ Numar │ │ │ │ │ │
│r │ functiei │func.│ publice de │functii │ │ │ │ │ │
│ │ publice │publ.│ conducere │publice │ │ │ │ │ │
│c │ ├─┬─┬─┼─┬───────┬───────┤ de │ │ │ │ │ │
│r │ │ │ │ │ │Functii│Funct. │executie│ │ │ │ │ │
│t │ │ │ │ │ │coresp.│coresp.│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │cat. │cat │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │Inalti │funct. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │funct. │pub de │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │publici│cond. │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┬─┬───┼─┬──┬──┼──┬──┬──┤ │ │ │ │ │
│0 │ 1 │2│3│4│5│6│7│ 8 │9│10│11│12│13│14│15│16│17│18│19│
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│1 │TOTAL GENERAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│2 │Secretar general al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │prefecturii │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│3 │Secretar general al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │judetului si mun. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Bucuresti │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│4 │Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cat. inalti. funct. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │publici │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│5 │Secretar (municipiu, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sect. mun. oras, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │comuna) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│6 │Director executiv │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│7 │Director executiv │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │adjunct │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│8 │Sef serviciu │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│9 │Sef birou │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│10│Functii publice de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │conducere specifice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│11│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cat. funct. publici │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de conducere │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│12│Consilier cl. I superior│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│13│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│14│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│15│Consilier cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│16│Consilier juridic cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│17│Consilier juridic cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│18│Consilier juridic cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│19│Consilier juridic cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│20│Expert cl. I superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│21│Expert cl. I principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│22│Expert cl. I asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│23│Expert cl. I debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│24│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│25│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│26│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│27│Inspector cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│28│Auditor cl. I superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│29│Auditor cl. I principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│30│Auditor cl. I asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│31│Auditor cl. I debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│32│Functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specifice cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│33│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cl. I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│34│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│35│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│36│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│37│Referent de spec. cl. II│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│38│Functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specifice cl. II │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│39│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cl. II │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│40│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│41│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│42│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asistent │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│43│Referent cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│44│Functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specifice cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│45│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din cl. III │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼───┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│46│Total functii publice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de executie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴───┴─┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

Legenda:
────────
2 - total
3 - ocupate
4 - vacante
5 - total
6 - total
7 - ocupate
8 - vacante
9 - total
10 - ocupate
11 - vacante
12 - total
13 - ocupate
14 - vacante
15 - Numar functii publice infiintate
16 - Numar functii publice supuse reorganiz.
17 - Numar functii publice rezervate promovarii
18 - Numar functii publice rezervate absolv. INA
19 - Numar functii publice ce vor fi ocupate prin concurs



________________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016