Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCŢIUNI din 26 iulie 2022  privind publicarea anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 INSTRUCŢIUNI din 26 iulie 2022 privind publicarea anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici

EMITENT: Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 776 din 4 august 2022
──────────
    Aprobate prin ORDINUL nr. 530 din 26 iulie 2022, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 776 din 4 august 2022.
──────────
    CAP. I
    Dispoziţii generale
    ART. 1
    (1) Scopul prezentelor instrucţiuni este de a asigura o reglementare unitară aplicabilă autorităţilor şi instituţiilor publice organizatoare ale concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, în vederea publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, denumită în continuare Agenţia, în condiţiile prevăzute la art. 618 alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, la art. 39 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, la art. 1 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78/2022 privind unele măsuri pentru ocuparea posturilor aferente funcţiilor publice vacante şi temporar vacante care au atribuţii în implementarea Planului naţional de redresare şi rezilienţă al României şi la art. 2 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022 privind unele măsuri pentru creşterea capacităţii de control la frontieră a Autorităţii Vamale Române.
    (2) Autorităţile şi instituţiile publice în cadrul cărora sunt stabilite funcţiile publice prevăzute la art. 385 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare, au obligaţia de a înştiinţa Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cu privire la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie sau de conducere temporar vacante prin completarea şi transmiterea în format online, în condiţiile prezentelor instrucţiuni, a informaţiilor necesare publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei, utilizând aplicaţia din domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici.
    (3) În înţelesul prezentelor instrucţiuni, domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi şi instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici reprezintă spaţiul informatic partajat care cuprinde date despre funcţiile publice şi funcţionarii publici din cadrul fiecărei autorităţi şi instituţii publice.
    (4) Accesul la domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici se face pe bază de utilizator şi parolă. Fiecare autoritate sau instituţie publică este identificată în mod unic prin cod fiscal şi desemnează o persoană responsabilă să opereze în domeniul informatic alocat acesteia în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, în condiţiile prevăzute la art. 5 alin. (1).

    ART. 2
    (1) Autorităţile şi instituţiile publice organizatoare ale concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante au obligaţia respectării termenelor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru înştiinţarea Agenţiei cu privire la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante sau temporar vacante ori, după caz, a unui concurs de recrutare sau promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante.
    (2) Autorităţile şi instituţiile publice organizatoare ale concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante înştiinţează Agenţia potrivit prevederilor art. 618 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare, coroborate cu cele ale art. 21 alin. (1) şi art. 43 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78/2022, precum şi celor ale art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022 privind unele măsuri pentru creşterea capacităţii de control la frontieră a Autorităţii Vamale Române, după cum urmează:
    a) cu cel puţin 15 zile lucrătoare înainte de publicarea anunţului de concurs pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante sau a unei funcţii publice de conducere vacante, precum şi cu privire la concursul de promovare într-o funcţie publică de conducere vacantă;
    b) cu 5 zile lucrătoare înainte de data publicării anunţului de concurs pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie temporar vacante;
    c) cu cel puţin 13 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78/2022;
    d) cu cel puţin 13 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022.


    ART. 3
    (1) Publicarea anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei se va face cu cel puţin 30 de zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie sau de conducere vacante, precum şi pentru concursul de promovare într-o funcţie publică de conducere vacantă, cu cel puţin 15 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, cu cel puţin 10 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78/2022, respectiv cu cel puţin 10 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022.
    (2) Data publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei va fi aceeaşi cu data publicării anunţului de concurs pe site-ul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante.

    ART. 4
    (1) Anunţurile de concurs postate pe site-ul Agenţiei nu pot fi modificate şi se menţin la locul de publicare până la finalizarea concursului.
    (2) În mod excepţional, reprezentanţii Agenţiei pot modifica în termenele prevăzute la art. 3 alin. (1) conţinutul anunţului de concurs publicat pe site-ul Agenţiei doar ca urmare a modificărilor solicitate în scris de către autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului, cu privire la locul desfăşurării probei scrise şi/sau a probei/probelor suplimentare şi/sau a datelor de contact ale persoanei responsabile desemnate în condiţiile prevăzute la art. 39 alin. (1^1) lit. h) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, după caz. În acest caz, autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului publică pe site la aceeaşi dată modificările cu privire la locul desfăşurării probei scrise şi/sau a probei/probelor suplimentare şi/sau a datelor de contact ale persoanei responsabile desemnate în condiţiile prevăzute la art. 39 alin. (1^1) lit. h) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, după caz.
    (3) Responsabilitatea privind legalitatea şi corectitudinea informaţiilor din conţinutul anunţului de concurs publicat pe site-ul Agenţiei şi încadrarea în temeiurile legale prevăzute de actele normative în vigoare aparţine autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului.

    ART. 5
    (1) Conducătorii autorităţilor şi instituţiilor publice desemnează o persoană responsabilă cu completarea şi transmiterea către Agenţie, în format online, utilizând aplicaţia din domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, a înştiinţării cu privire la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante sau temporar vacante ori, după caz, a unui concurs de recrutare sau promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante.
    (2) Persoana desemnată în condiţiile prevăzute la alin. (1) completează înştiinţarea cu privire la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante sau temporar vacante ori, după caz, a unui concurs de recrutare sau promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante, în format online, utilizând aplicaţia din domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“.
    (3) După semnarea, prin aplicarea unei semnături electronice calificate, de către conducătorul autorităţii sau instituţiei publice a înştiinţării generate automat de aplicaţia informatică, cu privire la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante sau temporar vacante ori, după caz, concurs de recrutare sau promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante, persoana desemnată în condiţiile prevăzute la alin. (1) încarcă şi transmite, în format online, înştiinţarea în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Trimite anunţ“.

    CAP. II
    Modalitatea de completare în format online a informaţiilor cuprinse în anunţul de concurs
    ART. 6
    Domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici cuprinde la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, informaţiile prevăzute la art. 39 alin. (1^1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 7
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, secţiunea „Tip procedură“ se completează denumirea autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. a) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, tipul de concurs organizat, respectiv concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante sau temporar vacante ori, după caz, concurs de recrutare sau promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante, precum şi temeiul legal de organizare a concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, după caz.

    ART. 8
    În cazul în care se solicită şi utilizarea aplicaţiei de extragere automată a subiectelor de concurs, pe baza unui protocol de colaborare prealabil încheiat între autorităţile şi instituţiile publice solicitante şi Agenţie, se bifează opţiunea aferentă.

    ART. 9
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Posturi concurs“, subsecţiunea „Tip compartiment“, se alege tipul compartimentului şi se completează/selectează funcţiile publice pentru care se organizează concursul, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. b) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 10
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, subsecţiunea „Posturi concurs“, pentru fiecare post se completează durata timpului de muncă, respectiv durată normală a timpului de muncă sau durată redusă a timpului de muncă la jumătate de normă, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. c) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:
    a) 8 ore pe zi, respectiv 40 de ore pe săptămână, pentru durata normală a timpului de muncă;
    b) 4 ore pe zi, respectiv 20 de ore pe săptămână, pentru durata redusă a timpului de muncă la jumătate de normă.


    ART. 11
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Calendar concurs“ se completează/selectează data, ora şi locul sau locaţia desfăşurării probei suplimentare, dacă este cazul, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. d) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:
    a) data şi ora desfăşurării probei suplimentare, stabilite în condiţiile prevăzute la art. 47 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare;
    b) locul sau locaţia desfăşurării probei suplimentare stabilit/stabilită în condiţiile prevăzute la art. 3 lit. e^2) şi e^3) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.


    ART. 12
    (1) Proba suplimentară se desfăşoară ulterior afişării rezultatelor la selecţia dosarelor, dar nu mai târziu de data prevăzută în anunţul de concurs pentru proba scrisă, potrivit prevederilor art. 47 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Calendar concurs“ se menţionează tipul probei/probelor suplimentare, respectiv cunoştinţe de operare/programare pe calculator şi/sau cunoaşterea unei/mai multor limbi străine, precum şi nivelul solicitat al acestor cunoştinţe, respectiv nivel de bază, nivel mediu sau avansat, după caz, astfel cum sunt prevăzute în fişa postului.
    (3) În situaţia în care se solicită alte probe suplimentare decât cele prevăzute la alin. (2), în domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Calendar concurs“ se menţionează tipul probei/probelor suplimentare şi se completează competenţele specifice stabilite pentru aceasta/ acestea, în condiţiile legii.
    (4) Organizarea şi desfăşurarea probelor suplimentare se fac în temeiul unor proceduri specifice aplicabile fiecăreia dintre aceste probe suplimentare, aprobate la nivelul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, care se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice şi respectă prevederile art. 47 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.
    (5) Autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante stabileşte modalitatea prin care competenţele specifice se dovedesc, potrivit prevederilor art. 31 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare. Informaţiile privind competenţele specifice se completează în secţiunea special creată.
    (6) Competenţele specifice necesare exercitării funcţiei publice se pot dovedi şi prin documente emise în condiţiile legii, precum:
    a) absolvirea unor perfecţionări/specializări stabilite prin acte normative pentru ocuparea/exercitarea unei funcţii publice şi/sau, după caz, a unor perfecţionări/specializări considerate utile pentru desfăşurarea activităţii în exercitarea funcţiei publice;
    b) obţinerea unui/unei aviz/autorizaţii prevăzut/prevăzute de lege, potrivit art. 465 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare.


    ART. 13
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Calendar concurs“ se completează data, ora şi locul sau locaţia desfăşurării probei scrise, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. e) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:
    a) data şi ora desfăşurării probei scrise;
    b) locul sau locaţia desfăşurării probei scrise stabilit/stabilită în condiţiile prevăzute la art. 3 lit. e^2) şi e^3) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.


    ART. 14
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, subsecţiunea „Posturi concurs“, pentru fiecare funcţie publică vacantă sau funcţie publică de execuţie temporar vacantă se completează condiţiile de studii, condiţiile de vechime în specialitate şi alte condiţii specifice, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. f) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:
    a) condiţiile de studii, stabilite cu respectarea art. 386 şi, după caz, a art. 465 alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a art. 20 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare;
    b) condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiilor publice, stabilite în condiţiile prevăzute la art. 468 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare;
    c) alte condiţii specifice, care se pot referi la absolvirea unor perfecţionări/specializări stabilite prin acte normative pentru ocuparea/exercitarea unei funcţii publice şi/sau, după caz, a unor perfecţionări/specializări considerate utile pentru desfăşurarea activităţii în exercitarea funcţiei publice sau obţinerea unui/unei aviz/autorizaţii prevăzut/prevăzute de lege, în condiţiile menţionate la art. 465 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare.


    ART. 15
    (1) În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, perioada de depunere a dosarelor de concurs, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. g) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, se calculează şi se completează automat după cum urmează:
    a) 20 de zile de la data publicării anunţului de concurs pentru funcţiile publice vacante, potrivit prevederilor art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare;
    b) 8 zile de la data publicării anunţului de concurs pentru funcţiile publice de execuţie temporar vacante, potrivit prevederilor art. 72 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare;
    c) 8 zile de la data publicării anunţului de concurs pentru funcţiile publice vacante şi funcţiile publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78/2022, potrivit prevederilor art. 2 lit. b) din acelaşi act normativ;
    d) 8 zile de la data publicării anunţului de concurs pentru funcţiile publice vacante şi funcţiile publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022, potrivit prevederilor art. 3 lit. b) din acelaşi act normativ.

    (2) Termenele prevăzute la alin. (1) se calculează având în vedere inclusiv ziua când au început şi ziua când s-au sfârşit, potrivit prevederilor art. 156 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, iar în situaţia în care ultima zi a termenului cade într-o zi nelucrătoare sau de sărbătoare legală acesta se prelungeşte până la sfârşitul primei zile lucrătoare următoare, potrivit prevederilor art. 156 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 16
    În domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, subsecţiunea „Persoane contact“, se completează adresa de corespondenţă, telefon/fax, e-mail, persoana de contact şi funcţia publică deţinută de persoana responsabilă cu primirea dosarelor de concurs, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1^1) lit. h) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 17
    (1) Pentru asigurarea unui conţinut unitar al anunţului de concurs care se publică pe site-ul Agenţiei şi pe site-ul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului, în domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici, la secţiunea „Instrumente de lucru“, subsecţiunea „Anunţuri concurs“, subsecţiunea „Posturi concurs“, se recomandă să se completeze bibliografia şi tematica aferente fiecărei funcţii publice, potrivit prevederilor art. 467 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 22 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Bibliografia nu are conţinut identic cu tematica.
    (3) Tematica reprezintă totalitatea temelor esenţiale şi relevante pentru funcţia publică pentru care se organizează concursul, sintetizate din bibliografie şi din cuprinsul documentelor sau/şi surselor de informare şi documentare prevăzute la art. 22 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 18
    În vederea aplicării prevederilor prezentelor instrucţiuni, Agenţia elaborează Manualul de utilizare a aplicaţiei pentru publicarea anunţurilor de concurs, pe care îl comunică autorităţilor şi instituţiilor publice şi îl publică pe site-ul Agenţiei, la secţiunea „Publicaţii“.

    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016