Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCŢIUNE nr. 2 din 20 iunie 2017  privind întocmirea şi depunerea raportării contabile la 30 iunie 2017  de către Fondul de garantare a asiguraţilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 INSTRUCŢIUNE nr. 2 din 20 iunie 2017 privind întocmirea şi depunerea raportării contabile la 30 iunie 2017 de către Fondul de garantare a asiguraţilor

EMITENT: Fondul de Garantare a Asiguraţilor
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 617 din 31 iulie 2017

     În conformitate cu prevederile art. 24 lit. a) pct. (vii) şi art. 30 din Legea nr. 213/2015 privind Fondul de garantare a asiguraţilor,
     în baza prevederilor art. 9 lit. h) din Statutul Fondului de garantare a asiguraţilor*), a prevederilor din Reglementările contabile aferente situaţiilor financiare anuale aplicabile Fondului de garantare a asiguraţilor, aprobate prin Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016, a prevederilor din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,──────────
    *) Statutul Fondului de garantare a asiguraţilor nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.
──────────


     Fondul de garantare a asiguraţilor emite următoarea instrucţiune:

    ART. 1
     Prezenta instrucţiune stabileşte modul de întocmire a raportărilor contabile la 30 iunie 2017 de către Fondul de garantare a asiguraţilor, denumit în continuare Fond, şi de depunere a acestora la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice, cu respectarea prevederilor Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi a Normei Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016 privind aprobarea Reglementărilor contabile aferente situaţiilor financiare anuale aplicabile Fondului de garantare a asiguraţilor.

    ART. 2
    (1) Fondul menţionat la art. 1 depune raportări contabile la 30 iunie 2017, la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie şi format electronic sau numai în format electronic, având ataşată o semnătură electronică extinsă.
    (2) Formatul electronic al raportărilor contabile la 30 iunie 2017, generat prin programul de asistenţă, constă într-un fişier PDF având ataşat un fişier xml care conţine datele de identificare a Fondului, precum şi un fişier cu extensia zip. Fişierul cu extensia zip conţine raportările contabile la 30 iunie 2017 şi documentele cerute de lege aşa cum acestea sunt întocmite de Fond, scanate alb-negru, lizibil şi cu o rezoluţie care să permită încadrarea în limita a 9,5 MB a fişierului PDF la care este ataşat fişierul zip.
    (3) Formatul electronic prevăzut la alin. (2) conţine formularistica necesară şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentă şi este obţinut prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice pentru întocmirea raportărilor contabile la 30 iunie 2017.
    (4) Programul de asistenţă este pus la dispoziţia Fondului în mod gratuit de unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice sau poate fi descărcat de pe serverul de web al Ministerului Finanţelor Publice, de la adresa www.mfinante.ro
    (5) Raportările contabile la 30 iunie 2017 pot fi depuse la registratura unităţii teritoriale a Ministerului Finanţelor Publice sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declarată, potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunătăţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de către operatorii economici şi alţi contribuabili.

    ART. 3
    (1) Fondul întocmeşte şi depune raportări contabile la 30 iunie 2017 care cuprind următoarele formulare:
    a) bilanţ, respectiv situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii (cod 10) - conform anexei nr. 1;
    b) cont de profit şi pierdere, respectiv situaţia veniturilor şi cheltuielilor (cod 20) - conform anexei nr. 2;
    c) date informative (cod 30) - conform anexei nr. 3.

    (2) Formularele prevăzute la alin. (1) cuprinse în raportările contabile la 30 iunie 2017 sunt întocmite pe baza balanţei de verificare a conturilor sintetice încheiată la data de 30 iunie 2017 prin utilizarea planului de conturi aplicabil, conform Normei Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016 privind aprobarea Reglementărilor contabile aferente situaţiilor financiare anuale aplicabile Fondului de garantare a asiguraţilor.

    ART. 4
    (1) Raportările contabile la 30 iunie 2017 sunt semnate de persoanele în drept şi de către administratorul sau persoana care are obligaţia gestionării Fondului şi include şi numele în clar al acestora. Calitatea persoanei care a întocmit raportările contabile la 30 iunie 2017 se completează cu director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii.
    (2) Prin persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie se înţelege orice persoană angajată potrivit legii, care îndeplineşte condiţiile prevăzute de Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 5
    (1) Fondul completează datele de identificare (denumire, adresa şi telefon), cele referitoare la încadrarea corectă în forma de proprietate (anexa nr. 1), precum şi codul unic de înregistrare, citeţ, şi codul privind activitatea, fără a se folosi prescurtări sau iniţiale.
    (2) Necompletarea corectă pe prima pagină a formularului "Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii" a datelor prevăzute la alin. (1) conduce la imposibilitatea identificării Fondului şi, în consecinţă, se consideră că raportările contabile nu au fost depuse.
    (3) Fondul completează codul privind activitatea desfăşurată, potrivit Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, actualizată prin Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 337/2007. În cazul în care Fondul desfăşoară mai multe activităţi, se trece codul activităţii preponderente, care defineşte profilul Fondului (respectiv codul clasei CAEN al activităţii preponderente).
    (4) Formularele care compun raportările contabile la 30 iunie 2017 se completează în lei. Această unitate de măsură se trece pe fiecare formular în parte.

    ART. 6
     Raportările contabile la 30 iunie 2017 avizate de către Consiliul de administraţie al Fondului se depun la Autoritatea de Supraveghere Financiară şi la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice până cel mai târziu la data de 15 august 2017.

    ART. 7
     Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta instrucţiune.

    ART. 8
     Nerespectarea prevederilor prezentei instrucţiuni se sancţionează în conformitate cu prevederile Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 9
     La data intrării în vigoare a prezentei instrucţiuni se abrogă Instrucţiunea Fondului de garantare a asiguraţilor nr. 2/2016 privind întocmirea şi depunerea raportărilor contabile semestriale de către Fondul de garantare a asiguraţilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 586 din 2 august 2016.

    ART. 10
     Prezenta instrucţiune se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la data publicării.




                     Directorul general al Fondului de garantare a asiguraţilor,
                     Cristian Roşu


     Bucureşti, 20 iunie 2017.
     Nr. 2.

    ANEXA NR. 1


      Judeţul ...................... |_|_| Activitatea preponderentă
      Entitatea ................ (denumire clasă CAEN) ........
      Adresa: localitatea......., sectorul ..., Cod clasă CAEN ..... |_|_|_|_|
      Str. ................. nr. ...., bl. ..., Cod unic de
      sc. .........., ap. ........, înregistrare |_|_|_|_|_|_|_|_|_|
      telefon ............., fax ..............
      Forma de proprietate .............. |_|_|

               SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII

        Cod 10 - lei -
    ┌───────────────────────────────────────────────┬────┬─────────────────────────┐
    │ │ Nr.│ Sold an curent la: │
    │ Denumirea elementului │ rd.├────────────┬────────────┤
    │ │ │ 01.01.2017 │ 30.06.2017 │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │ A. │ B │ 1 │ 2 │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ A. │ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Cheltuieli de constituire │ │ │ │
    │ │(ct. 201 - 2801 - 2901) │ 1 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Cheltuieli de dezvoltare │ │ │ │
    │ │(ct. 203 - 2803 - 2903) │ 2 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │3. Concesiuni, brevete, licenţe, mărci │ │ │ │
    │ │comerciale, drepturi şi active similare │ │ │ │
    │ │(ct. 205 - 2805 - 2905) │ 3 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │4. Alte imobilizări necorporale │ │ │ │
    │ │(ct. 208 - 2808 - 2908) │ 4 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 01 la 04) │ 5 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │II. IMOBILIZĂRI CORPORALE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Terenuri şi construcţii (ct. 211 + │ │ │ │
    │ │212 - 2811 - 2812 - 2911 - 2912) │ 6 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Instalaţii tehnice şi maşini │ │ │ │
    │ │(ct. 213 + 223 - 2813 - 2913) │ 7 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │ │ │ │
    │ │(ct. 214 + 224 -2814 - 2914) │ 8 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │4. Investiţii imobiliare │ │ │ │
    │ │(ct. 215 - 2815 - 2915) │ 9 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │5. Imobilizări corporale în curs de │ │ │ │
    │ │execuţie (ct. 231 - 2931) │ 10 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │6. Investiţii imobiliare în curs de │ │ │ │
    │ │execuţie (ct. 235 - 2935) │ 11 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7. Avansuri acordate pentru imobilizări │ │ │ │
    │ │corporale (4093) │ 12 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 06 la 12) │ 13 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Împrumuturi acordate Fondului de │ │ │ │
    │ │rezoluţie (ct. 2671 - 2966* - 2968*) │ 14 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Alte împrumuturi (ct. 2677 + 2678* + │ │ │ │
    │ │2679* - 2964 - 2968*) │ 15 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 14 la 15) │ 16 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL │ │ │ │
    │ │(rd. 05 + 13 + 16) │ 17 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ B. │ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │I. STOCURI │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Materiale consumabile şi materiale de │ │ │ │
    │ │natura obiectelor de inventar │ │ │ │
    │ │(ct. 302 + 303 - 392) │ 18 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Furnizori - debitori pentru cumpărări │ │ │ │
    │ │de bunuri de natura stocurilor (ct. 4091) │ 19 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 18 la 19) │ 20 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │II. CREANŢE (Sumele care urmează să fie │ │ │ │
    │ │încasate după o perioadă mai mare de un an│ │ │ │
    │ │trebuie prezentate separat pentru fiecare │ │ │ │
    │ │element.) │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Sume de încasat de la asigurători │ │ │ │
    │ │(ct. 451 - 491* - 492*) │ 21 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Sume de încasat din recuperarea │ │ │ │
    │ │creanţelor Fondului (ct. 453 - 493) │ 22 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │3. Sume de încasat de la asigurători │ │ │ │
    │ │pentru Fondul de rezoluţie (ct. 4551 + │ │ │ │
    │ │4552 - 491* - 492*) │ 23 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │4. Alte creanţe (ct. 4092 + 4094 + 411 + │ │ │ │
    │ │413 + 418 + 425 + 4282 + 431** + 437** + │ │ │ │
    │ │4382 + 444** + 445 + 446** + 447** + 4482 │ │ │ │
    │ │+ 461 + 473** - 496* + 5187) │ 24 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 21 la 24) │ 25 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │III. INVESTIŢII PE TERMEN SCURT │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Alte investiţii pe termen scurt │ │ │ │
    │ │(ct. 505 + 506 + 507 + din ct. 508 - 595 -│ │ │ │
    │ │596 - 597 - 598 + 5113 + 5114) │ 26 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 26) │ 27 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI (din ct. 508 │ │ │ │
    │ │+ ct. 5112 + 512 + 531 + 532 + 541 + 542) │ 28 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL │ │ │ │
    │ │(rd. 20 + 25 + 27 + 28) │ 29 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ C. │CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │ │ │ │
    │ │(rd. 31 + 32), din care: │ 30 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Sume de reluat într-o perioadă de până la │ │ │ │
    │ │un an (din ct. 471*) │ 31 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Sume de reluat într-o perioadă mai mare │ │ │ │
    │ │de un an (din ct. 471*) │ 32 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ D. │DATORII: SUMELE CARE TREBUIE PLĂTITE │ │ │ │
    │ │ÎNTR-O PERIOADĂ DE PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Împrumuturi din emisiunea de │ │ │ │
    │ │obligaţiuni, prezentându-se separat │ │ │ │
    │ │împrumuturile din emisiunea de obligaţiuni│ │ │ │
    │ │convertibile (ct. 161 - 1691) │ 33 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Sume datorate instituţiilor de credit │ │ │ │
    │ │(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + 1627 + │ │ │ │
    │ │5191 + 5192 + 5198) │ 34 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │3. Datorii comerciale - furnizori │ │ │ │
    │ │(ct. 401 + 404 + 408) │ 35 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │4. Efecte de comerţ de plătit │ │ │ │
    │ │(ct. 403 + 405) │ 36 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │5. Dobânzi aferente împrumuturilor şi │ │ │ │
    │ │datoriilor asimilate (ct. 168) │ 37 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │6. Sume încasate în plus de la asigurători│ │ │ │
    │ │(ct. 462*) │ 38 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7. Sume datorate cu titlu de despăgubiri/ │ │ │ │
    │ │indemnizaţii creditorilor de asigurări │ │ │ │
    │ │(ct. 452) │ 39 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │8. Sume datorate cu titlu despăgubiri │ │ │ │
    │ │din Fondul de rezoluţie (ct. 4559) │ 40 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9. Alte datorii, inclusiv datoriile │ │ │ │
    │ │fiscale şi datoriile privind asigurările │ │ │ │
    │ │sociale (ct. 1623 + 1626 + 167 + 1687 - │ │ │ │
    │ │1692 + 269 + 419 + 421 + 423 + 426 + 427 +│ │ │ │
    │ │4281 + 431*** + 437*** + 4381 + 444*** + │ │ │ │
    │ │446*** + 447*** + 4481 + 462* + 473*** + │ │ │ │
    │ │509 + 5186 + 5193 + 5194 + 5195 + 5196 + │ │ │ │
    │ │5197) │ 41 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 33 la 41) │ 42 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ E. │ACTIVE CIRCULANTE NETE/DATORII CURENTE │ │ │ │
    │ │NETE (rd. 29 + 31 - 42 - 61 - 64) │ 43 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ F. │TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ │ │ │
    │ │(rd. 17 + 32 + 43) │ 44 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ G. │DATORII: SUMELE CARE TREBUIE PLĂTITE │ │ │ │
    │ │ÎNTR-O PERIOADĂ MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Împrumuturi din emisiunea de │ │ │ │
    │ │obligaţiuni, cu prezentarea separată a │ │ │ │
    │ │împrumuturilor din emisiunea de │ │ │ │
    │ │obligaţiuni convertibile (ct. 161 - 1691) │ 45 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Sume datorate instituţiilor de credit │ │ │ │
    │ │(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + 1627 + │ │ │ │
    │ │5191 + 5192 + 5198) │ 46 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │3. Sume încasate în plus de la asigurători│ │ │ │
    │ │(ct. 462*) │ 47 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │4. Sume datorate cu titlu de despăgubiri/ │ │ │ │
    │ │indemnizaţii creditorilor de asigurări │ │ │ │
    │ │(ct. 452) │ 48 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │5. Datorii comerciale - furnizori │ │ │ │
    │ │(ct. 401 + 404 + 408) │ 49 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │6. Efecte de comerţ de plătit │ │ │ │
    │ │(ct. 403 + 405) │ 50 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7. Dobânzi aferente împrumuturilor şi │ │ │ │
    │ │datoriilor asimilate (ct. 168) │ 51 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │8. Sume datorate cu titlu de despăgubiri │ │ │ │
    │ │din Fondul de rezoluţie (ct. 4559) │ 52 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9. Alte datorii, inclusiv datoriile │ │ │ │
    │ │fiscale şi datoriile privind asigurările │ │ │ │
    │ │sociale (ct. 1623 + 1626 + 167 + 1687 - │ │ │ │
    │ │1692 + 269 + 419 + 421 + 423 + 426 + 427 +│ │ │ │
    │ │4281 + 431*** + 437*** + 4381 + 444*** + │ │ │ │
    │ │446*** + 447*** + 4481 + 462 + 473*** + │ │ │ │
    │ │509 + 5186 + 5193 + 5194 + 5195 + 5196 + │ │ │ │
    │ │5197) │ 53 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 45 la 53) │ 54 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ H. │PROVIZIOANE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Provizioane specifice │ │ │ │
    │ │(ct. 141 + 142 + 143 - 149) │ 55 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Provizioane pentru litigii (ct. 1511) │ 56 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │3. Provizioane pentru beneficiile │ │ │ │
    │ │angajaţilor (ct. 1515 + 1517) │ 57 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │4. Alte provizioane (ct. 1512 + 1513 + │ │ │ │
    │ │1514 + 1518) │ 58 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 55 la 58) │ 59 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ I. │VENITURI ÎN AVANS │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Subvenţii pentru investiţii (ct. 475) │ │ │ │
    │ │(rd. 61+ 62), din care: │ 60 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Sume de reluat într-o perioadă de până la │ │ │ │
    │ │un an (din ct. 475*) │ 61 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Sume de reluat într-o perioadă mai mare de│ │ │ │
    │ │un an (din ct. 475*) │ 62 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Venituri înregistrate în avans │ │ │ │
    │ │(ct. 472) - total (rd. 64 + 65), din care:│ 63 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Sume de reluat într-o perioadă de până la │ │ │ │
    │ │un an (din ct. 472*) │ 64 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Sume de reluat într-o perioadă mai mare de│ │ │ │
    │ │un an (din ct. 472*) │ 65 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │TOTAL (rd. 60 + 63) │ 66 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ J. │CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │I. FONDUL DE REZOLUŢIE PENTRU ASIGURĂTORI │ │ │ │
    │ │(ct. 103) (rd. 68 + 69), din care: │ 67 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │1. Fondul de rezoluţie aferent │ │ │ │
    │ │asigurărilor generale (ct. 10311 + 10321 +│ │ │ │
    │ │1033* - 1035* - 10361) │ 68 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │2. Fondul de rezoluţie aferent │ │ │ │
    │ │asigurărilor de viaţă (ct. 10312 + 10322 +│ │ │ │
    │ │1033* - 1035* - 10362) │ 69 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │II. REZERVE DIN REEVALUARE (ct. 105) │ 70 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │III. REZERVE │ │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Alte rezerve (ct. 1068) │ 71 │ │ │
    │ ├─────────────────────────────────┬────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │IV. REZULTATUL REPORTAT - │SOLD C │ 72 │ │ │
    │ │CAPITALUL FONDULUI DE GARANTARE ├────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │A ASIGURAŢILOR (ct. 117) │SOLD D │ 73 │ │ │
    │ ├─────────────────────────────────┼────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │V. REZULTATUL EXERCIŢIULUI │Sold C │ 74 │ │ │
    │ │FINANCIAR (ct. 121) ├────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │ │SOLD D │ 75 │ │ │
    │ ├─────────────────────────────────┴────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Repartizarea profitului (ct. 129) │ 76 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │CAPITALURI PROPRII - TOTAL (rd. 67 + 70 + │ │ │ │
    │ │71 + 72 - 73 + 74 - 75 - 76) │ 77 │ │ │
    └────┴──────────────────────────────────────────┴────┴────────────┴────────────┘


──────────
    *) Conturi de repartizat după natura elementelor respective.
     **) Solduri debitoare ale conturilor respective.
     ***) Solduri creditoare ale conturilor respective.
──────────


        DIRECTOR GENERAL
        Numele şi prenume .......... ÎNTOCMIT,
        Semnătura .................. Numele şi prenumele ............
                                                   Calitatea ......................
                                                   Semnătura ......................



    ANEXA NR. 2

     SITUAŢIA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR


        Cod 20 - lei -
    ┌───────────────────────────────────────────────┬────┬─────────────────────────┐
    │ Denumirea indicatorilor │ Nr.│ Perioada de raportare │
    │ │ rd.├────────────┬────────────┤
    │ │ │ 01.01.2016-│ 01.01.2017-│
    │ │ │ 30.06.2016 │ 30.06.2017 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 1 │Venituri specifice Fondului de garantare a│ │ │ │
    │ │asiguraţilor (rd. 02 - rd. 03) │ 1 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Venituri specifice Fondului de garantare a│ │ │ │
    │ │asiguraţilor (ct. 701 + 702 + 704 + │ │ │ │
    │ │705 + 706) │ 2 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Reduceri comerciale acordate (ct. 709) │ 3 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 2 │Venituri din reevaluarea imobilizărilor │ │ │ │
    │ │corporale (ct. 755) │ 4 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 3 │Venituri din subvenţii de exploatare │ │ │ │
    │ │(ct. 741) │ 5 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 4 │Alte venituri din exploatare (ct. 758) │ 6 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- din care, venituri din subvenţii pentru │ │ │ │
    │ │investiţii (ct. 7584) │ 7 │ │ │
    ├────┴──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL │ │ │ │
    │(rd. 01 + 04 + 05 + 06) │ 8 │ │ │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 5 │Cheltuieli specifice Fondului de garantare│ │ │ │
    │ │a asiguraţilor (ct. 601) │ 9 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 6 │a) Cheltuieli cu materialele consumabile │ │ │ │
    │ │(ct. 602) │ 10 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b) Alte cheltuieli materiale (ct. 603) │ 11 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c) Alte cheltuieli externe (cu energie şi │ │ │ │
    │ │apă) (ct. 605) │ 12 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │d) Reduceri comerciale primite (ct. 609) │ 13 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 7 │Cheltuieli cu personalul (rd. 15 + 16), │ │ │ │
    │ │din care: │ 14 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │a) Salarii şi indemnizaţii (ct. 641 + 642)│ 15 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b) Cheltuieli cu asigurările şi protecţia │ │ │ │
    │ │socială (ct. 645) │ 16 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 8 │a) Ajustări de valoare privind │ │ │ │
    │ │imobilizările corporale şi necorporale │ │ │ │
    │ │(rd. 18 - 19) │ 17 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │a.1) Cheltuieli (ct. 6811 + 6813) │ 18 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │a.2) Venituri (ct. 7813) │ 19 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b) Ajustări de valoare privind activele │ │ │ │
    │ │circulante (rd. 21 - 22) │ 20 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b.1) Cheltuieli (ct. 654 + 6814) │ 21 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b.2) Venituri (ct. 754 + 7814) │ 22 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c) Ajustări de valoare privind creanţele │ │ │ │
    │ │Fondului de garantare a asiguraţilor │ │ │ │
    │ │(rd. 24 - 25) │ 23 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c.1) Cheltuieli (ct. 683) │ 24 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c.2) Venituri (ct. 783) │ 25 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 9 │Alte cheltuieli de exploatare │ │ │ │
    │ │(rd. 27 la 32) │ 26 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9.1. Cheltuieli privind prestaţiile │ │ │ │
    │ │externe (ct. 611 + 612 + 613 + 614 + 615 +│ │ │ │
    │ │621 + 622 + 623 + 624 + 625 + 626 + 627 + │ │ │ │
    │ │628) │ 27 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9.2. Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
    │ │vărsăminte asimilate; cheltuieli │ │ │ │
    │ │reprezentând transferuri şi contribuţii │ │ │ │
    │ │datorate în baza unor acte normative │ │ │ │
    │ │speciale (ct. 635 + 6586*)) │ 28 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9.3. Cheltuieli cu protecţia mediului │ │ │ │
    │ │înconjurător (ct. 652) │ 29 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9.4. Cheltuieli din reevaluarea │ │ │ │
    │ │imobilizărilor corporale (ct. 655) │ 30 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9.5. Cheltuieli privind calamităţile şi │ │ │ │
    │ │alte evenimente similare (ct. 6587) │ 31 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │9.6. Alte cheltuieli (ct. 6581 + 6582 + │ │ │ │
    │ │6583 + 6588) │ 32 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Ajustări privind provizioanele │ │ │ │
    │ │(rd. 34 - 35) │ 33 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Cheltuieli (ct. 6812) │ 34 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Venituri (ct. 7812) │ 35 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Ajustări privind provizioanele specifice │ │ │ │
    │ │(rd. 37 - 38) │ 36 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Cheltuieli (ct. 684 + 685) │ 37 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Venituri (ct. 784 + 785) │ 38 │ │ │
    ├────┴──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 9 la 12 │ │ │ │
    │- 13 + 14 + 17 + 20 + 23 + 26 + 33 + 36) │ 39 │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │PROFITUL SAU PIERDEREA DIN EXPLOATARE: │ │ │ │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┤ │ │
    │ │- Profit (rd. 08 - 39) │ 40 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Pierdere (rd. 39 - 08) │ 41 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 10 │Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 42 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 11 │Venituri din investiţii financiare cedate │ │ │ │
    │ │(ct. 764) │ 43 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 12 │Alte venituri financiare │ │ │ │
    │ │(ct. 762 + 765 + 767 + 768) │ 44 │ │ │
    ├────┴──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │VENITURI FINANCIARE - TOTAL (rd. 42 + 43 + 44) │ 45 │ │ │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 13 │Ajustări de valoare privind imobilizările │ │ │ │
    │ │financiare şi investiţiile financiare │ │ │ │
    │ │deţinute ca active circulante (rd.47 - 48)│ 46 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Cheltuieli (ct. 686) │ 47 │ │ │
    │ ├──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Venituri (ct. 786) │ 48 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 14 │Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666*)) │ 49 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 15 │Alte cheltuieli financiare │ │ │ │
    │ │(ct. 664 + 665 + 667 + 668) │ 50 │ │ │
    ├────┴──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd.46 + 49 + 50)│ 51 │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIAR(Ă): │ │ │ │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┤ │ │
    │ │- Profit (rd. 45 - 51) │ 52 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Pierdere (rd. 51 - 45) │ 53 │ │ │
    ├────┴──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │VENITURI TOTALE (rd. 08 + 45) │ 54 │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │CHELTUIELI TOTALE (rd. 39 + 51) │ 55 │ │ │
    ├────┬──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 16 │PROFITUL SAU PIERDEREA │ │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Profit (rd. 54 - 55) │ 56 │ │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Pierdere (rd. 55 - 54) │ 57 │ │ │
    └────┴──────────────────────────────────────────┴────┴────────────┴────────────┘


──────────
    *) Conturi de repartizat după natura elementelor respective.
──────────

    ANEXA NR. 3

     DATE INFORMATIVE


        Cod 30 - lei -
    ┌───────────────────────────────────────────────┬────┬────────────┬────────────┐
    │ I. Date privind rezultatul înregistrat │ Nr.│ │ │
    │ │ rd.│ Nr. unităţi│ Sume │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Unităţi care au înregistrat profit │ 1│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Unităţi care au înregistrat pierdere │ 2│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Unităţi care nu au înregistrat nici profit, │ │ │ │
    │nici pierdere │ 3│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┬────┴────────────┤
    │ II. Date privind plăţile restante │ Nr.│ Total │ Din care: │
    │ │ rd.│ (col. ├────────┬────────┤
    │ │ │2 + 3) │ Pentru │ Pentru │
    │ │ │ │ activi-│ activi-│
    │ │ │ │ tatea │tatea de│
    │ │ │ │curentă │ inves- │
    │ │ │ │ │ tiţii │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Plăţi restante - total (rd. 05 + 09 + 15 la │ │ │ │ │
    │19 + 23), din care: │ 4│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Furnizori restanţi - total (rd. 06 la 08), │ │ │ │ │
    │din care: │ 5│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- peste 30 de zile │ 6│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- peste 90 de zile │ 7│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- peste 1 an │ 8│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Obligaţii restante faţă de bugetul asigurărilor│ │ │ │ │
    │sociale - total (rd. 10 la 14), din care: │ 9│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- contribuţii pentru asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │datorate de angajatori, salariaţi şi alte │ │ │ │ │
    │persoane asimilate │ 10│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- contribuţii pentru fondul asigurărilor │ │ │ │ │
    │sociale de sănătate │ 11│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- contribuţia pentru pensia suplimentară │ 12│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- contribuţii pentru bugetul asigurărilor │ │ │ │ │
    │pentru şomaj │ 13│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- alte datorii sociale │ 14│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Obligaţii restante faţă de bugetele fondurilor │ │ │ │ │
    │speciale şi alte fonduri │ 15│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Obligaţii restante faţă de alţi creditori │ 16│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Impozite şi taxe neplătite la termenul stabilit│ │ │ │ │
    │la bugetul de stat │ 17│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Impozite şi taxe neplătite la termenul stabilit│ │ │ │ │
    │la bugetele locale │ 18│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Credite bancare nerambursate la scadenţă - │ │ │ │ │
    │total (rd. 20 la 22), din care: │ 19│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- restante după 30 de zile │ 20│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- restante după 90 de zile │ 21│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │- restante după 1 an │ 22│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┼────────┼────────┤
    │Dobânzi restante │ 23│ │ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼───────┴────┬───┴────────┤
    │ III. Număr mediu de salariaţi │ Nr.│ 30.06.2016 │ 30.06.2017 │
    │ │ rd.│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Număr mediu de salariaţi │ 24│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Numărul efectiv de salariaţi existenţi la │ │ │ │
    │sfârşitul perioadei, respectiv la data de │ │ │ │
    │30 iunie │ 25│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┴────────────┤
    │ IV. Tichete de masă │ Nr.│ Sume (lei) │
    │ │ rd.│ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────┤
    │ A │ B │ 1 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼─────────────────────────┤
    │Contravaloarea tichetelor de masă acordate │ │ │
    │salariaţilor │ 26│ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┬────────────┤
    │ V. Alte informaţii │ Nr.│ 30.06.2016 │ 30.06.2017 │
    │ │ rd.│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Avansuri acordate pentru imobilizări │ │ │ │
    │necorporale (ct. 4094) │ 27│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Avansuri acordate pentru imobilizări corporale │ │ │ │
    │(ct. 4093) │ 28│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Imobilizări financiare, în sume brute │ │ │ │
    │(rd. 30 + 31), din care: │ 29│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- împrumuturi acordate Fondului de rezoluţie │ 30│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- alte împrumuturi │ 31│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe imobilizate, în sume brute │ │ │ │
    │(rd. 33 + 34), din care: │ 32│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- creanţe imobilizate în lei şi exprimate în │ │ │ │
    │lei, a căror decontare se face în funcţie de │ │ │ │
    │cursul unei valute (din ct. 267) │ 33│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- creanţe imobilizate în valută (din ct. 267) │ 34│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe comerciale, avansuri acordate │ │ │ │
    │furnizorilor şi alte conturi asimilate, în sume│ │ │ │
    │brute (ct. 4092 + 411 + 413 + 418), din care: │ 35│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- creanţe comerciale externe, avansuri acordate│ │ │ │
    │furnizorilor externi şi alte conturi asimilate,│ │ │ │
    │în sume brute (din ct. 4092 + din ct. 411 + din│ │ │ │
    │ct. 413 + din ct. 418) │ 36│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe comerciale neîncasate la termenul │ │ │ │
    │stabilit (din ct. 4092 + din ct. 411 + din │ │ │ │
    │ct. 413) │ 37│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe în legătură cu personalul şi conturi │ │ │ │
    │asimilate (ct. 425 + 4282) │ 38│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe în legătură cu bugetul asigurărilor │ │ │ │
    │sociale şi bugetul statului (din ct. 431 + │ │ │ │
    │437 + 4382 + 444 + 445 + 446 + 447 + 4482) │ │ │ │
    │(rd. 40 la 44), din care: │ 39│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- creanţe în legătură cu bugetul asigurărilor │ │ │ │
    │sociale (ct. 431 + 437 + 4382) │ 40│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- creanţe fiscale în legătură cu bugetul │ │ │ │
    │statului (ct. 444 + 446) │ 41│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- subvenţii de încasat (ct. 445) │ 42│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- fonduri speciale - taxe şi vărsăminte │ │ │ │
    │asimilate (ct. 447) │ 43│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- alte creanţe în legătură cu bugetul statului │ │ │ │
    │(ct. 4482) │ 44│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţele provenind din decontări între Fondul │ │ │ │
    │de garantare a asiguraţilor şi societăţile de │ │ │ │
    │asigurare (ct. 451) │ 45│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţele provenind din decontări între Fondul │ │ │ │
    │de rezoluţie şi societăţile de asigurare/terţi/│ │ │ │
    │Fondul de garantare a asiguraţilor (455) │ 46│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe provenind din recuperările la masa │ │ │ │
    │credală ale Fondului de garantare a │ │ │ │
    │asiguraţilor (453) │ 47│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Creanţe în legătură cu bugetul asigurărilor │ │ │ │
    │sociale şi bugetul statului neîncasate la │ │ │ │
    │termenul stabilit (din ct. 431 + din ct. 437 + │ │ │ │
    │din ct. 4382 + din ct. 444 + din ct. 445 + din │ │ │ │
    │ct. 446 + din ct. 447 + din ct. 4482) │ 48│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Alte creanţe (ct. 461 + 471 + 473) │ │ │ │
    │(rd. 50 + 51), din care: │ 49│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- alte creanţe în legătură cu persoanele fizice│ │ │ │
    │şi persoanele juridice, altele decât creanţele │ │ │ │
    │în legătură cu instituţiile publice │ │ │ │
    │(instituţiile statului) (din ct. 461 + din │ │ │ │
    │ct. 471 + din ct. 473) │ 50│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- sumele preluate din contul 542 "Avansuri de │ │ │ │
    │trezorerie" reprezentând avansurile de │ │ │ │
    │trezorerie, acordate potrivit legii şi │ │ │ │
    │nedecontate până la data de 31 decembrie │ │ │ │
    │(din ct. 461) │ 51│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzi de încasat (ct. 5187), din care: │ 52│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- de la nerezidenţi │ 53│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Valoarea împrumuturilor acordate operatorilor │ │ │ │
    │economici*) │ 54│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Investiţii pe termen scurt, în sume brute │ │ │ │
    │(ct. 505 + 506 + 507 + din ct. 508) │ │ │ │
    │(rd. 56 la 58), din care: │ 55│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- obligaţiuni emise de rezidenţi │ 56│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- titluri de stat │ 57│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- alte investiţii pe termen scurt │ 58│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Alte valori de încasat (ct. 5113 + 5114) │ 59│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Casa în lei şi în valută (rd. 61 + 62), │ │ │ │
    │din care: │ 60│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei (ct. 5311) │ 61│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută (ct. 5314) │ 62│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Conturi curente la bănci în lei şi în valută │ │ │ │
    │(rd. 64 + 66), din care: │ 63│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei (ct. 5121), din care: │ 64│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- conturi curente în lei deschise la bănci │ │ │ │
    │nerezidente │ 65│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută (ct. 5124), din care: │ 66│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- conturi curente în valută deschise la bănci │ │ │ │
    │nerezidente │ 67│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Alte conturi curente la bănci şi acreditive │ │ │ │
    │(rd. 69 + 70), din care: │ 68│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- sume în curs de decontare, acreditive şi │ │ │ │
    │alte valori de încasat, în lei (ct. 5112 + │ │ │ │
    │5125 + 5411) │ 69│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- sume în curs de decontare şi acreditive în │ │ │ │
    │valută (din ct. 5125 + 5414) │ 70│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Datorii (rd. 72 + 75 + 78 + 81 + 84 + 87 + 90 +│ │ │ │
    │93 + 96 + 99 + 102 + 103 + 106 + 107 + 109 + │ │ │ │
    │110 + 115 + 116 + 120), din care: │ 71│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Împrumuturi din emisiuni de obligaţiuni, în │ │ │ │
    │sume brute (ct. 161) (rd. 73 + 74), din care: │ 72│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 73│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 74│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzi aferente împrumuturilor din emisiuni de│ │ │ │
    │obligaţiuni, în sume brute (ct. 1681) │ │ │ │
    │(rd. 76 + 77), din care: │ 75│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 76│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 77│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Credite bancare interne pe termen scurt │ │ │ │
    │(ct. 5191 + 5192 + 5197) (rd. 79 + 80), │ │ │ │
    │din care: │ 78│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 79│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 80│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzile aferente creditelor bancare interne │ │ │ │
    │pe termen scurt (din ct. 5198) (rd. 82 + 83), │ │ │ │
    │din care: │ 81│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 82│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 83│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Credite bancare externe pe termen scurt │ │ │ │
    │(ct. 5193 + 5194 + 5195) (rd. 85 + 86), │ │ │ │
    │din care: │ 84│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 85│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 86│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzi aferente creditelor bancare externe pe │ │ │ │
    │termen scurt (din ct. 5198) (rd. 88 + 89), │ │ │ │
    │din care: │ 87│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 88│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 89│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Credite bancare pe termen lung (ct. 1621 + │ │ │ │
    │1622 + 1627) (rd. 91 + 92), din care: │ 90│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 91│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 92│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzi aferente creditelor bancare pe termen │ │ │ │
    │lung (din ct. 1682) (rd. 94 + 95), din care: │ 93│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 94│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 95│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Credite bancare externe pe termen lung │ │ │ │
    │(ct. 1623 + 1624 + 1625) (rd. 97 + 98), │ │ │ │
    │din care: │ 96│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 97│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 98│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzi aferente creditelor bancare externe pe │ │ │ │
    │termen lung (din ct. 1682) (rd. 100 + 101), │ │ │ │
    │din care: │ 99│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei │ 100│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 101│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Credite de la trezoreria statului şi dobânzile │ │ │ │
    │aferente (ct. 1626 + din ct. 1682) │ 102│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Alte împrumuturi şi dobânzile aferente │ │ │ │
    │(ct. 167 + 1687) (rd. 104 + 105), din care: │ 103│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în lei şi exprimate în lei, a căror decontare│ │ │ │
    │se face în funcţie de cursul unei valute │ 104│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- în valută │ 105│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Valoarea concesiunilor primite (din ct. 167) │ 106│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Datorii comerciale, avansuri primite de la │ │ │ │
    │clienţi şi alte conturi asimilate, în sume │ │ │ │
    │brute (ct. 401 + 403 + 404 + 405 + 408 + 419), │ │ │ │
    │din care: │ 107│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- datorii comerciale externe, avansuri primite │ │ │ │
    │de la clienţi externi şi alte conturi │ │ │ │
    │asimilate, în sume brute (din ct. 401 + din │ │ │ │
    │ct. 403 + din ct. 404 + din ct. 405 + din │ │ │ │
    │ct. 408 + din ct. 419) │ 108│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Datorii în legătură cu personalul şi conturi │ │ │ │
    │asimilate (ct. 421 + 423 + 426 + 427 + 4281) │ 109│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Datorii în legătură cu bugetul asigurărilor │ │ │ │
    │sociale şi bugetul statului (ct. 431 + 437 + │ │ │ │
    │4381 + 444 + 446 + 447 + 4481) (rd. 111 la │ │ │ │
    │114), din care: │ 110│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- datorii în legătură cu bugetul asigurărilor │ │ │ │
    │sociale (ct. 431 + 437 + 4381) │ 111│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- datorii fiscale în legătură cu bugetul │ │ │ │
    │statului (ct. 444 + 446) │ 112│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- fonduri speciale - taxe şi vărsăminte │ │ │ │
    │asimilate (ct. 447) │ 113│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- alte datorii în legătură cu bugetul statului │ │ │ │
    │(ct. 4481) │ 114│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Datoriile provenite din decontări între Fondul │ │ │ │
    │de garantare a asiguraţilor şi creditorii de │ │ │ │
    │asigurări/terţi (452) │ 115│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Alte datorii (ct. 269 + 462 + 472 + 473 + 509) │ │ │ │
    │(rd. 117 la 119), din care: │ 116│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- alte datorii în legătură cu persoanele fizice│ │ │ │
    │şi persoanele juridice, altele decât datoriile │ │ │ │
    │în legătură cu instituţiile publice │ │ │ │
    │(instituţiile statului) (din ct. 462 + din │ │ │ │
    │ct. 472 + din ct. 473) │ 117│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- subvenţii nereluate la venituri (din ct. 472)│ 118│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │- vărsăminte de efectuat pentru imobilizări │ │ │ │
    │financiare şi investiţii pe termen scurt │ │ │ │
    │(ct. 269 + 509) │ 119│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Dobânzi de plătit (ct. 5186) │ 120│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Valoarea împrumuturilor primite de la │ │ │ │
    │operatorii economici*) │ 121│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Fondul de rezoluţie pentru asigurători │ │ │ │
    │(ct. 103) │ 122│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Brevete şi licenţe (din ct. 205) │ 123│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ VI. Informaţii privind cheltuielile │ Nr.│ 30.06.2016 │ 30.06.2017 │
    │ cu colaboratorii │ rd.│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │Cheltuieli cu colaboratorii (ct. 621) │ 124│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┴────────────┤
    │ VII. Situaţia veniturilor şi cheltuielilor │ Nr.│ │
    │ │ rd.│ Sume (lei) │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┬────────────┤
    │ A │ B │ 30.06.2016 │ 30.06.2017 │
    ├───┬───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 1 │Venituri specifice Fondului de garantare a │ │ │ │
    │ │asiguraţilor (rd. 126 - 127 + 128) │ 125│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Venituri specifice Fondului de garantare a │ │ │ │
    │ │asiguraţilor (ct. 701 + 702 + 704 + 705 + │ │ │ │
    │ │706) │ 126│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Reduceri comerciale acordate (ct. 709) │ 127│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Venituri din subvenţii de exploatare │ │ │ │
    │ │(ct. 741) │ 128│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 2 │Venituri din reevaluarea imobilizărilor │ │ │ │
    │ │corporale (ct. 755) │ 129│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 3 │Alte venituri din exploatare (ct. 758) │ 130│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- din care, venituri din subvenţii pentru │ │ │ │
    │ │investiţii (ct. 7584) │ 131│ │ │
    ├───┴───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL (rd. 125 + │ │ │ │
    │129 + 130) │ 132│ │ │
    ├───┬───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 4 │a) Cheltuieli specifice Fondului de │ │ │ │
    │ │garantare a asiguraţilor (ct. 601) │ 133│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b) Cheltuieli cu materialele consumabile │ │ │ │
    │ │(ct. 602) │ 134│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c) Alte cheltuieli materiale (ct. 603) │ 135│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │d) Alte cheltuieli externe (cu energie şi │ │ │ │
    │ │apă) (ct. 605) │ 136│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │e) Reduceri comerciale primite (ct. 609) │ 137│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 5 │Cheltuieli cu personalul (rd. 139 + 140), │ │ │ │
    │ │din care: │ 138│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │a) Salarii şi indemnizaţii (ct. 641 + 642) │ 139│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b) Cheltuieli privind asigurările şi │ │ │ │
    │ │protecţia socială (ct. 645) │ 140│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 6 │a) Ajustări de valoare privind │ │ │ │
    │ │imobilizările corporale şi necorporale │ │ │ │
    │ │(rd. 142 - 143) │ 141│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │a.1) Cheltuieli (ct. 6811 + 6813) │ 142│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │a.2) Venituri (ct. 7813) │ 143│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b) Ajustări de valoare privind activele │ │ │ │
    │ │circulante (rd. 145 - 146) │ 144│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b.1) Cheltuieli (ct. 654 + 6814) │ 145│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │b.2) Venituri (ct. 754 + 7814) │ 146│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c) Ajustări de valoare privind creanţele │ │ │ │
    │ │Fondului de garantare a asiguraţilor │ │ │ │
    │ │(rd. 148 - 149) │ 147│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c.1) Cheltuieli (ct. 683) │ 148│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │c.2) Venituri (ct. 783) │ 149│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 7 │Alte cheltuieli de exploatare (rd. 151 la │ │ │ │
    │ │157) │ 150│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.1. Cheltuieli privind prestaţiile externe│ │ │ │
    │ │(ct. 611 + 612 + 613 + 614 + 615 + 621 + │ │ │ │
    │ │622 + 623 + 624 + 625 + 626 + 627 + 628) │ 151│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.2. Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
    │ │vărsăminte asimilate; cheltuieli │ │ │ │
    │ │reprezentând transferuri şi contribuţii │ │ │ │
    │ │datorate în baza unor acte normative │ │ │ │
    │ │speciale (ct. 635 + 6586) │ 152│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.3. Cheltuieli cu protecţia mediului │ │ │ │
    │ │înconjurător (ct. 652) │ 153│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.4. Cheltuieli din reevaluarea │ │ │ │
    │ │imobilizărilor corporale (ct. 655) │ 154│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.5. Cheltuieli privind calamităţile şi │ │ │ │
    │ │alte evenimente similare (ct. 6587) │ 155│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.6. Alte cheltuieli (ct. 6581 + 6582 + │ │ │ │
    │ │6583 + 6588) │ 156│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │7.7. Cheltuieli cu dobânzile de refinanţare│ │ │ │
    │ │înregistrate de entităţile radiate din │ │ │ │
    │ │Registrul general şi care mai au în │ │ │ │
    │ │derulare contracte de leasing (ct. 666) │ 157│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Ajustări privind provizioanele │ │ │ │
    │ │(rd. 159 - 160) │ 158│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Cheltuieli (ct. 6812) │ 159│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Venituri (ct. 7812) │ 160│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Ajustări privind provizioanele specifice │ │ │ │
    │ │(rd. 162 - 163) │ 161│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Cheltuieli (ct. 684 + 685) │ 162│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Venituri (ct. 784 + 785) │ 163│ │ │
    ├───┴───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 133 la │ │ │ │
    │136 - 137 + 138 + 141 + 144 + 147 + 150 + 158 +│ │ │ │
    │161) │ 164│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │PROFITUL SAU PIERDEREA DIN EXPLOATARE: │ │ │ │
    ├───┬───────────────────────────────────────────┤ 165├────────────┼────────────┤
    │ │- Profit (rd. 132 - 164) │ │ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Pierdere (rd. 164 - 132) │ 166│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 8 │Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 167│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Venituri din investiţii cedate (ct. 764) │ 168│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 9 │Alte venituri financiare (ct. 762 + 765 + │ │ │ │
    │ │767 + 768) │ 169│ │ │
    ├───┴───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │VENITURI FINANCIARE - TOTAL (rd. 167 + 168 + │ │ │ │
    │ 169) │ 170│ │ │
    ├───┬───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 10│Ajustări de valoare privind imobilizările │ │ │ │
    │ │financiare şi investiţiile financiare │ │ │ │
    │ │deţinute ca active circulante │ │ │ │
    │ │(rd. 172 - 173) │ 171│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Cheltuieli (ct. 686) │ 172│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Venituri (ct. 786) │ 173│ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 11│Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666) │ 174│ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │Alte cheltuieli financiare (ct. 664 + 665 +│ │ │ │
    │ │667 + 668) │ 175│ │ │
    ├───┴───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd. 171 + 174 + │ │ │ │
    │175) │ 176│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIAR(Ă): │ │ │ │
    ├───┬───────────────────────────────────────────┤ 177├────────────┼────────────┤
    │ │- Profit (rd. 170 - 176) │ │ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Pierdere (rd. 176 - 170) │ 178│ │ │
    ├───┴───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │VENITURI TOTALE (rd. 132 + 170) │ 179│ │ │
    ├───────────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │CHELTUIELI TOTALE (rd. 164 + 176) │ 180│ │ │
    ├───┬───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ 12│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) │ │ │ │
    ├───┼───────────────────────────────────────────┤ 181├────────────┼────────────┤
    │ │- Profit (rd. 179 - 180) │ │ │ │
    │ ├───────────────────────────────────────────┼────┼────────────┼────────────┤
    │ │- Pierdere (rd. 180 - 179) │ 182│ │ │
    └───┴───────────────────────────────────────────┴────┴────────────┴────────────┘


──────────
    *) În categoria operatorilor economici nu se cuprind entităţile reglementate şi supravegheate de Banca Naţională a României, respectiv Autoritatea de Supraveghere Financiară, societăţile reclasificate în sectorul administraţiei publice şi instituţiile fără scop lucrativ în serviciul gospodăriilor populaţiei.
──────────

     -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016