Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCŢIUNE nr. 1 din 2 martie 2017  privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare, precum şi pentru modificarea Instrucţiunii Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 1/2016 privind întocmirea şi depunerea situaţiei financiare anuale şi a raportării anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 INSTRUCŢIUNE nr. 1 din 2 martie 2017 privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare, precum şi pentru modificarea Instrucţiunii Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 1/2016 privind întocmirea şi depunerea situaţiei financiare anuale şi a raportării anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare

EMITENT: Autoritatea de Supraveghere Financiară
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 173 din 9 martie 2017
     În conformitate cu prevederile art. 1 alin. (2), art. 2 alin. (1) lit. a) şi d), art. 6 alin. (2) şi ale art. 14 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,
     în baza prevederilor art. 4 alin. (3) lit. b) din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
     potrivit deliberărilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară din şedinţa din data de 1 martie 2017,
     Autoritatea de Supraveghere Financiară emite următoarea instrucţiune:
    ART. 1
    (1) Prezenta instrucţiune stabileşte modul de întocmire şi depunere a situaţiilor financiare anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară din Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare, care au obligaţia aplicării prevederilor Normei Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 40/2015 pentru aprobarea Reglementărilor contabile privind situaţiile financiare anuale şi situaţiile financiare anuale consolidate, aplicabile entităţilor autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare, denumită în continuare Norma nr. 40/2015.
    (2) Entităţile menţionate la alin. (1), denumite în continuare entităţi, au obligaţia să depună situaţii financiare anuale în termen de 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar la sediul Autorităţii de Supraveghere Financiară, precum şi la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, însoţite de documentele prevăzute de lege.
    (3) Entităţile care au în subordine sucursale sau subunităţi fără personalitate juridică verifică şi centralizează balanţele de verificare ale acestora, întocmind situaţiile financiare anuale.
    (4) Subunităţile fără personalitate juridică ce aparţin unor persoane juridice din străinătate au obligaţia întocmirii şi depunerii situaţiilor financiare anuale, în conformitate cu prezenta instrucţiune. În situaţia în care persoana juridică cu sediul în străinătate îşi desfăşoară activitatea în România prin mai multe sedii permanente, situaţiile financiare anuale se întocmesc de sediul permanent desemnat să îndeplinească obligaţiile fiscale, acestea reflectând activitatea tuturor sediilor permanente.
    (5) Potrivit art. 5 alin. (1) teza a II-a din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, subunităţile deschise în România de societăţi rezidente în state aparţinând Spaţiului Economic European nu întocmesc situaţii financiare anuale pentru propria activitate.
    (6) Entităţile care nu au desfăşurat activitate de la constituire şi până la sfârşitul exerciţiului financiar de raportare nu întocmesc situaţii financiare anuale, urmând să depună în acest sens o declaraţie pe propria răspundere a administratorului sau a persoanei care are obligaţia gestionării entităţii.

    ART. 2
    (1) În vederea depunerii la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a situaţiilor financiare anuale în format hârtie şi în format electronic sau numai în formă electronică, entităţile utilizează programul de asistenţă pus la dispoziţie în mod gratuit de către Ministerul Finanţelor Publice pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
    (2) Situaţia financiară anuală poate fi depusă la registratura Autorităţii de Supraveghere Financiară, respectiv a unităţilor teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declarată, potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunătăţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de către agenţii economici şi alţi contribuabili.

    ART. 3
    (1) Entităţile întocmesc şi depun situaţia financiară anuală ce cuprinde următoarele formulare:
    1. bilanţ (cod 10) - conform anexei nr. 1;
    2. cont de profit şi pierdere (cod 20) - conform anexei nr. 1;
    3. situaţia modificărilor capitalului propriu;
    4. situaţia fluxurilor de trezorerie;
    5. notele explicative la situaţiile financiare anuale.
     Acestea vor fi însoţite de formularul "Date informative" (cod 30) şi formularul "Situaţia activelor imobilizate" (cod 40), astfel cum sunt prevăzute în anexa nr. 1.


    (2) Situaţiile financiare anuale se întocmesc în lei şi se publică, potrivit legii, în limba română. Această unitate de măsură se va trece pe fiecare formular în parte.
    (3) Entităţile completează datele de identificare (denumirea entităţii, adresa, numărul de telefon şi numărul de înmatriculare la registrul comerţului), precum şi datele referitoare la încadrarea corectă în forma de proprietate şi codul unic de înregistrare, fără a se folosi prescurtări sau iniţiale. În căsuţe se vor trece codurile care delimitează încadrarea entităţii.
    (4) Entităţile completează codul privind activitatea desfăşurată, potrivit Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, aprobată prin Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 337/2007. În cazul în care entitatea desfăşoară mai multe activităţi, se trece codul activităţii preponderente, care defineşte profilul entităţii (respectiv codul clasei CAEN al activităţii preponderente). În cazul subunităţilor fără personalitate juridică din România, care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, codul CAEN înscris în situaţiile financiare anuale întocmite de sediul permanent/sediul permanent desemnat din România corespunde propriei activităţi desfăşurate de acesta.
    (5) Necompletarea corectă pe prima pagină a formularului "Bilanţ" cu datele prevăzute la alin. (3) sau completarea formularelor cuprinse în situaţiile financiare anuale cu date eronate conduce la imposibilitatea identificării entităţii şi, în consecinţă, se consideră că situaţia financiară anuală nu a fost depusă.
    (6) Prevederile referitoare la completarea formei de proprietate conform nomenclatorului prevăzut în anexa nr. 2 se vor avea în vedere şi de subunităţile înregistrate în România, care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate.

    ART. 4
    (1) Situaţiile financiare anuale sunt semnate de persoanele în drept şi de către administratorul sau persoana care are obligaţia gestionării entităţii şi includ şi numele în clar al acestora. Calitatea persoanei care a întocmit situaţiile financiare anuale se completează astfel:
    a) director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii;
    b) persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, potrivit legii.

    (2) Prin persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie se înţelege orice persoană angajată potrivit legii, care îndeplineşte condiţiile prevăzute de Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    (3) Entităţile care de la constituire şi până la încheierea exerciţiului financiar nu au desfăşurat activitate depun o declaraţie pe propria răspundere a administratorului sau a persoanei care are obligaţia gestionării entităţii, în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, care cuprinde toate datele de identificare, respectiv:
    a) denumirea completă, conform certificatului de înregistrare;
    b) adresa completă şi numărul de telefon;
    c) numărul de înregistrare la registrul comerţului şi codul privind activitatea;
    d) codul fiscal/codul unic de înregistrare;
    e) capitalul social. O declaraţie similară depun şi entităţile care se află în curs de lichidare potrivit prevederilor legale incidente.


    ART. 5
    Instrucţiunea Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 1/2016 privind întocmirea şi depunerea situaţiei financiare anuale şi a raportării anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sectorul instrumentelor şi investiţiilor financiare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 230 din 29 martie 2016, se modifică după cum urmează:
    1. La articolul 4, alineatul (4) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(4) Subunităţile fără personalitate juridică ce aparţin unor persoane juridice din străinătate, cu excepţia subunităţilor deschise în România de societăţi rezidente în state aparţinând Spaţiului Economic European, au obligaţia întocmirii şi depunerii raportărilor anuale, în conformitate cu prezenta instrucţiune. În situaţia în care persoana juridică cu sediul în străinătate îşi desfăşoară activitatea în România prin mai multe sedii permanente, raportările anuale se întocmesc de sediul permanent desemnat să îndeplinească obligaţiile fiscale, acestea reflectând activitatea tuturor sediilor permanente."

    2. La articolul 7, alineatul (7) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(7) Subunităţile fără personalitate juridică ce aparţin unor persoane juridice din străinătate, cu excepţia subunităţilor deschise în România de societăţi rezidente în state aparţinând Spaţiului Economic European, au obligaţia întocmirii şi depunerii situaţiilor financiare anuale, în conformitate cu prezenta instrucţiune. În situaţia în care persoana juridică cu sediul în străinătate îşi desfăşoară activitatea în România prin mai multe sedii permanente, situaţiile financiare anuale se întocmesc de sediul permanent desemnat să îndeplinească obligaţiile fiscale, acestea reflectând activitatea tuturor sediilor permanente."

    3. La anexa nr. 3, formularul "Date informative" (cod 30), referirile la anii 2014 şi 2015 se vor citi ca referiri la "Exerciţiul financiar anterior", respectiv "Exerciţiul financiar curent".

    ART. 6
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta instrucţiune.

    ART. 7
     Nerespectarea prevederilor prezentei instrucţiuni se sancţionează în conformitate cu prevederile titlului X al Legii nr. 297/2004 privind piaţa de capital, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 8
     La data intrării în vigoare a prezentei instrucţiuni, Ordinul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare nr. 30/2007 pentru aprobarea Instrucţiunii nr. 2/2007 privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale de către entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 220 din 30 martie 2007, cu modificările şi completările ulterioare, se abrogă.

    ART. 9
     Prezenta instrucţiune se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, în Buletinul şi pe site-ul Autorităţii de Supraveghere Financiară şi intră în vigoare la data publicării acesteia în Monitorul Oficial al României.




                     p. Preşedintele Autorităţii
                     de Supraveghere Financiară,
                     Gheorghe Cornel Coca Constantinescu

     Bucureşti, 2 martie 2017.
     Nr. 1.
    ANEXA nr. 1

     BILANŢ
     la data de 31 decembrie ..........

┌────────────────────┬─────────────────────────┐
│(cod 10) │- lei - │
├─────────────┬──────┼─────────────────────────┤
│ │ │Sold la: │
│ │Nr. ├────────────┬────────────┤
│ │rd. │Începutul │Sfârşitul │
│ │ │exerciţiului│exerciţiului│
│ │ │financiar │financiar │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│A. ACTIVE │ │ │ │
│IMOBILIZATE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│I. │ │ │ │
│IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│NECORPORALE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. cheltuieli│ │ │ │
│de │ │ │ │
│constituire │01 │ │ │
│(ct. 201 - │ │ │ │
│2801) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. cheltuieli│ │ │ │
│de dezvoltare│02 │ │ │
│(ct. 203 - │ │ │ │
│2803 - 2903) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. │ │ │ │
│concesiuni, │ │ │ │
│brevete, │ │ │ │
│licenţe, │ │ │ │
│mărci │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│drepturi şi │ │ │ │
│valori │03 │ │ │
│similare şi │ │ │ │
│alte │ │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│necorporale │ │ │ │
│(ct. 205 + │ │ │ │
│208 - 2805 - │ │ │ │
│2808 - 2905 -│ │ │ │
│2908) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. fondul │ │ │ │
│comercial │04 │ │ │
│(ct. 2071 - │ │ │ │
│2807) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│5. avansuri │05 │ │ │
│(ct. 4094) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │06 │ │ │
│01 la 05) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│II. │ │ │ │
│IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│CORPORALE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. terenuri │ │ │ │
│şi │ │ │ │
│construcţii │ │ │ │
│(ct. 211 + │07 │ │ │
│212 - 2811 - │ │ │ │
│2812 - 2911 -│ │ │ │
│2912) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. instalaţii│ │ │ │
│tehnice şi │ │ │ │
│maşini (ct. │08 │ │ │
│213 - 2813 - │ │ │ │
│2913) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. alte │ │ │ │
│instalaţii, │ │ │ │
│utilaje şi │09 │ │ │
│mobilier (ct.│ │ │ │
│214 - 2814 - │ │ │ │
│2914) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. avansuri │10 │ │ │
│(ct. 4093) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │11 │ │ │
│07 la 10) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│III. │ │ │ │
│IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │12 │ │ │
│filiale (ct. │ │ │ │
│261 - 2961) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. │ │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│entităţilor │13 │ │ │
│afiliate (ct.│ │ │ │
│2671 + 2672 -│ │ │ │
│2965) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │ │ │ │
│entităţi │ │ │ │
│asociate şi │14 │ │ │
│entităţi │ │ │ │
│controlate în│ │ │ │
│comun (ct. │ │ │ │
│263 - 2963) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. │ │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│asociate şi │15 │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│controlate │ │ │ │
│în comun (ct.│ │ │ │
│2675 + 2676 -│ │ │ │
│2967) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│5. alte │ │ │ │
│titluri │ │ │ │
│imobilizate │16 │ │ │
│(ct. 265 - │ │ │ │
│2964) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│6. alte │ │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
│(ct. 2673 + │17 │ │ │
│2674 + 2678 +│ │ │ │
│2679 - 2966- │ │ │ │
│2969) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │18 │ │ │
│12 la 17) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│ACTIVE │ │ │ │
│IMOBILIZATE -│19 │ │ │
│TOTAL (rd. 06│ │ │ │
│+ 11 + 18) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│B. ACTIVE │ │ │ │
│CIRCULANTE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│I. STOCURI │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. materiale │ │ │ │
│consumabile │ │ │ │
│(ct. 302 + │20 │ │ │
│303 +/- 308 +│ │ │ │
│351 - 392 - │ │ │ │
│395) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. servicii │ │ │ │
│în curs de │21 │ │ │
│execuţie (ct.│ │ │ │
│332 - 394) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. avansuri │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│cumpărări de │22 │ │ │
│stocuri (ct. │ │ │ │
│4091) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │23 │ │ │
│20 la 22) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│II. CREANŢE │ │ │ │
│(Sumele care │ │ │ │
│urmează să │ │ │ │
│fie încasate │ │ │ │
│după o │ │ │ │
│perioadă mai │ │ │ │
│mare de un an│ │ │ │
│trebuie │ │ │ │
│prezentate │ │ │ │
│separat │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│fiecare │ │ │ │
│element) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. Creanţe │ │ │ │
│comerciale │ │ │ │
│(ct. 2675 + │ │ │ │
│2676 + 2678 +│ │ │ │
│2679 - 2966 -│24 │ │ │
│2969 + │ │ │ │
│4092 + 411 + │ │ │ │
│413 + 418 - │ │ │ │
│491) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. sume de │ │ │ │
│încasat de la│ │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate (ct.│25 │ │ │
│4511 + 4518 -│ │ │ │
│din │ │ │ │
│ct. 495) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. sume de │ │ │ │
│încasat de la│ │ │ │
│entităţi │ │ │ │
│asociate şi │ │ │ │
│entităţi │26 │ │ │
│controlate în│ │ │ │
│comun (ct. │ │ │ │
│4521 + 4528 -│ │ │ │
│din ct. 4952)│ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. alte │ │ │ │
│creanţe (ct. │ │ │ │
│425 + 4282 + │ │ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4382 + 441 + │ │ │ │
│4424 + 4428 +│27 │ │ │
│444 + 445 + │ │ │ │
│446 + 447 + │ │ │ │
│4482 + 4582 +│ │ │ │
│461 + 473 - │ │ │ │
│496 + 5187) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│5. creanţe │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│capitalul │ │ │ │
│subscris şi │28 │ │ │
│nevărsat │ │ │ │
│(ct. 456 - │ │ │ │
│din ct. 495) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │29 │ │ │
│24 la 28) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│III. │ │ │ │
│INVESTIŢII PE│ │ │ │
│TERMEN SCURT │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │ │ │ │
│entităţile │30 │ │ │
│afiliate (ct.│ │ │ │
│501 - 591) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. alte │ │ │ │
│investiţii pe│ │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
│(ct. 5031 + │ │ │ │
│5032 + 505 + │ │ │ │
│5061 + │ │ │ │
│5062 + 5071 +│31 │ │ │
│5072 + 5081 +│ │ │ │
│5082 + 5088 +│ │ │ │
│5089 -593 - │ │ │ │
│595 - 596 - │ │ │ │
│597 - │ │ │ │
│598 + 5113 + │ │ │ │
│5114) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │32 │ │ │
│30 + 31) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│IV. CASA ŞI │ │ │ │
│CONTURI LA │ │ │ │
│BĂNCI (ct. │ │ │ │
│5112 + 5121 +│ │ │ │
│5122 + 5123 +│ │ │ │
│5124 + │33 │ │ │
│5125 + 5311 +│ │ │ │
│5314 + 5321 +│ │ │ │
│5322 + 5323 +│ │ │ │
│5328 + 5411 +│ │ │ │
│5412 + 542) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│ACTIVE │ │ │ │
│CIRCULANTE - │ │ │ │
│TOTAL (rd. 23│34 │ │ │
│+ 29 + 32 + │ │ │ │
│33) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│C. CHELTUIELI│ │ │ │
│ÎN AVANS (ct.│35 │ │ │
│471) (rd.36 +│ │ │ │
│37) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă de │36 │ │ │
│până la un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│471*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă mai │37 │ │ │
│mare de un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│471*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│D. DATORII CE│ │ │ │
│TREBUIE │ │ │ │
│PLĂTITE │ │ │ │
│ÎNTR-O │ │ │ │
│PERIOADĂ DE │ │ │ │
│UN AN │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. │ │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
│din emisiuni │ │ │ │
│de │38 │ │ │
│obligaţiuni │ │ │ │
│(ct. 161 + │ │ │ │
│1681 - 169) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│instituţiilor│ │ │ │
│de credit │ │ │ │
│(ct. 1621 + │39 │ │ │
│1622 + 1682 +│ │ │ │
│5191 │ │ │ │
│+ 5192 + │ │ │ │
│5198) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. avansuri │ │ │ │
│încasate în │ │ │ │
│contul │40 │ │ │
│clienţilor │ │ │ │
│(ct. 419) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. datorii │ │ │ │
│comerciale │41 │ │ │
│(ct. 401 + │ │ │ │
│404 + 408) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│5. efecte de │ │ │ │
│comerţ de │42 │ │ │
│plătit (ct. │ │ │ │
│403 + 405) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│6. sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│afiliate (ct.│43 │ │ │
│1661 + 1685 +│ │ │ │
│2691 + 4511 +│ │ │ │
│4518) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│7. sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│asociate şi │ │ │ │
│entităţilor │44 │ │ │
│controlate în│ │ │ │
│comun (ct. │ │ │ │
│1662 + 1686 +│ │ │ │
│2693 +4521 + │ │ │ │
│4528) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│8. alte │ │ │ │
│datorii, │ │ │ │
│inclusiv │ │ │ │
│datorii │ │ │ │
│fiscale şi │ │ │ │
│alte datorii │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│asigurările │ │ │ │
│sociale (ct. │ │ │ │
│167 + 1687 + │ │ │ │
│2698 + 421 + │ │ │ │
│423 + 424 + │45 │ │ │
│426 + │ │ │ │
│427 + 4281 + │ │ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4381 + 441 + │ │ │ │
│4423 + 4428 +│ │ │ │
│444 + 446 + │ │ │ │
│447 + │ │ │ │
│4481 + 4551 +│ │ │ │
│4558 + 456 + │ │ │ │
│457 + 4581 │ │ │ │
│+462 + 473 + │ │ │ │
│509 + 5186) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │46 │ │ │
│38 la 45) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│E. ACTIVE │ │ │ │
│CIRCULANTE │ │ │ │
│NETE, │ │ │ │
│RESPECTIV │47 │ │ │
│DATORII │ │ │ │
│CURENTE NETE │ │ │ │
│(rd. 34 + 35 │ │ │ │
│- 46 - 62.2) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│F. TOTAL │ │ │ │
│ACTIVE MINUS │ │ │ │
│DATORII │48 │ │ │
│CURENTE (rd. │ │ │ │
│19 + 47) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│G. DATORII CE│ │ │ │
│TREBUIE │ │ │ │
│PLĂTITE │ │ │ │
│ÎNTR-O │ │ │ │
│PERIOADĂ MAI │ │ │ │
│MARE DE UN AN│ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. │ │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
│din emisiuni │ │ │ │
│de │49 │ │ │
│obligaţiuni │ │ │ │
│(ct. 161 + │ │ │ │
│1681 - 169) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│instituţiilor│ │ │ │
│de credit │50 │ │ │
│(ct. 1621 + │ │ │ │
│1622 + 1682 +│ │ │ │
│5191 + 5192 +│ │ │ │
│5198) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. avansuri │ │ │ │
│încasate în │ │ │ │
│contul │51 │ │ │
│clienţilor │ │ │ │
│(ct. 419) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. datorii │ │ │ │
│comerciale │52 │ │ │
│(ct. 401 + │ │ │ │
│404 + 408) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│5. efecte de │ │ │ │
│comerţ de │53 │ │ │
│plătit (ct. │ │ │ │
│403 + 405) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│6. sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│afiliate │54 │ │ │
│(ct. 1661 + │ │ │ │
│1685 + 2691 +│ │ │ │
│4511 + 4518) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│7. sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│asociate şi │ │ │ │
│entităţilor │55 │ │ │
│controlate în│ │ │ │
│comun │ │ │ │
│(ct. 1662 + │ │ │ │
│1686 + 2693 +│ │ │ │
│4521 + 4528) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│8. alte │ │ │ │
│datorii, │ │ │ │
│inclusiv │ │ │ │
│datorii │ │ │ │
│fiscale şi │ │ │ │
│alte datorii │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│asigurările │ │ │ │
│sociale (ct. │ │ │ │
│167 + 1687 + │ │ │ │
│2698 + 421 + │ │ │ │
│423 + 424 + │56 │ │ │
│426 + │ │ │ │
│427 + 4281 + │ │ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4381 + 441 + │ │ │ │
│4423 + 4428 +│ │ │ │
│444 + 446 + │ │ │ │
│447 + │ │ │ │
│4481 + 4551 +│ │ │ │
│4558 + 456 + │ │ │ │
│457 + 4581 │ │ │ │
│+462 + 473 + │ │ │ │
│509 + 5186) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL: (rd. │57 │ │ │
│49 la 57) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│H. │ │ │ │
│PROVIZIOANE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. │ │ │ │
│provizioane │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│beneficiile │58 │ │ │
│angajaţilor │ │ │ │
│(ct. 1515 + │ │ │ │
│1517) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. │ │ │ │
│provizioane │ │ │ │
│pentru │59 │ │ │
│impozite (ct.│ │ │ │
│1516) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. alte │ │ │ │
│provizioane │ │ │ │
│(ct. 1511 + │60 │ │ │
│1512 + 1513 +│ │ │ │
│1514 + 1518) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL │ │ │ │
│PROVIZIOANE: │61 │ │ │
│(rd. 58 la │ │ │ │
│60) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│I. VENITURI │ │ │ │
│ÎN AVANS (rd.│ │ │ │
│62.1 + 62.2 +│62 │ │ │
│62.3 + 62.4) │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. subvenţii │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│investiţii │62.1 │ │ │
│(ct. 475) │ │ │ │
│(rd. 62.1.1 +│ │ │ │
│rd. 62.1.2) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă de │62.1.1│ │ │
│până la un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│475*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă mai │62.1.2│ │ │
│mare de un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│475*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. venituri │ │ │ │
│înregistrate │ │ │ │
│în avans (ct.│62.2 │ │ │
│472) (rd. │ │ │ │
│62.2.1 + │ │ │ │
│62.2.2) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă de │62.2.1│ │ │
│până la un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│472*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă mai │62.2.2│ │ │
│mare de un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│472*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. venituri │ │ │ │
│în avans │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│activelor │ │ │ │
│primite prin │ │ │ │
│transfer de │62.3.1│ │ │
│la │ │ │ │
│clienţi (ct. │ │ │ │
│478) (rd. │ │ │ │
│62.3.1 + │ │ │ │
│62.3.2): │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă de │62.3.1│ │ │
│până la un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│478*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- sume de │ │ │ │
│reluat într-o│ │ │ │
│perioadă mai │62.3.2│ │ │
│mare de un an│ │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│478*) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│4. fond │ │ │ │
│comercial │62.4 │ │ │
│negativ (ct. │ │ │ │
│2075) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│J. CAPITAL ŞI│ │ │ │
│REZERVE │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│I. CAPITAL │ │ │ │
│(rd. 64 la │63 │ │ │
│66) din care:│ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- capital │ │ │ │
│subscris │64 │ │ │
│nevărsat (ct.│ │ │ │
│1011) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- capital │ │ │ │
│subscris │65 │ │ │
│vărsat (ct. │ │ │ │
│1012) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│- alte │ │ │ │
│elemente de │ │ │ │
│capitaluri │66 │ │ │
│proprii (ct. │ │ │ │
│1031) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│II. PRIME DE │ │ │ │
│CAPITAL (ct. │67 │ │ │
│104) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│III. REZERVE │ │ │ │
│DIN │ │ │ │
│REEVALUARE │ │ │ │
│(ct. 105) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sold C │68 │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sold D │69 │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│IV. REZERVE │ │ │ │
│(rd. 71 la │70 │ │ │
│73) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│1. rezerve │ │ │ │
│legale (ct. │71 │ │ │
│1061) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│2. rezerve │ │ │ │
│statutare sau│72 │ │ │
│contractuale │ │ │ │
│(ct. 1063) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│3. alte │ │ │ │
│rezerve (ct. │73 │ │ │
│1068) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Acţiuni │ │ │ │
│proprii (ct. │74 │ │ │
│109) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Câştiguri │ │ │ │
│legate de │ │ │ │
│instrumentele│75 │ │ │
│de capitaluri│ │ │ │
│proprii (ct. │ │ │ │
│141) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Pierderi │ │ │ │
│legate de │ │ │ │
│instrumentele│76 │ │ │
│de capitaluri│ │ │ │
│proprii (ct. │ │ │ │
│149) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│V. REZULTATUL│ │ │ │
│REPORTAT (ct.│ │ │ │
│117) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sold C │77 │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sold D │78 │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│VI. │ │ │ │
│REZULTATUL │ │ │ │
│EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR │ │ │ │
│(ct. 121) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sold C │79 │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Sold D │80 │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│Repartizarea │ │ │ │
│profitului │81 │ │ │
│(ct. 129) │ │ │ │
├─────────────┼──────┼────────────┼────────────┤
│TOTAL │ │ │ │
│CAPITALURI │ │ │ │
│PROPRII (rd. │ │ │ │
│63 + 67 + 68 │ │ │ │
│- 69 + 70 - │82 │ │ │
│74 + 75 - 76 │ │ │ │
│+ │ │ │ │
│77 -78 + 79 -│ │ │ │
│80 - 81) │ │ │ │
├─────────────┴──────┴────────────┴────────────┤
│*) Conturi de repartizat după natura │
│elementelor respective. │
└──────────────────────────────────────────────┘


┌─────────────────────┬─────────────────────┐
│ │ÎNTOCMIT, │
│ADMINISTRATOR, │Numele şi │
│Numele şi │prenumele____________│
│prenumele____________│Semnătura │
│Semnătura │________________ │
│________________ │Nr. de înregistrare │
│ │în organismul │
│ │profesional │
└─────────────────────┴─────────────────────┘

     CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
     la data de 31 decembrie ......

┌───────────────────┬──────────────────┐
│(cod 20) │- lei - │
├───────────────┬───┼──────────────────┤
│ │ │Exerciţiul │
│Denumirea │Nr.│financiar │
│indicatorului │rd.├────────┬─────────┤
│ │ │încheiat│precedent│
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cifra de │ │ │ │
│afaceri netă │01 │ │ │
│(rd. 02 la 03) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│a) Venituri din│ │ │ │
│activitatea │ │ │ │
│curentă │02 │ │ │
│(ct. 704 + 705 │ │ │ │
│+ 706 + 708) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│b) Venituri din│ │ │ │
│subvenţii de │ │ │ │
│exploatare │03 │ │ │
│aferente cifrei│ │ │ │
│de afaceri (ct.│ │ │ │
│7411) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│costului │ │ │ │
│serviciilor în │ │ │ │
│curs de │ │ │ │
│execuţie (ct. │ │ │ │
│711) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│sold C │04 │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│sold D │05 │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Veniturile │ │ │ │
│producţiei │06 │ │ │
│imobilizate │ │ │ │
│(ct. 721 + 722)│ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri din │ │ │ │
│reevaluarea │ │ │ │
│imobilizărilor │07 │ │ │
│corporale (ct. │ │ │ │
│755) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri din │ │ │ │
│producţia de │ │ │ │
│investiţii │08 │ │ │
│imobiliare │ │ │ │
│(ct.725) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Alte venituri │ │ │ │
│din exploatare │ │ │ │
│(ct. 7412 + │ │ │ │
│7413 + │09 │ │ │
│7414 + 7415 + │ │ │ │
│7416 + 7417 + │ │ │ │
│7419 + 758 + │ │ │ │
│7815) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│VENITURI DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE - │10 │ │ │
│TOTAL │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│(rd. 01 + 04 - │ │ │ │
│05 + 06 la 09) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│materialele şi │ │ │ │
│alte cheltuieli│11 │ │ │
│externe (rd. 12│ │ │ │
│la 14) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli │ │ │ │
│cu materialele │12 │ │ │
│consumabile │ │ │ │
│(ct. 602) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│b) Alte │ │ │ │
│cheltuieli │13 │ │ │
│materiale (ct. │ │ │ │
│603 + 604) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│c) Alte │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │
│externe (cu │14 │ │ │
│energia şi apa)│ │ │ │
│(ct. 605) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│personalul (rd.│15 │ │ │
│16 + 17) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│a) Salarii (ct.│ │ │ │
│641 + 642 + │16 │ │ │
│644) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│b) Cheltuieli │ │ │ │
│cu asigurările │ │ │ │
│şi protecţia │17 │ │ │
│socială │ │ │ │
│(ct. 645) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Ajustări de │ │ │ │
│valoare privind│ │ │ │
│imobilizările │18 │ │ │
│corporale şi │ │ │ │
│necorporale │ │ │ │
│(rd. 19 - 20) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli │ │ │ │
│(ct. 6811 + │19 │ │ │
│6813 + 6817) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│b) Venituri │ │ │ │
│(ct. 7813 + │20 │ │ │
│7815) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Ajustări de │ │ │ │
│valoare privind│ │ │ │
│activele │21 │ │ │
│circulante │ │ │ │
│(rd. 22-23) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli │ │ │ │
│(ct. 654 + │22 │ │ │
│6814) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│b) Venituri │ │ │ │
│(ct. 754 + │23 │ │ │
│7814) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Alte cheltuieli│ │ │ │
│de exploatare │24 │ │ │
│(rd. 25 la 29) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│prestaţiile │ │ │ │
│externe │ │ │ │
│(ct. 611 + 612 │ │ │ │
│+ 613 + 614 + │25 │ │ │
│621 + 622 + 623│ │ │ │
│+ │ │ │ │
│+ 624 + 625 + │ │ │ │
│626 + 627 + │ │ │ │
│628) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│alte impozite, │ │ │ │
│taxe şi │26 │ │ │
│vărsăminte │ │ │ │
│asimilate (ct. │ │ │ │
│635) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│protecţia │ │ │ │
│mediului │27 │ │ │
│înconjurător │ │ │ │
│(ct. 652) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli din │ │ │ │
│reevaluarea │ │ │ │
│imobilizărilor │28 │ │ │
│corporale (ct. │ │ │ │
│655) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│despăgubiri, │ │ │ │
│donaţii, │ │ │ │
│calamităţile │29 │ │ │
│şi alte │ │ │ │
│evenimente │ │ │ │
│similare (ct. │ │ │ │
│658) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Ajustări │ │ │ │
│privind │30 │ │ │
│provizioanele │ │ │ │
│(rd. 31 - 32) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli │31 │ │ │
│(ct. 6812) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│b) Venituri │32 │ │ │
│(ct. 7812) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI DE │ │ │ │
│EXPLOATARE - │ │ │ │
│TOTAL (rd. 11 +│33 │ │ │
│15 + │ │ │ │
│18 + 21 + 24 + │ │ │ │
│30) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│REZULTATUL DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. │34 │ │ │
│10 - 33) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd.│35 │ │ │
│33 - 10) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│VENITURI │ │ │ │
│FINANCIARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri din │ │ │ │
│acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │ │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│asociate şi │36 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│controlate în │ │ │ │
│comun │ │ │ │
│(ct. 7613) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri din │ │ │ │
│acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │37 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate (ct. │ │ │ │
│7611) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri din │ │ │ │
│dobânzi (ct. │38 │ │ │
│766) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri din │ │ │ │
│subvenţii de │ │ │ │
│exploatare │ │ │ │
│pentru │39 │ │ │
│dobânda │ │ │ │
│datorată (ct. │ │ │ │
│7418) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Alte venituri │ │ │ │
│financiare │ │ │ │
│(ct. 7617 + 762│40 │ │ │
│+ 764 + 765 + │ │ │ │
│767 + 768) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│VENITURI │ │ │ │
│FINANCIARE - │41 │ │ │
│TOTAL (rd. 36 │ │ │ │
│la 40) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Ajustări de │ │ │ │
│valoare privind│ │ │ │
│imobilizările │ │ │ │
│financiare şi │ │ │ │
│investiţiile │42 │ │ │
│financiare │ │ │ │
│deţinute ca │ │ │ │
│active │ │ │ │
│circulante (rd.│ │ │ │
│43 - 44) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli (ct.│43 │ │ │
│686) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Venituri (ct. │44 │ │ │
│786) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli │ │ │ │
│privind │45 │ │ │
│dobânzile (ct. │ │ │ │
│666) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- din care, │ │ │ │
│cheltuielile în│ │ │ │
│relaţia cu │46 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Alte cheltuieli│ │ │ │
│financiare │ │ │ │
│(ct. 663 + 664 │47 │ │ │
│+ 665 + 667 + │ │ │ │
│668) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│FINANCIARE - │48 │ │ │
│TOTAL (rd. 42 +│ │ │ │
│45 + 47) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│REZULTATUL │ │ │ │
│FINANCIAR │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. │49 │ │ │
│41 - 48) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd.│50 │ │ │
│48 - 41) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│VENITURI TOTALE│51 │ │ │
│(rd. 40 + 41) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│TOTALE (rd. 33 │52 │ │ │
│+ 48) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│REZULTATUL BRUT│ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. │53 │ │ │
│51 - 52) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd.│54 │ │ │
│52 - 51) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│IMPOZITUL DE │ │ │ │
│PROFIT (ct. │55 │ │ │
│691) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│Alte cheltuieli│ │ │ │
│cu impozite │ │ │ │
│care nu apar în│56 │ │ │
│elementele de │ │ │ │
│mai sus (ct. │ │ │ │
│698) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│REZULTATUL │ │ │ │
│EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR: │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. │57 │ │ │
│53 - 55 - 56) │ │ │ │
├───────────────┼───┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd.│ │ │ │
│50+55+56) sau │58 │ │ │
│(rd. 55 + 56 + │ │ │ │
│53) │ │ │ │
└───────────────┴───┴────────┴─────────┘

     DATE INFORMATIVE
     la data de 31 decembrie .....

┌───────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│(cod 30) │- lei - │
├─────────────────────────┬───┬─────────────┼───────────────────────┤
│I. Date privind │Nr.│Nr. unităţi │Sume │
│rezultatul înregistrat │rd.│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Unităţi care au │01 │ │ │
│înregistrat profit │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Unităţi care au │02 │ │ │
│înregistrat pierdere │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Unităţi care nu au │ │ │ │
│înregistrat nici │03 │ │ │
│profit, nici pierdere │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│ │ │ │Din care: │
│ │ │ ├───────────┬───────────┤
│II. Date privind plăţile │Nr.│Total (col. │Pentru │Pentru │
│restante │rd.│2+3) │activitatea│activitatea│
│ │ │ │curentă │de │
│ │ │ │ │investiţii │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│A │B │1 │2 │3 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Plăţi restante - total │ │ │ │ │
│(rd. 05 + 09 + 15 │04 │ │ │ │
│la 19 + 23), din care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Furnizori restanţi - │ │ │ │ │
│total (rd. 06 la 08), │05 │ │ │ │
│din care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- peste 30 de zile │06 │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- peste 90 de zile │07 │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- peste 1 an │08 │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii restante faţă │ │ │ │ │
│de bugetul │ │ │ │ │
│asigurărilor sociale - │09 │ │ │ │
│total (rd. 10 la │ │ │ │ │
│14), din care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- contribuţii pentru │ │ │ │ │
│asigurări sociale │ │ │ │ │
│de stat datorate de │10 │ │ │ │
│angajatori, │ │ │ │ │
│salariaţi şi alte │ │ │ │ │
│persoane asimilate │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- contribuţii pentru │ │ │ │ │
│fondul asigurărilor │11 │ │ │ │
│sociale de sănătate │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- contribuţia pentru │12 │ │ │ │
│pensia suplimentară │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- contribuţii pentru │ │ │ │ │
│bugetul │13 │ │ │ │
│asigurărilor pentru şomaj│ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- alte datorii sociale │14 │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii restante faţă │ │ │ │ │
│de bugetele │15 │ │ │ │
│fondurilor speciale şi │ │ │ │ │
│alte fonduri │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii restante faţă │16 │ │ │ │
│de alţi creditori │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Impozite şi taxe │ │ │ │ │
│neplătite la termenul │17 │ │ │ │
│stabilit la bugetul de │ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Impozite şi taxe │ │ │ │ │
│neplătite la termenul │18 │ │ │ │
│stabilit la bugetele │ │ │ │ │
│locale │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Credite bancare │ │ │ │ │
│nerambursate la scadenţă │ │ │ │ │
│- │19 │ │ │ │
│total (rd. 20 la 22), din│ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- restante după 30 de │20 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- restante după 90 de │21 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│- restante după 1 an │22 │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┼───────────┤
│Dobânzi restante │23 │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────┴───────────┤
│ │ │Sfârşitul │Sfârşitul │
│III. Număr mediu de │Nr.│exerciţiului │exerciţiului │
│salariaţi │rd.│financiar │financiar │
│ │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Număr mediu de salariaţi │24 │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Numărul efectiv de │ │ │ │
│salariaţi existenţi la │ │ │ │
│sfârşitul perioadei, │25 │ │ │
│respectiv la data de │ │ │ │
│31 decembrie │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┴───────────────────────┤
│IV. Dobânzi, dividende şi│ │ │
│redevenţe │ │ │
│plătite în cursul │Nr.│Sume │
│perioadei de raportare. │rd.│ │
│Subvenţii încasate şi │ │ │
│creanţe restante │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│A │B │1 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dobânzi plătite către │26 │ │
│persoanele fizice │ │ │
│nerezidente, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │27 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dobânzi plătite către │ │ │
│persoanele fizice │28 │ │
│nerezidente din statele │ │ │
│membre ale Uniunii │ │ │
│Europene, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │29 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dobânzi plătite către │30 │ │
│persoane juridice │ │ │
│nerezidente, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │31 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dobânzi plătite către │ │ │
│persoane juridice │ │ │
│asociate*) nerezidente │32 │ │
│din statele membre ale │ │ │
│Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │33 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dividende plătite către │ │ │
│persoane fizice │34 │ │
│nerezidente din statele │ │ │
│membre ale Uniunii │ │ │
│Europene, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │35 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dividende plătite către │36 │ │
│persoane fizice │ │ │
│nerezidente, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │37 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│dividende plătite către │ │ │
│persoane juridice │ │ │
│nerezidente, potrivit │ │ │
│prevederilor art. 229 │ │ │
│alin. (1) lit. h) │38 │ │
│din Legea nr. 227/2015 │ │ │
│privind │ │ │
│Codul fiscal, cu │ │ │
│modificările şi │ │ │
│completările ulterioare, │ │ │
│din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │39 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│redevenţe plătite către │ │ │
│persoane juridice │ │ │
│asociate*) nerezidente │40 │ │
│din statele membre ale │ │ │
│Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │41 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│redevenţe plătite către │42 │ │
│persoane fizice │ │ │
│nerezidente, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │43 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│redevenţe plătite către │ │ │
│persoane fizice │44 │ │
│nerezidente din state │ │ │
│membre ale Uniunii │ │ │
│Europene, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │45 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│redevenţe plătite către │46 │ │
│persoane juridice │ │ │
│nerezidente, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │47 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Redevenţe plătite în │ │ │
│cursul perioadei de │ │ │
│raportare pentru bunurile│48 │ │
│din domeniul │ │ │
│public, primite în │ │ │
│concesiune, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- redevenţe pentru │ │ │
│bunurile din domeniul │49 │ │
│public plătite la bugetul│ │ │
│de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Redevenţă minieră plătită│ │ │
│la bugetul de │50 │ │
│stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Redevenţă petrolieră │ │ │
│plătită la bugetul │51 │ │
│de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Chirii plătite în cursul │ │ │
│exerciţiului │52 │ │
│financiar pentru terenuri│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│servicii plătite către │53 │ │
│persoane nerezidente, din│ │ │
│care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │54 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│servicii plătite către │ │ │
│persoane nerezidente din │55 │ │
│statele membre │ │ │
│ale Uniunii Europene, din│ │ │
│care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- impozitul datorat la │56 │ │
│bugetul de stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Subvenţii încasate în │ │ │
│cursul perioadei de │57 │ │
│raportare, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- subvenţii încasate în │ │ │
│cursul perioadei │58 │ │
│de raportare aferente │ │ │
│activelor │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- subvenţii aferente │ │ │
│veniturilor, │59 │ │
│din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- subvenţii pentru │ │ │
│stimularea ocupării │60 │ │
│forţei de muncă**) │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Creanţe restante, care nu│ │ │
│au fost încasate │ │ │
│la termenele prevăzute în│ │ │
│contractele │61 │ │
│comerciale şi/sau în │ │ │
│actele normative în │ │ │
│vigoare, din care: │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- creanţe restante de la │ │ │
│entităţi din │ │ │
│sectorul majoritar sau │62 │ │
│integral de │ │ │
│stat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│- creanţe restante de la │ │ │
│entităţi din │63 │ │
│sectorul privat │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│V. Tichete de masă │Nr.│Sume │
│ │rd.│ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│A │B │1 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────────────────────────────┤
│Contravaloarea tichetelor│ │ │
│de masă │64 │ │
│acordate salariaţilor │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┬───────────────────────┤
│VI. Cheltuieli efectuate │ │Sfârşitul │Sfârşitul │
│pentru activitatea │Nr.│exerciţiului │exerciţiului │
│de │rd.│financiar │financiar │
│cercetare-dezvoltare***) │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Cheltuieli de │ │ │ │
│cercetare-dezvoltare, │65 │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- după surse de │ │ │ │
│finanţare, (rd. 67+ 68) │66 │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- din fonduri publice │67 │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- din fonduri private │68 │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- după natura │ │ │ │
│cheltuielilor, (rd. 70 + │69 │ │ │
│71) │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- cheltuieli curente │70 │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- cheltuieli de capital │71 │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│ │ │Sfârşitul │Sfârşitul │
│VII. Cheltuieli de │Nr.│exerciţiului │exerciţiului │
│inovare****) │rd.│financiar │financiar │
│ │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Cheltuieli de inovare │72 │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│ │ │Sfârşitul │Sfârşitul │
│VIII. Alte informaţii │Nr.│exerciţiului │exerciţiului │
│ │rd.│financiar │financiar │
│ │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Avansuri acordate pentru │ │ │ │
│imobilizări │73 │ │ │
│necorporale (ct. 4094) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Avansuri acordate pentru │ │ │ │
│imobilizări │74 │ │ │
│corporale (ct. 4093) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Imobilizări financiare, │ │ │ │
│în sume brute │75 │ │ │
│(rd. 76 + 85), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Acţiuni deţinute la │ │ │ │
│entităţile afiliate, │ │ │ │
│interese de participare, │ │ │ │
│alte titluri │76 │ │ │
│imobilizate şi │ │ │ │
│obligaţiuni, în sume │ │ │ │
│brute │ │ │ │
│(rd. 77 la 84), din care:│ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni cotate emise de│77 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni necotate emise │78 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- părţi sociale emise de │79 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- obligaţiuni emise de │80 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni emise de │ │ │ │
│organismele de │81 │ │ │
│plasament colectiv │ │ │ │
│rezidente │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- unităţi de fond emise │ │ │ │
│de organismele │82 │ │ │
│de plasament colectiv │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni şi părţi │ │ │ │
│sociale emise de │83 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- obligaţiuni emise de │84 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe imobilizate, în │ │ │ │
│sume brute │85 │ │ │
│(rd. 86 + 87), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe imobilizate în │ │ │ │
│lei şi │ │ │ │
│exprimate în lei, a căror│ │ │ │
│decontare se │86 │ │ │
│face în funcţie de cursul│ │ │ │
│unei valute │ │ │ │
│(din ct. 267) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe imobilizate în │ │ │ │
│valută │87 │ │ │
│(din ct. 267) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe comerciale, │ │ │ │
│avansuri acordate │ │ │ │
│furnizorilor şi alte │ │ │ │
│conturi asimilate, în │88 │ │ │
│sume brute (ct. 4091 + │ │ │ │
│4092 + 411 + 413 + │ │ │ │
│418), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe comerciale │ │ │ │
│externe, avansuri │ │ │ │
│acordate furnizorilor │ │ │ │
│externi şi alte │ │ │ │
│conturi asimilate, în │89 │ │ │
│sume brute (din │ │ │ │
│ct. 4091 + din ct. 4092 +│ │ │ │
│din ct. 411 │ │ │ │
│+ din ct. 413 + din ct. │ │ │ │
│418) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe comerciale │ │ │ │
│neîncasate la termenul │ │ │ │
│stabilit (din ct. 4091 + │90 │ │ │
│din ct. 4092 + │ │ │ │
│din ct. 411 + din ct. │ │ │ │
│413) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe în legătură cu │ │ │ │
│personalul şi │91 │ │ │
│conturi asimilate (ct. │ │ │ │
│425 + 4282) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale şi │ │ │ │
│bugetul statului │ │ │ │
│(din ct. 431 + 437 + 4382│92 │ │ │
│+ 441 + 4424 + │ │ │ │
│4428 + 444 + 445 + 446 + │ │ │ │
│447 + 4482), │ │ │ │
│(rd. 93 la 97), din care:│ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale (ct.│93 │ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4382) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe fiscale în │ │ │ │
│legătură cu bugetul │ │ │ │
│statului (ct. 441 + 4424 │94 │ │ │
│+ 4428 + 444 │ │ │ │
│+ 446) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- subvenţii de încasat │95 │ │ │
│(ct. 445) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- fonduri speciale - taxe│ │ │ │
│şi vărsăminte │96 │ │ │
│asimilate (ct. 447) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- alte creanţe în │ │ │ │
│legătură cu bugetul │97 │ │ │
│statului (ct. 4482) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţele entităţii în │ │ │ │
│relaţiile cu │98 │ │ │
│entităţile afiliate (ct. │ │ │ │
│451) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale şi │ │ │ │
│bugetul statului │ │ │ │
│neîncasate la termenul │ │ │ │
│stabilit │ │ │ │
│(din ct. 431 + din ct. │99 │ │ │
│437 + din ct. 4382 │ │ │ │
│+ din ct. 441 + din ct. │ │ │ │
│4424 + │ │ │ │
│din ct. 4428 + din ct. │ │ │ │
│444 + din ct. 445 + │ │ │ │
│din ct. 446 + din ct. 447│ │ │ │
│+ din ct. 4482) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Alte creanţe (ct. 453 + │ │ │ │
│456 + 4582 + 461 + │100│ │ │
│471 + 473), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- decontări privind │ │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare, decontări cu│ │ │ │
│acţionarii/ │ │ │ │
│asociaţii privind │101│ │ │
│capitalul, decontări │ │ │ │
│din operaţii în │ │ │ │
│participaţie │ │ │ │
│(ct. 452 + 456 + 4582) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- alte creanţe în │ │ │ │
│legătură cu persoanele │ │ │ │
│fizice şi persoanele │ │ │ │
│juridice, altele │ │ │ │
│decât creanţele în │ │ │ │
│legătură cu │102│ │ │
│instituţiile publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului), (din ct. 461 +│ │ │ │
│din ct. 471 + │ │ │ │
│din ct. 473) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- sumele preluate din │ │ │ │
│contul 542 │ │ │ │
│"Avansuri de trezorerie" │ │ │ │
│reprezentând │ │ │ │
│avansurile de trezorerie,│103│ │ │
│acordate │ │ │ │
│potrivit legii şi │ │ │ │
│nedecontate până la │ │ │ │
│data de raportare (din │ │ │ │
│ct. 461) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzi de încasat (ct. │104│ │ │
│5187), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- de la nerezidenţi │105│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Valoarea împrumuturilor │ │ │ │
│acordate altor │106│ │ │
│entităţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Investiţii pe termen │ │ │ │
│scurt, în sume brute │ │ │ │
│(ct. 501 + 503 + 505 + │107│ │ │
│506 + 507 + din │ │ │ │
│ct. 508), (rd. 108 la │ │ │ │
│116), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni cotate emise de│108│ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni necotate emise │109│ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- părţi sociale emise de │110│ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- obligaţiuni emise de │111│ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni emise de │ │ │ │
│organismele de │112│ │ │
│plasament colectiv │ │ │ │
│rezidente │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- unităţi de fond emise │ │ │ │
│de organismele │113│ │ │
│de plasament colectiv │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni emise de │114│ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- obligaţiuni emise de │115│ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- depozite bancare pe │116│ │ │
│termen scurt │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Alte valori de încasat │117│ │ │
│(ct. 5113 + 5114) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Casa în lei şi în valută │ │ │ │
│(rd. 121 + 122), │118│ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei (ct. 5311) │119│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută (ct. 5314) │120│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Conturi curente la bănci │ │ │ │
│în lei şi în │121│ │ │
│valută (rd. 124 + 126), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei (ct. 5121), din │122│ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- conturi curente în lei │ │ │ │
│deschise la │123│ │ │
│bănci nerezidente │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută (ct. 5124), │124│ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- conturi curente în │ │ │ │
│valută deschise │125│ │ │
│la bănci nerezidente │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Alte conturi curente la │ │ │ │
│bănci şi │126│ │ │
│acreditive (rd. 129 + │ │ │ │
│130), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- sume în curs de │ │ │ │
│decontare, acreditive │ │ │ │
│şi alte valori de │127│ │ │
│încasat, în lei │ │ │ │
│(ct. 5112 + 5125 + 5411) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- sume în curs de │ │ │ │
│decontare şi │ │ │ │
│acreditive în valută (din│128│ │ │
│ct. 5125 + │ │ │ │
│5412) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Datorii (rd. 132 + 135 + │ │ │ │
│138 + 141 + 144 + │ │ │ │
│147 + 150 + 153 + 156 + │ │ │ │
│159 + 162 + 163 + │129│ │ │
│167 + 169 + 170 + 175 + │ │ │ │
│176 + 177 + 183), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Împrumuturi din emisiuni │ │ │ │
│de obligaţiuni, │ │ │ │
│în sume brute (ct. 161), │130│ │ │
│(rd. 131 + 132), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │131│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │132│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzi aferente │ │ │ │
│împrumuturilor din │ │ │ │
│emisiuni de obligaţiuni, │133│ │ │
│în sume brute │ │ │ │
│(ct. 1681), (rd. 134 + │ │ │ │
│135), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │134│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │135│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Credite bancare interne │ │ │ │
│pe termen scurt │ │ │ │
│(ct. 5191 + 5192 + 5197),│136│ │ │
│(rd. 137 + 138), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │137│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │138│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzile aferente │ │ │ │
│creditelor bancare │ │ │ │
│interne pe termen scurt │139│ │ │
│(din ct. 5198), │ │ │ │
│(rd. 140 + 141), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │140│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │141│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Credite bancare externe │ │ │ │
│pe termen scurt │ │ │ │
│(ct. 5193 + 5194 + 5195),│142│ │ │
│(rd. 143 + 144), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │143│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │144│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzi aferente │ │ │ │
│creditelor bancare │ │ │ │
│externe pe termen scurt │145│ │ │
│(din ct. 5198), │ │ │ │
│(rd. 146 + 147), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │146│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │147│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Credite bancare pe termen│ │ │ │
│lung (ct. 1621 + │148│ │ │
│1622 + 1627), (rd. 149 + │ │ │ │
│150), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │149│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │150│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzi aferente │ │ │ │
│creditelor bancare pe │ │ │ │
│termen lung (din ct. │151│ │ │
│1682), (rd. 152 + │ │ │ │
│153), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │152│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │153│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Credite bancare externe │ │ │ │
│pe termen lung │ │ │ │
│(ct. 1623 + 1624 + 1625),│154│ │ │
│(rd. 155 + 156), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │155│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │156│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzi aferente │ │ │ │
│creditelor bancare │ │ │ │
│externe pe termen lung │157│ │ │
│(din ct. 1682), │ │ │ │
│(rd. 158 + 159), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei │158│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │159│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Credite de la trezoreria │ │ │ │
│statului şi │160│ │ │
│dobânzi aferente (ct. │ │ │ │
│1626 + din ct. 1682) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Alte împrumuturi şi │ │ │ │
│dobânzile aferente │ │ │ │
│(ct. 166 + 167 + 1685 + │161│ │ │
│1686 + 1687), │ │ │ │
│(rd. 162 + 163), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în lei şi exprimate în │ │ │ │
│lei, a căror │ │ │ │
│decontare se face în │162│ │ │
│funcţie de cursul │ │ │ │
│unei valute │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- în valută │163│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Valoarea concesiunilor │ │ │ │
│primite (din │164│ │ │
│ct. 167) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Datorii comerciale, │ │ │ │
│avansuri primite de la │ │ │ │
│clienţi şi alte conturi │ │ │ │
│asimilate, în sume │165│ │ │
│brute (ct. 401 + 403 + │ │ │ │
│404 + 405 + 408 + │ │ │ │
│419), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- datorii comerciale │ │ │ │
│externe, avansuri │ │ │ │
│primite de la clienţi │ │ │ │
│externi şi alte │ │ │ │
│conturi asimilate, în │ │ │ │
│sume brute (din │166│ │ │
│ct. 401 + din ct. 403 + │ │ │ │
│din ct. 404 + │ │ │ │
│din ct. 405 + din ct. 408│ │ │ │
│+ din │ │ │ │
│ct. 419) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Datorii în legătură cu │ │ │ │
│personalul şi │ │ │ │
│conturi asimilate (ct. │167│ │ │
│421 + 423 + 424 │ │ │ │
│+ 426 + 427 + 4281) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Datorii în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale şi │ │ │ │
│bugetul statului │ │ │ │
│(ct. 431 + 437 + 4381 + │168│ │ │
│441 + 4423 + 4428 │ │ │ │
│+ 444 + 446 + 447 + │ │ │ │
│4481), (rd. 169 la │ │ │ │
│172), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- datorii în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale (ct.│169│ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4381) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- datorii fiscale în │ │ │ │
│legătură cu bugetul │ │ │ │
│statului (ct. 441 + 4423 │170│ │ │
│+ 4428 + 444 │ │ │ │
│+ 446) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- fonduri speciale - taxe│ │ │ │
│şi vărsăminte │171│ │ │
│asimilate (ct. 447) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- alte datorii în │ │ │ │
│legătură cu bugetul │172│ │ │
│statului (ct. 4481) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Datoriile entităţii în │ │ │ │
│relaţiile cu │173│ │ │
│entităţile afiliate (ct. │ │ │ │
│451) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Sume datorate │ │ │ │
│acţionarilor/asociaţilor │174│ │ │
│(ct. 455) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Alte datorii (ct. 452 + │ │ │ │
│456 + 457 + 4581 │175│ │ │
│+ 462 + 472 + 473 + 269 +│ │ │ │
│509), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- decontări privind │ │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare, decontări cu│ │ │ │
│acţionarii/ │ │ │ │
│asociaţii privind │176│ │ │
│capitalul, decontări │ │ │ │
│din operaţii în │ │ │ │
│participaţie │ │ │ │
│(ct. 452 + 456 + 457 + │ │ │ │
│4581) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- alte datorii în │ │ │ │
│legătură cu persoanele │ │ │ │
│fizice şi persoanele │ │ │ │
│juridice, altele │ │ │ │
│decât datoriile în │ │ │ │
│legătură cu │177│ │ │
│instituţiile publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului)*1) (din ct. 462│ │ │ │
│+ din │ │ │ │
│ct. 472 + din ct. 473) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- subvenţii nereluate la │ │ │ │
│venituri │178│ │ │
│(din ct. 472) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- vărsăminte de efectuat │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│imobilizări financiare şi│179│ │ │
│investiţii │ │ │ │
│pe termen scurt (ct. 269 │ │ │ │
│+ 509) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- venituri în avans │ │ │ │
│aferente activelor │ │ │ │
│primite prin transfer de │180│ │ │
│la clienţi │ │ │ │
│(ct. 472) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Dobânzi de plătit (ct. │181│ │ │
│5186) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Valoarea împrumuturilor │ │ │ │
│primite de la │182│ │ │
│entităţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Capital subscris vărsat │ │ │ │
│(ct. 1012), │183│ │ │
│(rd. 184 la 187), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni cotate │184│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- acţiuni necotate │185│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- părţi sociale │186│ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- capital subscris vărsat│ │ │ │
│de nerezidenţi │187│ │ │
│(din ct. 1012) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Brevete şi licenţe (din │188│ │ │
│ct. 205) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│ │ │Sfârşitul │Sfârşitul │
│IX. Capital social vărsat│Nr.│exerciţiului │exerciţiului │
│ │rd.│financiar │financiar │
│ │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│ │ │Suma │Suma │
│ │ ├──────┬──────┼───────────┬───────────┤
│ │ │(1) │(2) │(1) │(2) │
│ │ │ │% │ │% │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│Capital social vărsat │ │ │ │ │ │
│(ct. 1012)*2) │189│ │X │ │X │
│(rd. 190 + 193 + 197 la │ │ │ │ │ │
│199) │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de instituţii │ │ │ │ │ │
│publice, din │190│ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de instituţii │ │ │ │ │ │
│publice de │191│ │ │ │ │
│subordonare centrală │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de instituţii │ │ │ │ │ │
│publice de │192│ │ │ │ │
│subordonare locală │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de societăţi │ │ │ │ │ │
│comerciale cu │193│ │ │ │ │
│capital de stat, din │ │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- cu capital integral de │194│ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- cu capital majoritar de│195│ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- cu capital minoritar de│196│ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de societăţile │ │ │ │ │ │
│comerciale cu │197│ │ │ │ │
│capital privat │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de persoane │198│ │ │ │ │
│fizice │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┼──────┼───────────┼───────────┤
│- deţinut de alte │199│ │ │ │ │
│entităţi │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼──────┴──────┼───────────┴───────────┤
│X. Informaţiile privind │ │Sfârşitul │Sfârşitul │
│cheltuielile cu │Nr.│exerciţiului │exerciţiului │
│colaboratorii │rd.│financiar │financiar │
│ │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Cheltuieli cu │200│ │ │
│colaboratorii (ct. 621) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│XI. Informaţii privind │ │ │ │
│bunurile din │201│ │ │
│domeniul public al │ │ │ │
│statului │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Valoarea bunurilor din │ │ │ │
│domeniul public al │202│ │ │
│statului aflate în │ │ │ │
│administrare │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Valoarea bunurilor din │ │ │ │
│domeniul public al │203│ │ │
│statului aflate în │ │ │ │
│concesiune │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Valoarea bunurilor din │ │ │ │
│domeniul public al │204│ │ │
│statului închiriate │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│ │ │Exerciţiul │Exerciţiul │
│A │B │financiar │financiar │
│ │ │precedent │curent │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│XII. Dividende/vărsăminte│ │ │ │
│cuvenite │ │ │ │
│bugetului de stat sau │ │ │ │
│local, de repartizat │ │ │ │
│din profitul exerciţiului│205│ │ │
│financiar de │ │ │ │
│raportare de către │ │ │ │
│entităţile cu capital │ │ │ │
│majoritar de stat, din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- către instituţii │206│ │ │
│publice centrale │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- către instituţii │207│ │ │
│publice locale │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- către alţi acţionari la│ │ │ │
│care statul/ │ │ │ │
│unităţile │ │ │ │
│administrativ-teritoriale│ │ │ │
│/ │ │ │ │
│instituţiile publice │208│ │ │
│deţin direct/ │ │ │ │
│indirect acţiuni sau │ │ │ │
│participaţii, │ │ │ │
│indiferent de ponderea │ │ │ │
│acestora │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│XIII. Dividende/ │ │ │ │
│vărsăminte cuvenite │ │ │ │
│bugetului de stat sau │ │ │ │
│local, virate în │ │ │ │
│perioada de raportare din│209│ │ │
│profitul │ │ │ │
│entităţilor cu capital │ │ │ │
│majoritar de stat, │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- dividende/vărsăminte │ │ │ │
│din profitul │ │ │ │
│exerciţiului financiar al│210│ │ │
│anului │ │ │ │
│precedent, din care │ │ │ │
│virate: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- către instituţiile │211│ │ │
│publice centrale │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- către instituţii │212│ │ │
│publice locale │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- către alţi acţionari la│ │ │ │
│care statul/ │ │ │ │
│unităţile │ │ │ │
│administrativ-teritoriale│ │ │ │
│/ │ │ │ │
│instituţiile publice │213│ │ │
│deţin direct/ │ │ │ │
│indirect acţiuni sau │ │ │ │
│participaţii, │ │ │ │
│indiferent de ponderea │ │ │ │
│acestora │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- dividende/vărsăminte │ │ │ │
│din profitul │ │ │ │
│exerciţiilor financiare │214│ │ │
│anterioare │ │ │ │
│anului precedent │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│XIV. Creanţe preluate │ │ │ │
│prin cesionare de │Nr.│Sume │Sume │
│la persoane │rd.│ │ │
│juridice*****) │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe preluate prin │ │ │ │
│cesionare de la │ │ │ │
│persoanele juridice (la │215│ │ │
│valoarea │ │ │ │
│nominală), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe preluate prin │ │ │ │
│cesionare de la │ │ │ │
│persoane juridice │216│ │ │
│afiliate******), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe preluate prin │ │ │ │
│cesionare de la │217│ │ │
│persoane juridice │ │ │ │
│asociate │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│Creanţe preluate prin │ │ │ │
│cesionare de la │ │ │ │
│persoanele juridice (la │218│ │ │
│cost de │ │ │ │
│achiziţie), din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe preluate prin │ │ │ │
│cesionare de la │219│ │ │
│persoane juridice │ │ │ │
│afiliate, din care: │ │ │ │
├─────────────────────────┼───┼─────────────┼───────────────────────┤
│- creanţe preluate prin │ │ │ │
│cesionare de la │220│ │ │
│persoane juridice │ │ │ │
│asociate │ │ │ │
└─────────────────────────┴───┴─────────────┴───────────────────────┘

──────────
    *) Pentru statutul de "persoane juridice asociate" se vor avea în vedere prevederile art. 258 lit. b) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
     **) Subvenţii pentru stimularea ocupării forţei de muncă (transferuri de la bugetul statului către angajator) - reprezintă sumele acordate angajatorilor pentru plata absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, stimularea şomerilor care se încadrează în muncă înainte de expirarea perioadei de şomaj, stimularea angajatorilor care încadrează în muncă pe perioadă nedeterminată şomeri în vârstă de peste 45 de ani, şomeri întreţinători unici de familie sau şomeri care în termen de 3 ani de la data angajării îndeplinesc condiţiile pentru a solicita pensia anticipată parţială sau de acordare a pensiei pentru limita de vârstă ori pentru alte situaţii prevăzute prin legislaţia în vigoare privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.
     ***) Se va completa cu cheltuielile efectuate pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, respectiv cercetarea fundamentală, cercetarea aplicativă, dezvoltarea tehnologică şi inovarea, stabilite potrivit prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 57/2002 privind cercetarea ştiinţifică şi dezvoltarea tehnologică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 324/2003, cu modificările şi completările ulterioare. Cheltuielile se vor completa conform Regulamentului de punere în aplicare (UE) nr. 995/2012 al Comisiei din 26 octombrie 2012 de stabilire a normelor de punere în aplicare a Deciziei nr. 1.608/2003/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind producţia şi dezvoltarea statisticilor comunitare în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 299 din 27 octombrie 2012.
     ****) Se va completa cu cheltuielile efectuate pentru activitatea de inovare conform Regulamentului de punere în aplicare (UE) nr. 995/2012 al Comisiei din 26 octombrie 2012 de stabilire a normelor de punere în aplicare a Deciziei nr. 1.608/2003/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind producţia şi dezvoltarea statisticilor comunitare în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 299 din 27 octombrie 2012.
     *****) Pentru creanţele preluate prin cesionare de la persoane juridice se vor completa atât valoarea nominală a acestora, cât şi costul lor de achiziţie.
     ******) Pentru statutul de "persoane juridice afiliate" se vor avea în vedere prevederile art. 7 pct. 26 lit. c) şi d) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
     *1) În categoria "Alte datorii în legătură cu persoanele fizice şi persoanele juridice, altele decât datoriile în legătură cu instituţiile publice (instituţiile statului)" nu se vor înscrie subvenţiile aferente veniturilor existente în soldul contului 472.
     *2) La rd. 190-199 în col. 2 entităţile vor înscrie procentul corespunzător capitalului social deţinut în totalul capitalului social vărsat înscris la rd. 189.
──────────
     SITUAŢIA ACTIVELOR IMOBILIZATE
     la data de 31 decembrie ........

┌──────────────────────────────────────────────────┬──────┐
│Cod 40 │- lei │
│ │- │
├───────────┬───┬──────────────────────────────────┴──────┤
│ │ │Valori brute │
│ │ ├───────┬────────┬─────────────────┬──────┤
│Elemente de│Nr.│ │ │Reduceri │Sold │
│imobilizări│rd.│Sold │ ├─────┬───────────┤final │
│ │ │iniţial│Creşteri│ │Din care: │(col.5│
│ │ │ │ │Total│dezmembrări│= │
│ │ │ │ │ │şi casări │1+2-3)│
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│A │B │1 │2 │3 │4 │5 │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │ │
│constituire│ │ │ │ │ │ │
│şi │01 │ │ │ │X │ │
│cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Alte │02 │ │ │ │X │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Avansuri şi│ │ │ │ │ │ │
│imobilizări│03 │ │ │ │X │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │ │
│în curs │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│TOTAL (rd. │04 │ │ │ │X │ │
│01 la 03) │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Terenuri │05 │ │ │ │X │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Construcţii│06 │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Instalaţii │ │ │ │ │ │ │
│tehnice şi │07 │ │ │ │ │ │
│maşini │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Alte │ │ │ │ │ │ │
│instalaţii,│08 │ │ │ │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Investiţii │ │ │ │ │ │ │
│imobiliare │ │ │ │ │ │ │
│în │09 │ │ │ │ │ │
│curs de │ │ │ │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│corporale │10 │ │ │ │ │ │
│în curs │ │ │ │ │ │ │
│de execuţie│ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Avansuri şi│ │ │ │ │ │ │
│imobilizări│11 │ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │ │
│în curs │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│TOTAL (rd. │10 │ │ │ │ │ │
│05 la 11) │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│Imobilizări│11 │ │ │ │X │ │
│financiare │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼──────┤
│ACTIVE │ │ │ │ │ │ │
│IMOBILIZATE│ │ │ │ │ │ │
│- TOTAL │12 │ │ │ │ │ │
│(rd. 04 + │ │ │ │ │ │ │
│10 + 11) │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴───┴───────┴────────┴─────┴───────────┴──────┘

     SITUAŢIA AMORTIZĂRII ACTIVELOR IMOBILIZATE

┌─────────────────────────────────────────────────┬──────────┐
│Cod 40 │- lei - │
├───────────┬───┬───────┬──────────┬──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │Amortizare │Amortizare│
│ │ │ │Amortizare│aferentă │la │
│Elemente de│Nr.│Sold │în │imobilizărilor│sfârşitul │
│imobilizări│rd.│iniţial│cursul │scoase din │anului │
│ │ │ │anului │evidenţă │(col.9= │
│ │ │ │ │ │6+7-8) │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│A │B │6 │7 │8 │9 │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│constituire│ │ │ │ │ │
│şi │13 │ │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Alte │14 │ │ │ │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│TOTAL (rd. │15 │ │ │ │ │
│13 + 14) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Imobilizări│16 │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Terenuri │17 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Construcţii│18 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Instalaţii │ │ │ │ │ │
│tehnice şi │19 │ │ │ │ │
│maşini │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Alte │ │ │ │ │ │
│instalaţii,│20 │ │ │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Investiţii │21 │ │ │ │ │
│imobiliare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│TOTAL (rd. │22 │ │ │ │ │
│16 la 21) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│AMORTIZĂRI │ │ │ │ │ │
│- TOTAL │23 │ │ │ │ │
│(rd. 15 + │ │ │ │ │ │
│22) │ │ │ │ │ │
└───────────┴───┴───────┴──────────┴──────────────┴──────────┘

     SITUAŢIA AJUSTĂRILOR PENTRU DEPRECIERE

┌────────────────────────────────────────────┬─────────┐
│Cod 40 │- lei - │
├───────────┬───┬───────┬───────────┬────────┼─────────┤
│ │ │ │Ajustări │Ajustări│Sold │
│Elemente de│Nr.│Sold │constituite│reluate │final │
│imobilizări│rd.│iniţial│în │la │(col. 13=│
│ │ │ │cursul │venituri│10+11-12)│
│ │ │ │anului │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│A │B │10 │11 │12 │13 │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│constituire│ │ │ │ │ │
│şi │24 │ │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Alte │25 │ │ │ │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│TOTAL (rd. │26 │ │ │ │ │
│24 + 25) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Terenuri │27 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Construcţii│28 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Instalaţii │ │ │ │ │ │
│tehnice şi │29 │ │ │ │ │
│maşini │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Alte │ │ │ │ │ │
│instalaţii,│30 │ │ │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Investiţii │31 │ │ │ │ │
│imobiliare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │
│în │32 │ │ │ │ │
│curs de │ │ │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Investiţii │ │ │ │ │ │
│imobiliare │33 │ │ │ │ │
│în curs │ │ │ │ │ │
│de execuţie│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Avansuri şi│ │ │ │ │ │
│imobilizări│34 │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │
│în curs │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│TOTAL (rd. │35 │ │ │ │ │
│27 la 34) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│Imobilizări│36 │ │ │ │ │
│financiare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────────┤
│AJUSTĂRI │ │ │ │ │ │
│PENTRU │ │ │ │ │ │
│DEPRECIERE │37 │ │ │ │ │
│- TOTAL │ │ │ │ │ │
│(rd. 26 + │ │ │ │ │ │
│35 + 36) │ │ │ │ │ │
└───────────┴───┴───────┴───────────┴────────┴─────────┘


┌────────────────────┬────────────────────────────────┐
│Administrator, │Întocmit, │
│Numele şi │Numele şi prenumele........... │
│prenumele...........│Calitatea...................... │
│Semnătura │Semnătura.......................│
│Ştampila unităţii │Nr. de înregistrare în │
│............ │organismul profesional │
│ │.................... │
└────────────────────┴────────────────────────────────┘


    ANEXA nr. 2


     NOMENCLATOR - FORME DE PROPRIETATE

┌────┬─────────────────────────────────┐
│Codu│Denumirea │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de │
│20 │stat şi privat) │
│ │PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de │
│ │stat - sub 50%) │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Societăţi comerciale cu capital │
│21 │de stat autohton şi de stat │
│ │străin │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Societăţi comerciale cu capital │
│22 │de stat şi privat autohton şi │
│ │străin │
├────┼─────────────────────────────────┤
│23 │Societăţi comerciale cu capital │
│ │de stat şi privat autohton │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Societăţi comerciale cu capital │
│24 │de stat şi privat străin │
│ │PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de │
│ │stat - 50% şi peste 50%) │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Societăţi comerciale cu capital │
│25 │de stat autohton şi de stat │
│ │străin │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Societăţi comerciale cu capital │
│26 │de stat şi privat autohton şi │
│ │străin │
├────┼─────────────────────────────────┤
│27 │Societăţi comerciale cu capital │
│ │de stat şi privat autohton │
├────┼─────────────────────────────────┤
│28 │Societăţi comerciale cu capital │
│ │de stat şi privat străin │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │PROPRIETATE INDIVIDUALĂ - PRIVATĂ│
│30 │(cu capital: privat autohton, │
│ │privat autohton şi străin, privat│
│ │străin, societăţi agricole) │
├────┼─────────────────────────────────┤
│31 │Societăţi comerciale în nume │
│ │colectiv │
├────┼─────────────────────────────────┤
│32 │Societăţi comerciale în comandită│
│ │simplă │
├────┼─────────────────────────────────┤
│33 │Societăţi comerciale în comandită│
│ │pe acţiuni │
├────┼─────────────────────────────────┤
│34 │Societăţi comerciale pe acţiuni │
├────┼─────────────────────────────────┤
│35 │Societăţi comerciale cu │
│ │răspundere limitată │
├────┼─────────────────────────────────┤
│36 │Societăţi agricole │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Societăţi comerciale cu capital │
│37 │de stat, privatizate în cursul │
│ │anului 2006 │
└────┴─────────────────────────────────┘


     -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016