Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   INSTRUCŢIUNE nr. 1 din 16 februarie 2018  privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale  de către Fondul de garantare a asiguraţilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 INSTRUCŢIUNE nr. 1 din 16 februarie 2018 privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale de către Fondul de garantare a asiguraţilor

EMITENT: Fondul de Garantare a Asiguraţilor
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 262 din 26 martie 2018

        În conformitate cu prevederile art. 24 lit. a) pct. (vii) şi art. 30 din Legea nr. 213/2015 privind Fondul de garantare a asiguraţilor,
        în baza prevederilor art. 9 lit. h) din Statutul Fondului de garantare a asiguraţilor*) şi ale art. 4 şi 7 din Reglementările contabile aferente situaţiilor financiare anuale aplicabile Fondului de garantare a asiguraţilor, aprobate prin Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016,──────────
        *) Statutul Fondului de garantare a asiguraţilor nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.
──────────

        potrivit deliberărilor Consiliului Fondului de garantare a asiguraţilor din şedinţa din data de 22 februarie 2018,
        Fondul de garantare a asiguraţilor emite următoare instrucţiune:
    ART. 1
        Prezenta instrucţiune stabileşte modul de întocmire a situaţiilor financiare anuale de către Fondul de garantare a asiguraţilor, denumit în continuare Fond, cu respectarea prevederilor Normei Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016 privind aprobarea Reglementărilor contabile aferente situaţiilor financiare anuale aplicabile Fondului de garantare a asiguraţilor şi de depunere a acestora la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice.

    ART. 2
    (1) Fondul depune situaţiile financiare anuale la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie şi format electronic sau numai în format electronic, având ataşată o semnătură electronică extinsă.
    (2) Formatul electronic al situaţiilor financiare anuale, generat prin programul de asistenţă, constă într-un fişier PDF având ataşat un fişier xml care conţine datele de identificare a Fondului, precum şi un fişier cu extensia zip. Fişierul cu extensia zip conţine situaţiile financiare anuale şi documentele cerute de lege, aşa cum acestea sunt întocmite de Fond, scanate alb-negru, lizibil şi cu o rezoluţie care să permită încadrarea în limita a 9,5 MB a fişierului PDF la care este ataşat fişierul zip.
    (3) Formatul electronic prevăzut la alin. (2) conţine formularistica necesară şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentă şi este obţinut prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale.
    (4) Programul de asistenţă este pus la dispoziţia Fondului în mod gratuit de unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice sau poate fi descărcat de pe serverul de web al Ministerului Finanţelor Publice, de la adresa www.mfinante.ro
    (5) Situaţiile financiare anuale pot fi depuse la registratura unităţii teritoriale a Ministerului Finanţelor Publice sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declarată, potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunătăţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de către operatorii economici şi alţi contribuabili.

    ART. 3
    (1) Fondul întocmeşte şi depune situaţii financiare anuale care cuprind următoarele formulare:
    a) bilanţ (cod 10) - conform anexei nr. 1;
    b) cont de profit şi pierdere (cod 20) - conform anexei nr. 2;
    c) situaţia modificărilor capitalului propriu - conform anexei nr. 3;
    d) situaţia fluxurilor de trezorerie - conform anexei nr. 4;
    e) note explicative la situaţiile financiare anuale, acestea cuprinzând componentele prevăzute în Reglementările contabile privind situaţiile financiare anuale, aplicabile Fondului de garantare a asiguraţilor, aprobate prin Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016.

    (2) Situaţiile financiare anuale se depun la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice, însoţite de anexele cu privire la Date informative (cod 30 - anexa nr. 5) şi Situaţia activelor imobilizate (cod 40 - anexa nr. 6).
    (3) Formularele prevăzute la alin. (1) sunt întocmite pe baza balanţei de verificare a conturilor sintetice încheiată la data de 31 decembrie prin utilizarea planului de conturi aplicabil, conform Reglementărilor contabile aprobate prin Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2016, şi se completează în lei. Această unitate de măsură se trece pe fiecare formular în parte.

    ART. 4
    (1) Situaţiile financiare anuale sunt semnate de persoanele în drept şi de către administratorul sau persoana care are obligaţia gestionării Fondului şi includ şi numele în clar al acestora. Calitatea persoanei care a întocmit situaţiile financiare anuale se completează cu director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii.
    (2) Prin persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie se înţelege orice persoană angajată potrivit legii, care îndeplineşte condiţiile prevăzute de Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 5
    (1) Fondul completează datele de identificare (denumire, adresă şi telefon), cele referitoare la încadrarea corectă în forma de proprietate (anexa nr. 1), precum şi codul unic de înregistrare, citeţ, şi codul privind activitatea, fără a se folosi prescurtări sau iniţiale.
    (2) Necompletarea corectă pe prima pagină a formularului "Bilanţ" a datelor prevăzute la alin. (1) conduce la imposibilitatea identificării Fondului şi, în consecinţă, se consideră că situaţiile financiare anuale nu au fost depuse.
    (3) Fondul completează codul privind activitatea desfăşurată, potrivit Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, actualizată prin Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 337/2007. În cazul în care Fondul desfăşoară mai multe activităţi se trece codul activităţii preponderente, care defineşte profilul Fondului (respectiv codul clasei CAEN al activităţii preponderente).

    ART. 6
    (1) Situaţiile financiare anuale avizate de către Consiliul de administraţie al Fondului se transmit către Autoritatea de Supraveghere Financiară în vederea aprobării, până la data de 30 aprilie a anului următor celui pentru care se face raportarea, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
    (2) Situaţiile financiare anuale aprobate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară se depun la unitatea teritorială a Ministerului Finanţelor Publice în termen de 120 de zile de la încheierea exerciţiului financiar.

    ART. 7
     Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezenta instrucţiune.

    ART. 8
        Nerespectarea prevederilor prezentei instrucţiuni se sancţionează în conformitate cu prevederile Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 9
        La data intrării în vigoare a prezentei instrucţiuni se abrogă Instrucţiunea Fondului de garantare a asiguraţilor nr. 1/2017 privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale de către Fondul de garantare a asiguraţilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 234 din 5 aprilie 2017, aplicabilă la închiderea exerciţiului financiar 2016.

    ART. 10
        Prezenta instrucţiune se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la data publicării acesteia.



                              Directorul general al Fondului de garantare a asiguraţilor,
                                                     Cristian Roşu

        Bucureşti, 16 februarie 2018.
        Nr. 1.
    ANEXA 1


┌──────────────────────┬───────────────┐
│Judeţul │ │
│......................│ │
│|_|_| │Activitatea │
│Entitatea │preponderentă │
│................ │(denumire clasă│
│Adresa: │CAEN) ........ │
│localitatea......., │Cod clasă CAEN │
│sectorul ... │..... |_|_|_|_|│
│Str. .................│Cod unic de │
│nr. ...., bl. ... │înregistrare |_│
│Sc. .........., ap. │|_|_|_|_|_|_|_|│
│........, │_| │
│Telefon .............,│ │
│fax ............. │ │
│Forma de proprietate │ │
│.............. |_|_ │ │
└──────────────────────┴───────────────┘

                                          BILANŢ
                           la data de 31 decembrie .........
        Cod 10

┌───────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├────────────────────┬───┬──────────────────┤
│ │ │Sold an curent la:│
│Denumirea │Nr.├────────┬─────────┤
│elementului │rd.│01 │31 │
│ │ │ianuarie│decembrie│
├──┬─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│A │ │B │1 │2 │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │ACTIVE │ │ │ │
│ │IMOBILIZATE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │I. IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│ │NECORPORALE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Cheltuieli de │ │ │ │
│ │constituire │1 │ │ │
│ │(ct. 201 - 2801 -│ │ │ │
│ │2901) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Cheltuieli de │ │ │ │
│ │dezvoltare │2 │ │ │
│ │(ct. 203 - 2803 -│ │ │ │
│ │2903) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │3. Concesiuni, │ │ │ │
│ │brevete, licenţe,│ │ │ │
│ │mărci │ │ │ │
│ │comerciale, │3 │ │ │
│ │drepturi şi │ │ │ │
│ │active similare │ │ │ │
│ │(ct. 205 - 2805 -│ │ │ │
│ │2905) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │4. Alte │ │ │ │
│ │imobilizări │ │ │ │
│ │necorporale │4 │ │ │
│ │(ct. 208 - 2808 -│ │ │ │
│ │2908) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 01 la │5 │ │ │
│ │04) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │II. IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│ │CORPORALE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Terenuri şi │ │ │ │
│ │construcţii (ct. │ │ │ │
│ │211 + │6 │ │ │
│ │212 - 2811 - 2812│ │ │ │
│ │- 2911 - 2912) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Instalaţii │ │ │ │
│ │tehnice şi maşini│7 │ │ │
│ │(ct. 213 + 223 - │ │ │ │
│ │2813 - 2913) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │3. Alte │ │ │ │
│ │instalaţii, │ │ │ │
│ │utilaje şi │8 │ │ │
│A.│mobilier │ │ │ │
│ │(ct. 214 + 224 - │ │ │ │
│ │2814 - 2914) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │4. Investiţii │ │ │ │
│ │imobiliare │9 │ │ │
│ │(ct. 215 - 2815 -│ │ │ │
│ │2915) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │5. Imobilizări │ │ │ │
│ │corporale în curs│ │ │ │
│ │de │10 │ │ │
│ │execuţie (ct. 231│ │ │ │
│ │- 2931) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │6. Investiţii │ │ │ │
│ │imobiliare în │ │ │ │
│ │curs de │11 │ │ │
│ │execuţie (ct. 235│ │ │ │
│ │- 2935) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │7. Avansuri │ │ │ │
│ │acordate pentru │12 │ │ │
│ │imobilizări │ │ │ │
│ │corporale (4093) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 06 la │13 │ │ │
│ │12) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │III. IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│ │FINANCIARE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Împrumuturi │ │ │ │
│ │acordate Fondului│ │ │ │
│ │de │14 │ │ │
│ │rezoluţie (ct. │ │ │ │
│ │2671 - 2966* - │ │ │ │
│ │2968*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Alte │ │ │ │
│ │împrumuturi (ct. │ │ │ │
│ │2677 + 2678* + │15 │ │ │
│ │2679* - 2964 - │ │ │ │
│ │2968*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 14 la │16 │ │ │
│ │15) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │ACTIVE │ │ │ │
│ │IMOBILIZATE - │ │ │ │
│ │TOTAL │17 │ │ │
│ │(rd. 05 + 13 + │ │ │ │
│ │16) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE│ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │I. STOCURI │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Materiale │ │ │ │
│ │consumabile şi │ │ │ │
│ │materiale de │ │ │ │
│ │natura obiectelor│18 │ │ │
│ │de inventar │ │ │ │
│ │(ct. 302 + 303 - │ │ │ │
│ │392) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Furnizori - │ │ │ │
│ │debitori pentru │ │ │ │
│ │cumpărări │19 │ │ │
│ │de bunuri de │ │ │ │
│ │natura stocurilor│ │ │ │
│ │(ct. 4091) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 18 la │20 │ │ │
│ │19) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │II. CREANŢE │ │ │ │
│ │(Sumele care │ │ │ │
│ │urmează să fie │ │ │ │
│ │încasate după o │ │ │ │
│ │perioadă mai mare│ │ │ │
│ │de un an │ │ │ │
│ │trebuie │ │ │ │
│ │prezentate │ │ │ │
│ │separat pentru │ │ │ │
│ │fiecare │ │ │ │
│ │element.) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Sume de │ │ │ │
│ │încasat de la │ │ │ │
│ │asigurători │21 │ │ │
│ │(ct. 451 - 491* -│ │ │ │
│ │492*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Sume de │ │ │ │
│ │încasat din │ │ │ │
│ │recuperarea │22 │ │ │
│ │creanţelor │ │ │ │
│ │Fondului (ct. 453│ │ │ │
│ │- 493) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│B.│3. Sume de │ │ │ │
│ │încasat de la │ │ │ │
│ │asigurători │ │ │ │
│ │pentru Fondul de │23 │ │ │
│ │rezoluţie (ct. │ │ │ │
│ │4551 + │ │ │ │
│ │4552 - 491* - │ │ │ │
│ │492*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │4. Alte creanţe │ │ │ │
│ │(ct. 4092 + 4094 │ │ │ │
│ │+ 411 + │ │ │ │
│ │413 + 418 + 425 +│ │ │ │
│ │4282 + 431** + │ │ │ │
│ │437** + │24 │ │ │
│ │4382 + 444** + │ │ │ │
│ │445 + 446** + │ │ │ │
│ │447** + 4482 │ │ │ │
│ │+ 461 + 473** - │ │ │ │
│ │496* + 5187) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 21 la │25 │ │ │
│ │24) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │III. INVESTIŢII │ │ │ │
│ │PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Alte investiţii │ │ │ │
│ │pe termen scurt │ │ │ │
│ │(ct. 505 + 506 + │ │ │ │
│ │507 + din ct. 508│26 │ │ │
│ │- 595 - │ │ │ │
│ │596 - 597 - 598 +│ │ │ │
│ │5113 + 5114) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 26) │27 │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │IV. CASA ŞI │ │ │ │
│ │CONTURI LA BĂNCI │ │ │ │
│ │(din ct. 508 │28 │ │ │
│ │+ ct. 5112 + 512 │ │ │ │
│ │+ 531 + 532 + 541│ │ │ │
│ │+ 542) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE│ │ │ │
│ │- TOTAL │29 │ │ │
│ │(rd. 20 + 25 + 27│ │ │ │
│ │+ 28) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │CHELTUIELI ÎN │ │ │ │
│ │AVANS (ct. 471) │30 │ │ │
│ │(rd. 31 + 32), │ │ │ │
│ │din care: │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Sume de reluat │ │ │ │
│ │într-o perioadă │ │ │ │
│C.│de până la │31 │ │ │
│ │un an (din ct. │ │ │ │
│ │471*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Sume de reluat │ │ │ │
│ │într-o perioadă │ │ │ │
│ │mai mare │32 │ │ │
│ │de un an (din ct.│ │ │ │
│ │471*) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │DATORII: SUMELE │ │ │ │
│ │CARE TREBUIE │ │ │ │
│ │PLĂTITE │ │ │ │
│ │ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│ │DE PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Împrumuturi │ │ │ │
│ │din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni, │ │ │ │
│ │prezentându-se │ │ │ │
│ │separat │33 │ │ │
│ │împrumuturile din│ │ │ │
│ │emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni │ │ │ │
│ │convertibile (ct.│ │ │ │
│ │161 - 1691) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Sume datorate │ │ │ │
│ │instituţiilor de │ │ │ │
│ │credit │ │ │ │
│ │(ct. 1621 + 1622 │34 │ │ │
│ │+ 1624 + 1625 + │ │ │ │
│ │1627 + │ │ │ │
│ │5191 + 5192 + │ │ │ │
│ │5198) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │3. Datorii │ │ │ │
│ │comerciale - │ │ │ │
│ │furnizori │35 │ │ │
│ │(ct. 401 + 404 + │ │ │ │
│ │408) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │4. Efecte de │ │ │ │
│ │comerţ de plătit │36 │ │ │
│ │(ct. 403 + 405) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │5. Dobânzi │ │ │ │
│ │aferente │ │ │ │
│ │împrumuturilor şi│37 │ │ │
│ │datoriilor │ │ │ │
│ │asimilate (ct. │ │ │ │
│ │168) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│D.│6. Sume încasate │ │ │ │
│ │în plus de la │38 │ │ │
│ │asigurători │ │ │ │
│ │(ct. 462*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │7. Sume datorate │ │ │ │
│ │cu titlu de │ │ │ │
│ │despăgubiri/ │ │ │ │
│ │indemnizaţii │39 │ │ │
│ │creditorilor de │ │ │ │
│ │asigurări │ │ │ │
│ │(ct. 452) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │8. Sume datorate │ │ │ │
│ │cu titlu de │ │ │ │
│ │despăgubiri │40 │ │ │
│ │din Fondul de │ │ │ │
│ │rezoluţie (ct. │ │ │ │
│ │4559) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │9. Alte datorii, │ │ │ │
│ │inclusiv │ │ │ │
│ │datoriile │ │ │ │
│ │fiscale şi │ │ │ │
│ │datoriile privind│ │ │ │
│ │asigurările │ │ │ │
│ │sociale (ct. 1623│ │ │ │
│ │+ 1626 + 167 + │ │ │ │
│ │1687 - │ │ │ │
│ │1692 + 269 + 419 │ │ │ │
│ │+ 421 + 423 + 426│41 │ │ │
│ │+ 427 + │ │ │ │
│ │4281 + 431*** + │ │ │ │
│ │437*** + 4381 + │ │ │ │
│ │444*** + │ │ │ │
│ │446*** + 447*** +│ │ │ │
│ │4481 + 462*+ │ │ │ │
│ │473*** + │ │ │ │
│ │509 + 5186 + 5193│ │ │ │
│ │+ 5194 + 5195 + │ │ │ │
│ │5196 + │ │ │ │
│ │5197) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 33 la │42 │ │ │
│ │41) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE│ │ │ │
│ │NETE/DATORII │ │ │ │
│E.│CURENTE │43 │ │ │
│ │NETE (rd. 29 + 31│ │ │ │
│ │- 42 - 61 - 64) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL ACTIVE │ │ │ │
│ │MINUS DATORII │ │ │ │
│F.│CURENTE │44 │ │ │
│ │(rd. 17 + 32 + │ │ │ │
│ │43) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │DATORII: SUMELE │ │ │ │
│ │CARE TREBUIE │ │ │ │
│ │PLĂTITE │ │ │ │
│ │ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│ │MAI MARE DE UN AN│ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Împrumuturi │ │ │ │
│ │din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni, cu │ │ │ │
│ │prezentarea │ │ │ │
│ │separată a │45 │ │ │
│ │împrumuturilor │ │ │ │
│ │din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni │ │ │ │
│ │convertibile (ct.│ │ │ │
│ │161 - 1691) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Sume datorate │ │ │ │
│ │instituţiilor de │ │ │ │
│ │credit │ │ │ │
│ │(ct. 1621 + 1622 │46 │ │ │
│ │+ 1624 + 1625 + │ │ │ │
│ │1627 + │ │ │ │
│ │5191 + 5192 + │ │ │ │
│ │5198) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │3. Sume încasate │ │ │ │
│ │în plus de la │47 │ │ │
│ │asigurători │ │ │ │
│ │(ct. 462*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │4. Sume datorate │ │ │ │
│ │cu titlu de │ │ │ │
│ │despăgubiri/ │ │ │ │
│ │indemnizaţii │48 │ │ │
│ │creditorilor de │ │ │ │
│ │asigurări │ │ │ │
│ │(ct. 452) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │5. Datorii │ │ │ │
│ │comerciale - │ │ │ │
│ │furnizori │49 │ │ │
│ │(ct. 401 + 404 + │ │ │ │
│G.│408) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │6. Efecte de │ │ │ │
│ │comerţ de plătit │50 │ │ │
│ │(ct. 403 + 405) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │7. Dobânzi │ │ │ │
│ │aferente │ │ │ │
│ │împrumuturilor şi│51 │ │ │
│ │datoriilor │ │ │ │
│ │asimilate (ct. │ │ │ │
│ │168) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │8. Sume datorate │ │ │ │
│ │cu titlu de │ │ │ │
│ │despăgubiri │52 │ │ │
│ │din Fondul de │ │ │ │
│ │rezoluţie (ct. │ │ │ │
│ │4559) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │9. Alte datorii, │ │ │ │
│ │inclusiv │ │ │ │
│ │datoriile │ │ │ │
│ │fiscale şi │ │ │ │
│ │datoriile privind│ │ │ │
│ │asigurările │ │ │ │
│ │sociale (ct. 1623│ │ │ │
│ │+ 1626 + 167 + │ │ │ │
│ │1687 - │ │ │ │
│ │1692 + 269 + 419 │ │ │ │
│ │+ 421 + 423 + 426│53 │ │ │
│ │+ 427 + │ │ │ │
│ │4281 + 431*** + │ │ │ │
│ │437*** + 4381 + │ │ │ │
│ │444*** + │ │ │ │
│ │446*** + 447*** +│ │ │ │
│ │4481 + 462 + │ │ │ │
│ │473*** + │ │ │ │
│ │509 + 5186 + 5193│ │ │ │
│ │+ 5194 + 5195 + │ │ │ │
│ │5196 + │ │ │ │
│ │5197) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 45 la │54 │ │ │
│ │53) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │PROVIZIOANE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Provizioane │ │ │ │
│ │specifice │55 │ │ │
│ │(ct. 141 + 142 + │ │ │ │
│ │143 - 149) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Provizioane │ │ │ │
│ │pentru litigii │56 │ │ │
│ │(ct. 1511) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│H.│3. Provizioane │ │ │ │
│ │pentru │ │ │ │
│ │beneficiile │57 │ │ │
│ │angajaţilor (ct. │ │ │ │
│ │1515 + 1517) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │4. Alte │ │ │ │
│ │provizioane (ct. │58 │ │ │
│ │1512 + 1513 + │ │ │ │
│ │1514 + 1518) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 55 la │59 │ │ │
│ │58) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │VENITURI ÎN AVANS│ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Subvenţii │ │ │ │
│ │pentru investiţii│ │ │ │
│ │(ct. 475) │60 │ │ │
│ │(rd. 61+ 62), din│ │ │ │
│ │care: │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Sume de reluat │ │ │ │
│ │într-o perioadă │ │ │ │
│ │de până la │61 │ │ │
│ │un an (din ct. │ │ │ │
│ │475*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Sume de reluat │ │ │ │
│ │într-o perioadă │ │ │ │
│ │mai mare de │62 │ │ │
│ │un an (din ct. │ │ │ │
│ │475*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│I.│2. Venituri │ │ │ │
│ │înregistrate în │ │ │ │
│ │avans │63 │ │ │
│ │(ct. 472) - total│ │ │ │
│ │(rd. 64 + 65), │ │ │ │
│ │din care: │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Sume de reluat │ │ │ │
│ │într-o perioadă │ │ │ │
│ │de până la │64 │ │ │
│ │un an (din ct. │ │ │ │
│ │472*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Sume de reluat │ │ │ │
│ │într-o perioadă │ │ │ │
│ │mai mare de │65 │ │ │
│ │un an (din ct. │ │ │ │
│ │472*) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │TOTAL (rd. 60 + │66 │ │ │
│ │63) │ │ │ │
├──┼─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │CAPITAL ŞI │ │ │ │
│ │REZERVE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │I. FONDUL DE │ │ │ │
│ │REZOLUŢIE PENTRU │ │ │ │
│ │ASIGURĂTORI │67 │ │ │
│ │(ct. 103) (rd. 68│ │ │ │
│ │+ 69), din care: │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │1. Fondul de │ │ │ │
│ │rezoluţie aferent│ │ │ │
│ │asigurărilor │ │ │ │
│ │generale (ct. │68 │ │ │
│ │10311 + 10321 + │ │ │ │
│ │1033* - 1035* - │ │ │ │
│ │10361) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │2. Fondul de │ │ │ │
│ │rezoluţie aferent│ │ │ │
│ │asigurărilor de │ │ │ │
│ │viaţă (ct. 10312 │69 │ │ │
│ │+ 10322 + │ │ │ │
│ │1033* - 1035* - │ │ │ │
│ │10362) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │II. REZERVE DIN │ │ │ │
│ │REEVALUARE (ct. │70 │ │ │
│ │105) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│J.│III. REZERVE │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Alte rezerve (ct.│71 │ │ │
│ │1068) │ │ │ │
│ ├────────────┬────┼───┼────────┼─────────┤
│ │IV. │ │ │ │ │
│ │REZULTATUL │SOLD│72 │ │ │
│ │REPORTAT - │C │ │ │ │
│ │CAPITALUL │ │ │ │ │
│ │FONDULUI DE ├────┼───┼────────┼─────────┤
│ │GARANTARE │ │ │ │ │
│ │A │SOLD│73 │ │ │
│ │ASIGURAŢILOR│D │ │ │ │
│ │(ct. 117) │ │ │ │ │
│ ├────────────┼────┼───┼────────┼─────────┤
│ │V. │Sold│74 │ │ │
│ │REZULTATUL │C │ │ │ │
│ │EXERCIŢIULUI├────┼───┼────────┼─────────┤
│ │FINANCIAR │SOLD│75 │ │ │
│ │(ct. 121) │D │ │ │ │
│ ├────────────┴────┼───┼────────┼─────────┤
│ │Repartizarea │ │ │ │
│ │profitului (ct. │76 │ │ │
│ │129) │ │ │ │
│ ├─────────────────┼───┼────────┼─────────┤
│ │CAPITALURI │ │ │ │
│ │PROPRII - TOTAL │ │ │ │
│ │(rd. 67 + 70 + │77 │ │ │
│ │71 + 72 - 73 + 74│ │ │ │
│ │- 75 - 76) │ │ │ │
└──┴─────────────────┴───┴────────┴─────────┘

──────────
        *) Conturi de repartizat după natura elementelor respective.
        **) Solduri debitoare ale conturilor respective.
        ***) Solduri creditoare ale conturilor respective.
──────────

┌─────────────────────────┬──────────────────────┐
│DIRECTOR GENERAL │ │
│Numele şi prenumele │ │
│............... │ │
│Semnătura │ÎNTOCMIT, │
│.........................│Numele şi prenumele │
│ │............ │
│ │Calitatea │
│ │......................│
│ │Semnătura │
│ │......................│
└─────────────────────────┴──────────────────────┘


    ANEXA 2


                           CONT DE PROFIT ŞI PIERDERE
                         la data 31 decembrie .........
        Cod 20

┌──────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├─────────────────┬───┬────────────────┤
│ │ │Perioada de │
│Denumirea │Nr.│raportare │
│indicatorilor │rd.├─────────┬──────┤
│ │ │An │An │
│ │ │precedent│curent│
├──┬──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │A │B │1 │2 │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Venituri │ │ │ │
│ │specifice │ │ │ │
│ │Fondului de │ │ │ │
│ │garantare a │1 │ │ │
│ │asiguraţilor │ │ │ │
│ │(rd. 02 - rd. │ │ │ │
│ │03) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Venituri │ │ │ │
│ │specifice │ │ │ │
│1 │Fondului de │ │ │ │
│ │garantare a │2 │ │ │
│ │asiguraţilor │ │ │ │
│ │(ct. 701 + 702│ │ │ │
│ │+ 704 + │ │ │ │
│ │705 + 706) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Reduceri │ │ │ │
│ │comerciale │3 │ │ │
│ │acordate (ct. │ │ │ │
│ │709) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│ │reevaluarea │ │ │ │
│2 │imobilizărilor│4 │ │ │
│ │corporale (ct.│ │ │ │
│ │755) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│3 │subvenţii de │5 │ │ │
│ │exploatare │ │ │ │
│ │(ct. 741) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Alte venituri │ │ │ │
│4 │din exploatare│6 │ │ │
│ │(ct. 758) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │venituri din │ │ │ │
│ │subvenţii │7 │ │ │
│ │pentru │ │ │ │
│ │investiţii │ │ │ │
│ │(ct. 7584) │ │ │ │
├──┴──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│VENITURI DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE - │ │ │ │
│TOTAL │8 │ │ │
│(rd. 01 + 04 + 05│ │ │ │
│+ 06) │ │ │ │
├──┬──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Cheltuieli │ │ │ │
│ │specifice │ │ │ │
│5 │Fondului de │9 │ │ │
│ │garantare │ │ │ │
│ │a asiguraţilor│ │ │ │
│ │(ct. 601) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │a) Cheltuieli │ │ │ │
│ │cu materialele│10 │ │ │
│ │consumabile │ │ │ │
│ │(ct. 602) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │b) Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli │11 │ │ │
│ │materiale (ct.│ │ │ │
│ │603) │ │ │ │
│6 ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │c) Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli │ │ │ │
│ │externe (cu │12 │ │ │
│ │energie şi │ │ │ │
│ │apă) (ct. 605)│ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │d) Reduceri │ │ │ │
│ │comerciale │13 │ │ │
│ │primite (ct. │ │ │ │
│ │609) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │personalul │14 │ │ │
│ │(rd. 15 + 16),│ │ │ │
│ │din care: │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │a) Salarii şi │ │ │ │
│ │indemnizaţii │15 │ │ │
│7 │(ct. 641 + │ │ │ │
│ │642) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │b) Cheltuieli │ │ │ │
│ │cu asigurările│ │ │ │
│ │şi protecţia │16 │ │ │
│ │socială (ct. │ │ │ │
│ │645) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │a) Ajustări de│ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │imobilizările │17 │ │ │
│ │corporale şi │ │ │ │
│ │necorporale │ │ │ │
│ │(rd. 18 - 19) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │a.1) │ │ │ │
│ │Cheltuieli │18 │ │ │
│ │(ct. 6811 + │ │ │ │
│ │6813) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │a.2) Venituri │19 │ │ │
│ │(ct. 7813) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │b) Ajustări de│ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │20 │ │ │
│ │activele │ │ │ │
│ │circulante │ │ │ │
│ │(rd. 21 - 22) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│8 │b.1) │ │ │ │
│ │Cheltuieli │21 │ │ │
│ │(ct. 654 + │ │ │ │
│ │6814) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │b.2) Venituri │ │ │ │
│ │(ct. 754 + │22 │ │ │
│ │7814) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │c) Ajustări de│ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │creanţele │23 │ │ │
│ │Fondului de │ │ │ │
│ │garantare a │ │ │ │
│ │asiguraţilor │ │ │ │
│ │(rd. 24 - 25) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │c.1) │ │ │ │
│ │Cheltuieli │24 │ │ │
│ │(ct. 683) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │c.2) Venituri │25 │ │ │
│ │(ct. 783) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli de │26 │ │ │
│ │exploatare │ │ │ │
│ │(rd. 27 la 32)│ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │9.1. │ │ │ │
│ │Cheltuieli │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │prestaţiile │ │ │ │
│ │externe (ct. │ │ │ │
│ │611 + 612 + │ │ │ │
│ │613 + 614 + │27 │ │ │
│ │615 + │ │ │ │
│ │621 + 622 + │ │ │ │
│ │623 + 624 + │ │ │ │
│ │625 + 626 + │ │ │ │
│ │627 + │ │ │ │
│ │628) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │9.2. │ │ │ │
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │alte impozite,│ │ │ │
│ │taxe şi │ │ │ │
│ │vărsăminte │ │ │ │
│ │asimilate; │ │ │ │
│ │cheltuieli │ │ │ │
│ │reprezentând │28 │ │ │
│ │transferuri şi│ │ │ │
│ │contribuţii │ │ │ │
│ │datorate în │ │ │ │
│ │baza unor acte│ │ │ │
│ │normative │ │ │ │
│ │speciale (ct. │ │ │ │
│ │635 + 6586*) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │9.3. │ │ │ │
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │protecţia │29 │ │ │
│ │mediului │ │ │ │
│ │înconjurător │ │ │ │
│ │(ct. 652) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │9.4. │ │ │ │
│ │Cheltuieli din│ │ │ │
│9 │reevaluarea │30 │ │ │
│ │imobilizărilor│ │ │ │
│ │corporale (ct.│ │ │ │
│ │655) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │9.5. │ │ │ │
│ │Cheltuieli │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │calamităţile │ │ │ │
│ │şi │31 │ │ │
│ │alte │ │ │ │
│ │evenimente │ │ │ │
│ │similare (ct. │ │ │ │
│ │6587) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │9.6. Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli │ │ │ │
│ │(ct. 6581 + │32 │ │ │
│ │6582 + │ │ │ │
│ │6583 + 6588) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Ajustări │ │ │ │
│ │privind │33 │ │ │
│ │provizioanele │ │ │ │
│ │(rd. 34 - 35) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Cheltuieli │34 │ │ │
│ │(ct. 6812) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Venituri │35 │ │ │
│ │(ct. 7812) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Ajustări │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │provizioanele │36 │ │ │
│ │specifice │ │ │ │
│ │(rd. 37 - 38) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Cheltuieli │ │ │ │
│ │(ct. 684 + │37 │ │ │
│ │685) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Venituri │ │ │ │
│ │(ct. 784 + │38 │ │ │
│ │785) │ │ │ │
├──┴──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│CHELTUIELI DE │ │ │ │
│EXPLOATARE - │ │ │ │
│TOTAL (rd. 9 la │ │ │ │
│12 │39 │ │ │
│- 13 + 14 + 17 + │ │ │ │
│20 + 23 + 26 + 33│ │ │ │
│+ 36) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼─────────┼──────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE: │ │ │ │
├──┬──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Profit (rd. │40 │ │ │
│ │08 - 39) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Pierdere │41 │ │ │
│ │(rd. 39 - 08) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│10│dobânzi (ct. │42 │ │ │
│ │766) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│ │investiţii │ │ │ │
│11│financiare │43 │ │ │
│ │cedate │ │ │ │
│ │(ct. 764) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Alte venituri │ │ │ │
│12│financiare │44 │ │ │
│ │(ct. 762 + 765│ │ │ │
│ │+ 767 + 768) │ │ │ │
├──┴──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│VENITURI │ │ │ │
│FINANCIARE - │45 │ │ │
│TOTAL (rd. 42 + │ │ │ │
│43 + 44) │ │ │ │
├──┬──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Ajustări de │ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │imobilizările │ │ │ │
│ │financiare şi │ │ │ │
│ │investiţiile │46 │ │ │
│ │financiare │ │ │ │
│ │deţinute ca │ │ │ │
│13│active │ │ │ │
│ │circulante │ │ │ │
│ │(rd.47 - 48) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Cheltuieli │47 │ │ │
│ │(ct. 686) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Venituri │48 │ │ │
│ │(ct. 786) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Cheltuieli │ │ │ │
│14│privind │49 │ │ │
│ │dobânzile (ct.│ │ │ │
│ │666*) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli │ │ │ │
│15│financiare │50 │ │ │
│ │(ct. 664 + 665│ │ │ │
│ │+ 667 + 668) │ │ │ │
├──┴──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│FINANCIARE - │51 │ │ │
│TOTAL (rd.46 + 49│ │ │ │
│+ 50) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼─────────┼──────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA │ │ │ │
│FINANCIAR(Ă): │ │ │ │
├──┬──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Profit (rd. │52 │ │ │
│ │45 - 51) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Pierdere │53 │ │ │
│ │(rd. 51 - 45) │ │ │ │
├──┴──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│VENITURI TOTALE │54 │ │ │
│(rd. 08 + 45) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼─────────┼──────┤
│CHELTUIELI TOTALE│55 │ │ │
│(rd. 39 + 51) │ │ │ │
├──┬──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│16│PROFITUL SAU │ │ │ │
│ │PIERDEREA │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Profit (rd. │56 │ │ │
│ │54 - 55) │ │ │ │
├──┼──────────────┼───┼─────────┼──────┤
│ │- Pierdere │57 │ │ │
│ │(rd. 55 - 54) │ │ │ │
└──┴──────────────┴───┴─────────┴──────┘

──────────
        *) Conturi de repartizat după natura elementelor respective.
──────────

┌──────────────────────────┬──────────────────────┐
│DIRECTOR GENERAL │ │
│Numele şi prenumele │ │
│................ │ │
│Semnătura │ÎNTOCMIT, │
│..........................│Numele şi prenumele │
│ │............ │
│ │Calitatea │
│ │......................│
│ │Semnătura │
│ │......................│
└──────────────────────────┴──────────────────────┘


    ANEXA 3

    SITUAŢIA MODIFICĂRILOR CAPITALULUI PROPRIU

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├─────────────────┬────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┤
│ │Sold la │Creşteri │Reduceri │Sold la │
│Denumirea │începutul ├──────┬────────┼──────┬────────┤sfârşitul │
│elementului │exerciţiului│Total,│Prin │Total,│Prin │exerciţiului│
│ │financiar │din │transfer│din │transfer│financiar │
│ │ │care │ │care │ │ │
├─────────────────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│A │1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├─────────────────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Sume alocate de │ │ │ │ │ │ │
│Fondul de │ │ │ │ │ │ │
│garantare │ │ │ │ │ │ │
│a asiguraţilor │ │ │ │ │ │ │
│pentru Fondul de │ │ │ │ │ │ │
│rezoluţie pentru │ │ │ │ │ │ │
│asigurători (din │ │ │ │ │ │ │
│ct. 103) │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Rezerve din │ │ │ │ │ │ │
│reevaluare (ct. │ │ │ │ │ │ │
│105) │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Rezerve (ct. 106)│ │ │ │ │ │ │
├────────────┬────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Rezultatul │Sold│ │ │ │ │ │ │
│reportat al │C │ │ │ │ │ │ │
│FGA ├────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│(ct. 1171 + │Sold│ │ │ │ │ │ │
│1175 + 1176)│D │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Rezultatul │ │ │ │ │ │ │ │
│reportat │Sold│ │ │ │ │ │ │
│provenit │C │ │ │ │ │ │ │
│din │ │ │ │ │ │ │ │
│modificarea ├────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│politicilor │ │ │ │ │ │ │ │
│contabile │Sold│ │ │ │ │ │ │
│(ct.1173) │D │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Rezultatul │ │ │ │ │ │ │ │
│reportat │Sold│ │ │ │ │ │ │
│provenit │C │ │ │ │ │ │ │
│din │ │ │ │ │ │ │ │
│corectarea ├────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│erorilor │ │ │ │ │ │ │ │
│contabile │Sold│ │ │ │ │ │ │
│(ct.1174) │D │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│ │Sold│ │ │ │ │ │ │
│Rezultatul │C │ │ │ │ │ │ │
│exerciţiului├────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│(ct. 121) │Sold│ │ │ │ │ │ │
│ │D │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Repartizarea │ │ │ │ │ │ │
│profitului (ct. │ │ │ │ │ │ │
│129) │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────┼────────────┼──────┼────────┼──────┼────────┼────────────┤
│Total capitaluri │ │ │ │ │ │ │
│proprii │ │ │ │ │ │ │
└─────────────────┴────────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────────┘


┌──────────────────────────┬──────────────────────┐
│DIRECTOR GENERAL │ │
│Numele şi prenumele │ │
│................ │ │
│Semnătura │ÎNTOCMIT, │
│..........................│Numele şi prenumele │
│ │............ │
│ │Calitatea │
│ │......................│
│ │Semnătura │
│ │......................│
└──────────────────────────┴──────────────────────┘


    ANEXA 4

    SITUAŢIA FLUXURILOR DE TREZORERIE

┌─────────────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├───────────────┬────┬─────┬──────┬───────────────┤
│ │ │ │ │Alte │
│ │ │TOTAL│Casa │disponibilităţi│
│ │ │(col.│în │în lei şi în │
│DENUMIREA │Cod │2 + │lei şi│valută la │
│INDICATORULUI │rând│col. │în │instituţii │
│ │ │3) │valută│bancare │
│ │ │ │(531) │(ct. 512, din │
│ │ │ │ │ct. 508) │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│A │B │1 │2 │3 │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│I. FLUXURI DE │ │ │ │ │
│TREZORERIE DIN │ │ │ │ │
│ACTIVITATEA DE │ │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│1. Încasări în │ │ │ │ │
│numerar │ │ │ │ │
│aferente │ │ │ │ │
│activităţii │01 │ │ │ │
│Fondului de │ │ │ │ │
│garantare a │ │ │ │ │
│asiguraţilor │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│2. Încasări în │ │ │ │ │
│numerar │02 │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │ │
│alte venituri │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│3. Alte │ │ │ │ │
│încasări în │03 │ │ │ │
│numerar │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│4. Plăţi în │ │ │ │ │
│numerar │ │ │ │ │
│efectuate către│ │ │ │ │
│furnizorii de │04 │ │ │ │
│bunuri şi │ │ │ │ │
│prestatorii de │ │ │ │ │
│servicii │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│5. Plăţile în │ │ │ │ │
│numerar │ │ │ │ │
│efectuate către│05 │ │ │ │
│şi în numele │ │ │ │ │
│angajaţilor │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│6. Alte plăţi │06 │ │ │ │
│în numerar │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│7. Numerar net │ │ │ │ │
│din activitatea│ │ │ │ │
│de exploatare │ │ │ │ │
│(rd. 01 + rd. │07 │ │ │ │
│02 │ │ │ │ │
│+ rd. 03 - rd. │ │ │ │ │
│04 - rd. 05 - │ │ │ │ │
│rd. 06) │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│II. FLUXURI DE │ │ │ │ │
│TREZORERIE DIN │ │ │ │ │
│ACTIVITATEA DE │ │ │ │ │
│INVESTIŢII │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│1. Încasări în │ │ │ │ │
│numerar din │ │ │ │ │
│vânzarea de │ │ │ │ │
│imobilizări │08 │ │ │ │
│corporale, │ │ │ │ │
│necorporale şi │ │ │ │ │
│alte active │ │ │ │ │
│imobilizate │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│2. Încasările │ │ │ │ │
│în numerar din │ │ │ │ │
│rambursarea │ │ │ │ │
│avansurilor şi │09 │ │ │ │
│împrumuturilor │ │ │ │ │
│acordate altor │ │ │ │ │
│părţi │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│3. Plăţi în │ │ │ │ │
│numerar pentru │ │ │ │ │
│dobândirea de │ │ │ │ │
│imobilizări │10 │ │ │ │
│corporale, │ │ │ │ │
│necorporale şi │ │ │ │ │
│alte active │ │ │ │ │
│imobilizate │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│4. Avansurile │ │ │ │ │
│în numerar şi │ │ │ │ │
│împrumuturile │11 │ │ │ │
│acordate altor │ │ │ │ │
│părţi │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│5. Numerar net │ │ │ │ │
│din activitatea│ │ │ │ │
│de investiţii │12 │ │ │ │
│(rd. 08 + rd. │ │ │ │ │
│09 - rd. 10 - │ │ │ │ │
│rd. 11) │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│III. NUMERAR │ │ │ │ │
│DIN ACTIVITATEA│ │ │ │ │
│DE FINANŢARE │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│1. Încasări în │ │ │ │ │
│numerar │ │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │ │
│emisiunea │ │ │ │ │
│titlurilor de │ │ │ │ │
│creanţă, │13 │ │ │ │
│împrumuturilor,│ │ │ │ │
│obligaţiunilor │ │ │ │ │
│şi altor │ │ │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │ │
│pe termen scurt│ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│2. Rambursările│ │ │ │ │
│în numerar ale │14 │ │ │ │
│sumelor │ │ │ │ │
│împrumutate │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│3. Plăţile în │ │ │ │ │
│numerar │ │ │ │ │
│efectuate de │ │ │ │ │
│locatar pentru │ │ │ │ │
│reducerea │ │ │ │ │
│datoriei │15 │ │ │ │
│existente │ │ │ │ │
│aferente unui │ │ │ │ │
│contract de │ │ │ │ │
│leasing │ │ │ │ │
│financiar │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│4. Numerar net │ │ │ │ │
│din activitatea│ │ │ │ │
│de finanţare │16 │ │ │ │
│(rd. 13 + rd. │ │ │ │ │
│14 - rd. 15) │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│IV. CREŞTEREA │ │ │ │ │
│(DESCREŞTEREA) │ │ │ │ │
│NETĂ DE NUMERAR│ │ │ │ │
│ŞI ECHIVALENT │17 │ │ │ │
│DE │ │ │ │ │
│NUMERAR (rd. 07│ │ │ │ │
│+ rd. 12 + rd. │ │ │ │ │
│16) │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│V. NUMERAR ŞI │ │ │ │ │
│ECHIVALENT DE │ │ │ │ │
│NUMERAR LA │18 │ │ │ │
│ÎNCEPUTUL │ │ │ │ │
│ANULUI │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│1. Diferenţe de│19 │ │ │ │
│curs favorabile│ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│2. Diferenţe de│ │ │ │ │
│curs │20 │ │ │ │
│nefavorabile │ │ │ │ │
├───────────────┼────┼─────┼──────┼───────────────┤
│VI. NUMERAR ŞI │ │ │ │ │
│ECHIVALENT DE │ │ │ │ │
│NUMERAR LA │ │ │ │ │
│FINELE ANULUI │21 │ │ │ │
│(rd. 17 + rd. │ │ │ │ │
│18 + rd. 19 - │ │ │ │ │
│rd. 20) │ │ │ │ │
└───────────────┴────┴─────┴──────┴───────────────┘


┌──────────────────────────┬──────────────────────┐
│DIRECTOR GENERAL │ │
│Numele şi prenumele │ │
│................ │ │
│Semnătura │ÎNTOCMIT, │
│..........................│Numele şi prenumele │
│ │............ │
│ │Calitatea │
│ │......................│
│ │Semnătura │
│ │......................│
└──────────────────────────┴──────────────────────┘


    ANEXA 5

    DATE INFORMATIVE
                           la data de 31 decembrie .........
        Cod 30

┌─────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├───────────────┬───┬───────────┬─────────┤
│I. Date privind│Nr.│ │ │
│rezultatul │rd.│Nr. unităţi│Sume │
│înregistrat │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Unităţi care au│ │ │ │
│înregistrat │1 │ │ │
│profit │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Unităţi care au│ │ │ │
│înregistrat │2 │ │ │
│pierdere │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Unităţi care nu│ │ │ │
│au înregistrat │3 │ │ │
│nici profit, │ │ │ │
│nici pierdere │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┬─────┴─────────┤
│ │ │ │Din care: │
│ │ │ ├───────┬───────┤
│II. Date │ │Total│ │Pentru │
│privind plăţile│Nr.│(col.│Pentru │activi-│
│restante │rd.│2 + │activi-│tatea │
│ │ │3) │tatea │de │
│ │ │ │curentă│inves- │
│ │ │ │ │tiţii │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│A │B │1 │2 │3 │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Plăţi restante │ │ │ │ │
│- total (rd. 05│ │ │ │ │
│+ 09 + 15 la │4 │ │ │ │
│19 + 23), din │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Furnizori │ │ │ │ │
│restanţi - │ │ │ │ │
│total (rd. 06 │5 │ │ │ │
│la 08), │ │ │ │ │
│din care: │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- peste 30 de │6 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- peste 90 de │7 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- peste 1 an │8 │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante faţă │ │ │ │ │
│de bugetul │ │ │ │ │
│asigurărilor │9 │ │ │ │
│sociale - total│ │ │ │ │
│(rd. 10 la 14),│ │ │ │ │
│din care: │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- contribuţii │ │ │ │ │
│pentru │ │ │ │ │
│asigurări │ │ │ │ │
│sociale de stat│ │ │ │ │
│datorate de │10 │ │ │ │
│angajatori, │ │ │ │ │
│salariaţi şi │ │ │ │ │
│alte │ │ │ │ │
│persoane │ │ │ │ │
│asimilate │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- contribuţii │ │ │ │ │
│pentru fondul │ │ │ │ │
│asigurărilor │11 │ │ │ │
│sociale de │ │ │ │ │
│sănătate │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- contribuţia │ │ │ │ │
│pentru pensia │12 │ │ │ │
│suplimentară │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- contribuţii │ │ │ │ │
│pentru bugetul │13 │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │ │
│pentru şomaj │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- alte datorii │14 │ │ │ │
│sociale │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante faţă │ │ │ │ │
│de bugetele │15 │ │ │ │
│fondurilor │ │ │ │ │
│speciale şi │ │ │ │ │
│alte fonduri │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante faţă │16 │ │ │ │
│de alţi │ │ │ │ │
│creditori │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Impozite şi │ │ │ │ │
│taxe neplătite │ │ │ │ │
│la termenul │17 │ │ │ │
│stabilit │ │ │ │ │
│la bugetul de │ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Impozite şi │ │ │ │ │
│taxe neplătite │ │ │ │ │
│la termenul │18 │ │ │ │
│stabilit │ │ │ │ │
│la bugetele │ │ │ │ │
│locale │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Credite bancare│ │ │ │ │
│nerambursate la│ │ │ │ │
│scadenţă - │19 │ │ │ │
│total (rd. 20 │ │ │ │ │
│la 22), din │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- restante după│20 │ │ │ │
│30 de zile │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- restante după│21 │ │ │ │
│90 de zile │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│- restante după│22 │ │ │ │
│1 an │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┼───────┼───────┤
│Dobânzi │23 │ │ │ │
│restante │ │ │ │ │
├───────────────┼───┼─────┴─────┬─┴───────┤
│III. Număr │ │31 │31 │
│mediu de │Nr.│decembrie │decembrie│
│salariaţi │rd.│an │an curent│
│ │ │precedent │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Număr mediu de │24 │ │ │
│salariaţi │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Numărul efectiv│ │ │ │
│de salariaţi │ │ │ │
│existenţi la │ │ │ │
│sfârşitul │25 │ │ │
│perioadei, │ │ │ │
│respectiv la │ │ │ │
│data de │ │ │ │
│31 decembrie │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┴─────────┤
│IV. Tichete de │Nr.│Sume │
│masă │rd.│(lei) │
├───────────────┼───┼─────────────────────┤
│A │B │1 │
├───────────────┼───┼─────────────────────┤
│Contravaloarea │ │ │
│tichetelor de │26 │ │
│masă acordate │ │ │
│salariaţilor │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┬─────────┤
│ │ │31 │31 │
│V. Alte │Nr.│decembrie │decembrie│
│informaţii │rd.│an │an curent│
│ │ │precedent │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Avansuri │ │ │ │
│acordate pentru│ │ │ │
│imobilizări │27 │ │ │
│necorporale │ │ │ │
│(ct. 4094) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Avansuri │ │ │ │
│acordate pentru│ │ │ │
│imobilizări │28 │ │ │
│corporale │ │ │ │
│(ct. 4093) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Imobilizări │ │ │ │
│financiare, în │ │ │ │
│sume brute │29 │ │ │
│(rd. 30 + 31), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- împrumuturi │ │ │ │
│acordate │30 │ │ │
│Fondului de │ │ │ │
│rezoluţie │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- alte │31 │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│imobilizate, în│ │ │ │
│sume brute │32 │ │ │
│(rd. 33 + 34), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│imobilizate în │ │ │ │
│lei şi │ │ │ │
│exprimate în │ │ │ │
│lei, a căror │ │ │ │
│decontare se │33 │ │ │
│face în funcţie│ │ │ │
│de │ │ │ │
│cursul unei │ │ │ │
│valute (din ct.│ │ │ │
│267) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│imobilizate în │34 │ │ │
│valută (din ct.│ │ │ │
│267) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│furnizorilor şi│ │ │ │
│alte conturi │35 │ │ │
│asimilate, în │ │ │ │
│sume │ │ │ │
│brute (ct. 4092│ │ │ │
│+ 411 + 413 + │ │ │ │
│418), din care:│ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│comerciale │ │ │ │
│externe, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│furnizorilor │ │ │ │
│externi şi alte│ │ │ │
│conturi │36 │ │ │
│asimilate, │ │ │ │
│în sume brute │ │ │ │
│(din ct. 4092 +│ │ │ │
│din ct. 411 + │ │ │ │
│din │ │ │ │
│ct. 413 + din │ │ │ │
│ct. 418) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│comerciale │ │ │ │
│neîncasate la │ │ │ │
│termenul │37 │ │ │
│stabilit (din │ │ │ │
│ct. 4092 + din │ │ │ │
│ct. 411 + din │ │ │ │
│ct. 413) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│personalul şi │38 │ │ │
│conturi │ │ │ │
│asimilate (ct. │ │ │ │
│425 + 4282) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │
│sociale şi │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului (din │39 │ │ │
│ct. 431 + │ │ │ │
│437 + 4382 + │ │ │ │
│444 + 445 + 446│ │ │ │
│+ 447 + 4482) │ │ │ │
│(rd. 40 la 44),│ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │40 │ │ │
│sociale (ct. │ │ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4382) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│fiscale în │ │ │ │
│legătură cu │41 │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│444 + 446) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- subvenţii de │ │ │ │
│încasat (ct. │42 │ │ │
│445) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- fonduri │ │ │ │
│speciale - taxe│ │ │ │
│şi vărsăminte │43 │ │ │
│asimilate (ct. │ │ │ │
│447) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- alte creanţe │ │ │ │
│în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │44 │ │ │
│statului │ │ │ │
│(ct. 4482) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţele │ │ │ │
│provenind din │ │ │ │
│decontări între│ │ │ │
│Fondul │ │ │ │
│de garantare a │45 │ │ │
│asiguraţilor şi│ │ │ │
│societăţile de │ │ │ │
│asigurare (ct. │ │ │ │
│451) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţele │ │ │ │
│provenind din │ │ │ │
│decontări între│ │ │ │
│Fondul │ │ │ │
│de rezoluţie şi│ │ │ │
│societăţile de │46 │ │ │
│asigurare/terţi│ │ │ │
│/ │ │ │ │
│Fondul de │ │ │ │
│garantare a │ │ │ │
│asiguraţilor │ │ │ │
│(455) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│provenind din │ │ │ │
│recuperările la│ │ │ │
│masa │ │ │ │
│credală ale │47 │ │ │
│Fondului de │ │ │ │
│garantare a │ │ │ │
│asiguraţilor │ │ │ │
│(453) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │
│sociale şi │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului │ │ │ │
│neîncasate la │ │ │ │
│termenul │ │ │ │
│stabilit (din │48 │ │ │
│ct. 431 + din │ │ │ │
│ct. 437 + │ │ │ │
│din ct. 4382 + │ │ │ │
│din ct. 444 + │ │ │ │
│din ct. 445 + │ │ │ │
│din │ │ │ │
│ct. 446 + din │ │ │ │
│ct. 447 + din │ │ │ │
│ct. 4482) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Alte creanţe │ │ │ │
│(ct. 461 + 471 │ │ │ │
│+ 473) │49 │ │ │
│(rd. 50 + 51), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- alte creanţe │ │ │ │
│în legătură cu │ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│fizice │ │ │ │
│şi persoanele │ │ │ │
│juridice, │ │ │ │
│altele decât │ │ │ │
│creanţele │50 │ │ │
│în legătură cu │ │ │ │
│instituţiile │ │ │ │
│publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului) (din │ │ │ │
│ct. 461 + din │ │ │ │
│ct. 471 + din │ │ │ │
│ct. 473) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- sumele │ │ │ │
│preluate din │ │ │ │
│contul 542 │ │ │ │
│"Avansuri de │ │ │ │
│trezorerie" │ │ │ │
│reprezentând │ │ │ │
│avansurile de │ │ │ │
│trezorerie, │51 │ │ │
│acordate │ │ │ │
│potrivit legii │ │ │ │
│şi │ │ │ │
│nedecontate │ │ │ │
│până la data de│ │ │ │
│31 decembrie │ │ │ │
│(din ct. 461) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzi de │ │ │ │
│încasat (ct. │52 │ │ │
│5187), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- de la │53 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│împrumuturilor │ │ │ │
│acordate │54 │ │ │
│operatorilor │ │ │ │
│economici*) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Investiţii pe │ │ │ │
│termen scurt, │ │ │ │
│în sume brute │ │ │ │
│(ct. 505 + 506 │55 │ │ │
│+ 507 + din ct.│ │ │ │
│508) │ │ │ │
│(rd. 56 la 58),│ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- obligaţiuni │ │ │ │
│emise de │56 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- titluri de │57 │ │ │
│stat │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- alte │ │ │ │
│investiţii pe │58 │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Alte valori de │ │ │ │
│încasat (ct. │59 │ │ │
│5113 + 5114) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Casa în lei şi │ │ │ │
│în valută (rd. │60 │ │ │
│61 + 62), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei (ct. │61 │ │ │
│5311) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │62 │ │ │
│(ct. 5314) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Conturi curente│ │ │ │
│la bănci în lei│ │ │ │
│şi în valută │63 │ │ │
│(rd. 64 + 66), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei (ct. │ │ │ │
│5121), din │64 │ │ │
│care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- conturi │ │ │ │
│curente în lei │ │ │ │
│deschise la │65 │ │ │
│bănci │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │ │ │ │
│(ct. 5124), din│66 │ │ │
│care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- conturi │ │ │ │
│curente în │ │ │ │
│valută deschise│67 │ │ │
│la bănci │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Alte conturi │ │ │ │
│curente la │ │ │ │
│bănci şi │68 │ │ │
│acreditive │ │ │ │
│(rd. 69 + 70), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- sume în curs │ │ │ │
│de decontare, │ │ │ │
│acreditive şi │ │ │ │
│alte valori de │69 │ │ │
│încasat, în lei│ │ │ │
│(ct. 5112 + │ │ │ │
│5125 + 5411) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- sume în curs │ │ │ │
│de decontare şi│ │ │ │
│acreditive în │70 │ │ │
│valută (din ct.│ │ │ │
│5125 + 5414) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Datorii (rd. 72│ │ │ │
│+ 75 + 78 + 81 │ │ │ │
│+ 84 + 87 + 90 │ │ │ │
│+ │ │ │ │
│93 + 96 + 99 + │71 │ │ │
│102 + 103 + 106│ │ │ │
│+ 107 + 109 + │ │ │ │
│110 + 115 + 116│ │ │ │
│+ 120), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Împrumuturi din│ │ │ │
│emisiuni de │ │ │ │
│obligaţiuni, în│72 │ │ │
│sume brute (ct.│ │ │ │
│161) (rd. 73 + │ │ │ │
│74), din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │73 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │74 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzi │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│împrumuturilor │ │ │ │
│din emisiuni de│ │ │ │
│obligaţiuni, în│75 │ │ │
│sume brute (ct.│ │ │ │
│1681) │ │ │ │
│(rd. 76 + 77), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │76 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │77 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Credite bancare│ │ │ │
│interne pe │ │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
│(ct. 5191 + │78 │ │ │
│5192 + 5197) │ │ │ │
│(rd. 79 + 80), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │79 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │80 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzile │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│creditelor │ │ │ │
│bancare interne│81 │ │ │
│pe termen scurt│ │ │ │
│(din ct. 5198) │ │ │ │
│(rd. 82 + 83), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │82 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │83 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Credite bancare│ │ │ │
│externe pe │ │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
│(ct. 5193 + │84 │ │ │
│5194 + 5195) │ │ │ │
│(rd. 85 + 86), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │85 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │86 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzi │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│creditelor │ │ │ │
│bancare externe│ │ │ │
│pe │87 │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
│(din ct. 5198) │ │ │ │
│(rd. 88 + 89), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │88 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │89 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Credite bancare│ │ │ │
│pe termen lung │ │ │ │
│(ct. 1621 + │90 │ │ │
│1622 + 1627) │ │ │ │
│(rd. 91 + 92), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │91 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │92 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzi │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│creditelor │ │ │ │
│bancare pe │93 │ │ │
│termen │ │ │ │
│lung (din ct. │ │ │ │
│1682) (rd. 94 +│ │ │ │
│95), din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │94 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │95 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Credite bancare│ │ │ │
│externe pe │ │ │ │
│termen lung │ │ │ │
│(ct. 1623 + │96 │ │ │
│1624 + 1625) │ │ │ │
│(rd. 97 + 98), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │97 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │98 │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzi │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│creditelor │ │ │ │
│bancare externe│ │ │ │
│pe │99 │ │ │
│termen lung │ │ │ │
│(din ct. 1682) │ │ │ │
│(rd. 100 + │ │ │ │
│101), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei │100│ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │101│ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Credite de la │ │ │ │
│trezoreria │ │ │ │
│statului şi │ │ │ │
│dobânzile │102│ │ │
│aferente (ct. │ │ │ │
│1626 + din ct. │ │ │ │
│1682) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Alte │ │ │ │
│împrumuturi şi │ │ │ │
│dobânzile │ │ │ │
│aferente │103│ │ │
│(ct. 167 + │ │ │ │
│1687) (rd. 104 │ │ │ │
│+ 105), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în lei şi │ │ │ │
│exprimate în │ │ │ │
│lei, a căror │ │ │ │
│decontare │104│ │ │
│se face în │ │ │ │
│funcţie de │ │ │ │
│cursul unei │ │ │ │
│valute │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- în valută │105│ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│concesiunilor │106│ │ │
│primite (din │ │ │ │
│ct. 167) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Datorii │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│primite de la │ │ │ │
│clienţi şi alte│ │ │ │
│conturi │ │ │ │
│asimilate, în │107│ │ │
│sume │ │ │ │
│brute (ct. 401 │ │ │ │
│+ 403 + 404 + │ │ │ │
│405 + 408 + │ │ │ │
│419), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- datorii │ │ │ │
│comerciale │ │ │ │
│externe, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│primite │ │ │ │
│de la clienţi │ │ │ │
│externi şi alte│ │ │ │
│conturi │108│ │ │
│asimilate, în │ │ │ │
│sume brute (din│ │ │ │
│ct. 401 + din │ │ │ │
│ct. 403 + din │ │ │ │
│ct. 404 + din │ │ │ │
│ct. 405 + din │ │ │ │
│ct. 408 + din │ │ │ │
│ct. 419) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│personalul şi │ │ │ │
│conturi │109│ │ │
│asimilate (ct. │ │ │ │
│421 + 423 + 426│ │ │ │
│+ 427 + 4281) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │
│sociale şi │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului (ct. │110│ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4381 + 444 + │ │ │ │
│446 + 447 + │ │ │ │
│4481) (rd. 111 │ │ │ │
│la │ │ │ │
│114), din care:│ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │111│ │ │
│sociale (ct. │ │ │ │
│431 + 437 + │ │ │ │
│4381) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- datorii │ │ │ │
│fiscale în │ │ │ │
│legătură cu │112│ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│444 + 446) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- fonduri │ │ │ │
│speciale - taxe│ │ │ │
│şi vărsăminte │113│ │ │
│asimilate (ct. │ │ │ │
│447) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- alte datorii │ │ │ │
│în legătură cu │ │ │ │
│bugetul │114│ │ │
│statului │ │ │ │
│(ct. 4481) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Datoriile │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │
│decontări între│ │ │ │
│Fondul │ │ │ │
│de garantare a │115│ │ │
│asiguraţilor şi│ │ │ │
│creditorii de │ │ │ │
│asigurări/terţi│ │ │ │
│(452) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Alte datorii │ │ │ │
│(ct. 269 + 462 │ │ │ │
│+ 472 + 473 + │116│ │ │
│509) │ │ │ │
│(rd. 117 la │ │ │ │
│119), din care:│ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- alte datorii │ │ │ │
│în legătură cu │ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│fizice │ │ │ │
│şi persoanele │ │ │ │
│juridice, │ │ │ │
│altele decât │ │ │ │
│datoriile │117│ │ │
│în legătură cu │ │ │ │
│instituţiile │ │ │ │
│publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului) (din │ │ │ │
│ct. 462 + din │ │ │ │
│ct. 472 + din │ │ │ │
│ct. 473) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- subvenţii │ │ │ │
│nereluate la │118│ │ │
│venituri (din │ │ │ │
│ct. 472) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│- vărsăminte de│ │ │ │
│efectuat pentru│ │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│financiare şi │119│ │ │
│investiţii pe │ │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
│(ct. 269 + 509)│ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Dobânzi de │ │ │ │
│plătit (ct. │120│ │ │
│5186) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│împrumuturilor │ │ │ │
│primite de la │121│ │ │
│operatorii │ │ │ │
│economici*) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Fondul de │ │ │ │
│rezoluţie │ │ │ │
│pentru │122│ │ │
│asigurători │ │ │ │
│(ct. 103) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Brevete şi │ │ │ │
│licenţe (din │123│ │ │
│ct. 205) │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│VI. Informaţii │ │31 │ │
│privind │Nr.│decembrie │31 │
│cheltuielile │rd.│an │decembrie│
│cu │ │precedent │an curent│
│colaboratorii │ │ │ │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼───────────┼─────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│colaboratorii │124│ │ │
│(ct. 621) │ │ │ │
└───────────────┴───┴───────────┴─────────┘

──────────
        *) În categoria operatorilor economici nu se cuprind entităţile reglementate şi supravegheate de Banca Naţională a României, respectiv Autoritatea de Supraveghere Financiară, societăţile reclasificate în sectorul administraţiei publice şi instituţiile fără scop lucrativ în serviciul gospodăriilor populaţiei.
──────────

┌──────────────────────────┬───────────────────────┐
│DIRECTOR GENERAL │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT │
│................ │Numele şi prenumele │
│Semnătura │............. │
│..........................│Calitatea │
│ │.......................│
│ │Semnătura │
│ │.......................│
└──────────────────────────┴───────────────────────┘


    ANEXA 6


                             SITUAŢIA ACTIVELOR IMOBILIZATE
                            la data de 31 decembrie .........
        cod 40

┌────────────────────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├───────────┬───┬────────────────────────────────────────┤
│ │ │Valori brute │
│ │ ├───────┬────────┬─────┬───────────┬─────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───────┼────────┼─────┴───────────┼─────┤
│Elemente de│Nr.│ │ │Reduceri │Sold │
│imobilizări│rd.│ │ │ │final│
│ │ │Sold │ ├─────┬───────────┼─────┤
│ │ │iniţial│Creşteri│ │Din care: │(col.│
│ │ │ │ │Total│dezmembrări│5 = │
│ │ │ │ │ │şi casări │1 + 2│
│ │ │ │ │ │ │- 3) │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│A │B │1 │2 │3 │4 │5 │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│I. │ │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │ │
│constituire│ │ │ │ │ │ │
│şi │1 │ │ │ │X │ │
│cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Alte │2 │ │ │ │X │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Avansuri │ │ │ │ │ │ │
│acordate │ │ │ │ │ │ │
│pentru │3 │ │ │ │X │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│TOTAL (rd. │4 │ │ │ │X │ │
│01 la 03) │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│II. │ │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Terenuri │5 │ │ │ │X │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Construcţii│6 │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Instalaţii │ │ │ │ │ │ │
│tehnice şi │7 │ │ │ │ │ │
│maşini │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Alte │ │ │ │ │ │ │
│instalaţii,│8 │ │ │ │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Investiţii │9 │ │ │ │ │ │
│imobiliare │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│corporale │10 │ │ │ │ │ │
│în curs de │ │ │ │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Investiţii │ │ │ │ │ │ │
│imobiliare │11 │ │ │ │ │ │
│în curs de │ │ │ │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│Avansuri │ │ │ │ │ │ │
│acordate │ │ │ │ │ │ │
│pentru │12 │ │ │ │ │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│TOTAL (rd. │13 │ │ │ │ │ │
│05 la 12) │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│III. │ │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│14 │ │ │ │X │ │
│financiare │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼────────┼─────┼───────────┼─────┤
│ACTIVE │ │ │ │ │ │ │
│IMOBILIZATE│ │ │ │ │ │ │
│- TOTAL │15 │ │ │ │ │ │
│(rd. 04 + │ │ │ │ │ │ │
│13 + 14) │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴───┴───────┴────────┴─────┴───────────┴─────┘

                       SITUAŢIA AMORTIZĂRII ACTIVELOR IMOBILIZATE
        cod 40

┌────────────────────────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├───────────┬───┬───────┬──────────┬──────────────┬──────────┤
│ │ │ │ │ │Amortizare│
│ │ │ │ │Amortizare │la │
│Elemente de│Nr.│Sold │Amortizare│aferentă │sfârşitul │
│imobilizări│rd.│iniţial│în cursul │imobilizărilor│anului │
│ │ │ │anului │scoase din ├──────────┤
│ │ │ │ │evidenţă │(col. 9 = │
│ │ │ │ │ │6 + 7 - 8)│
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│A │B │6 │7 │8 │9 │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│I. │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│constituire│ │ │ │ │ │
│şi │16 │ │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Alte │17 │ │ │ │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│TOTAL (rd. │18 │ │ │ │ │
│16 + 17) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│II. │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Terenuri │19 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Construcţii│20 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Instalaţii │ │ │ │ │ │
│tehnice şi │21 │ │ │ │ │
│maşini │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Alte │ │ │ │ │ │
│instalaţii,│22 │ │ │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│Investiţii │23 │ │ │ │ │
│imobiliare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│TOTAL (rd. │24 │ │ │ │ │
│19 la 23) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│AMORTIZĂRI │ │ │ │ │ │
│- TOTAL │25 │ │ │ │ │
│(rd. 18 + │ │ │ │ │ │
│24) │ │ │ │ │ │
└───────────┴───┴───────┴──────────┴──────────────┴──────────┘

                         SITUAŢIA AJUSTĂRILOR PENTRU DEPRECIERE
        cod 40

┌──────────────────────────────────────────────────┐
│- lei - │
├───────────┬───┬───────┬───────────┬────────┬─────┤
│ │ │ │ │ │Sold │
│ │ │ │ │ │final│
│ │ │ │Ajustări │Ajustări├─────┤
│Elemente de│Nr.│Sold │constituite│reluate │(col.│
│imobilizări│rd.│iniţial│în cursul │la │13 = │
│ │ │ │anului │venituri│10 + │
│ │ │ │ │ │11 - │
│ │ │ │ │ │12) │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│A │B │10 │11 │12 │13 │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│I. │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│necorporale│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│constituire│ │ │ │ │ │
│şi │26 │ │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Alte │27 │ │ │ │ │
│imobilizări│ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│TOTAL (rd. │28 │ │ │ │ │
│26 + 27) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│II. │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│corporale │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Terenuri │29 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Construcţii│30 │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Instalaţii │ │ │ │ │ │
│tehnice şi │31 │ │ │ │ │
│maşini │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Alte │ │ │ │ │ │
│instalaţii,│32 │ │ │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Investiţii │33 │ │ │ │ │
│imobiliare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Imobilizări│ │ │ │ │ │
│corporale │34 │ │ │ │ │
│în curs de │ │ │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│Investiţii │ │ │ │ │ │
│imobiliare │35 │ │ │ │ │
│în curs de │ │ │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│TOTAL (rd. │36 │ │ │ │ │
│29 la 35) │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│III. │ │ │ │ │ │
│Imobilizări│37 │ │ │ │ │
│financiare │ │ │ │ │ │
├───────────┼───┼───────┼───────────┼────────┼─────┤
│AJUSTĂRI │ │ │ │ │ │
│PENTRU │ │ │ │ │ │
│DEPRECIERE │ │ │ │ │ │
│- │38 │ │ │ │ │
│TOTAL (rd. │ │ │ │ │ │
│28 + 36 + │ │ │ │ │ │
│37) │ │ │ │ │ │
└───────────┴───┴───────┴───────────┴────────┴─────┘


┌──────────────────────────┬──────────────────────┐
│DIRECTOR GENERAL │ │
│Numele şi prenumele │ │
│................ │ │
│Semnătura │ÎNTOCMIT, │
│..........................│Numele şi prenumele │
│ │............ │
│ │Calitatea │
│ │......................│
│ │Semnătura │
│ │......................│
└──────────────────────────┴──────────────────────┘


                                   -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016