Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 74 din 2 februarie 2012  privind aprobarea contractelor de servicii publice in transportul feroviar de calatori pentru perioada 2012-2015    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 74 din 2 februarie 2012 privind aprobarea contractelor de servicii publice in transportul feroviar de calatori pentru perioada 2012-2015

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 94 din 6 februarie 2012

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1
    Se aprobă Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători" - S.A., prevăzut în anexa nr. I.
    ART. 2
    Se aprobă Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L., prevăzut în anexa nr. II.
    ART. 3
    Se aprobă Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIONAL - S.R.L., prevăzut în anexa nr. III.
    ART. 4
    Se aprobă Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale SERVTRANS INVEST - S.A., prevăzut în anexa nr. IV.
    ART. 5
    Se aprobă Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L., prevăzut în anexa nr. V.
    ART. 6
    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători" - S.A., Societatea Comercială REGIOTRANS - S.R.L., Societatea Comercială REGIONAL - S.R.L., Societatea Comercială SERVTRANS INVEST - S.A., Societatea Comercială TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. vor actualiza anual, în condiţiile legii, contractele de servicii publice prevăzute la art. 1-5, după adoptarea legii bugetului de stat.
    ART. 7
    În termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, operatorii de transport feroviar de călători cu capital privat se vor integra în sistemul de emitere electronică a legitimaţiilor de călătorie utilizat în prezent de Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători "CFR Călători" - S.A.
    ART. 8
    Anexele nr. I-V*) fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

____________
    *) Anexele nr. I-V se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 94 bis, care se poate achiziţiona de la Centrul pentru relaţii cu publicul al Regiei Autonome "Monitorul Oficial", Bucureşti, şos. Panduri nr. 1.


            PRIM-MINISTRU
              EMIL BOC

                  Contrasemnează:
                  ────────────────
             Ministrul transporturilor şi
                 infrastructurii,
                Anca Daniela Boagiu

             Ministrul finanţelor publice,
                 Gheorghe Ialomiţianu


    Bucureşti, 2 februarie 2012.
    Nr. 74.

    ANEXA I


                                    CONTRACT
          de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii
       Nationale de Transport Feroviar de Călători "CFR Călători" - S.A.


    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Părţile contractante
    Prezentul Contract de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se încheie între Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, în numele statului şi Societatea Nationala de Transport Feroviar de Călători "CFR Călători"- S.A., denumită în continuare CFR Călători, în concordanţă cu prevederile art. 38 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate româneşi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificarile si completarile ulterioare.
    ART. 2
    Obiectul şi durata contractului de servicii publice
    (1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale CFR Călători şi ale Ministerului Transporturilor si Infrastructurii în vederea realizării serviciului public social de transport feroviar de călători de către CFR Călători.
    (2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pentru perioada 2012-2015.

    CAP. II
    Obligaţii specifice ale părţilor pe perioada 2012-2015

    ART. 3
    Obligaţii specifice ale CFR Călători pe perioada 2012-2015
    (1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, CFR Călători se obligă să pregătească şi să pună în circulaţie numărul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de călători.
    (2) Numărul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintă pachetul minim social, se poate modifica pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţă sau la eventualele modificări intervenite la starea tehnică a infrastructurii şi cu reglarea corespunzătoare a compensaţiei acordate.
    (3) Prin ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii se pot stabili secţiile de circulaţie feroviare pe care nu se mai asigură pachetul minim social
    (4) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, CFR Călători se obligă să pună la dispoziţia publicului călător capacităţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
    (5) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) intercity IC
    b) InterRegio IR
    c) Regio R.
    Oferta de servicii va corespunde în totalitate cerinţelor minimale prevăzute în Ordinul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii nr. 153/2011 privind modificarea si completarea Regulamentului pentru circulatia trenurilor si manevra vehiculelor feroviare - nr. 005, aprobat prin Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 1.816/2005, si pentru definirea trenurilor de calatori in functie de serviciile oferite de operatorii de transport feroviar de calatori.
    (6) CFR Călători va asigura publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern şi internaţional cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor, cu trenuri suplimentare sau cu trenuri special comandate;
    b) Capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii
    c) Posibilitatea închirierii de vagoane de călători de diverse tipuri şi categorii;
    d) Vânzarea legitimaţiilor de călătorie cu anticipaţie de până la 30 de zile în trafic intern şi de până la 90 de zile în trafic internaţional;
    e) Informarea călătorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media, web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile.
    (7) Facilităţile pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane sunt acordate de C.F.R. Călători conform prevederilor legale.
    (8) CFR Călători va asigura pe toată durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercială, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. Condiţiile minime de confort în trafic intern valabile pentru perioada 2012 - 2015 sunt prevăzute în Ordinul ministerului transporturilor si infrastructurii nr. 153/2011 privind modificarea si completarea Regulamentului pentru circulatia trenurilor si manevra vehiculelor feroviare - nr. 005, aprobat prin Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 1.816/2005, si pentru definirea trenurilor de calatori in functie de serviciile oferite de operatorii de transport feroviar de calatori. În situaţiile în care, restricţiile de viteză impuse de Compania Nationala de Cai Ferate " CFR"- S.A., sau posibilităţile de încadrare în grafic vor conduce la scăderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilită în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
    (9) Strategia de dezvoltare şi modernizare a CFR Călători va fi în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniul transportului feroviar de călători şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene;
    (10) CFR Călători se obligă să promoveze o politică tarifară corelată cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
    (11) CFR Călători se obligă să acţioneze permanent pentru utilizarea eficientă a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel reducerea costurilor reale de transport.
    (12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, CFR Călători va plăti Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructură feroviară neinteroperabilă tarifele de utilizare ale infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
    (13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptă şi nici suspendată de CFR Călători din niciun motiv, excepţie făcând evenimentele excepţionale neimputabile societăţii şi de neevitat, în cazurile în care Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii nu a asigurat sumele compensatorii cuvenite CFR Călători mai mult de două luni consecutiv, ori în cazurile de forţă majoră prevăzute de lege. În oricare din situaţii, activitatea trebuie reluată în cel mai scurt timp cu putinţă.
    (14) În cazul în care operatorii feroviari cu capital privat sunt în situaţia de a nu îşi putea îndeplini obligaţiile de serviciu public, C.F.R. Călători poate prelua în Totalitate sau în parte executarea activităţilor operatorilor în cauză pentru asigurarea continuităţii serviciilor publice, situaţie în care i se va acorda compensaţia corespunzătoare acestor servicii
    ART. 4
    Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
    (1) Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite CFR Călători ca diferenţă între tarifele stabilite cu avizul autorităţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5% din costul respectiv, prevăzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor si Infrastructurii dovada efectuării pachetului minim social ce îi revenea, confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.
    (2) Dupa aprobarea Legii bugetului de stat şi a trimestrializării bugetului, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aduce la cunoştinţa CFR Călători repartizarea pe trimestre a subvenţiei prin document aprobat de ordonatorul principal de credite. Documentul va fi depus la Trezorerie împreună cu bugetului de venituri şi cheltuieli în vederea asigurărării finanţării activităţii curente.
    (3) Pentru nerespectarea termenului de plata lunar a sumelelor compensatorii cuvenite CFR Călători astfel cum au fost prevăzute de alin. (1), se va aplica rata dobânzii de referinţă stabilită de Banca Naţională a României.
    (4) Pentru facilităţile de călătorie acordate, potrivit legii, pe bază contractuală anumitor categorii de persoane, CFR Călători va primi compensaţii conform documentelor justificative prezentate de aceasta.
    (5) Principalele proiecte de investiţii necesare a se promova pentru transportul feroviar de călători în perioada 2012 - 2015 sunt prevăzute în anexa nr. 1.
    ART. 5
    Parametrii de performanţă ai CFR Călători pe perioada 2012-2015
    Indicatorii de cantitate şi calitate ai activităţii de transport feroviar de călători privind funcţionarea CFR Călători pentru anul 2012 şi estimaţi pentru perioada 2012-2015 sunt prevăzuţi în anexa nr. 2.
    ART. 6
    Lista trenurilor de călători incluse în pachetul minim social
    (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către CFR Călători, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al "C.F.R." - S.A.conform legii şi este prevăzut în anexa nr. 3.
    (2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale serviciului public social de transport feroviar de călători, CFR Călători poate face modificări în lista prevăzută în anexa nr. 3, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul Total de tren-km din listă.
    ART. 7
    Lista programelor prioritare
    Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale CFR Călători pentru perioada de valabilitate a prezentului contract de servicii publice sunt prevăzute în anexa 4.
    ART. 8
    Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
    Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de călători sunt prevăzute în bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii. Acestea se dimensionează de C.F.R. Călători, corelat cu programul de transport, şi se aprobă prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii, potrivit prevederilor legale.
    ART. 9
    Costul prestaţiilor
    (1) Costurile de transport minime estimate pentru realizarea serviciilor publice în perioada 2012-2015 sunt prezentate în anexa nr. 5. În situaţia în care elementele de cost se modifică în mod substanţial, valoarea compensatiei alocate se va majora corespunzator.
    (2) CFR Călători va stabili costurile suplimentare ca urmare a efectuării lucrărilor de reabilitare ale infrastructurii, precum şi efectul asupra traficului, prin scăderea veniturilor, prezentând distinct această estimare pentru compensare în cadrul metodologiei prevăzute la art. 11.
    ART. 10
    Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară
    (1) CFR Călători poate după caz, să stabilească în condiţiile legii şi să adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de călători şi alte prestaţii şi servicii din domeniul său de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creării unui anumit trafic în transportul de călători.
    (2) Veniturile estimate pentru perioada 2012-2015 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "călători - km" prognozat pentru această perioadă la art. 5 din prezentul contract de servicii publice. Veniturile proprii estimate sunt prezentate în anexa nr. 6.
    ART. 11
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
    (1) Diferenţele dintre tarifele stabilite pentru transportul feroviar public de călători şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5%, ce constituie compensaţia serviciilor publice sociale pentru transportul feroviar public de călători se acordă pe baza indicatorului tren km în funcţie de realizarea volumului de tren-km faţă de cel contractat prin prezentul contract.
    (2) Nivelul maxim al compensaţiei poate ajunge până la 85% din veniturile totale din transportul de călători (compensaţie plus venituri proprii)
    (3) Nivelul compensaţiei necesare de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate sunt prezentaţi în anexa nr. 7.
    (4) În cazuri bine justificate MTI va revizui compensaţia C.F.R. Călători în vederea asigurării pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
    ART. 12
    Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
    În vederea realizării programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurării echilibrului economico-financiar al societăţii, Consiliul de Administraţie al CFR Călători va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor - obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
    ART. 13
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant
    (1) Programul de modernizare, achiziţii de material rulant se asigură din fonduri proprii şi din finanţări externe şi se aprobă de către Consiliul de Administraţie, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română.
    (2) Valoarea fondurilor ce trebuie alocate pentru perioada 2012-2015 pentru principalele proiecte de investitii in material rulant sunt prevăzute în anexa nr. 1.
    ART. 14
    Regulile privind amendamentele şi modificările la contract
    (1) Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac ori de câte ori este nevoie sau se efectuează un transfer de activitate între CFR Călători şi operatorii de transport feroviar de călători privaţi prin preluarea traficului de călători ca urmare predării unor noi secţii de circulaţie, respectiv vor fi actualizate toate valorile prevăzute în anexele la contract.
    (2) Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor părţi, în condiţiile legii, în scopul asigurării permanente a îmbunătăţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin până la nivelul impus de legislaţia comunitară.
    (3) Pentru evenimente de forţă majoră - calamităţi naturale, grevă, ce se vor manifesta pe durata de valabilitate a prezentului contract, derularea contractului se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare, în fiecare situaţie.
    ART. 15
    Răspunderea contractuală
    (1) Părţile se obligă să execute prezentul contract întocmai şi cu bună-credinţă.
    (2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în derularea contractului, părţile se vor întâlni pentru analiză şi soluţionare pe cale amiabilă.
    (3) Părţile se obligă să repare prejudiciului cauzat ca urmare a neexecutării/executării necorespunzătoare sau cu întârzierie a obligatiilor contractului, care au fost făcute exclusiv din vina acestora.
    ART. 16
    Forţa majoră
    (1) Forţa majoră, conform prezentului contract, reprezintă orice eveniment sau cauză, imprevizibile şi de neînlăturat, produse fără vina părţilor contractante, ce nu au putut fi anticipate la încheierea contractului şi care exonerează oricare dintre părţi de îndeplinirea totală sau parţială a obligaţiilor ce decurg din acest contract.
    (2) Partea care invocă forţa majoră va notifica imediat în scris celeilalte părţi producerea sau terminarea evenimentului de forţă majoră. Autoritatea competentă va confirma orice eveniment de forţă majoră, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
    ART. 17
    Încetarea contractului
    Prezentul contract de servicii publice încetează prin:
    a) expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
    b) acordul de voinţă al părţilor semnatare.
    ART. 18
    Litigii
    (1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvă pe cale amiabilă.
    (2) În cazul în care divergenţele nu se soluţionează pe cale amiabilă, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecătoreşti competente.
    ART. 19
    Dispoziţii finale
    Anexele nr. 1-7 fac parte integrantă din prezentul contract de servicii publice.

       MINISTRUL TRANSPORTURILOR CFR Călători
           ŞI INFRASTRUCTURII

                MINISTRU DIRECTOR GENERAL
           ANCA DANIELA BOAGIU DORIN IOAN MAER



    Anexa 1

        Principalele proiecte de investiţii necesar a fi finanţate de la
  bugetul de stat pentru transportul feroviar public de călători în anul 2012


┌────┬────────────────────────────────────┬───────────────────┬───────────────────┬───────────────────┬───────────────────┐
│ │ Nominalizarea pe obiective │ 2012 │ 2013 │ 2014 │ 2015 │
│ │ de investiţii ├─────────┬─────────┼─────────┬─────────┼─────────┬─────────┼─────────┬─────────┤
│Nr. │ │ Necesar │Din care │ Necesar │Din care │ Necesar │Din care │ Necesar │Din care │
│crt.│ │-mii lei-│asigurat │-mii lei-│asigurat │-mii lei-│asigurat │-mii lei-│asigurat │
│ │ │ │-mii lei-│ │-mii lei-│ │-mii lei-│ │-mii lei-│
├────┼────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │Total din care: │ 480.000│ 0│ 480.000│ 280.000│ 634.000│ 534.955│ 550.000│ 534.955│
│ 1.│Automotoare, rame electrice noi şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tren electric pentru lung şi scurt │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │parcurs │ 175.000│ 0│ 170.000│ │ 250.000│ │ 250.000│ │
├────┼────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ 2.│Locomotive electrice modernizate, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru creşterea randamentului, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │fiabilităţii, reducerea poluării şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │realizarea cerinţelor de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │interoperatibilitate │ 57.000│ 0│ 62.000│ │ 100.000│ │ 80.000 │ │
├────┼────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ 3.│Locomotive noi pentru trenuri de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │calatori │ 0│ 0│ 10.000│ │ 10.000│ │ 25.000│ │
├────┼────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ 4.│Vagoane noi de călători pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │trenuri de zi şi de noapte, inclusiv│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru transport autoturisme │ 128.000│ 0│ 128.000│ │ 150.000│ │ 110.000│ │
├────┼────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ 5.│Vagoane de călători reconstruite şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │modernizate pentru trenuri de lung │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi mediu parcurs, inclusiv vagoane │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │etajate │ 120.000│ 0│ 110.000│ │ 124.000│ │ 85.000│ │
└────┴────────────────────────────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘


    Anexa 2

     Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activităţii de transport feroviar de călători

┌───────────────────┬──────────────┬────────┬────────┬────────┐
│Indicatorul │ 2012 │ 2013 │ 2014 │ 2015 │
├───────────────────┼──────────────┼────────┼────────┼────────┤
│Tren.km (mii) │ 57.534,5415│ 57500│ 57.500│ 57.500│
├───────────────────┼──────────────┼────────┼────────┼────────┤
│Calatori.km (mii) │ 4100877,921│ 4100878│ 4197825│ 4200000│
└───────────────────┴──────────────┴────────┴────────┴────────┘



    Anexa 3

      Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă pachetul minim
    social pe anul 2012, care face obiectul contractelor de servicii publice

    Trenuri cu circulaţie regulată


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┼─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Adjud - Bucureşti Nord Gr.B │ 243,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 243,70│ 89.194,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 243,70│ 89.194,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Adjud - Buzău │ 116,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 116,20│ 42.529,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 116,20│ 42.529,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Adjud - Iaşi via Bacau │ 216,10│interregio │ Z │ 366│ 2│ 432,20│ 158.185,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 432,20│ 158.185,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Adjud - Paşcani │ 142,20│regio │ Z │ 366│ 2│ 284,40│ 104.090,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 284,40│ 104.090,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Adjud - Suceava Nord │ 205,30│regio │ Z │ 366│ 2│ 410,60│ 150.279,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 410,60│ 150.279,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Arad - Ciumeghiu │ 71,20│regio │ Z │ 366│ 3│ 213,60│ 78.177,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 3│ 213,60│ 78.177,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Arad - Chişineu Criş │ 47,50│regio │ Z │ 366│ 4│ 190,00│ 69.540,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 4│ 190,00│ 69.540,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Arad - Curtici │ 17,00│regio │ Z │ 346│ 16│ 272,00│ 94.112,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 16│ 272,00│ 94.112,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Arad - Mangalia │ 871,70│interregio │ Z* │ 245│ 2│ 1.743,40│ 427.133,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 1.743,40│ 427.133,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Arad - Nadab │ 42,60│regio │ Z │ 366│ 1│ 42,60│ 15.591,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 42,60│ 2.215,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 85,20│ 17.806,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Arad - Oradea │ 120,60│regio │ Z │ 366│ 1│ 120,60│ 44.139,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 241,20│ 75.495,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 3│ 361,80│ 119.635,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Arad - Radna │ 34,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 69,00│ 25.254,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 69,00│ 25.254,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Arad - Simeria │ 157,40│regio │ Z │ 356│ 9│ 1.416,60│ 504.309,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 9│ 1.416,60│ 504.309,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Arad - Târgu Jiu │ 288,70│regio │ D │ 303│ 2│ 577,40│ 174.952,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 577,40│ 174.952,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Arad - Teiuş │ 230,10│IC │ Z │ 356│ 2│ 460,20│ 163.831,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 356│ 2│ 460,20│ 163.831,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 4│ 920,40│ 327.662,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Baia Mare - Cluj Napoca │ 192,80│regio │ Z │ 366│ 3│ 578,40│ 211.694,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 3│ 578,40│ 211.694,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 17│Baia Mare - Jibou │ 57,80│regio │ Z │ 366│ 9│ 520,20│ 190.393,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 4│ 231,20│ 58.724,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 13│ 751,40│ 249.118,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 18│Baia Mare - Satu Mare │ 59,40│regio │ Z │ 366│ 6│ 356,40│ 130.442,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 2│ 118,80│ 36.115,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 8│ 475,20│ 166.557,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 19│Baia Mare - Valea lui Mihai FR │ 134,40│international│ Z │ 366│ 2│ 268,80│ 98.380,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 268,80│ 98.380,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 20│Bacău - Adjud │ 58,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 58,20│ 21.301,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 58,20│ 21.301,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 21│Bacău - Bicaz │ 86,00│regio │ Z │ 366│ 6│ 516,00│ 188.856,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 6│ 516,00│ 188.856,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 22│Bacău - Iaşi │ 159,70│regio │ Z │ 366│ 5│ 798,50│ 292.251,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 5│ 798,50│ 292.251,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 23│Bacău - Paşcani │ 84,00│regio │ D │ 313│ 2│ 168,00│ 52.584,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 168,00│ 52.584,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 24│Bacău - Piatra Neamţ │ 60,20│regio │ Z │ 366│ 6│ 361,20│ 132.199,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 120,40│ 37.685,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 8│ 481,60│ 169.884,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 25│Bacău - Suceava Nord │ 147,10│regio │ Z │ 366│ 3│ 441,30│ 161.515,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 3│ 441,30│ 161.515,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 26│Băbeni - Călimăneşti Hm. │ 35,80│regio │ D │ 313│ 2│ 71,60│ 22.410,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 71,60│ 22.410,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 27│Băbeni - Sibiu │ 119,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 119,20│ 43.627,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 119,20│ 43.627,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 28│Băile Herculane - Drobeta Tr. Severin │ 41,50│regio │ U │ 52│ 1│ 41,50│ 2.158,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 41,50│ 2.158,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 29│Băile Herculane - Filiaşi │ 119,40│regio │ I │ 105│ 1│ 119,40│ 12.537,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 119,40│ 12.537,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 30│Bârlad - Fălciu Nord hcv. │ 69,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 139,40│ 51.020,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 139,40│ 51.020,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 31│Bârlad - Iaşi │ 119,80│regio │ Z │ 366│ 3│ 359,40│ 131.540,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 3│ 359,40│ 131.540,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 32│Bârlad - Tecuci │ 50,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 50,30│ 18.409,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 50,30│ 18.409,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 33│Beclean pe Someş - Ilva Mică │ 47,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 47,70│ 17.458,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 47,70│ 17.458,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 34│Beia Hm. - Sibiu │ 128,70│regio │ Z │ 356│ 1│ 128,70│ 45.817,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 1│ 128,70│ 45.817,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 35│Bistriţa Nord - Beclean pe Someş │ 35,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 71,20│ 26.059,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 2│ 71,20│ 26.059,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 36│Bistriţa Nord - Cluj Napoca │ 119,00│regio │ Z │ 366│ 5│ 595,00│ 217.770,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 119,00│ 6.188,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Total │ │ 6│ 714,00│ 223.958,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 37│Bistriţa Nord - Deda │ 57,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 115,00│ 42.090,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 2│ 115,00│ 20.470,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 230,00│ 62.560,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 38│Bistriţa Nord - Dej Călători │ 60,20│regio │ Z │ 366│ 3│ 180,60│ 66.099,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 120,40│ 37.685,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 120,40│ 30.581,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 421,40│ 134.366,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 39│Bistriţa Nord - Târgu Mureş │ 111,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 223,60│ 81.837,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 223,60│ 81.837,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 40│Bistriţa Nord - Vatra Dornei │ 158,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 317,40│ 116.168,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 317,40│ 116.168,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 41│Blaj - Deva │ 103,20│regio │ D │ 303│ 1│ 103,20│ 31.269,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 103,20│ 31.269,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 42│Botoşani - Vereşti │ 44,50│regio │ Z │ 366│ 8│ 356,00│ 130.296,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ S │ 60│ 2│ 89,00│ 5.340,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 445,00│ 135.636,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 43│Braşov - Constanţa │ 391,30│interregio │ Z │ 366│ 2│ 782,60│ 286.431,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 782,60│ 286.431,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 44│Braşov - Craiova │ 335,00│interregio │ Z │ 366│ 2│ 670,00│ 245.220,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 670,00│ 245.220,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 45│Braşov - Curtici FR │ 477,60│international│ Z │ 366│ 2│ 955,20│ 349.603,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 955,20│ 349.603,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 46│Braşov - Deda │ 228,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 228,20│ 83.521,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 228,20│ 57.962,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 456,40│ 141.484,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 47│Braşov - Episcopia Bihor FR │ 548,20│international│ Z │ 366│ 4│ 2.192,80│ 802.564,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.192,80│ 802.564,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 48│Braşov - Făgăraş │ 65,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 260,00│ 95.160,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 4│ 260,00│ 81.380,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 520,00│ 176.540,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 49│Braşov - Galaţi │ 310,50│interregio │ Z │ 366│ 2│ 621,00│ 227.286,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 621,00│ 227.286,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 50│Braşov - Gheorghieni │ 150,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 150,30│ 55.009,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 150,30│ 55.009,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 51│Braşov - Iaşi │ 456,40│interregio │ Z │ 356│ 2│ 912,80│ 324.956,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 912,80│ 324.956,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 52│Braşov - Miercurea Ciuc │ 95,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 190,00│ 69.540,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 190,00│ 69.540,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 53│Braşov - Ploieşti Sud │ 110,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 220,80│ 80.812,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 220,80│ 80.812,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 54│Braşov - Sfântu Gheorghe │ 32,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 32,10│ 11.748,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 32,10│ 10.047,30│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 3│ 96,30│ 24.460,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ C │ 112│ 1│ 32,10│ 3.595,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 192,60│ 49.851,30│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 55│Braşov - Sibiu │ 148,90│regio │ Z │ 366│ 4│ 595,60│ 217.989,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 595,60│ 217.989,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 56│Braşov - Siculeni │ 103,20│regio │ Z │ 366│ 2│ 206,40│ 75.542,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 206,40│ 75.542,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 57│Braşov - Sighişoara │ 127,40│regio │ Z │ 356│ 4│ 509,60│ 181.417,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 509,60│ 181.417,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 58│Braşov - Suceava │ 456,10│interregio │ Z │ 366│ 2│ 912,20│ 333.865,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 912,20│ 333.865,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 59│Braşov - Teiuş │ 227,50│regio │ Z │ 356│ 6│ 1.365,00│ 485.940,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.365,00│ 485.940,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 60│Bucureşti Nord Gr.A - Bacău │ 302,50│interregio │ Z │ 366│ 1│ 302,50│ 110.715,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 302,50│ 110.715,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 61│Bucureşti Nord Gr.A - Baia Mare via Deda │ 624,80│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.249,60│ 457.353,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.249,60│ 457.353,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 62│Bucureşti Nord Gr.A - Balotesti │ 22,30│regio │ Z │ 366│ 24│ 535,20│ 195.883,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 24│ 535,20│ 195.883,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 63│Bucureşti Nord Gr.A - Bicaz │ 388,50│interregio │ D │ 313│ 2│ 777,00│ 243.201,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 777,00│ 243.201,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 64│Bucureşti Nord Gr.A - Bistriţa Nord │ 452,00│interregio │ Z │ 366│ 2│ 904,00│ 330.864,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 904,00│ 330.864,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 65│Bucureşti Nord Gr.A - Braşov │ 166,30│interregio │ Z │ 366│ 2│ 332,60│ 121.731,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 8│ 1.330,40│ 486.926,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.663,00│ 608.658,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 66│Bucureşti Nord Gr.A - Bucuresti Obor │ 22,20│regio │ D │ 313│ 2│ 44,40│ 13.897,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 44,40│ 13.897,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 67│Bucureşti Nord Gr.A - Buzău │ 128,10│interregio │ D │ 313│ 2│ 256,20│ 80.190,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 128,10│ 40.095,30│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 384,30│ 120.285,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 68│Bucureşti Nord Gr.A - Constanţa │ 225,00│IC │ Z* │ 291│ 4│ 900,00│ 261.900,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z │ 366│ 2│ 450,00│ 164.700,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.350,00│ 426.600,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 69│Bucureşti Nord Gr.A - Cluj Napoca via │ 639,60│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.279,20│ 468.187,20│
│ │Craiova │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.279,20│ 468.187,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 70│Bucureşti Nord Gr.A - Craiova via Piteşti │ 250,10│interregio │ Z │ 366│ 8│ 2.000,80│ 732.292,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 2.000,80│ 732.292,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 71│Bucureşti Nord Gr.A - Craiova via Videle │ 209,00│interregio │ Z │ 366│ 4│ 836,00│ 305.976,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 836,00│ 305.976,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 72│Bucureşti N Gr.A - Curtea de Argeş │ 146,40│interregio │ Z │ 366│ 4│ 585,60│ 214.329,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 585,60│ 214.329,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 73│Bucureşti Nord Gr.A - Drobeta Tr. Severin │ 322,70│interregio │ Z │ 366│ 2│ 645,40│ 236.216,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 645,40│ 236.216,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 74│Bucureşti Nord Gr.A - Galaţi via Buzău │ 259,60│interregio │ Z │ 366│ 3│ 778,80│ 285.040,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z* │ 162│ 2│ 519,20│ 84.110,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ I │ 105│ 2│ 519,20│ 54.516,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 1.817,20│ 423.667,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 75│Bucureşti Nord Gr.A - Galaţi via Urziceni │ 229,40│IC │ E │ 261│ 4│ 917,60│ 239.493,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z* │ 202│ 2│ 458,80│ 92.677,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.376,40│ 332.171,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 76│Bucureşti N Gr.A - Iaşi via Tecuci-Bârlad │ 405,50│interregio │ Z │ 366│ 6│ 2.433,00│ 890.478,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 2.433,00│ 890.478,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 77│Bucureşti N Gr.A - Curtici FR via Coşlariu│ 643,90│international│ Z │ 366│ 4│ 2.575,60│ 942.669,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.575,60│ 942.669,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 78│Bucureşti Nord Gr.A - Mangalia │ 267,90│sezoniere │ S │ 60│ 4│ 1.071,60│ 64.296,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.071,60│ 64.296,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 79│Bucureşti Nord Gr.A - Mărăşeşti │ 218,60│interregio │ D │ 313│ 2│ 437,20│ 136.843,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 2│ 437,20│ 160.015,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 874,40│ 296.858,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 80│Bucureşti Nord Gr.A - Oradea via Braşov - │ 648,00│IC │ Z │ 366│ 2│ 1.296,00│ 474.336,00│
│ │Teiuş │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.296,00│ 474.336,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 81│Bucureşti Nord Gr.A - Păuşa H │ 294,70│interregio │ Z │ 366│ 2│ 589,40│ 215.720,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 589,40│ 215.720,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 82│Bucureşti Nord Gr.A - Piteşti │ 108,00│interregio │ Z │ 366│ 5│ 540,00│ 197.640,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ D │ 313│ 4│ 432,00│ 135.216,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 2│ 216,00│ 79.056,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 1.188,00│ 411.912,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 83│Bucureşti Nord Gr.A - Ploieşti Sud │ 59,50│interregio │ Z │ 366│ 1│ 59,50│ 21.777,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ D │ 313│ 2│ 119,00│ 37.247,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ E │ 261│ 2│ 119,00│ 31.059,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 2│ 119,00│ 43.554,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 2│ 119,00│ 6.188,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 535,50│ 139.825,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 84│Bucureşti Nord Gr.A - Giurgiu Nord FR │ 119,40│international│ Z │ 366│ 2│ 238,80│ 87.400,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 238,80│ 87.400,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 85│Bucureşti Nord Gr.A - Râmnicu Vâlcea │ 274,40│interregio │ Z │ 366│ 3│ 823,20│ 301.291,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 823,20│ 301.291,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 86│Bucureşti Nord Gr.A - Roşiori Nord │ 100,10│interregio │ Z │ 366│ 2│ 200,20│ 73.273,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 200,20│ 73.273,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 87│Bucureşti N Gr.A - Salva │ 487,80│interregio │ Z │ 366│ 2│ 975,60│ 357.069,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 975,60│ 357.069,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 88│Bucureşti N Gr.A - Satu Mare via Cluj N- │ 748,10│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.496,20│ 547.609,20│
│ │Dej │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.496,20│ 547.609,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 89│Bucureşti N Gr.A - Satu Mare via Cluj N- │ 781,00│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.562,00│ 571.692,00│
│ │Oradea │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.562,00│ 571.692,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 90│Bucureşti Nord Gr.A - Sibiu via Brasov │ 315,20│interregio │ Z │ 366│ 2│ 630,40│ 230.726,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ D │ 313│ 2│ 630,40│ 197.315,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.260,80│ 428.041,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 91│Bucureşti Nord Gr.A - Slobozia Veche │ 132,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 265,40│ 97.136,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 265,40│ 97.136,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 92│Bucureşti Nord Gr.A - Stamora Moravita FR │ 592,70│international│ Z │ 366│ 2│ 1.185,40│ 433.856,40│
│ │via Timişoara N │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.185,40│ 433.856,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 93│Bucureşti Nord Gr.A - Suceava │ 447,10│IC │ E │ 261│ 4│ 1.788,40│ 466.772,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z │ 366│ 4│ 1.788,40│ 654.554,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.788,40│ 1.121.326,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 94│Bucureşti Nord Gr.A - Suceava Nord │ 449,60│interregio │ Z │ 366│ 2│ 899,20│ 329.107,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 899,20│ 329.107,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 95│Bucureşti Nord Gr.A - Târgu Jiu │ 320,90│interregio │ Z │ 366│ 2│ 641,80│ 234.898,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 641,80│ 234.898,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 96│Bucureşti Nord Gr.A - Târgu Mures │ 448,80│interregio │ Z │ 366│ 2│ 897,60│ 328.521,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 897,60│ 328.521,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 97│Bucureşti N Gr.A - Timişoara N via Craiova│ 533,30│IC │ E │ 261│ 4│ 2.133,20│ 556.765,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z │ 366│ 6│ 3.199,80│ 1.171.126,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 5.333,00│ 1.727.892,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 98│Bucureşti N Gr.A - Timişoara N via Sibiu │ 621,30│interregio │ Z │ 356│ 2│ 1.242,60│ 442.365,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.242,60│ 442.365,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 99│Bucureşti N Gr.A - Tulcea Oraş │ 334,20│interregio │ Z* │ 328│ 2│ 668,40│ 219.235,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z* │ 245│ 2│ 668,40│ 163.758,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.336,80│ 382.993,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 100│Bucureşti Nord Gr.A - Ungheni Prut FR │ 482,20│international│ Z │ 366│ 2│ 964,40│ 352.970,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 964,40│ 352.970,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 101│Bucureşti Nord Gr.A - Urziceni │ 70,70│regio │ Z │ 366│ 6│ 424,20│ 155.257,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 424,20│ 155.257,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 102│Bucureşti Nord Gr.A - Vatra Dornei Băi hc.│ 563,50│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.127,00│ 412.482,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.127,00│ 412.482,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 103│Bucureşti Nord Gr.B - Alexandria │ 133,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 266,20│ 97.429,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 266,20│ 97.429,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 104│Bucureşti Nord Gr.B - Craiova │ 208,30│regio │ Z │ 366│ 4│ 833,20│ 304.951,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 833,20│ 304.951,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 105│Bucureşti Nord Gr.B - Giurgiu via Videle │ 117,20│regio │ D │ 313│ 2│ 234,40│ 73.367,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 234,40│ 73.367,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 106│Bucureşti Nord Gr.B - Piteşti │ 107,40│regio │ Z │ 366│ 6│ 644,40│ 235.850,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 644,40│ 235.850,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 107│Bucureşti Nord Gr.B - Roşiori Nord │ 99,40│regio │ Z │ 366│ 6│ 596,40│ 218.282,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 99,40│ 25.247,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 695,80│ 243.530,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 108│Bucureşti Nord Gr.B - Târgovişte │ 79,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 79,10│ 28.950,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 79,10│ 24.758,30│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 158,20│ 53.708,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 109│Bucureşti Obor - Călăraşi Sud │ 125,90│regio │ D │ 313│ 1│ 125,90│ 39.406,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 125,90│ 39.406,70│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 110│Bucureşti Obor - Feteşti │ 136,40│regio │ Z │ 366│ 7│ 954,80│ 349.456,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 272,80│ 85.386,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 1.227,60│ 434.843,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 111│Buzău -Brazi │ 76,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 306,80│ 112.288,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 306,80│ 112.288,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 112│Buzău - Bucureşti Nord Gr.B │ 127,50│regio │ D │ 313│ 1│ 127,50│ 39.907,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 127,50│ 39.907,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 113│Buzău - Constanţa │ 207,70│international│ R │ 14│ 2│ 415,40│ 5.815,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 4│ 830,80│ 304.072,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.246,20│ 309.888,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 114│Buzău - Făurei │ 40,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 80,80│ 29.572,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 80,80│ 29.572,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 115│Buzău - Galaţi │ 131,50│regio │ Z │ 366│ 6│ 789,00│ 288.774,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 263,00│ 82.319,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.052,00│ 371.093,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 116│Buzău - Mărăşeşti │ 90,50│regio │ Z │ 366│ 3│ 271,50│ 99.369,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 181,00│ 56.653,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 452,50│ 156.022,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 117│Buzău - Miercurea Ciuc │ 274,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 549,00│ 200.934,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 549,00│ 200.934,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 118│Buzău - Ploieşti Sud │ 68,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 137,20│ 50.215,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 137,20│ 50.215,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 119│Buziaş - Lugoj │ 27,50│regio │ Z │ 366│ 3│ 82,50│ 30.195,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 82,50│ 30.195,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 120│Călăraşi Sud - Ciulniţa │ 27,00│regio │ Z │ 366│ 6│ 162,00│ 59.292,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 162,00│ 59.292,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 121│Călăraşi Sud - Feteşti │ 64,50│regio │ D │ 313│ 2│ 129,00│ 40.377,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 129,00│ 40.377,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 122│Câmpulung Mold. - Ilva Mică │ 112,50│regio │ Z │ 366│ 1│ 112,50│ 41.175,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 112,50│ 41.175,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 123│Câmpulung Mold. - Suceava │ 78,30│regio │ Z │ 366│ 4│ 313,20│ 114.631,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 313,20│ 114.631,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 124│Caracal - Strehaia │ 113,50│regio │ A │ 254│ 1│ 113,50│ 28.829,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 113,50│ 28.829,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 125│Caracal - Petroşani │ 211,00│interregio │ VSD │ 157│ 2│ 422,00│ 66.254,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 422,00│ 66.254,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 126│Caracal - Piatra Olt │ 32,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 64,80│ 23.716,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 1│ 32,40│ 9.849,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 32,40│ 8.229,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 214│ 2│ 64,80│ 13.867,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 194,40│ 55.663,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 127│Caracal-Piteşti │ 130,40│regio │ D │ 313│ 1│ 130,40│ 40.815,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 130,40│ 40.815,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 128│Caracal - Slatina │ 49,40│regio │ Z │ 366│ 1│ 49,40│ 18.080,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 1│ 49,40│ 15.017,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 98,80│ 33.098,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 129│Caracal - Sibiu │ 218,60│interregio │ Z │ 366│ 1│ 218,60│ 80.007,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 218,60│ 80.007,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 130│Caracal - Târgu Jiu │ 159,70│interregio │ H │ 209│ 2│ 319,40│ 66.754,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 319,40│ 66.754,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 131│Caransebeş - Orşova │ 88,30│regio │ Z │ 366│ 5│ 441,50│ 161.589,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 441,50│ 161.589,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 132│Caransebeş - Reşiţa Sud Hm. │ 43,20│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 86,40│ 5.184,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 12│ 518,40│ 189.734,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 604,80│ 194.918,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 133│Carei - Satu Mare │ 36,00│regio │ D │ 313│ 2│ 72,00│ 22.536,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 72,00│ 22.536,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 134│Carei - Zalău Nord │ 88,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 88,10│ 32.244,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 88,10│ 32.244,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 135│Ciulniţa - Slobozia Veche │ 16,80│regio │ Z │ 366│ 8│ 134,40│ 49.190,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 134,40│ 49.190,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 136│Ciulniţa - Bucureşti Obor │ 98,90│regio │ D │ 313│ 1│ 98,90│ 30.955,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 98,90│ 30.955,70│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 137│Ciumeghiu - Chişinău Criş │ 23,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 23,70│ 8.674,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 23,70│ 8.674,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 138│Cluj Napoca - Braşov │ 329,60│interregio │ D │ 313│ 2│ 659,20│ 206.329,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 659,20│ 206.329,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 139│Cluj Napoca - Dej Călători │ 58,80│regio │ Z │ 366│ 5│ 294,00│ 107.604,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 5│ 294,00│ 74.676,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 588,00│ 182.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 140│Cluj Napoca - Deva │ 184,00│interregio │ Z │ 356│ 2│ 368,00│ 131.008,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 368,00│ 131.008,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 141│Cluj Napoca - Episcopia Bihor FR │ 164,90│international│ Z │ 366│ 4│ 659,60│ 241.413,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 659,60│ 241.413,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 142│Cluj Napoca - Iaşi │ 458,20│interregio │ Z │ 366│ 2│ 916,40│ 335.402,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 916,40│ 335.402,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 143│Cluj Napoca - Jibou │ 135,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 135,00│ 49.410,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 135,00│ 49.410,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 144│Cluj Napoca - Huedin │ 49,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 98,80│ 36.160,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 98,80│ 30.924,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 6│ 296,40│ 75.285,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 494,00│ 142.370,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 145│Cluj Napoca - Oradea │ 152,10│interregio │ D │ 313│ 2│ 304,20│ 95.214,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z* │ 287│ 2│ 304,20│ 87.305,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 6│ 912,60│ 334.011,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.521,00│ 516.531,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 146│Cluj Napoca - Poieni │ 64,70│regio │ D │ 313│ 2│ 129,40│ 40.502,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 129,40│ 40.502,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 147│Cluj Napoca - Râmnicu Vâlcea │ 297,90│interregio │ VSD │ 157│ 2│ 595,80│ 93.540,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 595,80│ 93.540,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 148│Cluj Napoca - Războieni │ 68,60│regio │ D │ 313│ 2│ 137,20│ 42.943,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 137,20│ 42.943,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 149│Cluj Napoca - Satu Mare │ 282,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 565,60│ 207.009,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 565,60│ 207.009,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 150│Cluj Napoca - Sighetu Marmaţiei │ 223,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 446,80│ 163.528,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 446,80│ 163.528,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 151│Cluj Napoca - Teiuş │ 102,10│regio │ Z │ 366│ 8│ 816,80│ 298.948,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 204,20│ 63.914,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.021,00│ 362.863,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 152│Cluj Napoca - Vinţu de Jos │ 131,00│interregio │ D │ 313│ 2│ 262,00│ 82.006,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 2│ 262,00│ 95.892,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 524,00│ 177.898,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 153│Comăneşti - Mărăşeşti │ 100,30│regio │ Z │ 366│ 3│ 300,90│ 110.129,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 200,60│ 62.787,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 501,50│ 172.917,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 154│Comăneşti - Miercurea Ciuc │ 83,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 167,40│ 61.268,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 167,40│ 61.268,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 155│Comăneşti - Oneşti │ 36,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 36,00│ 13.176,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 36,00│ 13.176,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 156│Constanţa - Arad │ 828,80│interregio │ Z* │ 101│ 2│ 1.657,60│ 167.417,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.657,60│ 167.417,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 157│Constanţa - Călăraşi Sud │ 143,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 286,20│ 104.749,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 286,20│ 104.749,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 158│Constanţa - Feteşti │ 78,60│regio │ Z │ 366│ 4│ 314,40│ 115.070,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 314,40│ 115.070,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 159│Constanţa - Galaţi │ 258,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 516,80│ 189.148,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 516,80│ 189.148,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 160│Constanţa - Iaşi │ 484,40│interregio │ Z* │ 278│ 2│ 968,80│ 269.326,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 968,80│ 269.326,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 161│Constanţa - Mangalia │ 42,90│regio │ ES │ 306│ 10│ 429,00│ 131.274,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 119│ 2│ 85,80│ 10.210,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 514,80│ 141.484,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 162│Constanţa - Satu Mare │ 900,60│interregio │ Z │ 366│ 1│ 900,60│ 329.619,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 900,60│ 329.619,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 163│Craiova - Bailesti │ 70,50│regio │ │ 366│ 2│ 141,00│ 51.606,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 141,00│ 51.606,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 164│Craiova - Baile Herculane │ 155,20│regio │ VSD │ 157│ 1│ 155,20│ 24.366,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 155,20│ 24.366,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 165│Craiova - Calafat │ 107,80│regio │ Z │ 366│ 4│ 431,20│ 157.819,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 215,60│ 67.482,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 646,80│ 225.302,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 166│Craiova - Caracal │ 53,60│regio │ A │ 254│ 1│ 53,60│ 13.614,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 53,60│ 13.614,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 167│Craiova - Deva │ 252,40│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 504,80│ 30.288,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 504,80│ 30.288,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 168│Craiova - Drobeta Tr. Severin │ 113,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 227,40│ 83.228,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 260│ 1│ 113,70│ 29.562,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 341,10│ 112.790,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 169│Craiova - Strehaia │ 59,90│regio │ Z │ 366│ 2│ 119,80│ 43.846,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 59,90│ 18.748,70│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 260│ 2│ 119,80│ 31.148,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 299,50│ 93.743,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 170│Craiova - Orşova │ 137,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 137,70│ 50.398,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ H │ 209│ 1│ 137,70│ 28.779,30│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 275,40│ 79.177,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 171│Craiova - Petroşani │ 157,40│regio │ Z │ 366│ 6│ 944,40│ 345.650,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ B │ 355│ 1│ 157,40│ 55.877,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 1.101,80│ 401.527,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 172│Craiova - Piatra Olt │ 44,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 88,20│ 32.281,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 2│ 88,20│ 26.812,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 88,20│ 22.402,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 264,60│ 81.496,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 173│Craiova - Piteşti │ 142,10│regio │ D │ 313│ 2│ 284,20│ 88.954,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 2│ 284,20│ 86.396,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 568,40│ 175.351,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 174│Craiova - Roşiori Nord │ 108,90│regio │ Z │ 366│ 3│ 326,70│ 119.572,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 217,80│ 68.171,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ G │ 62│ 1│ 108,90│ 6.751,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 653,40│ 194.495,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 175│Craiova - Sibiu │ 230,30│interregio │ Z │ 366│ 2│ 460,60│ 168.579,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 460,60│ 168.579,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 176│Craiova - Târgu Jiu via Cărbuneşti │ 106,10│regio │ Z │ 366│ 5│ 530,50│ 194.163,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ SL │ 11│ 1│ 106,10│ 1.167,10│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 636,60│ 195.330,10│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 177│Craiova - Târgu Jiu via Turceni │ 111,90│regio │ Z │ 366│ 1│ 111,90│ 40.955,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ B │ 355│ 1│ 111,90│ 39.724,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 223,80│ 80.679,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 178│Crasna - Iaşi │ 83,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 83,20│ 30.451,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 83,20│ 30.451,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 179│Deda - Târgu Mureş │ 54,30│regio │ Z │ 366│ 3│ 162,90│ 59.621,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 54,30│ 16.995,90│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 54,30│ 13.792,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ C │ 112│ 1│ 54,30│ 6.081,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 76│ 1│ 54,30│ 4.126,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 380,10│ 100.617,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 180│Dej Călători - Beclean pe Someş │ 24,60│regio │ Z │ 366│ 1│ 24,60│ 9.003,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 24,60│ 9.003,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 181│Dej Călători - Constanţa │ 707,20│interregio │ Z │ 366│ 1│ 707,20│ 258.835,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 707,20│ 258.835,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 182│Dej Călători - Ilva Mică │ 72,30│regio │ Z │ 366│ 3│ 216,90│ 79.385,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 3│ 216,90│ 55.092,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 433,80│ 134.478,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 183│Dej Călători - Jibou │ 76,20│regio │ Z │ 366│ 3│ 228,60│ 83.667,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 152,40│ 47.701,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 152,40│ 38.709,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 533,40│ 170.078,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 184│Deva - Livezeni │ 94,40│regio │ Z │ 366│ 1│ 94,40│ 34.550,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 94,40│ 34.550,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 185│Deva - Mediaş │ 105,60│regio │ U │ 52│ 1│ 105,60│ 5.491,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 105,60│ 5.491,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 186│Deva - Sighişoara │ 182,00│regio │ D │ 303│ 1│ 182,00│ 55.146,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 182,00│ 55.146,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 187│Deva - Simeria │ 9,20│regio │ Z │ 366│ 4│ 36,80│ 13.468,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 36,80│ 13.468,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 188│Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea │ 52,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 52,80│ 19.324,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 52,80│ 13.411,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 105,60│ 32.736,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 189│Drobeta Tr. Severin - Filiaşi │ 77,90│regio │ D │ 313│ 1│ 77,90│ 24.382,70│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 77,90│ 4.050,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 155,80│ 28.433,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 190│Drobeta Tr. Severin - Orşova │ 24,00│regio │ U │ 52│ 1│ 24,00│ 1.248,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 24,00│ 1.248,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 191│Făurei - Urziceni │ 67,60│regio │ Z │ 366│ 4│ 270,40│ 98.966,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 270,40│ 98.966,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 192│Făurei - Galaţi │ 91,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 182,20│ 66.685,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 182,20│ 66.685,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 193│Feteşti - Slobozia Veche │ 59,40│regio │ Z │ 366│ 8│ 475,20│ 173.923,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 475,20│ 173.923,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 194│Filiaşi - Craiova │ 35,80│regio │ Z* │ 260│ 1│ 35,80│ 9.308,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 35,80│ 1.861,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 71,60│ 11.169,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 195│Filiaşi - Orşova │ 101,90│regio │ D │ 313│ 1│ 101,90│ 31.894,70│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ H │ 209│ 1│ 101,90│ 21.297,10│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 203,80│ 53.191,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 196│Filiaşi - Târgu Jiu via Turceni │ 77,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 154,00│ 56.364,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 77,00│ 24.101,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 231,00│ 80.465,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 197│Filiaşi - Târgu Jiu via Carbunesti │ 76,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 152,20│ 55.705,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 76,10│ 23.819,30│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 228,30│ 79.524,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 198│Focşani - Mărăşeşti │ 19,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 19,70│ 7.210,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 19,70│ 7.210,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 199│Galaţi - Constanţa via Făurei │ 255,20│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 510,40│ 30.624,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 510,40│ 30.624,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 200│Galaţi - Mărăşeşti │ 103,70│regio │ Z │ 366│ 10│ 1.037,00│ 379.542,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.037,00│ 379.542,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 201│Galaţi - Mărăşeşti via Buzău │ 222,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 444,00│ 162.504,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 444,00│ 162.504,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 202│Galaţi - Târgu Mures via Ghimeş │ 458,80│interregio │ Z │ 366│ 1│ 458,80│ 167.920,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 458,80│ 167.920,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 203│Gheorghieni - Târgu Mureş │ 132,20│regio │ Z │ 366│ 2│ 264,40│ 96.770,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 264,40│ 96.770,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 204│Giurgiu - Videle │ 66,30│regio │ Z │ 366│ 4│ 265,20│ 97.063,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 132,60│ 33.680,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 397,80│ 130.743,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 205│Giurgiu Nord FR-Curtici FR via Craiova │ 646,80│international│ Z* │ 35│ 2│ 1.293,60│ 45.276,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │international│ R │ 14│ 2│ 1.293,60│ 18.110,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.587,20│ 63.386,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 206│Giurgiu Nord FR - Ungheni Prut FR via │ 601,60│international│ R │ 14│ 2│ 1.203,20│ 16.844,80│
│ │Buc.N - Bacău │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.203,20│ 16.844,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 207│Giurgiu Nord FR - Vicşani FR via Buc.N - │ 611,30│international│ Z │ 366│ 2│ 1.222,60│ 447.471,60│
│ │Bacău │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │international│ R │ 14│ 2│ 1.222,60│ 17.116,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.445,20│ 464.588,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 208│Halmeu - Satu Mare │ 22,40│regio │ Z │ 366│ 8│ 179,20│ 65.587,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 44,80│ 11.379,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 44,80│ 14.022,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 268,80│ 90.988,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 209│Iaşi - Adjud via Roman │ 217,90│regio │ Z │ 366│ 1│ 217,90│ 79.751,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 217,90│ 79.751,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 210│Iaşi - Galaţi │ 254,80│interregio │ Z │ 356│ 4│ 1.019,20│ 362.835,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.019,20│ 362.835,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 211│Iaşi - Mărăşeşti via Bârlad │ 186,20│IC │ E │ 261│ 4│ 744,80│ 194.392,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 2│ 372,40│ 136.298,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.117,20│ 330.691,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 212│Iaşi - Mangalia │ 471,90│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 943,80│ 56.628,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 943,80│ 56.628,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 213│Iaşi - Mărăşeşti via Paşcani │ 243,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 487,20│ 178.315,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 487,20│ 178.315,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 214│Iaşi - Paşcani │ 75,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 302,80│ 110.824,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 302,80│ 110.824,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 215│Iaşi - Tecuci │ 170,10│regio │ Z │ 366│ 3│ 510,30│ 186.769,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 510,30│ 186.769,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 216│Iaşi - Timişoara Nord via Ilia, Arad │ 843,70│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.687,40│ 617.588,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.687,40│ 617.588,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 217│Iaşi - Timişoara Nord via Ilia, Lugoj │ 812,50│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.625,00│ 594.750,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.625,00│ 594.750,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 218│Iaşi - Timişoara Nord via Oradea, Arad │ 788,10│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.576,20│ 576.889,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.576,20│ 576.889,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 219│Iaşi - Ungheni Prut Hm │ 21,20│regio │ Z │ 366│ 4│ 84,80│ 31.036,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 4│ 84,80│ 21.539,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 169,60│ 52.576,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 220│Iaşi - Ungheni Prut FR │ 21,80│international│ Z │ 366│ 4│ 87,20│ 31.915,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 87,20│ 31.915,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 221│Iaşi - Vatra Dornei Băi hc │ 252,70│interregio │ VSD │ 157│ 2│ 505,40│ 79.347,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 505,40│ 79.347,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 222│Iaşi - Vaslui │ 67,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 270,80│ 99.112,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 1│ 67,70│ 20.580,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 338,50│ 119.693,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 223│Ilia - Lugoj │ 82,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 165,60│ 60.609,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 165,60│ 60.609,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 224│Ilia - Livezeni │ 118,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 118,00│ 43.188,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 118,00│ 43.188,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 225│Ilva Mică - Cluj Napoca │ 131,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 131,10│ 47.982,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 131,10│ 33.299,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 262,20│ 81.282,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 226│Ilva Mică - Salva │ 26,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 52,20│ 19.105,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 52,20│ 19.105,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 227│Jibou - Carei │ 111,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 111,80│ 40.918,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 146│ 1│ 111,80│ 16.322,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 223,60│ 57.241,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 228│Jibou - Satu Mare │ 147,80│regio │ Z │ 366│ 3│ 443,40│ 162.284,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 295,60│ 92.522,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 108│ 1│ 147,80│ 15.962,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 886,80│ 270.769,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 229│Jibou - Sărmăşag │ 46,00│regio │ D │ 313│ 1│ 46,00│ 14.398,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 4│ 184,00│ 46.736,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 230,00│ 61.134,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 230│Jibou - Zalău Nord │ 23,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 94,80│ 34.696,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 23,70│ 7.418,10│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ C │ 112│ 4│ 94,80│ 10.617,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 213,30│ 52.732,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 231│Livezeni - Arad │ 242,60│regio │ Z │ 366│ 1│ 242,60│ 88.791,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 242,60│ 88.791,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 232│Lotru - Piatra Olt │ 118,40│regio │ B │ 355│ 1│ 118,40│ 42.032,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 118,40│ 42.032,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 233│Lotru - Râmnicu Vâlcea │ 31,80│regio │ A │ 254│ 2│ 63,60│ 16.154,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 63,60│ 16.154,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 234│Luduş - Deda │ 94,40│regio │ V │ 178│ 1│ 94,40│ 16.803,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 94,40│ 16.803,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 235│Lugoj - Simeria │ 115,60│regio │ Z │ 356│ 4│ 462,40│ 164.614,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 462,40│ 164.614,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 236│Lugoj - Margina │ 47,30│regio │ Z │ 366│ 2│ 94,60│ 34.623,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 94,60│ 34.623,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 237│Lunca Bradului - Braşov │ 206,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 206,30│ 75.505,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 206,30│ 75.505,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 238│Mărăşeşti - Bacău │ 83,90│interregio │ Z │ 366│ 1│ 83,90│ 30.707,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 1│ 83,90│ 30.707,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 167,80│ 61.414,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 239│Mărăşeşti - Bucureşti Nord Gr.B │ 218,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 218,00│ 79.788,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 218,00│ 79.788,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 240│Mărăşeşti - Miercurea Ciuc │ 184,00│regio │ Z │ 366│ 5│ 920,00│ 336.720,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 920,00│ 336.720,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 241│Mărăşeşti - Ploieşti Sud │ 159,10│regio │ Z │ 366│ 3│ 477,30│ 174.691,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 477,30│ 174.691,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 242│Mărăşeşti - Tecuci │ 19,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 76,00│ 27.816,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 76,00│ 27.816,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 243│Medgidia - Constanţa │ 34,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 69,20│ 25.327,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 69,20│ 25.327,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 244│Medgidia - Negru Vodă │ 57,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 230,80│ 84.472,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 230,80│ 84.472,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 245│Mediaş - Blaj │ 40,40│regio │ D │ 313│ 1│ 40,40│ 12.645,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 40,40│ 12.645,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 246│Miercurea Ciuc - Focşani │ 203,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 203,70│ 74.554,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 203,70│ 74.554,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 247│Miercurea Ciuc - Gheorghieni │ 55,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 55,30│ 20.239,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 55,30│ 20.239,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 248│Miercurea Ciuc - Lunca Bradului │ 111,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 111,30│ 40.735,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 111,30│ 40.735,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 249│Miercurea Ciuc - Oneşti │ 119,70│regio │ Z │ 366│ 1│ 119,70│ 43.810,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 119,70│ 43.810,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 250│Miercurea Ciuc - Topliţa │ 89,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 89,30│ 32.683,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 89,30│ 32.683,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 251│Oneşti - Buzău │ 154,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 154,80│ 56.656,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 154,80│ 56.656,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 252│Oneşti - Mărăşeşti │ 64,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 64,30│ 23.533,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 64,30│ 23.533,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 253│Oradea - Bratca Hm. │ 59,60│regio │ D │ 313│ 2│ 119,20│ 37.309,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 2│ 119,20│ 36.236,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 119,20│ 30.276,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 357,60│ 103.823,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 254│Oradea - Constanţa │ 873,00│interregio │ Z │ 366│ 2│ 1.746,00│ 639.036,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.746,00│ 639.036,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 255│Oradea - Episcopia Bihor FR │ 12,80│international│ Z │ 366│ 2│ 25,60│ 9.369,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 25,60│ 9.369,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 256│Oradea - Halmeu │ 155,40│regio │ Z │ 366│ 4│ 621,60│ 227.505,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 621,60│ 227.505,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 257│Oradea - Mangalia │ 912,70│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 1.825,40│ 109.524,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.825,40│ 109.524,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 258│Oradea - Satu Mare │ 133,00│regio │ Z │ 366│ 3│ 399,00│ 146.034,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 399,00│ 146.034,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 259│Oradea - Valea lui Mihai │ 65,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 65,80│ 24.082,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 131,60│ 33.426,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 197,40│ 57.509,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 260│Oradea - Valea lui Mihai FR │ 73,60│international│ Z │ 366│ 2│ 147,20│ 53.875,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 147,20│ 53.875,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 261│Orşova - Timişoara Nord │ 186,60│regio │ Z │ 366│ 1│ 186,60│ 68.295,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 186,60│ 68.295,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 262│Paşcani - Mărăşeşti │ 167,90│regio │ Z │ 366│ 1│ 167,90│ 61.451,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 167,90│ 61.451,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 263│Petroşani - Ilia │ 112,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 112,80│ 41.284,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 112,80│ 41.284,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 264│Petroşani - Deva │ 89,20│regio │ Z │ 366│ 3│ 267,60│ 97.941,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 267,60│ 97.941,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 265│Piatra Olt - Podu Olt │ 164,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 164,10│ 60.060,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 164,10│ 8.533,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 328,20│ 68.593,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 266│Piatra Olt - Potcoava │ 38,40│regio │ Z │ 366│ 1│ 38,40│ 14.054,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 38,40│ 9.753,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 76,80│ 23.808,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 267│Piatra Olt - Râmnicu Vâlcea │ 86,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 173,20│ 63.391,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ B │ 355│ 1│ 86,60│ 30.743,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 259,80│ 94.134,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 268│Piteşti - Piatra Olt │ 98,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 392,00│ 143.472,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 98,00│ 30.674,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 490,00│ 174.146,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 269│Piteşti - Slatina │ 81,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 162,00│ 59.292,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ I │ 105│ 2│ 162,00│ 17.010,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 324,00│ 76.302,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 270│Ploieşti Sud - Bucureşti Nord Gr.B │ 58,90│regio │ Z │ 366│ 1│ 58,90│ 21.557,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 58,90│ 14.960,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 117,80│ 36.518,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 271│Ploieşti Sud - Miercurea Ciuc │ 343,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 343,10│ 125.574,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 343,10│ 125.574,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 272│Ploieşti Sud - Slobozia Veche │ 117,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 234,00│ 85.644,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 234,00│ 85.644,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 273│Ploieşti Sud - Urziceni │ 55,00│regio │ Z │ 366│ 6│ 330,00│ 120.780,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 110,00│ 28.710,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 440,00│ 149.490,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 274│Podu Olt - Caracal │ 196,50│regio │ D │ 313│ 1│ 196,50│ 61.504,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 196,50│ 61.504,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 275│Podu Olt - Băbeni │ 97,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 97,10│ 35.538,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 97,10│ 35.538,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 276│Podu Olt - Turnu Roşu │ 3,00│regio │ A │ 254│ 2│ 6,00│ 1.524,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 2│ 6,00│ 1.068,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 12,00│ 2.592,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 277│Potcoava - Caracal │ 70,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 70,80│ 25.912,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 70,80│ 25.912,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 278│Racoş -Braşov │ 59,80│regio │ A │ 254│ 1│ 59,80│ 15.189,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 59,80│ 15.189,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 279│Războieni - Târgu Mureş │ 59,30│sezoniere │ S │ 60│ 1│ 59,30│ 3.558,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 4│ 237,20│ 86.815,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 118,60│ 37.121,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 2│ 118,60│ 21.110,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 533,70│ 148.605,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 280│Râmnicu Vâlcea - Băbeni │ 19,60│regio │ Z │ 366│ 1│ 19,60│ 7.173,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 19,60│ 1.019,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 39,20│ 8.192,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 281│Râmnicu Vâlcea - Lotru │ 31,80│regio │ G │ 62│ 1│ 31,80│ 1.971,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 31,80│ 1.971,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 282│Râmnicu Vâlcea - Podu Olt │ 77,50│regio │ Z │ 366│ 1│ 77,50│ 28.365,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 77,50│ 28.365,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 283│Râmnicu Vâlcea - Sibiu │ 99,60│interregio │ Z │ 366│ 1│ 99,60│ 36.453,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 2│ 199,20│ 60.556,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 298,80│ 97.010,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 284│Roşiori Nord - Filiaşi │ 144,70│regio │ F │ 304│ 1│ 144,70│ 43.988,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 144,70│ 43.988,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 285│Rovinari - Târgu Jiu │ 21,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 43,60│ 15.957,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 43,60│ 15.957,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 286│Satu Mare - Apa │ 26,30│regio │ D │ 313│ 2│ 52,60│ 16.463,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 4│ 105,20│ 26.720,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 157,80│ 43.184,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 287│Satu Mare - Mangalia │ 948,90│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 1.897,80│ 113.868,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.897,80│ 113.868,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 288│Satu Mare - Valea lui Mihai FR │ 75,00│international│ Z │ 366│ 2│ 150,00│ 54.900,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 150,00│ 54.900,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 289│Salva - Sighetu Marmaţiei │ 118,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 236,80│ 86.668,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 118,40│ 37.059,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 355,20│ 123.728,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 290│Sântana - Arad │ 23,50│regio │ Z │ 366│ 1│ 23,50│ 8.601,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 23,50│ 8.601,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 291│Sibiu - Alba Iulia │ 92,60│regio │ Z │ 366│ 4│ 370,40│ 135.566,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 370,40│ 135.566,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 292│Sibiu - Copşa Mica │ 44,90│regio │ F │ 304│ 2│ 89,80│ 27.299,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 89,80│ 27.299,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 293│Sibiu - Făgăraş │ 83,90│regio │ Z │ 366│ 5│ 419,50│ 153.537,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 419,50│ 153.537,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 294│Sibiu - Curtici FR │ 309,40│international│ Z │ 366│ 2│ 618,80│ 226.480,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 618,80│ 226.480,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 295│Sibiu - Loamneş │ 20,70│regio │ Z* │ 92│ 2│ 41,40│ 3.808,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 41,40│ 3.808,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 296│Sibiu - Mediaş │ 55,30│regio │ Z │ 366│ 2│ 110,60│ 40.479,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 110,60│ 34.617,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 221,20│ 75.097,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 297│Sibiu - Miercurea Sibiului │ 52,80│regio │ A │ 254│ 1│ 52,80│ 13.411,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 1│ 52,80│ 9.398,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 105,60│ 22.809,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 298│Sibiu - Piatra Olt │ 186,20│regio │ Z │ 366│ 3│ 558,60│ 204.447,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 558,60│ 204.447,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 299│Sibiu - Podu Olt │ 22,10│interregio │ Z │ 366│ 4│ 88,40│ 32.354,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 88,40│ 32.354,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 300│Sibiu - Seica Mare │ 33,80│regio │ V │ 178│ 2│ 67,60│ 12.032,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 67,60│ 12.032,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 301│Sibiu - Târgu Mureş │ 204,50│regio │ Z │ 346│ 2│ 409,00│ 141.514,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 409,00│ 141.514,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 302│Sibiu - Ucea │ 59,30│regio │ D │ 313│ 4│ 237,20│ 74.243,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 237,20│ 74.243,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 303│Sibiu - Vinţu de Jos │ 82,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 165,60│ 60.609,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 165,60│ 60.609,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 304│Siculeni - Galaţi │ 279,50│interregio │ Z │ 366│ 1│ 279,50│ 102.297,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 279,50│ 102.297,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 305│Sighetu Marmaţiei - Beclean pe Someş │ 140,00│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 280,00│ 16.800,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 2│ 280,00│ 102.480,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 560,00│ 119.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 306│Sighetu Marmaţiei - Valea Vişeului │ 24,90│regio │ D │ 313│ 1│ 24,90│ 7.793,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 24,90│ 7.793,70│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 307│Sighetu Marmaţiei - Vişeu de Jos │ 57,40│regio │ Z │ 366│ 1│ 57,40│ 21.008,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 57,40│ 17.966,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 304│ 1│ 57,40│ 17.449,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 57,40│ 14.579,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 229,60│ 71.003,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 308│Sighişoara - Mediaş │ 38,40│regio │ D │ 313│ 1│ 38,40│ 12.019,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 38,40│ 12.019,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 309│Sighişoara - Sibiu │ 93,70│regio │ Z │ 356│ 5│ 468,50│ 166.786,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 468,50│ 166.786,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 310│Simeria - Baru Mare │ 52,30│regio │ E │ 261│ 2│ 104,60│ 27.300,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 104,60│ 27.300,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 311│Simeria - Ilia │ 32,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 32,80│ 12.004,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 32,80│ 12.004,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 312│Simeria - Petroşani │ 80,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 320,00│ 117.120,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 80,00│ 25.040,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 80,00│ 4.160,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 480,00│ 146.320,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 313│Simeria - Săvârşin │ 73,20│regio │ Z │ 346│ 4│ 292,80│ 101.308,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 73,20│ 3.806,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 366,00│ 105.115,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 314│Simeria - Teiuş │ 72,70│regio │ Z │ 346│ 4│ 290,80│ 100.616,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 145,40│ 45.510,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 436,20│ 146.127,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 315│Slatina - Piatra Olt │ 17,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 17,00│ 6.222,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 2│ 34,00│ 1.768,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 51,00│ 7.990,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 316│Slobozia Veche - Urziceni │ 62,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 248,00│ 90.768,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 248,00│ 90.768,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 317│Suceava - Dorneşti │ 32,50│regio │ Z │ 366│ 6│ 195,00│ 71.370,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 195,00│ 71.370,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 318│Suceava - Ilva Mică │ 193,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 387,60│ 141.861,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 387,60│ 141.861,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 319│Suceava Nord - Botoşani │ 61,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 123,60│ 45.237,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 123,60│ 45.237,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 320│Suceava Nord - Iaşi │ 138,80│regio │ Z │ 366│ 8│ 1.110,40│ 406.406,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.110,40│ 406.406,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 321│Suceava Nord - Mangalia │ 572,10│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 1.144,20│ 68.652,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.144,20│ 68.652,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 322│Suceava Nord - Mărăşeşti │ 231,00│interregio │ Z* │ 278│ 2│ 462,00│ 128.436,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 462,00│ 128.436,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 323│Suceava Nord - Paşcani │ 63,10│regio │ Z │ 366│ 6│ 378,60│ 138.567,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 126,20│ 32.054,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 504,80│ 170.622,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 324│Suceava - Vatra Dornei │ 118,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 236,80│ 86.668,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 236,80│ 86.668,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 325│Târgovişte - Bucureşti Nord Gr.A │ 79,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 318,80│ 116.680,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 79,70│ 24.946,10│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 398,50│ 141.626,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 326│Târgovişte - Bucureşti Nord Gr.B │ 79,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 79,00│ 28.914,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 79,00│ 28.914,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 327│Târgu Jiu - Petroşani │ 51,30│regio │ B │ 355│ 1│ 51,30│ 18.211,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 51,30│ 18.211,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 328│Târgu Jiu - Turceni │ 57,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 114,20│ 41.797,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 114,20│ 41.797,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 329│Târgu Mureş - Braşov │ 282,50│regio │ Z │ 366│ 1│ 282,50│ 103.395,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 1│ 282,50│ 71.755,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 565,00│ 175.150,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 330│Târgu Mureş - Cluj Napoca │ 127,90│international│ Z │ 366│ 2│ 255,80│ 93.622,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 255,80│ 93.622,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 331│Târgu Mureş - Curtici FR │ 348,30│international│ Z │ 366│ 2│ 696,60│ 254.955,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 696,60│ 254.955,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 332│Târgu Mureş - Miercurea Ciuc │ 187,50│regio │ Z │ 366│ 3│ 562,50│ 205.875,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 562,50│ 205.875,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 333│Târgu Mureş - Vinţu de Jos │ 121,70│interregio │ Z │ 356│ 2│ 243,40│ 86.650,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 356│ 2│ 243,40│ 86.650,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 486,80│ 173.300,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 334│Tecuci - Fălciu Nord hcv. │ 120,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 240,00│ 87.840,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 240,00│ 87.840,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 335│Teiuş - Deva │ 81,90│regio │ Z │ 356│ 3│ 245,70│ 87.469,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 1│ 81,90│ 25.634,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 327,60│ 113.103,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 336│Teiuş - Mediaş │ 61,70│regio │ Z │ 356│ 6│ 370,20│ 131.791,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 303│ 3│ 185,10│ 56.085,30│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 223│ 1│ 61,70│ 13.759,10│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 131│ 1│ 61,70│ 8.082,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 678,70│ 209.718,30│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 337│Timişoara Nord - Arad │ 57,20│international│ Z │ 366│ 2│ 114,40│ 41.870,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 13│ 743,60│ 272.157,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 15│ 858,00│ 314.028,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 338│Timişoara Nord - Baia Mare │ 370,20│interregio │ Z │ 366│ 2│ 740,40│ 270.986,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 740,40│ 270.986,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 339│Timişoara Nord - Beclean pe Someş │ 468,90│interregio │ Z │ 366│ 2│ 937,80│ 343.234,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 937,80│ 343.234,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 340│Timişoara Nord - Buziaş │ 36,40│regio │ Z │ 366│ 3│ 109,20│ 39.967,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 109,20│ 39.967,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 341│Timişoara Nord - Caransebeş │ 98,30│regio │ Z │ 366│ 7│ 688,10│ 251.844,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 688,10│ 251.844,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 342│Timişoara Nord - Cluj Napoca via Oradea │ 329,90│IC │ D │ 313│ 2│ 659,80│ 206.517,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │IC │ E │ 261│ 2│ 659,80│ 172.207,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.319,60│ 378.725,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 343│Timişoara Nord - Curtici FR │ 82,60│international│ Z │ 366│ 2│ 165,20│ 60.463,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 165,20│ 60.463,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 344│Timişoara Nord - Drobeta Tr. Severin │ 210,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 421,20│ 154.159,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 421,20│ 131.835,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 842,40│ 285.994,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 345│Timişoara Nord - Jimbolia │ 39,00│regio │ Z │ 366│ 11│ 429,00│ 157.014,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 429,00│ 157.014,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 346│Timişoara Nord - Lugoj │ 63,90│regio │ Z │ 366│ 6│ 383,40│ 140.324,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 383,40│ 140.324,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 347│Timişoara Nord - Mangalia │ 795,00│sezoniere │ S │ 60│ 2│ 1.590,00│ 95.400,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.590,00│ 95.400,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 348│Timişoara Nord - Oradea │ 177,80│interregio │ Z │ 366│ 2│ 355,60│ 130.149,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 5│ 889,00│ 325.374,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 1.244,60│ 455.523,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 349│Timişoara Nord - Reşiţa Sud Hm. │ 141,50│interregio │ D │ 313│ 2│ 283,00│ 88.579,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 283,00│ 88.579,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 350│Timişoara Nord - Sibiu │ 306,10│interregio │ Z │ 356│ 2│ 612,20│ 217.943,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ D │ 313│ 2│ 612,20│ 191.618,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.224,40│ 409.561,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 351│Timişoara Nord - Stamora Moraviţa │ 56,00│regio │ Z │ 366│ 8│ 448,00│ 163.968,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 448,00│ 163.968,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 352│Titu - Bucureşti Nord Gr.A │ 48,00│interregio │ U │ 52│ 1│ 48,00│ 2.496,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 48,00│ 2.496,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 353│Titu - Târgovişte │ 31,70│interregio │ Z │ 366│ 8│ 253,60│ 92.817,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 366│ 5│ 158,50│ 58.011,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 254│ 2│ 63,40│ 16.103,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 15│ 475,50│ 166.932,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 354│Topliţa - Braşov │ 184,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 184,30│ 67.453,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 184,30│ 67.453,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 355│Tulcea Oraş - Medgidia │ 143,80│regio │ Z │ 366│ 4│ 575,20│ 210.523,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 575,20│ 210.523,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 356│Valea lui Mihai - Satu Mare │ 67,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 67,20│ 24.595,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 67,20│ 24.595,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 357│Vatra Dornei - Câmpulung Mold. │ 37,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 37,10│ 13.578,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 37,10│ 13.578,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 358│Vişeu de Jos - Salva │ 61,00│regio │ D │ 313│ 1│ 61,00│ 19.093,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 61,00│ 19.093,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 359│Zalău Nord -Sărmăşag │ 22,30│regio │ D │ 313│ 1│ 22,30│ 6.979,90│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 22,30│ 6.979,90│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ │181.760,20│57.295.296,70│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    Secţii neinteroperabile (neînchiriate)



┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│ │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│ │ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 360│Goleşti - Parc Kreţulescu │ 56,80│interregio │ Z │ 366│ 2│ 113,60│ 41.577,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ E │ 261│ 2│ 113,60│ 29.649,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ D │ 313│ 2│ 113,60│ 35.556,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 340,80│ 106.784,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 361│Piteşti - Câmpulung │ 62,70│regio │ F │ 304│ 4│ 250,80│ 76.243,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 250,80│ 76.243,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 362│Piteşti -Curtea de Argeş │ 38,40│regio │ Z │ 366│ 4│ 153,60│ 56.217,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 153,60│ 56.217,60│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren- km Secţii neinteroperabile (neînchiriate) │ 745,20│ 239.244,80│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │182.505,40│57.534.541,50│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
    A Nu circula sambata, duminica, sarbatori legale;
    B Nu circula sarbatori legale
    C Circula sambata, duminica si sarbatori legale;
    D Nu circula sambata sau duminica;
    E Nu circulă sâmbătă şi duminică;
    F Nu circula sambata sau duminica si sarbatori legale;
    G Circula sambata sau duminica si Sarbatorile legale;
    H Circulă luni,marti, miercuri şi joi
    I Circulă doua zile pe saptamana
    R Circula o data/saptamana in perioada 09.06 - 08.09.2012
    S Circulă sezonier,
    ES Circulă extrasezon,
    SL Circula Sarbatorile Legale
    U Circula o data pe saptamana;
    V Nu circula 6, 7, SL si vacantele scolare
    VSD Circula Vineri Sambata si Duminica
    Z Circulă zilnic;
    Z* Circula zilnic incepand cu o anumita data, conform livretelor



    Anexa 4


                          Lista programelor prioritare

┌───┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr.│ Denumirea programului prioritar │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Automotoare, rame electrice noi şi tren electric pentru lung şi scurt │
│ │parcurs │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Locomotive electrice modernizate, pentru creşterea randamentului, │
│ │fiabilităţii, reducerea poluării şi realizarea cerinţelor de │
│ │interoperatibilitate │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Locomotive noi pentru trenuri de calatori │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 4.│Vagoane noi de călători pentru trenuri de zi şi de noapte, inclusiv │
│ │pentru transport autoturisme │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 5.│Vagoane de călători reconstruite şi modernizate pentru trenuri de lung │
│ │şi mediu parcurs, inclusiv vagoane etajate │
└───┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




    Anexa 5

                  Costul prestaţiilor

┌──────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
├──────────────┼────────────┬────────────┬────────────┬────────────┤
│ │ 2012 │ 2013 │ 2014 │ 2015 │
├──────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│Suma (mii lei)│ 2.366.321│ 2.411.499│ 2.430.457│ 2.449.084│
└──────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴────────────┘




    Anexa 6


                    Stabilirea nivelului de venituri proprii
          prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară


┌──────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│Indicatorul │ 2012 │ 2013 │ 2014 │ 2015 │
├──────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│Venituri (mii lei)│ 1.198.046│ 1.210.317│ 1.229.325│ 1.248.808│
└──────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘




    Anexa 7


                 Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca
        plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre
    nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate



                                                    - mii lei -
┌───────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│ │ 2012 │ 2013 │ 2014 │ 2015 │
├───────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│Compensaţia anuală │ │ │ │ │
│necesară, din care:│ 1.286.591│ 1.321.704│ 1.322.654│ 1.322.730│
├───────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│Acordat prin legea │ │ │ │ │
│nr. 293/2011 a │ │ │ │ │
│bugetului de stat │ │ │ │ │
│pe anul 2012 │ │ │ │ │
│(mii lei) │ 937.188│ - │ - │ - │
└───────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘



    ANEXA II


                                    CONTRACT
                de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al
                      Societăţii Comerciale REGIOTRANS - SRL


    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Părţile contractante
    Prezentul Contract de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se încheie între Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, în numele statului şi Societatea Comerciala REGIOTRANS S.R.L., denumită în continuare REGIOTRANS, în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi art. 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998, privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificarile si completarile ulterioare.
    ART. 2
    Obiectul şi durata contractului de servicii publice
    (1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale REGIOTRANS şi ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în vederea realizării serviciului public social de transport feroviar de călători de către REGIOTRANS.
    (2) Prezentul Contract de servicii publice se încheie pentru perioada 2012-2015.

    CAP. II
    Obligaţii specifice ale părţilor pe perioada 2012-2015

    ART. 3
    Obligaţii specifice ale REGIOTRANS pe perioada 2012-2015
    (1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, REGIOTRANS se obligă să pregătească şi să pună în circulaţie numărul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de călători.
    (2) Numărul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintă pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţă sau la eventualele modificări intervenite la starea tehnică a infrastructurii şi cu reglarea corespunzătoare a compensaţiei acordate.
    (3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, REGIOTRANS se obligă să pună la dispoziţia publicului călător capacităţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
    (4) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) regio
    b) interregio
    (5) REGIOTRANS va asigura publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor;
    b) capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, automotoare clasa I-a şi clasa a II-a, rame reversibile diesel şi electrice RIO şi RIB clasa I şi clasa a II-a;
    c) posibilitatea închirierii de vagoane de călători de diverse tipuri şi categorii;
    d) informarea călătorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii, mass-media, Web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile;
    e) informarea calatorilor în toate cazurile de întârziere, atât în staţii cât şi în trenuri, de îndata ce astfel de informaţii sunt disponibile;
    f) REGIOTRANS va asigura pe toata durata contractului de servicii publice legături feroviare către staţiile terminale pentru trenurile intercity şi interregio, astfel încât să se realizeze transportul călătorilor către aceste staţii într-un timp cât mai scurt.
    (6) Facilităţile la transportul cu trenurile REGIOTRANS, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane, se acordă în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
    (7) REGIOTRANS va asigura pe toată durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercială, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. În situaţiile în care, restricţiile de viteză impuse de CNCF CFR S.A., sau posibilităţile de încadrare în grafic vor conduce la scăderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilită în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
    (8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a REGIOTRANS va fi în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniul transportului feroviar de călători şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene;
    (9) REGIOTRANS se obligă ca prin politica de marketing pe care o va promova să asigure satisfacerea cerinţei pieţii de transport feroviar public de călători.
    (10) REGIOTRANS se obligă să promoveze o politică tarifară corelată cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
    (11) REGIOTRANS se obligă să acţioneze permanent pentru utilizarea eficientă a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel reducerea costurilor reale de transport.
    (12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, REGIOTRANS va plăti, pe bază de contract, Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructură feroviară neinteroperabilă tarifele de utilizare ale infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
    (13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptă şi nici suspendată de din niciun motiv, excepţie făcând cazurile de forţă majoră prevăzute de lege. În oricare din situaţii, activitatea trebuie reluată în cel mai scurt timp cu putinţă.
    ART. 4
    Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
    (1) Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite REGIOTRANS ca diferenţă între tarifele stabilite cu avizul autorităţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5% din costul respectiv, prevăzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii dovada efectuării pachetului minim social ce îi revenea, confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.
    (2) Dupa aprobarea Legii bugetului de stat şi a trimestrializării bugetului, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aduce la cunoştinţa REGIOTRANS repartizarea pe trimestre a subvenţiei prin document aprobat de ordonatorul principal de credite.
    (3) Pentru facilităţile de călătorie acordate, potrivit legii, pe bază contractuală anumitor categorii de persoane, REGIOTRANS va primi compensaţii conform documentelor justificative prezentate de aceasta.
    ART. 5
    Parametrii de performanţă ai REGIOTRANS pe perioada 2012-2015
    Indicatorii de cantitate şi calitate ai activităţii de transport feroviar de călători privind funcţionarea REGIOTRANS pentru anul 2012 sunt prezentaţi în anexa nr. 1.
    ART. 6
    Lista trenurilor de călători incluse în pachetul minim social
    (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către REGIOTRANS, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevăzut în anexa nr. 2.
    (2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale serviciului public social de transport feroviar de călători, REGIOTRANS poate face modificări în lista prevăzută la anexa nr. 2, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul total de tren-km din listă.
    ART. 7
    Lista programelor prioritare
    Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale REGIOTRANS pentru perioada de valabilitate a prezentului contract de servicii publice sunt prevăzute în anexa 3.
    ART. 8
    Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
    Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de călători sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea călătorilor. Acestea se dimensionează de REGIOTRANS, corelat cu programul de transport şi se aprobă prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii, potrivit prevederilor legale.
    ART. 9
    Costul prestaţiilor
    (1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în 2012 sunt cele prevăzute în anexa nr. 4.
    ART. 10
    Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară
    (1) REGIOTRANS poate după caz, să stabilească în condiţiile legii şi să adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de călători şi alte prestaţii şi servicii din domeniul său de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creării unui anumit trafic în transportul de călători.
    (2) Veniturile estimate pentru 2012 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "călători-km" prognozat pentru această perioadă la art. 5 din prezentul contract de servicii publice. Veniturile proprii estimate sunt prevăzute în anexa nr. 5.
    ART. 11
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
    (1) Diferenţele dintre tarifele stabilite pentru transportul feroviar public de călători şi costurile şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5%, ce constituie compensaţia serviciilor publice sociale pentru transportul feroviar public de călători se acordă pe baza indicatorului tren-km în funcţie de realizarea volumului de tren-km faţă de cel contractat prin prezentul contract.
    (2) Nivelul maxim al compensaţiei poate ajunge până la 85% din veniturile totale din transportul de călători (compensaţie plus venituri proprii)
    (3) Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plata a serviciilor publice pentru acoperirea diferentei dintre nivelul costurilor si cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevazut în anexa nr. 6.
    (4) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va revizui compensaţia către REGIOTRANS în vederea asigurării pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
    ART. 12
    Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
    În vederea realizării programului de transport public feroviar în condiţiile stabilite prin prezentul contract şi a asigurării echilibrului economico-financiar al societăţii, REGIOTRANS va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor - obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
    ART. 13
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant se asigură din fonduri proprii şi din finanţări externe, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română.
    ART. 14
    Regulile privind amendamentele şi modificările la contract
    Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor părţi, în condiţiile legii, în scopul asigurării permanente a îmbunătăţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin până la nivelul impus de legislaţia comunitară.
    ART. 15
    Răspunderea contractuală
    (1) Părţile se obligă să execute prezentul contract întocmai şi cu bună-credinţă.
    (2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în derularea contractului, părţile se vor întâlni pentru analiză şi soluţionare pe cale amiabilă.
    (3) În cazul conflictelor de muncă, greva este permisă cu condiţia ca organizatorii şi conducătorii grevei să asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normală, cu satisfacerea necesităţilor minime de viaţă ale comunităţilor locale.
    (4) Părţile se obligă să repare prejudiciului cauzat ca urmare a neexecutării/executării necorespunzătoare sau cu întârzierie a obligatiilor contractului, care au fost făcute exclusiv din vina acestora.
    ART. 16
    Forţa majoră
    (1) Forţa majoră, conform prezentului contract, reprezintă orice eveniment sau cauză, imprevizibile şi de neînlăturat, produse fără vina părţilor contractante, ce nu au putut fi anticipate la încheierea contractului şi care exonerează oricare dintre părţi de îndeplinirea totală sau parţială a obligaţiilor ce decurg din acest contract.
    (2) Partea care invocă forţa majoră va notifica imediat în scris celeilalte părţi producerea sau terminarea evenimentului de forţă majoră. Autoritatea competentă va confirma orice eveniment de forţă majoră, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
    ART. 17
    Încetarea contractului
    Prezentul contract de servicii publice încetează:
    a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
    b) prin acordul de voinţă al părţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
    ART. 18
    Litigii
    (1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvă pe cale amiabilă.
    (2) În cazul în care divergenţele nu se soluţionează pe cale amiabilă, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecătoreşti competente.
    ART. 19
    Dispoziţii finale
    Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezentul contract de servicii publice.

     MINISTRUL TRANSPORTURILOR SC REGIOTRANS SRL
        ŞI INFRASTRUCTURII
            MINISTRU ADMINISTRATOR
           ANCA BOAGIU COSTEL COMANA


    Anexa 1

              Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai
                 activităţii de transport feroviar de călători

┌─────────────────┬───────────────┐
│ Indicatorul │ Anul 2012 │
├─────────────────┼───────────────┤
│Tren.km (mii) │ 10.067│
├─────────────────┼───────────────┤
│Călători.km (mii)│ 310.104│
└─────────────────┴───────────────┘


    Anexa 2

             Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă
             pachetul minim social pe anul 2012, care face obiectul
                        contractelor de servicii publice

    Trenuri cu circulaţie regulată


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Braşov - Constanţa │ 391,30│interregio │ Z │ 366│ 2│ 782,60│ 286.431,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z* │ 142│ 2│ 782,60│ 111.129,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.565,20│ 397.560,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Alba Iulia - Bistriţa Nord │ 182,30│regio │ Z │ 366│ 2│ 364,60│ 133.443,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 364,60│ 133.443,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Alba Iulia - Cluj Napoca │ 121,20│regio │ D │ 313│ 2│ 242,40│ 75.871,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 242,40│ 75.871,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Alba Iulia - Sibiu │ 92,60│regio │ Z* │ 153│ 2│ 185,20│ 28.335,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 185,20│ 28.335,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Braşov - Craiova │ 375,30│regio │ Z* │ 224│ 2│ 750,60│ 168.134,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 750,60│ 168.134,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Braşov - Sfântu Gheorghe │ 32,10│regio │ Z │ 366│ 14│ 449,40│ 164.480,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 449,40│ 164.480,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Caracal - Alexandria │ 89,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 178,00│ 65.148,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 178,00│ 65.148,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Loamneş - Sibiu │ 20,70│regio │ Z* │ 153│ 4│ 82,80│ 12.668,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 82,80│ 12.668,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Ploieşti Vest - Iaşi │ 351,20│regio │ Z │ 366│ 2│ 702,40│ 257.078,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 702,40│ 257.078,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Porumbacu - Braşov │ 108,30│regio │ Z* │ 214│ 4│ 433,20│ 92.704,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 433,20│ 92.704,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Timişoara Nord - Braşov │ 509,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 1.018,80│ 372.880,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.018,80│ 372.880,80│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren - km Secţii interoperabile │ 5.972,60│ 1.768.306,40│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Corabia - Caracal │ 41,50│regio │ Z │ 366│ 12│ 498,00│ 182.268,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 498,00│ 182.268,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Zimnicea - Alexandria │ 42,10│regio │ Z │ 366│ 12│ 505,20│ 184.903,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 505,20│ 184.903,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Nerău - Timişoara Nord via │ 92,80│regio │ Z │ 366│ 9│ 835,20│ 305.683,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 835,20│ 305.683,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Lovrin - Nerău │ 27,30│regio │ Z │ 366│ 3│ 81,90│ 29.975,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 81,90│ 29.975,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Sânnicolau Mare - Valcani │ 21,00│regio │ Z │ 366│ 7│ 147,00│ 53.802,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 147,00│ 53.802,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 17│Lovrin - Timişoara Nord via │ 65,50│regio │ Z │ 366│ 1│ 65,50│ 23.973,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 65,50│ 23.973,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 18│Nădlac - Arad │ 52,30│regio │ Z │ 366│ 16│ 836,80│ 306.268,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 836,80│ 306.268,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 19│Sânnicolau Mare - Arad │ 66,30│regio │ Z │ 366│ 3│ 198,90│ 72.797,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 198,90│ 72.797,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 20│Vâlcani - Arad │ 87,30│regio │ Z │ 366│ 8│ 698,40│ 255.614,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 698,40│ 255.614,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 21│Arad - Periam │ 48,10│regio │ Z │ 366│ 1│ 48,10│ 17.604,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 48,10│ 17.604,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 22│Periam - Vâlcani │ 39,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 39,20│ 14.347,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 39,20│ 14.347,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 23│Lovrin - Jimbolia │ 27,30│regio │ Z │ 366│ 10│ 273,00│ 99.918,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 273,00│ 99.918,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 24│Sânnicolau Mare - Timişoara Nord │ 62,90│regio │ Z │ 366│ 3│ 188,70│ 69.064,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 188,70│ 69.064,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 25│Cenad - Timişoara Nord │ 75,20│regio │ Z │ 366│ 8│ 601,60│ 220.185,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 601,60│ 220.185,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 26│Grăniceri Hm. - Arad │ 62,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 62,30│ 22.801,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 62,30│ 22.801,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 27│Grăniceri Hm. - Nădab │ 19,70│regio │ Z │ 366│ 8│ 157,60│ 57.681,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 157,60│ 57.681,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 28│Sântana - Grăniceri Hm. │ 38,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 38,80│ 14.200,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 38,80│ 14.200,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 29│Brad - Arad │ 167,40│regio │ Z │ 366│ 6│ 1.004,40│ 367.610,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.004,40│ 367.610,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 30│Brad - Sântana │ 143,90│regio │ Z │ 366│ 2│ 287,80│ 105.334,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 287,80│ 105.334,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 31│Gurahonţ - Arad │ 112,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 225,00│ 82.350,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 225,00│ 82.350,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 32│Gurahonţ - Brad │ 54,90│regio │ Z │ 366│ 4│ 219,60│ 80.373,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 219,60│ 80.373,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 33│Gurahonţ - Timişoara Nord │ 169,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 339,40│ 124.220,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 339,40│ 124.220,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 34│Ineu - Cermei │ 14,40│regio │ Z │ 366│ 16│ 230,40│ 84.326,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 230,40│ 84.326,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 35│Buziaş - Jamu Mare │ 56,20│regio │ Z │ 366│ 8│ 449,60│ 164.553,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 449,60│ 164.553,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 36│Gătaia - Buziaş │ 31,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 126,80│ 46.408,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 126,80│ 46.408,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 37│Gătaia - Jamu Mare │ 24,50│regio │ Z │ 366│ 6│ 147,00│ 53.802,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 147,00│ 53.802,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 38│Ciacova - Giera │ 24,90│regio │ Z │ 366│ 2│ 49,80│ 18.226,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 49,80│ 18.226,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 39│Giera - Jebel │ 33,10│regio │ Z │ 366│ 10│ 331,00│ 121.146,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 331,00│ 121.146,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 40│Reşiţa Nord - Timişoara │ 94,70│regio │ Z │ 366│ 12│ 1.136,40│ 415.922,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 1.136,40│ 415.922,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 41│Gătaia - Reşiţa Nord │ 43,30│regio │ Z │ 366│ 4│ 173,20│ 63.391,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 173,20│ 63.391,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 42│Voiteni - Reşiţa Nord │ 61,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 123,00│ 45.018,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 123,00│ 45.018,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 43│Oraviţa - Berzovia │ 58,90│regio │ Z │ 366│ 10│ 589,00│ 215.574,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 589,00│ 215.574,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 44│Cruceni - Timişoara Nord │ 48,90│regio │ Z │ 366│ 10│ 489,00│ 178.974,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 489,00│ 178.974,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 45│Luduş - Bistriţa Nord │ 110,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 221,00│ 80.886,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 221,00│ 80.886,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 46│Sărmaşu - Bistriţa Nord │ 71,20│regio │ Z │ 366│ 1│ 71,20│ 26.059,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 71,20│ 26.059,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 47│Sărmăşel - Bistriţa Nord │ 66,30│regio │ Z │ 366│ 3│ 198,90│ 72.797,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 198,90│ 72.797,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 48│Miceştii de Câmpie - Bistriţa │ 50,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 101,20│ 37.039,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 101,20│ 37.039,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 49│Sărmăşel - Luduş │ 44,20│regio │ Z │ 366│ 4│ 176,80│ 64.708,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 176,80│ 64.708,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 50│Sărmăşel - Sărmaşu │ 4,90│regio │ Z │ 366│ 1│ 4,90│ 1.793,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 4,90│ 1.793,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 51│Sibiu - Praid │ 188,30│regio │ Z │ 366│ 1│ 188,30│ 68.917,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 188,30│ 68.917,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 52│Alba Iulia - Praid │ 153,80│regio │ Z │ 366│ 1│ 153,80│ 56.290,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 153,80│ 56.290,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 53│Praid - Blaj │ 113,40│regio │ Z │ 366│ 5│ 567,00│ 207.522,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 567,00│ 207.522,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 54│Praid - Târnăveni │ 75,40│regio │ Z │ 366│ 1│ 75,40│ 27.596,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 75,40│ 27.596,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 55│Târnăveni - Sibiu │ 112,90│regio │ Z │ 366│ 3│ 338,70│ 123.964,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 338,70│ 123.964,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 56│Bălăuşeri - Alba Iulia │ 106,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 106,00│ 38.796,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 106,00│ 38.796,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 57│Târnăveni - Valea Lunga │ 50,10│regio │ Z │ 366│ 6│ 300,60│ 110.019,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 300,60│ 110.019,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 58│Târnăveni - Blaj │ 38,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 152,00│ 55.632,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 152,00│ 55.632,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 59│Târnăveni - Bălăuşeri │ 33,00│regio │ Z │ 366│ 1│ 33,00│ 12.078,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 33,00│ 12.078,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 60│Zărneşti - Braşov │ 27,00│regio │ Z │ 366│ 28│ 756,00│ 276.696,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 28│ 756,00│ 276.696,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 61│Breţcu - Sfântu Gheorghe │ 66,20│regio │ Z │ 366│ 11│ 728,20│ 266.521,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 728,20│ 266.521,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 62│Târgu Secuiesc - Sfântu Gheorghe │ 44,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 89,00│ 32.574,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 89,00│ 32.574,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 63│Intorsura Buzăului - │ 36,50│regio │ Z │ 366│ 12│ 438,00│ 160.308,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 438,00│ 160.308,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 64│Odorhei - Sibiu │ 140,90│regio │ Z │ 366│ 4│ 563,60│ 206.277,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 563,60│ 206.277,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 65│Odorhei - Sighişoara │ 47,20│regio │ Z │ 366│ 4│ 188,80│ 69.100,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 188,80│ 69.100,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 66│Criştur - Sighişoara │ 21,40│regio │ Z │ 366│ 1│ 21,40│ 7.832,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 21,40│ 7.832,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 67│Odorhei - Criştur │ 25,80│regio │ Z │ 366│ 2│ 51,60│ 18.885,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 51,60│ 18.885,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 68│Cugir - Alba Iulia │ 37,10│regio │ Z │ 366│ 10│ 371,00│ 135.786,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 371,00│ 135.786,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 69│Zlatna H - Alba Iulia │ 42,50│regio │ Z │ 366│ 8│ 340,00│ 124.440,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 340,00│ 124.440,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 70│Hârlău - Iaşi │ 63,80│regio │ Z │ 366│ 12│ 765,60│ 280.209,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 765,60│ 280.209,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 71│Dorohoi - Iaşi │ 154,10│regio │ Z │ 366│ 12│ 1.849,20│ 676.807,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 1.849,20│ 676.807,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 72│Truseşti - Iaşi │ 96,20│regio │ Z │ 366│ 2│ 192,40│ 70.418,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 192,40│ 70.418,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 73│Dorohoi - Truseşti │ 57,90│regio │ Z │ 366│ 2│ 115,80│ 42.382,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 115,80│ 42.382,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 74│Dorohoi - Botoşani │ 37,00│regio │ Z │ 366│ 4│ 148,00│ 54.168,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 148,00│ 54.168,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 75│Dorohoi - Leorda │ 21,50│regio │ Z │ 366│ 4│ 86,00│ 31.476,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 86,00│ 31.476,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 76│Roman - Iaşi │ 115,50│regio │ Z │ 366│ 2│ 231,00│ 84.546,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 231,00│ 84.546,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 77│Buhăieşti - Roman │ 71,30│regio │ Z │ 366│ 8│ 570,40│ 208.766,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 570,40│ 208.766,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 78│Dagâţa - Buhăieşti │ 37,90│regio │ Z │ 366│ 2│ 75,80│ 27.742,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 75,80│ 27.742,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 79│Dagâţa - Roman │ 33,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 66,80│ 24.448,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 66,80│ 24.448,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 80│Târgu Neamţ - Iaşi │ 106,30│regio │ Z │ 366│ 2│ 212,60│ 77.811,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 212,60│ 77.811,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 81│Târgu Neamţ - Fălticeni │ 77,60│regio │ Z │ 366│ 2│ 155,20│ 56.803,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 155,20│ 56.803,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 82│Târgu Neamţ - Paşcani │ 30,60│regio │ Z │ 366│ 12│ 367,20│ 134.395,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 367,20│ 134.395,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 83│Dolhasca - Fălticeni │ 25,80│regio │ Z │ 366│ 12│ 309,60│ 113.313,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 309,60│ 113.313,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 84│Fălticeni - Paşcani │ 47,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 94,00│ 34.404,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 94,00│ 34.404,00│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren- km Secţii neinteroperabile (închiriate) │ 22.673,60│ 8.298.537,60│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 28.646,20│10.066.844,00│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
    Z Circulă zilnic;
    Z* Circulă zilnic începând cu o anumită dată;
    D nu circulă sâmbătă


    Anexa 3

                          Lista programelor prioritare

┌────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │
│crt.│ Denumirea programului prioritar │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Program de dotare cu rame electrice şi automotoare │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Program de implementare a sistemului electronic de vânzare şi rezervare │
│ │a legitimaţiilor de călătorie în trafic intern şi internaţional şi de │
│ │informare a calatorilor prin panouri electronice montate pe trenuri, │
│ │urmărind achiziţii soft şi echipamente, dezvoltarea şi mentenanţa │
│ │acestora, precum şi perfecţionarea profesională a personalului comercial.│
└────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    Anexa 4

                              Costul prestaţiilor

┌──────────────┬────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ ├────────────────────────┤
│ │ Anul 2012 │
├──────────────┼────────────────────────┤
│Suma (mii lei)│ 272.588 │
└──────────────┴────────────────────────┘



    Anexa 5

           Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru
                   pachetul minim social şi politica tarifară

┌────────────────────┬───────────────┐
│Indicatorul │ Anul 2012 │
├────────────────────┼───────────────┤
│Venituri [mii lei] │ 33.000 │
└────────────────────┴───────────────┘



    Anexa 6

              Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată
               a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei
                dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor
                        realizate din tarifele aprobate

┌────────────────────────────────────────┬────────────┐
│ │ 2012 │
│ │ [mii lei] │
├────────────────────────────────────────┼────────────┤
│Compensaţia anuală necesară, din care: │ 252.857 │
├────────────────────────────────────────┼────────────┤
│Acordat prin legea nr. 293/2011 a │ │
│bugetului de stat pe anul 2012 │ 163.980 │
└────────────────────────────────────────┴────────────┘




    ANEXA III


                                    CONTRACT
                 de servicii publice pentru perioada 2012-2015
                     al Societăţii Comerciale REGIONAL - SRL


    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Părţile contractante
    Prezentul Contract de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se încheie între Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, în numele statului şi Societatea Comerciala REGIONAL S.R.L., denumită în continuare REGIONAL, în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi art. 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998, privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 2
    Obiectul şi durata contractului de servicii publice
    (1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale REGIONAL şi ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în vederea realizării serviciului public social de transport feroviar de călători de către REGIONAL.
    (2) Prezentul Contract de servicii publice se încheie pentru perioada 2012-2015.

    CAP. II
    Obligaţii specifice ale părţilor pe perioada 2012-2015

    ART. 3
    Obligaţii specifice ale REGIONAL pe perioada 2012-2015
    (1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, REGIONAL se obligă să pregătească şi să pună în circulaţie numărul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de călători.
    (2) Numărul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintă pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţă sau la eventualele modificări intervenite la starea tehnică a infrastructurii şi cu reglarea corespunzătoare a compensaţiei acordate.
    (3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, REGIONAL se obligă să pună la dispoziţia publicului călător capacităţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
    (4) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) regio
    b) interregio
    (5) REGIONAL va asigura publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor;
    b) capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, automotoare clasa I-a şi clasa a II-a, rame reversibile diesel şi electrice RIO şi RIB clasa I şi clasa a II-a;
    c) posibilitatea închirierii de vagoane de călători de diverse tipuri şi categorii;
    d) informarea călătorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii, mass-media, Web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile;
    e) informarea călătorilor în toate cazurile de întârziere, atât în staţii cât şi în trenuri, de îndată ce astfel de informaţii sunt disponibile;
    f) REGIONAL va asigura pe toată durata contractului de servicii publice legături feroviare către staţiile terminale pentru trenurile intercity şi interregio, astfel încât să se realizeze transportul călătorilor către aceste staţii într-un timp cât mai scurt.
    (6) Facilităţile la transportul cu trenurile REGIONAL, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane, se acorda în conformitate cu prevederile legale în vigoare
    (7) REGIONAL va asigura pe toată durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercială, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. În situaţiile în care, restricţiile de viteză impuse de CNCF CFR S.A., sau posibilităţile de încadrare în grafic vor conduce la scăderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilită în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
    (8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a REGIONAL va fi în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniul transportului feroviar de călători şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene;
    (9) REGIONAL se obligă ca prin politica de marketing pe care o va promova să asigure satisfacerea cerinţei pieţii de transport feroviar public de călători.
    (10) REGIONAL se obligă să promoveze o politică tarifară corelată cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
    (11) REGIONAL se obligă să acţioneze permanent pentru utilizarea eficientă a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel reducerea costurilor reale de transport.
    (12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, REGIONAL va plăti, pe bază de contract, Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructură feroviară neinteroperabilă tarifele de utilizare ale infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
    (13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptă şi nici suspendată de din niciun motiv, excepţie făcând cazurile de forţă majoră prevăzute de lege. În oricare din situaţii, activitatea trebuie reluată în cel mai scurt timp cu putinţă.
    ART. 4
    Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
    (1) Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite REGIONAL ca diferenţă între tarifele stabilite cu avizul autorităţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5% din costul respectiv, prevăzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii dovada efectuării pachetului minim social ce îi revenea, confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.
    (2) Dupa aprobarea Legii bugetului de stat şi a trimestrializării bugetului, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aduce la cunoştinţa REGIONAL repartizarea pe trimestre a subvenţiei prin document aprobat de ordonatorul principal de credite.
    (3) Pentru facilităţile de călătorie acordate, potrivit legii, pe bază contractuală anumitor categorii de persoane, REGIONAL va primi compensaţii conform documentelor justificative prezentate de aceasta.
    ART. 5
    Parametrii de performanţă ai REGIONAL pe perioada 2012-2015
    Indicatorii de cantitate şi calitate ai activităţii de transport feroviar de călători privind funcţionarea REGIONAL pentru anul 2012 sunt prezentaţi în anexa nr. 1.
    ART. 6
    Lista trenurilor de călători incluse în pachetul minim social
    (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către REGIONAL, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevăzut în anexa nr.2.
    (2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale serviciului public social de transport feroviar de călători, REGIONAL poate face modificări în lista prevăzută la anexa nr. 2, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul total de tren-km din listă.
    ART. 7
    Lista programelor prioritare
    Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale REGIONAL pentru perioada de valabilitate a prezentului contract de servicii publice sunt prevăzute în anexa 3.
    ART. 8
    Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
    Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de călători sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea călătorilor. Acestea se dimensionează de REGIONAL, corelat cu programul de transport şi se aprobă prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii, potrivit prevederilor legale.
    ART. 9
    Costul prestaţiilor
    (1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în 2012 sunt cele prevăzute în anexa nr. 4.
    ART. 10
    Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară
    (1) REGIONAL poate după caz, să stabilească în condiţiile legii şi să adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de călători şi alte prestaţii şi servicii din domeniul său de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creării unui anumit trafic în transportul de călători.
    (2) Veniturile estimate pentru perioada 2012 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "călători-km" prognozat pentru această perioadă la art. 5 din prezentul contract de servicii publice. Veniturile proprii estimate sunt prevăzute în anexa nr. 5.
    ART. 11
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
    (1) Diferenţele dintre tarifele stabilite pentru transportul feroviar public de călători şi costurile şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5%, ce constituie compensaţia serviciilor publice sociale pentru transportul feroviar public de călători se acordă pe baza indicatorului tren-km în funcţie de realizarea volumului de tren-km faţă de cel contractat prin prezentul contract.
    (2) Nivelul maxim al compensaţiei poate ajunge până la 85% din veniturile totale din transportul de călători (compensaţie plus venituri proprii)
    (3) Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plata a serviciilor publice pentru acoperirea diferentei dintre nivelul costurilor si cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevazut în anexa nr. 6.
    (4) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va revizui compensaţia către REGIONAL în vederea asigurării pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
    ART. 12
    Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
    În vederea realizării programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurării echilibrului economico-financiar al societăţii, REGIONAL va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor - obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
    ART. 13
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant se asigură din fonduri proprii şi din finanţări externe, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română.
    ART. 14
    Regulile privind amendamentele şi modificările la contract
    Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor părţi, în condiţiile legii, în scopul asigurării permanente a îmbunătăţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin până la nivelul impus de legislaţia comunitară.
    ART. 15
    Răspunderea contractuală
    (1) Părţile se obligă să execute prezentul contract întocmai şi cu bună-credinţă.
    (2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în derularea contractului, părţile se vor întâlni pentru analiză şi soluţionare pe cale amiabilă.
    (3) În cazul conflictelor de muncă, greva este permisă cu condiţia ca organizatorii şi conducătorii grevei să asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normală, cu satisfacerea necesităţilor minime de viaţă ale comunităţilor locale.
    (4) Părţile se obligă să repare prejudiciului cauzat ca urmare a neexecutării/executării necorespunzătoare sau cu întârzierie a obligatiilor contractului, care au fost făcute exclusiv din vina acestora.
    ART. 16
    Forţa majoră
    (1) Forţa majoră, conform prezentului contract, reprezintă orice eveniment sau cauză, imprevizibile şi de neînlăturat, produse fără vina părţilor contractante, ce nu au putut fi anticipate la încheierea contractului şi care exonerează oricare dintre părţi de îndeplinirea totală sau parţială a obligaţiilor ce decurg din acest contract.
    (2) Partea care invocă forţa majoră va notifica imediat în scris celeilalte părţi producerea sau terminarea evenimentului de forţă majoră. Autoritatea competentă va confirma orice eveniment de forţă majoră, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
    ART. 17
    Încetarea contractului
    Prezentul contract de servicii publice încetează:
    a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
    b) prin acordul de voinţă al părţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
    ART. 18
    Litigii
    (1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvă pe cale amiabilă.
    (2) În cazul în care divergenţele nu se soluţionează pe cale amiabilă, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecătoreşti competente.
    ART. 19
    Dispoziţii finale
    Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezentul contract de servicii publice.

          MINISTRUL TRANSPORTURILOR SC REGIONAL SRL
             ŞI INFRASTRUCTURII
                  MINISTRU DIRECTOR GENERAL
                 ANCA BOAGIU STELIAN FRĂŢILĂ


    Anexa 1

                Principalii indicatori cantitativi şi calitativi
                ai activităţii de transport feroviar de călători

┌────────────────────┬────────────┐
│Indicatorul │ 2012 │
├────────────────────┼────────────┤
│Tren.km │ 1.293.253 │
├────────────────────┼────────────┤
│ Calatori.km (mii) │ 21.080 │
└────────────────────┴────────────┘



    Anexa 2

             Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă
             pachetul minim social pe anul 2012, care face obiectul
                        contractelor de servicii publice

    Trenuri cu circulaţie regulată
    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Holod - Oradea │ 94,30│regio │ Z │ 366│ 4│ 377,20│ 138.055,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 377,20│ 138.055,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Holod - Salonta │ 55,10│regio │ A │ 254│ 2│ 110,20│ 27.990,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 110,20│ 27.990,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Vaşcau - Holod │ 55,70│regio │ Z │ 366│ 8│ 445,60│ 163.089,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 445,60│ 163.089,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Bistriţa Bârgăului hcv. -Bistriţa Nord │ 29,60│regio │ Z │ 366│ 10│ 296,00│ 108.336,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 296,00│ 108.336,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Bixad Hm. -Satu Mare │ 51,80│regio │ Z │ 366│ 10│ 518,00│ 189.588,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 518,00│ 189.588,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Negresti Oaş -Satu Mare │ 45,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 90,80│ 33.232,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 90,80│ 33.232,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Negresti Oaş -Bixad │ 6,40│regio │ Z │ 366│ 2│ 12,80│ 4.684,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 12,80│ 4.684,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Rodna Veche Hm. - Ilva Mica │ 20,60│regio │ Z │ 366│ 4│ 82,40│ 30.158,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 82,40│ 30.158,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Rodna Veche Hm. - Năsaud │ 40,40│regio │ Z │ 366│ 4│ 161,60│ 59.145,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 161,60│ 59.145,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Rodna Veche Hm. - Salva │ 46,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 93,40│ 34.184,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 93,40│ 34.184,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Sărmasag -Oradea │ 130,10│regio │ Z │ 366│ 2│ 260,20│ 95.233,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 260,20│ 95.233,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Marghita -Holod │ 162,70│regio │ Z │ 366│ 2│ 325,40│ 119.096,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 325,40│ 119.096,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Sărmasag -Săcuieni Bihor │ 86,70│regio │ Z │ 366│ 4│ 346,80│ 126.928,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 346,80│ 126.928,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Sărmasag -Marghita │ 61,70│regio │ Z │ 366│ 6│ 370,20│ 135.493,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 370,20│ 135.493,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Marghita -Săcuieni Bihor │ 25,00│regio │ Z │ 366│ 2│ 50,00│ 18.300,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 50,00│ 18.300,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Simleul Silvaniei - Sărmasag │ 13,30│regio │ Z │ 366│ 2│ 26,60│ 9.735,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 26,60│ 9.735,60│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren- km Sectii neinteroperabile (inchiriate) │ 3.567,20│ 1.293.252,80│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 3.567,20│ 1.293.252,80│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulatie (coloana 4 din tabele)
    A Nu circulă sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale;
    Z Circulă zilnic;


    Anexa 3

                          Lista programelor prioritare

┌────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │
│crt.│ Denumirea programului prioritar │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1│Program de achiziţie automotoare pentru transportul de călători │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2│Program de modernizare a automotoarelor pentru transportul de călători │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3│Program de dezvoltare punct de alimentare si exploatare pentru │
│ │automotoare diesel │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 4│Program de dezvoltare a sistemului electronic de emitere si gestionare a │
│ │legitimatiilor de calatorie │
└────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    Anexa 4

                              Costul prestaţiilor

┌──────────────┬────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ ├────────────────────────┤
│ │ 2012 │
├──────────────┼────────────────────────┤
│Suma (mii lei)│ 30.588 │
└──────────────┴────────────────────────┘



    Anexa 5

               Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat
               pentru pachetul minim social şi politica tarifară

┌────────────────────┬────────────┐
│Indicatorul │ 2012 │
├────────────────────┼────────────┤
│Venituri (mii lei) │ 3.650 │
└────────────────────┴────────────┘



    Anexa 6

                Valoarea compensaţiei pentru serviciile publice

┌───────────────────────────────────────────┬────────────┐
│ │ Valoarea │
│ │compensaţiei│
├───────────────────────────────────────────┼────────────┤
│Compensaţii necesare (mii lei), din care: │ 29.693│
├───────────────────────────────────────────┼────────────┤
│Acordat prin legea nr. 293/2011 a bugetului│ │
│de stat pe anul 2012 (mii lei) │ 21.066│
└───────────────────────────────────────────┴────────────┘



    ANEXA IV


                                    CONTRACT
                 de servicii publice pentru perioada 2012-2015
                 al Societăţii Comerciale SERVTRANS INVEST - SA


    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Părţile contractante
    Prezentul Contract de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se încheie între Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, în numele statului şi Societatea Comerciala SC SERVTRANS INVEST SA., denumită în continuare SERVTRANS INVEST , în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi art. 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998, privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificarile si completarile ulterioare.
    ART. 2
    Obiectul şi durata contractului de servicii publice
    (1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale SERVTRANS INVEST şi ale Ministerului Transporturilor si Infrastructurii în vederea realizării serviciului public social de transport feroviar de călători de către SERVTRANS INVEST.
    (2) Prezentul Contract de servicii publice se încheie pentru perioada 2012-2015.

    CAP. II
    Obligaţii specifice ale părţilor pe perioada 2012-2015

    ART. 3
    Obligaţii specifice ale SERVTRANS INVEST pe perioada 2012-2015
    (1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, SERVTRANS INVEST se obligă să pregătească şi să pună în circulaţie numărul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de călători.
    (2) Numărul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintă pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţă sau la eventualele modificări intervenite la starea tehnică a infrastructurii şi cu reglarea corespunzătoare a compensaţiei acordate.
    (3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, SERVTRANS INVEST se obligă să pună la dispoziţia publicului călător capacităţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
    (4) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) regio
    b) interregio
    (5) SERVTRANS INVEST va asigura publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor;
    b) capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, automotoare clasa I-a şi clasa a II-a, rame reversibile diesel si electrice RIO si RIB clasa I şi clasa a II-a;
    c) posibilitatea închirierii de vagoane de călători de diverse tipuri şi categorii;
    d) informarea călătorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii, massmedia, Web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile;
    e) informarea calatorilor in toate cazurile de intarziere, atat in statii cat si in trenuri, de indata ce astfel de informatii sunt disponibile;
    f) SERVTRANS INVEST va asigura pe toata durata contractului de servicii publice legaturi feroviare catre statiile terminale pentru trenurile intercity si interregio, astfel incat sa se realizeze transportul calatorilor catre aceste statii intr-un timp cat mai scurt.
    (6) Facilităţile la transportul cu trenurile SERVTRANS INVEST, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane, se acorda în conformitate cu prevederile legale în vigoare
    (7) SERVTRANS INVEST va asigura pe toată durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercială, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. În situaţiile în care, restricţiile de viteză impuse de CNCF CFR S.A., sau posibilităţile de încadrare în grafic vor conduce la scăderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilită în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
    (8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a SERVTRANS INVEST va fi în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniul transportului feroviar de călători şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene;
    (9) SERVTRANS INVEST se obligă ca prin politica de marketing pe care o va promova să asigure satisfacerea cerinţei pieţii de transport feroviar public de călători.
    (10) SERVTRANS INVEST se obligă să promoveze o politică tarifară corelată cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
    (11) SERVTRANS INVEST se obligă să acţioneze permanent pentru utilizarea eficientă a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel reducerea costurilor reale de transport.
    (12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, SERVTRANS INVEST va plăti, pe bază de contract, Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructură feroviară neinteroperabilă tarifele de utilizare ale infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
    (13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptă şi nici suspendată de din niciun motiv, excepţie făcând cazurile de forţă majoră prevăzute de lege. În oricare din situaţii, activitatea trebuie reluată în cel mai scurt timp cu putinţă.
    ART. 4
    Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
    (1) Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite SERVTRANS INVEST ca diferenţă între tarifele stabilite cu avizul autorităţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5% din costul respectiv, prevăzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii dovada efectuării pachetului minim social ce îi revenea, confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.
    (2) Dupa aprobarea Legii bugetului de stat şi a trimestrializării bugetului, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aduce la cunoştinţa SERVTRANS INVEST repartizarea pe trimestre a subvenţiei prin document aprobat de ordonatorul principal de credite.
    (3) Pentru facilităţile de călătorie acordate, potrivit legii, pe bază contractuală anumitor categorii de persoane, SERVTRANS INVEST va primi compensaţii conform documentelor justificative prezentate de aceasta.
    ART. 5
    Parametrii de performanţă ai SERVTRANS INVEST pe perioada 2012-2015
    Indicatorii de cantitate şi calitate ai activităţii de transport feroviar de călători privind funcţionarea SERVTRANS INVEST pentru anul 2012 sunt prezentaţi în anexa nr. 1.
    ART. 6
    Lista trenurilor de călători incluse în pachetul minim social
    (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către SERVTRANS INVEST, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevăzut în anexa nr. 2.
    (2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale serviciului public social de transport feroviar de călători, SERVTRANS INVEST poate face modificări în lista prevăzută la anexa nr. 2, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul total de tren-km din listă.
    ART. 7
    Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
    Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de călători sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea călătorilor. Acestea se dimensionează de SERVTRANS INVEST, corelat cu programul de transport şi se aprobă prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii, potrivit prevederilor legale.
    ART. 8
    Costul prestaţiilor
    (1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în 2012 sunt cele prevăzute în anexa nr. 3.
    ART. 9
    Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară
    (1) SERVTRANS INVEST poate după caz, să stabilească în condiţiile legii şi să adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de călători şi alte prestaţii şi servicii din domeniul său de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creării unui anumit trafic în transportul de călători.
    (2) Veniturile estimate pentru perioada 2012 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "călători - km" prognozat pentru această perioadă la art. 5 din prezentul contract de servicii publice. Veniturile proprii estimate sunt prevăzute în anexa nr. 4.
    ART. 10
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
    (1) Diferenţele dintre tarifele stabilite pentru transportul feroviar public de călători şi costurile şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5%, ce constituie compensaţia serviciilor publice sociale pentru transportul feroviar public de călători se acordă pe baza indicatorului tren-km în funcţie de realizarea volumului de tren-km faţă de cel contractat prin prezentul contract.
    (2) Nivelul maxim al compensaţiei poate ajunge până la 85% din veniturile totale din transportul de călători (compensaţie plus venituri proprii)
    (3) Nivelul compensatiei de la bugetul de stat ca plata a serviciilor publice pentru acoperirea diferentei dintre nivelul costurilor si cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevazut în anexa nr. 5.
    (3) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va revizui compensaţia către SERVTRANS INVEST în vederea asigurării pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
    ART. 11
    Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
    În vederea realizării programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurării echilibrului economico-financiar al societăţii, SERVTRANS INVEST va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor - obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
    ART. 12
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant se asigură din fonduri proprii şi din finanţări externe, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română.
    ART. 13
    Regulile privind amendamentele şi modificările la contract
    Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor părţi, în condiţiile legii, în scopul asigurării permanente a îmbunătăţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin până la nivelul impus de legislaţia comunitară.
    ART. 14
    Răspunderea contractuală
    (1) Părţile se obligă să execute prezentul contract întocmai şi cu bună-credinţă.
    (2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în derularea contractului, părţile se vor întâlni pentru analiză şi soluţionare pe cale amiabilă.
    (3) În cazul conflictelor de muncă, greva este permisă cu condiţia ca organizatorii şi conducătorii grevei să asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normală, cu satisfacerea necesităţilor minime de viaţă ale comunităţilor locale.
    (4) Părţile se obligă să repare prejudiciului cauzat ca urmare a neexecutării/executării necorespunzătoare sau cu întârzierie a obligatiilor contractului, care au fost făcute exclusiv din vina acestora.
    ART. 15
    Forţa majoră
    (1) Forţa majoră, conform prezentului contract, reprezintă orice eveniment sau cauză, imprevizibile şi de neînlăturat, produse fără vina părţilor contractante, ce nu au putut fi anticipate la încheierea contractului şi care exonerează oricare dintre părţi de îndeplinirea totală sau parţială a obligaţiilor ce decurg din acest contract.
    (2) Partea care invocă forţa majoră va notifica imediat în scris celeilalte părţi producerea sau terminarea evenimentului de forţă majoră. Autoritatea competentă va confirma orice eveniment de forţă majoră, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
    ART. 16
    Încetarea contractului
    Prezentul contract de servicii publice încetează:
    a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
    b) prin acordul de voinţă al părţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
    ART. 17
    Litigii
    (1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvă pe cale amiabilă.
    (2) În cazul în care divergenţele nu se soluţionează pe cale amiabilă, litigiile vor
fi rezolvate de instanţele judecătoreşti competente.
    ART. 18
    Dispoziţii finale
    Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezentul contract de servicii publice.


    MINISTRUL TRANSPORTURILOR SC SERVTRANS INVEST SA
        ŞI INFRASTRUCTURII
           MINISTRU DIRECTOR GENERAL
      ANCA DANIELA BOAGIU MIOARA BOURCEANU


    Anexa 1

           Principalii indicatori cantitativi şi calitativi
           ai activităţii de transport feroviar de călători

┌────────────────────────────────────┬─────────────────────┐
│ Indicatorul │ 2012 │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────┤
│ Tren km (mii) │ 186 │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────┤
│ Călători km (mii) │ 1.350 │
└────────────────────────────────────┴─────────────────────┘



    Anexa 2

              Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă
              pachetul minim social pe anul 2012, care face obiectul
                          contractelor de servicii publice

                           Trenuri cu circulaţie regulată

    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬───────────────────────┬──────────┬───────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 1 │Roşiori Nord - Costeşti│ 63,50 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 508,00│ 185.928,00│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 508,00│ 185.928,00│
├────┴───────────────────────┴──────────┴───────────────────────────────┴───────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL tren- km Sectii neinteroperabile (inchiriate) │ 508,00│ 185.928,00│
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 508,00│ 185.928,00│
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
    Z Circulă zilnic;


    Anexa 3

      Costul prestaţiilor de transport feroviar de călători

┌─────────────────────────────┬────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ │ 2012 │
├─────────────────────────────┼────────────────────────────┤
│ Suma (mii lei) │ 4.450 │
└─────────────────────────────┴────────────────────────────┘



    Anexa 4

            Stabilirea nivelului de venituri prognozat
        pentru pachetul minim social şi politica tarifară

┌──────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ Indicatorul │ 2012 │
├──────────────────────────────────────┼─────────────────┤
│ Venituri (mii lei) │ 550 │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────┘



    Anexa 5

        Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată
     a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre
         nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate
                        din tarifele aprobate

┌───────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│ │ 2012 │
│ │ (mii lei) │
├───────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ Compensaţia anuală necesară, din care: │ 3.029 │
├───────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ Acordat prin Legea nr. 293/2011 a bugetului │ │
│ de stat pe anul 2012 (mii lei) │ 3.029 │
└───────────────────────────────────────────────┴─────────────┘




    ANEXA V


                                    CONTRACT
                de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al
               Societăţii Comerciale TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - SRL


    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Părţile contractante
    Prezentul Contract de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se încheie între Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, în numele statului şi Societatea Comerciala Transferoviar Calatori SRL, denumită în continuare Transferoviar Calatori, în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi art. 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998, privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificarile si completarile ulterioare.
    ART. 2
    Obiectul şi durata contractului de servicii publice
    (1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale Transferoviar Calatori şi ale Ministerului Transporturilor si Infrastructurii în vederea realizării serviciului public social de transport feroviar de călători de către Transferoviar Calatori.
    (2) Prezentul Contract de servicii publice se încheie pentru perioada 2012-2015.

    CAP. II
    Obligaţii specifice ale părţilor pe perioada 2012-2015

    ART. 3
    Obligaţii specifice ale Transferoviar Calatori pe perioada 2012-2015
    (1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, Transferoviar Calatori se obligă să pregătească şi să pună în circulaţie numărul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de călători.
    (2) Numărul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintă pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţă sau la eventualele modificări intervenite la starea tehnică a infrastructurii şi cu reglarea corespunzătoare a compensaţiei acordate.
    (3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, Transferoviar Calatori se obligă să pună la dispoziţia publicului călător capacităţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
    (4) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) regio
    b) interregio
    (5) Transferoviar Calatori va asigura publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor;
    b) capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, automotoare clasa I-a şi clasa a II-a, rame reversibile diesel si electrice RIO si RIB clasa I şi clasa a II-a;
    c) posibilitatea închirierii de vagoane de călători de diverse tipuri şi categorii;
    d) informarea călătorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii, massmedia, Web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile;
    e) informarea calatorilor in toate cazurile de intarziere, atat in statii cat si in trenuri, de indata ce astfel de informatii sunt disponibile;
    f) Transferoviar Calatori va asigura pe toata durata contractului de servicii publice legaturi feroviare catre statiile terminale pentru trenurile intercity si interregio, astfel incat sa se realizeze transportul calatorilor catre aceste statii intr-un timp cat mai scurt.
    (6) Facilităţile la transportul cu trenurile Transferoviar Calatori, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane, se acorda în conformitate cu prevederile legale în vigoare
    (7) Transferoviar Calatori va asigura pe toată durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercială, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. În situaţiile în care, restricţiile de viteză impuse de CNCF CFR S.A., sau posibilităţile de încadrare în grafic vor conduce la scăderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilită în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
    (8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a Transferoviar Calatori va fi în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniul transportului feroviar de călători şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene;
    (9) Transferoviar Calatori se obligă ca prin politica de marketing pe care o va promova să asigure satisfacerea cerinţei pieţii de transport feroviar public de călători.
    (10) Transferoviar Calatori se obligă să promoveze o politică tarifară corelată cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
    (11) Transferoviar Calatori se obligă să acţioneze permanent pentru utilizarea eficientă a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel reducerea costurilor reale de transport.
    (12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, Transferoviar Calatori va plăti, pe bază de contract, Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructură feroviară neinteroperabilă tarifele de utilizare ale infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
    (13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptă şi nici suspendată de din niciun motiv, excepţie făcând cazurile de forţă majoră prevăzute de lege. În oricare din situaţii, activitatea trebuie reluată în cel mai scurt timp cu putinţă.
    ART. 4
    Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
    (1) Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite Transferoviar Calatori ca diferenţă între tarifele stabilite cu avizul autorităţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5% din costul respectiv, prevăzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii dovada efectuării pachetului minim social ce îi revenea, confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.
    (2) Dupa aprobarea Legii bugetului de stat şi a trimestrializării bugetului, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va aduce la cunoştinţa Transferoviar Calatori repartizarea pe trimestre a subvenţiei prin document aprobat de ordonatorul principal de credite.
    (3) Pentru facilităţile de călătorie acordate, potrivit legii, pe bază contractuală anumitor categorii de persoane, Transferoviar Calatori va primi compensaţii conform documentelor justificative prezentate de aceasta.
    ART. 5
    Parametrii de performanţă ai Transferoviar Calatori pe perioada 2012-2015
    Indicatorii de cantitate şi calitate ai activităţii de transport feroviar de călători privind funcţionarea Transferoviar Calatori pentru anul 2012 sunt prezentaţi în anexa nr. 1.
    ART. 6
    Lista trenurilor de călători incluse în pachetul minim social
    (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către Transferoviar Calatori, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.conform legii şi este prevăzut în anexa nr. 2.
    (2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale serviciului public social de transport feroviar de călători, Transferoviar Calatori poate face modificări în lista prevăzută la anexa nr. 2, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul total de tren-km din listă.
    ART. 7
    Lista programelor prioritare
    Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale Transferoviar Calatori pentru perioada de valabilitate a prezentului contract de servicii publice sunt prevăzute în anexa 3.
    ART. 8
    Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
    Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de călători sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea călătorilor. Acestea se dimensionează de Transferoviar Calatori, corelat cu programul de transport şi se aprobă prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii, potrivit prevederilor legale.
    ART. 9
    Costul prestaţiilor
    (1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în 2012 sunt cele prevăzute în anexa nr. 4.
    ART. 10
    Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară
    (1) Transferoviar Calatori poate după caz, să stabilească în condiţiile legii şi să adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de călători şi alte prestaţii şi servicii din domeniul său de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creării unui anumit trafic în transportul de călători.
    (2) Veniturile estimate pentru perioada 2012 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "călători-km" prognozat pentru această perioadă la art. 5 din prezentul contract de servicii publice. Veniturile proprii estimate sunt prevăzute în anexa nr. 5.
    ART. 11
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
    (1) Diferenţele dintre tarifele stabilite pentru transportul feroviar public de călători şi costurile şi costurile reale de transport, la care se adaugă o cotă de profit cuprinsă între 3% şi 5%, ce constituie compensaţia serviciilor publice sociale pentru transportul feroviar public de călători se acordă pe baza indicatorului tren-km în funcţie de realizarea volumului de tren-km faţă de cel contractat prin prezentul contract.
    (2) Nivelul maxim al compensaţiei poate ajunge până la 85% din veniturile totale din transportul de călători (compensaţie plus venituri proprii)
    (3) Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plata a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor si cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevăzut în anexa nr. 6.
    (4) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va revizui compensaţia către Transferoviar Călători în vederea asigurării pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
    ART. 12
    Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
    În vederea realizării programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurării echilibrului economico-financiar al societăţii, Transferoviar Calatori va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor - obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
    ART. 13
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant se asigură din fonduri proprii şi din finanţări externe, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română.
    ART. 14
    Regulile privind amendamentele şi modificările la contract
    Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor părţi, în condiţiile legii, în scopul asigurării permanente a îmbunătăţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin până la nivelul impus de legislaţia comunitară.
    ART. 15
    Răspunderea contractuală
    (1) Părţile se obligă să execute prezentul contract întocmai şi cu bună-credinţă.
    (2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în derularea contractului, părţile se vor întâlni pentru analiză şi soluţionare pe cale amiabilă.
    (3) În cazul conflictelor de muncă, greva este permisă cu condiţia ca organizatorii şi conducătorii grevei să asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normală, cu satisfacerea necesităţilor minime de viaţă ale comunităţilor locale.
    (4) Părţile se obligă să repare prejudiciului cauzat ca urmare a neexecutării/executării necorespunzătoare sau cu întârzierie a obligatiilor contractului, care au fost făcute exclusiv din vina acestora.
    ART. 16
    Forţa majoră
    (1) Forţa majoră, conform prezentului contract, reprezintă orice eveniment sau cauză, imprevizibile şi de neînlăturat, produse fără vina părţilor contractante, ce nu au putut fi anticipate la încheierea contractului şi care exonerează oricare dintre părţi de îndeplinirea totală sau parţială a obligaţiilor ce decurg din acest contract.
    (2) Partea care invocă forţa majoră va notifica imediat în scris celeilalte părţi producerea sau terminarea evenimentului de forţă majoră. Autoritatea competentă va confirma orice eveniment de forţă majoră, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
    ART. 17
    Încetarea contractului
    Prezentul contract de servicii publice încetează:
    a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
    b) prin acordul de voinţă al părţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
    ART. 18
    Litigii
    (1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvă pe cale amiabilă.
    (2) În cazul în care divergenţele nu se soluţionează pe cale amiabilă, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecătoreşti competente.
    ART. 19
    Dispoziţii finale
    Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezentul contract de servicii publice.


    MINISTRUL TRANSPORTURILOR SC Transferoviar Calatori SRL
       ŞI INFRASTRUCTURII
            MINISTRU DIRECTOR GENERAL
          ANCA BOAGIU DUMITRU BARBACUTI


    Anexa 1

           Principalii indicatori cantitativi şi calitativi
           ai activităţii de transport feroviar de călători

┌────────────────────────────────────┬─────────────────────┐
│ Indicatorul │ Anul 2012 │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────┤
│ Tren km │ 2.662.509 │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────┤
│ Călători km (mii) │ 70.000 │
└────────────────────────────────────┴─────────────────────┘



    Anexa 2

         Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă
         pachetul minim social pe anul 2012, care face obiectul
                   contractelor de servicii publice

    Trenuri cu circulaţie regulată


┌────┬───────────────────────┬──────────┬───────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 1 │Buzau - Galati │ 131,50 │Regio │ │ 218 │ 2│ 263,00│ 57.334,00│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 263,00│ 57.334,00│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 2 │Bucuresti Nord - Buzau │ 128,10 │Regio │ │ 261 │ 2│ 256,20│ 66.868,20│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 218 │ 2│ 256,20│ 55.851,60│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 512,40│ 122.719,80│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 3 │Bistriţa Nord - Cluj │ 119,00 │Regio │ Z │ 366 │ 6│ 714,00│ 261.324,00│
│ │ Napoca │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 714,00│ 261.324,00│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 4 │Oradea - Cluj Napoca │ 152,10 │Regio │ Z │ 366 │ 8│ 1.216,80│ 445.348,80│
│ │ Napoca │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.216,80│ 445.348,80│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 5 │Caransebes - Cluj │ 329,80 │Regio │ Z │ 366 │ 2│ 659,60│ 241.413,60│
│ │ Napoca │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 659,60│ 241.413,60│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 6 │Târgu Mureş - Cluj │ 127,90 │Regio │ │ 261 │ 2│ 255,80│ 66.763,80│
│ │ Napoca │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 291 │ 2│ 255,80│ 74.437,80│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 511,60│ 141.201,60│
├────┴───────────────────────┴──────────┴───────────────────────────────┴───────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL tren- km Sectii interoperabile │ 3.877,40│1.269.341,80│
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────┘


    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬───────────────────────┬──────────┬───────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 7 │Oradea - Baile Felix │ 10,80 │Regio │ Z │ 366 │ 2│ 21,60│ 7.905,60│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 21,60│ 7.905,60│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 8 │Oradea - Cordău │ 14,20 │Regio │ Z │ 366 │ 10│ 142,00│ 51.972,00│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 261 │ 6│ 85,20│ 22.237,20│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 227,20│ 74.209,20│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 9 │Bouţari - Caransebeş │ 37,40 │Regio │ Z │ 366 │ 10│ 374,00│ 136.884,00│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 374,00│ 136.884,00│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 10 │Oţelu Rosu - Bouţari │ 19,80 │Regio │ Z │ 366 │ 2│ 39,60│ 14.493,60│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 39,60│ 14.493,60│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 11 │Nehoiaşu - Buzău │ 73,30 │Regio │ Z │ 366 │ 11│ 806,30│ 295.105,80│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 313 │ 2│ 146,60│ 45.885,80│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 261 │ 6│ 439,80│ 114.787,80│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 19│ 1.392,70│ 455.779,40│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 12 │Bârlad - Galaţi │ 109,00 │Regio │ Z │ 366 │ 12│ 1.308,00│ 478.728,00│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 306 │ 1│ 109,00│ 33.354,00│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 218 │ 1│ 109,00│ 23.762,00│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 1.526,00│ 535.844,00│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 13 │Galaţi - Bereşti │ 77,90 │Regio │ Z │ 366 │ 1│ 77,90│ 28.511,40│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 306 │ 2│ 155,80│ 47.674,80│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 233,70│ 76.186,20│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 14 │Târgu Bujor - Bârlad │ 56,00 │Regio │ Z │ 366 │ 3│ 168,00│ 61.488,00│
│ │ │ ├───────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Regio │ │ 60 │ 1│ 56,00│ 3.360,00│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 224,00│ 64.848,00│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 15 │Târgu Bujor - Galaţi │ 53,00 │Regio │ Z │ 366 │ 1│ 53,00│ 19.398,00│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 53,00│ 19.398,00│
├────┼───────────────────────┼──────────┼───────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ 16 │Beresti - Târgu Bujor │ 24,90 │Regio │ │ 306 │ 1│ 24,90│ 7.619,40│
│ │ │ ├───────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 24,90│ 7.619,40│
├────┴───────────────────────┴──────────┴───────────────────────────────┴───────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL tren- km Sectii neinteroperabile (inchiriate) │ 4.120,20│1.393.167,40│
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 7.997,60│2.662.509,20│
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie
    Z Circulă zilnic;


    Anexa 3

                    Lista programelor prioritare

┌────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Denumirea programului prioritar │
│crt.│ │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ Program de dotare cu rame electrice │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ Program de dotare cu automotoare │
├────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3 │ Program de implementare a sistemului electronic de vanzare │
│ │ si rezervare a legitimatiilor de calatorie in trafic intern │
│ │ si de informare a calatorilor prin panouri electronice montate │
│ │ pe trenuri, urmarind achizitii soft si echipamente, dezvoltarea │
│ │ si mentenanta acestora, precum si perfectionarea profesionala │
│ │ a personalului comercial │
└────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────┘



    Anexa 4

                    Costurile prestaţiei

                  ┌────────────────────────┐
                  │ costurile de transport │
                  │ 2012 │
┌─────────────────┼────────────────────────┤
│ Suma (mii lei) │ 69.500 │
└─────────────────┴────────────────────────┘



    Anexa 5

      Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat
      pentru pachetul minim social şi politica tarifară

┌──────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ │ Anul 2012 │
├──────────────────────────────────────┼─────────────────┤
│ Venituri (mii lei) │ 7.800 │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────┘



    Anexa 6

            Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată
            a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei
              dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor
                       realizate din tarifele aprobate

┌───────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────┐
│ │Valoarea necesară pe anul│
│ │ 2012 [mii lei] │
├───────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ Compensaţie anuală necesară, din care: │ 62.500 │
├───────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ Acordat prin Legea nr. 293/2011 a bugetului │ │
│ de stat pe anul 2012 │ 43.370 │
└───────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────┘

                             -------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016