Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.097 din 18 septembrie 2008  privind modificarea si completarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor   Legii locuintei nr. 114/1996 , aprobate prin   Hotararea Guvernului nr. 1.275/2000     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.097 din 18 septembrie 2008 privind modificarea si completarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii locuintei nr. 114/1996 , aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1.275/2000

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 665 din 24 septembrie 2008

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. III din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 57/2008 pentru modificarea <>Legii locuinţei nr. 114/1996 şi pentru modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmeazã a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor <>Legii locuinţei nr. 114/1996 , aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.275/2000 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 690 din 22 decembrie 2000, cu modificãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. În tot cuprinsul normelor metodologice, denumirea "Ministerul lucrãrilor Publice şi Amenajãrii Teritoriului" se înlocuieşte cu denumirea "Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor".
2. La articolul 7, alineatele (1), (2) şi (4) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - (1) Sursele de finanţare prevãzute la art. 9 lit. b), c) şi d) din lege se evidenţiazã la indicatorul 36.11.08 «Depozite speciale pentru construcţia de locuinţe», în afara bugetelor consiliilor judeţene, Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi ale consiliilor locale, dupã caz.
(2) Fondurile constituite potrivit prevederilor art. 9 lit. b), c) şi d) din lege, în vederea finanţãrii construcţiilor de locuinţe, se reflectã, în afara bugetelor locale, la capitolul «Diverse venituri», respectiv la subcapitolul «Depozite speciale pentru construcţia de locuinţe», iar la partea de cheltuieli, la capitolul 70.11 «Locuinţe, servicii şi dezvoltare publicã», subcapitolul 70.11.03 «Locuinţe».
.......................................................................
(4) Contribuţia de la bugetul local pentru finanţarea construcţiilor de locuinţe în limita surselor prevãzute la art. 9 lit. a) din lege se evidenţiazã la capitolul de cheltuieli bugetare 70.02 «Locuinţe, servicii şi dezvoltare publicã», respectiv la subcapitolul «Locuinţe»."
3. La articolul 8, literele d) şi e) ale alineatului (1) şi alineatul (2) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"d) dupã analiza şi aprobarea alocaţiilor bugetare, Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor vireazã suma cu ordin de platã din contul de cheltuieli bugetare în contul consiliului judeţean, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, «Depozite speciale pentru construcţia de locuinţe», deschis la Trezoreria Statului din municipiul reşedinţã de judeţ, respectiv din municipiul Bucureşti;
e) la primirea sumelor în cont, consiliile judeţene şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti repartizeazã alocaţiile de la bugetul de stat la consiliile locale, respectiv la consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, pentru care s-au solicitat sumele conform anexei nr. 2, şi vor proceda la virarea sumelor respective direct din contul «Depozite speciale pentru construcţia de locuinţe» în acelaşi cont deschis pe seama consiliilor locale, respectiv pe seama consiliilor locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti la unitãţile Trezoreriei Statului. Operaţiunea se efectueazã prin ordin de platã pentru Trezoreria Statului.
(2) Cheltuielile efectuate de consiliile locale în limita resurselor prevãzute la art. 9 din lege se evidenţiazã în afara bugetelor locale, la capitolul de cheltuieli 70.11 «Locuinţe, servicii şi dezvoltare publicã»."
4. Articolul 26 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 26. - (1) Finanţarea construirii locuinţelor sociale şi a celor de necesitate se asigurã din bugetele locale în limita sumei prevãzute cu aceastã destinaţie, din transferuri de la bugetul de stat, stabilite anual cu aceastã destinaţie în bugetul Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, precum şi din donaţii şi contribuţii de la persoane fizice şi juridice, efectuate conform prevederilor legale în vigoare.
(2) În scopul asigurãrii fondurilor necesare pentru finanţarea executãrii construcţiilor de locuinţe sociale şi de necesitate, consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, la fundamentarea proiectelor de bugete locale anuale, vor prevedea sumele aferente pentru fiecare dintre construcţiile respective, pe surse de finanţare, inclusiv sumele necesar a fi alocate în completare de la bugetul de stat.
(3) În situaţiile în care la unele blocuri de locuinţe se impune realizarea de spaţii cu altã destinaţie decât cea de locuinţã, pentru activitãţi comerciale, de prestãri de servicii sau altele asemenea, finanţarea lucrãrilor corespunzãtoare acestor spaţii se va realiza de cãtre viitorii beneficiari. Sumele necesare pentru executarea lucrãrilor se vor încasa de la viitorii beneficiari de cãtre autoritãţile administraţiei publice locale, prin administratorii delegaţi în a cãror rãspundere a fost datã urmãrirea investiţiilor, conform unui grafic de plãţi convenit între pãrţi, şi se vor urmãri distinct faţã de sumele alocate pentru construcţia de locuinţe. Finanţarea şi execuţia lucrãrilor pentru aceste spaţii se vor realiza astfel încât sã permitã recepţia şi darea în folosinţã a locuinţelor din clãdire la termenele prevãzute în contract.
(4) Autoritãţile administraţiei publice locale vor urmãri ca în contractele de execuţie a locuinţelor sã fie cuprinse clauze speciale care vor prevedea ca influenţele în costurile pentru construcţii, rezultate din depãşirea termenului-limitã de recepţie, în condiţii de inflaţie, sã fie suportate de partea care a generat depãşirea termenului respectiv.
(5) Verificarea situaţiilor de lucrãri, precum şi a stadiului fizic de execuţie se va efectua de comisii stabilite prin hotãrâre a consiliilor locale, respectiv prin hotãrâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti sau, dupã caz, prin hotãrâre a consiliilor locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, din care vor face parte administratorii delegaţi de primar/primarul general şi diriginţii de şantier nominalizaţi de unitãţile specializate în rãspunderea cãrora a fost datã derularea investiţiei.
(6) În aplicarea prevederilor art. 67 din lege, consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti vor stabili anual lista cuprinzând obiectivele de investiţii pentru locuinţe sociale şi de necesitate care urmeazã sã se finanţeze în anul urmãtor, conform modelului prevãzut în anexa nr. 11. Aceste liste se vor transmite Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor în vederea definitivãrii programului de finanţare a locuinţelor.
(7) În susţinerea sumelor solicitate pentru alocaţiile de la bugetul de stat, conform modelului prevãzut în anexa nr. 11, consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti vor prezenta separat sumele necesare pentru terminarea locuinţelor începute de cele necesare pentru construcţiile noi.
(8) Consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti deschid la unitãţile Trezoreriei Statului contul «Depozite speciale pentru construcţia de locuinţe», în afara bugetelor locale, reprezentând venituri cu destinaţie specialã. Acest cont se alimenteazã, în mãsura necesitãţilor şi în limita sumelor aprobate, cu sume de la Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, reprezentând transferuri de la bugetul de stat.
(9) În termen de 30 de zile dupã aprobarea bugetului de stat anual, Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor împreunã cu autoritãţile administraţiei publice locale vor analiza şi vor efectua prioritizarea investiţiilor în construcţia de locuinţe sociale şi de necesitate propuse a se realiza şi vor corecta în mod corespunzãtor programul de finanţare prevãzut la alin. (6).
(10) Alocarea sumelor pentru finanţarea construcţiilor de locuinţe sociale şi de necesitate se va face pentru fiecare obiectiv de investiţii, astfel încât sã se asigure finalizarea lucrãrilor cu respectarea termenului de punere în funcţiune şi cu încadrarea în plafonul valoric negociat pe bazã de contract."
5. La articolul 27, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmãtorul cuprins:
"(2) Constituirea, repartizarea şi utilizarea sumelor la nivelul consiliilor locale, la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, la nivelul consiliilor locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, conform prevederilor programelor de investiţii, sunt de competenţa autoritãţilor administraţiei publice locale respective, care sunt obligate sã urmãreascã şi sã asigure respectarea prevederilor legale."
6. Dupã articolul 27 se introduce un nou articol, articolul 27^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 27^1. - (1) Pentru primirea alocaţiilor de la bugetul de stat cu destinaţia finanţãrii construcţiilor de locuinţe, consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti procedeazã dupã cum urmeazã:
a) solicitã lunar, în scris, Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, pânã la data de 6 a lunii în curs, necesarul de fonduri în completarea celorlalte sume, pentru decontarea lucrãrilor de construcţii-montaj executate pânã la finele lunii anterioare. Solicitarea va fi însoţitã de situaţia privind producţia realizatã, conform anexei nr. 2bis, şi de un extras al contului prevãzut la art. 26 alin. (8), emis de unitatea Trezoreriei Statului din municipiul reşedinţã de judeţ, respectiv din municipiul Bucureşti. Anexa nr. 2bis se completeazã în baza situaţiilor de lucrãri verificate, însuşite şi avizate de diriginţii de şantier nominalizaţi în comisia prevãzutã la art. 26 alin. (5) de unitãţile specializate în rãspunderea cãrora a fost datã derularea investiţiilor;
b) în vederea fundamentãrii sumelor necesar a fi alocate de la bugetul de stat pentru decontarea producţiei care se va realiza în luna în curs se va transmite, pânã la data de 6 a lunii în curs, valoarea preliminatã a producţiei respective, conform anexei nr. 3bis;
c) dupã analizã şi aprobare, în baza fundamentãrii prezentate conform anexei nr. 4bis, Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor solicitã Ministerului Economiei şi Finanţelor alocaţii bugetare cu aceastã destinaţie, conform anexei nr. 4;
d) dupã analiza şi aprobarea alocaţiilor bugetare, Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor vireazã suma cu ordin de platã din contul de cheltuieli bugetare în conturile consiliilor locale, în contul Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, în conturile consiliilor locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, deschise la unitatea Trezoreriei Statului din municipiul reşedinţã de judeţ, respectiv din municipiul Bucureşti. Operaţiunea se efectueazã prin ordin de platã pentru Trezoreria Statului.
(2) Consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi, dupã caz, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, vor aproba listele cuprinzând construcţiile de locuinţe sociale şi de necesitate care urmeazã sã se realizeze din fondurile aflate în conturile deschise la Trezoreria Statului.
(3) În listele prevãzute la alin. (2), cuprinzând construcţiile de locuinţe, se vor preciza numãrul, structura dupã mãrime şi amplasamentul acestora."
7. Articolul 90 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 90. - Anexele nr. 1, 2, 2bis, 3, 3bis, 4, 4bis şi 5-12 fac parte integrantã din prezentele norme metodologice."
8. Dupã anexa nr. 2 se introduce o nouã anexã, anexa nr. 2bis, care va avea cuprinsul din anexa nr. 1, care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
9. Dupã anexa nr. 3 se introduce o nouã anexã, anexa nr. 3bis, care va avea cuprinsul din anexa nr. 2, care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
10. Dupã anexa nr. 4 se introduce o nouã anexã, anexa nr. 4bis, care va avea cuprinsul din anexa nr. 3, care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
11. Anexa nr. 11 se modificã şi se înlocuieşte cu anexa nr. 4, care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. II
<>Hotãrârea Guvernului nr. 1.275/2000 privind aprobarea normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor <>Legii locuinţei nr. 114/1996 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 690 din 22 decembrie 2000, cu modificãrile ulterioare, precum şi cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta hotãrâre, se va republica, dându-se textelor o nouã numerotare.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul dezvoltãrii,
lucrãrilor publice şi locuinţelor,
Laszlo Borbely

Ministrul internelor
şi reformei administrative,
Cristian David

Ministrul economiei şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Bucureşti, 18 septembrie 2008.
Nr. 1.097.

ANEXA 1
-------
(Anexa nr. 2bis la normele metodologice)
----------------------------------------

CONSILIUL LOCAL ............................
(CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI)

SITUAŢIA
privind producţia realizatã în anul ........
pânã la finele lunii ................ pentru
darea în folosinţã a locuinţelor .........*)
aflate în diferite stadii de execuţie
-----------
*) Se va preciza pentru care categorie de locuinţe se transmite situaţia: pentru locuinţe sociale sau pentru locuinţe de necesitate.





- mii lei -
┌───────────────┬────────────┬──────────────────────────────┬──────────────────────────────┐
│ Denumirea │ Valoarea │ Valoarea lucrãrilor │ Valoarea lucrãrilor
│ obiectivului │ lucrãrilor │ realizate şi decontate, │ realizate şi nedecontate │
│ de investiţii │ executate │cumulat de la începutul anului│ la finele lunii ....... │
│ │ de la ├─────┬────────────────────────┼─────┬────────────────────────┤
│ │ începutul │Total│ Din care │Total│ la care plata se face │
│ │ anului │ ├──────────┬─────────────┤ ├──────────┬─────────────┤
│ │pânã la ....│ │Din bugete│De la bugetul│ │Din bugete│De la bugetul│
│ │ │ │ proprii │ de stat │ │ proprii │ de stat │
├───────────────┼────────────┼─────┼──────────┼─────────────┼─────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├───────────────┼────────────┼─────┼──────────┼─────────────┼─────┼──────────┼─────────────┤
│Obiectiv 1 ....│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼────────────┼─────┼──────────┼─────────────┼─────┼──────────┼─────────────┤
│ ............. │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼────────────┼─────┼──────────┼─────────────┼─────┼──────────┼─────────────┤
│Obiectiv n ....│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼────────────┼─────┼──────────┼─────────────┼─────┼──────────┼─────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────┴────────────┴─────┴──────────┴─────────────┴─────┴──────────┴─────────────┘



Rãspundem pentru realitatea datelor.

Primar, Director buget-finanţe,
(Primar general), .......................
..............

ANEXA 2
-------
(Anexa nr. 3bis la normele metodologice)
----------------------------------------

CONSILIUL LOCAL ............................
(CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI)

SITUAŢIA
privind sumele preliminate pentru luna .........
necesare în vederea realizãrii locuinţelor*) ...........
------------
*) Se va preciza pentru care categorie de locuinţe se transmite situaţia: pentru locuinţe sociale sau pentru locuinţe de necesitate.



- mii lei -
┌──────────────────────┬───────────────────────────────────────────────┐
│Denumirea obiectivului│ Alocaţii necesare pentru plata lucrãrilor
│ de investiţii │ preliminate pe luna în curs │
│ ├─────┬─────────────────────────────────────────┤
│ │ │ Din care │
├──────────────────────┤Total├───────────────────┬─────────────────────┤
│ │ │Din bugetul propriu│De la bugetul de stat│
├──────────────────────┼─────┼───────────────────┼─────────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │
├──────────────────────┼─────┼───────────────────┼─────────────────────┤
│Obiectiv 1 .......... │ │ │ │
├──────────────────────┼─────┼───────────────────┼─────────────────────┤
│ ................... │ │ │ │
├──────────────────────┼─────┼───────────────────┼─────────────────────┤
│Obiectiv n ...........│ │ │ │
├──────────────────────┼─────┼───────────────────┼─────────────────────┤
│TOTAL │ │ │ │
└──────────────────────┴─────┴───────────────────┴─────────────────────┘



Rãspundem pentru realitatea datelor.

Primar, Director buget-finanţe,
(Primar general), .......................
...............

ANEXA 3
-------
(Anexa nr. 4bis la normele metodologice)
----------------------------------------

MINISTERUL DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ŞI LOCUINŢELOR

De acord
Ministru,
...........

FUNDAMENTAREA
sumelor necesare de la bugetul de stat pentru
finanţarea construcţiilor de locuinţe conform
<>Legii locuinţei nr. 114/1996 ,

pe luna ........ anul ......, pentru locuinţe ........





- mii lei -
┌────────────────────┬────────┬────────────────┬─────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬──────┬───────┐
│ Denumirea │Suma │Alocaţii pentru │Valoarea │Valoarea lucrãrilor │Valoarea lucrãrilor │ Alocaţii necesare │ Sume │ Total │
│ obiectivului │necesarã│plata lucrãrilor│lucrã- │realizate şi deco- │realizate şi nedecon-│pentru plata lucrã- │exis- │ alo- │
│ de investiţii │finali- │în anul în curs │rilor │tate, cumulat de la │tate la finele lunii │ rilor preliminate │tente │ caţii │
│ │zãrii │ │executate│începutul anului │............ │ pe luna în curs │ în │ care │
│ │obiec- ├───────┬────────┤de la ├─────┬───────────────┼─────┬───────────────┼─────┬───────────────┤cont │ se │
│ │tivului │Din │ De la │începutul│Total│ Din care │Total│ Din care │Total│ Din care │ şi │ soli- │
│ │de in- │bugete │bugetul │anului │ ├───────┬───────┤ ├───────┬───────┤ ├───────┬───────┤ ne- │ citã │
│ │vesti- │proprii│de stat │pânã la │ │Din │De la │ │Din │De la │ │Din │De la │chel- │ de la │
│ │ţii │ │ │ ..... │ │bugete │bugetul│ │bugete │bugetul│ │bugete │bugetul│tuite │bugetul│
│ │ │ │ │ │ │proprii│de stat│ │proprii│de stat│ │proprii│de stat│ │de stat│
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │ 13 │ 14 │ 15 │
├────────────────────┴────────┴───────┴────────┴─────────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴──────┴───────┤
│Judeţul I ........................................ │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Consiliul local 1 ................................. │
├────────────────────┬────────┬───────┬────────┬─────────┬─────┬───────┬───────┬─────┬───────┬───────┬─────┬───────┬───────┬──────┬───────┤
│Obiectiv 1 .........│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ - │ - │
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│Obiectiv 2 .........│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ - │ - │
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Consiliu local 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────┴────────┴───────┴────────┴─────────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴──────┴───────┤
│................................................................ │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Consiliul local n ................................. │
├────────────────────┬────────┬───────┬────────┬─────────┬─────┬───────┬───────┬─────┬───────┬───────┬─────┬───────┬───────┬──────┬───────┤
│Obiectiv 1 ........ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ - │ - │
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│Obiectiv 2......... │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ - │ - │
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Consiliu local n │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│Total Judeţ I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────┴────────┴───────┴────────┴─────────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴──────┴───────┤
│............................................. │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Judeţul n ............................................. │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│................................. │
├────────────────────┬────────┬───────┬────────┬─────────┬─────┬───────┬───────┬─────┬───────┬───────┬─────┬───────┬───────┬──────┬───────┤
│Total Judeţ n │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼────────┼───────┼────────┼─────────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼─────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│TOTAL GENERAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────────────┴────────┴───────┴────────┴─────────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴─────┴───────┴───────┴──────┴───────┘



Secretar de stat,
.......................

Direcţia economicã Direcţia coordonatoare program
Director, Director,
............... .......................


ANEXA 4
-------
(Anexa nr. 11 la normele metodologice)
--------------------------------------

CONSILIUL LOCAL ............................
(CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI)

LISTA
cuprinzând locuinţele sociale şi de necesitate
propuse a fi finanţate în anul ...............





┌─────────────┬─────┬──────┬─────┬──────┬──────┬──────┬────────┬────────┬─────────────┬───────────────┬─────────────┐
│ Denumirea │Numãr│ Numãr│Regim│Stadiu│Termen│Tip │ Numãr │ Numãr │Suma necesarã│Suma solicitatã│Surse proprii│
│obiectivului │ de │ de │ de │fizic │ PIF │con- │locuinţe│locuinţe│ în vederea │de la bugetul │pentru anul │
│de investiţii│locu-│cereri│înãl-│ rea- │ │struc-│sociale │de nece-│ finalizãrii │de stat în anul│ ....**) │
│ │inţe │ │ţime │lizat │ │ţie*) │ │sitate │ (mii lei) │ .... (mii lei)│ (mii lei) │
├─────────────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┼──────┼────────┼────────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │
├─────────────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┼──────┼────────┼────────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┤
│Obiectiv 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┼──────┼────────┼────────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┤
│...... │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┼──────┼────────┼────────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┤
│Obiectiv n │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┼──────┼────────┼────────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┤
│...... │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼──────┼─────┼──────┼──────┼──────┼────────┼────────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────┴─────┴──────┴─────┴──────┴──────┴──────┴────────┴────────┴─────────────┴───────────────┴─────────────┘


------------
*) Se completeazã: reabilitare sau construcţie nouã.
**) Se completeazã totalul sumelor cuprinse în listele de investiţii de la bugetul local, fãrã transferuri de la bugetul de stat.

Primar,
(Primar general),
.................

------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016