Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 971 din 7 decembrie 2018  privind modificarea anexei nr. 14 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 971 din 7 decembrie 2018 privind modificarea anexei nr. 14 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 39 din 15 ianuarie 2019
    Având în vedere dispoziţiile Ordonanţei Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările şi completările ulterioare,
    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 20 din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. I
    Anexa nr. 14 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.020 si 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:
    1. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 1.
    2. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 2.
    3. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 3.
    4. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 4.
    5. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar, conform anexei nr. 5.
    6. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 6.
    7. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 7.
    8. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 8.
    9. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 9.
    10. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 10.
    11. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 11.
    12. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 12.
    13. La inventarul bunurilor din domeniului public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 13.
    14. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunal Cluj, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 14.
    15. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 15.
    16. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 16.
    17. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, se actualizează valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 17.
    18. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 18.
    19. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 19.
    20. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, se actualizează valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 20.
    21. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 21.
    22. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 22.
    23. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 23.
    24. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, se actualizează valorile de inventar şi datele de identificare ale imobilelor, conform anexei nr. 24.
    25. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, se actualizează datele de identificare ale imobilelor, conform anexei nr. 25.
    26. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, se actualizează valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 26.
    27. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 27.
    28. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 28.
    29. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, se actualizează datele de identificare şi valoarea de inventar a imobilului, conform anexei nr. 29.
    30. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 30.
    31. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 31.
    32. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, se actualizează valorile de inventar şi datele de identificare ale imobilelor, conform anexei nr. 32.
    33. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 33.
    34. La inventarul bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, se actualizează datele de identificare şi valorile de inventar ale imobilelor, conform anexei nr. 34.


    ART. II
    Anexele nr. 1-34 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ
                    Contrasemnează:
                    p. Ministrul justiţiei,
                    Sofia Mariana Moţ,
                    secretar de stat
                    Ministrul finanţelor publice,
                    Eugen Orlando Teodorovici

    Bucureşti, 7 decembrie 2018.
    Nr. 971.
    ANEXA 1

    DATELE DE IDENTIFICARE
    privind actualizarea valorii de inventar a imobilelor şi terenurilor din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului ca urmare a executării lucrărilor de consolidare,
    reevaluare, modernizare sau reparaţii capitale, finanţate din fonduri alocate de la bugetul de stat

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

┌───────────┬───────┬──────────────────┐
│1. │ │MINISTERUL PUBLIC │
│Ordonatorul│ │- PARCHETUL DE PE │
│principal │4364748│LÂNGĂ ÎNALTA CURTE│
│de credite │ │DE CASAŢIE ŞI │
│ │ │JUSTIŢIE │
├───────────┼───────┼──────────────────┤
│2. │ │ │
│Ordonatorul│ │ │
│secundar de│ │ │
│credite │ │ │
├───────────┼───────┼──────────────────┤
│3. │ │ │
│Ordonatorul│ │ │
│terţiar de │ │ │
│credite │ │ │
└───────────┴───────┴──────────────────┘



┌──────┬───────────┬────────┬───────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬─────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────┬──────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire│ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor │(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul │ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼────────┼─────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼────────┼─────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Ap. 2 camere;│ │România, │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │Sd = 64,41 │ │Bucureşti,│ │ │ │nr. 937/ │ │ │
│107497│8.29.06 │Locuinţă│mp; Su = │imobile │sectorul │2000 │178.025,00 │179.325,00 │2000; │În │imobil│
│ │ │serviciu│58,97 mp; │ │3, str. │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │ │CF │ │Traian nr.│ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │220658-C1-U55│ │1 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
├──────┼───────────┼────────┼─────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Clădire cu 6 │ │ │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │etaje, Sd = │ │ │ │ │ │nr. 119/ │ │ │
│ │ │ │7.266 mp, CF │ │România, │ │38.325.234,00│40.648.841,52│1993; │ │ │
│ │ │ │233740-C1-U1 │Ministerul│Bucureşti,│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Sediul │ │Mediului, │sectorul │ │ │ │Guvernului│În │ │
│147759│8.29.06 │PICCJ │ │Telekom, │5, │1993 │ │ │nr. 337/ │administrare│imobil│
│ │ │ ├─────────────┤CNA │Bd. │ ├─────────────┼─────────────┤1996; │ │ │
│ │ │ │ │ │Libertăţii│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │nr. 14 │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │1.816 mp │ │ │ │4.806.385,00 │5.316.404,00 │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴────────┴─────────────┴──────────┴──────────┴──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │43.131.619,00│45.965.245,52│ │
├──────┬───────────┬────────┬─────────────┬──────────┬──────────┬──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = 1.036 │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │ │România, │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │1.036 mp, CF │ │Bucureşti,│ │1.108.249,00 │1.007.710,00 │nr. 1.084/│ │ │
│ │ │Garaj │200685 │ │sectorul │ │ │ │2005; │În │ │
│156621│8.28.08 │pavilion│ │imobile │6, │2005 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │L ├─────────────┤ │bd. │ ├─────────────┼─────────────┤Guvernului│ │ │
│ │ │ │S teren = │ │Ghencea │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │5.000 mp │ │nr. 35 B │ │6.626.803,00 │6.755.850,00 │2016 │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴────────┴─────────────┴──────────┴──────────┴──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │7.735.052,00 │7.763.560,00 │ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 1 │50.866.671 │53.908.130,52│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 2

    PARCHETUL DE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BACĂU - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BACĂU

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE │
│Ordonatorul │17668668│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL BACĂU │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │4278302 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL │
│credite │ │BACĂU │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬────────────┬────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc. = 159 │N - Bd. │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │mp, S.u = │Republicii; │România, │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Parchetul │225,02 mp │E - domeniu │judeţul │ │247.500,00 │256.109,00 │nr. 621/ │ │ │
│ │ │de pe lângă│Regim de │public; S - │Bacău, oraş │ │ │ │1993; │În │ │
│35611 │8.29.10 │Judecătoria│înălţime │Agirah Com -│Buhuşi, Bd. │1993 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Buhuşi │P+1 │S.A.; │Republicii │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │C.F. 60673 │V - │nr. 6 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤proprietăţi │ │ ├────────────┼────────────┤2016 │ │ │
│ │ │ │S teren = │particulare │ │ │62.562,00 │63.511,00 │ │ │ │
│ │ │ │450 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │310.062,00 │319.620,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire P +│ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │2E sediu │ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │parchet + 4│ │ │ │ │ │nr. 1.224/ │ │ │
│ │ │ │apartamente│N - drum │România, │ │ │ │2001; │ │ │
│ │ │Parchetul │de serviciu│comunal; E -│judeţul │ │ │ │Ordonanţa │ │ │
│ │ │de pe lângă│S.c. = │drum │Bacău, │ │ │ │de urgenţă │ │ │
│121129│8.29.10 │Judecătoria│651,78, S.u│judeţean; S │comuna Podu │2001 │956.480,00 │853.475,00 │a │În │imobil│
│ │ │Podu │= 482,4 │– prop. │Turcului, │ │ │ │Guvernului │administrare│ │
│ │ │Turcului │C.F. 60418 │particulare;│str. Tudor │ │ │ │nr. 106/ │ │ │
│ │ │ │- C1-U │V - drum │Vladimirescu│ │ │ │2001; │ │ │
│ │ │ │10,11 60418│comunal │nr. 117 │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │- C1-U │ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │5,6,7,8 │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │956.480,00 │853.475,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Sc. = 1.164│ │ │ │ │ │Consiliului│ │ │
│ │ │ │mp, │N - │ │ │ │ │de Miniştri│ │ │
│ │ │ │S.u. = │proprietăţi │România, │ │ │ │nr. 820/ │ │ │
│ │ │ │2.722,25 mp│particulare;│judeţul │ │ │ │1962; │ │ │
│ │ │Parchetul │Regim de │E - │Bacău, │ │5.224.542,30│5.409.688,00│Decizia │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime │restaurant │municipiul │ │ │ │nr. 66/ │ │ │
│147764│8.29.10 │Tribunalul │S + P + 1 │militar; │Bacău, str. │1963 │ │ │22.01.1963 │În │ │
│ │ │Bacău │corp A │S - str. │Mihai │ │ │ │a Sfatului │administrare│imobil│
│ │ │ │S + P + 4 │Mihai │Eminescu nr.│ │ │ │Popular al │ │ │
│ │ │ │corp B │Eminescu; │2 │ │ │ │Regiunii │ │ │
│ │ │ │C.F. 65642 │V - bloc │ │ │ │ │Bacău; │ │ │
│ │ │ ├───────────┤locuinţe │ │ ├────────────┼────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │1.769.712,00│1.833.596,00│Guvernului │ │ │
│ │ │ │2.967mp │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┼────────────┼────────────┤2016 │ │ │
│TOTAL │6.994.254,30│7.243.284,00│ │ │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Sc. = 434 │ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │mp, │N - Post │ │ │ │ │nr. 475/ │ │ │
│ │ │ │Sd. = 631 │trafo; │România, │ │ │ │1972; │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, S.u = │E - Str. │judeţul │ │995.522,00 │1.034.214,00│Decizia nr.│ │ │
│ │ │de pe lângă│518,48 mp, │Tineretului;│Bacău, │ │ │ │925/1972 a │În │ │
│147765│8.29.10 │Judecătoria│regim de │S - │municipiul │1976 │ │ │Consiliului│administrare│imobil│
│ │ │Oneşti │înălţime P │Judecătoria │Oneşti, Str.│ │ │ │Popular │ │ │
│ │ │ │+ mansardă,│Oneşti; V - │Tineretului │ │ │ │Bacău; │ │ │
│ │ │ │C.F.65525 │bloc │nr. 1 │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ ├───────────┤locuinţe │ │ ├────────────┼────────────┤Guvernului │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │171.789,00 │180.535,00 │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │1.126,63 │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.167.311,00│1.214.749,00│ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 2 │9.631.128,00│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 3

    PARCHETUL DE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BACĂU - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL NEAMŢ

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE │
│Ordonatorul │17668668│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL BACĂU │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │2613508 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL │
│credite │ │NEAMŢ │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬────────────┬──────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬────────────┬─────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 830 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de│1.874,08 │N - APIA │România, │ │ │ │Legea nr. 2/ │ │ │
│ │ │pe lângă │mp, Su = │Neamţ; │judeţul │ │ │ │1968; DCPJN │ │ │
│ │ │Tribunalul │1.379,43 │E - str. │Neamţ, │ │4.142.838,00│4.171.547,00│nr. 246/1968;│ │ │
│26162 │8.29.10 │Neamţ şi │mp, regim │M. Eminescu;│localitatea │1968 │ │ │Aut. 42/1995;│În │imobil│
│ │ │Parchetul de│înălţime: P│S - │Piatra-Neamţ,│ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │pe lângă │+ 1, P + 2 │locuinţe; │str. M │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Judecătoria │+ M │V - locuinţe│Eminescu │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │Piatra-Neamţ│CF 54440 │ │nr. 28 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │470.563,00 │529.750,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.275 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │4.613.401,00│4.701.297,00│ │
├──────┬───────────┬────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 351,48 │ │România , │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │N - │judeţul │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Clădire │441,27 mp, │locuinţe; │Neamţ, │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │sediu │Su = 335,88│E - │localitatea │ │740.342,00 │833.217,38 │nr. 76/1994, │ │ │
│26165 │8.29.10 │Parchet de │mp, regim │locuinţe; │Târgu-Neamţ, │1994 │ │ │protocol nr. │În │imobil│
│ │ │pe lângă │înălţime: P│S - │str. │ │ │ │2.467/1994; │administrare│ │
│ │ │Judecătoria │+ 1 │locuinţe; │Calistrat │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Târgu-Neamţ │CF 51181 │V - locuinţe│Hogaş │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │nr 3 │ ├────────────┼────────────┤nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │123.772,00 │130.202,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.240 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │864.114,00 │963.419,38 │ │
├──────┬───────────┬────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 728 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 728,54│N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Clădire │mp, Su. = │locuinţe; │România , │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │sediu │547,58 mp, │E - │judeţul │ │438.632,00 │526.200,75 │Guvernului │ │ │
│ │ │Parchet de │regim │locuinţe; │Neamţ, │ │ │ │nr. 928/1994;│În │ │
│26166 │8.29.10 │pe lângă │înălţime: S│S - │localitatea │1994 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Judecătoria │+ P + 1 + M│locuinţe; │Bicaz, Aleea │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Bicaz │CF │V - │Teilor nr .10│ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │50556-C1-U5│locuinţe; │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │19.328,00 │19.655,00 │ │ │ │
│ │ │ │272 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │457.960,00 │545.855,75 │ │
├──────┬───────────┬────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc│ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │= 285,27 │ │ │ │ │ │Consiliului │ │ │
│ │ │ │mp, │N - alee │România , │ │ │ │Local nr. 157│ │ │
│ │ │ │Sd = │acces; E - │judeţul │ │ │ │/2010, │ │ │
│ │ │Parchetul de│1.046,41 │Str. │Neamţ, │ │ │ │Aut. nr. 348/│ │ │
│161095│8.29.10 │pe lângă │mp, Su = │Tineretului;│localitatea │2007 │2.777.630,00│2.817.868,00│2005, │În │imobil│
│ │ │Judecătoria │817,66 mp, │S - Muzeu │Roman, Str. │ │ │ │Proces-verbal│administrare│ │
│ │ │Roman │regim │Artă; V - │Tineretului │ │ │ │nr. 1.094/X/7│ │ │
│ │ │ │înălţime: │Piaţa Roman │nr. 9 │ │ │ │/2007; │ │ │
│ │ │ │D + P + M +│Vodă │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │1 │ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │CF 53198-C1│ │ │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
├──────┴───────────┴────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.777.630,00│2.817.868,00│ │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼─────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 3 │9.028.440,13│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 4

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BRAŞOV

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │16742758│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL BRAŞOV │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │ │
│Ordonatorul │ │ │
│terţiar de │ │ │
│credite │ │ │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬─────────┬──────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼─────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │D + P + │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │2E + M; Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 456 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 2.280 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │construcţie│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │P (aripa │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │stângă) Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 50 mp; Sd│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 50,43 mp;│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │construcţie│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │P + E │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul│(aripa │ │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe │dreaptă) Sc│ │Braşov, │ │1.833.566,00│2.174.422,00│Hotărârea │ │ │
│161137│8.29.10 │lângă │= 63 mp, Sd│imobile │localitatea│1996 │ │ │Guvernului│În │imobil│
│ │ │Curtea de│= 125,84mp;│ │Braşov, │ │ │ │nr. 156/ │administrare│ │
│ │ │Apel │construcţie│ │Str. │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │Braşov │P (garaje) │ │Republicii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 113 │ │nr. 45 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │112,81 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │construcţie│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │P (jandarm │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │poartă 2) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 15 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 15,30 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, CF │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │117622 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │1.591.110,00│1.638.123,00│ │ │ │
│ │ │ │1.276 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴─────────┴───────────┴──────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.424.676,00│3.812.545,00│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 4 │3.812.545,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 5

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BRAŞOV - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BRAŞOV

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │16742758│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL BRAŞOV │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │4688531 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL │
│credite │ │BRAŞOV │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────────┬────────────┤ │
│Nr. M │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │S │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │construită │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 254 mp, │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S │ │judeţul │ │ │ │Contract de │ │ │
│ │ │Parchetul │desfăşurată│ │Braşov, │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │de pe lângă│= 759 mp, │ │localitatea│ │ │ │din 8/02/2002; │În │ │
│147761│8.29.10 │Judecătoria│S utilă = │imobile │Făgăraş, │2002 │1.027.977,00│1.084.401,36│Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Făgăraş │661 mp, │ │str. │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │regim │ │Inochentie │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │înălţime: D│ │Micu Klein │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ P + E + │ │nr. 4 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │M, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF 102362 │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────┴───────────┴───────────┴───────────┴──────────┴───────────┴──────────┴────────────┴────────────┴─────────────────┴────────────┴──────┘



┌──────┬───────┬───────────┬───────────┬───────┬───────────┬────┬────────────┬────────────┬─────────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼───────────┼───────────┼───────┼───────────┼────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │S teren = │ │ │ │115.569,00 │124.710,28 │ │ │ │
│ │ │ │792 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴───────┴───────────┴────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.143.546,00│1.209.111,64│ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬───────┬───────────┬────┼────────────┼────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │S │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │construită │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 459 mp, │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S │ │judeţul │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │Parchetul │desfăşurată│ │Braşov, │ │ │ │1 │ │ │
│161135│8.29.10│de pe lângă│= 886 mp, │imobile│localitatea│2009│1.805.117,00│1.687.685,90│din │ │ │
│ │ │Judecătoria│S utilă = │ │Zărneşti, │ │ │ │23.01.2009; │În │imobil│
│ │ │Zărneşti │581,38 mp, │ │Aleea │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │ │regim │ │Uzinei nr. │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │înălţime: P│ │7 │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │+ E + M, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF 109266 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴───────┴───────────┴────┼────────────┼────────────┤ │ │ │
│TOTAL │1.805.117,00│1.687.685,90│ │ │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 5 │2.896.797,54│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 6

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BRAŞOV - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL COVASNA

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │16742758│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL BRAŞOV │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │5310126 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL │
│credite │ │COVASNA │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├────────────┬──────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie;│N - casă │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc. = 329 │de locuit,│Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │mp; Sd = │curte; E -│România; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│1.576,40 mp,│casă de │judeţul: │ │ │ │Ordin Ministerul │ │ │
│ │ │Tribunalul │Su = 1.257 │locuit, │Covasna; │ │3.226.850,16│3.021.900 │Justiţiei nr. 579│ │ │
│40187 │8.29.10 │Covasna şi │mp; regim │curte; S -│MRJ Sfântu│1975 │ │ │/1975; Hotărârea │În │imobil│
│ │ │de pe lângă│înălţime = D│casă de │Gheorghe; │ │ │ │Guvernului nr. │administrare│ │
│ │ │Judecătoria│+ P + 2 + M;│locuit, │str. Godri│ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │Sfântu │CF = 27228 │curte; V -│Ferenc nr.│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Gheorghe ├────────────┤strada │7 │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │Godri │ │ │294.139,00 │338.600,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.356 mp │Ferenc │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴────────────┴──────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.520.989,16│3.360.500,00│ │
├──────┬───────────┬───────────┬────────────┬──────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie;│N - strada│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 208,16 │Mihai │Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; Sd = │Viteazul; │România; │ │ │ │Contract de │ │ │
│ │ │ │375,70 mp, │E - casă │judeţul: │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │Parchetul │Su = │de locuit,│Covasna; │ │873.706,00 │773.660,00 │nr. 566/2001; │În │imobil│
│ │ │de pe lângă│327 mp; │curte; S -│oraşul │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│147762│8.29.10 │Judecătoria│regim de │casă de │Întorsura │2001 │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Întorsura │înălţime = P│locuit, │Buzăului; │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │Buzăului │+ M; │curte; V -│str. Mihai│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF = 24883 │casă de │Viteazul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├────────────┤locuit, │nr. 137 │ ├────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│ │ │ │S teren = │curte │ │ │71.192,00 │43.980,00 │ │
│ │ │ │550 m │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴────────────┴──────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────────────────────────┤
│TOTAL │944.898,00 │817.640,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬────────────┬──────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie;│N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 379 mp;│depozit │Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 1.352 │moară │România; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Su = │firmă; E -│judeţul: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │616 mp; │casă de │Covasna; │ │2.597.421,00│2.208.700,00│Contract de │ │ │
│ │ │de pe lângă│regim de │locuit, │municipiul│ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│161091│8.29.10 │Judecătoria│înălţime = S│curte; S -│Târgu │2006 │ │ │nr. 1.703/2006; │În │imobil│
│ │ │Târgu │+ P + 1E; │str. │Secuiesc; │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Secuiesc │CF = 27972 │Kossuth │str. │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │ │Lajos; V -│Kossuth │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ ├────────────┤casă de │Lajos nr. │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │locuit, │6 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │713 mp │curte │ │ │153.124,00 │125.480,00 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴────────────┴──────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.750.545,00│2.334.180,00│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼─────────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 6 │6.512.320,00│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────────┘



    ANEXA 7

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │ │
│Ordonatorul │ │ │
│terţiar de │ │ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬─────────┬────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬─────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬──────────┬─────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor │(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz,│Adresa │ │din domeniul │ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼─────────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corp A + │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corp B: Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │totală = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │8.439,02 mp│N - │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │/Sd │clădiri │ │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │supraterană│birouri │ │ │ │ │nr. 1.525/│ │ │
│ │ │ │= 8.212 mp/│P + 4, E -│Calea │ │ │ │2007; │ │ │
│ │ │ │Su totală =│imobile │Victoriei│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul│7.475,70 │locuinţe P│nr. 218, │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │de pe │mp; regim │+ 1, S - │sectorul │2007 │241.689,45 │1.219.000,00 │nr. 568/ │ │ │
│154469│8.29.10 │lângă │înălţime: S│clădire │1, │ │ │ │2009; │În │imobil│
│ │ │Curtea de│+ P + 8E + │birouri D │Bucureşti│ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Apel │Ms în zona │+ P + 2, V│ │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │Bucureşti│centrală, S│- Calea │ │ │ │ │nr. 1.106/│ │ │
│ │ │ │+ P + 5E │Victoriei │ │ │ │ │2011; │ │ │
│ │ │ │zone │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │laterale şi│ │ │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │corp B, │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │CF 209407, │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │209408 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │17.583.547,98│13.146.000,00│ │ │ │
│ │ │ │1.947,26 mp│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴─────────┴───────────┴──────────┴─────────┴──────────┴─────────────┼─────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │14.365.000,00│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 7 │14.365.000,00│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 8

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BUCUREŞTI

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4316538 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬──────────┬───────────────────────────────┬──────────┬────────────┬─────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼──────────┼──────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼──────────┼──────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire P│Prop. │Ţara: │ │ │ │Protocol │ │ │
│ │ │ │+ 8 et., │pers., │România, │ │ │ │nr. 65/ │ │ │
│ │ │Parchetul │1.083,25 │R.A. - │municipiul│ │5.344.000,00│15.196.133,00│1994 şi 5/│ │ │
│ │ │de pe │mp │A.P.P.S., │Bucureşti,│ │ │ │1994 RAPPS│În │ │
│36632│8.29.10 │lângă │CF 214160│parcare, │sectorul │1994 │ │ │- SAIPSAP,│administrare│imobil│
│ │ │Tribunalul├─────────┤vila PTMB,│3, str. │ ├────────────┼─────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │Bucureşti │S teren =│Spital │Scaune nr.│ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │1.180,25 │Colţea │1 │ │4.421.000,00│3.770.310,00 │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
├─────┴───────────┴──────────┴─────────┴──────────┴──────────┴──────────┼────────────┼─────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │9.765.000,00│18.966.443,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────┴──────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬──────────┬─────────────────┬────────┬──────────┬────┬────────────┬─────────────┬────────────┬────────────┬─────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼──────────┼─────────────────┼────────┼──────────┼────┼────────────┼─────────────┼────────────┼────────────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Protocol nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │65/1994 │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │şi 5/1994 │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │RAPPS - │ │ │
│ │ │ │ │Prop. │Ţara: │ │ │ │SAIPSAP; │ │ │
│ │ │ │ │pers., │România, │ │ │ │Ordinul nr. │ │ │
│ │ │Parchetul │Teren S = 317,74 │RA - │sectorul │ │ │ │194/2011 al │ │ │
│ │ │de pe │mp, │APPS, │3, │ │ │ │procurorului│În │ │
│161089│8.29.10│lângă │CF │parcare,│Bucureşti,│2011│1.216.000,00│960.311,00 │general al │administrare│teren│
│ │ │Tribunalul│221491-C1-U1-cota│vila │str. │ │ │ │Parchetului │ │ │
│ │ │Bucureşti │indiviză teren │PTMB, │Scaune nr.│ │ │ │Înaltei │ │ │
│ │ │ │ │Spital │3 │ │ │ │Curţi de │ │ │
│ │ │ │ │Colţea │ │ │ │ │Casaţie şi │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Justiţie, │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │nr. 156/2016│ │ │
├──────┴───────┴──────────┴─────────────────┴────────┴──────────┴────┼────────────┼─────────────┼────────────┴────────────┴─────┤
│TOTAL │1.216.000,00│960.311,00 │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼─────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 8 │19.926.754,00│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 9

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CĂLĂRAŞI

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4544803 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │CĂLĂRAŞI │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬───────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │305,66 │proprietate│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, │privată; E │România, │ │ │ │Decret nr. 32│ │ │
│ │ │ │Su = │- │judeţul │ │ │ │/1981 │ │ │
│ │ │Parchetul │1.113,64 │proprietate│Călăraşi, │ │2.221.000,00│2.200.000,00│Consiliul │ │ │
│38993│8.29.10 │de pe lângă│mp, │privată; │localitatea│1981 │ │ │Local │În │imobil│
│ │ │Tribunalul │Regim │S - strada │Călăraşi, │ │ │ │Călăraşi, │administrare│ │
│ │ │Călăraşi │înălţime:│Bucureşti; │str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │P + 3, │V - │Bucureşti │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │CF 24061 │proprietate│nr. 205 │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ ├─────────┤privată │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │233.900,00 │188.700,00 │ │ │ │
│ │ │ │838 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴─────────┴───────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.454.900,00│2.388.700,00│ │
├─────┬───────────┬───────────┬─────────┬───────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Sc = 482 │N - strada │ │ │ │ │nr. 251/1993 │ │ │
│ │ │ │mp, │Griviţa; │ │ │ │ │Consiliul │ │ │
│ │ │ │Su = │E - │România, │ │ │ │Local │ │ │
│ │ │ │591,75 │proprietate│judeţul │ │1.251.000,00│1.231.000,00│Călăraşi; │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, regim│privată; │Călăraşi, │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│38994│8.29.10 │de pe lângă│înălţime:│S - │localitatea│1993 │ │ │terminare │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│P + 1, │proprietate│Călăraşi, │ │ │ │lucrări │administrare│ │
│ │ │Călăraşi │CF 30400 │privată; │str. │ │ │ │nr. 5.286/X/5│ │ │
│ │ │ │ │V - │Griviţa nr.│ │ │ │/2007; │ │ │
│ │ │ ├─────────┤proprietate│86 │ ├────────────┼────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren =│privată │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │705,87 mp│ │ │ │188.500,00 │158.800,00 │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴─────────┴───────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.439.500,00│1.389.800,00│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴─────────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬───────────┬─────────┬─────────────┬────────────┬────┬────────────┬────────────┬───────────┬────────────┬──────┐
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 357 │N - Domeniul │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, │public al │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Su = │statului; │judeţul │ │ │ │nr. 45/2000│ │ │
│ │ │Parchetul │468,25 │E - Strada │Călăraşi, │ │1.144.000,00│1.122.000,00│Consiliul │ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, │Argeşului; │localitatea │ │ │ │Local │În │ │
│38995 │8.29.10│Judecătoria│Regim │S - │Olteniţa, │2000│ │ │Olteniţa, │administrare│imobil│
│ │ │Olteniţa │înălţime:│grădiniţă; │Str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │P + 1, │V - │Argeşului │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │CF 21625 │proprietate │nr. 88 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤privată │ │ ├────────────┼────────────┤2016 │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │112.800,00 │97.600,00 │ │ │ │
│ │ │ │723 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴─────────┴─────────────┴────────────┴────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.256.800,00│1.219.600,00│ │
├──────┬───────┬───────────┬─────────┬─────────────┬────────────┬────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │PV nr. │ │ │
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │2.944/2009,│ │ │
│ │ │ │Sc = 238 │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │mp, │ │ │ │ │ │nr. 53/2006│ │ │
│ │ │ │Sd = 484 │N - teren │România, │ │ │ │- │ │ │
│ │ │ │mp, Su = │viran; │judeţul │ │1.097.300,00│1.078.000,00│500 mp, │ │ │
│ │ │Parchetul │384,26 │E - Strada │Călăraşi, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, regim│Industriilor;│localitatea │ │ │ │nr. 372/ │În │ │
│161090│8.29.10│Judecătoria│înălţime:│S - teren │Lehliu-Gară,│2009│ │ │2008 - │administrare│imobil│
│ │ │Lehliu-Gară│P + 1, CF│viran; │Str. │ │ │ │640 mp │ │ │
│ │ │ │23869 │V - teren │Industriei │ │ │ │Consiliul │ │ │
│ │ │ │ │viran; │nr. 8A │ │ │ │Local │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤Lehliu-Gară│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │61.600,00 │51.300,00 │Guvernului │ │ │
│ │ │ │1.140 mp │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴─────────┴─────────────┴────────────┴────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.158.900,00│1.129.300,00│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 9 │6.127.400,00│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 10

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL GIURGIU

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │5843153 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │GIURGIU │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬─────────────┬──────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬───────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬─────────────┬──────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz, pe│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼─────────┼─────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼─────────────┼─────────┼─────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire D│ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ P + 3E │N - domeniul │ │ │ │ │Consiliului Local │ │ │
│ │ │ │Sc = 554 │public; E - │ │ │ │ │al Municipiului │ │ │
│ │ │ │mp, │domeniul │România, │ │ │ │Giurgiu nr. 392/ │ │ │
│ │ │Parchetul de │Sd = │public; S - │judeţul │ │5.315.165,00│5.248.397,00│2006, nr. 186/ │ │ │
│ │ │pe lângă │2.312,65 │Inspectoratul│Giurgiu, │ │ │ │2006; │În │ │
│161093│8.29.10 │Tribunalul │mp, │Şcolar al │localitatea │2006/2010 │ │ │Proces-verbal │administrare│imobil│
│ │ │Giurgiu │CF │Judeţului │Giurgiu, str. │ │ │ │recepţie │ │ │
│ │ │ │35658-C1,│Giurgiu; V - │Bucureşti nr. │ │ │ │nr. 698/ │ │ │
│ │ │ │35658 │ansamblu de │57 │ │ │ │31.03.2010, │ │ │
│ │ │ ├─────────┤locuinţe │ │ ├────────────┼────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │218.900,00 │249.000,00 │Guvernului nr. 156│ │ │
│ │ │ │1.000 mp │ │ │ │ │ │/2016 │ │ │
├──────┴───────────┴─────────────┴─────────┴─────────────┴──────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼──────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │5.534.065,00│5.497.397,00│ │
├──────┬───────────┬─────────────┬─────────┬─────────────┬──────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼──────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire P│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ M Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │171 mp, │N - Str. │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │Stadionului; │judeţul │ │282.600,00 │268.814,00 │Contract de │ │ │
│ │ │Parchetul de │243,90 │E - Ansamblu │Giurgiu, │ │ │ │vânzare-cumpărare,│ │ │
│161092│8.29.10 │pe lângă │mp, Su = │locuinţe; │localitatea │2002 │ │ │Hotărârea │În │imobil│
│ │ │Judecătoria │171 mp, │S - Ansamblu │Bolintin-Vale,│ │ │ │Guvernului nr. 156│administrare│ │
│ │ │Bolintin-Vale│CF 32419 │locuinţe; │Str. │ │ │ │/2016 │ │ │
│ │ │ ├─────────┤V - Str. │Republicii nr.│ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren =│Libertăţii │2M │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.006,15 │ │ │ │113.200,00 │127.932,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────────┼─────────┼─────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │395.800,00 │396.746,00 │ │
├──────┴───────────┴─────────────┴─────────┴─────────────┴──────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼──────────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 10 │5.894.143,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────────────────────────────────┘



    ANEXA 11

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL IALOMIŢA

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4365310 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │IALOMIŢA │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬─────────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz, pe│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼─────────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼─────────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │sediu Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │384 mp; Sd │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 693 mp; │ │judeţul │ │ │ │Aut. nr. 37/1992 │ │ │
│ │ │Parchetul │regim │Strada │Ialomiţa, │1994 │1.169.447,00│1.191.935,00│Primăria │ │ │
│37682 │8.29.10 │de pe lângă│înălţime: P│Zefirul, │municipiul│ │ │ │Urziceni, │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│+ 1; CF nr.│Str. │Urziceni, │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Urziceni │23018-C1, │Crizantemelor│Str. │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │23018-C2 │ │Zefirului │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │nr. 2A ├──────────┼────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │2016 │0 │132.086,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.019 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴─────────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.169.447,00│1.324.021,00│ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬─────────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │sediu: Sc =│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │234,92 mp; │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 424,56│ │judeţul │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, regim │ │Ialomiţa, │ │556.214,00 │572.918,00 │de │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime = │Proprietăţi │municipiul│ │ │ │vânzare-cumpărare│În │ │
│147763│8.29.10 │Judecătoria│S + P + 2E,│private │Feteşti, │2002 │ │ │nr. 2.160/2002, │administrare│imobil│
│ │ │Feteşti │CF nr. │ │Str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │25630, │ │Promenadei│ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │25630-C1 │ │nr. 5 │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │113.800,00 │121.109,00 │ │ │ │
│ │ │ │975,76 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴─────────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │670.014,00 │694.027,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬─────────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │sediu: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 471,87│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │N - blocuri │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.661,22 │locuinţe, V -│judeţul │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul │mp; │Poliţia │Ialomiţa, │ │4.340.261,00│4.201.996,00│Guvernului nr. │ │ │
│ │ │de pe lângă│Su = │Judeţeană; │MRJ │ │ │ │2.103/2004, │În │ │
│152056│8.29.10 │Tribunalul │1.356,92 │S - bd. Matei│Slobozia, │2004 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Ialomiţa │mp; regim │Basarab; E - │bd. Matei │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │înălţime: D│blocuri │Basarab │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ │+ P + 2 + │locuinţe │nr. 9 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │M; │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF 37396 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │537.090,00 │918.858,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.998,90 mp│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴─────────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │4.877.351,00│5.120.854,00│ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬─────────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Clădire: Sd│Alex. │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 273 mp, │Odobescu; S -│municipiul│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = 207,24│Primăria │Slobozia, │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│159307│8.29.10 │de pe lângă│mp, S teren│Municipiului │str. Al. │2004 │402.391,00 │376.139,00 │678/2004, │În │imobil│
│ │ │Tribunalul │= │Slobozia; E -│Odobescu │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Ialomiţa │136 mp, CF │Curtea de │nr. 3A, │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │31865-C1-U1│Conturi; V - │judeţul │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ │ │blocuri de │Ialomiţa │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │locuinţe │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴─────────────┴──────────┴──────────┴────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 11 │7.515.041,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────────┘



    ANEXA 12

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ILFOV

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │29286904│LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │ILFOV │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬────────────────────────────────┬──────────┬───────────┬───────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de│ │ │ │
│ │ │ │ │ │inventar a │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │bunului │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │imobil │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │înscris în │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│inventarul │Valoarea de├──────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │centralizat│inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │al │actualizată│ │ │bun │
│ │ │ │Descriere│Vecinătăţi│ │folosinţă │bunurilor │(lei) │ │În │ │
│ │ │ │tehnică │(după caz,│Adresa │ │din │ │Baza │administrare│ │
│ │ │ │(pe │pe scurt) │ │ │domeniul │ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │ │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │Teren │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │pentru │ │N - lot 3;│România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │edificarea │ │E - nr. │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │sediului │ │cadastral │Ilfov, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetului│S teren =│50671; S -│localitatea│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│163006│8.29.10 │de pe lângă│1.869 mp,│nr. │Buftea, │2017 │295.433,00 │471.000,00 │Guvernului│În │imobil│
│ │ │Tribunalul │CF 58463 │cadastral │str. │ │ │ │nr. 662/ │administrare│ │
│ │ │Ilfov şi │ │57346; V -│Ştirbei │ │ │ │07.09.2017│ │ │
│ │ │Parchetului│ │lot 3 drum│Vodă │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│ │acces │nr. 53A │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Judecătoria│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Buftea │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────┴──────────┴───────────┴──────────┴───────────┼───────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 12 │471.000,00 │ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 13

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TELEORMAN

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16772104│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL BUCUREŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4253685 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │TELEORMAN │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬──────────┬────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cu Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │369,80 mp│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │/589,84 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; Sd = │ │Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.041,61 │ │România, │ │ │ │Decret nr. │ │ │
│ │ │Parchetul │mp/ │ │judeţul: │ │2.946.000,00│3.182.873,39│265/ │ │ │
│ │ │de pe │1.561,30 │Străzi şi │Teleorman, │ │ │ │27.12.1974;│În │ │
│35244│8.29.10 │lângă │mp; regim│imobile │MRJ: │1977 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Tribunalul│înălţime │ │Alexandria,│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Teleorman │= P + 2E/│ │str. │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │P + 3E, │ │Gheorghe │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │CF 25110 │ │Doja nr. 41│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │2.282,80 │ │ │ │645.900,00 │589.050,94 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴──────────┴─────────┴──────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.591.900,00│3.771.924,33│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬───────────┬────────┬───────┬────────────┬────┬────────────┬────────────┬───────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼───────────┼────────┼───────┼────────────┼────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cu Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │454,45 │ │ │ │ │ │Decizia nr.│ │ │
│ │ │ │mp; Sd =│ │Ţara: │ │ │ │130/ │ │ │
│ │ │ │819,73 │ │România, │ │ │ │21.05.1982 │ │ │
│ │ │Parchetul │mp; │ │judeţul: │ │811.600,00 │1.052.440,31│a │ │ │
│ │ │de pe lângă│regim │ │Teleorman, │ │ │ │Consiliului│ │ │
│35245 │8.29.10│Judecătoria│înălţime│Imobile│municipiul │1956│ │ │Popular │În │imobil│
│ │ │Roşiori de │= Sp + P│ │Roşiori de │ │ │ │Judeţean │administrare│ │
│ │ │Vede │+ Ep, │ │Vede, str. │ │ │ │Teleorman; │ │ │
│ │ │ │CF 23200│ │Mihail │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ ├────────┤ │Eminescu nr.│ ├────────────┼────────────┤Guvernului │ │ │
│ │ │ │S teren │ │7 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │= │ │ │ │253.600,00 │205.078,91 │2016 │ │ │
│ │ │ │1.721,88│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴────────┴───────┴────────────┴────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.065.200,00│1.257.519,22│ │
├──────┬───────┬───────────┬────────┬───────┬────────────┬────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cu Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │182,33 │ │Ţara: │ │ │ │Decizia nr.│ │ │
│ │ │ │mp; Sd =│ │România, │ │ │ │268/ │ │ │
│ │ │Parchetul │520,33 │ │judeţul │ │ │ │27.09.1979 │ │ │
│ │ │de pe lângă│mp; │Străzi │Teleorman, │ │549.100,00 │699.560,07 │a │ │ │
│107450│8.29.10│Judecătoria│regim │şi │municipiul │2003│ │ │Consiliului│În │imobil│
│ │ │Turnu │înălţime│imobile│Turnu │ │ │ │Popular │administrare│ │
│ │ │Măgurele │= D + P │ │Măgurele, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ E, │ │Str. 1 │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │CF 24232│ │Decembrie │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├────────┤ │nr. 3 │ ├────────────┼────────────┤2016 │ │ │
│ │ │ │S teren │ │ │ │258.400,00 │131.115,37 │ │ │ │
│ │ │ │= 900 mp│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴────────┴───────┴────────────┴────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │807.500,00 │830.675,44 │ │
├──────┬───────┬───────────┬────────┬───────┬────────────┬────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cu Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │311,16 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; Sd =│ │Ţara: │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │881,89 │ │România, │ │ │ │Consiliului│ │ │
│ │ │Parchetul │mp; │ │judeţul │ │2.693.818,38│1.752.702,51│Local │ │ │
│ │ │de pe lângă│regim │Străzi │Teleorman, │ │ │ │nr. 46/ │În │ │
│161088│8.29.10│Judecătoria│înălţime│şi │municipiul │2010│ │ │26.06.2006;│administrare│imobil│
│ │ │Zimnicea │= D + P │imobile│Zimnicea, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ E; │ │str. Mihail │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │CF 21402│ │Kogălniceanu│ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├────────┤ │nr. 28 │ ├────────────┼────────────┤2016 │ │ │
│ │ │ │S teren │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 1.078 │ │ │ │0 │120.779,33 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────┴───────────┴────────┴───────┴────────────┴────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │ │2.693.818,38│1.873.481,84│ │
├──────┴──────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 13 │7.733.600,83│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 14

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CLUJ - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CLUJ

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. Ordonator │ │Ministerul │
│principal de │4364748 │Public │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │Parchetul de pe│
│Ordonatorul │16656886│lângă Curtea de│
│secundar de │ │Apel Cluj │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │Parchetul de pe│
│Ordonatorul │3695018 │lângă │
│terţiar de │ │Tribunalul Cluj│
│credite │ │ │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬──────────┬───────────────────────────────────┬──────────┬───────────┬───────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de│ │ │ │
│ │ │ │ │ │inventar a │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │bunului │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │imobil │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │înscris în │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬──────────┬────────────┤dobândirii│inventarul │Valoarea de├──────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │centralizat│inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │al │actualizată│ │ │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │bunurilor │(lei) │ │În │ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz,│Adresa │ │din │ │Baza │administrare│ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │domeniul │ │legală │/ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie│ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S + P + 2E,│ │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │Sc = 825 │ │Cluj, │ │28.423,00 │28.423,00 │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe │mp, Sd = │ │localitatea │ │ │ │Guvernului│În │ │
│160728│8.29.10 │lângă │2.415 mp, │MAN │Cluj-Napoca,│2015 │ │ │nr. 497/ │administrare│imobil│
│ │ │Tribunalul│CF 313269 │ │str. G-ral │ │ │ │1.07.2015 │ │ │
│ │ │Cluj ├───────────┤ │Traian │ ├───────────┼───────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │Mosoiu nr. │ │245.658,00 │245.658,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.494 mp │ │23 │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴──────────┴───────────┴──────────┴────────────┴──────────┼───────────┼───────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │274.081,00 │274.081,00 │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┼───────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR.14 │274.081,00 │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 15

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CLUJ - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL MARAMUREŞ

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │Ministerul │
│principal de │ │Public │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │Parchetul de pe│
│Ordonatorul │16656886│Lângă Curtea de│
│secundar de │ │Apel Cluj │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │Parchetul de pe│
│Ordonatorul │3695018 │lângă │
│terţiar de │ │Tribunalul │
│credite │ │Maramureş │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┬───────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │tehnică │(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │legală │/ │ │
│ │ │ │(pe scurt)│pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corp C1: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 540 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.620 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Su = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.300,83 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, regim │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │înălţime P│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ 1 + M, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corp C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │extindere:│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │250 mp, Sd│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 1.000 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, │N-V - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = │Muzeul de │ │ │ │ │Decret nr.│ │ │
│ │ │de pe lângă│812,06 mp,│Artă, V şi │România, │ │ │ │92/1950, │ │ │
│ │ │Tribunalul │regim │N-V │judeţul │ │ │ │Act nr. │ │ │
│ │ │Maramureş │înălţime │-locuinţe, │Maramureş,│ │7.158.362,00│7.158.362,00│7.713/ │ │ │
│27656│8.29.10 │şi │S+ P + 1 +│S-E - S.C. │municipiul│1996 │ │ │1956, │În │imobil│
│ │ │Parchetul │M, │CGGEOID - │Baia Mare,│ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │de pe lângă│corp C2: │S.R.L., E │Str. 1 Mai│ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │Judecătoria│Sc = 80 │şi N-E - │nr. 8A │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │Baia Mare │mp, Sd = │Strada 1 │ │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │160 mp, Su│Mai │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 149,36 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, regim │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │înălţime P│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ M, şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corp C3: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 150 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │150 mp, Su│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 114,84 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, regim │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │înălţime │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │P, CF │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │112811 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │994.632,00 │994.632,00 │ │ │ │
│ │ │ │2.076 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴──────────┴───────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │8.152.994,00│8.152.994,00│ │
├─────┬───────────┬───────────┬──────────┬───────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire P │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ 1 + M, │ │judeţul │ │ │ │Legea nr. │ │ │
│ │ │ │Sc = │ │Maramureş,│ │ │ │15/1990, │ │ │
│ │ │Parchetul │106,98 mp,│Case │oraşul │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│Sd = │particulare│Vişeu de │1992 │641.130,00 │682.031,00 │Guvernului│ │ │
│27659│8.29.10 │Judecătoria│358,12 mp,│ │Sus, │ │ │ │nr. 834/ │În │imobil│
│ │ │Vişeu de │Su = │ │Str. │ │ │ │1991, │administrare│ │
│ │ │Sus │284,04 mp,│ │Republicii│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │CF 54860 │ │nr. 9 │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ ├──────────┼───────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┤nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │117.703,00 │117.703,00 │2016 │ │ │
│ │ │ │1.050 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴──────────┴───────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │758.833,00 │799.734,00 │ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 15 │8.952.728,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 16

    PARCHETUL DE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CONSTANŢA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE │
│Ordonatorul │16688039│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL CONSTANŢA │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │4705497 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL │
│credite │ │TULCEA │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌─────┬───────────┬──────────┬───────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │garaj, Sc│ │ │ │ │ │Decizia nr. │ │ │
│ │ │ │= 442 mp,│ │ │ │ │ │402/1974 a │ │ │
│ │ │ │Sd = │ │România, │ │ │ │C.P.J. │ │ │
│ │ │ │1.299 mp,│ │judeţul │ │ │ │Tulcea, │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = │Domeniu │Tulcea, │ │1.973.044,00│1.973.044,00│Proces-verbal│ │ │
│ │ │de pe │1.057 mp,│public, │municipiul│1976, │ │ │nr. 680/X/1/ │În │ │
│39540│8.29.10 │lângă │regim de │Str. │Tulcea, │extindere │ │ │19.12.1997, │administrare│imobil│
│ │ │Tribunalul│înălţime │Frumoasă │Str. │1997 │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │Tulcea │S + P + │ │Frumoasă │ │ │ │nr. 364/X/1/ │ │ │
│ │ │ │3, CF │ │nr. 8 │ │ │ │2001, │ │ │
│ │ │ │39895 │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤Guvernului │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │1.205.300,00│459.600,00 │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │1.000 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴──────────┴─────────┴──────────┴──────────┴──────────┴────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│TOTAL │2.432.644,00│ │ │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 16 │2.432.644,00│ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────┴────────────┴──────┘



    ANEXA 17

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16739531│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL CRAIOVA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │ │
│Ordonatorul │ │ │
│terţiar de │ │ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬─────────┬────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼─────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corp 1: │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │D + P + 1│ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │+ │ │ │ │ │ │nr. 1.234/ │ │ │
│ │ │ │mansardă │ │ │ │ │ │2007 │ │ │
│ │ │ │Sc = 260 │ │ │ │ │ │Protocol nr. │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │5.068/11/6/ │ │ │
│ │ │ │Sd = 955 │N - bloc │România, │ │ │ │09.11.2007 │ │ │
│ │ │Parchetul│mp │locuinţe; │judeţul │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │de pe │Clădire │E - bloc │Dolj, │ │6.496.972,73│6.267.000,00│recepţie │ │ │
│ │ │lângă │corp 2: │locuinţe; │localitatea│ │ │ │lucrări │În │ │
│157089│8.29.10 │Curtea de│D + P + 1│S - │Craiova, │2007 │ │ │reparaţii │administrare│imobil│
│ │ │Apel │+ │unitate │Str. │ │ │ │capitale nr. │ │ │
│ │ │Craiova │mansardă │sanitară; │Înfrăţirii │ │ │ │1 din │ │ │
│ │ │ │Sc = 386 │V - bloc │nr. 5 │ │ │ │23.08.2012 │ │ │
│ │ │ │mp │locuinţe │ │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │ │Sd = │ │ │ │ │ │recepţie │ │ │
│ │ │ │1.544 mp │ │ │ │ │ │lucrări │ │ │
│ │ │ │CF 211223│ │ │ │ │ │investiţii │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤nr. 2 din │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │ │ │23.08.2012 │ │ │
│ │ │ │2.026,40 │ │ │ │1.887.000,00│1.887.000,00│ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴─────────┴─────────┴──────────┴───────────┴──────────┴────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 17 │8.154.000,00│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 18

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL DOLJ

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16739531│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL CRAIOVA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4332460 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │DOLJ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────────┬───────────┬───────────┬───────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├────────────┬───────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. MF │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe │(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────────┼───────────┼───────────┼────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────────┼───────────┼───────────┼────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Sc = 184 mp;│N - Str. │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │Sd = │Libertăţii;│Ţara: │ │ │ │Consiliului│ │ │
│ │ │ │451,43 mp; │S - │România; │ │ │ │Local │ │ │
│ │ │Parchetul │regimul de │persoane │judeţul: │ │847.062,66 │793.000,00 │Craiova │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime = │fizice; │Dolj; │ │ │ │nr. 45/ │În │ │
│37210 │8.29.10 │Tribunalul │clădire S + │E - │municipiul│1994 │ │ │1995; │administrare│imobil│
│ │ │Dolj (sediu│P + 1E; CF │persoane │Craiova; │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │vechi) │219428 │fizice; │Str. │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ ├────────────┤V - │Libertăţii│ ├────────────┼────────────┤nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │S teren = │persoane │nr. 9 │ │5.252.338,75│4.118.803,17│2016 │ │ │
│ │ │ │2.955 mp │fizice │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────┴───────────┴───────────┴────────────┴───────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │6.099.401,41│4.911.803,17│ │
├──────────┬───────────┬───────────┬────────────┬───────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - Str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Libertăţii;│Ţara: │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │ │Sc = 185 mp;│S - │România; │ │ │ │nr. 5.974 │ │ │
│Nr. MF │ │Parchetul │Sd = 500 mp;│persoane │judeţul: │ │ │ │din │ │ │
│107362 se │ │de pe lângă│regim de │fizice; │Dolj; │ │ │ │23.10.1996;│În │ │
│coma-sează│8.29.10 │Tribunalul │înălţime = │E - │municipiul│2001 │1.073.348,00│1.039.000,00│Hotărârea │administrare│imobil│
│cu nr. MF │ │Dolj (sediu│clădire S + │persoane │Craiova; │ │ │ │Guvernului │ │ │
│37210 │ │nou) │P + 1E; CF │fizice; │Str. │ │ │ │nr. 1.56/ │ │ │
│ │ │ │219428 │V - │Libertăţii│ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │ │persoane │nr. 9 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │fizice │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────┴───────────┴───────────┴────────────┴───────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.073.348,00│1.039.000,00│ │
├──────────┬───────────┬───────────┬────────────┬───────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Imobil sediu│ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │rezultat în │ │ │ │ │ │Consiliului│ │ │
│ │ │ │urma │N - Str. │ │ │ │ │Local │ │ │
│ │ │ │comasării │Libertăţii;│Ţara: │ │ │ │Craiova │ │ │
│ │ │ │nr. MF 37210│S - │România; │ │ │ │nr. 45/ │ │ │
│ │ │ │cu 107362 │persoane │judeţul: │ │ │ │1995; │ │ │
│ │ │ │Sc = 522 mp;│fizice; │Dolj; │ │ │ │Contract │În │ │
│ │ │Parchetul │Sd = │E - │municipiul│1994 │1.920.410,66│1.832.000,00│nr. 5.974 │administrare│imobil│
│37210 │8.29.10 │de pe lângă│1.337 mp; S │persoane │Craiova; │ │ │ │din │ │ │
│ │ │Tribunalul │utilă = │fizice; │Str. │ │ │ │23.10.1996;│ │ │
│ │ │Dolj │943,75 mp; │V - │Libertăţii│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │regimul de │persoane │nr. 9 │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │înălţime S +│fizice │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │P + 1E; │ │ │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │CF = 219428 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│ │ │ │S teren = │ │ │ │5.252.338,75│4.118.803,17│ │
│ │ │ │2.955 mp │ │ │ │ │ │ │
├──────────┴───────────┴───────────┴────────────┴───────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL │7.172.749,41│5.950.803,17│ │
├──────────┬───────────┬───────────┬────────────┬───────────┬──────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie:│ │ │ │ │ │Decizia nr.│ │ │
│ │ │ │Sc = 81 mp; │ │ │ │ │ │42 din │ │ │
│ │ │ │Sd = 675 mp;│N - │ │ │ │ │21.02.1977;│ │ │
│ │ │ │Su = │persoană │Ţara: │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │472,59 mp; │fizică; │Romania; │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Parchetul │regim de │E - Str. │judeţul: │ │559.000,00 │559.000,00 │nr. 388/ │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime: D │Victoriei; │Dolj; │ │ │ │2016; │În │ │
│37212 │8.29.10 │Judecătoria│+ P + 2E; │S - │municipiul│1983 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Băileşti │CF │persoană │Băileşti; │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │30855-C1-U2 │fizică; │Str. │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │V - │Victoriei │ │ │ │2016; │ │ │
│ │ │ ├────────────┤persoană │nr. 46 │ ├────────────┼────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren = │fizică │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │658,22 mp │ │ │ │30.500,00 │32.275,16 │nr. 482/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │2017 │ │ │
├──────────┴───────────┴───────────┴────────────┴───────────┴──────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │589.500,00 │591.275,16 │ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬───────────┬────────┬─────────┬──────────┬────┬────────────┬────────────┬─────────────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼───────────┼────────┼─────────┼──────────┼────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │226,63 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; Sd =│V - Str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │824,68 │Anul │Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; Su =│1848; │România; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │627,01 │N - │judeţul: │ │1.630.401,60│1.615.200,00│Contract │ │ │
│ │ │Parchetul │mp; │persoane │Dolj; │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│37214 │8.29.10│de pe lângă│regim de│fizice; │municipiul│2000│ │ │nr. 10.985/2000; │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│înălţime│E - │Craiova; │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Craiova │= S + P │persoană │Str. Anul │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │+ 2E; CF│fizică; │1848 nr. │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ │= 229352│S - │31 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├────────┤persoană │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren │fizică │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 543,22│ │ │ │940.198,26 │900.479,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴────────┴─────────┴──────────┴────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.570.599,86│2.515.679,00│ │
├──────┬───────┬───────────┬────────┬─────────┬──────────┬────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = mp;│N - str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = mp;│Sfinţii │Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Su = │Apostoli;│România; │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │ │16,95 │V - Str. │judeţul: │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │ │mp; │Anul │Dolj; │ │ │ │nr. 2.025 din │ │ │
│161100│8.28.08│Garaj auto │regim de│1848; │municipiul│2011│22.478,11 │22.000,00 │30.06.2011; │În │imobil│
│ │ │nr. 1 │înălţime│E - │Craiova; │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │ │= S; CF │persoană │str. │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │= 69078,│fizică; │Sfinţii │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ │nr. cad.│S - sediu│Apostoli │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │9162/2/ │PJ │nr. 72 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │12 │Craiova │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴────────┴─────────┴──────────┴────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │22.478,11 │22.000,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬────────┬─────────┬──────────┬────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = mp;│N - str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = mp;│Sfinţii │Ţara: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Su = │Apostoli;│România; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │18,24 │V - Str. │judeţul: │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │ │mp; │Anul │Dolj; │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │Garaj auto │regim │1848; │municipiul│ │ │ │nr. 2.025 din │În │ │
│161101│8.28.08│nr. 2 │de │E - │Craiova; │2011│22.478,11 │23.000,00 │30.06.2011; │administrare│imobil│
│ │ │ │înălţime│persoană │str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │= S; CF │fizică; │Sfinţii │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │= 69079,│S - sediu│Apostoli │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │ │nr. cad.│PJ │nr. 72 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │9162/2/ │Craiova │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │13 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴────────┴─────────┴──────────┴────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │22.478,11 │23.000,00 │ │
├─────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼─────────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 18 │9.102.757,33│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────────┘



    ANEXA 19

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA - PARCHETUL DE LÂNGĂ TRIBUNALUL GORJ

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16739531│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL CRAIOVA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE │
│Ordonatorul │4448113 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │GORJ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────┬──────────┬───────────┬───────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de│ │ │ │
│ │ │ │ │ │inventar a │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │bunului │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │imobil │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │înscris în │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬──────────┬───────┤dobândirii│inventarul │Valoarea de├───────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │centralizat│inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │ │ │ │dării în │al │actualizată│ │ │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │bunurilor │(lei) │ │În │ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz,│Adresa │ │din │ │Baza legală│administrare│ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │domeniul │ │ │/ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │Târgu │ │ │ │Decizia nr.│ │ │
│ │ │Parchetul │ │ │Jiu, │ │ │ │353 din │ │ │
│ │ │de pe lângă│Clădire, Sc│ │judeţul│ │ │ │5.11.1984 a│În │ │
│38308│8.29.10 │Judecătoria│= 192 mp, │ │Gorj, │1984 │55.968,00 │59.257,01 │Consiliului│administrare│imobil│
│ │ │Târgu Jiu │neintabulat│ │Str. │ │ │ │Popular │ │ │
│ │ │ │ │ │Unirii │ │ │ │Gorj │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 34 │ │ │ │ │ │ │
└─────┴───────────┴───────────┴───────────┴──────────┴───────┴──────────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴──────┘



┌──────┬───────┬───────────┬───────────┬───────────┬───────┬────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Târgu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │ │ │Jiu, │ │ │ │Ordin nr. 44│ │ │
│ │ │de pe lângă│Clădire, Sc│ │judeţul│ │ │ │/24.06.1985 │În │ │
│38309 │8.29.10│Judecătoria│= 62 mp, │ │Gorj, │1985│12.742,00 │12.500,00 │al │administrare│imobil│
│ │ │Târgu Jiu │neintabulat│ │Str. │ │ │ │Ministerului│ │ │
│ │ │ │ │ │Unirii │ │ │ │Agriculturii│ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 34 │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────┼────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Gheorghe │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Daniel, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │S - Culcer │Târgu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │Clădire S +│Vasile, │Jiu, │ │ │ │Ordin MAI │ │ │
│ │ │de pe lângă│P + 2E, Sc │E - str. │judeţul│ │ │ │nr. 236/1968│În │ │
│121094│8.29.10│Tribunalul │= │Geneva şi │Gorj, │2001│1.421.694,00│1.404.000,00│şi Hotărârea│administrare│imobil│
│ │ │Gorj │320 mp, │Apostoleanu│str. │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │neintabulat│Spiridon │Geneva │ │ │ │nr. 287/1995│ │ │
│ │ │ │ │Alexandru, │nr. 11 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │V - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Spitalul │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Judeţean │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴───────────┴───────┴────┴────────────┼────────────┼────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 19 │1.475.757,01│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────────────────────────┘



    ANEXA 20

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA - PARCHETUL DE LÂNGĂ TRIBUNALUL MEHEDINŢI

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16739531│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL CRAIOVA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE │
│Ordonatorul │4426646 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │MEHEDINŢI │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────────┬─────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz, pe │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 134 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sconstr. │proprietate │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │desf. = │privată; │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul │238 mp │E - bd. │judeţul │ │526.115,00 │399.159,60 │Consiliului │ │ │
│ │ │de pe lângă│Su = │Porţile de │Mehedinţi, │ │ │ │Local nr. 21/│În │ │
│38153│8.29.10 │Judecătoria│182,09 │Fier; │localitatea │1993 │ │ │1993 │administrare│imobil│
│ │ │Orşova │mp, regim│S - │Orşova, bd. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │înălţime:│proprietate │Porţile de │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │P + 1, CF│privată; │Fier nr. 56 │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │50961 │V - PECA │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │0,00 │34.915,20 │ │ │ │
│ │ │ │430 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴─────────┴──────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │526.115,00 │434.074,80 │ │
├─────┬───────────┬───────────┬─────────┬──────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │440,97 │N - │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, │proprietate │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │privată; │Mehedinţi, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul │814,25 │E - Str. │localitatea │1995 │3.885.315,00│1.011.932,40│Guvernului │ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, Su = │Independenţei;│Vânju Mare, │ │ │ │nr. 1.102/ │În │ │
│38154│8.29.10 │Judecătoria│616,26 │S - │Str. │ │ │ │1995Hotărârea│administrare│imobil│
│ │ │Vânju Mare │mp, regim│proprietate │Independenţei│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │înălţime:│privată; │nr. 39 bis │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │P + 1, CF│V - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │50367 │proprietate │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤privată ├─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │0,00 │37.920,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.401 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴─────────┴──────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.885.315,00│1.049.852,40│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴─────────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┬────┬────────────┬────────────┬──────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┼────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc =│N - str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de │400 mp, Sd = │Progresul; │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │pe lângă │1.009 mp, Su │E - str. │judeţul │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │Tribunalul │= 752 mp, │Dimitrie │Mehedinţi, │ │2.920.488,00│2.688.860,40│nr. 345/ │ │ │
│ │ │Mehedinţi şi │regim │Cantemir; │localitatea │ │ │ │2000, │În │ │
│38155 │8.29.10│Parchetul de │înălţime: P +│S - │Drobeta-Turnu│2000│ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │pe lângă │M, CF │domeniul │Severin, str.│ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │Judecătoria │52023-C1-U41 │public; │Dimitrie │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │Drobeta-Turnu├─────────────┤V - str. │Cantemir nr. │ ├────────────┼────────────┤2016 │ │ │
│ │ │Severin │S teren = 213│Th. │7, bloc C2 │ │0,00 │201.777,60 │ │ │ │
│ │ │ │mp │Costescu │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┴────┼────────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.920.488,00│2.890.638,00│ │
├──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┬────┼────────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire; Sc =│N - str. │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de │197 mp, Sd = │Progresul; │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │pe lângă │146,45 mp, Su│E - str. │judeţul │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Tribunalul │= 142 mp, │Iulius │Mehedinţi, │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │Mehedinţi, │regim │Cezar; │localitatea │ │ │ │nr. 16/ │ │ │
│157090│8.29.10│sediu │înălţime: P, │S - │Drobeta-Turnu│2006│275.689,00 │511.173,60 │2006, │În │imobil│
│ │ │secundar │CF │proprietate│Severin, str.│ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │birou DEFA, │nr. │privată; │Iulius Cezar │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │birou │52391-C1-U9 │V - │nr. 1, bloc │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │Antifraudă │UAT │proprietate│P1 │ │ │ │2016 │ │ │
│ │ │ │Drobeta-Turnu│privată │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Severin │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┴────┼────────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │275.689,00 │511.173,60 │ │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 20 │4.885.738,80│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 21

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA - PARCHETUL DE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16739531│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL CRAIOVA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE │
│Ordonatorul │5102257 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │OLT │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬───────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │Parchetul │Clădire S│ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│+ P + 2E │ │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Tribunalul │+ M, CF │ │Olt, │ │4.268.444,24│3.190.448,00│Decizia nr.│ │ │
│ │ │Olt, │54342 │Proprietăţi│localitatea│ │ │ │256/1976 a │În │ │
│40141│8.29.10 │Parchetul │ │particulare│Slatina, │1977 │ │ │Consiliului│administrare│imobil│
│ │ │de pe lângă├─────────┤ │str. M. │ ├────────────┼────────────┤Judeţean │ │ │
│ │ │Judecătoria│S teren =│ │Eminescu │ │ │ │Olt │ │ │
│ │ │Slatina │322 mp │ │nr. 50 │ │310.635,33 │120.863,00 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴─────────┴───────────┴───────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.311.311,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



┌─────┬───────┬───────────┬───────┬───────────┬────────────┬────┬────────────┬────────────┬───────────┬────────────┬──────┐
│ │ │ │Clădire│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S + P, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │443 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │ │Judeţul Olt,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │802,08 │ │localitatea │ │1.959.354,61│1.758.908,00│Decizia nr.│ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, Su │Biblioteca,│Caracal, │ │ │ │517/1965 a │În │ │
│40142│8.29.10│Judecătoria│= │proprietăţi│str. Iancu │1966│ │ │Consiliului│administrare│imobil│
│ │ │Caracal │312 mp,│particulare│Jianu nr. 18│ │ │ │Local │ │ │
│ │ │ │CF │ │A │ │ │ │Caracal │ │ │
│ │ │ │51835 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 884 │ │ │ │129.379,34 │150.342,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────┴───────────┴───────┴───────────┴────────────┴────┴────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.909.250,00│ │
├─────┬───────┬───────────┬───────┬───────────┬────────────┬────┬────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S + P, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │316 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │ │Judeţul Olt,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │354,68 │ │localitatea │ │631.145,43 │547.114,00 │Decizia nr.│ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, Su │Proprietăţi│Corabia, │ │ │ │27/1993 a │În │ │
│40143│8.29.10│Judecătoria│= │particulare│str. Tudor │1994│ │ │Consiliului│administrare│imobil│
│ │ │Corabia │148 mp,│ │Vladimirescu│ │ │ │Local │ │ │
│ │ │ │CF │ │nr. 62 │ │ │ │Corabia │ │ │
│ │ │ │50886 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 1.655│ │ │ │197.801,58 │164.425,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────┴───────────┴───────┴───────────┴────────────┴────┴────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │711.539,00 │ │
├─────┬───────┬───────────┬───────┬───────────┬────────────┬────┬────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S + P +│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │E, Sc =│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │153 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │ │Judeţul Olt,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │423,63 │ │localitatea │ │839.435,28 │752.209,00 │Decizia nr.│ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, │Proprietăţi│Balş, │ │ │ │111/1993 a │În │ │
│40144│8.29.10│Judecătoria│Su = │particulare│Str. │1995│ │ │Consiliului│administrare│imobil│
│ │ │Balş │224,64 │ │Cireşului │ │ │ │Judeţean │ │ │
│ │ │ │mp, CF │ │nr. 23 │ │ │ │Balş │ │ │
│ │ │ │50940 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 548 │ │ │ │97.895,67 │71.739,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────┴───────────┴───────┴───────────┴────────────┴────┴────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │823.948,00 │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 21 │6.756.048,00│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 22

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL ORADEA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL ORADEA

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │16767280│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL ORADEA │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │ │
│Ordonatorul │ │ │
│terţiar de │ │ │
│credite │ │ │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬─────────┬───────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├────────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼─────────┼────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼─────────┼────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Prefectura│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Judeţului │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Bihor; │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │E - Grup │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Construcţie,│Şcolar │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Scd = 794 │„Andrei │Bihor, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul│mp, regim │Şaguna“; │localitatea│ │ │ │Guvernului│În │ │
│ │ │de pe │înălţime: │S - Muzeul│Oradea, │2015 │1.111.282,00│1.111.282,00│nr. 354/ │administrare│imobil│
│150065│8.29.10 │lângă │parter, CF │„Aurel │str. Andrei│ │ │ │2015 │ │ │
│ │ │Curtea de│191188 │Lazăr“; │Şaguna nr. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Apel │ │V - │4 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Oradea │ │Parchetul │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │de pe │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │lângă │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Tribunalul│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Bihor │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├────────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │332 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴─────────┴────────────┴──────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│TOTAL │1.111.282,00│1.111.282,00│ │ │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 22 │1.111.282,00│ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────┴────────────┴──────┘



    ANEXA 23

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL ORADEA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BIHOR

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │16767280│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL ORADEA │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │4411246 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL │
│credite │ │BIHOR │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬────────────┬────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie│N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │(clădire + │Prefectura │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │garaj): Sc │Judeţului │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │= 1.799 mp,│Bihor; │Ţara │ │ │ │Decizia │ │ │
│ │ │de pe lângă│Sd = │E - Grup │România, │ │ │ │Consiliului │ │ │
│ │ │Tribunalul │3.230 mp, │Şcolar │judeţul │ │5.294.248,18│5.263.541,54│Judeţean │ │ │
│38091 │8.29.10 │Bihor şi │regim │„Andrei │Bihor, MRJ │1961 │ │ │nr. 1.019/1961,│În │imobil│
│ │ │Parchetul │înălţime: │Şaguna“; │Oradea, str.│ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │de pe lângă│S + P + 1 +│S - Muzeul │Aurel Lazăr │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │Judecătoria│M, CF │„Aurel │nr. 12 │ │ │ │156/2016 │ │ │
│ │ │Oradea │191188 │Lazăr“; │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤V - │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │Penitenciar │ │ │588.249,55 │584.837,70 │ │ │ │
│ │ │ │2.045 mp │Oradea │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │5.848.379,24│ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬──────────┬────────────┼────────────┼───────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie│N - │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │cu: Sc = │Judecătoria │ │ │ │ │Consiliului │ │ │
│ │ │ │181 mp, Sd │Marghita; │Ţara │ │ │ │Local nr. 33 │ │ │
│ │ │ │= 362 mp, │E - Grup │România, │ │ │ │din 28.06.1996,│ │ │
│ │ │ │Su = 340 │Şcolar │judeţul │ │722.096,98 │717.908,82 │Proces-verbal │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, regim │„Horvat │Bihor, │ │ │ │predare-primire│ │ │
│38092 │8.29.10 │de pe lângă│înălţime: P│Ianosz“; │municipiul │1996 │ │ │nr. 817/ │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│+ 1, │S - Grup │Marghita, │ │ │ │06.10.1993 cu │administrare│ │
│ │ │Marghita │CF 101333 │Şcolar │str. Tudor │ │ │ │Ministerul │ │ │
│ │ │ │ │„Horvat │Vladimirescu│ │ │ │Sănătăţii │ │ │
│ │ │ ├───────────┤Ianosz“; │nr. 4/A │ ├────────────┼────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren = │V - clădire │ │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │338 mp │notar public│ │ │38.005,45 │37.785,02 │156/2016 │ │ │
│ │ │ │ │Pană │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │755.693,84 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬──────────┬────────────┼────────────┼───────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cu: Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │396 mp, Sd │N - case │Ţara │ │ │ │Hotărârea nr. │ │ │
│ │ │ │= 776,29 │particulare;│România, │ │ │ │77 din │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, │E - Şcoala │judeţul │ │829.026,34 │824.217,99 │16.10.1997 a │ │ │
│ │ │de pe lângă│Su = 761,29│generală; │Bihor, │ │ │ │Consiliului │În │ │
│38094 │8.29.10 │Judecătoria│mp, regim │S - clădire │municipiul │1997 │ │ │Local Salonta; │administrare│imobil│
│ │ │Salonta │înălţime: P│avocat; │Salonta, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ 1, CF │V - Hotel │str. Iuliu │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │102312 │„Slavia“ │Maniu nr. 4 │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │43.632,97 │43.379,90 │ │ │ │
│ │ │ │791 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │867.597,89 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬──────────┬────────────┼────────────┼───────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie│N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cu: Sc = │Judecătoria │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │594 mp, Sd │Beiuş; │Ţara │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 931 mp, │E - S.C. │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = 914 │Edilul - │judeţul │ │1.032.887,90│1.026.897,15│Hotărârea │ │ │
│111528│8.29.10 │de pe lângă│mp, regim │S.A.; │Bihor, │1952 │ │ │Guvernului nr. │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│înălţime: P│S - S.C. │municipiul │ │ │ │156/2016 │administrare│ │
│ │ │Beiuş │+ 1, │Edilul - │Beiuş, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF 101189 │S.A.; │str. Horia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤V - Arhiva │nr. 11 │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │Judecătoriei│ │ │258.222,52 │256.724,83 │ │ │ │
│ │ │ │1.802 mp │Beiuş │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.283.621,98│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────┼───────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 23 │8.755.292,95│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────────┘



    ANEXA 24

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL ORADEA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SATU MARE

┌─────────────┬────────┬───────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de │ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │16767280│LÂNGĂ CURTEA DE│
│secundar de │ │APEL ORADEA │
│credite │ │ │
├─────────────┼────────┼───────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE│
│Ordonatorul │4481152 │LÂNGĂ │
│terţiar de │ │TRIBUNALUL SATU│
│credite │ │MARE │
└─────────────┴────────┴───────────────┘



┌──────┬───────────┬────────────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────────┬────────────┬─────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe │(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie, Sc│ │România, │ │ │ │Hotărârea nr.│ │ │
│ │ │Parchetul de│= 145 mp, Sd = │ │judeţul Satu │ │ │ │1/1994 a │ │ │
│ │ │pe lângă │289 mp, regim │O.C.P.I. │Mare, │ │ │ │Consiliului │În │ │
│38419 │8.29.10 │Judecătoria │înălţime: P + │Carei │municipiul │1993 │472.521,00 │350.585,00 │Local Carei; │administrare│imobil│
│ │ │Carei │M; S teren = │ │Carei, str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │341,5, mp CF = │ │Kolcsei │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │104225 │ │Ferencz nr. 1│ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
├──────┼───────────┼────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Construcţie, Sc│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 247,63 mp, Sd│ │ │ │ │ │Decizia nr. │ │ │
│ │ │ │= 247,63 mp, Su│ │România, │ │ │ │39/1993 a │ │ │
│ │ │Parchetul de│= 227,73 mp, │ │judeţul Satu │ │ │ │Consiliului │ │ │
│ │ │pe lângă │regim înălţime:│Judecătoria │Mare, oraşul │ │ │ │Local │În │ │
│38420 │8.29.10 │Judecătoria │P, CF = 5247, S│Negreşti-Oaş│Negreşti-Oaş,│1994 │300.695,00 │302.240,00 │Negreşti-Oaş;│administrare│imobil│
│ │ │Negreşti-Oaş│teren = teren │ │Str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │cotă parte 904 │ │Trandafirilor│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │mp din │ │nr. 7 │ │ │ │nr. 156/2010 │ │ │
│ │ │ │2.158 mp; CF = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │2592 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼────────────┼───────────────┼────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │principală, Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 514,43 mp, Sd│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 1.760,33 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │regim înălţime:│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de│S + P + E + M; │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │pe lângă │clădire │ │judeţul Satu │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Tribunalul │administrativă,│Hotel │Mare, │ │2.981.033,83│3.117.083,00│ │ │ │
│ │ │Satu Mare şi│Sc = 86,3 mp, │„Dacia“, │municipiul │ │ │ │Hotărârea │În │ │
│161133│8.29.10 │Parchetul de│Sd = │Liceul „D-na│Satu Mare, │2006 │ │ │Guvernului │administrare│imobil│
│ │ │pe lângă │172,51 mp, │Stanca“ │Piaţa │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │Judecătoria │regim înălţime │ │Libertăţii │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Satu Mare │P + M, punct │ │nr. 9 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │pază Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 44,9 mp; │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF = 7044 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = 1.201│ │ │ │11.891,44 │11.891,44 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴────────────┴───────────────┴────────────┴─────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.128.974,44│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼────────────┼─────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 24 │3.781.799,44│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 25

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL PITEŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARGEŞ

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16736993│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL PITEŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4318059 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │ARGEŞ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬─────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┬───────────────┬──────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor │(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică │(după caz, pe │Adresa │ │din domeniul │ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │(pe scurt)│scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────────┼──────────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────────┼──────────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │Parchetul │Clădire, │N - Bd Eroilor;│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│Sc = 879 │E - proprietăţi│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Curtea de │mp, Sd = │particulare │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Apel │3.459 mp, │Iordănescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Piteşti, │Su = │Ileana, Barbu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │2.930,18 │Ion, Cristea │România, │ │10.315.600,19│10.315.600,19│Decret nr. │ │ │
│36690 │8.29.10 │de pe lângă│mp, regim │Liviu Iulian, │judeţul Argeş,│1965 │ │ │803/1965 al │În │imobil│
│ │ │Tribunalul │înălţime: │Biţă Ştefan, │Piteşti, Bd. │ │ │ │Consiliului │administrare│ │
│ │ │Argeş, │D + P + │Enachoiu │Eroilor nr. 47│ │ │ │de Stat │ │ │
│ │ │Parchetul │2E; CF │Teodor, Crinu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│95807 │Pavel, S - str.│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Judecătoria├──────────┤Turda; V - │ │ ├─────────────┼─────────────┤ │ │ │
│ │ │Piteşti │S teren = │Judecătoria │ │ │3.153.660,00 │3.153.660,00 │ │ │ │
│ │ │ │3.506 mp │Piteşti │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴──────────┴───────────────┴──────────────┴──────────┴─────────────┼─────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │13.469.260,19│ │
├──────┬───────────┬───────────┬──────────┬───────────────┬──────────────┬──────────┬─────────────┼─────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - Service │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Clădire, │IATSA │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 451 │Câmpulung; E - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │proprietate │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.158 mp, │particulară Ene│România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = │Gh. Manole, │judeţul Argeş,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│996,84 mp,│Mihai, Stanoiu │municipiul │ │ │ │Hotărârea │În │ │
│36692 │8.29.10 │Judecătoria│regim │Gabriel; S - │Câmpulung, │1994 │1.438.765,16 │1.438.765,16 │Guvernului │administrare│imobil│
│ │ │Câmpulung │înălţime: │str. Gh. Lazăr;│str. Lazăr Gh.│ │ │ │nr. 143/1994 │ │ │
│ │ │ │P + 1 + M;│V - proprietate│nr. 1 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │nr. │particulară │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cadastral │Ciolan Ion, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │provizoriu│Hanciu Ioan, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │84583 │Zamfirescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │Andreea │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────────┼──────────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, │N - Dinescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 286 │Iancu; S - Str.│România, │ │ │ │Dispoziţia │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, Sd = │Mărgăritarului;│judeţul Argeş,│ │ │ │nr. 12/ │ │ │
│ │ │de pe lângă│509 mp, Su│E - UM 0175 │oraşul │ │ │ │05.04.1993 a │În │ │
│36693 │8.29.10 │Judecătoria│= 394 mp, │Pompieri; V - │Costeşti, Str.│1993 │1.194.728,57 │1.194.728,57 │primarului │administrare│imobil│
│ │ │Costeşti │regim │FEDERALCOOP, │Mărgăritarului│ │ │ │oraşului │ │ │
│ │ │ │înălţime: │Poliţia │nr. 1A │ │ │ │Costeşti │ │ │
│ │ │ │P + M; CF │Costeşti │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │82871 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼──────────┼───────────────┼──────────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 421 │ │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, Sd = │Est - str. │judeţul Argeş,│ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │de pe lângă│763 mp, Su│Nevers; N-S-V -│municipiul │ │ │ │de recepţie │În │ │
│161130│8.29.10 │Judecătoria│= 578,48 │teren domeniu │Curtea de │2014 │2.558.706,17 │2.558.706,17 │nr. 6.070/X/ │administrare│imobil│
│ │ │Curtea de │mp, regim │public │Argeş, str. │ │ │ │22/2014 │ │ │
│ │ │Argeş │înălţime P│ │Nevers nr. 3 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ E; CF │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │80742 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴──────────┴───────────────┴──────────────┴──────────┴─────────────┼─────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.558.706,17 │ │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 25 │18.661.460,09│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 26

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL PITEŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16736993│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL PITEŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │2541185 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │VÂLCEA │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬────────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │N - Giurgiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 378 │Dumitru, │ │ │ │ │Ordinul │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │Văduva │România, │ │ │ │ministrului│ │ │
│ │ │ │848,01 │Magdalena şi│judeţul │ │1.777.829,00│696.679,00 │justiţiei │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, regim│Avrămuţ │Vâlcea, MRJ│ │ │ │nr. 274/ │ │ │
│25942 │8.29.10 │de pe lângă│înălţime:│Maria; E - │Râmnicu │1905 │ │ │1956; │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│P + 1, CF│Tribunalul │Vâlcea, │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Vâlcea │43511 │Vâlcea; S - │str. Carol │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ ├─────────┤Scuarul │I nr 10 │ ├────────────┼────────────┤nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │S teren =│Revoluţiei; │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │1.022,16 │V - str. │ │ │1.263.572,00│1.511.815,00│ │ │ │
│ │ │ │mp │Carol I │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────┴────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.041.401,00│2.208.494,00│ │
├──────┬───────────┬───────────┬─────────┬────────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │parter; │N - strada │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = │Gib │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │399,51 │Mihăescu; │judeţul │ │1.426.507,00│689.647,00 │nr. 10/ │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, Sd = │E-V - │Vâlcea, │ │ │ │2000; │ │ │
│25943 │8.29.10 │de pe lângă│580,23 │Consiliul │municipiul │2000 │ │ │Hotărârea │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│mp, CF │Local │Drăgăşani, │ │ │ │Guvernului │administrare│ │
│ │ │Drăgăşani │37269 │Drăgăşani; S│str. Gib │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤- Baragan │Mihăescu │ ├────────────┼────────────┤10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │S teren =│Ştefania │nr. 39 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.426,52 │ │ │ │327.037,00 │84.922,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────┴────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.753.544,00│774.569,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬─────────┬────────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire P│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ 1; Sc =│ │România, │ │ │ │Ordinul │ │ │
│ │ │ │162 mp, │S-E - Grup │judeţul │ │ │ │ministrului│ │ │
│ │ │Parchetul │Sd = 324 │Şcolar │Vâlcea, │ │996.970,00 │197.429,00 │justiţiei │ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, regim│„Petrache │oraşul │ │ │ │nr. 274/ │În │ │
│25944 │8.29.10 │Judecătoria│înălţime │Poenaru“; N │Bălceşti, │1965 │ │ │1956; │administrare│imobil│
│ │ │Bălceşti │= P + 1, │- Aleea │Aleea │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │CF 35831 │Castanilor │Castanilor │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │nr. 6 │ ├────────────┼────────────┤nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │75.437,00 │38.945,00 │10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │1.046 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────┴────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.072.407,00│236.374,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬─────────┬────────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 600 │N - Biserica│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │Luterană, E │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │2.030 mp,│- Primăria │judeţul │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Parchetul │regim │Municipiului│Vâlcea, MRJ│ │6.689.976,00│2.960.344,00│nr. 1.398/ │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime:│Râmnicu │Râmnicu │ │ │ │2003; │În │ │
│157091│8.29.10 │Tribunalul │DS + P + │Vâlcea; S - │Vâlcea, │2003 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Vâlcea │3E, CF │Şcoala │str. │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │43328 │„Tache │General │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤Ionescu“; V │Praporgescu│ ├────────────┼────────────┤10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │S teren =│- Gutzulescu│nr. 11 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.186,03 │Ioana │ │ │1.608.582,00│1.768.744,00│ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────┴────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │8.298.558,00│4.729.088,00│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬───────────┬───────────┬──────────┬─────────┬────┬────────────┬────────────┬─────────────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼───────────┼───────────┼──────────┼─────────┼────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc│N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 225,47 │Dumitrescu│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │Nicolae; E│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │450,95 mp, │- alee │România, │ │ │ │Contract de │ │ │
│ │ │ │regim │acces şi │judeţul │ │1.104.064,00│456.519,00 │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │Parchetul │înălţime: P│Strada │Vâlcea, │ │ │ │nr. 2.885/ │ │ │
│161131│8.29.10│de pe lângă│+ 1, CF │Lotrului; │oraşul │2002│ │ │17.12.2002, nr. │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│35750, │S - Strada│Brezoi, │ │ │ │cad. 296 şi 387; │administrare│ │
│ │ │Brezoi │35755 │Eroilor; V│Str. │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │ │- │Lotrului │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ ├───────────┤moştenitor│nr. 1 │ ├────────────┼────────────┤156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │S teren = │defunct │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │231,74 mp │Enache A. │ │ │15.430,00 │16.768,00 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴──────────┴─────────┴────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.119.494,00│473.287,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬──────────┬─────────┬────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Construcţie│moştenitor│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │P + 1, Sc =│defunct │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │153,92 mp, │Covrescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 266,64│Ana; │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp, regim │E - │România, │ │794.240,00 │215.279,00 │Ordinul │ │ │
│ │ │Parchetul │înălţime: P│moştenitor│judeţul │ │ │ │ministrului │ │ │
│ │ │de pe lângă│+ 1 CF │defunct │Vâlcea, │ │ │ │justiţiei nr. 274│În │ │
│161132│8.29.10│Judecătoria│37072 │Covrescu │Horezu, │2002│ │ │/1956; Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Horezu │ │Gheorghe; │Str. 1 │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │ │S - Str. 1│Decembrie│ │ │ │156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ ├───────────┤Decembrie;│nr. 16 │ ├────────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │ │V - Sasu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S teren = │Vasile şi │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │904,90 mp │Dincă │ │ │119.156,00 │41.108,00 │ │ │ │
│ │ │ │ │Vasile │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴──────────┴─────────┴────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │913.396,00 │256.387,00 │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼────────────┼─────────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 26 │8.678.199,00│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴─────────────────────────────────────┘



    ANEXA 27

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL PLOIEŞTI - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL PRAHOVA

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │17663083│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL PLOIEŞTI │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │2844251 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │PRAHOVA │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────┬──────────┬───────────┬─────────────┬──────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de│ │ │ │
│ │ │ │ │ │inventar a │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │bunului │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │imobil │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │înscris în │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬────────────┬───────────┤dobândirii│inventarul │Valoarea de ├─────────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │centralizat│inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │ │ │ │dării în │al │actualizată │ │ │bun │
│ │ │ │Descriere│Vecinătăţi │ │folosinţă │bunurilor │(lei) │ │În │ │
│ │ │ │tehnică │(după caz, │Adresa │ │din │ │Baza legală │administrare│ │
│ │ │ │(pe │pe scurt) │ │ │domeniul │ │ │/ │ │
│ │ │ │scurt) │ │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Corp A - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C1 (P + 1│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │demisol) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- SCT = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.142 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Corp B - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C2 (P + 1│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ subsol)│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- SCT = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │632 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Corp C - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C3 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │(parter) │Direcţia │ │ │ │ │Decizia nr. │ │ │
│ │ │de pe lângă│- SCT = │sanitară, │Judeţul │ │ │ │528/1988; │ │ │
│ │ │Judecătoria│311 mp │proprietăţi │Prahova, │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │Ploieşti + │Corp D1 -│particulare;│municipiul │ │ │ │recepţie nr. │În │ │
│26489│8.29.10 │sediul PCA │C4 -anexă│str. │Ploieşti, │1988 │16.244.100 │15.353.740,81│1.192/2006, │administrare│imobil│
│ │ │Ploieşti + │garaje - │Bunavestire;│str. │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │Parchet │SCT = 200│str. Mihai │Bunavestire│ │ │ │recepţie nr. │ │ │
│ │ │Tribunal │mp │Bravu │nr. 1A │ │ │ │4.580/2017 │ │ │
│ │ │Prahova │Corp D2 -│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C5 - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │anexă │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cabină │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │poartă - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │SCT = 80 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C1 (D + P│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ M + 3E)│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │extindere│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │sediu - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │SCT = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │5.815 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴───────────┴───────────┴─────────┴────────────┴───────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴─────────────┴────────────┴──────┘



┌──────┬───────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬────┬────────────┬─────────────┬─────────────────┬────────────┬──────┐
│ │ │ │CF 139906/ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │nr. │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cadastral │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │139906-C1, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C2, C3, C4,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C5 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF 139936/ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │nr. │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cadastral │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │139936-C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │4.342 mp │ │ │ │ │1.977.585,00 │ │ │ │
│ │ │ │(2.259 + │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │2.083) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴────┴────────────┼─────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │17.331.325,81│ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬────┬────────────┼─────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │(D + P + E │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ M) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Suprafaţa │Primăria │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │construită │Câmpina, │Judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │la sol = │proprietăţi │Prahova, │ │ │1.228.290,00 │Decizia │ │ │
│26490 │8.29.10│de pe lângă│158 mp │particulare,│oraşul │1976│1.401.600,00│ │Consiliului │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│CF nr. │Str. 1 │Câmpina, Str.│ │ │ │Judeţean Prahova │administrare│ │
│ │ │Câmpina │23903, nr. │Decembrie │1 Decembrie │ │ │ │nr. 617/1976 │ │ │
│ │ │ │cad. 23903,│1918 │1918 nr. 12 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │23903-C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │165.848,00 │ │ │ │
│ │ │ │375 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴────┴────────────┼─────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.394.138,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬────┬────────────┼─────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │(D + P + E)│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │în │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │suprafaţă │Catescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │la sol = │Doina, S.C. │Judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │224 mp, Sc │Dacia LCD - │Prahova, │ │ │1.308.160,00 │Decizia │ │ │
│ │ │de pe lângă│desfăşurată│S.R.L., S.C.│oraşul │ │ │ │Consiliului │În │ │
│26491 │8.29.10│Judecătoria│= 587,75 mp│Romtelecom -│Vălenii de │1977│1.382.000,00│ │Judeţean Prahova │administrare│imobil│
│ │ │Vălenii de │CF nr. │S.A., str. │Munte, str. │ │ │ │nr. 1.012/1977 │ │ │
│ │ │Munte │21815, nr. │Gh. Lazăr, │Gh. Lazăr nr.│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cad. 21815,│parcare │2 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │21815-C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │69.720,00 │ │ │ │
│ │ │ │675 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴────┴────────────┼─────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.377.880,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬────┬────────────┼─────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │C2 - corp │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │anexă │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 50 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C3 - │Serviciul │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │clădire │Public de │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │birouri (P │Gospodărie │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │+ M) Sc sol│Orăşenească,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │= 143 mp, │Parohia │Judeţul │ │ │1.035.724,00 │ │ │ │
│ │ │de pe lângă│Sc │Adormirea │Prahova, │ │ │ │Contract │În │ │
│26492 │8.29.10│Judecătoria│desfăşurată│Maicii │oraşul Mizil,│1999│1.102.050,00│ │vânzare-cumpărare│administrare│imobil│
│ │ │Mizil │= 286 mp CF│Domnului, │str. Cuza │ │ │ │nr. 292/1999 │ │ │
│ │ │ │nr. 20358, │proprietate │Vodă nr. 2 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │nr. cad │particulară,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │20358, │str. Cuza │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │20358-C2, │Vodă │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │20358-C3 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │62.790,00 │ │ │ │
│ │ │ │1.000 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴────┴────────────┼─────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.098.514,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬────┬────────────┼─────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │(P + E + │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │M), │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cotă-parte │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │38,5% - Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │la sol = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │158 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │anexă garaj│ │Judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │C2 - │ │Prahova, │ │ │368.931,00 │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│cotă-parte │Proprietăţi │oraşul │ │ │ │Guvernului nr. │În │ │
│26493 │8.29.10│Judecătoria│38,5% - Sc │particulare │Sinaia, Aleea│1994│1.114.600,00│ │638/1994, │administrare│imobil│
│ │ │Sinaia │la sol = 45│ │Dreptăţii nr.│ │ │ │PVPP nr. 3.280/ │ │ │
│ │ │ │mp, │ │1 │ │ │ │1994 │ │ │
│ │ │ │CF nr. │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │21914, nr. │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cad 21914, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │21914-C1, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │22914-C2 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │186.277,00 │ │ │ │
│ │ │ │771 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴────┴────────────┼─────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │555.208,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬────┬────────────┼─────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │(P + E) - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │desfăşurată│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 263,6 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │clădire C2 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │28,67 mp, │ │Judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │clădire C3 │ │Prahova, │ │ │77.022,00 │Contract │ │ │
│161120│8.29.10│de pe lângă│Sc = 1,41 │Proprietăţi │oraşul │2001│110.100,00 │ │vânzare-cumpărare│În │imobil│
│ │ │Judecătoria│mp, │particulare │Urlaţi, Str. │ │ │ │nr. 3.335/2001 │administrare│ │
│ │ │Urlaţi │CF nr. │ │Crizantemelor│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │21575, nr. │ │nr. 4 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cad 266, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │266-C1, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │266-C2, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │266-C3 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │33.843,00 │ │ │ │
│ │ │ │625 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴────┴────────────┼─────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │110.865,00 │ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 27 │21.867.930,81│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────────────────────────────┘



    ANEXA 28

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL SUCEAVA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SUCEAVA

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16650344│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL SUCEAVA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4244474 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │SUCEAVA │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├──────────────┬─────────────┬─────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe │(după caz, pe│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc = │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │180 mp, Su = │ │România, │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │Parchetul │538 mp, regim │Biblioteca │judeţul │ │1.315.421,00│1.307.923,10│363/30.05.1995 │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime: D + │orăşenească, │Suceava, │ │ │ │Hotărârea │În │ │
│34820│8.29.10 │Judecătoria│P + I + II │case │municipiul │1995 │ │ │Guvernului nr. 63│administrare│imobil│
│ │ │Vatra │CF:35685 │particulare │Vatra Dornei,│ │ │ │/27.03.2008, │ │ │
│ │ │Dornei ├──────────────┤ │Str. Unirii │ ├────────────┼────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren = 396 │ │nr. 5 │ │27.845,00 │27.368,85 │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │156/10.03.2016 │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴──────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.343.266,00│1.335.291,95│ │
├─────┬───────────┬───────────┬──────────────┬─────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc = │ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │515 mp, Su = │ │România, │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │Parchetul │682 mp, regim │Spital, │judeţul │ │ │ │447/03.05.2001 │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime: P + │administraţia│Suceava, oraş│ │ │ │Hotărârea │În │ │
│34821│8.29.10 │Judecătoria│I + M │financiară, │Gura │2001 │252.385,00 │250.946,41 │Guvernului nr. 63│administrare│imobil│
│ │ │Gura │CF:30657, nr. │magazine │Humorului, │ │ │ │/27.03.2008, │ │ │
│ │ │Humorului │cadastral: │ │str. Avram │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │30657-C1 │ │Iancu nr. 1 │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │156/10.03.2016 │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴──────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │252.385,00 │250.946,41 │ │
├─────┬───────────┬───────────┬──────────────┬─────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire, Sc = │ │România, │ │ │ │Decizia nr. 442 │ │ │
│ │ │ │407,53 mp, Su │ │judeţul │ │ │ │din 1.06.1964 │ │ │
│ │ │Parchetul │= 695 mp, │ │Suceava, │ │685.439,00 │681.532,00 │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│regim │Case │municipiul │ │ │ │Guvernului nr. 63│În │ │
│34823│8.29.10 │Judecătoria│înălţime: D + │particulare │Câmpulung │1964 │ │ │/27.03.2008, │administrare│imobil│
│ │ │Câmpulung │P + M CF:35696│ │Moldovenesc, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Moldovenesc├──────────────┤ │Calea │ ├────────────┼────────────┤Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │S teren = 430 │ │Transilvaniei│ │50.392,00 │49.530,30 │156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │mp │ │nr. 32 │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴──────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │735.831,00 │731.062,30 │ │
├─────┬───────────┬───────────┬──────────────┬─────────────┬─────────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire în │ │ │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │ │coproprietate,│ │ │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │ │cota 22/33; Su│ │ │ │ │ │nr. 1.604/ │ │ │
│ │ │ │= 1.112 mp, │ │România, │ │916.458,00 │979.577,35 │28.06.1999 │ │ │
│ │ │Parchetul │regim │Grup şcolar │judeţul │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│înălţime: P + │Rădăuţi, │Suceava, │ │ │ │Guvernului nr. 63│În │ │
│34824│8.29.10 │Judecătoria│I + II , │locuinţe │municipiul │1999 │ │ │/27.03.2008, │administrare│imobil│
│ │ │Rădăuţi │CF:41306 │particulare │Rădăuţi, str.│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ ├──────────────┤ │Călăraşi nr. │ ├────────────┼────────────┤Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │12 │ │ │ │156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │477,33 mp (22/│ │ │ │69.924,00 │68.728,30 │Încheiere de │ │ │
│ │ │ │33 din 598 + │ │ │ │ │ │autentificare nr.│ │ │
│ │ │ │118) │ │ │ │ │ │1075/29.07.2016 │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴──────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │986.382,00 │1.048.305,65│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴─────────────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬──────────┬──────────┬───────────┬────────┬────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬────────────┬──────┐
│ │ │ │Clădire Sc│ │ │ │ │ │Proces-verbal│ │ │
│ │ │ │= 620 mp, │ │România,│ │ │ │recepţie la │ │ │
│ │ │ │Su = │Biblioteca │judeţul │ │ │ │terminarea │ │ │
│ │ │Parchetul │2.965,5 │Bucovinei, │Suceava,│ │ │ │lucrărilor │ │ │
│ │ │de pe │mp, regim │Hotel │MRJ │ │ │ │nr. 1080X/1 │ │ │
│161126│8.29.10│lângă │înălţime: │„Bucovina“,│Suceava,│2007│12.610.862,00│12.768.771,17│din │În │imobil│
│ │ │Tribunalul│D + P + I │B.C.R., │str. │ │ │ │22.03.2007 │administrare│ │
│ │ │Suceava │+ II + III│bloc │Ştefan │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ IV CF: │locuinţe │cel Mare│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │43737, nr.│ │nr. 29 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │cadastral:│ │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │7625-C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴──────────┴──────────┴───────────┴────────┴────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │12.610.862,00│12.768.771,17│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┼─────────────┼─────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 28 │16.134.377,48│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 29

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TÂRGU MUREŞ - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL HARGHITA

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16755146│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL TÂRGU MUREŞ│
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4245550 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │HARGHITA │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬───────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬───────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz, │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire Sc │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │= 278,50 mp│ │ │ │ │ │Decizia nr.│ │ │
│ │ │ │Sd = 577,00│ │ │ │ │ │202/1985 a │ │ │
│ │ │ │mp, regim │ │ │ │ │ │Consiliului│ │ │
│ │ │ │înălţime: │ │ │ │ │ │Popular │ │ │
│ │ │ │P+E │ │România, │ │ │ │Judeţean │ │ │
│ │ │ │Construcţii│ │judeţul │ │ │ │Harghita; │ │ │
│ │ │Parchetul │- anexă: │Hotel │Harghita, │ │ │1.068.600,00│Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│garaj (Sc =│„Călimani“,│localitatea│ │ │ │Guvernului │În │ │
│34993│8.29.10 │Judecătoria│Sd = 28,80 │Şcoala │Topliţa, │1985 │1.068.600,00│ │nr. 63 din │administrare│imobil│
│ │ │Topliţa │mp) şi │generală │Str. │ │ │ │27.03.2008;│ │ │
│ │ │ │centrală │nr. 8 │Eroilor nr.│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │termică (Sc│ │5 │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │= Sd = │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │30,60 mp) │ │ │ │ │ │10.03.2016,│ │ │
│ │ │ │CF 53725 │ │ │ │ │ │Încheierea │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ │ ├────────────┤nr. 3.955/ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │70.000,00 │30.06.2017 │ │ │
│ │ │ │850 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴───────────┴───────────┴───────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 29 │1.138.600,00│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 30

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TÂRGU MUREŞ - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL MUREŞ

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16779706│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL TÂRGU MUREŞ│
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4322530 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │MUREŞ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬───────────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬──────────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┬─────────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├─────────────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere tehnică│Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe scurt) │(după caz, pe│Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală │/ │ │
│ │ │ │ │scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼─────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼─────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │N - Poliţia │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Construcţie; Sc =│Luduş, E - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │395 mp, Sd = 395 │Str. │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul │mp, Su = 395 mp, │Vânătorilor │judeţul │ │830.067,00 │766.702,00 │Consiliului Local│ │ │
│ │ │de pe lângă│regim înălţime: │şi S.C. Sefar│Mureş, │ │ │ │nr. 39/29.07.1995│În │ │
│36842 │8.29.10 │Judecătoria│parter, CF. 51425│- S.A.; S - │localitatea│1995 │ │ │şi Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Luduş │ │persoană │Luduş, Str.│ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┤fizică, V - │Vânătorilor│ ├────────────┼────────────┤156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │ │Spital │nr. 2 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │S teren = 561 mp │orăşenesc │ │ │ │50.400,00 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────────────┴─────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │830.067,00 │817.102,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬─────────────────┬─────────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire: Sc = 311│N - str. N. │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp; Sd = 933 mp, │Bălcescu; E -│judeţul │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = 933 mp, │str. N. │Mureş, │ │1.818.958,40│1.786.006,00│Guvernului nr. │ │ │
│ │ │de pe lângă│regim înălţime: │Bălcescu; S -│localitatea│ │ │ │153/03.02.2006 │În │ │
│36994 │8.29.10 │Judecătoria│P+E+M, CF 54580 │Hotel Binder;│Sighişoara,│2006 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Sighişoara │ │V - Grup │str. N. │ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ ├─────────────────┤şcolar │Bălcescu │ ├────────────┼────────────┤156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │S teren = 932 mp │agricol │nr. 6 │ │58.275,60 │103.500,00 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────────────┴─────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │1.877.234,00│1.889.506,00│ │
├──────┬───────────┬───────────┬─────────────────┬─────────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Construcţie Sc = │N - CARP │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │288,65 mp, Sd = │Târgu Mureş; │judeţul │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │Parchetul │417,28 mp, Su = │E - persoană │Mureş, │ │ │ │vânzare-cumpărare│ │ │
│ │ │de pe lângă│417,28 mp, regim │fizică; S - │localitatea│ │ │ │nr. 4.300/2000 │În │ │
│107391│8.29.10 │Judecătoria│înălţime: S+P+E, │str. Liszt │Târgu │2000 │499.583,00 │649.614,00 │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Târgu Mureş│S teren = 1.322 │Ferencz; V - │Mureş, str.│ │ │ │Guvernului nr. │ │ │
│ │ │ │mp (cotă-parte │Penitenciarul│Liszt │ │ │ │156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │1322/2136), CF. │Târgu Mureş │Ferencz nr.│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │126397, C1-U2 │ │6 │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────────────┴─────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │499.583,00 │649.614,00 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬─────────────────┬─────────────┬───────────┬──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - persoană │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Apartament cu o │fizică; E - │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cameră; Sc = │persoană │Mureş, │ │ │ │OPG nr. 5.986/ │ │ │
│ │ │Locuinţă de│29,26 mp, Sd = │fizică; S - │localitatea│ │ │ │2000 Hotărârea │În │ │
│111533│8.29.10 │serviciu │29,26 mp, Su = │persoană │Târgu │2000 │83.175,00 │81.633,00 │Guvernului nr. │administrare│imobil│
│ │ │ │29,26 mp, regim │fizică; V - │Mureş, Str.│ │ │ │156/10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │înălţime: etaj 2 │persoană │Braşovului │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │CF.120676-C1-U285│fizică │nr. 1, ap. │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │208 │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴─────────────────┴─────────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼─────────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │83.175,00 │81.633,00 │ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴─────────────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬────────┬────────────────┬────────┬───────────┬────┬─────────┬────────────┬──────────┬────────────┬──────┐
│ │ │ │ │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │persoană│România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Apartament cu o │fizică; │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cameră; Sc = │E - │Mureş, │ │ │ │OPG nr. │ │ │
│ │ │Locuinţă│29,27 mp, Sd = │persoană│localitatea│ │ │ │5.986/2000│ │ │
│111536│8.29.10│de │29,27 mp, Su = │fizică; │Târgu │2000│83.131,00│80.147,00 │Hotărârea │În │imobil│
│ │ │serviciu│29,27 mp, regim │S - │Mureş, Str.│ │ │ │Guvernului│administrare│ │
│ │ │ │înălţime: etaj 7│persoană│Braşovului │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │CF. │fizică; │nr. 1 ap. │ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ │120676-C1-U248 │V - │722 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │persoană│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │fizică │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴────────┴────────────────┴────────┴───────────┴────┼─────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │83.131,00│80.147,00 │ │
├──────┬───────┬────────┬────────────────┬────────┬───────────┬────┼─────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │persoană│România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Apartament cu o │fizică; │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cameră; Sc = │E - │Mureş, │ │ │ │OPG nr. │ │ │
│ │ │Locuinţă│31,88 mp, Sd = │persoană│localitatea│ │ │ │5.986/2000│ │ │
│111539│8.29.10│de │31,88,27 mp, Su │fizică; │Târgu │2000│83.131,00│87.920,00 │Hotărârea │în │imobil│
│ │ │serviciu│= 29,27 mp, │S - │Mureş, Str.│ │ │ │Guvernului│administrare│ │
│ │ │ │regim înălţime: │persoană│Cutezanţei │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │etaj 2 │fizică; │nr. 28, │ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ │CF.125412-C1-U17│V - │etaj II, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │persoană│ap. 9 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │fizică │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴────────┴────────────────┴────────┴───────────┴────┼─────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │83.131,00│87.920,00 │ │
├──────┬───────┬────────┬────────────────┬────────┬───────────┬────┼─────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │ │N - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │persoană│România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Apartament cu o │fizică; │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │cameră; Sc = │E - │Mureş, │ │ │ │OPG nr. │ │ │
│ │ │Locuinţă│29,13 mp, Sd = │persoană│localitatea│ │ │ │5.986/2000│ │ │
│111541│8.29.10│de │29,13 mp, Su = │fizică; │Târgu │2000│83.161,00│80.661,00 │Hotărârea │în │imobil│
│ │ │serviciu│29,13 mp, regim │S - │Mureş, Str.│ │ │ │Guvernului│administrare│ │
│ │ │ │înălţime: etaj 4│persoană│Viitorului │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │CF.122723-C1-U37│fizică; │nr. 9, ap. │ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ │ │V - │37 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │persoană│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │fizică │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴────────┴────────────────┴────────┴───────────┴────┼─────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │83.161,00│80.661,00 │ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────┼────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 30 │3.686.583,00│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 31

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIŞOARA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16755146│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL TIMIŞOARA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │3519810 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │ARAD │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬───────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────┬───────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├──────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │Baza │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz,│Adresa │ │din domeniul│ │legală │/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼─────────┼──────────┼───────────┼──────────┼────────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Sc = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.788 mp,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = │ │România, │ │ │ │Protocol │ │ │
│ │ │ │2.850 mp,│N - │judeţul │ │ │ │cu │ │ │
│ │ │Parchetul │Su = │locuinţe; │Arad; │ │ │ │Ministerul│ │ │
│ │ │de pe lângă│2.375, │E - râul │localitatea│ │3.575.155,00│5.537.668,14│Justiţiei │ │ │
│27320│8.29.10 │Tribunalul │regim │Mureş; S -│Arad; str. │1997 │ │ │nr. 2.822/│În │imobil│
│ │ │Arad şi │înălţime │Tribunal │Pictor │ │ │ │1997; │administrare│ │
│ │ │Judecătoria│= subsol │Arad; V - │Nicolae │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Arad │+ P, CF │locuinţe │Grigorescu │ │ │ │Guvernului│ │ │
│ │ │ │319946 │ │nr. 8-10 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ ├─────────┤ │ │ ├────────────┼────────────┤10.03.2016│ │ │
│ │ │ │S teren =│ │ │ │414.570,00 │345.700,00 │ │ │ │
│ │ │ │827 mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴───────────┴───────────┴─────────┴──────────┴───────────┴──────────┼────────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │3.989.725,00│5.883.368,14│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴────────────┴──────────────────────────────┘



┌──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬──────────────┬────┬──────────┬────────────┬──────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────┼────┼──────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Sc = 322 mp, │ │ │ │ │ │Protocol │ │ │
│ │ │ │Sd = 322 mp, │N - │ │ │ │ │cu │ │ │
│ │ │ │Su = 268 mp, │locuinţe; E│România, │ │ │ │Ministerul│ │ │
│ │ │Parchetul de │regim │- │judeţul Arad; │ │676.110,00│513.018,00 │Justiţiei │ │ │
│ │ │pe lângă │înălţime = P │grădiniţă; │localitatea │ │ │ │nr. 2.822/│În │ │
│27323 │8.29.10│Judecătoria │+ 1, CF │S - │Lipova; str. │1998│ │ │1998, │administrare│imobil│
│ │ │Lipova │300072 │locuinţe; V│Brancovici nr.│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ ├─────────────┤- │27 │ ├──────────┼────────────┤Guvernului│ │ │
│ │ │ │S teren = 410│Judecătoria│ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │mp (19,83% │Lipova │ │ │18.188,00 │21.845,00 │10.03. │ │ │
│ │ │ │din 2.066 mp)│ │ │ │ │ │2016 │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴──────────────┴────┼──────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │694.298,00│534.863,00 │ │
├──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬──────────────┬────┼──────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = 82 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 82 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Su = 68, │N - │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul de │regim │locuinţe; E│judeţul Arad; │ │48.173,00 │49.100,00 │Guvernului│ │ │
│161114│8.28.08│pe lângă │înălţime = P,│- locuinţe;│localitatea │1968│ │ │nr. 156 │În │imobil│
│ │ │Tribunalul │CF = │S - │Arad; str. │ │ │ │din │administrare│ │
│ │ │Arad - garaje│302071-C1-U17│locuinţe; V│Eminescu nr. │ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ ├─────────────┤- locuinţe │36 │ ├──────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = 82 │ │ │ │36.751,00 │27.327,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴──────────────┴────┼──────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │84.924,00 │76.427,00 │ │
├──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬──────────────┬────┼──────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = 287 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 575 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Su = 479 mp, │N - ANAF; E│România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul de │regim │- teren; S │judeţul Arad; │ │532.064,00│876.700,00 │Guvernului│ │ │
│161115│8.29.10│pe lângă │înălţime = P │- societate│localitatea │2002│ │ │nr. 156 │În │imobil│
│ │ │Judecătoria │+ M, CF = │comercială;│Ineu; Str. │ │ │ │din │administrare│ │
│ │ │Ineu │300031 │V - stadion│Republicii nr.│ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ ├─────────────┤ │14 │ ├──────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = 731│ │ │ │21.660,00 │18.200,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────┼────┼──────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │553.724,00│894.900,00 │ │ │ │
├──────┼───────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────┼────┼──────────┼────────────┼──────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Sc = 72 mp, │N - │România, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de │Sd = 257 mp, │locuinţe; E│judeţul Arad; │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │pe lângă │Su = 214, │- locuinţe;│localitatea │ │ │ │Guvernului│În │ │
│161116│8.29.10│Judecătoria │regim │S - │Chişineu-Criş;│1994│286.750,00│571.900,00 │nr. 156 │administrare│imobil│
│ │ │Chişineu-Criş│înălţime = │locuinţe; V│Str. │ │ │ │din │ │ │
│ │ │ │P+1+ M, CF = │- locuinţe │Înfrăţirii nr.│ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ │302015-C1-U2 │ │87, ap. 2 │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴──────────────┴────┼──────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │286.750,00│571.900,00 │ │
├──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬──────────────┬────┼──────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = 117 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sd = 350 mp, │N - spital;│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Su = 292, │E - comp. │România, │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │Parchetul de │regim │apă, canal;│judeţul Arad; │ │467.517,00│665.700,00 │Guvernului│ │ │
│161117│8.29.10│pe lângă │înălţime = │S - │localitatea │2002│ │ │nr. 156 │În │imobil│
│ │ │Judecătoria │P+1+M, CF = │Judecătoria│Gurahonţ; str.│ │ │ │din │administrare│ │
│ │ │Gurahonţ │301580 │Gurahonţ; V│Crişan nr. 10 │ │ │ │10.03.2016│ │ │
│ │ │ ├─────────────┤- teren │ │ ├──────────┼────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = 251│ │ │ │5.278,00 │2.952,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴──────────────┴────┼──────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │472.795,00│668.652,00 │ │
├──────┬───────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬──────────────┬────┼──────────┼────────────┼──────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Sc = 60 mp, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de │Sd = 60 mp, │N - spital;│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │pe lângă │Su = 50, │E - comp. │România, │ │ │57.400,00 │Hotărârea │ │ │
│ │ │Judecătoria │regim │apă, canal;│judeţul Arad; │ │ │ │Guvernului│În │ │
│161118│8.29.10│Gurahonţ - │înălţime = P,│S - │localitatea │2006│5.783,00 │ │nr. 156 │administrare│imobil│
│ │ │construcţie │CF = 301968 │Judecătoria│Gurahonţ; str.│ │ │ │din │ │ │
│ │ │anexă ├─────────────┤Gurahonţ; V│Crişan nr. 10 │ │ ├────────────┤10.03.2016│ │ │
│ │ │ │S teren = 275│- teren │ │ │ │3.234,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴──────────────┴────┼──────────┼────────────┼──────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │5.783,00 │60.634,00 │ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┼────────────┼──────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 31 │8.690.744,14│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────────────────────────┘



    ANEXA 32

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIŞOARA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CARAŞ-SEVERIN

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16755146│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL TIMIŞOARA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4396340 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │CARAŞ-SEVERIN │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬─────────────┬───────────────────────────────────────┬──────────┬────────────┬────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┬──────────────┬──────────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │Descriere│ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │tehnică │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor│(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │(pe │(după caz, pe │Adresa │ │din domeniul│ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼─────────────┼─────────┼──────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼─────────────┼─────────┼──────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Sc = 470 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul de │mp, Sd = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │pe lângă │1.881,14 │ │ │ │ │ │Ref. nr. │ │ │
│ │ │Tribunalul │mp; regim│Tribunalul │România, │ │ │ │3.962/1994,│ │ │
│37901│8.29.10 │Caraş-Severin│de │Caraş-Severin,│Caraş-Severin,│1979 │2.465.307,00│2.431.290,00│Hotărârea │În │imobil│
│ │ │şi Parchetul │înălţime:│Judecătoria │Reşiţa, str. │ │ │ │Guvernului │administrare│ │
│ │ │de pe lângă │S+P+2E+M;│Reşiţa │Horea nr. 2-4 │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │Judecătoria │suprafaţă│ │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
│ │ │Reşiţa │utilă = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.567,62 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼─────────────┼─────────┼──────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │Ordinul nr.│ │ │
│ │ │ │din │ │România, │ │ │ │221/ │ │ │
│ │ │Parchetul de │cărămidă,│ │Caraş-Severin,│ │ │ │22.09.1940,│ │ │
│37904│8.29.10 │pe lângă │parter, │Judecătoria │Oraviţa, str. │1940 │510.647,00 │501.043,00 │art. 13, │În │imobil│
│ │ │Judecătoria │Sc = │Oraviţa │Emanoil Gojdu │ │ │ │Hotărârea │administrare│ │
│ │ │Oraviţa │463,68 │ │nr. 39 │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │mp, Sd = │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │463,68 mp│ │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
├─────┼───────────┼─────────────┼─────────┼──────────────┼──────────────┼──────────┼────────────┼────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Ordinul │ │ │
│ │ │ │ │ │România, │ │ │ │ministrului│ │ │
│ │ │Parchetul de │ │ │Caraş-Severin,│ │ │ │sănătăţii │ │ │
│ │ │pe lângă │Clădire │Judecătoria │Moldova Nouă, │ │ │ │nr. 30/ │În │ │
│37905│8.29.10 │Judecătoria │P+1, Sd =│Moldova Nouă │Str. 1 │1996 │631.954,00 │615.439,00 │25.06.1993,│administrare│imobil│
│ │ │Moldova Nouă │614,54 mp│ │Decembrie 1918│ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 21 │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
├─────┴───────────┴─────────────┴─────────┴──────────────┴──────────────┴──────────┴────────────┼────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 32 │3.547.772,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 33

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIŞOARA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TIMIŞ

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16755146│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL TIMIŞOARA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │2487639 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │TIMIŞ │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌─────┬───────────┬───────────┬─────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬─────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬──────────┬──────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. │Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│MF │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi│ │folosinţă │al bunurilor │(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz,│Adresa │ │din domeniul │ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├─────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├─────┼───────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │Parchetele │Clădire S +│N - str. │ │ │ │ │Decizia │ │ │
│ │ │de pe lângă│P + 3E, Sc │Ţepeş │ │ │ │ │Prefecturii│În │ │
│ │ │Curtea de │= 5.313,59 │Vodă: S - │Timişoara,│ │ │ │Timiş nr. │administrare│ │
│ │ │Apel, │mp, Su = │Eugeniu de│str. │ │ │ │325/1991 │operativă cu│ │
│25761│8.29.10 │Tribunalul │3.911,08 │Savoya; E │Eugeniu de│1991 │10.570.810,00│12.102.138,00│Hotărârea │Ministerul │imobil│
│ │ │Timiş si │mp, CF │- Martin │Savoya nr.│ │ │ │Guvernului │Justiţiei │ │
│ │ │Judecătoria│415546 │Luther; V │2 │ │ │ │nr. 156/ │nr. MF 25756│ │
│ │ │Timişoara │(cota-parte│- Piaţa │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │de 18,51%) │Tarcului │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴───────────┴───────────┴───────────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴────────────┴──────┘



┌──────┬───────┬───────────┬─────────────┬─────────────┬──────────┬────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬────────────┬──────┐
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire S + P│E - Str. 20 │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ 2E, Sd = │Decembrie │ │ │ │ │Consiliului │În │ │
│ │ │Parchetul │1.234,05 mp, │1989 nr. 13, │Lugoj, │ │ │ │Local Lugoj │administrare│ │
│ │ │de pe lângă│CF 404673 │N - │Str. 20 │ │ │ │nr. 120/1997 │cu │ │
│25762 │8.29.10│Judecătoria│teren = │Judecătoria │Decembrie │1997│1.511.537,00│1.728.714,00 │Hotărârea │Ministerul │imobil│
│ │ │Lugoj │512,55 mp │Lugoj; S - │1989 nr. │ │ │ │Guvernului │Justiţiei │ │
│ │ │ │(cota-parte │Telekom; V - │13 │ │ │ │nr. 156/ │nr. MF 25760│ │
│ │ │ │de 15%) │str. Avram │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │ │Iancu │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Hotărârea nr.│ │ │
│ │ │ │ │N-E - │ │ │ │ │52 din │ │ │
│ │ │ │ │Biserica │ │ │ │ │18.10.1993 a │ │ │
│ │ │ │ │Penticostală;│ │ │ │ │Consiliului │ │ │
│ │ │Parchetul │Clădire P + │N-V - Liceul │Făget, │ │ │ │Local Făget, │ │ │
│25763 │8.29.10│de pe lângă│E, Sd = │Traian Vuia; │Str. 1 │1996│471.384,00 │555.765,00 │Hotărârea │În │imobil│
│ │ │Judecătoria│504,79 mp, CF│S-V - complex│Decembrie │ │ │ │Guvernului │administrare│ │
│ │ │Făget │400828 │comercial; │1948 nr. 3│ │ │ │nr. 900/1995 │ │ │
│ │ │ │ │S-E - şoseaua│ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │ │DN 68A │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
├──────┼───────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │ │N - Şcoala │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │ │generală │ │ │ │ │Consiliului │ │ │
│ │ │ │ │Nestor │ │ │ │ │Local │ │ │
│ │ │Parchetul │ │Oprean; E - │Sânnicolau│ │ │ │Sânnicolau │ │ │
│ │ │de pe lângă│Clădire S + P│Biserica │Mare, Str.│ │ │ │Mare nr. 2/ │ │ │
│25764 │8.29.10│Judecătoria│+ 1E, Sd = │Catolică, S -│16 │1993│552.273,00 │593.337,00 │1993, │În │imobil│
│ │ │Sânnicolau │412,82 mp, │cabinete │Decembrie │ │ │ │Încheiere nr.│administrare│ │
│ │ │Mare │CF408646 │avocaţi, │1989 nr. 8│ │ │ │44/1999 │ │ │
│ │ │ │ │notari; V - │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │ │blocuri │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │ │locuinţă │ │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │10.03.2016 │ │ │
├──────┼───────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼──────────┼────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire S + P│ │ │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │+ 1E + M, │ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │corp A, B, │ │ │ │ │ │nr. 1.224/ │ │ │
│ │ │ │apartament 9,│N - casă; S -│ │ │ │ │2001, │ │ │
│ │ │Parchetul │Sd = 2.327,38│complex │ │ │667.151,00 │649.760,00 │Proces-verbal│ │ │
│ │ │de pe lângă│mp, Su = │comercial; E │Deta, Str.│ │ │ │RAPPS nr. 368│În │ │
│121133│8.29.10│Judecătoria│1.902,49 mp, │- Pompieri │Victoriei │2001│ │ │/2002, │administrare│imobil│
│ │ │Deta │CF │ISU Banat; V │nr. 3 │ │ │ │Contract │ │ │
│ │ │ │401094-C1-U1,│- teren │ │ │ │ │cumpărare nr.│ │ │
│ │ │ │CF 402405 │ │ │ │ │ │4.741/2002 │ │ │
│ │ │ ├─────────────┤ │ │ ├────────────┼─────────────┤Hotărârea │ │ │
│ │ │ │S teren = 526│ │ │ │30.508,00 │33.664,00 │Guvernului │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │nr. 156/2016 │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴─────────────┴─────────────┴──────────┴────┼────────────┼─────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │697.659,00 │683.424,00 │ │
├──────┬───────┬───────────┬─────────────┬─────────────┬──────────┬────┼────────────┼─────────────┼─────────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire cu │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │dependinţe, │ │ │ │ │ │Contract de │ │ │
│ │ │Parchetul │anexe Sd = │N - casă; S -│Jimbolia, │ │201.437,00 │205.266,00 │cumpărare nr.│ │ │
│ │ │de pe lângă│283,44 mp, │casă; E - │Str. │ │ │ │15.873/2001 │În │ │
│161119│8.29.10│Judecătoria│parter, CF │casă; V - │Republicii│2001│ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Jimbolia │403323 │Str. │nr. 69 │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ ├─────────────┤Principală │ │ ├────────────┼─────────────┤nr. 156/2016 │ │ │
│ │ │ │S teren = 339│ │ │ │33.561,00 │26.103,00 │ │ │ │
│ │ │ │mp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────┴───────────┴─────────────┴─────────────┴──────────┴────┼────────────┼─────────────┼─────────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │234.998,00 │231.369,00 │ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────┼─────────────┼─────────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 33 │15.894.747,00│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 34

    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL ALBA IULIA - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SIBIU

┌────────────┬────────┬────────────────┐
│1. │ │ │
│Ordonatorul │4364748 │MINISTERUL │
│principal de│ │PUBLIC │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│2. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │16774199│LÂNGĂ CURTEA DE │
│secundar de │ │APEL ALBA IULIA │
│credite │ │ │
├────────────┼────────┼────────────────┤
│3. │ │PARCHETUL DE PE │
│Ordonatorul │4751450 │LÂNGĂ TRIBUNALUL│
│terţiar de │ │SIBIU │
│credite │ │ │
└────────────┴────────┴────────────────┘



┌──────┬───────────┬───────────┬──────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬─────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ │ │ │ │Valoarea de │ │ │ │
│ │ │ │Date de identificare │ │inventar a │ │Situaţia juridică │ │
│ │ │ │ │ │bunului │ │ │ │
│ │ │ │ │Anul │imobil │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┬────────────┬─────────┤dobândirii│înscris în │Valoarea de ├───────────┬────────────┤ │
│Nr. MF│Cod │Denumire │ │ │ │/ │inventarul │inventar │ │ │Tip │
│ │clasificare│ │ │ │ │dării în │centralizat │actualizată │ │În │bun │
│ │ │ │Descriere │Vecinătăţi │ │folosinţă │al bunurilor │(lei) │ │administrare│ │
│ │ │ │tehnică (pe│(după caz, │Adresa │ │din domeniul │ │Baza legală│/ │ │
│ │ │ │scurt) │pe scurt) │ │ │public al │ │ │concesiune │ │
│ │ │ │ │ │ │ │statului │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │(lei) │ │ │ │ │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├──────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼────────────┼──────┤
│ │ │ │Clădire │N - sediu │România; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │compusă din│pompieri; E │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │3 corpuri │- casă │Sibiu, │ │176.550,00 │201.937,89 │Hotărârea │ │ │
│ │ │de pe lângă│şi anexe, │particulară;│oraşul │ │ │ │Consiliului│În │ │
│39744 │8.29.10 │Judecătoria│parter, CF │S - drum │Sălişte, │1994 │ │ │Local nr. │administrare│imobil│
│ │ │Sălişte │102032 │judeţean; V │str. │ │ │ │46/1994 │ │ │
│ │ │ ├───────────┤- sediu │Bucureşti│ ├─────────────┼─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren= │oficiul │nr. 3 │ │32.160,00 │36.784,61 │ │ │ │
│ │ │ │804 mp │poştal │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────┴──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │208.710,00 │238.722,50 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────┬──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire P +│N - drum │România; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1E; Sc = │judeţean; E │judeţul │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Parchetul │432 mp, Sd │- casă │Sibiu; │ │2.117.453,00 │2.421.943,15 │Hotărârea │ │ │
│39745 │8.29.10 │de pe lângă│= 864 mp, │particulară;│oraşul │1998 │ │ │Consiliului│În │imobil│
│ │ │Judecătoria│CF 4287 │S - grădină │Avrig; │ │ │ │Local nr. │administrare│ │
│ │ │Avrig ├───────────┤particulară;│Str. │ ├─────────────┼─────────────┤58/1995 │ │ │
│ │ │ │S teren = │V - casă │Bisericii│ │67.365,00 │77.052,09 │ │ │ │
│ │ │ │1.497 mp │particulară │nr. 15 │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────┴──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │2.184.818,00 │2.498.995,24 │ │
├──────┬───────────┬───────────┬───────────┬────────────┬─────────┬──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┬────────────┬──────┤
│ │ │ │Clădire │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │două │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │corpuri C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │şi C2: C1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │clădire P +│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │3E, Sc = │N - Unitate │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │938 mp; Sd │Militară │Ţara: │ │ │ │Hotărârea │ │ │
│ │ │ │= 3.640 mp;│01473; E - │România; │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │Parchetul │CF │drum │judeţul │ │6.536.438,00 │6.803.778,31 │nr. 1.423/ │ │ │
│ │ │de pe lângă│101757-C1 │judeţean; S │Sibiu; │ │ │ │2007; │În │ │
│153494│8.29.10 │Tribunalul │C2 magazie │- Unitate │MRJ │2007 │ │ │Hotărârea │administrare│imobil│
│ │ │Sibiu │- │Militară │Sibiu; │ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │construcţie│01473 V - │Calea │ │ │ │nr. 156/ │ │ │
│ │ │ │anexă, Sc =│Unitate │Dumbrăvii│ │ │ │10.03.2016 │ │ │
│ │ │ │36 mp, Sd =│Militară │nr. 28-32│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │36 mp, CF │01473 │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │101757-C2 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├───────────┤ │ │ ├─────────────┼─────────────┤ │ │ │
│ │ │ │S teren = │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │1.939 mp, │ │ │ │1.187.618,00 │1.358.397,61 │ │ │ │
│ │ │ │CF 101757 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┴─────────┴──────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┴────────────┴──────┤
│TOTAL │7.724.056,00 │8.162.175,92 │ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────────────────────────┤
│TOTAL GENERAL ANEXA NR. 34 │10.117.584,00│10.899.893,66│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────────────────────────┘



    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016