Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 944 din 15 decembrie 2016  pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 944 din 15 decembrie 2016 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.056 din 28 decembrie 2016

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I
    Hotărârea Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 19 din 10 ianuarie 2008, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 4, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(3) Unităţile aflate sub autoritatea autorităţii publice centrale pentru transporturi, care au în administrare infrastructuri rutiere, feroviare, aeroportuare şi portuare, realizează cartarea zgomotului şi elaborează hărţile strategice de zgomot şi planurile de acţiune, potrivit prevederilor prezentei hotărâri, pentru drumurile principale din interiorul şi din exteriorul aglomerărilor, căile ferate principale din interiorul şi din exteriorul aglomerărilor şi căile ferate din interiorul aglomerărilor, aeroporturile mari, aeroporturile civile urbane din interiorul aglomerărilor şi porturile din interiorul aglomerărilor, aflate în administrarea acestora, cu respectarea prevederilor alin. (9) şi (10), şi implementează măsurile de reducere şi gestionare a zgomotului, cu respectarea termenelor care se menţionează în acest sens în planurile de acţiune."

    2. La articolul 4 alineatul (18), partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(18) Operatorii economici care desfăşoară activităţi potrivit anexei nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, autorităţile administraţiei publice centrale sau alte instituţii ale statului, care deţin sau au competenţa legală de gestionare a unor date care sunt necesare în procesul de cartare a zgomotului ambiant, au următoarele obligaţii:"

    3. La articolul 4, alineatul (20) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(20) Autorităţile administraţiei publice locale prevăzute la alin. (1), unităţile prevăzute la alin. (3) şi operatorii economici prevăzuţi la alin. (29), la elaborarea hărţilor strategice de zgomot şi a planurilor de acţiune, au obligaţia să utilizeze date oficiale cu privire la numărul populaţiei, distribuţia populaţiei, date de trafic rutier, feroviar şi aeroportuar, precum şi informaţiile prevăzute în autorizaţiile integrate de mediu emise operatorilor economici care deţin sau administrează amplasamente industriale în interiorul aglomerărilor şi care desfăşoară activităţi în conformitate cu anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013."

    4. La articolul 4 alineatul (22), partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(22) Autorităţile administraţiei publice şi operatorii economici care au în responsabilitate realizarea hărţilor strategice de zgomot şi a planurilor de acţiune, precum şi operatorii economici care desfăşoară activităţi potrivit anexei nr. 1 la Legea nr. 278/2013, pentru amplasamentele industriale aflate în interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1 din anexa nr. 8, pot depune cereri de finanţare din Fondul pentru mediu, după cum urmează:"

    5. La articolul 4 alineatul (27), litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "c) operatorii economici care desfăşoară activităţi potrivit anexei nr. 1 la Legea nr. 278/2013, în cazul amplasamentelor industriale din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1 din anexa nr. 8;"

    6. La articolul 4 alineatul (28), partea introductivă se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(28) Măsurile de gestionare şi reducere a zgomotului prevăzute la art. 11 alin. (3), elaborate pentru amplasamentele industriale din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1 din anexa nr. 8, care desfăşoară activităţi în conformitate cu anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013, se pun în aplicare astfel:"

    7. La articolul 10, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Până la data de 30 iunie 2012 se elaborează şi se aprobă hărţile strategice de zgomot care prezintă situaţia anului calendaristic precedent pentru toate aglomerările, drumurile principale, căile ferate principale şi aeroporturile mari, iar acestea se refac şi, dacă este cazul, se revizuiesc, cel puţin la fiecare 5 ani de la această dată."

    8. La articolul 11, alineatul (4) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(4) Până la data de 18 iulie 2013 se elaborează şi se aprobă planurile de acţiune care cuprind măsuri de gestionare şi reducere a zgomotului identificate cu prioritate pentru situaţiile în care este depăşită oricare valoare-limită în vigoare sau utilizând alte criterii alese în acest scop, pentru toate aglomerările, drumurile principale, căile ferate principale şi aeroporturi mari, iar aceste planuri de acţiune se reevaluează şi, dacă este cazul, se revizuiesc atunci când se produc modificări importante care afectează situaţia existentă privind nivelul zgomotului şi cel puţin la fiecare 5 ani de la această dată."

    9. După anexa nr. 8 se introduce o nouă anexă, anexa nr. 9, având cuprinsul prevăzut în anexa la prezenta hotărâre.

    ART. II
    Aglomerările, drumurile principale, căile ferate principale, aeroporturile civile urbane şi aeroporturile mari, precum şi porturile maritime şi/sau fluviale pentru care trebuie realizate hărţile strategice de zgomot şi datele aferente acestora până la data de 30 iunie 2017 şi planurile de acţiune aferente până la data de 18 iulie 2018 sunt prevăzute în anexa nr. 9 la Hotărârea Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, astfel cum a fost modificată şi completată prin prezenta hotărâre.
    ART. III
    Înainte ca autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului să realizeze raportarea către Comisia Europeană se aprobă prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale pentru transporturi următoarele:
    a) datele aferente hărţilor strategice de zgomot elaborate pentru drumurile principale, cu excepţia drumurilor judeţene, căile ferate principale, aeroporturile mari, aeroporturile civile urbane aflate în administraţia Companiei Naţionale "Aeroporturi Bucureşti" - S.A. şi porturile din interiorul aglomerărilor, prevăzute în tabelele nr. 2-6 din anexa nr. 9 la Hotărârea Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, astfel cum a fost modificată şi completată prin prezenta hotărâre, precum şi datele aferente hărţilor strategice de zgomot elaborate pentru căile ferate din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1 din anexa nr. 9 la Hotărârea Guvernului nr. 321/2005, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, astfel cum a fost modificată şi completată prin prezenta hotărâre;
    b) planurile de acţiune elaborate pentru drumurile principale, cu excepţia drumurilor judeţene, căile ferate principale, aeroporturile mari, aeroporturile civile urbane aflate în administraţia Companiei Naţionale "Aeroporturi Bucureşti" - S.A. şi porturile din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelele nr. 2-6 din anexa nr. 9 la Hotărârea Guvernului nr. 321/2005, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, astfel cum a fost modificată şi completată prin prezenta hotărâre, precum şi planurile de acţiune elaborate pentru căile ferate din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1 din anexa nr. 9 la Hotărârea Guvernului nr. 321/2005, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, astfel cum a fost modificată şi completată prin prezenta hotărâre.
    ART. IV
    Autorităţile administraţiei publice locale prevăzute la art. 4 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, unităţile aflate sub autoritatea autorităţii publice centrale pentru transporturi prevăzute la art. 4 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 321/2005, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi operatorii economici prevăzuţi la art. 4 alin. (29) din Hotărârea Guvernului nr. 321/2005, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, atunci când realizează cartarea strategică de zgomot şi elaborează hărţile strategice de zgomot şi planurile de acţiune, utilizează până la data intrării în vigoare a actului normativ de transpunere a Directivei (UE) 2015/996 metodele interimare de calcul pentru L(zsn) şi L(noapte) prevăzute în anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 321/2005, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. V
    În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Ministerul Transporturilor va actualiza Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 1.258/2005 pentru stabilirea unităţilor responsabile cu cartarea zgomotului pentru căile ferate, drumurile, porturile din interiorul aglomerărilor şi aeroporturile, aflate în administrarea lor, elaborarea hărţilor strategice de zgomot şi a planurilor de acţiune aferente acestora, din domeniul propriu de activitate, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 766 din 23 august 2005, cu modificările ulterioare.

                                 PRIM-MINISTRU
                              DACIAN JULIEN CIOLOŞ

                                Contrasemnează:
                                 --------------
                    Ministrul mediului, apelor şi pădurilor,
                             Cristiana Paşca Palmer

                    Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării
                      regionale şi administraţiei publice,
                                  Vasile Dîncu

                           Ministrul transporturilor,
                                Petru Sorin Buşe

                              Ministrul sănătăţii,
                             Vlad Vasile Voiculescu

                         Ministrul afacerilor externe,
                                Lazăr Comănescu

    Bucureşti, 15 decembrie 2016.
    Nr. 944.


    ANEXĂ

                   Aglomerările, drumurile principale, căile
    ferate principale, aeroporturile urbane şi aeroporturile mari, precum şi
             porturile maritime şi/sau fluviale pentru care trebuie
                     realizate hărţile strategice de zgomot
         până la data de 30 iunie 2017 şi planurile de acţiune aferente
     până la data de 18 iulie 2018 potrivit prevederilor prezentei hotărâri

    Tabelul nr. 1. Aglomerări identificate cu o populaţie de peste 100.000 locuitori, sursa datelor statistice: Institutul Naţional de Statistică

┌────┬────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ │
│crt.│ Aglomerare │ Autoritatea administraţiei publice locale │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Municipiul Bucureşti │Primăria Generală a Municipiului Bucureşti │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Municipiul Iaşi │Primăria Municipiului Iaşi │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Municipiul Cluj-Napoca │Primăria Municipiului Cluj-Napoca │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 4.│Municipiul Timişoara │Primăria Municipiului Timişoara │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 5.│Municipiul Constanţa │Primăria Municipiului Constanţa │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 6.│Municipiul Craiova │Primăria Municipiului Craiova │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 7.│Municipiul Galaţi │Primăria Municipiului Galaţi │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 8.│Municipiul Braşov │Primăria Municipiului Braşov │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 9.│Municipiul Ploieşti │Primăria Municipiului Ploieşti │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 10.│Municipiul Piteşti │Primăria Municipiului Piteşti │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 11.│Municipiul Bacău │Primăria Municipiului Bacău │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 12.│Municipiul Oradea │Primăria Municipiului Oradea │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 13.│Municipiul Botoşani │Primăria Municipiului Botoşani │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 14.│Municipiul Brăila │Primăria Municipiului Brăila │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 15.│Municipiul Buzău │Primăria Municipiului Buzău │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 16.│Municipiul Târgu Mureş │Primăria Municipiului Târgu Mureş │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 17.│Municipiul Sibiu │Primăria Municipiului Sibiu │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 18.│Municipiul Arad │Primăria Municipiului Arad │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 19.│Municipiul Baia Mare │Primăria Municipiului Baia Mare │
├────┼────────────────────────────┼────────────────────────────────────────────┤
│ 20.│Municipiul Satu Mare │Primăria Municipiului Satu Mare │
└────┴────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────┘


    Tabelul nr. 2. Drumurile principale, sursa: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A.


┌────┬────────┬──────────────────────┬────────┬──────────┬─────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ │Lungimea│ Total │ │
│crt.│ Drumul │ Poziţia kilometrică │(metri) │ vehicule │ Limitele sectorului │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│ DN1 │ 12 + 461-16 + 000 │ 3539 │ 24194390│ DNCB-Otopeni │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│ DN1 │ 16 + 000-36 + 110 │ 20110 │ 10551420│ Otopeni-DJ101C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│ DN1 │ 36 + 110-53 + 650 │ 17540 │ 11437275│ DJ101C-M. Ploieşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 4.│ DN1 │ 53 + 650-5 + 750 │ 6100 │ 6957265 │ Municipiul Ploieşti-DN1A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 5.│ DN1 │ 59 + 750-67 + 284 │ 7534 │ 12411460│ DN1A-DN1B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 6.│ DN1 │ 67 + 284-79 + 580 │ 12296 │ 10701070│ DN1B-DJ100F (Băicoi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 7.│ DN1 │ 79 + 580-95 + 450 │ 15870 │ 10013410│ DJ100F-DJ101R (Câmpina) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 8.│ DN1 │ 95 + 450-122 + 000 │ 26.550│ 8788835 │ DJ101R-Sinaia │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 9.│ DN1 │ 122 + 000-125 + 000 │ 3000 │ 4277435 │ Sinaia-Sinaia (ieşire) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 10.│ DN1 │ 125 + 000-138 + 000 │ 13000 │ 8469825 │ Sinaia-DRDP Braşov │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 11.│ DN1 │ 138 + 000-140 + 923 │ 2923 │ 5756050 │ DRDP Bucureşti-DN73A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 12.│ DN1 │ 140 + 923-160 + 798 │ 19875 │ 4391315 │ DN73A-Municipiul Braşov │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 13.│ DN1 │ 173 + 375-175 + 205 │ 1830 │ 5711155 │ Municipiul Braşov-DN73B (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 14.│ DN1 │ 175 + 205-179 + 700 │ 4495 │ 4024125 │ DN73B-Municipiul Codlea (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 15.│ DN1 │ 220 + 010-232 + 600 │ 12590 │ 3557655 │ DN73A-Municipiul Făgăraş │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 16.│ DN1 │ 236 + 100-258 + 618 │ 22518 │ 4101870 │ Municipiul Făgăraş -DJ105C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 17.│ DN1 │ 258 + 618-267 + 152 │ 8534 │ 4411755 │ DJ105C-DN7C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 18.│ DN1 │ 267 + 152-296 + 150 │ 28998 │ 4256995 │ DN7C-DN7 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 19.│ DN1 │ 296 + 150-307 + 050 │ 10900 │ 5608590 │ DN7-Municipiul Sibiu (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 20.│ DN1 │ 315 + 500-320 + 505 │ 5005 │ 3168930 │ Municipiul Sibiu - Cristian │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 21.│ DN1 │ 370 + 000-375 + 930 │ 5930 │ 5847300 │ Municipiul Sebeş-Municipiul Alba Iulia │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 22.│ DN1 │ 385 + 160-397 + 049 │ 11889 │ 6955440 │ Municipiul Alba Iulia-DN14B (Teiuş) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 23.│ DN1 │ 397 + 049-406 + 950 │ 9901 │ 6021770 │ DN14B (Teiuş)-DJ107I (Municipiul Aiud) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 24.│ DN1 │ 412 + 000-441 + 640 │ 29640 │ 4136545 │ Municipiul Aiud (DJ107I)-A3 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 25.│ DN1 │ 441 + 640-444 + 650 │ 3010 │ 3554005 │ A3-Municipiul Turda │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 26.│ DN1 │ 450 + 000-465 + 105 │ 15105 │ 6163390 │ Turda-VOCE │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 27.│ DN1 │ 465 + 105-473 + 600 │ 8495 │ 6363775 │ Municipiul Turda-Municipiul Cluj-Napoca │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 28.│ DN1 │ 481 + 500-491 + 413 │ 9913 │ 6030530 │ Municipiul Cluj-Napoca-A3 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 29.│ DN1 │ 491 + 413-500 + 000 │ 8587 │ 4284005 │ A3-DN1J │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 30.│ DN1 │ 500 + 000-514 + 050 │ 14050 │ 3576635 │ DN1J-DJ108C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 31.│ DN1 │ 514 + 050-527 + 027 │ 12977 │ 3723000 │ DJ108C-DN1G (Huedin) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 32.│ DN1 │ 527 + 027-548 + 835 │ 21808 │ 3449615 │ DN1G (Huedin)-DJ108A (Ciucea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 33.│ DN1 │ 548 + 835-567 + 200 │ 18365 │ 3557290 │ DJ108A (Ciucea)-Corniţel │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 34.│ DN1 │ 567 + 200-590 + 575 │ 23375 │ 3644525 │ Corniţel-DN1H (Aleşd) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 35.│ DN1 │ 590 + 575-604 + 751 │ 14176 │ 4610680 │ DN1H (Aleşd)-DN1P (Uileacu de Criş) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 36.│ DN1 │ 604 + 751-622 + 000 │ 17249 │ 7567180 │ DN1P (Uileacu de Criş) - Municipiul Oradea │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 37.│ DN1 │ 637 + 500-642 + 327 │ 4.27 │ 4860340 │ Municipiul Oradea-PCTF Borş (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 38.│ DN2 │ 11 + 540-18 + 330 │ 6790 │ 8605970 │ DNCB-Afumaţi (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 39.│ DN2 │ 18 + 330-40 + 166 │ 21836 │ 6624750 │ Afumaţi-DJ302 (Moviliţa) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 40.│ DN2 │ 40 + 166-55 + 800 │ 15634 │ 7670840 │ DJ302-DN2A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 41.│ DN2 │ 55 + 800-95 + 353 │ 39553 │ 5614065 │ DJ102H-DN2C (Costeşti) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 42.│ DN2 │ 95 + 353-104 + 828 │ 9475 │ 5587785 │ DN2C-DN1B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 43.│ DN2 │ 104 + 828-106 + 790 │ 1962 │ 5662610 │ DN1B-Municipiul Buzău │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 44.│ DN2 │ 114 + 500-117 + 834 │ 3334 │ 11752270│ Municipiul Buzău-DJ203K │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 45.│ DN2 │ 117 + 834-144 + 070 │ 26236 │ 4792815 │ DJ203K-Municipiul Râmnicu Sărat │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 46.│ DN2 │ 147 + 870-152 + 430 │ 4560 │ 4397155 │ Municipiul Râmnicu Sărat-DRDP Iaşi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 47.│ DN2 │ 152 + 430-163 + 630 │ 11200 │ 4715435 │ DRDP Bucureşti-DN2N │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 48.│ DN2 │ 163 + 630-180 + 250 │ 16620 │ 3189005 │ DN2N-Municipiul Focşani │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 49.│ DN2 │ 180 + 250-185 + 910 │ 5660 │ 7783625 │ Centura Municipiului Focşani │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 50.│ DN2 │ 185 + 910-200 + 600 │ 14690 │ 5957165 │ Municipiul Focşani-DN24 (Tişiţa) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 51.│ DN2 │ 200 + 600-228 + 470 │ 27870 │ 4267215 │ DN24-Municipiul Adjud │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 52.│ DN2 │ 257 + 667-278 + 717 │ 21050 │ 3760960 │ DJ206B-Municipiul Bacău │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 53.│ DN2 │ 292 + 350-311 + 660 │ 19310 │ 5124965 │ Municipiul Bacău-DJ159 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 54.│ DN2 │ 311 + 600-321 + 537 │ 9877 │ 3635765 │ DJ159-DJ158 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 55.│ DN2 │ 321 + 537-328 + 692 │ 7155 │ 4917645 │ DJ158-Municipiul Roman │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 56.│ DN2 │ 333 + 775-341 + 885 │ 8110 │ 4245315 │ Municipiul Roman-DN28 (Săbăoani) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 57.│ DN2 │ 375 + 541-379 + 367 │ 3826 │ 3075855 │ DN28A-DN15B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 58.│ DN2 │ 403 + 500-410 + 000 │ 6500 │ 3774465 │ DN15C-Municipiul Fălticeni │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 59.│ DN2 │ 415 + 000-431 + 400 │ 16400 │ 3559845 │ Municipiul Fălticeni-Municipiul Suceava │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 60.│ DN2 │ 441 + 500-457 + 100 │ 15600 │ 3298870 │ Municipiul Suceava-DN2H │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 61.│ DN3 │ 242 + 800-254 + 350 │ 11550 │ 6348810 │ DN22C (Murfatlar)-Nod rutier A4 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 62.│ DN3 │ 254 + 350-256 + 000 │ 1650 │ 9381230 │ Nod rutier A4-Municipiul Constanţa │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 63.│ DN4 │ 12 + 500-39 + 100 │ 26600 │ 3713875 │ DNCB-DJ301 (Budeşti) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 64.│ DN5 │ 10 + 356-19 + 700 │ 9344 │ 6299900 │ DNCB-Intr. V. Ad. C. │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 65.│ DN5 │ 19 + 700-23 + 200 │ 3500 │ 4511400 │ DN5 (Intr. V. Ad. C)-DN5 (Ies. V. Ad. C) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 66.│ DN5 │ 23 + 200-51 + 290 │ 28090 │ 5045030 │ DN5 (Ies. V. Ad. C)-DN41 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 67.│ DN5 │ 51 + 290-55 + 100 │ 3810 │ 5220595 │ DN41-DC94 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 68.│ DN5 │ 55 + 100-59 + 00 │ 3900 │ 5226435 │ DC94-Municipiul Giurgiu │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 69.│ DN6 │ 11 + 120-23 + 300 │ 12180 │ 9126095 │ DNCB-DJ412A (Mihăileşti) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 70.│ DN6 │ 23 + 300-39 + 418 │ 16118 │ 4831505 │ DJ412A-DN61 (Ghimpaţi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 71.│ DN6 │ 61 + 316-86 + 300 │ 24984 │ 3244120 │ DJ503-Municipiul Alexandria │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 72.│ DN6 │ 233 + 000-238 + 350 │ 5350 │ 5575375 │ Municipiul Craiova-4 benzi (Işalniţa) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 73.│ DN6 │ 238 + 350-265 + 000 │ 26650 │ 4203705 │ Işalniţa (4 benzi)-DN66 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 74.│ DN6 │ 332 + 190-343 + 200 │ 11010 │ 5096495 │ DN56A-Municipiul Drobeta-Turnu Severin │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 75.│ DN6 │ 343 + 200-358 + 000 │ 14800 │ 4138370 │ Municipiul Drobeta-Turnu Severin - │
│ │ │ │ │ │ DRDP Timişoara │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 76.│ DN6 │ 358 + 000-364 + 607 │ 6607 │ 3065270 │ DRDP Craiova-Municipiul Orşova (DN57) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 77.│ DN6 │ 364 + 607-380 + 665 │ 16058 │ 3033150 │ Municipiul Orşova-DN67D │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 78.│ DN6 │ 435 + 203-453 + 000 │ 17797 │ 3434285 │ Slatina-Timiş-Municipiul Caransebeş │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 79.│ DN6 │ 455 + 340-458 + 740 │ 3400 │ 4094570 │ DN58-Intersecţia cu centura municipiului │
│ │ │ │ │ │ Caransebeş (DN6) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 80.│ DN6 │ 481 + 679-500 + 435 │ 18756 │ 3595615 │ DJ681-Intrare A6 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 81.│ DN6 │ 500 + 435-514+988 │ 14553 │ 4862165 │ Intrare A6-Intrare DJ609A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 82.│ DN6 │ 514 + 988-540 + 222 │ 25234 │ 5180445 │ Costeiu DJ609B-Intrare A1 (Remetea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 83.│ DN6 │ 540 + 222-550 + 060 │ 9838 │ 4762155 │ Intrare A1-Municipiul Timişoara │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 84.│ DN6 │ 560 + 100-583 + 946 │ 23846 │ 4285830 │ Municipiul Timişoara-Biled (DJ693) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 85.│ DN7 │ 13 + 100-30+808 │ 17708 │ 5411490 │ DNCB-DN71 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 86.│ DN7 │ 30 + 808-45 + 235 │ 14427 │ 3151410 │ DN71-DJ711A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 87.│ DN7 │ 58 + 409-72+535 │ 14126 │ 3125495 │ DJ721-DN72 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 88.│ DN7 │ 72 + 535-95 + 010 │ 22475 │ 3129145 │ DN72-DJ702 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 89.│ DN7 │ 95 + 010-112 + 000 │ 16990 │ 4020110 │ DJ702-Municipiul Piteşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 90.│ DN7 │ 119 + 250-144 + 320 │ 25070 │ 5341045 │ DN7C-DJ703A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 91.│ DN7 │ 144 + 320-156 + 250 │ 11930 │ 4686600 │ DJ703A-DRDP Craiova │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 92.│ DN7 │ 156 + 250-170 + 750 │ 14500 │ 5591070 │ DRDP Bucureşti-DN67 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 93.│ DN7 │ 170 + 750-178+500 │ 7750 │ 6399180 │ Varianta Nord (DN67) - Municipiul │
│ │ │ │ │ │ Râmnicu Vâlcea │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 94.│ DN7 │ 178 + 500-196 + 000 │ 17500 │ 5406380 │ Municipiul Râmnicu Vâlcea-Călimăneşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 95.│ DN7 │ 196 + 000-207 + 523 │ 11523 │ 4770915 │ Călimăneşti-DN7A (Brezoi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 96.│ DN7 │ 207 + 523-239 + 400 │ 31877 │ 4771645 │ DN7A-DRDP Braşov │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 97.│ DN7 │ 239 + 925-259 - 305 │ 19380 │ 4298970 │ DRDP Craiova-DN1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 98.│ DN7 │ 377 + 525-386 + 200 │ 8675 │ 7785085 │ DN66-Municipiul Deva │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│ 99.│ DN7 │ 393 + 000-412 + 155 │ 19155 │ 4174140 │ Municipiul Deva-Săcămaş (DN68A) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│100.│ DN7 │ 512 + 820-526 + 450 │ 13630 │ 3093375 │ Lipova-Sâmbăteni (DJ708C) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│101.│ DN7 │ 526 + 450-538 + 600 │ 12150 │ 7371540 │ Sâmbăteni-Municipiul Arad │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│102.│ DN7 │ 544 + 300-553 + 600 │ 9300 │ 3543055 │ DN79-intrare A11 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│103.│ DN7 │ 553 + 600-557 + 050 │ 3450 │ 3665330 │ A11-DN7B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│104.│ DN10 │ 2 + 100-7+127 │ 5027 │ 3923385 │ Municipiul Buzău-DJ205 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│105.│ DN11 │ 3 + 867-10+280 │ 6413 │ 6024325 │ Municipiul Braşov-DN10 (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│106.│ DN11 │ 10 + 280-21 + 090 │ 10810 │ 4394600 │ DN10-DN12 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│107.│ DN11 │ 115 + 946-125 + 100 │ 9154 │ 3233535 │ DJ116-DN12A (municipiul Oneşti) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│108.│ DN12 │ 0 + 000-8 + 280 │ 8280 │ 3101040 │ DN11-Municipiul Sfântu Gheorghe │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│109.│ DN13 │ 6 + 100-9 + 727 │ 3627 │ 4777485 │ Municipiul Braşov-DJ112A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│110.│ DN13 │ 9 + 727-18 + 101 │ 8374 │ 3439030 │ DJ112-DN13E │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│111.│ DN13 │ 18 + 101-28 + 470 │ 10369 │ 3049940 │ DN13E-DJ131 (Măieruş) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│112.│ DN13 │ 104 + 896-111 + 600 │ 6704 │ 3143380 │ DN13C-Municipiul Sighişoara │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│113.│ DN13 │ 146 + 220-156 + 900 │ 10680 │ 3887980 │ DN13A-DJ151D │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│114.│ DN13 │ 156 + 900-165 + 000 │ 8100 │ 3678835 │ DJ151D-Municipiul Târgu Mureş │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│115.│ DN14 │ 3 + 500-15 + 885 │ 12385 │ 3516045 │ Municipiul Sibiu-DJ107B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│116.│ DN15 │ 0 + 000-6 + 050 │ 6050 │ 3699640 │ Municipiul Turda-Municipiul Câmpia Turzii │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│117.│ DN15 │ 11 + 600-21 + 000 │ 9400 │ 3483925 │ Municipiul Câmpia Turzii-DRDP Braşov │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│118.│ DN15 │ 21 + 000-32 + 110 │ 11110 │ 4961080 │ DRDP Cluj-DJ151 (Luduş) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│119.│ DN15 │ 32 + 110-46 + 742 │ 14632 │ 4815445 │ DJ151-DN14A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│120.│ DN15 │ 46 + 742-63 + 980 │ 17238 │ 4943195 │ DN14A-DJ151B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│121.│ DN15 │ 63 + 980-69 + 500 │ 5520 │ 5308195 │ DJ151B-Municipiul Târgu Mureş │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│122.│ DN15 │ 78 + 780-103 + 700 │ 24920 │ 5898765 │ Municipiul Târgu Mureş-Municipiul Reghin │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│123.│ DN15 │ 286 + 850-308 + 860 │ 22010 │ 3331720 │ DN12C-Municipiul Piatra-Neamţ │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│124.│ DN15 │ 318 + 300-325 + 650 │ 7350 │ 4753030 │ Municipiul Piatra-Neamţ-4 Benzi (Săvineşti)│
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│125.│ DN15 │ 325 + 650-348 + 480 │ 22830 │ 4211370 │ Săvineşti-DJ158 (Buhuşi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│126.│ DN17 │ 2 + 610-22 + 535 │ 19925 │ 3127320 │ Municipiul Dej- DN17D (Beclean) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│127.│ DN17 │ 51 + 898-59 + 292 │ 7394 │ 5058170 │ DN15A-V. Bistriţa (intrare) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│128.│ DN17 │ 64 + 500-84 + 461 │ 19961 │ 5203805 │ DN17C (municipiul Bistriţa)-DJ173A │
│ │ │ │ │ │ (Prundu Bârgăului) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│129.│ DN17 │ 179 + 580-183 + 400 │ 3820 │ 3075125 │ DJ175-Municipiul Câmpulung │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│130.│ DN17 │ 193 + 400-202 + 680 │ 9280 │ 3103595 │ Municipiul Câmpulung-DJ176 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│131.│ DN18 │ 3 + 522-9 + 803 │ 6281 │ 3308360 │ Municipiul Baia Mare-DJ184 (Baia Sprie) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│132.│ DN19 │ 5 + 835-12 + 278 │ 6443 │ 4301525 │ Municipiul Oradea-DN19E (Biharia) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│133.│ DN19 │ 117 + 620-127 + 850 │ 10230 │ 3920830 │ DJ195B (Doba)-Municipiul Satu Mare │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│134.│ DN19 │ 135 + 600-149 + 978 │ 14378 │ 3155060 │ Municipiul Satu Mare-DN1C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│135.│ DN21 │ 1 + 000-7 + 500 │ 6500 │ 3793445 │ Municipiul Brăila-sector 4 benzi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│136.│ DN21 │ 57 + 780-87 + 850 │ 30070 │ 3193385 │ DN21A-Municipiul Slobozia │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│137.│ DN21 │ 90 + 750-105 + 550 │ 14800 │ 3318215 │ Municipiul Slobozia-DN3A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│138.│ DN22 │ 153 + 960-172 + 850 │ 18890 │ 4857055 │ DJ229A-Municipiul Tulcea (DN22G) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│139.│ DN22 │ 178 + 000-186 + 900 │ 8900 │ 3206160 │ Municipiul Tulcea (DN22G)-DN22A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│140.│ DN22 │ 268 + 000-287 + 456 │ 19456 │ 5588515 │ Palazu Mic-DN2A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│141.│ DN24 │ 183 + 730-188 + 150 │ 4420 │ 3094105 │ DJ248D-Municipiul Iaşi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│142.│ DN25 │ 49 + 590-68 + 197 │ 18607 │ 3269305 │ DJ255-DN2B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│143.│ DN26 │ 4 + 910-8 + 000 │ 3090 │ 10595220│ Municipiul Galaţi-4 benzi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│144.│ DN28 │ 26 + 350-48 + 800 │ 22450 │ 6421810 │ DN28A-DJ282D (Podu Iloaiei) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│145.│ DN28 │ 48 + 800-65 + 150 │ 16350 │ 5768825 │ DJ282D-4 benzi municipiul Iaşi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│146.│ DN28 │ 65 + 150-75 + 797 │ 10647 │ 7962110 │ Municipiul Iaşi (4 benzi)-Municipiul Iaşi │
│ │ │ │ │ │ (DN24) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│147.│ DN39 │ 5 + 635-13 + 200 │ 7565 │ 10805460│ Municipiul Constanţa-sector 4 benzi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│148.│ DN39 │ 13 + 200-31 + 000 │ 17800 │ 5175700 │ Sector 4 benzi-23 August │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│149.│ DN56 │ 000 + 400-5 + 428 │ 5028 │ 5291405 │ Municipiul Craiova-DJ561 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│150.│ DN59 │ 10 + 000-14 + 230 │ 4230 │ 4340580 │ Municipiul Timişoara-Şag (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│151.│ DN59 │ 14 + 230-36 + 150 │ 21920 │ 3186815 │ Şag-Voiteg (DN58B) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│152.│ DN61 │ 69 + 700- 78 + 529 │ 8829 │ 3601455 │ A1-DN7 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│153.│ DN64 │ 105 + 970-115 + 480 │ 9510 │ 4918740 │ 4 benzi-Municipiul Râmnicu Vâlcea │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│154.│ DN65 │ 3 + 866-7 + 650 │ 3784 │ 8252650 │ Municipiul Craiova - 4 benzi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│155.│ DN65 │ 7 + 650-25 + 170 │ 17520 │ 4298970 │ 4 benzi- DJ643 (Balş) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│156.│ DN65 │ 25 + 170-30 + 450 │ 5280 │ 4181075 │ DJ643 (Balş)-DJ644 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│157.│ DN65 │ 30 + 450-42 + 364 │ 11914 │ 3210905 │ DJ644-DN64 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│158.│ DN65 │ 42 + 364-49 + 000 │ 6636 │ 3823375 │ DN64-Municipiul Slatina │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│159.│ DN65 │ 54 + 000-70 + 800 │ 16800 │ 4011715 │ Municipiul Slatina-DJ703C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│160.│ DN65 │ 70 + 800-90 + 050 │ 19250 │ 3451075 │ DJ703C-DRDP Bucureşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│161.│ DN65 │ 90 + 50-107 + 135 │ 17085 │ 4319775 │ DRDP Craiova-DN65A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│162.│ DN65 │ 107 + 135-116 + 850 │ 9715 │ 6117035 │ DN65A-Municipiul Piteşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│163.│ DN67 │ 83 + 970-99 + 470 │ 15500 │ 3718985 │ Municipiul Târgu Jiu-DN67B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│164.│ DN67 │ 136 + 720-152 + 700 │ 15980 │ 6116670 │ DJ605A-DN65C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│165.│ DN67 │ 178 + 770-193 + 014 │ 14244 │ 3085710 │ DJ649-DN64 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│166.│ DN67 │ 194 + 543-198 + 764 │ 4221 │ 4052595 │ DN64-DN7 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│167.│ DN69 │ 3 + 300-6 + 430 │ 3130 │ 4448985 │ Municipiul Timişoara-Varianta Timişoara │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│168.│ DN71 │ 000 + 000-15 + 000 │ 15000 │ 3257260 │ DN7-Conteşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│169.│ DN71 │ 15 + 000-44 + 130 │ 29130 │ 3810600 │ Conteşti-Municipiul Târgovişte │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│170.│ DN71 │ 51 + 041-68 + 900 │ 17859 │ 3457280 │ Municipiul Târgovişte-Pucioasa │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│171.│ DN72 │ 15 + 700-24 + 352 │ 8652 │ 4950495 │ DJ702B-Municipiul Târgovişte │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│172.│ DN72 │ 33 + 335-48 + 100 │ 14765 │ 3134620 │ Municipiul Târgovişte-DJ720A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│173.│ DN72 │ 48 + 100-76 + 180 │ 28080 │ 4587685 │ DJ720A-DN1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│174.│ DN73 │ 1 + 285-6 + 950 │ 5665 │ 9623225 │ Municipiul Piteşti-DN73D (4 benzi) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│175.│ DN73 │ 92 + 000-112 + 600 │ 20600 │ 3074760 │ DRDP Bucureşti-Tohanu Nou │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│176.│ DN73 │ 118 + 797-130 + 900 │ 12103 │ 5524275 │ DN73A-Municipiul Braşov │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│177.│ DN76 │ 000 + 000- 4 + 770 │ 4770 │ 3111990 │ DN7-DJ706A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│178.│ DN76 │ 177 + 135-180 + 911 │ 3776 │ 6768195 │ Sânmartin-Municipiul Oradea │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│179.│ DN79 │ 4 + 150-12 + 325 │ 8175 │ 4410660 │ Municipiul Arad-Zimandu Nou (DJ791) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│180.│ DN79 │ 21 + 452-41 + 557 │ 20105 │ 3455820 │ DJ792C-Chişineu-Criş (DN79A) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│181.│ DN79 │ 101 + 619-112 + 045 │ 10426 │ 3777750 │ DJ792A (Leş)-Municipiul Oradea │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│182.│ DN1A │ 12 + 260-19 + 450 │ 7190 │ 4750110 │ Municipiul Bucureşti-DNCB │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│183.│ DN1A │ 19 + 450-39 + 400 │ 19950 │ 3827025 │ DJ101-DJ711 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│184.│ DN1A │ 70 + 550-84 + 320 │ 13770 │ 3403625 │ Municipiul Ploieşti (DN1)-DN1B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│185.│ DN1A │ 84 + 320-88 + 930 │ 4610 │ 4503370 │ Supr. cu DN1B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│186.│ DN1A │ 88 + 930-113 + 860 │ 24930 │ 5333015 │ DN1B-DJ102B (Văleni) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│187.│ DN1B │ 000 + 000-5 + 508 │ 5508 │ 3885060 │ DN1-DN1A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│188.│ DN1B │ 10 + 165-25 + 501 │ 15336 │ 6202810 │ DJ101F-DN1D │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│189.│ DN1B │ 25 + 501-43 - 600 │ 18099 │ 3494145 │ DN1D-DJ102H (Mizil) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│190.│ DN1B │ 43 + 600-71 + 698 │ 28098 │ 3044465 │ Mizil-DN2 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│191.│ DN1C │ 8 + 300-13 + 225 │ 4925 │ 3835420 │ Municipiul Cluj-Napoca-DN16 (Apahida) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│192.│ DN1C │ 16 + 200-43 + 000 │ 26800 │ 5735245 │ DN16 (Apahida)-intrarea Varianta Gherla │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│193.│ DN1C │ 49 + 600-56 + 500 │ 6900 │ 4030330 │ Varianta Gherla (ieşire)-Municipiul Dej │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│194.│ DN1C │ 61 + 500-66 + 980 │ 5480 │ 3400705 │ Municipiul Dej-DN18B (Caseiu) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│195.│ DN1C │ 139 + 539- 147 + 938│ 8399 │ 4944290 │ DJ193-Municipiul Baia Mare │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│196.│ DN1C │ 153 + 851-182 + 198 │ 28347 │ 4902680 │ Municipiul Baia Mare-DN19F (Apa) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│197.│ DN1F │ 4 + 900-16 + 173 │ 11273 │ 4509575 │ Municipiul Cluj-Napoca-DN1J │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│198.│ DN1F │ 91 + 940-93 + 900 │ 1960 │ 3344495 │ Municipiul Zalău-DN1H │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│199.│ DN2A │ 3 + 200-16 + 720 │ 13520 │ 3912800 │ Municipiul Urziceni-DRDP Constanţa │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│200.│ DN2A │ 62 + 850-66 + 828 │ 3978 │ 3358365 │ DN2C-DN21 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│201.│ DN2A │ 185 + 700-196 + 200 │ 10500 │ 3912435 │ Sector 4 benzi-DN22 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│202.│ DN2A │ 196 + 200-205 + 411 │ 9211 │ 13232345│ DN22-Municipiul Constanţa │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│203.│ DN2B │ 103 + 270-108 + 720 │ 5450 │ 3270765 │ DN21-DN23 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│204.│ DN2B │ 125 + 571-128 + 900 │ 3329 │ 4364305 │ DRDP Constanţa-Municipiul Galaţi │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│205.│ DN59A │ 3 + 170-27 + 900 │ 24730 │ 3030595 │ Municipiul Timişoara-Cărpiniş (DN59B) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│206.│ DN65B │ 000 + 000-6 + 237 │ 6237 │ 4570530 │ DN65-A1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│207.│ DN65F │ 000 + 000-7 + 000 │ 7000 │ 3736870 │ DN65-DN65C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│208.│ DN73A │ 20 + 975-36 + 500 │ 15525 │ 3451805 │ DN73-Poiana Mărului │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│209.│ DN73D │ 000 + 000-11 + 749 │ 11749 │ 3243025 │ DN73-DJ704B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│210.│ CALB │ 000 + 000-7 + 831 │ 7831 │ 3551815 │ DN1 (intrare municipiul Alba Iulia) - │
│ │ │ │ │ │ DN1 (ieşire municipiul Alba Iulia) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│211.│ CB │ 000 + 000-12 + 444 │ 12444 │ 8162130 │ DN1-DN2 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│212.│ CB │ 12 + 444-18 + 535 │ 6091 │ 6758705 │ DN2-DN3 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│213.│ CB │ 18 + 535-23 + 600 │ 5065 │ 6512330 │ DN3-A2 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│214.│ CB │ 23 + 600- 30 + 200 │ 6600 │ 5671735 │ A2-DN4 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│215.│ CB │ 30 + 200- 40 + 531 │ 10331 │ 3988720 │ DN4-DN5 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│216.│ CB │ 40 + 531-49 + 95 │ 8564 │ 4605935 │ DN5-DN6 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│217.│ CB │ 49 + 95-55 + 250 │ 6155 │ 3493415 │ DN6-A1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│218.│ CB │ 55 + 250-64 + 246 │ 8996 │ 10213430│ A1-DN7 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│219.│ CB │ 64 + 246-66 + 800 │ 2554 │ 8381860 │ DN7-DN1A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│220.│ CB │ 66 + 800-72 + 000 │ 5200 │ 6714540 │ DN1A-DN1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│221.│ CBM │ 000 + 000-1 + 436 │ 1436 │ 3161265 │ DN 1C-DN 1C │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│222.│ CORA │ 000 + 000-1 + 350 │ 1350 │ 5179715 │ DN19 (ieşire municipiul Oradea) - │
│ │ │ │ │ │ DN1 (ieşire municipiul Oradea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│223.│ CORA │ 1 + 350-5 + 870 │ 4520 │ 5556030 │ DN1 (ieşire municipiul Oradea) - │
│ │ │ │ │ │ DN79 (intrare municipiul Oradea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│224.│ CORA │ 5 + 870-11 + 180 │ 5310 │ 7341610 │ DN79 (intrare municipiul Oradea) - │
│ │ │ │ │ │ DN76 (intrare municipiul Oradea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│225.│ CORA │ 11 + 180-14 + 120 │ 2940 │ 3977405 │ DN76 (intrare municipiul Oradea) - │
│ │ │ │ │ │ DN1 (intrare municipiul Oradea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│226.│ VGH │ 000 + 000-5 + 047 │ 5047 │ 4330725 │ DN1C (intrare municipiul Gherla) - │
│ │ │ │ │ │ DN1C (ieşire municipiul Gherla) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│227.│ VOB1 │ 000 + 000-4 + 200 │ 4200 │ 3055415 │ DN1-DJ103A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│228.│ VOB1 │ 4 + 200-8 + 000 │ 3800 │ 5457115 │ DJ103A-DN11 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│229.│ VOCE │ 17 + 800-20 + 067 │ 2267 │ 3524805 │ DN1C (Sânnicoară)-VOCNE │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│230.│ VOCE │ 20 + 067-23 + 622 │ 3555 │ 4636595 │ VOCNE-Apahida (DN 1C) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│231.│ A1 │ 10 + 600-30 + 510 │ 19910 │ 11938055│ Municipiul Bucureşti-DJ401A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│232.│ A1 │ 30 + 510-49 + 208 │ 18698 │ 8489170 │ DJ401A-DJ711A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│233.│ A1 │ 49 + 208-70 + 460 │ 21252 │ 8121615 │ DJ711A-DN61 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│234.│ A1 │ 70 + 460-94 + 393 │ 23933 │ 9092150 │ DN61-DJ703B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│235.│ A1 │ 94 + 393-106 + 500 │ 12107 │ 10993800│ DJ703B-DN65B │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│236.│ A1 │ 106 + 500-120 + 100 │ 13600 │ 9275015 │ A1-DN7 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│237.│ A1 │ 237 + 432-254 + 240 │ 16808 │ 5301625 │ DN14-DN7H (DJ106B) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│238.│ A1 │ 254 + 240-270 + 345 │ 16105 │ 5877230 │ DN7H (DJ106B)-DN1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│239.│ A1 │ 292 + 455-303 + 600 │ 11145 │ 4680395 │ Nod rutier Cunta-Nod rutier Sebeş Est │
│ │ │ │ │ │ (DN 7) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│240.│ A1 │ 303 + 600-309 + 235 │ 5635 │ 5051600 │ Nod rutier Sebeş Est (DN7)-Nod rutier │
│ │ │ │ │ │ Lancrăm (DN1) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│241.│ A1 │ 309 + 235-312 + 246 │ 3011 │ 4215385 │ Nod rutier Lancrăm (DN1)-Nod rutier Sebeş │
│ │ │ │ │ │ Vest (DN7) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│242.│ A1 │ 312 + 246-335 + 070 │ 22824 │ 4456650 │ Nod rutier Sebeş Vest (DN7)-Nod rutier │
│ │ │ │ │ │ Orăştie (DN7) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│243.│ A1 │ 335 + 070-353 + 666 │ 18596 │ 4380000 │ Nod rutier Orăştie (DN7)-Nod rutier │
│ │ │ │ │ │ Simeria (DN7/DN6) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│244.│ A1 │ 504 + 341-517 + 436 │ 13095 │ 3221855 │ Nod rutier Giarmata (DJ691)-Nod rutier │
│ │ │ │ │ │ Orţişoara (DJ6) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│245.│ A1 │ 517 + 436-536 + 236 │ 18800 │ 3211635 │ Nod rutier Orţişoara (DJ693)-Nod rutier │
│ │ │ │ │ │ Arad (DN69) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│246.│ A1 │ 538 + 136-545 + 936 │ 7800 │ 3550720 │ Nod rutier Arad (DJ682)-Nod rutier Arad │
│ │ │ │ │ │ (A11) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│247.│ A2 │ 11 + 950-35 + 400 │ 23450 │ 7316790 │ DNCB-Fundulea │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│248.│ A2 │ 35 + 400-64 + 100 │ 28700 │ 7180645 │ Fundulea-Lehliu │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│249.│ A2 │ 64 + 100-106 + 500 │ 42400 │ 6014105 │ Lehliu-Drajna │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│250.│ A2 │ 106 + 500-143 + 568 │ 37068 │ 4418325 │ Drajna-Feteşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│251.│ A2 │ 143 + 568-160 + 980 │ 17412 │ 5126425 │ Feteşti-Cernavodă │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│252.│ A2 │ 160 + 980-192 + 940 │ 31960 │ 4548630 │ Cernavodă-Medgidia │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│253.│ A2 │ 192 + 940-211 + 980 │ 19040 │ 4475265 │ Medgidia-A4 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│254.│ A3 │ 15 + 000-68 + 793 │ 53793 │ 5417695 │ DN CB-Ploieşti │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│255.│ A4 │ 11 + 520-15 + 440 │ 3920 │ 4182535 │ DN3 (Constanţa)-A2 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│256.│ A4 │ 15 + 440-20 + 540 │ 5100 │ 3939810 │ A2-DN39 (Agigea) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│257.│ DJ156 │ 3 + 200-4 + 400 │ 1200 │ 3860240 │ Municipiul Ploieşti-DN 1 │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│258.│ DJ200 │ 3 + 000-6 + 200 │ 3200 │ 3345590 │ Voluntari-DN CB │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│259.│ DJ592 │ 5 + 100-16 + 800 │ 11700 │ 3756215 │ Municipiul Timişoara-DJ 592A │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│260.│ DJ691 │ 2 + 600-10 + 200 │ 7600 │ 3981785 │ Municipiul Timişoara-DC58 (Gearmata) │
├────┼────────┼──────────────────────┼────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│261.│ DJ797 │ 000 + 000-10 + 000 │ 10000 │ 6890835 │ Varianta Bihor (DN 79)-Tărian │
└────┴────────┴──────────────────────┴────────┴──────────┴─────────────────────────────────────────────┘


    NOTĂ:
    Drumurile naţionale, autostrăzile, drumurile de centură, variantele şi variantele ocolitoare din tabelul nr. 2 se află în administrarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar drumurile judeţene prevăzute în tabelul nr. 2 se află în administrarea autorităţilor administraţiei publice locale sau judeţene, după caz.
    În cazul în care drumurile prevăzute în tabelul nr. 2 sunt poziţionate şi în interiorul uneia dintre aglomerările prevăzute în tabelul nr. 1, atunci hărţile strategice de zgomot pentru aceste drumuri se realizează atât pentru întreg sectorul de drum, cât şi numai pentru porţiunea de drum care se află în interiorul aglomerării respective.
    În cazul drumurilor prevăzute în tabelul nr. 2, atunci când se realizează hărţile strategice de zgomot, datele rezultate de expunere la zgomot a populaţiei trebuie să fie evidenţiate separat pentru fiecare localitate prin care trece respectivul drum, aceste date utilizându-se inclusiv pentru elaborarea planurilor de acţiune, iar pe hărţile strategice de zgomot trebuie să fie evidenţiate limitele administrative a acestor localităţi şi denumirea acestora, precum şi toate clădirile rezidenţiale şi nerezidenţiale din interiorul acestor localităţi.

    Tabelul nr. 3. Căile ferate principale, sursa: Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" - S.A.


┌────┬──────────────────────────┬──────────────────────┬───────────┬────────────────────────────────┐
│Nr. │ Denumirea tronsonului │ │ Lungimea │ │
│crt.│ de cale ferată │ Poziţia kilometrică │tronsonului│ Autoritatea care administrează │
│ │ │ │ (metri) │ tronsonul de cale ferată │
├────┼──────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼────────────────────────────────┤
│ 1.│ Bucureşti Nord-Brazi │ 0 + 000-51 + 457 │ 51457 │ CNCF "CFR" - S.A. │
├────┼──────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼────────────────────────────────┤
│ 2.│ Ploieşti Vest-Predeal │ 57 + 980-143 + 628 │ 85642 │ CNCF "CFR" - S.A. │
├────┼──────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼────────────────────────────────┤
│ 3.│ Ploieşti Sud-Buzău │ 59 + 500-127 + 970 │ 68270 │ CNCF "CFR" - S.A. │
├────┼──────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼────────────────────────────────┤
│ 4.│ Feteşti-Constanţa │ 145 + 004-222 + 422 │ 77418 │ CNCF "CFR" - S.A. │
├────┼──────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼────────────────────────────────┤
│ 5.│ Roşiori Nord-Filiaşi │ 99 + 952-245 + 492 │ 145540 │ CNCF "CFR" - S.A. │
└────┴──────────────────────────┴──────────────────────┴───────────┴────────────────────────────────┘


    NOTĂ:
    În cazul în care căile ferate prevăzute în tabelul nr. 3 sunt poziţionate şi în interiorul uneia dintre aglomerările din tabelul nr. 1, atunci hărţile strategice de zgomot pentru aceste căi ferate se realizează atât pentru întreg sectorul de cale ferată, cât şi numai pentru porţiunea de cale ferată care se află în interiorul aglomerării respective.
    În cazul căilor ferate prevăzute în tabelul nr. 3, atunci când se realizează hărţile strategice de zgomot, datele rezultate de expunere la zgomot a populaţiei trebuie să fie evidenţiate separat pentru fiecare localitate prin care trece respectiva cale ferată, aceste date utilizându-se inclusiv pentru elaborarea planurilor de acţiune, iar pe hărţile strategice de zgomot trebuie să fie evidenţiate limitele administrative a acestor localităţi şi denumirea acestora, precum şi toate clădirile rezidenţiale şi nerezidenţiale din interiorul acestor localităţi.

    Tabelul nr. 4. Aeroporturile mari, sursa: Regia Autonomă "Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA"

┌────┬─────────────────────────────┬──────┬────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │Codul │ Autoritatea care administrează │
│crt.│ Denumirea aeroportului │ ICAO │ aeroportul │
├────┼─────────────────────────────┼──────┼────────────────────────────────────┤
│ 1.│Aeroportul Internaţional │ │Compania Naţională "Aeroporturi │
│ │"Henri Coandă" │ LROP │Bucureşti" - S.A. │
└────┴─────────────────────────────┴──────┴────────────────────────────────────┘


    Tabelul nr. 5. Aeroporturi urbane identificate în interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1 sau ale căror traiecte de decolare şi/sau aterizare conduc la survolul total sau parţial a aglomerării, sursa: Regia Autonomă "Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA"


┌────┬──────────────────────────────────┬──────┬───────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │Codul │ │
│crt.│ Denumirea aeroportului │ ICAO │ Autoritatea care administrează aeroportul │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Aeroportul Internaţional │ │Compania Naţională "Aeroporturi Bucureşti" │
│ │Bucureşti Băneasa - "Aurel Vlaicu"│ LRBS │- S.A. sub autoritatea Ministerului │
│ │ │ │Transporturilor │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Aeroportul Internaţional │ │Regia Autonomă "Aeroportul Cluj-Napoca" în │
│ │Cluj-Napoca │ LRCL │subordinea Consiliului Judeţean Cluj │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Aeroportul Internaţional Iaşi │ LRIA │Regia Autonomă "Aeroportul Iaşi" în │
│ │ │ │subordinea Consiliului Judeţean Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 4.│Aeroportul Internaţional Craiova │ LRCV │Regia Autonomă "Aeroportul Craiova" în │
│ │ │ │subordinea Consiliului Judeţean Dolj │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 5.│Aeroportul Internaţional Oradea │ LROD │Regia Autonomă "Aeroportul Oradea" în │
│ │ │ │subordinea Consiliului Judeţean Bihor │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 6.│Aeroportul Internaţional Sibiu │ LRSB │Regia Autonomă "Aeroportul Sibiu" în │
│ │ │ │subordinea Consiliului Judeţean Sibiu │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 7.│Aeroportul Internaţional │ LRTM │Regia Autonomă "Aeroportul Târgu Mureş" în │
│ │Târgu Mureş │ │subordinea Consiliului Judeţean Mureş │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 8.│Aeroportul Internaţional Baia Mare│ LRBM │Regia Autonomă "Aeroportul Baia Mare" în │
│ │ │ │subordinea Consiliului Judeţean Maramureş │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 9.│Aeroportul Internaţional │ │ │
│ │"George Enescu" Bacău │ LRBC │Consiliul Judeţean Bacău │
├────┼──────────────────────────────────┼──────┼───────────────────────────────────────────┤
│ 10.│Aeroportul Internaţional Satu Mare│ LR │Regia Autonomă "Aeroportul Satu Mare" în │
│ │ │ │subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare │
└────┴──────────────────────────────────┴──────┴───────────────────────────────────────────┘

    NOTĂ:
    Administraţiile fiecărui aeroport prevăzut în tabelele nr. 4 şi 5 au obligaţia de a utiliza următoarele date atunci când realizează hărţi strategice de zgomot:
    a) atribuirea numărului de mişcări ale aeronavelor în funcţie de perioadele de zi, seară şi noapte pentru diferite clase de aeronave;
    b) aterizarea şi decolarea aeronavelor într-o anumită direcţie determinată din date reale;
    c) lungimile de coridor stabilite din date reale;
    d) descrierea poziţiei aeroportului şi a rutelor;
    e) tipurile de aeronave care aterizează şi decolează pe/de pe respectivul aeroport.
    În cazul în care aeroporturile urbane prevăzute în tabelul nr. 5 sunt poziţionate în apropiere de limita administrativă a uneia dintre aglomerările din tabelul nr. 1 sau dacă traiectele de decolare şi/sau aterizare conduc la survolul total sau parţial a aglomerării respective, atunci hărţile strategice de zgomot pentru aceste aeroporturi se realizează astfel încât să fie puse în evidenţă datele rezultate de expunere la zgomot a populaţiei, atât separat pentru fiecare localitate şi aglomerare în parte afectate de activitatea aeroportuară, cât şi cumulat pentru interiorul şi exteriorul limitei administrative a aglomerării, iar pe hărţile strategice de zgomot trebuie să fie evidenţiate limitele administrative ale aglomerării şi ale localităţilor învecinate acesteia, denumirea acestora, precum şi toate clădirile rezidenţiale şi nerezidenţiale din interiorul acestora.
    În cazul aeroportului mare prevăzut în tabelul nr. 4, dacă traiectele de decolare şi/sau aterizare conduc la survolul total sau parţial a mai multor localităţi, atunci hărţile strategice de zgomot pentru aceste aeroporturi se realizează astfel încât să fie puse în evidenţă datele rezultate de expunere la zgomot a populaţiei, atât separat pentru fiecare localitate în parte, cât şi cumulat pentru toate localităţile, iar pe hărţile strategice de zgomot trebuie să fie evidenţiate limitele administrative ale localităţilor şi denumirea acestora, precum şi toate clădirile rezidenţiale şi nerezidenţiale din interiorul acestor localităţi.

    Tabelul nr. 6. Porturi maritime şi/sau fluviale identificate în interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1, sursa: Compania Naţională "Administraţia Porturilor Maritime Constanţa" - S.A. şi Compania Naţională "Administraţia Porturilor Dunării Maritime" - S.A. Galaţi

┌────┬────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ │
│crt.│ Denumirea portului │ Autoritatea care administrează portul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Portul Constanţa │Compania Naţională "Administraţia Porturilor │
│ │ │Maritime Constanţa" - S.A. sub autoritatea │
│ │ │Ministerului Transporturilor │
├────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Portul Galaţi │Compania Naţională "Administraţia Porturilor │
│ │ │Dunării Maritime" - S.A. Galaţi sub autoritatea│
│ │ │Ministerului Transporturilor │
├────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Portul Brăila │Compania Naţională "Administraţia Porturilor │
│ │ │Dunării Maritime" - S.A. Galaţi sub autoritatea│
│ │ │ Ministerului Transporturilor │
└────┴────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────┘


    NOTĂ:
    În cazul în care porturile prevăzute în tabelul nr. 6 sunt poziţionate în apropiere de limita administrativă a uneia dintre aglomerările din tabelul nr. 1, atunci hărţile strategice de zgomot pentru aceste porturi se realizează astfel încât să fie puse în evidenţă datele rezultate de expunere la zgomot a populaţiei, atât separat pentru fiecare localitate şi aglomerare în parte afectate de activitatea portuară, cât şi cumulat pentru interiorul şi exteriorul limitei administrative a aglomerării, iar pe hărţile strategice de zgomot trebuie să fie evidenţiate limitele administrative ale aglomerării şi ale localităţilor învecinate acesteia, denumirea acestora, precum şi toate clădirile rezidenţiale şi nerezidenţiale din interiorul acestora.
    În cazul în care în interiorul amplasamentului portuar există alte amplasamente unde se desfăşoară activităţi industriale prevăzute în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013, la realizarea hărţilor strategice de zgomot se vor lua în considerare şi acestea.
    1. În baza prevederilor prezentei hotărâri, hărţile strategice de zgomot realizate de autorităţile administraţiei publice locale şi de operatorii economici reprezintă hărţi strategice ale emisiei de zgomot care se realizează separat pentru fiecare dintre următoarele:
    a) traficul aeroportuar, în cazul aeroporturilor prevăzute în tabelele nr. 4 şi 5;
    b) amplasamentele din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1, unde se desfăşoară activităţi industriale prevăzute în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013;
    c) traficul trenurilor şi tramvaielor din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1, iar pentru zgomotul produs de traficul tramvaielor poate fi necesară caracterizarea surselor de emisie prin măsurători;
    d) traficul rutier din interiorul aglomerărilor prevăzute în tabelul nr. 1;
    e) traficul rutier în cazul drumurilor principale cu un trafic mai mare de 3.000.000 de treceri de vehicule pe an, identificate conform tabelului nr. 2;
    f) traficul feroviar în cazul căilor ferate principale cu un trafic mai mare de 30.000 de treceri de trenuri pe an, identificate conform tabelului nr. 3;
    g) porturile prevăzute în tabelul nr. 6.

                                       -----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016