Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 881 din 20 octombrie 2015  privind reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj prin preluarea şi integrarea acesteia în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca sub denumirea de Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 881 din 20 octombrie 2015 privind reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj prin preluarea şi integrarea acesteia în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca sub denumirea de Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 820 din 4 noiembrie 2015

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 26 alin. (1) lit. b), art. 28 alin. (5) şi (8) şi art. 31 alin. (1) din Legea nr. 45/2009 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" şi a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 867 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    (1) Se aprobă reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj sub denumirea de Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, prin preluarea şi integrarea acesteia ca unitate distinctă, fără personalitate juridică, în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.
    (2) Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca funcţionează ca staţiune de cercetare-dezvoltare din sistemul naţional de cercetare-dezvoltare-inovare în domeniul agricol, având sediul în municipiul Cluj-Napoca, Str. Horticultorilor nr. 5, judeţul Cluj, şi având organe de conducere proprii.
    (3) Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca funcţionează conform regulamentului propriu de funcţionare aprobat de senatul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
    ART. 2
    (1) Numărul, structura posturilor şi personalul aferent al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj sunt preluate prin protocol de predare-preluare încheiat între Staţiunea de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, cu menţinerea drepturilor salariale.
    (2) Salarizarea personalului preluat se face în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare aplicabile personalului plătit din fonduri publice.
    ART. 3
    Personalul care ocupă funcţiile de conducere şi coordonare ştiinţifică din cadrul Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj asigură realizarea operaţiunilor de predare-preluare a patrimoniului, precum şi coordonarea activităţii până la organizarea concursurilor pentru ocuparea acestor funcţii.
    ART. 4
    Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca are următoarele atribuţii principale:
    a) cercetare fundamentală şi cercetare aplicativă;
    b) dezvoltare tehnologică şi inovare în domeniul horticulturii şi al protecţiei mediului;
    c) producere, multiplicare şi comercializare de seminţe şi material săditor horticol şi alte produse specifice profilului de activitate;
    d) transfer tehnologic al rezultatelor cercetării;
    e) instruire profesională în profilul de activitate;
    f) servicii de consultanţă şi expertiză în profilul de activitate;
    g) editare de publicaţii;
    h) relaţii ştiinţifice internaţionale în profilul de activitate;
    i) relaţii de cooperare şi cercetare-dezvoltare, inclusiv activităţi de cooperare sau asociere cu alte instituţii, organizaţii şi operatori economici din ţară şi din străinătate;
    j) alte obiective ce decurg din activitatea specifică unităţii de cercetare-dezvoltare.

    CAP. II
    Funcţionarea Staţiunii de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca

    ART. 5
    Funcţiilor de cercetare-dezvoltare din cadrul Staţiunii de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca şi personalului care le ocupă li se aplică prevederile Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare.
    ART. 6
    (1) Funcţiile de conducere şi coordonare ştiinţifică din Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca sunt:
    a) funcţii de conducere: director şi secretar ştiinţific;
    b) funcţii de coordonare ştiinţifică: director program cercetare-dezvoltare, director proiect cercetare-dezvoltare, şef program cercetare-dezvoltare şi şef proiect cercetare-dezvoltare.
    (2) Funcţiile de conducere se ocupă prin concurs.
    (3) Structura organizatorică şi numărul de posturi pe funcţii şi grade profesionale se propun de către consiliul ştiinţific al Staţiunii de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca şi se aprobă de către senatul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.
    (4) Încadrarea personalului la Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca se face odată cu încheierea protocolului de predare-preluare prevăzut la art. 2 alin. (1).
    ART. 7
    (1) Sursele de finanţare pentru activitatea de cercetare desfăşurată de Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca se constituie din:
    a) venituri proprii;
    b) fonduri atrase de la operatori economici;
    c) fonduri provenite din programe şi/sau cooperări naţionale şi internaţionale;
    d) fonduri acordate de fundaţii sau provenind din alte surse private;
    e) alte fonduri constituite conform legii.
    (2) Activitatea Staţiunii de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca este înregistrată distinct în cadrul contabilităţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, conform legii.
    (3) Fondurile rămase la sfârşitul anului din execuţia bugetului Staţiunii de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca rămân la dispoziţia Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, fără vărsăminte la bugetul de stat şi fără afectarea alocaţiilor de la bugetul de stat pentru anul următor, conform prevederilor art. 225 alin. (2) din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

    CAP. III
    Preluarea patrimoniului Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj de către Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca

    ART. 8
    (1) Patrimoniul Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj, care cuprinde drepturi de administrare asupra bunurilor proprietate publică a statului, proprietate privată a statului, bunuri şi servicii, potrivit situaţiei financiare întocmite la data predării-primirii, precum şi orice alte drepturi şi obligaţii, după caz, se preia de către Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca. Bunurile din domeniul public al statului aflate în administrarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj, care se preiau de către Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, sunt prevăzute în anexa nr. 1a). Bunurile proprii ale Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj se preiau prin protocol în inventarul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Horticolă Cluj-Napoca. Bunurile din domeniul privat al statului aflate în administrarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj, care se preiau în inventarul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, sunt prevăzute în anexa nr. 1 b).
    (2) Preluarea patrimoniului se realizează pe bază de protocol de predare-preluare, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, întocmindu-se balanţa de verificare.
    ART. 9
    Suprafaţa minimă de teren de 164,59 ha, prevăzută în anexa nr. 4.4. la Legea nr. 45/2009 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti" şi a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare, cu modificările şi completările ulterioare, aflată în domeniul public al statului, trece în administrarea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca.
    ART. 10
    Terenurile având suprafaţa de 3,89 ha, prevăzute în anexa nr. 7.19. la Legea nr. 45/2009, cu modificările şi completările ulterioare, aflate în domeniul privat al statului şi administrarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj, judeţul Cluj, aferente construcţiilor proprietate privată a statului, cele aferente construcţiilor valorificate în baza Legii nr. 85/1992 privind vânzarea de locuinţe şi spaţii cu altă destinaţie construite din fondurile statului şi din fondurile unităţilor economice sau bugetare de stat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cele aferente construcţiilor din proprietatea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj, judeţul Cluj, trec în administrarea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca.
    ART. 11
    Suprafeţele de teren de 197,52 ha din domeniul public al statului, prevăzute în anexa nr. 8.13 la Legea nr. 45/2009, cu modificările şi completările ulterioare, rămân în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului şi exploatarea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca.
    ART. 12
    Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca se subrogă de drept în toate drepturile şi obligaţiile Staţiunii de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca.

    CAP. IV
    Dispoziţii tranzitorii şi finale

    ART. 13
    (1) Anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică prin scăderea suprafeţei totale de 3,89 ha, astfel cum este identificată în anexa nr. 7.19 din Legea nr. 45/2009, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică prin trecerea suprafeţei totale de 164,59 ha, astfel cum este identificată în anexa nr. 4.4 din Legea nr. 45/2009, cu modificările şi completările ulterioare, din administrarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj în administrarea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca.
    (3) Se aprobă modificarea adresei poştale şi actualizarea, după caz, a valorilor de inventar ale unor bunuri aflate în domeniul public al statului având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1a).
    (4) Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice îşi va actualiza în mod corespunzător datele din evidenţa cantitativ valorică şi, împreună cu Ministerul Finanţelor Publice, va opera modificările corespunzătoare în anexa nr. 8 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 14
    Anexele nr. 1a) şi 1b) fac parte integrantă din prezenta hotărâre.


                    PRIM-MINISTRU
                  VICTOR-VIOREL PONTA

                        Contrasemnează:
                       ------------------
                       Ministrul educaţiei
                    şi cercetării ştiinţifice,
                      Sorin Mihai Cîmpeanu

                   Ministrul finanţelor publice,
                    Eugen Orlando Teodorovici

                      Ministrul agriculturii
                      şi dezvoltării rurale,
                        Daniel Constantin

                         Ministrul muncii,
                    familiei, protecţiei sociale
                      şi persoanelor vârstnice,
                           Rovana Plumb


    Bucureşti, 20 octombrie 2015.
    Nr. 881.


    ANEXA 1a)

                        DATELE DE IDENTIFICARE
     ale bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea
      Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj (CIF - 202085),
        care se preiau de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi
          Medicină Veterinară Cluj-Napoca (CIF - 4288306) pentru
               Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca


┌──────┬────────┬────────────────┬─────────────────────────────────┬────────────────────────────┬──────────────┐
│Nr. │Codul de│ Denumirea │ Descrierea tehnică pe scurt │ Adresa │ Valoarea de │
│M.F.P.│clasifi-│ │ │ │ inventar │
│ │care │ │ │ │ (în lei) │
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101874│ 8.28.13│ Atelier mecanic│Construcţie cărămidă, S = 500 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 12.414│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101884│ 8.28.04│Hală de lucru F5│Construcţie cărămidă, S = 70 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 29.313│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101882│ 8.27.07│Adăpost pentru │S = 60 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │porci F5 │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 60│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101890│ 8.28.13│Centrală termică│Construcţie cărămidă, S = 420 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │proprie │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 244.126│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101897│ 8.29.08│Bloc │Birouri, laboratoare, bibliotecă,│Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │administrativ │amfiteatru, centrală termică │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 460.997│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101898│ 8.28.12│Casa de oaspeţi │Sală de şedinţe, centrală termică│Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │S = 340 mp │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 120.139│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101901│ 8.28.12│Dormitor comun │Cuprinde sediu fermă, grup social│Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │pentru muncitori│S = 340 mp │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 57.966│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101916│ 8.28.08│Garaj maşini │Zid cărămidă, acoperiş ţiglă │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 1.043│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101919│ 8.28.13│Cabină portar │Zid cărămidă, acoperiş ţiglă │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 527│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101933│ 8.28.10│Magazie produse │S = 600 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │şi atelier │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │olărie │ │judeţul Cluj │ 64.372│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101934│ 8.28.12│Cantină pentru │ │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │salariaţi │100 locuri, S = 546 mp │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 25.708│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101952│ 8.28.12│Casă de locuit │ │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │F5 │S = 70 mp │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 26.050│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101982│ 8.28.08│Garaj maşini │S = 260 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 16.930│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101991│ 8.28.10│Casă reglare gaz│S = 24 mp │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 596│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│101996│ 8.27.07│Grajd de animale│ │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │şi magazii │S = 600 mp │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 17.096│
├──────┼────────┼────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────────────────┼──────────────┤
│ *) │ 8.05.01│Total suprafaţă │S = 164,59 ha │Str. Horticultorilor nr. 5, │ │
│ │ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │ │judeţul Cluj │ 1.678.818.000│
├──────┴────────┴────────────────┴─────────────────────────────────┴────────────────────────────┼──────────────┤
│ TOTAL │ 1.679.895.337│
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────┘


──────────
    *) Nr. M.F.P. se acordă de Ministerul Finanţelor Publice.
──────────


    ANEXA 1b)

                              DATELE DE IDENTIFICARE
         ale bunurilor din domeniul privat al statului aflate în administrarea
          Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Cluj (CIF - 202085),
            care se preiau de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi
              Medicină Veterinară Cluj-Napoca (CIF - 4288306) pentru
                  Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca


┌────┬──────────────────┬─────────────────────────────┬───────────────────────────┬───────────┐
│Nr. │ │ │ │ │
│crt.│ Denumirea │ Descrierea tehnică pe scurt │ Adresa │Valoarea de│
│ │ │ │ │ inventar │
│ │ │ │ │ (în lei) │
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 1.│Seră înmulţire F4 │Culturi pe mese, S = 216 mp │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 8.947│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 2.│Sera nr. 4 │Schelet metalic, zidărie │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │sticlă, cultură la sol, │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │S = 10.000 mp │judeţul Cluj │ 381.824│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 3.│Sera nr. 9 │Culturi la sol, S = 3.000 mp │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 166.483│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 4.│Sera nr. 11 │Culturi pe mese, S = 1.160 mp│Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 192.716│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 5.│Sera nr. 10 │Culturi pe mese, S = 550 mp │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 69.505│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 6.│Sera nr. 6 │Culturi pe mese, S = 580 mp │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 20.405│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 7.│Sera nr. 7 │Culturi pe mese, S = 1.080 mp│Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 45.923│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 8.│Sera nr. 5 │Culturi pe mese, S = 1.020 mp│Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 26.224│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 9.│Sera nr. 3 │3000 mp culturi pe mese, │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │200 mp culturi hidroponică, │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │S = 10.000 mp │judeţul Cluj │ 483.457│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 10.│Sera nr. 2 │Culturi la sol, S = 10.000 mp│Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 432.863│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 11.│Sera nr. 1 │Culturi la sol, S = 10.000 mp│Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 395.400│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 12.│Sera nr. 8 │Cultură pe mese, S = 1.000 mp│Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │ │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 77.310│
├────┼──────────────────┼─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ 13.│Teren curţi- │S = 38.900 mp │Str. Horticultorilor nr. 5,│ │
│ │construcţii │ │municipiul Cluj-Napoca, │ │
│ │ │ │judeţul Cluj │ 39.678.000│
├────┼──────────────────┴─────────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────┤
│ │ TOTAL │ │ 41.979.057│
└────┴────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────────┴───────────┘


                                  ----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016